SERIA ENERGIE NOI

“SHOUD 11”: ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI

5 IUNIE 2004

 

Şi aşa este, dragi Shaumbra, că noi continuăm cu energia acestei zile... energia spre care totul vine pentru rezolvarea ei, pentru echilibrul ei... şi pentru continuarea lărgiri ei... din nou, o noţiune atât de simplă... o noţiune atât de dinamică... o energie cu care puteţi acum lucra pentru vindecare, şi pentru facilitarea vindecării. Nu toţi umanii cu care lucraţi vor să îmbrăţişeze această şansă pentru procesul de vindecare. Ei încă mai vor să aibă bătălii în interiorul lor şi în lumea din jurul lor, la fel ca în povestea cu Anna.

Dar, o să fie un grup de Shaumbra şi în curând mulţi, mulţi alţii care au să permită să aibă loc acest proces foarte simplu, un proces de revenire înapoi, la rezolvarea elementelor. Aşa cum a fost împărtăşit împreună cu acest grup mai înainte, întunericul nu este ceea ce apare a fi, dar nici lumina nu este ceea ce pare a fi. Acestea sunt aprecieri, acestea sunt opinii care au fost plasate pe energii... întunericul a preluat toate atributele negative... toate lucrurile pe care voi nu le-aţi vrut... toate lucrurile la care va fost frică să vă uitaţi.

Dacă ar fi trebuit să curăţiţi şi să daţi la o parte toate aceste energii negative şi percepţii, voi aţi fi aflat că întunericul nu este ceea ce voi aţi crezut că este. Întunericul nu este de loc ceea ce voi credeţi că este. Întunericul are frumuseţe. Are profunzime. Este reflecţia luminii. Face parte din energia Creatorului.

Deci, dragi prieteni, - întunericul - doreşte rezolvare. Acesta doreşte să fie eliberat din acest rol şi din această sarcină care i-a fost dată. Lumina şi întunericul doresc să vină înapoi într-un fel de căsătorie, într-un fel de reuniune, şi să creeze odrasla lor propriu, să spunem aşa. Ele vor rezolvarea acestei situaţii. Fiecare parte din fiinţa voastră doreşte rezolvare.

Există o rezolvare care are loc în afara voastră. Voi vedeţi acest lucru în lumea voastră exterioară, rezolvarea care încă se mai luptă, energiile care se luptă una cu cealaltă. De aceea noi am împărtăşit povestea Annei astăzi, pentru că ea s-a luptat cu ea însăşi, cu interiorul ei şi cu exteriorul ei un timp aşa de îndelungat.

Există ţări care se luptă între ele. Ele încearcă să găsească rezolvare, uneori într-un fel care nu are nici un sens, dar energiile încearcă să se joace una cu alta, încearcă să rezolve diferenţele şi să se redescopere pe ele însă-le. Sunt umani care se bat unul cu altul încercând astfel să rezolve diferenţele lor.

Uneori energia înţepeneşte. Voi vedeţi acest lucru în războaie care continuă parcă pentru totdeauna, şi în relaţii care sunt construite pe bătălii. Acestea nu ştiu cum să se elibereze din înţepenire. Dar, în miez, în profunzime energia doreşte această eliberare şi rezolvare. Cu cât mai mult nu-şi găseşte făgaşul în exterior, cu atât mai mult ţipă şi plânge pentru călăuzire, şi pentru asistenţă.

Energia caută rezolvare... şi o SĂ o primească într-un fel sau altul. Voi învăţaţi să faceţi acest lucru aici în Energia sigură Nouă, într-un mod tăcut, fără stres, într-un fel care să nu vă sfâşie niciodată. Lumea de afară încă nu ştie cum să obţină acest lucru. Lor le este frică. Ei simt că trebuie să apere gazonul şi teritoriul lor. Ei simt că trebuie să posede cota lor de echilibru. Dar, în curând ei se vor simţi obosiţi de acest joc. Au să vină să-i caute pe umanii, pe Shaumbra, care întruchipează Energia Nouă, care întruchipează noul fel de a trăi împreună cu energiile care vin înapoi în echilibru şi apoi se lărgesc încă odată.

Dragi prieteni, toate aceste lucruri vă sună familiar, şi această energie nouă sună. Este la fel ca energia omniversului care a existat pentru o perioadă de timp. Acesta însă a fost înţepenită. Acesta este motivul pentru care aţi ales voi să veniţi pe Pământ... să găsiţi rezolvare... să găsiţi echilibru... şi să permiteţi acestei energii să continue să se lărgească încă odată, dar într-un fel diferit. Voi experimentaţi toate acestea acum în viaţa voastră personală – şi anume; cum să ieşiţi din acel făgaş... cum să lăsaţi ca energiile să vină înapoi în echilibru... şi apoi să continue lărgirea expresiei Spiritului. De aceea noi am lucrat cu voi pe mai multe dimensiuni.

Cauldre ne spune că noi mergem aşa la nesfârşit... şi avem întrebări de primit aici (râsetele audienţei) Am terminat!

 

Întrebare de la Shaumbra 1: (prin Internet citită de Linda)

Eu am o întrebare pentru Tobias, te rog. Fiul meu a trecut pe partea cealaltă în data de 27 Aprilie. De ce a plecat atât de repede? Este ceva ce poate Tobias să-mi spună acum?

Tobias:

Într-adevăr... fiul tău a făcut parte din ceea ce noi numim drăguţul plan B. În Planul A, au fost un grup de umani, pe care tu îi cunoşti ca şi pe tine însăţi Shaumbra, şi care au venit în această viaţă la timpul potrivit pentru a începe această mişcare a energiei în Nou. Noi am ştiut că o să fie dificil. Voi aţi ştiut că o să fie dificil. Au să fie multe, multe provocări de-a lungul drumului.

Nu s-a ştiut dacă tu - nici unul dintre voi nu a ştiut - poate să îndure toate aceste provocări în fiinţa voastră. Desigur mulţi, mulţi Shaumbra au plecat. Unii dintre ei au plecat mai devreme; unii de mâna lor, iar alţii de boli pe care şi le-au creat ei înşişi în interiorul fiinţei lor. Aceştia au fost cei pe care noi îi numim “Echipa A”

Mulţi dintre voi sunteţi aici încă, cei care vă conectaţi cu această informaţie.

Dar, a existat un grup de susţinere. Şi, acesta a fost “Echipa B”.

Dacă doriţi să nu acceptaţi sarcina voastră (ceva râsete), următorii vor veni să continue munca pe care voi aţi făcut-o deja. Fiul tău a fost unul dintre aceştia. Tu l-ai ştiut pe el din multe alte vieţi, nu ca fiu, ci ca partener, şi ca tovarăş. Aţi lucrat împreună în regate îngereşti. Şi tu ai devenit “Jucătorul A” şi el a devenit “Jucătorul B”.

Şi, când acest lucru a fost realizat de amândoi, şi anume; că tu ai să continui aici, că ai făcut o muncă minunată, el a putut fi eliberat din rolul lui. El a putut pleca de pe Pământ. El a plecat în acest timp de pe Pământ pentru că a dorit să sfârşească acest ciclu de viaţă ca să poată veni înapoi foarte curând, foarte curând ca ceea ce voi numiţi copii “de cristal”, eliberaţi de calea Energiei Vechi, pot veni înapoi pe Pământ foarte repede. El se pregăteşte acum.

Şi, noi nu vrem să dăm o dată specifică, dar planul lui este să te cunoască din nou în această viaţă, tu ca “Jucător A”. Şi, el vrea să se conecteze cu tine încă odată, doar energetic pe Pământ. Deci, nu este un lucru trist. El a servit scopul lui, şi apoi el a vrut să se mute la nivelul lui următor propriu. Deci, el este... energia lui este tot timpul în jurul tău. Şi, este - cum să spun -puţin mai diferit faţă de cum ai ştiut atunci când a fost pe Pământ. Noi îţi mulţumim, şi noi ştim că tu o să înţelegi.

 

Întrebare de la Shuambra 2: (o femeie la microfon):

Tobias, salutări cu iubire şi apreciere pentru tot ceea ce faci pentru noi toţi. Eu am o întrebare astăzi din două părţi. Cum este o entitate pe numele de Dakkon (nu este sigur dacă s-a scris corect, pronunţat duh-CONN) şi Kuthumi asociaţi, sau sunt ei unul şi acelaşi? Şi, din ce parte a Ordinului de Arc aparţine entitatea Dakkon?

Tobias:

Această entitate pe care cunoşti ca Dakkon este... eşti tu. Este un aspect de-al tău. Este ceea ce tu ai numi un suflet superior. Acesta este spiritul tău şi divinitatea ta care se conectează.

Şi, într-adevăr tu lucrezi cu energiile lui Kuthumi. Noi ştim că uneori este greu de imaginat că această energie - ce apare mai mult din afară - este mult parte din tine, dar într-adevăr este. Este - cum spun - şi tu eşti cu multe, multe faţete aici. Şi, aceasta este una dintre oportunităţi pentru tine, să te uiţi dincolo de umanitatea ta proprie, să te uiţi la Maestrul care într-adevăr eşti, şi să te uiţi la măreţia ta proprie. Dar acesta, Dakkon, este cine eşti tu, şi de aceea se manifestă aşa de puternic prin tine în ultima vreme, şi se face cunoscut şi altora. Şi, Kuthumi şi tu v-aţi cunoscut într-un număr de vieţi, deci este o apropiere naturală între voi. Mulţumesc.

Întrebarea de la Shuambra 3: (prin Internet citită de Linda)

Hello, Tobias. Tu vorbeşti deseori despre Shaumbra care aleg lucruri ce apar apoi în viaţă, cum ar fi; boală debilitate, pierderea celor dragi, pierderea serviciului, şi multe alte provocări majore. Cine face cu adevărat alegerea ? Eu ştiu umanul din “mine” cu care mă identific, şi care sigur nu a ales provocările copleşitoare. Şi, mulţi alţi Shaumbra cu care am vorbit simt acelaşi lucru, întrebându-se pe ei înşişi, “Cum am ales acest lucru pentru mine însumi?”

Se pare că este un mod elegant de “a scăpa” de răspunsul la astfel de întrebări cum ar fi “tu ai ales”, pentru că este locul unde nu este conştiinţă, cunoaştere, sau conectare pentru acest fel de alegeri. Dacă însă alte părţi a subconştientului meu face aceste alegeri, care este punctul în care ne numim umani, Creatori? Mulţumesc.

Tobias: Dragule, cine gândeşte prea mult prin mintal.... (râsetele audienţei), când te opreşti să analizezi... şi te opreşti din disecare... şi te opreşti să descifrezi totul... şi îţi permiţi ţie însuţi încă odată şi pentru totdeauna să-ţi deschizi inima – ceea ce tu crezi că ai făcut, dar inima ta este atât de închisă chiar acum - tu o să înţelegi că tu nu alegi prin mentalul tău ci prin Spiritul tău. Spiritul tău caută rezolvarea lui proprie şi echilibrul lui propriu. Şi, nu va permite să te vadă că te pui pe tine însuţi în complicaţiile în care mentalul tău te-a pus. Şi, spiritul o să aducă tot din mare iubire şi înţelegere pentru a te scoate afară din căile tale mentale. Mulţumesc.

 

Întrebare de la Shaumbra 4: (O femeie la microfon)

Hello, Tobias. Mulţumesc din nou că ai răspuns la toate întrebările mele.

Eu am totuşi o întrebare despre Parcul Yellowstone. Se pare că se manifestă ceva stres acolo. Şi, eu mă întreb... tu ai spus că schimbările Pământului nu au să fie aşa de rele acum. O să fie totuşi nelinişti în Yellowstone?

Tobias:

Yellowstone, acea arie despre care vorbeşti, are- cum să spun - a trecut deja prin multe schimbări. Şi, noi nu vedem că acesta o să devină o arie semnificativă. Această zonă a permis deja să aibă loc multă curăţenie. Şi - cum să spun – au să fie multe lupte acolo mai mult între umani decât între energiile pământului ca atare. Acest loc va fi un loc foarte interesant în următorii câţiva ani de proprietate şi reguli şi - cum să spun - infiltrarea dezvoltării, şi chiar energii care vor afecta frumuseţea pământului de acolo. Deci, mai mult nimic, o să fie un conflict uman mai mult decât un conflict al Pământului.

Shaumbra 4:

Mulţumesc.

Întrebare de la Shaumbra 5:(prin Internet, citită de Linda).

Care este viaţa pe care o alegem? Eu simt că stau pe loc, aşteptând ceva, şi trecând prin emoţii!

Cum ar fi viaţa - lucrând pentru bunăstarea celorlalţi... lucrând pentru bunăstarea Mamei Pământ... sau luând fiecare zi ca atare în timp şi îmbrăţişăm ceea ce este oferit?

Tobias:

Întrebarea are răspunsul ei propriu (râsetele audienţei)

Este vorba despre a îmbrăţişa viaţa şi este vorba de a înţelege că viaţa nu este ceea ce tu ai gândit despre ea înainte. Viaţa se schimbă şi toate pasiunile vechi ies afară. Toate căile vechi de a face lucrurile ies afară. Şi, toate căile chiar şi a înţelegerii sau modului de a privi viaţa se schimbă de asemenea. Tu treci prin - voi toţi treceţi prin - această perioadă de a pierde ceea ce aţi crezut că a fost pasiunea voastră. Dar, a fost într-adevăr o cale a Energiei vechi limitate, un mod vechi de a privi lucrurile. Tu treci prin acest proces de schimbare de la 3-D, liniar uman la un înger multi-dimensional care se află într-un corp fizic pentru o perioadă scurtă de timp. Viaţa se schimbă complet.

Acum, în acelaşi timp mulţi dintre voi vă răzvrătiţi împotriva schimbării şi vă răzvrătiţi împotriva forţelor creatoare în interiorul spiritului vostru propriu care încearcă să vă mute dincolo de....., simplu încearcă să fie mai mare, mai gras, cea mai verde „omidă”. Aceste forţe în interiorul fiinţei voastre proprii, energiile voastre Creatoare, încearcă foarte gentil să vă înghiontească în procesul acesta complet de metamorfoză care va schimba precis totul în voi. Dar, unii dintre voi încă vor să menţină Vechiul, cuprinzând menţinerea pasiunilor Vechi. Acestea se schimbă. Acestea pleacă

Deci, într-adevăr, tu ai răspuns la întrebarea ta. Este vorba despre a îmbrăţişa fiecare aspect al vieţii. Nu este vorba despre a te dedica în serviciul umanităţii. Nu este vorba despre a încerca să schimbaţi lumea. Este vorba pur şi simplu de a vă permite vouă înşivă să treceţi prin acest proces uriaş chiar acum. Nu este un lucru egoist. Este un lucru necesar, pentru că atunci când vă permiteţi vouă înşivă să fiţi în această Energie Nouă, atunci sunteţi într-adevăr în cea mai mare formă în serviciu pentru alţii.

Dacă te-ai fi uitat din punctul nostru de vedere, tu ai vedea că - Cauldre ne provoacă aici - dar, noi trecem peste acesta (ceva râsete). Tu o să vezi că energia umanilor... acestea te privesc pe tine. Într-adevăr te privesc cum faci această schimbare incredibilă, pentru că atunci când treci prin ea, ceilalţi pot trece de asemenea prin schimbare. Umani care nici nu te cunosc, umani care nu o să-i întâlneşti în această viaţă pur şi simplu se bazează pe tine. Serviciul tău cel mai mare este să-ţi permiţi ţie însăţi să treci prin acest proces şi apoi să-ţi mulţumeşti ţie însăţi.

Acesta este lucrul cel mai mare pe care-l poţi face pentru tine. Şi, pur şi simplu îmbrăţişează viaţa.

Pe lângă aceste linii, Shaumbra, nu sunt mulţi ca voi care să-şi permită chiar să ia parte la plăcerea vieţii, pentru că voi gândiţi că o să fiţi înclinaţi spre această plăcere sau o să fiţi absorbiţi de ea, sau nu o să fiţi în stare să ieşiţi din această plăcere. Acesta este modul de gândire a Energiei Vechi. Voi v-aţi negat pe voi înşivă mult de tot. Este timpul să vă daţi iubire vouă înşivă în toate felurile... şi, da, să vă bucuraţi de plăcerile viaţii pe deplin. Îmbrăţişaţi viaţa în toate felurile. Mulţumesc.

 

Întrebare de la Shaumbra 6. (o femeie la microfon)

Tobias, este o plăcere şi onoare să fiu capabilă să vorbesc cu tine astăzi. Desigur, eu am ajuns la o comunicare perfectă pentru mine. Cu toate acestea, eu am o întrebare personală de pus din cauza acestui sindrom sau tipar care se pare că intră pe calea procedeului meu adevărat de stăpânire. Acest procedeu a fost cu mine pentru un timp lung. Eu am lucrat în domeniul ştiinţific mult timp, şi chiar acum am ieşit din acest domeniu pentru a explora noi căi. Şi, aşa cum am făcut acest lucru, mergând să deschid noi uşi, cu convingerea că am stăpânirea de sine în mâna mea, am fost surprinsă de lucrurile care mi s-au întâmplat, de oarece n-am primit recomandări bune de la oamenii cu care am lucrat, deşi eu m-am gândit că m-am înţeles bine cu ei. Deci, acest mister care apare pentru mine o să mă arunce direct în iad. Eu mă leagăn cu susul în jos, simţindu-mă complet uscată energetic din această cauză, pentru că mi se pare că este un mister. Şi, eu într-adevăr aş aprecia orice comentariu pe care tu îl ai despre acest tipar. Este o rădăcină adâncă în viaţa mea în acest punct.

Tobias:

Într-adevăr... într-adevăr, este o rădăcină adâncă, şi de asemenea este - cum să pun - o frică la nivelul foarte adânc de a te îmbarca în aceste „straie” noi. Într-un fel, este o energie pe care tu o atragi la tine mereu şi mereu şi care împiedică visul tău să devină o realitate. Este un lucru ciudat care ţi se întâmplă ţie la nivel energetic. Deci, tu poţi spune că la baza rădăcinii sunt aceste Energii Vechi care vor să vină înapoi în echilibru, dar totuşi te ţin intenţionat înapoi.

Sunt multe entităţi care facilitează manifestarea energiilor bune în rândurile Shaumbrei - chiar în această cameră - care pot sta cu tine în energia sigură, permiţând acestor energii ne-echilibrate din trecut şi până acum să-şi găsească nivelul lor propriu şi rezolvarea lor proprie. Nu este un lucru complex aici. Este nevoie doar să te adresezi acestor energii... cu ceva ajutor din afară.

Deci, noi am sugera, în ordine, pentru a de a te ajuta să ieşi din acest făgaş pe care tu l-ai  recunoscut, să lucrezi cu câteva entităţi care facilitează mişcarea energiilor. Ei nu trebuie să împingă sau să streseze ceva. Ei au să te ajute să respiri şi să intri în spaţiul sigur unde poţi să permiţi să aibă loc aceste schimbări. Este multă - cum să spun - este o dorinţă în interiorul conştiinţei tale şi în toată fiinţa ta să ieşi din acest lucru acum. Dar, încă mai ai o frică Veche care continuă să intre. Această frică este legată de a-ţi permite ţie însăţi să fi ceea ce eşti. Deci, cu puţină ciupeală, noi vedem că tu te muţi repede dincolo de această frică.

Shaumbra 6:

Mulţumesc.

Tobias:

Într-adevăr.

 

Întrebare de la Shaumbra 7: (prin Internet citită de Linda).

Hello, Tobias. Ca uman care facilitează echilibru energetic, şi membru Shaumbra, eu văd multe entităţi care se agaţă constant de fiecare cuvânt al tău pentru a găsi un răspuns definitiv, în ciuda stăruinţei tale de a ne împinge să ne conectăm în interiorul nostru pentru a răspunde la întrebarea noastră proprie. Ce simţi tu legat de această tendinţă de posesiune în privinţa discuţiilor tale? Şi, ce putem face să terminăm ciclul de posesiune? (Când mă refer la ciclu, eu mă refer la procesul de a fi confruntat cu provocări... apoi de a aplica principiile Cercului Crimson, şi totuşi simţind că răspunsul nu vine, sau că nimic nu se schimbă... pentru ca apoi să punem întrebarea “Ce nu fac eu bine?”... Apoi simţind că întrebându-te pe tine ca pe singura sursă credibilă... înseamnă să continuăm să căutăm răspunsul în exteriorul nostru... pentru ca apoi, să revenim înapoi la trăirile fără putere prin care tratăm provocările). Pentru că suntem Dumnezeu de asemeni, de ce sunt atât de mulţi care aşteaptă să-i hrăneşti cu lingura? Mulţumesc.

Tobias:

Într-adevăr... tu poţi spune că noi intenţionat îi înţărcăm pe Shaumbra din cauza nevoii de comunicare. Şi, noi te invităm să simţi toate energiile tale proprii în interiorul acesteia. Sunt - cum să spun  - schimbări continue, după felul în care noi lucrăm cu voi şi după felul în care comunicăm cu voi peste o perioadă de timp. Deci, noi toţi avem un acord unul cu altul pe această parte şi pe partea voastră să nu creăm niciodată sindromul lui Yeshua, sindrom al posesiunii. Dar, noi înţelegem de asemeni că este un proces foarte provocator şi uneori foarte dificil.

Sunt timpuri când voi aveţi nevoie să auziţi şi vreţi să auziţi cât sunteţi de iubiţi. Uneori aveţi nevoie să auziţi un răspuns pe care deja îl ştiţi, dar voi vreţi să-l auziţi de la noi ca o confirmare. De aceea sunt atât de mulţi care merg la facilitatori. Ei deja cunosc răspunsul, dar ei nu sunt siguri, deci ei merg pentru confirmare şi validare. Când noi stăm în această energie împreună la adunările Shaumbra, sunt multe alte lucruri pe care voi ne permiteţi să le facem, de exemplu, Kuthumi care vine astăzi şi face câteva ajustări în pregătiri pentru tranzitarea care vine şi pentru alte evenimente energetice.

Noi continuăm să lucrăm cu Shaumbra care sunt deschişi şi curajoşi şi îndrăznesc să dezvolte programe noi care vă va permite vouă să deveniţi vocea Shaumbrei - sau cum aţi spune voi - vocea lui Tobias de asemenea, şi pentru ca voi să vorbiţi cu vocea voastră de asemenea. Există un program care va veni, şi-n care este vorba despre cum să întrupaţi toate acestea în viaţa voastră, fără să mai atârnaţi de cuvintele lui Tobias - care sunt într-adevăr cuvintele voastre oricum – locul unde voi învăţaţi să aduceţi toate cele discutate în viaţa voastră, să le experimentaţi şi exprimaţi în viaţa voastră iar apoi să le spuneţi altora în cuvintele voastre proprii. Noi am subliniat acest lucru mereu şi mereu. Să nu mă citaţi pe mine, Tobias. Să nu-l citaţi pe Kuthumi, sau pe alţii pentru că ei vor fugi de voi, sau o să vă bată, unul dintre ei(râsete).

Vorbiţi cu vocea voastră proprie. Acest gest este aur. Voi sunteţi Maeştri. Când un alt uman aude cuvintele de înţelepciune venind de la voi, va avea un mai mare efect asupra lor.

Noi am spune aici cu acest grup de Shaumbra pe care l-am avut, prin percepţia noastră de pe această parte – că noi am avut puţini care au devenit prea dependenţi sau înclinaţi spre energia Shaumbrei sau a lui Tobias. Şi noi am văzut că ei au ieşit repede din această stare, şi au mers la alte grupuri pentru că acolo exista o energie de înclinaţie care are nevoie de a fi hrănită mereu şi mereu. Din partea noastră a voalului noi anume nu hrănim energiile la aceste adunări. Noi stăm la o parte de dramă. Noi stăm la o parte de - cum să spun - lucruri care nu corespund vieţii voastre zilnice.

Suntem foarte chibzuiţi şi atenţi pentru a nu - cum să spun - simplu pentru a nu aduce energie doar pentru a vă ridica şi astfel ca să vă zdrobim într-o zi sau două. Deci, nu este o energie de zahăr energia pe care noi o aducem înăuntru. Şi mulţi au venit şi au plecat din acest grup pentru că ei vor aceea injecţie, pe care noi nu oferim aici. Deci, noi suntem conştienţi de acest lucru, şi continuăm să lucrăm cu voi toţi vorbind cu vocea voastră proprie.

Şi, mulţumesc pentru această întrebare încântătoare.

 

Întrebare de la Shaumbra 8: (o femeie la microfon)

Eu nu ştiu dacă mai vreau să pun întrebarea, după întrebarea pusă anterior. Întrebarea mea este despre serviciul meu, despre lucrul meu. Eu lucrez mult şi simt că sunt tras în Energia veche, tras în dualitate. Şi, aleg din toată inima mea să fiu conştient că sunt acolo, în totalitate. Văd beneficii. Văd beneficii că stau mai mult prin puterea mea proprie. Dar, problema pe care eu o am este că acesta mă usucă, mă usucă complet. Eu merg acasă obosit. Această stare îmi ia - se pare că - tot sfârşitul de săptămână pentru ca să-mi regăsesc echilibrul. Şi eu vreau să găsesc un echilibru mai bun în viaţa mea şi să găsesc - să încep să fac mai multe lucruri pe lângă serviciu, nu doar să-mi regenerez energia. Ai ceva sfaturi?

Tobias:

Noi trebuie să te întrebăm - eşti sigur că eşti gata pentru schimbări, sau doar pentru câteva îmbunătăţiri uşoare a unei situaţii dificile? (râsetele audienţei)

Shaumbra 8: (râzând)

Nu, eu sunt gata pentru schimbare.

Tobias:

Noi trebuie să te întrebăm din nou - eşti gata ÎNTR-ADEVĂR pentru schimbare? (mai multe râsete)

Shaumbra 8:

Eu nu m-am dat la o parte de la schimbare, deşi eu am dorit uneori acest lucru.

Tobias:

Noi vedem că tu ţi-ai luat o sarcină foarte dificilă, într-un fel, apropo, nu de a lucra prea mult la serviciul tău regulat. Este vorba despre a menţine o energie într-o arie în care te afli, pentru un grup sau pentru alţi oameni de acolo. Serviciul este doar rezultatul final al tuturor acestor necesităţi. Este locul unde tu îţi concentrezi atenţia şi de aceea crezi că acest lucru te oboseşte. Dar, toate celelalte energii a locului în care tu te afli, te încearcă. Deci, schimbarea – care o să vină chiar natural - o să implice ca potenţial, o mutare în viaţa ta. Şi, mutarea va implica eliberarea câtorva lucruri care sunt aproape de tine. Intenţia deja a fost pus afară, şi aceasta va pune în mişcare totul pentru a facilita acest potenţial. Dar, să nu ne blestemi atunci când mutarea soseşte (râsetele audienţei)

Shaumbra 8:

Mulţumesc, Tobias.

 

Întrebare de la Shaumbra 9: (prin Internet citită de Linda)

În diferite ocazii tu foloseşti expresia “Conştiinţa Christos” Ce înţelegi tu prin aceasta? Eu am fost în încurcătură cu această expresie de la început. Te rog rezolvă enigma.

Tobias:

Într-adevăr... noi folosim termenul  “Conştiinţa Christică” foarte des. Şi, miezul, în profunzime, ar însemna “conştiinţă cristal” sau “conştiinţa clară”, o stare care nu este ataşată karmei sau dualităţii, în starea sa normală. Yeshua - sau altfel Jesus - a fost primul care a venit cu această energie de conştiinţă - Christică. Mulţi dintre voi aţi ajutat la aducerea seminţei iniţiale a acesteia cu câteva mii de ani în urmă. Acest fapt a creat un potenţial pe Pământ începând cu acel timp, şi care creşte şi creşte şi creşte.

Conştiinţa Christică nu este o persoană. Este un atribut de claritate şi simplitate şi care se mută dincolo de dualitate. Această stare poate fi întruchipat în viaţa de zi cu zi. Pur şi simplu această stare a fost adusă înăuntru de multe entităţi, cele pe care voi le numiţi Maeştri, precum Buddha, sau Mohamed, sau Yeshua. Ei toţi au ţinut în interiorul lor conştiinţa Christică, dar acesta nu a putut fi exprimată în întregime şi demonstrată în viaţă aşa cum puteţi să o faceţi voi acum. Deci, conştiinţa Christică este claritate şi eliberare de trecut. Această stare este, în centrul ei, de asemenea, energiile care vin înapoi în echilibru şi apoi se lărgesc încă odată.

 

Întrebare de la Shaumbra 10: (un bărbat la microfon)

Hello Tobias. Noaptea trecută am visat că tu mi-ai arătat o serie de cutii, care au intrat una în alta şi care exprimau ceea ce credem noi că suntem în afara „cutiei”, până acum. Mă întreb dacă tu ai putea elabora acest vis. Şi, ce trebuie să văd eu în special prin el?

Tobias:

Într-adevăr... noaptea trecută eu am fost la un banchet cu Kuthumi şi Sfântul Germaine (râsetele audienţei). Eu nu am fost în visul tău. Noi ne-am pregătit pentru această întâlnire. Noi nu ne-am putut ajuta pe noi înşine (mai multe râsete) şi pentru că tu eşti legat de frecvenţa Shaumbra, într-adevăr, tu ai înţeles acest vis ca o întâlnire între tine şi mine. Şi, a fost vorba despre cuibărirea cutiilor... a fost reprezentarea cutiilor care au fost puse înăuntrul altor cutii şi a altor cutii... este ceea ce am vorbit noi mai înainte... pereţi în spatele pereţilor în spatele pereţilor... multe straturi de lucruri care menţin nu numai pentru tine dar pentru toţi ceilalţi o anumită stare.

Şi, prin accesarea acestei stări direct prin visul tău, tu înveţi să dai drumul acelor cutii ce te-au reţinut, şi să dai drumul unor lucruri cu care ai petrecut prea mult timp în contemplare, şi unor lucruri cărora tu le permiţi să te buimăcească prea mult. Tu dai drumul la cutii şi înveţi să - cum să spun – să-ţi dai voie ţie, să-ţi permiţi ţie să trăieşti liber. Acest fapt – vis - este simbolic de asemenea, pur şi simplu îţi arată un mod de aţi ascunde conştiinţa Christică, despre care am vorbit, divinitatea ta, în toate acele cutii şi-n toate sistemele de credinţe şi noţiuni. Într-un fel chiar neobişnuit un mod de a încercare să-ţi protejezi divinitatea. Este timpul acum ca divinitatea să iasă afară şi să se joace.

Deci, sfatul nostru cel mai bun, pentru tine - bazat pe ceea ce vedem noi în acest vis - este ca tu să mergi afară şi să te joci Tu, ca un uman masculin mergi afară şi pur şi simplu te bucuri de ceva de dragul bucuriei, fără a analiza această stare, pur şi simplu permite ca bucuria să vină. Astfel te vei găsi mergând la joacă. Du-te doar afară şi bucură-te. Mulţumesc.

 

Linda:

Ultima întrebare.

 

Întrebare de la Shaumbra 11: (O femeie la microfon)

Eu am sperat că pot intra. Mulţumesc, Tobias, pentru răspunsul la această întrebare.

Mulţumesc, David (se adresează prietenului Shaumbra care a mutat microfonul) Este vorba despre un client pe care-l am, şi care este un tânăr incredibil. Eu sunt plină de admiraţie când mă gândesc la el. Cum să fac aceasta acum (se gândeşte cum să pună întrebarea)? OK... el a avut o întrerupere acum un an. A fost a doua în ultimii câţiva ani. Se pare, că atunci când eu sunt cu el.......... el a avut întreruperea deoarece s-a mişcat înainte foarte repede, şi nu a putut să înţeleagă cine a fost el, aşa că a încetinit. Şi, decizia pentru această schimbare a fost prin medicamente - care nu ar fi trebuit să fie, dar a fost. El s-a oprit pe el însuşi să devină cine este cu adevărat. Pot vedea ruptura. Pot simţi ruptura. El se leagănă înapoi şi înainte. Ceea ce am făcut eu, este, - că în ultimul timp când l-am văzut - m-am închis. Eu am această atitudine pentru că nu ştiu precis ce să fac pentru acest tânăr. El merge în direcţii sigure, dar el simte în acelaşi timp o altă direcţie. Şi, eu nu prea ştiu ce să fac. Eu vreau să ştiu de la tine... dacă ai vrea, te rog, să-mi dai puţină călăuzire cum să fac sau cum pot să-l direcţionez cel mai bine. El este o entitate uimitoare.

Tobias:

Într-adevăr... noi vrem ca tu să observi unde eşti şi să observi toate gândurile tale proprii şi toate procesele, tot ce se întâmplă în interiorul tău. Şi, apoi observă-l pe el. El este o reflectare directă a ta. Voi aţi fost foarte apropiaţi în trecut. El se bazează foarte mult pe tine chiar acum. Când intri în panică, el intră în panică. El este o manifestare a propriului tău proces. El, într-un fel, trece prin ceea ce trece, în tandem cu tine, dar el exprimă această stare mult mai mult... sau pe o scară mai largă. Când tu ai probleme de a accepta cine eşti tu, acest lucru i se întâmplă lui. Şi, astfel el o să aibă una dintre acele opriri sau prăbuşiri. Este o corelaţie directă între voi doi. Tu ai un acord de a fi aici pe Pământ în acest timp împreună cu el. Şi, el te caută pe tine pentru ca tu să mergi prima. Deci, uită-te la el ca o reflectare a ta, şi vei înţelege cum lucrează această relaţie, şi cum puteţi beneficia de aceasta unul pentru altul, în loc să vă opriţi unul pe celălalt. Mulţumesc.

Shaumbra 11:

Mulţumesc.

 

Tobias:

Noi simţim că mai este o întrebare.

 

Întrebare de la shaumbra 12: (un bărbat la microfon)

Scuze, eu trebuie să stau jos periodic. Hello, eu am o stare de confuzie în ceea ce priveşte Pământul Nou. Este ca o manifestare, un fel de „un teren de vânătoare” pentru Shaumbra (ceva râsete)? Sau, este ca şi o stare ţintită în care intră acest Pământ?

Tobias:

Nu este sigur în acest timp. Sunt multe lucruri care nu sunt determinate încă şi pe care noi o să le ştim în următorii trei ani.

Sunt mulţi care speră că acest lucru pe care voi îl numiţi Pământul Vechi va intra în Pământul Nou. Sunt unii care simt foarte puternic că vor fi două Pământuri separate pentru o perioadă de timp. Totul se schimbă.

Acest Pământ Nou, într-un sens, este ca un vis al Shaumbrei. Este un tip de spaţiu care este mai mult - cum să spun - ca o universitate. Este ca şi un loc de educare. Este biblioteca pentru Energia Nouă pe care voi toţi ajutaţi să o creaţi. Deci, are energia a ceea ce voi aţi simţi de la una dintre cele mai bune universităţi, dar fără toate straturile, fără cei de sus şi toate birocraţiile asociate cu acesta. Este locul unde cei care nu au fost în formă umană pot veni să înveţe, şi în special locul pentru cei care au avut o călătorie foarte dificilă pe Pământ în vieţile lor, iar energiile lor sunt mult în afara echilibrului. Aceştia poate să vină pentru relaxare şi reabilitare, înainte să se reîntoarcă pe Pământ.

Deci, acest Pământ nou va servi o multitudine de scopuri. Dar, o să fie un loc unde energia Shaumbrei va fi - cum să spun - energia călăuzitoare. Şi, este locul unde voi puteţi merge şi - aşa cum am spus înainte - puteţi fi în corp fizic dacă doriţi, sau fără corp fizic dacă doriţi.

Este un loc unde voi o să aveţi acces clar la toate informaţiile despre tot trecutul vostru. Această informaţie nu este disponibilă prin documentul Akaşhic, aşa cum ştiţi. Documentul Akaşhic este puţin diferit de Pământul Nou şi de biblioteca Pământului Nou. Accesul a cine aţi fost este foarte limitat în documentele Akaşhice, în schimb pe Pământul Nou, acestea au să fie disponibile.

Deci, toate acestea încă se mai află în procesul de dezvoltare – cuprinzându-vă pe voi – cei care ajutaţi la dezvoltarea acestui Pământ Nou şi ajutaţi la determinarea a ce se va întâmpla, într-adevăr a ceea ce se va întâmpla, cu Pământul Vechi. Nu a fost decis încă de conştiinţă.

Shaumbra 12:

Nu o să fie un mare bang, huh?

Tobias:

NU.

Shaumbra 12:

OK.

Tobias:

Într-adevăr.

 

Deci, dragi Shaumbra, cu acesta noi aducem această energie, această adunare, la sfârşit. Într-adevăr, noi o să continuăm să lucrăm cu voi în aceste zile care vin, prin unele evenimente cu care voi toţi aţi fost de acord. Şi, Kuthumi vă cere să fiţi foarte conştienţi de prezenţa lui în starea voastră trează, pentru că într-adevăr nu sunteţi niciodată singuri.

 

ŞI AŞA ESTE!

 

Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţie prin Geoffrey Hoppe.

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere a lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încît noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

© Copyright 2004 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved