SERIA ENERGIEI NOI
“SHOUD 2” ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
13 SEPTEMBRIE 2003

 

     Tobias:  Şi aşa este, dragi prieteni, dragi Shaumbra, că noi continuăm cu energia de eliberare a zilei de astăzi.  Când voi lucraţi cu voi înşivă şi cu alţii, amintiţi-vă de ciclurile de extindere a sinelui.  Voi treceţi prin trezire, eliberare, procesare, transmutare şi integrare, şi în final treceţi în Energia Nouă.
     Astăzi a fost un alt tip de eliberare, dar cea care a fost foarte importantă, cea care a cauzat un dezechilibru.  Voi continuaţi să menţineţi şi să căraţi suferinţa în conştiinţa voastră.  Voi continuaţi să târâţi energia de crucificare cu voi, ciclu după ciclu.  Da, voi învăţaţi.  Voi descoperiţi lucruri despre voi înşivă.  Voi ajungeţi la o nouă înţelegere a vieţii voastre.  Dar, voi continuaţi să târâţi crucea cu voi.  Voi continuaţi să faceţi această eliberare dificilă.
     Noi am întrebat grupul din Bodensee (Lacul Constance, Germania) acum şase zile, o întrebare simplă.  “Este asta real”  Este ceva din asta real?”  Energia lui Tobias...este reală?”  Simţământul pe care voi a-ţi eliberat acum...este real? Ori este real   momentul în care vă aflaţi?”
     Auziţi oare vocea unui uman care stă pe un scaun de la bar descălţat? (Se referă la Cauldre care face comunicarea descălţat) (Râsete din audienţă)  Este energia lui Papa Ioan Paul al II-lea acum în spatele vostru, încurajându-vă în munca voastră?  Este Spiritul în cameră împreună cu voi în formă de înger, în formă de - da, într-adevăr, cei care au trecut pe partea cealaltă, cei care erau din familia voastră sau soţii voştri?  Care din asta este real?
     Puteţi să eliberaţi suferinţa?  Puteţi să eliberaţi crucea pe care a-ţi cărat-o,doar să fiţi în această energie? Este ceva din asta real?
     Răspunsul este simplu.  Dacă voi permiteţi la asta să fie, atunci asta este real.  Asta este aşa simplu...dacă voi permiteţi.  Dacă permiteţi la suferinţa să plece, asta va pleca.  Oh, asta mai trece prin încercări şi greşeli.  O să mai dureze să realizaţi că voi nu trebuie să căraţi asta cu voi. Dacă voi permiteţi, atunci va pleca.
     Acesta este ca un chiriaş a Energiei Noi - dacă voi permiteţi acesta, atunci aşa este.  Dacă voi permiteţi dragostea Spiritului să fie în viaţa voastră, dacă voi eliberaţi suferinţa, atunci asta va fi real.  Dacă voi permiteţi să fiţi Divini-Umani şi să acceptaţi responsabilitatea, atunci aşa o să fie.  Dacă voi permiteţi să simţiţi încă odată, atunci aşa să fie.
     Noi am pus această întrebare mereu şi mereu la acel grup de Shaumbra, acum şase zile - “Este asta real?”  Oare jucaţi o glumă cu voi înşivă?  Este asta o distragere?  Mergeţi oare înapoi la aceaşi situaţii Vechi?  Este asta real?”
     Este real dacă voi permiteţi să fie.  Deci, permiteţi, dragi prieteni.   Permiteţi-vă să eliberaţi energia de suferinţă.  Voi nu aveţi nevoie de asta niciodată. 
     Suferinţa nu este chiar aşa de înţepenită în înăuntrul vostru ca să nu puteţi elibera.  Suferinţa nu este o precondiţie de a fi uman.  Nu a fost intenţionat să fie.  Aceasta nu este felul cum lucrurile sunt.  Este ceea ce voi credeţi.  Este real - ca să fiţi aici şi să eliberaţi suferinţa?  Dacă voi permiteţi ca să fie!
     Cu asta noi suntem încântaţi să răspundem la întrebările voastre în această zi.
     Întrebare de la Shaumbra 1:  Poţi să ne spui ce se întâmplă cu Mama Pământ la Monumentul National din Yellowstone?
     Tobias: Într-adevăr.  Este o curăţire ce ia loc.  Asta face parte din cauza plecării lui Gaia.  Face parte dintr-un proces general.  Noi ştim că câteodată este dificil de privit.  Dar, într-un sens este potrivit aici.  Sunt şi nişte energii vechi care au fost reţinute în acel loc.  Este timpul pentru acestea să fie eliberate şi transmutate  pentru ca să intră Energia Nouă.  Deci, este un proces care va lua loc câţiva ani.  După aceea voi o să vedeţi un tip de energie complet nouă în acel loc.
     Întrebare de la Shaumbra 2:  Tobias, eu am două întrebări.  Astea sunt conectate.  Prima întrebarea - în ultimii 5000 de ani, 98% din tradiţia Pământului, bărbaţii au fost percepuţi ca superiori şi femeile inferiori. Ce naiba înseamnă asta? (ceva râsete din audienţă)  Şi cealaltă întrebarea - a fost Isus căsătorit?
     Tobias:  Energia veche patriarhală a venit ca un rezultat a rănilor vechi care au apărut cu mult înainte ca voi să veniţi pe Pământ.  Conştiinţa umanităţii a simţit că a fost nevoie de o figură, un tip de tată sever, o figură predominantă disciplinară ca să impiedice lucrurile care s-au întâmplat în trecut.  Deci, într-un sens, voi a-ţi putea spune că cele două tipuri de gen - masculin şi feminin au fost de acord cu asta. Dar, asta este mult dezechilibrat.  Energia masculină a făcut parte din structura religioasă şi din structura tradiţională.
     Noi am vorbit despre asta acum câţiva ani.  Noi am spus că este nevoie de un echilibru nou între masculin şi feminin.  Noi am vorbit despre homosexuali şi lesbieni care ajută la aducerea integrării energiilor echilibrate de masculin/feminin.  Acesta nu are de a face cu alegeri sexuale.  Are de a face cu un echilibru integrat a energiilor.  Voi o să vedeţi - şi noi o să vorbim mai mult la comunicările noastre viitoare - dar, voi o să vedeţi un echilibru nou între masculin şi feminin, în special în lumea voastră socială şi de afacere.
     Dar, până ce religiile nu ajută să aducă acest echilibru în bisericile lor, ei se vor uita la pereţii care se vor rostogoli jos.  Este dificil pentru cei ca noi pe  partea noastră să înţelegem cum bisericile pot îndrepta aceste energii dezechilibrate masculine, dar mai dificil este pentru noi să înţelegem câteodată de ce energia feminină continuă să meargă alături de acesta. (Râsete)
     A fost Isus căsătorit?  Da, el a fost într-adevăr.  El nu s-a  căsătorit în biserică, ci în inimă.  Nu a fost o ceremonie specială, dar a fost o dragoste foarte,foarte adâncă. Da,într-adevăr el a fost.
     Fiind un uman el s-a bucurat de multe lucruri bune.  La fel este timpul ca să eliberaţi noţiunea că Isus nu a avut sex.  El a găsit asta foarte stimulent (mai multe râeste)  El s-a bucurat de mâncare, vin şi de restul lucrurilor.
     Yeshua a venit pe Pământ ca să dea mesajul că Dumnezeu nu a fost acel pe care bisericile au învăţat lumea.  Deci, el s-a bucurat, s-a bucurat de căsnicia din viaţa lui.  Dar, ca mulţi dintre  voi, el a fost foarte ocupat şi nu a avut mult timp ca să petreacă cu soţia lui.
     Întrebare de la Shaumbra 3: Eu am părăsit o căsnicie a Energiei Vechi, şi m-am încurcat cu un om căsătorit.  Când noi ne atingem, ne contopim în aşa fel ce eu nu am experimentat niciodată.  Dacă eu sunt împlinită, de ce mă pierd pe mine însămi? Este asta o relaţie a Energiei Noi cu un potenţial, sau oare sunt o iluzionistă? Mulţumesc. (Râsete din audienţă)
    Tobias:  Numai dacă tu permiţi să fie. (Mai multe râsete) La acest punct este ceea ce alegi tu.  Este dificil pentru noi să spunem dacă asta este Energie Nouă sau nu.  Noi nu vrem să punem acea etichetă pe acesta.  Dar, mai mult ca orice, tu încpei să te deschizi la simţămintele tale, la emoţiile pe care le-ai ţinut ascunse pentru un timp lung.  Acest experiment prin care treci permite ca tu să extinzi a cine eşti tu şi să înţelegi că sexul este minunat, sacru şi un lucru binecuvântat.
     Din nou Cauldre ne ocăreşte aici că ne legăm de biserici, dar despre asta este vorba astăzi. (Câteva râsete)  A fost o energie întunecoasă ataşată la sex, în special de biserici.  Ei au crezut că sexul nu a fost un act bun.  A fost făcut doar pentru a produce alţi umani, şi nu a fost permis pentru plăcere.  Femeile au fost învăţate că ele nu trebui să aibă plăceri.
     Asta este un lucru trist, pentru că într-adevăr asta face parte din partea cea mai bună a fiinţei umane, unde voi puteţi fi împreună unul cu altul - sau numai cu tine însăţi -  şi să te deschizi.  Sexul deschide toate sensurile tale. La fel deschide şi sensul divin al tău.Dar, ca şi Isus care a fost pus pe cruce - care este un simbol a intersecţiei divine cu umanul - erau energii închise care au fost aşezate pe acest lucru numit sex.
    Sexul este calea cea mai mare în deschiderea voastră de a avea încredere...de a iubi...de a simţi...şi la divinitate.  Dacă vreţi să simţiţi divinitatea voastră intraţi în joc şi deschideţi-vă complet atunci când faceţi dragoste. Noi vedem asta ca un lucru minunat.
     Întrebare de la Shaumbra 4:  Tobias, eu am o întrebare care se referă la sănătate.  Când poţi să ai încredere şi să accepţi sfatul medicului faţă de responsabilitatea totală pentru tine însuţi? Sau, este o tovărăşie atunci când iei ceva sfaturi lucrând cu acesta ?
     Tobias:  Din nou, la Cauldre nu prea îi place ce vom spune.  Dar noi vedem că instituţiile medicale şi profesiunea s-au îndepărtat de la orice tip de simţământ adevărat sau intuiţie.  Ei lucrează folosind cartea.  Şi ei la fel lucrează contra cronometru.
     Există tehnologie bună şi minunată, dar nu este aplicată într-o manieră potrivită, ce face lucrul dificil deoarece cei care nu lucrează din inimă sunt reţinătorii tehnologiei.  Chiar acum este nevoie de un echilibru medical, şi să se contopească tehnica cu spiritul.
     Voi puteţi să ajutaţi să schimbaţi dinamicitatea întâlnirilor voastre cu doctorul, de exemplu, prin deschiderea voastră chiar înainte ca să vedeţi doctorul,  conectând cu doctorul vostru, Divin cu Divin, şi la fel conectând uman cu uman.  Este timpul vostru cu doctorul şi voi puteţi spune lui de ce aveţi nevoie în loc ca să fiţi un alt pacient rotativ.  De fapt, noi vedem că mulţi doctori s-ar putea să aprecieze asta, pentru că voi îi scoateţi afară din condiţia lor hipnotică cauzat prin a vedea pacient după pacient.
     În forma cea pură, corpul vostru poate să se vindece de orice.  Dar până ce mai există încrederea care este dincolo de înţelegerea voastră, atâta timp cât mai există acolo energia de suferinţă, este dificil pentru corpul fizic să răspundă la vindecarea proprie.  Noi o să discutăm asta în mai multe detalii într-un Shoud viitor.  Voi, Shaumbra, puteţi să luaţi răspunderea pentru vindecarea voastră.  În acest timp, totuşi, noi sugerăm un program echilibrat sau integrat cu doctorul vostru actual şi tehnologie, împreună cu Energia Nouă facilitatoare.
     Întrebare de la Shaumbra 5:  Tobias, mama mea are boala Alzheimer.  Eu mă întreb dacă poţi să te adresezi în special la condiţia ei şi boala Alzheimer în general.  Mulţumesc.
     Tobias:  Da, Alzheimer în special este pierderea concentrării.  Asta se întâmplă chiar acum când conştiinţa se extinde.  Sunt mulţi individuali care îşi permit să rămâne pe Pământ în corp uman, în timp ce ei permit la energia lor să se extinde sau să meargă în alte dimensiuni.
    Acesta este o condiţie care poate fi învinsă în timpul vieţii voastre.  Acesta se va întâmpla datorită avansărilor şi pătrunderilor medicale.  Dar, până la urma urmei  acesta este pentru că mulţi Shaumbra şi mulţi alţii din lume încep să înţeleagă cum se extinde conştiinţa.  Voi puteţi să mergeţi într-o zonă dimensională diferită fără ca să părăsiţi corpul sau mintea voastră.  Deci, noi vedem aici că sunt cei care lucrează cu enzimi speciale, combinaţii de enzimi, care se poate injecta în sistem într-un fel fără vreo durere şi care va ajuta la readucerea unui echilibru nou.
     Mama ta este una dintre...într-un sens, ea s-a oferit să treacă prin această călătorie specială în acordul întregii conştiinţe.
     Întrebare de la Shaumbra 6: Eu am o întrebarea despre tatăl meu.  El a trecut pe partea cealaltă a voalului acum o lună.  El a fost catolic şi el a crezut foarte mult în purgatoriu.  Deci, eu mă întreb cum este el.
     Tobias:  Noi iubim aceste feluri de întrebări pentru că eliberază multă energie.  Crezurile lui au fost menţinute de el foarte puternic.  Când el a venit pe această parte, a fost cumva dificil să lucrăm cu el.  Dar, au fost câteva speranţe în viaţa lui, energii pe care el le-a adus cu el aici şi care l-au ajutat să înţeleagă puţin mai mult despre călătoria lui.  El te-a privit câteodată într-un fel curios şi cu ochi sceptici. El a simţit energia ta în faza trecerii, în special când ai început să comunici cu el.  Asta a adus lui un mare comfort.
     El este - cum să spun - în cuvintele voastre - trece prin clase foarte intense acum, prinde foarte repede, încercând să primească o înţelegere mai bună despre echilibrul uman şi Divin.  El a văzut că s-a ţinut ferm de crezul lui din viaţa trecută a lui, pentru că în viaţa de dinainte el a fost cumva nestructurat. El a fost chiar sălbatic. (Câteva râsete) Deci, noi vedem că face o munca rapidă.  Aşa cum şti, energia lui a fost prezentă aici alături de tine.  El vrea ca tu să continui să-i vorbeşti.  El îţi mulţumeşte şi trimite dragostea lui.
     Întrebare de la Shaumbra 7: Tobias, asta este o întrebare complicată.  Este o întrebare lungă. OK.  Este fiul meu... reîncarnarea fratelui meu?  Şi sunt eu pe calea bună cu el, fac un lucru potrivit? Şi întrebarea cealaltă este - prietenul meu Dale, misiunea lui aici este de vindecare sufletului şi a corpului?
     Tobias:  Noi nu prea vrem să intrăm în detalii specifice - dar, nu, fiul tău nu este reîncarnarea fratelui tău.  Este o energie de conectare între ei doi.  Dar, este mai bine să eliberezi această energie despre fiul tău, pentru că tu pui un fel de povară pe el care nu este bine şi nu este potrivit.  Aceasta este un tip de dragoste care împiedică creşterea lui în acest timp.  Energiile de vindecare sunt acolo.  Este bine dacă tu îl încurajezi să treacă prin acesta.  Dar, mai mult ca orice, este important ca tu să dai fiului tău acum dragostea pură, în loc de povara a cine ar fi putut el să fie în trecut.
     Şi asta este un sfat pentru voi toţi.  Onoraţi pe cei care sunt aici în viaţa voastră pentru cine sunt ei, nu cine credeţi că au fost ei.
     Întrebare de la Shaumbra 8:  Asta este o întrebare care se referă la inimă.  Aproximativ acum două luni eu am fost într-o relaţie intimă cu o femeie.  Şi ea, a rupt relaţia noastră, care sigur m-a rănit mult de tot.  Aceasta a deschis inima mea foarte mult faţă de alte relaţii pe care eu am avut cu alte femei.  Aceasta a permis inimii mele să se extinde şi să simtă dragostea mare ceea ce eu nu am simţit niciodată.  Întrebarea mea este - ce pot să fac eu fiind Creator să creez aceaşi relaţie cu o altă femeie, în cazul în care mai pot să creez asta, şi ce fel de pas trebuie să fac ca să creez aceaşi dragoste?
     Tobias:  Este important să nu încerci să creez aceaşi dragoste din nou.  Tu ai putea să pui o energie neechilibrată pe persoana nouă.  Este mai bine să iubeşti pentru cine sunt ele, nu pentru cine ai fi vrut tu să fie.  Aceea care a rupt relaţia, într-un sens...a făcut din compasiune şi dragoste pentru că ea te-ar fi rănit foarte adânc dacă a-ţi fi rămas împreună.  La nivelul interior, ea a ştiut asta.  Ea a ştiut că tu te-ai fi ataşat prea mult de energia ei.  Este amuzant - dar foarte ataşat la energia ei, şi care la un moment dat ar fi impiedicat creşterea şi progresul tău.
    Tu vrei să şti ce poţi să faci ca să repeţi aceaşi dragoste adevărată pe care ai simţit - şi a fost aşa de bine că a deschis inima ta - şi cum poţi să ai asta încă odată în viaţa ta.  Lucrul amuzant aici este că cea care a rupt relaţia pentru ca tu să  regăseşti mai mult din tine, este tot aceeaşi persoană şi are cel mai mare potenţial pentru a avea acelaşi fel de relaţie.
     Întrebare de la Shaumbra 9: Salut, Tobias, eu te necăjesc din nou.  Eu am vrut doar să întreb dacă...ce dacă mă împotmolesc... unde mă împotmolesc...care sigiliu este împotmolit...şi cum pot să deschid asta? (mai multe râsete)
     Tobias:  Aşa cum am spus noi data trecută (Tobias se referă la Shaumbra prezentă la microfon de multe ori şi care este şi cauza râsetelor drăgăstoase a audienţei) respiră adânc.  Prin respiraţie tu ajungi la o nouă conştiinţă şi înţelegere.  Dacă înspiri Spiritul şi permiţi Spiritului să respiră în tine, asta va deschide toate locurile importante în înăuntrul tău. (Mai multe râsete)
     Tu eşti o drăguţă.  Tu câteodată te îngrijorezi prea mult.  Tu câteodată nu îţi dai încredere destulă ţie însăţi.
     Unde noi vedem că eşti împotmolită este ştiirea interioară că este timpul pentru tine ca să începi să înveţi pe alţii.  Este timpul pentru tine ca să iei tot ce şti şi să începi să lucrezi cu alţii.  Tu nu eşti sigură unde să începi, sau cum să începi.  Dar mai mult ca orice, tu nu crezi că eşti gata să fi învăţătoare.  Deci respiră adânc.
     Tu ai mult de oferit la alţii.  Tu nu trebuie să continui să înveţi, aşa cum tu gândeşti că trebuie.  Tu nu trebuie să încerci să fi perfectă.  Tu deja eşti.  Tu eşti gata de plecare.  Tu eşti gata ca să începi să înveţi pe alţii.
     În înăuntrul tău sunt multe căi de a învăţa pe alţii, pe tineri sau bătrâni - cum să treacă peste blocările lor.  Tu o să faci asta într-un fel simplu, divin, amuzant unde nu trebuie să fi cuprins cu toate lucrurile minţii.  Deci singurul loc unde noi vedem că eşti împotmolită este că tu nu crezi că eşti încă gata.  Dar noi vedem că tu eşti gata. Şi continuă să respiri. Este un lucru bun pentru tine.
     Shaumbra 9:  Eu respir mult.  Mulţumesc mult.
     Tobias:  Cu asta, dragi prieteni, a fost o onoare ca să fim aici cu voi în această zi şi să trecem prin experienţa adâncă de eliberare a suferinţei.  Voi continuaţi să mai trageţi de această energie a suferinţei.  Asta a fost o zi în care noi am vorbit despre libertatea Nouă spirituală.
     Noi onorăm bisericile pentru unde se află acum, şi pentru munca lor iubitoare pe care depun.  Este potrivit pentru voi ca să onoraţi la fel.
     Dar, este un grup mare de umani care sunt gata să treacă dincolo de acele Energii Vechi.  Ei caută calea Nouă.  Ei  caută o înţelepciune Nouă.  Căi Noi de a învăţa despre cine sunt ei şi relaţia lor cu Dumnezeul.
     Dar, când ei merg afară din biserică, câteodată ei sunt deziluzionaţi, câteodată supăraţi, există puţine locuri unde ei  pot merge.  Ei nu vor să se ataşeze de o altă biserică ca şi cea Veche. Ei nu vor să facă parte dintr-un grup empatic, un grup care are un alt set de reguli.  Ei nu vor să fie nici prea esoterici, pentru că ei au învăţat că filozofia pură nu satiface inima.  Asta este doar mâncare pentru cap.
     Ei caută pe cineva care a trecut prin cicluri, cicluri de trezire care duce la procesare şi eliberare şi în final la împlinire.  Ei caută un uman care a trecut prin aceste cicluri, un uman care are empatie şi înţelegere.  De aceea este că noi suntem aici şi lucrăm cu voi.  Lumea are nevoie de ce puteţi voi oferi.  Lumea are nevoie de dragostea voastră - învăţătura voastră - clasele voastre - cărţile voastre - muzica voastră - toate aceste lucruri.  Deci, dragi prieteni, acum este timpul.  Acum este timpul ca voi să eliberaţi suferinţa din înăuntrul vostru în aşa fel ca voi să puteţi ajuta pe alţii să elibereze acesta din înăuntrul lor.
     Până ne întâlnim din nou...noi vă iubim mult.
     ŞI AŞA ESTE
 
 
Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.
Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.
Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţie prin Geoffrey Hoppe.
Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere a lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încît noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.
“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.
Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.
Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.
Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.
Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.
© Copyright 2003 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved