SERIA ENERGIEI NOI
“SHOUD 5”: ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
PREZENTAT LA CERCUL CRIMSON
13 DECEMBRIE 2003

 

Tobias: Şi aşa este, dragi prieteni, că noi continuăm energia iubitoare şi caldă al acestei zile. Noi ştim că am atins pe mulţi în timpul discuţiei noastre, în timpul Shoud-ului. Noi v-am provocat pe mulţi dintre voi. Noi v-am făcut unii să vă scărpinaţi pe cap. Vă întrebaţi cum puteţi să faceţi acest lucru, numit compasiune, când mulţi dintre voi în trecut a-ţi fost într-o misiune, într-o călătorie.
Voi a-ţi fost războinici, venind în această viaţă. A trebuit să luaţi voi acea energie de războinic ca să produceţi schimbările. Dar, acum daţi jos costumul de armură. Eliberaţi energia de războinici ca să fiţi într-un loc de totală compasiune.
Acest loc al compasiuni nu este un loc fără simţire, fără emoţie, şi bucurie. Unii dintre voi vă gândiţi că dacă eliberaţi toate aceste lucruri atunci nu o să mai rămînă nimic. Oh... dragi prieteni, voi o să vedeţi că viaţa o să aibă un înţeles complet diferit atunci când aveţi compasiune - compasiunea Dumnezeului - şi pasiunea Noii Energii intră în viaţa voastră. O să descoperiţi că voi căraţi multe poveri Vechi... poverile lumii... poverile celor pe care îi iubiţi... poverile celor pe care nici nu îi cunoaşteţi. Da, voi duceţi cu voi acele poveri.
Credeţi că acum, când ajungeţi la punctul de totală compasiune, aceasta înseamnă că voi pierdeţi sensibilitatea voastră, sau abilităţile voastre? Nu, de loc! Acest fapt într-adevăr ridică un nou nivel, un nivel nou unde puteţi înţelege dinamica lucrurilor ce sunt cu adevărat implicate în situaţie, şi atunci înţelegeţi când şi cum trebuiesc aplicate energiile voastre.
Această povară totală va cădea jos de pe umerii voştri. Acest lucru va fi de folos corpului vostru. Corpul vostru o să se simtă mai bine şi mai uşor pentru că nu mai căraţi atîtea din jurul vostru. Deci, toate aceste poveri cad jos. Şi, voi o să vedeţi că- cum să spun – gîndiţi mai uşor, şi sunteţi mai conştienţi. O să deveniţi mai sensibili la tot, trăind o stare de compasiune totală pentru orice, ca şi Dumnezeu care este în această cameră astăzi, şi care are compasiune totală pentru tot, sub diferite forme
Noi suntem încîntaţi să vă răspundem întrebărilor voastre astăzi şi poate o să vă provocăm şi cu câteva întrebări de ale noastre. ( Râsete )
Întrebare de la Shaumbra 1: (de pe Internet, citită de Linda)
Tobias, eu am urmărit comunicările de aproape trei ani.
Eu nu am avut curajul să pun niciodată o întrebare. În toată viaţa mea de adult am încercat să scap de soarta tatălui meu. Poţi să-mi spui ceva despre problemele mele recente de sănătate? O să-mi fie mai bine să fiu la nivelul mării?
Tobias:
Într-un sens, poţi spune că duci cu tine ceva poveri strămoşeşti, ceva în sânge. Dar, acest lucru nu trebuie să te afecteze acum. Tu ai fost foarte îngrijorat din această cauză. Şi, într-un fel, acest lucru opreşte mecanismul di-năuntrul corpului tău pentru a începe acest proces de echilibrare.
Aşa cum am spus înainte, corpul tău ştie cum să întinerească şi să se echilibreze. Stai cu această stare de credinţă Shaumbra. Stai cu un alt Divin Uman. Fă-l să-ţi ţină spaţiul de compasiune şi să creeze un potenţial în Energia Nouă, un potenţial pentru a putea accepta înăuntrul fiinţei şi a ajuta corpul să revină în echilibru.
Nu, într-adevăr, tu nu eşti limitat de loc în linia ta de sânge, nu eşti limitat de trecutul tău - nimeni dintre voi nu este! Voi puteţi accepta acest lucru, dacă doriţi. Puteţi elibera orice limitare. Mutîndu-te doar la o altitudine diferită sau un climat diferit nu o să aibă rezultat. Este vorba de a permite corpului tău să vină înapoi în echilibru. Nu depune efort. Nu forţa.
Unii dintre voi, noi ştim, încearcă să facă acest lucru - cum să spun – forţează, vizualizînd un corp sănătos. Acesta este un joc pe care-l jucaţi cu voi înşivă. Corpul vostru ştie deja cum să creeze echilibru. Acest lucru se va întâmpla... dacă-i permiteţi să se întîmple. Mulţumesc.
Întrebare de la Shaumbra 2: (o femeie la microfon):
Tobias, planul meu a fost să termin cu serviciul şi să scriu cărţi cu orientare spirituală pentru copii. Acum, serviciul meu dintr-o dată se schimbă, şi probabil va deveni serviciul meu din vis. Deci, totul este cu susul în jos. Întrebarea mea este cum... cum ne creăm viitorul? Am avut intenţia, am ales un viitor, dar s-a creat un alt potenţial mai bun pentru viitor. Cum am făcut aceasta? Şi care e legătura cu faptul că trebuie să permitem ca aceste lucruri să vină la noi?
Tobias:
Într-adevăr, este foarte important pentru Shaumbra chiar acum să vă eliberaţi de toate aşteptările, chiar de dorinţe sau pasiuni Vechi. Când voi eliberaţi pasiunile Vechi, agendele Vechi şi planurile, potenţialul cel mai înalt poate să intre în viaţa voastră.
Draga mea, acest lucru este temporar. Este ceva - cum să spun - cu schimbarea serviciului tău, ceva care îţi va aduce chiar o metodă sau resursă mai bună pentru a face munca de exprimare pe care o doreşti. Tu te vezi acum, scriind acele cărţi, şi creînd în acest sens. Există însă un alt potenţial şi mai mare care este gata să vină la tine. Deci nu te limita.
Ceea ce vine la tine este potrivit. Este un înţeles şi un scop în spatele acestui lucru. Să nu te limitezi cu mintea umană. Ştim că acest lucru este dificil, pentru că tu te întrebi; “Dacă eu sunt Creator, cum creez într-adevăr acest lucru?” Acesta este creat la un nivel vibraţional în sinea ta, la nivelul energiei tale interioare, atrăgînd astfel nivelul cel mai înalt al lucrurilor. Dacă stai în spatele zidului scund într-un loc de compasiune pentru tine, ai să începi să vezi cum se manifestă dinamica lucrurilor. Tu poţi să începi să vezi cum energia ta atrage alte energii.
Este foarte important chiar acum să eliberaţi TOATE aşteptările şi pasiunile Vechi pentru a permite la cel mai mare bine să intre în viaţa voastră. Uneori planul uman realizat de mintea umană este atât de limitat în comparaţie cu potenţialul pe care îl aveţi într-adevăr... este foarte limitat. Deci, sunt unele lucruri care vor veni în viaţa voastră şi care par - cum să spun - inconsecvente pentru ceea ce agenda umană a sperat şi planificat.
Stai deschis pentru că ceea ce cu adevărat faci este că tragi înăuntrul un nivel mai înalt de realizări. Sunt unii în această cameră care zâmbesc chiar acum pentru că după ani de strădanii ei ştiu exact despre ce vorbim. Stai foarte deschis şi să te bucuri mult în tot ceea ce faci. Mulţumesc.
Întrebare de la Shaumbra 3: (prin Internet, citit de Linda)
Dragă Tobias, poţi tu să vorbeşti puţin despre Michael Jackson? El este o celebritate care atinge multe inimi într-un fel sau altul, în special în aceste zile.
Tobias: Într-adevăr, noi...
Linda: Oh... numai o secundă... cel care exprimă deschis că este Dumnezeu. Energiile feminine şi masculine sunt aparent probleme mari. Te rog explică puţin mai mult. Mulţumesc.
Tobias:
Într-adevăr, sunt cei care vin – cum să spun... într-un anume fel se sacrifică pe ei înşişi – în acest caz cel drag cunoscut ca şi Michael, care într-adevăr poartă energia lui Michael – a venit pentru a atinge o situaţie înaltă, un profil înalt în ideea de a dispune de alte probleme din cauza situaţiilor lor. Cei care acuză spun că este vorba de abuz de copii, deşi nu au fost implicaţi direct. Greşit acuzat, puteţi spune, în acest caz. Dar, acest suflet a fost de acord să facă acest lucru pentru a atrage atenţia la o problemă, la un abuz care are loc. Acest Michael într-adevăr sărbătoreşte viaţa în felul lui propriu integrînd masculinul cu femininul, şi astfel permiţînd să se exprime pe el însuşi. El este foarte împovărat chiar acum cu energii critice omeneşti dirijate în drumul lui. Acestea au fost dirijate pe drumul lui deja de mult, şi au un efect în sănătatea lui, în stamina lui proprie. Dar, el are mulţi îngeri pe partea noastră, din familia Michael, care lucrează alături de el.
Acesta a fost dorinţa lui să vină în această lume şi să atragă atenţia asupra dezechilibrului. Mai este un altul în istoria voastră care a venit să atragă atenţia la importanţa ADN-lui. Deci, prieteni dragi, când voi veniţi dintr-un loc al compasiunii, voi nu judecaţi. Voi înţelegeţi ce se întîmplă într-adevăr şi cum sufletele acestea dragi aduc iluminare pe Pământ.
Întrebare de la Shaumbra 4: (o femeie la microfon)
Hello, Tobias, este un timp lung de când am pus o întrebare. Întrebarea mea acum este despre relaţii. Cum o să arate acestea în Energia Nouă a experienţei şi bucuriei? Şi, în special, care este potenţialul pentru mine în această arie?
Tobias:
Într-adevăr, noi putem scrie cărţi despre acest lucru. VOI puteţi scrie cărţi despre relaţii. Ele se vor schimba drastic. Relaţiile vechi au fost bazate pe două entităţi împreunându-se pentru împlinirea unui altuia, două jumătăţi împreunându-se pentru a forma ceva mai complet. Ele au fost bazate pe energii arhetipale masculine şi feminine contopindu-se împreună.
Mulţi dintre voi a-ţi trecut prin separări, pentru că nu a mai fost nevoie ca voi să vă jucaţi în acea cutie de nisip. Sunteţi acest timp aici pentru puţin timp fără relaţie, dar aşteptînd cu adevărat ca un partener echilibrat să intră. Acum, privind peste glob la toată omenirea - cum să spun - nu prea sunt mulţi acum din care puteţi să alegeţi. (Râsete). A fost un număr mic care au ales să intre în această Energie Nouă.
Oricum, voi nu trebuie să vă limitaţi nici la aceştia. Sunt multe suflete dragi şi minunate afară care vor înţelege energetic că ei nu sunt aici ca să vă împlinească pe voi şi voi nu sunteţi pentru ai împlini pe ei.
Relaţia Noii Energii va fi bazată pe încredere totală şi implicită. Puteţi să vă imaginaţi onoare totală şi implicită, şi compasiune? Acest lucru va fi bazat pe respect mutual, şi încurajînd unul pe celălalt pentru a creşte, chiar dacă acest lucru înseamnă că uneori trebuie să fiţi departe unul de altul.
Relaţiile Noii Energii nu vor avea certificate de căsătorie pe care le-aţi văzut în trecut şi care energetic şi legal legau oamenii.
Ele vor fi bazate zi de zi pe iubire adevărată şi adevărată onoare.
Relaţiile Noii Energii vor fi bazate pe experienţa unui nou tip de sex, care împlineşte şi dă satisfacţie celor doi, care împarte şi care nu fură energiile. Relaţiile Noii Energii o să fie - cum să spun - o să fie şi fizic, dar ce doi o să fie conectaţi energetic într-un fel complet Nou.
În unirea Nouă a două persoane - dacă aceştia sunt masculin şi feminin, feminin-feminin, sau masculin-masculin – această unire o să aducă în interior un tip complet diferit al energiei, o energie de îngeri curieri. Pentru că ei lucrează împreună atât de aproape, acest lucru permite la mai mulţi de pe partea noastră a voalului să faciliteze pasiunea lor în Energia Nouă.
Pentru tine... .încetează să cauţi... nu mai există călătorie aici. Înţelege că este vorba de dezvoltarea relaţiei în primul rând cu tine însăţi. Acesta este lucrul cel mai sfînt şi sacru, de a dezvolta compasiune în interiorul tău. Şi, atunci stai deschisă la probabilităţi şi posibilităţi. Aceste posibilităţi pot să-ţi aducă unul care este mult mai tânăr, şi care va intra în viaţa ta (râsete) pentru că aceştia duc un set diferit de - cum să spun - atribuţii energice care vor fi mult mai compatibile în situaţia ta de acum. Deci, ţine ochii foarte larg deschişi.
Întrebare de la Shaumbra 5: (de pe Internet, citit de Linda)
Tobias, te superi dacă te întreb despre sezonul acesta de gripă şi de ce atacă copii atît de tare? De asemeni, poţi să vorbeşti despre epidemia generală şi la ce se aşteaptă experţii în gripă?
Tobias:
Într-adevăr... într-adevăr... această gripă, într-un sens, este proiectată ca un proces de curăţire. Gripa trece prin populaţia voastră şi ajută la eliberarea Energiilor vechi. Când sunteţi bolnavi de gripă, eliberaţi mult din interiorul vostru. Voi permiteţi corpului vostru să treacă printr-un ciclu necesar.
Unii dintre voi încearcă să se lupte cu gripa. Credeţi că este un semn de slăbiciune, de a avea gripă şi răceală. Dragi prieteni, această cale este una dintre cele mai repezi şi mai bună pentru curăţirea corpului şi minţii voastre. Deci, cum să spun – nu vă chinuiţi inutil, dacă aveţi aceste răceli.
Din cauza tuturor schimbărilor energetice care au loc pe Pământ chiar acum, o să vedeţi gripă şi simptome de răceală.
Voi o să vedeţi încordări care sunt imune la vaccinurile oferite. Acestea se vor intensifica. Da, sunt tineri şi bătrâni care-şi vor pierde viaţa din această cauză. Dar, din nou, aveţi compasiune pentru călătoria pe care ei şi-au ales-o.
Când corpul vostru - dacă corpul vostru - devine influenţat sau infectat, aveţi compasiune pentru voi înşivă. Încetaţi să negaţi... încetaţi să spuneţi, “Oh, voi nu vă simţiţi bine astăzi”. Permiteţi corpului vostru să treacă prin proces. Corpul înţelege cum să se re-echilibreze.
De asemeni, înţelegeţi... voi o să ajungeţi la un punct unde voi pur şi simplu nu aveţi nevoie de acest tip de curăţire a energiei, niciodată.
În Energia Nouă, o să găsiţi alte căi pentru a elibera lucrurile care nu vă mai servesc. Voi o să fiţi în stare să faceţi acest lucru prin exerciţii.
Voi o să aflaţi de asemenea - cum să spun - Cauldre ar vrea să trecem peste acest lucru,(ceva râsete), dar, aici este punctul - voi o să aflaţi că prin sistemul vostru digestiv şi intestine o să fiţi în stare să curăţiţi foarte repede, foarte repede totul, nu va trebui să luaţi boli şi gripe deoarece canalul vostru digestiv propriu şi sistemul de dispersare sunt proiectate să elibereze Energia veche. Deci, ascultaţi corpul vostru. Acesta are nevoie uneori de anumite tipuri de materiale fibroase, pentru a facilita curăţirea.
Dar, ca răspuns direct la întrebarea ta, aceste gripe şi răceli o să devină mult mai intense în următorii trei sau patru ani.
Întrebare de la Shaumbra 6 (o femeie la microfon)
Hello, Tobias. Eu cred că tu probabil ai încercat acesta, dar crezi că poţi tu să vorbeşti lui Geoff să deschidă ochii în timpul comunicării, ca să poată merge printre noi în timpul Shoud-ului? Şi, de asemeni, ce ai vrea să mă întrebi pe mine?
Tobias:
Cauldre şi eu am vorbit recent despre acest lucru în timpul călătoriei lungi din avion. Mie îmi plac avioanele! (Ceva râsete) dacă aş fi fost în formă umană acum, probabil aş fi fost un pilot. Mie îmi place să zbor... şi este un timp bun ca să-i vorbesc lui Cauldre pentru că el nu se poate mişca. Este ciudat că ai pus această întrebare pentru că şi eu l-am întrebat, “Când o să deschizi ochii? Când o să ne permiţi să mergem jur împrejur?” Eu cred că noi trebuie să lucrăm cu el. Noi o să facem practică cu el pe ascuns. Dar, acea zi o să vină în curând. El ştie. Noi ştim.
Întrebarea noastră pentru tine este... stând aici în momentul de acum... care este cel mai mare cadou care ai vrea să ţi-l dai?
Shaumbra 6: Eu cred că... .. să mă iubesc pe mine însămi mai mult.
Tobias: Acesta este un cadou bun de dat. Deci... aşa să fie.
Întrebare de la Shaumbra 7: (prin Internet, citit de Linda)
Au fost multe schimbări pentru mine de la conferinţa Noii Energii.
Sunt în divorţ, şi aş vrea să ştiu cum pot să fac acest lucru cu conştiinţa Noii Energii, să ies din acest divorţ cu integritatea mea intactă şi să nu pierd totul. Mulţumesc. (Ceva râsete)
Tobias:
Într-adevăr, primul lucru pe care îl ai de făcut este să eliberezi toate aşteptările şi agendele pe care le ai privind această problemă... să ai totală compasiune pentru fostul tău partener... şi să înţelegi că acesta este timpul. Voi o să vă vedeţi pe partea noastră a voalului. Poate voi o să mai aveţi aventuri împreună, atunci când mergeţi înapoi pe Pământ. Dar, despărţirea este doar temporară pentru amândoi.
Energetic înţelege că tu poţi să eliberezi toate legăturile dintre voi. că poţi să le dai drumul. Înţelege, pentru a nu ţine această energie aici doar pentru că tu ai să-ţi pierzi tricoul, deşi sigur acest lucru se va întâmpla. Dă voie acestei energii să plece şi înţelege că în Energia Nouă proprie, în viaţa pe care o vei crea, ai să aduci mult mai multă abundenţă decât ce aveţi împreună acum. Deci, nu lăsa ca acesta să fie o problemă.
Simplu, eliberează în dragoste şi ai totală compasiune pentru acest drag. Rănile se vor vindeca repede. Noi îţi mulţumim şi înţelegem că tu ţi-ai dat permisiunea ca să fie un proces aici. Vedem ca acest lucru se va stabiliza pentru tine foarte curând. Cauldre spune, “Defineşte cât de curând”. Noi spunem... în luna Martie/Aprilie, se va stabiliza chiar bine. Mulţumesc.
Întrebare de la Shaumbra 8: (un bărbat la microfon)
Tobias, eu vreau să-ţi mulţumesc mult că eşti în viaţa mea şi că m-ai reintrodus la ciocolată. (Râsete) Un foarte lung timp eu am jucat jocul deoarece m-am gândit că nu pot să-l mânuiesc. Şi, acum am re-experimentat acest lucru, şi găsesc că este o experienţă minunată. Nu am o întrebare, mai mult am vrut să împărtăşesc că acest an mi-a adus o cantitate uriaşă de inspiraţie pentru ceea ce voi face. Eu recunosc acest lucru ca un plan uman. Fac paşi, scriu o carte.. şi am o viziune că organizez seminarii... .. şi aşa mai departe. În acest moment stau cu părinţii mei, ajutându-i la problemele de sănătate. Fac tot ce cred că este bine, am compasiune faţă de ei, acceptându-i, onorându-i. Sunt însă momente, când energia, Energia veche din mediul lor mă înăbuşe. Ceea ce vreau eu să întreb sau să caut este o perspectivă mai largă. Am această viziune mare, iar în afară eu am o anumită situaţie. Vreau să vad mai clar lucrurile prin tine şi să văd ceea ce se întîmplă într-adevăr.
Tobias:
Într-adevăr, sunt multe nivele aici, care conţin multe probleme.
Una dintre probleme sunt pasiunea... aşteptările... dorinţele. Cu adevărat este vorba despre a urma acele lucruri pe care le vrei, dar totodată stai deschis la alte lucruri care intră. Uneori când voi - voi toţi, Shaumbra - aveţi jaluzele pe ochi, voi nu puteţi să vedeţi şi alte lucruri potenţiale care intră.
Într-adevăr tu găseşti acest lucru foarte important şi eşti fericit pentru că poţi fi într-un loc al expresiei... şi această exprimare este prin cărţi sau lecţii. Este simplu să ghidezi şi să găzduieşti grupuri în munca pe care o fac... dar este bine să priveşti şi alte căi de exprimare care vin spre tine. Toate acestea sunt înăbuşite într-un fel, dar cauza alegerilor tale aici este să fi disponibil pentru cei pe care îi iubeşti, să fi îngrijitorul lor.
Cum să spun - este alegerea ta cum să mânuieşti acea energie în care te afli. Poţi să fii acolo, să le aduci îngrijire şi dragoste fără ca să le iei poverile. Şi, acest lucru este dificil. Tu eşti chiar în mijlocul lucrurilor. Tu eşti chiar în locul unde ei te fac foarte uşor, din punct de vedere energetic, să duci multe poveri. Dar, înţelege că avînd totală compasiune şi dragoste nu înseamnă că tu trebuie să duci poverile lor.
În timp ce eşti implicat în această situaţie, este foarte important să ai timp pentru tine însuţi, ceea ce nu prea ai suficient... să petreci un timp altundeva... cum să spun... într-o vacanţă. Dacă permiţi pur şi simplu acest lucru, atunci resursa necesară va fi disponibilă pentru tine. Tu ai nevoie de un timp pentru tine însuţi.
Într-un sens, tu te foloseşti de situaţia cu părinţii tăi ca de o cale - cum să spun – pentru a nu înfăţişa din plin abilităţile tale creatoare. Aşa cum permiţi schimbărilor să se desfăşoare, tu ai să vezi că mediul tău alături de cei iubiţi de asemeni se va schimba repede. Noi - cum să spun - noi suntem puţin tainici aici, dar intenţionat. În munca ta proprie permite tuturor energiilor tale să fie cu această schimbare.
Exemplul simplu pe care lai dat despre ciocolată, este valabil pentru toţi. Noi glumim vorbind despre ciocolată, pentru că are un gust bun, dar şi pentru că are o dulceaţă. Umani, în special Shaumbra, aveţi o aversiune să aduceţi dulceaţa în viaţa voastră. Gîndiţi că vă îngraşe, şi astfel nu acceptaţi niciodată dulceaţa ei, sau vă mai gîndiţi că acest lucru va cauza dezechilibru în zahărul din sînge. Noi spunem, “Aduceţi dulceaţă în viaţa voastră”
Este o metaforă pentru voi, pentru viaţa voastră proprie, de asemeni. Voi v-aţi permis totuşi să consumaţi ciocolată. Acum, permiteţi-vă să lăsaţi să intre dulceaţa din toate părţile vieţii voastre. O să vedeţi că vor fi schimbări importante.
Şi înainte ca Cauldre să ne întrebe ce înseamnă imediat, noi vom spune că acest lucru, o să fie în mijlocul verii ce vine.
O să vedeţi schimbări importante în mediul vostru şi chiar în pasiunea voastră. Acesta este un lucru pe care voi l-aţi înfiinţat, nu noi.
Deci noi te onorăm şi înţelege că sunt multe energii asociate cu numele tău şi la fel cu tine. Ar fi bine să citeşti mai mult despre noi, drag prieten, apostole Pavel, pentru a înţelege de ce ai ales acest nume.
Shaumbra 8: Mulţumesc.
Tobias: Într-adevăr.
Întrebare de la Shaumbra 9: (prin Internet, citit de Linda)
Mi se pare că sunt conectat cu multă supărare şi tristeţe în ultimul timp ceea ce nu are nici un punct de referinţă legat de viaţa mea. Dar, este uşor eliberat, ca şi cum ar trece prin mine. Este aceasta doar energia mea proprie reziduală, sau este energia celor din jurul meu care trece prin mine?
Tobias:
Sunt amândouă, într-adevăr. Aşa cum dezvolţi această stare totală de compasiune, tu o să începi să înţelegi care sunt ale tale şi care sunt ale celorlalţi. Este o problemă de supărare care trece prin tine. Dar, tu de asemeni - simţi tot timpul prin rezonanţă că este de la alţii. Tu ai învăţat să permiţi să treacă aceste energii prin tine. Tu ai învăţat să fi conştient de ele, să înţelegi implicaţiile energetice. Lasă-le să treacă prin tine fără ca să ţi le atribui. Mulţumesc.
Linda: Ultima întrebare, dacă alegi acesta.
Întrebare de la Shaumbra 10: (o femeie la microfon)
Tobias, ce ai vrea să mă întrebi?
Tobias:
Care este lucrul cel mai important în viaţa ta acum?
Shaumbra 10:
De a spune poveşti.
Tobias:
Şi de ce?
Shaumbra 10:
Mie îmi place să fac acest lucru.
Tobias:
Şi cum vezi acest lucru - cum să spun - cum împlineşte pasiunea ta proprie?
Shaumbra 10:
Eu nu sunt sigură. Eu nu sunt sigură chiar acum. Eu m-am întrebat dacă trebuie să stau sau nu, să fac ceea ce fac sau să mă mut într-un eleşteu mai mare, dacă vrei aşa.
Tobias:
Ce ai vrea să faci chiar acum?
Shaumbra 10: (râzând)
Eu aş dori un somn bun!
Tobias:
Într-adevăr, tot aşa vrea şi Linda şi Cauldre (râsete)
Shaumbra 10:
Nu, eu vreau un sens al locului în care să fiu. Mă simt ca o rătăcitoare. Aş vrea să fiu capabilă să prind rădăcini în Denver. Dar, eu mă simt atrasă, mă simt atrasă spre Los Angeles, mă simt atrasă spre Australia, mă simt atrasă spre alte locuri unde pot să spun poveşti mai profunde despre spiritul uman care va atinge o mare profunzime. Chiar acum spun poveşti despre cartofi ieftini.
Tobias:
Într-adevăr, prin poveşti conştiinţa se schimbă. Prin poveşti acest potenţial al Energiei Noi este adus pe lume. Şi, aceasta este o cale dinamică. Poveştile au mai mare impact decât vorbele.
Tu te simţi atrasă de multe căi diferite pentru că sunt multe lucruri diferite... sunt multe arii diferite care te cheamă. Pasiunea ta, bucuria ta... ceea ce simţi este important.. Sunt aceste poveşti vorbite, ţesând înăuntru, ţesând în interior înţelepciunea ta, ţesând în interior înţelepciunea Shaumbrei.
Deci, fă pe grozava. (Shaumbra 10 râde, unii din audienţă râd cu ea) Deci, spune poveşti aici la Cercul Crimson. Spune-le pe Internet. Spune-le în cărţi. Deschide-te la acest lucru. Tu te simţi atrasă din interiorul tău, nu de la noi. Aceste chemări pe care le ai permit cu adevărat să faci munca Energiei Noi. Mulţumim.
Shaumbra 10:
Mulţumesc.
Cu aceasta, dragi prieteni, deşi noi am continua, gâtul lui Cauldre devine dureros. Noi aducem energia acestei zile împreună aici, o energie la care voi puteţi să reveniţi oricând. Energia nu pleacă. Voi puteţi să revizitaţi acest moment în timpul sărbătorilor de iarnă din această lună, şi chiar în următorii ani.
Puteţi să citiţi această comunicare. Puteţi să ascultaţi această comunicare şi veţi primi înapoi aceeaşi energie. Puteţi să vă permiteţi pur şi simplu să fiţi înapoi aici, în acest spaţiu şi să permiteţi energiei, energia zilei în care Dumnezeul a venit ca invitat.
Într-adevăr... Cauldre întreabă de ce nu a venit Yeshua astăzi, fiind aşa aproape de data lui de naştere. În primul rând, nu este aproape de data lui de naştere, este chiar o dată artificială. Şi, în al doilea rând, el a avut o întâlnire anterioară cu biserica. Lor le place să-l cheme în această perioadă a anului. Într-adevăr, noi vă cicălim... ... .umor cosmic. Mulţi dintre voi a-ţi simţit că energia lui Yeshua a fost aici.
Puteţi să veniţi în această energie oricând... . în acest spaţiu.. în această zi când am vorbit despre pasiunea Nouă care intră... echilibrată cu compasiunea voastră totală, fiind într-un loc de totală compasiune, eliberînd toate acele poveri vechi pe care le-aţi cărat pentru restul lumii. Doctorul cel mai bun.. sau soră medicală, vindecătorul, sau învăţătorul este cel care are totală compasiune. Pe care a-ţi alege, vindecătorul, cel care facilitează totala compasiuni, sau pe cel care încă are agenda lui proprie, încercând să se vindece în felul lui, în locul Energiei Noi?
Dragi prieteni, noi vă iubim mult.
ŞI AŞA ESTE!
 
 
Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.
Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.
Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţie prin Geoffrey Hoppe.
Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere a lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încît noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.
“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.
Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.
Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.
Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.
Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.
© Copyright 2003 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved