SERIA ENERGIEI NOI
“SHOUD 7: “EMBRACE LIFE”
“SHOUD 7: “ÎMBRĂŢIŞEAZĂ VIAŢA”
7 FEBRUARIE 2004

 

Şi aşa este, dragi Shaumbra, că noi ne împreunăm în această energie sigură şi sacră. Este o bucurie să vin înapoi în acest loc unde cu toţii ne-am împreunat. Dacă voi sunteţi aici în corpul vostru... dacă voi sunteţi aici energetic...... este acelaşi lucru...... acelaşi lucru. Ce bucurie este să auzim serenada dată nouă de voi... să vă auzim că vă exprimaţi din inima voastră... din sufletul vostru... fiind ceea ce sunteţi cu adevărat.
Energiile acestei zile sunt puternice şi se mişcă repede, ca şi voi toţi cei de aici care sunteţi puternici şi vă mişcaţi repede. Uneori este dificil. Noi înţelegem acest lucru. Dar, aşa cum am mai spus, voi continuaţi şi suportaţi. Chiar cereţi mai mult.
Ştiţi că Vechea călătorie este terminată, iar experienţele Noi încep acum. Unii dintre voi încă mai sunteţi confuzi în această trecere. Nu sunteţi siguri de însemnătatea acestor transformări a acestui timp. Încercaţi adesea să mergeţi în trecut, să mergeţi înapoi pentru a face lucrurile aşa cum le-aţi mai făcut şi înainte. Atunci când experienţele şi situaţiile Noi vin în viaţa voastră, voi încercaţi să readuceţi din trecut, ceea ce a-ţi învăţat. Şi, într-adevăr au fost multe lucruri minunate, multă înţelepciune. Dar, multe din acestea acum sunt Noi, sunt într-o energie nouă. Ştim că aceste lucruri puţin vă descentrează.
De aceea ne place să venim la aceste adunări şi să lucrăm împreună... să ne jucăm cu voi... ajutând-vă să înţelegeţi de ce simţiţi ceea ce simţiţi... ajutând-vă să înţelegeţi că voi a-ţi preluat ceva extraordinar. Deşi acest lucru pare dificil de înţeles, el poate să vă aducă o răsplată foarte mare, şi în realitate poate să fie foarte amuzant şi foarte îmbucurător. Nu trebuie să fie dificil.
Într-adevăr... noi suntem într-un loc sigur împreună, acelaşi loc sigur care a fost adus la întâlnirea noastră trecută şi continuă de atunci. Mulţi dintre voi a-ţi avut experienţe asemănătoare... cum ar fi; să aplicaţi locul sigur... să înţelegeţi ceea ce înseamnă sigur cu adevărat. Aceste experienţe pot fi o provocare.
Dar, când aveţi o privire generală a experienţelor, înţelegeţi că acest moment este sigur, şi că fiecare experienţă are un scop - nu un scop care este dat de Spirit sau îngeri – ci un scop pe care voi vi l-aţi ales... pentru o Nouă experienţă. Aţi ales aceste experienţe pentru a învăţa, şi astfel într-o zi, într-o zi foarte, foarte curând voi să puteţi să-i ajutaţi pe alţii să înţeleagă. Voi treceţi primii, prin aceste experienţe ca să puteţi avea empatia şi înţelegerea pentru acei care în urma voastră.
Am avut o discuţie ceva mai de mult, cînd am spus, “Nu este vorba despre voi, nicidecum”. Ştim că este dificil de înţeles uneori pentru că pare a fi vorba despre voi. Dar, vă daţi experienţe - uneori în situaţii foarte dificile – pentru ca într-adevăr să puteţi avea înţelegerea necesară pentru studenţii voştri. Voi sunteţi cu adevărat învăţători. Este o titulatură plăcută, minunată şi sacră.
Voi a-ţi fost învăţători cu mult înainte de a veni pe Pământ - voi toţi. Nu există nici o diferenţă între Shaumbra care sunt prezenţi aici, Shaumbra care ascultă sau Shaumbra care citeşte. Toţi sunteţi învăţători. Această stare reprezintă Consiliul Crimson. Acesta lucru înseamnă culoarea crimson care menţine energia prin care îi învăţaţi pe alţii.
Şi, aşa cum ştiţi, cei mai buni învăţători sunt cei care intră în experienţe... cei care experimentează pentru ei înşişi, experimentează orice oportunitate. Deci, voi intraţi în provocări şi circumstanţe dificile... provocări frumoase şi situaţii uşoare pentru a înţelege cum lucrează energiile, pentru a putea împărtăşi experienţele avute, învăţîndu-i pe alţii.
Oh, şi acest lucru este benefic pentru voi. Voi puteţi să experimentaţi în această viaţă toate provocările. Ştim că nu este uşor. Puteţi experimenta cum este în primul rând această nouă energie. Voi sunteţi primii care lucraţi cu Energia Nouă, cei dintâi. Este o onoare să faceţi acest lucru - primii care lucraţi cu Energia Nouă în timp ce sunteţi în corp fizic.
Deci... deci, astăzi - cum să spun - o să facem lucrurile puţin diferit (ceva mormăieli din audienţă cu “uh, oh” ici colo).
Vedeţi voi... atunci când avem aceste întâlniri, noi avem de fapt o înţelegere de bază care este în inima şi mintea voastră, a Shaumbrei. Şi, aşa cum am spus de multe ori, noi vă provocăm pur şi simplu. Acest lucru este numit un Shoud locul unde sunt energiile voastre... conştienţa voastră... lucruri la care lucraţi în realitatea voastră trează umană... la fel şi în starea viselor voastre. Acesta este ceea ce se numeşte Shoud. Noi nu facem decît să reflectăm informaţia înapoi spre voi. Avem ideea despre ceea ce vreţi să vă vorbim, ce vreţi să auziţi de fapt de la voi înşivă. Dar, această idee se schimbă uneori.
Şi, astăzi este una dintre acele zile. Noi am făcut o schimbare în programul nostru. Vă cerem să simţiţi astăzi diferenţa energiilor. O să fie o diferenţă vizibilă şi tangibilă în Shoud. Dar, energetic noi vă cerem să simţiţi diferenţa. Deci, respiraţi adânc şi simţiţi diferenţa în toate.
Înainte să începem Shoud-ul pentru această zi, noi vrem să vă spunem că multe din informaţiile care vin la voi au fost descărcate înainte tot de voi. Voi lucraţi în starea voastră de somn. Şi, astfel descărcaţi informaţii pentru voi înşivă, descărcaţi lucruri pe care le învăţaţi explorând în starea voastră de somn. În somn voi călătoriţi în diferite dimensiuni, în tipuri diferite de realităţi, explorând şi lucrând cu energiile. În somn voi luaţi date potenţiale şi variante a ceea ce se poate întâmpla în realitatea voastră umană şi vă jucaţi cu ele.
Poate treceţi printr-o situaţie interesantă care apare în viaţa voastră. Voi, aveţi multe posibilităţi diferite pentru a rezolva acea situaţie. Şi, în starea voastră de somn voi experimentaţi multe căi, diferite posibilităţi, pentru ca apoi să alegeţi una dintre ele, cea care este cea mai potrivită. Această informaţie este, într-un fel, descărcată în câmpul vostru energetic, în câmpul vostru din Acum-ul imediat, aşteptând să fie accesată.
Uneori voi vă gândiţi şi ne spuneţi că nu primiţi nici un răspuns de la noi. Nu există ca atunci când voi îmi vorbiţi mie, Tobias - sau oricărui înger sau arhanghel, entităţi de pe partea noastră – ca vocea voastră sau inima voastră să nu fie auzită. Pare dificil, doar pentru că informaţiile nu vin neapărat înapoi prin minte. Informaţiile vin şi sunt descărcate de voi. Ele sunt menţinute în câmpul vostru energetic şi le accesaţi în momentul de Acum, atunci când este timpul potrivit.
În toate Shoud-urile pe care le facem împreună informaţia este descărcată de fiecare dintre cei care participă şi de fiecare entitate care va citi în viitor. Informaţia este descărcată. În cazul de astăzi această informaţie a fost descărcată în timpul în care a vorbit Cauldre şi Linda. Atunci când atenţia voastră a fost concentrată asupra lor, noi am descărcat informaţia pentru voi toţi. Unii dintre voi a-ţi simţi acest lucru, şi veţi primi confirmarea în timp ce intrăm în mai multe detalii a Shoud-ului. Unii dintre voi care a-ţi descărcat deja informaţia aţi făcut-o să stea exact alături de voi, chiar în voi, aşteptând să fie accesată de minte, mintea care procesează informaţia. Această informaţie aşteptă cu adevărat să fie adusă în totalitatea ei în realitatea voastră umană, în timp ce noi furnizăm energiile acestei zile.
Această noţiune completă a descărcării este cea cu care voi a-ţi putea fi familiari. Uneori, vedeţi voi, căutaţi răspunsuri, şi răspunsurile sunt acolo unde sunteţi. Voi a-ţi lucrat pentru aceste răspunsuri. Voi aduceţi înapoi potenţialul. Potenţialul are o dinamică proprie. Este fluid şi se poate schimba. Voi aduceţi esenţa potenţială în realitatea voastră, aşteptând să lucraţi cu ea, aşteptând să experimentaţi acest potenţial în viaţa voastră.
De multe ori când căutaţi un răspuns, voi încercaţi să proiectaţi mult în exterior, într-o cale exterioară. Credeţi că răspunsul este ascuns în unele părţi secrete ale universului sau în alte dimensiuni la care voi nu aveţi acces. Noi vă vedem uneori...este ca şi cum voi încercaţi să daţi drumul la un zmeu iar acel zmeu va atrage fulgerul şi fulgerul va transporta informaţia la voi. Voi credeţi că trebuie să mergeţi mult în exterior ca să primiţi informaţia dorită.
Dragi prieteni, răspunsul este întotdeauna acolo unde sunteţi. Multe răspunsuri la întrebările voastre sunt chiar acolo unde sunteţi, în câmpul vostru de energie. Noi le vedem. Voi puteţi accesa această informaţie prin înţelegerea că răspunsul este deja acolo unde sunteţi şi prin ai permite să se manifeste. Accesaţi prin respiraţie adâncă care permite minţii să facă o pauză pentru un moment şi astfel să permită informaţiei să se facă simţită.
Şi, apoi mai este vorba despre a avea încredere în ceea ce primiţi, a avea încredere în înţelegerea care vine spre voi. Dacă nu simţiţi că înţelegerea este acolo, eliberaţi pur şi simplu şi mergeţi mai departe cu viaţa voastră. Înţelegerea va veni la voi poate... când conduceţi maşina pe drum... când mâncaţi o mâncare bună... când faceţi ceva ce nu are nevoie de presiunea minţii intelectuale pentru primirea unui răspuns.
Este multă informaţie descărcată pentru voi de Sinele vostru Divin, prin curierii care lucrează cu voi, prin îngeri care lucrează cu voi. Aceste informaţii se află chiar acum în interiorul vostru. Ca să găsiţi informaţiile necesare nu trebuie să vă proiectaţi energiile undeva într-un spaţiu foarte îndepărtat.
Dragi prieteni, în această zi noi am schimbat puţin lucrurile în jur datorită reacţiei voastre... datorită câtorva probleme... o reacţie care mă îngrijorează pe mine, Tobias. În această zi noi nu o să avem invitaţi sau vizitatori. Aş dori să vă vorbesc, de la inimă la inimă, un fost uman la umanul de astăzi, de la prieten la prieten.
Într-adevăr sunt multe entităţi, îngeri, care stau în cercul al Doilea sau al Treilea sau al Patrulea. Dar, energiile lor nu au impact şi nu ne influenţează direct. Ei sunt pur şi simplu observatori. Ei sunt cei care iau energia aleasă de voi, alegerea făcută în viaţa voastră. Apoi ei duc acele energii în alte regate, în regatul nostru, în regatul inter-dimensional, şi le pun la lucru. Aceştia sunt curierii voştri, cei care răspund la deciziile şi alegerile făcute de voi, şi apoi ajută în realizarea alegerilor făcute.
Dacă voi nu a-ţi fi avut acei curieri...dacă nu a-ţi fi avut acei îngeri care să suporte deciziile voastre, voi într-adevăr v-aţi fi simţit goliţi şi monotoni. Într-adevăr a-ţi fi simţit că nu este activitate sau energie în viaţa voastră. Acest lucru se întîmplă pentru că voi locuiţi în “realitatea umană”, sau ceea ce numiţi “dimensiunea a treia”. Voi v-aţi fi simţit pierduţi aici dacă nu ar fi fost curierii şi îngerii care-şi fac munca. Ei stau în cercul de dinafară în această zi, pur şi simplu observând şi aşteptînd alegerile voastre, astfel încît să poată răspunde potrivit alegerilor făcute de voi.
Deci, suntem numai noi astăzi...numai noi. Am mutat câteva lucruri în jur, subiecte despre care o să vorbim astăzi. Lucrând cu voi, şi ascultându-vă, şi auzindu-vă, noi am ştiut că este o problemă despre care trebuie vorbim.
Să mergem înapoi la energia de la ultima noastră adunare când noi am vorbit despre cele Patru Principii. Unii dintre voi - cum să spun - au simţit că într-adevăr au fost cinci, chiar dacă s-a vorbit doar despre patru. Unii dintre voi va-ţi gândit că a-ţi auzit cinci. Dar, a-ţi auzit numai patru. Acest lucru a fost făcut cu un scop. În realitate a fost încă un principiu. Nu a mai fost timp pentru al menţiona şi pe al cincilea şi nu am fost siguri dacă noi ar fi trebuit să-l menţionăm.
Aşa cum vă aduceţi aminte, Primul Principiu a fost despre COMPASIUNE/ÎNŢELEGERE... în primul rând înţelegere pentru voi înşivă... pentru fiecare decizie şi pentru fiecare alegere pe care voi a-ţi făcut-o în viaţa voastră... voi a-ţi făcut acest lucru pentru a descoperi ceva Nou. Niciodată nu au fost alegeri rele. Au fost câteva căi interesante prin care aţi făcut lucrurile.(Câteva râsete) Dar, cine suntem noi ca să vă judecăm? Noi nu mergem în pantofii voştri.
Este vorba despre înţelegere pentru fiecare entitate umană, înţelegerea că ei sunt în călătoria lor prin alegerea lor, înţelegerea că ei iau decizii bazate pe ceea ce vor să înveţe, bazate pe ceea ce vor să experimenteze, şi eventual să împărtăşească cu ceilalţi. Este vorba de a avea înţelegere pentru lumea voastră, înţelegerea că într-adevăr nu este nimic rău în ea, înţelegerea că fiecare uman a plănuit drumul lui particular. Este timpul ca fiecare entitate umană să respecte şi să onoreze ceea ce un alt uman a ales. Această înţelegere... este un element foarte important în Noua Energie!
Noi am vorbit de asemenea despre BALANŢĂ/ECHILIBRU, echilibrul prin care aduceţi în interior energiile... dincolo de dualitate - acum în Energia Nouă... echilibrul masculin/feminin... echilibrul între bine/rău... echilibrul între sus/jos. Toate aceste lucruri intră acum în echilibru.
Noi v-am vorbit despre modul de a vă simţi în siguranţă, pentru EXTINDEREA energiei voastre, am vorbit despre modul în care să vă deschideţi, şi să vă simţiţi în siguranţă încă odată. Ştim că mulţi dintre voi încă mai depuneţi efort în deschiderea energiei voastre , simţind că acest gest ar deschide o cutie tip Pandora....născându-se teama a ceea ce ar putea să intre. Voi a-ţi învăţat cum să faceţi faţă stărilor actuale - spunînd – este suficient dacă supravieţuiesc. A-ţi învăţat că dacă aveţi un spaţiu de energie îngustă voi puteţi să supravieţuiţi.
Este timpul acum să vă deschideţi şi să fiţi ceea ce sunteţi voi. Există lucruri pe care le doriţi în imaginaţia voastră, dar cărora nu le permiteţi să vină în interior, pentru că ţineţi hăţurile vieţii voastre proprii prea strânse. Este timpul să vă simţi în siguranţă şi să vă simţi atât de liberi pentru a deschide energiile potenţiale. Prin acest gest o să descoperiţi multe lucruri Noi, nu numai în experienţele umane, dar şi în experienţele altor regate.
Voi vreţi să fiţi capabili să ne vorbiţi. Vreţi să fiţi capabili să simţiţi energiile. Vreţi să fiţi capabili să vedeţi entităţi. Pentru acest lucru trebuie să vă deschideţi energia VOASTRĂ particulară. Noi suntem deja acolo... vedeţi voi. Este necesar ca voi să vă simţiţi în siguranţă şi să vă deschideţi, şi veţi vedea că noi am fost acolo unde sunteţi şi voi întotdeauna. O să vedeţi că a fost întotdeauna o curgere a energiilor inter-dimensionale în jurul vostru. Pur şi simplu voi v-aţi închis atât de strâns încât nu a-ţi putut să le percepeţi.
Într-o oarecare măsură, acest lucru a fost făcut cu un scop pentru ca voi să puteţi menţine concentrarea aici pe Pământ. Dar, pe cealaltă parte acesta s-a datorat fricii.
În măsura în care vă deschideţi, o să percepeţi toate activităţile care se petrec pe nivele diferite, trecând şi traversându-vă. Voi treceţi prin multe coridoare dimensionale în fiecare zi. Dar, nu sunteţi conştienţi de acest lucru pentru că v-aţi închis.
Noi v-am vorbit despre EXPRIMAREA energiilor voastre. Dar din nou, acest lucru face ca unii să se scarpine pe cap, aducând cu adevărat la suprafaţă problema fricii. V-am văzut pe unii dintre voi încercînd să vă exprimaţi în ultimele luni... unii dintre voi cu o mare plăcere şi cu mare succes. Unii dintre voi însă nu sunteţi siguri că vreţi să faceţi acest lucru, simţind că dacă vă exprimaţi pe voi înşivă, poate cădeţi înapoi... poate mergeţi înapoi... şi chiar că, acest lucru ar putea avea un impact negativ asupra voastră....
Este timpul să înţelegeţi că nu pierdeţi nici un tren. Nimeni nu poate să vă ia înţelepciunea şi înţelegerea pe care voi a-ţi câştigat-o. Nimeni nu poate să vă ia iluminarea obţinută de voi. Toate acestea ÎNTOTDEAUNA sunt acolo unde sunteţi. Încercaţi să plecaţi de la acest lucru. De ce încercaţi să blocaţi acest lucru? Unii dintre voi a-ţi făcut-o, şi aţi constat că lucrurile nu lucrează astfel. Voi vă simţiţi iritaţi, înghiontiţi, spunându-vă vouă înşivă că mergeţi înapoi din acel spaţiu de iluminare în care sunteţi. Unii dintre voi alegeţi experienţa căderii din iluminare iar acest lucru creează un dezechilibru foarte mare. Voi nu puteţi cădea în afara a ceea ce sunteţi în esenţă.... nu puteţi.
Deci, dragi prieteni, în această energie sigură puteţi să vă exprimaţi pe voi înşivă. Mulţi dintre voi aveţi vise şi aspiraţii, lucruri pe care vreţi să le faceţi în viaţă... idei noi care vin la voi tot timpul... idei care sunt mici şi simple..... şi de asemenea idei care pot revoluţiona felul de gândire, conştienţa... şi tehnologiile.
Dar, voi puneţi barierele în calea voastră, bariere din energii Vechi. Voi puneţi bariera, astfel că nu puteţi ieşi afară prin poarta începutului. Voi nu puteţi continua ideea în acest fel. Apoi, toate acestea aduc tristeţe în sufletul vostru. Simţiţi cu adevărat că a-ţi făcut ceva rău, că sunteţi - cum să spun - un eşec.
Este timpul să vă exprimaţi pe voi înşivă...... să vă jucaţi, să fiţi veseli.... să faceţi lucruri pe care întotdeauna a-ţi visat să le faceţi... să faceţi lucruri pe care niciodată nu a-ţi visat să le faceţi. Încercaţi ceva Nou. Energia curge prin voi. Nu o reţineţi şi nu o restricţionaţi. Folosiţi-o pentru creativitatea voastră. Aplicaţi-o pentru abundenţa voastră... pentru sănătatea voastră... pentru tot. Energia curge prin voi.
În special, Energia Nouă curge. Este o energie de expansiune, şi are nevoie de curgere. Puteţi menţine energia vibraţională într-un loc foarte limitat, lăsînd-o să vibreze în acel loc micuţ, dar nu şi Energia Nouă. Energia Nouă este o energie de expansiune, care are nevoie de spaţiu. Are nevoie să curgă, are nevoie de o viaţă proprie.
Ceea ce faceţi cu adevărat atunci când creaţi şi exprimaţi - este că daţi viaţă gândurilor, şi ideilor. Sunt ale voastre. Sunteţi Creatorii lucrurilor. Da, voi daţi la propriu viaţa. Acest gest joacă rolul Creatorului aici pe Pământ.
Aceste idei preiau apoi atribuţiile Noi Energii. Şi, ele continuă să se extindă în diferite direcţii. Ele emană din voi, dar apoi au o viaţă proprie. Aceasta este într-adevăr Noua Energie, dragi prieteni.
Există şi un alt atribut, un alt principiu. Înainte însă de a vorbi despre acest lucru, daţi-mi voie să vă vorbesc un minut despre întreaga călătorie pe Pământ... despre cine sunteţi... de ce sunteţi aici stând pe aceste scaune şi de ce sunteţi într-un corp fizic. Oh, voi acum sunteţi deja obişnuiţi cu acest lucru. Dar, a fost o zi când acest lucru a fost foarte straniu pentru voi. A fost altfel.
Noi am trecut prin detalii privitoare la acest lucru în minunata noastră Şcoală II. Venind pe Pământ... am proiectat energia în materie pentru prima dată... am pus energia voastră în forme de viaţă pe Pământ... în molecule şi chiar în atomi... pentru a simţi cum este cînd pui energie eterică ...cînd pui energie îngerească în materie. Apoi voi a-ţi pus energia voastră în diferite tipuri de forme animale - în delfini şi în balene. A-ţi călătorit cu ele, spunându-vă: nu este corpul meu ci pur şi simplu eu am plasat energia mea în ele. Puteţi face acest lucru şi acum, astăzi... când plasaţi energia voastră într-o pasăre... sau într-un delfin... sau în animalele voastre de casă. Puteţi simţi cum este atunci când plasaţi energia voastră vie într-o altă fiinţă.
Deci, voi a-ţi venit pe Pământ, şi a-ţi proiectat energiile în materie. Şi, eventual a-ţi luat rezidenţă în materie. A-ţi dezvoltat forma umană biologică pe care o aveţi chiar acum. Apoi a-ţi luat în proprietatea această formă. A fost o contopire... cu materia... cu biologicul şi cu Spiritul.
Acum întrebarea este, de ce a-ţi făcut acest lucru? De ce a-ţi făcut această călătorie incredibilă pe Pământ şi apoi aţi decis să trăiţi în formă biologică? Acest lucru nu s-a manifestat pentru că a-ţi fost pedepsiţi. Nu s-a manifestat pentru că a-ţi făcut o greşeală în rai şi a-ţi fost izgoniţi pe Pământ. Nu s-a manifestat pentru că v-aţi crezut prea mari pe partea noastră a voalului, şi pentru că a-ţi simţit că o să-i luaţi locul lui Dumnezeului.
Voi SUNTEŢI Dumnezeu! Cum puteţi să fiţi Dumnezeu? Există un crez cum că este păcat să spui că sunteţi un Creator, să spuneţi că voi sunteţi Dumnezeu. Cum poate să fie un păcat când voi totdeauna a-ţi fost Dumnezeu şi totdeauna o să fiţi ? Nimic nu o să vă separe pe voi de Spirit. Voi SUNTEŢI Spirit.
Deci, voi a-ţi venit pe Pământ, şi a-ţi luat acest corp pentru un scop... pentru a simţiţi ce înseamnă să trăiţi... ah, pentru a simţiţi cum este să trăiţi în interiorul creaţiei voastre proprii! Este un lucru mare să vă imaginaţi acest lucru, dar este altceva să trăiţi lucrurile imaginate. Deci, voi a-ţi creat un loc minunat numit Pământ. A-ţi luat forţa energiei de viaţă, energia divină, şi a-ţi fost capabili să o puneţi în materie şi să-i daţi viaţă.
Această planetă pe care sunteţi chiar acum a fost doar o rocă. Voi a-ţi fertilizat-o cu forţa energiei de viaţă. Voi a-ţi adus-o la viaţă... voi toţi... voi toţi, Shaumbra. Toţi umanii au creat acest loc... un loc atât de frumos şi fericit... plin cu expresia Spiritului în care voi a-ţi vrut să trăiţi, în interior... pentru ca apoi să-i daţi viaţă în formă... da.
Am vorbit înainte despre povestea pictorului, a artistului, care a creat o frumoasă pictură. Dar, artistul este separat de pictură sa. Pictorii trăiesc în două realităţi diferite, două lumi diferite. Artistul poate să admire pictura prin starea şi prin ochii lui  Dar, totuşi el este separat. Deci, artistul decide să intre în interiorul picturii sale, să meargă în interiorul creaţia sale proprie pentru a experimenta cum este acolo.
Acest lucru la-ţi făcut voi. Voi va-ţi spus că vreţi să trăiţi în interiorul creaţiei voastre proprii pentru a simţiţi cum este. Dar, mai mult ca orice, voi a-ţi vrut să ştiţi cum este să trăiţi... să vedeţi... să daţi naştere la energia voastră în biologic. Va-ţi jucat cu toate aceste energii în alte dimensiuni, în toate dimensiunile eterice. Dar, niciodată nu va-ţi jucat în materie. A fost... şi este încă cea mai mare experienţă, cel mai mare experiment al tuturor încercărilor voastre.
Lucrurile pe care le-aţi făcut în alte dimensiuni sunt un nimic în comparaţie cu acesta. Este o diferenţă... vedeţi voi. În dimensiunile non-fizice lucrurile sunt temporare. Lucrurile sunt foarte dinamice pe partea noastră a voalului unde nu avem corp uman. Aşa cum am spus, noi ne putem imagina că mâncăm o mâncare, dar noi ştim că această mîncare nu conţine plinătatea şi bogăţia mâncării consumate de voi. Noi pur şi simplu ne imaginăm doar acest lucru. Starea însă dispare foarte repede.
Pe partea noastră a voalului, într-adevăr, putem să ne proiectăm foarte repede în alte dimensiuni. Sunt incredibile - ceea ce voi numiţi - culori şi sunete. Dar, acestea sunt temporare. Sunt trecătoare. Sunt eterice. Sunt imaginative. Ceea ce folosim noi aici este imaginaţia. Este o plăcere. Dar, nu este plină cu viaţă.
Sunteţi în formă umană chiar acum pentru că a-ţi vrut să ştiţi cum este să trăiţi, a-ţi vrut să ştiţi cum este să muriţi de asemeni, şi apoi cum este ca să trăiţi din nou, să vă schimbaţi personalitatea, să vă schimbaţi haina umană. A-ţi vrut să ştiţi cum este să trăiţi ca o femeie sau ca un bărbat. Voi a-ţi vrut să ştiţi cum este să trăiţi pur şi simplu... o perioadă.
Aşa cum am spus mereu şi mereu, îngerii vă urmează. Spiritul vă urmează în călătoria voastră. Îngerii care nu au fost niciodată în formă umană vor să ştie cum este să trăieşti, cum este să fii născut în materie densă, ceea ce voi într-adevăr puteţi simţi şi experimenta. Îngerii care nu au fost niciodată în regatul Pământesc, în corp fizic, le este frică de acest lucru, aşa cum va fost şi vouă... Sunt îngrijoraţi să nu se piardă în această stare fizică... devenind atât de adânc înţepeniţi încât să nu poată ieşi niciodată din ea... Sunt îngrijoraţi că ar putea pierde contactul cu ei înşişi... că voalul iar face să uite cine sunt.
“Ce lucru dificil este”, spun ei aici pe partea noastră atunci când stau şi vorbesc despre; cum este “să uite cine sunt, să uite experienţele avute, să uite de unde vin”. Dar, ei vor să cunoască, mai mult ca orice – cu o pasiune adâncă, cu o dorinţă de a experimenta cum este să trăieşti.
Ştim că acest lucru vă face să vă scărpinaţi pe cap. Există această percepţie că totul pe partea noastră este o bucurie, şi uşor şi minunat fără dificultăţi şi provocări. Acest lucru este adevărat. Dar, acum noi nu ştim... cei care nu au fost în formă umană nu ştiu cum este să trăieşti... să trăieşti la propriu. Deci, este un timp lung de aşteptare pentru ca ei să vină pe Pământ.
Eu, Tobias, am avut un timp dificil deoarece doream să mă întorc în formă umană, pentru că îmi place să trăiesc.
Şi, vedeţi voi... odată ce completaţi această evoluţie aici pe Pământ - şi ştiţi ce înseamnă cu adevărat să trăieşti... ce înseamnă cu adevărat să fiţi întruchipaţi în creaţia voastră... ce înseamnă să aduceţi viaţă, să manifestaţi viaţa, să fiţi atât de reali ca să puteţi experimenta totul - atunci duceţi acea înţelepciune cu voi înşivă oriunde vă duceţi. Dacă mergeţi pe Pământul Nou... dacă mergeţi la câteva - cum a-ţi spune voi - mari universităţi de pe partea noastră a voalului pentru a preda... sau dacă plecaţi, cum mulţi ar face pentru a crea spaţiul şi dimensiunea voastră nouă proprie, voi puneţi numele vostru pe acel loc - “dimensiunea lui Ion”. Puteţi merge şi crea ceea ce doriţi.
Totdeauna veţi lua înţelepciunea cu voi, înţelegerea şi iluminarea voastră, veţi lua acest - cum este să trăieşti. Apoi, voi o să fiţi capabili să realizaţi o contopire frumoasă a energiei eterice, a energiilor care pot forma şi care pot schimba foarte repede. O să aveţi o înţelegere profundă a trăiri prin energie. De aceea voi a-ţi ales să veniţi pe Pământ. Făcând astfel, acest lucru răspunde la multe întrebări în ceea ce priveşte universul uman. Voi a-ţi vrut să ştiţi cum este să trăiţi.
Dar, acest lucru se manifestă acum, Shaumbra? Călătoria voastră a luat sfârşit. Căutarea s-a terminat. Voi sunteţi în Noua Energie. Sunteţi într-un loc unde divinul caută să intre, ceea ce se va întâmpla oricum. Nu trebuie să forţaţi acest lucru. Nu trebuie să reglaţi acest lucru. Nu trebuie să împingeţi acest lucru.
Divinul intră în realitatea voastră. Aşa cum am spus la o întâlnire recentă pe lună plină, când am fost întrebaţi de Shaumbra; ce ar putea ei să facă în viaţa lor acum? Răspunsul este: “Ieşiţi din calea voastră”. Energia divină intră acum. Voi a-ţi planificat acest astfel. Voi a-ţi ales să experimentaţi în acest fel. Ieşiţi afara din calea voastră.
Este un lucru care mă îngrijorează pe mine, Tobias, cînd lucrez cu voi toţi. A-ţi ajuns la acest punct când călătoria se termină, într-adevăr. A-ţi ajuns la acest punct când puteţi să începeţi să vă jucaţi cu Energia Nouă într-un fel complet nou de creare, în a fi un Creator. Dar, a-ţi uitat ceva.
Cauldre îmi spune că par un părinte supărat (cîteva râsete din audienţă). Dar, poate eu sunt supărat în această zi. Poate, de aceea eu am cerut ca cealaltă problemă ce ar fi trebuit să fie discutată, să fie amînată pentru o perioadă, pentru că am îngrijorările mele. Am exprimat acest lucru nu de mult la întâlnirea din pustiu. Am fost îngrijorat în a aduce în interior o energie foarte dinamică, o notă foarte dinamică. Această energie v-ar putea răsturna Shaumbra, în afară de cazul când sunteţi cu adevărat pregătiţi.
Shaumbra - şi acest lucru este pentru toţi - VOI A-ŢI UITAT CUM SĂ TRĂIŢI! Voi a-ţi uitat cum să trăiţi. Vă reaminteşte acest lucru de ceva? Voi a-ţi uitat să îmbrăţişaţi viaţa. Voi v-aţi prins atât de mult cu lucrul de zi cu zi căci a-ţi uitat cum să îmbrăţişaţi viaţa. Voi nu trăiţi deloc.
Voi treceţi prin multe mişcări, dar acestea aproape nu sunt mişcări.  Voi vă treziţi dimineaţa - mulţi dintre voi - şi temând-vă de  zi... supravieţuiţi doar... vă pompaţi cu energie, energie pentru comunicare... o energie pufoasă... numai ca să puteţi trece peste încă o zi. Voi luaţi în interior această vată de zahăr intelectuală şi spirituală. Dar, uitaţi să vă trăiţi viaţa.
Voi aşteptaţi să vă întoarceţi pe partea noastră. Şi, când ajungeţi aici, ce se întâmplă? Spuneţi, “Eu abia aştept să mă întorc pe Pământ. A fost atât de vesel... atât de frumos.... au fost atât de multe provocări... şi sunt atît de multe lucruri pe care le pot face”.
Voi ajungeţi la acest punct când călătoria voastră se sfârşeşte. Uitaţi să trăiţi viaţa. Deveniţi frustraţi şi confuzi. Voi nu îmbrăţişaţi viaţa deloc. Voi abia aşteptaţi să ieşiţi din corpul vostru fizic. Abia aşteptaţi să veniţi înapoi Acasă. Aşteptaţi o situaţie magică, o încuviinţare de la Dumnezeu în viaţa voastră, uitând că voi sunteţi Creatorii, că voi sunteţi Dumnezeu.
Intraţi pe un făgaş şi deveniţi deprimaţi şi frustraţi pentru că nu îmbrăţişaţi viaţa, fiecare aspect al vieţii. Ah, da, într-adevăr dacă în casa voastră începe un foc, îmbrăţişaţi acest lucru. Totul este în siguranţă. A-ţi creat acest lucru. Dacă cineva iubit de voi trece în partea noastră, îmbrăţişaţi această alegere pentru că ei intră într-o nouă experienţă. Dacă sunteţi daţi afară din serviciu, îmbrăţişaţi acest lucru pentru că voi nu a-ţi avut nevoie de acel serviciu. Încercaţi să vă spuneţi acest lucru vouă înşivă. Dacă totul cade de sub picioarele voastre, îmbrăţişaţi acest lucru pentru că a fost timpul să vă eliberaţi, prin alegerea făcută de voi. Voi va-ţi planificat toate acestea într-un fel.
Îmbrăţişaţi oamenii din viaţa voastră. Voi aveţi tendinţa să staţi deoparte. Îmbrăţişaţi-îi. Îmbrăţişaţi fiecare experienţă care vine spre voi. Viaţa este sacră...sacră... este un lucru sacru! Sunt puţine entităţi în regatul îngeresc care au ajuns să experimenteze viaţa prin trăirea voastră... într-adevăr să trăieşti... punând energia în materie şi dând viaţă acesteia... făcând-o să crească... să schimbe... să exprime... să simtă pe diferite căi.
Voi sunteţi cei care - cum să spun  - cei care sunteţi aleşi. Voi a-ţi ales să fiţi aici. Voi a-ţi ales să ajutaţi la crearea Ordinul de Arc - codul, poarta - prin care a-ţi trecut ca să veniţi aici pe Pământ. Voi v-aţi dat vouă înşivă toate aceste resurse. Voi a-ţi avut sute, mii de vieţi minunate... timpuri minunate. Oh, atunci când veniţi înapoi pe partea noastră, voi vorbiţi despre experienţele mari pe care le-aţi trăit... iubirea... bătăliile... lucrurile pe care le-aţi creat... valoarea la care v-aţi ridicat. Voi vorbiţi despre toate aceste lucruri minunate.
Dar, în acest punct din viaţa voastră când voi vă mutaţi în Noua Energie, voi uitaţi să trăiţi. Noi credem că acest lucru se întîmplă pentru că există o dorinţă mare de a vă aduce aminte. Voi sunteţi foarte aproape de a vă reaminti totul. Puteţi simţi acest lucru în inima voastră. Şi, într-un fel, atunci când voalul este mult mai subţire în jurul vostru decât în jurul celorlalţi oameni, o tristeţe profundă simţiţi. Vreţi să vă reîntoarceţi Acasă. Vreţi să veniţi înapoi. Acest lucru se manifestă datorită frustrărilor şi modului superficial cu care trataţi realitatea fizică din jurul vostru. De asemenea, sunt aşteptări la care va-ţi gândit şi pe care le aşteptaţi să se manifeste.
Vedeţi voi... în esenţă, voi uitaţi să trăiţi. De aceea noi v-am spus vouă mereu şi mereu, “Respiraţi adânc”. Faceţi alegerea conştientă a vieţii. Voi alegeţi viaţa.
Eu, Tobias vă spun astăzi, “Vouă vi s-a dat acest dar al vieţii pe Pământ. Voi sunteţi la sfârşitul ciclului vostru. Nu uitaţi să îmbrăţişaţi viaţa. Îmbrăţişaţi fiecare moment”.
Vă miraţi uneori... că vi se întâmplă anumite lucruri. Vă gândiţi adesea că Spiritul încearcă să vă spună ceva. Vă gândiţi că este o lecţie. Vă gândiţi că a-ţi făcut ceva rău, şi că este o lecţie karmică. Nu este aşa.Dacă este cu adevărat ceva acum, atunci este ceea ce voi a-ţi ales pentru a vă întreba “Pot eu să îmbrăţişez acest moment- cel mai dificil şi provocator moment, dar şi cel mai fericit şi iubitor?” Puteţi să îmbrăţişaţi viaţa? Puteţi să trăiţi din nou?
Eu sunt îngrijorat pentru că văd mulţi oameni care mor........ da, într-adevăr. Voi nu sunteţi siguri că vreţi să trăiţi. Voi nu vreţi neapărat să muriţi, dar nu sunteţi siguri că vreţi să trăiţi. Şi astfel, existaţi. Şi, apoi corpul vostru începe să se fărâmiţeze din interiorul său. Mintea voastră nu mai este ageră. Simţiţi o depresie, o tristeţe. Simţiţi că totul este tras de sub picioarele voastre.
Acest lucru se întâmplă pentru că totul vă răspunde. Dacă voi nu îmbrăţişaţi viaţa, atunci viaţa nu este sigură dacă vrea să fie cu voi. Şi astfel va începe să se îndepărteze. Vă va servi numai pentru a readuce ceva din Vechea gândirea, simplu, poate că este timpul să veniţi înapoi Acasă.
Deci, eu vă întreb pe voi toţi astăzi, “Puteţi să îmbrăţişaţi viaţa chiar acum? Puteţi să îmbrăţişaţi viaţa... şi tot ceea ce vă aduce ea?” Gripa pe care o aveţi...o puteţi îmbrăţişa?... Încetaţi să vă uitaţi la un înţeles spiritual adînc? Corpul vostru trece pur şi simplu printr-un proces de schimbare. Unii dintre voi ajung într-un moment când credeţi că fiind spirituali nu puteţi fi bolnavi niciodată. De fapt, acest lucru este o gândire bolnavă. (Ceva râsete) Corpul are nevoie să treacă prin ciclul său chiar acum. Are nevoie de epurare şi de curăţire.
Unii dintre voi vă neliniştiţi. Vă neliniştiţi iar apoi vă miraţi de ce nu aveţi abundenţă în viaţa voastră. Acest lucru se întîmplă deoarece voi nu alegeţi viaţa; de aceea, abundenţa nu poate să intre. Abundenţa este doar pentru cei care aleg viaţa pentru că aceasta vă suportă dorinţa de a trăi.
Unii dintre voi vă miraţi că nu aveţi o relaţie în viaţa voastră. Dacă ar fi să fie o relaţie, acesta ar fi una care s-ar potrivi imaginii voastre despre viaţă. Voi puteţi muri împreună, încet să putreziţi. (Râsete din audienţă) Când alegeţi o relaţie corespunzătoare atunci ea va apărea. Poate fi altcineva care alege viaţa... care vrea să trăiască...care vrea să se bucure şi să experimenteze... care nu judecă nimic prin bine sau rău... care nu se miră cînd viaţa se destramă. Cel care vine în viaţa voastră poate fi cel care găseşte bucurie şi dragoste în tot, care poate să îmbrăţişeze viaţa şi să trăiască fiecare moment.
Într-adevăr, eu sunt puţin îngrijorat de toate aceste lucruri. Voi a-ţi ajuns atât de departe. A-ţi ajuns la acest punct. Noi vorbim aici despre Energia Nouă şi energia sigură. Dar, voi nu sunteţi siguri dacă vreţi să veniţi sau să plecaţi. Este timpul să vă decideţi, Shaumbra. Îmbrăţişaţi viaţa. Alegeţi viaţa, sau alegeţi moartea... nu între ele... nu rămâneţi indecişi... nu aşteptaţi ca noi să răspundem în locul vostru.
Dacă nu puteţi alege viaţa chiar acum, atunci voi, într-un fel, alegeţi moartea. Şi, noi o să vă ajutăm în acest proces... într-adevăr. Noi o să vă ajutăm în alegerea voastră de a muri, şi astfel o să veniţi înapoi de partea noastră a voalului foarte repede.
Sunt mulţi care vor să vină pe Pământ chiar acum şi să experimenteze viaţa. Mulţi dintre voi staţi în drumul lor. Dacă veniţi înapoi pe partea noastră a voalului, dacă vă eliberaţi corpul fizic, lucrurile vor sta puţin diferit de această dată. Noi vă spunem că dacă ajungeţi înapoi aici, voi veţi dori să mergeţi înapoi pe Pământ imediat.
Dar, sunt mulţi îngeri - care vor să vină pe Pămînt, cei pe care noi îi numim “cristali” – şi de care este nevoie pe Pământ chiar acum. Într-un fel, voi puteţi spune că Ei au prioritate. Până acum întotdeauna a-ţi avut acel tichet de prioritate pentru a veni înapoi pe Pămînt. Voi întotdeauna a-ţi avut prioritatea de a vă întoarce pe această planetă vie. Dar, dacă acum voi alegeţi să veniţi Acasă, ei o să aibă prioritate înaintea voastră.
Cauldre îşi clatină capul chiar acum (râsete din audienţă). Este important ca noi să vorbim despre acest lucru... să vorbim deschis şi clar despre acest lucru... să vă întrebăm, “Puteţi să îmbrăţişaţi viaţa chiar acum? Alegeţi să trăiţi?”
“Viaţă” - un cuvânt interesant! “Viaţă” - este “rău” citit invers, în limba engleză. Acest cuvânt conţine “viaţă”. (Live - evil) Vedeţi voi... limba engleză este potrivită pentru multe lucruri pentru că se bazează pe alt limbaj şi pe alte vibraţii. Se bazează pe o altă cultură iar acele vibraţii au fost puse împreună într-un limbajul nou. Limba engleză conţine multe  - cum să spun - energiile foarte vechi a limbajului cântat al Atlantei, într-adevăr.  Acestea conţin energiile Lemuriei, limbajul de vocale...care toate sunt puse într-o... într-o parte din limbajul englez.
Iar, în acest cuvânt “viaţă”... citind invers înseamnă rău. (Live-evil)  Cuvântul “viaţă” (Live) conţine şi cuvântul “a minţi”(lie) Conţine la fel şi cuvântul “voal” (veil), dragi prieteni. Toate aceste lucruri... în esenţă sunt experienţe pentru a trăi.
Acum, unde mergeţi de aici? Răspundeţi-vă vouă înşivă. Îmbrăţişaţi viaţa voastră chiar acum? Îmbrăţişaţi fiecare moment al vieţii? Puteţi să eliberaţi toate ideile Vechii Energii cum că viaţa este impusă de altcineva vouă, şi că Spiritul încearcă să vă spună ceva? Puteţi să eliberaţi ideea că voi a-ţi făcut ceva rău, şi că pentru aceasta vi se întâmplă anumite lucruri?
În totalitate este vorba despre viaţă... într-adevăr. Într-adevăr, acest lucru înseamnă compasiune (înţelegere). Înţelegerea şi viaţa puse împreună creează cea mai mare experienţă.
A fost timpul ca să vă vorbim deschis despre acest lucru. Şi, în esenţă, noi nu vă dăm un ultimatum. Noi doar reflectăm înapoi spre voi ceea ce vreţi să ştiţi pentru voi înşivă. Dacă  alegeţi să îmbrăţişaţi viaţa... atunci încetaţi să o urâţi. Încetaţi să fiţi supăraţi pe viaţă. Încetaţi să vă simţiţi frustraţi.
Acest lucru este simplu. Viaţa este simplă... vedeţi voi. Încetaţi să descifraţi acest lucru. În acest punct în care sunteţi voi aveţi o alegere de făcut, fie îmbrăţişaţi viaţa, sau alegeţi moartea. Poate nu mâine... poate peste câţiva ani. Dar, încet o să vă ofiliţi. Voi a-ţi văzut cum se întâmplă la alţii, i-aţi văzut pe cei pe care îi iubiţi, cum încet se ofilesc.
Dacă nu îmbrăţişaţi viaţa – dacă nu îmbrăţişaţi energiile vieţii – acest lucru se întâmplă, vă ofiliţi. Dacă îmbrăţişaţi viaţa în fiecare moment, în fiecare zi, aveţi parte de bucurie în tot, în tot... doar dacă îmbrăţişaţi viaţa... dacă îmbrăţişaţi aceste Energii Noi despre care noi vorbim, aceste energii despre care noi spunem, “când vor veni la voi”..... ele au să vină la voi. Aceste lucruri stau în afara câmpului vostru energetic chiar acum pentru că nu sunteţi siguri ce vreţi de fapt.
Voi îl întrebaţi pe Dumnezeul în fiecare zi, vă întrebaţi pe voi înşivă în fiecare zi în legătură cu viaţa. Noi vă spunem că totul vine la voi, şi viaţa vine la voi. Dar, ea aşteaptă pentru ca voi să luaţi decizia - ALEGEŢI SĂ ÎMBRĂŢIŞAŢI VIAŢA? - nu numai formal... nu aşteptând ca cineva să ia acea decizie pentru voi... nu aşteptând ca o serie de lucruri bune să se întâmple în viaţa voastră înainte ca voi să decideţi dacă continuaţi viaţa sau nu. Lucrurile bune au să vină la voi când o să luaţi o decizie.
Noi într-adevăr am amânat mesajul nostru din această zi, pentru ca eu, Tobias - vorbind în numele Ordinului al To-bi-wah, să vă spun ceea ce ne-a îngrijorat pe noi şi v-a îngrijorat şi pe voi, să putem avea această discuţie. Noi o să ţinem energiile din scurt astăzi. O să vă aducem aminte despre acest lucru mereu până cînd luaţi o decizie.
Îmbrăţişaţi viaţa...încetaţi să aşteptaţi ca ceva diferit să se întâmple. Puteţi îmbrăţişa acest moment în care sunteţi? Viaţa este un dar preţios.
Noi am vrea să simţiţi pentru un moment energiile unui grup de îngeri care v-au observat, îngeri care se pregătesc să intre ca “copii de cristal”, nerăbdători să experimenteze viaţa pe Pământ. Ei nu au fost pe Pămînt până acum. Voi i-aţi instruit, Shaumbra. Voi a-ţi lucrat cu ei în starea voastră de somn, ajutându-i să înţeleagă Pământul. Ei vin înăuntru acum.
Vă cerem să simţiţi energiile lor, să simţiţi cât sunt de emoţionaţi pentru experienţa de a intra în viaţă în formă fizică, în forma de manifestare din interiorul creaţiei, să îmbrăţişezi momentul pur al vieţii. Simţiţii pe aceşti îngeri pentru un moment... simţiţi inocenţa... emoţia... nu scepticismul... nu negativitatea... ci pur şi simplu o dorinţă de a experimenta viaţa aici pe Pământ.
Voi aveţi un dar preţios, Shaumbra, pentru că sunteţi aici. Noi ştim, călătoria poate să fie dificilă. Dacă sunteţi gata acum, noi vă cerem să vă puneţi braţele în jurul vieţii.... în jurul vieţii voastre. Îmbrăţişaţi-o... îmbrăţişaţi fiecare moment de respiraţie din viaţa voastră.
ŞI AŞA ESTE!
 
După terminarea comunicării şi respiraţie cu Norma Delaney, Geoffrey Hoppe, mediatorul lui Tobias, a făcut următoarele comentarii:
Geoffrey: Eu vreau să fac una sau două observaţii la comunicarea de astăzi. Atunci când am fost în Tempe, Arizona acum o săptămână, Tobias a făcut o comunicare în ceea ce priveşte imaginaţia. A fost o comunicare minunată. El a spus că în esenţă el a însămânţat sămânţa pentru acest moment acolo. Dar, nu s-a ştiut în acel moment dacă o să vorbească despre acest lucru grupului, în această săptămână.
Şi, înainte... mai devreme, astăzi, când noi eram aproape gata, mi-am oferit un timp pentru a vorbi cu Tobias, pentru a conecta energiile înainte de a veni aici. Şi, el a spus că a luat decizia să nu vorbească despre acel lucru astăzi pentru că este...oh, o mare energie. Ei au vorbit în Arizona despre cum să fie folosită “imaginaţia spirituală” nouă şi cum să fie adusă în interior.
Astăzi el a spus la începutul adunării... el a spus că nu o să vorbească despre acel lucru. Şi, mi-a spus despre ce o să vorbească. Mi-a spus că nu o să fie invitaţi. El a vrut doar să continue şi iar să continue.
Şi, eu am spus... oh, Tobias, de ce nu altădată, sau poate să medieze lecţia de astăzi o altă persoană, am mai spus eu. Dar, el a fost foarte serios. Şi, a fost... ei toţi, cei care lucrează cu noi au fost foarte îngrijoraţi. Şi-au pus întrebarea “Suntem noi cu adevărat gata să aducem în interior Energia Nouă şi să ne jucăm cu ea... o energie foarte dinamică... combinată cu imaginaţia... pentru a înţelege cum lucrează ea în realitatea noastră?”
Iar el a spus; dacă noi nici nu ştim dacă vrem să fim aici... dacă noi nu îmbrăţişăm sacralitatea vieţii, această informaţie ar putea să aibă mai degrabă efecte opuse, efecte de dezechilibru. Deci, a spus că vrea să ne vorbească despre acest lucru.
Şi, eu am fost foarte încântat. Eu am fost fericit că am trecut prin această lecţie. Am putut să simt dragostea lui pentru noi toţi. Am simţit pasiunea lui de a ne vorbi despre acest lucru. Dar, am mai simţit goliciunea din mulţi oameni prezenţi după cum am scanat în jurul camerei, şi de asemenea goliciunea multora dintre cei care au ascultat pe Internet. Cât de mulţi oameni nu sunt siguri dacă vor să trăiască chiar acum... câţi oameni aşteaptă să li se spună ce trebuie să facă...
Linda: (după râsetele audienţei) “Voi nu trebuie să vă ridicaţi mâna!”
Geoffrey:... cât de mulţi oameni aşteaptă ca ceva bun să li se întâmple în viaţă, sau care aşteaptă indicaţii de la Spirit cum că totul este OK, pentru a merge mai departe... dar în realitate trăind într-un fel de goliciune chiar acum. Şi, în esenţă ceea ce Tobias a spus este că, dacă nu alegeţi să îmbrăţişaţi totul în viaţă... lucruri bune, lucruri rele, viaţa ca atare... dacă voi nu îmbrăţişaţi viaţa, voi veţi muri. Şi, o să plecaţi chiar foarte repede. A fost o problemă să văd acest lucru, dar pot înţelege.
Şi, mai mult ca orice, el a spus...şi apoi, voi ştiţi, voi a-ţi fost atât de obişnuiţi să părăsiţi corpul fizic şi să mergeţi înapoi pe partea lor... voi ştiţi, ei vă pregătesc, ştiţi voi, şi apoi vă trimit înapoi, voi ştiţi pentru că......
Linda: Uh, acesta a fost o mică şi frumoasă tăgăduire. Dacă doriţi să plecaţi, voi puteţi să vă înşiraţi în acest timp pentru plecare (Râsete)
Geoffrey: Păi, pot vedea acest lucru.
Linda: Ştiu, am înţeles.
Geoffrey: Şi, eu vreau să împărtăşesc acum cînd totul este foarte clar, deoarece puteam vedea ceea ce se întîmplă. Este un grup întreg de îngeri care vor să intre... un grup pe care voi ia-ţi instruit... cu care lucraţi... care nu au fost niciodată într-un corp fizic uman. Ei vor să ştie cum este să trăieşti.
Acest lucru ridică o întrebare interesantă – păi cum, ei nu trăiesc pe partea cealaltă? Ştiţi voi, sunt îngerii oare vii? Este manifestarea energiei în materie, aşa cum am realizat-o noi, în formă umană, pentru a înţelege cu adevărat cum este viaţa? Ştiţi voi, pe partea cealaltă – aşa cum a spus Tobias - este minunat, dar totul este temporar. Totul este foarte eteric. Nu este tangibil şi nici solid. Ei pot face o mulţime de lucruri. Dar Tobias a spus că dacă un înger vrea să ştie cum este să trăieşti în plan fizic, atunci vine pe Pământ.
Şi, el ne-a mai spus că ni s-a dat o...... noi ne-am dat nouă înşi-ne un dar minunat. Dar, chiar acum noi riscăm să ne îndepărtăm de acest dar. Noi dăm drumul acestui dar. Noi nu mai suntem siguri dacă vrem să fim aici. Şi, noi suntem doar... de fapt noi aşteptăm. În această aşteptare ceasul ticăie. Şi, această aşteptare înseamnă că noi nu trăim ci ne ofilim.
Deci, Tobias ne spune chiar acum, “Puteţi să îmbrăţişaţi viaţa, fiecare parte a acesteia... tot ceea ce se întâmplă... tot ceea ce este în viaţa voastră chiar acum? Încetaţi să aşteptaţi lucrurile bune să vină pentru că în realitate toate lucrurile sunt bune. Voi probabil nu vedeţi acest lucru. Dar, îmbrăţişaţi tot ce este în viaţa voastră”.
Am simţit şi eu că Tobias a fost empatic. De câteva ori i-am spus lui să coboare tonul mai jos. Potoleşte-te, băiete! (Râsete)
Dar, de asemeni a fost şi energia lui trecută. El ştie ce înseamnă să fi în formă umană. Şi, el ştie de asemenea că vrea să vină înapoi pe Pământ. El ştie că trebuie să treceţi prin acea poartă ca să ajungeţi la pasul următor. Voi trebuie să treceţi prin ciclul Pământului şi să înţelegeţi ce înseamnă să aduceţi energia la viaţă.
Şi, spune că suntem foarte aproape. Dar, noi încă ne mai gândim să ne retragem chiar acum. Sau, poate noi, mai mult ca orice, prin indecizie... spunem că nu vrem să fim aici... este de fapt manifestarea indecizie; “Eu nu sunt sigur dacă vreau să fiu aici”. “Eu vreau să aştept pentru ca Dumnezeu să-mi dea acel dar uriaş, şi apoi voi continua”. Lucrurile în realitatea lor nu lucrează în acest fel. Deci, oricum, nu este una dintre......
Linda: Eu abia aştept să vorbesc despre acest lucru data viitoare.
Geoffrey:... nu este una dintre cele mai amuzante comunicări. Dar, eu am simţit aşa cum a spus Tobias, importanţa de a aduce în discuţie acest lucru, chiar acum înainte ca el să ne ia la nivelul următor.
Linda: (urmat de multe râsete) Eu m-am gândit că el a fost foarte clar!
Geoffrey: Foarte clar!
 
 
Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.
Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.
Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţie prin Geoffrey Hoppe.
Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere a lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încît noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.
“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.
Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.
Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.
Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.
Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.
© Copyright 2004 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved