SERIA ENERGIEI NOI
“SHOUD 9: IMAGINATION AND THE NEW GOD”
“SHOUD 9: IMAGINAŢIA  ŞI  NOUL DUMNEZEU”
PREZENTAT LA CERCUL CRIMSON
3 APRILIE 2004

 

     Şi aşa este, dragi Shaumbra, dragi învăţători, că noi ne împreunăm din nou.  Energia s-a schimbat de la ultima noastră comunicare.  Voi v-aţi schimbat.  Ah... întotdeauna este nevoie de puţină energie să începem aici, deoarece nouă ne place într-adevăr doar să stăm, să fim cu voi, şi să împărtăşim cu voi. Nouă ne place să auzim râsetele voastre în această zi, râsete pentru lucruri nătânge (se referă la râsetele de mai înainte, din timpul recapitulării materiei din luna trecută referitoare la o eroare tipografică pe care Linda şi Geoff au transformat-o într-o interacţiune veselă între ei doi). Noi iubim simţirea voastră de dragoste.
     Noi iubim simţămintele voastre cu mult mai puţină suferinţă chiar aici şi acum. Totul se schimbă Shaumbra. Se schimbă. Noi putem spune acest lucru - aşa cum suntem noi... gândurile vin de la Cauldre... el ne cere o confirmare. Da, noi putem spune acest lucru - timpurile cele mai dificile sunt deja în spatele vostru. Într-adevăr, ele sunt ( murmure şi apoi aplauze din partea audienţei).... Putem vedea acest lucru energetic în voi ca indivizi.  Noi putem vedea această stare ca energia a Shaumbrei.
     Voi a-ţi trecut prin “noaptea întunecată a sufletului” şi a-ţi ieşit pe partea cealaltă. Voi a-ţi trecut Podul Săbiilor - ceea ce înseamnă eliberarea karmei voastre, eliberarea crezului vostru Vechi, eliberarea limitelor voastre.  Şi, voi a-ţi întâlnit Podul Săbiilor nou şi diferit.
     Da, într-adevăr, încă mai sunt urme ale Energiei Vechi. Acest lucru nu se modifică peste noapte. Noi am crezut că întregul proces s-ar putea să dureze multe, multe vieţi.  Dar, voi a-ţi lucrat, - şi cum să spun - într-un fel, voi v-aţi luptat în felul vostru pentru acest lucru. Şi, apoi voi a-ţi realizat că această luptă nu mai trebuie să fie în interiorul vostru sau în exteriorul vostru. Voi a-ţi dat acestei munci pasiunea voastră deplină.  Voi v-aţi dat toată energia voastră. Şi, apoi a-ţi realizat că este timpul să vă opriţi din luptă, că este timpul să sfârşiţi cu efortul, să puneţi punct suferinţei, şi să fiţi în acest moment de Acum.
     Nouă ne-a plăcut cuvântul folosit de prezentatorul vostru (se referă la David McMaster) cel care duce energia lui David.  El a spus că “acesta este momentul prezent”, pentru că este un prezent. Este un dar. Acest dar vine la voi. Momentul este un prezent, fiecare moment.
     Voi a-ţi învăţat să vă eliberaţi aşteptările din energia duală. A fost foarte dificil să daţi drumul la tot ceea ce v-aţi gândit că a-ţi fost, şi să fiţi cine sunteţi voi într-adevăr. De aceea, noi spunem că partea cea mai dificilă s-a terminat. Au să fie eforturi şi provocări pentru că voi trăiţi în lumea dualităţii.
     Dacă veniţi înapoi pe partea noastră acum, voi nu trebuie să înfruntaţi dualitatea. Dacă vă duceţi pe Pământul Nou şi vă luaţi rezidenţă permanentă - şi fiecare dintre voi are dreptul la acest lucru - voi nu trebuie să depuneţi efort pentru a trăi în dualitate. Dar, voi alegeţi să staţi aici, deci o să fie lucrurile simple, şi lucruri iritante care se manifestă în viaţa voastră (râsetele audienţei).
     Aşa cum eu, Tobias, am spus recent pe pământul meu din Israel, unul dintre cele mai dificile lucruri de care aş putea fi provocat, venind înapoi pe Pământ în forma umană, ar fi să mă obişnuiesc cu circulaţia voastră (mai multe râsete). Aceasta este într-adevăr o pedeapsă a umanităţii.  Dar, într-un fel, este de asemeni şi un simbol al congestiei, ceea ce se întâmplă la nivel energetic. Voi încercaţi să mergeţi repede, iar apoi energia încearcă să vă încetinească.
     Dragi Shaumbra, au să se manifeste lucruri ca şi cu bagaje pierdute. Acest fel de întâmplări au fost, voi ştiţi. Noi am întrebat recent de ce a fost pierdut bagajul unei dragi Shaumbra, gândindu-ne că a fost un scop mistic pentru acest lucru, că Spiritul ar fi încercat să-i spună ceva la acel drag Shaumbra. Cauza a fost că energia liniei voastre aeriene este neechilibrată (mai multe râsete). Bagajele se pierd. Aşa cum voi spuneţi, “Lucrurile se întâmplă”... (Tobias chicoteşte)... sau ceva asemănător (mai multe râsete din audienţă, ştiind că Tobias glumeşte aici referindu-se la fraza ordinară Americană, “Căcaturi se întâmplă”).
     Nouă ni s-a spus - cum să spun - se presupune că cei ca noi care nu suntem în formă fizică nu ar trebui să înjurăm. Deci... noi ar trebui să fim spirituali (mai multe râsete). Dacă a-ţi putea iscodi unele discuţii de-ale noastre, unele jocuri pe care la jucăm noi aici, a-ţi fi îngroziţi (mai multe râsete). Noi suntem veseli. Noi bem un pahar de vin... fumăm o ţigară.  Da, într-adevăr, noi jucăm şi cărţi din când în când.
     Dar, dragi prieteni, nu este ceea ce aveţi voi, căci voi puteţi într-adevăr să gustaţi vinul şi să simţiţi cum intră în biologicul vostru. Nu este aşa - voi puteţi atinge un alt uman... să-i simţiţi pielea şi energia – aici, la noi nu este aşa.
     Întreaga călătorie în a veni pe Pământ are un scop şi un înţeles.
     Este o cauză pentru acest lucru. Este vorba de a aduce energia la viaţă, de a o manifesta în materie, şi de a o aduce la viaţă.
     Dragi prieteni, când voi a-ţi plecat de Acasă, voi a-ţi plecat pentru că voi a-ţi ştiut că într-o zi voi o să moşteniţi tronul. Acest lucru vi s-a dat vouă de Rege şi de Regină. Dumnezeul - Tot Ce Este - va spus, “Într-o zi voi o să moşteniţi tronul”. Deci, voi a-ţi plecat de Acasă pentru a învăţa cum este să fiţi în afara Casei... cum este să nu aveţi un tron... cum este să simţiţi că voi sunteţi simpli muritori limitaţi.
     Voi v-aţi dat vouă înşivă experienţa, pentru ca într-o zi, când staţi pe tron... ceea ce înseamnă Creatori în dreptul vostru deplin – să trataţi lucrurile dintr-un loc al experienţei şi înţelepciunii. Voi a-ţi avut experienţe în viaţa voastră proprie. A-ţi cunoscut cele înalte şi cele joase... pentru că altfel cum a-ţi fi putut moşteni tronul fără o înţelegere completă? Deci, voi v-aţi dăruit vouă înşivă această uriaşă călătorie. Voi v-aţi dăruit vouă înşivă toate aceste experienţe pentru ca într-o zi cînd o să fiţi pe deplin, Creatori pe deplin, Creatori conştienţi de dreptul vostru propriu, să înţelegeţi implicaţiile.
     Să folosim o analogie umană. Ar fi ca familia voastră, părinţii voştri care au posedat un imperiu de afaceri. Şi, voi a-ţi fi fost singurul copil. Şi, ei ar fi spus, “Într-o zi această companie - toate aceste companii şi marea avere - o să fie a ta”.
     Voi a-ţi avut destulă înţelepciune pentru a şti, că ar fi important să vă lăsaţi familia pentru o perioadă, să lăsaţi confortul acelui imperiu de afaceri pe care-l au părinţii voştri. Acest lucru era necesar pentru a descoperi cum este pe dinafară, lăsînd toate acele lucruri, putînd astfel ajunge să înţelegeţi, să realizaţi că voi de asemenea sunteţi Dumnezeu în dreptul vostru deplin. Acestea s-au manifestat astfel pentru ca într-o zi - în această analogie - într-o zi când voi moşteniţi averea familiei, imperiul familiei, să ştiţi cum este să fiţi în afara acestui imperiu. Voi a-ţi aflat de îndemânarea şi talentele voastre, şi astfel  nu mai este doar o preluare a unei companie de la altcineva. Voi a-ţi ştiut că v-aţi dezvoltat înţelepciunea voastră proprie.  De aceea a-ţi plecat de Acasă.
     Într-o zi voi o să moşteniţi tronul. Voi o să fiţi Creatori cu dreptul vostru propriu, dragi Shaumbra.
     Priviţi pentru un moment... simţiţi pentru un moment până unde a-ţi ajuns într-un timp foarte scurt. Voi sunteţi diferiţi acum faţă de cum a-ţi fost acum o lună. Voi sunteţi diferiţi faţă de cum a-ţi fost fără îndoială acum un an. Noi v-am vorbit diferit cu patru ani în urmă, când am început comunicările.
     Noi ştim că uneori vouă vi se pare că procesul este încet şi monoton. Şi, noi putem înţelege acest lucru. Dar, acordaţi-vă un moment.... Simţiţi cine sunteţi chiar acum. Simţiţi ce a-ţi învăţat în interiorul vostru. Să nu vă îngrijoraţi de cele de dinafară chiar acum, ci simţiţi cine sunteţi acum - adevărul şi profunzimea pe care o aveţi acum faţă de cei patru ani care au trecut, sau zece ani în urmă.
     Voi aveţi o conştienţă complet diferită.
     Într-adevăr, pentru că a-ţi vrut ca toate acestea să meargă înainte foarte repede.... a fost dificil uneori. Voi a-ţi simţit că o să ieşiţi din mintea voastră. Şi, într-un fel, voi a-ţi ieşit. Voi v-aţi îndepărtat de acest lucru numit ”mental”. Voi sunteţi diferiţi acum.
Permiteţi-vă această plăcere. Din când în când retrageţi-vă pentru puţin timp şi simţiţi cine sunteţi acum. Simţiţi de unde a-ţi venit. Uneori într-o călătorie voi trebuie să vă uitaţi înapoi şi să vedeţi până unde a-ţi ajuns. Atunci când vedeţi doar drumul din faţa voastră, vi se pare că nu prea a-ţi progresat. Dar, atunci când vă opriţi pentru un moment şi reflectaţi, cînd vă uitaţi înapoi, vedeţi cât de departe a-ţi ajuns.
     Deci, Shaumbra, astăzi în acest Shoud, noi o să ţinem această lecţie mai scurtă şi dulce. Cauldre ne cere să definim aici ce înseamnă mai scurtă (ceva râsete) - sub două ore astăzi! Acest timp este foarte scurt pe partea noastră. Eu, Tobias am vorbit deja o vreme.
     Şi aşa cum ştiţi, eu pot să vorbesc, şi să vorbesc, şi să vorbesc pentru că este o plăcere să fiu aici cu voi, să împărtăşesc toate aceste lucruri cu voi.
     Voi toţi a-ţi lucrat foarte mult, în special în această ultima lună, chiar că - cum să spun - nu a fost chiar aşa de dificil. A fost multă energie care a izbucnit din voi din momentul când noi am vorbit despre a îmbrăţişa şi a alege viaţa. Oh... energiile s-au mişcat foarte repede în interiorul vostru şi în interiorul conştienţei umanităţii.
     Shaumbra din toată lumea ni s-a alăturat în ultima săptămână, săptămâna de dinaintea călătoriei noastre în Israel, în energiile noastre. Noi ştim că voi a-ţi fost acolo cu noi. Chiar dacă nu a-ţi fost în corp, voi a-ţi fost în spirit. Noi am simţit dragostea şi suportul vostru. Noi am simţit că voi a-ţi participat la această călătorie, la această aventură, şi la această experienţă.
     Noi am mutat multă  energie împreună. Şi, o să vorbim despre acest lucru într-un moment. Dar, noi am mutat multă energie. Am creat un potenţial. Am plasat acest potenţial în teren şi în conştienţă, un potenţial care are abilitatea, să afecteze umanitatea, să afecteze toată conştienţa.  Voi a-ţi făcut parte din această mişcare, Shaumbra, pentru că voi a-ţi adăugat energia voastră şi identitatea voastră, conştienţa voastră, la ceea ce a fost făcut acolo.
     A existat o cauză pentru care am mers acolo. A fost mai mult decât a simţi aerul, şi de a gusta mâncarea, şi de a vizita pământul meu natal. A fost o cauză. Noi o să vorbim despre acest lucru  într-un moment.
     Shaumbra - cum să spun - noi ne mutăm la un nou nivel cu voi.  Noi ne mutăm la un nivel diferit, unde voi participaţi mai activi în ceea ce este făcut aici. Noi ne mutăm la un nivel nou unde noi putem să înaintăm mai repede împreună cu voi. Putem lucra împreună pentru a deschide complet noi arii potenţiale... noi arii ale conştienţei... lucruri pe care voi doar le-aţi visat înainte... lucruri ce poate voi nici nu le-aţi visat.  Deci, noi o să ne mişcăm mai repede.
     Noi am petrecut patru ani şi ceva lucrând cu voi, ajutându-vă să eliberaţi Energiile Vechi şi credinţele Vechi. Acum, noi putem avea mai multe lucruri vesele, mai multe lucruri dinamice, mai multe lucruri interesante. Voi a-ţi trecut prin cele mai aspre timpuri.
     Noi vă cerem să respiraţi adânc, Shaumbra, să simţiţi energiile musafirilor noştri. Avem doi invitaţi. Aceste energii sunt chiar diferite. Din nou, nu încercaţi să descifraţi acest lucru cu mintea voastră. Simplu, este vorba despre a simţi energiile acelora care intră astăzi.
     Prima invitată este o parte importantă din munca pe care o facem cu voi chiar acum. Energiile ei au fost cu noi pe pământul Israelului.  Energiile ei au fost aici la ultima noastră întâlnire. Ea, vine din nou pentru a ne putea muta la nivelul următor cu voi, prin folosirea acestei imaginaţii creative, imaginaţia divină din viaţa voastră, pe care o aplicaţi practic în viaţa voastră... nu mai este filozofie... nu este - cum să spun - cuvinte simple calde şi pline de confort - nu sunt explicaţii pentru ce vă aflaţi aici.  Noi ne mutăm într-o energie mult mai practică cu voi.
     Deci, într-adevăr Myriam vine înapoi aici, mai aproape de cum a venit acum o lună, pentru că voi toţi a-ţi lucrat cu energia ei în visele voastre.... şi în realitate. Ea vine pentru o altă discuţie despre imaginaţie.  Oh, noi o să vorbim despre acest lucru pentru o perioadă de timp. Acest lucru este o zonă dinamică. Acest lucru face parte din energia Creatorului. Este timpul să folosim imaginaţia în viaţa voastră şi să vedem cum vă afectează, nu numai pe voi, dar totul în jurul vostru.
Deci, într-adevăr Myriam este aici, fericită, foarte fericită că a fost cu noi în recenta călătorie. Oh, ea chiar a mers în locul care a fost satul ei bătrân... da, într-adevăr, şi a sărbătorit, chiar dacă a fost târziu în aceea după amiază, chiar dacă călătorii care au fost cu noi au fost obosiţi. Ei au sărbătorit viaţa ei. Ei au sărbătorit energia ei cu o degustare de vin... vin de calitatea medie care este mai bun, (râsetele audienţei)... dintr-un pahar de hârtie. Dar, a fost din inimă. Acel grup a dorit să o onoreze şi să se onoreze pe ei înşişi, şi s-au oprit la marginea drumului, în timp ce soarele cobora, să o sărbătorească pe ea, în vechiul ei sat. Deci, ea este bucuroasă să fie aici, bucuroasă  să vină înapoi.
     Noi avem un alt invitat în această zi. Noi vă cerem să simţiţi energiile şi să respiraţi adânc... din nou. Nu mergeţi în mental. Simplu, întâi simţiţi. Gândirea vine mai târziu. Mai întîi simţirea.
     Vedeţi voi... noi aducem musafiri care au fost în forme umane sau care încă mai sunt... unii care îşi trag sufletul de azi pe mâine.  Musafirul nostru mai de demult, Papa - voi ştiţi, o mare parte din spiritul lui nu mai este aici. Corpul lui este, dar o mare parte din spiritul lui deja s-a îndepărtat. Cei din jurul lui - cum să spun - energetic îl ţin aici, încercând cu disperare să menţină energia în echilibru - biserica va exista - cel puţin până peste anul 2007.
     Ei ştiu că încearcă să menţină ceva ce este Vechi şi care vrea să plece.  Acest lucru vă sună familiar, Shaumbra? Vechiul vrea să plece. Papa vrea într-adevăr să plece acum, dar ei sunt... într-un fel, fac energii rituale pentru al reţine. Ce păcat... ce păcat!
     De multe ori noi aducem musafiri care au fost în forme umane, sau care sunt în formă umană. Celălalt musafir al nostru este o energie arhetipală, energie care nu este - cum să specific - nu este o fiinţă umană, nici chiar o fiinţă îngerească specifică. Cei ca - arhanghelul Mihail - Gabriel - Rafael – şi mulţi alţii pe care noi îi aducem înăuntru... Metatron, sunt energii arhetipale.
     Aceştia sunt energii arhetipale. Ei au personalitatea lor proprie. Ei au tipul lor propriu de energie. Dar, ei sunt energii arhetipale. Ei sunt aici pentru a lucra cu voi. Ei reprezintă aspecte din voi. Ei reprezintă sisteme de suport pe care voi le-aţi creat pentru voi înşivă şi pe care le puteţi chema cînd aveţi nevoie.  Ei nu sunt - cum să spun - o imagine umană cu aripi, dar pot apărea în faţa voastră în acea formă, atunci când voi aveţi nevoie de ei.
     Musafirul nostru de astăzi nu este un arhetip – cu care voi a-ţi fost obişnuiţi în mod normal - şi nici nu a fost în formă umană.  Musafirul nostru de astăzi vine împreună cu Myriam. Şi, acest musafir diferă puţin. Este energia Adevărului. Energia Adevărului intră. Nu este un singur Adevăr - deci dacă a-ţi încercat să-i identificaţi energia - dacă mintea voastră a încercat să descifreze, şi se pare că nu a putut - cum să spun - să plaseze această energie undeva - dacă vi se pare că va evitat... acest lucru se întîmplă pentru că energia Adevărului se schimbă mereu şi evoluează. Într-un sens, voi puteţi spune că totul este un Adevăr, dar sunt doar dimensiuni mai mari şi diferite aspecte ale acestuia care se dezvăluie în viaţa voastră.
     Energia Adevărului intră acum şi noi o să o punem în locuri ce cer deschiderea şi extinderea conştienţei voastre pentru a  înţelege că există un mai mare Adevăr care stă în faţa voastră... faţă de forma materială... care poate fi determinată sub raport cantitativ, matematic... care poate fi... cum să spun - procesat de un computer. Noi mergem într-o zonă care este mult mai mare, şi nu este limitată. Nu este limitată.
     Energia Adevărului întotdeauna se schimbă. Deci, înţelegeţi, aşa cum noi aducem înăuntru această energie a Adevărului Nou, ea se va schimba. Peste un an va fi diferită, chiar şi peste şase luni o să fie diferită. 
     Dar, este timpul să vă deschideţi la un Adevăr complet Nou, să-l aduceţi în viaţa voastră. Aceasta este energia VOASTRĂ a Adevărului.  Este un potenţial care a aşteptat să vină în interior... a aşteptat ca voi să simţiţi că sunteţi la locul potrivit... a aşteptat să simţiţi că a-ţi dat drumul la destule credinţe Vechi şi astfel puteţi să aduceţi Adevărul Nou în interior. Acesta face parte din voi. De asemenea, face parte din toate lucrurile.
     Noi ştim că vorbim - cum să spun - vag aici, deci vă cerem să respiraţi în interior şi să simţiţi energia unui Adevăr Nou... un Adevăr extins... un Adevăr care creşte.
     Adevărul nu este just în starea lui pură. Acesta nu are pretenţia să fie SINGURA cale. Este necesar să fie calea în momentul prezent.
     Adevărul nu stă nemişcat.  Acesta se mişcă întotdeauna.
     Adevărul are claritate când îl aduceţi în viaţa voastră. Are claritate în ACEL moment din viaţa voastră, şi voi înţelegeţi lucrurile pe o cale Nouă şi diferită.
     Adevărul este echilibrat... vedeţi voi.
     Adevărul vi se potriveşte ca un costum care este bine făcut. Dar, aşa cum ştiţi, chiar şi un costum nou în final devine vechi. Acesta se uzează. Acesta devine mai mic sau mai larg. Firele încep să se roadă.  Iese din modă... vedeţi voi.
     Adevărul se schimbă. Iese din stil. Noi v-am spus la începutul acestei serii şi la începutul celei de dinainte că şi lucrurile despre care noi vorbim astăzi... poate le vom contrazicem într-un an, pentru că Adevărul întotdeauna se schimbă.
     Adevărul vine înăuntru ca musafir împreună cu Myriam. Adevărul vă cere să fiţi flexibili, să permiteţi schimbări.
     Ah... de multe ori umanii se tem de schimbări în viaţa lor. Ei devin foarte confortabili în meseria lor proprie (râsete), pentru că ei aşa înţeleg acest lucru. Ei pot să mânuiască obişnuinţa. Uneori este mai uşor să staţi în relaţii mizerabile pentru că voi ştiţi ce se va întâmpla în următorul moment. Este mizerabil, dar voi ştiţi ce se întâmplă (mai multe râsete).
     Când voi ieşiţi în afara acelei relaţii, voi nu mai ştiţi ce se va întâmpla.
     Voi nu ştiţi dacă chiria va putea fi plătită. Voi nu ştiţi dacă o să fiţi singuri în restul vieţii voastre. Voi nu ştiţi ce se va întâmpla... vedeţi voi.  Deci, umanii au tendinţa să reziste la schimbări.
     Această energie a Adevărului care intră acum, este ceea ce voi... este un potenţial pe care voi l-aţi creat, şi care intră acum înăuntru.  Acesta doreşte flexibilitate. Acesta doreşte abilitatea de a se exprima, de a se schimba şi de a creşte. Acesta este locul unde mergem noi, Shaumbra, în locuri Noi – în dimensiuni Noi – spre înţelegeri Noi... şi fără doar şi poate spre căi Noi de trăire.
     Uneori este - cum să spun - vă va speria. Uneori, voi poate, o să aveţi nevoie de o pauză - cum să spun – de o vacanţă. Poate va trebui să vă opriţi un pic, pur şi simplu pentru a asimila tot Noul care intră în viaţa voastră. Acest lucru este minunat!
     Să vă aduceţi aminte, dragi Shaumbra, să nu încercaţi să vă agăţaţi de Adevăr, ci lăsaţi-l să devină o parte din voi, care creşte şi curge. Să nu încercaţi să fiţi rigizi în ceea ce priveşte Adevărul. Nu încercaţi să-l impuneţi altora. Nu încercaţi să-l posedaţi.
     Bisericile chiar acum, religiile, religiile mari din lume, încearcă să posede Adevărul... vedeţi voi. Ei încearcă să spună, “Aceasta este SINGURA cale”. A fost o cale acum 2000 de ani, sau 4000 de ani. Nu înseamnă că este calea de astăzi. Este multă supărare chiar acum, multe conflicte pe Pământ, fiind cauzate de cei care încearcă să menţină un Adevăr... să posede... să-l distribuie în bucăţi... să controleze şi să-l posede.
     Adevărul pe care voi o să-l învăţaţi în viaţa voastră nu are nevoie să fie posedat... ci pur şi simplu să fie... să fie respirat în... să fie adus în viaţă... şi să fie în libertate.
     Deci, noi aducem înăuntru această Energie complet Nouă a Adevărului, aici. Unii dintre voi întreabă, “Este Adevărul Nou construit pe Vechi?” Acesta este o întrebare interesantă.
     “De ce sunt eu aici?” (râsete pentru că Tobias glumind se referă la interacţiunea amuzantă dinainte de comunicare).  Întrebări mari din mintea bărbaţilor şi femeilor!
     Da, într-adevăr, Adevărul Nou este construit pe cel Vechi, dar din nou acesta nu este liniar. Acesta nu este - cum să spun  - nu este limitat de ceea ce a-ţi învăţat în trecut. Este esenţa a tot ce a-ţi învăţat înainte, Adevărurile pe care le-aţi îmbrăţişat înainte, fac parte din acest Adevăr Nou. Dar, acest Adevăr Nou merge dincolo - merge mult dincolo.  Adevărul nu este limitat cum a-ţi ştiut înainte.
     Într-un fel, noi mereu vă spunem, “Viitorul este trecutul vindecat”.  Adevărul este construit pe trecut... dar este vindecat... este echilibrat.  Deci, acum poate să curgă în direcţii complet Noi.  Nu este limitat de ceea ce a-ţi ştiut înainte.
     Deci, dragi prieteni, împreună cu energia lui Myriam, să respirăm înăuntrul Noul Adevăr care este al VOSTRU. Vedeţi voi... acesta nu vine de la noi. Noi nu-l delegăm. Noi nici nu-l definim. Şi, noi vă cerem ca nici voi să nu-l definiţi. Acesta este un Adevăr pe care l-aţi creat individual, ca Shaumbra.  Acesta doreşte să vină în viaţa voastră.
     A fost o onoare şi o plăcere pentru mine, Tobias, să merg înapoi pe pământul unde am petrecut multe, multe vieţi, care cuprinde şi viaţa când am fost Tobias (se pronunţă Toe-BYE-us), Tobias ( de data această pronunţă TO-bee-us) sau Tobit, sau orice nume folosiţi voi pentru mine. A fost mai mult decât a merge înapoi la povestea amintirilor.
     Într-adevăr, eu am simţit - aşa cum am călătorit împreună - eu am simţi locurile pe unde am mers. Cauldre împreună cu mine am umblat mult. Locurile pe care eu le-am mai văzut înainte... într-un sens, erau la fel. Şi, într-un alt sens, acestea nu semănau de loc. Energia s-a schimbat drastic. Peisajul ca atare este puţin diferit. Este mai multă verdeaţă decât în timpul meu.  Sunt mai multe flori şi mai mulţi copaci. Energia este diferită. Este o energie grea. A fost  aproape dureros, într-un fel, să merg înapoi acolo, şi să simt conflictul care a avut loc peste ani.
     A fost dificil să fiu în compania Shaumbrelor care trăiesc pe terenul Israelului, ştiind că ei menţin energia de aşa de mult timp... atît de lung timp, foarte lung timp, în serviciul vostru, în serviciul umanităţii. Ei menţin o energie, aşteptând timpul potrivit. Noi ştim că ei sunt obosiţi.  Dar, este multă dragoste în inima lor, multă bucurie pentru că au ales să fie în serviciul Spiritului  şi a Tot Ce Este, menţinând astfel energia în acest loc. Cu mulţi dintre ei am mers şi în timpul meu în Israel. Şi, ei încă mai sunt acolo. Eu sunt aici.
     Aerul a fost acelaşi. Este o dulceaţă. Este o aromă în aer. Nu este doar oxigenul. Este o energie care se poate mirosi în aer.
     Şi, după acesta am tânjit eu.
     Aşa cum Cauldre a menţionat mai înainte, a fost o împlinire a unui acord - nu a unui contract – a unui acord între el şi mine, ca să mergem înapoi încă odată. Vedeţi voi... vedeţi voi... Cauldre - care a fost ştiut atunci ca fiind fiul meu, ca tânărul Tobias - el şi cu mine am avut un acord, cum că o să mergem înapoi pe acel pământ la timpul potrivit pentru a face ceva împreună cu toţi Shaumbra, cu voi toţi.
     Noi am vrut să mergem înapoi pentru a ajuta la plantarea energiei, un potenţial care va fi disponibil pentru alţii. Am vrut să mergem înapoi, împreună cu Shaumbra încă odată. Am vrut să mergem înapoi la câteva locuri sfinte, în câteva locuri sacre. Am vrut să mergem înapoi să eliberăm o energie - de fapt două energii – care au fost în pământ - exact, în pământ.
     Atunci când Pământul a fost format, pentru prima dată, cu mult timp înainte ca voi să aveţi forma fizică, mulţi dintre voi a-ţi venit aici ca îngeri şi a-ţi plantat o energie în Pământ. Pământul a menţinut această energie pentru voi. Gaia a menţinut-o pentru voi. În acel loc pe care-l ştiţi ca fiind Israel, foarte aproape de el - cum să-i spun - “Lacul” Galileei (cîteva râsete deoarece Tobias foloseşte cuvintele lui Cauldre pentru a descrie Marea Galileei) a fost pusă o energie în pământ. Şi, aceasta a fost energia divinului contopitor, contopirea umanului şi Dumnezeului. A fost un potenţial care a fost pus acolo... vedeţi voi. Va veni la suprafaţă la timpul potrivit.
     A fost energia Dumnezeului mergând pe Pământ ca uman, realizat în forma materiei. A fost energia în care nu a existat separare între uman şi divin sub nici o formă. A fost pusă acolo de foarte mult timp, aşteptând timpul potrivit pentru a ieşi la suprafaţă. Nu este de mirare că Abraham a fost atras de acea zonă, atras de pământul acela numit Canaan (pronunţat KAY-nen), Canaan (acum pronunţă CANN-en)... locul unde şi-a făcut casa... iar peste milenii de timp alte grupuri au mers acolo?
     Bisericile din lumea Vestică au pornit din acel loc. Au început acolo. Yeshua a mers acolo. Conducătorii religioşi, toţi au mers acolo ca şi la Mecca, pentru religiile Abrahamice – chiar în acel loc.
     Oh, pământul ca atare... sunt multe pământuri mai frumoase în lume, locuri mult mai frumoase. Dar, acest teren din Israel a menţinut energiile unui timp când Dumnezeul a putut să meargă pe Pământ, un timp al “Voi de asemeni sunteţi Dumnezeu”.
     În acelaşi timp, multe religii au simţit acea energie, şi au încercat să o posede, au încercat să o facă a lor. Mulţi dintre ei au aşezat tabere acolo. Ei au pus deţinătorii energiei lor proprii acolo. Oh, într-adevăr, chiar şi metafizicul, chiar şi deţinătorii de Vârstă Nouă. Dar, sunt cei care menţin energii de tipuri diferite. Sunt cei care deţin energii care nu vor să dea drumul niciodată la calea Veche, vor să ţină un capac peste această energie, vor să pună cuie pe capac şi să o ţină cît mai jos, să nu iasă afară niciodată. Sunt însă cei care menţin energii, şi care sunt acolo, ca Shaumbra, pur şi simplu pentru  a menţine echilibru, menţin echilibrul în dualitate, astfel ca acele energii să poate să vină la suprafaţă la timpul potrivit.
     Deci, noi am mers acolo nu de mult cu Shaumbra - cu mulţi dintre voi care v-aţi împreunat energetic – pentru ca noi să putem elibera Energiile Vechi care au fost ataşate de acel loc, încît să putem lăsa acele energii să aibă libertatea lor dacă aleg acest lucru. Noi de asemenea am mers acolo - într-un sens cu o cheie - să deschidem uşa, şi să permitem acestei Energie complet Nouă a divinului uman să curgă acum, într-un sens, aşa cum cereţi voi Gaiei să elibereze acele energii pentru a fi folosite de întreaga umanitate.
     Voi, Shaumbra, voi a-ţi atins uşor acest lucru deja de un timp. Voi a-ţi atins acele energii care au fost menţinute în pământul sfânt. Dar, voi le ajutaţi acum ca să se deschidă, să fie mult mai disponibile în toată lumea, ajutîndu-le să se manifeste mai uşor pentru toţi cei care vor să le folosească.
     Noi am mers în acel loc, am revizitat acest loc, ca să aşezăm Energia Nouă pentru cei care vor să o îmbrăţişeze, pentru cei care aleg să o îmbrăţişeze în viitor. Noi am mers acolo să aşezăm o energie a Dumnezeului Nou... vedeţi voi.
     Este timpul să-i daţi drumul Dumnezeu-lui Vechi. Dumnezeul Vechi, dragi prieteni se agaţă foarte puternic... este menţinut de umanii care vor să controleze... umani care sunt speriaţi... umani care nu înţeleg că există un Adevăr Nou. Deci, noi am mers acolo pentru a proclama în felul nostru energetic propriu că este timpul pentru un Dumnezeu Nou pe Pământ. Vedeţi voi... Dumnezeul este pur şi simplu o reflecţie a conştienţei umane... aceasta este tot.
     Realizaţi voi că în zilele Atlantidei noi nici nu am înţeles conceptul de Dumnezeu? Noi nu am avut un Dumnezeu. Dacă cineva ar fi venit la noi şi ne-ar fi vorbit despre Dumnezeu, noi nu am fi avut nici o idee la ce se referă. Noi am încercat să găsim sursa vieţii, să o alimentăm, ceea ce a aprins toată viaţa. Dar, noi nu am înţeles noţiunea de Dumnezeu.
     În Atlantida noi ne-am uitat în interiorul corpului uman pentru a încerca să găsim sursa vieţii, alimentarea vieţii. De ce? De ce - ca să putem lua această sursă. Să o putem scoate afară din corpul cuiva şi să o punem în corpul nostru propriu. Dar, acest lucru nu a fost un lucru spiritual. A fost un lucru ştiinţific. Când noi nu am reuşit să descoperim în interiorul corpului această sursă a vieţii, atunci am început să ne gândim că ar trebui să fie afară undeva, în stele. Noi am încercat să găsim diferite căi pentru a o aduce la noi.
     Religia aşa cum o ştiţi - înţelegerea Dumnezeului aşa cum ştiţi acum - este doar de 6000 de ani vechime. Iniţial, cînd conştienţa Dumnezeului a început să vină în umanitate, erau mulţi dumnezei. A fost dumnezeul ploii... al prafului... al soarelui... al lunii... al tuturor lucrurilor. Erau dumnezeii păsărilor. Erau dumnezeii maimuţelor, fiecare tip de dumnezeu pe care voi îl puteţi imagina. Acest lucru a devenit foarte încurcat, pentru a ţine linia lor (cîteva râsete în audienţa). Apoi, a apărut întrebarea; care dumnezeu a fost mai puternic... care a fost mai mare.  Şi, apoi au început războaie între dumnezei, create în mentalul umanilor.
     Nu a fost Dumnezeu până în timpul lui Abraham când - cum să spun; Dumnezeul i-a vorbit lui Abraham şi i-a spus, “Numai eu exist... un Dumnezeu... acesta este tot. Noi nu trebuie să avem mulţi dumnezei.  Există doar “unul”. A fost într-adevăr conştienţa umanităţii care i-a vorbit lui Abraham, spunându-i că este timpul pentru a înţelege că Dumnezeu este în interior... că este doar un singur Dumnezeu... că nu sunt dumnezei separaţi care se bat între ei, în concurenţă, pentru control.  Vedeţi voi... aceasta era conştienţa umană din acel timp.  Aceasta este tot ceea ce conştienţa poate înţelege.
     Deci, Dumnezeul a venit la Abraham, şi a spus, “Eu Sunt. Unul”.  Şi, conştienţa a îmbrăţişat acest lucru. Umanitatea a îmbrăţişat acest lucru. Acest fapt a atras împreună, încă odată, foarte multe entităţi, pe care noi le numim “familia lui Hapiru”, cei care sunt evreii. Ei au lucrat cu această noţiune, cu această înţelegere, mult înainte ca umanii să vină pe Pământ. Deci, ei au fost atraşi împreună (laolaltă), şi atunci a fost un singur Dumnezeu. Ceilalţi dumnezei se pare că au dispărut. Ei au devenit unul.
     Dar, umanii au încercat să controleze acest lucru, şi să-şi facă Dumnezeul lor în felul lor. Dumnezeul a devenit un bărbat... un bărbat alb... cu o barbă. Şi, era bătrân, şi el avea o dispoziţie rea (râsetele audienţei)... Într-un moment, el a spus, “Eu vă iubesc.  Eu vă iubesc mult”.  Şi în momentul următor el a spus, “Voi o să mergeţi în iad pentru totdeauna” Ce fel de Dumnezeu este acesta?
     A fost un Dumnezeu care după toate probabilităţile a dat tot felul de reguli lui Moise. Moise însă nu a primit reguli sau porunci de la Dumnezeu. Erau obligaţii de la Spirit. Dar aceasta este complet o altă poveste.
     Yeshua a venit pe Pământ să încerce să-i ajute pe oameni să înţeleagă că Dumnezeul este în interiorul lor. Că este unul. Că sunt mulţi. Dar, acesta începe din interior.
     De la Abraham, şi de la toţi descendenţii lui, în toate energiile din acea zonă au apărut multe religii - religia Christică - religia evreiască - Musulmanii - şi multe, multe alte religii - toţi au pretins că au un adevăr despre Dumnezeu - toţi au susţinut că dacă nu urmaţi acel adevăr, Dumnezeu vă va trimite în nişte locuri teribile.
     Omul a creat Dumnezeul... vedeţi voi. Conştienţa umanităţii este Dumnezeul. Este timpul ca aceasta să se schimbe. Este timpul pentru a merge la un nivel complet nou al Adevărului, Shaumbra. Unii ar numi acest lucru, blasfemie. Unii ar numi-o Satana. Unora le-ar fi frică, pentru că acest lucru a fost întipărit în umani - adânc, întipărit foarte adânc. A fost foarte adînc întipărită ideea acelei energii al lui Dumnezeu – cum că trebuiesc menţinute căile vechi. Cum că noi trebuie să-L mulţumim pe Dumnezeu. Noi trebuie să-L venerăm pe Dumnezeu.
     Acum, Shaumbra, voi aveţi multă înţelepciune. De ce ar vrea Dumnezeu să fie venerat?
     Să vă onoraţi pe voi înşivă, da, să vă iubiţi pe voi înşivă, să aveţi înţelegere pentru voi înşivă... ah da, aceasta este Noua conştienţă a lui Dumnezeu.
     A fost timpul să mergem înapoi în acele zone, Shaumbra. A fost mai mult decât o călătorie simplă, să mergem energetic înapoi, împreună cu voi toţi. Mulţi dintre voi a-ţi fost acolo în timpul lui Yeshua, chiar a-ţi fost şi în timpul lui Moise, şi în timpul lui Abraham. Voi a-ţi urmat... voi de fapt a-ţi condus complet acest lucru. Mulţi dintre voi a-ţi fost acolo în primele zile ale bisericii, cu Petru. Mulţi dintre voi a-ţi ajutat la începerea „construcţiei” bisericilor din toată lumea.
     Unii dintre voi a-ţi obosit de ceea ce a-ţi început în trecut, şi a-ţi început o biserică complet nouă, într-un fel complet nou. Dar, aceasta s-a bazat pe Energia Veche, conştienţa veche a lui Dumnezeu – care spune - Dumnezeu este bărbat... Dumnezeu pedepseşte... Dumnezeu este separat... vedeţi voi... totdeauna privit separat... trăind undeva în rai, dar care nu s-a manifestat aici pe Pământ.
     Shaumbra, călătoria NOASTRĂ împreună, acordul NOSTRU împreună... cu mine, Tobias, cu arhanghelii, cu voi - a fost de a merge înapoi, acolo, pentru a elibera Vechea înţelegere şi Vechea conştienţă despre Dumnezeu, de ai da drumul acesteia. Conştienţa ACEEA a servit un timp. Conştienţa ACEEA trebuie să fie eliberată acum... de cei care aleg acest lucru.
     A fost timpul pentru a merge acolo cu fiecare dintre voi, dar în Energia Nouă a Dumnezeului, o Nouă conştienţă a lui Dumnezeu în întreaga umanitate. Şi, acest lucru l-am făcut noi, împreună. Noi toţi am mers înapoi, acolo. Noi toţi am participat la acest lucru.
     Este timpul pentru un Dumnezeu Nou pe Pământ - un Dumnezeu care are înţelegere... un Dumnezeu care trăieşte pe Pământ... un Dumnezeu care nu mai este separat.... un Dumnezeu care iubeşte bucuria... un Dumnezeu care iubeşte să creeze şi să se exprime... un Dumnezeu care este imaginaţie. Unii dintre voi întreabă acum... scărpinându-se pe cap, şi spunînd, “Este Dumnezeu personal?  Este un Dumnezeu singur, poate undeva în rai, poate în alte dimensiuni?”
     Acesta este o întrebare la care este dificil de răspuns. Este ca şi întrebarea, “De ce sunt eu aici? (râsetele audienţei). Da, într-adevăr, este un - cum să spun  - este o energie singulară a Spiritului. Şi, voi vă conectaţi la aceasta tot timpul. Dar, această energie a fost ţinută la distanţă, separat. Face parte din voi.
     Nu este un Dumnezeu care trage de sfoară, şi care vă face să jucaţi ca şi o marionetă. Nu este un Dumnezeu care are reguli, nicidecum... nu reguli. Puteţi să trăiţi fără reguli, Shaumbra? Lumea voastră este plină cu aceste reguli. Se pare că oamenii au nevoie de acest lucru cu disperare. Ei fac mereu mult mai multe reguli, tot timpul.
     Pe partea noastră noi ne amuzăm de regulile noi şi legile noi care au fost create. De ce? Oh, voi spuneţi; “Noi trebuie să ţinem sub control lumea”. Atunci când voi încercaţi să controlaţi pe cineva, atunci încep să apară probleme. Ei se răzvrătesc. Voi v-aţi răzvrătit, Shaumbra... fiecare din voi. Când au fost impuse reguli pentru voi, v-aţi răzvrătit.
     Într-adevăr, este un Dumnezeu, dar nu ceea ce v-aţi putut imagina ieri, nu o persoană în cer... nu Energia Veche... ci un Dumnezeu fără judecată... fără orice fel de reguli. Deci, voi spuneţi, “Păi, cum poate Dumnezeul să fie palpabil dacă nu sunt reguli, unde este acel lucru  “iubitor”? Cine controlează totul?”
     Este o energie care trece prin tot ceea ce puteţi voi înţelege pe Pământ, o energie - ceea ce voi a-ţi putea numi, pe partea noastră, Adevăr. Simţiţi pentru un moment. Acesta nu are legi. Este Adevăr. Sunt multe nivele ale acestuia. Nu este vorba despre control, pentru că voi nu aveţi nevoie să aveţi nici un control când Adevărul se desfăşoară. Voi trebuie să aveţi controlul numai atunci când Adevărul este limitat şi este ascuns.
     Există o energie pe partea noastră şi a voastră. Este Noul Dumnezeu... Noua conştienţă... un Nou Adevăr... unde toate lucrurile sunt...cum să spun - într-o curgere... unde toate lucrurile sunt echilibrate în propriul lor fel... unde toate lucrurile vor să se exprime. Dar, NU este Dumnezeul Vechi, cel cu barbă, individul bărbos de pe un scaun înalt.
     Deci, noi am mers înapoi, acolo, Shaumbra, ca să dăm drumul la Energia Veche. Sunt milioane de fiinţe umane în această lume chiar acum care vor să îmbrăţişeze viaţa, ei vor să îmbrăţişeze un tip diferit de Dumnezeu, diferit de cel care-i supune. Ei înţeleg în unele părţi ale fiinţei lor că acele religii nu au nici un sens pentru ei, că acele religii se bat una cu alta, pentru a demonstra a cui este Dumnezeu, şi ce fel de favoruri o să le dea Dumnezeu. Ei înţeleg că este timpul să se mute, dar nu ştiu unde să meargă.
     Deci, Shaumbra, împreună am pus o energie potenţială în terenul sfânt pentru un Nou Dumnezeu... sună destul de incredibil! Şi, era... acesta, era într-adevăr! Noi am făcut acest lucru în linişte. Noi am făcut-o cu onoare, pentru toţi cei care menţin orice credinţă, de care se ţin încă. Dar, am pus un potenţial acolo pentru căutători... pentru cei care caută un Nou adevăr... pentru cei care sunt singuri în viaţa lor, deoarece ei nu au simţit prezenţa Spiritului în interiorul lor... pentru cei care nu au fost satisfăcuţi cu retorica şi dogma... pentru cei care ştiu că este timpul să meargă înainte.
     Aşa cum am spus grupului Shaumbra care s-a întâlnit acolo; energiile vor urca acum pe acel pământ, pe terenul natal. Noi nu o să facem nici o prorocire, aici. Noi nu o să spunem exact ce o să se întâmple, în afară de faptul că energiile s-au accelerat extraordinar.
Acum depinde ce aleg umanii. O să aleagă conflict sau rezolvare?
     Din perspectiva noastră noi putem vedea chiar acum, dragi prieteni, că este - cum să spun - sunt multe lucruri care se pot întâmpla acolo. O să se întâmplă repede. Acest lucru va atrage atenţia lumii, conştienţa lumii va fi concentrată acolo.
     Şi, când conştienţa lumii este concentrată pe terenul Israelului, atunci ceva va ieşi din inima oamenilor din toată lumea, în special la cei din Israel. Acest lucru va cauza o revărsare a înţelegerii şi a dragostei că încă odată acest loc va schimba conştienţa umanităţii... încă odată o să-i mute pe toţi la o Nouă înţelegere, la o Nouă înţelepciune... poate într-o zi când voi nu mai învăţaţi din războaie, când voi nu mai trebuie să învăţaţi din boli... poate într-o zi în care nu mai este karma sau păcat pe Pământ.
     Deci, a fost o muncă incredibilă ceea ce a-ţi făcut voi, Shaumbra.  A fost o muncă incredibilă a celor care se află pe terenul Israelului, care au lucrat pentru viaţă, care au ţinut energia. Şi, le-am spus lor - când am fost acolo – că acum pot elibera terenul. Ei îl pot elibera. Ei nu mai trebuie să fie cei care menţin energiile, niciodată.
     Acum energiile se mişcă.  Ele curg.  Ei pot alege să stea acolo. Ei pot alege să meargă oriunde. Sunt liberi.
     Deci, noi am împlinit un acord pe care l-am avut cu toţii. Şi, acum este timpul să vă mutaţi la un Nou nivel. Acum, este timpul să grăbiţi puţin lucrurile.
     Deci, permiteţi-ne să vorbim despre imaginaţie - un lucru minunat. Imaginaţia este una dintre energiile de bază în Noua Energie. Voi o folosiţi ca bază pe Pământul Nou. Pământul Nou este creat prin imaginaţia voastră. Dar, lucrul minunat este că voi acum aveţi experienţa de a vă afla în forma umană, în materie. Deci, voi puteţi acum - cum să spun - să aduceţi în interior acele energii, prin imaginaţie, pe Pământul Nou.
     Aşa cum am spus înainte, voi puteţi să fiţi pe Pământul Nou, şi puteţi să manifestaţi un corp fizic când vreţi să faceţi sex, să faceţi dragoste. Ce cale fină în a avea un corp fizic cu care să experimentaţi acest lucru! Voi puteţi să creaţi un corp uman pe Pământul Nou când voi vreţi să aveţi o mâncare bună. Nu a-ţi vrea să exersaţi şi să simţiţi corpul în perfecţiunea sa? Dar, când voi nu alegeţi să aveţi un corp uman, voi îl puteţi elibera. Şi atunci voi sunteţi doar energie, sau spirit.
     Dar, voi creaţi Pământul Nou prin imaginaţia voastră prin contopirea tuturor acestor energii. De asemenea puteţi să începeţi să vă folosiţi imaginaţia aici pe Pământ.
     Să vorbim simplul despre proces. Din nou, imaginaţia nu vine de la mental. Acesta nu vine dintr-un loc specific al corpului. Noi nu vrem ca oamenii să înceapă să scrie, spunând că, “Imaginaţia este cuprinsă în totalitate în degetul mare al piciorului stâng” (ceva râsete). Umanii au tendinţă de a face acest lucru. Imaginaţia este o parte inseparabilă a energiei voastre, dar o parte care a fost închisă pentru foarte mult timp.
     Într-un fel, imaginaţia voastră este ca şi starea voastră de vis, deşi, starea voastră de vis are tendinţă să fie foarte eterică, foarte - cum să spun - instabilă uneori. Dar, de dragul discuţiei noastre de aici, gândiţi-vă la imaginaţia voastră ca la o stare de vis. Noi nu încercăm să creăm o logică pentru acest lucru. Voi visaţi în timp ce sunteţi prezenţi în momentul de Acum în corpul vostru. Dar, voi vă permiteţi să visaţi - să vizualizaţi, să aveţi viziunea  întregului potenţial. Deci, într-un fel, puteţi spune că energia voastră imaginativă se exteriorizează pentru a se juca cu întregul potenţial. Dar, nu încearcă să definească şi să limiteze.
     Voi aveţi potenţialul, de exemplu, să faceţi o muncă de un anumit tip; alt potenţial - potenţialul de a sta în serviciul în care sunteţi acum - potenţialul de a fi şomeri... potenţialul de a crea proprie voastră afacere - potenţialul de a fi lucrători de energie - potenţialul de a scrie cărţi sau de a compune muzică... toate aceste lucruri variate, sunt ca şi un vis. Ieşiţi din voi în exterior şi jucaţi-vă cu un potenţial – unul sau mai multe – cum doriţi. Simţiţi energia.
     Ieşiţi şi jucaţi-vă cu energia, cu visul, sau cu imaginaţia, de pildă cum ar fi să scrieţi o carte. Simţiţi acest lucru. Nu încercaţi să definiţi acest lucru. Simţiţi cum este să vă împărtăşiţi experienţele interioare prin cuvinte, altora. Simţiţi cum este să vă exprimaţi pe voi înşivă pe hârtie. Simţiţi cum este să aveţi o altă pereche de ochi pentru a citi cuvintele voastre, şi pentru a simţiţi energia voastră. Permiteţi imaginaţiei voastre să se conecteze la toate căile, pînă aici. Simţiţi cum este să fie conectată cu voi acea carte pe care a-ţi scris-o. Visaţi acest lucru. Aveţi viziunea acesteia şi simţiţii energia.
     Acum, mergeţi la un alt potenţial, potenţialul de a fi şomer. Vouă nu vă place serviciul vostru. Vreţi să-l părăsiţi. Ştiţi că este timpul să plecaţi de acolo. Deci, voi înfiinţaţi prin imaginaţia voastră potenţialul de a fi concediaţi (râsete). Oh, da, simţiţi acest lucru pentru un moment. Simţiţi cum este să vă eliberaţi de serviciul vostru care poate că nu vă place.  Simţiţi cum este să nu aveţi un serviciu, nimic, cum este să nu aveţi nici un scop de a vă scula dimineaţa. Simţiţi cum este să aveţi timp pentru voi înşivă. Simţiţi cum este pur şi simplu să fiţi cu voi înşivă.
     Acum, aşa cum vedeţi, iată ce se întâmplă. Mintea voastră umană începe să lucreze. “Dar, cum este posibil să am bani? Cum o să plătesc facturile? Cum o să găsesc un alt serviciu? Spirit, ce vrei să fac eu?”
     Noi vrem ca voi să visaţi, într-adevăr.
     Simţiţi cum este să eliberaţi Energia Veche al serviciului. Aceasta creează, într-un sens, un vid care permite la Nou să intre. Voi nu trebuie să vă îngrijoraţi de mărunţişuri aici. Noi vă cerem să simţiţi energia. Aceasta este visare. Este visare.
     Mergeţi la un alt potenţial, la crearea afacerii voastre proprii. Şi, imediat mentalul sare, şi spune, “Dar eu nu ştiu nimic despre cum pot să conduc afacerea mea proprie (ceva râsete). Cum o să completez formularele pentru taxe? Ce trebuie să fac?” Vedeţi voi... voi v-aţi limitat pe voi înşi-vă în acel moment.
     Permiteţi-vă să visaţi acum, pentru a începe afacerea voastră proprie. Ah... voi v-aţi permis vouă să visaţi la acest lucru înainte, nu-i aşa? Şi, voi nu v-aţi gândit că o să meargă... GÂNDIŢI-VĂ că va merge.  Voi, nu v-aţi permis vouă înşivă să împliniţi şi să treceţi prin acest vis.
     Doar pentru că visaţi nu înseamnă că trebuie să alegeţi ceea ce visaţi. Pur şi simplu exploraţi potenţialele. Aceasta este imaginaţia pusă la lucru... explorarea potenţialelor.
     Într-un anumit punct voi alegeţi un potenţial. Voi spuneţi, “Oh, mie îmi place acest potenţial de a fi şomer. Se simte bine pentru o perioadă. Mie îmi place - să dorm târziu, să am timp cu mine. Eu am ajuns să fiu separat de cine sunt eu”. Deci, dragi prieteni, a fost un moment, un punct în care voi a-ţi visat acest lucru, şi a-ţi făcut alegerea.
     Din nou, iată un alt punct unde Shaumbra are dificultăţi. Ei nu vor să facă o alegere. Ei vor ca alegerea să fie făcută pentru ei, de către altcineva, sau de altceva.
     Aduceţi-vă aminte - când voi v-aţi mirat de ceea ce au spus călăuzii voştri să faceţi? Ei nu au spus niciodată! (râsetele audienţei) Voi a-ţi creat acel lucru. Călăuzii au fost acolo să menţină energia pentru voi, să menţină echilibrul. Ei niciodată nu v-au spus ce să faceţi.
     Multor Shaumbra le este frică să facă schimbări. Ei cred că Spiritul are o agendă pentru ei, are ceva, un destin, ceva plănuit.
     Nu, Shaumbra, nu are, totul depinde de voi. Ce alegeri faceţi voi? Cum a-ţi vrea să îmbrăţişaţi viaţa?
     Îmbrăţişaţi să fiţi şomeri pentru o perioadă. Lucrul cel mai amuzant care se întâmplă aici, este că voi adăugaţi energia voastră acestui lucru.  Voi îmbrăţişaţi acest potenţial. Voi îl aduceţi înăuntrul. Voi aflaţi că compania vă dă un pachet de despărţire la care voi nu v-aţi gândit niciodată că o să-l primiţi. Angajarea este un scandal în multe ţări din lume. Poate un prieten vă întreabă dacă nu vreţi să-i faceţi un serviciu care nu vă ia toată energia, care nu - cum să spun - brutalizează energia voastră, şi  unde voi a-ţi putea lucra doar o zi - două pe săptămână, dar cu mai mult randament decât a-ţi făcut-o în locul din care tocmai plecaţi... vedeţi voi.
     După cum alegeţi să îmbrăţişaţi potenţialul, un alt potenţial, mai mare, începe să se dezvăluie în spatele acestuia. În general, când mergeţi şi simţiţi energia, voi nu realizaţi tot ce înconjoară această energie. Sunt potenţiale în alte potenţiale.
     Deci, voi îmbrăţişaţi şi alegeţi acest lucru numit şomaj. Voi vă spuneţi, “Este timpul să eliberez acel serviciu Vechi. Îmi dau voie să aleg şomajul”. Apoi, pur şi simplu voi respiraţi acest lucru înăuntru.
     Ce înseamnă acest lucru - să respiraţi înăuntrul? Cum puteţi să respiraţi înăuntru şomajul? (ceva râsete). Ceea ce faceţi voi, este; luaţi acest potenţial pe care l-aţi ales, şi-l lăsaţi să intre în realitatea umană, în momentul de Acum. Voi nu-l ţineţi acolo, undeva sus, într-un loc la distanţă, un loc visător. Acum, voi îl aduceţi în interior. Nu este o cale mai uşoară sau mai rapidă, decât prin respiraţie. Respiraţi potenţialul pe care l-aţi ales înăuntru.
     Oops... noi simţim că apare frica aici (cîteva râsete) “Poate eu am făcut o alegere rea. Ştiu eu ce fac?”  Noi o să vorbim despre acest lucru într-un moment.
     Acum, trebuie să clarificăm. Cauldre ţipă la noi. El nu cere... nici noi nu cerem tuturor Shaumbra să meargă în şomaj mâine (mai multe râsete). Acesta este un simplu exemplu, un simplu exemplu. Noi nu vrem e-mail, şi nici Cauldre nu vrea să spuneţi, “Ok, eu am părăsit serviciul meu. Acum ce?” (multe râsete) Acesta este doar un exemplu.
     Deci, voi respiraţi în realitatea voastră potenţialul ales. Dacă observaţi că mentalul vostru stă în cale, depune efort, încearcă să descifreze, eliberaţi, eliberaţi. Nu este timpul sau locul pentru ca mentalul să fie implicat. Voi inhalaţi o energie. A-ţi putea spune metaforic că Spiritul respiră viaţă în voi. Voi respiraţi viaţă acum. Voi o aduceţi în realitatea voastră.
     Şi, acum, că a-ţi respirat viaţă în interior, voi a-ţi ales un potenţial, l-aţi respirat înăuntru - voi i-aţi permis să vină prin poarta eterică în realitatea voastră umană. Deschideţi uşa. Deschideţi poarta. Respiraţi-l în interior.
     Acum, ce faceţi? Daţii libertate. Nu încercaţi să-l controlaţi.
     I-aţi dat libertate. Permiteţi-i să găsească nivelul cel mai înalt al Adevărului din realitatea voastră. Atunci când mentalul controlează potenţialul, el nu poate fi liber pentru a găsi nivelul cel mai mare al Adevărului. Deci, respiraţi în interior iar apoi daţii libertatea de a se manifesta. Este necesar să-i daţi voie să aibă o viaţă proprie.
     Acum, ca Creatori ce sunteţi - voi ca, Creatori - urmăriţi cum se desfăşoară (manifestă) acel potenţial în viaţa voastră. Nu încercaţi să controlaţi sau să definiţi. Acest gest ar însemna că limitaţi un Adevăr şi o creaţie. Voi urmăriţi doar desfăşurarea acestuia potenţial în manifestarea sa. Pentru că sunteţi într-o energie sigură, voi puteţi face acest lucru fără frică. Pentru că voi sunteţi într-o energie sigură – deoarece voi a-ţi eliberat dualitatea din viaţa voastră proprie - puteţi urmări desfăşurarea acestei Creaţii în căile sale sacre, căi pe care voi niciodată nu vi le-aţi imaginat cu mintea umană Veche. Dar, acum, în imaginaţia Energiei Noi voi puteţi să-i permiteţi acesteia să curgă.
     Acesta este locul unde toate lucrurile pe care voi le numiţi “sincronicitate” încep să se manifeste. Toate bucăţile încep să se împreuneze. Curgerea se manifestă în viaţa voastră. Vine la voi... totul. Prezentul, în momentul de acum, vine la voi. Acesta este diferit faţă de calea în care a-ţi trăit-o înainte şi de calea în care alţi umani trăiesc chiar acum.
     Acest lucru are nevoie de puţină muncă. Oh, să nu-i zicem muncă. O să vă ia puţin timp în învăţarea folosirii energiei, în aplicarea energiei.
     Când faceţi acest lucru complex – dacă aveţi ritualuri, diferite tehnici şi metode - voi o să aflaţi că potenţialul ales va pleca. Când însă îi oferiţi simplitate fină, atunci se va manifesta în adevărata libertate. Poate avea astfel, cel mai înalt Adevăr din realitatea voastră. Este Foarte simplu, Shaumbra!
     Noaptea trecută noi am lucrat cu Cauldre. El ne-a vorbit despre această energie a imaginaţiei. Noi i-am spus să ţină  calea simplităţii.  Respiraţi în interior. Nu definiţi. Aduceţi-vă aminte că acest lucru a fost predat în lecţia cu dunga lată. Nu definiţi. Creaţi în dungi late. Daţi viaţă proprie oricărui potenţial ales, şi urmăriţi-l cum se dezvoltă. Aceasta este uluirea adusă de creaţie.
     Când Spiritul v-a creat, el v-a dat drumul creaţiei. El v-a dat libertate totală... v-a dat libertate totală. V-a urmărit şi v-a iubit de atunci. El nu vă dă reguli.  Nu vă pedepseşte.
     Acest lucru este la fel ca imaginaţia voastră şi la fel cu creaţia voastră proprie. Acum, poate voi vă gândiţi, “Este ciudat. Acestea sunt creaţiile mele. Ar trebui să fiu în stare să spun ce să facă”. Aceasta este Energia Nouă! Este vorba doar despre a urmări cum se dezvoltă creaţia. Nu este nimic mai frumos decât să urmăreşti cum se dezvoltă creaţia. Este bucuria naşterii unui copil care se vede aşa de mic. Voi daţi naştere la ceva. Voi urmăriţi cum se dezvoltă. Creatorul are cea mai mare bucurie în a vedea energiile exprimându-se pe ele însăle... vedeţi voi... fără control.
     Voi nu trebuie să respiraţi în interior detaliile. Nu trebuie să le descifraţi cu mentalul.
     Din nou, când am vorbit cu Cauldre noaptea trecută - noi am avut o discuţie despre cum să împărtăşim experienţa. Dar, el vrea să ţină acest lucru la nivel personal.
     Deci, noi am încercat să-i spunem, “Ţine acest lucru simplu. Să nu dai detalii. Acestea se îngrijesc ele însăle de ele. Ţine acest lucru simplu. Respiră în interior energia, esenţa energiei care ai imaginat-o, dar, nu o defini”.
     Ce s-a întîmplat a fost o experienţă incredibilă pentru Cauldre. A fost dincolo de crezul lui sălbatic. A fost dincolo de limita Adevărului Vechi. A fost dincolo de orice şi-ar fi putut el imagina. Acum, el şi-a dat lui însuşi experienţa... noi nu am făcut nimic pentru el... noi pur şi simplu am spus să menţină acest lucru în simplitatea sa. El are o nouă înţelegere acum despre cum lucrează imaginaţia, despre cum curge totul în viaţa voastră. Nu mai este nevoie de efort! Nu este nevoie de limite!
     Ce poate să limiteze imaginaţia şi creaţia voastră? În primul rînd - sistemele de încredere Vechi. Sistemele de încredere Vechi sunt ca şi celulele din puşcărie pentru imaginaţia. Acestea limitează. Una din cauzele pentru care am făcut călătoria în Israel a fost pentru a lăsa să plece credinţele vechi, să se deschide uşile celulelor din puşcărie a credinţelor Vechi. 
     Shaumbra, voi a-ţi descoperit cum credinţele vechi vă creează probleme. Voi chiar şi acum aveţi credinţe care - noi trebuie să vă spunem - sunt încă limitate. Voi încă nu înţelegeţi potenţialul pe deplin.  Uneori încă vă vedeţi pe voi înşivă fiinţe umane limitate, pentru că acesta este felul în care voi a-ţi trăit, aşa că este tot ce puteţi vedea în faţa voastră. Sistemele de credinţă sunt puşcăria imaginaţiei.
     Acum, noi ştim că voi vă simţiţi goi fără credinţe. “Bine, dar eu trebuie să am încredere în ceva” vă spuneţi.
     De ce? De ce? Voi puteţi să aveţi încredere în tot şi în nimic în acelaşi timp.
     Sistemele de credinţe vă pot crea probleme în Energia Nouă.  Adevărul se extinde tot timpul. Multe sisteme de credinţe sunt adânc, foarte adânc întipărite în voi... voi nici nu vedeţi acest lucru... credinţa despre Dumnezeu.... Noi am lucrat cu Shaumbra în clasele noastre din toată lumea. Este uimitor cum Shaumbra spune un lucru şi crede altceva... încă mai menţine credinţa Veche despre Dumnezeu.
     Sisteme vechi de credinţă despre bani... o altă credinţă crucială pentru Shaumbra. Voi credeţi că banii sunt limitaţi. Voi credeţi că trebuie să lucraţi mult pentru ei. Voi credeţi că nu meritaţi mulţi bani. Voi credeţi că singura cale spre rai este să nu aveţi bani, sau să nu vă daţi vouă înşivă libertatea curgeri ce vine prin voi, abătând curgerea abundenţei în jurul vostru. Noi vedem cum unii dintre voi fac acest lucru. Voi sunteţi canale de curgere excelente, dar voi abateţi curgerea în jurul vostru.
     Un alt sistem de credinţă... este sistemul de credinţă că biologicul se va sfîrşi... sistemul de credinţă că voi aveţi această linie ereditară, biologică. Este timpul să daţi drumul la toate aceste lucruri.
     Priviţi sistemele voastre de credinţă care apar în viaţa voastră.  Şi, acesta este lucrul cu care Myriam o să lucreze cu voi în următoarele 30 de zile - punând sistemele de credinţă chiar în faţa voastră (cîteva râsete),  aşa o să puteţi vedea ce vă limitează. Nu sunt prea multe “au”-ri aici... au să fie mai multe “ah hah”. Voi nu trebuie să mai aveţi acele “au”-ri niciodată. Lăsaţi ACEL sistem de credinţă să plece (mai multe râsete)  O să fie un “ah hah” minunat. “Eu nici nu ştiu cum am menţinut acea credinţă Veche”.
     Din nou, noi vă spunem că o să fie interesant, în timp ce daţi voie la toate sistemele de credinţă vechi să plece. Voi o să vă simţiţi puţin goi pentru un timp. Dar, apoi o să realizaţi cum sistemele de credinţe sunt într-adevăr Adevăruri Vechi, Adevăruri pe care aţi încercat să le posedaţi, adevăruri prin care alţii au încercat să vă posede pe voi. Este timpul să daţi drumul la toate acestea.
     Noi nu putem face munca cu această imaginaţie largă, deschisă, dacă voi îmbrăţişaţi sistemele de credinţe Vechi. Este o onoare, şi este ceva de învăţat din fiecare sistem de credinţă. Dar, acestea trebuie să plece de asemenea... trebuie să treacă prin voi.
     Un alt lucru care limitează imaginaţia este frica de a fi un Creator. Voi toţi ştiţi ce înseamnă acest lucru... frica pe care o simţiţi. “Dacă eu sunt un Creator plin de sine... oh, Doamne, dacă eu cauzez mai multe războaie? Ce dacă eu omor mai mulţi oameni?”
     Shaumbra, voi a-ţi trecut de această experienţă! Voi a-ţi învăţat acea lecţie. Acum, mergeţi dincolo de acest lucru.
     Voi sunteţi într-un loc de echilibru Nou. Dacă puteţi să auziţi aceste cuvinte, dacă puteţi să simţiţi vibraţia noastră, voi sunteţi dincolo toate aceste lucruri. Voi nu trebuie să vă îngrijoraţi că aţi putea crea greşit, că aţi crea ceva care este în dezechilibru. Dacă sunteţi prezenţi în totalitate în momentul de Acum, dacă voi sunteţi cu noi energetic chiar acum, voi nu trebuie să vă îngrijoraţi pentru aceste lucruri.
     Este o frică pe care am menţionat-o mai înainte, frica de a lua decizii greşite. Cu adevărat, nu există decizii greşite. Sunt doar diferite căi de a experimenta lucrurile. Dacă vă opriţi şi vă uitaţi la ele ca fiind bune sau rele - daţii drumul acelei dualităţi – şi acea frică o să plece.
     Există de asemeni energia conştienţei de masă care limitează imaginaţia şi creaţia. Într-un fel, puteţi spune că voi sunteţi atraşi în aceasta - sau a-ţi fost aduşi în aceasta - că voi sunteţi reţinuţi de aceasta.  Sunt alte lucruri acum în viaţa voastră - creaţiile imaginaţiei – care pot fi mult mai provocatoare în dorinţa de a se manifesta, datorită energiei duale şi a conştienţei de  masă din jurul vostru.
     Unii dintre voi ar vrea să zboare, să se înalţe departe, prin această imaginaţie. Şi, voi vă supăraţi pentru că acest lucru este dificil de adus în această realitatea. Noi o să lucrăm cu voi în discuţiile care apar despre cum puteţi să fiţi în această realitate, şi totuşi îndepărtaţi de la limitele acesteia, de la regulile ei, şi de la legile ei. Dar, chiar acum sunt anumite imaginaţii care pot fi mai dificil de manifestat decât altele datorită conştienţei de masă şi conştienţei de grup, energii pe care familia voastră sau prietenii voştri le-au pus pe voi. Noi o să vă vorbim, şi o să revedem încă odată cum să recunoaşteţi ceea ce  este în interior şi ceea ce este în afara voastră,  şi cum să eliberaţi aceste energii.
     De asemenea, dragi prieteni, aşa cum am menţionat noi la ultima noastră întâlnire, este foarte important să vă imaginaţi şi să creaţi pentru voi înşivă. Voi sunteţi supăraţi... aveţi probleme când încercaţi să faceţi acest lucru pentru altcineva. În primul rând experienţa este pentru voi înşivă... toată.  Acest lucru despre care noi am vorbit înainte – este necesar să devină echilibrat în primul rînd în voi înşivă. Lumea o să simtă acest lucru şi apoi, poate o să aducă acea energie în ei înşişi.
     Noi nu încercăm să salvăm lumea. Lumea nu are nevoie să fie salvată. Apropo, acesta este un sistem de credinţă Veche. A fost pus - cum să spun – în conştienţa de masă de religii şi multe grupuri - că lumea trebuie salvată. Lumea este minunată şi este bine aşa cum este.  Lumea alege experienţele lor proprii. Permiteţi să oprim salvarea lumii.
     Imaginaţi-vă şi creaţi pentru voi înşivă. Să nu aveţi limite întrebîndu-vă ce s-ar putea întâmpla. Să nu gândiţi într-un fel logic şi liniar.  Noi o să mergem la ceva locuri noi.
     Deci, între acum şi timpul pentru a doua întâlnire, permiteţi-vă să visaţi potenţialele. Permiteţi-vă să faceţi alegeri. Respiraţi apoi în realitatea voastră şi urmăriţi cum se dezvoltă. Priviţi cum energiile din interiorul vostru şi din jurul vostru încep să se schimbe. Priviţi cum supărarea voastră proprie pentru unele lucruri din viaţa voastră încep să dispară. Priviţi cum totul are o netezime şi curge spre voi. Priviţi cum acea energie puternică şi aspră de a trăi ca un uman pe Pământ începe să plece, înlocuită fiind  de o curgere... o strălucire...o blândeţe...şi o uluire.
     Dragi Shaumbra, noi suntem încântaţi că am ajuns la acest punct împreună, împlinind acordul nostru, de a merge înapoi pe pământul sfânt, aşezând o energie a Dumnezeului Nou, şi doresc să-l îmbrăţişeze.  Noi nu-i forţăm. Noi pur şi simplu punem această energie acolo ca un potenţial. Este timpul pentru un Dumnezeu Nou pe Pământ chiar acum, este nevoie mare. Este timpul pentru o nouă conştienţă a Dumnezeului, timpul de a aduce Dumnezeul în sine... nu prin separe... nu prin reguli... doar prin a trăi... şi prin a imagina... şi prin a crea.
     Deci, într-un sens, noi putem spune că am sfârşit o energie împreună, unul cu altul, şi ridicăm una Nouă, una Nouă ce cuprinde un Adevăr Nou, un Adevăr mai înalt, şi sigur un Adevăr care este mai bucuros.  Aşa cum am spus la începutul discuţiilor de astăzi, partea cea grea este terminată acum.  Acum noi zburăm împreună.
   ŞI AŞA ESTE!
 
 
Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.
Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.
Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţie prin Geoffrey Hoppe.
Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere a lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încît noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.
“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.
Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.
Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.
Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.
Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.
© Copyright 2004 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved