SERIA ENERGIEI NOI
“SHOUD 3:THE ANSWER IS GREATER THAN THE QUESTION”
    “SHOUD 3: RĂSPUNSUL ESTE MAI IMPORTANT DECÂT ÎNTREBAREA”
PREZENTAT LA CERCUL CRIMSON
4 OCTOMBRIE 2003

 

     Tobias: Şi aşa este, dragi Shaumbra, că noi ne adunăm în această energie minunată.  Este o plăcere pentru mine, Tobias, ca să fiu din nou cu voi.  Când voi respiraţi (înainte de comunicare) şi în timp ce cântă muzica, eu merg printre voi şi vă vorbesc.  Eu dau mâna cu voi, ca să spun aşa. Eu vă îmbrăţişez.  Unii dintre voi simt acesta şi se întreabă, “A fost Tobias?  Au fost ceilalţi îngeri din jur?  Sau ei aşteaptă să intră după ce Cauldre începe să vorbească?” Nu, nu, noi mergem printre intervale înaintea începerii  Shoud-ului.
     Noi suntem foarte încântaţi să vă revedem!  Noi vă încurajăm să vă deschideţi astfel ca noi toţi să putem aduce înăuntru energia sacră.  Acesta este un timp special pentru mine - înainte ca eu să încep Shoud-ul - ca să fiu cu voi.  Uneori ne ia un timp lung să ne contopim, deoarece nouă ne place să stăm cu voi.
     Noi avem multe de vorbit astăzi.  Unele s-ar putea să pară dezarticulate.  Dar, dragi prieteni, acestea se leagă împreună.  Noi o să parcurgem un teritoriu vast astăzi, cu multe subiecte diferite. Când voi citiţi sau ascultaţi acestea mai târziu, voi o să înţelegeţi cum se leagă toate acestea. Toate se leagă în călătoria voastră.
     Este multă, multă activitate pe partea noastră a voalului chiar acum.  Îngerii merg încolo şi încoace.  Este multă activitate, energiile merg înainte şi înapoi, este multă comunicare între regatul uman şi celestial.  Noi suntem foarte, foarte ocupaţi pe partea această a voalului chiar acum (chicotiri).  Suntem aşa de ocupaţi încât noi am întârziat astăzi puţin! Noi aproape că am uitat de întâlnirea noastră.
     Vedeţi voi, noi nu avem calendar aici, dar avem conştiinţă energetică.  Noi am ştiut că a fost timpul de întâlnire, dar am fost atât de ocupaţi mişcându-ne în jurul altor energii, dar noi am ajuns tocmai în timp, atunci când Linda (Benyo) vorbea despre Papa şi despre profeţiile noastre.  Noi am venit în aşa grabă că aproape că am întrerupt obiectele electronice ale voastre, tastatura şi alte lucruri (se referă la problemele de dinainte de comunicare cu microfoane şi echipamentul muzical)  Deci, noi încercăm să fim puţin mai tandri.  Voi ştiţi cum este atunci când...întârzii la adunare, atunci voi acceleraţi pe şosea...năvăliţi în sală...şi aveţi tendinţa de a încurca lucrurile uneori. (Râsete din audienţă)
     Dar, noi suntem aici, cu toţii.  Noi la fel a trebuit să facem exerciţiul de respirare pentru a potoli un pic energiile noastre. 
     Poate unii dintre voi a-ţi simţit activitatea pe partea noastră a voalului că a crescut, activitatea a crescut în împrejurul vostru, şi activitatea a sporit chiar şi  noaptea în visele voastre?  Se întâmplă multe, multe preparaţii pentru un eveniment care va apare într-un viitor apropiat.  Este vorba despre săritura conştiinţei, un timp important în schimbare şi tranziţie pe Pământ. Acesta a avut nevoie de multe, multe schimbări ca răspuns la ceea ce voi faceţi.  Noi o să vorbim despre acesta astăzi.
     Noi avem un grup de invitaţi minunaţi astăzi.  Pe unii dintre ei îi cunoaşteţi - voi a-ţi lucrat cu ei.  Unii dintre ei vin într-un mod nou, un fel de schimbare a gărzii.
     Cei care au venit sunt curierii voştri, echipa voastră.  Voi aveţi mulţi curieri.  Noi nu vrem să vă dăm un număr exact.  Noi nu vrem ca voi oamenii să comparaţi - eu am trei - celălalt spune că are zece - celălalt are o mie (râsete din audienţă)  Nu este chiar aşa. Nu necesar este vorba de cantitate.  Este mai mult o calitate.  Aceşti curieri sunt într-adevăr îngeri.  Unii dintre ei au fost pe Pământ înainte, dar majoritatea nu au fost.
     Ei nu sunt ca şi călăuzii voştri de dinainte.  Călăuzii voştri au stat direct în câmpul vostru energetic. Ei au menţinut un spaţiu în jurul vostru.  Ei au fost acolo ca să echilibreze energiile voastre.  Ei au fost acolo ca să menţine acel spaţiu ocupat până ce voi a-ţi fost gata să acceptaţi întregul vostru spaţiu, conştiinţa voastră întreagă, şi întregul potenţial al divinităţii voastre.  Călăuzii voştri, aşa cum ştiţi, au plecat din acel spaţiu de mai mult timp.  Unii dintre ei vin din când în când să lucreze ca curieri şi duc energiile încolo şi încoace pentru voi.
     Deci, curierii sunt diferiţi.  Ei sunt aici.  Ei se află aici în această cameră.  Scopul lor este să mişte energiile şi informaţia înainte şi înapoi.  Ei la fel transportă dragoste şi suport de la ambele părţi ale voalului.  Noi cunoaştem că în unele literaturi ale voastre, există un lucru numit “cordonul argintiu” care conectează  oamenii cu partea celestială.  Într-un sens, este responsabilitatea curierilor să menţine integritatea cordonului de argint.
     Vă rog să înţelegeţi, că acesta nu este exact un cordon argintiu. Este o conductă de energie care conectează ambele părţi ale voalului.  Curierii merg înainte şi înapoi.  Ei vă aduc tipuri noi de energii şi informaţii de pe partea noastră. Ei la fel ajută la echilibrarea şi ajustarea diferitelor elemente ale energiei spirituale şi energia omenească din înăuntrul vostru.
     Voi faceţi multe schimbări, chiar şi acum, şi de aceea curierii voştri sunt foarte, foarte ocupaţi.  Ei ajută constant la reajustarea coeficientului energetic în înăuntrul vostru.  Aşa cum vă deschideţi şi permiteţi divinităţii voastre proprii să fie prezentă în momentul de Acum, ei ajută la ajustarea acestor energii dintre voi şi noi de pe partea această a voalului.  Într-un fel, voi puteţi spune că ei sunt servitorii voştri.  Ei sunt aici în serviciu pentru fiecare dintre voi.
     Aşa cum treceţi prin ciclurile voastre de schimbare - ciclurile despre care am vorbit la ultima noastră întâlnire - ei de asemeni ajută la preluarea acelei Energii Noi, care este creată şi depozitată în locuri potrivite.  Voi acum creaţi Energia Nouă, dar nu există încă mecanisme pentru a folosi această Energie Nouă în realitatea voastră umană.  Curierii voştri le depozitează pentru voi şi de asemenea aduc o parte din această energie înapoi pe partea noastră a voalului unde este folosită în universul fizic şi de asemnea în toate aspectele dimensionale.
     Deci, ei sunt foarte, foarte ocupaţi chiar acum.  Ei vin aici astăzi ca invitaţii noştri de onoare.  În acest spaţiu ce noi creăm împreună, ei pot veni mult mai aproape.  Ei pot lua o pauză aici pentru un moment în timp ce voi vă relaxaţi.  Ei pot - cum să spun - ei pot sta lângă voi.  Ei comunică cu voi într-un mod complet diferit.
     Toate activităţile se pot încetini aici în momentul nostru de Acum.  Noi toţi putem respira adânc.  Curierii voştri se pot relaxa puţin şi să ajungă să vă cunoască într-un fel complet nou.
     Curierii voştri sunt aici în serviciu pentru voi.  Ei nu pot face munca pentru voi.  Aceasta ar nega adevăratul motiv pentru care ei sunt aici şi adevăratul motiv pentru care voi sunteţi aici.  Ei nu pot crea lucruri pentru voi, dar ei pot menţine un echilibru continuu a energiilor cu voi.
     Când voi sunteţi conştienţi de prezenţa lor, sau când voi vă permiteţi să ştiţi că sunt reali, acesta facilitează întregul proces.  Face mult mai uşor.  Voi nu trebuie să treceţi prin toate provocările, ca cele prin care a-ţi trecut în aceste ultimele luni.  Poate să fie un tip de energie mult mai echilibrată în fiinţa voastră şi o mai bună conecţie între ambele părţi ale voalului.
     Deci, dragi prieteni, respiraţi adânc şi permiteţi la curierii voştri să fie cu voi, să stea cu voi în acest spaţiu pregătit să răspundă la schimbarea conştiinţei voastre...pregătit să ducă energiile înainte şi înapoi...pregătit să pună Energiile Noi care sunt create într-un loc sigur pentru ca voi să le folisiţi la timpul potrivit.  Într-adevăr o să se întâmple de multe ori în zilele care vin când o să aveţi situaţii în viaţa voastră care necesită intrare completă a Energie Noi. Acesta va fi disponibilă pentru voi.  Aşa cum voi creaţi acest acum, acesta este ţinut în siguranţă pentru voi până la timpul potrivit.
     Unii dintre voi vă întrebaţi despre toate aceste lucruri.  Noi vă întrebăm, “Este acest lucru real? Pot fi într-adevăr curierii voştri aici?  Pot veni curierii în acest spaţiu...fie că staţi în casa voastră, fie că sunteţi în casa altcuiva...fie că sunteţi aici în această adunare canion?  Este ceva dintre acestea real? Există oare asemenea lucru ca curieri în primul rând?  Este această energie pe care o simţiţi chiar acum, această vibraţie...dar un nou tip de vibraţie...este acesta real?  Sau este pentru că voi doriţi să fie aşa?
     Noi o să continuăm să vă întrebăm acesta mereu şi mereu, “Este ceva dintre acestea real?  Este munca pe care o faceţi aici - nu serviciul pe care îl aveţi în viaţă - dar munca pe care o faceţi pe această planetă chiar acum...este acesta reală? Dacă voi permiteţi ca acesta să fie, atunci acesta este cu adevărat real.  Dacă voi vă permiteţi să fiţi în acel spaţiu al iubirii de sine, al onorării de sine pentru călătoria pe care a-ţi ales-o într-adevăr, atunci acesta este reală.  Este reală într-un fel complet nou.
     Serviciul vostru...nu este munca pe care o faceţi când vă sculaţi dimineaţa şi mergeţi în unele birouri.  Aceasta nu este munca voastră.  Voi continuaţi să vă întrebaţi, “Ce vrea Spiritul ca să fac eu chiar acum? De ce sunt pe această plenată?  Eu am un fel de servici la un nivel mai jos - ceva muncă ce este după mine fără însemnătate.  Desigur, Spiritul are alte planuri pentru mine.  Desigur, eu ar trebui să fac un tip de muncă mai importantă”.
     Ştiţi voi care este munca voastră reală?  Voi sunteţi mişcătorii de energii şi menţinătorii de energii. Voi sunteţi cei care ajutaţi la extinderea conştiinţei.  Voi sunteţi cei care treceţi aceste lucruri prin corpul vostru, şi prin mintea voastră şi spiritul vostru - toate aceste schimbări şi transformări - treceţi prin ele foarte rapid.  Voi sunteţi cei care luminaţi poteca pentru alţii.
      În timp ce voi creaţi şi mişcaţi Energiile Noi, voi la fel menţineţi energiile.  De aceea este că aşa mulţi dintre voi s-au mutat în arii geografice diferite.  Voi aveţi un coeficient de energie înăuntrul vostru, un tip de lumină strălucitoare ca să spun aşa, de care este nevoie în acele arii geografice pentru menţinerea echilibrului şi de a asigura un nou potenţial  pentru aceea arie.
     Voi nu sunteţi mutaţi în arii specifice pentru că aceste arii au o formulă sau formaţiune geologică.  Voi nu sunteţi mutaţi pentru că acolo sunt munţi, sau ape, sau cristale. Voi nu v-aţi mutat acolo pentru că aveţi nevoie de acele elemente.  Voi a-ţi fost mutaţi acolo pentru că aceea arie are nevoie de VOI.
     Pământul - Gaia are nevoie de voi.  Voi ştiţi că ea pleacă.  Ea are nevoie de cei care acceptă responsabilitatea Spiritului înăuntrul lor.  Deci voi sunteţi mutaţi acolo ca să menţineţi aceea energie, şi construiţi aceea energie, şi să o faceţi disponibilă pentru cei care vin şi bat la uşa voastră.
     Munca voastră nu este cum să câştigaţi un salariu.  Munca voastră este să treceţi peste tiparele Vechi.  Şi sunt multe tipare vechi chiar acum.  Noi avem nevoie de voi. Noi avem nevoie de voi toţi ca să fiţi cei care provocaţi căile Vechi, mutându-vă în Nou, dar, totodată menţinând echilibrul prin întregul proces.
     Curierii voştri care sunt astăzi aici...ei sunt fericiţi.  Ei sunt fericiţi că voi a-ţi creat şi a-ţi permis acest spaţiu pentru ei.  Ei ştiu că este mai multă muncă de făcut.  Ei fac un angajament cu voi.  Şi, ei fac tot posibilul să facă cât mai uşor posibil.  Ei cer un angajament de la voi: A-ţi putea permite ca acesta să fie uşor,pentru o schimbare?
     Noi am vorbit despre acesta în discuţia din luna trecută.  Numai este nevoie de acestă energie de suferinţă, nicicând.  Există o diferenţă între lucruri care sunt o provocare şi lucruri care sunt diferite.  Puteţi să separaţi aceste două? Puteţi să separaţi cuvintele, “dificil” sau “suferinţă” de la cuvântul “provocare”.
     Voi, Shaumbra, iubiţi o provocare bună, chiar dacă voi reveniţi pe partea noastră.   Uneori noi facem ochi mari pentru că voi totdeauna vreţi o provocare.  Voi totdeauna vreţi să vă jucaţi cu energiile, cu greu vă opriţi şi doar să fiţi.  Voi totdeauna vreţi să vă jucaţi.  Noi vă iubim pentru asta.  Apoi voi mergeţi pe Pământ.  Voi preluaţi provocările...provocările de a construi imperiul Atlantis, provocările de a aduce sămânţa divină în timpul lui Yeshua, provocările de a crea Energie Nouă şi de a crea căi noi.
     Dar, acesta nu trebuie să fie dificil.  Cu adevărat nu trebuie. Priviţi-vă pe voi înşivă şi la ce alegeţi în viaţa voastră.  Dacă este o lipsă de abundenţă şi dragoste, priviţi.  De ce oare alegeţi acesta?  Care sunt energiile care sunt atât de imprimate în voi înşivă că voi gândiţi că trebuie să aveţi aceea lipsă?  Sau, de ce a-ţi alege acesta - numai ca să puteţi spune că a-ţi sărit peste un obstacol mare? Uitaţi-vă la acestea.  Acestea nu trebuie să fie didicile.
     Provocările sunt amuzante.  Ele sunt vesele.  Este ca şi cum a-ţi juca un joc intens. Vouă vă place să faceţi acestea de dragul provocării, doar ca să exersaţi energiile voastre, doar ca să ascuţiţi inteligenţa voastră proprie şi spiritul vostru propriu.  Provocările pot fi la fel foarte răsplătitoare.  Dar vă rog să daţi drumul la dificultate şi suferinţă.
     Luna trecută am vorbit despre ciclurile schimbării şi împlinirii. Acestea sunt cicluri prin care treceţi şi prin care a-ţi trecut.  Noi vă aducem în atenţia conştiinţei voastre în aşa fel ca voi să înţelegeţi prin ce treceţi.  Voi treceţi printr-o trezire.  Apoi treceţi prin procesare, ceea ce aduce înţelegere şi înţelepciune.
     Apoi voi treceţi prin eliberare, de a da drumul complet, eliberând orice reţinere pe care a-ţi avut. Nu, voi nu puneţi acestea undeva într-o cămăruţă.  Voi nu le măturaţi sub covor.  Eliberarea este permisiunea ca acestea să plece la potenţialul lor cel mai înalt
     Trezirea voastră generează o energie.  Procesarea aduce înţelegere, dar înţelegerea este limitată până când voi puteţi elibera tot ce a-ţi crezut că a-ţi fost. Când voi eliberaţi acestea, atunci acestea trec la un nivel energetic complet nou.
     Apoi acestea se reîntorc la voi.  Acestea revin în forma integrării Acestea se contopesc şi se reîntorc, aşa că fiecare viaţă trecută sau experienţă vine înapoi ca să vă servească într-o cale Nouă.  Înţelepciunea, înţelegerea şi iluminarea, veselia şi provocările pot veni înapoi ca să vă servească într-un mod nou şi integrat.
     Voi treceţi prin toate aceste cicluri. Şi, apoi voi treceţi prin ele încă odată.  Dar, voi puteţi elibera suferinţa şi dificultatea din ele.  Voi puteţi permite ca acestea să fie o bucurie.
     Noi vă aducem la cunoştinţă acestea ca voi să aveţi o mai mare înţelegere a ciclurilor implicate în proces, şi aşa voi aveţi o înţelegere când alţii vor veni la voi pentru sfaturi.
     Când ei vin pentru sfaturi şi ghidare, voi puteţi spune, “Da, ei sunt la trezirea lor.  Eu cunosc dinamicitatea acestui proces.  Eu cunosc bucuria.  Eu cunosc veselia, dar eu la fel ştiu că acestea aduc şi alte lucruri”.  Când ei nu vor să se mute dincolo de procesare pentru că este un anumit comfort în aceasta, voi, învăţătorii va trebui să ştiţi când este timpul potrivit ca să spuneţi, “Permiteţi ca procesarea să înceteze.  Permiteţi-ne să eliberăm acum”.  Voi o să ştiţi neliniştea adâncă asociată cu eliberare.  Este ca şi cum  a-ţi da drumul la tot.  Este ca şi cum ai muri şi te renaşti într-un fel complet nou.
     Dinamicitatea acestor cicluri sunt cuprinse în multe elemente ale vieţii umane.  Voi a-ţi avut acestea cu ciclurile tuturor vieţilor voastre.  Voi aveţi aceste cicluri în timpul perioadelor a acestei vieţi ale voastre chiar acum când voi tranziţionaţi în Energia Nouă.
     Noi înţelegem că sunt multe dinamici noi şi necunoscute în această parte a călătoriei voastre.  Noi ne ţinem strâns de această pistă.  Curierii voştri sunt conştienţi constant despre  aceste lucruri şi încearcă să reechilibreze şi să reajusteze energiile.
     În curând la un anumit punct, voi o să aveţi iluminarea cum acestea lucrează.  Voi o să fiţi uimiţi cum a-ţi fost capabili să continuaţi să mergeţi...continuaţi să trăiţi...continuaţi să treceţi prin  acest proces intens când voi vedeţi munca care este făcută de toţi curierii voştri.  Ei sunt cei care vin şi echilibrează când voi nu sunteţi siguri dacă vreţi să rămâneţi pe această planetă...dacă acesta serveşte cuiva sau vouă.  Ei sunt cei care aduc energiile.
     Curierii nu pot schimba felul în care vă simţiţi.  Dar ei aduc energiile, ca şi cum mutând acestea într-un potenţial, pe care voi puteţi să folosiţi atunci când voi aveţi nevoie, când voi spuneţi, “Dar, trebuie să fie un motiv pentru care eu sunt aici.  Trebuie să fie un motiv pentru care eu continui să merg. “Acel potenţial a fost adus de curierii voştri, ca şi un mesaj de la noi spunând, “Aici este de ce voi sunteţi pe Pământ chiar acum”.  Ei în permanenţă mişcă în jur energiile. Voi o să fiţi uimiţi de proporţia muncii lor şi cum va ajutat ca să ajungeţi la acest punct. Voi sunteţi în final care folosiţi energiile.  Ei sunt cei care o mişcă în jurul vostru.
    Aşa cum noi simţim energia Shaumbrei peste tot în lume chiar acum, noi vedem că voi treceţi prin nişte experienţe interesante în acest timp special.  Unele lucruri v-au lăsat perplex - poate nu v-au dărâmat - dar simplu perplex. Unele dintre aceste lucruri despre care v-aţi mirat, ingrijorându-vă puţin mai târziu este, “Oricum, ce este realitatea? Ce este realitatea?” Voi a-ţi gândit că odată a-ţi ştiut, dar în aceste zile voi trebuie să vă întrebaţi pe voi înşivă, “Acum, a fost acesta un vis?” (râsete din audienţă) “Sau, s-a întâmplat cu adevărat?”.
     Voi trebuie să vă întrebaţi pe voi înşivă, “Am avut aceea conversaţie cu aceea persoană în viaţa reală?  Sau, a fost ceva ce s-a petrecut în capul meu? Am fost cu adevărat la cinema noaptea trecută? Sau, a fost acesta un vis sau o viziune pe care eu am avut-o?”(mai multe râsete) “M-am întâlnit cu acea persoană pe care am cunoscut-o de foarte mult timp? Sau a fost doar imaginaţia mea?”
     Noi ştim că unii dintre voi cred că nu este ceva în regulă.  Unii dintre voi pun pe baza bătrâneţii. “Oh, acestea trebuie să fie prin ce au trecut bunicii mei”.  (Mai multe râsete) Dar nu este aşa.  Călătoria lor a fost diferită.  Acesta nu este deloc aşa.   Prin ce treceţi voi nu este rezultatul vârstei, ci mai degrabă rezultatul înţelepciunii şi extinderii.
     Unii dintre voi se întreabă dacă nu cumva trebuie să ţină hăţurile mai strânse cu imaginaţia, cu expresia voastră creativă, să vă ţineţi înapoi un pic.  Dragi prieteni, daţi drumul...daţi drumul la acesta.  Voi într-adevăr mergeţi între lumi chiar acum. Voi cu adevărat vă integraţi şi acesta face parte din proces.
     Noi ştim că uneori este puţin tulburător pentru că voi numai sunteţi în stare să spuneţi ce este real.Şi atunci noi continuăm să vă întrebăm,” Este acesta real?  Este acesta real?”.  Doar dacă voi permiteţi să fie.  Este visul vostru real?  A-ţi observat că în ultimul timp visele voastre sunt mult mai intense?  Uneori voi nu vreţi să ieşiţi din visele voastre.
    Visele sunt diferite acum. Ele s-au schimbat în ultimele două sau trei luni.  Visele voastre nu mai sunt de acelaşi tip de activitate ca şi înainte.  Adesea voi vă folosiţi de visele voastre ca să aflaţi soluţii la lucrurile care se întâmplă pe Pământ. Voi a-ţi trecut printr-o experienţă a realităţii potenţiale înainte ca voi de fapt să le aduceţi în realitatea voastră omenească.  Acesta este ceea ce voi a-ţi putea numi un vis. În unele vise voi a-ţi fost acolo în serviciu pentru alţii.  Voi v-aţi dus ca să îi ajutaţi în visele lor.  Voi a-ţi fost acolo în serviciu pentru ei.
     În unele vise, voi veniţi înapoi pe partea noastră a voalului.  Şi voi predaţi în acele clase.  Este o curgere printr-o supapă care intră în visele voastre unde voi puteţi simţi sau să vedeţi, chiar să aveţi imagini ale acestora.  Voi toţi - voi toţi - ţineţi cursuri pe partea noastră de trei sau patru nopţi pe săptămână. (Râsete)  Voi învăţaţi acei îngeri care nu au fost niciodată în formă umană despre procesare a integrării Divinului.
     Vedeţi voi, despre aceasta este vorbă. De aceea a-ţi plecat voi de Acasă în primul rând - ca să aveţi identitatea voastră unică, dar la fel ca să înţelegeţi că voi la fel sunteţi Dumnezeu. Spiritul nu cunoaşte identitatea lui proprie.  Voi da.  Voi aveţi acel dar unic al conştiinţei voastre proprii ale Sinelui, acum contopindu-se cu Dumnezeul.  Îngerii de pe partea noastră a voalului, în special cei care nu au fost niciodată pe Pământ, se adună în jurul a ceea ce voi a-ţi numi o audienţă mare, audienţă imensă ca să audă cum este acesta.
     Deci, voi aflaţi că sunt supape în visele voastre.  Voi vă întrebaţi ce este real.  Şi, răspunsul este: “Totul este real.  Totul este real”. Voi învăţaţi să eliberaţi acea energie definită şi foarte concentrată pe care le-aţi plasat în voi în aşa fel ca voi să puteţi fi umani pe Pământ. Acum, voi încă mai puteţi fi umani pe Pământ şi să aveţi acces la toate celelalte energii inter-dimensionale - toate în acelaşi timp.  Dar o să fie puţin ciudat la început.
     Un alt lucru care vă cauzează griji este că voi deveniţi foarte, foarte sensibili. Noi am vorbit despre astfel de probleme atunci când am trecut prin Limbajul Ah-lui.  Voi sunteţi aşa de sensibili că uneori asta vă răneşte.  Cu adevărat doare când voi auziţi anumite sunete.  Acesta vă sperie.
     De fapt uneori doare de a fi în energia Gaiei, mama Pământ, o energie pe care voi totdeauna a-ţi iubit.  Acum voi sunteţi aşa de sensibili căci unele dintre energiile ei cauzează iritaţii în corpul vostru mult mai mult decât înainte.  Voi vă întrebaţi de ce.  Voi vă întrebaţi dacă nu cumva voi deveniţi prea sensibili.  Ei bine, răspunsul este, “Da, a-ţi devenit”  Acesta va trece.  Voi o să învăţaţi să integraţi toate aceste energii.
     Acest nivel înalt de sensibilitate vă cauzează îngrijorări.  Este dificil pentru voi ca să fiţi cu alţi oameni.  Voi sunteţi prea sensibili acum la energii.  Voi vă întrebaţi dacă nu este ceva în neregulă cu voi. Voi vă întrebaţi de ce vă simţiţi aşa de diferiţi şi ciudat, de ce nu puteţi sta nicidecum în grupuri şi mulţimi de oameni.  Uneori voi vreţi doar să dormiţi pentru că credeţi că în somn voi nu o să fiţi sensibili.  Dar, apoi voi aflaţi că sunteţi sensibili chiar şi în starea de somn, starea voastră de vis.
     Aceste sensibilităţi, dragi prieteni, lucrează pentru VOI.   Voi puteţi simţi lucruri ca niciodată înainte.  Voi puteţi simţi energiile în camere.  Oh, voi totdeauna a-ţi vrut să faceţi acesta. Acum, voi faceţi acesta, dar nu întotdeauna vă place. (Râsete)
     Voi puteţi simţi energiile.  Da, noi ştim că unul dintre voi a simţit energia din ziua de ieri a unui accident pe şosea.  Apoi aceea persoană a mers la scena accidentului.  Tu nici nu ai ştiut că a fost acolo până ce nu ai văzut cu ochii tăi fizici. Dar tu ai simţit.  Acesta ţi-a făcut  greaţă la stomac.  Tu ai simţit agonia.  Tu ai simţit durerea aceluia care a părăsit Pământul în acel timp.
     Da, voi simţiţi toate aceste lucruri - acesta face parte din procesul prin care treceţi.  Dar imaginaţi ce puteţi face acum cu noua sensibilitatea în termen de facilitare a celorlalţi, ajutând pe ei prin procesul lor, fiind în stare să simţiţi energiile în camere şi să înţelegeţi că nu sunteţi voi în aceea energie care a fost intipărită acolo pentru un timp aşa lung.
     Noi am ascultat la Cauldre (Geoffrey Hoppe) şi la alţii vorbind recent despre faptul că lor nu le mai plac locurile vechi - casele vechi, clădirile vechi, locurile vechi. Acesta este pentru că este prea multă energie în lucrurile vechi. Uneori este copleşitor.  Locurile Noi nu au o înmagazinare de energii.  Locurile vechi au multe.
     Voi nu o să ajungeţi să fiţi dezgoliţi de energii.  Voi puteţi merge în multe, multe nivele, de exemplu, într-o frumoasă casă veche. Voi puteţi simţi toate toată familia care a trăit acolo,întreaga iubire şi bucurie, întreaga agonie, toate dificultăţile.  Voi puteţi lăsa să treacă prin voi.  Voi puteţi simţi, dar nu trebuie să le posedaţi.
     Aceste sensibilităţi înalte pe care le-aţi avut recent fac parte din întregul proces de deschidere.
     Noi ştim că mulţi dintre voi sunteţi prinşi între acea interesantă, dilemă ciudată - un moment totul trece foarte repede, şi un alt moment trece foarte, foarte încet.  Acum, care dintre ele este real, Shaumbra?  Este ceea ce trece rapid, sau ceea ce trece încet? Amândouă!
     Energiile se MIŞCĂ mai rapid.  Voi vă mişcaţi mai rapid.  Uneori este foarte greu să menţinem pasul cu voi.  Uneori este greu pentru curieri să menţină pasul cu voi.  Uneori voi spuneţi, “Eu am nevoie de o zi pentru mine însumi când totul încetineşte” .  Dar, ce se întâmplă?  Voi o să aveţi aceea oportunitate ca să aveţi un timp când lucrurile pot încetini.  Şi, voi vă întrebaţi atunci, “De ce trec lucrurile aşa de încet? (Râsete)  “Eu vreau mai mult progres.  Eu vreau ca acesta să se întâmplă rapid.  Eu vreau să trec prin acesta rapid”.  Toate acestea sunt potrivite.
    Într-adevăr, energiile se mişcă mai rapid. Într-adevăr, nivelul vostru de răbdare, nivelul vostru de toleranţă este mai jos ca niciodată, aşa că vouă nu vă place când lucrurile merg încet.  Înţelegeţi că acesta face parte din proces care va continua pentru încă puţin timp.
     Vorbiţi cu energiile rapide şi încete.  Integraţi-le împreună.  Cereţi de la curierii voştri să vă arate unde este energia de echilibru.  Acestea se află acolo pentru voi. Ei le-au adus înăuntru pentru voi.  Uneori voi trebuie doar să fiţi conştienţi că este acolo. Cereţi-le să vă ajute ca să găsiţi acesta în aşa fel ca voi să nu vă simţiţi că lucrurile sunt cumplit de încet, dar uneori aşa de repede încât voi nu ştiţi ce să faceţi.
     Acesta am văzut noi recent la Shaumbra. Acesta vă cauzează îngrijorări.  Voi vă întrebaţi unde vă este mintea, şi ce petrece în înăuntrul vostru.
     Apoi, există o altă dilemă interesantă, prin care voi  treceţi.  Este dificil să fiţi cu oamenii.  Uneori trebuie să vă forţaţi ca să fiţi cu alţi oameni. Uneori, trebuie să lucraţi cu adevărat cu acesta.  Uneori voi vreţi să le scuturaţi.  Oh, voi toţi vreţi aşa de mult să vă integraţi cu ei ...şi voi veţi fi...şi voi sunteţi.  Dar, voi o să vă integraţi într-un nivel complet nou.
     Uneori vă întrebaţi de ce v-aţi născut aşa de diferiţi.  De ce nu a-ţi putut să fiţi ca şi ceilalţi? (râsete din audienţă)  Dar, voi ştiţi, voi a-ţi ales în acest fel, ca să puteţi să vă înălţaţi în adevărul vostru propriu.  Voi o să ajungeţi la o nouă înţelegere şi integrare cu ceilalţi oameni. Dar,  între timp acesta este dificil.
     Uneori vă temeţi ca să fiţi într-un grup. Deci, ce faceţi? Voi plecaţi ca să fiţi cu voi înşivă. Apoi voi aflaţi că nu puteţi să staţi nici cu voi înşivă (râsete)  Când voi sunteţi cu voi înşivă, energia este foarte intensă.  Trece foarte repede.  Voi intraţi în conversaţiile din capul vostru, apoi voi vreţi să găsiţi alţi oameni ca să numai vorbiţi nicicum cu voi înşivă. Chiar că este o dilemă!
     Este dificil să fiţi cu voi înşivă acum, pentru că vă schimbaţi foarte repede. Voi nici nu ştiţi cine mai sunteţi.  Este dificil ca să fiţi cu voi înşivă pentru că Vechiul încă mai trage de voi.  Voi încă mai auziţi voci din Vechi...toate întrebările care vin în mintea voastră... toate întrebările, “Este acesta real?  Ce fac eu aici? Este real?”
     Deci, dragi prieteni, este bine ca să petreceţi timpul singuri. Dar, în acel timp să respiraţi doar...doar respiraţi.  Vorbiţi-vă vouă înşivă.  Spuneţi vouă înşivă prin ce treceţi.  Puneţi-vă întrebări.  Onoraţi fiecare parte din voi înşivă şi prin ce treceţi.
     În acest timp dificil şi provocator de a nu fi cu alţii şi de a nu fi cu voi înşivă şi uneori simţînd ca şi cum a-ţi vrea să ieşiţi afară din pielea voastră...acesta este un timp potrivit ca să fiţi cu Shaumbra.  Aşa cum am spus, nu este bine ca voi toţi să mergeţi şi să trăiţi împreună în păduri. Nu pentru acesta sunteţi aici pe Pământ.  Voi într-adevăr v-aţi enerva unul pe altul după o perioadă scurtă.  Dar, întâlniţi-vă cu Shaumbra.
     Chiar şi astăzi unii dintre voi s-au întrebat dacă ei ar trebui să fie aici. O parte din voi s-a temut de întregul prospect de a veni aici sau să vă întâlniţi cu grupurile voastre.   Voi nu a-ţi ştiut dacă puteţi să fiţi cu alţii astăzi.  Energia nu a fost în locul potrivit.  Dar, ce s-a întâmplat când voi v-aţi întâlnit în energia Shaumbrei?  Voi a-ţi respirat adânc. Voi a-ţi spus, “Ah, mă bucur că sunt aici astăzi.  Am avut nevoia de acesta.  Am avut nevoie de energia lor şi dragostea lor, şi confirmarea lor.  A fost nevoie ca să stau în scaun aici astăzi şi să-i am pe curierii mei cu mine.  Eu am avut nevoia doar să iau o pauză mică de la toate acestea.
     Ce altceva se întâmplă chiar acum cu Shaumbra?  Voi începeţi să vedeţi ceva lucruri ciudate şi interesante cu ochii voştri umani.  Voi începeţi să simţiţi tot felul de lucruri cu simţurile voastre.  Noi am observat că voi sunteţi uimiţi la ce a-ţi început să percepeţi.
     În special, voi vedeţi prin măştile altori umani. Voi vedeţi aura lor pentru prima dată.  Voi vedeţi cum faţa lor se schimbă.  Voi uneori sunteţi uluiţi de acestea.  Voi rămâneţi cu gura căscată şi ochi mari.  Voi îi vedeţi cum trec printr-o metamorfoză chiar în faţa voastră.
     Şi ei se uită la voi, “Ce este greşit cu acea persoană?” (câteva râsete) “Ce văd ei?” Şi, ce vedeţi voi?  Voi vedeţi lucruri care sunt familiare, dar încă ciudate.
     Voi vedeţi prin oameni, în special prin cei care au adus, ce voi numiţi “energia gri”,energie reptiliană, energie de şopârlă.  Acestea sunt termenele voastre, nu ale noastre.  Dar, voi vedeţi acesta pe feţele lor.  Voi spuneţi, “Acea persoană arată ca un extraterestru dintr-un alt loc”. Ce se întâmplă chiar acum cu schimbările energiei foarte rapide şi foarte drastice pe Pământ nu este numai simţământul uman de a vedea care devine mai larg şi mai  deschis, dar într-un sens, unele din...cum să spun...unele din agendele Vechi ies la suprafaţă chiar acum.  Acestea vor continua să se întâmple.
     Când Ordinul de Arc a creat acest loc numit Pământ, acesta a fost o modalitate de a ajuta să se ajungă la o nouă înţelegere a energiilor în toate părţile cosmosului.  Pământul a fost creat ca un loc neutru unde voi puteţi să re-experimentaţi lucruri de dinainte, “dinainte” ceea ce înseamnă înainte ca voi să fiţi umani, înainte ca voi să fiţi pe această planetă.  Pe Pământ voi puteţi trece prin experienţe Vechi în mod foarte lent...voi puteţi merge în materie în aceste corpuri umane...voi puteţi să uitaţi cine a-ţi fost şi de unde a-ţi venit.  Pământul a fost desemnat în acest fel cu un scop ca voi să puteţi re-experimenta lucrurile care s-au întâmplat acum o veşnicie de timp, în aşa fel ca voi să puteţi ajunge la un punct de alegere şi un punct de înţelegere, în aşa fel ca trecutul să poate să fie vindecat. Viitorul este trecutul vindecat.
     Când acest loc Pământ, a fost creat şi chemarea a ajuns la îngeri, nu au fost doar ceea ce a-ţi numi îngeri buni.  Nu au fost doar îngeri de lumină.  A trebuit să fie un echilibru exact de energie pe Pământ ca şi în univers. Deci, o mare varietatea de îngeri au venit pe Pământ.
     Ceea ce voi numiţi reptilieni, gri, şopîrle - acestea sunt denumirile voastre, dar sunt anumite atribuţii care sunt în mod nostim corecte despre acesta - ei au venit la fel.  Ei au făcut parte din sămânţa Pământului.  Acum, toţi aceşti îngeri care au venit pe Pământ ca să ajute la rezolvarea unei situaţii interesante, de a ajunge la noi înţelegeri pentru întregul univers...ei au venit pe Pământ ca neutri.  Acesta a trebuit să fie în acest fel.
     Dar...dar, unii dintre îngeri din anumite familii celestiale au implantat în ei...ceea ce a fost numit “agendă extraterestră”.  Ei au avut o agendă care a fost adânc imprimat în înăuntrul lor, reprezentînd agenda familiilor lor celestiale.
      Să spunem că ei au venit de la cei “gri”. Ei nu au ştiut că au avut acel implant pus în înăuntrul lor.  Într-un sens, a fost o sugestie hipnotică plasată în înăuntrul lor care va crea agenda gri pe Pământ. Nu a fost să fie în acest fel.  Dar ei au făcut oricum.  Şi noi toţi ştim despre acesta.  Ei nu au ascuns nimic.
     Acum agenda lor iese la suprafaţă pe Pământ.  De aceea este că voi Shaumbra, puteţi începe să-i vedeţi că se manifestă fizic în faţa voastră.  De aceea este că uneori voi nu puteţi să fiţi cu anumiţi oameni şi vă simţiţi şi simţiţi că ceva încearcă să vă consume sau uneori simţiţi că ceva încearcă să vă ia toată energia
    Da, Cauldre îşi loveşte fruntea şi îşi roteşte ochii chiar acum. (râsete) “Tobias, Tobias...oh, ce conservă de vierme ai deschis tu” Dar, noi spunem acesta pentru că este un punct foarte important.  Acesta se leagă de discuţia care se abate de la subiect .  Noi o să ajungem la subiect. (Chicotând)
     Deci, cu toate energiile care se mişcă intens, îndreptat spre  punctul de săritură în conştiinţă, care este la patru ani distanţă, şi cu noua perspicacitate şi înţelegere, voi puteţi să începeţi să vedeţi agendele “ascunse”.
     Acum, trebuie să clarificăm un punct aici.  Unii din voi care ascultă sau citesc acesta se gândesc, “Oh, Doamne, există  o agendă extraterestră implantată în înăuntrul meu!” (râsete) Nu, nu, voi v-aţi descotorisit de acei..de acei care au avut implantat. Voi v-aţi scăpat de ei de mult timp.  Când a-ţi făcut acesta, s-a petrecut o transformare incredibilă.  Mare parte din acesta s-a petrecut în alte vieţi.  Pentru câţiva acesta a luat loc în această viaţă.
     Voi v-aţi eliberat pe voi înşivă de legăturile trecutului.  Acesta a fost dificil şi dureros pentru că acesta a făcut parte din cine a-ţi fost. Voi a-ţi eliberat energiile în aşa fel ca voi să puteţi fi liberi, ca să puteţi ajuta pe alţii să se mute în Energia Nouă.
     Unele din acestea se manifestă în ce voi a-ţi chema conspiraţie, dar până la urmă urmei nu este conspiraţie.  Sunt încercări făcute de alţii fie ca să oprească schimbările care au loc chiar acum, sau sunt încercări făcute de alţii ca să menţine controlul.  Dar, nu este nimic care să vă îngrijoreze.  Voi sunteţi dincolo de acesta.
     Din perspectiva noastră, nu sunt conspiraţii mari care să vă hipnotizeze pe voi toţi.  Nu sunt. La Cauldre îi place să spună, cea mai mare conspiraţie care este, este exact în faţa voastră.  Acesta este IRS-ul vostru ( Serviciul Intern de Venit), (râsete din audienţă) Voi toţi sunteţi conştienţi de acesta.  Voi toţi mergeţi alături de acesta.  Unii nu merg. Dar, acesta nu este o conspiraţie, până ce voi permiteţi să fie.
     Voi vorbiţi despre lucrul numit Iluminatii.  Illuminati au fost într-adevăr o conspiraţie.  A fost un grup care a folosit energii ca să încerce să controleze lumea.  Dar, ştiţi voi ce au aflat ei?  Că nu a fost distractiv ca să controleze lumea.  Acesta a creat mai multă durere de cap decât au vrut ei.  Ei au avut toţi banii de care aveau nevoie.  Nu a fost nevoie ca ei să cotroleze lumea.  De fapt, ei au început să renunţe la control acum zece, doisprezece ani în urmă. Ei au realizat că nu a fost prea distractiv. La fel a fost o energie  care a intrat în Pământ şi în timp se năştea şi prin voi, şi prin alţii care au mers într-o călătorie spirituală dar, care nu a făcut parte din Energia Nouă.  Acesta nu a avut loc în Energia  Nouă.
     Să nu fiţi surprinşi când voi începeţi să vedeţi lucruri şi să simţiţi lucruri care apar ca extratereştii.  Într-adevăr, aceştia sunteţi voi din trecut.  Şi, într-adevăr, câteva din tipul de energii extratereşti o să încerce să vă sperie pe voi sau pe alţii.
     Dar, mai mult ca orice  - noi putem spune acesta - mai mult ca orice, ei vor să se transforme chiar acum.  De aceea îşi fac apariţia De aceea ei îşi fac feţele cunoscute vouă. Ei înţeleg că este timpul pentru o schimbare.  Ei înţeleg că Energia Nouă este aici.  Şi, Energia Nouă şi conceptul că “Voi la fel sunteţi Dumnezeu” depăşesc orice lucru ale agendei Vechi.  Ei o să-şi facă prezenţa vouă în aşa fel ca să poate si simtă energia voastră...şi ca să începe să elibereze câteva din energiile Vechi imprimate în înăuntrul lor...în aşa fel ca şi ei să poate să fie Dumnezeu.  Este amuzant de pe partea noastră pentru că noi vedem că nici una dintre acele agende Vechi nu au nici o putere peste voi...numai dacă voi vreţi să jucaţi jocul lor.
     Voi ştiţi, că sunt - cum să spun - spirite dezincarnate, strigoi, care vin lângă voi în fiecare noapte.  Ele se adună în jurul vostru pentru că ele văd o lumină şi ei simt o vibraţie care este diferită. Dar, ele nu vă fac nimic. Ele nu pot să vă rănească.  Ele nu pot.  Ele sunt atrase de lumina voastră.  Ele nu pot lua nimic de la voi.  Ele nu pot intra în corpul vostru şi să-l stăpânească.
     Oricare aici, care citeste sau ascultă - oricare care gândeşte că ei sunt cei care întră înăuntru în corp şi posedă corpul  - gândiţi din nou. (multe râsete) Nimic nu a intrat în voi. Fizica Pământului nu a fost creat pentru acesta.  Au existat câteva cazuri izolate dar a fost un acord intens înainte ca un suflet să intră într-un corp pentru o viaţă, dar acestea sunt foarte puţine.
     Voi nu sunteţi cei care întră în corp şi poseda acesta.  Voi sunteţi cei care ascendaţi.  Voi v-aţi mutat de la o viaţă la cealaltă în timp ce rămâneţi în acelaşi corp.  Voi v-aţi transformat conştiinţa voastră. Şi, da voi vă simţiţi complet diferiţi.  Voi vă simţiţi ca şi o nouă persoană pentru că voi sunteţi, într-un fel.  Dar, nu a fost nici o entitate de dinafară care a intrat în corpul vostru.
     Deci, noi ne-am dat jos putin de pe pistă aici.  Dar noi am vrut să vă ajutăm să înţelegeţi de ce unele lucruri se petrec în viaţa aceasta nouă a voastră, de ce intră uneori  energii dezechilibrate şi ce trebuie să faceţi ca să le echilibraţi.  Simplu respiraţi adânc. Înţelegeţi că curierii voştri au adus înăuntru energia potrivită şi echilibrată.  Acesta este disponibilă vouă.
     Să nu faceţi acesta dificil.  Vedeţi voi, voi mergeţi înapoi la căile Vechi de încercare pentru a vă muta de la o stare de conştiinţă la alta.  Voi gândiţi că trebuie să treceţi prin toate aceste dificultăţi şi provocări, şi chiar ne aduceţi şi pe noi înăuntru.  Noi suntem chiar acolo! Noi suntem la distanţa unei respiraţii!. Suntem aşa aproape.
     Voi încercaţi să mergeţi înapoi pe căile Vechi de a intra în transă sau oricare din astfel de lucruri.  Înţelegeţi că acesta este chiar aici.  Acesta se întâmplă repede. Voi puteţi să vă mutaţi de la un nivel la următorul nivel.  Voi puteţi bate pe umăr pe curierii voştri chiar acum. Faceţi doar o trecere peste, şi permiteţi ca acesta să se întâmple.  Voi sunteţi atunci acolo. Acesta se întâmplă aşa de repede.
     Totul prin care treceţi vă prepară pentru ceva despre care am vorbit înainte - o săritură quantum a conştiinţei, o schimbare în Energia Nouă.  Şi, acesta se apropie repede.  A fost prezis că va apare în anul 2012, a fost prezis de o veşnicie.  Mulţi încă se mai ţin de gândul că acesta va apare în 31 Decembrie 2012.  Este sfârşitul Calendarului Mayan.  Ei trebuiau să-l sfârşească cumva. (Râsete din audienţă)  Şi, a fost o estimare foarte bună din partea lor, când să-l sfârşească.  Mulţi încă mai menţin că această dată este un punct de schimbare.
     Dar, dragi prieteni, noi am lucrat la acesta de pe partea noastră, încercând să ajutăm când va avea loc această săritură quantum.  Cauldre ne-a întrebat...voi ne-aţi întrebat, “Care este data? Care este data sacră şi magică?” Noi suntem încântaţi acum să împărtăşim acesta cu voi, cu înţelegerea că, aşa cum noi putem vedea, nu se va întâmpla nimic monumental în acea zi.  Acesta va veni şi va pleca ca oricare zi.  Dar, ce se va întâmpla după acea zi va fi important.
     În acea zi dacă vreţi să vă adunaţi împreună ca Shaumbra, puteţi celebra şi  bucura, într-adevăr o să fie minunat.  Noi o să fim acolo dansând cu voi.  Voi nu trebuie să scrieţi cărţi despre lucruri catastrofice care se vor întâmpla în acea zi.  Voi nu trebuie să aduceţi elementul de frică în acesta.  Nu este nimic ce trebuie să cumpăraţi ca să treceţi prin acea dată.Nu sunt dispozitive mici metalice pe care trebuie să le puneţi pe degetele de la picioare. (Râsete din audienţă) Această dată nu este o dată care este dictată dintr-un punct de vedere celestial.
     Este o dată care vine de la voi. Este o dată pe care noi vedem că ia loc săritura quantum. Şi, este simplu,  - 18 Septembrie 2007, o dată a completării şi o dată a transformării.
     Acum, această dată se poate schimba.  Pot fi evenimente care să o mute mai devreme sau mai târziu. Curierii au lucrat cu ea, de asemeni.  Aceasta este ziua pe care noi vedem că se întâmplă.
     Vedeţi voi...ce se întâmplă între acum şi atunci este o schimbare intensă şi rapidă, peste toată planeta voastră.  Lucrurile încearcă să intră într-o aliniere.  O să fie mulţi care vor părăsi planeta Pământ pentru că, într-un sens, ei nu sunt pregătiţi să treacă prin Energia Nouă.  Ei sunt pregătiţi să treacă pe partea noastră cu corpul fizic dar nu în conştiinţă.
     Sunt Energii Vechi care nu vor să vadă această schimbare.  Ei pot simţi că acesta vine şi ei o să reziste aceasta.  Noi am adus  energia Papei luna trecută pentru că acesta de asemeni este  un semnal la biserci că schimbarea este acum iminentă.  Şi, ei nu vor să-l lase să plece pentru că ei ştiu că atunci când el pleacă, că acesta o să aducă schimbări în biserici, schimbări care se îndreaptă spre data de 18 Septembrie 2007. Aşa că ei îl menţin.
     Reptilienii, grii şi agendele extraterestre despre care am vorbit...ei ştiu la fel că aceasta vine. Până acum recent au dubii despre când şi dacă. Dar ei ştiu că acesta vine.   Ei o să-şi facă prezenţa cunoscută. Ei o să fie cei care o să încerce să sperie pe alţii şi o să încerce să spună că este o mare conspiraţie.  Cei care strigă mai tare despre conspiraţie sunt conspiratorii!
     Într-adevăr, ei o să fie cei care o să scrie cărţi sub aparenţa - cum să spun - înveliş spiritual şi religios.  Eio să scrie cărţile care aduc teama despre aceste evenimente.  Ei sunt cei care vor încerca să facă tot felul de corelaţii între alte evenimente, alte lucruri care s-au întâmplat înainte, poate chiar aliniere celestială, şi spun, “Aceasta este ziua plăţii şi a judecăţii”.  Ei o să încerce să sperie omenirea.
     Aceasta nu este o zi de judecată de nici un fel.  Este o zi de celebrare şi tranziţie.  Judecarea oricărui uman este eliberată în acea zi, dacă ei permit acest lucru să fie.  De aceea este că noi toţi ne mutăm spre acesta.  De aceea este că voi simţiţi energiile intensificându-se în jurul vostru chiar acum.
     Voi o să vedeţi că tehnologiile se mişcă mai repede şi mai repede şi mai repede. Aşa cum am spus înainte, mai multe licenţe vor fi înregistrate în următorii ani ca niciodată.  Voi o să vedeţi pătrunderi în domeniul medical, în domeniul tehnic, pentru că energiile se mişcă atât de repede. Ele se întremează chiar acum.
     O parte din acest motiv, o parte ceea ce a făcut acesta cu adevărat posibil sunt comunicaţiile.  Realizaţi voi că Internetul - prin care noi vorbim chiar acum - are doar unsprezece ani? O clipă din timp!  Priviţi cum acesta a influenţat Pământul vostru - doar unsprezece ani!  Radio, şi televiziunea şi telefoanele au fost în aplicaţii practice de aproape 75 de ani...o cale de comunicare... a deschiderii.
     Tipografia, care a fost prima schimabare majoră, a fost doar  mai mult în anii recenţi ai ciclurilor vieţii voastre totale pe Pământ, a fost doar foarte recent.  Este interesat de notat că atunci când tipografia a fost descoperită pentru prima oară, prima aplicare comercială, prima comunicare care a ieşit, a fost Sfânta Biblie.
     Cei care au lucrat la tipografie, care au tipărit cărţile...ei au fost torturaţi de alţi oameni.  Locul lor de afacere a fost arsă, arsă până la pământ pentru că a fost teama că dacă se deschid comunicaţiile, toţi oamenii - în special comunicaţii despre ce a fost în scriptura sfântă, ceea ce a fost păstrat de câţiva oameni din biserică - dacă acesta ar fi fost pus în mâinile bărbaţilor şi femeilor simpli, acesta ar fi fost dificil.  Ei probabil ar fi pierdut control.
     Comunicaţiile în următorii câţiva ani se vor intensifica.  Există tehnologii pe care se lucrează chiar acum, care desigur vă vor uimi Este dificil de explicat, dar ele implică un tip de vibraţie holografică.
     Este un limbaj nou care se va dezvolta în următorii câţiva ani.  Vedeţi voi, oamenii încă mai au restricţii din cauza limbilor lor.  Sunt multe, multe limbi pe Pământ. Limbile sunt incomplete.  Este dificil pentru noi câteodată să comunicăm cu voi în cuvinte pentru că limba Engleză este atât de limitată.
     Există un limbaj nou care se dezvoltă chiar acum.  Este mai mult un limbaj universal. Este un limbaj care combină anumite tipuri de matematică, nou - ceea ce a-ţi considera voi a fi - algoritmi digitali.  Această va fi o limbă care poate fi scrisă, într-un fel , dar mai mult ca orice, răsunător, răsunător, nu necesar vorbit. Aceasta o să fie un tip răsunător a limbajului.  O să fie, într-un sens, bazat pe unele cercetări, o parte din acesta este făcută pe Internetul vostru.
     S-ar părea că această limbă va apare prima dată pe Pământ, în următorii câţiva ani cu ajutorul unui grup mic de copii.  Vedeţi voi...ei o să se joace.  Copii care înţeleg tehnologiile, sau le place să se joace pe Internet, dar vor să comunice cu oamenii de partea cealaltă a lumii...ei o să înceapă să se joace cu un nou tip de limbaj.  Acesta va fi un joc pentru ei, un cod secret.  Dar într-o zi va fi descoperit.  Vor fi nişte cercetători, cineva care înţelege că acesta este mai mult decât un joc.  Este o nouă metodă de comunicare.
     Comunicaţiile vor constitui o mare parte a ceea ce se întâmplă  în următorii câţiva ani, şi la fel ce se întâmplă după.  Comunicaţiile ajută într-adevăr la deschiderea Primului Sigiliu pentru umanitate, de separare.  Vedeţi voi...cum toate acestea se întâmplă, sigiliile încep să se deschide. Voi a-ţi trecut prin proces şi o să continuaţi să treceţi prin cicluri. Umanitatea o să înceapă să deschidă Primul Sigiliul cu săritura quantum.  Voi sunteţi separaţi.
     Puteţi să imaginaţi că acum sute de ani în urmă nu a fost comunicare automată sau instantă ca şi cum sunt acuma?  Acesta a trebuit să fie incredinţată de la persoană-la-persoană.  A fost lentă.  Acum este instantaneu.  Acum noi putem comunica cu voi toţi în acelaşi timp prin Internet.
     Comunicaţiile ajută la deschiderea primului Sigiliu. Aşa cum acesta se realizează, acesta va ajuta la aducerea energiei de Acasă în energia Pământului.  Toate acestea lucrează împreună.  Primul Sigiliu este sigiliul separării atunci când voi a-ţi plecat din Regatul a Tot Ce Este.  Oh, voi a-ţi purtat acesta cu voi în totdeauna - acea separare -acel dor de a merge Acasă - acel dor de a simţi dragostea Spiritului .  Dar acesta se va deschide.  Acesta se va deschide prin comunicaţii.  Acesta va face parte din săritura quantum.
     Separarea la fel ajunge în voal.  Acesta ajută la crearea elementelor voalului.  Separarea numai este, atunci când lucrurile vin înapoi împreună. Aşa cum energia de Acasă vine la voi, voalul începe să dispară.
     În acest timp de săritură quantum, acesta schimbă fizica tuturor lucrurilor.  Acesta este dificil de explicat vouă ce o să se întâmple după aceea.  Acesta va lua putin timp. Nu se va întâmpla peste noapte.  Dar totul va începe să se schimbe.  Voi a-ţi mers pe o cale liniară cu totul ca tehnologiile...medicina...conştiinţa..toate lucrurile au fost liniare.  Dar, cu această săritură quantum toate lucrurile fizicii se schimbă.  Noi o să vă ajutăm să înţelegeţi aici...acesta este puţin dificil de comunicat. 
     Fizica şi realitatea voastră este alcătuită din energii care vibrează la anumite nivele.  Ele merg în cicluri.  De exemplu, sunetul se propagă ca un ciclu.  Se ridică , şi coboară, depinzând de variaţie. Viteza şi distanţa ciclurilor determină modul în care percepeţi sunetul.
     Totul vibrează în jurul vostru, chiar acum. Aceasta este ceea ce ajută la crearea acestei realităţi, acest lucru pe care voi numiţi materie şi masă.  Corpul vostru nu este solid, deşi se pare că este aşa.  Sunt particule de energii care vibrează la viteze variate.  Aceasta este ceea ce alcătuieşte întreaga voastră realitate.
     Chiar şi  comunicaţiile sunt făcute din  - vibraţii.  Toate aceste elemente vibrează.  Ele merg în sus.  Ele vin în jos. Ele merg cu viteze variate.  Dar, există un ying - yang la vibraţie.  Acesta este ce crează totul în jurul vostru.  Totul este despre vibraţie. 
     Când voi ajungeţi la acest punct ale săriturii quantum, elementele o să înceapă...acestea nu o să mai vibreze niciodată. Realitatea nu o să mai fie creată de la elemente care vibrează la nivele energetice opuse.
    La săritura quantum va fi noul tip de fizică care va fi introdusă în realitatea voastră.  Acesta va lua un timp pentru ca oamenii de ştiinţă să înţeleagă, chiar  să ştie că acesta este acolo.  Particulele nu o să mai vibreze pentru ca să creeze realitatea lor.  În schimb, particulele se vor extinde în orice direcţie.  Energia se va extinde înăuntru şi înafară...şi lateral...şi sus şi jos în unison.  Voi nu o să aveţi nevoie de dualitatea energetică a vibraţiilor ca să faceţi realitatea să se întâmple.  În schimb, o să fie extinderea energiilor care vor crea noua realitate.  Va fi nevoie de un timp de pentru acesta să se integreze şi oamenii de ştiinţă să înveţe cum să le folosească.
     Ce este acesta?  Acesta este Energia Nouă. Acesta este cu ceea ce a-ţi lucrat.  Acestea sunt modele pe care le-aţi ajutat să creaţi, pe care curierii au ajutat să înmagazineze până la timpul potrivit.
     Energia, ca atare, este neutră.  Toate energiile pe care le-aţi folosit în crearea universului şi crearea realităţii voastre aici pe Pământ au venit în formă neutră. Dar, după aceea voi le activaţi.  Voi le faceţi să se mişte. Voi le faceţi să vibreze.  Voi le faceţi să se opune una alteia, lucrând una împotriva alteia ca să se creeze ceva nou, să creaţi realitatea voastră. Acesta a fost calea Veche.
     După săritura quantum transformarea energiei va fi diferită.  Nu o să mai fie forţe opuse.  Energia va fi transformată sau utilizată de voi acum ca - cum să spun - ca un singur element care se extinde în toate direcţiile simultan. În acest fel va lucra acesta.
     După data de 18 Septembrie 2007, acesta va fi disponibilă într-un fel nou.  Acesta va fi disponibilă pentru a ajuta cu tehnologiile şi invenţiile, să mute şi să schimbe conştiinţa.  Acesta este o energie potentă. Acesta lucrează foarte diferit faţă de Energia Veche a vibraţiei.  Acesta va schimba lucrurile pe Pământ foarte repede.
     La ceea ce lucraţi chiar acum, dragi prieteni, este o dinamică care duce la acea dată de 18 Septembrie 2007.  De aceea voi ascultaţi..citiţi...staţi în audienţă...şi începeţi întregul proces, ca să puteţi trece prin propria voastră ascensiune şi integrare divină înainte ca săritura quantum să se întâmple.
     Voi ne întrebaţi tot timpul despre munca voastră, “Tobias, când voi avea o slujbă care să fie însemnată?” (Râsete din audienţă)  Uitaţi-vă la ceea ce faceţi. Voi ajutaţi la schimbarea şi extinderea realităţii.  Voi ajutaţi la sosirea acestei sărituri quantum a conştiinţei ceea ce face disponibil un Nou tip de energie.
     Noi o să avem mai multe de spus despre acesta.  Dar, noi am vrut să împărtăşim vouă despre această dată.  Într-adevăr, aceasta este Seria Energiei Noi, şi noi o să ne concentrăm pe ceea ce se întâmplăă în viaţa voastră, chiar acum, ce se întâmplă în lumea din jurul vostru şi ce este Energia Nouă.
     Între timp, noi vă cerem să nu încercaţi să descifraţi toate acestea. (Râsete) Noi am menţionat acesta la un grup, recent.  Noi am cerut ca ei să înceteze să descifreze totul. Imaginaţi că vă treziţi dimineaţa, Shaumbra, şi că nu încercaţi să descifraţi nimic! (Mai multe râsete) Imaginaţi că treceţi printr-o oră şi nu încercaţi să descifraţi nimic! Apoi întindeţi imaginaţia voastră...încercaţi să treceţi prin dimineaţa fără să descifraţi nimic,şi în final o zi întreagă
     Vedeţi voi...voi încercaţi să descifraţi totul.  Voi încercaţi să puneţi o înţelegere intelectuală pe ceva care nu este de loc intelectual.  De aceea este că aveţi dificultate chiar acum. Voi încercaţi să descifraţi totul.
     Este atât de nou. Este atât de diferit.  Voi nu puteţi să descifraţi. Voi puteţi doar simţi şi de a şti acesta - de a şti în inima voastră, nu în creierul vostru.  Voi încercaţi să descifraţi ce să faceţi în continuare. Voi încercaţi să descifraţi. “Trebuie să mă întorc la stânga sau la dreapta?” Voi încercaţi să descifraţi ce vrea Spiritul să vă spună, aşa cum scăpaţi o cutie de ouă pe podea. (Râsete) Spiritul nu încearcă să vă spună nimic altceva decât că voi umblaţi în multe dimensiuni.
     Câteodată ouăle alunecă din mâna voastră, cu adevărat. Voi vă întrebaţi, “Cum a fost posibil să fac aşa ceva?  Le-am ţinut bine. O parte din voi le ţinea. Cealaltă parte nu, şi aşa ele au alunecat pe cealaltă parte.  Spiritul nu încearcă să vă dea nici un mesaj. Spiritul nu încearcă să vă spună să mergeţi în anumite direcţii.
     Dacă voi încercaţi să încetaţi să mai descifraţi, acel lucru din înăuntrul vostru - noi am vorbit despre acesta înainte - Sistemul de Ghidare Divină poate să înceapă să lucreze.  Acesta poate  avea grijă de mai multe lucruri pământeşti umane pentru voi.  Acesta poate să ajute la echilibrarea voastră.  Poate să vă ajute să aducă tot ce aveţi nevoie în viaţa voastră chiar acum - abundenţă, sănătate, şi toate acele lucruri.
    Dar, vedeţi voi...voi încercaţi să descifraţi totul, şi Sistemul de Ghidare Divină al vostru intră într-un fel de oprire pentru că el vă iubeşte. El spune, “Ei vor să încerce să descifreze astăzi” (Râsete) “Deci, noi luăm o zi liberă”(Mai multe râsete) “ Ei se amuză mult încercând să descifreze totul. Ei vor să documenteze toate acestea. Ei vor să facă hărţi şi grafice despre cum să se mute în Energia Nouă.  Ei vor să proiecteze şi să folosească în computer şi să descifreze.
    Voi nu puteţi face acesta, dragi prieteni.  Voi puteţi doar să cunoaşteţi acesta.  Mai târziu înţelegerea intelectuală va veni la voi.  Încetaţi să descifraţi. Voi vă loviţi de ziduri în fiecare zi.  Noi am încercat să aducem acest mesaj peste tot prin voi. Voi a-ţi încercat să înţelegeţi fiecare lucru mărunt,  în mintea voastră.  Mintea voastră operează pe baza Energiei Vechi.  Voi, Divin Umani, operaţi pe baza Energiei Noi.
     Imaginaţi - o zi întreagă să nu descifraţi nimic.  Voi o să fiţi surprinşi cât de multă energie veţi avea.  Voi o să fiţi surprinşi cât de clar veţi vedea lucrurile.  Nivelul vostru de claritate va creşte exponenţial.  Voi nu o să mai aveţi acele minţi limitate. Voi nu o să mai aveţi acele locuri ale depresiei.
     Încetaţi să descifraţi.  Acesta va fi dificil pentră că - vedeţi voi, noi deja ştim - voi o să eliberaţi unele lucruri de descifrare, dar nu complet.Voi încă mai trebuie să aveţi elementul acela de control.  Voi încă nu aveţi acea încredere totală în voi înşivă.  Deci, voi faceţi mai puţină descifrare.
     Noi vrem să spunem TOTALĂ “oprire a încercării de a descifra” Răspunsurile sunt deja acolo, dar într-un mod complet Nou.  Răspunsurile o să vină la voi într-un mod complet Nou. Aşa cum am vorbit cu un grup recent, răspunsul care va veni la voi o să fie mult mai important decât întrebarea pe care a-ţi fi putut pune.
     Dar, voi sunteţi aşa de ocupaţi încercând să descifraţi fiecare lucru mărunt. Voi doar vă obosiţi. Notaţi cuvintele noastre -voi o să aveţi nevoie de energia voastră în următorii patru ani.
     Încercaţi să descifraţi. Acesta va veni la voi.  Vedeţi voi...voi credeţi că dacă încetaţi să mai descifraţi cineva vine şi  vă va lua în stăpânire. Noi deja v-am spus că ei nu pot face acesta.  Fizica nu permite acesta.
     Noi trebuie să râdem uneori. Sunt acei care chiar încearcă să se dea pe ei înşişi la alte entităţi. (Râsete) Celelalte entităţi nu vor acest lucru. (Mai multe râsete)
     Deci, voi puteţi elibera controlul uman vechi şi să permiteţi la Ghidarea Divină să intră. Voi puteţi înceta să descifraţi.  Voi puteţi permite cunoaşterii să intră.  Voi puteţi permite ca răspunsul să fie acolo înainte de întrebarea  pusă. Aşa lucrează acesta.
     Când vă aflaţi că v-aţi blocat mintea, voi ştiţi ce trebuie să faceţi - respraţi adânc.  Nu uitaţi despre ce am vorbit aici astăzi.  Nu uitaţi că voi sunteţi într-o călătorie mare. Nu uitaţi că munca pe care o faceţi este importantă.  Munca voastră face o mare diferenţă.
     Vedeţi voi...când Pământul face săritura quantum, noi restul putem face la fel. Când Pământul dintr-o stare vibraţională trece în energia care se extinde în toate direcţiile simultan, atunci noi putem face la fel. Pe partea noastră a voalului noi existăm în realitate vibraţională. Într-adevăr este frumos - vibraţia culorilor, sunetelor, şi energiilor. Ele vibrează. Ele nu sunt liniare.
     Când voi mergeţi în Energia Nouă, energia care se extinde, noi putem face la fel. Atunci energia de Acasă poate să vină la voi. Nu o să mai fie separare. Atunci noi toţi ne îmbarcăm într-un fel de viaţă complet nouă, si de creştere şi de a fi Dumnezeu în propriul nostru adevăr.
     Voi v-aţi întrebat despre semnificaţia acestei vieţi! Este mult mai mult decât vă puteţi imagina vreodată. Permiteţi-vă să simţiţi acesta pentru un moment.  Permiteţi-ne să vă comunicăm acesta vouă, cu adevărat ce faceţi voi aici..nu ce voi gândiţi că faceţi, dar ce într-adevăr faceţi. Permiteţi-vă să simţiţi acesta. Voi faceţi acesta fără să aveţi titluri mari, sau să vă bateţi pe piept, fără să creaţi o entitate mare şi glorioasă ceea ce credeaţi că a-ţi fi putut să fiţi.  Voi doar faceţi acesta.
     De aceea noi vă iubim atât de mult. De aceea voi nu o să fiţi niciodată singuri.
     ŞI AŞA ESTE
 
 
Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.
Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.
Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţie prin Geoffrey Hoppe.
Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere a lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încît noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.
“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.
Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.
Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.
Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.
Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.
© Copyright 2003 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved