SERIA ENERGIEI NOI
SHOUD 8:  “IMAGINATION”
SHOUD 8:  “IMAGINAŢIA”
PREZENTAT LA CERCUL CRIMSON
6 MARTIE 2004

 

Şi aşa este, dragi învăţători şi Shaumbra, că noi ne împreunăm în această zi în această energie iubitoare, în această energie foarte dulce, cu adevărat diferită faţă de conversaţia familiei noastre mici din luna trecută (râsetele audienţei şi chicotirile lui Tobias). A fost o lună minunată pentru mine Tobias, în a vedea schimbările şi transformările care au avut loc, pentru că mulţi dintre voi v-aţi întrebat dacă să vă aducem acel mesaj vouă, - mesajul de a îmbrăţişa viaţa. Noi suntem pregătiţi să mergem cu voi la un nivel complet nou. A fost necesar să discutăm lecţia trecută pentru un singur lucru. Voi ne-aţi provocat să discutăm despre valoarea vieţii înainte să deschidem o nouă uşă, motivul pentru care ne aflăm noi azi aici.
Într-adevăr, energia este dulce, iar noi dansăm printre intervalele sălii în timp ce muzica cântă. Muncim cu voi ajutându-vă pentru schimbare şi trecere, de la o energie vibraţională la o energie lărgită - nu este o muncă de loc uşoară. Dar, când veniţi în acest loc, când vă împreunaţi ca Shaumbra în toată lumea, voi ne permiteţi să facilităm procesul de mutare în acest loc numit Noua Energie.
Astăzi noi, o să trecem într-adevăr printr-o deschidere cu voi, avînd permisiunea voastră. Astăzi noi avem o minunată invitată, o invitată specială... Nu sunt numai eu, Tobias, cu Shaumbra. Noi avem o musafiră.
Dacă a-ţi observat, Shaumbra, a fost nevoie de multă muncă de eliberare chiar şi înainte de această adunare... muncă de eliberare realizată de vânturi ce au venit şi au curăţit această zonă, (se referă la vânturile foarte puternice în Denver, munţii Boulder din regiunea Colorado care s-a manifestat aproape în timpul comunicării)... au curăţit nu doar această zonă muntoasă, dar au realizat şi transferul energiilor de aici către toţi cei care au ascultat direct prin Internet. Vânturile au fost pentru voi toţi ca să vă ajute să faceţi o schimbare. Vânturile au fost pentru toţi cei care o să citească mai târziu această lecţie. Mulţi dintre voi citiţi această lecţie mai târziu şi totuşi o să puteţi auzi chiar şi atunci vânturile... chiar şi când ascultaţi... A fost o curăţire, ceea ce trebuia să fie... mentalităţi Vechi şi concepţii Vechi care au fost înţepenite, atât de înţepenite încît voi nici nu le-aţi mai observat.
Chiar şi astăzi stând aici, sunt unii printre voi care încă mai au o energie turbulentă... Există o parte din voi pe care a-ţi dispreţuit-o... chiar  a-ţi urât-o... v-aţi pus în întuneric... şi v-aţi bătut cu el un timp foarte lung... aţi avut o stare a voastră în care v-aţi simţit vinovaţi sau ruşinaţi... ceva ce v-a făcut să vă simţiţi mai puţin importanţi decît Dumnezeu, de asemenea... Atîtea stări pe care le-aţi considerat o parte urâtă din voi... ceva care a fost ascuns atât de adânc, încît există încă un strat ce se va deschide acum. Şi noi vă cerem să aduceţi acea parte - fiecare parte din voi – aduceţi-o la suprafaţă astăzi, pentru că este mai multă lumină iubire şi suport acum, aici. Dacă voi v-aţi putea permite vouă înşivă să vă deschideţi şi să vă împărtăşiţi acea parte din voi vouă înşivă acum şi aici... să nu mai urâţi... ci să îmbrăţişaţi acea parte recunoscută din voi.
Voi ştiţi - ştiţi cui ne adresăm acum - voi ştiţi despre ce vorbim noi. Nu există judecată în partea noastră. Noi vă iubim mult. Aceste lucruri, cum ar fi judecata, v-aţi dat-o vouă înşivă ca experienţe. Nu este nimic pentru care să vă ruşinaţi, în ochii Dumnezeului. Şi, voi de asemeni sunteţi Dumnezeu.
Au fost lucruri pe care voi... experienţe pe care voi vi le-aţi dat vouă înşivă. Şi, poate rezultatul nu a fost cel pe care voi l-aţi gîndit. Poate, voi aţi simţit că v-aţi înţepenit în ceva numit de voi viciu. Poate, a fost ceva care a-ţi simţit că este dincolo de voi, în afara controlului vostru, sau a fost un demon înăuntrul vostru....
Această zi este pentru vindecarea tuturor acelor demoni. Şi, voi puteţi să-i eliberaţi chiar acum ca noi să-i putem vedea - şi voi să-i puteţi vedea de asemenea – pentru a înţelege valoarea care v-aţi dat-o vouă înşivă. Orice întuneric... orice ce a-ţi dispreţuit la voi înşivă... puteţi să deschideţi acum, pentru că timpul şi energia este diferită. Voi puteţi să vă uitaţi la aceste lucruri pe care le-aţi cărat ca pe nişte gunoaie, cu un sentiment de vinovăţie. Voi puteţi să daţi drumul acelor lucruri şi să vă uitaţi la ele, şi să vedeţi darul care-l conţine chiar şi în cele mai mizerabile lucruri. Toate au fost un dar pentru voi înşivă. Este timpul să vă opriţi să vă bateţi cu acele părţi a ceea ce sunteţi voi.
Voi ştiţi... de multe ori vă auzim că vă vorbiţi vouă înşivă. Voi vă spuneţi că a-ţi fi dorit să fiţi mai puternici. Voi vă spuneţi că a-ţi fi dorit să aveţi mai multă voinţă şi determinare pentru a învinge anumite lucruri. Nu este vorba despre a avea mai multă putere. Nu este vorba despre a dori să vă eliberaţi viaţa. Într-un fel, când voi încercaţi să negaţi acele lucruri din voi care nu vă plac, nu faceţi decît să le daţi mai multă energie.
Este de fapt vorba de a înţelege de ce v-aţi dat vouă înşivă acel lucru, de ce s-a manifestat, sau cum de a venit în creaţie – manifestare - într-un fel anume... de ce nu v-a mai servit... şi de ce-l puteţi elibera. Nu trebuie să încercaţi să forţaţi lucrurile, Shaumbra, în afara voastră - este vorba despre eliberare. Eliberare, înseamnă a elibera cu iubire şi cu cea mai mare înţelegere.
Spiritul, Iehova, se uită la voi acum şi iubeşte fiecare parte din voi, chiar şi acele părţi de care vă este ruşine, chiar şi acele părţi despre care aţi simţit că au cauzat căderea în afara graţiei Spiritul şi a voastră. Spiritul iubeşte fiecare parte, fiecare parte fără nici o condiţie.
Şi, în această energie pe care noi o împărţim astăzi, vă cerem să vă deschideţi, să permiteţi ca vindecarea să aibă loc. Şi, vindecarea înseamnă a avea înţelepciune. Nu este vorba despre a desfiinţa ceva. Nu este vorba despre o luptă, şi nici despre a învinge, sau despre a fi dat afară din viaţa voastră de braţe puternice. Este vorba  despre a veni în sfârşit la locul înţelegerii, locul unde voi vă puteţi uita chiar la lucrurile dificile şi provocatoare care vă aparţin, şi astfel să găsiţi adevărul şi înţelepciunea în toate acestea... nu să vă blestemaţi pe voi înşivă pentru o întoarcere greşită, sau pentru că nu aveţi tărie, aveţi înţelegere... totală înţelegere.
Deci, în Shoudul de astăzi noi o să lucrăm cu voi pentru a vă ajuta să vedeţi înţelepciunea în ceea ce v-aţi ales pentru voi înşivă, chiar şi alegerile pe care voi le-aţi crezut greşite.
Noi vă cerem să respiraţi adânc şi să vă deschideţi în totalitate la dragostea şi înţelegerea Spiritului, noi toţi cei din Consiliul Crimson şi ordinul To-bi-wah, şi - mai mult ca orice vă cerem - să vă deschideţi vouă înşivă - ajutaţi să transmutaţi - ajutaţi să transformaţi aceste zone ale marelui întuneric în zona celei mai mari lumini care poate străluci. Acesta se poate face, Shaumbra.
Deci, sunteţi aici pe Pământ în anul 2004. De ce sunteţi aici - voi vă întrebaţi de multe ori? Vă întrebaţi, ce este această viaţă? Ce este acest timp? Ce urmează? De ce simţiţi de atâtea ori că parcă aşteptaţi, aşteptaţi ceva care să se întâmple?
Voi sunteţi aici simplu ca să experimentaţi viaţa. Puteţi să-i permiteţi să fie atât de simplă? Voi sunteţi aici să experimentaţi viaţa... orice doriţi voi. Voi puteţi experimenta cum este să aveţi dureri, cum este să ţineţi la acele lucruri ale întunericului din interiorul vostru.
Voi puteţi experimenta bucuria fiecărei zi, bucuria de ai privi pe alţi oameni în propria lor creaţie. Voi puteţi experimenta cum este să aveţi o mare dragoste şi o mare înţelegere pentru alţii. Voi puteţi experimenta cum este să primiţi iubirea şi înţelegerea lor.
Voi sunteţi aici pe Pământ chiar acum pentru a experimenta... pentru a simţi... pentru a învăţa... pentru a şti cum este să trăieşti... să trăieşti. Este atât de simplu. Voi nu trebuie să complicaţi lucrurile. Sunteţi aici să experimentaţi pur şi simplu.
De ce călăriţi? De ce plătiţi bani ca să fiţi speriaţi (câteva râsete) - ca să experimentaţi... ca să spuneţi că a-ţi făcut acest lucru... să simţiţi cum este îngrijorarea de a merge în sus şi sus şi sus, ştiind că o să fie o cădere adâncă şi dramatică, doar ca apoi să vă ridicaţi din nou. Este o experienţă.
Voi de asemenea sunteţi aici pe Pământ chiar acum - pentru prima dată în viaţă – pur şi simplu ca să vă bucuraţi, să vă bucuraţi Acum, ciudat cum pare, această noţiune de a vă bucura cu adevărat de viaţă este relativ nouă.
Voi totdeauna a-ţi fost, într-un fel, într-o şcoală aici. A-ţi învăţat. Voi v-aţi dat multe experienţe, unii dintre voi multe încercări A-ţi încercat să aveţi cât mai multe experienţe posibile. În vieţile mai recente voi a-ţi încercat să vă învingeţi karma pământească.
Şi, în toate vieţile pe care le-aţi petrecut aici pe Pământ, ceea ce a-ţi făcut voi a fost o reîntoarcere şi o retrăire a experienţelor care s-au petrecut cu mult timp înainte ca voi să veniţi pe Pământ, cu mult timp înainte ca voi să luaţi un corp fizic - lucruri care s-au întâmplat când a-ţi fost în dimensiunile îngereşti, încercând să găsiţi un drum înapoi spre Acasă, încercând să înţelegeţi cine a-ţi fost şi cine au fost ceilalţi. Multe lucruri s-au întâmplat... ceea ce voi a-ţi numi bătălii. Dar, au fost şi multe lucruri minunate.
Noi am spus grupului nostru înainte, că seriile  - Războiul Stelelor, şi chiar multe filme ştiinţifico-fantastice – exprimă lucruri care s-au întâmplat cu foarte mult timp în urmă, acum fiind o reconstituire a acelor evenimente. Voi nu a-ţi avut atunci corp fizic. Voi nu a-ţi călătorit în nave metalice. Dar, esenţa este aceiaşi.
Şi, astfel a-ţi venit pe Pământ să retrăiţi acele momente... să retrăiţi legăturile de dragoste cu alţi oameni... să retrăiţi duelurile, dezbinările cu alţii... să retrăiţi încercarea acumulării puterii. Voi a-ţi venit pe Pământ pentru a le elibera. Nu a fost karma. Nu a fost Spiritul care va forţat să faceţi toate aceste lucruri. Voi a-ţi ales să le faceţi pentru a câştiga o mai mare perspicacitate şi înţelegere. Multe din vieţile voastre au existat pentru ca voi să mergeţi înapoi prin situaţii vechi într-o manieră foarte lentă, în formă umană, avînd astfel abilitatea să faceţi alegeri conştiente, şi apoi să înţelegeţi impactul alegerilor voastre.
Dar, toate acele experienţe se schimbă în această viaţă, din locul în care sunteţi acum. În această viaţă, chiar acum, voi de fapt puteţi să vă bucuraţi de viaţă. Călătoria voastră se sfârşeşte. Şi, cu adevărat puteţi să vă bucuraţi de viaţă.
Noi am vorbit despre acest lucru mai de mult. Voi puteţi să vă aşezaţi pentru sărbătorirea vieţii. Voi puteţi să vă bucuraţi de tot începând de la mâncare... la relaţii... o plimbare în pădure... sau pe malul mării. Voi puteţi să vă bucuraţi doar înţelegând că trăiţi... doar pentru că trăiţi. Voi sunteţi acum, aici să experimentaţi viaţa şi să vă bucuraţi de ea.
De asemenea sunteţi aici prin alegerea voastră pentru a fi printre primii care merg în acest loc numit Noua Energie, ajutînd la tranziţie - nu numai pentru voi înşivă, dar şi pentru a pune energie pentru toţi ceilalţi care vă vor urma. Da, într-adevăr, ştim că mulţi dintre voi a-ţi fost obosiţi şi istoviţi datorită trecerii prin atîtea schimbări, datorită multor eliberări din vieţile trecute. Uneori voi sunteţi istoviţi de acest lucru numit viaţă. Dar, a-ţi ales să fiţi aici acum, să fiţi primii care aduceţi Noua Energie în interior, să o integraţi în viaţa voastră, şi apoi să o împărtăşiţi cu ceilalţi.
Puteţi spune că sunteţi “echipa avansată”, cercetaşii, care merg înaintea celorlalţi, merg în afara conştiinţei de masă, ajutînd să creaţi toate cadrele, cadrele energetice pentru acest lucru numit Energie Nouă. În acelaşi timp cât faceţi treaba voastră aici pe Pământ, voi sunteţi şi pe Pământul Nou în timpul somnului, ajutând să creaţi toate energiile necesare. Voi puteţi spune că sunteţi aici în serviciu vostru şi al celorlalţi chiar acum prin alegerea voastră... nu mai este karma... nu mai sunt lecţii... nu mai este vorba de călătorie acum. Voi sunteţi aici să experimentaţi ceea ce alegeţi... să vă bucuraţi de viaţă oricum doriţi... şi de asemenea să ajutaţi la tranziţia înspre Energia Nouă.
Şi, în sfârşit scopul cel mai mare şi ordinul cel mai mare pentru care sunteţi aici, este să fiţi învăţători. Prin ceea ce a-ţi trecut - experienţele şi înţelepciunea pe care a-ţi câştigat-o – vă dă dreptul să-i învăţaţi pe alţii. Învăţătura merge mult dincolo - mult dincolo – de ceea ce voi vă puteţi imagina.
Staţi aici chiar acum, conectaţi cu Saumbra din toată lumea. Voi îi învăţaţi pe alţii. Voi întemeiaţi o energie care va fi la dispoziţia celorlalţi care vin pe acest drum.
Voi puteţi imagina crearea acestui glob, acest masiv, dinamic glob, mingea vie a energiei, o bibliotecă a tot ceea ce voi învăţaţi chiar acum şi care va fi disponibilă pentru ceilalţi.
Vedeţi voi... ai învăţa pe alţii nu trebuie să fie prin cuvinte rostite. Nu este necesar să staţi în faţa unui grup. Voi îi învăţaţi pe alţii chiar acum Voi dăruiţi înţelepciune altora care vor veni pe drum. Chiar acum în acest moment voi predaţi acest lucru. Nu ştiţi pentru cine, sau când o să aibă loc transferul de informaţie. Munca profundă pe care o realizaţi la nivelele interioare adânci - ceea ce voi numiţi nivele psihologice a ceea ce sunteţi voi – această muncă face o diferenţă pe acest Pământ... face o diferenţă pentru cei care vor veni după voi... şi face o diferenţă în întregul univers.
Ieşiţi în afara minţii voastre pentru un moment, acum şi aici alăturându-vă nouă în simţire ajutînd astfel să schimbaţi Pământul, ajutînd astfel să schimbaţi universul şi omniversul. De fiecare dată când a-ţi trecut printr-o bătălie sau printr-o provocare în interiorul vostru şi a-ţi făcut o alegere, a-ţi ajuns la un nou nivel de înţelegere, şi astfel a-ţi ajutat să schimbaţi lumea.
Este ciudat cum mulţi umani nu trec prin stări în mintea lor aşa ca voi. Cauldra chicoteşte aici, spunîndu-mi, Tobias, “maestrul evidenţei” (câteva râsete) Ceea ce trece prin mintea şi prin inimile multor umani nu este exact prin ceea ce treceţi voi. Ei nu au aceleaşi întrebări. Ei nu au aceleaşi provocări pe care să şi le dea lor însăşi. Nu au aceleaşi vise pe care le aveţi voi.
Unii dintre voi a-ţi aflat acest lucru într-un mod mai dificil, în clipa în care v-aţi dus la sfătuitorii care nu înţeleg natura Energiei Noi spirituale, ei încercînd să vă trateze cu metode Vechi, iar acest lucru vă nemulţumeşte pe amândoi. Ei nu înţeleg ce se petrece în interiorul vostru. Omida din cocon trece prin iad, trece prin transformare... ei nu înţeleg acest lucru.
Voi sunteţi învăţători în primul rînd. De partea aceasta a voalului se dă acest titlu de învăţător. Acest titlu este cel mai mare din toate titlurile. De fapt nu este titlul... nu este nume... şi nu există un rol mai mare ca acesta.
Este ciudat că pe Pământul vostru învăţătorii nu primesc creditul cuvenit - învăţătorii care sunt în şcolile voastre - pentru că pe partea noastră a voalului, aceasta este cea mai mare disciplină, cea mai mare rânduire. Voi sunteţi învăţătorii vieţii... învăţătorii Spiritului.... învăţătorii corpului, ai minţii, şi ai sufletului... înregistrând toate informaţiile voastre energetic... nu neapărat prin cărţi, dar energetic... şi astfel lăsaţi informaţia în „bibliotecă” pentru cei care vă urmează.
Deci, întrebarea din fiecare dimineaţă cînd vă sculaţi, pentru fiecare dintre voi, este, “Cum o să aleg să-i învăţ pe alţii astăzi?” Vedeţi voi... voi îi învăţaţi pe alţii chiar dacă sunteţi conştienţi de acest lucru sau nu. Alţii vă privesc, vă provoacă uneori, nu pentru că vor să vă facă greutăţi pentru un timp, dar ei vor să afle ce înţelegeţi voi. Ei vor să afle profunzimea şi convingerea din sufletul vostru.
Deci, ei vă provoacă, poate vă ridiculizează, poate vă tachinează în ceea ce priveşte credinţa voastră ciudată şi diferită. Ceea ce ei vă întreabă cu adevărat este: “Învăţători, cât de multă înţelepciune aveţi voi? Cât de bine v-aţi învăţat experienţele? Ce puteţi să-mi împărtăşiţi?”
Învăţători, Shaumbra, cum o să predaţi mâine? Cum o să-i învăţaţi pe ceilalţi în următoarea zi? Cum o să vă împărtăşiţi, spunându-le cine sunteţi voi şi ce ştiţi voi? O să fie prin exemplu? O să fie prin activitate? O să fie împărtăşindu-vă experienţa printr-o carte sau printr-un cântec? O să fie dînd sfaturi? O să fie doar prin menţinerea spaţiului divinităţii şi permiterea energiei voastre să strălucească acum, fără nici o restricţie, fără reţinere, exprimând tot ceea ce într-adevăr sunteţi?
În fiecare dimineaţa întrebaţi-vă, “Cum o să predau astăzi? Cum o să împărtăşesc acest dar al vieţii? Cum o să împărtăşesc simplitatea şi minunile vieţii aici pe Pământ? Cum o să împărtăşesc libertatea pe care o am în interiorul sufletului meu, ştiind că Spiritul mă iubeşte pentru tot ceea ce am făcut vreodată... fără nici o condiţie?
Cum o să le împărtăşesc altora faptul că nu există pedeapsă aici pe Pământ? Noi nu suntem surghiuniţi aici. Noi nu suntem îngeri căzuţi. Noi suntem aici pentru a experimenta, pentru a ne bucura şi pentru a ajuta să înfiinţăm o energie a Noului, şi apoi să-i învăţăm pe alţii acest.
Deci, noi vă provocăm cu această întrebare pe voi toţi, Shaumbra - cum o să predaţi în fiecare moment, al fiecărei zile? Voi nu trebuie să fiţi un expert. Nu trebuie să fiţi pontifi. Voi toţi a-ţi făcut acest lucru în trecut. Şi, uitaţi-vă la ceea ce a-ţi făcut - bisericile! (ceva râsete)
Cum o să-i învăţaţi pe alţii - prin exemplul vostru, prin lumina voastră, prin energia voastră, prin creativitatea voastră, prin simţurile voastre?
Deci, la ultima noastră întâlnire a Shaumbrei, într-adevăr, noi am... eu, Tobias, am avut o discuţie directă cu voi. A fost timpul să pun întrebarea despre viaţă şi moarte. A fost timpul de a vă uita la semnificaţia de fi aici, aducând Spiritul la viaţă pe acest loc numit Pământ, şi acum aducând divinitatea în interior pentru a se alătura vouă, aducând divinitatea în interior pentru a se contopi cu umanitatea voastră.
Mulţi dintre voi nu a-ţi trăit, după cum am spus, aşteptând ceva - nu suntem siguri ce - dar nu a-ţi trăit, nu a-ţi simţit că voi sunteţi Creatorii, nu a-ţi simţit că aţi făcut o alegere în acest sens. Deci, noi v-am dat un imbold pentru alegere - trăiţi sau muriţi.
Suntem încântaţi să spunem că aproape toţi a-ţi ales viaţa. Câţiva nu. Ei au fost pregătiţi să vină înapoi pe partea noastră, pregătiţi să lucreze aici cu noi ca să vă ajutăm, să vă ajutăm în acest proces uneori minunat dar uneori plin de provocări. Noi am văzut multă schimbare energetică în perioada aceea scurtă din luna trecută, mai multă decât am văzut în multe, multe, multe comunicări. Acel moment v-a făcut să realizaţi de ce sunteţi aici şi ceea ce sunteţi voi.
Înainte de a trece la nivelul următor trebuie să vă spunem, şi - cum să spun - lucrând cu toate energiile voastre şi a celor de pe partea noastră, am avut multe dezbateri despre când ar fi timpul pentru această deschidere. Şi, astăzi este într-adevăr ziua potrivită... într-adevăr. Astăzi este ziua pentru multă eliberare, pentru multă deschidere, şi astfel sunteţi gata pregătiţi pentru un nou nivel.
Noi vă cerem să simţiţi cu toţii energia. Nu ghiciţi... nu ghiciţi acest lucru. Ieşiţi afară din mintea voastră. A gîndi este un joc uman Vechi, o Energie Veche. Noi nu vă cerem să fiţi psihologi. Noi vă cerem să fiţi cei care simt, cei care simt energia, să fiţi mişcătorii de energii. Noi vă cerem să simţiţi. Acum, voi nu puteţi rezista, nu-i aşa? Voi intraţi în mintea voastră, încercînd să ghiciţi!
Respiraţi adânc şi simţiţi energia invitatei  noastre dragi şi speciale, o invitată care ne va acompania pentru un timp aici. Respiraţi adânc şi mirosiţi esenţa acestei dragi invitate. Simţiţi cum energia ei este potrivită grupului. Da, într-adevăr ea vine foarte puternic. Ea lucrează cu mulţi dintre voi.
Şi, într-adevăr noi o cunoaştem. Noi o numim Myriam conform energiei ei (se pronunţă Mye-REE-um) Myriam... da, într-adevăr Miriam, aşa cum voi o ştiţi (acum pronunţă numele ei MEER-ee-um)... Miriam Magdala... Maria Magdalena. ( În restul textului dacă Tobias spune Mye-REE-um, numele ei se va citi M-y-r-i-a-m, cu “y”. dacă Tobias spune MEER-ee-um, atunci numele ei se va citi M-i-r-i-a-m, cu “i”)
Noi o ştim conform energiei ei ca Myriam, o dragă care vine din genealogia lui Abraham, care a mai fost cunoscut sub numele de Deborah, care a condus una dintre cele doisprezece triburi din Israel, un mare, mare conducător al bărbaţilor şi femeilor. Myriam îmbrăţişează energia Quan Yin de asemenea, şi ajută să aducă această energie la viaţă. Myriam este o învăţătoare, o discipolă, o apostolă care a mers cu Yeshua, prima dată ca studenta lui Yeshua şi a învăţat multe, iar apoi ea a crezut în puterea ei proprie şi dreptul ei propriu să stea alături de Yeshua... a trebuit să fie un echilibru feminin, voi ştiţi acest lucru.
În special atunci, Yeshua nu a putut să menţină toate energiile pentru el însuşi. Deci, Myriam i s-a alăturat. Oh, ceilalţi, Ioan, Pavel, (pauză)... Ringo şi George - oh, incorect grup (multă râsete în audienţă, cu Tobias tachinând, se referă la grupul Beatles) - ar fi Petru şi toţi ceilalţi. Ei au fost geloşi din cauza ei, au fost geloşi pentru atenţia dată de Yeshua lui Myriam. Dar, ei au înţeles de asemeni scopul prezenţei ei, echilibrul.
Multe lucruri au fost interpretate greşit în scripturi. În timp ce apostolii au fost mai aproape de Yeshua, au înţeles necesitatea echilibrului feminin. Multe lucruri au fost deformate, după cum ştiţi, în revizuirea scripturilor, chiar punând-o pe cea care înţelegea - cum să spun - arta magică... Myriam, şi care a ştiut cum să mânuiască energiile invizibile, într-o postură ireală.
Deci, ei au prezentat-o ca fiind întunericul, au prezentat-o ca vrăjitoare, şi ca prostituată. Este scris că Yeshua a trebuit să scoată din ea şapte demoni. Dragi prieteni, acest lucru este departe de adevăr. Yeshua a lucrat cu ea, aşa cum ea a lucrat cu Yeshua, în a ajuta la contopirea energiilor celor şapte chakre, deschizându-le – la fel cum am făcut noi cu voi - cele Şapte Sigilii pentru a elibera vechile credinţe şi energiile din spatele acestora.
Poate, voi puteţi să le numiţi pe acestea demoni. Acestea erau însă doar credinţe Vechi ce erau prinse în cele şapte chakre. Myriam şi Yeshua au lucrat împreună să deschidă aceste chakre... nu demonii... ci simplu a le deschide... iar apoi au contopit şi unificat cele şapte chakre în una singură. Şi, când integrarea a fost completă şi a fost realizată o chakră a extinderii energiilor, când a fost doar o singură chakră, atunci ea a început să lucreze pentru ceea ce a  venit să facă.
Myriam, care aduce energia şi lui Quan Yin, o să ni se alăture în călătoria noastră înapoi pe pământul meu natal, motiv pentru care eu sunt foarte emoţionat. Sunt multe poveşti de spus... noi avem multe locuri unde o să-l luăm pe Cauldra şi pe Linda. Eu o să mănânc câteva din mâncărurile mele preferate. Şi, Cauldre se îngrijorează puţin de teama indigestiei. Dar, eu am avut şi atunci indigestie, şi voi avea din nou dacă eu cred că am nevoie (râsete din audienţă) Ce bucurie! Deci, Myriam o să ni se alăture în această călătorie, şi încă alţi cîţiva.
Da, Myriam intră acum. Noi o să ne referim la - noi vorbim cu Cauldre - o să ne referim la ea în Shoud, ca fiind Maria Magdalena, unii dintre voi sunteţi mai familiari cu acea energie, înţelegând-o. Biserica a trebuit să o categorisească ca fiind rea. Acest lucru este amuzant, deoarece ei nu au schimbat povestea lui Myriam întâlnindu-l pe Yeshua după răstignire şi după moartea corpului fizic - vorbind cu Yeshua, împărtăşind cu el. Multe lucruri nu au fost înţelese despre acest întreg incident. Suntem aici să clarificăm acest lucru astăzi.
Dar, noi suntem aici ca să aducem în interior această învăţătoare minunată. Deci, vă cerem să respiraţi în interior şi să îmbrăţişaţi energiile Mariei Magdalena, Myriam.
Da, multe se petrec în conştienţa umană chiar acum prin filmele voastre! Credeţi că este vreo greşeală în acesta? Oh, într-adevăr, filmul despre cea mai mare suferinţă din trecut este chiar în faţa voastră, înapoi în ochii tuturor oamenilor. “Patimile lui Hristos” (se referă la ultimul film) descrierea mizeriei şi suferinţei, în esenţă prin film se pune întrebarea oamenilor - nu în cuvinte, ci energetic - continuaţi să alegeţi suferinţa în viaţa voastră?
Yeshua pur şi simplu a jucat pentru noi toţi. Continuaţi să alegeţi suferinţa şi persecuţia, arătând cu degetul, şi strigând un nume? Sau doriţi să eliberaţi acest lucru acum?
Sunt unii care o să se uite la film, şi care au să fie cuprinşi de drama filmului, şi care poate au ales să continue să sufere. Sunt alţii care vor realiza însă că este timpul... este timpul să-l coboare de pe cruce pe Yeshua. Este timpul să se sfârşească cu suferinţa. Este timpul să ne oprim în a arăta cu degetul. Este timpul de a înţelege călătoria aleasă.
Deci, energiile lui Myriam vin astăzi. Când l-a întâlnit pe Yeshua după răstignire, a fost singură la locul întîlnirii. Şi, ei s-au întâlnit, într-adevăr, şi ei au avut o dragă , dulce şi iubitoare relaţie. Ei nu au fost căsătoriţi niciodată. Ea nu a avut copii. Au avut însă un respect enorm şi multă dragoste unul pentru celălalt. Dar, în acel timp, în acea societate, nu a fost - cum să spun - potrivit pentru ca ei să se lege printr-o căsătorie sau să aibă copii. Dar, dragostea a fost mereu prezentă. Admiraţia a fost reciprocă.
A fost nevoie de echilibru. Biserica însă a scos acest aspect din scripturi pentru că au vrut să fie doar energie masculină. Dar, Myriam a fost la fel de importantă ca şi Yeshua... într-un fel, a fost o învăţătoare pentru el. Chiar şi după ce el a învăţat de la preoţii din temple şi de la mistici, el a învăţat foarte mult şi de la ea. Este un lucru despre care noi o să vorbim astăzi, este o deschidere pe care o facem astăzi.
Yeshua ia spus lui Myriam (la acea întîlnire, după moarte Lui) să nu-l atingă, nu pentru că ea ar fi fost pătată sau că nu ar fi meritat, ci pentru că pur şi simplu energia lui a fost atât de înaltă în acel moment, iar dragostea lor a fost atât de puternică. Lui Yeshua i-a fost frică că dacă ea îl atinge în spiritul lui, va dori să meargă cu El, va dori să-şi lase corpul fizic imediat pentru a fi cu el pe partea cealaltă a voalului.  Deci, iată de ce a rugat-o să nu îl atingă.
El i-a cerut ca ea să continuă să-i înveţe pe alţii, să continue să scrie, să continue să menţină energia feminină. Yeshu i-a spus la acea întâlnire, la acea adunare, că energia feminină o să fie subiect de abuz şi de atac pentru mii de ani care urmau, deoarece omenirea a devenit ancorată în energia masculină. Şi, energia feminină a permis ca acest lucru să se întâmple, a permis să fie învinsă.
Deci, Yeshua a rugat-o pe Myriam să menţină energiile... să împărtăşească cu alţii starea de echilibru... şi aceia la rîndul lor să împărtăşească cu alţii. Vor fi entităţi care vor menţine energiile feminine până cînd timpul le va permite acestor energii să vină înapoi în echilibru cu energia masculină.
Unii dintre voi a-ţi lucrat într-adevăr cu Myriam, a-ţi mers la ea - aşa cum voi a-ţi numi – în clase, la adunări unde ea v-a făcut să simţiţi şi să menţineţi energiile feminine. Unii dintre voi, câţiva aici, a-ţi fost cei care a-ţi menţinut energiile de atunci - aceste energii feminine – astfel voi nu a-ţi dat naştere vreunui copil de atunci. Nu a fost loc în interiorul fiinţei voastre energetice pentru copii pentru că voi a-ţi menţinut o energie feminină pentru toate celelalte entităţi până cînd timpul a fost potrivit.
Timpul este potrivit acum să vă eliberaţi, să daţi drumul. Timpul este potrivit acum.
Voi nu mai trebuie să căraţi pe umerii voştri acea lucrare, pentru că acum sunt zeci de mii de Shaumbra care strălucesc alături de voi, în echilibru. Sunt milioane de entităţi în lume care sunt gata pentru trezirea lor spirituală. Deci, este timpul să vă eliberaţi.
Energia lui Myriam vine aici, azi, pentru a face mai uşoară această eliberare. Mulţi dintre voi a-ţi fost conştienţi, fiind suportul acestor energii întotdeauna. Acum nu mai trebuie să continuaţi să suferiţi pentru acest lucru. Este timpul să vă eliberaţi.
Deci, Maria ni se alătură în această zi pentru o deschidere interesantă. Ea a fost o învăţătoare. A fost maestra imaginaţiei... a imaginaţiei... ajutându-l chiar pe Yeshua să înţeleagă cum se lucrează cu imaginaţia, şi cum se foloseşte.
Deci, ea vine astăzi să treacă printr-o deschidere împreună cu toţi Shaumbra - dacă vă daţi permisiunea - este după voia voastră. Acest lucru nu vă forţează în nici un fel. Dar, este timpul. De aceea noi a trebuit să vorbim luna trecută despre a alege viaţa, pentru că voi în realitate nu a-ţi ales viaţa, iar acum vă deschideţi la acest dar dinamic al imaginaţiei.
Oh, nu este imaginaţia despre care ştiţi. Acea imaginaţie este foarte limitată. Ceea ce vine din minte este limitat. Imaginaţia despre care o să vă vorbim este imaginaţie “spirituală” sau de “suflet”. Ea este gata să fie deschisă în interiorul vostru.
A trebuit să trecem luna trecută prin discuţia noastră mică despre alegerea vieţii, deoarece voi nu a-ţi fost siguri că alegeţi viaţa, dar a-ţi fi încercat să vă deschideţi imaginaţiei, iar apoi voi a-ţi fi putut avea nişte repercusiuni interesante. Această deschidere poate să aibă un efect opus intenţiei voastre, să vă cauzeze dificultăţi fizice, la fel mentale, şi dureri. Deci, a fost momentul de a vă întreba ce alegere faceţi pentru a putea să ne mutăm la acest nou nivel. Acesta este un tip diferit de imaginaţie.
Transmitem aici multă informaţie către voi energetic. Noi o să vorbim despre acest lucru în următoarele Shoud-uri. Noi o să vă explicăm pentru ca mintea voastră să fie satisfăcută. Dar, o să trecem prin deschidere împreună cu voi.
Imaginaţia nu se află într-un loc special din corpul vostru fizic. Ea este o materie al Spiritului şi conştiinţei. Este un dar natural şi original pe care voi l-aţi avut, dar pentru un timp  a fost limitat sau închis. Nu este nevoie ca voi să luaţi o decizie în acest moment. Această decizie vine în clipa în care sunteţi gata.
Dar, este totuşi vorba despre a vă permite să vă deschideţi la darul “Energiei Noi a Imaginaţiei” Şi, apoi cei care vin înăuntru, care vin şi inundă cu această energie - Myriam, Maria, cei care sunt curieri, cei care sunt în Cercul Crimson – au să vină să vă ajute blând, foarte blând începînd să deschidă energia imaginaţiei. Se va deschide ca o floare, ca şi un lotus, peste o perioadă de timp, treptat şi blând. Dar, se va deschide.
Atunci când Myriam i-a vorbit lui Yeshua la reînviere, a făcut-o prin imaginaţie... vedeţi voi. Apostolii au întrebat-o după aceea “L-ai văzut sau nu pe Yeshua cu ochii tăi fizici? Iar, ea a spus, “Nu l-am văzut cu ochii mei fizici, pentru că aceştia au fost închişi...... lumina a fost aşa de strălucitoare. L-am văzut pe Yeshua cu inima mea”. Ceea ce  a spus ea cu adevărat aşa a fost, “Eu l-am văzut pe Yeshua în imaginaţia mea”.
Când apostolii s-au întîlnit au mai întrebat-o - “L-ai auzit pe învăţător cu urechile tale?” Iar, ea a spus, “Urechile mele au răsunat. Urechile mele au vibrat, şi zgomotul a fost atât de înălţător şi frumos că eu nu am putut auzi cuvintele lui prin urechile mele. Dar, eu am auzit cuvintele lui prin imaginaţia mea”.
Iar, ei au mai întrebat-o, “L-ai atins pe învăţător?” Şi, ea a răspuns; “El m-a rugat să nu fac acest lucru”. El m-ai cerut să mă imaginez pe mine însămi împreună cu el, iubindu-l, împărţind fiecare moment împreună cu el, ca şi în zilele în care a fost în corpul lui fizic. Dar, el mi-a cerut să nu-l ating”.
Şi, unii dintre apostoli au spus, “Atunci, într-adevăr, tu nu l-ai văzut pe învăţător apărând în faţa ta”. Iar, ea a spus, “Într-adevăr, eu l-am văzut, pentru că imaginaţia este măreaţă. Este mult mai convingătoare, şi conţine mai multă realitate decât ochii mei, decît urechile mele, şi decît pot simţi simţurile mele”.
Şi, din acea clipă apostolii au crezut-o, pentru că a împărtăşit cu ei energia ei, adevărul ei, şi dragostea ei din acel moment. Şi astfel, ei au înţeles.
Ea a devenit învăţătoarea imaginaţiei, învăţătoarea regatelor nevăzute. A lucrat cu mulţi dintre voi în această viaţă, ajutându-vă să mergeţi în nevăzut, ajutându-vă să vă folosiţi imaginaţia.
Dar, noi ajungem într-un punct diferit, pe un nivel diferit aici, pentru ca într-adevăr să vă deschideţi. Când Cauldre mă contactează pe mine, Tobias, - şi când noi vă vorbim aşa cum facem şi acum – comunicarea nu se face prin mintea lui. Mintea este ocupată chiar şi acum pur şi simplu cu traducerea energiilor noastre... este foarte ocupată. Nu este necesară comunicarea nici prin ceea voi numiţi inimă. Comunicarea este realizată printr-un lucru numit imaginaţie.
Cauldre îşi foloseşte imaginaţia, iar noi lucrăm cu el prin imaginaţie ca să facem această conectare. Prin imaginaţie noi putem transmite mult. Cauldre trebuie să se deschidă, trebuie să aibă destulă încredere în el însuşi pentru a lăsa această energie să curgă prin el.
Noi am discutat cu voi, cu unii dintre voi, despre terminologie. Ştim că sunt câteva - cum să spun - preconcepţii inerente despre imaginaţie. Voi nu credeţi acest lucru, nu-i aşa? Voi a-ţi învăţat să nu aveţi încredere în imaginaţie. Noi vă auzim că spuneţi, “Oh, este doar imaginaţia voastră”.
Dar, noi alegem să continuăm să o numim - imaginaţie. Este diferită. Este Nouă. Este imaginea lui “intră în realitate”. Dacă imaginaţia atinge o coardă... este scris în scripturi că voi a-ţi fost creaţi în imaginea lui Dumnezeu. Imaginaţi-vă acest lucru! Imaginaţi-vă pe voi, care sunteţi de asemeni Dumnezei, imaginaţi-vă acest loc numit Pământ, şi apoi manifestaţi-l, imaginaţi-vă un lucru numit corp uman, şi manifestaţi-l. Toate s-au manifestat ca rezultat al imaginaţiei... imagine... imagine.
Deci, acum că sunteţi Divini Umani - întemeiaţi Divin Umani - noi putem să vă deschidem imaginaţia la nivele şi regate noi.
Priviţi în felul următor. Imaginaţi-vă un actor - care poate să fie bărbat sau femeie. Cauldre ne cere să explicăm - un actor care are multe manuscrise diferite din care să aleagă. Citeşte toate manuscrisele. Şi, în timp ce le citeşte, le simte. Îşi imaginează cum o să fie atunci când le joacă pe scenă. Are zeci şi zeci de manuscrise, şi încearcă să-l găsească pe cel pe care-l alege să-l joace.
În sfârşit face selecţia. Merge pe scenă, şi începe să joace. Începe să joace un rol din mai multe roluri potenţiale din manuscris. Dar, cu toate că este pe scenă să-şi joace rolul, joacă doar esenţa, şi nu detaliile... vedeţi voi. Improvizează, în timp ce înaintează. Îşi aduce aminte de esenţa din piesă. Dar, permite tuturor energiilor să curgă. Permite energiilor imaginative şi energiilor creative să aibă o viaţă de a lor. Altfel, piesa, jocul, ar fi foarte rigid, foarte limitat. Nu ar exista nici o bucurie. Deci, pur şi simplu ia esenţa manuscrisului şi-i permite să curgă pe scenă. Imaginaţia voastră este la fel.
Din acest moment încolo voi aveţi multe...., multe manuscrise potenţiale pentru a le alege în viaţa voastră, aveţi multe manuscrise de ales. Voi înşivă a-ţi scris fiecare manuscris. Într-adevăr, voi a-ţi primit ajutor pe partea noastră, dar acestea sunt totuşi creaţiile voastre. Este deci aşa cum voi alegeţi să fie, care rol vreţi să-l jucaţi, pe care vreţi să-l aduceţi la viaţă în realitatea voastră fizică. Deci, voi vă imaginaţi toate aceste potenţiale.
Imaginaţia este ca şi o stare de vis. Sunt simţăminte... culori... reacţii... consecvenţă... direcţii... mai multe posibilităţi în interiorul fiecărui potenţial. Aveţi toate acele posibilităţi potenţiale din care să alegeţi. Acestea se află în imaginaţie. Ce a-ţi vrea să vă imaginaţi pentru voi înşivă? Care manuscris vreţi să aduceţi în viaţa voastră?
Poate, vă simţiţi vinovaţi să aduceţi manuscrisul ce vă aduce bogăţie, ce vă aduce celebritate şi avere. Poate, vă gândiţi că nu meritaţi acest lucru, astfel alegeţi alt manuscris. Dar, aici este imaginaţia voastră cea care lucrează. Apoi aduceţi-o în interior şi manifestaţi-o. Voi jucaţi rolul.
Imaginaţia este toată aria creativă care a fost închisă în condiţia umană, închisă în mulţi dintre voi. Voi a-ţi fost învăţaţi să gândiţi logic, a-ţi fost învăţaţi că imaginaţia este pentru visători, nu pentru cei care fac. Este chiar opusul.
De aceea Myriam vine astăzi ca să vă ajute energetic şi să împărtăşească cu voi marele potenţial al imaginaţiei.
Imaginaţia stă cumva între inimă şi minte, cumva între inimă şi minte în această zonă creativă... această zonă unde voi puteţi explora potenţialul... zona unde puteţi visa cu ochii deschişi scenarii potenţiale... şi apoi să le aduceţi în viaţa voastră. Mulţi dintre voi a-ţi visat cu ochii deschişi de când a-ţi venit pe Pământ în această viaţă. Voi a-ţi fost cicăliţi, chiar pedepsiţi pentru acest lucru.
A visa cu ochii deschişi este una dintre părţile imaginaţiei. A visa este una dintre părţile imaginaţiei. A visa nu include tot potenţialul imaginaţiei. Este doar un aspect al imaginaţiei. Imaginaţia este reală... este foarte, foarte reală.
Uneori mergeţi în regatele imaginative şi regatele eterice. Voi vă jucaţi rolul acolo, dar nu-l aduceţi şi înapoi pe Pământ. Ceea ce se întâmplă acum este că noi lucrăm cu voi în deschiderea acestor conducte, deschizând acele căi de energii curgătoare, să vă ajutăm să realizaţi că puteţi aduce acele lucruri în realitatea voastră. Voi puteţi să vi le imaginaţi iar apoi să le aduceţi la viaţă. Vedeţi voi... sunteţi alegătorii vieţii acum, deci puteţi aduce lucruri la viaţă. Şi, apoi să le aduceţi în interior pur şi simplu prin respiraţie.
Imaginaţia, dragi prieteni, nu este controlul minţii. Este antiteza controlului minţii. Este necesar ca mintea să se dea la o parte pentru ca imaginaţia să lucreze.
Imaginaţia nu este vizualizare. Vizualizarea, aşa cum o ştiţi, este funcţia minţii. Mulţi dintre voi a-ţi făcut cursuri de controlul minţii şi de vizualizare. Aceste cursuri au fost folositoare, dar este timpul să vă mutaţi dincolo de ele.
Vizualizarea, dragi prieteni... este ceea ce  vi s-a spus să faceţi dacă vreţi ceva în viaţă, să vizualizaţi. Vizualizaţi maşina roşie dorită în calea voastră. Acest mod de abordare este o funcţie a minţii, care a lucrat în acest fel şi a fost foarte bună într-o perioadă. De multe ori însă acest mod de abordare va nemulţumit, făcându-vă să vă întrebaţi unde aţi greşit.
Vizualizarea, într-un fel, v-a ajutat un timp, dar noi nu sugerăm acest lucru pentru că este limitat. De ce să vă limitaţi pe voi înşivă la o maşină roşie, când puteţi să aveţi viaţă, când puteţi avea abundenţă, şi dragoste, şi toate lucrurile? De ce vă limitaţi?
Imaginaţia nu este controlul minţii. Dacă vă aflaţi în mintea voastră, respiraţi adânc şi ieşiţi din ea. Deschidem un centru complet nou, undeva între inimă şi mintea. Noi nu vorbim de localizare fizică sau geografică. Vorbim de conştient. Este vorba despre creaţie. Este vorba de a aduce în interior întreg potenţialul.
Nu este nimic ce trebuie forţat. Nu trebuie să depuneţi efort pentru acest lucru. Permiteţi-vă vouă înşivă să vă înălţaţi, să vă deschideţi... să fiţi liberi.
Exploraţi potenţialul chiar acum. Să facem o mică călătorie împreună, pentru ca voi să simţiţi cum este.
Să facem o călătorie, doar una simplă. Myriam, Yeshua, eu, Tobias, şi voi... mergem pe plajă... plimbându-ne... noi în robele noastre... voi în costumele voastre amuzante (râsete din audienţă)... plimbându-ne pe plajă... simţind apa... aerul... relaxarea... simţind dragostea pe care noi am avut-o unul pentru celălalt... râsetele şi bucuria ce am avut-o împreună.
Vedeţi voi... aceasta este imaginaţia voastră. Începînd să aveţi încredere în voi înşivă, culorile vor deveni mult mai strălucitoare şi mult mai intense, culori pe care poate voi nu le-aţi văzut cu ochii voştri fizici până acum. Voi începeţi să priviţi şi alte lucruri. Acestea nu vor mai fi atât de transparente. Vor începe să aibă profunzime.
Aceasta este imaginaţia, dar este reală. Aşa cum Myriam a învăţat discipolii, imaginaţia este mult mai reală decât realitatea umană. Societatea voastră vă învaţă să ignoraţi, să discreditaţi imaginaţia. Este timpul să-i daţi imaginaţiei locul cuvenit.
După cum vă deschideţi şi după cum permiteţi ca acest centru să se deschidă, totul devine mult mai definit, mult mai detailat, mult mai pe înţelesul vostru. O să începeţi să auziţi cuvintele pe care Yeshua vi le spune. O să fiţi capabili să simţiţi atingerea mâinii lui Myriam pe spatele vostru unde v-a durut... simţind alinare.
Este acest lucru real, Shaumbra? Este adevărat că putem face noi acest lucru împreună? Doar dacă voi permiteţi să fie!
Daţi-ne voie să folosim imaginaţia voastră aici pentru un moment. Puneţi-vă chiar acum în momentul de Acum unde corpul vostru poate să se reechilibreze singur... să întinerească singur... şi să elibereze acele toxine de care corpul nu are nevoie... eliberarea efortului depus de unele ţesături... eliberaţi acea stare numită procesul de îmbătrânire – imaginaţi-vă acest lucru! – cum procesul de îmbătrânire scade... cum voi puteţi să aduceţi înapoi tinereţea şi vitalitatea.
Imaginaţi-vă sănătoşi în fiecare moment. Imaginaţi-vă corpul vorbindu-vă, spunându-vă ce fel de mâncare doreşte - într-o zi poate vă spune că doreşte puţine hidrocarburi, următoarea zi vă spune că doreşte foarte gras... în următoarea zi nu vrea altceva decât prăjiturică (cîteva râsete)
Imaginaţi-vă vorbindu-i corpului vostru, ascultându-l, având o relaţie cu corpul vostru astfel încât voi să-l puteţi aduce înapoi în echilibru redându-i sănătatea şi vitalitatea. Vedeţi voi... acest loc numit imaginaţie... nu trebuie să-l forţaţi. Voi nu trebuie să depuneţi efort. Acest gest de a lucra cu imaginaţia este simplu.
Acum această imagine a corpului sănătos – perfect sănătos şi echilibrat – luaţi-l acum din afară, din regatele eterice şi respiraţi-l în această realitate. Chiar aici... chiar acum... întemeiaţi acest lucru. Acceptaţi-l. Stăpâniţi-l. Şi, trăiţi-l. Este atât de simplu... nu făcînd hocus-pocus... nici făcînd vrăji. Imaginaţi, respiraţi, trăiţi...... vedeţi voi.
Voi nu trebuie să treceţi prin toate detaliile împreună cu corpul vostru. Corpul ştie ce are de făcut. Este esenţa pe care a-ţi imaginat-o şi pe care a-ţi respirat-o înăuntru. Un potenţial... vedeţi voi... Sunt potenţiale care se găsesc chiar la uşa alăturată de un corp decăzut, potenţial pentru un corp bolnav sau infirm... potenţial pentru cei fără corp. Noi v-am făcut să vă concentraţi pe potenţial.
Imaginaţi-vă potenţialul corpului sănătos, echilibrat. Alegeţi acest potenţial... respiraţi-l în interior... şi daţii viaţă. Voi nu trebuie să treceţi prin detalii. Nu trebuie să fiţi un doctor, un om de ştiinţă, sau un doctorand pentru a şti ce se întâmplă în momentul în care respiraţi în interior această energie. Corpul ştie ce să facă. Este simplu, doar că mintea voastră vrea să controleze din nou. Inima voastră ştie ce să facă. Sufletul vostru ştie ce să facă.
Acum, noi vorbim despre acest lucrul simplu numit imaginaţie în termeni simpli. Dar, este atât, atât de reală. Şi, voi puteţi începe să vă jucaţi cu ea. Începeţi să o folosiţi în viaţa voastră. Voi sunteţi cei care scrieţi scenariile. Ce alegeţi voi? Cum alegeţi să trăiţi? Ce alegeţi să vă imaginaţi?
Din nou, voi nu trebuie să vă îngrijiţi de detalii. Alegeţi abundenţă? Imaginaţi-vă că trăiţi în abundenţă... trăind în abundenţă, le alegeţi pe amândouă... trăirea şi abundenţa. Voi nu trebuie să vă imaginaţi detaliile. Voi nu trebuie să vă imaginaţi câţi bani aveţi în contul vostru bancar. Pur şi simplu simţiţi.
Simţiţi pentru un moment, aşa cum vă vorbim acum, aici. Simţiţi cum este să aveţi abundenţă în viaţa voastră. Este o simţire bună? Poate aveţi un pic de vinovăţie? “Oh, prea multă abundenţă... nu mai este destul şi pentru ceilalţi! ”Să nu vă îngrijoraţi pentru ceilalţi acum. Noi o să vorbim despre acest lucru mai târziu.
Daţi-vă vouă înşivă abundenţa. Voi o să aveţi nevoie de aceasta când îi învăţaţi pe alţii. Daţi vouă înşivă acel dar al abundenţei. Imaginaţi-vă o viaţă în care voi nu trebuie să vă îngrijoraţi de plata facturilor niciodată. Da... imaginaţi-vă o viaţă în care mâncarea de care aveţi nevoie şi instrumentele de care aveţi nevoie sunt acolo pentru voi. Imaginaţi-vă acest lucru!
Voi sunteţi Creatorii. Voi sunteţi imaginaţia. Dacă alegeţi acum, respiraţi, Această realitate în viaţa voastră şi întemeiaţi-o. Respiraţi-o în interiorul vostru. Daţii viaţă. Daţi viaţă abundenţei - în viaţa VOASTRĂ. Să nu vă îngrijoraţi de detalii. Totul o să vină la voi.
Este mult mai mult, dragi prieteni, decât întâlneşte urechea voastră, şi ochii voştri în această zi. Este vorba despre o nouă cale de a trăi. Este vorba despre imaginaţia creativă. Este vorba despre a îmbrăţişa viaţa, şi apoi este vorba despre alegerea modului în care vreţi să vă trăiţi viaţa.
Vedeţi voi... voi vă extindeţi energiile voastre acum. Voi vă permiteţi vouă înşivă să simţiţi din nou, deschizându-vă spre acest lucru numit imaginaţie. Este unul dintre cele mai noi instrumente. Este un instrument foarte nou.
Pentru cei ca voi care... unii dintre voi care ascultă spun, “Oh, eu am făcut acest lucru înainte! Acesta este un program nou - noi l-am numit imaginaţie - dar este Nou şi diferit. Noi o să vorbim despre acest program în mai multe Shoud-uri cu voi - dar, chiar acum, atingem doar esenţialul.
După cum vă deschideţi la acest nivel nou al imaginaţie, unii dintre voi o să aveţi îndoieli la început. O să spuneţi, “oh, este doar imaginaţia mea” Mai bine spuneţi; “Aceasta ESTE imaginaţia mea” Şi, devine reală Devine reală. Voi sunteţi Creatorii. Imaginaţi-vă esenţa şi apoi inspiraţi-o în viaţa voastră.
După cum permiteţi deschiderea energiilor imaginaţiei în interiorul realităţii umane, unii dintre voi vă puteţi simţi puţin în afară sau vă puteţi simţi dezechilibraţi mai mult ca de obicei. Unii dintre voi vă puteţi simţi puţin ameţiţi uneori, pentru că într-adevăr voi schimbaţi dinamica energetică particulară. Când se întâmplă acest lucru, respiraţi adânc. Întemeiaţi-vă. Nu vă închideţi. Nu trebuie să vă închideţi. Întemeiaţi-vă. Voi puteţi să vă deschideţi să extindeţi energia voastră, şi să întemeiaţi în acelaşi timp.
Mulţi dintre voi o să fugiţi în mintea voastră încercând să aveţi control, mintea voastră încearcă să vă ceară detaliile. Spuneţi-i minţii voastre să ia o vacanţă pentru o perioadă. Mintea pur şi simplu încearcă să vă protejeze... încearcă să vă ajute... încearcă să fie sigură că nu faceţi nici o mişcare greşită pentru voi înşivă. Spuneţi-i minţii voastre că este eliberată de această datorie. Mintea poate să se concentreze pe alte lucruri – cum ar fi logica, şi acumularea informaţiilor. Mintea trebuie să vă servească, nu să vă direcţioneze sau să conducă.
Spuneţi-i minţii voastre să se retragă din drum. Voi o să vă jucaţi cu acest lucru numit imaginaţie. Voi o să învăţaţi cum să o aduceţi şi cum să o manifestaţi în viaţa voastră. Voi o să învăţaţi cum să o folosiţi. Voi o să învăţaţi cum să creşteţi cu această imaginaţie. Mintea voastră nu trebuie să vă controleze. Atunci când inspiraţi în interior imaginaţia - orice alegeţi să vă imaginaţi - este foarte puternic!
Dar, trebuie să-i daţi viaţa ei proprie. O să aveţi tendinţa de a controla, şi de a-i spune exact ce să facă, şi cum să crească. Voi o să fiţi observatori pentru un timp, observând cum intră în viaţa voastră şi cum îşi ia viaţă proprie, într-un fel. Este ca şi actorul care merge pe scenă cu esenţa scenariului - dar apoi lasă ca totul să curgă liber... liber... intrând în moment... şi chiar schimbând uneori anumite părţi din scenariu.
Respiraţi în interior imaginaţia - orice lucru pe care-l alegeţi să vi-l imaginaţi - şi apoi daţii o viaţă proprie. Daţi-i voie să-şi ia direcţia ei proprie. Observaţi. Observaţi ce se întâmplă. Observaţi ce se întâmplă în jurul vostru şi în interiorul vostru. Dacă credeţi la un moment dat că alegerea nu a fost potrivită, sau că această imaginaţie care aţi adus-o în interior vă oboseşte, pur şi simplu eliberaţi-o. Scoateţi-o afară din realitatea voastră. Voi a-ţi creat-o, voi puteţi să o eliminaţi. Dar, nu încercaţi să-i controlaţi jocul. Nu încercaţi să folosiţi acest lucru pentru a controla alţi oameni, Shaumbra. Această experienţă este pentru voi acum. Noi o să lucrăm cu voi mai târziu încercând să vă facem înţelegeţi cum îi afectează pe alţii.
Nu încercaţi să schimbaţi vremea... vedeţi voi... dar imaginaţi-vă pe voi înşivă că vă adaptaţi sau adoptaţi vremea. Vremea este acolo pentru un scop. Aceasta îi serveşte şi pe alţii de asemeni, nu numai pe voi. Dacă nu vă place vremea din locul în care sunteţi, imaginaţi-vă pe voi înşivă în alt loc unde vremea ar fi mult mai bună pentru voi,..... vedeţi voi.
Imaginaţia nu este pentru a încerca să-i schimbaţi pe alţii. Este pentru voi chiar acum.
Nu forţaţi acest lucru. Nu depuneţi efort. Dacă depuneţi efort opriţi-vă un timp. Reveniţi înapoi, la această experienţă, mai târziu. Nu vă limitaţi acum, şi nu aşteptaţi nici un rezultat. Voi o să observaţi o perioadă pentru a vedea cum lucraţi cu imaginaţia voastră şi cum aduceţi ceea ce vă imaginaţi în viaţa voastră.
Da, într-adevăr, Myriam vă va ajuta, o să lucreze cu voi. Ea este maestra şi învăţătoarea imaginaţiei creative. Ea ştie cum lucrează energia imaginaţiei. Ştie cum să treacă peste realitatea în care sunteţi voi.
Această imaginaţie vă va permite să începeţi să vă înălţaţi în dimensiunile noi, de asemenea. Da, într-adevăr, ea lucrează pe două căi - voi aduceţi lucrurile în viaţa voastră, dar de asemenea puteţi începe să călătoriţi în alte dimensiuni. Când faceţi acest lucru, să nu părăsiţi niciodată statutul vostru. Să nu vă lăsaţi niciodată corpul vostru în urmă. Să nu încercaţi proiecţie astrală. Voi nu sunteţi o rachetă (câteva râsete) Este vorba de a fi în momentul de Acum, complet prezent în corpul uman, dar extinzând în exterior energiile voastre pentru a vă deschide în alte regate.
Alăturaţi-vă nouă pentru un moment cu energiile imaginative - da, voi faceţi bine, - cu energiile imaginative. Permiteţi-ne să intrăm împreună în următoarea dimensiune - ceea ce voi a-ţi numi - dimensiune peste - dar nouă nu ne place acest nume. Permiteţi-ne să mergem împreună în a patra dimensiune pentru un moment. Unii dintre voi au depăşit bine această fază chiar acum, dar daţi-ne voie să mergem împreună în a patra dimensiune, care este mai aproape de energia Pământului.
Acest termen este interesant - ceea ce voi numiţi - dimensiune. Noi o numim zonă de energie. Este zona în care energiile dezîncarnate au tendinţa să se agaţe, zona sufletelor legate de pământ care au părăsit corpul fizic, dar nu au venit înapoi pe partea noastră a voalului în totalitate. Ei stau în această dimensiune. Aici este locul unde mulţi dintre voi - cum să spun - în visele voastre fugiţi ca într-o ascunzătoare. Această energie este o energie foarte asemănătoare cu energiile Pământului, dar nu are forme fizice.
Această zonă de energie este locul unde noi vă întâlnim de multe ori. Este foarte dificil pentru noi de foarte multe ori să venim aproape de voi, deci noi vă întâlnim în a patra zonă de energie. Noi trebuie să scriem un cântec (cîteva râsete) despre acest lucru - ”Vă întâlnim la a Patra”.
Simţiţi doar pentru un moment acest lucru. Permiteţi imaginaţiei libertatea de aici (din a patra dimensiune), vă rog. Permiteţi imaginaţiei voastre să aibă libertatea ei. Lăsaţi-o să se înalţe pentru un timp. Noi stăm în spatele vostru. Nu trebuie să vă fie frică. Lăsaţi-o să se înalţe pînă aici pentru un moment. Este o energie minunată. Da, într-adevăr, voi uneori întâlniţi energii demonice aici, dar ei nu pot să vă facă nici un rău, nu pot să vă facă nimic. Ei nu au putut niciodată, şi voi ştiţi.
Dar, imaginaţi-vă..... da, puteţi să aveţi destulă încredere în voi înşivă pur şi simplu să vă imaginaţi? Prin imaginaţie voi puteţi merge în multe alte dimensiuni. Şi, din nou, vă rog să nu consideraţi aceste dimensiuni ca fiind într-o ordine numerică sau liniară. Dacă faceţi acest lucru voi o să înţepeniţi în călătoria inter-dimensională. Dimensiunile se încrucişează fiecare, cu fiecare. Nu există ierarhie. Pur şi simplu sunt doar diferenţe energetice între ele, doar diferenţe energetice între ele. Cu imaginaţia voastră puteţi să vă înălţaţi la orice dimensiune.
Acum, puneţi-vă întrebarea de ce a-ţi vrea să faceţi acest lucru, Shaumbra? Unul din motive este să ajutaţi la eliberarea acestui lucru numit voal. După cum vă începeţi călătoria în amândouă direcţiile - inter-dimensionale, în afară şi înăuntru - aceste călătorii ajută la eliberarea voalului. Acest lucru vă ajută - cum să spun - să vă „ascuţiţi” imaginaţia.  Uneori este mai uşor să veniţi în celelalte dimensiuni prin imaginaţia voastră decît să vă jucaţi un pic. De asemenea aici voi veţi întîlni entităţi cu care lucraţi regulat. Şi, în această zonă de energie va fi mai uşor să ieşiţi în afara minţii voastre... vedeţi voi...... şi să vă deschideţi...... să vă daţi libertate... să daţi aripi imaginaţiei voastre. Deci, este potrivit să vă jucaţi în acea zonă energetică.
Noi vă sugerăm ca atunci când mergeţi în zonele de energie în care a-ţi călătorit şi în care v-aţi aventurat şi înainte, să chemaţi şi energiile lui Myriam ca să vă acompanieze.
De asemenea este timpul de a aduce în viaţa voastră - viaţa VOASTRĂ - ceea ce alegeţi..... vedeţi voi. Voi sunteţi Dumnezeu de asemeni. Voi sunteţi făcuţi în imaginea Dumnezeului. Voi sunteţi Dumnezeu, cel care poate să-şi imagineze, cel care poate şi să manifeste şi să aducă imaginaţia în materializare.
Deci, dragi prieteni, daţi-vă voie pentru un moment, dacă alegeţi imaginaţia , şi daţi permisiunea să se deschide această zonă a Energiei Noi numită imaginaţie, un instrument puternic despre care nu v-am putut vorbi până cînd nu am trecut de problema îmbrăţişării vieţii. Noi o să mergem împreună în câteva locuri noi, pentru a avea o cale nouă şi pentru a trăi pe Pământ.
Metatron vine acum şi întreabă, “Sunteţi pregătiţi să mergeţi în acele locuri Noi cu noi? Sunteţi pregătiţi, Shaumbra, să mergeţi dincolo de visele voastre nesăbuite?”
Deci, noi o să venim să vorbim cu voi toţi în imaginaţia voastră, într-adevăr. Să nu ne discreditaţi , şi să nu vă discreditaţi pe voi înşivă spunând, “Acesta a fost doar imaginaţia mea”. Noi o să intrăm. Noi o să vă vorbim vouă. În felul acesta Cauldre vorbeşte cu noi - în imaginaţie.  Noi o să vă vorbim......
Dacă mintea voastră stă în cale, respiraţi adânc. Eliberaţi mintea de datoriile ei de a păzi palatul. Acesta a aparţinut Energiei Vechi. Sunteţi într-un loc sigur. Noi o să venim în interior şi o să vă vorbim. Dacă doriţi, o să călătorim împreună. Permiteţi imaginaţiei voastre să se înalţe.
Care este diferenţa între imaginaţie şi deziluzie? Nu prea mare! (râsete din audienţă) Nu prea mare! Cei pe care voi îi vedeţi deziluzionaţi au foarte multă imaginaţie. Dar, este vorba de a aduce în viaţa voastră ceea ce este potrivit prin imaginaţie, ceea ce vă corespunde, ceea ce alegeţi voi... vedeţi voi.
Deci, când sunteţi în regatele imaginative, respiraţi adânc şi întrebaţi-vă ce vi se potriveşte pentru viaţa voastră chiar acum? Ce vi se potriveşte? Ce alegeţi să aduceţi înapoi în viaţa voastră? Cum alegeţi să trăiţi? Cum alegeţi să îmbrăţişaţi viaţa? De aceea noi a trebuit să trecem prin lecţia de luna trecută. Ce fel de echilibru doriţi voi? Ce fel de învăţători o să fiţi voi? Şi ce o să predaţi astăzi? Acesta este diferenţa între imaginaţie şi deziluzie – în a vedea cât de potrivit este pentru voi ceea ce alegeţi?
Într-adevăr, cei care sunt împărţiţi în multe părţi şi în multe bucăţi sunt doar mari imaginatori. Ei joacă un joc minunat cu ei înşişi. Cei care creează poveşti în fantezia lor despre viaţa, şi care nu se potriveşte cu realitatea dată – sunt cei pe care voi îi vedeţi deziluzionaţi - într-adevăr, pentru că ei doar îşi imaginează.
Dar, ei imaginează printr-o perspectivă neechilibrată. Ei nu-şi suportă viaţa lor, astfel ei merg în regatele imaginative. Şi, ei locuiesc acolo. Dar, ceea ce fac ei este negat prin ceea ce sunt cu adevărat. Ei au măturat prea multe lucruri sub covor, ascunzând multe lucruri de ei înşişi.
De aceea am spus la începutul adunării noastre, “Deschideţi fiecare parte din voi înşivă şi permiteţi ca vântul să treacă prin ele”... vedeţi voi. Permiteţi soarelui să strălucească şi vântului să treacă prin ele - un alt cântec pe care noi am vrea să-l scriem (râsete din audienţă).
Acesta este diferenţa între imaginaţia şi deziluzie.
Este timpul să aveţi încredere în voi înşivă... vedeţi voi... este timpul să aveţi încredere în toate. Voi a-ţi pus imaginaţia de-o parte pentru că v-a fost frică de abilitatea creaţiei voastre proprie. Cea mai mare temere dar şi cel mai mare dar al vostru este acest lucru numit imaginaţie.
În trecut voi a-ţi văzut ceea ce se poate face cu imaginaţia. Dar, voi a-ţi învăţat multe de atunci. Este timpul să vă deschideţi. Este timpul să deschideţi imaginaţia de la locul Nou... în Noua Energie.... în energia sigură... şi în energia care îmbrăţişează viaţa.
Noi vă iubim foarte mult, şi o să lucrăm cu voi în fiecare zi în imaginaţie. Alăturaţi-vă nouă în acel loc, şi nu o să fiţi singuri.
ŞI AŞA ESTE!
 
 
 
Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.
Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.
Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţie prin Geoffrey Hoppe.
Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere a lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încît noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.
“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.
Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.
Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.
Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.
Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.
© Copyright 2004 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved