SERIA ENERGIEI NOI
“SHOUD 6: NEW ENERGY, SAFE ENERGY”
“SHOUD 6: ENERGIA NOUĂ, ENERGIA SIGURĂ”
PREZENTAT LA CERCUL CRIMSONS
3 IANUARIE 2004

 

Şi aşa este, dragi Shaumbra, că noi ne întîlnim la prima noastră adunare a Shaumbrei în acest an, Anul Nou.  Iubim acest timp când vă deschideţi inimile, şi când ne invitaţi înăuntru.  Mie, Tobias, îmi place să simt căldura din această cameră, din acest spaţiu al acestei zile.  Şi, când mă refer la cameră, ea nu mai este limitată de limitele fizice a pereţilor de aici, de pe acest munte înzăpezit.  Această cameră îi cuprinde pe toţi Shaumbra care ascultă acum, care citesc acest material în Acum-ul Lărgit, toţi Shaumbra care vor avea acces la acest material într-un târziu, Acum-ul Lărgit.
Într-adevăr, uneori este dificil pentru noi să începem aici, să începem cu cuvintele umane pentru că nu numai Cauldre este copleşit de energiile pe care le simte, ci şi noi suntem copleşiţi, copleşiţi pentru că voi sunteţi aici în aceste scaune astăzi, copleşiţi pentru că a-ţi învăţat atât de mult.  Voi cuprindeţi mult din ceea ce este Nou, atât de mult, ceea ce a provocat o profunzime interioară pentru a vedea la nivel de miez cine sunteţi.
     Un lucru am observat, în special în această zi, aşa cum a-ţi făcut tranziţia, aşa cum a-ţi ascultat muzica şi aşa cum a-ţi permis inimi voastre să se deschidă, a-ţi depus mai puţin efort, mult mai puţin efort.  Realizaţi că nu mai trebuie să fiţi într-un loc îndepărtat pentru a fi atît de profunzi.  Realizaţi că nu trebuie să depuneţi efort ca să faceţi conectarea divină. Acesta este chiar aici.  Este simplu.
Este simplu permiţîndu-vă să fiţi acolo.  Nu trebuie să treceţi prin incantaţii sau ceremonii pentru a aduce energiile înăuntru.  Ele sunt acolo unde sunteţi.  Nu trebuie să depuneţi efort în mintea voastră ca să puneţi înăuntru......cum a-ţi spune voi......un moment perfect sau un loc perfect.  Acesta este acolo unde sunteţi. Nu este implicat nici un efort.  Este simplu, doar permiteţi.
     Acesta este una dintre atribuţiile Noii Energii, una dintre atribuţiile în special a acestui An Nou.  Este un exemplu minunat pe care-l puteţi folosi în toată viaţa voastră.  Atunci când observaţi că depuneţi un efort în mintea voastră, opriţi-vă. Respiraţi adânc.  Răspunsul este întotdeauna acolo unde sunteţi, şi este întotdeauna foarte simplu, foarte simplu.
     Dacă observaţi că depuneţi efort, încercând să găsiţi acel spaţiu divin di-năuntrul vostru, opriţi-vă cu împinsul, dragi Shaumbra. Relaxaţi-vă. Respiraţi adânc, şi simplu permiteţi răspunsului să vină la voi.  Acesta este întotdeauna atât de simplu.  Divinitatea voastră poate fi prezentă fără nici un efort.  Aceasta este acolo unde sunteţi şi răspunsul la fel.  Şi noi putem să fim prezenţi cu voi. Nu trebuie să ne forţaţi nici pe noi şi nici pe voi înşivă.
Vedeţi...... toţi a-ţi avut vieţi cu învăţături profunde şi intense, multe vieţi când a-ţi învăţat să vă părăsiţi corpul, să călătoriţi în afara lui.  Osînda a fost că întotdeauna a trebuit să veniţi înapoi.  Dar, a-ţi trecut prin multe vieţi cu eforturi, multe vieţi de suferinţă şi negare, şi tot aşa, multe vieţi de disciplinare a voastră înşivă.
Dar, acum ESTE timpul pentru a sărbători, aşa cum am menţionat la ultima noastră adunare.  A fost un timp în care a-ţi trecut prin toate disciplinele şi prin diferite tipuri de - cum să spun - învăţături, diferite tipuri de învăţări, în aşa fel încît să puteţi veni în acest loc nou fără să depuneţi efort.  Uşor......este exact acolo unde sunteţi.  Oh, am simţit într-adevăr, noi toţi care ne-am adunat aici astăzi din regatul îngeresc, că a fost mult mai puţin efort.
Acum, uneori vă gândiţi că poate nu aplicaţi cum trebuie pentru voi înşivă ceea ce ştiţi şi pentru că nu lucraţi destul de mult şi greu...voi nu o să aveţi rezultate.  Acesta este o gândire al Energiei Vechi!  Ceea ce căutaţi este chiar acolo unde sunteţi.  Este o graţie şi o curgere, nu necesită efort mental.  Este simplu acolo.
Voi toţi, Shaumbra, ştiţi despre ce vorbesc, ştiţi unde depuneţi efort în creierul vostru......unde forţaţi cu creierul vostru...unde  încercaţi să cercetaţi tot ceea ce este în jur şi încercaţi - cum să spun – forţaţi descoperirea prin creierul vostru.   Vă certaţi cu voi înşivă uneori şi depuneţi efort.  Oh, aşa cum am spus înainte - aşa cum a-ţi auzit de multe ori în alte locuri - voi puteţi să fiţi duşmanul vostru cel mai rău, luptând –vă cu voi.   
Acest lucru de asemenea se schimbă. Şi noi vedem din perspectiva noastră rezultatul dramatic prin efortul pe care îl depuneţi.  Nu depuneţi efort.....permiteţi să fie ceea ce trebuie să fie...permiteţi tuturor energiile să vă fie cunoscute...permiteţi ca toate răspunsurile să fie ştiute de voi.
Într-adevăr, într-adevăr, energia de bază a acestor comunicări s-au schimbat în anii ce au trecut.  A fost mult mai dificil pentru voi, pentru Cauldre, chiar şi pentru noi, să punem toate aceste lucruri împreună pentru a veni în acest spaţiu.  A fost nevoie de o cantitate mare de energii şi de împingeri, de efort, ca să aducem toate acestea împreună.  Noi obişnuiam să avem comunicări.  Obişnuiam să trecem prin lecţii împreună cu voi.
A-ţi trecut peste aceste eforturi într-un punct unde noi am pus toate energiile împreună în ceea ce numim acum Shoud...energia colectivă a fiecăruia dintre voi.....şi energiile acelora care vor citi aceste comunicări...şi a celor care vor intra în acest Lărgit Acum...Este un potenţial pentru cei care ascultă acum în acest moment, dar mai ales pentru cei care vor veni mai târziu. Devine o energie de grup. Vom fi noi toţi ca într-un cor, cîntînd împreună.
Chiar şi aceste Shoud-uri s-au schimbat, s-au schimbat pentru că este mult mai uşor să facem conectarea.  Este mult mai uşor să furnizăm energiile.  Aşa cum ştiţi, multe cuvinte sunt doar susţinători.  Cuvintele sunt doar ca să completeze spaţiul, să ocupe mintea.
Aşa cum am spus înainte, o să vină o zi când nu o să mai fie nevoie de cuvinte, când o să cerem simplu să vă conectaţi cu energiile.
Aşa cum cuvintele ies din gura lui Cauldre, este o energie care este furnizată de noi...de cei din regatul îngeresc...şi de Cauldre într-adevăr, pentru că vocea lui duce energiile care nu sunt în cuvinte, dar sunt furnizate în regatul fizic pentru fiecare din voi.
Sunt energii pe care şi voi le furnizaţi de asemenea...pentru cei care stau lângă voi...pentru cei care sunt conectaţi la Internet, energiile sunt furnizate...sunt disponibile şi pentru ceilalţi.  La fel primiţi şi voi toate aceste energii în acelaşi timp.
Într-adevăr, noi suntem uluiţi când luăm tipul nostru de măsurătoare pe care îl facem aici, vedem cum Shoud-urile continuă să se schimbe pentru că voi vă schimbaţi.
Recent, cu un grup de Shaumbra noi am sărbătorit trecerea anului vostru calendaristic şi intrarea în Anul Nou......este doar o dată pe calendar.  Dar, în realitate această trecere de la un an la altul a fost o pauză, o oprire, un timp pentru a recunoaşte toate lucrările pe care voi le-aţi făcut anul trecut şi în anii care au fost înaintea acestuia. De asemenea a fost un timp de oprire şi de respiraţie pentru că acum mergeţi cu adevărat în primul an plin al Energiei Noi care este disponibilă.
Această noţiune a Energiei Noi a început mai de mult. Şi, pentru prima dată în calendarul vostru din anul trecut ea a fost disponibilă pentru ca voi să o folosiţi aici pe Pământ.  Înainte de acest an voi într-adevăr a-ţi ajutat la crearea Noii Energii.  Dar, această energie a fost - cum să spun - a fost luată de la Pământul fizic şi a fost folosită în alte locuri, în special în acest loc pe care noi îl numim Pământul Nou.  După ce aţi lucrat cu curierii voştri şi cu toţi îngerii pentru a aplica Energia Nouă în alte locuri, în alte dimensiuni, aceasta a venit înapoi la voi pentru prima dată, ca să fie folosită aici pe Pământ în viaţa voastră.
Deci, dacă este o celebrare la acest punct în acest An Nou, acesta este de fapt primul an plin când Energie Nouă poate fi utilizată cu adevărat de voi.
Chiar acum noi vedem toate angrenajele mentale la Shaumbra din toată lumea....  “Unde este aceasta?  Cum pot eu să folosesc această energie?  Cum pot să găsesc această energie?  Cum pot să ştiu că este acolo?”  Întrebaţi toate aceste lucruri.  Dragi prieteni, aduceţi-vă aminte, aduceţi-vă aminte de primul Shoud când am spus, “Este fără efort. Energia Nouă vine fără efort”. Este acolo unde sunteţi şi vă aşteaptă.
O să ştiţi..... o să ştiţi precis când lucraţi cu Energia Nouă pentru că ea nu conţine elemente de dualitate. Nu sunt forţe opuse.  Forţele opuse creează un efort şi un conflict.  Energia Nouă este fără efort.
Vedeţi voi...dacă săpaţi prea adânc încercînd să găsiţi această energie....dacă depuneţi efort ca să o descifraţi....vă va evita.  O să fie chiar în faţa voastră, dar o să vă evite. Este foarte simplu.  Noi am vrut să începem acest Shoud astăzi cu acea notă de...fără efort...fără efort.  Ceea ce căutaţi este exact acolo unde sunteţi.
Noi vorbim despre efortul creierului, efortul de înainte şi înapoi, care duce la o pierdere enormă din energia voastră fizică.  Corpul vostru fizic este un instrument delicat....şi oboseşte. Sunt lucruri pe care voi le faceţi ca îngeri în corpul fizic şi care cer un exerciţiu fizic...cu toate că o să vedeţi şi aici o schimbare.   Vorbim însă aici despre efortul care apare în minte şi uneori în spirit.  Multe din resursele voastre sunt dedicate eforturilor din creier.
Cum este să nu depuneţi efort?  Dragi Shaumbra, este simplu, respiraţi,  respiraţi.  Când respiraţi vă permiteţi să aveţi o pauză pentru un moment.  Mintea nu se poate mişca atunci când respiraţi adânc şi respiraţi conştient.  Când faceţi acea respiraţie conştientă, permiteţi Energiei Noi să vină în dimensiunea voastră şi în realitatea voastră.  O să ştiţi că este acolo pentru că are o - cum să spun - o furnicătură.  Aceasta are o graţie şi o curgere. O să fie atât de simplu.  O să fie atât de uşor că nu o să credeţi, şi o veţi arunca afară pentru că eraţi obişnuiţi să aveţi răspunsuri care veneau cu dificultate la voi şi într-un mod greu.
În acest An Nou al vostru puteţi permite Energiei Noi să vină în viaţa voastră?  Puteţi să vă permiteţi să aveţi această energie fără efort, graţios şi simplu?  Noi o să repetăm acest lucru mereu şi mereu cu voi - aşa cum facem cu multe alte puncte - până ce înţelegeţi, până ce învăţaţi să fiţi întruchiparea acestei energii. Este simplu.
“Simplu” nu înseamnă păcat. Nu înseamnă fără complexitate, fără plenitudine. “Simplu” înseamnă chiar aici.  Răspunsurile pe care le primiţi la întrebările voastre proprii vor fi simple – realizarea noii înţelegeri pe care o primiţi - o să fie simplă.  Dar, toate acestea vor fie pe multe nivele dimensionale.  Or să fie pline de profunzime şi or să facă răspunsurile Energiei Vechi foarte pale în comparaţie.  “Simplu”...înseamnă că răspunsurile sunt chiar acolo unde sunteţi, unde vă puneţi întrebarea.  Ele nu vin prin efort, dar sunt împlinite, bogate şi intime comparate cu orice stare şi lucru din Energia Veche.
     Din nou, chicotim pentru că vă auzim pe mulţi dintre voi care aşteaptă nişte liste lungi, cu reguli, care aşteptă cărţi în care să scrie cum să facă.  Cărţile măreţe pe care le veţi scrie, vor fi despre eliberare şi despre cum trebuie să eliberaţi. Aducând înăuntru Energia Nouă este foarte uşor.  Ea nu are nevoie de cărţi măreţe, nici de lungi învăţături.  Are nevoie de eliberare, are nevoie de a permite energiei să fie acolo unde sunteţi, pur şi simplu.
Aşa cum am spus înainte, toate acestea VIN în interior.  Toate acestea se întâmplă.  Puteţi să daţi voie doar să intre în viaţa voastră fără bariere şi eforturi, şi dureri?  Puteţi să lăsaţi ca Energia Nouă să intre în viaţa voastră?  Puteţi să vă lăsaţi pe voi înşivă să fiţi cine într-adevăr sunteţi, pe deplin în Energia Nouă?  Noi o să vorbim mai mult despre acest lucru astăzi.
Primul an...primul an plin al Energiei Noi. Este disponibilă pentru voi. Şi, din nou, este foarte important să eliberaţi aşteptările vechi a ce este această energie şi cum trebuie ea folosită. Aveţi tendinţa să vă concentraţi pe lucruri materiale. Aveţi tendinţa să vă concentraţi pe nevoi umane. Dar, dragi prieteni, permiţînd Energiei Noi să intre pentru împlinirea voastră divină, ea va avea grijă de nevoile voastre umane.
Nevoile umane pe care le aveţi, pentru mâncare... îmbrăcăminte... adăpost...relaţii...sănătate...şi abundenţă...vor răspunde în funcţie de cîtă  grijă aveţi de spiritului vostru......vedeţi voi. Voi a-ţi făcut acest lucru invers, a-ţi încercat să vă îngrijiţi mai întâi de toate nevoile umane. Acest lucru aparţine Energiei Vechi. În Energia Nouă toate lucrurile se aliniază pur şi simplu. Toate lucrurile se împlinesc atunci când voi permiteţi spiritului vostru să se împlinească.
Înainte ca noi să aducem invitata noastră specială astăzi, vă cerem să simţiţi energia acestei invitate. O să mai vorbim înainte ca EA să intre.  Vă cerem să respiraţi adânc şi să simţiţi energia musafirei noastre.  Din nou, nu încercaţi să înţelegeţi cu mintea voastră. Încercaţi să simţiţi această prezenţă. Numele nu este important.  Mulţi dintre voi nu ştiţi numele. Voi nu ştiţi numele. Pur şi  simplu simţiţi energia...ce cadou minunat!  Oh, acest cadou este într-adevăr minunat, o invitată minunată, o onoare pentru mine, Tobias, să stau în acest echilibru cu ea.
Să vorbim mai întâi, un moment, înainte să o aducem.  Mulţi dintre voi......noi chicotim......a-ţi ghicit....
Dragi prieteni, să vorbim puţin despre acest Pământ Nou.  Noi am vorbit despre acest lucru mai de mult. Nu este un loc fizic. Nu este o planetă.  Pământul Nou este o dimensiune prin ea însăşi. Nu există într-o altă dimensiune. Nu face parte dintr-o altă dimensiune.  Este o dimensiune pentru ea însăşi prin ea însăşi.
     Această dimensiune aduce multe atribute ale Pământului Vechi, pentru că cei care construiesc Pământul Nou sunt adânc conectaţi la umanii care au trăit sau trăiesc pe Pământ chiar acum.  Pământul Nou este într-o fuziune minunată fizică şi - ceea ce voi a-ţi numi - spirituală.  Aşa cum am spus, nu este un loc fizic, şi totuşi cei care sunt acolo - şi sunt doar câţiva, şi mulţi care se vor duce acolo- se pot circula înăuntru şi înafara materiei fizice. Într-adevăr, într-o zi puteţi să alegeţi să fiţi într-un corp.  Ziua următoare puteţi să fiţi fără acel corp.  Voi puteţi să vă schimbaţi înfăţişarea şi natura corpului fizic.
Puteţi folosi aceste energii.....voi puteţi să vă aduceţi  în corpul fizic...apropo, nu prin naştere. Nu este un proces de naştere pe Pământul Nou, aşa cum îl ştiţi voi pe Pământul Vechi.  Chiar pe Pământul Vechi naşterea este demodată.  Acest lucru se va schimba.  Naşterea este dureroasă şi este dificilă. Are nevoie de multe elemente al Energiei Vechi. Da, într-adevăr, acest lucru se schimbă.   Sunt cei care - cum să spun - sunt mulţi în religiile Energiei Vechi care rezistă la această naştere, pentru că ei vor o naştere dureroasă.  Dar, chiar pe Pământ, în Energia Veche al Pământului, naşterea se va schimba.
Daţi-ne voie să ne întoarcem la Pământul Nou pentru un moment. Nu trebuie să fiţi născuţi într-un corp fizic. Voi o să fiţi capabili să materializaţi acel corp. Acest lucru o să vă ia un timp pentru practică. Acum, când spunem cuvântul “practică”, nu înseamnă că va trebui să depuneţi efort. Înseamnă a vă rafina energiile. O să fiţi în stare să vă creaţi corpul fizic, de exemplu, când vreţi să mâncaţi şi să aveţi un ospăţ minunat.
“Da, aici suntem şi vorbim din nou despre mâncare,” spune Cauldre.  “Comunicare după comunicare tu vorbeşti despre mâncare” (cîteva râsete). Dar, acesta este o parte minunată a experienţei umane cînd puteţi să fiţi cu prietenii. Voi realizaţi... toţi ştiţi că nu este aşa simplu să ştiţi ce se află pe platoul din faţa voastră. Importantă este compania celorlalţi.  Este bucuria şi relaxarea.  Este bucuria de a hrăni corpul fizic, o cale de al îngriji şi de al iubi.
Deci, pe Pământul Nou voi o să fiţi capabili să vă manifestaţi într-un corp fizic.  Şi într-adevăr, da, la mulţi, mulţi Shaumbra din lume care întreabă acum - voi o să fiţi în stare să materializaţi un corp fizic ca să puteţi face sex - în aşa fel încît să vă puteţi împreuna şi să împărtăşiţi ceva...... dar nu pentru a da naştere...nu pentru reproducere...pur şi simplu pentru plăcere, dragoste şi bucurie. O să fiţi în stare să faceţi acest lucru pe Pământul Nou.
Cadrul, energetic - cum să spun - cadrul, pentru Pământul Nou a fost completat recent. Zidurile exterioare sunt înălţate. Acum este momentul ultimelor finisări interioare. Pe Pământul Nou cadrul a fost construit.
Sunt câţiva Shaumbra de aici de pe Pământ care au plecat, care sunt pe Pămîntul Nou acum, şi care au ales să nu se întoarcă în Energia Veche în care trăiţi.   Ei sunt acolo să-i ghideze pe cei care vor merge acolo în curând.
Care este scopul acestui Pământ Nou despre care am vorbit? Şi, apropo, noi - cum să spun - vă vorbim în timpul stării voastre de somn. Lucrăm cu voi pe nivel inter-dimensional tot timpul. Vorbim puţin cu voi. despre Pământul Nou.
Şi, vrem să vă spunem chiar acum că este o tendinţă puternică pentru Shaumbra de pe Pământ, chiar acum ca fiinţe umane...o tendinţă puternică de a merge în acest loc numit Pământul Nou.  Noi spunem că aproximativ două treimi dintre Shaumbra din lume au dorinţa de a merge în acel loc. Acest lucru este măreţ. Este excelent. Eu, Tobias, am fost acolo cu mai multe ocazii...împreună cu unii dintre voi, apropo, călătorim acolo să vedem cum sunt toate ţesăturile.
Dar, care este scopul...de ce un Pământ Nou?  Acesta serveşte două scopuri primare. Ajută la echilibrarea Energiei Vechi de pe Pământ.  Ajută la furnizarea - cum să spun -a unui tip de influenţă, sau potenţialul influenţei, pentru cei care încă mai sunt în Energia Veche a Pământului, şi care cer călăuzire de la alte regate.
Deci, este un loc pentru voi Shaumbra, şi pentru ceilalţi care se vor stabili acolo pentru a lucra cu cei din lumea Energiei Vechi.
Din lumea Nouă, de pe Pământul Nou, nu o să aveţi puterea doar să materializaţi un corp fizic atunci când doriţi, ci o să fiţi în stare să călătoriţi pe culoare, culoare inter-dimensionale înapoi pe acest Pământ, pe acest Pământ Vechi într-un fel, ceea ce nici chiar noi nu putem face.  Chiar şi arhanghelii, şi îngerii, şi toţi ceilalţi... avem mari dificultăţi când încercăm să trecem prin aceste culoare în lumea voastră.  Aceste culoare au nevoie de un sistem foarte elaborat, unde - cum să spun - alte entităţi creează o linie de legătură pentru noi, pentru că altfel este foarte uşor să ne pierdem, să ne înţepenim în energiile Pământului.
Deci, chiar şi pentru mine Tobias, care sunt foarte obişnuit să vin să vă vorbesc, este o - cum să spun - o protecţie din partea altor îngeri – creîndu-mi un suport de viaţă, în aşa fel încît să nu înţepenesc... ei au un fel de cordon energetic legat de mine ca să mă tragă înapoi. (Ceva râsete).
Voi o să fiţi în stare să mergeţi de pe Pământul Nou înapoi pe Vechiul Pămînt la dorinţa voastră pentru că petrecînd multe vieţi acolo, locul vă este foarte familiar. O să fiţi în stare să veniţi înapoi, nu în formă fizică, ci în formă energetică. Cei care încă mai sunt pe Pământul Vechi o să fie capabili să vă simtă. Ei vor fi în stare să vă vadă apariţia, să vadă imaginea voastră... mult mai uşor.
Voi vorbiţi despre stafii, vedeţi umbre sau imagini......cei care călătoresc de pe Pământul Nou vor fi capabili să se întoarcă în formă energetică la Vechi făcîndu-şi cunoscută prezenţa......în special deschizînd şi iluminînd entităţile umane ca niciodată înainte.  O să fie un lucru complet Nou....cum să spun...un moment de viziuni, să le spunem aşa.
Vă aduceţi-vă aminte, cu ani în urmă, când voi a-ţi văzut numeroase - OZN-uri care au apărut, în special în anii ‘50 sau ‘60? A fost o mare răspândire a informaţiei.  Acest lucru a fost posibil pentru că multe aspecte a ceea ce a-ţi fost, le-aţi proiectat în viitor, în dorinţa de a afla cum sunt lucrurile, în special când Pământul a fost în stadiul de a se distruge pe el însuşi.
Acum, o să fie o agitaţie complet nouă în ceea ce priveşte părerile. Va fi un tip diferit de viziune. Entităţile umane şi cele ”cenuşii” care au părăsit corpul fizic dar nu şi Pămîntul vor fi văzute de alţi oameni ca un cerc de lumină colorată care este mult condensată, mult împreunată. O să apară ca o uşă sau o deschizătură înconjurând acel cerc de lumină. Oamenii vor percepe o fiinţă de pe Pământul Nou care vine înapoi pe Pământul Vechi.
Sigur - numai fiinţele care vor lua rezidenţă pe Noul Pămînt vor fi cele care înţeleg natura adevărată a compasiunii. Da, noi vă simţim pe toţi că vreţi să trăiţi această compasiune. (Câteva râsete). Este nevoie de compasiune pentru a sta în acel loc numit Pământul Nou, o compasiune de a  nu interveni pe Vechiul Pămînt pentru a fi salvat, chiar dacă distrugerea este iminentă. Vedeţi? Va fi suficientă compasiunea doar venind înapoi pe Vechiul Pămînt, pur şi simplu ca o lumină, venind cu un potenţial pentru cei care aleg...dar fără a interveni...fără a schimba...fără a schimba acolo unde schimbarea nu este bine venită....
Deci, Pământul Nou serveşte şi un alt scop, un scop măreţ şi glorios care este puţin dificil de explicat.  Vedeţi voi....aveţi acest univers măreţ...acest univers măreţ.  Ştim că vă uitaţi la stele noaptea şi vă întrebaţi ce este acolo.  Aşa cum am spus mai de mult, “Nu prea multe”.  Energie crudă...energie în tranziţie, energie care răspunde la ceea ce voi faceţi aici pe Pământ. Universul vostru masiv, - este ca şi o cameră goală.
Acum, întrebarea este de ce a-ţi creat un asemenea spaţiu, o cameră atât de mare, cînd voi ocupaţi doar o parte din ea, aici pe Pământ, o parte mititică, mititică de tot în comparaţie cu întregul vostru univers? De ce a-ţi făcut acest lucru, Shaumbra?  Ah.....într-adevăr, pentru ca acest loc numit Acasă să poată veni în realitatea voastră...pentru ca îngerii din regatul ceresc - care nu sunt din spaţiul vostru, îngerii din regatele inter-dimensionale să poată să intra.  Energia de Acasă, a Spiritului, a lui Elohim să poată intra. Vedeţi voi.....a-ţi construit un hotel măreţ numit univers, anticipând că vor veni mulţi musafiri.
Există forme de viaţă în afara Pămîntului chiar acum, dar nu tipul de viaţă pe care-l credeţi, şi nici forma de viaţă umană cu care sunteţi obişnuiţi. Sunt forme de viaţă ale voastre din trecut - care se află acolo.  Dar, cu toate acestea, aceste forme de viaţă ocupă o fracţiune mititică al acestui spaţiu măreţ numit univers.
Deci, acum îngerii, toate entităţile din regatul celest, energia de Acasă, a Regelui şi Reginei, pot intra. Când intră, au nevoie de călăuzire şi înţelegere dacă aleg o formă de viaţă fizică sau pur şi simplu o formă de viaţă energetică.  Ei au nevoie să meargă într-un loc pentru a înţelege. Au nevoie de o bibliotecă, dragi prieteni.
Pământul Nou este biblioteca universului şi a Tot Ce Este. Pe Pământul Nou sunt conţinute toate experienţele prin care a trecut fiecare om.  Acesta nu este ca şi documentul Akashic despre care vorbiţi. Este diferit.  Nu este un simplu catalog sau un dosar, ca şi documentul Akashic.  Este o bibliotecă vie care conţine toate emoţiile, toate gândurile, toate simţirile, fiecare experienţă, fiecare alegere, şi toată înţelepciunea a tot ceea ce a-ţi făcut pe Pământ.
Îngerii care vin din alte regate în universul vostru fizic au nevoie de un loc unde să meargă pentru a înţelege. Ei au nevoie de alte entităţi cu care să vorbească despre cum este construită civilizaţia, să înţeleagă cum pot să se conecteze la divinitatea lor proprie prin propria lor experienţă. Vedeţi voi...pentru împlinire şi desăvârşire, este necesar să intre într-o realitate fizică mai mare... Acest lucru este dificil de înţeles intrând în universul vostru...trecând prin tipul de experienţă prin care voi toţi a-ţi trecut.....
Ei vor veni la biblioteca Pământului Nou atunci când au nevoie de înţelegere, atunci când au nevoie de învăţătură.  Au să vină la cei ca voi, la cei care veţi locui în acel loc, pentru sfaturi şi povaţă.  Acesta este scopul adevărat al Pământului Nou, biblioteca a Tot Ce Este, ca cei de Acasă să intre şi să aibă toate uneltele care le sunt  necesare.
Deci, multe progrese au fost făcute acolo pentru că au fost făcute multe progrese aici. Construirea Pământului Nou se desfăşoară - cum se spune - înainte de termen pentru că voi vă mişcaţi progresiv înainte de termen. Construirea Pământului Nou răspunde la ceea ce sunteţi şi faceţi voi, la iluminarea voastră proprie, şi la înţelepciunea voastră. Pămîntul Nou poate fi construit atât de repede pe cât de repede progresaşi voi.
Într-adevăr, sunt unii dintre voi care au început să locuiască acolo permanent, sunt mulţi care lucrează acolo, dar care nu pot să stea acolo. Şi din nou, dragi prieteni, trebuie să subliniem că cei care vin pe Pământul Nou, cei care ocupă această bibliotecă a întregi înţelepciuni, şi înţelegeri şi iubiri, merg acolo pentru că ei au totală compasiune, totală compasiune pentru tot.
Cu acest cuvânt divin - compasiune, noi dorim să chemăm invitata noastră de astăzi. Din nou respiraţi adânc, Shaumbra, şi simţiţi energiile de iubire şi de compasiune. Este o invitată pe care noi am fi vrut să o aducem de mult timp.  Dar, a fost o succesiune de fapte prin care toţi a trebuit să trecem. Este o energie atât de divină, divină în toate aspectele sale.
Noi vă cerem să binecuvîntaţi energia lui Quan Yin în această zi. (a mai fost scris Kwan Yin sau Quon Yin).  Quan Yin......înseamnă puritatea frecvenţelor feminine.   Quan Yin nu este o persoană, să spunem aşa.  Este o energie arhetipală. Dar, este plină cu viaţă...într-adevăr.  Este plină cu iubire, compasiune şi milă.
Quan Yin este o energie care a fost întrupată în multe fiinţe vii, printre care Maria...Sophia... şi multe, multe altele. În primul rând este întruparea în corp fizic feminin.  Dar, uneori, Quan Yin a fost întruchipată şi în energie masculină.
Ea vine acum după Concordanţa Armonică într-un fel nou.  Oh, ea a fost în mereu în preajmă. Quan Yin s-a angajat să stea în energiile Pământului atâta timp cât mai sunt entităţi care sunt încă în ciclul karmei, în ciclul vieţii.  Energia ei poate să intre acum într-un mod complet nou şi foarte puternic ...acum când toţi am trecut prin Concordanţa Armonică.  Ea vine aici acum, indiferent dacă sunteţi bărbaţi sau femei.
Quan Yin este simbolizată de lotusul alb şi de numărul 33.  Dacă a-ţi văzut aceste simboluri nu de mult, Quan Yin şi energia ei a fost cu voi.   Ea este simbolizată ca vas, ca energie hrănitoare, ca energie care dă naştere. Este esenţa compasiunii şi milei.  Este foarte prezentă în spaţiul  nostru astăzi.
Energia lui Quan Yin poate fi întrupată înăuntrul fiecăruia din voi, aşa cum am spus.  Nu este o persoană. Ea este o energie arhetipală la creaţia căreia aţi ajutat, şi care a început să-şi facă simţită prezenţa acum 2500 de ani, înaintea lui Yeshua.  Dar, ea şi-a făcut simţită prezenţa pe Pământ, foarte puternic aproximativ după 400 de ani după ce Yeshua a plecat.
Quan Yin, aşa cum am spus, sa întrupat în multe, multe entităţi fizice, iar acum această energie este disponibilă.  Este o energie, care se află deja în fiecare dintre voi.  Quan Yin este frecvenţa feminină, vasul de viaţă. Mai mult ca orice, voi puteţi spune, Quan Yin, este energia Noii Energii, partea Noii Energii care dă viaţă, care este vasul creativităţii.  Ea pătrunde acum...inactiv în unii dintre voi, sau foarte activ în alţii.
Nu, nu vrem - cum să spun - să stânjenim pe nimeni - dar dacă vreţi să simţiţi, şi să vedeţi, şi să pipăiţi, poate chiar să mirosiţi esenţa lui Quan Yin aici astăzi, se poate. Este cineva aici care a fost de acord, care a permis acest lucru, pentru că lucrează cu această energie foarte aproape. Vorbiţi cu maestrul “Doctorul Respiraţiei” (se referă la Dr. Norma Delaney), dacă vreţi să vedeţi şi să simţiţi dragostea şi compasiunea lui Quan Yin, pentru că ele au lucrat împreună mult timp.  Ea, Doctoriţa Respiraţiei, a întrupat pe Quan Yin.
Voi toţi aveţi acest potenţial. Nu este rezervat pentru cineva anume. Toţi aveţi potenţialul de a întrupa compasiune şi milă. Toţi aveţi potenţialul de a aduce în interior energia lotusului alb, semnificaţia numărului 33 care corespunde numărului lui Yeshua. Şi acest lucru ar trebui să vă spună ceva.
Quan Yin intră în această zi şi este încântată să se afle aici. Este încântată să fie cu fiecare dintre voi. Nu este un ghid, dragi prieteni pentru că nu poate să facă în locul vostru nimic. Ea poate să fie o parte din voi, frecvenţa feminină.
Este foarte important că astăzi ea este aici cu noi. Şi, toată această joacă face parte dintr-o adunare pe care noi am avut-o acum câteva zile cu un grup mic de Shaumbra din toată lumea. Ei s-au gândit să se adune, să sărbătorească să danseze şi să mănânce.  Ei s-au adunat cu adevărat pentru a aduce în interior Energia Nouă, pentru a o întemeia.
Mulţi dintre ei sunt prezenţi azi aici, în această cameră, pe acest munte. Ei ajută la întemeierea energiei Noi pentru restul Shaumbrei şi ştiu de ce au fost chemaţi acolo, ştiu la ce ajută conectarea.  Mulţi dintre ei au realizat că a existat o energie care a lucrat în jurul lor în ultimele câteva zile.  Şi, într-adevăr această energie este Quan Yin.
De ce vine ea acuma?  De ce am avut acea adunare în timpul de Acum cu câteva zile înainte?  Această întîlnire a avut loc pentru a aduce la suprafaţă o dinamică interesantă a Energiei Noi care vă este acum disponibilă. Dar, acesta trebuie să fie întemeiată.
Am vorbit acestui grup acum câteva zile despre această Energie Nouă, o stare, o stare a Energiei Noi în care vă mutaţi. Iată ce le-am spus lor, şi ceea ce vrem să împărtăşim tuturor Shaumbra din lume. Există ceva foarte special în acest An Nou cu Energia Nouă, ceva care vă cere un pic de timp pentru a realiza ceea ce este cu adevărat, şi cum se poate integra în voi şi în viaţa voastră.
Această stare, această energie, vă spune, dragi Shaumbra, că ACUM VOI SUNTEŢI ÎN SIGURANŢĂ. ACUM VOI SUNTEŢI ÎN SIGURANŢĂ!
Energia Nouă este sigură, este echilibrată.  Energia Veche a fost într-o stare constantă a unui flux al schimbării; de aceea, nu v-aţi simţit niciodată în siguranţă. Niciodată nu aţi avut siguranţa că sunteţi voi înşivă. Deci, noi aducem, acum înăuntru Energia Nouă; aceasta conţine elementul de “siguranţă”.
Puteţi să acceptaţi acest lucru în viaţa voastră?  Puteţi să vă permiteţi vouă înşivă să fiţi într-o energie sigură?
Ce înţelegem noi prin siguranţă?  Sigur... voi puteţi să fiţi voi înşivă...puteţi fi tot ce sunteţi...cuprinzând însă divinitatea voastră conştient.  Voi a-ţi ţinut divinitatea voastră în afara conştientului pentru că nu v-aţi simţit în siguranţă.  De ce a-ţi fi vrut să vă aduceţi divinitatea într-un mediu haotic?  De ce ar fi vrut un părinte să ducă un copil într-un loc aspru...cu gratii......o tavernă scandaloasă?
Voi nu v-aţi simţit în siguranţă, Shaumbra. Nu a-ţi simţit starea de siguranţă niciodată în această viaţă. Chiar şi în braţele părinţilor, nu v-aţi simţit în siguranţă.  Singura dată când v-am văzut în siguranţă a fost când a-ţi fost singuri cu voi înşivă.........vedeţi voi....  Nu v-aţi simţit în siguranţă de multe ori nici în compania prietenilor......în special în compania familiei...şi în special la serviciu.  Voi nu v-aţi simţit în siguranţă fiind într-adevăr ceea ce sunteţi, pentru că a-ţi fi fost ridiculizaţi, pedepsiţi şi înjosiţi.  Deci, v-aţi abţinut să fiţi ceea ce sunteţi.
În acelaşi timp voi nu v-aţi simţit în siguranţă nici în viaţa ca atare. A-ţi simţi că viaţa a fost o ameninţare, fie că a fost o ameninţare fizică, poate sub forma unui accident de maşină, a unui atac terorist, sau o boală a corpul vostru..... Voi niciodată nu v-aţi simţit în siguranţă.
Pentru acest lucru, dragi prieteni, avem multă compasiune şi iubire pentru voi.  Acest lucru ne face chiar să plângem. Acest lucru ne-a făcut să plângem de multe, multe ori pentru că voi niciodată nu v-aţi simţit destul de în siguranţă pentru a fi în această lume şi a fi divini.
Voi nu v-aţi simţit în siguranţă nici în mintea voastră. Adesea a-ţi simţit că a-ţi fost atacaţi din interiorul vostru sau din afara voastră. Deci, voi a-ţi învăţat să controlaţi totul dar şi să vă răsfrîngeţi  gîndurile asupra celorlalţi. Astfel a-ţi găsit doar un loc micuţ înăuntrul minţii voastre unde voi a-ţi putea să supravieţuiţi, şi v-aţi ţinut pe voi înşivă acolo.
Voi a-ţi încercat să vă blocaţi în afara gîndurilor voastre. A-ţi încercat să alegeţi cuvintele cu foarte mare atenţie, pentru că vă este frică - va fost frică - de energia aflată în spatele cuvintelor. Voi nu v-aţi simţit în siguranţă. V-aţi luptat în interiorul minţii voastre, certîndu-vă mereu, simţind că este ceva, numit ego, care este - a fost - mai mare şi mai puternic decât voi.
Destul de interesant....... a-ţi folosit doar o parte micuţă a minţii voastre pentru că va fost frică, frică de voi înşivă, Shaumbra.  Se spune că voi folosiţi doar 10 la sută din capacitatea minţii voastre.  Oh, acest lucru nu este aproape de adevăr! Oamenii folosesc o fracţiune a fracţiunii potenţialului care este disponibil.  Potenţialul nu  este conţinut doar în corpul fizic. Este conţinut de întreaga energie din jurul vostru.
Dar, voi nu v-aţi simţit în siguranţă în interiorul minţii voastre proprii...atât de în nesiguranţă că unii dintre voi v-aţi fărîmiţat. A-ţi renunţat să controlaţi acele voci şi acele lucruri din mintea voastră.  Voi numiţi acest lucru un “multiplu”...un multiplu însă atât de nesigur că a-ţi renunţat la celelalte aspecte.  Aceştia sunteţi în primul rând. Dar, voi nu sunteţi în esenţă...aspecte...fragmente mici cărora le-aţi dat toată puterea doar pentru că nu v-aţi simţit în siguranţă în interiorul vostru.
Nu v-aţi simţit în siguranţă nici cu energiile din jurul vostru, nici cu energiile de la alţi oameni. Voi a-ţi creat acel lucru  numit “lumină albă” cu care v-aţi învelit şi v-aţi desprins de restul lumii, folosind-ul ca o unealtă doar pentru că nu v-aţi simţit în siguranţă. A-ţi simţit că energiile celorlalţi oameni vroiau să vă atace şi să vă nimicească. Nu v-aţi simţit în siguranţă, şi aşa v-aţi creat insula voastră proprie.  V-aţi ascuns pe voi înşivă faţă de energiile de afară...va fost frică să atingeţi oamenii uneori...va fost frică de microbi...va fost frică de energii. Deci, voi v-aţi închis.
Am dat un mic exemplu nostim lui Cauldre astăzi şi astfel el a avut empatie şi compasiune.  Înaintea Shoudu-lui el totdeauna merge într-o pregătire energetică cumva ciudată, stând în casă la el înainte de Shoud (cîteva râsete şi chicotirile ale lui Tobias).  Astăzi noi am vrut să-l aruncăm în afara echilibrului său.  Aşa că, am trimis un grup de oameni la el, în timpul pregătirii sale (multe râsete).  Acest lucru l-a deprimat complet!
Cauldre a crezut că şi-a pierdut locul şi concentrarea.  Şi, în momentul  în care a ieşit din cameră să vadă ce naiba se întâmplă, nici nu a vrut să-i atingă pe ceilalţi (mai multe râsete). A simţit că a fost într-un loc foarte preţios. Trebuia să-i dăm acest exemplu, ca el să poate să ne ajute să vă relatăm acest lucru ca experienţă particulara şi reacţie a fiecăruia dintre voi.
Vouă nu trebuie să vă fie frică niciodată.  Puteţi să fiţi foarte deschişi energetic, să-i îmbrăţişaţi pe alţii, să vă împărtăşiţi energiile, şi să nu vă îngrijoraţi pentru acest lucru. Aveţi potenţialul de a fi într-un loc de siguranţă maximă tot timpul.
Scuze, Cauldre. (mai multe râsete)
Dragi prieteni, acest An Nou...acest An ACUM...Anul Energiei Noi...are potenţialul chiar aici şi acum, pentru a fi în siguranţă tot timpul. Continuaţi să vă luaţi responsabilitatea propriei voastre divinităţi. Ea este în siguranţă.  Este în siguranţă fizică. Este în siguranţă mentală.  Şi, este în siguranţă acum pentru ca spiritul vostru să se poată manifest în exterior.
Nu este o condiţie pe care noi am creat-o.  Este o condiţie pe care voi a-ţi creat-o. Noi simplu suntem reporterii suntem mesagerii pur şi simplu.
Imaginaţi-vă pentru un moment...imaginaţi-vă că sunteţi într-un loc de siguranţă totală......siguranţa corpului vostru fizic care poate să se întinerească pe el însuşi şi să se re-echilibreze în orice moment. Da, corpul vostru fizic va continua încă să mai treacă prin diferite stări. Poate răciţi, sau aveţi o gripă, alteori altă boală. Dar, corpul are potenţialul şi abilitatea în Noua Energie să se re-echilibreze. El este în siguranţă mereu.
Dar, atunci când vine timpul să vă părăsiţi corpul vostru fizic - ceea ce voi numiţi moarte - o să aveţi posibilitatea de alegere. O să alegeţi când şi cum să părăsiţi corpul fizic uman. O să vă onoraţi şi o să vă iubiţi corpul vostru fizic, iar acesta vă va onora şi vă va iubi pe voi ca răspuns.
Imaginaţi-vă că staţi într-un loc în siguranţă şi aveţi mintea neclintită, un loc unde nu trebuie să vă luptaţi în interiorul minţii voastre niciodată. Puteţi realiza că sunt multe stări în mintea voastră, în personalitatea voastră, în voi înşivă. Nu trebuie să existe lupte sau întrecere între stările minţii. Nu trebuie să aveţi mici tirani care să vă controleze viaţa.....vedeţi voi. Nu trebuie să aveţi părţi întunecate de care să vă fie frică, niciodată.
În locul de siguranţă toate energiile luminii şi întunericului pot să se contopească. Este un echilibru. Nu este vorba despre lumină sau întuneric. “Un loc al siguranţei” nu înseamnă că este doar ceea ce voi numiţi “lumină”.  Acest loc este totul.  Acest loc este totul, dar adus în armonie şi echilibru.
Vedem de multe ori că sunteţi închişi în mintea voastră. Vă este frică de gândurile voastre, de visele voastre, şi imaginaţia voastră. Într-adevăr, a-ţi fost învăţaţi să nu visaţi cu ochii deschişi. A-ţi fost învăţaţi să nu permiteţi minţii voastre să se exprime în plinătatea sa. Deci, voi a-ţi redus totul la un mic, canal prin care trece energia de la creier la corpul vostru şi la spiritul vostru.....un canal mic, mic de tot.
Deschideţi-vă, Shaumbra. Totul este acum în siguranţă. Este în siguranţă. Lucrul cel mai rău care se poate întâmpla este că poate o să fiţi copleşiţi de ceea ce a-ţi reţinut în voi, copleşiţi de modul în care v-aţi limitat pe voi înşivă. Sunteţi într-o energie de siguranţă. Acest lucru va continua să fie. A fost întemeiat acum câteva zile de un grup de Shaumbra care au fost prezenţi la celebrare. A fost adus acum la toţi Shaumbra pentru întemeiere. Este în siguranţă totul, pentru ca spiritul vostru să se manifeste în exterior, pentru ca divinitatea voastră să se joace în această realitate, să se joace cu voi.
Quan Yin vine în această zi, să-i ajute pe toţi Shaumbra din lume pentru a întemeia energia sigură, fără efort. Îi vedem pe unii dintre voi că depun efort. Această energie este acolo unde sunteţi. Este acolo...deci nu este nevoie de efort.
Cum arată întemeierea? Ah...acceptaţi...respiraţi în interiorul corpului vostru această energie...respiraţi în interiorul spaţiului vostru, în realitatea voastră. Aceasta este tot. Este atât de simplu!
Prin energia lui Quan Yin, voi ne daţi voie să celebrăm energia sigură în care sunteţi acum. Prin energia lui Quan Yin, ne daţi voie să pătrundem în interior şi să întemeiăm Energia Nouă, sigură în viaţa voastră.
Respiraţi adânc odată, Shaumbra, din toată lumea!
Este acest lucru real? Este atât de real cum alegeţi să fie în acest moment...atât de real cum permiteţi să fie.
Vorbind despre alegere......Vrem să vorbim puţin despre acest lucru, aşa cum am făcut în cealaltă zi.
Multe din alegerile şi deciziile voastre în viaţă au fost luate pe baza fricii, au fost luate bazîndu-se pe lipsa de a vă simţi în siguranţă. Imaginaţi-vă acum energia sigură în care vă aflaţi chiar acum...şi întrebaţi-vă cât de diferite vor fi alegerile voastre în viaţă.  Dacă vă simţiţi în siguranţă în corpul vostru, în siguranţă în mintea voastră şi în spiritul vostru, cât de diferite vor fi alegerile voastre?
Gândiţi-vă un moment şi simţiţi cum a-ţi făcut alegeri şi cum aţi luat decizii în trecut......bazate pe ce a fost în siguranţă şi pe ce nu a fost în siguranţă.... Cât de protejaţi sau nu v-aţi simţit? Câtă durere a-ţi ales sau nu a-ţi ales.... Acest lucru nu mai trebuie să se întîmple niciodată.
Alegerile voastre pot fi libere şi deschise acum, pentru că staţi într-un loc de siguranţă. A-ţi întrupat acest loc sigur în interiorul fiinţei voastre. Imaginaţi-vă cât de diferite vor fi alegerile voastre.....cum ar fi, când să părăsiţi serviciu pe care v-am rugat să-l părăsiţi deja de un timp. Pentru cei care sunt încăpăţânaţi (cîteva râsete)...ce alegeri faceţi în relaţiile voastre cu partenerii voştri...De multe ori aţi ales partenerii doar pentru că nu v-aţi simţit în siguranţă şi aţi crezut că această alegere vă va salva.....
Deci, ce a-ţi făcut voi? A-ţi ales o energie puternică să vă facă să vă simţiţi în siguranţă...financiară...fizică....  Dar, ce s-a întâmplat când v-aţi dus în casă cu ei?  Energia lor puternică şi arogantă a ţinut lumea afară pentru voi. Doar astfel partenerul ales a lucrat pentru voi.  Voi a-ţi devenit victimele energiei lor puternice.  I-aţi ales pentru că voi a-ţi vrut să fiţi în siguranţă, protejaţi de la elementele de afară.  Dar, într-adevăr, ceea ce a-ţi găsit a fost un loc lipsit de siguranţă. A-ţi mers în vizuina demonului, într-un fel.....
Imaginaţi-vă că faceţi o alegere pentru serviciu sau pentru un coleg dintr-un loc al energiei foarte sigure, nu din locul Vechi al dezechilibrului, ci dintr-un loc al siguranţei. Siguranţă......înseamnă să fiţi voi înşi-vă chiar acum, în totalitatea voastră, Shaumbra.  Înţelegeţi?
Această stare este o energie sigură pentru că nu se mai manifestă în energia duală......vedeţi voi. Energia Nouă este echilibrată. Ea conţine cele patru elemente - lumina, întunericul, neutrul şi sămânţa Hristosului, toate fiind împreună. Această stare este o stare de echilibru.
Aşa cum am mai vorbit de mult, despre cele patru marmure, despre cele patru elemente, iată că după un timp, după ce elementul Hristosului este recunoscut în interior, elementele Vechi ale luminii şi ale întunericului şi elementele neutre încep să ia atributele energiei Hristosului, a energiei divine. Astfel este întrupată energia divină. Această energie realizează energia lui “patru” care este o energie echilibrată.  Această stare este o stare sigură de a fi. De aceea noi putem veni astăzi aici cu Quan Yin şi vă spunem că sunteţi într-o energie sigură acum.
Înainte să faceţi alegeri şi să luaţi decizii în următoarele săptămâni......multe vor veni spre voi, multe - cum să spun - oportunităţi pentru alegeri au să vină – opriţi-vă o clipă şi respiraţi adânc. Simţiţi locul sigur pe care voi l-aţi ajutat să se întemeieze şi ancoraţi-l în acea zi......locul sigur ce este întrupat în fiinţa voastră...simţiţi-l. Locul sigur pe care-l alegeţi este fără efort.....fără nici un pic de efort. Am vorbit despre acest lucru la începutul acestui Shoud. Apoi, luaţi deciziile şi faceţi alegerile de pe această platformă, nu de pe platforma Veche a dualităţii.
Aici viaţa începe să se înveselească, Shaumbra. Aici trăiţi emoţia. Aici nu trebuie să vă fie frică niciodată. Este locul în care începeţi să înţelegeţi cu adevărat că totul vine spre voi.....pentru a vă servi...Nu trebuie să vă fie frică pentru jocul minţii sau pentru corpul fizic...sau pentru deconectare de la spirit. În spaţiul sigur acestea se împreunează mereu.  
Quan Yin a vrut să vină de un timp. Mulţi dintre voi în discuţiile avute cu noi a-ţi întrebat când o să fie invitata noastră. Acum, este timpul potrivit. Energia ei este în interiorul vostru şi în jurul vostru. Ea vă cere încă odată tuturor Shaumbra din lume să respiraţi această energie în interior, să luaţi în proprietatea voastră această energie şi astfel să întrupaţi Energia Nouă sigură. Această energie să fie de acum înainte platforma din viaţa voastră.
Sunteţi în siguranţă. Voi sunteţi în siguranţă. Acum, este timpul să sărbătoriţi viaţa.
Am dori să rezumăm energia acestei zile cu patru “chiriaşi” simpli ai Energiei Noi în acest An Nou...patru simple, simple memorandumuri pentru voi...ceva ce să vă ocupe creierul vostru pentru un pic de timp, timp în care noi continuăm întemeierea energiei.  Quan Yin va continua să fie foarte prezentă cu voi toţi, cu toţii.
Primul chiriaş al Energiei Noi este COMPASIUNEA. Noi am vorbit despre aceasta la ultima noastră întâlnire...să aveţi compasiune pentru voi înşivă şi pentru toţi......să vă opriţi să schimbaţi lumea...mai degrabă onoraţi-l pe fiecare individ pentru alegerile lor şi pentru călătoria lor. Din acest loc al compasiunii se înfiinţează o Energie complet Nouă, un potenţial pentru alţii.
Vreţi să fiţi învăţători? Vreţi să fiţi vindecători? Nu puteţi să faceţi acest lucru din Energia Veche niciodată. Aveţi încredere în noi. Unii dintre voi încearcă, încearcă să meargă înapoi la uneltele Energiei Vechi. Şi, vă întrebaţi de ce nu vine cineva să bată la uşă? Dintr-un loc al compasiunii şi acceptării a Tot Ce Este...apare potenţialul pentru cei care aleg schimbare. Apoi, ei vor veni la voi pentru că vor simţi compasiunea. Vor simţi  locul sigur în care staţi.
Chiriaşul al doilea al Energiei Noi este ECHILIBRUL, echilibrul, înseamnă că toate elementele lucrează armonios în loc să se respingă. Înfiinţează platforma sigură.
Viaţa voastră este în plin echilibru. Acest lucru nu înseamnă că nu există emoţii. Înseamnă că revine mereu înapoi în echilibru. Corpul vostru revine înapoi în echilibru. Mintea voastră revine înapoi în echilibru. Spiritul vostru se echilibrează cu umanul. Aceasta este una din energiile importante de acum încolo...echilibrul.  Echilibrul ajută la crearea siguranţei. Siguranţa face acest lucru posibil pentru voi, putînd astfel face un nou set de alegeri.
Mergem la al treilea chiriaş al Energiei Noi. Acesta este EXTINDEREA.....extinderea.....de la compasiune, la echilibru, şi mai departe la extindere..... Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că puteţi să vă extindeţi energia  pentru a putea fi ceea ce într-adevăr sunteţi. Nu trebuie să trăiţi niciodată într-un cavou. Puteţi să vă deschideţi la tot ce este în jurul vostru. Voi puteţi să vă extindeţi mintea. Puteţi să vă extindeţi spiritul vostru.
Extindeţi-vă energia voastră! Mulţi dintre voi trăiţi într-o lume mică al energiei restrânse. Permiteţi energiei să se deschidă chiar acum...să se extindă cinci, zece picioare în jur, şi apoi o milă, şi apoi zeci mile şi apoi pînă la marginea universului şi înapoi. Nu veţi pierde nici o energie făcînd acest lucru. Nimeni şi nimic nu poate să vină să o ia pentru că a-ţi învăţat cum să fiţi în posesia energiei voastre. Deci, acum puteţi să vă extindeţi energia.
Apropo, Cauldre ne cere să facem o însemnare privind această problemă de siguranţă pe care credem că mulţi doresc să o audă. Trăind în siguranţa energiei noi, voi puteţi să daţi jos din greutate. Grăsimea din corp a fost o protecţie pentru perioada în care nu v-aţi simţit în siguranţă. Mulţi dintre voi aţi început să vă îngrăşaţi, când a-ţi fost copii pentru că nu v-aţi simţit în siguranţă niciunde. A-ţi adus această grăsime în voi în ultimii câţiva ani cu toate schimbările care au loc în jurul vostru. Nu v-aţi simţit în siguranţă mutându-vă de la Energia Veche la cea Nouă.  Deci, voi v-aţi creată această protecţie.
Chiar eu, Tobias, prefer pe cineva cu o figură mai plină! (Râsete din audienţă şi chicotirile lui Tobias). Această stare a fost chiar un simbol al succesului în zilele mele. Acele figuri slabe care sunt ţinute sus în societatea voastră...mie nu-mi pasă de ele. Când vin înapoi pe Pământ, ştiu după cine mă uit!(Râsete).
Acum sunteţi în siguranţă şi este momentul să pierdeţi din greutate.  Cum faceţi acest lucru? Fără efort! Încercaţi o dietă, şi acesta o să vă răstoarne. Faceţi totul fără efort. Prin respiraţie. Faceţi prin alegerea de a face ceva pentru corpul vostru fizic.  ALEGEŢI să faceţi acest lucru, şi apoi stăpâniţi aceea energie. Alegeţi pentru că este în siguranţă acum să FIŢI CEEA CE SUNTEŢI.
Permiteţi fiecărei părţi din voi să se extindă, să se deschidă. Este ca şi cum aţi fi fost închişi într-o cameră mică pentru toată viaţa... ieşiţi afară şi respiraţi, simţiţi şi experimentaţi. Permiteţi-vă să vă extindeţi.
Şi, în final al patrulea chiriaş al Energiei Noi al acestui An Nou este EXPRIMAREA...exprimarea. A-ţi trecut prin toate deschiderile, aţi permis şi aţi integrat. Este important să exprimaţi aceste experienţe, să le puneţi în aplicare, prin exprimarea graţioasă a energiei dintr-un loc de siguranţă.  Ce poate să fie mai frumos? Exprimaţi acest lucru în tot ceea ce  faceţi...la serviciu...în pasiunea voastră, în munca de facilitare a aspectelor din viaţa voastră. Permiteţi-vă să vă exprimaţi.
Este un element interesant al exprimării care intră în joc. Este partea Energiei Noi. Vedeţi voi...în energia Veche voi a-ţi perceput exprimarea ca fiind o energie exercitată din afară, o curgere venită din afară. Exprimarea Energiei Noi este de asemenea şi lecţia de a primi. De aceea noi avem acest principiu întreg de “dacă vine la voi”. Aşa cum vă exprimaţi fiinţa voastră în lume, aşa cum vă exprimaţi în viaţa voastră, acea exprimare se întoarce la voi.
Exprimarea este în interiorul vostru şi în afara voastră. Exprimarea este hrană de asemenea, iar ea va veni întotdeauna înapoi.
Aşa cum vă permiteţi să exprimaţi cine sunteţi voi acum şi aici în acest loc de siguranţă, o să vă amuzaţi văzînd cum universul se exprimă înapoi într-o corelaţie directă...o corelaţie directă. Întrebarea este, “Puteţi să primiţi?  Puteţi să luaţi în interiorul vostru ceea ce vine înapoi......cadourile?”
Deci, noi mergem de la compasiune...la echilibru...la extindere...şi apoi la exprimare.  Şi, acest întreg completează ciclul, dragi prieteni.
Multă energie a fost dăruită astăzi, înconjurată şi ţesută în cuvinte. Multă energie a fost dăruită în afara cuvintelor pe multe alte căi.
Energia lui Quan Yin vine în ajutorul vostru pentru întemeiere.  Energia lui Quan Yin vine pentru energia feminină care nu s-a simţit în siguranţă. Energia feminină a fost afectată. A fost abuzată şi a fost folosită. Quan Yin vine acum, cu echilibru perfect între energia feminină şi cea masculină.
Vedeţi voi...Quan Yin nu este cu adevărat o femeie. Quan Yin este întruparea energiei masculine şi feminine într-un singur vas (corp fizic).  Quan Yin a venit astăzi să vă onoreze, să vă mulţumească şi să lucreze cu fiecare dintre voi pentru adevărata întemeiere a energiei de siguranţă în Noua Energie. Quan Yin o să lucreze cu fiecare dintre voi, cu fiecare care alege ca între întâlnirea de acum, şi următoarea întîlnire, să înţelegeţi frumuseţea şi bucuria de a face alegeri dintr-un loc sigur.
Deci, nu o să fiţi singuri în următoarele 30 de zile. O să fie multă activitate în viaţa voastră.
Dragi Shaumbra, noi vă iubim mult.
ŞI AŞA ESTE!
 
 
Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.
Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.
Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţie prin Geoffrey Hoppe.
Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere a lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încît noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.
“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.
Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.
Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.
Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.
Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.
© Copyright 2004 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved