SERIA ENERGIEI NOI
“SHOUD 3” ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
4 OCTOMBRIE 2003

 

     Tobias: Şi aşa este, dragi prieteni, că multe se întâmple în viaţa voastră aici chiar acum, multe se întâmplă în lume în jurul vostru. Să nu vă dezechilibraţi pentru lucruri ce citiţi în ziare sau vedeţi în televizoarele voastre.  Acesta face parte din proces - acesta se mişcă spre timpul când uşile de aur se deschid, aproape în patru ani de acum.  Acesta este realizarea Energiei Noi, realizarea contopirii a umanului cu Spiritul...în acest timp a săriturii quamtum în conştiinţă care va afecta toată omenirea.
     Aşa cum am spus înainte, acesta nu este ce se întâmplă în acea dată. Este potenţialul a ceea ce se întâmplă după acea dată.  Lucrurile se mişcă de la energie vibraţională unde energiile  se rezolvă una pe alta pentru ca să creeze o vibraţie şi care crează realitatea voastră.  Acesta se va schimba...puţin cu puţin...puţin cu puţin.  Acesta nu se va schimba peste noapte. Dinamicul Energiei Noi va fi integrat în realitatea vostră.  Acesta este o energie care există curent în spaţiul între spaţii ale particulelor voastre...acesta stă acolo într-o stare neutră.  Oamenii ştiinţifici nu pot vedea acesta.  Ei ştiu că ceva este acolo.  Ei nu pot vedea pentru că ei caută cu ochii Energiei Vechi.
     După ce uşa de aur este deschisă, aşa cum intraţi în această era complet Nouă, voi o să ştiţi că acesta este acolo.  Voi o să începeţi să lucraţi cu acesta pe nivelul conştiinţei.  Unii dintre voi deja sunt în ceea ce a-ţi numi mai mult nivelul experimental.  Foarte curând, oamenii de ştiinţă o să înceapă să vadă acesta şi apoi o să înceapă să înţeleagă cum poate fi aplicată acesta, poate nu cum lucrează, dar cum să aplice acesta.
     Aşa cum am spus înainte, în locul forţelor energetice opuse una faţă de alta pentru a crea vibraţie şi  apoi realitate, acea energie neutră este activată şi extinsă/contractată, toate în acelaşi timp. Acesta va crea realitatea Nouă.
     Este dificil să spunem cât de repede se va întâmpla acesta după această dată de 18 Septembrie 2007.  Dar acesta va aduce schimbări minunate în tehnologii şi medicină, şi artele vindecării. Voi o să aveţi acces la un fel întreg a noii capabilităţi în munca pe care faceţi cu alţii.
     Acesta va schimba felul în care energia este folosită aici pe Pământ.  Chiar acum energia este bazată mult pe fosilele vechi de ardere - Energie Veche - care sunt arse pentru faptul de a vă da mobilitate, de a vă da electronică, de a vă da orice fel de lucruri pentru care folosiţi energie.  Acesta se va schimba de asemeni. Acesta va lua un timp. Voi o să vedeţi acesta în viaţa voastră. Voi o să vedeţi că vor începe schimbări.
     Voi o să înţelegeţi ce se întâmplă pentru că o ştiţi din Shoud-uri Noi am vocalizat înapoi ceea ce este în realitatea voastră. Noi am vorbit într-o singură voce şi multe voci ale Shaumbrei din toată lumea.
     Cu acesta noi suntem încântaţi să răspundem la întrebările voastre.
    Întrebare de la Shaumbra 1: Tobias, ce presupun să facă Mennonitele cu informaţia care a fost comunicat lor la începutul anului 1900 de o entitate numită John Kaufman? Energia acelei comunicări se pare că este o energie de prototip vech şi mulţi care sunt devotaţi acesteia se pare că sunt înţepeniţi în acesta. Care este părerea ta?
     Tobias: Voi puteţi spune că comunicatorii - oricare comunicator - furnizează mesajele pentru acel moment de Acum. Ce a fost dat la grupul Mennonitelor, a fost într-un sens, comunicat. Acesta a fost dat pentru acel grup. Şi asta s-a referit la acel timp.
     Voi deja ştiţi ce se întâmplă dacă vă ţineţi agăţaţi de Vechi.  Voi vă împotmiliţi. Voi nu ştiţi cum să ieşiţi din acesta.  Acea informaţie poate fi onorat pentru acel timp când aceasta a fost comunicată.
     Problema acum o să fie - poate acest grup a Mennonitelor, poate această familie să se mute la nivelul următor?  O să fie cineva în acel grup - sugestie, sugestie - care iese afară (ceva râsete) care comunică noi informaţii, poate nu se cheamă o comunicare?  Numiţi acesta inspiraţie divină.  La mulţi le place această denumire.  Numiţi acesta un mesaj din rai.  Aduceţi înăuntru informaţia Nouă care este importanta pentru grupul vostru acum.
     Ei se uită la voi pentru un conducător.  În calea voastră blândă şi înţeleaptă, cereţi-le să elibereze tot ce au gândit ei că au fost.  Cereţi-le să iubească şi să aibă încredere în Dumnezeu atât de mult încât să pot fi călăuzite la o cale Nouă.  Cereţi-le să-şi deschidă inimile lor la dragostea Spiritului fără frica demonului, în aşa fel ca acest grup să se poate transforma.
     Acesta se poate face într-un timp foarte scurt.  Aici sunt uriaşe energii de dragoste. Dar, ei sunt foarte închişi ori înconjuraţi de ritualuri Vechi sau reguli Vechi.  Ei caută un conducător care nu are frică, care este curajos, care doreşte să exprime ceea ce are în mintea lui.
     Cereţi-le să onoreze informaţia Veche, dar să elibereze, pentru că acesta a fost dată pentru acel timp şi pentru acel grup.  Chiar şi informaţia care este dată aici în Shoud pentru acest grup de Shaumbra...este despre această perioadă de Acum în care noi trăim împreună.  Noi nu spunem că acesta este calea care trebuie să fie de acum încolo.  Noi chiar am spus că mesajele noastre o să se schimbe pentru că voi vă schimbaţi.
     Întrebare de la Shaumbra 2:  Dragă Tobias, mai întâi eu vreu să-ţi mulţumesc, şi eu am o onoare profundă pentru munca ce tu şi cei de pe partea cealaltă depun ca să ne asistaţi pe noi Shaumbra în readucerea aminte. Data trecută după comunicare eu am pus o întrebare şi tu ai răspuns, dar Cauldre a spus că ar fi dorit să fi fost el întrebat. Şi, întrebarea a fost dacă  Papa Ioan Paul II a făcut parte din Consiliul Crimson.  Şi după aceea tu ai mai spus - şi eu am avut puţină informaţie legată de acesta - că Dumnezeul este copilăresc. Şi eu cumva nu rezonez cu acesta.  Deci, dacă ai putea să atingi subiectul acesta...mulţumesc.
     Tobias: Într-adevăr, Papa Ioan Paul II nu este - cum să spun - nu lucrează direct cu energiile Consiliului Crimson, deşi energiile noastre merg înainte şi înapoi.  Dar, voi nu a-ţi putea spune că este de aceaşi familie sau Ordin.  Dar este o conecţie foarte strânsă la cele două. El plănuieşte să vină şi să viziteze de multe ori şi chiar să stea în cercul al Doilea sau al Treilea a adunărilor noastre. El este chiar uimit de munca care este depusă aici de un mic, dar - în cuvintele lui - un grup foarte avansat de învăţători şi conducători spirituali.
     Noi amintim de metafora Dumnezeului ca un copil ca să ajute pe Shaumbra să schimbe gândirea că Dumnezeul este Tatăl sau un fel de părinte care dictează nişte reguli...care aşteaptă ca voi să-l veneraţi şi să-l serviţi...care vrea ca voi să fiţi de acord cu nişte regulaţii celestiale.  Dar acesta nu este calea de a fi.
     În timp ce pentru unii poate nu este confortabil, noi vă cerem ca să vă gândiţi la Dumnezeu ca un copil jucăuş, care simplu vrea să experimenteze...să înveţe...să simtă...şi să înţeleagă...şi să iubească necondiţionat.  Acestea sunt atribuţiile unui copil.
     Unii dintre voi încă mai au tendinţa de a vrea un fel de ordine cerească de sus.  Voi vreţi să ştiţi că totul este într-o anumită ordine pe partea noastră a voalului.  Voi vreţi să ştiţi că există un sistem de control care este într-un loc anume ce face totul la nivelul vostru pe Pământ să fie în siguranţă.
     Noi trebuie să spunem că acel fel de ordine despre care voi gândiţi nu este acolo pentru că voi manevraţi acesta cu o înţelegere a Energiei Vechi a acestuia.  Voi trataţi  cu o înţelegere foarte părintească a ordinului.
     Totul pe partea noastră a voalului - şi într-adevăr pe a voastră - este un ordin divin.  Nu sunt întoarceri bune sau rele, deci nu este  bun şi rău.   Aşa cum am spus înainte, chiar şi agendele extraterestre care aveau implantaţii în unii îngeri care au venit pe Pământ, noi am ştiut despre acestea că fac parte din ordin, parte din înţelegere şi învăţătură, parte din întregul proces.  Voi nu aveţi nevoie de tipul energiilor părinteşti Vechi pe care a-ţi avut înainte.
     Spiritul este un copil.  Şi copilul este bine.  Copilul vine în dreptul lui propriu şi perfect.  Un copil simplu vrea să simtă şi să exprime, să creeze şi să ştie.
     Întrebare de la Shaumbra 3: Dragă Tobias, ce este rozul?  Şi, care este potenţialul acestuia?
     Tobias: Acesta este un atribut energetic care se poate utiliza de voi, în special, de cel care a pus această întrebare.  Acesta are de a face cu un fel a sistemului de suport pe care aveţi de pe partea angelică.  Este o energie pe care voi puteţi folosi în realitatea voastră nouă.  Tosuşi, noi trebuie să spunem, “Să nu fiţi prea prinşi în acesta, pentru că este limitat în felul ei propriu”. Există energii care sunt mult mai largi şi mai cuprinzătoare.  Acesta simplu este  partea sistemului de suport pentru voi. Dar, de asemeni sunt multe alte lucruri aici.
     Întrebare de la Shaumbra 4: Salut, Tobias, ceva se întâmplă cu mine că eu am un fel de bogăţie în marea majoritate a experienţelor mele acum.  Şi eu am această structură ce este adus la ei.  De exemplu, în una dintre zile eu am prânzit cu prietenul meu cel mai bun, şi noi am stat acolo, şi noi am râs tare în acel restaurant micuţ numit The Cottage.  Şi, cu toţii au început să ni se alăture în acel restaurant.  Şi, a fost foartă multă distracţie.  Şi, acesta a fost atât abundent.  Şi, a fost ca şi cum această conştiinţă s-a extins înafară peste tot.  Şi, atunci ca şi cum făcut, (pocneşte din deget) eu am devenit trist.  Şi, lacrimile...eu înţeleg ca şi cum...este aşa de diferit, şi totuşi atât de ordinar la fel. Poţi să adaugi ceva la asta?
     Tobias:  Într-adevăr, noi am vorbit puţin despre acesta când  am vorbit despre visele voastre de acum şi în ultimele câteva luni.  Pentru voi toţi visele încep să fie într-o dimensiune complet diferită. Cauldre personal a avut o experienţă cu acesta unde visul a fost aşa de plin, şi nu a fost nicidecum aşa plat - cum să spun - ar fi fost dimensiunea a treia, sau chiar a patra dimensiune.
     Aceasta face parte din percepţia Nouă, o Nouă conştiinţă, aşa cum divinitatea voastră intră în înăuntrul vostru.  Voi toţi începeţi să experimenţaţi acesta, la început, la un moment dat câte un pic, şi apoi mult mai mult.  Totul o să aibă mai multă profunzime.  “Bogat” este un cuvând bun.  “Plin” este un cuvânt, dar în modul în care voi  nici nu puteţi să o definiţi destul de bine.
     Până acum, realitatea a fost creată de rezistenţa elementelor sau de vibraţia elementelor.  Într-un sens, acesta nu este chiar aşa de profund.  Bogăţia nouă este Energia Nouă, şi se mişcă în orice direcţie.  Totul este mult mai împlinit.
     Şi, vedeţi voi...voi toţi încercaţi să imaginaţi cum o să fie lucrurile.  Dar, voi încercaţi să imaginaţi în mintea Energeiei Vechi.
     Şi, acum, dragii mei, voi începeţi să experimentaţi.
     Acesta trimite înafară valurile energiei şi pur şi simplu permite energiilor să - cum să spun - să se recreeze pe ele însăşi, dar într-un fel mai mare şi mai larg.  Acesta afectează pe toţii, pe toţi în jurul vostru.
     Tristeţea vine înăuntru când voi realizaţi că acesta a  fost doar temporar, căci voi vă mai întoarceţi în calea Energiei Vechi. Tristeţea vine la fel înăuntru când voi realizaţi că acesta a fost energia de Acasă intrând în voi.  Voi vreţi să vă ţineţi de acesta mult.  Voi ştiţi că acesta alunecă departe pentru că Energiile Vechi vă trag înapoi.  Acesta se va întoarce.  Se va întoarce.
     Să nu încercaţi să definiţi acesta pentru că acesta se va reîntoarce la voi puţin mai diferit acum.  Acesta va fi o nouă experienţă.  Acesta nu poate fi aceaşi replicaţie a ceea ce a-ţi avut.  De aceea am cerut noi ca să nu încercaţi să descifraţi sau să  definiţi. Acesta va veni diferit.  Acesta va fi mai nou, o bogăţie mai nouă decât ce a-ţi avut înainte.
     Este o tristeţe ştiind că - cum să spun - aşa mulţi umani o să trăiască în lumea Energiei Vechi pentru un anumit timp.  Voi vreţi să împărtăşiţi cu ei ce simţiţi şi ce experimentaţi.  Dar, nu sunt cuvinte care ar putea ajuta să definească acesta pentru ei.  Ei continuă viaţa lor, cumva într-o cale dimensională limitată.  Voi vreţi ca ei să experimenteze ceea ce voi a-ţi simţit.
     Acesta este o altă formă de trezire, vedeţi voi.  Noi am vorbit luna trecută despre cicluri, cicluri care se extind.  Voi a-ţi avut o altă formă de trezire.  Şi, voi a trebuit să faceţi un pic de procesare ceea ce facem noi aici cu voi.  Apoi, voi faceţi ceva eliberare a ceea ce voi a-ţi gândit că ar trebui să fie.  Atunci integrarea adevărată va veni înapoi înăuntrul vostru, aducând o altă experienţă Nouă şi o altă trezire.
     Voi aveţi un gust, un gust micuţ, despre cum o să fie. Este un lucru minunat. Noi ştim că este trist şi dificil ca să mergeţi înapoi în Vechi - ceea ce voi a-ţi numi - aproape fără culori, plat, aproape o realitate ne emoţională a Energiei Vechi.
     Deci, mulţumim, şi noi ştim că mulţi au simţit acesta în timp ce voi a-ţi vorbit, în timp ce noi am vorbit.  Şi ei puteau să primească un gust despre acesta.
     Întrebare de la Shaumbra 5: Dragă Tobias, eu am lucrat mult timp la dinamicitatea unui loc unde eu lucrez. Ai putea să-mi dai o perspicacitate despre potenţialul companiei...cu oamenii dragi cu care lucrez...care include şeful meu care este foarte dificil...şi ce fac eu aici într-o totalitate? Eu mă păcălesc pe mine însumi că acest loc o să se mute într-un potenţial pe care eu văd, sau sunt eu reţinut de energii care nu vor să-mi dea drumul? O să se închide acest loc?  Situaţia prezentă se pare interminabil.  Nimic altceva nu vine la mine, şi aşa eu vreau să mă merg înainte într-un fel sau altul, în special pentru că eu vreau un loc nou unde să trăiesc înainte ca să vină iarna.  Cabina mea se dărăpănează.  Iarna este frig în ea. Mulţumesc. (Râsete din audienţă)
     Tobias:  Într-adevăr, noi îţi cerem că atunci când ai să citeşti acesta, când ai să asculţi la acesta, să respiri adânc.Nu uitaţi ceea ce am spus înainte astăzi despre serviciul real al vostru. Ce faceţi voi acum este simplu, ţineţi un loc şi ţineţi energia.  Da, într-adevăr, compania poate să colapseze.  Acesta nu contează.  Tu ai să continui.  Tu încerci să plasezi prea multe gânduri pe această temă, prea multă descifrare despre acesta.
     Tu eşti acolo pentru că tu eşti acolo (Râsete).  Este atât de simplu.  Nu contează unde este acel “acolo”. Doar fi.  (Mai multe râsete)  Nu este Spiritul care încearcă să deleagă un servici pentru tine.  Tu eşti acolo pur şi simplu pentru a aduce un tip de ghidare şi ancorare la mulţi alţii care sunt în compania cu tine.
     Într-un sens, tu ai putea spune că munca pentru care tu te-ai dus acolo să faci este făcută.  Deci, noi îţi cerem ca să eliberezi  TOATE simţămintele tale, eliberează totul despre acea  companie şi poziţia ta acolo. Vezi tu...tu blochezi calea ca să intre alte lucruri.
     Acum, tu vrei ca noi să definim care sunt celelalte lucruri, dar acelea nu te servesc pe tine şi nu ne servesc pe noi. Simplu, lasă energia acestui servici şi această poziţie,lasă să plece, în aşa fel ca alte lucruri să pot intra.Tu eşti prea concentrat pe acestea, încerci să descifrezi ce blochează toate celelalte potenţiale.
     Într-un sens, când tu - când toţi Shaumbra - faceţi acest tip de lucru, voi nu trăiţi liberi...voi nu trăiţi deschişi.  Voi vă încurcaţi în energiile care vă vor reţine.Deci eliberaţi toate acestea chiar acum
     Între timp, în timp ce eliberezi, du-te la acel loc a slujbei tale şi înţelege că tu faci mult mai mult decât doar muncind acolo.  Şi, într-adevăr acesta o să vină la tine.  Noi ştim mulţi Shaumbra încă mai întreabă despre această întreagă energie dinamică.  Dar, acesta vine la voi.  Tot ce este potrivit pentru voi vine la voi dacă voi permiteţi acesta.
     Întrebare de la Shaumbra 6: Mulţumesc, Linda şi mulţumesc Geoff.  Tobias, este o onoare ca să fiu aici după ce eu am fost plecat pentru mai mult de trei ani.  Casa este...acesta este casa mea fizică.  Şi, eu am lucrat cu familia biologică pentru aproape trei ani. Şi, eu am simţit...întrebare înflăcărată, eu te-am făcut pe tine să răspunzi în parte cu - ceea ce numeşti - energia “gri” Dar, eu încerc să mă conectez un pic mai mult dincolo de reîncarnare şi dincolo de karma cu situaţii familiare şi încerc să văd dacă familia nu este cumva conectat în aceea energie despre care tu ai vorbit în sensul discordanţei în membri familiei şi de ne tratare.  Este acesta de unde acesta a început?  Eu caut un fel de început când lucrurile au creat o confuzie pentru familie, pentru că de atunci acesta s-a extins în lume. Şi, eu doar văd o conecţie acolo. Şi, este important pentru mine ca să fiu capabil să primesc o mai completă înţelegere...dacă acesta are sens. Şi, apoi înainte ca tu să-mi dai răspunsul la aceea informaţie,  eu aş vrea doar să spun , “Şi eu la fel sunt Dumnezeu”.  Eu am simţit acesta pentru prima oară.  Mulţumesc.
     Tobias:  Într-adevăr, şi noi credm că tu deja ai răspuns la întrebarea ta,(râsete) dar, noi o să dezvoltăm acesta un pic.  Într-adevăr, percepţiile tale sunt adevărate.  Noi îţi cerem ca tu să continui să ai încredere în tine, ceea ce tu ai făcut.   Continuă să ai încredere în simţămintele tale.  Câteodată este dificil pentru că tu ai simţăminte dar nu şti de unde vin acestea.  Tu nu şti să le defineşti.  Acesta este timpul cu adevărat ca să respiri adânc, şi răspunsul va veni la tine.
     Tu eşti corect în percepţia ta despre această familie.  Sunt ceva energii Vechi, dar nu este o energie gri.  Este un tip a energiei extraterestre Vechi care afectează totul chiar acum.  Sunt schimbări care mulţi încearcă să facă, dar ei se simt inhibaţi din acestă cauză.
     Prezenţa ta cu ei a fost importantă pentu că ei au avut nevoie să vadă pe cineva care poate să spună, “Eu la fel sunt Dumnezeu”
      Într-un sens, este - este dificil de descris - dar ei se luptă înapoi şi înainte de mult timp, dar la fel este şi în prezent.  Ei încă se mai bat unul cu altul, chiar şi acum când noi vorbim, dar vedeţi voi, acesta este o bătălie Veche.  Acesta se întâmplă pe un nivel  dimensional diferit.  Ei încearcă să ajungă la o rezoluţie.  Dar ei nu pot găsi un echilibru în înăuntrul lor.  O parte din ei încă mai sunt aici pe Pământ acum, trecând prin multe conflicte, drame şi dileme
     Cel mai bun lucru de făcut chiar acum este să stai în spatele zidului scund cu această situaţie.  Permite-le să treacă prin procesele lor.  Permite-le să te cheme, dar nu lăsa să te usuce de energia ta proprie.  Acesta va atinge o culme aici - cum să spun - în termen de un an.  Acesta poate să ajungă fierbinte şi intensă câteodată.  Dar totul lucrează spre o rezoluţie chiar acum. Mai mult ca orice, continuă să ai încredere în simţământul tău propriu pentru că tu eşti chiar acolo.
     Întrebare de la Shaumbra 7: (O femeie la microfon) Eu sunt plină cu recunoştinţă pentru orice.  Tobias, şi tu Linda şi Geoff, tatăl meu a trecut pe partea cealaltă...o moarte chiar bună la 93 de ani...viaţă bună.  El a fost un intelectual şi el nu a crezut în Spirit, şi i-a fost frică să moară.Eu am încercat să-l ajutat aşa cum am putut Cum o duce el?  Eu nu am simţit nimic.  A fost el salutat?
     Tobias:  Dă-ne voie să vedem aici.  Câteodată noi...noi nu ştim totul. (Râsete) Câteodată este foarte puţin ce ştim noi, şi aşa noi trebuie să verificăm cu alţii. (Chicotiri)
     Acesta nu vine direct de la el, pentru că el este înafară...cum să spun - înafara comunicaţiei directe cu noi chiar acum.  Dar, sunt ceilalţi care lucrează cu el. Tranziţia lui a fost dificilă şi cu frică. El şi-a întors energia lui într-o minge.
     Când el a acceptat faptul că a tranziţionat, el a permis la unii membri din familia lui anterioară să-l uşureze.  El nu este sigur despre acest concept întreg a raiului şi iadului.  El nu este sigur dacă el va confrunta acesta.
     El este înconjurat de multe, multe entităţi drăgăstoase.  Unii din ei îl cunoşteau înainte pe Pământ, pe mulţi el a cunoscut pe nivel celestial.  Voi trebuie să înţelegeţi, ei nu încearcă să facă nimic altceva decât să permite energiilor lor să fie în jurul lui.  Nu este ca şi cum ei ar ţine o predică pentru el sau să încerce să-l convingă de ceva.  Ei doar sunt acolo.
     Încet el acceptă prezenţa lor.  Ei o să continue să lucreze cu el pentru o perioadă de timp.  Noi îţi cerem să verifici cu noi sau cu el, deşi o să fie un timp înainte ca energia lui să fie disponibilă ţie. Dar, el o să ajungă să fie clar cu acesta, noi credem aşa.
     Noi suntem încântaţi că tu ai pus această întrebare pentru că acesta ne permite să reinforţăm ceea ce am spus înainte cu voi toţi Shaumbra.  Trebuie să se depună multă muncă acum, în special în aceste zile a Energiei Noi, cu energia de tranziţie.  Este multă frică asociată cu acesta.  Când voi veniţi înapoi aici, voi o să vedeţi.  Voi o să daţi din cap între vieţi pentru că voi înţelegeţi acesta, ceea ce face aşa de dificil, şi ridică multe probleme de frică
     Energia este adusă direct aici de la oameni când ei tranziţionează. Şi acesta este adus înapoi aici. Este dificil de lucrat pentru că este atât de întipărit căci noi am spus că chiar dacă Yeshua ar merge la cineva care are această frică Veche, aceste frici religioase Vechi -sau chiar şi frici nereligioase,ei nu l-ar recunoaşte pe el.  Ei nu ştiu la ce se uită.
     Când voi predaţi despre tranziţie pe partea noastră, acesta poate să înceapă la o vârsta tânără.  Acesta nu trebuie să fie cu cei care sunt gata să treacă prin.  Dar, ajutaţi-i să înţeleagă că prima dată imediat după ce veniţi pe această parte, noi o să fim acolo cu ei. Sunt îngeri foarte calificaţi care îi ajută să treacă prin acel coridor, îi ajută să înţeleagă că la capătul celălalt nu există judecată.  Pentru acesta aşteaptă ei.
     Ajutaţi-i să înţeleagă că sufletul lor continuă.  Voi nu trebuie să fiţi religioşi cu ei când vorbiţi despre acesta. Chiar şi cei ca şi tatăl tău care nu a crezut - sau cel puţin aşa a spus el că nu a crezut într-un  Dumnezeu.  De fapt, lui i-a fost frică de Dumnezeu, şi aşa el a trebuit să spună că nu a crezut în Dumnezeu.  Dar, ajutaţi-i să înţeleagă că nu este judecată atunci când ei vin aici.
     Ajutaţi-i să înţeleagă că sufletul lor continuă.  Acesta este un concept pe care aproape fiecare poate să înţeleagă - continuarea sufletului.  Sufletul continuă chiar şi fără corp.  Voi puteţi să vorbiţi cuiva care este ateist, care nu crede în Dumnezeu şi ei o să înţeleagă acest concept.
     Ajutaţi pe acei care sunt adânc întipăriţi cu crezurile religioase Vechi că nu este judecată care îi aşteaptă, doar cei care îi iubesc.  Voi nu trebuie să intraţi în alte sisteme de crezare.  Voi nu trebuie să vorbiţi despre reîncarnare.  Acesta nu are de a face cu ei.  Educarea tranziţiei pe care noi vă cerem de la toţi ca să începeţi să faceţi este dulce şi blândă.
     Deci, îţi mulţimim că ai permis acesta.  Şi, acum că ştim unde este, noi o să continuăm să îl verificăm.
     Întrebare de la Shaumbra 8:  Dragă Tobias, eu am două întrebări mici.  Prima este - eu trăiesc şi muncesc în acelaşi loc. Şi, când eu m-am mutat acolo, eu am fost foarte pasionat de munca mea şi de oamenii de acolo.  În timpul acesta prezent noi suntem două treimi emigranţi.  Şi, eu sunt extrem de conectat de oamenii Etiopieni pe care îi iubesc foarte mult şi pe copii lor. Neavând nici o pasiune pentru acel servici, dar fără doar şi poate pentru oamenii, eu aş vrea să ştiu ce este acolo pentru mine? Şi unul dintre copii aceia Etiopieni este autistic.  Şi, tu ai menţionat sunetul.  Şi, acest copil micuţ a stat pe balcon şi el scoate acele sunete.  Eu aş vrea să ştiu despre acesta.
     Tobias: Într-adevăr, schimbare de pasiune profundă, şi acesta este dificil când este pe multiple nivele.  Pasiunea pentru munca ta se schimbă foarte repede, dar tu încă mai ai pasiune pentu alţi îngeri lucând în jurul tău. Acesta este complet decizia ta. Cele două nu necesar merg mână în mână, chiar dacă tu gândeşti că ar trebui să fie aşa.  Dar ar fi important pentru tine ca să deschizi uşile energetice ca să permiţi potenţialul pentru un alt servici să vină la tine.  Tu în esenţă ai impletit toate aceste lucruri împreună care blochează calea. Tu poţi să te muţi într-o pasiune nouă şi totuşi să menţii relaţia iubitoare pe care ai cu familia ta, familia cu care aşa cum şti, tu ai fost de multe ori pe Pământ, deci este o conecţie adâncă.
     Autismul despre care vorbeşti, într-un sens, este o binecuvântare şi blestem în acelaşi timp.  Acesta este un blestem în Energia Veche pentru că umanii văd acesta ca un fel de handicap. Autismul este creat pentru că cei noi care vin aici sunt foarte sensibili la tot în jurul lor.  Ei sunt în înăuntrul lor. Ei au multă cunoaştere, dar ei nu pot mânui ce văd în lumea de dinafara lor. Ei au tendinţă să fie afectaţi de stimulaţii de dinafară în jurul lor.
     Ei au nevoie de dragostea şi încurajarea părinţilor lor, prietenii lor, şi învăţătorii lor ca să ajute pe ei să înţeleagă că ei într-adevăr aduc o mare valoare în conştiinţa Pământului chiar acum.  Ei aduc cadoul sensibilităţii. Cei despre care vorbeşti, în special, lucrează cu sunete pentru că acesta este o mare cunoaştere intuitivă căci aici este vibraţia reală şi limbajul real.
     Noi am vorbit înainte despre limbaj.  Limbajul pe care noi am folosit în Atlantis nu au fost nimic faţă de ce este vorbit astăzi.  Era un limbaj cântat.  Limbajul vostru este foarte plat.  Aşa cum vorbim vouă chiar acum,relativ este monoton.  Voi formaţi simboluri prin gura voastră, sunete diferite prin gura voastră.  Dar, acesta este foarte plat.
     Dacă noi am face comunicare, şi Cauldre ar cânta comunicarea noastră, atunci aceste cuvinte ar fi înalte şi joase, şi atunci ar fi o vibraţia complet nouă. (Audienţa râde cum el foloseste vocea lui Cauldre ca să demonstreze aceste cuvinte cântând). Dar, acesta este un tip de limbaj pe care noi toţi am avut în Atlantis.  Era un limbaj cântat.
     Acum, Cauldre...se simtă stânjenit faţă de el însuşi! (râsete)
     Deci, acesta este ceea ce vezi tu în acel drăgălaş copil. El simplu exprimă un Nou tip de limbaj.  Deci, încurajează-l.
     Voi toţi ştiţi că atunci când a-ţi fost tineri că cei din jurul vostru - părinţii voştri şi învăţătorii - au încercat să vă supuneţi.  Şi, voi a-ţi încercat, şi a-ţi încercat, nu-i aşa? Şi acesta a durut.  Voi a-ţi încercat să vă supuneţi când voi ar fi trebuit să fiţi încurajaţi să ieşiţi afară din acea cutie.  Voi a-ţi fost diferiţi pentru o cauză, într-adevăr.  Acel copil este diferit - are o mare capabilitate de vindecare la nivelul interior. Deci, încurajează pe acel copil să cântă şi să se înveselească. Şi, spune-i că se află într-un loc sigur.
     Întrebare de la Shaumbra 9: Hello, eu sunt Kathleen. Şi eu am o altă întrebare suculentă.  În timpul Shoud-ului astăzi tu ai vorbit despre extindere, şi Energie Nouă, şi acestea sunt într-o extindere în fire. Şi,OK, mie îmi place să descifrez lucrurile.  Dar, ce idee mi-a venit astăzi este că oamenii deja experimentează orgasm.  Şi, eu mă întreb dacă aceasta este calea pe care noi deja experimentăm, acest tip de extindere a energiei noi.  Mulţumesc.  Oh, şi la fel...sunt sunete care merg împreună cu orgasm. (râsete)
     Tobias:  Într-adevăr, orgasmul pe care oamenii experimentează chiar acum - NU acum (multe râsete din audienţă) -sunt foarte limitate şi uneori teribil de dureroase. Noi nu vorbim din punctul de vedere fizic, dar din punctul de vedere emoţional.  Acesta trebuia să fie una dintre cele mai mari cadouri pe care voi v-aţi dat vouă înşivă atunci când a-ţi venit pe Pământ.  Şi, acesta este aşa - cum să spun - aşa de mic în comparaţie cu ce ar putea să fie.
     Orgasmul ar trebui să fie mult mai implinit şi bucuros. Energiile care vin de la acesta, care sunt împărtăşite între doi oameni, care se împreunează...acestea sunt uriaşe.
     Chiar acum voi inhibitaţi acest proces - voi toţi.  Voi nu permiteţi vouă înşivă să aveţi bucurie.  Acesta este ce se înfierbinte până jos.  Voi încercaţi să vă aduceţi pe voi înşivă la punctul climaxului.  Voi depuneţi efort ca să ajungeţi acolo.  Voi aveţi multe emoţii legate în acesta.  Voi vă întrebaţi dacă faceţi acesta bine.  Voi încercaţi să descifraţi toate acestea.  Şi, oh...şi noi am fi început totul de la început.
     Acesta ar putea să fie mult mai împlinit dacă voi a-ţi elibera unele din aceste concepţii şi unele din emoţii pe care le aveţi în jurul acestora.  Este atât de împlinit şi multi-dimensional.  Este aşa de sacru şi spiritual!
     Dar, acesta a fost diminuat de oameni peste ani şi ani.  Vouă vi s-a spus să vă simţiţi ruşinosi. Vouă vi s-a spus că acesta este ceva ruşinos şi păcat.  Vouă vi s-a spus că o să mergeţi într-un infinit iad dacă practicaţi acesta înafara căsătoriei.  A cui regulă este acesta?  Acesta nu este legea Dumnezeului.  Dumnezeu v-a cerut ca să mergeţi pe Pământ şi să vă bucuraţi de viaţă.
     La începutul zilelor Lemuriei şi chiar până în zilele Atlantisului, sexul şi reproducţia au fost două lucruri diferite, vedeţi voi...orificii diferite.  Deci, aşa voi nu a trebuit să vă faceţi griji că o să fiţi însărcinaţi având o plăcere sexuală.   Prin toate aceste programe şi tot efortul prin care au trecut oamenii, acele două orificii s-au combinat într-un singur organ.
     Şi, aceste au fost la fel plasate lângă anusul corpului.  Ele s-au împreunat în aceaşi arie.  Voi eliminaţi reziduri din aceaşi parte a corpului şi cu care încercaţi să reproduceţi şi să aveţi plăceri. Dragi prieteni, este timpul ca toate acestea să se schimbe.
     A fost un timp când voi a-ţi putut să vă bucuraţi de plăcerile fizice, emoţionale şi spirituale împreună într-un mare orgasm, o împărtăşeală minunată cu alţii, sau cu voi înşivă.  Acesta a fost deformat!
     Deci, noi vă cerem, în special - voi toţi - să mergeţi afară şi să începeţi munca nouă în această arie.  Faceţi fără să vă fie ruşine.  Faceţi cu curaj.  Voi o să vedeţi cât de repede vor răspunde oamenii la acesta. (Râsete) Voi o să vedeţi că oamenii tânjesc pentru reamintirea de Acasă.  Cum gândiţi să aveţi cât mai repede această reamintire?  Acesta este prin experienţa sexual umană.  Acesta va aduce reamintirea de Acasă mai repede decât orice.
     Deci începeţi să învăţaţi oamenii.  Începeţi să aveţi clase. Să nu vă faceţi griji cu ce să începeţi...cu orice.  Să nu vă faceţi griji pentru abundenţă.  Ei o să fie pregătiţi ca să plătească sume mari de bani. (mai multe râsete).  Dacă vă uitaţi la acesta...când această unealtă minunată numită Internet a fost creată, care fost primul lucru ce a fost instalat în el?  A fost sex. Deci, acum vedeţi că ei doresc acesta, chiar şi unii care au o - cum să spun - cumva un punct de vedere perversă despre sex.  Ei simplu încearcă să găsească energiile de Acasă.  Deci, mulţumim, mulţumim şi...este timpul pentru ca voi să începeţi munca.
     Întrebare de la Shaumbra 10:  Hello, Tobias, mulţumesc.  Eu ştiu că tu deja şti ce am să spun, dar pentru beneficiul tuturor de aici...
     Tobias: De fapt, noi trebuie să te oprim.  Noi nu ştim ce o să spui pentru că sunt mii de potenţiale în jurul tău chiar acum.  Şi, de fapt tu gândeşti că tu ai ales un gând, dar nu necesar.  Noi avem o inclinare despre ceea ce vrei să spui.  Dar, înţelege că tu creez acesta când tu spui acum.
     Shaumbra 10: Mulţumesc Tobias, îmi place să fiu corectat.
      Tobias:  Vezi...tu nu ai spus ceea ce te-ai gândit că o să spui!
     Shaumbra 10:  Acum patru săptămâni eu am fost diagnozat cu meningită virală. În duminica de după ultimul Shoud eu am mers înapoi la urgenţă cu o durere de cap cumplită.  Şi la scanare în acel timp s-a arătat că este o hemoragie a creierului.  S-a arătat o pată albă în thalamusul creierului meu.  Doctorii nu au văzut aşa ceva înainte şi nu au ştiut ce este.  Ei sunt complet şocaţi.  Tu ai spus că în Energia Nouă noi o să avem lucruri fizice pe care doctorii nu sunt capabili să explice.  Eu sunt aproape sigur că întregul proces şi pata albă face parte din procesul de ascensiune, dar eu voi fi foarte mulţumit pentru orice comentariu pe care tu ai putea să furnizezi mie. Mulţumesc.
     Tobias: Într-adevăr, tu treci printr-un proces urias chiar acum, acest proces de ascensiune, care cauzează tot feluri de schimbări în corpul tău fizic.  Sunt purificări, şi sunt curăţiri care apar.  Uneori acestea apar să fie...or acestea ies afară prin lucruri pe care a-ţi putea numi boli sau dezechilibru.
     Pentru permiterea uriaşă pe care ai făcut în viaţa ta, tu ai trecut într-un teritoriu Nou minunat în viaţa ta.  Nu este o surpriză că tu ai venit în energia Shaumbrei la ultima noastră adunare, în care tu permiţi ca Noua Energie să se mută înăuntru, pur şi simplu permite la divinitatea ta să intră într-un loc, şi acesta ar putea fi monitorat şi măsurat.
     Permite la acea divinitatea să fie în creierul tău. În loc de Energia Veche a creierului, divinitatea acum se mută acolo, şi când ei fotografiază acesta, ei o să vadă ceva deosebit, diferit, ceva ce ei nu au văzut înainte.  Tu pur şi simplu permiţi acesta.  După mult lucru, tu permiţi ca mentalul tău şi cu divinul să se contopească împreună.
     Deci acesta apare în scanul creierului.  Înţelege că acesta nu este punctul singular unde acesta poate să apare.  Acesta se întâmplă prin întregul tău corp fizic şi spiritual, de asemeni. Dar, acesta a fost capturat aici.  Tu permiţi acesta să fie peste tot în corpul tău.
     Într-un sens, tu a trebuit să treci prin această imbalanţă fizică, să te pui într-o stare unde spiritul poate să se ridice din înăuntrul tău.  Uneori, aşa cum şti, tu intenţionezi să te ţii de asta...să fi puţin încăpăţânat...uneori să descifrezi un pic lucrurile.  Dar, tu permiţi acesta, în acum.
     Nu uita că acesta nu apare doar în acel loc a scanului.  Acesta este simplu capturat acolo. Acesta apare complet în tot corpul tău.  Tu o să fi gata în curând să eliberezi orice dezechilibru fizic pentru că tu o să găseşti că numai este nevoie ca aceste dureri să  te ajute la deschiderea ta nicicum.  Tu poţi să faci acesta de unul singur fără ca corpul tău să fie zguduit într-un loc.
     Întrebare de la Shaumbra 11:  Hello, Tobias, eu am ceva ce cred că mulţi dintre noi avem în comun.  Şi, acesta este că nu suntem în stare să dormim peste noapte, suntem treziţi, şi atunci stăm trezi poate pentru două sau trei ore, sau avem alternativul de a lua ceva medicamente.  Eu mă întreb dacă ai ceva de oferit în termenul de uşurare a situaţiei în aşa fel ca să putem dormi noaptea din nou.  Mulţumesc foarte mult.
     Tobias:  Răspunsul este - probabil nu. (Râsete din audienţă) Sunt aici nişte cauze că de ce numai aveţi nevoie să aveţi...voi a-ţi fost învăţaţi că aveţi nevoie de opt ore de somn.  Cel mai bun tip de somn pentru Shaumbra - pentru voi în special chiar acum - este în jur de patru sau cinci ore de somn peste noapte, urmând câteva ore de a vă scula, şi de a merge la lucru...sau de a asculta muzică, care face bine pentru voi...sau simplu respiraţie adâncă...dar uneori acesta este un pic plictisitor - sau de a face ceva, ceva pentru voi înşivă.  Acesta este timpul pentru tine şi pentru toţi. Acesta este timpul ca să faceţi ceva pentru voi înşivă - să trataţi timpul - când vă sculaţi.
     Apoi, voi poate vreţi să mergeţi înapoi la culcare pentru puţin timp ca să permiteţi la ceea ce v-aţi dat vouă înşivă în termenul unui tratament de absorbire în corpul vostru.  Apoi,este bine să aveţi în general “un pui de somn adânc” la amiază, pe la orele 2:00 după masă.  Acesta este dificil pentu mulţi dintre voi din cauza serviciului vostru.  Dar, noi ştim că voi găsiţi căi de a face acesta.
    Tiparul somnului probabil nu se va întoarce în modul vechi de opt ore, sau şapte ore.  Acesta va fi diferit acum.  Încercaţi doar să acceptaţi acesta.  Este dificil să aveţi acesta atunci când voi încercaţi să îmbinaţi modul de somn ale celorlaţi.
     Dar dacă acceptaţi acesta - şi corpul vostru va trece printr-un pic de tranziţie ca să se obişnuiască la schimbarea modului de somn - dar dacă acceptaţi acesta, voi o să găsiţi că energiile în timpul treaz al vostru sunt mult mai clare pentru că restul celorlaţi este adormit.   Voi nu o să aveţi toate zgomotele pe care - cum să spun - vibraţiile care vă afectează şi uneori vă forţează înafara echilibrului.  Simplu încercaţi să acceptaţi acesta.  Voi o să găsiţi că uneori o să aveţi nevoie de mai mult somn, 10 sau 12 ore. Deci, să nu vă aşteptaţi la tipare de somn speciale la acest punct.
     Mulţi dintre voi o să ajungeţi la un punct în câţiva ani că o să aveţi nevoie de foarte puţin timp de somn.  Cauza este foarte simplu.   Voi a-ţi avut nevoie de somn ca să puteţi veni înapoi pe partea noastră să vă re-energizaţi, să vă refaceţi. Voi la fel a-ţi avut nevoie de somn ca să nu vă pierdeţi în Pământ, în aşa fel să nu vă pierdeţi în iluzia în care trăiţi.  Vedeţi voi...dacă nu ar trebui să dormiţi şi nu a-ţi fi avut moarte, voi v-aţi fi pierdut şi v-aţi fi scufundat în această iluzie de mult timp. Acestea sunt două cadouri frumoase ce v-aţi dat vouă înşivă.
     Aşa cum voi integraţi divinitatea, voi nu aveţi nevoie de somn pentru că voi vă refaceţi şi vă re-energizaţi tot timpul.  Voi nu trebuie să dormiţi pentru că nu este acea grijă niciodată la nivelul de suflet al vostru ca să vă pierdeţi în energiile Pământului.  Voi simplu aveţi somnul vostru pentru că este plăcut ca să veniţi înapoi şi să vorbiţi cu noi toţi. (Râsete)
     (Pauză)
     Dragi prieteni, acesta a fost o altă adunare plăcută, o altă piatră de marcare, o altă mutare de înainte în această întreagă călătorie.  Faceţi-vă o favoare în zilele următoare.  Să nu încercaţi să descifraţi nimic.  Încetaţi să plănuiţi şi să trasaţi întregul proces.  În aşa fel voi doar limitaţi acesta.  Răspunsul va veni la voi.
     Vedeţi voi...voi ieşiţi din pat dimineaţa şi imediat încercaţi să descifraţi totul în acea zi. Acum, într-adevăr, sunt anumite lucruri care trebuiesc făcute.  Acestea sunt pe nivel mecanic, anumite necesităţi.  Dar, voi deja ştiţi cum să faceţi acelea.  Acelea sunt făcute aproape automatic.  Dar, încercând să descifraţi viaţa ...şi de ce sunteţi aici...şi cum să faceţi ca partea divină a voastră să se integreze cu spiritul...şi cum ar trebui să faceţi acesta...şi cum a-ţi putea face acesta, luaţi o zi când voi nu încercaţi să descifraţi acestea. Voi o să fiţi surprinşi cât de dificil este ca să faceţi acesta.
     Dar, voi la fel o să fiţi surprinşi cât de energetic este acesta. Voi o să fiţi surprinşi cum răspunsurile vin la voi înainte ca voi să puneţi întrebarea.  Şi răspunsurile sunt atât de pline şi complete.  Acesta este o Nouă cale de trăire.  Acesta va lua ceva încredere în voi înşivă ca să nu descifraţi acesta de loc pentru că acesta a fost ceea ce a-ţi făcut până acum.  Apropiaţi ziua de mâine cu acesta.  Nu încercaţi să descifraţi nimic.  Doar fiţi.
     Când alţi oameni încearcă să vă tragă înapoi şi să încerce să descifreze lucrurile, încercând să vă tragă înapoi în dualitatea aceea Veche, voi ştiţi ce să faceţi.  Respiraţi adânc.  Staţi în spatele zidului scund.  Răspunsul o să vină la voi într-o cale complet Nouă.
     Noi vă iubim mult.  Şi noi deja aşteptăm următoarea noastră adunare.  Între timp curierii voştri s-au ridicat în picioare chiar acum.  Ei sunt înapoi cu lucrul energiilor.  Ei merg înapoi şi înainte.  Înţelegeţi că voi faceţi o muncă uriaşă aici.  Voi nu sunteţi niciodată singuri.
     ŞI AŞA ESTE!
 
 
Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.
Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.
Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţie prin Geoffrey Hoppe.
Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere a lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încît noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.
“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.
Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.
Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.
Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.
Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.
© Copyright 2003 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved