SERIA ENERGIEI NOI
“SHOUD 4” ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI”
1 NOIEMBRIE 2003

 

     Tobias: Şi aşa este, dragi Shaumbra, că noi am eliberat multe energii în această zi, energii care au fost foarte adânc, adânc în înăuntrul vostru, în general foarte adânc în umanitate, chiar adânc şi în noi.  Şi, voi a-ţi acumulat acestea pentru o mişcare, deja de  un timp de, ca să puteţi face această eliberare, şi cu ajutorul lui Rafael, să vă mutaţi dincolo de acesta, şi să eliberaţi acestea.
     Întreaga noţiune a Stelei lui David - a celor două triunghiuri separate, dar cu ceva suprapunere a acestora  - reprezintă una dintre cele mai principale răni cărate de voi. Deasemenea este interesant că unii dintre voi a-ţi descifrat acesta.  Deasemenea este interesant că acesta este simbolul pentru “copii Israelului”, pământul de care am aparţinut.  Deci, puteţi să imaginaţi că de acum într-o săptămână...puteţi să imaginaţi potenţialul pentru vindecarea acestui pământ...vindecarea rasei Evreieşti?
     Voi ştiţi, ei au chemat pe mulţi alţii, Palestinienii, Jordanienii, Sirienii...tot restul în acea arie...ca să-i ajute să acţioneze acum, ca să ajute - cum să spun - să treacă prin ceva vechi a lor, karma veche antică cu mult înainte ca vreunul dintre voi să vină pe Pământ.  Şi, ei au pus acesta chiar pe prima linie ca lumea să vadă - separarea, simbolul separării, simbolul rănii - ei au pus acesta acolo.  Este timpul pentru ei ca să se vindece.  Din cauza multor vieţi ale mele cu această familie spirituală Israeliană, eu o să lucrez în următoarele săptămâni la facilitarea vindecării lor.
     Dar, pentru acei Shaumbra care sunt pe teritoriul Israelului sau teritoriul înconjurător, este timpul pentru a realizara că acest lucru poate fi vindecat. Este timpul pentru a aduce înapoi împreună Steaua lui David, care original a fost în forma unui diamant - patru puncte - să fie adus din nou împreună în această Energie Nouă de patru.  Este timpul de a aduce din nou împreună pentru voi toţi aici - chiar şi în viaţa voastră proprie - de a facilita contopirea acestor două bucăţi din nou împreună, aşa cum vorbim de...de masculin, de feminin, de lumină, de întuneric, de divin, de uman...de a aduce toate acestea din nou împreună.
     Una dintre lucruri pe care voi o să vedeţi că se va întâmpla în viaţa voastră în curând sau mai târziu este reamintirea continuu a diamantului.  Da, la unii le place acest lucru foarte mult! (Câteva râsete). Aşa cum a-ţi văzut secvenţe a numerelor în ultimii câţiva ani - de 11:11, 12:12, şi toate acele numere - voi o să începeţi să vedeţi un întreg model de diamant să intră.  Diamantul...atât de preţios, atât de clar...diamantul, atât de puternic însuşi...dar integrat complet.  Voi o să vedeţi simbolul diamantului că vine la voi mereu şi mereu, dacă acesta este un semn în publicitate, sau în lucruri mici din viaţa voastră...o reamintire continuu a contopirii din nou împreună a tuturor bucăţilor.
     Acesta de asemeni deschide uşa, uşă energetică minunată, a ceea ce a-ţi putea numi “copii cu claritate”, ceea ce noi numim “copii de diamant”. Ei vin compleţi.  Ei vin înăuntru cu uniunea masculinului cu feminin, cu uniunea divinului cu uman.  Voi o să începeţi să vedeţi, în special în următoarea săptămână, dacă conştiinţa Shaumbrei, conştiinţa umanilor de peste lumea întreagă preiau această oportunitate minunată.  Vedeţi voi...voi a-ţi creat oportunitatea.  Dar, acum ce o să faceţi cu aceasta?
    Cu acesta noi suntem încăntaţi să răspundem la întrebările voastre.
     Întrebare de la Shaumbra 1(o femeie la microfon).  Da, Tobias, eu aş vrea să pun două întrebări din nou. Prima fiind - aşa cum eu ţi-am spus, eu locuiesc la etajul 7. Eu mă găsesc pe acoperiş când este lună plină că scandez ceva din plexul meu solar într-o voce masculină cu braţele în sus. Şi, eu aş vrea să înţeleg acesta într-adevăr.  De asemeni, eu am adus la ultima comunicare un copil puţin autistic care s-a mutat din clădirea noastră.  Este ceva viitor pentru mine...sau pentru acel copil...fiind prezent în viaţa acestui copil?
     Tobias:  Stând pe acoperiş şi lătrând la lună (râsete din audienţă)...şi scandarea pe care o faci...acesta este natura ta intuitivă, natura ta feminină cerând ca masculinul să reintră.  Este chiar simplu, la luna plină energiile şi echilibrul masculin şi feminin sunt foarte puternice.  Există acea înţelepciune despre - cum să spun - energiile lunei pline şi ce scoate înafară din acesta. Şi, acesta scoate înafară cel mai puternic dans a masculinului cu feminin.  Deci, tu îţi ridici braţele în semn de acceptare.  Tu scandezi în voce masculină, în limbajul masculin, şi permiţi ca acesta să intră în fiinţa ta. Acesta este minunat.  Tu eşti onorat pentru acesta.  Unii dintre vecinii tăi gândesc că tu eşti un pic ciudat (câteva râsete), dar noi înţelegem.
     În ceea ce priveşte prietenul tău - cum să spun - tu încerci să descifrezi acesta. Cel mai bun lucru este ca să înţelegi că există un proces natural minunat.  Fi descchis pentru acesta.  Dar, nu încerca să descifrezi sau să forţezi. Acesta este în viaţa ta pentru o cauză, dragă.  Şi, chiar dacă calea voastră s-ar putea să se despartă pentru un timp, acolo există o energie care a fost infiinţată între voi doi, o energie care a fost bazată pe o mare dragoste, o mare încredere unul în altul.  Şi, chiar dacă fizicul nu este acolo, spiritul este.  Deci, fi deschis la acesta.  Îmbrăţişează şi acceptă ca şi cum accepţi şi îmbrăţişezi energia ta masculină. Şi, în înăuntrul acesta, există o soluţie minunată pentru tine.
     Întrebare de la Shaumbra 2 (din Internet, citit de Linda): Salut, Tobias, cum eşti tu? Este ceva cu care eu pot să te ajut, te rog spune-mi...eu sunt numai urechi.(Râsete din audienţă)
     Tobias: Tu deja ajuţi...voi toţi...tu şi toţi Shaumbra. Noi avem lacrimi pe partea noastră când ne uităm la voi...când noi vedem munca incredibilă pe care o faceţi...când noi vedem că voi nu înţelegeţi cine sunteţi voi.  Voi nu vă permiteţi vouă înşivă să vedeţi cine sunteţi voi...cei care sunteţi cei mai mari, cei mai mari îngeri în univers...cei care a-ţi ajutat la crearea codului ordinului de Arc...şi apoi a-ţi pus cheia în buzunarul vostru şi a-ţi venit pe Pământ...tot timpul gândind, ştiind, în timp ce a-ţi creat codul Arcului...gândind că erau alţii care vroiau să vină prin acesta.
     Dar, când timpul a sosit, voi ştiaţi că călătoria o să fie dificilă.  Voi ştiaţi că a-ţi fi, într-un sens, că vă sacrificaţi pe voi înşivă venind pe Pământ.  Voi a-ţi spus la alţii că voi v-aţi voluntariat, “Permiteţi-ne să mergem noi mai întâi.  Permiteţi-ne să facem cunoscut poteca.  Permiteţi-ne să trecem prin dificultăţi, simţământul adevărat a separării, nu numai de la Spirit, dar şi de la familia spirituală”.  Tot timpul acest cod al Arcului care a fost creat ceilalţi au crezut că ei vor fi primii. Dar, voi a-ţi ştiut că voi o să fiţi primii care treceţi în serviciu pentru tot.
     Deci, ce faceţi?  Voi faceţi ceva fenomenal pentru tot universul, pentru Spirit.  Şi, noi trebuie să adăugăm ceva la acest punct.  Dragi Shaumbra, voi deja ştiţi acest lucru, dar toate acestea o să se întâmple oricum. Acesta este adevărat.  Ascensiunea, în care deja sunteţi...mişcarea în Energia Nouă...Energia Nouă intră în viaţa voastră...divinul se integrează cu umanul...acesta se va întâmpla.  Nu este nici o îndoială.
     Nu este ceva pe care voi trebuie să manipulaţi sau să faceţi să se întâmple.  Nu trebuie să faceţi ceremonii specifice sau să practicaţi ca acesta să se întâmple.  Voi nu trebuie să forţaţi acesta.  Acesta este un lucru sacru şi binecuvântat.  Acesta doreşte să vină în viaţa voastră.  Câteodată acesta trebuie să stea în fundal, aşteptând ca voi toţi să treceţi prin planurile voastre umane în aşa fel ca divinul să poate să intră.  Puteţi să contopiţi planul uman cu planul divin chiar acum, să se întâmple... pentru că se va întâmpla oricum?  Este vorba doar cât de dificil faceţi voi acesta pentru voi înşivă.  Mulţumesc.
     Întrebare de la Shaumbra 3: (o femeie la microfon) Mulţumesc Tobias.  Întrebarea mea este în onorarea momentului de Acum. Vrei să ne vorbeşti despre curaj?
     Tobias: Eu nu trebuie să vorbesc despre curaj de loc, de loc. Energia în cuvintele tale vorbeşte despre volumul de curaj. Toţi care ascultă...cei care sunt aici...toţi care citesc acesta...înseamnă curaj pentru a face acesta. Înseamnă curaj să fiţi aici. Înseamnă  curaj să puneţi o întrebare.
     Există uriaşe energii angelice aici pe partea noastră care suportă ceea ce voi numiţi curaj...ceea ce într-adevăr este înţelegere...ceea ce este de a permite vouă înşivă să atingeţi nivelele cele mai adânci, cele mai înalte şi cele mai late în călătoria voastră.  Câteodată voi nu înţelegeţi de ce.   Dar, voi  chemaţi acest lucru numit curaj, şi acesta permite să mergeţi în profunzimea înţelegerii.
     Înţelegerea eliminează toată frica.  Înţelegerea vă dă putere.  Respiraţia aduce toate acestea înăuntru, aşa cum ştiţi.  Curajul  simplu este permiterea voastră de a atinge cauza reală a cine sunteţi aici. Poate, voi nu ştiţi cuvintele care sunt în capul vostru.  Poate voi nu o să fiţi capabili - cum să spun - să concepeţi acesta în aşa fel ca mintea voastră să înţeleagă.  Dar, este o altă parte din voi care spune, “Eu ştiu de ce trebuie să continui”.
     Acum, noi am adus la suprafaţă un interesant - cum să spun - dilemă pentru voi toţi astăzi.  Călătoria se opreşte aici.  Călătoria se opreşte aici...numai sunt cauze ca să credeţi că voi trebuie să fugiţi în jos pe drum, creând aceste planuri de lecţii umane pe care a-ţi avut...numai sunt cauze ca să căraţi acele poveri pe umerii voştri.  Călătoria se termină aici.
     Şi acum, ce?   Ce faceţi acum?  Noi nu o să răspundem la acesta chiar acum.  Noi vrem ca să absorbiţi acesta.  Noi vrem ca voi să simţiţi acesta în următoarele şase săptămâni.  Noi o să ne reîntoarcem ca să discutăm despre acesta.  Dar, călătoria se termină acum.  Şi acum ce?  Acum ce...este o discuţie interesantă pentru pagina de buletin în Internetul vostru.
     Mulţumesc pentru curajul de a pune această întrebare, mulţi Shaumbra au avut această întrebare.
     Întrebare de la Shaumbra 4:(din Internet, citită de Linda):  Tobias a spus că cele Şapte Sigilii se leagă la cele şapte şakre.  Poţi să explici mai pe larg acesta? De exemplu, cum poate Sigiliul al cincilea al Suferinţei să se lege cu al cincilea şakra, care este şakra gâtului...oare se leagă?  Mulţumesc.
     Tobias: Noi ne-am referit în ultimul nostru Shoud pe care am avut împreună - să încetaţi să descifraţi lucrurile.(Câteva râsete) Noi ştim că voi vreţi detalii.  Noi ştim că voi vreţi toate aceste lucruri, aceste lucruri mentale, pentru că ele vă fac mai comfortabili, şi vă dă puţin mai multă încredere.
     Noi nu vrem să intrăm în discuţii mari despre şakre pentru că noi am spus câţiva ani în urmă că şakrele voastre s-au contopit într-o singură şakră.  Ele s-au împreunat din nou, deci nu este o separare.   Încă mai există atribuţii energetice care - cum să spun-care mai sunt acolo.  Dar, noi vrem ca voi să aduceţi toate acestea împreună într-un unison.
     Noi - cum să spun - am răspuns la întrebare în Shoud-ul despre cele Şapte Sigilii.  În mijlocul Shoudu-lui, a fost o întrebare anume care a venit telepatic de la cineva ascultând prin Internet care ne-a întrebat pe noi cu voce tare, “Sunt acestea legate de şakre?” Deci, noi am răspuns, “Da, ele sunt”.  Dar, voi nu trebuie să faceţi hărţi şi diagrame cum lucrează toate acestea împreună.
     Permiteţi la sigiliile să se dschide ca să nu mai fie cele Şapte Sigilii.  Există doar unitatea a acelora împreună cu înţelegerea a Sinelui...înţelegerea transformării...şi în final să ajungeţi să ştiţi că voi la fel sunteţi Dumnezeu.  Permiteţi la cele şapte şakre a trupului vostru să se împreuneze într-un unison ca o singură şakră...ca o singură şakră.
     Voi segmentaţi trupul vostru.  Încă odată, voi vedeţi nişte culori mici şi lumină care se învârt înăuntr-ul corpului vostru.  Şi, noi trebuie să dăm din cap. Noi trebuie să ne dăm o palmă pe fruntea noastră, da, pentru că voi nu prea înţelegeţi de ce învârtiţi şakrele. Voi a-ţi citit undeva, şi ei spun, “Acum noi o să învârtim al patrulea şakra”.  Voi învârtiţi o grămadă de lucruri din înăuntrul vostru în acelaşi timp.
     Înţelegeţi că acum acestea s-au contopit într-una...căci corpul vostru devine masculin şi feminin...că voi deveniţi masculini şi feminini...lumină şi întuneric.  Permiteţi la toate acestea să se contopească.  Şi - cum să spun - voi nu trebuie să intraţi într-o înţelegere intelectuală. Mai mult ca orice răspunsul va veni la voi, la întrebarea voastră.  Acesta va veni la voi, şi voi o să aveţi o înţelegere de “ah” cum toate acestea lucrează.  Acesta nu vine prin intelect, dar vine prin sensul vostru divin.  Mulţumesc.
     Întrebare de la Shaumbra 5: (o femeie la microfon) Salut, Tobias. Poţi să comentezi despre munca lui Dr. Eric Pearl. “Reconecţia” (titlul unei cărţi a lui Dr. Pearl), şi “vindecare reconectivă”, şi cele doisprezece şuviţe a ADN-lui? Mulţumesc.
     Tobias: Într-adevăr, şi - cum să spun - noi, Consiliul Crimson lucrăm foarte aproape cu acest Dr. Eric Pearl. El are o bază interesantă ...a ales o muncă foarte interesantă pentru el însuşi. El a venit, în esenţă, pentru un scop foarte specific - să simplifice procesul divin.  În vieţile lui trecute, şi când a fost aici pe partea noastră, el a văzut că a fost o nevoie de a elibera toate acele căi plicticoase a facilitării, a permiterii unui proces de vindecare în înăuntrul spaţiului vindecării.
     Deci, el a venit cu ceva foarte simplu.  Provocarea pentru el a fost că acesta este atât de simplu că mulţi oameni nu cred că este real.  Ei vor să aibă ceremonii elaborate.Ei vor să studieze volume.
     Vindecarea este simplă. Dacă este un grup care alege acesta, şi un alt grup care ajută să faciliteze energia, acesta se poate să se întâmple.  Acesta nu mai este un miracol.  Este medicina Energiei Noi ce se întâmplă instantaneu între doi oameni.
     Acum, el de asemeni înţelege că cei care practică această tehnică a “reconecţiei” trebuie să înţeleagă că ei sunt doar facilitatorii procesului.  Ei trebuie să înţeleagă că ei nu sunt vindecători. Nu există vindecători.  Există facilitatori, şi cei care aleg să fie vindecaţi.
     Dar, noi lucrăm foarte aproape cu acele energii.  Şi, noi vedem - cum să spun - aceşti doi - Consiliul Crimson şi munca Dr-lui Pearl o să vină înapoi împreună într-un timp foarte apropiat.
     Întrebare de la Shaumbra 6: (o femeie la microfon) Mulţumesc Linda. Mulţumesc Geoff. Mulţumesc Tobias.  Întrebarea mea este în legătură cu Covergenţa Armonică (vorbitorul se referă de fapt la Concordanţa Armonică) într-un sens este că nepoata mea o să împlinească 4 ani în acea zi.  Şi, eu pot vedea...eu sunt pătruns de veneraţie la faptul că ziua ei de naştere este în aceaşi zi cu acesta Şi, eu mă întreb cum o să afecteze copii de acea vârstă, copii foarte tineri, şi ce face acesta pentru acel copil într-o familie. Tu vorbeşti despre vindecare uriaşă.  Este acesta ceea ce copilul va facilita în familie?  Care sunt implicaţiile acestuia în acea zi specială, ziua de naştere?
     Tobias: Implicaţiile acestora şi potenţialul acestor energii sunt disponibile tuturor - copii, adulţ, bătrânii.  Este cum ei utilizează acesta.  Este vorba că unde se află ei în călătoria lor şi depinde cum vor să folosească acesta.
    Acum, este - cum să spun  - poate fi interesant că această copilă despre care vorbeşti...împlineşte patru ani, ceea ce permite ei să infiinţeze uriaşe oportunităţi pentru ea însăşi ca să folosească acest potenţial de energie.  Nu este nimic specific că ce trebuie să faci tu aici, decât - cum să spun - să ai o zi bucuroasă cu ea în acea zi. Tu nu trebuie să predici nimic sau să desenezi diagrame, doar spune, “ Această este ziua pentru eliberarea tuturor lucrurilor care numai servesc.  Această este ziua pentru a realiza că Dumnezeul ne iubeşte foarte mult...are multă compasiune zâmbeşte la tot ce facem...ne iubeşte indiferent de orice”. Acesta infiinţează - cum să spun - o secvenţă întreagă de evenimente care va fi înţeleasă la nivelul interior.
     Există un potenţial care vine de acum într-o săptămână.  Şi, este după fiecare persoană cum ei aleg să folosească acesta. Noi deja cunoaştem că sunt milioane de oameni de peste tot care sunt conştienţi de acesta, şi la un nivel sau altul, conştienţi de potenţialul evenimentului pentru transformare.
     Sunt unii care au coborât puţin de pe pistă despre înţelegerea adevărată a potenţialului.  Ei s-au dus prea intelectual cu acesta încercând ca să facă acesta mult mai complicat decât este.  Este vorba despre vindecare. Este despre a aduce înapoi împreună Steau lui David, separarea originală.  Acesta este atât de simplu.
     Întrebare de la Shaumbra 7: (din Internet, citit de Linda)  Eu nu înţeleg de ce nu apare cineva la uşa mea când atât de mulţi au nevoie de ajutor.Neîncredere apare în toată ariile din viaţa mea şi eu am pierdut punctul acestora.  Eu niciodată nu termin ceea ce am început.  Şi, o relaţie dominează viaţa mea. Ceva părere, te rog?  Mulţumesc.
     Tobias:  Acum este un timp bun pentru a respira adânc (câteva râsete) şi înţelege că câteodată când nimic nu apare în faţa uşii tale este pentru că lucrurile se transformă în interior.  Nu este potrivit pentru o bătaie la uşa ta când tu încerci să dormi...dacă înţelegei ceea ce spunem noi.  Tu ţi-ai dat un timp aici ca să lucrezi în interior, şi nimic nu va apare la uşa din faţă până ce tu într-adevăr nu eşti gata.
     Una dintre problemele pe care ai este echilibrul tău propriu de masculin şi feminin.  Tu ai o relaţie dominantă.  De ce ai creat acesta?  Cum iei responsabilitatea pentru acesta?  De ce este acesta o problemă chiar acum, şi ce îi ţine înapoi pe alţii ca să vină la tine pentru călăuzire umană şi divină?  Priveşte aceste probleme, şi cum să spun - încetează să ai îngrijorări şi expectaţii despre ce vine la faţa uşii tale.  Chiar dacă nu este nimic acolo, ceva totuşi este acolo.  Nu uita acesta.
     Întrebare de la Shaumbra 8: (un bărbat la microfon)  Hello, Tobias. Eu am atâtea întrebări încât nu ştiu ce să întreb...despre oameni...despre totul.  Deci...eu voi întreba doar o singură întrebare în numele tuturor aici...şi Linda (câteva râsete precum că cel care întreabă se referă la cererea Lindei ca fiecare persoană să pună doar o singură întrebare ca să dea oportunitate la mai multe persoane). Eu vreau doar să ştiu din perspectiva ta cum te simţi tu despre experienţa mea, şi dacă ai putea să atingi câteva puncte care să mă ajute să trec prin multe lucruri pe care le am chiar acum în aşa fel ca eu să pot servi mai bine Shaumbra, omenirea şi universul.
     Tobias: Înţelege că tu deja serveşti pe aceştia. Şi, acesta este un punct bun pentru toţii aici...mulţumesc.  Tu deja serveşti.  Câteodată tu te întrebi care ar fi pasiunea ta. Tu te întrebi ce ai putea să mai faci. Tu însă deja faci acesta.  Este interesant că atunci când ajungi la acel punct de a întreba care este pasiunea ta...acesta este timul cel mai bun pentru curăţire.  Vezi tu...este ceea ce noi numim pasiune artificială...pasiune divină, care este atât de reală...pasiunea artificială, care fac parte din planul uman.
     Tu deja serveşti.  Tu deja faci munca.  Este doar vorba despre integrarea acesteia. Este vorba de a încetini.  Este vorba de permiterea tuturor lucrurilor să vină la tine în mod potrivit fără expectaţie, aşa cum am mai vorbit despre acesta.  Este vorba despre înţelegerea ta,că nu trebuie să te complici cu tehnicile energetice ale tale.
     Tu - şi tu deja şti acesta - şti bine că tu ai făcut deja atât de multe - ceea ce tu ai numi - muncă vibraţională, muncă de energie în trecut, în vieţile anterioare.  Tu eşti foarte priceput în acesta.  Dar,  acum tu te străduieşti cu acestea din mai multe cauze.  Una dintre acestea este că tu nu vrei să mergi înapoi în ceva tipare Vechi şi Căi vechi de a face lucrurile.  Tu nu vrei să foloseşti energie vibraţională pentru munca ta.  Tu permiţi oportunităţii de a veni la suprafaţă acum ca să faci o muncă energetică “extinsă”. Şi aşa tu ai depus efort cu câteva din acestea.  Tu ai vrut să recurgi la tehnici Vechi, dar ştiind că acesta nu este potrivit.
     Deci, este vorba despre a fi în momentul de Acum.  Este vorba despre a permite la nivelul următor al pasiunii să intră în tine.  Dar, tu trebuie să faci fără sa ai vreo expectaţie. Tu deja eşti în serviciu. Voi toţi sunteţi. Puteţi să acceptaţi acesta?
     Şi, noi îţi mulţumim.  Şi, noi ştim că tu ai multe întrebări.  Noi ştim că tu ne chemi de multe ori (râsete din audienţă)...tot timpul!  Şi noi suntem foarte încântaţi să lucrăm cu tine.  Noi petrecem ceva timp cu tine noaptea.Tu eşti foarte curios. Eşti plin cu aceste lucruri, dar noi îţi amintim despre ceva ceea ce ţi-am spus deja de câţiva ani. Răspunsul la întrebarea ta este în înăuntrul tău.  Şi, noi ştim că tu te învârţi ca să primeşti un răspuns de la noi. Noi o să spunem acesta din nou ţie - tu deja ai răspunsurile.  Permite la acestea să vină la suprafaţă.  Sunt mult mai bune de cât eu Tobias pot să-ţi dau ţie. Mulţumesc.
     Întrebare de la Shaumbra 9: (din Internet, citit de Linda) Dragă Tobias, când eu îl văd pe Yeshua răstignit pe cruce, eu văd ultima încercare a lui de a fi auzit.  Eu simt că el a vrut ca noi să vedem că moartea este o iluzie şi să eliberăm fricile noastre.  Poate în loc să îl luăm pe Jesus jos de pe cruce noi ar trebui să schimbăm emoţia noastră ataşată la acesta de la negativ la pozitiv, sau o contopire a acestor două.  Simţi tu că noi nu suntem în stare să schimbăm emoţiile noastre ataşate la acest simbol al Energiei Vechi care reflectă înţelegerea în spatele ultimei încercări a lui Yeshua de a fi auzit?
     Tobias:  A fost într-adevăr - ceea ce el numeşte - ascensiune care a fost ultima lui încercare de a fi auzită.(Râsete din audienţă)  Nu a fost vorba despre a fi văzut răstignit pe cruce. Acela a fost mai mult un plan uman.  Ultima lui încercare de a fi auzit a fost de a apare înaintea tuturor după moartea lui fizică...ca să spună că moartea este o iluzie...să spună că sufletul continuă...şi să spună că suferinţa numai are ce căuta pe Pământ.  Deci, acestea erau ultimele lui impresii.
     Este foarte greu pentru orice om ca să se uită la acel crucifix şi să vadă ceva bucurie...orice ce este bucurie...orice ce este împlinire...orice ce ar cauza lor ca să vrea să continue pe calea lor proprie spirituală.  Este ca un larg - cum să spun - craniu sau oase stând peste simbolul divin - intersecţia cu umanul şi divinul - care spune, “Oricine îndrăzneşte să treacă aceasta desigur va întâlni toate măniile întunericului”.  Deci noi spunem să vă concentraţi atenţia voastră pe înviere, care este terminarea.  Dar, învierea spune, “Nu este moarte, şi eu voi veni înapoi”. Mulţumesc.
     LINDA: Ultima întrebare.
     Întrebare de la Shaumbra 10: (o femeie la microfon) Eu vreau doar să mulţumesc pentru claritatea pe care tu ai adus nouă astăzi.  Şi, eu am vrut să întreb dacă tu eşti familiar cu un sistem numit “valul armonic”, care are o tendinţă de a folosi vibraţiile pentru a curăţa boli specifice în înăuntrul corpului.  Şi, eu mă întreb dacă tu vezi un viitor pentru acesta, sau dacă...sau ce vezi tu exact despre acesta.  Eu nu prea ştiu multe despre acesta.
    Tobias. Într-adevăr...la lucrul la care te referi aici, “valul armonic” - cum să spun - foloseşte vibraţiile Energiei Vechi.  Acesta este cumva efectiv, dar principiile trebuie să fie aduse în Energia Nouă. Sunt unii care pur şi simplu încearcă să re-creeze aceste valuri şi/sau alte valuri care folosesc dispozitive mecanice.  Acum, Shaumbra, acesta nu are nici un sens pentru ca voi să folosiţi dispozitive vibraţionale mecanice pentru orice fel de rebalansare sau dispozitive magnetice, sau oricare din aceste lucruri?
     În primul rând acestea sunt bazate pe vibraţiile Energiei Vechi.  În al doilea rând, aceste mecanisme nu pot fi acordate destul în acest timp ca să producă într-adevăr tipul de valuri de care este nevoie. Şi, mai mult ca orice, chiar şi cei care efectiv sunt cumva limitaţi în comparaţie la tipul de muncă care se poate face de la om la om folosind Energia Nouă...chiar şi în tehnicile Dr. Pearl, “tehnica reconectivă” care aduce înăuntrul cele mai mari energii de tot felul în procesul de facilitare.
     Deci, uneori noi ştim că voi sunteţi fascinaţi cu tehnicile...şi mecanicile...şi vitaminele...şi toate acele alte lucruri.  Unii au capabilităţi minunate.  Dar, înţelegeţi că acestea limitează în comparaţie cu tot ce voi ştiţi să faceţi.
      Noi provocăm acest grup.  Noi provocăm Shaumbra din toată lumea să se mute la nivelul următor, să aducă înăuntru adevăratele energii puternice, energiile divine.  Şi, când voi permiteţi ca aceste energii divine să întâlnească cu umanul, aici ia loc transformarea reală.
     Şi cu acesta, dragi prieteni, a fost o zi interesantă într-adevăr, o zi minunată.
     Noi am vrea ca voi toţi - în special la dragă Linda - să înţeleagă că noi nu permitem să se întâmple ceva lui Cauldre, că este un tip de ţesătură aşa de minunată de echilibru şi protecţie care vine de la voi, şi care vine de la noi.  Uneori energiile sunt dificile, dar - cum să spun - el se reface repede.  Noi nu îl lăsăm - cum să spun  - să se ridice în faţa audienţei şi să fie umilit. Noi onorăm şi respectăm dorinţele umane.  Ca orice, el este conectat la tine dragă Linda, şi el se bizuieşte pe acea conecţie ca să ajuţi să-l aduci înapoi.  Deci nu o să aibă nici o daună cu acesta.
     (Cele spuse înainte de Tobias se referă la comentariile lui Cauldre care au fost spuse înainte de Întrebări şi Răspunsuri.  Cauldre a raportat la audienţă că el a simţit o durere de stomac după comunicare din cauza energiilor eliberate de toţi în timpul comunicării.)
     Dragi prieteni, în următoarele şase săptămâni care urmează până la următoarea noastră adunare, cu adevărat permiteţi la planul uman şi planul divin să se contopească împreună. Fiţi atenţi în înăuntrul vostru care au fost planurile voastre umane.  Şi, nu este totdeauna ceea ce voi a-ţi gândit.  Planul uman a vrut cât mai puţin posibil.  Planul uman a fost să vă dea simplu minimul.  A fost planul divin care a vrut abundenţă.
     Deci, fiţi atenţi uneori chiar contradicţiile...a ceea ce voi gândiţi că sunt contradicţii în planuri diverse.  Priviţi cum planul vostru propriu uman a sculptat viaţa voastră, şi cum planul divin a vrut să intră, dar nu a putut.
     Înţelegeţi acum, în special într-o săptămână de acum...este potenţialul pentru reunificarea energiilor, pentru Steau lui David să vină înapoi împreună.  Înţelegeţi că este timpul pentru contopirea planului uman cu divinul.  Permiteţi la cele două planuri să fie un  singur plan a divin umanului pe Pământ.
     Noi vă iubim mult. Şi, într-adevăr noi vă admirăm curajul vostru.
     ŞI AŞA ESTE!
 
 
Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.
Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.
Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţie prin Geoffrey Hoppe.
Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere a lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încît noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.
“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.
Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.
Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.
Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.
Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.
© Copyright 2003 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved