SERIA ENERGIEI NOI

“SHOUD 10: IMAGINATION AND THE NEW SAFE ENERGY”

“SHOUD 10: IMAGINAŢIA ŞI ENERGIA NOUĂ SIGURĂ”

PREZENTAT LA CERCUL CRIMSON

1 MAI 2004

 

Şi aşa este, dragi Shaumbra, că noi ne împreunăm în familia noastră, în cercul nostru, în această energie minunată. Şi, dacă unii dintre voi vrea să ştie ce s-a întâmplat, noi o să vă explicăm acest lucru în câteva minute (se referă la pierderea conectării la internet în timpul muzicii, înainte de a începe comunicarea)

Este o mare bucurie şi onoare pentru mine, Tobias, să fiu aici. Energiile Shaumbrei devin tot mai înalte, tot mai uşoare, şi mult mai dinamice. Chiar şi pe partea noastră a voalului, noi vă respirăm înăuntru (câteva râsete) prin dragul de Cauldre, folosind sensurile lui, de asemeni şi ale noastre, pentru a simţi cu adevărat ceea ce trece prin voi, ceea ce se petrece aici.

Oh, într-adevăr - cum să spun - acest grup s-a schimbat faţă de primele zile când noi v-am vorbit. S-a schimbat în multe feluri: în mărime, în cantitatea energiei, cum lucraţi şi mânuiţi energia. Aceasta se schimbă foarte mult căci este timpul acum pentru - cum să spun - tehnologia voastră de aici, Internetul, mânuirea cantităţii de energie care vine prin acest intermediu. Noi trebuie să ne mutăm la un sistem diferit, ceea ce şi facem. Deci, dragi prieteni, voi aveţi calitatea de a supraîncărca circuitele din când în când (ceva râsete şi chicotirile lui Tobias). Deci, toţi care ascultaţi prin... să nu vă îngrijoraţi, nu aţi pierdut nici o energie. Toată energia se află aici.

Este important ca atunci când înregistrarea această se termină si se adaugă în pagina Internet să fie inclus cântecul care s-a cântat înainte de a începe comunicarea, cântecul vostru uman, (“Over the Rainbow”) “Deasupra Curcubeului”. A fost mult mai mult ceea ce s-a întâmplat în timpul cântecului, decât cuvintele simple care au ieşit prin difuzoare. Noi o să vorbim despre acest lucru astăzi.

În acelaşi timp, Shaumbra, respiraţi şi simţiţi-vă în siguranţă pur şi simplu la această întâlnire a noastră cu îngerii, aici, acum. Simţiţi-vă atât de mult în siguranţă încât să vă puteţi deschide imaginaţia. Este mult mai mult în această deschidere, mult mai mult decât ştiţi chiar acum. Deci, energiile de aici se mişcă.

Noi ştim că Shaumbra a mers dincolo de Energia Veche a suferinţei, Energia Veche a învăţării lecţiilor, a orice fel de lecţii. Nu mai este nevoie să învăţaţi lecţii... este nevoie să experimentaţi pe voi înşivă, viaţa, şi creaţia. Este vorba să vă bucuraţi de viaţă.

Întrebaţi-vă pe voi înşivă, Shaumbra, o întrebare interesantă. Întrebaţi-vă în Acum, dar şi în zilele care vin - De ce aţi ales să rămâneţi? Voi aţi avut oportunitatea de a veni înapoi, mulţi dintre voi, de multe ori. Voi aţi avut oportunitatea să veniţi înapoi. Voi aţi avut oportunitatea să părăsiţi acest Pământ care este uneori dificil, care este dureros de multe ori. Dar, voi sunteţi cei care aţi ales să rămâneţi. Voi sunteţi cei care acum câteva luni aţi ales din nou să îmbrăţişaţi viaţa împreună cu noi... da, într-adevăr, să vă înrolaţi pentru o nouă rundă a serviciului aici... cu privirea în sus, aşa cum se spune în termenul vostru... să aveţi o nouă perioadă în serviciul Spiritului şi al umanităţii.

Dar, este şi un alt element interesant ţesut în acest timp, nu numai în serviciu, nu numai oferindu-vă pe voi înşivă, aşa cum aţi făcut un timp îndelungat. Dar, acum voi v-aţi dat un dar vouă înşivă. V-aţi onorat pe voi înşivă ca să spuneţi că puteţi face mult mai multe servicii.

Voi puteţi să vă re-înrolaţi pentru Spirit. Dar, acum voi puteţi să vă permiteţi să vă bucuraţi. Voi puteţi să vă permiteţi toată abundenţa pe care viaţa o oferă. Voi puteţi să vă permiteţi, Shaumbra, câteva plăceri ale vieţii... acestea nu sunt păcate (râsete). Au fost entităţi care... v-au dat această energie a păcatului. Vi s-a spus că abundenţa şi bucuria nu sunt lucruri bune.

Shaumbra, fiţi lipsiţi de orice constrângere pentru o vreme. Nu vă lăsaţi copleşiţi. Nu o să devină un demon. Din nou, aşa cum am spus de multe ori - “Voi ştiţi mult mai bine, chiar acum” . Este timpul să vă dăruiţi binecuvântarea şi onoarea bucuriei vieţii şi tot ceea ce are ea să vă ofere... tot ce are să ofere.

Dragi Shaumbra, când ne alăturăm vouă, ca şi acum, odată pe lună, noi petrecem o oră sau cam aşa ceva  - uneori puţin mai mult! - dar în general o oră cu voi. În acest timp, cît suntem împreună, se întâmplă multe lucruri aici. Voi veniţi în această energie sigură , chiar dacă voi sunteţi în corp fizic, sau ascultaţi prin Internet. Vă împreunaţi în această energie sigură unde puteţi respira adânc şi puteţi să vă relaxaţi. Voi ne puteţi permite, nouă, de pe partea noastră a voalului, să venim aici şi să vă dăm un masaj spiritual... să înţelegem nevoile voastre energetice... fiind foarte aproape, să vă dăm suportul nostru... să vă spunem că vă iubim... să vă spunem că ceea ce faceţi are un impact mare în tot.

Deci, în această oră voi ne daţi voie să lucrăm cu voi energetic. Acest lucru ia aproape o oră. Cu câteva comunicări, voi vă gândiţi, că ar trebui să fie puţin mai lung timpul, dar este doar o oră. Aceste întâlniri durează doar o oră pentru a furniza acest tip de energie.

Da, uneori noi facem - cum să spun - tindem să hoinărim un pic la sfârşitul Shoud-ului, pentru că noi pur şi simplu aşteptăm să - cum să spun - aşteptăm pentru ca, o cantitate potrivită de energie să vă fie furnizată... şi de asemenea să ne permitem nouă înşine să aducem înapoi cantitatea potrivită de energie pentru voi... energii pe care le-aţi eliberat din voi înşivă, Energii Vechi, sau ceea ce aţi numi energii negative de care nu mai aveţi nevoie. Acest lucru ne ia un timp pentru a le aduna în aşa fel încât să nu deranjeze realitatea voastră Nouă, astfel încât energiile negative să nu mai fie în drumul vostru. Deci, da, îngerii vin cu mături şi mătură în jurul vostru (ceva râsete). Ca şi atunci când mergeţi la frizer - voi pierdeţi ceea ce nu mai aveţi nevoie. Este măturat. Şi, acest lucru îl facem timp de o oră.

Dar, este şi mai mult ceea ce faceţi voi. Voi sădiţi o energie aici, chiar aici, chiar în acest moment de Acum. Voi toţi... voi, sădiţi o energie pentru ca alţii să o folosească, cei care poate ascultă acest material într-un an sau zece de acum încolo sau care poate citesc aceste informaţii în clipa în care apar zile provocatoare, dificile şi întunecoase. Din întâmplare poate Internetul, deschide o anumită pagină a Cercului Crimson, şi din întâmplare văd o comunicare sau un Shoud. Deci, dragi prieteni, voi sădiţi o energie pentru ei chiar acum, o mlădiţă de onoare şi înţelegere. Voi sădiţi această energie pentru ei, ca să poată să se conecteze cu această energie, să poată să înţeleagă că este mai mult în viaţă decât ceea ce au cunoscut şi au văzut.

Nu sunt limite în viaţă, chiar dacă ei au fost conduşi să creadă acest lucru, să creadă în limite. Nu este nici o separare din partea lui Dumnezeu, aşa cum li s-a spus. Viaţa nu trebuie să fie singuratică şi neîmplinită. Nu înseamnă să fie doar o serie de provocări sau de încercări. Voi sădiţi pentru ei, şi le permiteţi să ştie că sunt Dumnezeu şi ei de asemenea. Sădiţi, şi îi ajutaţi să treacă prăpastia lor spirituală proprie.

Acest lucru se întâmplă. Voi ştiţi cum este. Călăuzele voastre, ca şi ale lor, au fost cu voi în toată călătoria, tot timpul, ajutându-vă să menţineţi lucrurile în echilibru. Dar, călăuzele a trebuit să plece atunci când voi aţi ajuns la marginea râpei. Şi, când v-aţi uitat peste râpă şi nu aţi văzut decât întuneric, vouă vi s-a spus că exisă şi o altă parte. Dar, voi nu aţi putut vedea acel loc... ci doar întuneric... doar o prăpastie uriaşă. Voi aţi fost acolo, voi toţi. Voi ştiţi cum este.

Sunt mulţi, mulţi, mulţi alţii care vin din spate. Călăuzele lor de asemenea vor pleca la un moment dat. Acel întuneric va veni şi în viaţa lor... acea singurătate.... acea disperare..... şi frica de a trece prăpastia spirituală de la Energia Veche la cea Nouă..... de la crezul Vechi de dualitate şi separare la crezul Nou de armonie... şi expresie, şi creaţie... şi imaginaţie.

Deci voi sădiţi această energie pentru ei, chiar acum. Voi creaţi o energie pe care ei o pot atinge, o energie care este o chemare de pe partea cealaltă a prăpastiei, de pe partea cealaltă pe care ei nu o pot vedea, o energie ce îi cheamă şi le spune, “Aceasta se poate îndeplini. Voi trebuie să faceţi pentru voi înşivă! Dar, se poate îndeplini”. Auziţi vocea de pe partea aceasta, vocea care este acum în Energia Nouă, care vă dă iubire şi suport, spunându-vă că toată frica voastră, toate grijile voastre, toate îndoielile le veţi învinge.

Voi sădiţi această energie pentru ei chiar acum în această oră în care vorbim. Vedeţi voi... chiar acum, stând doar aici, permiţându-ne să fim în serviciu vostru, permiţându-ne să curăţim energiile din jurul vostru, sunteţi în serviciu pentru ceilalţi. Nu-i aşa că acest lucru este interesant, Shaumbra - lanţul serviciului, o linie lungă a serviciului care este într-adevăr mai mult ca un cerc al serviciului?

Deci, permiteţi-ne să avem această oră cu voi. Permiteţi-ne să vă îmbrăţişăm şi să vă iubim. Permiteţi-ne să râdem împreună cu voi astăzi, pentru că voi faceţi acelaşi lucru pentru alţii în acest moment. Cât de binecuvântat şi sacru este acest timp împreună.

Într-adevăr, noi nu trebuie să spunem multe cuvinte. Noi ştim că voi începeţi să simţiţi energiile. Voi într-adevăr începeţi să acceptaţi că energiile au fost totdeauna acolo pentru voi. Voi într-adevăr începeţi să le simţiţi.

Oh, da, trăind într-o lume încă şi mai este provocatoare şi mai dificilă uneori. Dar, începe să fie mai uşoară, mult mai uşoară. Noi o să vorbim despre acest lucru astăzi.

Dar, daţi-ne voie să vă cerem să respiraţi în interior energia musafirului nostru.... musafirul nostru... pentru că, noi nu suntem siguri. Respiraţi în interior această energie... ar trebui să vă fie familiar tuturor. Voi a-ţi lucrat cu energia lui. Respiraţi-o în interior. Nu încercaţi să gândiţi din nou. Nu este un joc de-a ghicitul.

A fi psihic, apropo, este o Energie foarte Veche. Este o ghicitoare spirituală. Tot ceea ce faceţi este pentru că voi credeţi că aveţi destul - cum să spun – cu un procentaj de noroc în a avea câteva pretenţii că sunteţi psihici. Noi mergem dincolo de psihic. Noi nu trebuie să jucăm acel joc. Noi mergem într-un loc unde putem explora multiple potenţiale prin imaginaţia simultană, nu liniară, ci simultană.

Acum, dragi prieteni, simţiţi energiile de astăzi. Să nu încercaţi să le daţi un nume. Este pur şi simplu vorba despre simţirea tuturor acestor energii care vin în interior. Simţiţi cum se rotesc în jurul vostru... da, aşa cum vă mângâie fruntea... cum vă mângâie spatele şi umerii, despre care noi ştim că v-au împovărat recent, în diferite feluri. Simţiţi energiile musafirului nostru drag aşa cum ajută – cum să spun - vă ajută, cu permisiunea voastră, la reconstruirea câtorva energii din jurul vostru.

Voi nu trebuie să intraţi în detalii despre cum arată aceste lucruri. Aceasta este munca lor... vedeţi voi. Înţelegeţi voi? Ei o să vă ajute la - cum să spun - re-ţeserea, restructurarea, şi aducerea în interior a Energiilor Noi din jurul vostru. De aceea sunt ei acolo. Vor să facă acest serviciu pentru voi. Daţi-le voie să-l facă, vă rugăm. Permiteţi-le să facă în acest moment de Acum pe care-l petrecem împreună.

Inhalaţi înăuntru energiile Ordinului Sananda care vine astăzi aici... ceea ce noi numim Casa lui Sananda... o energie foarte interesantă care a fost - cum să spun - o parte din Shoudu-rile voastre recente.

Acum, este ceva confuzie în ceea ce priveşte Sananda. Este unul din Ordinul de Arc. Este unul dintre stâlpii Ordinului de Arc. Şi, el reprezintă energia Christosului. Reprezintă energia seminţei Christosului în germinare şi înflorire. Sananda este energia lui Christos. Este energia... este Ordinul care ajută la naşterea energiei voastre Christice în interiorul vostru în momentul de Acum. Deci, într-adevăr, această energie va fost foarte apropiată pentru o perioadă de timp, a fost o parte din voi şi din ceea ce sunteţi voi.

Sunt multe, multe entităţi în interiorul Casei Sananda, mulţi îngeri. Cel pe care îl ştiţi cel mai bine este energia lui Yeshua, sau Jesus, care vine din Casa lui Sananda. Prin conştiinţa multor entităţi de pe Pământ, cu mii de ani în urmă, care au lucrat în cooperare cu Ordinul lui Sananda, cu această entitate pe care voi aţi cunoscut ca Yeshua, care a venit pe Pământ pentru o cauză simplă - să vă arate, să fie exemplul pentru mulţi că energiile Christosului pot fi aduse pentru a se manifesta în realitatea voastră umană acum.

Yeshua a servit o cauza mult mai mare, mult mai amplă. Voi toţi aţi făcut parte din energia lui Yeshua. Mulţi dintre voi aţi avut suspiciunea secretă pe care aţi alungat-o imediat, suspiciunea că poate voi aţi fost Christos. Dar, apoi v-aţi gândit, “Oh, eu nu ar trebui să gândesc asemenea lucru. Este un păcat. Eu nu pot să mă gândesc că am fost Christos, sau Maria sau Maria Magdalena, sau oricare altul.  Acesta este doar închipuirea mea. Este ego-ul meu care preia”.

Shaumbra, voi aţi ajutat la crearea acestor entităţi şi identităţi. Voi FACEŢI parte din această energie, din această creaţie. Voi sunteţi o parte din ea. Deci, când Yeshua a venit şi a umblat în formă umană, voi aţi fost suportul acelei energii. Voi aţi ajutat la crearea acelei energii împreună cu alte entităţi din jurul lumii şi cu cei de pe partea noastră a voalului.

Mulţi dintre voi aţi fost aici în acel timp, cu mii de ani în urmă. Voi aţi umblat cu Yeshua, aţi vorbit cu el. Dar, de asemenea el a fost voi. Aşa cum am spus înainte, Yeshua în Ordinul Sananda nu este o fiinţă care umblă de jur împrejur. Nu are un suflet ca şi voi.

Acesta a fost o manifestare a conştiinţei voastre.

De asemenea în interiorul Casei lui Sananda sunt energiile Mamei Maria, o mare parte din naşterea seminţei Christosului. Este o poveste a Mariei şi a fiului Christos pe Pământ. Este doar o parte din poveste. Este o metaforă pentru energiile naşterii Mariei, care este în Casa lui Sananda.

Energiile lui Myriam, cea pe care o numiţi Maria Magdalena, face parte de asemenea din Casa lui Sananda, parte din imaginaţie... vedeţi voi... după naşterea seminţei lui Christos, trebuie să se ajungă la exprimare prin imaginaţie. Acesta este rolul pe care Myriam la jucat pe Pământ, învăţătoarea “imaginaţiei”. Acesta este rolul pe care ea îl joacă cu voi chiar acum.

În Casa lui Sananda este energia lui Josif, tatăl lui Yeshua, care reprezintă o figură de tată ferm şi echilibrat... vedeţi voi... puternic, dar liniştit, călăuzind fără a controla. Energiile lui vin înăuntru acum, ca parte a Sanandei, pentru a înlocui noţiunea Veche a figurii tatălui. Energia lui Josif este foarte prezentă cu noi acum şi vă ajută să ajungeţi la Noua înţelegere a unei figuri masculine de tată, şi pentru a înlocui câteva din înţelegerile Vechi pe care le-aţi avut.

Într-adevăr, de asemenea, tot din Casa lui Sananda au fost energiile lui Abraham, şi energiile lui Moses, şi multe, multe, multe alte energii ale altor entităţi. Unele entităţi individuale din interiorul Sanandei au venit aici în grup înainte. Desigur Moses a fost unul dintre musafiri... Yeshua a fost un invitat de câteva ori la acest spectacol Tobias (ceva râsete)... şi într-adevăr şi Maria.... şi Myriam.

Dar, acum noi aducem, în acest timp, acest timp potrivit, energia totală a lui Sananda. Noi am introdus aducând înăuntru această energie cu o săptămână în urmă în “teritoriul necunoscutului”, ceea ce voi numiţi Norvegia. Deci, a fost introducerea preliminară. Şi, acest grup complet vine înăuntru pentru că este într-adevăr timpul naşterii seminţei lui Christos. Mulţi dintre voi aţi trecut prin naştere, voi ştiţi. Voi asociaţi acest lucru cu câteva dificultăţi şi provocări, cu o pierderea a identităţii voastre proprii, cu pierderea a ceea ce aţi crezut că aţi fost, cu unele dureri fizice, dar cu câteva din marile înţelegeri noi.

Deci, acum este o problemă - acum această naştere ajunge la sfârşit - acum este timpul pentru exprimare. Acum este timpul pentru creşterea acestei energii a lui Christos în interiorul realităţii voastre. Acum este timpul pentru imaginaţie şi contopire. Energia lui Christos - ceea ce voi numiţi Înălţimea de Sine a voastră, vrea să vină să se joace cu voi, acum. Cu adevărat vrea să vină în interior.

Voi aţi primit acest sentiment, prin aceste voci netede mai demult. Acestea nu vin de la noi. Noi spunem acest lucru mereu. Noi vă vorbim într-un fel diferit. Acestea nu vin de la nişte energii din afară sau entităţi din afară. Tot ceea ce vi se întâmplă, chiar acum, vin din interiorul vostru... din energia divină a lui Christos, vine de la voi... în realitatea voastră... în momentul de Acum, aşa cum respiraţi... aşa cum îmbrăţişaţi viaţa... aşa cum vă deschideţi. Câteva dintre aceste simţiri pe care le-aţi primit nu de mult - ca şi simţirea părţilor şi bucăţilor care se împreunează - toate acestea intră în acest joc. Această energia Christică vrea să fie parte din voi şi să fie parte din viaţa voastră.

De asemenea este respectul de sine care a fost pierdut, care a fost împrăştiat, şi care vrea să vină înapoi pentru a se împreuna. De ce chiar şi vieţile din trecut - acum că le-aţi eliberat - de ce acele aspecte vor să vină înapoi? De ce unele fragmente din voi pe care le-aţi înmormântat - literal şi figurativ - pe care le-aţi înăbuşit şi ascuns... de ce ar vrea unele fragmente care sunt în alte dimensiuni să vină înapoi acum?

Acest lucru se manifestă pentru că voi le permiteţi şi pentru că le creaţi o energie sigură. Energii dezechilibrate şi fragmentate vin în interior când sunt în siguranţă. Voi creaţi spaţiul în momentul de Acum, când totul este din nou în siguranţă. De aceea voi aţi simţit că energiile au venit înapoi la voi. Dar, daţi-le crezare. Daţi crezare. Unii dintre voi cred că au fost contactaţi din afară. Dar, asumaţi-vă faptul că ele vine din interior.

Chiar acum - cum să spun - aceasta este o energie dinamică foarte complexă, un tip al energiei grilajului care ar fi o pictură uluitoare dacă cineva ar fi capabil să o perceapă şi să o picteze. Dar, este o reţea de energie uluitoare în jurul vostru - menţinută şi suportată de mulţi din partea noastră, dar care de fapt emană din voi – şi care previne interferenţa din exterior chiar acum, pentru că voi aţi ales acest lucru, pentru că în acest proces de naştere voi aveţi nevoie de un spaţiu sigur. Voi nu trebuie să aveţi alte energii care intervin.

Dacă aţi simţit lucruri, sau aţi auzit lucruri, poate din afara voastră, sau străine vouă, şi ştiţi că sunt diferite trăirilor voastre, respiraţi adânc. Ghiciţi....!

Sunteţi voi, părţi sau bucăţi care vor să vină înapoi, vieţi din trecut vor să fie în energia Nouă Lărgită, chiar dacă ele trăiesc în realităţile lor proprii. Şi, mai mult ca oricând este Divinul, şi este energia Christosului de sine care a fost în cocon mult timp, şi care vrea să vină în interior chiar acum. Acest lucru se întâmplă.

În timpul muzicii care a fost cântată, au fost ţesute - de noi cu acordul vostru - ceva foarte frumos, câteva energii foarte complexe şi minunate. De aceea spunem că este important să includeţi acele energii când faceţi înregistrările voastre aici, ca alţii să le poată simţi de asemenea. Acestea energii, sunt energii care suportă venirea la voi, care suportă fiinţa divină din realitatea voastră, şi suportă multă energia sigură.

Nouă ne place cântecul care a fost cântat. Şi a fost - cum să spun - o serie de întâmplări - întâmplări cu energii, într-un fel dincolo de coincidenţa care a făcut să se împlinească.

Noi o să - cu permisiunea lui Cauldre - noi o să împărtăşim o poveste, să vă ajutăm să înţelegeţi. Vedeţi voi, Cauldre a fost chiar ocupat împreună cu partenera lui, Linda, nu demult... au călătorit de jur împrejur..... ducându-ne în multe, în diferite părţi ale lumii, pentru o muncă foarte interesantă, făcută în zone diferite... muncă de transformare... muncă de deschidere... şi muncă a imaginaţiei... Multă muncă a fost făcută. Deci, el a fost chiar foarte ocupat. Şi, ieri el a realizat că nu a fost selectată nici o muzică pentru astăzi. Şi, într-un fel el a intrat în panică, neştiind ce muzică ar trebui cântată, gândindu-se cu mintea lui umană limitată...pe care o are uneori. El s-a gândit să meargă înapoi - cum să spun – alegând ceva muzică veche, ceva din trecut. El nu a fost satisfăcut de  alegerea făcută, dar a simţit că este important să fie muzică.

El a fost puţin distrat - de noi (ceva râsete) - căutând o bucată de hârtie, un dosar de care a avut nevoie, dar necăjit fiind în interiorul său pentru aceea muzică, întrebându-se ce muzică să cânte, când deodată ceva ascuns sub alte hârtii a ieşit la iveală. A fost un pachet de două luni primit, şi, care nu a fost deschis, care a fost uitat de Cauldre. S-a uitat la pachet şi pentru scurt timp s-a gândit, “Eu nu am timp să-l deschid acum. O să-l deschid mai târziu”.

Dar, o stare a trecut prin el, o aluzie, şi apoi un ghiont a venit să-l convingă să deschidă pachetul atunci. Acest lucru l-a iritat într-un fel, pentru că, (mai multe râsete) nu era tocmai ceea ce el ar fi vrut să facă... deoarece el era foarte ocupat.... Dar, a deschis pachetul. Şi, spre uimirea sa, a fost un CD cu muzică pe el... muzica pe care o auziţi astăzi... în special cântecul care se numeşte (Over the Rainbow) “Deasupra Curcubeului”... de cântăreaţa... cea care a fost cunoscută sub numele de Eva Cassidy... CD special prin faptul ca a fost înregistrat înainte ca ea să treacă pe partea noastră, având un tipar precis, ţesut în energiile muzicii... aşteptând special ca Cauldre să deschidă acel pachet, şi acea muzică să cânte... Apoi, el a râs de el însuşi, şi a venit să ne vorbească.

Este mult mai mult în această muzică decât pot vedea ochii. Este mult mai mult în întreg filmul ceea ce este important de înţeles chiar acum. Da, într-adevăr, a fost o scrisoare minunată care a acompaniat acest CD. Şi, noi apreciem şi onorăm pe cel care a trimis acest CD de asemenea, pentru că timpul a fost impecabil, iar cel care la trimis şi-a urmat inima, trimiţându-l. Din păcate, au fost două luni de întârziere pentru a deschide pachetul. Dar, timpul a trebuit să aştepte.

Daţi-ne voie să vă vorbim despre filmul numit (Wizard of Oz), “Vrăjitorul din Oz” şi despre muzica din acest film, “Deasupra Curcubeului”. Acest film a fost un succes. A fost popular în timpul vostru din anii 1930, înainte de cel de-al Doilea Război Mondial, care ce a fost cu adevărat o luptă între lumină şi întuneric, o luptă pentru a vedea în ce direcţie va merge Pământul, o luptă pentru a vedea dacă energiile întunericului sau luminii vor domina.

Noi trebuie să spunem că Pământul a ajuns la o înţelegere, şi acum începe să ajungă la conştiinţa că nici o parte nu a câştigat sau a pierdut. A fost vorba despre împreunarea energiilor. A fost vorba despre a nu a nu mai exista luptă înainte şi înapoi între elementele luminii şi întunericului. Aceasta este de fapt ceea ce a fost al Doilea Război Mondial, şi nu cine câştigă până la urmă, ci cum energiile pot fi împreunate.

Deci, acest film şi această muzică au ieşit înainte de acel război mondial. Acest film a adunat oamenii. Le-a dat o muzică. Le-a dat o speranţă pentru puţinele orele di-nainte de marele întuneric care s-a abătut în întreaga lume.

Dar, de asemenea, acest film a ajutat la crearea picturii şi vibraţiei, energiile acestui lucru cunoscut acum nouă, ca fiind Pământul Nou - vedeţi voi. Într-un fel deasupra de curcubeu, dragi prieteni, există acest Pământ Nou la care se lucrează chiar acum. Unii deja locuiesc pe el. Pământul Nou va creşte continuu, şi se lucrează continuu la el.

Este mult mai mult în acest film, de asemenea, lucruri la care vă puteţi raporta - într-un sens, viaţa fără promisiune... negru şi albul de la începutul filmului... furtuna care venea... furtuna, tornada care a  schimbat energiile... da, într-adevăr vortexul care a creat impulsul pentru schimbare... energiile care au fost numite întuneric şi care a trebuit să vină să împingă toate celelalte energii înainte. Dacă tornada nu ar fi venit să schimbe energiile, să le mişte, să le învârtă, atunci ar fi fost dificil de mers la următorul nivel. Ar fi fost dificil de trecut peste curcubeu.

Voi aţi văzut acest lucru în viaţa voastră - dificultăţile - furtuna care se rostogoleşte pentru a vă scoate întru totul din centru... pentru a vă scoate în afara poziţiei voastre neutre... furtuna care se rostogoleşte pentru a modifica drastic realitatea... pentru a mătura afară lucrurile din viaţa voastră... serviciu, da... relaţii... noţiuni Vechi... credinţe Vechi... limite Vechi. Furtuna a venit în viaţa voastră pentru a vă ajuta să faceţi schimbarea. Acea furtună, într-un fel, vine şi în viaţa celorlalţi. Acea furtună este - în felul ei unic - chiar pe Pământ în următorii câţiva ani, o furtună care va ajuta la crearea schimbării.

Dar, în film, în poveste, Dorothy se trezeşte pe partea cealaltă, pe terenul culorilor, pe terenul Pământului Nou, pe terenul lui Oz unde lucrurile sunt magice... pe acest frumos Nou Pământ.

Acum, mulţi dintre voi cunoaşteţi restul povestirii. Povestea Oraşului Emerald, care, într-un fel este - cum să spun - energetic conectat la Pământul Nou, la frumuseţea, magia, şi măreţia Pământului Nou.

Şi, Dorothy trebuie să urmeze un drum.  Şi, mulţi dintre voi ştiţi ce înseamnă acesta. Pe parcursul drumului ea trebuie să înveţe - despre inimă, şi despre mental, şi despre a-şi învinge frica. Ea până la urmă găseşte drumul spre oraş, oraşul Emerald, din nou, simbolic, acest oraş reprezintă Pământul Nou.

Şi, până la urmă, aşa cum ştiţi povestea, ea trebuie să facă ce? Să se reîntoarcă acasă! Ea trebuie să atingă roşeaţa ei - oh, mă scuzaţi - papucii de rubin (râsete din audienţă) Atunci când am ajutat la comunicarea acestui manuscris, noi am insistat pentru culoarea crimson (stacojiu), dar scriitorul a simţit că culoarea rubinului se potriveşte mai bine. (Mai multe râsete).

Deci, dragi prieteni, noi vă cerem aici o favoare specială. Noi vă cerem să puneţi din nou acel cântec. Şi, noi vă cerem în acest timp - apropo, aceasta este bucata 3, Maestrul Sunetului (se referă la John Kuderka, expertul de sunete pentru Cercul Crimson)

Noi o să vă rugăm să ascultaţi această muzică într-un fel diferit acum. Noi o să vă rugăm să vă deschideţi imaginaţia voastră. Noi vă cerem să aduceţi în interior energiile Pământului Nou, aici, aşa cum ascultaţi, aşa cum auziţi problemele care se dizolvă, ca şi picăturile de lămâie în acest loc Nou, pentru că Pământul Nou nu are probleme, nu are provocările dualităţii pe care le-aţi avut pe Pământul Vechi. Noi vă cerem să ascultaţi şi să simţiţi energiile dorinţei pe o stea. Şi, când vă treziţi, norii rămân mult în spatele vostru - mult în urmă... o metaforă pentru a părăsi dualitatea... metaforă pentru a intra într-o Energie complet Nouă.

Din nou, ascultaţi energiile, nu numai cuvintele şi muzica, ci întreaga energie care vine înăuntru. Eu am vorbit chiar despre a îndrăzni să vă visaţi visele, a îndrăzni să vă permiteţi ca visele voastre să devină realitate. Este vorba despre imaginaţie, de a vă visa visele, a îndrăzni să le lăsaţi să vină, prin a vă deschide imaginaţia. Această deschidere o să vă ia deasupra curcubeului. O să vă ia spre energiile Pământului Nou, spre Energia Nouă. Şi, va permite la tot ceea ce visaţi să intre în realitatea voastră, în momentul vostru Nou.

Aduceţi-vă aminte... tot timpul Dorothy a căutat să meargă acasă, chiar şi când a fost în oraşul Emerald, chiar şi când a fost în acel loc măreţ, ea totuşi a căutat să ajungă acasă. Ea a permis imaginaţiei particulare să se ridice. Ea şi-a permis ei însăşi să meargă înapoi în momentul Acum. Şi-a permis ei însăşi să aducă o parte din Energia Nouă, o parte din Pământul Nou.

Ea, într-un fel, trecând deasupra curcubeului, pentru prima dată, a făcut un pas uriaş, a trecut într-un Nou nivel. A fost în stare să meargă în Energia Nouă. Dar, apoi a făcut un alt lucru frumos şi minunat: a completat cercul venind înapoi, aducând totul în Acum-ul ei.

Aceasta este o decizie pe care mulţi o îmbrăţişaţi. Mergeţi acum pe Pământul Nou? Treceţi la această energie? Sau, mergeţi pe Pământul Nou, apoi completaţi cercul, şi aduceţi înapoi în Acum aşa cum a făcut Dorothy? Când faceţi acest lucru, totul este diferit.

Deci, cu energia lui Sananda acum, şi cu tot ceea ce este ţesut în acest cântec specific, şi cu redarea aceasta specifică a cântecului, noi vă cerem să respiraţi în interior, să vă deschideţi imaginaţia, şi să vă permiteţi să fiţi o pasăre mică, albastră, împreună cu noi, acum şi aici.

Tobias continuă să vorbească în timp ce se cântă “Deasupra de Curcubeu”:

Respiraţi adânc, Shaumbra. Acest cântec a fost scris pentru voi.

Respiraţi-l în interior, Sananda.

Respiraţi în interior energia pe care noi toţi o creăm împreună.

Versurile cântecului “Deasupra Curcubeului” sunt următoarele:

 

Undeva, deasupra curcubeului, cale înaltă,

Este un teren de care am auzit odată într-un cântec de leagăn.

Undeva, deasupra curcubeului, cerul este albastru,

Şi visul pe care îndrăzneşti să-l visezi se adevereşte.

 

Într-o zi eu voi dori să fiu pe o stea

Şi să mă trezesc când norii sunt departe de mine.

Unde problemele se dizolvă ca picătura de lămâie

Deasupra vârfului coşului

Acolo mă vei găsi.

Undeva deasupra curcubeului, păsări albastre zboară,

Păsările zboară deasupra curcubeului

De ce, oh de ce nu pot şi eu?

Unde problemele se dizolvă ca picătura de lămâie

Deasupra vârfului coşului

Acolo mă vei găsi.

Undeva deasupra curcubeului, păsări albastre zboară

Păsările zboară deasupra curcubeului,

De ce, oh de ce nu pot şi eu?

 

Şi, mulţumiri lui Bob care a jucat acest cântec cu toată prezentarea.

Dragi prieteni, filmul, şi acest cântec, au fost una dintre cele mai mari comunicări din timpurile recente, conţinând multă energie în spatele muzicii şi în spatele sunetului, chiar împreună cu imaginile de pe ecran. Deci, noi cerem tuturor Shaumbra să revadă filmul, între momentul de acum şi întâlnirea noastră viitoare, pentru că acest film conţine multă energie şi informaţie, care are de a face cu cei care sunt gata să se trezească. Da, sunt multe nivele în acest film. Se poate viziona pur şi simplu din plăcere. Se poate viziona de asemenea mai târziu, şi astfel voi o să vedeţi metaforele şi simbolurile. Voi o să ajungeţi la noi înţelegeri.

Revedeţi acest film acum, când mergeţi cu Noua Energie, pentru a vedea cum este o poveste legată de călătoria voastră. Aceasta este o poveste despre drumul în Energia Nouă. Este o poveste despre Pământul Nou, toate aduse împreună. Este o poveste despre: alegeţi voi să aduceţi această energie a Pământului Nou înapoi la voi?  Priviţi toate caracterele şi simbolurile, chiar şi vrăjitoarea de pe Teritoriul Oz-ului, rolul care a fost jucat, chiar şi felul în care vrăjitoarea a fost învinsă... şi s-a dizolvat.

Deci, sunt multe metafore, şi vă împărtăşim aceste lucruri astăzi, pentru că noi ne mutăm în acest întreg tărâm al energiei imaginaţiei creative.

Şi, totul începe cu acest spaţiu sigur. Noi v-am vorbit despre spaţiul sigur într-un Shoud, nu cu mult timp în urmă. Am înfiinţat energia acolo, şi continuăm acest lucru astăzi. Am vorbit despre faptul că Energia Nouă este o energie sigură. Este în echilibru. Este energia lui “patru”. Este la fel ca o masă care are patru picioare, în loc de trei picioare, sau doar două picioare. O masă cu două picioare este foarte echilibrată. Dar, o masă cu patru este sigură.

Deci, chiar acum Shaumbra, noi cântăm acest cântec pentru voi, pentru că în acest cântec sunt de asemenea energii “sigure”. Când sunteţi în locuri sigure, voi puteţi să vă deschideţi imaginaţia voastră... când locul este în siguranţă. Când lumea din jurul vostru nu este în siguranţă, când ziarele sunt pline cu poveşti de război... poveşti cu tot felul de crime... ce se întâmplă? Oamenii stau înăuntru. Voi staţi înăuntru.

Dar voi, chiar acum, pur şi simplu staţi într-o energie sigură. Da, acolo pot fi tot feluri de lucruri care se întâmplă în jurul vostru. Dar, energia voastră este în siguranţă, pentru că voi o creaţi în siguranţă. Este o noţiune foarte simplă. Nu are nevoie de multe explicaţii sau de multă gândire. Dacă alegeţi un spaţiu sigur, acesta este acolo unde sunteţi. Noi am mai vorbit că nu este nevoie să creaţi acele ziduri de lumină albă în jurul vostru. Este vorba despre a recunoaşte că voi sunteţi întotdeauna într-un spaţiu sigur. Când călătoriţi într-un avion, avionul devine un spaţiu sigur, pentru că voi sunteţi în acel avion. Când conduceţi maşină, aceasta devină un spaţiu sigur... dacă alegeţi acest lucru. Fiecare moment, din fiecare Acum, este un spaţiu sigur.

Acum, unii dintre voi gândiţi, “Da, dar ce se întâmplă dacă eu merg afară şi sunt călcat de o maşină? Ce se întâmplă atunci, Tobias? Cum este spaţiul sigur, atunci?” Ce se întâmplă de fapt?

Unde merge atenţia voastră? Unde merge imaginaţia voastră? Afară într-un spaţiu nesigur! Voi vă permiteţi, vouă înşivă, să mergeţi acolo. Este vorba despre a fi în acel spaţiu sigur în fiecare moment al timpului.

Voi încă mai existaţi într-o lume a dualităţii, deci o să mai existe toate aceste lucruri care se vor întîmpla în jurul vostru. Dar, voi puteţi fi în centrul furtunii, şi să nu vă afecteze în nici un fel. În fiecare moment voi puteţi fi în spaţiu sigur. Când sunteţi în această stare de siguranţă, voi protejaţi tot ceea ce este în jurul vostru.

Prima oară o să observaţi în animalele voastre de casă. Ele absorb, simt, şi rezonează cu energia voastră. Dacă sunteţi într-un spaţiu sigur, ele or să fie într-un spaţiu sigur. Nu o să mai fie nevoie să proceseze o mare cantitate de energie pentru voi, să preia boli, sau - cum să spun - dezechilibre din partea voastră.

Animalele fac acest lucru pentru voi, ştiţi voi... da. Dar, când staţi şi sunteţi în spaţiul sigur de Acum, animalele nu mai trebuie să facă acest lucru.

Acest lucru va începe să-i „afecteze” şi pe alţii din jurul vostru. Oh, a fost o perioadă de timp când - cum să spun - voi aţi simţit că ei vă părăsesc. Aţi simţit o separare între voi şi familie, între voi şi cei iubiţi. Dar, acum când începeţi fiecare moment în energia sigură, şi cei din jurul vostru vor începe să simtă această energie de asemenea. Această stare schimbă relaţia voastră cu cei apropiaţi. Această stare îi schimbă şi pe ei, dacă aleg acel potenţial pe care voi îl radiaţi din interiorul vostru. Voi faceţi acest lucru în linişte. Voi faceţi acest lucru de fapt fără să-l predicaţi. Faceţi acest lucru fără să vă mişcaţi mâinile, pentru a mişca energia. Voi pur şi simplu sunteţi. Voi sunteţi în energia sigură.

Într-un fel această energie poate să nu fie sigură în jurul vostru deoarece oamenii încă mai joacă jocul lor în dualitate. Pot fi războaie sau crime în jurul vostru. Dar, nu sunteţi voi acele războaie sau crime... nu sunteţi voi.

Voi spuneţi, “Dar, dacă eu sunt într-o energie sigură, cum se poate să citesc ziarele şi văd toate acele lucruri? Nu trebuie să mă îngrijorez? Nu trebuie să mă îngrijorez pentru toate aceste lucruri teribile?”

Nu, Shaumbra, acum este diferit, şi voi sunteţi diferiţi. Poate să fie haos în jurul vostru. Energia voastră este sigură. Energia voastră este echilibrată, pur şi simplu mergând în Energia Nouă. Voi o să vedeţi căci continuând să faceţi acest lucru – să păstraţi energia sigură Acum – totul se schimbă în jurul vostru, şi cum, după o scurtă perioadă de timp acel haos care există în jurul vostru se pare că pleacă.

ENERGIA SIGURĂ ESTE FUNDAŢIA PENTRU IMAGINAŢIE.

Când voi simţiţi şi vă permiteţi să fiţi în energii sigure, atunci imaginaţia poate să se exprime cu adevărat, să se joace, şi să se deschidă. Deci, noi vorbim despre siguranţă şi despre lucruri din jurul vostru din realitatea voastră fizică, şi vorbim despre faptul că voi puteţi să fiţi în siguranţă şi să nu fiţi afectaţi de acele lucruri citite, văzute sau auzite.

Dar, acum să trecem în interiorul vostru. Ah... uneori voi chiar simţiţi că este mai puţin sigur aici în interior (râsete) decât în exterior. De aceea voi folosiţi multe din energiile voastre în exterior, încercând să vă ţineţi activi, încercând să ocupaţi momentul pentru că voi nu vreţi să mergeţi în interiorul vostru. Noi vă cerem să simţiţi pentru un moment acest lucru.

Noi ştim că de multe ori vi s-a părut nesigur în interior, cu luptele care se dau în mintea voastră, vi s-a părut că este nesigur chiar să fiţi în acest corp fizic, întrebându-vă cu teamă când o să se predea, când o să vă trădeze. Într-un fel, voi v-aţi ascuns pe voi înşivă în interiorul vostru, pentru că v-aţi simţit în nesiguranţă; demonii, energiile ce par că vă copleşesc, şi totuşi foarte nesiguri în interior, într-un fel, reprezentat în filmul „Vrăjitorul din Oz” de vrăjitoare şi de toţi soldaţii ei.

Deci, Shaumbra, cum să vă aduceţi siguranţa înapoi în interiorul vostru, cum să vă simţiţi echilibraţi în interiorul vostru? În primul rând, pur şi simplu prin a respira această stare de echilibru în interior. Într-adevăr, această respiraţie face minuni. În al doilea rând, este prin a nu încerca de loc să anihilaţi ceea ce voi numiţi întuneric sau dezechilibru. Această atitudine a cauzat o problemă pentru foarte mulţi dintre voi, care aţi fost dezechilibraţi, de exemplu la lumină. Totul a trebuit să fie doar lumină, şi nu aţi recunoscut întunericul. Lumina şi întunericul merg împreună. Ele lucrează împreună. Acest lucru a fost descoperit în cel de-al Doilea Război Mondial. Lumina şi întunericul lucrează împreună.

Este vorba despre a recunoaşte că aceste stări fac parte din voi. Este vorba despre a recunoaşte faptul că, dragi prieteni, răutatea despre care v-aţi îngrijorat de multe ori în viaţa voastră - nu răutatea de dinafară, ci răutatea di-năuntru, întunericul interior - acesta nu o să vă consume. Acesta nu o să vă consume. Acesta nu vrea acest lucru. Şi, nu poate să vă consume. Face parte din voi. Întunericul vrea să se mute cu voi în această Energie Nouă. Are o mare dorinţă să fie acolo după cum lumina în interiorul vostru o face, vedeţi voi. Voi nu-l puteţi lăsa în urma voastră.

Este vorba despre înţelegere, şi despre a vă simţi atât de siguri încât să puteţi lăsa jos acele bariere şi ziduri, pentru a lăsa jos toate lucrurile mentale mici pe care le-aţi creat, toate trucurile mici pe care le-aţi făcut în interiorul vostru pentru a vă păzi de demonii şi de spiritele rele din interiorul vostru. Unii dintre voi, în interior, arătaţi ca nişte fortăreţe cu tot felul de ziduri zidite în tot felul de armamente, care păzesc energiile. Şi, acestea sunt energiile voastre proprii. Acestea toate sunt în interior. Unii dintre voi v-aţi izolat foarte mult în interiorul vostru - neavînd frică de exterior - dar având frică de ceea ce este înăuntrul vostru. Voi puteţi să fiţi într-o energie sigură acum şi să invitaţi fiecare parte din voi în această energie sigură. Nu trebuie să mai existe lupte mentale niciodată.

Unii dintre voi pur şi simplu aţi fost aiuriţi... pur şi simplu. Şi, apoi ne-aţi chemat pe noi, sau aţi chemat Spiritul. Voi ne-aţi chemat să venim în interior. Şi, aşa a fost un timp, un moment scurt, când voi aţi ascultat pentru că aţi fost disperaţi (ceva râsete). Dar, apoi voi aţi ascultat tot mai mult. Şi, voi aţi început să ascultaţi de voi înşivă. Voi aţi început să aveţi mai multă încredere în voi înşivă.

Este timpul să vă simţiţi atât de siguri în interiorul vostru încât chiar Divinul să poată veni. Nu este nici o parte din voi care este un şacal, sau un demon, sau un monstru, sau părţi din voi care să vă posede. Totul este divin. Totul este glorios.

Noi ştim că unii dintre voi aţi fost foarte prudenţi când am început să vorbim în felul acesta. Voi aţi petrecut mult timp în viaţa voastră – chiar multe vieţi trecute – baricadându-vă în interiorul vostru, fiindu-vă frică de aspectele întunecoase ale fiinţei voastre. Este timpul să le daţi drumul. Este timpul să vă simţiţi deschişi, şi siguri, şi să aveţi încredere că puteţi să luaţi toate acele ziduri jos acum. Voi puteţi să daţi jos acei pereţi. Voi puteţi să scăpaţi de toate armele pe care le-aţi creat, arme mentale, vedeţi voi, pentru a ţine întunericul din interior, afară.

Voi v-aţi jucat cu câteva trucuri minunate, chiar cu voi înşivă... v-aţi rupt în bucăţele... aţi creat drumuri secrete în interiorul vostru... aţi creat coduri elaborate a energiilor... tunele... uşi... bariere... scheme... şi trucuri în interiorul vostru, în aşa fel ca să nu arătaţi acel întuneric. Voi aţi atribuit această stare ca venind din exterior. Voi aţi blestemat lumea din exterior de multe ori.

Dragi prieteni, noi v-am cerut să ascultaţi acel cântec, muzica care a fost creată cu mult timp în urmă. Noi l-am creat pentru ca voi să simţiţi energia aici şi acum. Şi, voi puteţi să vă simţiţi în siguranţă în interiorul vostru, în aşa fel încât să puneţi jos apărătoarea, aşa de siguri încât voi să daţi drumul trucurilor mentale Vechi pe care le-aţi jucat cu voi înşivă.

Când ajungeţi în acest spaţiu sigur în interior şi în exterior, o energie care vă permite să fiţi tot ceea ce sunteţi voi - tot ceea ce sunteţi voi - atunci imaginaţia poate cu adevărat, să aibă cu adevărat o scenă pe care să lucreze, în clipa în care voi puteţi să vă deschideţi toate aceste energii pentru a putea intra. Aici este locul unde imaginaţia are aripi şi poate să zboare. Este un lucru minunat. Este locul unde voi puteţi să vă deschideţi acum.

Să vorbim aici despre imaginaţie. Noi ştim că unii dintre voi încă-şi pun întrebări legate de acest lucru, că încearcă să descifreze, să lucreze cu această energie, dar nu sunt siguri cum. Ce este imaginaţia? Ce este mintea? Ce sunt visele? Ce este realitatea? Imaginaţia din nou, nu se află într-un singur loc în corpul vostru. Este un aspect a ceea ce sunteţi voi, aspect care a fost din totdeauna acolo. A fost închis pentru mult timp.

Din nou, aşa cum am spus, vouă vi s-a spus să nu visaţi cu ochii deschişi. Vi s-a spus că ideile voastre sunt nebune. Nicidecum, Shaumbra! Ideile voastre au fost doar înaintea timpului lor de manifestare.

Visarea cu ochii deschişi a făcut parte din întregul proces de trezire prin care aţi trecut. A fost important să faceţi acest lucru. Această întreagă zonă a imaginaţiei este energia divină care intră. Este aspectul din voi care are aripi, şi deci care poate să meargă afară şi să exploreze potenţialele.

Să folosim un exemplu. Să spunem că voi vreţi să urmăriţi programul la televizor. Imaginaţi-vă că staţi în scaunul vostru, sau pe canapeaua voastră, şi priviţi televizorul. Acum, televizorul nu are imagine. Nu este nimic pe ecran. Nu este nici o imagine până nu aprindeţi televizorul. Deci, voi spuneţi că nu este nimic în el. Este doar un aparat de televizor. Ah... dar este oare aşa? Este, oare Shaumbra?

Voi sunteţi în... este calea de Dimensiunea a 3-a, 3-D, în a privi televizorul, pentru că în interiorul cutiei - chiar şi înainte de a deschide televizorul cu telecomanda voastră - sunt sute şi mii de potenţiale de selectat. Deci, deschideţi televizorul vostru. Unii dintre voi au acces la mai multe canale, unii la sute şi sute de canale, aproape înspăimântător câte canale aveţi.

Dar, voi deschideţi canalul vostru favorit imediat la început. Şi, voi vă spuneţi vouă înşivă, “Deci, este un program pe ecran. Este un program care vine spre televizorul meu, programul la care îmi place să mă uit”. Sau, este acolo? Este acolo? Este doar o realitate pe care voi aţi selectat-o prin imaginaţie, cea pe care aţi adus-o înăuntru?

Pentru că în spatele acestui canal sunt sute de alte programe... şi acelea sunt tot acolo. Voi nu le vedeţi. Ele nu sunt conţinute în interiorul cutiei de televizor la care priviţi, dar ele sunt acolo.

Încercaţi un lucru... în loc să aveţi un singur televizor, puneţi o duzină de televizoare în aceeaşi cameră. Deschideţi fiecare televizor cu un program diferit. Acum, voi spuneţi, “Dar, Tobias, acest lucru pare foarte încurcat. Noi avem tot felul de zgomote şi tot felul de imagini. Cum pot eu să mă conectez la toate acestea?” Ah... gândire limitată a Energiei Vechi, pentru că pur şi simplu, chiar şi figurativ voi puteţi să vă conectaţi cu toate acele programe, simultan.

Acest lucru este un pic - cum să spun - un exemplu a felului în care lucrează imaginaţia, când voi eliberaţi limitele TV-ului vostru atunci acesta nu mai este un televizor. Este un instrument pentru potenţialele tuturor programelor care pot fi aduse în interior, sute şi sute de programe diferite care pot fi aduse în interior prin acea cutie, nu numai un program, ci sute. Acestea există simultan în momentul de Acum, fiecare din ele este gata să fie selectat. Voi nu trebuie să selectaţi doar un program. Voi puteţi selecta mai multe. Atenţia voastră, concentrarea voastră, şi energiile voastre pot simţi şi percepe multe programe în acelaşi timp, multe, multe potenţiale.

Ceea ce noi vă spunem aici, Shaumbra, este: NU VĂ LIMITAŢI. Permiteţi imaginaţiei voastră să aibă aripi. Permiteţi realităţii voastre să treacă peste, să meargă peste curcubeu.

Nu este vorba despre un program sau despre o singură realitate care se joacă în faţa voastră chiar acum. Voi vedeţi doar una. Voi sunteţi atât de obişnuiţi cu acest lucru, sunteţi încuiaţi în acest lucru, voi vedeţi doar o singură realitate.

Dar, pe lângă această realitate chiar acum sunt aproape un număr infinit de realităţi, dar să spunem că sunt mii şi mii şi mii de alte realităţi care există chiar aici, chiar acum... vedeţi voi. Acesta este locul unde noi permitem concentrării noastre să fie. Şi, este aşa cum noi o percepem. Unele realităţi nu vor fi percepute în termene normale umane aşa cum sunteţi obişnuiţi. Acestea nu vor fi obligatoriu percepute în termeni fizici.

În timp ce noi am cântat cântecul mai înainte, voi aţi auzit ceva, da. Voi aţi auzit muzica, poate aţi simţit vibraţia muzicii. Dar, în acelaşi timp simultan, au fost sute de energii diferite la lucru, energii care poate nu au putut fi percepute cu ochi, cu urechile şi cu pielea. Dar, ele au fost acolo. Voi le-aţi pus acolo, şi noi le-am pus acolo ca să vă dăm acest exemplu, energii care s-au învârtit de jur împrejur şi care vă pot atinge.

Voi nu trebuie să staţi doar acolo, doar într-o realitate. Voi puteţi acum să fiţi deschişi la toate celelalte realităţi care există în acelaşi timp. Sună încurcat, dragi prieteni? Acest lucru se întâmplă pentru că voi nu sunteţi încă obişnuiţi cu acest lucru. Dar, voi o să ajungeţi să simţiţi. Voi puteţi avea multiple realităţi şi multiple potenţiale care există în momentul de Acum.

Acesta este o altă neînţelegere; voi credeţi că trebuie să mergeţi afară, în celelalte realităţi. Nu, din contră, acestea vin la voi. Acestea vin în momentul Extins de Acum în care vă aflaţi. Aici, este locul unde ne contactaţi pe noi chiar în această clipă. Voi sunteţi umanii care staţi pe un scaun, sau pe canapeaua voastră, sau alţii staţi întinşi pe podea. Dar este şi o altă realitate care există, unde sunteţi, în acelaşi timp, în energia Casei Sananda. Voi sunteţi cu noi. Noi avem o altă conversaţie cu voi chiar acum, o conversaţie complet diferită la care puteţi participa.

Unii de aici pun piciorul pe frână. Voi spuneţi, “Dar, Tobias, se pare că eu voi înnebuni cu toate aceste lucruri!” Aduceţi-vă aminte... voi sunteţi în energia sigură. Voi sunteţi în energia sigură în interiorul vostru şi în exteriorul vostru. Şi, noi o să continuăm să lucrăm cu voi să şi să ne dăm suportul. Într-adevăr, această fundaţie a energiei sigure este importantă aici. De aceea noi am făcut presiuni de mult timp. De aceea noi am împins punctul cu voi, pentru a alege îmbrăţişarea vieţii, pentru a alege să rămâneţi aici sau nu.

Deci, voi sunteţi în energia sigură, şi acum puteţi să vă deschideţi spre celelalte tărâmuri. Voi puteţi avea multiple realităţi care se întâmplă în acelaşi timp. Imaginaţia voastră are aripi. Aceasta se poate înălţa şi poate aduce energiile înapoi la voi. Este vorba despre a respira această posibilitate în interior. Este vorba despre a vă simţi în siguranţă şi confortabili pentru ca aceste lucruri să înceapă să se întâmple în viaţa voastră, în timp ce sunteţi în forma umană, în momentul de Acum. Acest lucru nu este prin a nega omenirea. Este vorba despre extinderea omenirii, în acelaşi timp.

Aşa cum permiteţi imaginaţiei să se înalţe, ea o să înceapă să atragă un set complet nou de lucruri spre voi; oameni... oportunităţi... resurse... şi energie. Atunci când vă concentraţi doar pe dimensiunea a treia, voi aţi limitat ceea ce aţi adus la voi energetic. Dar, acum aşa cum ne deschidem spre alte tărâmuri, multe lucruri pot veni înapoi la voi.

Imaginaţia nu încearcă să - cum să spun - noi nu încercăm să fim specifici aici. Unii dintre voi aţi depus efort pentru acest lucru în ultimele luni. Voi aţi vizualizat, nu aţi imaginat. Vizualizare este însă ceva care vine din mental. Este un exerciţiu mental. Voi aţi încercat să vizualizaţi ceva. Şi, noi ştim că este o linie foarte fină între cele două.

A imagina înseamnă a permite energiilor voastre să meargă în exterior, să se înalţe, să zboare, să privească, să simtă potenţialele diferite care există. Mergeţi şi simţiţi energiile întunecate, sau ceea ce aţi numi potenţiale negative ale realităţii. Dar, la fel priviţi-le şi pe cele pozitive. Permiteţi-vă să vă înălţaţi şi să simţiţi toate scenariile, diferite scenarii. Şi, faceţi o selecţie... sau două... sau trei... sau patru... vedeţi voi. După aceea respiraţi în interior, în momentul vostru de Acum.

Când noi vă spunem că nu trebuie să fiţi specifici, voi nu trebuie să vă imaginaţi o casă nouă. Acesta înseamnă vizualizare. Voi imaginaţi-vă. Simţiţi o viaţă unde se are grijă de toate lucrurile materiale ale voastre... vedeţi voi. Este atât de simplu. Voi încercaţi să faceţi acest lucru complex.

Când voi vă imaginaţi... imaginaţi chiar aici, cu noi pentru un moment. Visaţi pentru un moment cum ar fi să aveţi lucruri materiale în viaţa voastră, şi acestea sunt îngrijite pentru voi... maşina este acolo.... casa este acolo.... facturile sunt plătite... toate aceste lucruri. Visaţi la acest lucru. Ah... ce uşurare! Ah... energia de uşurare intră pentru că voi nu trebuie să vă îngrijoraţi pentru acestea. Au grijă ele de ele.

Voi la fel nu trebuie să vă agăţaţi de acest lucru. Sunt acolo. Acestea nu merg nicăieri. Voi nu trebuie să le înhămaţi sau să le puneţi în capcană. Imaginaţi-vă doar ...imaginaţi-vă că energia intră. Respiraţi-o în realitatea voastră şi permiteţi-i să se manifeste. Să nu deveniţi exacţi, sau să încercaţi să controlaţi. Permiteţi-i să se manifeste.

Respiraţi în interior energia biologică care este puternică şi sănătoasă, biologicul cu care sunteţi conectaţi. Şi, imaginaţi-vă acel potenţial. Vedeţi voi... mulţi dintre voi... vă îngrijoraţi că îmbătrâniţi... auziţi această ştire... voi auziţi căci chiar dacă beţi apă în aceste zile voi tot o să muriţi. Voi sunteţi înfricoşaţi de viaţă din punctul de vedere biologic. Deci, ce se întâmplă? Imaginaţia, prin absenţa voastră merge exact acolo unde sunt grijile. Acel potenţial este selectat. Acesta vine la voi... chiar în viaţa voastră.

Cum ar fi să vă imaginaţi biologicul, care vă serveşte pe voi, şi care este puternic şi sănătos? Nu intraţi în detalii. Voi nu trebuie să vă îngrijoraţi pentru colesterol, sau pentru alte lucruri. Este vorba despre a selecta acea realitate, acel potenţial, inhalaţi-l în interior, având un spaţiu sigur în interiorul vostru pentru ceea ce manifestă acest potenţial. Acest potenţial intră pentru a fi în interiorul vostru. Aşa cum vă imaginaţi, aşa cum imaginaţi ceea ce vă doriţi, SIMŢIREA care o alegeţi pentru viaţa voastră, vine la voi.

Încă mai sunt lucruri care trebuie să le faceţi pentru un timp, lucruri pe care corpul fizic trebuie să le facă ca acestea să se întâmple. Voi încă trebuie să staţi în spatele volanului ca să conduceţi o maşină. Voi încă mai trebuie... cum să spun... să faceţi anumite lucruri fizice, chiar lucruri pământeşti. Într-adevăr, acestea se vor schimba. Dar, pentru acum încă mai sunt acele lucruri. Dar, voi vă puteţi folosi imaginaţia pentru a aduce toate acele lucruri în viaţa voastră.

Acesta este doar începutul. Acest început serveşte doar necesităţile umane. Apoi, imaginaţia poate să meargă la lucru. Voi puteţi să lucraţi cu acestea, să începeţi o nouă - cum să spun  - o serie de descoperiri noi în tărâmurile pe care nu le-aţi atins până acum - cum să spun – în a înţelege că aceste descoperiri trec peste orice nevoi pământeşti, peste orice nevoi emoţionale, peste orice nevoi fizice. Acum puteţi începe - cum să spun - să aduceţi astfel de energii în viaţa voastră care sunt pline de creativitate, de înţelegere şi care va face această viaţă umană de 3-D, foarte mică şi limitată. Voi puteţi începe să existaţi multi - dimensional, toţi în acest moment de Acum.

Dar, mai întâi este vorba despre a crea spaţiul sigur, despre a crea energia care este sigură în exterior. Voi nu sunteţi îngrijoraţi de lumea exterioară nicicum, şi în special sunteţi siguri în interiorul vostru.

Deci, noi contopim energiile în această zi împreună cu voi. Da, noi zicem cuvintele, dar voi sunteţi cei care vă permiteţi să simţiţi tot ceea ce facem noi aici. Voi contopiţi energiile de siguranţă cu energiile imaginaţiei astăzi vă permiteţi să vă deschideţi spre alte tărâmuri.

Deci, dragi Shaumbra, mergeţi dincolo de aceste cuvinte.

Permiteţi imaginaţiei să se înalţe. Permiteţi-vă să vă extindeţi şi începeţi să trăiţi, nu numai ca uman, dar ca un multi - real Divin Uman. O să fie - cum să spun – câteva lucruri interesante în următoarea lună, ceva - cum să spun - evenimente interesante, şi schimbări în viaţa voastră, în sensul de a fi capabil să accesaţi alte nivele. Voi începeţi să vedeţi pur şi simplu necesitatea nevoilor umane... şi vedeţi că nu mai sunt atât de importante. Voi sunteţi capabili să călătoriţi în alte spaţii şi să le aduceţi înapoi cu voi.

Toate acestea au legătură cu ceea ce este făcut pe Pământul Nou chiar acum. Tot ceea ce creaţi acolo, puteţi să aduceţi  înapoi aici. Voi puteţi trece peste curcubeu.

Pe Pământul Nou nu sunt probleme cu care aţi fost obişnuiţi aici pe Pământul Vechi. Pe Pământul Nou nu sunt limitele fizice pe care le aveţi pe Pământul Vechi. Pe Pământul Nou este permis imaginaţiei să se exprime pe ea însăşi, deschis, fără frică. Îi este permis imaginaţiei să se înalţe la noi nivele.

Pământul Nou este un spaţiu sigur pentru toţi de aici, pentru toţi cei care vizitează Pământul Nou. Aceasta este o energie echilibrată, nu este în conflict, nu este în dualitate. Pământul Nou este locul unde toate lucrurile pământeşti, ceea ce voi numiţi - cum să spun – locul unde se are grijă de lucrurile esenţiale. Acest lucru permite tuturor celor care sunt acolo să exploreze alte tărâmuri, să înveţe cum să folosească energiile Creatoare într-un fel complet nou şi diferit.

Este posibil chiar acum, pentru a traversa toate aceste momente, să aduceţi înapoi în această realitate ceea ce vă este necesar, să începeţi să lucraţi cu ele chiar aici. Pentru acest lucru suntem noi aici, în această zonă nouă, vorbindu-vă despre imaginaţie, vorbindu-vă despre Energiile Noi, pentru a le aduce împreună. Voi nu trebuie să plecaţi... să vă lăsaţi corpul vostru fizic ca să mergeţi pe Pământul Nou. Voi puteţi să începeţi să aduceţi spre voi acele energii acum. Voi puteţi să le aduceţi înapoi acum. Acest lucru este posibil. Nu a fost posibil acum un an, sau acum cinci ani. Este vorba doar despre a permite acestei energii să vină în viaţa voastră, să vă imaginaţi această energie în viaţa voastră, dragi Shaumbra.

Voi aveţi - cum să spun - adunarea voastră anuală a Shaumbrei care vine acuşi, peste câteva luni. Voi vă întâlniţi în locul numit Santa Fe. Detaliile - detaliile umane - se lucrează la ele chiar acum, dar, mai mult ca orice, detaliile pe partea noastră sunt bine lucrate. Şi, sunt câteva lucruri aici pe care noi o să vi le oferim de pe partea noastră.

Conferinţa o să fie despre energia sigură, Energia Nouă sigură. În această conferinţă vom vorbi despre crearea unui spaţiu atât de sigur, deoarece împreună cu Shaumbra noi putem într-adevăr, putem într-adevăr să spargem zidurile, pentru a deschide imaginaţia într-un fel complet nou, pentru a avea ceva - ceea ce voi numiţi - descoperiri uluitoare şi profunde, călătorii, şi o înţelegere Nouă. Nu este necesar să trăiţi acele - cum să spun - acele lucruri umane Vechi pe care le-aţi trăit; efortul şi suferinţa. Noi mergem la tărâmurile Noi chiar acum.

Deci, la adunarea noastră, în câteva luni, la Santa Fe, o să fie din nou vorba despre energia sigură, despre imaginaţie, despre înălţarea la Noi nivele. Noi o să aducem multă energie de pe partea noastră. Şi, noi cerem ca toţi cei care participă şi care prezintă acolo, să-şi deschidă imaginaţia, să ajute la crearea acestui spaţiu de energie sigură. Noi o să folosim acest moment - cum să spun – ca un punct de lansare adevărată pentru munca nouă pe care noi toţi o să o facem împreună.

Deci, dragi Shaumbra, voi aţi ajuns până aici. Acum, este timpul să vă folosiţi energiile imaginaţiei, care vin dintr-un spaţiu sigur, pentru ca astfel să permiteţi, la toate nevoile de bază umană, să fie îngrijite pentru voi acum. Nu are sens pierderea energiilor pe acele lucruri. Permiteţi imaginaţiei să aleagă potenţialul şi să-l aducă înapoi, în interior... să aleagă toată energia necesară pentru a avea grijă de toate lucrurile de bază. În acest fel noi putem lucra împreună mult mai aproape în interiorul tărâmurilor Noi, şi în interiorul Energiei Noi a Pământului.

A fost o plăcere să lucrăm cu voi din nou, nu numai să împărtăşim cuvintele noastre, dar să împărtăşim toate celelalte activităţi. Noi vă cerem, ca fiecare dintre voi, în luna următoare, să revadă filmul acesta minunat (Vrăjitorul din Oz). Acest film a fost creat de cineva care a fost foarte iluminat, având numele de L. Frank Baum, care a fost un Shaumbra, într-adevăr, şi care a avut o mare înţelegere a Energiei Noi şi a Vârstei Noi, şi, care a ajutat la scrierea cărţii, “Vrăjitorul din Oz”, şi la scrierea multor alte cărţi. Dar, într-adevăr această carte, “Vrăjitorul din Oz”, scrisă de el, a trecut dincolo, pentru a aduce Energia Nouă la voi, şi a ajutat la crearea picturii locului numit Pământul Nou.

Cu aceasta, noi vă cerem tuturor să înţelegeţi că îi puteţi permite imaginaţiei să se înalţe. Voi puteţi respira această stare în interior. Respiraţi în interior energia sigură din jurul vostru. Permiteţi imaginaţiei să ştie că este în siguranţă pentru a se juca, în interiorul şi în exteriorul vostru, şi de asemenea în jurul vostru. 

Deci, energiile lui Sananda sunt astăzi aici pentru aşi da suportul în tot ceea ce faceţi, oriunde vom merge din acest punct încolo.

 

ŞI AŞA ESTE!

 

Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţie prin Geoffrey Hoppe.

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere a lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încît noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

© Copyright 2004 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved