SERIA ENERGIEI NOI
“SHOUD 9” ÎNTREBĂRI SI RĂSPUNSURI
3 APRILIE 2004

 

Şi aşa este, Shaumbra, că noi continuăm cu energia acestui Adevăr Nou care ni se alătură în această zi, în această cameră. Noi continuăm cu energia unui Dumnezeu Nou în conştienţa umanităţii pe care am adus-o în interior în ultima săptămână, sau... cam aşa ceva. Oh, această energie s-a dezvoltat... pentru că a făcut parte din imaginaţie.
Dar, prin voi, prin voi toţi cei care aţi fost în Israel, noi am ajutat într-adevăr să creăm acest potenţial al Noului Dumnezeu, o nouă eră pentru umanitate... unde nu există nici o entitate care să fie judecată de entităţi înalte... ci este pur şi simplu vorba de a vă permite vouă înşivă să fiţi în această realitate. Nu este vorba despre dualitatea raiului sau iadului, ci este vorba despre a vă permite vouă înşivă să experimentaţi din toată inima voastră.
Noi continuăm astăzi cu energia lui Myriam, care o să lucreze cu voi toţi. Ea vine înăuntru cu - cum să spun - o rugăminte din partea ei.  Mulţi dintre voi lucraţi cu diferite sisteme şi diferite metode. Voi aţi mers în clase şi aţi citit cărţi, aţi primit instrucţiuni despre cum se aplică diferite metode specifice pentru cei cu care lucraţi - în energie... în arta de vindecare... în mental...şi în spiritual. Este o parte a Adevărului în care aţi intrat, un Adevăr care vă va ajutat la deschiderea noilor uşi.
 Dar, Myriam spune că o să lucreze efectiv cu voi, şi spune că este momentul de a merge dincolo de metode şi sisteme, dincolo de diferitele tehnici pe care voi le-aţi învăţat.
Permiteţi-ne să vorbim un moment despre ce este - cum să spun – tehnica frecvent folosită de Shaumbra, tehnică care nu are - cum să spun - care nu este în proprietatea nici unui individ care este în viaţă chiar acum. Este vorba despre Reiki. Pentru mulţi, Reiki, a deschis uşa pentru a putea înţelege mişcarea energiei – pentru a înţelege că energia se poate trimite către alţii şi de asemenea poate fi primită de la alţii, dacă se doreşte acest lucru... Energia aceasta are tiparul ei propriu... şi energia aceasta are un potenţial uriaş. Vă va ajutat să înţelegeţi că puteţi merge dincolo de ceea ce văd ochii, că invizibilul este de asemenea foarte real, chiar faţă de vizibil.
Dar, acum când lucraţi cu clienţii voştri - pe care îi ajutaţi în multe situaţii – acordaţi-vă timpul de a vă muta dincolo de metode. Voi riscaţi să intraţi în capcana acelui Adevăr. Pentru faptul ca Myriam lucrează cu voi, este necesar să fiţi în timpul de Acum. Fiţi deschişi, nu închişi într-o metodă. Când lucraţi cu fiecare client al vostru în particular, deschideţi-vă energiile imaginaţiei voastre dincolo de tot ceea ce aţi învăţat, dincolo de limitele dimensiunii în care trăiţi. Astfel puteţi să vă conectaţi cu ei într-o zonă frumoasă, simplă dar reală.
Ştim că unii dintre voi aţi fost neliniştiţi când am menţionat acest lucru, mai înainte, într-un grup mic, sau în întâlniri individuale, deoarece voi aveţi sentimentul că ceva va fost luat. Simţiţi că nu aveţi destulă încredere în energiile voastre proprii şi în sensurile voastre particulare, pentru a elibera tehnica folosită. Noi nu vă cerem să negaţi tehnica. Nu spunem că a fost rea.
Este însă timpul pentru ca un mai mare şi Nou Adevăr să fie lăsat să intre. Nu vă închideţi în lucruri cunoscute. După cum am spus, o să mergem în locuri Noi împreună cu voi, explorând energii Noi, căi Noi de trăi. Deci este important să nu ţineţi strâns de lucrurile pe care le-aţi învăţat înainte.
Noi o să vă dăm un exemplu, sperând să nu jignim pe nimeni. Dar, ştim din observaţii.
Lucrând împreună cu ea, cea pe care noi o numim, “doctorul respiraţiei”, şi pe care voi o ştiţi ca fiind Norma, cea care a învăţat multe tehnici, care a mers în multe clase... poate chiar prea multe (râsete) Dar, ea a vrut să înveţe multe lucruri. A vrut să absoarbă totul.
Acum însă, când predă şi când lucrează cu voi, ea eliberează complet acele tehnici. Ea lucrează în momentul de Acum. Nu există nici o metodă. Dacă o întrebaţi ce face, ea o să vă răspundă că nu este prea sigură. Ea este în momentul de Acum. Ea se deschide imaginaţiei proprie. Ne dă astfel voie celor ca noi, de pe partea noastră, să venim când este timpul potrivit. Ea facilitează un loc, şi o energie pentru clienţii ei pentru a se simţi siguri, astfel încît ei să se poată deschide şi să treacă prin experienţa lor proprie. Ea înţelege că nu face nimic special PENTRU ei, ci pur şi simplu ajută la crearea unui loc foarte deschis, nelimitat. Sunt mulţi alţii în această cameră, mulţi alţii care ascultă, şi care fac acelaşi lucru, de asemenea.
Dar, Myriam a cerut special să lucreze cu voi, ajutându-vă să vă deschideţi imaginaţia, să eliberaţi tehnicile şi metodele voastre. Este un punct în care voi aţi putut vedea că bisericile se împotmolesc, deoarece au o metodă pe care o folosesc. Au un ritual pe care-l folosesc. În cadrul unei biserici trebuie să folosiţi o anumită cale ca să fiţi merituoşi. Este necesar să treceţi printr-un fel de labirint, sau disciplină, sau structură.
Din nou, Shaumbra, dacă vă conectaţi la acest tip nou de energie, voi treceţi dincolo de tipul vechi de energie. Voi ajungeţi într-un punct în care aduceţi în interior Adevărul. Voi ajungeţi într-un punct în care aveţi încredere totală în voi înşivă, în Spiritul VOSTRU, în uniunea VOASTRĂ cu Dumnezeul. Este vorba de a da drumul tuturor metodelor, acum. Este vorba despre a lucra în moment, într-o energie complet lărgită şi plină de imaginaţie. Acesta moment de Acum este locul unde există Totul.  Acesta, momentul de Acum, este locul unde intră înţelegerea Nouă.
Deci, noi vă transmitem acest lucru vouă din partea lui Myriam. Acestea fiind spuse noi suntem încântaţi să vorbim cu voi.
 
Întrebare de la Shaumbra 1: (prin Internet, citită de Linda).  Tobias, unde este iubitul meu? (râsetele audienţei)
Tobias:
Îţi  răspundem, că este mai bine să nu intrăm în acest subiect, aici, în public. Sunt cîteva energii interesante în care noi nu vrem să intrăm. Dar cum să spun - noi te rugăm să cauţi în altă parte (multe râsete).
 
Întrebarea de la Shaumbra 2: (O femeie la microfon) 
Hello, Tobias. Eu mă aflu în procesul de a scrie o carte despre a recunoaşte şi a elibera credinţele Vechi, îmbrăţişând sinele adevărat şi Dumnezeul adevărat. Cartea este bazată pe multe experienţe proprii. Mă întreb cum simţi tu că merge această carte, şi care este impactul potenţial al acesteia, după ce va fi publicată?
Tobias:
Într-adevăr, aşa cum ştii, este multă muncă în ceea ce înveţi să împreunezi, deoarece intri - când scrii - la nivelul imaginaţiei - te deschizi - şi astfel lucrezi cu noi. Şi, într-un fel, tu dai informaţii Noi.
Cel mai bine este, să continui să vorbeşti despre experienţele tale, despre ceea ce înveţi prin ele. Acest lucru înseamnă să împărtăşeşti energia ta cu cititorii. Sunt zile când tu eşti în conflict cu ceea ce vrei să expui. Este important cât de mult poţi să te strecori în propria experienţă, şi cât de mult poţi să foloseşti persoana întâia în prezentarea ta. Dar, noi îţi recomandăm acest lucru VIGUROS. Împărtăşeşte-ţi PROPRIA poveste. Împărtăşeşte ceea ce vine din inima ta. Acest lucru va avea cel mai - cum să spun – cel mai profund impact pentru cititori.
Potenţialul este nelimitat. Noi nu vrem să spunem că acest potenţial merge pe diferite căi. Potenţialul este foarte mare pentru cei care sunt pregătiţi pentru el. Înţelege acest potenţial pentru tine - şi pentru alţii care pun împreună lucrurile - că efectul a ceea ce împărtăşiţi poate că va fi simţit decenii, va fi simţit sute şi poate mii de ani. Nu este limitat doar pentru o scurtă perioadă de timp.
Procesul întreg al evoluţiei Adevărului, şi a evoluţiei unei Noi înţelegeri a lui Dumnezeu... o să dureze multe generaţii, multe vieţi pentru umani pe Pământ, pentru ca toţi să treacă prin acest proces prin care tu sau alţii - au trecut.  Deci, o să fie 50 de ani sau o sută de ani de acum încolo, umani care au să aibă nevoie de înţelepciunea pe care tu o împărtăşeşti.
Noi suntem încântaţi. Vedem efortul. Dar, vedem şi că este dificil ca aceste noţiuni să fie puse pe hîrtie într-un mod concis. Deci, când apare conflictul, cînd se întîmplă din nou, pur şi simplu - când intri în conflict  - respiră. Deschide-ţi imaginaţia, şi pune-te în cuvintele tale. Mulţumesc.
Shaumbra 2: 
Mulţumesc.
 
Întrebare de la Shaumbra 3: (prin Internet citită de Linda)
Hello, Tobias, bine te-am găsit!  Eu sunt necăjit că nu mi-ai răspuns la întrebarea pe care ţi-am pus-o. Eu ţi-am trimis întrebări importante, iar tu nu le-ai luat în considerare. Sper că o să-mi dai cîteva informaţii în curând. Cu dragoste. (râsete)
Tobias:
Noi răspundem mereu - cum să spun – răspundem mereu lucrând cu Cauldre şi Linda şi cu alţii. Sunt multe întrebări care sunt puse de Shaumbra. Ştim că am dezamăgit pe mulţi, chiar recent în Israel, pentru că nu am putut răspunde la toate întrebările. Dar, într-un fel, noi totuşi răspundem. Este răspuns la fiecare întrebare. Uneori răspundem punând înapoi altă întrebare. Uneori trebuie să spunem că informaţia nu este disponibilă. De multe ori, noi ne spunem punctul nostru de vedere. Noi vă împărtăşim într-un fel sau altul fiecare răspuns.
Puteţi fi atât de curajoşi încît să ştiţi că răspunsul nu trebuie neapărat să vină prin buzele lui Cauldre... că noi deja v-am răspuns... că nu este necesar să auziţi cu urechile? Puteţi avea încredere în voi înşivă pentru a simţiţi în primul rînd răspunsul din interiorul vostru, şi apoi să auziţi punctul nostru de vedere la acea întrebare? De multe ori răspunsul o să fie acelaşi... alteori va fi diferit. Dar, fiecare întrebare a fiecărui uman a primit un răspuns. Fiecare rugăciune a fost luată în considerare. Întrebările nu cad într-o mare prăpastie. Ele primesc răspuns. Dar, vă puteţi permite vouă înşivă să auziţi răspunsul pe o Nouă cale? Mulţumesc.
 
Întrebare de la Shaumbra 4: (O femeie la microfon)
Tobias, fiul meu are o rugăminte prin mine. Este Bob Reynolds cel pe care o să-l întâlnească?
Tobias:
Eu nu cunosc toate răspunsurile. Noi trebuie să verificăm uneori. (pauză). Răspunsul pe care aşteptăm aici... de fapt noi trebuie să trecem prin mai multe căi, pentru a-l primi. Dar, răspunsul pe care l-am primit - nu conţine cel mai mare potenţial. Există un potenţial, dar nu potenţialul pe care se va acţiona.
Shaumbra 4: 
Mulţumesc.
 
Întrebare de la Shaumbra 5: (prin Internet citită de Linda)
Dragă Tobias, eu încă mă mai simt turmentat şi nu sunt în stare să înfăţişez ceea ce-mi ascund mine însămi. Eu mă ascund de mine însămi. Ai ceva sugestii să-mi dai?
Tobias:
Tu, fără doar şi poate încerci prea tare, încerci - cum să spun - cumva printr-o energie războinică. Şi, noi ştim că aceste lucruri sunt uneori copleşitoare, dar este timpul să opreşti bătălia, să opreşti dorinţa de a învinge. Întreabă această energie provocatoare din interiorul tău de ce există, ce scop serveşte. Trebuie să servească un scop. Nu este accidental acolo.
Deci, mergi în interiorul tău şi începe un dialog cu acea parte din tine – întrebând-o de ce este acolo, ce este necesar să înveţi prin prezenţa sa. Unele răspunsuri pe care le primeşti pot fi - cum să spun – altfel decît ceea ce te aştepţi să fie. Uneori când pui întrebări unor părţi din tine însăţi, poţi primi un răspuns ruşinat sau deformat. Întreabă din nou. Întreabă pentru cea mai mare înţelegere a Adevărului. Atunci vei realiza răspunsul. Dar, vedem că depui mult efort pentru acest lucru. Pur şi simplu, este timpul să ajungi la înţelegerea înţelepciunii care este menţinută pentru tine.
 
Întrebare de la Shaumbra 6: (O femeie la microfon) 
Hello, Tobias, eu întreb...
Tobias:
Noi trebuie să mai adăugăm încă un lucru pentru Shaumbra 5. Acest lucru nu este din trecut, aşa cum uneori presupui tu. Nu este - cum să spun – vorba de energia care te-a chinuit în trecut. Pur şi simplu, este vorba de o problemă, la un oarecare nivel de încredere din interiorul tău. Poţi să ai încredere în tine însăţi chiar acum?
Shaumbra 6: 
Eu pun întrebarea pentru o prietenă, Suzanne din Toronto. Poţi să-i explici puţin scopul Fundaţiei lui St. Germaine în Energia Nouă? Şi, cum funcţionează, ca şi o biserică, aşa cum spuneai tu?
Sau, încă mai este valabil scopul Fundaţiei?
Tobias:
Încă mai este valabil pentru unii. Orice organizaţie, sau biserică, sau grup există pentru că este valabil pentru unii care vor să îmbrăţişeze scopul acela. Pentru tine - cum să spun - dragă prietenă, faptul că întrebarea este pusă, poate să indice şi răspunsul.
Shaumbra 6:
OK, mulţam.
 
Întrebare de la Shaumbra 7: (prin Internet, citită de Linda)
Cine a fost mama ta? (pauză, apoi râsete)
Tobias: (chicotind)
Audienţa doreşte ca întrebarea să fie repetată. (mai multe râsete)
Linda: (râzând)
Tobias, cine a fost mama ta?
Tobias:
Acest lucru depinde în care viaţă. Depinde - cum să spun - dacă vorbim în general, eu aş putea spune că energia Mamei, energia Spiritului, a Tot Ce Este, este în fond mama la care eu mă conectez. (mai multe râsete)
 
Întrebare de la Shaumbra 8: (O femeie la microfon) 
Hello, Tobias, eu aş vrea să-ţi mulţumesc foarte mult pentru tot ajutorul dat în ultimii 2,3,4 ani.
Tobias:
Într-adevăr.
Shaumbra 8:
Eu aş vrea o confirmare legată de relaţia mea cu bărbatul meu... şi dacă ai putea să vorbeşti despre corpuri cereşti?
Tobias: 
Uneori este dificil - cum să spun - să intrăm în toate detaliile relaţiei, dar noi o să-ţi dăm un răspuns general aici. Este timpul  - pentru tine, şi într-adevăr pentru toţi ceilalţi - să eliberaţi relaţiile. Şi, noi înţelegem lucrul acesta în sensul bun al cuvîntului. Noi înţelegem şi vă spunem că aţi ajuns într-un punct de împlinire a acestui lucru. Nu este necesar să mai fiţi într-o relaţie din Energia Veche, nicicum. Deci, este timpul să eliberaţi acest lucru complet, pentru ca o relaţie să se poată manifesta pe un nivel Nou şi diferit.
Au fost multe, multe vieţi trăite împreună, învăţând, iubind şi împărtăşind. Cum să spun - fiecare dintre voi menţineţi o energie, unul pentru altul. Şi, acest lucru nu mai este potrivit, nu mai este timpul de a menţine energiile unul altuia. Voi aţi făcut acest lucru din iubire şi din înţelegere... unul dintre voi jucându-se cu o energie... în timp ce celălalt se juca cu cealaltă energie. Dar, voi nu mai trebuie să faceţi acest lucru. Şi, această întrebare este minunată pentru că are legătură cu toţi Shaumbra.
Corpurile cereşti despre care vorbeşti... acestea sunt... cum să spun - capsule energetice. Într-un fel, acestea sunt energii care menţin potenţialele... menţin înţelepciunea... menţin lucruri care - cum să spun - sunt direcţii pentru viitor. Şi, aceste Corpuri cereşti vin să transporte aceste energii pentru voi la momentul potrivit. Mulţumesc.
 
Întrebare de la Shaumbra 9: (prin Internet citită de Linda)
Dragă Tobias, de câtva timp eu am simţit că o parte din mine nu mai este aici nicicum, şi mie mi-e dor de ea. Îmi imaginez eu acest lucru?  Dacă nu, atunci ce se întâmplă? Şi, care este cauza acestei trăiri? Ce pot face eu? Mulţumesc.
Tobias:
Într-adevăr... în timp ce voi toţi vă extindeţi energiile, şi mergeţi dincolo de limitele stări pe care voi o numiţi condiţie umană, apar momente în care simţiţi că o parte din voi nu este aici. Într-un fel, căutaţi un echilibru în Vechi, un echilibru pe care aţi putea să vă bizuiţi. Şi, acesta pleacă. După cum se extinde energia voastră, echilibrul vostru - sau punctul vostru de concentrare, punctul vostru central - se schimbă, aşa că vi se pare că anumite aspecte din voi sunt în alte locuri.
Şi, voi treceţi de asemenea prin metamorfoză, o metamorfoză în care aspectele Vechi se schimbă. Şi, din nou - cum să spun - voi încercaţi să vă reconectaţi la ele, aşa cum aţi făcut de obicei, dar ele s-au schimbat. Deci, sunt diferite.
Toate acestea fac parte din procesul întreg de trezire. Este un minunat simptom al Shaumbrei pe care voi îl experimentaţi. Şi, toate bucăţile separate vin eventual împreună înapoi, dar într-un loc Nou, într-un loc diferit. Deci, eliberaţi-vă aşteptările. Înţelegeţi că acest lucru face parte din proces. Şi, înţelegeţi că acest proces ajută la naşterea persoanei voastre Noi. Mulţumesc.
 
Întrebare de la Shaumbra 10: (prin Internet, citită de Linda)
Tobias, începînd de anul trecut eu m-am simţit nemotivat în ceea ce reprezintă curăţenia din casă, curăţirea terenului şi alte sarcini de  rutină a Dimensiunii a 3-a, de fapt ceea ce implică viaţa zilnică. Mie încă îmi place să fac mâncare, să ţin bucătăria curată, dar alte lucruri casnice sunt un chin pentru mine. Este acesta o fază temporară care va trece?
Tobias:
Noi nu vrem să-ţi spunem că este ceva temporar (râsete) După cum treceţi prin procesul de trezire - şi, din nou, acest lucru poate să fie un alt simptom al Shaumbrei – cîteva munci omeneşti devin foarte enervante, devin foarte dificile. Voi găsiţi că este greu să vă extindeţi energia şi să alocaţi timp în ceea ce faceţi. Lucrul cel mai ciudat ce începe să se manifeste, deşi - şi noi vedem acesta la mulţi Shaumbra – este dificil de explicat aici... dar voi aţi fost închistaţi într-o rutină a curăţeniei... iar acele lucruri au fost necesare să fie făcute într-un moment anume şi într-un fel anume.
Dar, ceea ce se va întâmpla în viaţa ta arată că tu poţi să te rupi de acele rutine. Tu nu trebuie să faci curat seara, sau în fiecare Luni sau odată pe săptămână. Tu poţi să dai drumul acelor noţiuni. Şi, ceea ce o să se întâmple, este că casa ta, ea însăşi, o să se păstreze mai curată.(râsetele audienţei şi aplauze)
Casa voastră fizică, sau apartamentul sau locul în care locuiţi conţine energia lui proprie. Este energia voastră, dar are şi forţa de viaţă proprie, în spatele energiei voastre. Deci, este o energie distinctivă în casa voastră, în fiecare casa a voastră. Dacă începeţi să trăiţi în felul Energiei Noi, casa va răspunde. Nu mai este multă murdărie sau praf. Casa are tendinţa de a se îngriji mai mult de una singură.
Deci, noi vă spunem, pur şi simplu daţi drumul la toate aceste lucruri Vechi. Noi ştim că este o sclavie, dar în realitate casa încearcă să vă spună că nu mai aveţi nevoie să faceţi aşa cum aţi făcut înainte.
 
Întrebare de la Shaumbra 11: (O femeie la microfon) 
Tobias, eu sunt într-o relaţie întârziată. Cum pot o pot fixa?
Tobias:
O cale interesantă de a descrie acest lucru!
Este interesant pentru că acum noi - noi lucrăm împreună un pic, şi tu ştii acest lucru. După cum vedem noi energia ta din trecut, tu ai fost, într-un fel - cum să spun – cu abundenţă în relaţii(râsetele audienţei)... chiar o expertă în acest sens - cum să spun – i-ai mânuit pe mulţi într-un timp oarecare, în multe vieţi (mai multe râsete). Deci, tu ai ales ca în această viaţă să faci mai multă muncă în interiorul tău. Într-un fel, poţi spune că tu ai obosit să ai relaţii, la fel ca şi cea care a pus întrebarea anterioară legată de curăţenie (mai multe râsete). Relaţiile te-au plictisit. Tu ai văzut că partenerii sunt ca şi sclavi şi sunt murdari (multe râsete).
Deci, gândul tău la nivelul interior al fiinţei tale - cum să spun – în a începe o altă relaţie este într-un fel o mizerie pentru tine. Şi, tu nu ştii dacă vrei să treci prin toate provocările asociate unei relaţii. Dar, din nou, noi trebuie să-ţi spunem, că tu ai nostalgia experienţelor din trecut, cum era atunci o relaţie, şi cum ai fost tu în acele relaţii. Acest lucru poate fi diferit acum. Nu este necesar să forţezi de loc nimic.
Pur şi simplu noi îţi cerem să-ţi deschizi imaginaţia, potenţialul, şi să permiţi - cum să spun - o Nouă relaţie să intre în viaţa ta. Să nu ai aşteptări pentru că lucrurile care vin spre tine, cel puţin iniţial vor fi chiar diferite. Deci, într-un fel, tu ţi-ai dat ţie însăşi o vacanţă în ceea ce priveşte relaţiile.
Shaumbra 11:
Mulţumesc.
 
Întrebare de la Shaumbra 12 (prin Internet citită de Linda)
Tobias, noi avem nevoie de ajutor aici în Israel. Este prea mult dezechilibru, şi vrem să vedem o trezire reală în acest loc. Prea mulţi au încă inima închisă. Te rog dă-ne cîteva răspunsuri clare şi călăuzire. Mulţumesc, şi te rog răspunde.
Tobias:
Într-adevăr... şi noi am răspuns. Noi am mers acolo. Am împărtăşit. Am plantat potenţialul Energiei Noi. Am eliberat cîteva Energii Vechi. Deci, tu vei vedea schimbări. Dar, noi nu vrem să ne scrii când încep aceste schimbări, întrebându-ne de ce merg aceste lucruri aşa de repede, întrebându-ne de ce nu poţi să ţii pasul cu ele. Se va schimba foarte repede. Şi, emanând din acest loc, schimbările se vor face simţite în lumea toată. Această transformare face parte din proces şi este un moment care este generat înainte de dată despre care vorbim, de 2007. Mulţumesc.
 
Linda:
Dacă alegi - ultima întrebare.
Tobias:
Într-adevăr.
 
Întrebare de la Shaumbra 13: (O femeie la microfon) 
Hello, Tobias. Eu am vrut să-ţi mulţumesc pentru cuvintele înţelepte referitoare la sora mea. Şi, eu am vrut să te întreb... scuze (spune cea care a întrebat, făcînd o pauză)... despre acest proiect la care am lucrat. Mi se pare nebuneşte ca exact când am ajuns la un punct atât de bun, ea să plece... ştii tu. Şi, eu acum mă întreb care este de fapt rolul meu. Şi, dacă i-ai putea spune “hi” părinţilor mei şi surorii mele... ar fi minunat.
Tobias:
Într-adevăr, într-adevăr... ei pot să audă vocea ta. De multe ori - cum să spun - când este un acord între parteneri - prieteni - iubiţi - camarazi - fraţi şi surori – pentru un lucru care este de făcut, ai să vezi că unul din ei o să plece pentru a veni înapoi. Tu vezi chiar exemplul clar cu tânărul Tobias - Cauldre - şi cu mine... eu am venit înapoi pe partea aceasta... şi am rămas aici. Vezi tu, însă... proiectul a continuat. Dar, a fost nevoie de echilibru şi de suportul dat de pe partea noastră. Proiectul nu este completat. Pur şi simplu acum... este un alt aspect dimensional al acestuia. Tu încă mai ai relaţie şi asistenţă tot timpul. Să nu vezi acest lucru ca fiind negativ şi să nu te laşi tulburată. Vezi acest lucru ca şi cînd adaugi o întreagă Energie Nouă la ceea ce faci.
Shaumbra 13: 
Mulţumesc.
Tobias:
Mulţumesc. Noi mai dorim să mai răspundem la o întrebare.
 
Întrebare de la Shaumbra 14: (O femeie la microfon)
Eu presupun că pentru mai multă înţelegere pot avea Adevărul meu propriu. Dar, eu aş aprecia gestul tău, legat de predarea mea, în special de pe partea exterioară... Poate, că este mai bine să stau în interior, chiar dacă exteriorul şi interiorul se contopesc. Şi, eu am crezut că ştiu, că recunosc adevărul particular, referitor la modul în care o să fac această schimbare, şi unde o să-o fac... sacoşele erau împachetate, etc. Şi, ceea ce mi-am propus s-a schimbat, de asemenea. Eu am obosit.
Tobias:
Acesta este - cum să spun - un alt simptom al transformării Shaumbrei. Adevărul se schimbă foarte repede... viziunile vechi pe care tu şi alţii le-aţi avut... nemanifestîndu-se în felul în care v-aţi gândit că trebuie să se manifeste... visele din toţi anii voştri - cum să spun – din şcoală, din centre..... Apoi, voi v-aţi supărat, nu aţi mai avut încredere în voi înşivă deoarece aceste lucruri nu s-au manifestat aşa cum v-aţi aşteptat.
Dar, energia este mult diferită, acum, aici. De aceea noi v-am spus astăzi că energia Adevărului intră în interior. Adevărul se schimbă şi se dezvoltă. Într-un sens, tu poţi spune... celor care de mult timp aţi vrut să deschideţi centre de vindecare... şi apoi aţi văzut că acest lucru nu se manifestă... făcându-vă să vă miraţi şi să vă întrebaţi ce este greşit... voi v-aţi întrebat dacă aţi făcut ceva rău. Nu a fost nimic rău. Pur şi simplu v-aţi mutat la un nivel Nou. Astfel, este o altă muncă, pe care să o faceţi voi acum. Sunt alte locuri unde voi este necesar să mergeţi, acum.
Deci, din punctul tău de vedere, tu ai trecut prin - cum să spun - o serii de multe, multe Adevăruri într-un timp foarte scurt. Este ca şi cum ai arunca o piatră în apă... aruncând-o... loveşte diferite lucruri, dintr-un timp diferit... până cînd cel mai mare potenţial se manifestă. Tu nu ai simţit acest lucru în interiorul tău - chiar şi la nivelul umanului – nu ai simţit faptul că tu chiar ai fost pregătită. Tu nu ai simţit că ai învăţat destul, şi că un potenţial mai mare este pregătit să ţi se dezvăluie în viaţă. Tu nu ai fost sigură dacă fizic, ai fi putut să menţii acest potenţial al expresiei în viaţa ta. Tu nu ai fost sigură - cum să spun - dacă mental ai fost acolo.
Din nou, faptul că tu stai aici şi pui această întrebare înseamnă că a sosit timpul tău. Dar, din perspectiva noastră, noi te întrebăm - şi Myriam sare şi te întreabă, de asemenea, dacă eşti dispusă să-ţi eliberezi aşteptările. Acest lucru o să fie MULT mai diferit faţă de cum te-ai gândit tu că o să fie. Eliberează aşteptările pentru ca Noul potenţial să poată curge în viaţa ta. Şi - cum să spun - noi o să continuăm să lucrăm aproape cu tine. Dar, mai mult ca orice, noi îţi spunem, că este timpul tău chiar acum. Deci, mulţumesc.
Shaumbra 14:
Mulţumesc.
 
Tobias:
Şi cu acesta, dragi Shaumbra, aici pe acest munte frumos, Coal Creek... cei care ascultă de pe toată planeta... şi cei care ascultă de pe partea noastră a voalului - şi sunt mulţi, mulţi, mulţi – unificăm încă odată energia Shaumbrei. Am învăţat mai mult de cât a fost exprimat prin cuvinte. Voi aţi permis energiilor să intre. Aţi permis chiar unei energii care nu are o identitate sau o nume de tip uman... o energie a Adevărului să intre... şi să se joace cu voi... să vă ajute să mergeţi dincolo de Vechile înţelegeri.
Aşa cum am spus înainte, Myriam o să lucreze cu voi toţi... ajutându-vă să vă vedeţi credinţele care au fost o puşcărie pentru celule... puşcărie pentru imaginaţia voastră... ajutându-vă să vedeţi cum aceste credinţe v-au creat limite şi frustrări în viaţa voastră... ajutându-vă să vedeţi sistemele de credinţe care au fost înţepenite şi pe care nici nu le-aţi putut vedea. Acestea nu erau evidente. Este timpul să eliberaţi Vechiul, şi astfel să puteţi merge la înţelegerea Adevărului complet Nou. Şi, în acest proces, după cum ştiţi, voi aveţi mult suport din partea noastră, mult suport din partea Shaumbrei. Voi nu sunteţi niciodată singuri.
ŞI AŞA ESTE!
 
 
Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.
Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.
Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţie prin Geoffrey Hoppe.
Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere a lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încît noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.
“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.
Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.
Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.
Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.
Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.
© Copyright 2004 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved