SERIA ENERGIEI NOI
“SHOUD 6”:
 ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
3 IANUARIE 2004

 

Tobias:  Şi aşa este, Shaumbra, cînd noi continuăm cu energia acestei zile memorabile şi iubitoare, o zi în care suntem onoraţi de prezenţa lui Quan Yin...de implementarea energiei sigure...de abilitatea de a face alegeri în viaţa voastră acum de pe o platformă a echilibrului, şi a exprimării. Din nou, vă spunem că toate acestea sunt făcute fără efort, pur şi simplu.
Noi ştim că din cauza situaţiei voastre, din cauza trecutului vostru, voi o să încercaţi să faceţi aceste lucruri mai complicate. Voi o să depuneţi efort iar după aceea, o să vă aduceţi aminte despre ceea ce am vorbit astăzi aici. Fără efort. Totul devine graţios. Devine chiar frumos, dragi prieteni.
Acum, v-am auzit pe unii dintre voi vorbind tare sau în vorbind mintea lor în timpul pauzei. Spunea-ţi: “Este bine, Tobias, că ai vorbit despre o energie sigură. O să aduci această energie şi pentru noi? O să ne garantezi siguranţa ei? Cum poţi să spui asemenea cuvinte, Tobias?  Cum poţi să spui că noi suntem acum în siguranţă? Ce s-a schimbat? Ce o să faceţi voi toţi de pe partea cealaltă a voalului ca să ne asiguraţi că noi suntem în siguranţă?
Este foarte simplu. Acest lucru ne duce la ultima noastră discuţie a ultimul Shoud, unde am vorbit despre compasiune. Vedeţi voi...când aveţi compasiune – cînd nu încercaţi să schimbaţi nimic, cînd nu încercaţi să modificaţi pe nimeni, ci pur şi simplu onoraţi totul şi pe toţi – şi astfel întreg universul, Spiritul, şi Tot Ce Este, tot ceea ce este are compasiune pentru voi toţi.....vedeţi voi.  Este atât de simplu.
Când nu încercaţi să-i schimbaţi pe alţii, ei nu încearcă să vă schimbe. Dacă nu încercaţi să afectaţi şi să judecaţi lucrurile, acestea nu vă afectează şi nu vă judecă. Este un principiu de bază al energiei pe Pământ. Şi, întotdeauna a fost şi va continua să fie.
Când sunteţi plini de compasiune, tot ceea ce vine spre voi este compasiune. Dacă voi nu-i judecaţi pe alţii - în schimb îi onoraţi şi îi acceptaţi – ceea ce vine înapoi la voi este acceptare nu judecată. Şi, acest lucru este sigur...vedeţi voi. Nici o entitate, numită entitate întunecată, nu poate să vină la voi şi să vă apuce, să vă înfulece, pentru că, dacă voi sunteţi într-un loc al compasiunii, ei nu vă pot face nici un rău. Acest lucru se poate întâmpla doar când sunteţi în afara echilibrului...când judecaţi...când nu-i onoraţi pe ceilalţi ....când încercaţi să-i schimbaţi împotriva voinţei lor, una dintre acele energii pot veni. Deci, este foarte simplu. Aşa cum am spus înainte, nu noi am creat aceste lucruri. Noi suntem pur şi simplu mesagerii.
Când sunteţi în compasiune, totul în jurul vostru suportă compasiunea voastră. Şi, atunci există doar siguranţă. Acest lucru este sigur. Asociat cu dinamica energiei lui “patru”, Energia Nouă, creează o platformă sigură pentru ca voi să trăiţi...să fiţi...să exprimaţi... să vă bucuraţi...şi să sărbătoriţi viaţa.
Menţineţi pur şi simplu energia compasiunii, Shaumbra. Menţineţi simplu...fără efort.
Acestea fiind spuse, noi suntem încântaţi să ascultăm întrebările voastre dacă vă simţiţi în siguranţă să le puneţi. (Rîsete din audienţă)
Întrebare de la Shaumbra 1 (prin din Internet, citită de Linda) Recent, balena Keiko, a murit această ştire fiind aflată în lume.
Este o poveste în spatele acestei balene, o poveste pe care o pot înţelege toţi?
Tobias:
Într-adevăr, se poate spune că balenele, şi delfinii, şi multe alte animale acvatice, duc - cum să spun -duc un atribut energetic minunat.  Mulţi dintre voi, cei care sunteţi în forma umană, cînd aţi venit prima oară să vizitaţi Pământul a-ţi proiectat energiile voastre în balene şi în delfini. Acest lucru nu înseamnă că voi a-ţi avut un suflet de balenă sau de delfin. Voi pur şi simplu...le-aţi folosit ca pe un taxi. Au fost un vehicol pentru voi. A-ţi permis energiilor voastre să meargă în energiile lor. Şi, ele v-au furnizat un minunat spaţiu, în corpul lor şi în fiinţa lor energetică, în aşa fel încît voi să vă obişnuiţi cu toate energiile Pământului.
Au cărat de asemenea - cum să spun - o amintire foarte puternică a trecutului vostru, a drumului pe care voi la-ţi ales ca să veniţi pe Pământ. De asemenea au adus mereu o energie foarte puternică pentru Gaia. Au susţinut locurile şi energiile pentru voi şi pentru Pământ un timp foarte lung.  Sunteţi foarte conectaţi în special la aceste tipuri de fiinţe vii.
Deci, recent când această balenă a trecut pe partea cealaltă, şi sa aflat la ştiri, a fost un memorandum. De asemenea reaminteşte ce multă energie a menţinut această prietenă a voastră.  Prin plecarea ei această energie se reîntoarce la voi. Nu este nevoie de tristeţe.  Aveţi compasiunea şi înţelegerea ciclului întreg a tuturor lucrurilor.  Dar, este timpul pentru reamintire, pentru înţelegere - cel puţin din punctul de vedere energetic – reamintire a călătoriei care va adus aici, pe Pământ, în primele zile ale venirii voastre.
Şi, de asemenea înţelegeţi că aceste fiinţe sunt într-un sens, este dificil de descris - sunt îngeri în felul lor. În timp ce ele părăsesc planeta, cel puţin corpul lor fizic, energiile lor rămîn disponibile ca să lucraţi cu ele. Într-un fel, ele devin curierii voştri.  Deci, încă un lucru eliberat, şi încă un lucru de onorat!  Mulţumesc.
Întrebare de la Shaumbra 2: (O femeie la microfon)
Serviciul meu este cam haotic, şi inconstant şi pretenţios. Am un şef care mă solicită foarte tare. Îmi este greu să folosesc ceea ce tu sugerezi - să permit, să mă relaxez şi să dau voie. Ai alte sugestii pentru mine?
Tobias: 
Într-adevăr, a permite este în funcţie de fiecare atitudine.  A-i permite să aibă pretenţii înseamnă să-i permiţi să-şi facă jocul...să controleze...şi să manipuleze...prin agende...prin jocuri de putere. Ce minunat este să joci acest joc......dacă vrei să fi în acest joc! Tu-ţi poţi permite de asemenea să-ţi îndepărtezi energia de la acel joc. Tu ai înţepenit acolo.
Nu este nici o doctrină divină care ti-a spus că trebuie să fii acolo.  Ne-am gândit că am spus acest lucru în comunicarea de astăzi; dacă vrei să pleci, tu eşti în siguranţă să faci acest lucru (ceva râsete). Suntem încântaţi că ai venit înapoi ca să primeşti mai mult din această energie.
A permite înseamnă să înţelegi că ei trec prin procesul lor, să înţelegi însă că tu nu trebuie să participi niciodată...decît dacă tu doreşti să participi...numai dacă tu doreşti. Există potenţial afară chiar acum pentru tine. Putem vedea acest lucru din perspectiva noastră. Acest potenţial te înconjoară chiar acum. Este simplu pentru tine să alegi.
Acum, nu trebuie să cunoşti specific totul şi nici numele acestora lucruri potenţiale. Ceea ce-ţi este necesar face o alegere pentru tine de pe platforma de siguranţă despre care noi am vorbit mai înainte...alegere - nu prea mult proiectată spre necesităţile tale materiale - dar îndreptată pentru împlinirea spiritului tău - alegere pentru a avea bucurie în viaţa ta – alegere pentru a fi cu oamenii cu care tu alegi să fii...alegere pentru abundenţă fără suferinţă......vezi tu. Aceste lucruri te aşteaptă. Nu trebuie să fii în acel serviciu.
Nici unul de aici - nici unul dintre voi aici nu a-ţi fost puşi să fiţi undeva, la serviciu, sau să aveţi un anumit soţ sau soţie, sau o anumită relaţie. Voi a-ţi ales. Voi a-ţi ales toate acestea. Aşa cum am spus la începutul săptămânii, nu mai folosiţi termenul, “Ei mi-au spus”, pentru că noi nu spunem niciodată. Poate, “Ei m-au sfătuit, dar nu că au spus.  A fost şi este întotdeauna alegerea voastră. Chiar şi acum, este libertatea voastră ca alegerea să o faceţi dintr-un loc foarte sigur. Veţi fiţi uimiţi cîte lucruri au să se grăbească să vină în viaţa voastră.  Mulţumesc.
Shaumbra 2:
Mulţumesc.
Întrebare de la Shaumbra 3: (prin Internet, citit de Linda)
Dragă Tobias, sunt într-o situaţie de viaţă ciudată. Un membru al familiei se pare că trăieşte şi respiră conflict, dramă şi energie de supărare. Sunt încurcat, şi nu ştiu cum să tratez acest lucru. Din această cauză am fost şi sunt şi eu foarte supărat, cărînd această stare.  Poţi te rog să mă ajuţi să înţeleg ce se petrece? Eu te iubesc!
Tobias: 
Într-adevăr, este de înţeles - aşa cum deja tu faci. Îţi dai seama că este supărarea lor, şi drama lor, şi conflictul lor.  Şi, aşa cum am mai spus astăzi, acest lucru nu trebuie să te afecteze niciodată. Poţi să fii conştient de acest lucru, dar tu nu trebuie să fii copleşit de această stare.  Dacă găseşti că este o situaţie dificilă fiind în apropiere, îndepărtează-te pentru un timp. Acest lucru îţi va da o mai bună perspectivă a dinamicii şi a jocului.
Înţelege că sunt mulţi, mulţi oameni pe Pământ care iubesc drama.  Acesta este un ciclu de dute - vino pe care ei trebuie să-l alimenteze. Este starea de dualitatea în joc, iar ei iubesc acest lucru.
Deci, aşa cum am spus, ai compasiune pentru ei, dar ai compasiune şi pentru tine însuţi.  Tu nu trebuie să rămîi în acea situaţie. Acum, poate te întrebi cum să te îndepărtezi de la această situaţie. Ies la suprafaţă cîteva elemente ale fricii. Pur şi simplu, du-te pe aceea platformă de siguranţă, şi de acolo fă alegerea ta. Fă alegerea de a te elibera de toate acestea. O să fii uimit de toată dinamica nouă care intră în joc.
Întrebarea de la Shaumbra 4 (o femeie la microfon)
Hello, Tobias.  Mama mea a murit cu câteva zile în urmă. A murit în ajun de Crăciun. Cum o duce, în special în lumină...Ea a avut un fel de încredere în timpul vieţii, cum că nu este nimic dincolo de  o viaţă umană. Cum o duce ea?
Tobias:
Pentru că noi lucrăm cu tine regulat - cum să spun - am fost disponibili atunci când ea a trecut pe partea noastră.  Trecerea ca atare a fost chiar uşoară. Nu a fost o traumatizantă. Şi, noi înţelegem exact aşa - atunci când ea a fost conştientă de trecere, primele gânduri sau cuvinte pe are ni le-a adresat au fost, “Mindy a avut dreptate!” (râsete şi aplauze din audienţă). Acest lucru a încântat-o foarte mult pentru că mereu a fost o parte din ea, aşa cum ştii, care a depus efort să se alinieze cu energiile tatălui tău, pe de o parte, iar o parte a vrut să se alinieze cu tine.
Întotdeauna a fost rezervată o parte din ea, să fie cu adevărat alături de tine. Dar, a simţit în acelaşi timp că rolul ei în viaţă este să aibă o a doua feminitate, o relaţie energetică cu tatăl tău. Ea a ascultat ceea ai spus tu - în linişte, desigur. A auzit cuvintele şi într-adevăr a simţit energia. Dar, nu şi-a permis ei însăşi să sondeze sau să pună întrebări pe care într-adevăr ar fi vrut să le pună.
În ultimele zile, aşa cum ştii, a fost o conectare mai diferită şi mai profundă între voi două. Ea s-a bizuit pe tine, cu toate că nu au fost nevoie de cuvinte. Energiile au fost acolo, şi au făcut parte din viaţa ta în ultima lună. Ea s-a ţinut în special – de energia ta - când a trecut, şi de aceea a fost totul atât de paşnic.
Când a ajuns pe partea noastră, ea ia avut alături pe toţi cei din Consiliul Crimson - desigur la cererea ta, pentru a o saluta.
Chiar acum ea este – cel mai bine spus - se odihneşte.  Energia ei nu este disponibilă chiar acum. Vor trece câteva luni până când tu o să o simţi înapoi. Ea îşi ia puţină vacanţă după o viaţă dificilă, dificilă mental.  Când ea o să vină înapoi la tine, energia ei o să fie diferită. Tu nu o vei recunoaşte în mama ta pe care ai cunoscut-o. O să fie mult mai înviorată, mai deschisă, mai veselă, într-adevăr.
O să vezi că conectarea pe care voi două a-ţi avut-o ca surori în viaţa anterioară, vine înapoi, prin ajutorul ei - aşa cum tu deja şti - cu un nou tip energetic. Nu este un sfat, este o muncă de facilitare energetică pe care ai vrut să o faci.
Şi, aşa cum ti-am spus, trecerea ei deschide o uşă complet nouă pentru o relaţie de împlinire ce vine în viaţa ta.( Ceva râsete la un gest făcut în linişte de cea care se află la microfon ....de“Da”).Tu ai rezistat la această relaţie de împlinire în viaţa ta până acum.
Ea nu este disponibilă chiar imediat.  Dar, la una dintre adunările noastre în următoarele trei sau patru luni, noi te vom invita să vii la microfon, şi o să auzim ce o să-ţi spună ţie, ca fiica ei.
Shaumbra 4:
Mulţumesc.
Tobias:
Într-adevăr.
Întrebare de la Shaumbra 5: (prin Internet, citită de Linda)
Dragă Tobias, aş vrea să ştiu mai mult despre relaţiile Energiei Noi în ceea ce priveşte cei cu care suntem căsătoriţi. Cum creăm modelele Energiei Noi în interiorul relaţiilor existente? Putem elibera fără să rupem relaţiile cu partenerii noştri? Sau, vorbeşte doar frica? Cunosc mulţi care au această problemă acum. Mulţumesc.
Tobias:
Dorim să fim în stare să vorbim foarte dulce aici, prin Cauldre.
Mulţi dintre voi o să trebuiască.......mulţi dintre voi o să treceţi prin procesul de eliberare a relaţiei voastre din Energia Veche. Când spunem eliberare, această stare trebuie să vină din interiorul cel mai profund al fiinţei voastre, să eliberaţi total – nu să eliberaţi într-o oarecare măsură, sau un fel de eliberare, sau un pic – ci să eliberaţi complet. Şi, cînd  sunteţi sinceri văzînd cu cine sunteţi, şi cînd cu adevărat eliberaţi, pentru ca partenerii voştri să poată pleca, câţiva dintre ei vor dori să plece...câţiva au să vrea să plece.
Au să fie situaţii în relaţii ce par că vin dinafară, dar ele sunt de fapt generate din interior, ceea ce va determina ca voi să mergeţi în direcţii separate. Trebuie să doriţi să aşezaţi totul pe o linie. Trebuie să doriţi să eliberaţi în totalitate.
Pentru câţiva dintre voi, acest lucru nu înseamnă ca fiecare să meargă pe drumuri separate, în schimb se cere o refacere completă în cadrul relaţie. Acest lucru va cauza - cum să spun – va trebui făcută o evaluare totală, din toată inima în relaţia voastră............în ceea ce privesc banii...în ceea ce priveşte sexul...în ceea ce priveşte compasiunea pe care o aveţi unul faţă de celălalt.....în ceea ce priveşte ţelurile voastre proprii şi dorinţele voastre de viaţă.
Noi nu dorim să definim modul în care arată o relaţie în Energia Nouă în detaliu, doar spunem că aceste relaţii nu mai sunt construite pe două părţi neîmplinite, dar care se împreunează în încercarea de a fi un întreg împlinit - care, aşa cum ştiţi, nu a mers niciodată. Mai degrabă se întîlnesc două entităţi umane care sunt împlinite, în energia lor proprie, întîlnirea lor însemnînd astfel sărbătorirea în bucuria vieţii. Aşa cum mulţi Shaumbra o ştiu, în inima lor, este necesară o eliberare adevărată. Apoi, dacă este potrivit ca totul să revină pe un nivel nou şi o Energie Nouă, va reveni.
Noi nu.......Cauldre ne forţează să punem aici o notă legală (câteva râsete). Nu promovăm despărţirea. Noi simţim că relaţiile sunt minunate.  Aşa cum am spus mai înainte în Shoud, eu aştept cu nerăbdare relaţia mea proprie, plăcută! Dar, mai spunem că această relaţie ar trebui să fie bazată pe compasiune şi dragoste pe Energie Nouă, în locul karmei Vechi, sau în locul fricii.
Întrebare de la Shaumbra 6: (O femeie la microfon)
Hello, Tobias. Eu am trecut printr-un episod foarte interesant joi noaptea. Am simţit că acel moment a avut de a face cu ceea ce ai comunicat despre angajamentul nostru făcut în Atlantida. Eu cred că am eliberat în totalitate acel angajament. Eşti drăguţ să comentezi acest lucru...Orice comentariu este bine venit?
Tobias:
Într-adevăr...într-adevăr... aici, acum câteva zile noi am avut un Shoud pentru grupul care s-a adunat pentru celebrare. Noi am vorbit acelui grup în special pentru că ei au fost împreună în Templul Tien în Atlantida. Acestea au fost temple fenomenale unde noi am studiat natura umană.
Noi doar am început să avem un simţămînt al divinităţii, un simţămînt al Dumnezeului. Am înţeles Dumnezeul aşa cum îl înţelegeţi voi astăzi. Nu am avut religii în trecutul acelor zile. Ne-am bazat mai mult pe ştiinţă şi am fost mai practici. Dar, am început să simţim că suntem mai mult decît entităţi umane pe Pământ. A exista o forţă călăuzitoare.
Deci, în Templul Tien-ului a fost un grup. Mulţi Shaumbra au fost atunci acolo. Dacă vă permiteţi, puteţi să vă conectaţi şi să simţiţi dacă a-ţi fost acolo - în Templul din Tien. Noi am făcut un angajament atunci, acolo. Am fost şi eu acolo cu mulţi dintre voi.
Am făcut un angajament în timp, că vom ajunge să înţelegem divinul, că vom ajunge să înţelegem ceea ce voi numiţi Dumnezeu. Am făcut un angajament că vom urma o cale ce ne va aduce la punctul de conectare al umanului cu divinul.
Noi am înţeles noţiunea ciclului prin vieţi. Am înţeles foarte bine ceea ce numiţi reîncarnare. Dar, concepţia noastră despre Dumnezeu a fost foarte copilăroasă, foarte imatură, comparată cu ceea ce simţiţi voi acum. Am făcut un angajament profund, prin luni de ceremonii sacre, intense ceremonii, ca la un moment dat o să realizăm împreunarea, divinului cu umanul.
Aceasta este o cale pe care mulţi dintre voi, în special cei care au fost în noaptea trecută acolo, au urmat-o. Angajamentul a fost atât de profund încît voi nici nu la-ţi mai recunoscut în interiorul vostru, nici nu a-ţi ştiut că este acolo, ci a-ţi crezut că face parte din machiajul general. A fost într-un fel un jurământ.
Deci, am provocat grupul din noaptea trecută ca din profunzimea fiinţei lor să elibereze angajamentul. Acest lucru a fost aproape un sacrilegiu să le cerem să elibereze ceea ce a fost atât de mult timp o parte din ei – ceea ce sunteţi voi, dragii mei. Atunci când va-ţi permis să faceţi acest lucru, a avut loc un impact energetic profund şi va continua să cauzeze - cum să spun - fiori şi cutremurări în interiorul vostru pentru un timp.
Dar, permiţându-vă să eliberaţi angajamentul – cu alte cuvinte, înţelegeţi călătoria care se sfârşeşte, şi astfel divinul cu umanul se contopesc. Prin eliberarea acelui angajament, voi eliberaţi o mare greutate, o mare povară, şi o responsabilitate. Şi, acum voi puteţi să începeţi să trăiţi pur şi simplu această contopire a divinului cu umanul, în loc să alergaţi după ea.
O să fie dinamică în viaţa voastră. Se va schimba. Voi vă gândiţi că ultimii ani au fost plini de schimbări. (Râsete din audienţă şi chicotirile lui Tobias) Sunt mult mai multe care au să vină! Dar, sunt schimbări în împliniri, schimbări în a vă aduce pe un nivel complet nou în interiorul fiinţei voastre în primul rând, apoi manifestând acest lucru în afară.
Fiţi foarte deschişi la orice lucru. Şi - cum să spun - Quan Yin ne cere să spunem următorul lucru. Auziţi...auziţi lucrurile. Nu vorbim aici numai pentru urechile voastre. Auziţi sufletul vostru, sufletul oamenilor din jurul vostru şi al umanităţii întregi. Quan Yin este maestră în a auzi cântecul entităţilor umane, din inimilor lor. Este foarte important pentru voi să auziţi acest cîntec interior.
Dacă depuneţi efort şi încercaţi să descifraţi modul în care trebuie să auziţi, atunci mergeţi în direcţie greşită. Pentru a auzi pur şi simplu îmbrăţişaţi şi vă deschideţi, simţindu-vă în siguranţă. Fiţi pe acea platformă sigură, şi auziţi ce se petrece în jurul vostru.
Shaumbra 6:
Mulţumesc, Tobias.
Întrebare de la Shaumbra 7: (prin Internet, citită de Linda)
Dragul meu Tobias, în primul rând, mulţumesc. În conversaţia cu oamenii care sunt interesaţi din punct de vedere spiritual, uneori mi se pun întrebări la care nu ştiu să răspund. Ei mă întreabă; “De ce nu crezi că există negativitate, rău, spirite rele...oamenii care fac ritualuri magice negre şi care ne pot răni? Dacă crezi că este o energie bună, iubitoare şi pozitivă, atunci nu este şi cealaltă polaritate?”. Această întrebare mi-a fost pusă de mai multe ori în ultimele săptămâni, ceea ce m-a făcut să mă gândesc, şi să mă îngrijorez în ceea ce priveşte acest aspect. Fiind nou în acea clasă, te rog să-mi spui cum să răspund la această întrebare. Eu nu sunt prea sigur de răspunsul pe care este bine să-l dau.
Tobias:
Într-adevăr, totul este doar energie. Cum vrei să aplici această energie? Vrei să o aplici aşa cum spui, în dualitate, înspre partea întunecoasă? Vrei să o aplici spre lumină? Ambele pot fi în dezechilibru.
Există lumină în dezechilibru, dragi prieteni. Mulţi dintre voi a-ţi experimentat acest lucru în viaţa voastră. Această stare este ca şi lumina “zahărului pe băţ” care nu are substanţă sau tărie în sine. Ea se sfarmă când menţionaţi ceva despre întuneric.
Există întuneric în dezechilibru, desigur, ceea ce voi numiţi rău sau negativ. Toate aceste lucruri există. Există în camera aceasta chiar acum. Sunt forţe negative şi întunecoase aici, de asemenea. Ele însă nu vin să deranjeze sau să schimbe ceva, pentru că voi sunteţi într-un loc al compasiunii.
Au venit aici din curiozitate, întrebându-se ce se petrece Sunt obişnuite cu lumina acoperită cu zahăr. Da, încearcă să vă sperie. Dar, nu găsesc această posibilitate aici. Găsesc o stare foarte echilibrată, găsesc doar energie.
Există rău. Există întuneric. Voi toţi a-ţi jucat şi acest rol. Toţi a-ţi avut un timp minunat prin această experienţă. Există lumină de asemenea. Şi, voi a-ţi avut un timp minunat de experienţă şi acolo. Acum voi sunteţi doar energie. Pur şi simplu explică-le în felul acesta. Ei încă mai sunt în dualitate...vezi tu. Vor să aibă forţe opuse. Pe platforma sigură nu sunt forţe care se opun. Acest lucru este simplu.
Întrebare de la Shaumbra 8: (Un bărbat la microfon)
Tobias, întrebarea mea vine de fapt dintr-o exprimare a lui Geoff, mediatorul. El a menţionat la sfârşitul unei zile de învăţătură în Sante Fe, recent, că dacă nu-ţi place viaţa ta...călătoria ta...locul unde te afli...contractul tău, poţi să schimbi, dacă nu-ţi place, doar cerînd acest lucru. Deci, întrebarea mea este - cât timp ia această schimbare? Cum să pun întrebarea vis a vis de această schimbare? În al doilea rând, cât de mult durează ca să vedem această schimbare, şi să ştim că ea s-a manifestat?  Şi, poţi te rog să ne răspunzi cât mai simplu fără efort? (râsete din audienţă)
Tobias:
Într-adevăr...aici este Cauldre, pricinuind toate aceste tulburări (mai multe râsete). Într-un sens, tu deja ţi-ai permis ca schimbarea să aibă loc. Dar, noi vedem privind energia ta, că tu ai un picior pe frână şi în acelaşi timp ai un picior pe accelerator. Această atitudine nu lucrează întotdeauna bine, după cum ştii, în special pe aceste drumuri noaptea (se referă la drumul înzăpezit din Colorado în acea perioadă).
Este vorba despre, simţământul pe care îl aveţi pe platforma de siguranţă pentru a permite schimbării să pătrundă în viaţa voastră, pentru a coborî din ciclul karmic Vechi, să astfel să ieşiţi din Energia Veche. Aşa cum am spus de multe ori, acest lucru se întâmplă oricum. Acest lucru se va întâmpla oricum pentru că voi a-ţi permis să se întîmple.
Să dăm un timp în care se va produce schimbarea nu este potrivit. Dar - cum să spun - dacă tu vorbeşti altor Shaumbra care sunt în cameră, au să-ţi dea poate o idee bună. Această schimbare se poate produce în cîţiva ani sau în cîteva decenii. (râsete)
Dar, poate fi mai uşor dacă stai în afara elementului de suferinţă, dacă permiţi schimbării să vină foarte graţios, fără efort în viaţa ta. A specifica de la cine, ce, când, unde şi de ce trebuie să determine schimbarea este fără rost. Totul vine la tine la timpul potrivit.
Lucrul cel mai bun pe care ţi-l spunem, este că tu încerci să intri în mintea ta. Noi nu te blestemăm. Tu încerci să te uiţi la lucruri sigure. Tu încerci să cauţi calea cea mai înaltă prin potenţialul său.
Pur şi simplu fă alegerea pentru tine... de pe platforma de energie în siguranţă. Fă alegerea de a trece prin acele schimbări într-un fel iubitor şi graţios. Timpul este neimportant pentru acest lucru, într-un fel.....Acesta nu contează. Este de fapt vorba despre cât conflict, şi suferinţă există în trecutul tău.
Pentru Shaumbra care ascultă, care sunt aici, în această cameră, astăzi, vă spunem că timpul nu este un element important. Este de fapt vorba despre cît efort depuneţi, despre cât de mult menţineţi lucrurile Vechi, lucruri care devin o povară, şi lucruri care sunt dureroase. Sunt sigur că mulţi Shaumbra care fac parte din acest Shoud astăzi ar spune că dacă ar trebui să facă totul de la început, ei ar elibera mult mai repede, mult mai repede.  Ei ar înceta să reziste.
Dar, desigur, vezi tu că ei nu au...ei nu au ştiut ce o să se întâmple. Nu a fost nimeni care a trecut prin aceste experienţe înainte. Ei au fost deschizătorii de drumuri noi.
Mulţumesc...dar, schimbarea se va întâmpla mai repede decât te gîndeşti. (Ceva râsete)
Întrebare de la Shaumbra 9 (Un bărbat la microfon)
Hello, prietenul meu bătrân. Eu aş vrea să-ţi mulţumesc pentru răspunsul la întrebarea despre Pământul Nou pe care am scris-o - tu cred că m-ai privit. Şi eu aş vrea să fiu îndrăzneţ şi să vorbesc în numele nostru de Shaumbra pentru un moment. Noi avem foarte multă pasiune. Îţi mulţumim. Eu aş vrea să ştiu - noi am vrea să ştim - cum o duci? (Râsete din audienţă)
Tobias:
Mulţumesc. Chiar bine! (Mai multe râsete) A fost o plăcere să o aduc pe Quan Yin astăzi aici. Noi a trebuit să aşteptăm un timp. A fost foarte uşor astăzi cu toate aceste energii, pentru că este o audienţă mare şi prin cei care ascultă în direct, şi care au făcut parte din adunarea noastră de astăzi. Deci, energia a fost foarte bine întemeiată – a fost foarte uşor pentru mine, Tobias şi pentru ceilalţi să ajute la aducerea în interior a acestui element energetic sigur.
Noi am fost foarte ocupaţi pe partea noastră pentru pregătirea datei de 18 Septembrie 2007. Deci, noi am fost foarte, foarte ocupaţi cu acest lucru. Eu nu prea am putut să fiu   în ultimul timp în vilişoara mea (cîteva râsete. Tobias se referă la “vila lui de vis” pe care a descris-o mai de mult) Eu însă găsesc timp să mă întâlnesc pentru o discuţie şi pentru a rîde cu Sfântul Germain, regulat.
Eu sunt - cum să spun - eu am făcut un angajament să lucrez pe partea aceasta a voalului atâta timp cât sunt cei din primul val de Shaumbra încă pe Pământ şi vor călăuzire şi ajutor.
Eu aştept foarte, foarte mult cu nerăbdare să vin înapoi pe Pământ, pe Pământul Vechi. Aştept cu nerăbdare să vin înapoi pentru că peisajul s-a schimbat şi se schimbă mereu radical. Deci, eu voi veni înapoi pe Pământul Vechi. Dar, o să fie un loc diferit datorită muncii pe care voi a-ţi depus-o. Mie îmi este foarte, foarte dor.
Aceasta a fost cea mai dificilă decizie pe care.......Cauldre îmi spune că eu mă abat de la subiect (râsete) Dar, tu ai întrebat. (Mai multe râsete) A fost o decizie foarte dificilă să părăsesc Pământul în ultima mea viaţă, cu puţin înainte de Yeshua, când Arhanghelul Mihail a venit la mine...şi m-a întrebat dacă eu doresc să merg înapoi în regatele celeste...şi să nu vin înapoi pe Pământ până ce acest grup remarcabil de oameni cunoscuţi sub numele de Shaumbra o să-şi facă munca...o să treacă prin ciclurile mai multor vieţi până vor aduce Energia Nouă, şi vor construi acest loc numit Pământul Nou.
Deci, eu am angajamentul meu profund de a sta pe această parte. Dar, oh, dragi prieteni, cât de mult doresc eu să mă reîntorc pe Pământ, ştiind ceea ce ştiu acum! (Mai multe râsete) Mulţumesc.
Shaumbra 9:
Mulţumesc.
Linda: Ultima întrebare.
Întrebare de la Shaumbra 10: (O femeie la microfon)
Hello, Tobias. Hello tuturor. Sunt foarte recunoscătoare că mă aflu aici. Sunt pentru prima dată aici, şi este minunat. Întrebarea mea se referă la tristeţea şi supărarea pe care eu o simt datorită părinţilor mei, şi datorită situaţiei lor, şi alegerilor trecute din viaţa lor. Eu simt că depun efort continuu cu supărare şi tristeţe. Ei găsesc acest lucru ca o manifestare normală în viaţa mea datorită alegerilor nepotrivite pe care le fac...uneori, şti tu, în ceea ce priveşte relaţiile cu cei pe care îi iubesc, şi multe alte alegeri.
Eu de asemenea...eu mă chinui cu un lucru pe care mama mea mi la spus. Ea are 53 de ani şi este foarte bolnavă, şi aşteaptă să moară. Eu găsesc...eu gândesc că este o persoană minunată care a avut o viaţă grea, şi este o entitate cu multe talente. Mă chinuiesc aceste lucruri, în sinea mea. Cred că am nevoie de sfaturi, sau de înţelegerea pe care nu o găsesc în mine, deşi o am dar nu sunt capabilă să o văd... ştii tu ce spun eu?
Tobias:
Într-adevăr...supărarea şi strădania prin care treci acum apare numai ca rezultat al situaţiei tale cu familia biologică. Dar, noi te îndemnăm să respiri adânc şi să mergi în interior pentru o înţelegere reală, pentru a vedea de unde vine supărarea şi strădania. Toţi cei care sunt aici astăzi...şi care ascultă pe Internet - înţeleg aceste provocări ale supărării şi strădaniei tale. Această stare vine deoarece a existat un proces de trezire în interiorul tău.
Acum, tu ajungi în faza de supărare şi frustrare. Te întrebi de ce te afli aici... unde te vei duce de aici... de ce viaţa trebuie să fie atât de dificilă. Este de fapt supărarea ta, frustrarea ta şi efortul tău. Dar, tu vezi toate acestea ca fiind exteriorizate în mediul tău. Vezi aceste stări în părinţii tăi...în întrebările tale personale despre viaţă...în întrebările tale puse despre locul unde vei merge de aici înainte.  Tu vezi aceste trăiri particulare în părinţii tăi.
Noi îţi cerem să priveşti pe mai multe nivele...să stai în spatele zidului scund...şi să vezi ce se întâmplă în interiorul tău...atunci vei înţelege că nu trebuie să treci printr-un proces lung şi dificil de trezire. Mulţi Shaumbra au trecut printr-un proces de trezire înaintea ta. Acest fragment al călătoriei tale poate să fie fără efort. Îţi cerem să stai în spatele zidului scund, pe această platformă a energiei de siguranţă şi să faci alegerea de aţi permite să treci prin toată această trezire a procesului de integrare divină fără toate rănile adânci care par că fac parte din el.
Noi îţi cerem să-i priveşti pe părinţii tăi într-o lumină complet nouă. Ei sunt cei care au venit - cum să spun - să fie învăţători pentru tine. Într-un fel, tu poţi spune că au venit aici în serviciu tău – Pare ciudat dar ei au venit cu adevărat pentru a fi în serviciu tău. Este o poveste foarte lungă în spatele acestei relaţii, foarte lungă, iar ea are de a face cu karma străbună. Într-un fel, tu ai fost selectată să-i aduci pe străbunii tăi în afara unui ciclu karmic răutăcios. Deci, părinţii tăi au venit ca să fie în serviciu tău.
Mama ta biologică ştie că se apropie timpul când tu ajungi într-un punct final, de aceea, munca ei, într-un sens este finalizată. Ea manifestă un dezechilibru în corpul ei şi de aceea spune că este timpul să plece. Vorbeşte cu ea - nu neapărat prin cuvinte - vorbeşte energetic. Vorbeşte de la suflet la suflet. Fă în aşa fel ca ea să înţeleagă că într-adevăr tu apreciez şi onorezi serviciul pe care ţi la făcut.
Ea nu trebuie să părăsească Pământul acum, dacă ea alege acest lucru. Poate să readucă corpul ei în echilibru. Poate să meargă afară şi să-şi trăiască viaţa pentru ea însăşi un timp. Dă-i voie să ştie acest lucru. Vorbeşte cu ea de la suflet la suflet şi dă-i voie să ştie că tu ajungi la acest punct de trezire, şi că tu ai suportul familiei de aici, pe cei cunoscuţi sub numele de Shaumbra. Dă-i voie să ştie că acum poate să-şi trăiască viaţa din plin.
Şi în special în următoarele câteva zile, Quan Yin vrea ca tu să şti că ea - nu trebuie să ştii cine este ea - o să vină şi o să lucreze cu tine. Energiile lui Quan Yin o să lucreze cu tine foarte puternic pentru a vindeca cîteva lucruri despre care noi nu vrem să discutăm aici, cîteva lucruri personale din interiorul tău. Acesta este darul ei pentru tine.
Shaumbra 10:
Mulţumesc foarte mult.
Tobias:
Mulţumesc.
Deci, acestea fiind spuse, Shaumbra ne apropiem de final în  această energie. Dar, noi cerem - Quan Yin cere şi ea încă odată - daţi voie respiraţiei pentru ca într-adevăr să întemeiăm această energie sigură, o energie, o platformă, de pe care puteţi să lucraţi acum şi care este construită din compasiune - compasiune pentru fiecare om, şi compasiune pentru voi înşivă - o platformă sigură a energiei care este bazată pe “patru”, elemente energetice ne-competitive şi ne-conflictuale. Respiraţi această stare în interior şi întemeiaţi această energie sigură mai mult ca orice. Shaumbra, permiteţi-vă să fiţi tot ceea ce sunteţi. Este necesar acum pentru voi să fiţi ceea ce sunteţi.
ŞI AŞA ESTE!
 
 
Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.
Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.
Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţie prin Geoffrey Hoppe.
Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere a lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încît noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.
“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.
Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.
Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.
Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.
Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.
© Copyright 2004 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved