MATERIALELE LUI TOBIAS

SERIILE ÎNCORPORĂRII:
SHOUD 1: "ÎNCORPORAREA NOII ENERGII"

Prezentat la Cercul Crimson
August 7, 2004

 

Şi aşa este, dragi Shaumbra că ne adunăm împreună din nou în energia familiei noastre, energia iubirii, şi acum într-o nouă energie, în care energiile lui AH şi ale lui OH sunt contopite şi incorporate. Este o plăcere  pentru mine, Tobias - şi pentru toţi ceilalţi care nu sunt în corpuri fizice - să fim împreună cu voi în această zi. Unul din momentele cele mai plăcute pentru noi este chiar înainte ca voi să începeţi, în timp ce noi ne pregătim… oh, la fel de mult cum vă place vouă când vă duceţi la culcare… chiar înainte ca voi să adormiţi… când voi treceţi dincolo… când voi eliberaţi concentrarea voastră puternică de pe partea umană… şi vă permiteţi să alunecaţi în tărâmurile eterice pentru a vă lăsa corpul să se odihnească… pentru a vă lăsa mintea să se odihnească… şi  vă lăsaţi sufletul să iasă şi să se joace în acele vise minunate pe care voi le aveţi… de asemenea în aceste momente când voi plutiţi înapoi pe partea noastă. Noi ştim cât de mult iubiţi voi acest moment în care alunecaţi în somn… la fel de mult cât ne place nouă acest timp când energiile se adună la început… când este respiraţie… şi este muzică… şi este sărbătorirea vieţii umane.

Noi, pe partea noastră a vălului putem să facem propria noastră respiraţie adâncă şi să ne conectăm la voi pentru că, într-adevăr inimile voastre se deschid. Inimile voastre se deschid acum, Shaumbra… este aşa o schimbare faţă de timpul când ne-am întâlnit cu voi acum 5 ani… este aşa o schimbare… şi atât de departe aţi ajuns. Noi vom vorbi despre aceasta astăzi.

Este o bucurie pentru mine, să fiu din nou aici chiar eu, Tobias, pentru că luna trecută a fost într-adevăr puţin diferit. Energiile au fost diferite. A fost - cum ar trebui să spunem - a fost cea mai pură formă de Should pe care aţi făcut-o vreodată. Înţelegeţi că eu, Tobias - şi ceilalţi - ne-am retras, am stat deoparte. V-am lăsat pe voi să vorbiţi. Am lăsat cuvintele voastre să vină în cel mai pur şi necondiţionat mod. Am ţinut deoparte umorul nostru. Am ţinut deoparte influenţa noastră.

Am vrut să vă auzim pe voi spunând cuvintele. Am vrut ca voi să veniţi la această trecere, la această prăpastie, şi s-o treceţi fără frică. Am vrut ca voi să demascaţi energia întunericului aşa cum este ea cu adevărat. Oh, a fost un tip diferit de energie aşa cum am stat noi deoparte cu dragoste şi cu bucurie. Şi noi am aplaudat tot timpul. Noi am ştiut că voi - noi am ştiut că mai ales Cauldre şi Linda - au fost  provocaţi de o parte din ce a fost aici. Noi am ştiut asta, dar voi aţi fost provocaţi, aţi fost mult mai mult provocaţi ştiind că a sosit timpul să deschideţi asta către întreaga lume, că a sosit timpul să plasaţi acum această energie în conştiinţa umanităţii. Nu este vorba de a lua cuvintele voastre din acest ultim Should şi să le distribuiţi în scris sau sub alte forme către toţi care există pe Pământ. A fost despre a vă deschide inimile şi de a vă deschide spre conştiinţa umanităţii. Acum a fost plasată acolo: o nouă înţelegere a întunericului… a divinităţii… şi a Dumnezeului interior… o nouă înţelegere a unde puteţi merge fără bătălii… fără toate acele lupte… unde puteţi să mergeţi în conştiinţa voastră, în evoluţia voastră cu această reintegrare. Vom vorbi mai mult despre asta în această zi.

        Cerem tuturor celor care ascultă şi tuturor care privesc. Da, într-adevăr, eu, Tobias apar la televizor acum (râsete în audienţă), într-adevăr mai mult decât credeţi voi că este. Unii dintre voi credeţi că vă uitaţi la Cauldre, dintre cei care privesc acum. Dar, vreau să închideţi ochii pentru un moment şi să respiraţi adânc, şi cei care sunt în audienţa mea din studio (mai multe râsete în audienţă). Respiraţi adânc, inspiraţi toate energiile în acest moment divin şi preţios.

        Şi, acum pentru cei care privesc, pe măsură ce deschideţi încet ochii, priviţi dincolo de ceea ce este evident. Permiteţi-le ochilor voştri să se deschidă într-un mod diferit. Şi, eu mă voi asigura că voi veţi vedea energia mea, a lui Tobias. Nu vă aşteptaţi să vedeţi neapărat o faţă. Priviţi dincolo de ceea ce vedeţi ca Cauldre, pentru că prin această nouă tehnologie pe care aţi angajat-o aici noi avem un alt mod de a comunica cu voi, un alt mod de a fi împreună cu voi. 

        Mergeţi dincolo de ochi şi dincolo de urechi, şi veţi vedea energia mea, a lui Tobias. Veţi vedea energia invitaţilor noştri din această zi. Da, dacă descoperiţi că mintea voastră intervine (interferează), închideţi ochii şi faceţi încă o respiraţie adâncă. Priviţi dincolo de acum. Permiteţi-le ochilor să se extindă, nu să-şi concentreze atenţia, ci mai degrabă să-şi extindă focalizarea pentru a vedea energiile, pentru a vedea rotirea energiilor peste tot în jurul vostru. Este cu adevărat distractiv cu toate tehnologiile voastre moderne. Oh, sunt lucruri la care noi nici nu am visat în vremurile mele. Dar, este interesant cu tehnologia voastră frumoasă cum putem să ne conectăm simultan în întreaga lume, energetic prin sunet, prin vedere. Şi, aceasta ajută la deschiderea tuturor celorlalte percepţii senzoriale - simţurile divine pe care le aveţi - şi astfel acum noi putem să venim la voi într-un mod nou. Curge înăuntru.

         La început noi puteam să venim la voi numai prin cuvântul printat (scris). Apoi, noi am putut să implicăm audio-ul, şi acum video-ul, şi acum toate simţurile divine vin înapoi. Este ca şi cum ai folosi toate instrumentele care au stat latente pentru o perioadă, sau orice instrument care este nou nouţ. Este nevoie de puţină adaptare. O parte din voi vrea să se întoarcă numai la Vechile simţuri umane. Atunci este timpul să faceţi acea respiraţie adâncă, ca să vă resetaţi sistemul, să vă resetaţi, să vă deschideţi imaginaţia şi să vă permiteţi să vedeţi energiile dansând.

        Oh, voi nu trebuie să căutaţi să vedeţi o faţă anume. Unii dintre voi s-ar putea să vedeţi acea faţă a mea, a lui Tobias, pentru că eu am ales să vă apar… chiar chipeş, sunt sigur (râsete în audienţă). Oh, într-adevăr unii dintre voi s-ar putea să mă vadă doar ca o  formă energetică. Unii dintre voi s-ar putea doar să o simţiţi la alte nivele. Dar, într-adevăr aceasta permite multor lucruri să vină într-un cerc închis în modul în care se adună acuma Shaumbra. Deci, este o plăcere să fiu aici pentru această primă dată.

        Dragi Shaumbra, noi într-adevăr devenim puţin copleşiţi când venim în spaţiul vostru ca acuma, puţin copleşiţi în această zi când voi aţi trecut prin atât de multe schimbări în modul vostru de înţelegere în aceste ultime săptămâni. Unii dintre voi aţi fost ţinuţi foarte, foarte ocupaţi de evenimente exterioare, într-adevăr. Unii dintre voi aţi fost distraşi de lucruri din afara voastră … lucruri care au fost legate de prieteni şi de rude… lucruri legate de muncă… lucruri care să distragă temporar mintea astfel încât, cât mai multe energii din ultimul nostru Should împreună să poată să-şi găsească spaţiul în fiinţa voastră… pentru ca energiile să poată fi absorbite şi preluate în voi fără ca mintea să încerce să filtreze, şi să ajusteze, şi să încerece să analizeze toate acestea.

        Trebuie să spunem că, din perspectiva noastră  noi suntem încântaţi că voi nu aţi încercat să supra-analizaţi aceasta. Au fost câţiva dintre voi care au ajutat cu blândeţe şi în mod minunat la ghidarea celorlalţi când ei au intrat în analiză. Este mai întâi un sentiment, şi o cunoaştere, şi o înţelepciune care vine (pătrunde).

        Această întreagă chestiune despre întuneric… dacă încercaţi să o analizaţi, dragi prieteni, voi veţi juca un joc interesant într-un labirint foarte confuz. Veţi găsi că este foarte dificil să ieşiţi din el. Este dificil, noi ştim, să nu implicaţi creierul pentru toate aceste lucruri. Vi s-a spus încă de când eraţi mici să gândiţi întotdeauna. Şi noi am venit înapoi la voi şi v-am spus, ”Nu, simţiţi întâi, şi apoi gândiţi.”

        Devine puţin înspăimântător să nu aveţi filtrul minţii. Dar, dragi prieteni, abilitatea sentimentelor, de a înţelege şi de a vedea în ansamblu, depăşeşte orice mintea ar fi putut să facă. Abilitatea divinităţii voastre de a aranja lucrurile - de a vă ţine pe voi într-un spaţiu sigur şi de a vă da înţelegere - merge dincolo de minte.

        Şi, aşa cum am mai spus şi înainte, mintea vrea să fie eliberată de vechile poveri şi îndatoriri de a fi judecătorul şi juriul vieţii voastre, de a trebui să ia fiecare decizie. Vrea să fie un participant activ în viaţa voastră. Dar, nu vrea să facă judecăţi de valoare. NU vrea să facă judecăţi. Creierul serveşte unui scop esenţial în acest timp aici pe Pământ.

        Dar, acum este timpul să lăsaţi cu adevărat sentimentele să vină. Această întreagă înţelegere a întunericului vine mai întâi ca un sentiment. Mulţi dintre voi l-aţi avut, sentimentul copleşitor de iubire, înţelegerea copleşitoare a compasiunii. Oh, şi apoi mintea încearcă să intervină şi apoi încearcă să analizeze întunericul. El nu vrea să fie analizat.

        El vrea să fie acceptat. Vrea să fie re-integrat. Această iubire mare, cea mai mare pe care aţi avut-o vreodată vrea să vină înapoi şi să împartă viaţa cu voi. Vrea să vă arate lucrurile pe care le făcea în timp ce voi vă făceaţi lucrurile voastre. În timp ce voi vă făceaţi lucrurile voastre, fără să fiţi conştienţi de alte lucruri care aveau loc în jurul vostru, energia lui OH, deţinătoarea întunericului, divinitatea voastră, vrea să vă împărtăşească ce făcea… vedeţi voi.

        Oh, nu făcea prea mult aici pe Pământ. Nu făcea în nici o parte din universul vostru fizic pe care-l ştiţi. Energia lui OH vă îmbrăţişa în tot acest timp. Ea trăia alte experienţe în locul vostru, alte potenţiale în locul vostru, lucruri… oh, dragi prieteni, lucruri pe care nu puteţi să le imaginaţi cu mintea voastră. Ele pot fi imaginate doar în sufletul vostru, în divinitatea voastră, în deplina expresie a voastră.

        Imaginaţi-vă ce avea loc în toate acele vieţi, toate acele vieţi în care voi aţi trăit pe Pământ, încarnaţi într-o figură masculină sau feminină cu două braţe, două picioare, ochi şi urechi, trecând prin toate experienţele voastre, având toate conflictele voastre, trăind unele din cele mai grandioase călătorii şi cele mai grandioase experienţe. Imaginaţi-vă acum, pentru un moment, aici, ce făcea divinitatea voastră… jucându-se cu toate potenţialele care ar fi putut fi aduse, experimentându-le în locul vostru. Aceste lucruri ar vrea să le împărtăşească cu voi în viaţa de acum.

        De aceea noi forţăm imaginaţia. De aceea am spus noi că este timpul să vă deschideţi inima şi mintea… pentru că noi am ştiut că atunci când divinitatea va fi fost incorporată, când esenţa energiei OH va fi fost acceptată şi adusă înăuntru, vor fi poveşti de spus, experienţe de împărtăşit.

        Voi aţi fost separaţi de părţi din voi înşivă de atât de mult timp. Este ca şi cum aţi fi separaţi de familie şi prieteni pentru mult, mult timp. Ce faceţi când sunteţi împreună din nou cu ei ? Vreţi să vă împărtăşiţi poveştile. Vreţi să împărtăşiţi entuziasmul. Vreţi să împărtăşiţi energia. Aceasta - ce a fost acoperit de întuneric - vrea şi divinitatea voastră să împărtăşească acum în viaţa voastră.

        Deci, în aceste zile care vor veni s-ar putea să aveţi sentimentul puternic că vin foarte multe informaţii, poveşti, experienţe, simţiri care par să fie atât în interiorul, cât şi în exteriorul vostru în acelaşi timp. Pare să fie povestea voastră, dar nu experienţa voastră. Pare personal, dar nu puteţi să vă amintiţi de unde a venit. Acestea vor veni năpustindu-se  pe măsură ce voi acceptaţi energiile lui AH şi ale lui OH, recăsătoria acestora două. Este un lucru minunat. Energia OH a fost ocupată, cum şi voi aţi fost ocupaţi. Sunt poveşti de spus.

        Dragi Shaumbra, noi vrem doar să stăm aici un minut şi să ne uităm la voi. Chiar şi la cei care se uită la noi pe micile voastre monitoare… vrem să ne uităm la voi.

        Acum 60 de ani în aceeaşi zi - 60 de ani în urmă, într-o zi care are un număr 33 - a avut loc o întrunire în cea mai mare cameră a Ordinului de Arc. Şi, la această mare adunare au participat reprezentanţi din toate familiile energetice, inclusiv cei din Ordinul lui To-bi-wah… Ordinul lui Mihai… Ordinul lui Sananda… Ordinul lui Rafael… şi toţi ceilalţi s-au adunat în acea zi.

        Toţi aţi fost acolo într-o formă sau alta. Caţiva dintre voi se aflau deja înapoi pe Pământ, în corp fizic, la o vârstă fragedă într-adevăr. Mulţi dintre voi nu se reîncarnaseră încă. Şi, voi aţi participat la această mare adunare, această adunare a lui Ah-lah-oan, Allatone, aşa cum am mai spus înainte, aceasta însemnând creaţie, însemnând “eu creez, eu sunt”. A fost adunarea lui Allatone, dragi Shaumbra la care noi ne-am adunat.

        Şi, aceasta a fost chiar înaintea a ceea ce am numi sfârşitul marelui vostru Război Mondial. A avut loc în zilele când era deja bine cunoscută direcţia pe care acest război urma să o ia; pentru că războiul, acest Al Doilea Război Mondial al vostru, a fost un aşa timp de decizii şi de noi direcţii. Dar, la această dată, acum 60 de ani, direcţia era cunoscută, cel puţin pe partea noastră. Oh, într-adevăr s-ar fi putut schimba. Dar lucrurile erau aşa de bine stabilite la acel punct, că cei din Ordinul de Arc au trimis o chemare pentru o întreagă nouă legiune ca să se reîncarneze pe Pământ, sau să se alăture puţinilor care deja coborâseră.

        La adunare, am vorbit despre lucruri cum ar fi Noul Pământ. Am vorbit despre Vechiul Pământ şi despre schimbările prin care urma să treacă, despre potenţialele pe care urma să le aibă în următorii 60 de ani pentru distrugere şi terminare… sau pentru revitalizare, reînnoire, rebotezare, şi o redefinire. La această mare adunare, Shaumbra, voi aţi făcut un pas înainte şi aţi spus că sunteţi gata să vă întoarceţi pe Pământ.

Unii eraţi  plecaţi de câţiva ani, sau, în anumite cazuri, câteva luni. Unii dintre voi aţi plecat în timpul războiului, ucişi în acţiune, întorcându-vă pe partea noastră. Unii dintre voi v-aţi întors peste câţiva ani, unii aţi aşteptat multe, multe secole pentru timpul potrivit. Cei care eraţi deja încarnaţi pe Pământ … aţi fost acolo cu noi în spirit. Voi aţi plecat primii. V-aţi dus ca să ajutaţi - cum să spun - ca să pavaţi calea pentru ceilalţi.

Deci, ne-am adunat, şi voi aţi ştiut că este timpul să vă reîncarnaţi. Şi, noi am vorbit despre toate lucrurile care ar fi putut fi făcute. Am vorbit despre - cum să spun - un fel de mare misiune. Am vorbit de mari schimbări pe Pământ. Am vorbit despre unele din provocările şi dificultăţile pe care le veţi avea când vă veţi întoarce. Am vorbit despre această întreagă chestiune a reamintirii.

Am discutat despre - cum să spun, noi vorbim simbolic - despre găsirea trandafirului în interiorul tabloului (picturii), tabloul vieţii pe Pământ cu toate dificultăţile şi provocările ei, şi cu întreaga ei uitare. Undeva de-a lungul drumului voi veţi găsi din nou trandafirul. Undeva, pe parcurs voi veţi  reveni în legătură cu „fructul trandafirului” despre care am vorbit mai înainte, pasiunea şi reînnoirea. Voi aţi plănuit pentru voi înşivă  găsirea acestui „fruct al trandafirului”, reamintirea şi trezirea.

        Noi am ştiut că va fi o viaţă dificilă, plină cu lucruri cum ar fi copilării foarte, foarte provocatoare. Voi aţi ales, aşa mulţi dintre voi, să vă încarnaţi în – voi le numiţi - familii disfuncţionale, familii foarte dificile. Într-adevăr, o parte din această opţiune de a merge în aceste familii a fost pentru înţelegere… înţelegerea a cum lumina şi întunericul funcţionează… cum puteţi să fiţi prinşi în acest întreg joc… cum puteţi voi să creaţi o aşa luptă a dualităţii în voi înşivă… cum acest lucru poate cauza o aşa durere şi o aşa suferinţă.

        Într-un fel, voi v-aţi dat vouă înşivă ceea ce am numi un tip de trambulină, un tip de mecanism care într-un final să vă propulseze în a face munca de Shaumbra, în a fi profesori, care să nu vă lase să vă simţiţi prea confortabil în formă umană. Deci, în aşa multe cazuri, voi aţi ales vieţile dificile. Şi, noi trebuie să spunem că foarte mulţi dintre voi aţi trecut prin terapii, vindecări şi tot felul de astfel de lucruri în efortul de a vă ajuta. Şi într-adevăr au fost de ajutor.

        Dar, dragi prieteni, voi deja v-aţi dat vouă înşivă trandafirul, reamintirea. A fost un lucru minunat că voi aţi făcut efortul să vă vindecaţi, să vă revitalizaţi. Dar, înţelegeţi că voi deja v-aţi dat vouă înşivă acest cadou. Voi deja v-aţi dat vouă înşivă darul totalei înţelegeri şi reamintiri. A fost doar o problemă de timp din partea voastră, de când veţi fi pregătiţi să alegeţi.

        Deci, dragi prieteni, acum 60 de ani noi am avut discuţii mari. Noi am extins mari energii pe parcursul acestei întregi adunări a lui Allatone. Este într-adevăr o combinare a cunoaşterii care într-un final va fi aducerea la un loc a lui AH şi a lui OH, cunoaşterea că multe, multe lucruri vor trebui să se întâmple între acum şi atunci. Dar, iată-ne, 60 de ani mai târziu. Aşa de multe lucruri diferite ar fi putut să se întâmple.

        Oh, şi într-adevăr mulţi care sunt Shaumbra au decis la un anumit punct sau altul să nu mai continue călătoria. Unii s-au întors pe partea noastră. Unii pur şi simplu au renunţat, nu au renunţat total, dar aşteaptă ca primul grup să treacă. A fost prea dificil şi prea provocator, deci au lăsat-o pentru alţii, pentru voi.

        Deci, în această zi este o sărbătoare pentru noi toţi de pe partea noastră din Ordinul de Arc să ştim că noi am fi putut să ieşim - şi voi aţi fi putut să ieşiţi -  cu această informaţie care ne va permite acum să ajungem la noi nivele…. să avem o viziune cu totul nouă asupra vieţii voastre… de ce sunteţi voi aici… şi ce faceţi voi ca să eliberaţi unele din Vechile poveşti pe care le aveaţi despre voi înşivă.

        Ştiţi, voi toţi purtaţi (căraţi) o poveste. Este o iluzie. Voi credeţi că aveţi o anumită creştere. Voi credeţi că aţi devenit un anumit tip de persoană. Noi suntem aici astăzi să vă spunem că este o iluzie, una foarte puternică, una care pare foarte reală. Dar, voi nu sunteţi legaţi de ea. Voi nu sunteţi blocaţi în ea. Voi nu sunteţi prinşi în ea.

        Cu Should-ul din ultima lună, cu acordul vostru, acela de a lăsa să iasă această informaţie,       s-a creat acum această oportunitate, de a  elibera povestea voastră. Aceasta creează oportunitatea unei reamintiri a cine sunteţi voi. Creează oportunitatea pentru energia OH, ca ea să vină înapoi la voi şi să împărtăşească totul despre ea, ea care este de asemenea tot voi. 

        În aceste zile care vor veni, energia OH  se va integra la un nivel foarte grijuliu şi sigur, nu va veni toată deodată. Ea nu vrea să vă copleşească. Ea va intra uşor, încet, sigur în fiinţa voastră. Voi vă veţi simţi plini, plini în corpul vostru. Unii dintre voi vă veţi gândi că vă îngrăşaţi, dar cântarul vă va arăta că nu sunt kilograme noi în plus. Dar, vă veţi simţi plini în corpul vostru.

        Şi, un lucru curios se întâmplă când corpul vostru se simte plin, corpul vostru fizic. Nu mai are nevoie să stocheze… nu mai are nevoie să consume mari cantităţi de mâncare. Şi, într-adevăr, într-adevăr acest lucru creează oportunitatea perfectă de a slăbi. Corpul vostru se va simţi plin pentru că voi aduceţi înăuntru toate aspectele a ceea ce sunteţi voi înşivă.

Mintea voastră se va simţi plină. Da, noi ştim că ea se simte plină chiar acum. Dar, se va simţi plină într-un mod nou, nu într-un mod în care să se zbată înainte şi înapoi, încercând să descopere răspunsurile. Ea se va simţi plină într-un mod liniştit. Răspunsurile sunt acolo. Poate că ele nu sunt întotdeauna chiar la suprafaţa conştiinţei voastre, dar veţi descoperi  că, făcând respiraţia adâncă, plinătatea (împlinirea) intră în minte. Răspunsurile sunt acolo.

        Spiritul vostru … câţi dintre voi v-aţi simţit cu adevărat spiritul? Uneori, da… o dată la nu ştiu cât timp pentru mulţi dintre voi… în general, s-a întâmplat numai în rare ocazii. Dar, s-a întâmplat numai  în ceea ce voi numiţi un fel de stare modificată. Dar, propriul vostru spirit intră acum. Şi, se simte plin. Se simte ca şi cum ar fi luat totul înăuntru, ca şi cum ar fi acceptat înăuntru toate părţile lui însuşi. Nu se simte ca şi cum ar avea nevoie să se ducă să găsească răspunsurile, să găsească părţile pierdute.

        O  împlinire pătrunde în viaţa voastră, acuma că noi am trecut bariera, am trecut acea linie, şi am ajuns la o nouă înţelegere a cine sunteţi voi cu adevărat. Aşa cum staţi acum aici, ascultând, privind acest mesaj, sau poate citindu-l … dragi prieteni, se creează un timp sigur şi o oportunitate sigură ca să daţi drumul (să eliberaţi) Vechea poveste a cine credeaţi voi că sunteţi… Vechea poveste a umanului care a avut o copilărie nefericită… care a avut o căsătorie nefericită… care a fost prins în băutură sau droguri… care a fost chiar prins într-o dependenţă faţă de religie şi spiritualitate… Vechea poveste a umanului care a simţit că nu are control asupra propriei lui vieţi… şi mai ales Vechea poveste a umanului care a crezut că el nu este perfect.

        Aceasta a fost povestea voastră, Shaumbra, şi povestea umanităţii, crezând că voi nu sunteţi perfecţi. Voi aţi cărat povestea asta cu voi. Aţi jucat-o. De fiecare dată când voi aţi devenit obosiţi de poveste şi aţi vrut să ieşiţi din ea, voi aţi fost traşi înapoi, simţind că parcă aveaţi ancore legate de picioare datorită Vechii voastre poveşti, datorită copilăriei nefericite, şi a căsătoriei nefericite. V-aţi simţit ca şi cum aţi fi fost prinşi într-o groapă.

        Şi, voi ţipaţi încercând să ieşiţi din ea…. strigaţi după noi, să venim şi să vă salvăm… strigaţi după un fel de intervenţie divină în viaţa voastră… mânioşi pe noi atât de des, noi ştim. Nu ne mai deranjează chiar atât (câteva râsete) … va veni un timp când ne vom vedea faţă în faţă (mai multe râsete). Dar, voi eraţi furioşi pe noi.

        Aşa mulţi dintre voi s-au simţit fără nici un fel de speranţă şi fără nici un fel de ajutor în situaţia voastră, v-aţi întrebat când veţi primi un pic de informaţie care să vă ajute. Mulţi dintre voi, aşa cum ştiţi din povestea voastră, aţi fost chiar şi la toate acele cursuri spirituale. Şi aţi mers la tot felul de channellinguri şi aţi citit tot felul de chestii, încercând să luaţi doar o picătură de energie, un pic de dulceaţă spirituală în viaţa voastră, care să vă ajute să ajungeţi până la capăt, pentru că disperarea era adâncă şi dificilă.

        Dragi prieteni, unul din cele mai dificile lucruri pentru noi, pe partea noastră a valului, a fost să nu putem să vă scoatem din această stare, să nu putem să vă dăm speranţă când voi nu o mai aveaţi, să nu putem să intervenim. Şi nu am putut să facem acest lucru pentru că fizica nu o permitea, şi înţelegerea noastră cu voi nu o permitea.

        Dar, pe măsură ce aţi muncit, mai ales în această viaţă, care a urmat adunării Allatone de acum 60 de ani… pe măsură ce aţi muncit… pe măsură ce v-aţi uitat înăuntrul vostru… pe măsură ce v-aţi adus sinele vostru prin aceste timpuri dificile şi provocatoare… pe măsură ce aţi realizat că întunericul este divinitatea voastră, că divinul este întuneric - este acelaşi lucru - aa ... noi acum putem să venim la voi într-un mod diferit.

        Voi puteţi să fiţi aici într-un mod diferit. Puteţi să renunţaţi la Vechile voastre poveşti, aşa cum un şarpe îşi schimbă pielea. Puteţi să-I daţi drumul. Nu vă mai aparţine. Oo, voi aţi creat-o într-adevăr, dar nu mai este nevoie să o purtaţi. Puteţi să-I daţi drumul. Aa, şi când o veţi face, ce se va întâmpla? Aşa cum ştiţi, este eliberată. Nu mai sunteţi legaţi de ea, şi energia vine înapoi să vă servească într-un mod nou, specific Noii Energii.

        Da, Vechea poveste este eliberată şi în final vine înapoi, dar într-un mod Nou, plin de înţelepciune şi plin cu dragoste, plin cu toate aceste lucruri minunate, Shaumbra. Acum, că am trecut această linie, Shaumbra, am ajuns la noua înţelegere a luminii şi întunericului - acum puteţi să fiţi eliberaţi de poveştile voastre. Puteţi să le daţi drumul.

        Voi nu sunteţi cine aţi crezut că sunteţi. Este ceea ce încercăm să vă spunem. Voi sunteţi mult mai mult decât atât.

        Voi v-aţi concentrat pe o poveste foarte liniară. Unii dintre voi chiar aduceţi vieţile trecute şi vă concentraţi pe ele. Într-un fel - cum să spun - nouă nu prea ne place să vă concentraţi aşa mult nici măcar pe aceste vieţi trecute. Energia lor vine în joc uneori, dar voi aţi trecut dincolo chiar şi de vieţile trecute. Voi nu mai urmaţi o cale liniară şi o cale karmică de viaţă după viaţă. Noi am trecut de asta cu voi. Acestea sunt şi ele poveşti Vechi. Dacă sunteţi prinşi într-una… dacă încă urmaţi energia, încercând să ajungeţi la un fel de salvare a energiei sau a înţelegerii… este timpul să eliberaţi această poveste, de asemenea. Când o veţi face, veţi înţelege că poveştile au fost limitate. Este mult mai mult în legătură cu ele, sunt mult mai multe lucruri care au loc în spatele şi în jurul şi prin vieţile voastre trecute… aşa cum au fost şi în viaţa aceasta.

        Voi aţi crezut că aţi fost crescuţi într-o familie dificilă undeva în lume. Voi aţi crezut că aţi avut anumite relaţii, şi aţi mers la anumite scoli, şi aţi urmat o anumită carieră. Noi suntem aici să vă spunem, dragi prieteni, priviţi dincolo de asta. Asta a fost un singur aspect, ceea ce noi numim o iluzie, un singur aspect a ceea ce se întâmplă cu adevărat.

        Noi ştim că unii dintre voi vă scărpinaţi în cap un pic. Noi ştim că unii dintre voi chiar încep să o simtă. Ştim că sunteţi gata pentru asta, gata să mergeţi dincolo de Vechea poveste, gata să înţelegeţi ce s-a întâmplat cu adevărat aici. 

        Deci, ştim că voi aţi trecut schimbări imense în ultimii 5 ani în care v-am vorbit în aceste channeling-uri şi Should-uri ale noastre. Noi am privit; am fost acolo cu voi. Aşa cum ştiţi, niciodată, niciodată nu aţi fost singuri. Când aţi părăsit adunarea lui Allatone, fiecăruia dintre voi i-au fost daţi sute şi sute de ajutoare celestiale, de alergători, de îngeri, care să fie acolo şi să susţină energiile, să ţină toate aspectele interdimensionale şi toate potenţialele la un loc, în timp ce voi aţi mers şi aţi experimentat unul pe Pământ, o realitate, o iluzie. 

        Dar, au fost atât de mulţi alţii în jur. Veţi începe să întâlniţi pe unii dintre aceşti îngeri. Veţi începe să-I întâlniţi pe o parte din aceşti alergători. Veţi începe să aveţi amintiri ale unor – ceea ce voi numiţi - experienţe paralele, aspecte multi-dimensionale a ceea ce se întâmplă. Veţi începe să simţiţi şi să auziţi şi să ştiţi unele din experienţele pe care OH le-a avut.

        Sunteţi gata pentru asta acuma. V-ar fi speriat de moarte dacă ar fi venit acum 1 an, sau 2, sau 5. Dar, sunteţi gata pentru asta acuma, şi nu va fi înfricoşător. Va fi comic într-un fel. Vă va da cu adevărat acel “aha!”, Shaumbra.

        Deci, ştim că voi sunteţi gata pentru următorul set de schimbări. Dar, aşa cum am mai spus, prin cele mai dificile aţi trecut deja. Puteţi să-I daţi drumul acelei poveşti. Puteţi s-o lăsaţi să se vindece singură. Toate energiile caută şi găsesc rezoluţie. Puteţi să-I daţi drumul Vechii voastre poveşti.

        Când eliberaţi Vechea poveste, asta nu înseamnă că voi deveniţi nimic, ceva neutru, invizibil. Nu, într-adevăr, veţi descoperi că va avea loc ceva diferit. Chiar va da mai multă înţelegere despre adevărata voastră identitate. Dar, trebuie să subliniem cuvintele “adevărata identitate”. Voi aţi trăit într-o identitate limitată şi într-o conştiinţă limitată înainte. Şi, acum, puteţi să aveţi o înţelegere a celei noi.

        Vor fi schimbări în viaţa voastră. Respiraţi-le. Bucuraţi-vă de ele. Încetaţi să vă mai îngrijoraţi de ce se va întâmpla cu slujba voastră, sau că vă mutaţi, sau de oricare astfel de lucruri. Vor fi schimbări în viaţa voastră, dar vor fi la un nivel nou acum.

        A trebuit să trecem prin cele mai dificile etape în aceşti ultimi 5 ani, unele dintre ele efectiv, ca să vă ajute să vă mutaţi dincolo de a fi un uman liniar, să vă mute afară din umanitate şi uneori voi v-aţi răsculat. Voi chiar aţi vrut mai multă umanitate. Voi aţi vrut mai mult din ceea ce primeaţi. Voi vroiaţi mai multă limitare într-un fel. Oh, da, vroiaţi o casă mai mare, şi o muncă mai bună şi un soţ mai chipeş (râsete în audienţă).

        Dar, dragi Shaumbra, a trebuit să rezistăm tentaţiei de a vă ajuta cu aceasta. A trebuit să vă ajutăm să treceţi dincolo de asta - oricât de dificil ar fi fost - să vă mutaţi dincolo de asta, ca să putem să ajungem la acest punct, în acest spaţiu sigur, în momentul de Acum, în care sunteţi multi-dimensionali, în care AH şi OH sunt din nou împreună, integraţi.

        Deci, dragi prieteni, în această zi frumoasă pe care o împărtăşim împreună, am adus energia prietenului nostru drag, Yeshua, ca oaspete al nostru astăzi… ah, pentru că Yeshua a fost acolo lucrând cu voi prin Ordinul lui Sananda. El este astăzi aici, prezent ca întotdeauna în cameră şi pentru cei care se uită pe micile voastre monitoare. Da, este posibil să fi văzut ceva lucruri ciudate având loc pe monitorul vostru… energia lui Yeshua venind.

        Da, încă odată pentru cei care privesc pe ecrane, dacă închideţi ochii pentru un moment şi faceţi acea respiraţie adâncă a divinului contopit cu umanul… faceţi acea respiraţie adâncă… permiteţi tuturor simţurilor voastre să se deschidă… permiteţi-vă să simţiţi şi să vedeţi energia lui Yeshua, nu ca pe cel cu barbă şi cu păr lung, umblând într-o robă, dar energia adevărată a lui Yeshua poate să vină. El este aici în camera voastră, dacă voi priviţi asta.

        Îl veţi recunoaşte ca pe o energie care a fost acolo, o entitate care a fost acolo pentru că Yeshua înţelege. Puteţi spune, într-un fel - că Yeshua sunteţi voi. Experienţele lui vă sunt apropiate şi dragi pentru că aţi ajutat la crearea acestei entităţi numite Yeshua. Unii dintre voi de asemenea simţiţi repulsie faţă de experienţele lui sau respingeţi experienţele lui pentru că ele sunt de asemenea voi, lucruri despre voi înşivă cu care aţi avut dificultăţi.

        Yeshua nu este cel din Bilblie. Da, un aspect a lui Yeshua este publicat acolo. Unele sunt poveşti, încă o dată, poveşti scrise despre el. Unele au influenţe din energia unor channeling-uri, atunci când poveştile au fost scrise. Unele sunt complet fabricate. Energia lui Yeshua care ni se alătură în această zi nu este cea din Biblie. Daţi asta deoparte.

        Da, într-adevăr, este o carte veche (râsete în audienţă). Este ATÂT de depăşită, ne doare şi ne face să râdem pe partea noastră. A fost scrisă pentru un timp de acum 2000 de ani. A fost scrisă ca o carte care să reziste poate 1000 de ani sau aşa ceva. Lor le era frică. Dar, lui Yeshua, aşa cum am mai spus, I-ar place să fie eliberat din Biblie. Noi nu credem că asta se va întâmpla (mai multe râsete).

        Yeshua vine aici, pentru că el înţelege această întreagă chestiune despre a înfrunta întunericul. El v-a ajutat în aceste săptămâni de la ultimul Should. El a avut propria lui experienţă cu întunericul. Aşa cum ştiţi puţin din poveste, el a plecat în deşert pentru 40 de zile şi 40 de nopţi - iată numărul “4” din nou - ca să se lupte cu diavolul… ah, sau aşa spun vechile poveşti. Nu a fost vorba deloc despre a se lupta cu diavolul.

        El a plecat în deşert ca să fie departe de mulţime care efectiv începuse să-l înnebunească puţin la acest punct (râsete). Ei iubeau miracolele. Aşa cum aţi descoperit, sau veţi afla în viaţa voastră, oamenilor le plac miracolele. Le place un spectacol bun. Oh, dar poate să devină atât de deconcertant pentru că le dai un miracol şi ei vor două (mai multe râsete). Dă-le peşte şi pâine, şi ei vor vrea vin din apă. Şi, continuă să crească şi să crească. Şi ce avem apoi, este doar o mulţime de fiinţe umane fără putere (fără control asupra propriei vieţi).

        Deci, dragi prieteni, Yeshua a plecat în deşert pentru 40 de zile şi 40 de nopţi. Şi voi aţi plecat cu el la un anumit nivel al vostru. Voi aţi fost acolo cu Yeshua. Voi aţi fost acolo ca să aruncaţi o privire la ce era sau nu era cu adevărat întunericul, pentru că până atunci nu prea a fost înţeles.

        Da, a fost descris ca acei demoni. Oh, le-au fost date nume, şi le-au fost date propriile identităţi. Ei erau scuze proaste pentru ce oamenilor nu le plăcea la ei înşişi. Aşa cum au pus energia atotputernicului în dumnezei exteriori, în idoli, şi în mulţi, mulţi zei, tot aşa au pus energiile a ce nu le plăcea despre ei înşişi în toţi aceşti demoni şi în această entitate numită Satan sau Lucifer.

        Yeshua nu a acceptat nici unul din aceste lucruri. El nu a acceptat că există dumnezei în – cum să spun - în toate aceste tipuri diferite de idoli. El nici măcar nu a acceptat că există un dumnezeu într-un rai îndepărtat. El nu a acceptat. El nu a făcut acest lucru. El a fost citat greşit în Biblie. El nu a acceptat că există toţi aceşti demoni. Şi el nu a acceptat că există această energie numită Satan care urma să-I ia pe toţi dacă nu urmau un set nebunesc de reguli. Deci, el a plecat în deşert să descopere el însuşi.

        Oh, el credea în ceea ce voi aţi numi Spirit sau Dumnezeu. Dar el nu a crezut în modul în care îl descriau bisericile sau oricare alt cult sau oricare alt grup. El a fost atât de confuz. Vă sună cunoscut, Shaumbra? Şi, voi aţi fost cu el.

        Deci, el a plecat în deşert ca să contemple, să fie într-o energie care să fie liniştită. Aşa cum aţi descoperit şi în viaţa voastră - toţi dintre voi - vă face bine să ieşiţi în natură, departe de energiile oraşului şi ale familiilor.

        Şi, astfel Yeshua a plecat în deşert să se uite la ceea ce lui I se părea corect, la ceea ce era real. El nu s-a luptat cu diavolul. A venit înţelegerea că diavolul face parte din el. A venit înţelegerea că trebuie să existe un fel de motiv pentru existenţa lui. Nu a fost pus acolo ca un test pentru el. Nu a fost pus acolo ca să se simtă mai puţin decât uman sau mai puţin decât angelic.

        De ce era el acolo? Ce era acest întuneric? Ah, într-adevăr, Yeshua - şi toţi dintre voi la acel moment - aţi ajuns să realizaţi că întunericul este tot ce a fost respins de sinele uman. Că întunericul este tot ce a fost respins de sinele spiritual.

        Yeshua a ajuns la aceeaşi înţelegere căreia I-aţi dat şi voi glas zilele trecute. Întunericul este divinitatea voastră. Cele doua merg împreună. Yeshua a ajuns la înţelegerea că nu există demoni care să fie scoşi afară dintr-o persoană, că nu sunt demoni de care să fugi şi să te ascunzi. Ci, că mai degrabă, este îmbrăţişarea tuturor acestora în interior.

        Shaumbra, voi aţi fost acolo energetic, spiritual. Toţi aţi ajutat să alcătuiţi această entitate numită Yeshua, aţi ajutat la manifestarea ei într-un corp fizic pe Pământ. Timp de 2000 de ani voi aţi mers cu această cunoaştere. Aţi avut-o în voi. Voi aţi avut înţelegerea. Şi, voi aţi ştiut că va veni un timp la un anumit punct, într-una din vieţi, s-o scoateţi, s-o trăiţi, s-o incorporaţi. Momentul nu a fost potrivit acum 1500 de ani, sau acum 1000 de ani.

        Ea a fost acolo. Aţi simţit-o. Voi aţi ştiut că era ceva în neregulă cu ce vă era predat de către profesorii spirituali, de către biserici. Voi aţi încercat să faceţi totul corect. Voi aţi încercat să vă alăturaţi şi să participaţi. Voi aţi încercat să vă faceţi să simţiţi ceea ce alţii probabil că simţeau, dar nu aţi reuşit pentru că întotdeauna voi aţi ştiut altceva.

        De acum 2000 de ani voi aţi înţeles în interiorul vostru care este treaba cu această întreagă chestiune despre lumină şi întuneric. Voi aţi înţeles că nu există demoni exteriori… doar dacă bineînţeles voi vreţi ca ei să fie, vedeţi voi.

        Oh, este o mare majoritate de oameni chiar acum pe Pământ… oameni care vor să existe un demon exterior. Vor să se lupte cu el. Indiferent cât de nefericiţi devin, ei vor să se lupte cu el. Ei vor să aibă ceva din cauza căruia să fie indignaţi, ceva pe care să-l învinovăţească pentru propriile vieţi, ceva în care să-şi verse negativitatea, şi ceva care să le permită să joace în continuare rolul de victimă.

        Deci, ei au creat acest lucru numit Satana, Lucifer. Nu există pe partea noastră, Shaumbra. Veniţi aici… când sunteţi pregătiţi (râsete). Nu veţi găsi energia lui Satan sau Lucifer. Acum, veţi găsi acest - cum să spun - acest tip de diavol aici care este creat în conştiinţa umanilor care vor să creadă în el. Şi, îi serveşte. Le serveşte ca stăpân al lor. Şi, vine şi îi bântuie. Şi, vine să-i tenteze. Şi, vine să se joace cu ei. Şi, vine să le facă viaţa nefericită. Îi serveşte. Ei îl creează. Ei îl vor. Ei l-au creat.

        Voi nu mai aveţi nevoie de el în viaţa voastră. Voi nu mai aveţi nevoie de forţele opozante. Nu mai aveţi nevoie să fiţi în luptă. Voi aţi trecut dincolo de asta.

        Yeshua a fost cu voi în ultimul timp ca să vă ajute pe toţi să treceţi prin acest lucru dificil. Da, este dificil pentru că este atât de înrădăcinată în voi, această întreagă chestiune a luminii şi întunericului, percepţia greşită a ceea ce acestea sunt. Deci, Yeshua a fost acolo de partea voastră. El v-a ajutat să vă aduceţi aminte timpul din deşert, să vă aduceţi aminte ce este vindecarea adevărată, şi ce sunt miracolele adevărate.

        Aşa cum am mai spus, miracolul - adevăratul miracol - este conştiinţa deschisă. Şi, conştiinţa deschisă vă permite să evadaţi din această condiţie umană liniară limitată, să mergeţi în multidimensionalitate în acelaşi timp fiind prezenţi, total prezenţi, total prezenţi şi în viaţă în momentul de Acum.

        Dar acum, fără Vechea poveste, fără Vechiul bagaj, acest lucru vă permite să atrageţi energiile lui OH în viaţa voastră. Acest lucru vă permite, efectiv să re-experimentaţi tot ceea ce aţi experimentat vreodată. Cu această nouă înţelepciune şi această înţelegere profundă despre energiile lui OH şi ale lui AH pe care le-aţi exprimat, puteţi cu adevărat să re-experimentaţi toate lucrurile prin care aţi trecut vreodată.

        Într-un fel, aţi putea spune că iluminarea voastră străluceşte prin timp şi spaţiu, prin tot ceea ce aţi trecut vreodată. Nu schimbă ordinea evenimentelor din vieţile trecute sau a lucrurilor din această viaţă. Dar, schimbă cu adevărat modul cum voi le experimentaţi. Veţi descoperi în zilele care vor urma că puteţi să vă întoarceţi şi să re-experimentaţi amintiri care au fost foarte dificile şi dureroase.

        Oh, noi ştim că unii dintre voi sunteţi bântuiţi de acestea. Par să se întoarcă din nou şi din nou în viaţa voastră. Voi nu le vreţi acolo. Acum, veţi putea să vă duceţi înapoi şi să le re-experimentaţi cu o nouă înţelegere, astfel încât să nu vă mai bântuie. Nu vă vor mai face să suferiţi. Nu vă vor mai apărea tot timpul în cale, în întunericul vostru. Veţi fi capabili să re-experimentaţi cu bucurie. Veţi putea să vă reîntoarceţi ca şi cum - cum să spun - ca şi cum aţi selecta un program de televiziune şi aţi privi părţi din trecutul vostru, le-aţi re-experimenta. Veţi putea să vă duceţi înapoi şi înainte aşa cum alegeţi.

        Dragi Shaumbra, întunericul nu este deloc aşa cum aţi crezut că va fi. A fost întotdeauna un loc de mare compasiune, de mare dragoste şi mare neînţelegere. Este unul din cele mai mari jocuri care au fost jucate vreodată pe acest Pământ. Este timpul pentru ca acesta să se termine acum.

        Voi sunteţi primii care treceţi prin aceasta ca un grup. Unii dintre voi aţi înţeles asta cu mintea voastră în trecut. Dar, nu aţi avut incorporarea lui. Şi este o mare diferenţă. În timpul acestor următori ani vă vom vorbi. Voi vă veţi vorbi vouă înşivă prin intermediul Should-lui despre incorporare. Şi, ne vom numi seriile pe care le ţinem împreună “Seriile Incorporării”, aducerea acestuia în viaţa voastră, nu ţinând-ul undeva acolo, nu intelectualizând-ul.

        Oh, mulţi dintre voi aveţi aşa multe concepte intelectuale pe care nici nu v-aţi gândit să le trăiţi în viaţa voastră. Vă place să vorbiţi despre ele, dar uitaţi să le trăiţi. Acest an este despre a trăi. Acest an este despre a incorpora energiile, AH-ul şi OH-ul, împlinirea. Noi v-am spus, “Vă veţi simţi plini”, împlinirea în viaţa voastră, aducerea ei înăuntru. Nu puteţi fi un profesor spiritual, o vedetă spirituală, dacă vă ţineţi viaţa voastră şi conceptele voastre separat.

        Unii din cei mai mari propovăduitori sunt unii din cei mai mari rataţi în viaţă (câteva râsete). Într-adevăr, pot spune asta pentru că eu am fost unul dintre ei (mai multe râsete). Ciudat cum se întâmplă asta… dacă vorbeşti, ei în general ascultă, nu-i aşa? Foarte puţin discernământ din partea lor! (râsete). Oh, îmi plăcea să ţin discursuri. Citam scripturile. Citam înţelepciunea lui Moise şi înţelepciunea lui Abraham.

        Şi nici nu ştiam despre ce dracului vorbeam, dar oamenii mă ascultau, şi ei au crezut că eu sunt un fel de om sfânt pentru că eu puteam să citez din scripturi. Eu nu le trăiam în viaţa mea. Oh, eu mă jucam cu ele. Eu le-am folosit ca o apărare, mai ales împotriva soţiei mele. Ceva trebuia s-o oprească (râsete). Spun asta cu tot respectul.

        Am folosit această propovăduire deoarece am crezut că Dumnezeu ar aprecia dacă aş folosi ce credeam eu că sunt cuvintele lui. Le citam oamenilor. Şi o făceam într-un fel (îi loveam cu ele) că ei nici nu mai întrebau despre viaţa mea, care nu era deloc ceea ce părea să fie, în aşa fel încât eu am ales la alte nivele să fiu orbit, să fiu orbit de găinaţul unei păsări, nici mai mult nici mai puţin. Ce insultă pentru un om sfânt!

        Dar, m-a obligat să mă duc în interior şi să reconsider viaţa. Da, m-a obligat să reconsider de ce aş mai fi vrut chiar să continui să trăiesc. Eram orb. Toate puterile mele îmi fuseseră luate. Întâlnirea cu regele îmi fusese luată.

        Deci, a trebuit să reconsider viaţa. A trebuit să mă duc în interior. Şi am realizat ce bufon am fost. Oh, a fost distractiv să joc acel rol. Dar, am realizat că nu am incorporat nimic din asta. Nu am luat în interiorul meu. Întotdeauna am exprimat-o altora, dar nu am trăit-o în interiorul meu. Şi, partea cea mai comică a fost că eu nu aveam idee de ce semnifica nimic din ce citam. Pur şi simplu suna bine.

Deci, pot să vorbesc despre cei care propovăduiesc şi care nu trăiesc pentru că eu am învăţat pe parcursul drumului despre asta. Am învăţat mai târziu în acea viaţă  în care am fost Tobias şi în următoarea viaţă - într-adevăr cea în care mi-am petrecut multe zile în închisoare. Am învăţat cum să incorporez. Am învăţat cum să incorporez Spiritul în fiinţa mea într-o închisoare. Am învăţat s-o trăiesc în fiecare moment. Am învăţat cea mai mare bucurie pe care am avut-o vreodată ca om dincolo de limitele celor 4 pereţi. A trebuit s-o fac. A trebuit să învăţ s-o incorporez.

Shaumbra, mulţi dintre voi fugiţi când sunteţi faţă în faţă cu ceva dificil… când sunteţi puşi în faţa unor situaţii dificile… când sunteţi puşi în faţa propriului întuneric. Voi fugiţi. Vă părăsiţi corpul ăla al vostru. Vă părăsiţi conştiinţa. Vă duceţi în altă parte. Vă ascundeţi.

Este acum timpul să incorporaţi. Este timpul ca atunci când vine o situaţie dificilă în calea voastră să respiraţi adânc şi să o aspiraţi pe toată înăuntru, să o incorporaţi. Nu gândiţi pentru moment… doar incorporaţi-o… aduceţi-o înăuntru.

Va fi un mod cu totul nou de a privi lucrurile… da, situaţiile dificile de la muncă, din relaţii, dar mai ales situaţiile dificile cu voi înşivă. Pe măsură ce incorporaţi totul, pe măsură ce sunteţi într-o acceptare totală, într-o integrare totală în realitatea voastră fizică în momentul vostru de Acum, pe măsură ce aduceţi acest lucru înăuntru, va fi ca şi cum ar fi un mod cu totul nou de a-l privi.

Mergeţi dincolo de frică. Mergeţi dincolo de orice trepidaţii aveţi. Mergeţi dincolo de limitările care aţi crezut că sunt acolo. Pe măsură ce incorporaţi, veţi vedea într-un mod cu totul nou. Când vi se va prezenta o situaţie dificilă, respiraţi adânc şi incorporaţi-o cu totul în fiinţa voastră. Şi, apoi veţi vedea ceva diferit când vă veţi deschide ochii.

Unora dintre voi nu le plac anumite lucruri. Nu vă plac anumite mâncăruri. Credeţi că vă fac rău. Ah, respiraţi adânc. Priviţi-le în cu totul altă lumină. Oh, voi deja aţi creat categorii în mintea voastră - bune şi rele. Cele ”Rele” vă vor îmbolnăvi. Da, o vor face, dacă voi alegeţi să jucaţi acest joc. Respiraţi adânc.

Ah, da noi folosim exemplul mâncării pentru că reprezintă incorporare efectivă. Aduceţi-o în corpul vostru. Mergeţi dincolo. Aruncaţi o privire. Este ceva ce voi nu vedeţi acolo în unele din mâncărurile pe care le judecaţi.

De exemplu, oamenii… creaţi categorii de oameni - oameni buni şi oameni răi - ah, oameni iluminaţi… şi oameni proşti (râsete). Cu unii dintre ei v-a fost dificil să staţi în preajma lor. Şi, noi înţelegem… voi v-aţi deschis şi aţi devenit mai sensibili.

Într-adevăr, dar noi vrem acuma să vă uitaţi la ei într-un mod diferit. Incorporaţi toate energiile… situaţiile dificile… respiraţi-le înăuntru… incorporaţi totul… aduceţi totul înăuntru. Apoi, voi veţi începe să vă deschideţi către o nouă înţelegere. Veţi vedea dincolo de tot ce aţi văzut până acum pe măsură ce incorporaţi.

Propriul vostru sine… respiraţi-vă corpul. Este unul din lucrurile cu care aţi avut un timp dificil. Respiraţi-l. Veţi începe să vedeţi ceva diferit la corpul vostru… bucuria şi frumuseţea lui… cum v-a servit… cum vă serveşte în atât de multe moduri când voi l-aţi urât... când aţi urât să fiţi aici pe Pământ şi v-aţi descărcat asupra corpului fizic… şi l-aţi lăsat să fie o reflecţie a propriei neplăceri de a fi aici.

Ah, da, neplăcere de a fi aici… aţi încercat să respingeţi partea umană pentru a găsi spiritualitatea. Nu se va întâmpla niciodată în felul acesta. Buddha vă poate spune acest lucru. El a descoperit acest lucru. A încercat să respingă umanul pentru a deveni sfânt. N-a sfârşit decât cu găuri în propria spiritualitate… vedeţi voi. (râsete).

Deci, dragi prieteni, este vorba de a incorpora totul, tot ce aţi crezut că este rău sau greşit, tot ce nu v-a plăcut la voi înşivă, tot întunericul. A incorpora înseamnă a ajunge la o înţelegere cu ele, a accepta că a existat un motiv, a accepta că există mult mai multe dincolo de ceea ce puteţi vedea, şi simţi şi auzi. A incorpora înseamnă a aduce în această realitate.

Incorporaţi-vă umanitatea. Incorporaţi-vă această extraordinară, mare aventură de a fi un uman. Nu mai este nimic ca asta. Noi toţi trebuie să trecem prin asta. Noi toţi trebuie să urmăm după voi. Deci, incorporându-vă şi îmbrăţişându-vă umanitatea, veţi vedea lucruri în ea - în această călătorie - pe care nici nu vi le puteaţi imagina înainte. Veţi vedea cum este o binecuvântare, când pentru atât de mult timp aţi crezut că este un blestem.

Aceasta întreagă chestiune despre întuneric, prieteni… atât de neînţeleasă, atât de neînţeleasă. Dar, este foarte simplu.

Ca un nor de furtună care ţine toate picăturile de apă, gata să le distribuie la momentul potrivit, aşa şi divinitatea voastră a ţinut întunericul vostru, ţinându-l cum un nor de furtună ţine picăturile de apă. Asta nu face ca norul de furtună să fie rău. El serveşte unui scop.

Divinitatea voastră a ţinut întunericul - mici picături de experienţe, picături de energie şi picături de iubire - acum gata să se întoarcă, acum gata să vină jos asupra vieţii voastre umane într-un mod cu totul nou. Ah… este incorporarea. Este eliberarea. Este acceptarea că totul se schimbă.

Şi, Shaumbra, eu, Tobias, sunt aici să vă spun - nu aveţi nevoie să forţaţi schimbarea… vedeţi voi. Voi auziţi cuvântul schimbare; vă întrebaţi ce trebuie să faceţi când plecaţi din acest loc, când stingeţi acele monitoare şi nu vă mai uitaţi la mine… nimic… nimic. Energia caută rezoluţie. Schimbarea işi găseşte propriul nivel. Pur şi simplu se întâmplă.

Atunci ce ar trebui să faceţi ? Luaţi piciorul de pe frână ! Vedeţi voi… schimbarea începe să apară, şi voi puneţi piciorul pe frână. Şi, totul se opreşte. Şi, totul răspunde la voi, şi spune, “Cum vrei tu ! Fără schimbare”. Şi, apoi voi deveniţi furioşi pe noi pentru că nu sunt schimbări în viaţa voastră. (râsete).

Deci, Shaumbra, schimbarea va apărea, şi va fi un nou tip de schimbare. Nu putem să o etichetăm ca fiind bună sau rea. Este schimbare specifică Noii Energii. Nu mai este nevoie să vă fie frică, nu mai este nevoie să vă îngrijoraţi, nu mai este nevoie să vă întrebaţi dacă faceţi lucrul bun sau rău. Imaginaţi-vă că de azi înainte - nu mai sunt lucruri bune sau rele. Pur şi simplu sunt doar “lucruri”. Este numai “a fi “ în viaţa voastră, nu mai este “ a face”. Puteţi voi să vă acordaţi vouă înşivă faptul că poate fi atât de simplu, darul simplicităţii ?

Ah, într-adevăr, dacă puteţi, eliberaţi acest Vechi întuneric, această Veche bătălie, şi această Veche poveste, şi mai mult decât orice, Shaumbra, puteţi să vă acordaţi darul re-scufundării în uman ? Ah, da, botezul Noii Energii… re-scufundarea voastră în umanitate.

Voi sunteţi afară din ea de ceva timp, acum, chiar dacă vreţi să credeţi sau nu. Oh, voi aţi crezut că sunteţi chiar în mijlocul ei. Voi v-aţi retras. A trebuit să o faceţi. A făcut parte din planul vostru, din planul nostru. Voi existaţi. Voi trăiaţi. Voi treceaţi prin mişcări, dar o parte din voi a trebuit să se retragă pentru ca să puteţi studia unele din aceste concepte. Ca să puteţi studia Noua spiritualitate şi Noua Energie pe alte nivele. Voi nu eraţi - cum să spun - întregi, dar asta a fost proiectat. Nu eraţi cu totul aici. Şi, noi ştim că a fost deranjant în anumite momente. Partea umană a fost supărată din cauza acestui lucru uneori. O parte din voi a fost plecată în aceste alte tărâmuri, făcând altă muncă.

Acum este timpul pentru re-adâncirea în umanitate. Dar, când vă adânciţi este diferit. Este nou. Este echilibrat, şi este sigur. Vine cu o nouă înţelegere a luminii şi întunericului. Vine cu o incorporare completă. Este ca un botez.

Vedeţi voi… după ce Yeshua a plecat în deşert, s-a întors la râul Jordan unde Ioan Botezătorul îşi desfăşura botezurile, şi el a permis să fie botezat, nu ca să fie spălat de păcate,  ci chiar dimpotrivă. Şi, el a vorbit cu Ioan după aceea şi I-a explicat că nu a fost vorba de spălatul păcatelor sau de curăţatul răului. A fost vorba de o revenire a lui însuşi în corpul uman, în planul fizic, deplina incorporare a Spiritului în Uman.

O parte din voi a fost plecată pentru un timp lung. Este pregătită să se întoarcă acuma. Dragi Shaumbra, lăsaţi-ne să stăm un moment aici împreună cu voi - dacă voi sunteţi pregătiţi - în spaţiul sigur pe care l-am creat cu energia lui Yeshua. Ah, da, unii dintre voi vă reamintiţi cum Yashua a trecut prin botezul lui Ioan.

Dacă sunteţi gata în acest spaţiu, haideţi să ne reîntoarcem. Haideţi să ne reîntoarcem printr-o incorporare deplină în dimensiunea umană, în corpul uman, o acceptare deplină a umanităţii, o acceptare deplină a biologiei, o acceptare deplină a strălucitului moment de Acum în care suntem acum. Pe măsura ce vă permiteţi să vă reîntoarceţi, îi permiteţi împlinirii să vină înapoi. Nu există luptă. Nu există o balansare între înainte şi inapoi. Nici măcar nu mai este o misiune.

Pe măsură ce vă permiteţi vouă înşivă să vă reîntoarceţi, să vă întoarceţi în acum, aduceţi toate energiile lui AH şi ale lui OH, fără să respingeţi nimic, fără să lăsaţi nimic în urmă. Nu poate fi lăsat nimic în urmă. Permiteţi totului să vină. De asemenea voi permiteţi experienţelor lui OH să vină să fie împărtăşite de voi la momentul potrivit.

Permiteţi întregii voastre fiinţe să fie în momentul de Acum, fără să mai fiţi ruşinaţi de umanitate şi de propria voastră parte umană, fără să mai fiţi ruşinaţi de acest lucru minunat numit “realitatea umană”. Acum puteţi să le aduceţi pe toate înăuntru, pe toate în momentul de Acum. Prin respiraţie, prin respiraţia adâncă, haideţi să revenim într-un mod cu totul nou.

Vă întrebaţi… uneori ne întrebaţi pe noi, “Care este sensul vieţii ? Care este scopul vieţii ?” Pur şi simplu este de a trăi. Este pur şi simplu de a fi aici. Acum nu mai este nevoie să aveţi o misiune. Şi, oricât de gol ar părea, voi nu mai aveţi nevoie să aveţi un scop. Scopurile, într-un sens sunt limitative. Fără un scop puteţi fi împliniţi. Când sunteţi împliniţi (plini), puteţi fi un Creator. Când sunteţi un Creator, puteţi face tot ce doriţi. Nu mai este necesar să aveţi o misiune sau un scop.

Apoi, pur şi simplu fiţi împliniţi, reîntorşi (rescufundaţi) în această viaţă. Şi, aşa cum unii dintre voi au ghicit deja, când aceasta se întâmplă… ah, voi nu trebuie să aveţi un scop definit. Nu mai e nevoie să vă programaţi o misiune. Nu mai e nevoie să aveţi o misiune de anihilare a întunericului. Nu, când voi ajungeţi la acest punct, totul devine evident.

În acest punct în care sunteţi fără scop dintr-o dată începeţi să înţelegeţi. Dintr-o dată o nouă pasiune iese la iveală. Nu mai trebuie să încercaţi să creaţi sau să manufacturaţi o pasiune. Pur şi simplu o ştiţi. O pasiune iese la iveală. ”Fructul trandafirului” iese la iveală, re-întors de asemenea într-un mod cu totul nou.

Ah, apoi voi înţelegeţi cum este să fiţi un Creator. Apoi, înţelegeţi că – pentru tot ceea ce alegeţi să creaţi, pentru tot ce alegeţi să faceţi - toate instrumentele sunt acolo… nimic ţinut ascuns … nimic ţinut înapoi. Nu mai trebuie să ghiciţi. Înţelegerea vine. Nu o forţaţi, Shaumbra. Nu o forţaţi. Vine ea la voi. Incorporarea, plinătatea, energiile, resursele… vin la voi. Este un mod diferit de a trăi faţă de ceea ce aţi experimentat. Vin la voi.

Shaumbra, voi aţi trecut prin mulţi, mulţi ani dificili. A trebuit să le daţi drumul ghizilor. Aţi devenit “fără ghidare”. A trebuit să le daţi drumul salvatorilor. Nimeni nu mai putea să vă salveze şi nici nu mai era nevoie să vă salveze. A trebuit să eliberaţi bisericile. A trebuit să eliberaţi Vechile poveşti. A trebuit să eliberaţi totul. A trebuit să traversaţi Podul Săbiilor ca să ajungeţi în acest loc, ca să ajungeţi în acest punct al deplinei incorporări şi întoarceri.

Acum, nu mai gândiţi ca un uman din Vechea Energie. Imaginaţi-vă ca un uman divin al Noii Energii… vedeţi voi. Daţi-I drumul Vechiului mod, şi permiteţi-I imaginaţiei să zboare.

Noi vrem ca voi să simţiţi pentru un moment, înainte de a închide, legiunile care au fost cu voi, susţinându-vă la diferite nivele. V-aţi întrebat unde au fost ei pe Pământ. Voi v-aţi aşteptat ca ei să fie aici. Ei au fost pe multe alte nivele, multe alte dimensiuni.

Noi vrem să vă simţiţi echipa voastră pentru un moment, membrii echipei voastre, ce au făcut ei pentru voi la alte nivele pentru a menţine integritatea divină cât timp voi treceaţi prin procesul vostru. Ah, da, puteţi să-i simţiţi, nu-i aşa ? Aproape că puteţi să-i numiţi. Aproape că puteţi să-i vedeţi. Ei au fost ce-i care v-au slujit. Nu le datoraţi nimic. Nu le datoraţi nimic. Serviciul lor pentru voi a fost plata… serviciul lor pentru marii conducători, marile familii ale acestei creaţii. Voi nu sunteţi niciodată singuri.

Si aşa este!

 

Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţie prin Geoffrey Hoppe.

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere a lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încît noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

© Copyright 2003 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved