SERIA ENERGIEI NOI

SHOUD 12 : "THE DARKNESS IS YOUR DIVINITY"

SHOUD 12:  "ÎNTUNERICUL ESTE DIVINITATEA VOASTRĂ"

PREZENTAT LA CONFERINŢA DE VARĂ A NOII ENERGII ÎN SANTA FE, NEW MEXICO,

17 IULIE 2004

 

     Şi aşa este, dragi Shaumbra, că noi ne-am împreunat în acest spaţiu al Noii Energii, în această energie sigură... AH, în energia Shaumbrei.  Este o încântare să ascult muzica voastră, să simt profunzimea experienţelor voastre şi a sufletelor voastre.  Este o mare încântare pentru mine Tobias,  să fiu capabil să vin  atât de aproape de voi în această zi unde noi aducem un mesaj care este puţin diferit decât de obicei. Dacă vă permiteţi, voi o să simţiţi o esenţă complet diferită a ceea ce noi aducem.       

     Într-adevăr, noi comunicăm cele spuse de voi.  Noi vă ţinem în braţele noastre.  Noi simţim ce emană din inima voastră şi din sufletul vostru.  Noi inspirăm acestea înăuntru.  Noi inspirăm acestea prin toate coridoarele omniversului... inspirăm prin Spirit... inspirăm prin toţi îngerii... prin toate aspectele a cine aţi fost voi în trecut... şi apoi, noi expirăm acestea înapoi la voi, tandru, peste corpul vostru uman. Tandru, noi expirăm în aşa fel ca voi să puteţi simţi pe faţa voastră... pe mâna voastră... şi în inima voastră... expirând afară esenţa voastră înapoi la voi, în aşa fel ca voi să simţiţi şi să vă puteţi reaminti cine sunteţi într-adevăr... expirând înapoi ca acestea să aprindă flama divină în înăuntrul vostru şi apoi în tot restul lumii.

     Astăzi noi inspirăm vibraţiile voastre, inspirăm energiile voastre, şi în special înţelepciunea voastră. Astăzi noi inspirăm un mesaj pe care voi l-aţi pus împreună, nu numai pentru voi înşivă pentru că voi deja ştiţi ce este conţinut în înăuntrul cuvintelor şi al energiei acestui Shoud. Noi inspirăm înăuntru un mesaj ca toată omenirea să privească, persoană la persoană, entitate la entitate, şi eventual ca toată omenirea să-l înţeleagă.

     Este un mesaj simplu.  Este un mesaj foarte curajos.  Este un mesaj care va determina pe unii să intre într-un loc de frică sau de supărare.  Dar, dragi prieteni, este un mesaj pe care mulţi, mulţi în afara acestei familii a Shaumbrei aşteaptă să-l audă pentru a se elibera de unele lucruri care i-au tras înapoi... de a-i elibera pe ei de întunericul ce îi obsedează... de a-i elibera de întunericul ce i-a întemniţat în înterior... şi de a-i elibera de poverile pe care le-au cărat cu ei.

     Deci, dragi Shaumbra, noi toţi de pe partea noastră a voalului - toţi îngerii care s-au adunat aici şi s-au adunat cu Shaumbra de pretutindeni din lume - i-au acest moment pentru a vă inspira înăuntru.  Permiteţi-ne să venim atât de aproape ca să fim o parte din voi, să împărtăşim Acum-ul sacru şi preţios cu fiecare dintre voi.  Şi, permiteţi-ne să expirăm toate acestea înapoi la voi.  Permiteţi-ne să expirăm înapoi la fiecare dintre voi care s-au împreunat aici, care sunt conectaţi cu această energie.  Permiteţi-ne să expirăm prin voi pentru toţi ceilalţi oameni care sunt pregătiţi să audă acest mesaj pentru ca ei să privească acest moment.

     Împreună, Shaumbra, noi ne-am îndreptat spre acest timp, în special în această serie în care ne aflăm chiar acum, seria Energiei Noi.  În aceste ultime luni noi am vorbit despre Energia Nouă şi ce este, faptul că într-adevăr aceasta este Energia Nouă.  Nu este doar un termen. Într-adevăr este Energia Nouă.

     Când aţi plecat de Acasă - din Regat - a existat o cantitate finită de energie care a plecat cu voi.  Şi, partea pe care aţi vrut să experimentaţi, partea a ce voi aţi dorit eventual să creaţi a fost Energia Nouă.  Deci, pentru veşnicie voi simplu aţi luat energiile care deja existau şi aţi învăţat cum să le sculptaţi... aţi învăţat să vă jucaţi cu ele... aţi învăţat cum să le transformaţi dintr-o energie în alta... de la o vibraţie la alta... până de curând, simplu, jucându-vă cu energiile existente.

     Dar, în acest ultim an, Shaumbra, Energii Noi au fost create pentru prima dată în afara tărâmului de Acasă.  Aceasta înseamnă, pur şi simplu, că voi aţi învăţat să fiţi Creatori în felul vostru propriu, Creatori ai Energiei complet Noi.  Încă mai este nou. Încă mai este ceva ce necesită o perioadă de timp pentru a se asimila, de a fi adus în realitatea voastră.  Dar, în fiecare moment - fiecare moment nou - voi învăţaţi mult mai mult despre acest miracol al Energiei Noi.

     În această serie, noi am vorbit despre Imaginaţie.  Noi am vorbit despre deschidere - nu numai a minţii voastre, dar şi a inimii voastre - de a vă deschide şi să vă permiteţi să vă înălţaţi, de extindere dincolo de limitările dimensiunii liniare umane în care vă aflaţi - să treceţi dincolo de - OH, într-adevăr de a sta în moment şi de a sta foarte împământaţi - dar mergând dincolo de acestea.   Imaginaţia este un dar pe care voi întotdeauna l-aţi avut, dar pentru multe, multe vieţi aici pe Pământ, voi l-aţi închis, v-aţi concentrat pe realitatea 3D.

     Dar, este timpul să permiteţi Imaginaţiei să se înalţe din nou, să vă deschideţi şi să recunoaşteţi toate gândurile şi toate simţirile ce vin.  Voi aţi blocat multe din ele în trecut pentru că ele au fost dureroase, sau pentru că voi nu aţi avut încredere în voi înşivă, sau pentru că voi aţi scos afară o parte din experienţele voastre.

     Pentru cei dintre voi care nu credeţi că aţi simţit vreodată, este pentru că voi nu aveţi încredere.  Voi negaţi o parte vitală, o parte foarte importantă din voi.  Voi vă închideţi, folosind strict doar mintea, procesând doar prin creier.  Dar, noi am lucrat cu voi pentru deschidere, permiţând ca totul să treacă, gândurile trăsnite, pe care voi uneori le judecaţi ca fiind gânduri iluzorii.

     Ele nu sunt iluzorii, deloc. Ele sunt potenţiale care poate nu s-ar fi manifestat aici pe Pământ.  Ele sunt scenarii care poate au apărut în alte nivele dimensionale.  Acestea sunt ale voastre.   Poate, ele nu se întâmplă aici pe Pământ, dar acest lucru nu face ca ele să fie greşite.  Şi, acestea nu vă fac nebuni.

     Aşadar, noi am lucrat la deschiderea Imaginaţiei, să permitem ca toate acestea să curgă liber, să vină la voi şi prin voi.  Şi, noi v-am spus că acum este în siguranţă să faceţi acest lucru.  Voi aţi creat Energia Nouă, energia sigură.  Nu este nevoie să vă îngrijoraţi de demoni, şi de sperietori, şi de diavol, şi de toate celelalte entităţi întunecoase care să vină să vă mănânce, să vă controleze, să vă facă sclavi... nu, deloc.

     Voi staţi în acest moment de Acum în energie sigură, în energie sacră.  Şi, sunteţi în siguranţă să vă deschideţi la tot... la tot... tot ce sunteţi.

     Noi am vorbit despre a fi în momentul de Acum şi să vă permiteţi să vă exprimaţi încă odată... să nu vă reţineţi, înapoi... permiţându-vă să fiţi împământaţi în momentul de Acum... dar deschişi în totalitate şi dezvoltaţi ca să vă puteţi exprima.  Dragi prieteni, această energie sigură - această energie lărgită din plin, împământată în momentul de Acum - este cea care determină miracolele.

     Dar, adevăratul miracol - adevăratul miracol - este reamintirea a cine sunteţi voi, reamintirea a cine sunteţi.  Miracolul adevărat este conştiinţa deschisă şi liberă.

     Chiar şi Yeshua în acel timp v-a vorbit despre acesta.  Miracolul nu este vindecarea braţului cuiva. Miracolul într-adevăr nu este transformarea apei în vin, sau multiplicarea peştilor şi pâinilor.  Acesta este un joc de copii ce vine ca un rezultat natural de a avea o conştiinţă total deschisă şi reamintirea - reamintirea totală - a cine sunteţi voi.  În acel spaţiu, spaţiul sigur, toate acele lucruri se întâmplă foarte uşor.  Ceea ce voi aţi numi miracole fizice sau 3D nu mai sunt miracole pentru că voi înţelegeţi cum se întâmplă ele.

     Voi nu trebuie să pierdeţi vieţi de energii încercând să fiţi lucrători de energii miraculoase sau magicieni. Acesta se întâmplă natural atunci când miracolul deschiderii şi conştiinţei libere apare.  Dar acesta nu poate să apară până ce voi nu sunteţi în acea energie sigură.  Acestea nu apar dacă mai sunt lucruri care sunt reţinute, lucruri de care mai sunteţi speriaţi, lucruri pe care le-aţi blocat în magaziile sufletului vostru.  Şi, voi deja ştiţi acest lucru, Shaumbra.  Voi deja ştiţi acest lucru.

      Să vorbim pentru un moment. Permiteţi-ne să vorbim pentru un moment despre energiile luminii şi întunericului, energiile originale ale dualităţii, cele două energii de bază şi primare care au existat până acum.  Este lumina, ceea ce noi numim energia AH (se pronunţă ca un "A" lung). Şi este întunericul, ceea ce noi numim energia OH (pronunţat cu un "O" lung). Ele emană de la aceiaşi sursă.  Ele sunt simplu expresii diferite.  AH-ul şi OH-ul - sunetele originale, dragi Shaumbra, vibraţiile originale pătrund cumva neterminate prin limbajul uman. 

     Luaţi un moment aici ca împreună să ascultăm la AH, muzica reală şi vibraţia lui AH - ce aţi experimentat când prima dată aţi plecat de Acasă, energia luminii - AH.

     Luaţi un moment ca să simţiţi energia lui OH.  Ascultaţi la OH - negativul, întunericul!

     AH... şi OH... sunt sunetele originale, vibraţiile originale când aţi plecat de Acasă... părţile originale din voi... AH şi OH... fac parte unul din altul şi foarte adânc îndrăgostiţi... ca şi doi îndrăgostiţi împărtăşind o experienţă împreună... angajându-se să fie împreună pentru totdeauna... angajându-se să fie în serviciu unul altuia, angajându-se să se iubească unul pe altul necondiţionat.

     Astfel, energiile AH şi OH din înăuntrul vostru au început experienţa în afara tărâmului de Acasă. A existat o imensă iubire între ei doi, o mare înţelegere şi împărtăşire, astfel că energia OH - energia întunecoasă - a spus la energia AH, "Eu te iubesc atât de mult încât eu voi prelua toate durerile tale. Eu am atâta înţelegere pentru tine că voi prelua tot ce nu iubeşti în tine.  Eu am atâta bucurie în călătoria în care te vei îmbarca încât eu voi prelua tot ce nu-ţi place din călătoria ta.  Eu te iubesc atât de mult". Şi pe parcursul epocilor şi a multor vieţi pe Pământ, energia AH şi OH s-au jucat împreună, s-au suportat împreună, s-au iubit una pe alta.

     Energia OH a preluat toate atribuţiile "întunericului", toate atribuţiile "negativului", toate atribuţiile durerii în onoare şi înţelegere pentru energia AH.  Energia OH şi-a permis însăşi să fie separată în conştiinţă de la energia AH pentru că energia AH nu mai putea suporta să se uite la OH deloc. Deoarece întunericul a fost absorbit în înăuntrul energiei OH, acesta a devenit împovărat. Acesta a devenit infirm.  Acesta a devenit urât.  Acesta a devenit ruşinos în ochii energiei AH.

     Dragi prieteni, noi vorbim aici despre separarea luminii şi întunericului, realitatea a ceea ce este energia luminii şi întunericul.  Ele nu sunt ceea ce umanitatea înţelege acum despre ele.

     Omenirea continuă să lupte cu lumina şi întunericul.  Omenirea continuă să încerce să anihileze întunericul.

Omenirea continuă să încerce să arunce tot ceea ce nu iubeşte despre ea însăşi în întuneric,  în energia lui OH. Oamenii, indivizii, fac acelaşi lucru lor înşişi.  Toate lucrurile de care se tem... tot ceea ce resping... tot ceea ce ei neagă despre ei înşişi, este aruncat în energia lui OH.  Şi energia OH a preluat acest rol, a preluat întregul rol al întunericului.

     Şi, aşa cum ştiţi, atunci oamenii gândesc că ei trebuie să se lupte cu întunericul. Ei trebuie să anihileze întunericul. Ei trebuie să scape de întuneric.  Dar, Shaumbra, aşa cum ştiţi, aceasta nu se poate face.  Totul este unul şi acelaşi.

     Noi vrem ca toţi dintre voi care sunteţi pregătiţi - toţi care aţi ajuns la acest punct al Energiei Noi Sigure - să vă uitaţi ce este întunericul într-adevăr.  Oh, ar putea fi ca un iubit care a dat totul pentru voi, care a preluat toate dubiile de sine ale voastre pentru dragostea voastră.  Acesta ar fi ca un însoţitor şi un iubit care a preluat tot ce nu v-a plăcut despre voi înşivă.  Ar fi ca şi un iubit care ar face orice în serviciu pentru voi, ca voi să puteţi avansa, ca să puteţi continua să experimentaţi şi să trăiţi.

     Aşa că, dragi prieteni, luaţi un moment ca să vă uitaţi la energia OH, energia întunecoasă. Nu este ceea ce pare să fie, deloc.  Omenirea, indivizii continuă să se lupte cu lumina şi întunericul în înăuntrul lor.  Aceasta înfiinţează o barieră, un perete, ce împiedică energiile de la integrarea  a tot ce ele sunt cu adevărat.  Le împiedică să trăiască cu adevărat în Energia Nouă.  Prin separarea luminii şi întunericului în înăuntrul umanilor, aceasta îi reţine de la experimentarea bucuriei şi miracolelor pe care viaţa le oferă.

     Dragi prieteni, noi vă cerem să luaţi un moment cu noi.  Priviţi dincolo de evidenţa întunericului, a energiei OH.  Permiteţi-vă să simţiţi înţelegerea pe care această energie o are, iubitul care ar face totul pentru voi.

     Toate energiile caută rezoluţie. Şi, în acest moment întunericul caută să fie eliberat din rolul pe care l-a jucat în înăuntrul vostru.  Caută să fie eliberat de la locul de aruncare... de demon... răul şi diavolul... necunoaştere... de la ură.  El a cărat această povară pentru foarte mult timp.

     El vrea să vină înapoi la voi. El vrea să vă iubească într-un fel complet nou.  El vrea să fie îndrăgostit într-un fel complet nou.  Nu este deloc ceea ce voi aţi gândit că era.

     Toate energiile caută rezoluţie.  Şi, ceea ce voi aţi numit "întuneric"..."negativul"..."răul"... , simplu, face parte din voi.

     Dragi prieteni, ÎNTUNERICUL ESTE DIVINITATEA VOASTRĂ.  El a fost ascuns până acum. El a fost ascuns de prea mult timp.  Oh, da, într-adevăr, divinul ESTE întunericul.  Aceasta vă va face să meditaţi pentru mult, mult timp.

     Noi nu am vorbit cu Cauldre înainte de Shoud, pentru că noi am ştiut că el nu s-ar fi urcat pe scenă niciodată (ceva râsete). Noi am avut ceva probleme ca să aducem aceste cuvinte prin el.

     Dar, în această energie sigură pe care noi o împărtăşim împreună, eu aş vrea să priviţi într-un fel complet nou, ceea ce este într-adevăr energia AH şi OH.   OH - divinitatea ce v-a iubit atât de mult încât a preluat toate poverile şi durerile voastre, tot întunericul vostru - caută rezoluţie. Ea vrea să vină înapoi chiar acum.  Vrea să înceteze să joace jocul dintre AH şi OH, şi simplu să fie tonul unificat în înăuntrul vostru.  OH caută să revină.

     OH... şi voi aţi chemat-o de foarte mult timp.  Însă, voi aţi negat ce a fost acolo, nu-i aşa?   Aţi strigat la divinitatea voastră, "Unde, oh, unde este? Unde este îngerul de aur? Unde este Dumnezeul din înăuntrul meu?  De ce divinitatea mea... de ce m-a părăsit Dumnezeul meu?  De ce sunt singur aici pe Pământ? De ce nu aud vocea Spiritului?"

     Dragi prieteni, divinitatea a fost acolo tot timpul.  Ea este OH.  Ea este ceea ce voi aţi etichetat întuneric, negativul.  A fost terenul spiritual unde aţi aruncat tot ce nu v-a plăcut despre voi înşivă.  Este timpul pentru ca acest concept să plece acum.

     Ea este umbra care a fost acolo întotdeauna, dragi prieteni,  totdeauna mai aproape de voi decât de orice altceva... Umbra de care v-aţi temut de multe ori... Umbra la care nu aţi vrut să vă uitaţi pentru că erau părţi din voi pe care aţi vrut să le negaţi, aţi vrut să le respingeţi, pe care nu le-aţi iubit.

     Oh, energia OH v-a iubit foarte mult că a preluat toate acestea cu mare compasiune, cu mare înţelegere, pe care nu le puteţi imagina vreodată.  OH a preluat orice dezechilibru, orice suferinţă, fiecare lucru nedorit şi neîncrederea de sine.  Voi le-aţi aruncat acolo, şi dragostea lui OH, ascunsă de voalul întunericului, le-a menţinut în aşa fel ca voi să puteţi continua să experimentaţi.

     Umbra a fost întotdeauna acolo.  Aşa cum am spus la un grup acum şase luni în urmă, gândiţi-vă în felul următor.  O umbră poate să existe când lumina străluceşte pe o identitate spirituală unică - Voi.  Când lumina de Acasă şi sursa Dumnezeului străluceşte pe sufletul vostru, fiinţa voastră individuală, aceasta formează o umbră.  Acele fiinţe care nu au suflet, nu au umbră.  Sunteţi doar voi care aţi primit cadoul identităţii spirituale adevărate şi de creatori.  Sunteţi doar voi care aveţi o umbră.

     Vă cerem în acest moment să recunoaşteţi Umbra - ea este Voi - să recunoaşteţi întunericul - el este voi - să recunoaşteţi pe OH.  Energia OH este unul dintre cele două sunete ce cuprind energiile voastre - OH... AH... inhalare... şi exhalare.

     Voi aţi petrecut mult timp luptându-vă cu întunericul, respingând întunericul pe care l-aţi crezut duşmanul vostru adevărat.  Voi aţi petrecut mult timp luptându-vă cu întunericul în înăuntrul propriei voastre minţi şi din propria voastră inimă, devenind astfel obosiţi, temuţi şi izolaţi.  Dar, energia OH, întunericul, a menţinut simplu, înţelegerea cea mai mare pentru voi.

     Puteţi să-i  permiteţi fără frică să intre în viaţa voastră?  Puteţi să înţelegeţi, Shaumbra, că întunericul menţine divinitatea voastră?

     Energiile caută rezoluţie. Caută să vină înapoi - cei doi iubiţi se reunesc după o lungă separare.

     Răspunsurile la rugăciunile voastre, răspunsurile la toate lacrimile voastre pe care le-aţi vărsat - întrebându-vă unde este Spiritul - a fost chiar acolo, ascuns în spatele lucrurilor de care nu v-a plăcut despre voi înşivă şi despre lumea din jurul vostru.

     Shaumbra, putem să celebrăm împreună aici?  Putem să acceptăm ceea ce voi numiţi întuneric?  Puteţi să acceptaţi ce noi numim energia OH în realitatea voastră?  Puteţi să întruchipaţi energia OH?

     Puteţi să permiteţi la energia AH şi OH să vină înapoi în dragoste, împărtăşind o experienţă complet nouă într-o Energie Nouă şi Sigură?  Puteţi permite aceasta în pofida tuturor pregătirilor, tuturor programelor, tuturor propagandelor ce au existat despre energia întunericului? Puteţi să permiteţi unirea acestor două energii să vină înapoi să creeze împreună o întruchipare divină şi umană, aici în momentul de Acum în acelaşi timp?

     Acesta, Shaumbra, este un pas curajos.  Şi, sunt mulţi în afara acestei camere care nu ar înţelege aceasta. Sunt mulţi care ar considera aceasta ca o şmecherie.  Sunt mulţi care ar considera aceasta ca o erezie.

     Dar, aceştia sunt cei care încă se mai luptă cu ei înşişi, încă se luptă cu alte naţiuni, încă mai urăsc aspecte din ei înşişi.  Aceia sunt care încă mai pontifică, dar nu întruchipează Energia Nouă, nu întruchipează energia Dumnezeului şi iubirii împreună cu Tot Ce Este în momentul Acum.

     Sunt cei din afara acestei camere care încă mai preferă să aibă lupta Energiei Vechi între lumină şi întuneric, pentru că îi ajută pe ei să câştige o nouă înţelegere a lor înşişi. Oh, uneori ei devin dependenţi de acest joc al luminii şi întunericului. Sunt unii în afara energiei Shaumbrei care continuă să aibă un loc unde să arunce toate bagajele lor... toată ura lor... toată separarea lor... toată energia celor Şapte Sigilii despre care am vorbit anul trecut.  Ei au nevoie de un loc unde să arunce toate acestea.

     Shaumbra, noi inspirăm energia până unde aţi ajuns voi, înţelegerea şi înţelepciunea unde energia AH şi OH revin împreună acum într-o nouă iubire şi o nouă înţelegere.  Shaumbra, permiteţi-ne să trimitem un nou mesaj curajos la conştiinţa umanităţii astăzi, că lumina şi întunericul sunt aceleaşi, nu este un exerciţiu mental, dar o realitate pe care noi permitem să întruchipăm în înăuntrul nostru.

     Permiteţi-ne să trimitem un mesaj energetic lumii, că lumina şi întunericul caută să revină împreună. Permiteţi-ne să trimitem un mesaj la lume că întunericul nu este ceea ce pare să fie, absolut deloc.  El se află acolo unde divinitatea locuieşte, el este iubirea incredibilă şi înţelegerea divinităţii care v-ar iubi atât de mult încât ar prelua tot întunericul în numele vostru.

     Împreună, Shaumbra, permiteţi să întruchipăm energiile OH şi AH.  Permiteţi-ne să eliberăm gândirea veche mentală şi imaginea a ceea ce a fost întunericul şi ce a fost divinitatea. Permiteţi-le să curgă împreună  în acest spaţiu sigur şi sacru.  Aici este vindecarea sufletului, chiar aici, întunericul şi lumina revin împreună.

 

ŞI AŞA ESTE

 

Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţie prin Geoffrey Hoppe.

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere a lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încît noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

© Copyright 2004 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved