SERIA ENERGIEI NOI

“SHOUD 11: ENERGY SEEKS RESOLUTION”

“SHOUD 11: ENERGIA CAUTĂ REZOLUŢIE”

PREZENTAT LA CERCUL CRIMSON

5 IUNIE 2004

 

Şi aşa este că noi ne împreunăm din nou în această energie minunată al Shaumbrei. Oh, într-adevăr, noi uneori suntem copleşiţi atunci când venim în spaţiul vostru, atunci când ne daţi voie să intrăm... suntem copleşiţi de emoţiile voastre... de iubirea voastră... şi de înţelegerea voastră care creşte... copleşiţi de felul în care într-adevăr vă deschideţi şi vă permiteţi vouă înşivă să fiţi în această stare pe care noi o numim Energie Nouă. Noi trebuie să respirăm pe partea noastră acum pentru a ne echilibra energiile, deoarece voi sunteţi foarte puternici, foarte iubitori acum, aici.

Voi nici nu vedeţi cine sunteţi. Acesta este un lucru minunat şi amuzant. Când veniţi înapoi pe partea noastră a voalului şi când vă salutăm - ceea ce facem totdeauna - când voi veniţi înapoi aici noi râdem şi râdem şi râdem împreună cu voi pentru că nu aţi văzut cine într-adevăr sunteţi. Voi ne vedeţi pe ca fiind cei care stau undeva în regatele celeste îndepărtate, având o privire generală a lucrurilor, şi fiind entităţi măreţe. Şi, acest lucru este adevărat... noi suntem! (râsetele audienţei)

Dar, când veniţi înapoi aici, holurile camerelor celeste se extind pentru a va întâmpina. Lumina voastră, energia voastră, iluminează şi radiază prin toate coridoarele caselor arhanghelilor. Voi sunteţi cei care într-adevăr sunteţi fiinţe măreţe, cei care au o marea înţelepciune. Voi nu vedeţi cine sunteţi. Voi vedeţi că... drumul vostru este limitat, şi alegerile voastre sunt limitate.

Dragi prieteni, noi vă servim. Ştim că uneori este greu să vedeţi măreţia voastră proprie când sunteţi ţinuţi în acest loc numit corp fizic şi este dificil chiar să vedeţi dincolo de realitatea dimensională în care existaţi. Fiinţe măreţe... măreţe, fiinţe măreţe... fiecare dintre voi... conducători... folosind termenele voastre - conducătorii legiunilor mari de îngeri... pionieri care aţi creat stele şi galaxii întregi şi sisteme solare.

Dar, aici fiind umani chiar acum, voi nu vă daţi acel credit. Voi nu vă permiteţi să vă uitaţi acolo. Voi nu vă permiteţi să recunoaşteţi cine sunteţi voi în profunzimea fiinţei voastre. Vă aşezaţi în punctul cel mai de jos al tuturor entităţilor, fizice şi ne-fizice, situaţi în sistemul de credinţă al Energiei Vechi, şi credeţi că trebuie să lucraţi pentru a putea veni înapoi la graţia lui Dumnezeu.

Dragi prieteni, este chiar contrar acestui lucru. Întoarceţi acea hartă cu josul în sus. Voi sunteţi în vârf. Şi, noi vă cerem să scoateţi unele matriţe Vechi chiar acum, acordaţi-vă un moment şi permiteţi-vă să vă aduceţi aminte cât de măreţi sunteţi. Unii dintre voi tremură la gândul de a fi măreţ. Voi credeţi că dacă vă permiteţi această simţire, poate abuzaţi de acest lucru, şi poate aveţi un ego îngâmfat. Din nou vă spunem, voi nu mai sunteţi în aceea energie. Nu trebuie să vă îngrijoraţi pentru aceste lucruri.

Permiteţi-vă vouă înşivă aici doar pentru un moment să vă aduceţi aminte cine sunteţi într-adevăr şi de unde aţi venit... cum v-aţi oferit serviciul Spiritului şi a Tot Ceea Ce Este... cum aţi sărit pe Pământ pentru a învăţa despre aceste lucruri incredibile. Este mult mai mult în fiecare dintre voi, decât realizaţi. Noi nu lăsăm pe nimeni pe dinafară aici. Dacă numele vostru este pronunţat aici pe partea noastră, atunci o tăcere cade peste grup, pentru că ne reamintim cum ne-aţi luat şi pe noi prin clădirea acestui întreg univers fizic, cum ne-aţi luat şi pe noi prin creaţia omniversului. Când numele vostru este pronunţat pe partea noastră, este făcut cu respect şi reverenţă şi o anumită cantitate de admiraţie pentru ceea ce aţi făcut.

Voi sunteţi într-un loc nostim pe Pământ, nefiind în stare să vedeţi aceste lucruri, şi, crezând că noi suntem cei măreţi, că noi ştim totul, că noi am reuşit, şi voi nu. Este chiar contrariul. Noi suntem slujitorii voştri. Când veniţi înapoi pe partea noastră... oh, este o perioadă de ajustare; este un timp când voi lucraţi împreună cu noi pentru a elibera unele limite ale călătoriei umane pe care doar voi aţi făcut-o.

Noi suntem aici să vă servim. Voi sunteţi conducătorii. Lucruri înfricoşătoare, nu-i aşa! (Râsetele audienţei)

Şi, într-adevăr, noi nu ştim toate răspunsurile pe partea noastră. Altfel, voi nu aţi fi pe Pământ. De ce oare aţi fi pe Pământ dacă noi deja cunoaştem răspunsul? (Mai multe râsete) Noi am trimite o echipă să vă adune şi să vă aducă înapoi aici, pentru că şi voi aţi avea răspunsul pe care-l avem şi noi, de asemenea.

Prin voi, noi învăţăm. Prin voi, Spiritul învaţă. Da, într-adevăr, percepţia voastră, percepţia realităţii este cumva limitată, şi cumva anapoda când sunteţi pe Pământ. Dar, noi am lucrat cu voi recent în această serie vorbindu-vă despre imaginaţie, ajutându-vă să vă deschideţi această imaginaţie din nou. Uneori noi am venit la voi cu bare metalice spirituale (mai multe râsete) pentru a vă ajuta să vă deschideţi, pentru a vă ajuta să înţelegeţi că nu mai trebuie să trăiţi nicicum în interiorul limitelor dimensiunii a 3-a.

Voi nu sunteţi cine credeţi că sunteţi! Voi sunteţi Mari Maeştri. Noi nu ne spunem “maeştri” pe partea noastră a voalului.

Este un titlu rezervat vouă... în totdeauna... cei care au mers pentru prima dată... cei care au trecut prin toate dificultăţile şi provocările de a se pune pe ei înşişi într-un corp fizic limitându-se astfel în realitatea dimensională a 3-a... apoi uitând, nu numai cine aţi fost pe partea această a voalului, dar uitând cine aţi fost în fiecare viaţă. Noi dorim să vă aduceţi aminte acum şi permiteţi-vă vouă înşivă să vă reamintiţi măreţia a cine sunteţi, pentru că în măreţie există o cantitate anumită a umilinţei, şi o anumită cantitate de linişte.

Dar, noi vă cerem ca în adunarea noastră de astăzi să vă permiteţi vouă înşivă să simţiţi cât de necrezut sunteţi. Vedeţi acestea toate prin ochii noştri dacă doriţi. Simţiţi ce simţim noi atunci când intrăm în această cameră a Maeştrilor. Voi o să înţelegeţi de ce ni se taie răsuflarea, de ce suntem uneori aruncaţi în afara echilibrului când începem comunicarea cu voi.

Vedeţi voi... ironia şi umorul este că noi suntem aici şi vă vorbim vouă... în timp ce voi ar trebui să fiţi cei care ne vorbesc nouă. Şi, voi faceţi acest lucru. Voi deveniţi mult mai buni. Voi veniţi înapoi aici în starea voastră de somn, noaptea, în visele voastre. Din nou, voi petreceţi mai mult timp adunând energiile noastre.

Deci, dragi Shaumbra - cum să spun - mulţi dintre voi i-aţi pierdut pe cei dragi vouă. Mulţi dintre voi sunteţi în procesul de ai pierde pe cei dragi chiar acum. Mulţi o să-i piardă pe cei dragi, pe cei care sunt aproape de voi, în următorii câţiva ani. Noi înţelegem cât de dificil este acest lucru. Noi vă cerem, să înţelegeţi că sunt motive pentru acest lucru, şi este iubire în totul. Mulţi care pleacă acum, aleg acest lucru pentru motive specifice relatate de timpul în care trăiţi, de schimbările energiilor planetei.

Voi o să-i vedeţi din nou. Noi ştim că acest lucru este adevărat. Cei care au trecut pe partea noastră... şi cei care o să treacă - voi nu o să trebuiască să-i căutaţi în ceruri, încercând să-i găsiţi pentru a vă reuni cu ei. Voi o să FIŢI cu ei din nou. Şi, acesta o să fie într-un fel mult mai real şi original faţă de felul în care aţi fost cu ei pe Pământ. Mulţi dintre ei au să vină înapoi la voi într-o altă formă a corpului fizic şi cu un alt nume. Dar, ei o să se reîncarneze să fie cu voi în aşa fel ca voi să fiţi învăţătorii lor.

Unii dintre ei au rămas aici pe partea noastră a voalului să vă asiste şi să lucreze cu voi. Acest lucru a făcut parte din acea înfiinţare cu care voi aţi fost de acord. Şi, dacă nu a mai existat un acord de mult timp, acesta a fost un aspect cu care aţi fost de acord în toate schimbările pe care le-aţi făcut, în progresele pe care le-aţi făcut în viaţa voastră proprie.

Vedeţi voi... vine un moment de echilibru când o parte din energiile celor faţă de care aţi fost atât de apropiaţi în vieţile trecute, pot să vă servească mult mai bine de pe partea aceasta a voalului, de pe partea noastră a voalului.

Unii dintre voi aveţi animale de casă. Oh... oh, noi auzim ce spun oamenii, ”Dar, este doar o pisică, sau este doar un câine”. Nu, dragi prieteni, şi ei merg dincolo de această titulatură. Ei, într-un sens, pleacă - cum să spun - de exemplu câinele. Câinele care vă devine atât de apropiat şi atât de legat de voi, părăseşte conştiinţa electromagnetică a “câinelui”. Ei părăsesc “gândul spiritului grup al câinilor”(râsetele audienţei), şi astfel ei vin în energia voastră spirituală şi electromagnetică. Devin o parte din voi. Ei lucrează cu voi şi pentru voi.

Sunt mulţi care întră şi stau în Cercul al Doilea astăzi, unii care au fost umani şi cei care au fost animale de casă, într-adevăr, stau în Cercul al Doilea şi cer să vă iluminaţi inima. Ei sunt bine. Nu este nici un fel de iad aici - cum să spun – aşa cum se vorbeşte pe Pământ... numai dacă umanii care părăsesc corpul fizic vor cu adevărat să meargă acolo şi simt că ei trebuie să fie acolo. Dar, acest lucru nu este permanent.

Este multă călăuzire aici pe partea noastră, în special cu munca pe care o faceţi voi împreună cu Consiliul Crimson şi împreună cu ceilalţi arhangheli. Voi sunteţi legaţi şi aici şi atunci când cineva apropiat vouă, care vă iubeşte vine pe partea noastră, are imediat prieteni. Imediat sunt înconjuraţi de îngeri speciali pe partea noastră. care îi salută şi primesc venirea lor înapoi cu bucurie.

Când aveţi o inimă grea, când menţineţi un cântec de jale în inima voastră, uneori este dificil pentru cei care au trecut pe partea noastră să treacă în totalitate. Deci, noi vă cerem - şi ei vă roagă - să le daţi drumul atunci când este potrivit - să le daţi voie să treacă pe partea noastră şi să aducă înapoi conştiinţa a cine sunt ei într-adevăr... să îi eliberaţi ca ei să poate să vă servească într-un fel Nou de aici de pe partea noastră sau să se întoarcă pe Pământ.  Voi o să FIŢI cu ei din nou.

Deci, dragi Shaumbra, noi avem un musafir minunat astăzi. Da, într-adevăr, noi vă cerem să simţiţi energia musafirului. Este unul care dorea de mult timp să vină. Şi, energia este potrivită. Unii dintre voi aţi lucrat cu acest drag. Unii dintre voi aţi întrebat des când o să-l aducem pe acest drag să facă parte din grupul vostru. Deci, noi vă cerem să simţiţi energia musafirului nostru, pentru că timpul este foarte potrivit.  Toate elementele şi energiile se împreunează.

Acest drag care are numele de Kout Hume La Sing, într-adevăr, energia lui Kuthume vine să ne viziteze. El vine în acest timp special când sunt energii care dansează pe Pământ, energii care dansează în cosmos de asemenea.

Pe partea noastră a voalului sunt câţiva dintre noi... noi avem clubul nostru special, să spun aşa. Noi suntem cei care am fost pe Pământ. Suntem cei care am mers în „pantofii voştri”, şi ne-am întors pe partea această să vă asistăm şi să vă ghidăm.

Energia lui Kuthume este o parte foarte importantă din Ordinul To-bi-wah, într-un fel, mai modern, mai contemporan - cum să spun - proiecţia energiei lui To-bi-wah pe Pământ, pentru că el a trăit în secolul al 19-lea. El a fost uman, aşa cum am fost eu, sau ca dragul de Sfântul Germaine. Într-adevăr, Kuthume şi Sfântul Germaine au petrecut mult timp împreună pe Pământ în corp fizic, lucrând împreună.

Kuthume a fost numit Maestru, pentru că în ultima lui încarnare pe Pământ el a fost capabil să echilibreze propriile lui energii. El a fost capabil să facă ceva despre care noi o să vorbim astăzi. A fost un timp diferit o eră diferită pe Pământ, şi ce a învăţat el şi ceea ce i-a învăţat pe alţii nu a fost auzit. Dar, timpul este potrivit acum pentru Kuthume să vină înapoi, să vină afară şi să se joace.

El ajută la aducerea energiilor de înţelepciune şi dragoste împreună, în acelaşi timp. El vine la această întâlnire a Shaumbrei astăzi în roba lui de caşmir aurie, mergând printre grupul de aici - mergând chiar şi printre cei care sunt conectaţi de Internet - împărtăşind dragostea lui, şi înţelegerea lui. El o să petreacă câtva timp acum cu fiecare dintre voi, ajutându-vă cu această nouă arie a energiei echilibrate în Energia Nouă, abilitatea de a merge printre lumi, lumea Nouă şi lumea Vechiului. Într-adevăr el este un Maestru în acest lucru.

Kuthume este un înţelept, cel cu care noi petrecem mult timp lucrând pe partea noastră.  Kuthume când a fost pe Pământ - cum să spun - el a avut o relaţie apropiată cu cea pe care voi numiţi Madam Blavatsky şi Sfântul Germaine. Cei trei au jucat jocuri unul cu celălalt, pentru că ei au ştiut cum să meargă între lumi. Ei s-au arătat unul altuia, chiar şi când nu au fost în formă fizică. Au comunicat unul cu altul cu cuvinte nespuse. Ei au ajutat la înfiinţarea unei energii, cu mult, mult timp în urmă aici pe Pământ, având acea abilitate de a merge între lumi.

Şi, acest lucru îl faceţi voi acum, dragi prieteni. Mergând între lumi acum totul este diferit. Există lumea Energiei Noi şi Energiei Vechi.

Voi de asemenea învăţaţi să mergeţi între lumea fizică şi ne-fizică, mergând între lumea masculină şi cea feminină. Acestea sunt lumi diferite, după felul în care este perceput pe Pământ. Aceste lumi au fost separate.

Ei (Kuthume şi Madam Blavatsky)au învăţat să umble între cele două lumi, înapoi şi înainte ca într-adevăr să aducă energiile tuturor părţilor. Kuthume vine să vă ajute să umblaţi în lumi variate care există în jurul vostru acum. Voi sunteţi pregătiţi pentru acest lucru. Aţi cerut acest lucru. Aţi cerut ca această deschidere să se întâmple.

Au să fie momente în care voi o să-l simţiţi pe Kuthume venind la voi în starea voastră normală de trezire, pentru că el este foarte iniţiat.

El nu trebuie să se arate doar noaptea în timpul visului. El este iniţiat să vină în timpul zilei.

El şi-a ţinut energia înapoi pentru un timp. El a dorit să vină înăuntru. Unii dintre voi aţi avut câteva indicii despre venirea lui. El s-a abţinut până când timpul a fost potrivit şi energiile au fost potrivite pe Pământ, şi evenimentele care se întâmplă acum şi care se vor întâmpla în curând. Energia lui Kuthume poate fi chemată oricând, în special nu pentru a răspunde la întrebări specifice, dar să ajute pe cei - cum să spun  - poate să vă ia de braţ, să vă ghideze aşa cum învăţaţi să mergeţi între lumi.

Într-adevăr aşa cum Cauldre a spus recent, şi el are frica lui proprie, a simţit că îşi pierde echilibrul şi că a avut acea ameţeală, dar nu acesta a fost cauza. A fost vorba despre deschidere şi despre a umbla între lumi. Când faceţi acest lucru, acest lucru are tendinţa să cauzeze un dezechilibru fizic şi chiar emoţional. Voi sunteţi obişnuiţi să menţineţi un tipar rigid şi strâns în lumea voastră din dimensiunea a treia. Voi sunteţi obişnuiţi să fiţi foarte limitaţi şi foarte liniari.

Acum, în timp ce vă deschideţi, această nouă stare cauzează câteva senzaţii în corpul vostru şi câteva în mintea voastră, de asemeni. Unele senzaţii pot fi necomfortabile la început. Uneori voi o să simţiţi foarte cald corpul vostru - altă dată foarte rece – fără ca cei din jurul vostru să simtă vre-o schimbare de temperatură. Acesta este primul semn şi cel mai evident. Uneori voi o să vă simţiţi uşori. Unii dintre voi o să simţiţi greaţă, pentru că toate energiile voastre se schimbă. Noi vă cerem ca în acest timp simplu să respiraţi adânc şi să înţelegeţi că acestea se întâmplă pentru că corpul vostru se ajustează la schimbările în dimensionalitatea voastră.

Uneori voi deveniţi foarte uituci în mentalul vostru. Şi, acest lucru ne încântă foarte mult (râsetele audienţei), pentru că voi încetaţi să folosiţi acel cap al vostru atât de mult. Şi, voi trebuie să mergeţi şi să vă bazaţi pe sistemul de ghidare divină şi cunoaştere divină pentru un răspuns. Capul vostru se pare că este într-o poziţie încuiată unde nimic nu este perceput sau procesat.

Voi uneori nu vă amintiţi nici numele vostru. Acest lucru se întâmplă pentru că o parte din voi vă împinge şi vă cere să folosiţi inteligenţa divină acum. Aceasta depăşeşte... înlocuieşte tot ceea ce mintea voastră putea să facă.

Unii dintre voi vor blestema toate aceste simptome de îmbătrînire... sau femeile - menopauza. Unii dintre voi merg la medic şi primesc un foarte tradiţional - cum să spun – bilet cu analiză. Şi, ei vă trimit acasă cu aceea bucăţică de hârtie, spunându-vă să vă opriţi şi să cumpăraţi medicamentele în acelaşi timp. Noi nu suntem împotriva acestui lucru, dar noi vă spunem ca înainte să luaţi acele medicamente, să vă întrebaţi corpul vostru fizic şi mentalul vostru dacă această alternativă este potrivită pentru voi. Într-un fel, voi vreţi mai întâi să treceţi prin ceva senzaţii ceea ce se întâmplă chiar acum. Voi nu vreţi să puneţi un alt zid în loc.

Acum, este timp în care noi am văzut umani care au încercat să se deschide foarte repede. Acest lucru poate cauza un mare dezechilibru. Întrebaţi-vă fiinţa voastră cât de departe puteţi să vă extindeţi şi să vă deschideţi.

Kuthume vine în acest timp să vă ajute pe fiecare dintre voi în multe lucruri pe care el le-a învăţat, recent, când a fost pe Pământ. El vă întreabă pe voi toţi cei care ascultaţi - şi pe toţi care cei care se conectează într-un un timp, mai târziu - să nu vă referiţi la el ca “maestru”, încă odată , pentru că VOI sunteţi Maeştri. El o să vi se adreseze astfel. El o să vă numească Maestrul Bill sau Maestra Maria în onoare şi respect. Şi, aşa o să ştiţi că această energie este aproape de voi. Dar, el vă cere să nu vă adresaţi lui, aşa cum se adresează el vouă. Acest fel de abordare – Maestru - este chiar stânjenitor pentru el.

O să fie aici pentru a vă ajuta să mergeţi între aceste lumi şi să împărtăşească cunoştinţele pe care le-a obţinut el când a fost pe Pământ. El o să ajute de asemenea la aducerea energiilor Sfântului Germaine la timpul potrivit. Deci, poate voi veţi simţi - cum să spun o teamă dublă de la cei doi care intră.

Dar, dragi prieteni, dragi Shaumbra, noi ştim că voi sunteţi serioşi în ceea ce priveşte această deschidere. Noi ştim că voi nu o să fiţi satisfăcuţi stând în interiorul acestei realităţi superficiale a dimensiunii a 3-a. Noi ştim că vă explodează venele, să spun aşa, vrând să vă deschideţi, dar încă nu sunteţi siguri ce înseamnă acest lucru. Deci, noi trimitem toate energiile potrivite să lucreze cu voi Noi vă cerem doar să ascultaţi şi să fiţi conştienţi de energiile lor. 

Apropo, acestea sunt energiile, celor doi, Kuthume şi Sf. Germaine pe care i-aţi cunoscut înainte şi cu care aţi mai lucrat. Există o încredere care deja realizată cu aceste două entităţi. Este o încredere suplimentară care joacă un rol important pentru că ei au fost pe Pământ, de-a lungul mai multor încarnări. Deci, voi puteţi să vă adresaţi lor nu ca şi acelor fiinţe care nu au fost niciodată pe Pământ şi nu au empatia sau experienţa ca să ştie până unde pot lucrurile să se deschidă, sau cât de repede pot să se deschidă, şi totuşi să stea în echilibru.

Noi suntem rugaţi să adăugăm o notă acestui grup - cum să spun - suntem întrebaţi mereu şi mereu până când eu, Tobias, o să rămân pe această parte, înainte de a veni înapoi pe Pământ pentru o altă încarnare. Este acordul meu, şi angajamentul meu, să stau aici pe această parte cel puţin până în timpul de săritură quantum în anul 2007. Dincolo de acest timp noi nu prea suntem siguri. Sunt multe elemente din acel moment care intră în joc.

Cauldre şi eu avem o mică discuţie aici (ceva râsete). Dincolo de 2007, dragi prieteni, nici nu o să fie potrivit să facem tipul acesta de comunicare, ceea ce numim acum Shoud, ceea ce facem noi acum. Deci, dinamica tuturor lucrurilor se va schimba, dinamica felului cum o să lucrez cu voi, dacă aleg să stau pe această parte a voalului. După 2007 dinamica se va schimba considerabil.

S-a căzut de acord în Ordinul To-bi-wah, că în timpul în care eu vin înapoi pe Pământ, şi mă reîncarnez în corp fizic, ca cel drag, dragul meu prieten, Sf. Germaine - o să preia scaunul meu în Ordinul To-bi-wah. El va fi cel - cum să spun  - vine la voi în căi diferite, şi la fel mă va asista şi pe mine - da, eu am ajutor special -mă va asista de pe partea lui de voal. Dar, dragi prieteni, voi mai aveţi încă câţiva ani să lucraţi cu mine.

Deci, Kuthume vine în această zi şi este foarte activ cu energiile voastre a tuturor chiar acum. El într-adevăr merge la fiecare dintre voi, chiar şi cei care sunt pe Internet cei care nu sunt aici în fizic, dar care sunt aici energetic. Şi, el face ceva - cum să spun - mişcări foarte profunde cu voi pe care le veţi simţi sub diferite forme. Voi poate vă simţiţi un pic - cum să spun - ameţiţi... da, acesta este cuvântul potrivit... ameţiţi după ce plecaţi de aici sau un pic de dezorientare. El vă cere din nou să respiraţi şi să menţineţi echilibrul, şi totuşi să fiţi în stare să vă extindeţi. Acesta este făcut cu acord, ceva ce noi am alcătuit la ultima noastră adunare cu voi să ajutăm la facilitarea unor schimbări acum.

Deci, noi vă cerem să binecuvântaţi prezenţa dragului Kuthume.

Dragi prieteni, să ne uităm pentru un moment aici la energiile Pământului chiar acum. Câteva foarte, foarte interesante lucruri se întâmplă pe Pământ în jurul vostru, chiar şi în voi. Sunt evenimente energice ce sunt cauzate de - cum să spun – câteva aspecte cosmice care au loc. Într-adevăr, în câteva zile voi o să aveţi tranzitul planetei Venus trecând între Soare şi Pământ. Acesta fapt este, singur, simplu, dar pentru o mare parte dintre umani, doar un eveniment matematic care se întâmplă periodic (ciclic) în funcţie de cum planetele trec prin orbita Soarelui. Există anumite perioade de timp când apar astfel de fenomene.

Voi o să vedeţi un asemenea fenomen în următoarele zile când o să fie o eclipsa cauzată de Venus în trecerea ei între Pământ şi Soare. (Evenimentul ca atare se va întâmpla în 8 iunie 2004. Acesta nu va fi vizibil la Nord şi Sudul Americii, dar se poate vedea în parte în Europa, Africa, Orientul Mijlociu, India, Sudestul Asiei şi Australia) Dar, este o furnizare importantă a energiei care va avea loc, şi care trece dincolo de evenimentele simple calculate matematic din punct de vedere ştiinţific. În timpul acestui proces scurt, în timpul eclipsei, chiar dacă nu o vedeţi, o să fie un curajos potenţial de schimbare pentru cei care vor să îmbrăţişeze acest potenţial şi să-l aducă în viaţa lor. Această eclipsă duce la schimbarea de percepţie a două ingrediente esenţiale a calităţilor umane, să spun aşa.

Prima schimbare potenţială pentru voi ca indivizi - dacă doriţi acest lucru - este percepţia financiară şi a banilor, şi cum să aduceţi aceste lucruri în viaţa voastră. Cu dinamica energiei întregi a Pământului şi a planetei Venus şi a Soarelui, este un timp perfect pentru noi să vă ajutăm în facilitarea acestei schimbări. De aceea este că Kuthume vine din nou să vă ajute la schimbul între lumi, la schimbul gândirii voastre, Shaumbra, a banului, a finanţelor.

Dacă există un loc în special la care vă concentraţi în dimensiunea treia, acest loc, această frământare, este, despre cum să aduceţi bani în viaţa voastră. Este timpul ca această atitudine să se schimbe.

Aşa cum v-am spus mereu şi mereu, noi vrem ca voi să aveţi abundenţă. Voi percepeţi abundenţa şi posibilitatea ei de manifestare numai prin canale foarte specifice - un serviciu la care să mergeţi regulat, un lucru pe care să-l faceţi regulat. Vedeţi voi, de multe ori sunteţi limitat de un serviciu care vă plăteşte 15 dolari pe oră. Deci, voi calculaţi câte ore puteţi lucra într-un an, şi acesta este nivelul vostru de abundenţă. Şi, voi vă menţineţi în perimetrul acestuia. Mulţi dintre voi nici nu vă concepeţi într-un serviciu ce ar putea fi plătit cu 500.000 de dolari pe an. Mulţi dintre voi nu concepeţi să intre bani de la ceva ce nu este un serviciu, ceva pentru care voi nu lucraţi. Voi credeţi că sunteţi limitaţi într-o cale a carierii specifice, şi o plată la oră.

Deci, în timpul acestui tranzit cu planeta Venus, cu facilitarea lui Kuthume - noi o să-i ajutăm pe cei care doresc o mare schimbare de percepţie, în conştiinţă, şi în realitatea banilor.

Acesta vă va durea un pic (râsetele audienţei). Într-un sens, acesta gest poate este ca şi o mare chelfăneală celestă pe care noi o să v-o dăm vouă (mai multe râsete) - cu permisiunea voastră - pentru că voi v-aţi găsit foarte închişi în această întreagă arie.

Acesta este cauzată de multe vieţi a jurămintelor de sărăcie. Este cauzată, în fond, de percepţiile voastre proprii limitate. VOI credeţi că sunteţi limitaţi. Voi uitaţi că sunteţi Maeştri. Apoi, încercaţi să creaţi abundenţa şi banii prin muncă grea, şi voi epuizaţi corpul vostru osândit (mai multe râsete) muncind şi muncind la mai multe servicii, crezând că dacă abuzaţi mai mult de corpul vostru, acesta poate aduce mai mulţi bani.

Sau, voi credeţi că banul este manifestat prin mental. Nu este. Acesta lucru nu este astfel fiindcă un uman este mai deştept decât celălalt. Noi ne uităm la ceva - cum să spun - la conducători şi la cei bogaţi, şi la cei care sunt în fruntea societăţilor. Ah, ei nu sunt aşa de deştepţi de loc (mai multe râsete). Acest fapt acum lucrează împotriva lor.

Noi ne uităm la acest grup de Shaumbra... şi deştepţi, când noi vorbim despre deşteptăciune, noi înţelegem înţelepciunea voastră, ceea ce aţi învăţat şi abilitatea voastră să puneţi în jocul realităţii. Nu este despre a măsura IQ, (inteligenţa). Cu cât mai repede este acest IQ test eliberat din sistemul vostru şcolar, din educaţia voastră, cu atât este mai bine. Acesta a fost una dintre cele mai limitate şi devastatoare unealtă. Energia este foarte dezechilibrată. Deci, acest lucru nu are de a face cu IQ-ul. Este vorba despre înţelepciune spirituală. Este vorba despre cunoaştere. Şi, este vorba despre a vă permite vouă înşivă să vă deschideţi complet încă odată.

Deci, noi o să lucrăm cu voi. Noi o să continuăm această muncă de abundenţă şi finanţe în adunarea voastră viitoare. Noi am avut un timp minunat cu o vorbitoare, care ştie cum să aducă abundenţă înăuntru, şi care a lucrat cu Kuthume chiar mai mult decât poate să-şi amintească. Deci, noi o să fim pe scenă împreună cu ea, la adunarea noastră care va fi în minunatul loc numit Santa Fe, pentru ca ea să transmită mesajul ei adunării noastre. Munca va continua de acolo. Acesta nu înseamnă că trebuie să fiţi acolo pentru a înţelege. Ea va găsi o reacţie copleşitoare faţă de munca ei, acest fapt cauzând o privire mai profundă asupra mai multor lucruri diferite.

Deci, acest timp de acum al tranzitului lui Venus va aduce schimbarea potenţialului de energie pentru voi... pentru voi... ce se va întâmpla nu numai pentru că aceste planete se aliniază, ci şi pentru că alte energii sunt corespunzătoare acestui moment, de asemenea. Noi trebuie să punctăm aici – pentru că nu este vorba doar de faptul că Venus intră în tranzit ceea ce cauzează aceste schimbări. Noi am găsit că este o oportunitate minunată de a lucra cu toate energiile planetei Venus, într-adevăr, şi cu energiile voastre a tuturor. Deci, voi sunteţi cei care creaţi evenimentul. Noi vă ajutăm să alegeţi timpul potrivit cu Venus.

Deci, ce altceva ar fi important acum pentru această schimbare rapidă, această schimbare foarte rapidă în viaţa voastră, în acest timp al energiei lui Venus? Ar fi vorba despre iubire în viaţa voastră - iubire în viaţa voastră - şi ar fi vorba despre cum să ieşiţi din concepţiile Vechi, şi din relaţiile Vechi. Kuthume vă va ajuta să înţelegeţi cum puteţi umbla între două lumi. Voi puteţi trăi pe Pământ ca umani unde voi presupuneţi să aveţi un prieten, unde voi presupuneţi să aveţi o relaţie de dragoste. Acesta vă va ajuta să înţelegeţi iubirea dintr-o perspectivă diferită, de asemeni.

Kuthume va începe cu iubirea faţă de voi înşivă. Şi, aici unii dintre voi vor simţi presiunea cea mai intensă... da... iubire pentru voi înşivă... căci v-aţi neglijat în ceea ce vă priveşte. Şi, acest fapt se leagă şi de felul în care aţi uitat cine sunteţi. Voi aţi uitat cum să vă iubiţi pe voi înşivă.

Cândva, undeva, a fost „pictat” un episod a experienţei voastre, în care iubindu-vă pe voi înşivă, nu este bine. Această „pictură” a adus negativitatea, în loc de un fapt pozitiv. Deci, ieşiţi afară din cămăruţa a cine sunteţi voi, noi o să vă cerem să ieşiţi din cămăruţă, în sensul de a vă reaminti cum să vă iubiţi pe voi înşivă, să învăţaţi cum să vă iubiţi pe voi înşivă în felul Energiei Noi.

Există o polaritate şi o energie opusă, dacă aţi vrea să o numiţi în acest fel, felul de a vă iubi pe voi înşivă. Aţi fost învăţaţi mereu şi mereu să nu faceţi acest lucru, că acesta este legat de ego, că este dezechilibrat. Dragi prieteni, acesta este departe de adevăr! De ce nu v-aţi iubi pe voi înşivă? De ce nu v-aţi iubi pe voi înşivă în primul rând? Când vă iubiţi, voi, puteţi înţelege cum este să iubiţi pe altcineva.

O persoană care se urăşte pe ea însăşi şi declară iubire la toată lumea, este doar “cineva care se bagă sub pielea cuiva”(multe râsete din audienţă) Ei încearcă să-şi găsească iubirea lor proprie, pentru ei înşişi, proiectând-o în alţii, şi astfel pretind că-i iubesc pe alţii. Şi, noi vedem că nu prea fac acest lucru. Ei doar pretind că-i iubesc pe alţii. Ei sunt disperaţi în căutarea dragostei pentru ei înşişi în alţii. Ei nu caută acest lucru în interiorul lor. Astfel ei încearcă să proiecteze această stare. Ei încearcă să pretindă faţă de alţii că îi iubesc pe ceilalţi cu disperare cu toate că pe dedesubt caută o iubire reală, iubire adevărată.

Voi i-aţi văzut? I-aţi întâlnit? Unii dintre voi aţi  fost ei (mai multe râsete) în trecut. Dar, voi acum sunteţi capabili să vedeţi dezechilibrul în cei care declară că iubesc totul, dar atunci când iubirea este pusă pe ei, ei nu pot mânui lumina iubirii.

Deci, cu Kuthume care intră acum să facă schimbarea şi formarea energiei, el de asemeni o să vină în faţa voastră să vă reamintească să iubiţi... şi, să vă iubiţi pe voi înşivă într-un fel complet Nou.

Deci, aşteptaţi, dragi prieteni - dacă doriţi - aşteptaţi să vină câteva energii interesante înăuntru pentru voi în următoarele săptămâni. Priviţi şi simţiţi. Fiţi conştienţi tot timpul. Noi avem energiile pe o parte a schimbării percepţiei iubirii, şi de asemeni schimbarea percepţiei banului. Deci, un echilibru foarte interesant!

Unii dintre voi o să fiţi împinşi până pe muchie de cuţit în timpul acesta, dincolo chiar de nivelul de confort. Respiraţi adânc, şi înţelegeţi că voi treceţi doar printr-un proces. Voi eliberaţi câteva percepţii din miez, foarte Vechi câteva „realităţi” foarte Vechi. Voi o să aveţi multă călăuzire de pe partea noastră în perioada aceasta. Voi însă o să faceţi munca. Dar, o să aveţi o călăuzire uriaşă. Aşa cum am spus, Kuthume vă va apărea vouă, o să-şi facă simţită prezenţa în preajma voastră în timpul orelor când sunteţi trezi. El o să fie cel care o să vină la voi cu roba de caşmir auriu.

Deci, dragi prieteni, sunt şi alte evenimente interesante chiar acum pe Pământ. Acestea sunt energiile a două comete care se află în joc chiar acum cu grila electromagnetică a pământului. Acestea nu sunt - cum să spun - ceva comete de profil înalt. Sunt vizibile. O să fiţi în stare să le vedeţi. Acestea vin pe neaşteptate. Oamenii de ştiinţă nu le-au văzut că vin, şi deodată ele au fost acolo. Noi suntem uimiţi cum de s-a întâmplat aceste lucruri! (ceva râsete)

Cele două comete sunt transportatori de energii, pur şi simplu transportatori de Energie Nouă. A fost - cum să spun - aţi lucrat cu această energie.

Noi v-am spus mai demult că această energie a celor două comete are să vină. Dar, acesta nu s-a jucat încă în realitatea voastră. Acesta nu a fost să vină în viaţa voastră zilnică. Acum este - cum să spun – momentul de facilitare a acestor energii care sunt aduse de aceste comete. Cometele vor veni şi vor pleca, dar ele au să lase în urmă începuturile adevărate ale Energiei Noi în viaţa voastră, care nu sunt reţinute în alte regate, şi care vin acum în viaţa voastră.

Aceste două comete au de a face cu întreaga schimbare a percepţiei iubirii şi banilor. Toate aceste lucruri se întâmplă pentru că voi aţi creat aceste posibilităţi, Maeştri. Voi aţi cerut aceste lucruri. Voi aţi simţi că timpul este perfect.

În timp ce toate acestea se întâmplă, energiile totale ale dualităţii pe Pământ, pendulează înapoi şi înainte. Pendulul realizează momente mari chiar acum pe Pământ. Acest fapt cauzează stres şi constrângere multor oameni care stau neclintiţi în dualitate. Acest fapt face ca evenimentele lumii să determine un tip complet nou al dinamicii energetice. Acest fapt aduce - cum să spun – câteva clătinări în instituţiile Vechi.

Pendulul va continua să câştige inerţie între perioada de acum şi 18 septembrie 2007. Nu lăsaţi ca acest fapt să vă dezechilibreze. Este doar lumea dualităţii care manifestă acest lucru. Voi puteţi să menţineţi o energie sigură. Braţul pendulului nu trebuie să vă lovească şi să vă arunce în afară.

Dar, voi o să continuaţi să vedeţi ce apare; lucruri aiurite care se întâmplă pe Pământ, aiurite - cum să spun - activităţi în arii care au fost - cum să spun - inactive pentru o perioadă de timp, pentru un timp de, şi care se manifestă dintr-o dată având un nou tip de conflict între energii, şi aşa cum am spus noi mai demult, aduce câteva schimbări ale Pământului. Dar, acestea sunt mai puţine faţă de ceea ce s-a prezis.

Voi o să vedeţi câteva nebunii uneori în jurul vostru, în special stând mult mai mult în energia sigură şi echilibrată, totul o să pară puţin mai aiurit (ceva râsete). Noi vă cerem să înţelegeţi aceste lucruri... să le daţi voie acestor activităţi să se manifeste.

Vă cerem să înţelegeţi că voi nu trebuie să fiţi prinşi în ele. Dar, puteţi avea o mare înţelegere pentru ele.

Grila electromagnetică a Pământului se schimbă într-adevăr chiar acum. Totdeauna a fost un fel de - cum să spun - un fel de ritm a grilei electromagnetice, un dans. A fost o putere specială a grilei. Şi, aceasta se schimbă chiar acum. Ceea ce a fost nu mai este oricum. Oamenii simt acest fapt în corpul lor şi în mentalul lor, în special în mentalul lor, pentru că multă conştiinţă este menţinută în zona electromagnetică a Pământului, şi după cum această zonă se schimbă, afectează mintea deoarece este - cum să spun - translatorul conştiinţei.

Există indicaţii în comunitatea ştiinţifică că toate energiile Pământului se schimbă, mergând într-o stare de flux, comunitatea ştiinţifică nu mai este sigură cum să acţioneze. Lucrul care a fost folosit pentru a măsura pulsul Pământului, rezonanţa Schuman, a fost într-un fel stabilă şi neclintită aproape 2000 de ani... apropo, un program interesant. Schimbarea a început cu 2000 de ani în urmă. Este frecvenţa - sau ceea ce este măsurat în hertz, sau cicluri - a vibraţiilor conştiinţei Pământului... ceea ce cuprinde umanitatea şi Gaia.

Acesta se schimbă de 2000 de ani, dar în ultimele şase luni s-a schimbat nebuneşte. Această schimbare nu a urmat nici un tip de hartă precisă. Pentru mulţi ani a fost neclintită. A început să se schimbe cu 2000 de ani în urmă. Acum 14 ani din timpul vostru, a început să se ridice foarte repede. Totdeauna a fost măsurată cu o aproximaţie de 7,5 cicluri. A început să se ridice în ultimii 14 sau 15 ani până în punctul unde a atins o medie de 13,5 hertz. Aceasta se schimbă din timp în timp. Acum se duce înapoi şi înainte între 7,5 şi înalt până la 80 de hertz. În general creşte prin ceea ce se numeşte - cum să spun - tip de “crosă de hochei” în progres.

Mulţi oameni au un timp dificil să se ajusteze acestor transformări. Corpul şi mintea, amândouă se leagă de această frecvenţă a Pământului şi a conştiinţei - ceea ce se numeşte rezonanţa Schuman, ele sunt legate de acesta. Pământul şi corpul de asemenea sunt legate de puterea generală electromagnetică pentru orientare. Acestea se schimbă chiar acum.

Grila electromagnetică a Pământului se schimbă. Influenţa magnetică se diminuează. Aproape că nu este la fel de multă menţinere electromagnetică pe Pământ ca şi în urmă cu 10 sau 20 de ani. Totul a continuat să se schimbe foarte repede. Dar, această putere magnetică a Pământului nu se reduce ea însăşi. Va merge înapoi şi înainte, creând un tipar nou foarte neobişnuit, dacă aţi privi această mişcare pe o hartă.

Şi, apropo, dragi Shaumbra, toate acestea se pot vedea prin datele colectate de guvernul vostru. Sunt date ce pot fi observate, date ştiinţifice.

Deci, prin schimbarea punctelor electromagnetice ale Pământului, intensitatea forţei magnetice se schimbă, se schimbă chiar şi gravitaţia Pământului, şi rezonanţa Schuman... toate acestea afectând corpul şi mintea. Toate aceste lucruri menţineau o concentrare în realitatea dimensională a 3-a... vedeţi voi. Şi, acum acestea se schimbă.

Mulţi oameni nu pot mânui aceste schimbări în corpul şi în mentalul lor. Ei nu înţeleg ce se întâmplă. Voi, Shaumbra, aveţi o înţelegere diferită. Voi aţi trecut prin schimbări dificile. Voi nu mai sunteţi legaţi de conştiinţa de masă. Voi uneori încă mai puteţi simţi schimbarea în corpul şi în mentalul vostru. Dar voi nu mai sunteţi subordonaţi acesteia. De aceea v-am întrebat mai de mult, “Sunteţi pregătiţi să părăsiţi conştiinţa de masă?”... ca noi să vă putem scoate din acele energii ale conştiinţei de masă cu care aţi lucrat la un moment dat... pentru a nu fi chiar aşa de subordonaţi influenţei electromagnetice a Pământului, pentru echilibru şi ajustare... pentru ca voi să nu trebuiască să fiţi subordonaţi ciclurilor Pământului pentru a menţine echilibrul. Voi v-aţi permis să părăsiţi aceste cicluri de mult.

Deci, noi menţionăm aceste lucruri pentru a vă ajuta să înţelegeţi toate lucrurile care se petrec în lumea din jurul vostru. Ei nu sunt siguri – unii oameni şi animalele, şi chiar copacii - nu sunt siguri cum să-şi găsească echilibrul deoarece acesta se schimbă.

Dacă luaţi un grup de păsări, de exemplu, ele sunt legate prin energia spiritului grup a păsărilor, mentalul spiritului grup al păsărilor. Într-adevăr, mentalul păsărilor nu este mintea care se află în corpul fizic. Nu este creierul, pentru că creierul păsărilor este foarte mic (multe râsete din audienţă referitor la jocul cuvintelor folosit de Tobias despre cuvântul înjositor “minte de pasăre” folosit pentru o persoană care nu este prea deşteptă) aşa cum ştiţi. Acesta a fost gluma lui Kuthume, nu a mea (mai multe râsete). Şi, a fost o glumă bună din partea lui, pentru început (mai multe râsete).

Creierul di-năuntrul pasării, de exemplu, este foarte mic. Ele nu au nevoie să prelucreze cantităţi mari de informaţii. Este destinat ca un dispozitiv mic de folosirea datelor, pe o zonă de progres atâta timp cât sunt pe Pământ. Ceea ce fac ele este; se leagă la energia electromagnetică, a frecvenţei, prin ceea ce s-ar numi frecvenţa păsării.

Voi vă întrebaţi cum pot să zboare - sute în acelaşi timp - zbor în formaţii. Nu fac asta pentru că au telefoane celulare mici şi vorbesc una cu cealaltă(mai multe râsete). Ele se conectează la frecvenţa electromagnetică a “păsărilor”. Şi, toate se acordează cu această frecvenţă.

Şi, când frecvenţa păsării spune, “Schimbă aripa în acest fel sau altfel”, atunci toţi schimbă. Ele pur şi simplu răspund la frecvenţa păsărilor. Ele nu au nevoie de un creier mare pentru a depozita informaţii pentru că le primesc din afară.

Acest fapt se întâmplă cu aproape toate animalele sălbatice. Ele se leagă la frecvenţa speciei lor. Copacii vorbesc unul cu altul, comunică prin undele electromagnetice pe frecvenţa lor specifică. Corpul vostru face acelaşi lucru. Celulele şi moleculele îşi vorbesc pe o anumită frecvenţă, frecvenţe electromagnetice care permite comunicarea. Acestea nu au nevoie de un creier.

Dragi Shaumbra, este o frecvenţă aici de asemenea, o frecvenţă spirituală, pe care voi ajutaţi să fie creată. Aceasta se numeşte frecvenţa, ”Shaumbra”. Aceasta nu este o energie electromagnetică tipică la fel ca şi cea care înconjoară Pământul. Este un tip de frecvenţă multi - dimensională. Nu se întâmplă de multe ori ca umanii să se lege în general de orice tip de frecvenţă. Umanii au învăţat cum să se stăpânească pe ei înşişi în interiorul elementelor lor biologice proprii. Ei, umanii se bazează mult pe mintea şi corpul lor. Ei ignoră ecoul comunicaţiilor care merg între corp şi minte sau doar în interiorul corpului. Ei, umanii, nu comunică unul cu altul pe aceste tipuri de frecvenţă.

Deci, noi am lucrat cu voi, Shaumbra - voi aţi lucrat silitori - aţi ajutat să construiţi acest Nou tip de - “frecvenţă”, este cuvântul cel mai bun într-adevăr - Cauldre ne întreabă aici - un Nou tip de frecvenţă care este o parte a energiei electromagnetice. Este o parte - cum să spun - spiritual - magnetic. Este parte de cosmo - magnetic - sau cos-metic, aşa cum aţi numit-o voi (râsetele audienţei).

Şi aceasta a fost gluma mea! (Mai multe râsete).

Deci, voi începeţi să creaţi această frecvenţă pe care o puteţi aborda şi o puteţi folosi să comunicaţi mai bine unul cu celălalt. Folosiţi, ca să comunicaţi cu alţi umani atunci când ei îşi permit să abordeze această frecvenţă. Acest tip de frecvenţă nu este rezidentă aici pe Pământul Vechi. Este creată şi menţinută pe Pământul Nou. Este furnizată ca un tip direct de verigă între Vechi şi Nou pentru cei dintre voi care aleg să meargă pe Pământul Nou după ce părăsiţi corpul fizic şi astfel vă veţi putea conecta şi veţi putea comunica uşor cu Pământul Vechi.

Deci, dragi Shaumbra, este mai mult decât cele spuse, se întâmplă mai multe transformări la nivel energetic pe Pământ, şi în jurul vostru, toate acestea conducând la acest eveniment din 2007, săritura quantum, în ziua 18, luna Septembrie, când nu prea o să se întâmple nimic (ceva râsete) dar după această dată totul se schimbă în mod radical.

Deci, în timpul acesta noi dorim ca voi să fiţi foarte conştienţi de tot ceea ce se întâmplă în jurul vostru de asemenea. Noi dorim ca voi să observaţi totul, să simţiţi şi să ascultaţi, pentru că voi veţi fi multi-dimensionali, pentru că voi învăţaţi să procesaţi informaţie, nu numai în creierul vostru, dar şi în centrul vostru divin, cu această frecvenţă a Saumbrei complet nouă. Noi dorim ca voi să ascultaţi şi să fiţi conştienţi cu fiecare parte a fiinţei voastre.

Răspunsurile au să fie în general foarte, foarte simple, până la un moment dat când va apare îndoiala privind răspunsurile pe care le primiţi pentru voi înşivă. Când voi întrebaţi, când voi observaţi corpul vostru, de exemplu, răspunsurile au să fie foarte simple. Voi deja o să ştiţi cu adevărat ce să faceţi. Voi pur şi simplu nu sunteţi singuri.

Răspunsul la întrebări cum ar fi; ce să faceţi cu cariera voastră proprie, cu relaţia voastră proprie, sunt exact în faţa voastră. Simplu. Vouă uneori vă este frică să le priviţi şi să luaţi o hotărâre. Voi vă întrebaţi cum au să apară aceste răspunsuri. Voi vă întrebaţi despre efectele care apar odată cu deciziile luate. Să nu vă mai îngrijoraţi pentru toate acestea. Luaţi decizia, şi toate celelalte bucăţi necesare picturii complete au să intre în joc.

Voi creaţi scenarii uneori atunci când trebuie să luaţi o decizie. Vă este frică de cele mai proaste situaţii, şi atunci vă blocaţi pe voi înşivă din această cauză. Faceţi o alegere în fiinţa voastră, în acest moment de Acum. Toate elementele atunci au să intre în joc pentru voi. Dar, dacă nu faceţi niciodată alegerea, atunci elementele nu pot lucra niciodată pentru voi. Acest lucru este atât de simplu.

Fiţi atenţi la ceea ce se întâmplă în lumea din jurul vostru. Se schimbă, dar nu este rău. Există o tendinţă de a judeca aceste schimbări, uneori sunteţi ruşinaţi de umanitatea voastră proprie, sunteţi ruşinaţi de prietenii voştri umani. Noi vrem ca voi să fiţi conştienţi de mişcarea energiei chiar acum. Să nu o judecaţi. Pur şi simplu fiţi conştienţi de ea şi de mişcarea ei. Fiţi conştienţi de cei care trec pe partea noastră – fiţi conştienţi de ce fac acest lucru - răspunsurile sunt chiar simple.

Uneori voi încercaţi să găsiţi răspunsul adânc, adânc, adânc în interiorurl creierului vostru. Voi nu trebuie să mergeţi acolo. Răspunsurile sunt la suprafaţă chiar acum pentru voi.

Fiţi foarte conştienţi de ceea ce se petrece în corpul vostru. Şi, din nou, aşa cum am spus noi, “Aruncaţi afară regulile şi dietele”. Ascultaţi corpul vostru. Acesta ştie cum să comunice. Acesta ştie cum să vă vorbească vouă şi lui însuşi de asemenea. Nu va vorbi exact în cuvinte umane, în limbaj uman. Acesta vă va vorbi în cunoaştere. Vă va vorbi pe frecvenţa Shaumbra.

Deci, fiţi foarte conştienţi în lunile care vin cu ceea ce într-adevăr se întâmplă acolo afară şi înăuntrul fiinţei voastre biologice.

Deci, noi am avut veselie aici la deschiderea noastră, am observat cum Kuthume a mers la fiecare dintre voi, şi va reamintit mai întâi de energiile lui, şi de a vă pregăti pentru lucru aici. Acest fapt ne dă oportunitatea să discutăm un pic.

Acum, de fapt înainte să mergem la mâncare (audienţa oftează şi râde)... unii dintre voi aţi crezut - cum să spun - că noi ajungem să terminăm (mai multe râsete) Dar, restul este foarte scurt.

Eu aş vrea să vă spun o mică poveste. A trecut un timp de când nu am spus o poveste. Eu aş vrea să dedic povestea soţiei mele pe care am avut -o în zilele lui Tobias, cu mulţi, mulţi ani în urmă... Annei şi energiei ei. Eu voi numi această poveste “Anna, Luptătoarea”. În timp ce eu îi dedic energia din dragoste şi umor, vă spun că această poveste nu este o poveste întreagă despre ea.

Dar, ea înţelege, şi eu am întrebat-o înainte de această adunare dacă pot să împărtăşesc această poveste. Povestea de asemenea este şi a voastră. Şi, povestea are implicaţii în ceea ce se întâmplă chiar acum în vieţile voastre.

Anna a fost un înger, ca şi voi care aţi ales să veniţi pe Pământ şi să vă luaţi un corp fizic şi să treceţi prin multe, multe, multe vieţi - noi nu o să trecem prin toate vieţile astăzi - ea a ales să treacă prin multe vieţi pe Pământ. Şi, ca mulţi dintre voi, ea a învăţat că trebuie să ajusteze pe acest Pământ energiile de dualitate foarte grele şi dure ale corpului fizic.

În special, în zilele Atlantei, zile în care Anna a avut mari dorinţe şi ambiţii. Şi, ea a descoperit posibilitatea de tratarea a energiilor inerente ale Pământului, plusul şi minusul, sau yin şi yang - pentru a desăvârşi ceea ce a vrut să facă - şi în cele din urmă a făcut – s-a decis că trebuie să fie o luptătoare. A trebuie să fie tenace. A trebuit să lupte pentru ceea ce a simţit că este bine. A trebuit să se lupte pentru partea ei literală şi figurativă.

În zilele Atlantei, în special, Anna a fost în Templul lui Tien cu noi. O parte din responsabilitatea ei a fost să lucreze cu cei din afară, să lucreze cu organizaţii, şi cu tipurile de guverne, şi cu grupurile Atlantului, şi la sfârşitul zilei, să lucreze cu cei care au căutat să consume şi să înfrângă tot Atlantisul. Şi, Anna a învăţat să devină o luptătoare minunată, luptând pentru drepturile noastre, cei care eram în templu, şi în fine luptând pentru cei care au fost persecutaţi de energiile lui Azura, care a încercat - cum să spun - să preia totul.

Dar, dragi prieteni, această calitate de a fi o luptătoare a continuat pentru Anna, chiar şi în viaţa în care eu m-am căsătorit cu ea, în timpul lui Tobias. Ea a fost o dragă şi iubitoare soţie. S-a ocupat de familie. Ea într-adevăr, într-adevăr a purtat pantalonii în familie (râsetele audienţei).

Dacă nu ar fi fost ea, eu poate aş fi trăit abătut şi nu m-aş fi întors înapoi. Dacă nu ar fi fost ea, eu poate aş fi fost închis, în aceea viaţă fiind considerat puţin lunatic, pentru că mie mi-a plăcut să conduct o orchestră fără nici un muzician prezent (multe râsete)... aşa cum încă aş vrea să fac. Da, eu am avut o orchestră în imaginaţia mea care a cântat tot timpul. Şi, noi am compus muzică, şi am cântat pur şi simplu numai pentru mine.

Deci, Anna a fost într-adevăr o luptătoare, şi ea a ajutat - cum să spun - să menţine gospodăria în ordine. Ea m-a ajutat să merg drept pe multe căi. Şi, eu fiind un lunatic, ea a spus lumii că eu pur şi simplu sunt strălucit şi că ceilalţi este bine să ignore câteva comportamente excentrice. Deci, ea a fost o luptătoare şi acasă. Şi - cum să spun - noi am avut multe argumente unul pentru altul în timpul nostru petrecut împreună, uneori chiar certându-ne - cum să spun - chiar cu pasiune.

Ea a adus cu ea aceste calităţi de luptătoare şi de supravieţuire făcând lucruri folositoare, când eu, Tobias, am fost orbit de caca unei pasări. În acel timp eu nu am mai putut călători pentru rege. Nu am mai putut fi cumpărătorul regelui. Eu nu am mai putut asigura existenţa familiei.

Deci, energia Annei care a fost o luptătoare şi supravieţuitoare s-a ridicat. Şi, a început să facă afaceri cu familia regală. Cu toate că noi am fost evrei, ea a început să facă afaceri cu cei din familia regală. A cusut şi a ţesut ceea ce a adus bani familiei, punând mâncare şi puţin vin pe masa noastră. Deci, prin această energie de luptătoare şi de supravieţuitoare într-adevăr a înaintat.

Anna este pe Pământ acum, nu cea pe care mulţi dintre voi ştiţi, nu - cum să spun - dar ea este pe Pământ, şi noi avem o relaţie minunată în acest timp.

Deci, dragi prieteni, energia ei, energia de luptătoare a continuat şi ea s-a bazat pe această energie mult mai mult decât trebuia - dacă acest fapt vă sună familiar vouă - ea s-a bazat pe această energie de luptătoare în multe vieţi, în Europa, în zilele războiului, dar şi în alte zile - cum să spun - Ea a fost o luptătoare.

Şi, ea a venit în această viaţă pe Pământ unde trăieşte cu acea energie tenace de supravieţuitoare. Ea a venit ca Shaumbra. Ea a venit pentru a alege să dezvolte energia ei spirituală proprie, să se mute în afara dualităţii. Şi, a încercat să se folosească de energia de luptătoare / supravieţuitoare pentru a se lupta pentru calea ei în dualitate, şi să lupte pentru calea ei în Energia Nouă - dacă acest lucru vă sună familiar la oricăruia dintre voi.

Ea a încercat să lupte cu lucrurile existente în mintea ei şi în corpul ei. Şi, în acest proces, ea s-a epuizat. Cu toate că am fost apropiaţi unul de celălalt, a fost foarte dificil de comunicat cu ea în această viaţă.

Luptele ei au fost intense - luptele în relaţii - şi serviciu - şi în toate aspectele din viaţa ei... dar în special în călătoria ei spirituală... a încercat să lupte cu calea ei... a încercat să lupte cu întunericul din interiorul ei, aşa cum am vorbit la ultima noastră întâlnire... a încercat să lupte cu calea ei, prin mentalul ei.

Ceea ce s-a întâmplă, dragi Shaumbra, a fost că toate aceste energii s-au intensificat atât de mult încât până la urmă, ea, a fost implicată într-un accident de maşină şi a fost foarte aproape de a veni înapoi la mine, pe partea aceasta. Ea a fost în spital pentru o perioadă lungă de timp. Era în refacere, şi a fost nevoită să se bazeze pe alţii să o servească să-i aducă medicamente şi mâncare. A trebuit să se bazeze pe alţii să-i golească plosca. A trebuit să se bazeze pe ei pentru orice lucru mic. Energia ei de luptătoare / supravieţuitoare nu a putut face nimic.

Chiar şi în convalescenţă acasă, ea a trebuit să se bazeze pe alţii care au avut grijă de ea.

Şi, în timp ce a încercat să aducă înapoi energia de luptătoare, aceasta pur şi simplu nu a lucrat. Ea şi-a dat seama că acesta ar arunca-o în afara procesului ei de vindecare, şi astfel corpul ei ar putea recădea, iar ea ar deveni mai bolnavă cu fiecare gest în care ar încerca să aducă înapoi energia de luptătoare. Ea a realizat că i-a supărat şi pe alţii cu energia ei de luptătoare când a adus-o în manifestare. Ea a aflat acest lucru în interiorul corpului, minţii şi spiritului ei. A aflat că nu mai putea bate aceiaşi cale.

A descoperit ceva frumos pur şi simplu într-o noapte când Kuthume a venit la ea... pentru că s-a părut că eu nu pot ajunge până la ea. El a mers la ea, şi ea a văzut şi a simţit auriul copleşitor care a venit de la Kuthume. Şi, ea a ascultat... a ascultat. Kuthume a călăuzit-o într-un principiu foarte simplu, dar profund, care lucrează şi pentru voi chiar acum... este foarte simplu. Viaţa nu are nevoie de nici un efort. Este fără nici un pic de stres.

Iar, principiul este acesta, TOATE ENERGIILE CAUTĂ REZOLUŢIE. Fiecare bucăţică de energie din interiorul vostru şi din jurul vostru, din trecut, şi din momentul de Acum caută rezoluţie.

Voi spuneţi, “Dragă Tobias, noi am aşteptat să auzim acest lucru” Dar, este atât de simplu şi profund. Corpul vostru doreşte să se vindece pe el însuşi chiar acum. Şi într-adevăr o face. Dar, corpul nu poate face acest lucru dacă interveniţi, dacă încercaţi să dictaţi şi să aveţi pretenţii, dacă sunteţi precum Anna, şi încercaţi să luptaţi cu drumul vostru prin dezechilibru, dacă încercaţi să gândiţi drumul vostru prin această luptă.

În mod natural corpul doreşte să-şi găsească rezoluţia perfectă şi echilibrul perfect. Fiecare părticică de energie doreşte rezoluţie, doreşte echilibru, şi apoi vrea să se extindă. Imaginaţi-vă că principiile simple lucrează pentru voi în viaţa voastră... în corpul vostru... în mintea voastră. Oh, acele energii din mintea voastră... ele vor să fie echilibrate. Ele vor rezolvare la orice conflict care este acolo. Ele vor mai mult decât vreţi voi. Fiecare părticică de energie din viaţa voastră personală doreşte rezolvare.

Toate energiile vor să vină înapoi în felul Noii Energii. Ele caută acest lucru. Ele au să o facă într-un mod natural dacă le permiteţi. Dacă vă menţineţi în spaţiul sigur, vă opriţi să luptaţi cu calea voastră trecută, deveniţi observatorii, şi vedeţi că fiecare părticică a energiei doreşte şi găseşte rezolvare. Fiecare părticică a energiei caută echilibru. Întunericul nu caută să învingă lumina, şi nici invers. Ele caută să ajungă la o nouă înţelegere, şi aceasta să se extindă în Energia Nouă.

Fiecare aspect al vostru din trecut caută rezoluţie. Ele nu trebuie să fie împinse sau forţate sau obligate sau păcălite.

Noi am vorbit mai înainte despre finanţe, banii în viaţa voastră, dezechilibrul acesta fiind chiar acum în interiorul vostru. Dezechilibrul energiilor abundenţei caută rezoluţie. Ele vor această rezolvare neapărat.

Voi sunteţi cei care staţi în drumul acesteia... voi credeţi că trebuie să controlaţi fiecare părticică şi bucăţică... voi aveţi energia Annei, dorinţa de a vă lupta şi de a depune efort. Toată fiinţa voastră doreşte abundenţă. Aceasta doreşte să extindă abundenţa.

Toată fiinţa voastră doreşte echilibru mental, doreşte să nu trebuiască să luaţi medicamente, să nu trebuiască să mergeţi la sfătuitori în fiecare săptămână. Chiar şi părţile din voi care sunt cele mai - cum să spun - ascunse şi vă creează cele mai mari păcăleli, ele fac acest lucru pentru că doresc să se re-echilibreze. Ele nu ştiu cum să vă atragă atenţie, deci ele fac totul într-un fel aiurit - mintea voastră vă vorbeşte în felul cel mai aiurit posibil. Aceasta doreşte echilibru.

TOATE ENERGIILE CAUTĂ REZOLUŢIE, ECHILIBRU, ŞI APOI EXTINDERE.

Întunericul nu vrea să fie lăsat afară în frig niciodată şi nici lumina. Energia de iubire din interiorul vostru nu doreşte să fie ignorată niciodată. Este atât de uşor, Shaumbra, în special când voi sunteţi în conştiinţa în care sunteţi. În special când vă mutaţi în Energia Nouă, acest lucru este foarte uşor.

Noi o să vă cerem aici o favoare specială. Noi vă cerem o sesiune de treizeci de minute ale energiei de rezoluţie sigure la adunarea voastră viitoare de Shaumbra la Santa Fe, condusă de cea care aduce energia lui Quan Yin, condusă de Maestra Respiraţiei... doar treizeci de minute în acest an (râsetele audienţei... în conferinţa din anul trecut sesiunea de respiraţia a fost mai lungă, de 45 de minute). Voi aţi devenit atât de puternici. Va fi respiraţia, dar va fi şi şederea voastră într-un spaţiu sigur împreună... un loc unde voi nu faceţi nimic... voi nu trebuie să împingeţi elementele... sau să le cereţi ceva... sau să cerşiţi de la ele... unde voi puteţi fi într-un spaţiul sigur, permiţând energiilor să se re-echilibreze pe ele însă-le într-un mod natural.

Ştiţi voi, că tehnica cea mai eficientă şi puternică pe care o puteţi folosi unul cu celălalt este: - doi umani stând împreună liniştiţi, unul care menţine energia, iar celălalt permite ca re-echilibrarea să aibă loc... fără mişcări de mâni... fără împingerea energiilor... fără să faceţi mişcări circulare cu mâna... fără a scana, fără incantaţie, sau orice altă metodă, ci pur şi simplu stând într-un spaţiu sigur.

Toate energiile caută rezolvare. Orice dezechilibru care este în interiorul vostru doreşte echilibrare. Stând în acel spaţiu sigur pentru câteva minute, voi permiteţi tuturor problemelor să intre în echilibru. Desigur, voi o să simţiţi că ceva se întâmplă în interiorul vostru, în timp ce energia ajunge la un nou echilibru. Voi o să simţiţi schimbările din biologicul voastră şi din mentalul vostru.

Uneori sistemul vostru o să trebuiască să arunce şi să scape de lucruri care nu vă mai servesc. Uneori voi o să treceţi prin câteva procese fizice interesante. Şi, Cauldre verifică aici - da, în special simptome precum gripa, gripă pentru care doctorii se scarpină în cap, dându-vă tot felul de medicamente... prea multe. Corpul vostru pur ţi simplu se ajustează. Corpul eliberează lucruri care nu-i mai servesc. Elementele vin înapoi împreună.

Energia caută rezolvarea în mod natural. Întunericul şi lumina nu vor să se lupte. Masculinul şi femininul nu vor să aibă diferenţe unul cu altul. Susul şi josul nu vor să scape unul pe altul.

Dragi prieteni, toate energiile caută rezoluţie. Acestea nu vin înapoi - cum să spun - simplu într-o starea de singularitate. Ele vin înapoi multiplicate, dar echilibrate şi doresc extindere. Este simplu. Este unul dintre lucrurile pe care noi vă rugăm să NU le faceţi complexe. Este foarte simplu.

Voi puteţi practica acest lucru în momentul de Acum când stăm împreună. Permiteţi corpului şi mentalului vostru să intre în echilibru... toate corpurile doresc acest lucru. Fiecare celulă în fiinţa voastră doreşte să fie echilibrată, sănătoasă, vie şi energizată. În energia sigură acesta se poate întâmpla.

Deci, dragi Shaumbra, acesta este mesajul nostru simplu de astăzi... aşa cum permiteţi energiilor să vină înapoi în echilibru, aşa cum permiteţi să-şi găsească rezolvarea lor, vă oferiţi încă o oportunitate să aveţi imaginaţia deschisă... să fiţi capabili să vedeţi dincolo de a 3-a dimensiune în care trăiţi... să vedeţi dincolo, să vedeţi toate celelalte realităţi... să vedeţi un potenţial mai mare pentru viaţă, viaţă pe Pământ, viaţă pe Pământul Nou... un potenţial ce merge mult dincolo, pur şi simplu trăind în corp fizic pentru 80-90 de ani... un potenţial ce cuprinde spiritul şi la fel fizicul... potenţial pe care voi toţi îl aveţi fiind într-un corp, dar şi în spirit.

Voi ajutaţi să creaţi acest lucru. Voi ajutaţi să faceţi acest lucru. Kuthume vine acum să faciliteze această experienţă multi - dimensională în care intraţi. Fiţi atenţi la tot ce este în voi şi în jurul vostru.

Noi l-am întrebat - cum să spun – pe Cauldre dacă vrea să fie voluntar pentru o experienţă în dezechilibru pentru ai da înţelegere şi empatie, să se ajute pe el însu-şi să înţeleagă cum este - cum să spun - o anomalie atunci când corpul se schimbă. Noi nu spunem că nu este bine să vedeţi un doctor. Este întotdeauna bine să vă controlaţi de două ori.

Dar, controlaţi-vă mai întâi pe voi înşivă. Întrebaţi-vă de ce treceţi prin această experienţă... ce se întâmplă în interiorul vostru? Controlaţi aceste stări împreună cu noi cei de pe partea aceasta. Într-adevăr, controlaţi şi cu medicii profesionali dacă credeţi că este necesar, pentru că ei uneori au perspicacitate şi înţelepciune de asemenea. Şi, voi o să vedeţi - aşa ca şi Cauldre - că şi ei de asemenea pot fi în Energia Nouă.

Deci, dragi Shaumbra, a fost o plăcere să fim aici cu voi. În câteva zile o să avem acest tranzit al planetei Venus. Noi o să vă oferim o palmă energetică mică pentru voi (ceva râsete) să vă ajutăm să faceţi schimbarea, schimbarea acestor probleme Vechi al finanţelor şi a iubirii. Şi, apoi vom pleca de acolo cu voi. Unii dintre voi încă mai văd  - cum să spun - partea din urmă a cometelor care au fost aşa de aproape de Pământ, şi care au furnizat o energie incredibilă. Unii dintre voi poate văd aceste comete prin telescoape sau prin alte instrumente. Ele sunt aici pentru ca să furnizeze toate energiile acestui timp potrivit.

Noi aşteptăm adunarea noastră de luna viitoare, adunarea Shaumbra. Oh, noi ne pregătim aici. Noi chiar coacem prăjiturele de ciocolată pentru voi (ceva râsete). Noi o să avem chiar o distribuţie ce se vor alătura vouă, vor veni mulţi invitaţi. Şi, din nou, noi o să vă cerem o perioadă de treizeci de minute pentru permiterea energiilor să se întoarcă înapoi în echilibru. Când sunt sute de Shaumbra împreună în cameră, şi zeci şi zeci de mii legate prin internet, când stăm cu toţii în energia sigură şi permitem energiilor să ajungă la rezoluţie, noi o să realizăm o schimbare uriaşă în voi şi un potenţial uriaş pentru Pământ.

Dragi Maeştri, aduceţi-vă aminte cine sunteţi. Aduceţi-vă aminte de ce aţi ales să veniţi aici pe Pământ. Spuneţi-vă vouă înşivă acest lucru tare. Voi ştiţi cine sunteţi. Comunicaţi-vă vouă. Uneori vouă vă este frică să spuneţi prin cuvinte cine sunteţi. Spuneţi-vă. Uitaţi-vă în oglindă şi comunicaţi-vă vouă. Aduceţi-vă aminte că sunteţi Maeştri... de ce sunteţi pe Pământ... şi de ce aţi ales să rămâneţi aici

ŞI AŞA ESTE!

 

Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţie prin Geoffrey Hoppe.

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere a lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încît noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

© Copyright 2004 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved