SERIA ENERGIEI NOI
“SHOUD 7” ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI”
7 FEBRUARIE 2004

 

Şi aşa este, dragi Shaumbra, că noi continuăm în această zi. A fost o onoare pentru mine Tobias, să fiu cu voi atît de direct. Mie îmi place să aduc invitaţi, desigur, şi sunt deja mulţi care aşteaptă să vină aici. Ei vor să fie în centrul acestei energii de îngeri care au ajuns atât de departe, îngeri care lucrează cu Energia Nouă. Dar, a fost bine să vă am pe voi toţi doar pentru mine, astăzi.
Într-adevăr, precum frumoasa muzică spune, “Străluciţi, Shaumbra” Să nu fugiţi acum. Voi a-ţi ajuns atât de departe. Voi a-ţi completat marele ciclu aici pe Pământ. Voi a-ţi ajuns atât de departe cu toate învăţăturile voastre.
Şi, acum este timpul ca să fiţi învăţători. Noi v-am vorbit despre acest lucru de la începutul începutului. Este timpul să fiţi învăţătorii Energiei Noi, să fiţi învăţătorii divinului dar şi ai umanului. Unii dintre voi vă gândiţi că nu aveţi ceea ce este necesar pentru ai învăţa pe alţii. Unii dintre voi aşteptaţi, aşteptaţi să aveţi mai multe cunoştinţe şi mai multă înţelegere. Dar, nu sunt alţii care posedă ceea ce posedaţi voi ca experienţă, nu sunt alţii care deţin baza experienţei, înţelepciunii, cunoaşterii voastre.
Noi ştim că sunteţi îngrijoraţi pentru faptul că dacă deschideţi gura sau dacă vă deschideţi pentru a vă exprima, poate nu o să iasă nimic. Dar, noi vă cerem să străluciţi...... dăruind din strălucirea vieţii voastre celorlalţi..... dăruindu-le studenţilor..... şi tuturor celorlalţi cu care veniţi în contact în fiecare zi. Ei sunt studenţii voştri, voi ştiţi acest lucru. Voi a-ţi înfiinţat în acest fel, prin experienţa voastră, metode interesante de a realiza lucrurile.
Dar, cei cu care lucraţi - cei care sunt în familia voastră, cei care sunt prietenii voştri - ei sunt studenţii voştri. Ei învaţă de la voi, poate nu lucruri - cum să spun - dintr-o carte, dar ei învaţă atît de mult doar privindu-vă, doar observându-vă. Fiind doar prezenţi în energia voastră...... ei învaţă. Ei vor la fel ca şi voi, să strălucească. Ei vor la fel ca voi să îmbrăţişeze viaţa, vor să-i ajutaţi să înveţe cum să îmbrăţişeze viaţa.
Eu, Tobias, am fost cu voi de multe ori, în ultimele câteva mii de ani. A fost o înţelegere pe care noi toţi am făcut-o unul cu celălalt când Sămânţa divină al Christos-ului a venit prima dată pe Pământ. Am mers în această călătorie împreună.
Eu, Tobias, vreau ca voi să îmbrăţişaţi viaţa. Eu vreau să văd  toată muncă, toată învăţătura şi toate eforturile voastre culminând. Eu vreau să îmbrăţişaţi viaţa, să staţi aici pe această planetă. Eu vreau ca să fiţi cei care o să-mi fiţi învăţătorii atunci când o să revin pe Pământ.
Eu vreau ca voi să fiţi cei care arătaţi celorlalţi că puteţi să înfrângeţi un proces care există de cînd Pământul...... procesul ciclului karmic... procesul naşterii şi al morţii...... procesul de a reveni înapoi mereu şi mereu. Eu vreau să fiţi cei care să arătaţi celorlalţi că puteţi să învingeţi chiar şi procesul de îmbătrânire a corpului fizic. Arătaţi cum se poate aduce viaţă în biologic, fiind în corp fizic...... cum se aduce reîntinerirea forţei de viaţă înapoi în corp...... să fiţi mai tineri în aparenţă..... să faceţi corpul mult mai viu, mai puternic, mai activ..... Să arătaţi că nu este necesar să tăiaţi părţi din corpul vostru atunci când are o boală..... Să arătaţi că puteţi lua viaţă, forţa de viaţă energică, energia Spiritului, şi permiţându-i să curgă în partea neechilibrată a corpului vostru, îl reîntăreşte şi astfel se vindecă singur. Acest lucru a fost proiectat de voi, pentru a vă vindeca singuri. Dar, când tăiaţi o parte din corp, când sufocaţi forţa de viaţă energetică care curge prin voi, atunci nu se mai întâmplă nimic. Corpul se deteriorează.
Eu, Tobias, am o mare, mare dragoste pentru fiecare dintre voi. Eu vă ştiu pe fiecare după nume. Lucrez cu voi toţi. Nu există nici o excepţie aici. Şi acest lucru m-a îngrijorat, pentru că unii dintre voi sufocaţi, înăbuşiţi viaţa. Faceţi acest lucru poate pentru că aveţi anumite aşteptări, şi desigur pentru că îmbrăţişaţi părţi mici ale vieţii, vă miraţi că alte lucruri se întâmplă în jurul vostru
Este timpul să îmbrăţişaţi fiecare moment, totul în viaţa voastră. Găsiţi bucurie chiar şi în cele mai întunecate lucruri. Există un dar în fiecare. Există o perlă şi în întunericul cel mai profund. De aceea am ales această zi, această energie, pentru a vă întreba; “Alegeţi voi să îmbrăţişaţi viaţa chiar acum?”
Cu aceasta eu aş fi încântat să vă vorbesc, să vă răspund la întrebări, şi să vă pun şi eu, de asemenea, câteva întrebări.
 
Întrebare de la Shaumbra 1 (prin Internet - citită de Linda):
Dragă Tobias, aici este o dragă Shaumbra care a încercat într-adevăr să urmeze ceea ce spui. A fost incredibilă, o Shaumbra total dedicată. Ea nu mai are cartilaj la genunchi şi se confruntă cu decizia de a trăi cu acea durere sau de a face ceva la genunchi pentru ca să-i fie mai uşor. Poţi să dai o confirmare sau o informaţie?
Tobias:
Într-adevăr... noi ştim că a fost dureros, dificil, o provocare pentru tine. Şi, îţi spunem ţie chiar acum că tu poţi să reîntăreşti acea zonă. Tu poţi să eliberezi ceea ce medicii ţi-au spus.
Încă odată Cauldre intervine şi spune că el nu este responsabil pentru sfaturile medicale (râsete din audienţă) pe care eu, Tobias, le dau. Dar, de asemenea este timpul ca şi el să treacă peste acele tipare de gânduri restrictive.
Tu poţi să readuci forţa energică a vieţii în genunchii tăi. Genunchii, cei care te ţin, cei care te transportă, cei care îţi permit să trăieşti în mişcare fiecare zi.... Genunchii au avut de dus mari poveri din cauza multor probleme pe care tu le-ai cărat, în special probleme pe care le-ai cărat pentru alţii. Tu poţi realiza refacerea genunchilor
Este un timp potrivit - cum să spun - să lucrezi cu un cineva, care lucrează cu energii. Ei nu te vindecă dar îţi pot arăta cum să aduci energia necesară în acea zonă.
Dar, înainte de a face acest lucru, vrem ca tu să te întrebi pe tine însăţi, “Alegi tu să îmbrăţişezi viaţa chiar acum?” Acest lucru nu depinde dacă genunchii tăi se fac bine.
Tu nu poţi să-mi ceri acest lucru mie, Tobias, sau Spiritului.
Noi auzim că spui, “Eu voi îmbrăţişa viaţa atunci când genunchii mei se fac bine” Genunchii tăi se fac bine dacă îmbrăţişezi viaţa, dacă permiţi energiei să curgă prin ei.
Sunt alte aspecte fizice de asemenea care vor deveni mult mai echilibrate pentru tine. Tu ai avut cîteva dificultăţi. Şi, noi ştim că având un corp fizic poate să fie o povară. Dar, dacă poate să fie o povară, atunci poate să aibă şi potenţialul de a fi o bucurie.
Noi o să-ţi vorbim...... noi o să vorbim tuturor Shaumbra la adunarea noastră viitoare despre cum se folosesc energiile imaginaţiei..... despre cum să le aduceţi în realitatea voastră..... despre cum să le manifestaţi... şi despre cum să creaţi într-un mod complet nou. Este un mod de a crea pe care voi a-ţi dorit să-l faceţi de mult timp. Noi o să vorbim despre acest lucru. Dar, în acelaşi timp, este potrivit să aduceţi forţa energiei de viaţă, să lucraţi cu oricare de aici din această cameră care înţelege cum se lucrează cu Noua Energie.
Linda: (Cerînd recomandări.)
Ai putea să faci o trimitere mai clară?
Tobias:
Acest lucru va fi la alegerea celei care a pus întrebarea. Sunt mulţi în această cameră care te pot ajuta. Ei au să te caute înainte să pleci.
Linda:
Mulţumesc.
 
Întrebare de la Shaumbra 2 (O femeie la microfon)
Tobias, eu aleg să îmbrăţişez viaţa.
Tobias: Noi am vrut să punem această întrebare! (Râsete)
Shaumbra 2:
Luna trecută am experimentat curgerea Energiei Noi. Eu am experimentat fiind în siguranţă, ceea ce ar fi putut să fie o situaţie primejdioasă.
 
Tobias:
Într-adevăr..... tu, pur şi simplu ai ţinut energia pentru altcineva. Nu a fost vorba despre tine. Tu ai fost - cum să spun - ai fost ajuns în acel loc pentru a permite altcuiva să treacă prin procesul minunat de curăţire. Dar, a fost totul în siguranţă, într-adevăr.
Shaumbra 2:
Da, şi eu am mai experimentat ceva din seriile evenimentelor despre care mi-ai vorbit în Santa Fe. Oricum, eu continui să experimentez energia joasă, prin oboseală şi durere de cap. Eu mă gândesc că am eliberat cîte ceva din frică şi din respiraţia scurtă pe care am experimentat-o săptămâna trecută. Dar, celelalte simptome continuă. Eu mă gândesc că anumite stări au legătură cu situaţia serviciului meu nou..... Cred că am găsit ca o situaţia potrivită. Poţi să-mi vorbeşti despre toate acestea?
Tobias:
Într-adevăr..... aici sunt câteva elemente particulare în joc. Unul dintre ele este condiţia biologică pe care o ai, o ajustare la noul tău mediu. Corpul tău se reajustează la acest nou mediu. Şi, multe energii ale corpului sunt devotate faţă de reajustarea ta. Dar, de asemenea sunt şi alte câteva refaceri care se manifesta în corpul tău. Multă energie fizică a fost dedicată acestui lucru chiar acum.
Shaumbra 2:
Mulţumesc.
 
Întrebarea de la Shaumbra 3: (prin Internet citită de Linda)
Întrebarea mea se referă la a fi între energia Veche şi cea Nouă. Eu fac parte din Energia Nouă, dar este greu să te simţi în siguranţă. Eu mi-am părăsit serviciul pentru a lucra pentru vindecare, dar până acum nu am clienţi care să plătească. Am lăsat Vechiul în urma mea, dar Energia Nouă nu a sosit. Unde mă aflu eu? (Cîteva râsete din audienţă)
Tobias:
Într-adevăr..... noi am abordat special acest subiect astăzi împreună cu voi - cu voi toţi - despre îmbrăţişarea vieţii. Tu eşti între cele două lumi, nu numai între Vechi şi Nou, dar uneori nemergînd nici în Vechi şi nici în Nou. Este un proces provocator şi dificil. Este un proces care se va întâmpla oricum. Acest proces se va dezvolta oricum. Este pur şi simplu vorba despre a îmbrăţişa viaţa chiar şi în perioada aceea provocatoare dintre cele două lumi.
Este vorba despre a înţelege că - cum să spun - tu ai părăsit un serviciu din Energia Veche pentru a o urma pe cea Nouă. Dar, într-un fel, tu poţi spune; mulţi umani nu sunt încă gata pentru munca Nouă pe care o poţi oferi. Au să fie mulţi, şi mai mulţi care vor veni. Dar tu, te-ai aventurat într-o arie complet Nouă. Acum, chiar şi în - cum să spun - în serviciul Energiei Vechi în care ai fost implicată înainte, tu totuşi ţi-ai adus aportul în ai învăţa pe alţii - aşa cum am răspuns şi la întrebarea precedentă; voi toţi sunteţi acolo unde sunteţi ca învăţători, într-un fel sau altul.
Noi îţi spunem - şi răspundem tuturor întrebărilor de felul acesta de astăzi. Este vorba despre îmbrăţişarea energiei vieţii cu adevărat, chiar acum. Acest lucru va crea un tip de strălucire, şi va fi locul de unde voi o să emanaţi energia voastră. Şi, acest lucru, o să ţii aducă într-adevăr pe cei noi la uşa ta. Dar, este vorba despre îmbrăţişarea vieţii chiar şi în momentul acesta dificil în care mergi între Vechi şi Nou.
Tu eşti înzestrată..... noi nu prea folosim cuvântul “vindecător”. Tu eşti o entitate care facilitează, înzestrată. Vei mai descoperi multe din talentele tale proprii. Uneori încă te mai bizui pe metode Vechi. Vezi tu..... apare un conflict, în a te baza pe vechi – prin ceea ce tu numeşti - metode de vindecare.
Cea mai bună şi mai convingătoare vindecare sau facilitarea vindecării are loc în momentul de acum şi aici. Tu deja ţi-ai descărcat informaţia legată despre cum vrei să lucrezi. Permite-i să vină la tine în moment. Eliberează metodele vechi de care ai fost ataşată. Şi, astfel o să ştii exact ce trebuie să faci. Mulţumesc.
 
Întrebare de la Shaumbra 4 (prin Internet, citită de Linda)
Tobias, tu ai declarat că tot ceea ce avem nevoie este în faţa noastră. Noi nu am văzut încă acest lucru. Păi, Tobias, eu nu sunt unul dintre aceia care se concentrează pentru bani, dar totuşi de ce banii nu sunt acolo unde sunt şi eu pentru ai vedea? Singurii umani pe care îi cunosc, şi care au o direcţie clară, ştiind unde merg, şi de asemenea neavînd probleme în ceea ce priveşte abundenţa, sunt pacienţii mei din azil.(Râsete întârziate) Poţi tu să-mi spui- unde sunt banii? (Mai multe râsete)
Tobias:
Într-adevăr..... tu ştii că noi ştim că tu ştii răspunsul la această întrebare (Mai multe râsete) Tu nu ai permis ca această abundenţă să vină în realitatea ta, chiar acum, din o mulţime de cauze variate. Cum să-ţi spun - tu găseşti că eşti mai fericit cu tine însuţi chiar acum fără abundenţă. Aceasta este alegerea ta - nu a noastră. Tu doreşti abundenţă, dar tu ştii că ea nu aduce fericire, deci tu ai anulat această posibilitate de la tine putere.
Acum întrebarea adresată ţie este: “Poţi să-ţi permiţi abundenţă şi să stai în acelaşi timp într-un loc de echilibru cu tine însuţi? Poţi să ai abundenţă şi să fii fericit? Acum, noi nu vorbim numai despre bucuria de a fi capabil să-ţi plăteşti facturile sau să mergi în vacanţe, ci despre adevărata fericire.
Vezi tu...... tu eşti foarte bun în serviciul pe care-l faci în azil. Tu eşti tandru şi iubitor. Eşti puternic cu cei cu care stai. Şi, tu dăruieşti mult umor şi multă bucurie în timpul vieţii, celor din azil. Altfel pentru ei ar putea fi atât de înspăimântător, dureros şi supărător. Tu faci glume cu ei, râzi cu ei, îi ţii de mână. Tu ai învăţat cum să respiri alături de ei. Şi, astfel tu ai găsit bucuria de a fi.
Şi, astfel îţi aduci aminte de perioada în care banii nu ţi-au adus bucurie, pentru că tu nu urmai pasiunea ta. Deci, tu te scarpini pe cap chiar acum, şi te întrebi; “Unde sunt banii?” Dar, te-ai întrebat cu adevărat ce ai face dacă ai avea banii doriţi, chiar acum?
Tu ajungi la o nouă maturitate în interiorul tău, o maturitate ce ţi-ar permite să ai abundenţă. Într-adevăr, noi vrem ca tu să ai abundenţă. Dacă noi am putea să-ţi dăm monede de aur, noi ţi le-am da.....oh, dar voi nu folosiţi monede de aur (râsete din audienţă) Dacă noi am putea să-ţi dăm dolari, noi am face acest lucru. Dar, noi nu putem.... nu putem. Această abundenţă depinde de tine. Ea este acolo unde eşti şi tu.
Tu ai fost născut într-o energie a banilor. Totdeauna a existat această energie foarte puternică, cu tine. Dar, tu ai vrut să experimentezi de asemeni cum este  - cum să spun - să te joci în extreme în ceea ce priveşte bani, şi apoi să nu-i ai.
Deci, aceasta este..... Noi îţi redirecţionăm întrebarea înapoi către tine; “Când o să îmbrăţişezi viaţa pentru a fi fericit şi plin de abundenţă?” Bucuria pe care o ai acum în sufletul tău..... noi ştim că atunci când te duci la culcare ai o satisfacţie. Corpul tău este obosit într-adevăr, dar, tu ai o satisfacţie în inima ta.
Noi îţi cerem să faci acest serviciu la azil. Dar, aşa cum ştii, noi te încurajăm să abordezi acest lucru pe un nivel nou. Tu trebuie să începi să-i înveţi pe alţii cum este să fi într-un azil. Tu ai exerciţiu. Ştii cum este să fii acolo. Este timpul pentru ca tu să-i înveţi pe Shaumbra. Începe să-i înveţi pe Shaumbra cum este să lucrezi cu acei care vor trece în lumea de dincolo de voal. Tu ai multe de împărtăşit. Noi o să continuăm să - cum să spun – să te “îmboldim” până cînd faci acest lucru.
 
Întrebare de la Shaumbra 5 (o femeie la microfon)
Hello, Tobias. Mai întâi eu vreau să fac un comentariu. Tu ne vorbeşti mult despre a lucra cu oamenii în timpul somnului. Eu nu-mi aduc aminte niciodată visele. Dar, întrebarea mea are de a face cu...... De fapt eu îţi mulţumesc astăzi că ai trecut prin ceea ce am trecut eu nu de mult. Şi, aşa cum ştii, eu am luat decizia de a merge mai departe, de a-mi urma inima. Eu m-am reconectat în clipa în care m-am dus să văd balenele, în Martie anul trecut. Şi, simt totul atît de real acum. Eu mă bucur de Energia Nouă din jur. Simt însă că este ceva ce eu împreună cu alţi doi Shaumbra care s-au mutat de aici - Casey şi Robin - avem de făcut în această arie. Şi ei simt acest lucru.
Dar, este ceva despre care tu ne-ai putea vorbi, un potenţial legat de ceea ce am avea de făcut în acest timp?
Tobias:
Într-adevăr, orice alegi să faci, noi ne vom da suportul. Dar nu vrem să fim în postura de a lua decizii pe care voi trebuie să le luaţi. Tu ai simţit ceva. Tu ai sentimentul că este bine, într-adevăr.
Singurul lucru pe care noi putem să-l propunem aici, cei care te ajutăm, sau te sfătuim – este de a permite lucrurilor să fie foarte fluide. Permite-le să fie foarte deschise. Începînd să faci această muncă, ea o să devină, aşa cum am spus noi înainte, un mod de viaţă propriu
Permite-le să înflorească şi să crească, chiar în direcţii pe care poate tu nu le-ai anticipat. Fii cu multă înţelegere, de asemenea. Acest lucru este foarte important. Fă totul cu multă înţelegere.
Dar, într-adevăr, tu doreşti să te exprimi, să te joci cu aceste energii. Într-adevăr..... este nevoie de acest lucru chiar acum. Deci, noi desigur ne vom da suportul în a te sprijini în ceea ce faci.
Referitor la visele tale...... Sunt entităţi ca şi tine care merg foarte adânc în visele lor...... vise care sunt la nivele dificil de înţeles pentru mintea umană - făcute din - cum să spun - simboluri şi energii care nu sunt din regatele umane. Deci, când te trezeşti, tu nu îţi aminteşti aceste vise pentru că ele nu pot fi procesate prin mintea umană, şi pentru că tu ai mers foarte, foarte adânc în vise.
Dacă alegi să-ţi aduci aminte de visele tale, pur şi simplu permite-ţi să-ţi aduci aminte de ele, să-ţi aduci aminte de simboluri, chiar dacă sunt greu de înţeles. Cere-ţi ţie însăţi să ţi le aduci aminte în termene de simboluri.
Tu, într-adevăr - şi toţi Shaumbra - visaţi toată noaptea. Sunt studii ştiinţifice care spun că voi visaţi doar o parte din noapte. În rest este foarte puţină, sau aproape nici o activitate în creier. Acest lucru se datorează faptului că voi a-ţi mers atât de mult în afara încît creierul într-adevăr se opreşte, sau funcţionează la minim. De fapt, voi a-ţi mers atât de departe. Dar, visele - ceea ce sunt doar un mod de călătorie - visele continuă. Mulţumesc.
Shaumbra 5:
Mulţumesc.
 
Întrebare de la Shaumbra 6 (prin Internet, citită de Linda)
Tobias, eu m-am întrebat - de ce sunt oare atât de obosită tot timpul? Crezi că este vorba de Energia Nouă? Dar, noi avem serviciu şi anumite lucruri de făcut. Cât de mult o să dureze această stare?
Tobias:
Într-adevăr, dacă tu...... care ai pus această întrebare - dacă tu îmbrăţişezi viaţa, dacă reaprinzi forţa energiei de viaţă în interiorul tău alegând să fii în viaţă în fiecare moment, tu o să realizezi că energiile se vor reîntoarce mereu la tine. Tu care, ca şi mulţi alţii, nu eşti sigură dacă vrei să fii aici, nu eşti sigură ce înseamnă acest lucru cu Energia Nouă, tu ratezi mult din experienţele fiecărei zile din viaţa ta, judecând câteva experienţe ca fiind umile sau triviale, lucruri care sunt în realitate - cum să spun – o necesitate umană. Dar, în toate experienţele - în toate - este un dar minunat. Deci, îmbrăţişează întreaga viaţă, în totalitatea sa. Respiră acest lucru regulat în interiorul fiinţei tale. Şi, energia de viaţă pe care ai sufocat-o se va reîntoarce la tine. Mulţumesc.
 
Întrebare de la Shaumbra 7: (o femeie la microfon)
Tobias, îţi mulţumesc pentru clarificarea legată de Energia Nouă şi îmbrăţişarea vieţii. Îmi este de un real folos.
În aceşti termeni, eu am întrebări legate de relaţia mea cu mama mea. Iată deci: Mama mea a fost anul trecut aproape de finalul vieţii. Acum zece luni soţul ei a fost ucis pe neaşteptate. Eu am avut grijă de ea stându-i alături în Michigan. Unul dintre paradoxurile care continuă să se întâmple este că am o presimţire clară că pentru ea se apropie moartea. Şi, tu ştii, eu încerc să am grijă de ea şi într-un fel să mă descurc şi cu viaţa mea aici în Colorado. Şi, tu ştii, eu încerc să planific ceea ce trebuie să fac pentru moartea ei. Şi, chiar înainte de acel moment, eu am o presimţire foarte clară că nu mai este data morţii ei, că data a fost schimbată. Acest lucru s-a întîmplat de trei ori pînă acum. Deci, în termenele Noii Energii şi îmbrăţişând viaţa, poate tu poţi să-mi spui despre această situaţie a mamei mele şi despre călătoria mea împreună cu ea în acest timp.
Tobias:
Într-adevăr..... ea îşi petrece mult din timpul ei conştient, pe partea noastră a voalului, trecând încet prin proces, dar aceasta este alegerea ei. Tu eşti, intuitivă, ştiind astfel că ea are - cum să spun - date alese, dar nu este vorba despre o dată calendaristică ci despre o marcare energetică. Ea a ales acest lucru, şi totuşi, dintr-o mulţime de cauze, a ales să nu plece. Una dintre cauze este - cum să spun – de a sta mai mult timp cu tine. Şi, pe de altă parte este vorba despre îngrijorarea ta, un motiv pentru care ea a ales să nu plece încă.
Este bine în acest moment ca ea să ştie că tu eşti într-un loc sigur..... echilibrată energetic..... că nu este necesară nici o parte din energia ei, aici pentru tine..... Şi spune-i că trecerea pe partea cealaltă a voalului o să fie mult mai uşoară faţă de cum anticipează ea.
De asemenea este - cum să spun - este important ceea ce ea va aduce energetic înapoi, şi de asemenea ceea ce o să împărtăşească cu tine. Dar, fă ca ea să înţeleagă că nu are nevoie de trup aici, pentru ca voi două să puteţi continua să comunicaţi.
De asemenea este important ca tu, să o laşi să plece cu bucurie. Ştim că tu ştii acest lucru. Elibereaz-o în bucurie şi fă-o să înţeleagă că nu există moarte. Este doar o recirculare şi transformare a energiilor. Mulţumesc.
Shaumbra 7:
Mulţumesc.
 
Întrebare de la Linda (Shaumbra 8):
Tobias, eu am două dosare pline cu întrebări. Aş putea să le citesc mereu şi mereu, dar multe din întrebări sunt la fel. Sunt mulţi oameni care au dureri mari chiar acum. Există o cauză pentru acest lucru, în acest timp?
Tobias:
Aşa cum am vorbit detaliat astăzi, este vorba despre îmbrăţişarea vieţii. Este vorba despre a nu şti dacă voi Shaumbra, alegeţi să fiţi aici sau alegeţi să veniţi înapoi pe partea noastră. Şi, într-adevăr, durerea se intensifică dacă voi nu îmbrăţişaţi viaţa. De aceea am fost eu atât de determinat să vă vorbesc despre acest lucru astăzi cînd v-am spus că,” Este timpul să îmbrăţişaţi viaţa”.
După modul în care veţi îmbrăţişaţi viaţa, toate lucrurile se vor reîntoarce la voi, indiferent dacă este vorba despre abundenţă... sau despre relaţii... sau despre un nou tip de pasiune, dar o pasiune diferită faţă de pasiunea Energiei Vechi. Îmbrăţişând viaţa creaţi o dinamică complet nouă. Şi, apoi durerea despre care vorbeşti şi provocările, vor dispărea miraculos.
Noi vă vedem pe mulţi că nu trăiţi. Şi, aşa cum am spus şi în discuţia de astăzi, viaţa este un dar. Fiecare entitate va trece această cale, va trece prin ea, când se manifestă în materie. Ei vin în viaţă în creaţie. Fiecare entitate va veni prin această cale. Este un dar.
Dar, foarte mulţi dintre voi sunteţi obosiţi şi istoviţi. Mulţi dintre voi aveţi aşteptări care nu se pot împlini - ceea ce noi numim “aşteptări supraumane”. Apoi voi vă simţiţi frustraţi şi dezamăgiţi.
Mulţi dintre voi a-ţi aşteptat energia pentru salvare. Prin aceasta noi înţelegem că l-aţi aşteptat pe Yeshua sau alţi maeştri. Dar, mai mult voi aşteptaţi, mâna Spiritului să vină...... şi să vă dea lucrurile care le cereţi... şi să facă lucrurile să meargă pentru voi...... chiar să vă spună ce trebuie să faceţi.
Shaumbra, în Energia Nouă voi de asemeni sunteţi Dumnezeu. Voi sunteţi Creatorii. Voi sunteţi cei care faceţi alegerile. Este după voia voastră. Noi ştim că este dificil, şi nu negăm acest lucru. Dar, noi încercăm să vă ajutăm să înţelegeţi cum să depăşiţi energia joasă... durerea... frustrarea...... zidurile pe care le-aţi pus în calea voastră. Noi o să încercăm să vă ajutăm să depăşiţi aceste lucruri astăzi, vorbindu-vă despre îmbrăţişarea viaţii, despre îmbrăţişarea vieţii.
Noi am vrea să adăugăm o notă aici la întrebarea anterioară despre mama celei care a pus întrebarea (se referă la Shaumbra 7). Energia a venit înapoi în timp ce noi vorbeam. Mama ta a ales acum o dată. Şi, ea spune că va rămîne pentru acea dată (râsete din audienţă) Ea, într-un fel, a simţit energia discuţiei noastre, şi cum să spun, a decis – dar din nou nu este vorba despre o dată calendaristică. Este o “marcare conştientă”. Dar, ea ştie că este timpul să plece. Deci, mulţumesc.
 
Linda:
Ultima întrebare, dacă tu alegi acest lucru.
Tobias:  Într-adevăr.
 
Întrebare de la Shaumbra 9 (O femeie la microfon):
Hello, Tobias. Eu sunt curioasă în ceea ce priveşte comentariile tale despre a fi în Noua Energie..... Suntem noi siguri în corpul nostru în Noua Energie?. Eu am venit aici în Noiembrie pentru a lucra la cartea mea despre proprietate reală... şi m-am lovit de un zid de sticlă. Apoi o lună mai târziu când am mers acasă... am alunecat pe nişte trepte cu gheaţă. Şi, astfel numai de ieri eu am început să merg cîte o jumătate de oră pe jos... şi am alunecat din nou pe gheaţă şi am căzut pe genunchi. Nu a fost ceva grav, dar eu sunt curioasă ce înseamnă toate acestea? Mi se pare că nu contează dacă eu sunt în Kansas sau Colorado. Deci, întrebarea este, cum să stau conectată la şi în corpul meu?
Tobias:
Într-adevăr... tu eşti aici la microfon şi ne vorbeşti. Tu eşti întreagă. Tu eşti împreună. Tu eşti în siguranţă. Tu ai ajuns departe (câteva râsete întârziate). Trăind în realitatea aceasta materială ea vine cu provocările sale. De multe ori se întîmplă cîte ceva, iar Shaumbra vrea să ştie ce încearcă Spiritul să spună. Este simplu, trăind în plan material acesta are riscurile sale.
Tu eşti în siguranţă - voi toţi sunteţi în siguranţă - în punctul în care voi puteţi să fiţi voi înşişi. Noi nu înţelegem, a fi în siguranţă doar la nivel fizic. Sunteţi în siguranţă prin a fi voi înşivă. Voi nu trebuie să vă îngrijoraţi pentru nici o energie închisă care vă poate prelua. Voi nu trebuie să vă îngrijoraţi că veţi fi posedaţi. Aici este vorba despre o cu totul altă discuţie.
Voi nu trebuie să vă îngrijoraţi că vă pierdeţi mintea. Mulţi Shaumbra au fost într-adevăr îngrijoraţi pentru acest lucru. Noi vă vorbim despre “sigur”, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă îngrijoraţi pentru energiile voastre din afară, sau îngrijoraţi de cele care vă pot prelua. Voi numiţi acest lucru - ego sau vă spuneţi că mintea vă joacă farse. Este în siguranţă să fiţi cine sunteţi voi.
Din când în când o să vă loviţi de cîte un perete... aşa cum Cauldre şi Linda o fac (râsete).
Shaumbra 9:
Tu vorbeşti figurativ, pentru voi doi.
Tobias:
Exact.
Shaumbra 9:
Exact?
Tobias:
Din când în când o să cădeţi. Acest lucru face parte din experienţa umană. Poţi să îmbrăţişezi acest lucru înţelegând că face parte din viaţă... că tu ai acest corp şi că poţi simţi lucrurile prin corpul tău... să te opreşti şi să te minunezi înţelegând ce înseamnă toate acestea? Este în siguranţă să fii cine eşti. Tu înţelegi - tu i-ai sfătuit pe mulţi. Înţelegi ce înseamnă să NU fii în siguranţă cu tine. Dar, acum tu poţi să fii cine eşti tu.
Şi, în general... fizic... voi toţi o să fiţi în siguranţă. Nu o să fie... cum să spun - accidente care vin din senin... atâta timp cât îmbrăţişaţi viaţa. Deci, mulţumesc pentru întrebarea ta.
Shaumbra 9:
Mulţumesc.
 
Tobias:
Cu aceasta, dragi Shaumbra, a fost o zi minunată... o zi intensă... o zi pe care noi nu o s-o uităm un timp. A fost bine pentru mine, Tobias, să fiu aici cu voi ca acum - aşa cum am spus la începutul sesiunii - să simt diferenţa de energie - energiile care sunt furnizate... cuvintele care sunt spuse... grupul de suport care este aici... şi mai mult ca orice, energiile divinului de sine... care trebuie să ştie... acea energie divină...”mai mare ca voi” care vrea să intre. Dar, care încă nu poate să vină până cînd voi nu îmbrăţişaţi viaţa în întregul ei. Cum poate divinul - care este ca un copil, jucăuş şi inocent - cum poate să vină divinul dacă voi nu sunteţi aici, sau dacă vă întrebaţi - oare să plec?
Dacă vă întrebaţi - să continui oare; sau dacă staţi pe “gard”, şi nu sunteţi siguri, atunci divinul o să stea pe gard împreună cu voi.... Dacă faceţi reclamaţii în ceea ce priveşte viaţa, divinul care vă iubeşte atât de mult o să facă reclamaţii în ceea ce vă priveşte. Dacă vă închideţi, atunci totul în jurul vostru se va închide, astfel răspunzându-vă. Dacă nu sunteţi siguri dacă vreţi să continuaţi aici, cum să poată abundenţa, şi dragostea şi sănătatea şi prosperitatea să intre în viaţa voastră?
Dacă îmbrăţişaţi viaţa – puneţi-vă braţele în jurul fiecărui moment – şi viaţa astfel vine la voi. Vă răspunde.
Acum, noi am făcut cîteva aranjamente pentru a cânta la sfârşitul acestui Shoud. Şi, cântecul minunat ce-l aveţi... şi cuvintele... Cauldre spune - cuvintele sunt scrise pe hârtiile voastre
Mulţi cunoaşteţi cuvintele. Titlul este “Ceea Ce Are Nevoie Lumea Acum” dar, noi vrem să modificăm puţin cuvintele. În loc de, “ce are nevoie lumea acum este dragoste, dulce dragoste”, noi am vrea să cântăm - dacă simţiţi astfel - “Ceea Ce lumea mea are nevoie acum, este viaţă, dulce viaţă”. “Ceea Ce lumea mea are nevoie este viaţă, dulce viaţă”.
A fost o plăcere să fiu aici cu voi. Şi, nu uitaţi această zi pentru că într-o zi voi o să le vorbiţi studenţilor voştri despre acest lucru. Ei o să ajungă într-un punct în conştiinţa lor când o să le vorbiţi despre alegerea vieţii.
ŞI AŞA ESTE!
 
 
Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.
Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.
Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţie prin Geoffrey Hoppe.
Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere a lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încît noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.
“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.
Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.
Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.
Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.
Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.
© Copyright 2004 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved