SERIA ENERGIEI NOI

SHOUD 12: "ÎNTUNERICUL ESTE DIVINITATEA VOASTRĂ"

COMENTĂRI DE LA GEOFFREY HOPPE REFERITOR LA SHOUD 12

18 IULIE 2004

 

Geoff: Eu vreau să vorbesc pentru un moment, un moment scurt aici, eu nu vreau să fiu emoţionant sau...

 

Linda: Plângăreţ?

 

Geoff: ...sau încurcat...sau plângăreţ despre acesta.

 

Linda: Eu urăsc când tu devii plângăreţ.

 

Geoff: Eu m-am gândit că voi menţiona ceva despre comunicarea de ieri. A fost o comunicare foarte interesantă, eu m-am aşezat, şi cu toţii am respirat.  Şi, de fapt am făcut şi o mică greşeală.  Respiraţia trebuia să fie înainte de a începe comunicarea.  Deci, eu mă aflu pe scaunul meu, respirănd împreună cu Norma, şi eu într-adevăr am fost plecat (ceva râsete din audienţă) Eu înţeleg, într-adevăr plecat foarte departe.  Eu am fost pregătit să aduc toate energiile înăuntru.

 

Linda: Noi am văzut. Noi am observat.

 

Geoff: Eu credeam că reflectorul nu trebuia să fie îndreptat spre mine.

 

Linda:  Acesta este imitare bună (mai multe râsete)

 

Geoff: Dar, oricum. Eu intru adânc, şi deodată aud că intră Tobias.  Şi, el spune, "Tu urmezi".  Şi, eu mă gândesc, "Oh, asta este adevărat.  Noi am uitat să facem lucrul nostru mititel, ştiţi voi, discuţia noastră mică aşa cum făceam întotdeauna, ştiţi voi, despre unde mergem de aici...Ştirile Shaumbrei". Şi eu m-am gândit,

"Oh, doamne, eu trebuie să mă reîntorc repede la mine".

 

Deci, noi am avut mica noastră conversaţie.  Apoi, eu m-am aşezat, şi a început să cânte muzica. Şi eu din nou am fost plecat.  Şi, în momentul când Tobias a intrat, eu am ştiut că ceva este diferit pentru că normal el intră cu o energie foarte veselă.  El este atât de fericit când este aici. Şi, voi ştiţi, el devine foarte expresiv.  Bine, la deschidere lui de ieri, acest lucru a fost diferit.  Şi, el începe să intră în lucruri imediat.  El nu a făcut tipicul de...tipic el spune, voi ştiţi, "bucuros să fiu aici, aici este musafirul nostru".  El conversează.  El glumeşte puţin.  De obicei, voi ştiţi, se fac 30 de minute până ce intră într-adevăr în subiect. El se înveseleşte mult doar vorbind.

 

Bine, el a început să intră în subiect imediat.  Şi, în câteva minute eu m-am gândit, "Eu mă întreb dacă mă aflu

în locul bun. Eu nu ştiu dacă sunt conectat pentru că lucrurile sunt foarte, foarte diferite".  Şi acea îndoială de sine a venit peste mine dar, imediat Tobias a spus, "Continuă". Eu am ştiut atunci imediat că nu a fost doar Tobias.  De sigur, am fost noi toţi.  Dar,de obicei, voi ştiţi, eu comunic cu Tobias. Dar, eu am ştiut că au fost multe alte entităţi toate intrând în acelaşi timp, cuprinzând toate energiile musafirilor  care au fost aici în acest sfârşit de săptămână.  Şi, el a început să vorbească.  Şi, eu m-am gândit, " Acest lucru este atât ciudat". Şi când el a ajuns la punctul unde el a trebuit să spună "cuvintele", mai întâi eu aud şi apoi ies cuvintele din gura mea. Şi, la acel punct eu l-am oprit pe Tobias.  Şi, eu am spus, "Acele cuvinte nu o să iasă din gura mea (râsetele audienţei). Voi ştiţi că eu fost deschis şi am acceptat să fac multe lucruri în comunicare, dar acele cuvinte nu o să iasă din gura mea".  Şi, să ştiţi, eu de fapt am avut nişte licăriri că, "ce o să se gândească mama mea chiar acum?" (mai multe râsete)

Aşadar, noi ne-am oprit, şi am avut o mică discuţie.  Şi, Tobias parcă a chicotit.  El a spus, "Eu vreau să-ţi arăt ceva", în timp ce am spus, "Eu nu pot să spun acele cuvinte. Eu nu pot să spun "divinitatea este întunericul vostru".  Şi, eu mă gândesc la toate ramificaţiile celorlalţi, voi ştiţi, spunând despre această comunicare că "Oh, acesta este un cult"  Ei sunt veneratorii demonului "Ei sunt...voi ştiţi, este tot ce am spus noi că ei sunt, voi ştiţi, întunericul".

 

Atunci, Tobias a spus, "Opreşte-te pentru o secundă. Eu vreau să-ţi arăt ceva"  Şi, a fost ceva, parcă s-au deschis nişte porţi incredibile, şi lumina această incredibilă a emanat din spate. Şi, eu am văzut energia lui Yeshua...Quan Yin...Tobias...Kuthumi...Maria...Maria Magdalena...şi tot anturajul. Şi ei au strălucit cu toţii, spun,  zâmbeau şi erau fericiţi.

 

Şi, Tobias a spus, "Tu deja ai spus acele cuvinte. Tu deja ai căzut de acord cu noi toţi prezenţi aici reprezentând pe toţi Shaumbra că o sa dai afară aceea energie".  Şi, din momentul în care Tobias a spus că, "tu deja ai spus acele cuvinte", ele au şi venit afară din gura mea.  Şi, a fost incredibil şi înfricoşător în acelaşi timp.

De sigur, pentru restul comunicării, eu am fost cumva aruncat undeva.  Eu încă am încercat să-mi menţin echilibrul în lucruri.  Dar, eu am simţi de asemeni o...probabil o dragoste, cea mai incredibilă iubire ce am simţit în întreaga mea viaţă în timp ce Tobias a vorbit despre acele două energii. Şi, el nu a vrut să se adreseze energiilor ca lumina şi întuneric.  El le-a numit AH şi OH, cele două sunete originale.

Şi, aşa cum a vorbit despre energia OH fiind atât de înţelegătoare şi având atâta iubire, acesta mi-a luat toată flecăreala...toată neîncrederea de sine...toată frica...tot întunericul meu...toate detestările şi resentimentele...supărarea...ura ce s-a construit în mine peste ani...toate sentimentele de insucces din vieţi şi timpuri înainte de Pământ...şi eu am realizat ce a făcut aceea parte din mine şi că a menţinut acea parte divină.  Acesta m-a aruncat complet, căci am avut un timp dificil să fac comunicarea.

 

Dar, eu cred că acesta a ajutat la energia comunicării.  Eu am simţit într-adevăr despre ce a vorbit Tobias.  Eu nu pot imagina cum au sunat cuvintele când au ieşit.  Dar, eu am simţit cea mai mare iubire ce poate fi...şi nu o iubire ce vine de la o distanţă mare şi un Dumnezeu distant...nu o iubire ce vine de la o altă entitate...dar o iubire ce vine chiar de aici (inima)care mă iubeşte atât de mult încât ar lua tot întunericul şi ar menţine până la timpul în care eu sunt gata să vin înapoi şi să întruchipez tot ce sunt eu.

 

Şi, eu am realizat că nu a fost doar despre mine.  A fost despre noi toţi.  Eu am realizat în acel moment de asemeni că Tobias şi ceilalţi au aşteptat pentru un timp lung să aducă acest mesaj , că ei trebuiau să facă alte lucruri care să ne conducă la acest mesaj. Dacă Tobias ar fi venit acum cinci ani în urmă, şi ar fi spus, "Întunericul vostru este divinitatea voastră", atunci acea comunicare ar fi fost singura mea comunicare pe care aş fi făcut. (râsetele audienţei)

 

Dar, este un proces prin care noi toţi o să trecem, ajungând la punctul când în final noi putem spune, "Acesta sunt doar eu.  Acesta este divinul.   Acesta a fost ascuns de fapt sub toate acestea.   A fost piatra preţioasă în mijlocul acelui lucru". Eu până la urmă am înţeles ce este întunericul.  Eu până la urmă am înţeles cum amândouă energii lucrează împreună. Şi, mai mult ca orice, eu am înţeles cum totul vrea să vină înapoi împreună.  Energia caută rezoluţie.

 

Şi, eu am făcut ceva pentru mine noaptea trecută după ce m-am dus în cameră. Eu am permis energiei OH  eliberarea pentru că a cărat aceea povară.  Eu nu am nevoie de ceva ce să menţină întunericul meu niciodată, pentru că cu adevărat acesta nu ese întunericul.  Acesta a fost doar o experienţă.

 

Deci, a fost o comunicare fenomenală, şi mi-a luat un timp să mă reîntorc la mine.

 

Eu trebuie să spun că am fost supărat pe Tobias.

 

Linda: Într-adevăr (râsetele audienţei)

 

Geoff: Când acel lucru m-a lovit, eu am fost supărat.  Eu de fapt m-am simţit că am fost şmecherit. Eu am simţi că el ar fi trebuit să-mi spună înainte, că ar fi trebuit să mă informe ce o să vină...

 

Linda: El a vrut doar să se certe cu tine o dată.

 

Geoff: Aşa (multe râsete de la fiecare) Dar, când...eu nu am să uit niciodată, cum a spus, "Dar permite să-ţi arăt ceva", şi el a deschis porţile, şi eu am putut să-i văd pe toţi, şi de fapt erau energiile tututuror Shaumbra.

Şi, el a spus, "Dar tu deja ai spus acele cuvinte". Eu deja am fost de acord să fac acest lucru.  Deci, eu m-am dus în cameră, şi am înjurat de câteva ori la el (mai multe râsete)

 

Linda: Eu am părăsit camera.

 

Geoff: Da, ea a plecat.  Linda m-a lăsat o oră bună să fiu cu mine însumi.  Dar, oricum...eu de când am experimentat o mare alinare şi eliberare, o MARE, MARE...şi eu simt că noi o să punem împreună...o să mergem la nişte locuri incredibile.  Deci, este atât de glacial!

 

Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţie prin Geoffrey Hoppe.

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere a lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încît noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

© Copyright 2004 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.