SERIA ENERGIEI NOI
“SHOUD 5: YOUR NEW ENERGY PASSION”
“SHOUD 5: PASIUNEA ENERGIEI VOASTRE NOI”
PREZENTAT LA CERCUL CRIMSON
13 DECEMBRIE 2003
 
Şi aşa este, dragi Shaumbra, că noi împreunăm energiile noastre din nou în acest timp minunat, festiv al anului pentru mulţi dintre voi, un timp când anul vostru ajunge la un sfârşit, toate activităţile... terminarea tuturor proiectelor şi planurilor. Şi, acum voi puteţi să vă bucuraţi şi să sărbătoriţi. Voi puteţi să vă relaxaţi puţin. Voi puteţi confirma toate realizările voastre, tot ce aţi învăţat anul trecut. Voi puteţi chiar să priviţi înainte, la anul ce vine, dar priviţi înainte în considerarea Energiei Noi, fără anticipări cu înţelegerea că într-adevăr această energie vine la voi.
Ce mod plăcut este de a începe adunarea noastră aici cu această muzică (Tobias se referă la muzica cântată de Ralph Nichols înaintea comunicării). Noi am înregistrat această muzică pe partea noastră a voalului (Ceva râsete) Noi poate cântăm aici. Noi avem felul nostru propriu de adunare şi cluburi, dacă doriţi.
Aşa cum am spus înainte, iubim muzica umană. Este mult suflet în ea. Această muzică spune povestea. Auziţi povestea care spune că nu mergeţi niciodată singuri (se referă la lirica cântecului cântat înainte de comunicare) Eu, Tobias, pot să spun cuvinte ca; “Voi nu sunteţi niciodată singuri”. Dar, să auziţi cântând, să auziţi exprimat în muzică, dragi prieteni, este o bucurie pentru noi.
Dacă numai Cauldre ar putea să cânte un pic, noi am putea sfârşi întâlnirile noastre cu această muzică. (Râsete) Noi suntem norocoşi astăzi căci el este puţin în afara minţii lui, puţin mai mult dezorientat decât normal, şi acest lucru este bine pentru că este foarte deschis. El râde chiar acum. El poate să fie aşa deschis ca noi să putem transmite înapoi energiile voastre, înapoi la Shaumbra, într-adevăr, aducând toate aceste energii înăuntru pentru voi, în sprijinul vostru şi în sărbătorirea voastră. De aceea am venit aici astăzi.
Într-adevăr, nu este vorba despre cuvinte, deşi noi avem multe, multe cuvinte de folosit astăzi. Este vorba despre a fi în energia Shaumbrei, fiind în energia celorlalţi care împart... (ceva râsete şi murmuri pentru că cineva întârziat intră, deschizând uşa care scîrţiie şi permite la suflul vântului să intră în cameră)... fiind cu ceilalţi care împart experienţa cu voi.
Noi vă cerem aici, Shaumbra, să vă luaţi un moment pentru a simţi, să vă deschideţi inimile, să ne simţiţi pe toţi care venim înăuntru la voi acum. Într-adevăr, uşa se deschide (ceva râsete la referinţa lui Tobias uşa care s-a deschis înainte), ca noi să putem intra. Voi ne-aţi invitat înăuntru. Voi ne-aţi permis să fim în acest spaţiu. Noi vă cerem tuturor să vă deschideţi şi să simţiţi, să respiraţi, pentru că este ceva foarte special în aer, ceva foarte special azi aici. Aceasta este, o Energie Nouă. Voi aţi creat-o.
Luaţi-vă un moment pentru a simţiţi această Energie Nouă şi ceea ce aduce ea. Permiteţi Energiei Noi să curgă în voi chiar acum - nu îngerii, nu eu, Tobias - ci Energia Nouă. Simţiţi tiparul acesteia, aşa cum curge în voi. Simţiţi dinamica energiei, punînd jos barierele şi carapacele voastre proprii, şi staţi într-un loc unde puteţi să absorbiţi această energie chiar acum. Permiteţi doar ca această energie să intre în voi. Noi facem o pauză pentru un moment, ca să puteţi simţi cum este atunci când această energie vine la voi.
(O pauză scurtă pentru a simţi ceea ce Tobias a descris)
Vedeţi voi... energiile curg înăuntru. Ele curg înăuntrul vostru, aducîndu-vă o Nouă conştiinţă, aducîndu-vă o Nouă înţelegere, şi talente, şi capacităţi, aducându-vă înţelegere... dar foarte diferită faţă de ceea ce aţi avut-o înainte. Acesta este cea mai mare provocare pentru Shaumbra. Voi ştiţi că lucrurile se schimbă. Voi ştiţi că ele devin foarte diferite. Dar, voi continuaţi să menţineţi şi să vă uitaţi înapoi pentru răspunsuri, în spaţii Vechi.  Voi încă mai încercaţi să jonglaţi lucrurile din viaţa voastră, încercaţi să faceţi ca lucrurile să se întâmple. Acestea se întâmplă oricum. Voi încă încercaţi să forţaţi lucrurile din realitatea voastră.
Luaţi-vă acest moment şi simţiţi cum ele vin la voi. Sunt energii făcute de voi, sunt energii care curg acum în realitatea voastră aici ca şi Divin Umani, stând în aceste scaune, ascultând prin sistemul de Internet. Simţiţi cum este să aveţi aceste energii necondiţionate lăsîndu-le să curgă înăuntrul vostru.
(O altă pauză scurtă pentru a simţi energiile)
Deci, este o plăcere pentru noi toţi să fim aici să vedem prin ce treceţi... cât de mult progresaţi... să vedem cum învăţaţi să eliberaţi Vechiul cu adevărat şi să aduceţi înăuntru Noua... .cum ajungeţi să înţelegeţi cu adevărat ce înseamnă să fiţi la fel Dumnezeu... să eliberaţi aşteptările vechi... să fiţi la fel Dumnezeu.
Noi avem un invitat foarte, foarte special astăzi. Energia invitatului nostru este foarte simplă, foarte iubitoare, şi foarte hrănitoare. Acest invitat nu are agendă. Acest invitat este plin de compasiune şi dragoste pentru voi. A fost un timp îndelungat, un timp lung de când voi într-adevăr v-aţi permis să simţiţi acest lucru – de la această fiinţă pe care o aducem noi astăzi.
A fost multă separare în voi pentru acest potenţial al invitatului nostru drag. Dar, acum este un timp bun pentru a aduce acest potenţial înăuntru. Deci, noi vă cerem să ieşiţi din capul vostru pentru un moment, să vă relaxaţi, să simţiţi nivelul cel mai intim şi sacru di-năuntrul vostru... aşa cum vă invităm în energia lui Elohim, A Dumnezeului. Chiar un invitat! Energia Dumnezeului, a Spiritului, şi A Tot Ce Este... simplu, iubitor şi necondiţionat... nu un om cu o barbă albă care stă pe un tron mare.
Este timpul pentru a elibera toate aşteptările voastre şi gândurile a ceea ce aţi gândit cum că - Dumnezeul a fost.. o fiinţă care judecă... cineva care are favoriţi de orice fel... un tip de Dumnezeu desenat în cărţi vechi (se referă la testamentul Vechi) şi chiar în cea nouă (se referă la Testamentul Nou). Este foarte dificil pentru noi să definim Dumnezeul, aşa cum este, aşa că noi nu încercăm, pentru ca voi să nu intraţi în intelectul vostru, şi să încercaţi să descifraţi, nu este altceva decît, “Este simplu. Este iubitor. Este compasiune necondiţionată.”
Vedeţi voi... în călătoria voastră anterioară aţi încercat să găsiţi Dumnezeul. Aţi aşteptat o manifestare exterioară. Aţi aşteptat ca ceva să apară în faţa voastră. Pe parcursul acestei vieţi voi v-aţi întrebat mereu şi mereu cînd apar nişte semne. Aţi cerut ca o prezenţă să apară în faţa voastră. Pentru cea mai mare parte din voi aceasta nu s-a întâmplat, pentru că nu v-aţi tulburat... şi nu aţi început să vă gândiţi că Dumnezeul a fost în afara voastră... şi nu v-aţi gândit că Dumnezeul putea să vină doar ocazional.
Spiritul a fost mereu înăuntrul vostru, dar a fost adormit într-un fel. Acum recunoaşte-ţi, dragostea Dumnezeului, Dumnezeul care sunteţi voi, Dumnezeul tuturor lucrurilor, Elohim-ul, poate să intre şi să fie cu voi. Atunci când încercaţi să descifraţi aceste lucruri, când încercaţi să înţelegeţi cu mintea voastră – aşa cum fac unii acum – înţelegerea devine fugitivă, nu-i aşa? Şi pleacă. Trece prin inimă, prin suflet şi prin spirit.
Dumnezeul nu se supune explicaţiilor sau definiţiilor, ci simplu “es-te”. Vă puteţi deschide acum ca să simţiţi acest “es-te” a Spiritului aici în această cameră? Puteţi să fiţi într-un loc de pace cu voi înşivă... să cunoaşteţi că prezenţa Dumnezeului este în moleculele aerului... în celulele corpului vostru... în lumina care străluceşte împrejur? Esenţa Dumnezeului dansează în foc. Curge înăuntrul vostru prin mîncarea pe care doar ce aţi mîncat-o.
Dar, Dumnezeul nu este impersonal. Dumnezeul nu este simplu o energie. Dumnezeul are caracterul tuturor creaţiilor, dragostea a Tot Ce Este. Dumnezeul are o astfel de prezenţă în voi şi în jurul vostru. Şi, este potrivit în această zi, la această adunare în urma alinierilor recente a stelelor ca energia Dumnezeului să poată fi aici.
Nu există un loc îndepărtat numit “Rai”. Nu este un punct, o cale lungă de aici care menţine energia Spiritului şi care să fie limitată de această cale. Aceasta este peste tot împrejur. A fost întotdeauna înăuntrul vostru, aşteptînd să iasă la suprafaţă. Este simplu. Este iubitor, plin de compasiune necondiţionată.
Permiteţi-vă să simţiţi această energie a Spiritului di-năuntrul şi di-mprejur. Şi, simţiţi caracterul, simţiţi căldura şi dragostea... şi din nou, fără ca să încercaţi să definiţi această energie. În momentul în care energia Dumnezeului este definită se schimbă imediat. Acesta se limitează imediat. Este dificil pentru oamenii care întotdeauna prelucrează în mintea lor, pentru oamenii care îşi deschid inimile chiar acum. Începe-ţi să simţiţi cu adevărat, simţiţi cu adevărat.
Avem un alt număr de invitaţi pe care am vrea să-i aducem în Primul Cerc. Şi, într-adevăr, când ne adunăm ca şi acum, sunt multe, multe, multe entităţi. Mulţi dintre ei stau în ceea ce noi numim Cercul înconjurător al doilea, al treilea, al patrulea.  Energiile lor nu ajung aşa aproape ca să cauzeze - cum să spun - interferenţă. Dar, sunt invitaţi care vin şi stau direct cu voi, care vin în spaţiul vostru, în casele voastre, în camerele de zi ale voastre, în locul vostru de adunare pe acest munte, în locul de adunare minunată al Shaumbrei.
Noi o să-i numim pe aceşti invitaţi - cum să spun - este dificil de tradus în cuvinte umane, deci noi nu căutăm pronunţarea exactă. Dar, voi puteţi să le numiţi pe acestea “fetele lui Isis”, care vin astăzi aici. Ele au început să intre în realitatea voastră, în spaţiul vostru după ce a avut loc Concordanţa Armonică. O să continue să fie aici pentru un anumit timp, lucrînd cu voi în vindecarea rănilor lui Isis, pentru a integra energia masculină şi feminină.
Ele vin astăzi într-un grup de treisprezece. Sunt dintr-un ordin - cum să spun - al relaţiei dintre surori... din nou, cuvintele sunt limitate. Departe la nivelul celest ele au menţinut balanţa acestei energii feminine, ajutînd încontinuu la echilibrarea şi menţinerea unui spaţiu, ştiind că aspectul feminin din voi toţi, din toţi îngerii trebuia să meargă într-o călătorie trecînd prin multe experienţe. Deci, acest grup în special, fetele lui Isis, ordinul relaţiei dintre surori ale lui Isis, a rămas în urmă pentru a menţine o energie a echilibrului.
Şi, ele vin acum, ştiind că aţi ales să vă vindecaţi, aducând înapoi toate energiile. Ele vin astăzi... în special pentru cei care trec printr-un efort de vindecare a rănilor vechi... un simţămînt că nu merita să daţi drumul... simţind o ruşine pe care aţi trăit-o în trecut... şi pentru cei care aţi fost abuzaţi fizic. Pentru voi femei care aţi fost abuzate fizic, acesta este un semn că nu v-aţi simţit merituoase, şi că v-aţi deschis la acest tip de abuz. Dar, acum este timpul ca să vindecaţi aceste răni.
Rănile voastre, dragilor, sunt foarte adânci... cicatricele sunt cauzate de la rănile iniţiale ale lui Isis. Şi, apoi sunt poverile pe care le-aţi luat asupra voastră în această viaţă iar unii le-aţi luat din vieţile nu de mult trecute... supunându-vă la energiile masculine care v-au abuzat fizic... şi emoţional, şi mental... ceea a cauzat închiderea... a cauzat reţinerea... a cauzat refugiul într-un loc al fricii şi neîncrederii în voi înşivă.
Surorile lui Isis, fetele lui Isis, au venit astăzi ca să fie cu fiecare dintre voi. Este timpul să transformaţi aceste stări. Cum faceţi acest lucru? Cum faceţi aceasta? În primul rând, voi începeţi prin a respira şi prin a vă deschide simţurile la această stare de eliberare. Voi aţi fost foarte închişi. Aţi căutat rezolvări pentru eliberare pe căi neobişnuite. Aşa cum ştiţi, inimile voastre au fost închise. Voi aţi căutat satisfacţie şi confirmare pentru eliberare pe alte căi.
Este timpul ca să înţelegeţi că voi aţi cărat o povară pentru toată feminitatea, pentru toate Isis-ele. Este timpul să înţelegeţi că v-aţi pus pe voi înşivă, prin experienţa abuzului, în numele tuturor femeilor din cultura şi societatea voastră, şi de asemenea a energiilor feminine ai lui Isis. Aţi permis ca acest lucru să se întâmple pentru a merge în profunzimea supărării, profunzimea durerii, şi profunzimea înţelegerii, înţelegerii pure. Noi ştim că depuneţi efort pentru eliberarea acestui lucru. Aveţi dificultatea de a vă deschide, din această cauză.
Deci, într-adevăr, energia acestui grup, ce vine de la Isis, intră ca să lucreze cu voi. Ele vă cer ca să fiţi deschişi şi sinceri cu voi înşivă, chiar dacă nu puteţi să fiţi cu cei din jurul vostru, chiar dacă nu puteţi să fiţi deschişi cu sfătuitorii voştri. Fiţi foarte deschişi, foarte sinceri şi oneşti cu voi înşivă recunoscînd experienţele prin care aţi trecut.
Vedeţi voi... mulţi dintre voi vă jucaţi cu voi înşivă. Vă spuneţi că aţi cauzat problema, că aţi făcut ceva ce l-ar determina pe un bărbat să vă abuzeze. V-aţi gîndit că aţi atras acest lucru prin nişte acţiuni greşite. Acest lucru va fost spus şi l-aţi crezut. Este ceea ce societatea încă continuă să vă spună.
Eliberaţi acea noţiune de abuz şi fiţi oneşti cu voi înşivă în ceea ce priveşte incidentele care au avut loc în viaţa voastră. Pentru unii dintre voi, într-adevăr... a fost doar abuz emoţional. Pentru alţii, a fost abuz fizic şi emoţional. Înfruntaţi dilema. Înfruntaţi ceea ce s-a întâmplat. Şi, apoi iertaţi-vă pe voi înşivă. Aveţi compasiune pentru voi înşivă. Înţelegeţi că aţi făcut această experienţă energetică în numele lui Isis, dar nu mai este necesar să faceţi acest lucru niciodată, nici o femeie nu mai trebuie să-l facă.
Odată ce confirmaţi că sunteţi gata să aveţi înţelegere pentru evenimente - nu negaţi ceea ce s-a întîmplat. Avînd înţelegerea tuturor evenimentelor - surorile lui Isis, fetele lui Isis, pot să lucreze cu voi şi să vă ajute la transmutarea acelei energii în înţelepciune, înţelegere şi comp asiune. Voi încă mai... mulţi dintre voi încă mai menţineţi acele stări vechi, dureri vechi care au fost experimentate în timp ce eraţi în formă umană.
Deci, noi ne aducem tot sprijinul. Deşi o să fie dificil, nu o să intervenim asupra acestui lucru de loc. O să fie dificil pentru voi şi de aceea vă îndemnăm încontinuu să vă adunaţi împreună cu Shaumbra, şi cu alţii, discutînd experienţele voastre.
Înţelegeţi că aşa cum vă deschideţi, aşa cum treceţi prin procesare, o să ajungeţi la o nouă înţelegere, şi iluminare, şi un nou sens al integrării. Deci, înţelegeţi că aşa cum treceţi prin această foarte dificilă experienţă - vindecînd, ajutaţi la vindecarea energiei feminine de peste tot. Făcînd acest lucru pentru voi înşivă, are un efect şi o implicaţie în toate celelalte.
Ne-am adunat recent împreună cu voi pentru evenimentul numit Concordanţa Armonică. Şi, a fost chiar un eveniment... incredibil din perspectiva noastră, pe partea noastră a voalului. Noi ne-am uitat cum aţi stat împreună... cum aţi sărbătorit... cum aţi simţit energetic impactul alinierii... cum aţi simţit chiar diviziunea di-năuntrul vostru unificându-se.
Într-adevăr, diamantul a fost spart, ceea ce voi numiţi Steaua lui David. Au fost cele două părţi, opusul, oglinda unul pentru altul. Ei au servit un scop. Dar ,a fost timpul de a le aduce înapoi împreună.
Voi aţi început un proces în 8 Noiembrie 2003. Şi, acest proces va continua să se făurească, şi să se făurească şi să se mişte, toate fiind direcţionate înspre acea dată despre care am vorbit anul 2007. 
Voi aţi început o cale nouă minunată a reintegrării tuturor acestor energii împreună, punând Steaua lui David înapoi împreună, în felul în care a trebuit să fie. Voi aţi avut un impact energetic înăuntrul vostru la acea dată când v-aţi adunat.
Dar, de asemenea a afectat şi conştiinţa generală a Pământului. Voi aţi ajutat la ridicarea nu numai a vibraţiei dar de asemeni al nivelului Energiei Noi. Vedeţi voi... vibraţia aşa cum am vorbit despre ea înainte este un atribut al Energiei Vechi, lucrurile vibrînd înapoi şi înainte. Voi aţi ajutat la ridicarea acelui nivel de vibraţie peste tot Pământul. Dar, de asemeni aţi ajutat să aduceţi această informaţie înăuntru ca să crească Energia Nouă. Energia Nouă nu vibrează. Acesta se extinde în toate direcţiile simultan. Ea merge în toate direcţiile în acelaşi timp... chiar diferit faţă de energia vibraţională.
Cînd v-aţi adunat împreună la Concordanţa Armonică, aţi ajutat să aduceţi înăuntru mai mult din această Energie Nouă, pentru a face mai uşor accesul la energiile lui Dumnezeu, energiile de Acasă, lăsîndu-le să vină aici, pentru a face mai uşor accesul la energia divinului di-năuntrul vostru, pentru a creşte şi pentru a se extinde în afară. Acest timp a fost plăcut pentru voi. Într-adevăr o să mai fie şi alte pietre de marcare pe drum, alte date şi timpuri care ajută la - ceea ce aţi numi - a ancora această energie, a ajuta să o aduceţi înăuntru.
Procesul a început. Schimbările se întâmplă. Ele intră în voi şi prin voi chiar acum. A fost o plăcere pentru noi să împărtăşim această procesiune, această ceremonie cu voi, această vindecare a acestei răni foarte Vechi, ceea ce noi am numi ultima rană mare pentru a fi vindecată înainte de anul 2007.
În adunarea noastră din luna trecută noi am vorbit despre călătorie, am spus că această călătorie ajunge la un sfârşit. A fost interesant să simţim reacţiile voastre, să vedem cum v-aţi simţit, ce aţi gândit despre această călătorie. Dar, într-adevăr călătoria ajunge la un sfârşit. Voi aţi trecut prin multe experienţe. Aţi depus efort. Aţi lucrat prea tare. Aţi trecut prin multe provocări în viaţa voastră.
Este timpul ca toate acestea să sfârşească. Nu mai este nimic de căutat. Nu mai este nimic de încercat pentru a se obţine în spiritul Energiei Vechi. Călătoria se sfîrşeşte. Şi, acum experienţa începe. Călătoria se sfârşeşte. Şi, bucuria începe. Călătoria se sfârşeşte, şi realizarea şi manifestarea începe.
Nu mai este nimic de cercetat. Nu a fost nimic pierdut vreodată din tot ceea ce voi a trebuit să găsiţi. Doar v-aţi permis să treceţi prin ceea ce a părut a fi o mare călătorie, o căutare, pentru a găsi divinul, pentru a găsi soluţia. Şi, ceea ce aţi descoperit, într-adevăr, este că ceea ce aţi căutat a fost mereu acolo. Dar, a trebuit să treceţi prin această experienţă. Voi a trebuit să treceţi prin toate învăţăturile voastre, prin toate vieţile voastre, şi prin această trecere să ajungeţi la o înţelegere totală că ceea ce aţi căutat a fost întotdeauna acolo.
Este ca şi analogia cu un bucătar şef în bucătărie, care trece în revistă toate preparatele... .căutând reţete culinare noi... fierbînd tipuri de produse... adăugând ingrediente noi... diferite tipuri de ingrediente amestecate ca să vadă cum lucrează acestea... pentru a găsi diferite căi de creare de arome... pentru a găsi diferite căi de topire şi amestecare de surse energetice diferite în mâncare ca să apară ceva care să fie foarte satisfăcător. Voi toţi aţi fost bucătari şefi în bucătărie, lucrând, creând experienţe de arte culinare excelente pentru voi înşivă.
Dar, acum fierberea s-a terminat. Fierberea s-a terminat. Este timpul de a sta la masă şi de a vă bucura... de a avea un ospăţ şi o celebrare... de a mânca şi a ura... şi de a experimenta tot ce aţi făcut până acum.
Deci, dragi prieteni, călătoria într-adevăr este terminată... în afară de cazul că voi vreţi să o continuaţi. O cale complet nouă de trăire şi experimentare începe. Toate acestea se schimbă. Nu mai este nevoie de urmărire. Acesta vine la voi. Toate acestea îşi găsesc drumul spre voi. Noi o să spunem mereu, şi mereu până ce voi realizaţi acest lucru cu adevărat Totul vine la voi.
Nu trebuie să alegeţi niciodată - cum să spun - provocări în viaţa voastră chiar acum. Când vă gândiţi la acest lucru, dragi Shaumbra... când vă gândiţi la aceasta, la majoritatea largă a provocărilor din viaţa voastră chiar acum nici nu sînt ale voastre. Sînt lucruri pe care le luaţi de la alţi oameni. Voi preluaţi provocările şi durerile lor. Voi luaţi rolul de îngrijirea lor, care uneori cauzează posesivitate. Sigur vă cauzează o povară.
Fără să încercăm să fim foarte specifici, noi spunem că 90 la sută a problemelor din viaţa voastră chiar acum, dificultăţile, sunt relatările altor oameni. Doar o cantitate mică este cu adevărat a voastră. Este timpul să eliberaţi aceasta. Cel puţin să confirmaţi ce este, dar în acelaşi timp eliberaţi. Noi o să vorbim despre acest lucru într-un moment.
Uneori voi vă gîndiţi că viaţa este aşa de dificilă şi provocatoare că dacă daţi drumul la problemele lor şi permiteţi ca ei să-şi trăiască viaţa lor - da, în totalitate - voi o să aveţi puţină povară. Acum, mulţi dintre voi o să simţiţi de asemeni că aveţi prea puţin de făcut pentru că voi aţi fost atât de ocupaţi să aveţi grijă de alţii şi să căraţi poverile lor.
Dar, dragi prieteni, noi o să vă spunem chiar acum că sunt foarte multe de făcut în Energia Nouă. Nu se aseamănă cu Vechiul. Dar, este o cantitate uriaşă de lucruri de făcut. Energia Nouă este despre exprimare. Nu este nicicum despre provocare sau suferinţă sau de a încerca de a găsi răspunsul. Este despre exprimare. Dumnezeul este - exprimare, pură exprimare.
Este timpul ca călătoria să se sfârşească, şi să realizaţi că totul o să vină la voi... să realizaţi că voi aţi avut energii şi talente, şi abilităţi care mereu au fost acolo dar au fost adormite. Ele au fost latente. Ele au aşteptat timpul potrivit.
Unii dintre voi aţi avut talentul de a fi muzicieni, dar v-aţi gândit că nu v-aţi născut într-o familie de muzicieni, sau că aţi avea talent nativ. O să fiţi surprinşi aşa cum daţi drumul călătoriei şi intraţi în timpul experienţei cât de talentaţi sunteţi, cât de repede puteţi să învăţaţi ce este muzica într-adevăr. Voi o să aveţi o înţelegere complet nouă. Nu vor fi simple corzi şi note. Vor fi vibraţiile, armoniile, şi Energia Nouă lucrînd împreună.
Mulţi dintre voi nu vă gândiţi că sunteţi atît de deştepţi. Vă gândiţi că IQ-ul (gradul de inteligenţă) nu este la nivelul celorlalţi. Gradul de Inteligenţă... ... noi nu prea ne îngrijim de acest lucru pe partea noastră. Aceasta este calea umană de a se măsura unul pe altul, unii să-i întreacă pe ceilalţi.
Este diferenţă între a fi deştept şi a fi înţelept. Dar, dragi prieteni, aşa cum voi terminaţi călătoria, şi intraţi într-un timp de experienţe, voi o să înţelegeţi şi o să realizaţi cât de înţelepţi sunteţi. Şi, înţelepciunea vă va ajuta să manifestaţi ceea ce numiţi deşteptăciune... inteligenţă... abilitatea de a folosi concepţii ca niciodată înainte... capacitatea de a înţelege mersul lucrurilor fără să treceţi prin căile Vechi şcolăreşti de învăţare... fără a studia toate detaliile plictisitoare... ... .dar şi capacitatea de a fi mereu prezenţi în moment... de a fi capabili să ţineţi o floare în mâna voastră şi să înţelegeţi intuitiv cum toate acestea lucrează.
Mai târziu voi puteţi să citiţi despre cercetările ştiinţifice specifice.
O să înţelegeţi dincolo de aceste cercetări ştiinţifice, ceea ce şi oamenii de ştiinţă pot şti, cum intră viaţa în floare şi o creează.
Aşa cum terminaţi călătoria voastră şi intraţi în experienţă, o să aveţi o inteligenţă complet nouă, nu numai o inteligenţă a creierului uman, dar o inteligenţă divină. Da, noi ştim pe mulţi dintre voi care deja experimentează acest lucru.
Aşa cum călătoria voastră se sfîrşeşte, nu trebuie să încercaţi să înţelege-ţi oamenii. Nu trebuie să treceţi prin procesul mental ca să-i înţelegeţi. Nu este necesar să folosiţi principiile psihologice ale Energiei Vechi nu puneţi nişte cutii în jurul lor pentru ai ajuta să înţeleagă. Puteţi să fiţi în prezenţa celorlalţi, şi foarte uşor să simţiţi şi să citiţi energia lor.  Şi, prin faptul că-i cunoaşte-ţi o să vină la voi. Voi o să aveţi un nivel nou de înţelegere şi empatie pentru alţi entităţi umane.
Aşa cum vă daţi jos de pe călătoria Veche, şi intraţi în experienţe, o să aflaţi că este foarte uşor să manifestaţi abundenţă financiară în viaţa voastră. Voi vă gândiţi acum că deoarece nu înţelegeţi bursa de piaţă, sau că este doar un grup mic de oameni care într-adevăr înţeleg curgerea banilor, că nu sunteţi contabili sau experţi financiari, şi că din această cauză nu sunteţi în fluxul abundenţei.
Când opriţi călătoria, şi vă permiteţi să vă aflaţi în plină experienţă şi expresie a vieţii umane, toate au să vină la voi. Oportunităţi înăuntrul structurii curente, înăuntrul structurii financiare curente, o să vină la voi. Veţi cunoaşte cum energia - ceea ce este banul – curge şi vine la voi.
De asemenea o să înţelegeţi că strângerea banilor, stocarea banilor nu o să vă servească nicicum. Ca abundenţa să vină la voi eliberaţi-o, dragi prieteni. Vedeţi voi?
Pentru mulţi dintre voi abundenţa a venit în viaţa voastră. Dar, voi staţi pe această abundenţă, şi vă este frică că va pleca. Apoi, voi vă întrebaţi de ce nu intră mai mulţi bani şi deveniţi şi mai fricoşi.
O să vedeţi că dîndu-vă jos de pe calea Veche şi intrînd într-un punct Nou a experienţei vieţii, a sărbătoririi vieţii, puteţi merge şi cheltui bani. Vă face acest lucru să vă simţiţi vinovaţi, Shaumbra? Cheltuiţi bani! Cumpăraţi lucruri pentru voi înşivă! Şi, bani noi o să vină la voi. Cumpăraţi aceea perechea de pantofi pentru voi înşivă. Uneori noi obosim să mergem lîngă voi când picioarele voastre vă dor! (Râsete din audienţă)
Dragi prieteni, aşa cum permiteţi călătoriei voastră să ajungă la un sfârşit, o să aveţi o înţelegere complet nouă despre voi înşivă şi de ce vă aflaţi aici, de ce oare aţi venit în acest loc. Nu o să depuneţi efort pentru această înţelegere. O să aveţi o realizare divină.
Voi deja primiţi acele licăriri. Acestea deja intră.
Într-adevăr, acesta este timpul de a vă opri să mai fierbeţi.
Este timpul ca să ieşiţi din bucătărie, şi să mergeţi la ospăţ, ospăţul pe care voi l-aţi creat, un ospăţ care este atât de îmbelşugat, atât de răsplătitor şi îmbogăţit. Unii dintre voi o să vă simţiţi vinovaţi pentru acest lucru. Cum pot eu să sărbătoresc când este atâta muncă de făcut în lume? Cum pot eu să mă bucur de viaţă când sunt atât de mulţi care suferă? Noi o să vorbim despre acesta într-un minut.
Între timp noi vrem să împărtăşim cu voi un gând foarte simplu, o noţiune foarte simplă. Voi vă miraţi cum de acest lucru numit Energie Nouă lucrează. Vă miraţi când, de ce, şi cum. Treceţi prin toate aceste întrebări în mintea voastră. Vă întrebaţi când eu, Tobias, o să instalez o structură specifică şi o cale, lucruri specifice pe care voi trebuie să le faceţi zilnic şi să le aduceţi în viaţa voastră.
Dragi prieteni, noi avem un fel de secret aici între voi, Dumnezeu şi eu. Se va întâmpla oricum. (Ceva râsete) Această tranziţie întreagă în Energia Nouă şi eliberarea dualităţii se va întâmpla oricum. Voi aţi permis acest lucru. Aţi permis acesta. Voi v-aţi deschis la această Energie Nouă. Roata se întoarce. Mişcarea începe. Energia se clădeşte. Se va întâmpla oricum.
Puteţi alege să vă străduiţi cu acesta... să lucraţi împotriva acesteia... să vă întrebaţi... să încercaţi să descifraţi această stare de lucruri... să încercaţi să dezvoltaţi o tehnică specifică şi căi care de fapt fac ca totul să devină să fie o sclavie. Sau, simplu ştiţi că acest lucru se întâmplă. Se va întâmpla cu voi sau fără voi.  Se întâmplă. Se va întâmpla în viaţa voastră.
Nu trebuie să vă întrebaţi dacă aţi luat o decizie greşită sau dacă aţi făcut un lucru greşit. Nici una dintre acestea nu contează. Aşa cum am spus înainte, nu contează în care direcţie mergeţi chiar acum-înainte, în ambele părţi, înapoi, în sus sau în jos.
Deja aţi început mişcarea. Spiritul înăuntrul, Dumnezeul tuturor lucrurilor aduc mişcarea într-un loc potrivit şi direcţie dreaptă. Se va întâmpla oricum, acest lucru pe care voi îl mutaţi în Energia Nouă. Acesta este deja.
Da, treceţi prin ceva dificultăţi şi turbulenţe - toate legate de menţinerea aspectelor din trecut, toate legate de faptul de a nu fi siguri pe ceea ce o să se întâmple în viitor. Dar, se va întâmpla.
Noi vorbim în special aici pentru Shaumbra. Noi nu vorbim despre restul lumii. Mulţi alţi umani de pe Pământ nici chiar acum nu au permis acestui proces să se manifeste. Deci, ei continuă să meargă în dualitate şi să se joace în dualitate. Ei continuă călătoria sufletelor lor.
Shaumbra este puţin diferit. Voi aţi permis. Ne-aţi permis să intrăm şi să lucrăm cu voi. Voi v-aţi permis în miezul fiinţei voastre să deveniţi îngeri Divin Umani.
Deci, noi vă întrebăm, “Puteţi să staţi şi să vă relaxaţi? Puteţi să ştiţi că acest lucru se va întâmpla? Puteţi să eliberaţi acele lucruri care ar putea să fie ancore în viaţa voastră sau să vă ţină înapoi?
Puteţi să nu vă agitaţi aşa mult întrebîndu-vă cum este acest proces?” El vine la voi. Se întâmplă.
Sunt mulţi care vă suportă, mulţi care merg cu voi.
Noi ajutăm facilitarea unui proces. Vă întrebaţi ce fac curierii voştri. Voi spuneţi curierilor că aveţi nevoie de un nou serviciu. Ei au alte lucruri mai bune de făcut. (Râsete din audienţă)
Ei vă aducă mari schimbări, mari schimbări în înţelegere. Ajută la aducerea în interior a Energiei Noi. Ajută la menţinerea echilibrului vostru cu partea noastră a voalului. Ei vă ajută luînd din înţelepciunea pe care o aveţi şi o duc în alte dimensiuni. Vedeţi voi... în timp ce staţi, aici, chiar acum, fiinţe spirituale din alte dimensiuni, aşteaptă, aşteaptă ca voi să faceţi progrese. Progresul vostru înseamnă progresul lor.
Aşteaptă ca voi să descoperiţi originea voastră divină, şi apoi pot şi ei să descopere acest lucru.
Curierii sunt foarte ocupaţi, merg în toate părţile cu energia. Un lucru simplu, ca şi cum ai găsi un serviciu bun, dragi prieteni... totul va veni la voi. Voi sunteţi Creatorii. Voi sunteţi acei Creatori.
Manifestarea energiei o să vină într-adevăr la voi. Acest lucru se va întâmpla cu adevărat. Acest proces întreg are multe mişcări ce merg spre acest punct. Această săritură quantum despre care am vorbit şi care se va întîmpla în 2007... dragi prieteni, cu adevărat nu prea aveţi multe de făcut ca să facilitaţi acest lucru. Se întâmplă. Acesta va veni.
Deci, daţi-ne voie să facem o schimbare de energie aici pentru un moment. Permiteţi-ne să vorbim despre ceva ce noi am plantat energetic în Ah-ta-rah recent, locul care este Australia de astăzi.
Permiteţi-ne să vorbim despre pasiune şi compasiune în această zi, şi să aducem în interior toate aceste energii.
Ca şi umani în această viaţă aţi avut multe pasiuni. Voi aţi venit în această viaţă cu o dorinţă puternică de a face o schimbare, ca să schimbaţi lucrurile de pe Pământ. Voi aţi avut această pasiune ca forţă şi entuziasm în aproape toate vieţile voastre. Aţi avut pasiune pentru un serviciu. Poate, v-aţi îngrijit de sănătate altora. Aţi avut pasiune de a ajutaţi pe alţii. Aţi avut o pasiunea de a vindeca pe alţii fizic sau mental. Poate, aţi fost bucătari, sau sunteţi bucătari. Aţi avut o pasiune să creaţi mîncăruri minunate pe care alţii le-au savurat. Poate aţi fost un om de afaceri. Aţi avut pasiunea de a fi într-o afacere legată de mediul înconjurător, să ajutaţi o companie, să scoateţi un produs...
Poate, aţi avut o pasiunea de a fi învăţător, un învăţător la şcoală pentru a lucra cu copii, pentru ai ajutaţi să fie tot ce ei pot fi . Pasiunea voastră poate a fost o plăcere. Pasiunea voastră poate a fost familia voastră, sau animalul preferat de casă. Pasiunea voastră poate a fost simplu de a vă întâlni împreună cu oameni care erau de asemeni spirituali.
Dar, voi aveţi o pasiune, un entuziasm încurajator. Acesta s-a schimbat de multe ori în această viaţă, pasiunea care aţi avut-o ca şi copil, urmând pasiunea din tinereţe, şi apoi ca adult. Dar, acolo totdeauna a fost o pasiune fundamentală în spatele acesteia - pasiunea de a aduce Energia Nouă în această lume... pasiune de a schimba conştiinţa... de a schimba percepţia altor oameni despre viaţă... pasiunea de a vă reuni cu Shaumbra... de a crea acest lucru numit procesul de Ascensiune.
Pentru mulţi dintre voi pasiunea a dispărut. Pasiunea a plecat. Şi, nu a mai fost acolo niciodată. Nu aţi mai găsit motivaţia puternică, obişnuită pentru a vă trezi dimineaţa. Nu aţi mai regăsit acel entuziasm fundamental niciodată. V-aţi întrebat ce i s-a întâmplat pasiunii voastre. Şi, în fiecare zi, aţi căutat ceva ca să o înlocuiţi. V-aţi întrebat când o să vă dea Spiritul o nouă pasiune, un nou entuziasm.
Mulţi dintre voi aţi simţit un gol în adîncul fiinţei voastre pentru că nu a fost găsită nici o pasiune în viaţa voastră. V-aţi simţit nemulţumiţi cu Spiritul, nemulţumiţi cu voi înşivă, gîndindu-vă că este timpul plecării. V-aţi uitat invidioşi la alţii care aveau multă pasiune în viaţă, dorind ca această stare să se reîntoarcă şi la voi, întrebîndu-vă dacă acest lucru aparţine Energiei Noi, întrebându-vă dacă această stare este fără pasiune, atunci este şi fără viaţă, fără bucurie şi expresie.
Pasiunea a plecat, într-un fel, pentru că a aparţinut Energiei Vechi. A trebuit să plece. Pasiunea Energiei Vechi în general a fost bazat pe provocări, sau efort, sau încercarea de a schimba ceva. Pasiunea Energiei Vechi a lucrat în multe cazuri cu elemente opuse. Totdeauna a existat forţa opusă a pasiunii, indiferent de ceea ce aţi făcut. Permiteţi-vă să simţiţi acest lucru pentru un moment. Chiar dacă pasiunea a avut atât de minunate merite, a fost bazat pe dualitate, bazată pe Energiea Veche. Deci, pasiunea a plecat.
Şi, aici staţi şi vă întrebaţi, “Ce urmează?”. Voi v-aţi uitat de jur împrejur, sub pat, în debara, încercând să găsiţi aceea pasiune, încercând să o reaprindeţi. Nu aţi ştiut? Voi puteţi să reaprindeţi focul acela vechi. Voi puteţi să vă păcăliţi puţin, dar nu puteţi să reaprindeţi cu adevărat acea pasiune.
Există o Nouă pasiune care intră acum, şi nu este bazată pe caracteristicile Energiei Vechi. Nouă nu ne place să folosim termenul pasiune. Noi chiar vă provocăm Shaumbra să veniţi cu un cuvânt nou pentru ca el să exprime mai mult decît pasiunea. Este bucuria şi exprimarea şi experienţa vieţii ca atare. Nu sunt elemente dualiste
Aşa cum Energia Veche este bazată pe vibraţii - înainte şi înapoi, în sus şi în jos - pasiunea Energiei Vechi a fost bazată pe acelaşi lucru. Energia Nouă, aşa cum am explicat mai înainte, este bazată pe energie care se mişcă în toate direcţiile simultan. Acesta se extinde şi se contractă. Pasiunea Energie Noi este aceiaşi prin mişcarea sa simultană în toate direcţiile. Şi, acesta este bazată pe bucurie şi exprimarea energiei Creaţiei.
Aţi căutat în toate locurile Vechi ca să reaprindeţi pasiunea voastră. Este una Nouă care se mută înăuntru. Acesta este una Nouă care se naşte în interiorul vostru în acest moment de acum în care noi vorbim. Încetaţi să căutaţi în locuri Vechi, Shaumbra, pasiunea voastră.
Permiteţi-vă să fiţi în vid pentru o vreme, dacă este nevoie de acest lucru. Permiteţi-vă să fiţi fără pasiune, ca să eliberaţi toate Energiile Vechi asociate pasiunilor care au fost.
Această pasiune a Energie Noi este foarte diferită. Face ca pasiunea Energiei Vechi să se simtă mică, mititică, neimportantă. Pasiunea Energie vechi a fost o forţă fundamentală. Pasiunea Energiei Noi este o forţă de exprimare. Este diferită.
Şi, din nou, nouă nu ne place ca să numim acesta pasiune care este atât de asociată cu căi Vechi de gândire şi cu o cale veche de a fi. Deci, noi vă rugăm pe voi toţi să daţi un nume nou pentru pasiune. Începeţi să simţiţi acest lucru în interiorul fiinţei voastre, pentru aceea pasiune nouă, pasiunea Energiei Noi, care începe să intre, aceea exprimare Nouă a vieţii. Apoi, folosiţi această stare ca să simţiţi energia cuvântului pe care l-aţi folosi ca să descrieţi pasiunea din Noua Energie.
Aşa cum această Energie Nouă intră, dă un înţeles nou vieţii şi morţii. Moartea este un lucru nostim în realitatea voastră. Multor oameni le este frică de moarte. Chiar şi vouă, Shaumbra, vă este frică de acest lucru. Voi ştiţi că acest lucru este inevitabil.
Ne întrebaţi mereu, “Cum putem să evităm moartea?” Şi, noi vă spunem, “Voi nu puteţi”. Voi puteţi să schimbaţi dinamica morţii, dar voi nu puteţi să staţi în acest corp uman pentru totdeauna. Noi o să vorbim despre acesta într-un minut.
Dar, dragi prieteni, această pasiune a Energiei Noi vă dă un înţeles complet nou faţă de viaţă şi moarte, şi de asemenea înţelesul prezenţei voastre aici.
Pentru a vă permite vouă înşivă să simţiţi şi să experimentaţi noua pasiune, este nevoie de compasiune totală. Pasiunea Energiei Noi necesită totală compasiune. Ce este totală compasiune? Ceea ce simte Dumnezeu pentru voi, Dumnezeul care este în această cameră astăzi ca un invitat. Dumnezeu are totală compasiune.
Am simţit atunci când am menţionat că Dumnezeul este aici... am simţit că v-aţi scufundat imediat (rîsete din audienţă), săgeata de lumină... mîna lui Dumnezeu, întinde mîna. “Ah, te-am găsit acum. Aici eşti. Te-ai ascuns”. Nu, nu este aşa.
Dumnezeu are compasiune totală. Am spus acest lucru într-un fel diferit. O să întrebăm încă odată astăzi. Puteţi avea totală compasiune, Shaumbra pentru orice? Orice... orice... pentru că Dumnezeul are iubire totală şi compasiune pentru voi... .pentru orice aţi făcut voi... orice lucru murdar... orice lucru nostim... orice lucru plăcut... orice mare, mare, lucru mare pe care l-aţi făcut... totul, dragi prieteni.
Unii dintre voi se ascund în parte acum de energia lui Elohim care este în cameră, care este în interiorul fiecăruia. Voi ştiţi că puteţi să faceţi acesta. Puteţi să vă ascundeţi de Dumnezeu. Puteţi să vă ascundeţi de Dumnezeu. Puteţi să închideţi părţi din voi. Religiile voastre vă învaţă că Dumnezeu poate să vadă totul şi că ştie totul... nu este adevărat! Voi puteţi să vă ascundeţi de îngeri şi de Dumnezeu. Dar, când faceţi acest lucru, voi vă ascundeţi şi de la voi înşivă.
Deci, dragi prieteni, este momentul de a avea totală compasiune, aşa cum face Dumnezeu. Puteţi să aveţi compasiune pentru toţi în familia voastră? Nu? Respiraţi adânc. Puteţi să-i onoraţi şi să nu încercaţi să-i schimbaţi – nici pe fetele voastre, şi băieţii voştri, nici pe soţii voştri şi părinţii voştri? Puteţi să-i acceptaţi pe ei în totalitate?
Încetaţi să-i schimbaţi, Shaumbra. Ei sunt în călătoria lor încă. Voi poate aţi terminat-o pe a voastră, dar ei încă mai sunt în călătoria lor. Onoraţi-i, aşa cum Dumnezeul a onorat fiecare pas al vostru în călătoria voastră.
Puteţi să încetaţi să încetaţi să pretindeţi copiilor voştri, să fie ca voi?
Începeţi să-i onoraţi. Ei au venit cu o energie complet diferită faţă de energia cu care aţi venit voi. Ei au venit cu o structură şi tip diferit de karma faţă de ce-a cu care aţi venit voi. Încetaţi să-i schimbaţi pe ei. 
Acceptaţi-i. Acesta este un lucru dificil. Este o diferenţă între a încerca să-i schimbaţi şi a fi o forţă de ghidare în viaţa lor.
Încetaţi să-i schimbaţi pe partenerii voştri. Voi aţi încercat acest lucru şi ei v-au părăsit. Cel care vine - onoraţi-l fără nici o condiţie. Vă întrebaţi de ce aveţi probleme de relaţii chiar acum. Acesta este pentru că încercaţi să-i schimbaţi. Nu puteţi să acceptaţi totul la ei şi acest lucru se întîmplă pentru faptul că voi nu aţi acceptat totul despre voi.
Puteţi să aveţi totală compasiune pentru oamenii care sunt bolnavi, cuprinzând şi copii? Puteţi să vă uitaţi la ei şi să-i onoraţi pentru călătoria lor, dragi prieteni... un lucru dificil de făcut, în special cu cei foarte tineri? Unii dintre ei intră aici, ştiind că ei o să aducă o boală, ştiind că ei o să aducă o situaţie cumva deformată în corpul lor. Ei aleg acest lucru. Puteţi să-i onoraţi în totalitate, şi să nu încercaţi să-i schimbaţi. Încetaţi să faceţi din ei ceea ce voi vreţi ca ei să fie?
Puteţi onora ţările care sunt în război? Noi ştim că am făcut câteva sprâncene să se ridice în trecut atunci când am spus, “Încetaţi să vă rugaţi pentru pace. Ei se distrează luptându-se unul cu altul. “Permiteţi-le să aibă jocul lor. De asemenea trec prin câteva probleme vechi karmice, trec prin câteva străduinţe şi dificultăţi pe care le au cu ei înşişi. Puteţi să-i onoraţi cu compasiune şi pe ei atunci când citiţi ziarele, cînd citiţi despre războaie, despre acte teroriste? Acest lucru nu înseamnă că încurajaţi aceste fapte, nu înseamnă că afirmaţi că este o acţiune foarte bună. Simplu îi onoraţi.
Au fost momente când ne-am uitat la voi şi uneori am dat doar din cap în direcţia pe care aţi luat-o. Dar, v-am onorat pentru acest lucru, şi am fost imediat lângă voi. Cu direcţie sau nu, am fost acolo imediat lângă voi, pentru că aţi ales să experimentaţi ceva Şi, la urmă toţi am învăţat ceva. Voi aţi învăţat, iar noi am învăţat de la voi. Puteţi fi atât de plini de compasiune pentru a onora totul, totul?
Mediul înconjurător... ... noi ştim că voi sunteţi îngrijoraţi pentru mediul înconjurător pentru că acesta este locul preţios al Geei. Şi, voi preluaţi acum. Noi ştim că voi sunteţi îngrijoraţi de calitatea apei voastre, a aerului şi terenului vostru. Dar, puteţi voi să faceţi un pas înapoi, şi să onoraţi acest lucru, şi să înţelegeţi procesul şi să înţelegeţi mai mult ca orice că energiile Geei şi Pământului sunt mult mai puternice ca energiile umanilor? Geea poate să se îngrijească de ea însăşi bine (ceva râsete) ca şi mulţi dintre voi, inclusiv eu şi voi, am experimentat în Atlantida.
Puteţi să-i onoraţi pe cei care mor şi să înţelegeţi că moartea este doar un proces simplu? Voi treceţi prin acest lucru de multe ori.
Puteţi să onoraţi fiecare lucru, având atâta compasiune ca Dumnezeu pentru voi? Puteţi să aveţi compasiune pentru vecinii voştri, pentru cei care v-au cauzat iritări în toţi aceşti ani, puteţi să-i onoraţi?
Una dintre cele mai mari păcăleli umane este că voi încercaţi întotdeauna să schimbaţi totul în afara voastră. Atunci când ajungeţi la acest loc al Energiei Noi, este totală compasiune pentru tot. Tot! Acest lucru vă va afecta până în profunzime. Ştim, acest lucru deja. Onoraţi totul. Încetaţi să schimbaţi orice lucru.
Foarte simplu este principiul de a sta în spatele zidului scund, stând în afara dualităţii. Ei încă mai sunt în dualitate. Voi nu mai sunteţi. Atunci când aveţi totală compasiune, şi când voi sunteţi un Divin Uman aici pe Pământ, o să înţelegeţi cum să aplicaţi pasiunea Noii Energii pe care o aveţi. Voi nu o să mergeţi ca să fixaţi lumea sau să o schimbaţi. Voi o să aveţi o înţelepciune adâncă şi înţelegere. Aceasta creează potenţialul pentru cei care vor să se schimbe.
Voi aţi vrut să vă schimbaţi într-un moment anume din viaţa voastră.
Voi aţi spus, “Dragă Spirit, eu vreau să mă schimb. Eu vreau să cunosc Dumnezeul din înăuntrul meu”. Acesta a înfiinţat un curs total al evenimentelor în viaţa voastră. Sunt multe lucruri potenţiale care au venit spre voi care le-aţi creat pentru voi înşivă. Noi v-am ajutat să creaţi pe partea această având totală compasiune şi acceptare pentru fiecare uman.
Nu încercaţi să-i schimbaţi niciodată. Nu încercaţi să-i fixaţi. Nu încercaţi să-i vindecaţi până ce ei nu vin la voi, până ce ei nu caută schimbare înăuntrul vieţii lor, pentru că doar atunci ei acceptă potenţialul pe care voi îl aduceţi
Atunci când compasiunea Noii Energii... cînd pasiunea voastră nouă începe să se nască şi să se exprime din plin în interiorul vostru atunci o să înţelegeţi cum lucrează lucrurile cu adevărat, cum să folosiţi energiile voastre, când să le folosiţi. Vedeţi voi... chiar şi acum încă vă mai străduiţi cu calea Energiei Vechi, luptându-vă... înapoi şi înainte.
Pasiunea Nouă este foarte diferită, pasiune Nouă, se bazează pe totală compasiunea. Este atât de simplu. Poate să fie o forţă de ghidare în viaţa voastră începând din acest moment.
Observaţi-vă pe voi înşivă. Observaţi cum reacţionaţi la lucruri. Observaţi de câte ori voi încercaţi să le schimbaţi. Vouă nu vă place. Respiraţi adânc. Aveţi totală compasiune pentru tot... tot, nu ţineţi nimic, dragi prieteni.
Vreţi să aveţi o încercare mâine dimineaţă? Citiţi ziarele. Citiţi articolele. Vedeţi dacă puteţi să aveţi compasiune pentru cel căruia ia ars casa peste noapte... pentru cei care au pierdut pe cineva într-un accident... pentru cei care au fost răpiţi, pentru cei care au murit în război sau au pierdut o mână sau un picior în război. Dacă vi se pare dificil, respiraţi adînc.
Înţelegeţi că nu sunt accidente. Înţelegeţi că ei şi-au oferit acele experienţe. Nu trebuie să acceptaţi acel fel de a trăi niciodată. Voi nu trebuie să treceţi prin străduinţe dificile în viaţa voastră niciodată. Fiindcă cineva a fost rănit într-un fel sau altul acest lucru nu înseamnă că trebuie să acceptaţi aceea energie în viaţa voastră. Dar, aveţi compasiune pentru ei şi viaţa lor.
Aveţi compasiune de asemeni şi pentru moarte. Aşa cum am spus, acesta o să vină cumva. Acesta se schimbă în Energia Nouă pînă în punctul în care voi puteţi să alegeţi cum vreţi să plecaţi. Voi nu aţi fost făcuţi ca să trăiţi în acest corp al vostru pentru totdeauna. Acest corp este temporar. Acest corp a fost proiectat în aşa fel de voi şi de noi, ca voi să nu vă pierdeţi. Corpul uman a fost proiectat ca să moară la un anumit moment. Lucrul minunat este că voi puteţi să veniţi înapoi şi să creaţi un alt corp, unul tânăr, vioi, bine prezentat. (Râsete din audienţă)
Dar, aveţi compasiune pentru moarte, şi înţelegeţi că nu este o pedeapsă de la Dumnezeu. Este o cale periodică pentru experimente. Aveţi compasiune pentru faptul că, dragi prieteni, da, într-o zi voi o să eliberaţi corpul fizic pe care îl căraţi cu voi. Într-o zi voi o să luaţi o identitate şi un nume diferit.
Dar, esenţa a ceea ce sunteţi în această viaţă o să fie mereu acolo... o să fie acolo. Aceasta nu va pleca niciodată. Esenţa nu merge în mormânt. Numele... identitatea pe care o aveţi chiar acum nu dispare. Acesta face parte mereu din voi.
Aveţi compasiune pentru întregul proces numit moarte. Încetaţi să vă fie frică. Încetaţi să vă gândiţi că doar pentru că vă ocupaţi de matafizică şi spiritualitate o să evitaţi moartea. Dacă pentru acest lucru sunteţi aici - ca să evitaţi moartea - atunci este mai bine să plecaţi acum.
Înţelegeţi şi aveţi compasiune în timp ce trăiţi în acest corp, că puteţi celebra, că puteţi să vă bucuraţi, puteţi să sărbătoriţi acum la masa vieţii. Voi aţi fost prea mult în bucătărie, prea mult timp. Şi, acum voi puteţi să sărbătoriţi.
De asemenea, aveţi totală compasiune pentru voi înşivă şi pentru tot ce aţi făcut vreodată, aşa cum Dumnezeu are pentru voi, aşa cum Spiritul are pentru voi. Când aveţi amintiri despre lucrurile pe care le-aţi făcut în această viaţă sau alte vieţi, încetaţi să negaţi sau să vă ascundeţi de ele. Aveţi compasiune.
În realitate voi niciodată nu aţi rănit pe cineva. Voi credeţi că aţi omorât mulţi în bătălii sau în acte ticăloase. Voi nu i-aţi omorât. Mulţi dintre ei sunt înapoi în viaţa voastră chiar acum, oricum (Câteva râsete) Pe unii dintre ei aţi vrea să-i omorîţi într-o zi. (Câteva râsete)
Voi nu puteţi distruge esenţa unui suflet. Voi puteţi să vă jucaţi tot felul de jocuri cu el, dar, nu-l puteţi distruge niciodată. De asemenea aveţi totală compasiune pentru voi înşivă.
Faptul de a aduce în viaţa voastră pasiunea Energiei Noi care este atît de diferită faţă de pasiunea Energiei Vechi, trebuie să aveţi totală compasiune... compasiune pentru tot şi toţi, să nu reţineţi nimic. Dumnezeul, care este în această cameră, care este cu voi chiar acum aşa cum ascultaţi... v-a judecat vreodată pe voi Dumnezeu, a făcut oare altceva în afară de a vă iubi dulce şi drăgăstos? Acum, energia lui Elohim vă spune să faceţi acelaşi lucru.
Energia este foarte ridicată aici!
Într-adevăr sunteţi primul mare grup de umani care sunteţi îndemnaţi să faceţi acest lucru... să aveţi compasiunea aşa cum are Dumnezeu, compasiune pentru tot şi toţi. Au fost indivizi, grupuri mici de umani care au ajuns la înţelegerea acestui proces. Este pentru prima dată - celora cărora le vorbim acum - cărora le-a fost introdus conceptul de compasiune aşa cum are Dumnezeu, unui grup de umani.
Am dori să vorbim în mare despre încă un alt subiect în timp ce vorbim despre corpul vostru fizic, dragi prieteni. Noi ştim că voi vă necăjiţi pentru acest lucru. Voi vă îngrijoraţi pentru corpul vostru fizic. Vă întrebaţi ce o să se întâmple. Vă întrebaţi despre gripă şi boli, şi alte lucruri.
Prima dată, înţelegeţi de ce aţi ales un corp fizic ca să începem cu începutul. Aţi vrut să experimentaţi. Voi aţi vrut să veniţi în această lume materială, această lume a materiei şi masei. Aţi vrut să simţiţi cum sunt lucrurile într-adevăr, ce este creaţia. Este dificil pentru entităţile de pe partea noastră a voalului să aibă un nivel de simţire pe care voi îl aveţi pe Pământ.
Deci, voi aţi luat un corp fizic ca vehicol. Nu necesar să-l posedaţi. Voi doar îl împrumutaţi acesta. Aveţi responsabilitatea de a avea grijă de el, şi de al iubi şi îngriji. Dar, acest lucru nu este aşa cum ştiţi. Sufletul vostru nu este ascuns undeva înăuntrul acestuia. Într-un sens, corpul este animalul locuit de un spirit... de Dumnezeu... de voi.
Corpul vă permite să lucraţi în această realitate fizică. Corpul este ca şi orice organism de pe Pământ. Este influenţabil. Fiecare organism pe Pământ are un ciclu - naştere, a trăi, şi a muri. Aşa are şi corpul vostru.
Aşa cum am spus înainte, atunci când corpul se sfârşeşte, voi continuaţi. Voi puteţi să veniţi înapoi pe partea noastră a voalului. Voi puteţi să zăboviţi în jurul Pământului fără un corp, aşa cum fac multe entităţi... chiar câţiva vin şi pleacă de aici astăzi. Sau, voi puteţi să alegeţi să vă reîncarnaţi într-un nou corp.
Biologicul se schimbă foarte rapid acum. Acesta se schimbă foarte rapid pentru că aduceţi înăuntrul său Energia Nouă. O să fie multe căi noi pentru a facilita reechilibrarea corpului. Un lucru pe care vi l-aţi dăruit voi înşivă, biologicul voastră, are abilitatea naturală de a vă vindeca, de a reveni în echilibru. Acest echilibru este deja în voi. Este o parte intrinsecă a sistemului vostru biologic – reechilibrarea se produce atunci cînd voi îi permiteţi să se producă.
Dacă sunt lucruri înăuntrul biologicului (corpului fizic) vostru care sunt în afara echilibrului, care sunt bolnave sau care au disfuncţii, simplu respiraţi adânc. Respiraţi de multe ori. Daţi permisiunea corpului vostru să vină înapoi în echilibru. El are abilitatea naturală de vindecare şi reparare.
El are abilitatea naturală chiar de a re-creşte un membru. Dar, această abilitate nu a fost folosită un timp îndelungat - re-creşterea unui braţ sau a unui picior, deşi acest lucru se face, dar într-un sens mai crud, cu dinţii sau ţesuturi. Dar biologicul, are abilitatea de a re-creşte membre. Acest aspect nu este unul dintre cele mai puternice aspecte ale structurii ADN-ului vostru chiar acum. Dar, are abilitatea de a se reîntoarce dacă voi îi permiteţi să o facă.
O să vedeţi mari descoperiri, chiar în anul următor din timpul vostru, în cercetările medicale. O să vedeţi mult mai multe în următorii ani. Vor fi mult mai accelerate după data anului din 2007. Dar, dragi prieteni, totuşi calea cea mai rapidă şi cea mai uşoară este ca să permiteţi corpului vostru să se reechilibreze el însuşi.
Voi o să vedeţi avansări în medicină cînd- cum să spun – medicii nu vor mai tăia afară părţi din corp Noi considerăm de pe această parte a voalului că este ceva crud. Chiar şi în zilele Atlantidei noi am folosit energiile directe, energiile direcţionate - în general prin cristale, dar de asemeni de la aparate pe care noi le-am făcut – pentru a schimba modelele vibraţionale în ţesuturi, sau uneori şi pînă la ADN. Medicina contemporană a mers departe pînă la a tăia jos membre, crezând că aceasta este rădăcina, cauza, crezând că dacă există o arie canceroasă în corpul vostru, aceasta este problema şi trebuie operată şi eliminată.
Dragi prieteni, acest lucru este departe de adevăr. Cancerul, începe în alte părţi ale corpului, spiritului şi minţii. Operînd, este o situaţie temporară. A opera şi a scoate afară părţi ale corpului fizic înseamnă a nu onora acea parte a corpului vostru.
Există şi multe beneficii în medicina modernă acum. Nu spunem să nu le folosiţi.
Dar, spunem fiecăruia dintre voi - când mergeţi la doctor, chiar şi când trebuie să mergeţi la spital, daţi voie corpului vostru să facă parte din procesul întreg de echilibrare. Aduceţi energia împreună cu voi pentru a facilita echilibrarea, la medic. Sunt unii care deja au început acest proces, unii care se află chiar acum în această arie. Şi, acest aspect va continua să crească. Şi, noi încurajăm foarte mult această munca.
Atunci când mergeţi să vedeţi un medic specialist, care nu înţelege Energia Nouă sau natura Spiritului, aduceţi cu voi o energie prin care să facilitaţi înţelegerea. Ei nu trebuie să-şi mişte mâna. Ei nu trebuie să realizeze nici un ritual. Ei ajută la menţinerea unui spaţiu – corpul fizic. Ei ajută la crearea unui nou potenţial în voi, o reechilibrare a corpului.
Aşa cum pătrundeţi în Energia Nouă, o să găsiţi că corpul vostru se reechilibrează mult mai repede şi mult mai bine. Noi ştim că mulţi dintre voi aţi întrebat - şi continuaţi să întrebaţi - despre avansarea medicinei. O să fie ceva. Nu o să învingă cancerul deocamdată, deoarece este prea adânc în conştiinţa umană chiar acum. Este acolo pentru un scop. Nu va fi învins, va fi controlat, dar nu învins.
O să vedeţi o înmulţire al altor tipuri de boli care vor apare. Unele deja au apărut. Dezechilibrul zahărului în corp atinge proporţii epidemice... cu diabetul... cu zahărul din sânge. Dragi prieteni, acestea toate vă arată să acceptaţi ”dulciuri” (dragoste) în viaţa voastră. Acest aspect face referire la dragostea de sine. Se referă la abilitatea de a permite celorlalţi să vă iubească şi să îi iubiţi. Acest aspect va continua să crească, şi să crească, şi să devină chiar o problemă. Şi, când sunt luate medicamente, problema se va manifesta altundeva.
Voi o să continuaţi să vedeţi probleme ca şi AIDS, care se referă la sistemul imunitar – în abilitatea de a se vindeca, în abilitatea de a lăsa ca biologicul să se îngrijească pe el însuşi - pentru că trăiţi încă o lipsă al meritului de sine. Este o stare- cum să spun – de lăsare a energiilor negative să consume persoana.
Din perspectiva noastră nu vedem că SIDA va avea vindecare, va fi eradicată din viaţa voastră. O să fie sub control.
O să vedeţi o creştere remarcabilă în problema sănătăţii mentale punct în care guvernul, guvernul vostru, nu o să fie în stare să găsească soluţii pentru această problemă. Ei o să trebuiască să închidă uşi, să închidă ochii privind această problemă. Or să dea droguri ca şi bomboane pentru că acest lucru va ajuta la reducerea efectelor. Oamenii au un timp foarte dificil chiar acum. Este Energia Nouă care intră, dualitatea Veche încearcă să plece. Există forţe care cauzează mintea ca să iasă un pic afară. Acestea vor continua.
Mesajul nostru astăzi, Shaumbra, este că voi nu trebuie să acceptaţi nici unul dintre aceste lucruri. Voi nu trebuie să acceptaţi acestea. Puteţi permite biologicului vostru să se re-echilibreze pe el însuşi. Noi vă încurajăm pe toţi chiar acum să vă echilibraţi energiile unul altuia... unul cu altul. Acesta lucru este uşor de învăţat. Staţi doar cu cealaltă persoană în compasiune totală. Nu încercaţi să-i schimbaţi. Nu încercaţi să-i fixaţi.
Staţi împreună unul cu unul. Unul dintre voi este cel care menţine spaţiului energetic, ca şi un creator a potenţialelor, ca un prieten şi un însoţitor... celălalt doar stă în acea energie şi permite să intre în sistemul lui ca să-l ajute pentru reechilibrarea biologicului său. Doi oameni stau împreună... sau puteţi face un grup. Dar, acesta lucrare necesită venirea dintr-un loc al compasiunii totale.
Dacă ajutaţi pe altcineva la echilibrare, nu încercaţi să-l fixaţi. Nu faceţi mişcări magice gesticulând cu mâna peste tot. Nu încercaţi să imploraţi toate aceste energii de dinafară. Simplu staţi cu ei într-un loc de totală iubire şi compasiune. Şi, acesta este lucrul cel mai bun pe care-l puteţi face pentru un alt om... cel mai mare lucru. Va avea efectul cel mai remarcabil în ajutorarea echilibrării biologicului lor.
Încercaţi acest lucru, Shaumbra, unul cu celălalt. O să fiţi provocaţi. O să vreţi să începeţi să faceţi ceva. O să credeţi că trebuie să proiectaţi energia voastră pe ei, că trebuie să-i vizualizaţi într-un corp sănătos. Nu este aşa, Shaumbra... fiţi în compasiune totală. Fiţi Dumnezeu stând cu ei. Această stare creează o energie potenţială pe care ei pot să o absoarbă în ei, sau nu. Este dreptul lor la decizie. Voi doar creaţi potenţialul Energiei Noi. Doar atît. Acesta lucru aşa este, Shaumbra.
Deci, dragi prieteni, cu acesta noi ştim că ziua s-a prelungit. Nouă ne place să stăm cu voi Shaumbra. Uneori noi vorbim şi vorbim încontinuu (râsete din audienţă) numai ca să putem fi cu voi. Dar, simţim uscăciunea din gâtul lui Cauldre. Noi putem... noi ştim că unii vă rotiţi ochii, întrebând când facem încheierea. Dar, permiteţi-ne, permiteţi-ne doar să stăm cu voi pentru un moment, doar să fim cu voi şi cu Dumnezeu în acest spaţiu minunat pe care noi toţi îl creăm împreună. Călătoria a luat sfârşit şi sărbătorirea vieţii începe.
Voi nu sunteţi niciodată singuri la masă.
ŞI AŞA ESTE!
 
 
Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.
Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.
Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţie prin Geoffrey Hoppe.
Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere a lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încît noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.
“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.
Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.
Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.
Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.
Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.
© Copyright 2003 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved