SERIA  ENERGIEI  NOI

“SHOUD 10: ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI”

1 MAI 2004

 

Şi, aşa este, dragi Shaumbra, că noi continuăm această energie, o energie sigură în adunarea noastră din această zi. Dar, este o noţiune importantă şi de bază în a permite Energiei Noi, în a vă permite vouă înşivă să treceţi peste ceea ce voi aţi gândit că a fost doar o viaţă simplă, umană... iar acum mergeţi în arii Noi şi misterioase, arii unde puteţi trăi în momentul de Acum ca umani, unde trăiţi în momentul de Acum ca o divinitate... locul unde voi într-adevăr puteţi să vă deschideţi conştienţa înspre regatele care sunt în jurul vostru şi care există chiar acum în acest moment... Realităţi care nu sunt umane, dar care într-adevăr sunt reale... locul unde voi vă puteţi deschide către energii, locul unde puteţi vedea şi percepe aceste energii, locul unde le puteţi vorbi... energiilor clienţilor voştri care sunt dincolo de faţa umană la care vă uitaţi... intrând în energiile sufletului. Acest lucru este simplu de făcut, doar prin a merge într-un alt tip de dimensiune sau realitate.

Voi vedeţi totul prin dimensiunea a treia, în care trăiţi, o dimensiune care este foarte limitată. Dar, este mult mai mult decât această dimensiune, împrejur. Această dimensiune are energia ei proprie, o energie specifică şi unică - cum să spun – o aromă, energia ei proprie de îmbinare şi contopire. Aşa după cum ne deschidem aici, voi o să fiţi în stare să percepeţi alte dimensiuni şi să comunicaţi cu ele, să învăţaţi de la ele, şi să-i ajutaţi pe ceilalţi să perceapă energiile celorlalte nivele, toate acestea manifestându-se în timp ce sunteţi conştienţi de momentul de Acum, şi mai ales în timp ce toate aceste energii se îngrijesc de nevoile oamenilor.

Deci, într-adevăr voi mergeţi acolo, unde am menţionat mai înainte, la nivele misterioase. Dar, ele nu sunt într-un loc misterios. Aceste dimensiuni au fost întotdeauna acolo. Voi, pur şi simplu nu aţi fost deschişi la aceste dimensiuni pentru că energiile voastre au fost concentrate pe realitatea umană. Şi, într-un fel, voi niciodată nu v-aţi simţit în siguranţă pentru a vă deschide acelor zone.

Deci, subliniem energia sigură, aici, în adunarea noastră de astăzi, pentru pasul următor. Dacă vă simţiţi în siguranţă cu lumea dinafară, dacă vă simţiţi în siguranţă în interiorul vostru, atunci este mult mai uşor să vă deschideţi. Voi ştiţi acest lucru chiar din propria voastră viaţă. Când voi vă simţiţi în siguranţă atunci este mult mai uşor să vă deschideţi.

Toate energiile voastre - divinitatea voastră, şi tot restul - au nevoie de acelaşi lucru. Şi, voi puteţi să creaţi această stare. Voi puteţi să fiţi în momentul sigur. Voi sunteţi în momentul sigur chiar în acest moment de Acum aşa cum stăm cu toţii aici. Dar atunci când vă prindeţi în trecut sau în viitor, când exploraţi posibilităţile din trecut - sau realităţi - posibilităţi viitoare, atunci apare tendinţa ca toate aceste frământări să vă aducă în interior starea de frică. Şi, atunci aveţi tendinţa să vă închideţi. Dacă voi existaţi şi staţi în momentul de Acum, atunci vă aflaţi în siguranţă.

Recent în “teritoriul necunoscut” - ceea ce voi numiţi Norvegia - noi am trecut printr-o experienţă cu un grup de Shaumbra. Noi o să avem o experienţă similară cu un grup mai mare de Shaumbra la întâlnirea viitoare, la Santa Fe. Este chiar simplu, foarte simplu. Noi l-am numit spaţiul de vindecare. Dar, în realitate acesta a fost pur şi simplu un spaţiu sigur. Noi am avut doi oameni stând împreună într-un grup, şi patru oameni stând împreună într-un alt grup. Şi, au mai fost trei oameni care au ţinut energia sigură, şi care şi-au permis lor înşişi să fie în acea energie sigură, permiţând procesului de vindecarea naturală să se aibă loc.

Fizica în spatele acestuia este foarte simplă. Corpul vostru vrea să se vindece pe el însuşi. Mentalul vostru vrea să se echilibreze şi să evolueze el însuşi. Emoţiile vor să se vindece şi să meargă la noi nivele ale emoţiilor. Sufletul vrea să evolueze. Vieţile din trecut vor să se vindece. Tot ceea ce sunteţi vrea să evolueze în energia Nouă. Toate acestea sunt dorinţe naturale.

Deci, este vorba de a crea un spaţiu sigur ca toate acestea să aibă loc. Când sunteţi în energia sigură de Acum, atunci corpul vostru se vindecă natural. Acesta nu poate să se întâmple dacă sunteţi prinşi în trecut sau în viitor... când sunteţi plini de frică. Când nu-i permiteţi imaginaţiei voastre să se lărgească, atunci corpul intră în durere şi boală pentru că nu primeşte curgerea energiei corespunzătoare. Dar, când noi stăm împreună, aşa cum stăm acum, în această energie sigură de Acum - chiar acum - când voi inhalaţi în interior această energie sigură, atunci corpul se vindecă singur, natural. Voi nu trebuie să vă concentraţi la tot felul de energii.

Uneori oamenii încearcă să facă din acest proces simplu, ceva complex şi impetuos. În sine este chiar foarte simplu. Fizica spirituală este chiar simplă - momentul acesta de Acum... este în totalitate sigură... inhalând viaţă în interior... şi permiţând procesului natural de vindecare, refacere, reînviere, şi evoluţie să aibă loc. Stând pur şi simplu împreună aşa cum stăm acum, cea ce voi aţi numi vindecare – vă duce cu adevărat la o nouă înţelegere iluminată – care are se manifestă. În acest fel corpul, poate să se vindece singur. Mentalul poate să intre în echilibru.

Acest lucru este chiar simplu.

Noi o să luăm întregul grup de Shaumbra prin - prin spaţiul sigur de vindecare - la conferinţa care o să vină, arătând cum sute şi sute de oameni se pot conecta la energii în timpul energiei sigure. Toate acestea permit deschiderea voastră către imaginaţie şi permit trecerea dincolo de dimensiunea a treia a omenirii.

Dar, cel mai important aici este, aşa cum accentuăm mereu şi mereu, ca voi să staţi în momentul de Acum. Imaginaţi-vă energiile voastre care se extind în exterior, radiază şi iluminează din voi, din momentul de Acum, cuprinzând astfel toate acele lucruri pe care voi în trecut le-aţi numit misterioase sau mistice. Acolo mergem noi, Shaumbra. Acolo mergem noi, Shaumbra. Voi ne-aţi rugat să vă ducem acolo - dincolo de regatele în care trăiţi doar ca uman, trăind astfel ca un Divin Uman complet integrat, cu imaginaţia dinamică.

Acestea fiind spuse noi suntem încântaţi să răspundem întrebărilor voastre.

Întrebare de la Shaumbra 1: (prin Internet, citită de Linda)

Tobias, chiar acum, eu sunt îngrijorat şi înspăimântat. Eu sunt într-un proces juridic care mă înspăimântă. Cum pot să stau la nivelul iluminării când uneori nici nu pot vedea drept înainte? Mulţumesc.

Tobias:

Într-adevăr... toate aceste lucruri... În primul rând recunoaşte că tu ai ajutat la crearea acestui moment. Şi, într-adevăr, noi înţelegem, avem o mare înţelegere pentru frica care o ai, pentru că aceste procese legale sunt copleşitoare... copleşitoare, ele aducând la suprafaţă frica. Noi ştim... Cauldre ne opreşte, şi ne spune că simplificăm prea mult. Dar, este important pentru tine - pentru el şi pentru alţii - să menţineţi aceste lucruri la cea mai mare simplitate.

Ţie-ţi este frică - frică – de acest proces juridic, foarte greu pentru tine chiar acum. Este ca şi o undă de flux a fricii. Uită-te la energie pentru un moment. Procesul juridic nu are o mare energie. Frica este cea care-l încercuieşte.

Deci, acum cu toate că această undă cade peste tine, poţi să îţi permiţi să fii în Acum, în energia sigură? Ah... noi ştim că aceasta este o provocare şi poate este chiar o contradicţie. “Cum pot să fiu eu în energia sigură cu tot ceea ce se întâmplă? Poate, mai târziu când totul trece, eu pot să încerc să fiu în siguranţă”. Nu, acum este un timp minunat pentru a te simţi în siguranţă. Stai în momentul de Acum. Acest moment de Acum - chiar acum - este sigur.

Această curte şi acest procesul juridic se manifestă pentru ca imaginaţia ta să se înalţe, dar se înalţă prin nişte regate mai puţin plăcute. Stau în energia sigură în energia de Acum, respiră... şi repetă acest lucru, pentru că este foarte important. Acum cercetează potenţialul acestui proces juridic, nu ceea ce coboară peste tine, nu ceea ce te copleşeşte.

Imaginează-ţi un alt potenţial al rezultatului. Imaginează-ţi cum conflictul se schimbă în evoluţia sa... cum în lumina acestui lucru dificil şi provocator din viaţa ta este ceva ce poate fi învăţat şi ce poate fi obţinut din acest caz, ceva ce te poate ajuta să te deschizi.

Deci, inhalează această energie sigură. În timp ce eşti în acest spaţiu sigur, permite-ţi să cercetezi prin imaginaţie câteva din noile potenţiale. Şi, observă cum totul se schimbă acum. În loc ca frica să se accentueze priveşte cum toate aceste energii se schimbă. Priveşte cum rezultatul acestui lucru se schimbă.

Deci, tu eşti cel care creezi totul... nu uita. Tu eşti cel care creezi. Foloseşte-ţi imaginaţia pentru a merge în creaţia ta şi întreabă de ce este acolo, întreabă în ce fel te serveşte, întreabă cum poate să te servească mai bine în Energia Nouă. Şi, din nou, este foarte simplu. Noi avem o înţelegere uriaşă pentru momentul prin care treci tu. Dar, din nou, tu eşti Creatorul. Mulţumesc.

 

Întrebare de la Shaumbra 2: (O femeie la microfon):

Tobias, eu am fost diagnosticată cu MS (scleroză multiplă) cu câţiva ani în urmă. Şi, eu mă întreb - care este cauza acestei boli, şi de ce unii oameni aleg acest potenţial?

Tobias:

Şi, din nou, acesta este o energie foarte dificilă. Noi ne uităm la această energie.

Să vorbim despre, de ce ai ales acest lucru pentru tine, şi - cum să spun - noi o să-ţi răspundem cumva direct aici, dar şi energetic în acelaşi timp din cauza naturii personale a problemei. A fost un potenţial acolo afară pentru tine, în regatul biologicului uman, pentru ca să alegi acest lucru pe care tu îl numeşti MS, în viaţa ta, care este o energie de infirmitate pentru corpul fizic

Deci, noi îţi cerem să priveşti aici cu noi - nu cum ai creat acest lucru, şi de ce ai creat acest lucru, de ce există în viaţa ta, ce evenimente şi incidente din trecut au cauzat această manifestare în viaţa ta. Noi te rugăm să priveşti binecuvântarea care ţi-o aduce - ceea ce noi ştim că va fi dificil de făcut - să priveşti binecuvântarea care-ţi vine prin acest lucru, şi să priveşti ceea ce a cauzat acest lucru în viaţa aceasta, un fel de navigare în jurul acestuia, şi de asemeni ce a te-a făcut pe tine să faci acest lucru la un nivel mai adânc al tău. Şi, din nou, noi trebuie să-ţi vorbim pe două nivele aici din cauza naturii personale.

Acesta nu este o pedeapsă pe care ţi-ai dat-o ţie însăţi. Şi, noi vrem să înţelegi că alţii ţi-au spus că acest lucru este o pedeapsă pentru viaţa din trecut. Noi putem să-ţi spunem acum - nu este aşa! Acest lucru nu are de a face cu karma. Acest lucru are de a face cu faptul de aţi da ţie însăţi, ceea ce ai numi condiţia cea mai optimală pentru evoluţia şi creşterea ta proprie, iar la urmă pentru a-i învăţa pe alţii acest lucru. Deci, tu eşti aici cu ceva ce ţine corpul jos, dar restul părţilor din corpul tău le este permis să se înalţe şi să crească.

Tu înfăţişezi o situaţie foarte interesantă acum în viaţa ta. Pui mereu şi mereu întrebarea; “Pot să vindec acest corp fizic al meu?” Şi, tu vrei să ştii dacă acest lucru se poate face într-un fel miraculos în viaţa ta. Dar, acest lucru duce la alte întrebări, la alte probleme. Într-un fel, tu poţi să spui că este mai uşor să eliberezi acel corp fizic şi să vii înapoi într-un corp fizic nou, un corp care nu este bolnav şi poate să se înalţe liber.

Deci, deci această atitudine ridică o problemă - care este alegerea ta chiar acum? Ce vrei să faci? Poţi să continui să trăieşti în corpul tău fizic care are o boală? Alegi tu să pleci şi să vii înapoi într-un corp complet nou - ca şi cum ai înlocui o maşină care a fost stricată - să vii înapoi într-un corp complet nou, ca şi cum ai avea o maşină complet nouă? Sau, poţi tu - cum să spun - să vezi provocarea din viaţa ta? Poţi să vezi o - o barieră fizică şi biologică şi să te ajuţi să te muţi dincolo de ea?

Noi nu avem răspunsul pentru această alegere - doar tu îl ai. Doar tu poţi înţelege dacă poţi să permiţi vindecarea şi - cum să spun - vindecarea corpului în acest punct. Deci, tu eşti la o încrucişare de drumuri acum. Dar, noi vrem ca tu să înţelegi că în toate aceste gânduri despre acest lucru şi-n tot ceea ce faci... înţelege că nu este o problemă karmică, sau o pedeapsă de orice fel. Este vorba despre a sta faţă în faţă cu una dintre cele mai mari provocări, adânci, şi mişcătoare în viaţa oricărei persoane.

Ai creat această situaţie pentru tine pentru a vedea cum poţi să treci prin ea. Orice problemă care apare în viaţa ta - sau în viaţa fiecăruia dintre voi - are o soluţia care este clădită înăuntru, clădită de voi - clădită de fiecare dintre voi. Cu mult înainte de a crea situaţia corpului vostru fizic de acum, voi aţi creat de asemenea şi o soluţie. Soluţia nu este poate, aşa cum gândiţi voi că trebuie să fie. Voi aveţi mintea voastră, imaginaţia voastră în care este stabilită soluţia, cum trebuie să fie.

Deci, noi îţi cerem să petreci câtva timp cercetând imaginaţiile tale, şi mergând în celelalte regate. Soluţia pentru tine este acolo. Tu deja ţi-ai dat-o ţie însăţi. Aceasta poate fi - cum să spun - nu este vorba doar de vindecarea corpului. Este soluţia pentru descoperirea unui alt lucru. Provocarea pentru tine chiar acum este - o să permiţi ca acea descoperire să intre în viaţa ta?

Deci, încă odată, aşa cum am răspuns la ultima noastră întrebare; tu eşti cea care ai creat acest lucru - şi din nou nu este vorba de o pedeapsă - deci tu eşti cea care poţi să schimbi creaţia acum, dacă alegi acest lucru. Deci, noi te întrebăm - cum să spun - Cauldre o să aibă câteva cuvinte pentru tine la sfârşitul adunării noastre de astăzi. Sunt şi alte lucruri despre care noi am vrea să îţi vorbim.

Shaumbra 2:

Mulţumesc.

 

Întrebare de la Shaumbra 3: (prin Internet, citită de Linda):

Tobias, eu am înţeles că Maria Magdalena a fost căsătorită cu Jesus, şi că ei au avut un copil. Pentru acest lucru ea a fost cunoscută ca Sfînta Graal, vas ce a creat genealogia lui. Poţi să clarifici acest lucru, deoarece în exprimarea ta ai spus că ei nu au fost căsătoriţi? Mulţumesc.

Tobias:

Într-adevăr... sunt multe - cum să spun - înţelegeri interesante despre Yeshua şi despre cei asociaţi lui. Şi, noi trebuie să spunem că - aşa cum am spus recent într-un alt loc - ele sunt de asemenea - cum să spun - sunt multe potenţiale a ceea ce ar fi putut să se întâmple, faţă de ceea ce a existat. Şi, sunt timpuri când acei care se ocupă cu energiile imaginaţiei, cu energiile fizice, sau abilitatea de - cum să spun – care se uită la ce se întâmplă, sau comunică - când ei spun - cum să spun – ei merg la unul dintre aceste multe scenarii potenţiale a ceea ce s-ar fi putut întâmpla.

Cineva a întrebat recent... ei s-au întrebat, într-adevăr, a continuat Yeshua să trăiască în corpul lui fizic după ce a fost crucificat? Şi, sunt multe aspecte - cum să spun - care menţin această credinţă. Dar, noi de pe partea noastră - şi în special astăzi cu energia lui Sananda prezentă aici - noi ne uităm la un potenţial care a fost selectat din multe, multe potenţiale care au fost. Şi, iată ce a fost într-adevăr privitor la Yeshua – la corpul fizic - a murit pe cruce. El nu a mai continuat să meargă în corpul fizic după acel crucificare. Deşi, energiile lui au fost foarte prezente pe Pământ, foarte puternic prezente pentru o perioadă de timp. Şi, au fost mulţi care l-au văzut, mulţi care au vorbit cu el. Dar, el nu a fost în corpul fizic.

Deci, răspunsul la această întrebare despre Yeshua şi Myriam... Într-adevăr, au fost multe potenţiale. Sunt mulţi, care de multe ori - cum să spun - merg în alte regate să vadă ce s-a întâmplat. Şi, poate ei au dat de un potenţial unde Yeshua şi Myriam s-au căsătorit şi au avut un copil. Deşi, în realitatea pe care noi o vedem cu energia lui Sananda astăzi, Yeshua şi Myriam nu au fost căsătoriţi.

Au fost - cum să spun - multe cauze pentru acest lucru. Unul dintre ele a fost că Yeshua a fost deja căsătorit înainte şi nu a ales să mai treacă din nou prin aceiaşi experienţă, pe aceiaşi rută. Cealaltă cauză (râsetele audienţei) ar fi fost (mai multe râsete legate de „comentariile” Lindei, care “comenta” ne-verbal prin mişcarea ochilor)... că această căsătorie ar fi schimbat relaţia dintre ei doi şi felul în care ar fi fost percepuţi de alţii dacă ar fi fost căsătoriţi, - cum să spun - ar fi existat multă gelozie şi neînţelegere, în primul rând. Dacă ar fi fost căsătoriţi, ar fi fost foarte dificil pentru cei care au fost foarte apropiaţi de Yeshua. Ei de asemenea au fost de acord cu această stare de fapt – deşi a existat atâta dragoste şi onoare între ei doi – ei au călătorit în direcţii diferite pentru mult timp, aşa că ar fi fost foarte, foarte dificil să aibă o astfel de relaţie.

Nu au existat copii care s-au născut din acest cuplu din multe cauze. În general pentru cei - cum să spun – care sunt manifestări ale conştiinţei, în loc de entităţi sufleteşti individuale, nu au copii. Şi, voi puteţi vedea acest lucru şi în această situaţie - cum să spun - mulţi dintre cei mari ai unui timp... de exemplu, cel pe care îl chemaţi Hitler... mare în termenul conştiinţei, şi mulţi alţii, nu au avut copii. S-a simţit că este mai bine să nu facă copii. Există ceva din punct de vedere fizic, mai dificil care ar trebui să aibă loc, pentru ca acest lucru să se întâmple. Deci, noi trebuie să vă spunem că cei doi nu s-au căsătorit, şi nu au avut copii în realitatea care a fost trăită atunci. Mulţumesc.

 

Întrebare de la Shaumbra 4: (O femeie la microfon):

Tobias, recent, m-am întrebat pe mine însămi, încă odată şi încă odată; “Care este pasiunea mea?” Şi, apoi într-o zi, am intrat într-o galerie de artă şi mi-am descoperit pasiunea cea mare şi bucuria pentru sculptură. Pot vedea mai mult decât o pasiune aici. Este unul din lucrurile pe care le voi face ca propunere de lucru, pentru a-mi crea o poziţie complet nouă în această galerie. Poţi să-mi spui te rog dacă acest lucru va ieşi bine pentru mine? Care este potenţialul? Sunt schimbări de care ar trebui să ţin cont înainte de a mă prezenta cu această situaţie? Mulţumesc.

Tobias:

Noi privim toate potenţialele care sunt implicate aici. Şi, până la urmă este alegerea ta ce potenţial alegi, şi cum decizi să creezi acest lucru. Potenţialul există pentru ca tu să poţi fi acolo. Această - cum să spun – această pasiunea se adaugă acelui potenţial. Dar, frica - cum să spun - şi neîncrederea de sine, poate de fapt să distragă energiile, şi astfel ele să nu se manifeste.

Deci, tu poţi să te imaginezi pe tine însăţi în acest loc al energiei sigure? Poţi tu să te imaginezi aici în acest loc al pasiunii, în această galerie despre care vorbeşti? Poţi să te imaginezi crescând acolo? Poţi să te imaginezi - cum să spun  - aducând un aport remarcabil, aşa cum tu numeşti acest lucru?

Dar, această prezentare... nu este vorba de cuvinte, nicicum. Este vorba despre energia existentă dincolo de ceea ce captivează interesul acelora care au potenţialul de a te angaja. Deci, este în întregime aşa cum alegi tu. Totul există ca acest lucru să se întâmple. Acum, fii în energia sigură şi permite acelei imaginaţii să se manifeste. Permite acelui potenţial să vină la viaţă. Şi, acesta va veni. Dar, în momentul în care vine, dă-i libertate totală de a se manifesta. Dă-i voie să crească. Într-adevăr.

 

Întrebare de la Shaumbra 5: (din Internet, citită de Linda)

Dragă Tobias, eu sunt foarte supărat. Multe din aceste supărări ele vin din copilăria mea. Altele sunt de acum. Eu am încercat echilibrarea EMF, dar se pare că nu a lucrat pentru mine. Eu aş aprecia gândurile tale, ideile, şi sugestiile. Mulţumesc pentru înţelegerea ta adâncă pentru umanitate, frăţioare (râsetele audienţei şi chicotirile lui Tobias)

Tobias:

Sunt - cum să spun - unele probleme ale supărării adânci care sunt proaspete, chiar din această viaţă şi sunt cele care sunt cele mai dificil de eliberat. Ele au tendinţa de a persista în jur. Ele au tendinţa să stea în jur. Şi, într-un fel - cum să spun - dacă ai apropia munca energiei tale aici, munca energiei de EMF, o cale de a combate supărarea, nu ar lucra pentru tine.

Tu foloseşti energia ca să te baţi cu ea. Şi astfel, energia EMF nu te poate ajuta, în primul rând. Este vorba despre a merge în interior şi de a te adresa câtorva probleme, este vorba despre a merge înapoi şi - cum să spun - de a aduce vindecarea acelor probleme de supărare. Tu nu eşti singurul care faci acest lucru. Tu nu eşti singurul care este afectat de aceste supărări în viaţa lui. Deci, este vorba de a merge înapoi şi să-i vorbeşti supărării, este vorba de a merge înapoi – împreună cu imaginaţia ta lansată dintr-un spaţiu sigur - de a merge înapoi şi de a vorbi jucătorilor care au fost implicaţi în supărările tale.

Acum, nu-ţi vorbesc despre a merge înapoi folosindu-ţi mentalul. Este vorba despre imaginaţie. Tu, poţi merge înapoi, într-adevăr, în trecutul tău. Însă tu nu poţi schimba secvenţa evenimentelor care au avut loc în trecut, dar poţi schimba înţelepciunea şi înţelegerea faţă de acele evenimente, şi astfel poţi aduce vindecarea.

Deci, du-te înapoi la oamenii care au fost implicaţi, la incidentele care au luat loc în viaţa ta. Mergi înapoi prin imaginaţia ta. Întreabă pe fiecare dintre cei implicaţi, de ce s-a întâmplat acel lucru, şi ascultă cu atenţie. Întreabă-te de ce ai făcut alegerea pe care ai făcut-o. Întreabă-ţi energia de supărare de ce mai este încă în jurul tău. Şi, ascultă... aceasta îţi va răspunde ceva.

Înţelege în inima inimii tale că aceste energii vor să fie eliberate. Energia de supărare aduce cu ea alte energii. Este simplu, energia de supărare eliberată va duce cu ea alte energii care vor să fie eliberate. Şi noi accentuăm acest lucru cu voi - cu toţi Shaumbra - mereu şi mereu. Toate felurile de vindecări vor să aibă loc. Vor să aibă loc - vindecarea corpului fizic - mental - spiritual – şi a tuturor vieţilor din trecut. Această vindecare doare când are loc. Nu încearcă să dezechilibreze şi nici să amâne vindecarea. Vrea să aibă loc, într-adevăr vindecarea durerii... da, a fiecărei dureri.

Deci, poţi să permiţi acesteia să aibă loc acum? Poţi să deschizi realitatea de bază... ceea ce noi numim imaginaţie? Deschide-ţi realitatea de bază ca să poţi fi capabil să mergi înapoi şi să vorbeşti tuturor incidentelor şi tuturor problemelor tale. Dacă crezi că este dificil să faci acest lucru de unul singur, lucrează cu lucrătorii energiei Shaumbra pentru a putea merge înapoi. Ajută-i să-ţi fie ghid. Nu-i face însă să facă munca în locul tău. Dar, lasă-i să te ajute menţinând spaţiul sigur pentru tine în timp ce mergi înapoi. Este un mare beneficiu acest ajutor pentru tine.

Deci, aceste energii caută eliberarea acum. Orice energie blocată caută eliberarea. Orice energie nevindecată caută vindecare. Orice rană caută să vină înapoi în integritate sa pentru vindecarea sa. Este un principiu de bază, principiu de bază, de bază, ceva ce voi toţi puteţi înţelege.

Deci, oricum, este timpul să opreşti lupta cu supărarea aducând mai multă supărare! Mulţumesc.

 

Întrebare de la Shaumbra 6: (o femeie la microfon)

Hello, Tobias, eu am avut o experienţă de vis duminica trecută care a fost ca şi o experienţă a sufletului. Eu aş vrea ca tu să-mi dai puţină înţelepciune a ceea ce am creat eu.

Tobias:

Într-adevăr... acest lucru se va manifesta tot mai des cu tine, şi cu alţii - visele devenind foarte profunde şi mult mai misterioase, şi aşa cum ai spus, va fi o experienţă a sufletului. Şi, într-adevăr, aceste lucruri se manifestă pentru că voi vă deschideţi imaginaţiei, şi pentru că mergeţi la un nivel complet nou în visele voastre, de asemenea. Voi toţi aţi notat că visele voastre se schimbă în ultimul timp deoarece mergeţi la nivele diferite.

Există o cauză diferită pentru visele voastre. Visele din trecut în Energie Veche au fost plănuite să vă ajute la retrăirea diferitelor potenţiale ale situaţiilor. Dar, acum lucrurile se schimbă.

Visele sunt - cum să spun - visul tău în special, a fost - caut cuvântul potrivit aici - a fost o expresie a contopirii cu divinitatea - acesta contopindu-se - în viaţa ta chiar acum. Deci, ceea ce a fost un vis pentru tine de acum va începe să se întâmple în viaţa ta zilnică în starea ta trează de Acum. Visul nu mai trebuie să fie vis niciodată.

Shaumbra 6:

Mulţumesc.

 

Întrebare de la Shaumbra 7: (din Internet, citită de Linda)

Dragă Tobias, sunt multe materiale acum. Când vin cei noi, la noi, de unde să le spunem să înceapă şi ei?

Tobias:

Acesta este în totdeauna o întrebare interesantă. Noi am parcurs materialul pentru patru ani şi jumătate cu Shaumbra, ajutând la comunicarea energiilor voastre, ajutând la aducerea înapoi a mesajelor voastre. Deci, considerând că este mesajul vostru, noi te întrebăm pe TINE – de unde ai vrea să înceapă studentul? Nu există un răspuns general pentru acest lucru. Este alegerea fiecărui student în parte.

Unii vor fi în stare - cum să spun - să stea cu seriile curente, să le citească sau să le asculte aşa cum mergem lună de lună, în timp ce ei citesc şi din urmă. Voi o vă amuzaţi cât de repede pot absoarbe materialele vechi, citind doar în câteva luni, şi absorbind informaţia – chiar trecând uşor peste aspecte unde voi şi noi am avut dificultăţi să mergem mai departe, lună de lună (ceva rîsete) - pentru că voi aţi creat un pat de energii în acel material ceea ce le permite să asimileze şi să înţeleagă mult mai uşor. Voi de asemenea aţi curăţit drumul în faţa lor prin munca care aţi făcut-o. Deci, este aşa cum alege fiecare student, individual.

Dar, noi vă cerem - să nu faceţi din acest lucru, un lucru dificil sau o disciplină. Să nu le spuneţi că trebuie să citească o lecţie la fiecare trei zile sau să le daţi o grămadă de structuri. Voi o să ştiţi dacă-i ascultaţi, unde trebuie să fie ei. Până la urmă, ei vor merge înapoi la început şi vor citi dacă au acel interes.

Noi am creat, de asemenea, ceva energetic în fiecare Shoud, creăm în fiecare Shoud nou pe care-l facem ceva energetic. Este - din nou vă spun, este un tip de energie foarte complexă a lucrurilor - energiile care sunt ţesute pentru cei care vin acum aici şi se întreabă ce ascultă sau ce citesc ei. Deci, noi punem şi alte energii pentru ei acolo, de asemenea.

 

Întrebare de la Shaumbra 8: (o femeie la microfon)

Hello, Tobias, tu deja ai atins puţin întrebarea mea, dar poţi să-mi spui ce se întâmplă cu corpul meu? Anul trecut am avut multe probleme cu partea dreaptă şi în acest an se pare că începe partea stângă.

Tobias:

Corpul se re-lucrează, el însuşi. Corpul lucrează chiar acum pentru a elibera uriaşe, uriaşe cantităţi din Energia Veche. Dar, este un timp, când, în timpul procesului lucrurile se opresc puţin, când energiile nu sunt sigure ce trebuie să facă, cum se pot vindeca ele însă-le. Deci, este - cum să spun - este vorba de a fi în acea energie sigură acum, „locul” unde te poţi simţi în siguranţă, „locul” unde corpul se poate vindeca într-un ritm diferit, în aşa fel încât să nu trebuiască să fie atât de dramatică vindecarea pentru sistemul tău.

Dar, este bine să lucrezi chiar acum cu lucrătorii corpurilor Energie Noi şi chiar cu lucrătorii medicali ai Energiei Noi, care înţeleg natura a ceea ce se petrece. Sunt, foarte, foarte mulţi în jur, ei o să ajute să mute energia mult mai repede pentru tine, în aşa fel încât să nu se aglomerez într-un loc.

Mulţumesc.

Dar, acest proces are nevoie de atenţie, dar nu de o cale a fricii. Dar, noi îţi spunem acest lucru deoarece într-un fel energiile, într-adevăr au nevoie să fie procesate.

Întrebare de la Shaumbra 9: (din Internet, citită de Linda)

Dragă Tobias, mulţumesc pentru vizita ta la Christensen, Norvegia. Eu mă întreb cum relatezi tu figura fantezistă numită Tobias, în povestea lui Kardamomme City (Oraşul Cardamon).

Tobias:

Într-adevăr, eu am ajutat la crearea acestuia (rîsetele audienţei). Cum să spun - noi facem multe lucruri interesante în această parte. Poate, noi avem prea mult timp în mâinile noastre (mai multe râsete) Nu este nici o coincidenţă că aceste energii ale lui Tobias au fost acolo. Şi nu este nici o coincidenţă chiar şi în metaforele Faru-lui care priveşte schimbările de la orizont. Şi, categoric nu este nici o coincidenţă că întâlnirea voastră a avut loc pe această vibraţie. Deci, este una dintre jocurile noastre mici pe care le jucăm pe partea noastră. Sfântul Germaine şi eu suntem plini de veselie (mai multe rîsete)

Pentru mai multe informaţii în legătura cu povestea pentru copii, ce se intitulează “Oamenii şi Tîlharii oraşului Cardamon” de Thorbjorn Egner, mergeţi la Amazon.com

Mulţumesc lui Toril Storoe pentru această informaţie.

 

Întrebare de a Shaumbra 10: (o femeie la microfon)

Tobias, eu vreau să-ţi mulţumesc pentru bunătatea ta, claritatea şi răbdarea de a ne învăţa. Şi, eu aş vrea să te întreb ceva, în legătură cu tatăl celor doi copii ai mei, pe care nu l-am văzut din 1980. Numele lui este Michael. Eu mă întreb dacă o să-l mai văd vreodată. El are doi copii şi doi nepoţi care sunt foarte curioşi să ştie de el.

Tobias:

Noi căutăm această energie acum. Este dificil de făcut o predicţie exactă, dar după felul în care noi vedem şi felul în care ne conectăm la el, vedem că este o frică foarte profundă care stă în el - cum să spun - o frică pornită din credinţa că poate tu ştii prea multe despre el. Şi, acesta lucru a cauzat depărtarea dintre voi. Şi, nu este sigur dacă... oh, într-adevăr (Tobias se opreşte aici de parcă vorbeşte cu cineva pe partea cealaltă a voalului) Noi vedem..... sunt câteva lucruri pe care noi nu putem să le divulgăm aici, deci avem dificultăţi în comunicare. Cum să-ţi spun, pentru a face acest lucru uşor - aşa cum tu te muţi în Energia Nouă şi sigură pentru tine însăţi, acest lucru va schimba percepţia lui despre tine. Şi, va schimba toată energia de frică pe care el o are. Acest lucru va face posibilă reuniunea voastră. Acesta nu este o predicţie. Este un potenţial care stă în afara celorlalte.

Shaumbra 10:

Mulţumesc.

Tobias:

Mulţumesc. Şi apropo, el se conectează regulat cu tine în stare de vis, şi se bizuie pe tine pentru informaţii şi energie. Dar, în partea lui umană există o frică. Deci, tu eşti încă foarte puternic conectată la el.

 

Linda:

Ultima întrebare dacă tu doreşti acesta.

 

Întrebare de la Shaumbra 11: (o femeie la microfon)

Tobias, eu văd multe fotografii pe Internet luate de diferiţi oameni din toată lumea şi anume; Soarele care dă naştere unui nou soare. Poţi să explici acest fenomen, te rog?

Tobias:

Într-adevăr... noi nu vrem să spunem că soarele dă naştere unui nou soare. Dar, noi vrem să spunem că - cum să spun - oamenii din toată lumea dau naştere divinităţii lor. Şi, soarele răspunde acordându-se acestor stări de fapte. Deci, tu vezi aceste proiecţii de energii. Şi, vezi lucruri precum flama solară. Tu vezi multipli sori ai soarelui. Şi, acest fenomen este o celebrare a ceea ce se întâmplă chiar acum în ceruri – a ceea ce ai numi - regate cereşti.

Şi, noi am avea plăcerea să mai avem încă o întrebare.

 

Întrebare de la Shaumbra 12: (din Internet, citită de Linda)

Se pare că întotdeauna când facem o poză apare sfera, şi aceasta nu numai în timpul Shoud-ului sau în clase. Poţi să ne spui ceva referitor la acest lucru? Noi am vrea într-adevăr să ştim ce se petrece. Mulţumesc

Tobias:

Într-adevăr... şi sferele în cazul discutat, sau energiile sferice... Uneori energia nu este doar sferă, ci forme de energii care apar pe poze. Energiile voastre devin foarte puternice şi acum ele apar şi în poze. Şi, pentru că aveţi tehnologia digitală, acestea vor apărea mult mai mult prin instrumentele digitale decât pe film. Este mai uşor- cum să spun – pentru energiile sferice să se proiecteze prin această tehnologie.

Uneori sferele sunt într-adevăr energii sau îngeri de pe partea noastră a voalului care sunt acolo cu voi. Şi, uneori sunt mingi de energie - cum să spun – care ies din voi şi energii care emană din voi. Cei care - cum să spun - cei care au mai mare sensibilitate vor avea tendinţa să simtă energiile voastre care se produc prin şi în voi. Energiile care apar ca sfere ţinute mai strâns, se pare că sunt din energii din regatele îngereşti. Dar, acestea au să apară mult mai mult în fotografiile voastre.

Şi, eu Tobias, o să fiu prezent în câteva fotografii (multe rîsete)

Noi ştim că lui Cauldre nu îi plac luminile aparatelor de fotografiat în timpul comunicării. Dar, el poate o să se deschidă şi o să-şi schimbe gândirea până la întâlnirea anuală a lui Shaumbra. (Mai multe rîsete).

Cu aceasta, Shaumbra, vă spunem, a fost o altă întâlnire plăcută. Multă energie a fost oferită aici. Noi am împărtăşit împreună cu voi povestea Vrăjitorului din Oz. Noi am vorbit despre film şi despre metaforele acestuia. Noi am vorbit despre cum acest film a prezis cu adevărat venirea Noului Pământ, şi de asemenea cum puteţi să aduceţi Pământul Nou înapoi peste curcubeu, înapoi la Acum-ul în care trăiţi. Voi nu trebuie să aşteptaţi să mergeţi pe Pământul Nou. Voi puteţi începe să-l aduceţi aici chiar acum. Voi faceţi acest lucru prin menţinerea spaţiului sigur, prin a fi în energie sigură.

Când sunteţi în energie sigură, orice lucru poate veni la voi... orice lucru vrea să vină la voi. Când menţineţi acel spaţiu sigur, atunci, dragi prieteni, imaginaţia voastră poate să se înalţe într-un fel foarte echilibrat. Este simplu, este vorba despre a permite energiei sigure să fie în acum şi aici. Acest moment de Acum este foarte sigur, foarte sigur chiar acum. Şi, acest Acum poate continua... şi continua... şi continua.

Când divinitatea voastră simte acest lucru – când simte că voi menţineţi acel spaţiu sigur - atunci voi SUNTEŢI acel spaţiu sigur. Divinitatea va intra şi se va juca. Şi, va străluci, şi vă va duce în regate Noi. Va deschide energiile imaginaţiei. Vă va permite să treceţi peste limitele dimensiunii a treia a vieţii umane. Voi o să fiţi în stare să fiţi trei-dimensionali şi umani, şi tot restul în acelaşi timp.

Pentru acest lucru aţi aşteptat voi.

 

ŞI AŞA ESTE!

 

Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţie prin Geoffrey Hoppe.

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere a lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încît noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

© Copyright 2004 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved