MATERIALELE LUI TOBIAS

Seriile Încorporării: "SHOUD 1 "

Întrebări şi răspunsuri

Prezentate la Cercul Crimson
August 7, 2004

 

Şi aşa este, dragi Shaumbra, că noi continuăm cu energia experienţelor noastre împreună…continuăm această întreagă experienţă magnifică a trăirii aici pe Pământ…continuăm de acum 60 de ani de când ne-am adunat să sărbătorim…ne-am adunat împreună în Ordinul de Arc, ştiind că veţi veni în acest loc al Pământului pentru ceva ce urma să fie unul din lucrurile cele mai dificile şi provocatoare prin care aţi trecut vreodată, dar si cele mai  răsplătitoare. Prin această experienţă…prin toate dificultăţile care au venit împreună cu ea, aţi putut să cântaţi, să vă creaţi muzica, să râdeţi şi să vă bucuraţi.

Şi acum împreună mergem într-un loc nou, într-un loc nou care nu este - cum să spun - care nu vă exclude umanitatea (partea umană), nu o lasă în urmă, ci pur şi simplu face un salt cuantic într-o perspectivă cu totul nouă. Ştim că sunteţi pregătiţi pentru asta pentru că noi v-am întrebat. Ştim că sunteţi gata să îmbrăţişaţi viaţa pentru că voi sunteţi aici.

Ştim că încă mai este un pic de confuzie, dar asta se va dizolva de la sine. Ştim că sunteţi gata să vă deschideţi pe voi înşivă dincolo de limitările în care aţi trăit. Acum că există o nouă înţelegere a ceea ce există în afara realităţii voastre nu mai aveţi nimic de care să vă fie frică. Tot voi sunteţi. Totul este energia voastră.

Pe măsură ce vom continua împreună cu voi aceste Serii ale Încorporării, vom discuta modalităţi de a aduce asta în fiinţa voastră, în realitatea voastră, şi de a o manifesta. Va fi o cu totul altă înţelegere a termenului de “maestru”, şi probabil va fi înţelegerea faptului că nici nu mai aveţi nevoie să folosiţi acest termen. Va fi o nouă înţelegere a rolului de profesor şi a celui de student. Veţi redefini ceea ce acestea înseamnă.

Va fi o concepţie cu totul diferită a modului de a fi un om sfânt, pentru că asta nu se va mai întâmpla cum a fost cu oamenii sfinţi din trecut, ca liderii spirituali din trecut. Va fi altfel. Acum, unii dintre voi au trecut prin mari iluminări, prin mari schimbări în viaţa voastră. Dar, apoi voi vedeţi că atunci când părăsiţi o adunare ca aceasta, sau un astfel de tip de întâlniri, ce reprezintă un tip de deşert al vostru, departe de ceilalţi, vedeţi că vă întoarceţi la realitatea vieţii umane. Vă întoarceţi în lume, la familie şi slujbele voastre, la prietenii voştri. Şi, ceea ce simţiţi este ca şi cum v-aţi fi ciocnit de un zid.

Pare că pentru fiecare pas înainte pe care l-aţi făcut în aceste zile cât aţi fost în deşert, acum dintr-o dată sunteţi împinşi înapoi chiar doi paşi. Descoperiţi că daţi peste un zid de rezistenţă. Si, asta vă face confuzi, şi vă întrebaţi dacă veţi putea fi vreodată ai acestui Pământ. Vă întrebaţi dacă veţi putea vreodată să vă serviţi din ceea ce această experienţă umană are de oferit. Într-un fel, acest lucru v-a determinat pe unii dintre voi să vă târâţi înapoi la existenţa voastră limitată, la realitatea voastră limitată, dar în acelaşi timp atât de doritori să refaceţi conexiunea cu Spiritul.

În parte, acest lucru, Shaumbra se datorează faptului că atunci când aţi păşit în lumea Vechii Energii încă mai căraţi poveştile voastre cu voi. Şi, lumea, a răspuns corespunzător, frumos şi la propriu, la povestea voastră…atâta timp cât voi căraţi acea poveste a victimizării…povestea persecuţiei…povestea că vouă întotdeauna v-a fost mai greu decât altora…povestea bolii…povestea lipsurilor. Atâta timp cât căraţi acea poveste cu voi, lumea va răspunde. Nu vrem să spunem universul, dar vom spune ca lumea din jurul vostru va răspunde corespunzător.

Oamenii din jurul vostru vor răspunde la povestea voastră în mod corespunzător. Dacă povestea voastră este împletită cu lipsuri, ei vor răspunde în acest mod. Dacă povestea voastră este împletită cu relaţii neechilibrate, ei vor răspunde in acest mod. Dacă ea este împletită cu boală fizică, ei vor răspunde în acest mod.

Deci, este timpul să schimbaţi povestea - nu s-o anihilaţi sau să o negaţi - pur şi simplu s-o schimbaţi. Era doar un aspect al vostru pe care l-aţi ales să-l experimentaţi în această realitate. Dar, mai sunt multe, multe alte aspecte. Povestea voastră nu este permanent legată de voi. Nu este singurul lucru care vă defineşte.

Deci, noi vă  întrebăm în această zi…vă întrebăm –“Care este povestea voastră? Cine sunteţi voi? Cine sunteţi? Ce vreţi să fiţi? Sunteţi gata să schimbaţi perspectiva a tot ceea ce aţi fost în această viaţă?” - din nou nu prin negare, nu prin furie şi ură, dar mai degrabă prin înţelepciunea experienţei. Sunteţi gata să eliberaţi povestea care spune că voi nu aveţi o educaţie, si prin urmare voi nu sunteţi deştepţi, şi prin urmare nu puteţi să aveţi succes în lumea afacerilor. Sunteţi gata să eliberaţi povestea care spune că v-aţi născut cu anumite atribute fizice care vă fac să fiţi mai puţin decât ceea ce aţi considera voi perfecţi, mai puţin decât ceea ce ar fi calităţi de stea de cinema? Opriţi-vă să mai folosiţi această poveste ca să vă limitaţi pe voi înşivă. Lumea din jurul vostru…viaţa din jurul vostru răspunde în mod direct la voi.

Dacă-i permiteţi poveştii voastre să se schimbe, acest lucru nu este ceva la care trebuie să munciţi. Nu este nevoie să vă întoarceţi înapoi şi să o recreaţi. Ea vrea să fie eliberată. Vrea rezolvare. Dacă-i permiteţi poveştii voastre acum să se completeze şi să cuprindă totul despre voi - nu numai partea despre care aţi ştiut - dar totul despre spiritul vostru, despre întreaga voastră fiinţă, despre AH-ul şi OH-ul din voi, lumea va răspunde diferit. Viaţa va răspunde diferit la voi.

Deci, noi vă sugerăm asta tuturor. Sunteţi gata să vă lăsaţi povestea să se schimbe…să se schimbe…s-o lăsaţi de asemenea să evolueze…s-o lăsaţi să fie mai mare decât povestea unei copilării nefericite, sau a unei căsătorii nefericite, sau a lipsurilor? Sunteţi gata să o lăsaţi să se schimbe? Povestea voastră nu mai vrea să fie acea poveste. Vrea să fie mult mai mult decât atât. Este atât de simplu ca şi cum aţi spune “Da”. Este atât de simplu ca şi cum aţi spune “Eu sunt o fiinţă, o fiinţă umană şi divină”.

Deci, acum vă provocăm să vă puneţi întrebările ! (râsete)

ÎNTREBARE DE LA SHAUMRA 1 (de pe Internet, citită de Linda):

Tobias, mulţi dintre noi am simţit un potenţial imens pentru o schimbare dramatică pe Pământ, iminentă poate chiar din această toamnă. Care ar trebui să fie poziţia Shaumbra în legătură cu acest lucru? Şi există un astfel de potenţial?

TOBIAS: Într-adevăr, există potenţiale, dar nu este necesar să dramatizăm. Chiar acum există potenţiale de – cum să spun - de eliberare a energiei refulate. Şi acest lucru se poate face în multe moduri. Poate fi realizat prin activităţi ale Pământului – cutremure, sau erupţii vulcanice, sau mari furtuni. Acestea sunt modalităţi puternice de eliberare a unor mari cantităţi de energie refulată.

În această toamnă sunt potenţiale, mai ales, ca – cum sa spun - vechi conflicte să reapară pe scenă. S-a simţit la anumite nivele că nu s-a făcut suficientă schimbare şi că nu a fost adusă suficientă conştientizare în unele din aceste părţi dificile ale lumii. Deci, va fi un  nou efort de a încerca aducerea acestora în atenţie.

Nu vrem să spunem că este ştiut că ceva definit se va întâmpla. Şi, nu este nevoie să fie ceva atât de dramatic. Faptul că astăzi Shaumbra pot sta aici în această cameră şi pot asculta şi permit schimbărilor să se întâmple are mult mai mult impact decât necesitatea unor bombe sau a altor tipuri de astfel de dezastre să se întâmple. Se poate spune că la un nivel energetic va fi o mare schimbare în această toamnă. Şi, ştim că acest lucru este adevărat. Dar, cum are loc această schimbare depinde în totalitate de umanitate.

Noi cerem tuturor Shaumbra ca în timpul acestei perioade să stea în spatele zidului scund, să înţeleagă că nu există bine sau rău, efectiv să încorporeze toate energiile. Şi apoi, voi veţi vedea cum vi se va dezvălui un tablou mult mai mare. Veţi fi mai înţelepţi dacă nu veţi vedea aceste schimbări ca pe un conflict între două părţi. Atât de multe se întâmplă şi vor continua să aibă loc frecvent, nu numai în lunile de început ale acestei toamne. Ele vor continua să aibă loc cu o intensitate crescândă începând de acum şi până in 18.09.2007.

Deci, acesta va fi doar unul din multele momente de schimbări ale Pământului. Nu este nevoie să fugiţi după adăpost. Nu este nevoie să faceţi pregătiri speciale, pentru că aceste lucruri care se vor întâmpla nu vă vor afecta în mod direct. Nu vă vor afecta în mod direct bunăstarea fizică sau mentală. Într-adevăr ele vor afecta alte părţi ale lumii. Dar, Shaumbra, nu este necesar să deveniţi dramatici în legătură cu aceste evenimente. Deci, noi vă cerem doar să faceţi acea respiraţie adâncă, să staţi în spatele zidului scund şi să acceptaţi sau să înţelegeţi ce se întâmplă cu toate aceste evenimente. Nici măcar nu este nevoie să deveniţi isterici în legătură cu ele.

Deci, îţi mulţumim pentru întrebare. Şi observă dincolo de ce se observă în mod normal despre ce se întâmplă cu adevărat, cu înţelegerea că conştiinţa umană este pregătită să facă un salt cuantic cam peste 3 ani de acum în colo, şi că multe Energii Vechi caută rezoluţie între acum şi atunci. Îti mulţumim.

ÎNTREBARE DE LA SHUMBRA 2 (o femeie la microfon):

Tobias, mai întâi lasă-mă să spun că azi dimineaţă, după ce am intrat în panică de cel puţin 6 ori, mi-am permis în sfârşit să iau piciorul de pe frână, şi să-mi permit în sfârşit să-mi cumpăr acea maşină nouă. Deci, asta a fost o experienţă mare în încorporare. Dar întrebarea mea este în legătură cu un prieten de-al meu - pe nume Richard -  pe care l-am ştiut când locuia în Santa Fe. El a fost profesorul şi mentorul meu. Mă gândesc mereu la el. Şi, acum 2 nopţi l-am visat. Şi, mi-a transmis mesajul că motivul pentru care el a plecat a fost ca toţi care eram studenţii lui să putem… să nu mai depindem atât de mult de el, să ne bazăm pe noi înşine. Dar ceea ce vreau să ştiu este - suntem noi, eu şi cu el împreună noaptea? Ne întâlnim în altă parte? Lucrăm împreună? Cum mă ajută? Spunem despre relaţia noastră acum, şi ce face el?

TOBIAS: Foarte mulţi profesori s-au întors pe partea noastră în aceşti ultimi ani - sau în cazul meu, ultimele secole - ştiind că vor fi mulţi oameni care vor avea nevoie de serviciu, nu de ajutor, dar de serviciu. Trebuie să înţelegi acum că el nu este profesorul tău. Şi acesta este unul din lucrurile pe care el a încercat să ţi le transmită. Nu mai depinde de el în acel rol.

El este acum servitorul tău…efectiv…efectiv servitorul tău. Şi, lui îi place foarte mult acest rol. El este aici să lucreze cu tine şi să te ajute să călătoreşti între dimensiuni şi să-ţi echilibreze energiile pentru tine. În acest moment el nu vrea să fie în poziţia de a fi orice tip de învăţător, sau chiar tu să te duci la el cu întrebările tale. Lui i-ar place să vorbească cu tine şi să stea la taclale cu tine. Dar, nu vrea să trebuiască să răspundă. Şi tu pierzi legătura cu el când tu te bazezi prea tare pe el să-ţi răspundă la întrebări.

Noi îţi sugerăm să vorbeşti cu el ca şi cum am vorbi noi între noi - Şi acesta este lucrul cel mai bun. Şi vei descoperi că el începe sa-ţi răspundă la o grămadă de întrebări. Dar, într-adevăr, el a venit înapoi pe partea noastră ca să lucreze cu un grup dintre voi în această întreagă tranziţie. Îţi mulţumim.

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 3 (de pe Internet, citită de Linda):

Dragă, Tobias, dacă-mi permiţi, aş vrea să pun o întrebare. Mă întreb dacă ai putea să-mi împărtăşeşti un potenţial care să mă ajute să înţeleg cu adevărat dezvoltarea mea spirituală şi scopul meu spiritual. Simt că am un rol important de jucat în legătură cu Noul Pământ şi cu cel Vechi, de asemenea. De asemenea simt şi am o reală pasiune pentru misterele ascunse ale energiilor lui Merlin şi Arthur. Totuşi, mă simt blocată şi incapabilă să mă ajut pe mine, şi implicit pe alţii care-şi vor căuta sursa Cupei lor Sfinte. De asemenea eu m-am plasat într-o locaţie avantajoasă pentru a lucra îndeaproape cu aceste energii, dar totuşi mi-am lăsat puţin timp pentru asta.

TOBIAS: Este timpul ca tu – şi toţi dintre voi - să luaţi şi să aruncaţi această întreagă chestiune despre dezvoltarea spirituală şi gândirea că este o misiune spirituală pe Pământ care se joacă chiar acum. Aceasta face parte din Vechea Poveste…oh, într-adevăr este o parte din pasiunea voastră, dar într-un sens, vă limitează şi vă împovărează acum. Faceţi lucrurile pentru că vă face plăcere să le faceţi, nu pentru că voi credeţi că trebuie să le faceţi. Şi, apoi din nou tabloul mai mare se va descoperi.

Această arie în care te afli acum…tu alegi să fii acolo într-adevăr ca să ajuţi la aducerea unei noi înţelegeri despre energiile Arthuriene şi ale lui Merlin. Şi - cum să spun - tu vei descoperi ceva legat de toate acestea când vom veni să te vedem în curând, pentru că noi vom avea un fel de propriul nostru timp magic. Dar, te rugăm, nu pune această povară asupra ta, aceea de a fi acolo pentru o dezvoltare spirituală. Acesta este un lucru foarte, foarte limitativ.

Haideţi să vorbim despre doar a trăi. Haideţi să vorbim despre a fi pe deplin încorporat, despre a fi pe deplin uman şi de a avea această revenire (rescufundare) în propria noastră umanitate. Există tendinţa de a fi o barieră mentală aici, când tu – sau oricare dintre voi - gândeşti că ai de îndeplinit un destin spiritual. Tu nu ai aşa ceva. Nu ai aşa ceva. Aceasta este povestea ta Veche. Şi, noi vă cerem, dacă nu altceva - ştim că unii dintre voi se simt iritaţi de ceea ce spunem (râsete în audienţă) - vă cerem să lăsaţi asta deoparte măcar o zi, lăsaţi acele haine ale voastre în dulap şi simţiţi ce diferenţă în viaţa voastră este să mergeţi o zi fără să simţiţi că trebuie să fiţi salvatorul spiritual. Chiar şi Yeshua vă va spune că, “chestia cu salvatorul” este  supraapreciată (multe râsete). Ea plasează mari poveri pe voi, şi în final ea nu ajută de fapt pe alţii. Deci, este vorba de a te bucura de fiecare moment al vieţii. Apoi, totul se schimbă. Apoi, voi aveţi aşa un impact asupra oamenilor care vor cu adevărat să facă schimbarea.

Deci, eliberaţi-vă de această povară, şi deschideţi-vă spre lucrurile minunate pe care le vom face cu voi în această aventură a noastră cu Arthur şi Merlin. Şi de asemenea vă vom cere – celor care merg în acest tur - de asemenea să eliberaţi conceptele despre ce aţi crezut că Arthur şi Merlin sunt.

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 4 (o femeie la microfon):

Bună, Tobias, aş vrea să ştiu dacă m-ai putea ajuta să văd pictura mai mare despre ceea ce se întâmplă în viaţa mea în ultimele săptămâni?

TOBIAS: Într-adevăr…totul are legătură cu o serie de schimbări ale tale, prin care treci şi…permite-ne să punem toate astea la un loc pentru un moment. Într-un fel, tu creezi asta ca un fel de test pentru tine însăţi ca să vezi…ca să te ajute să te concentrezi asupra direcţiei în care vrei să mergi din acest punct. Şi, în timp ce se pare că nimic din toate astea n-are sens, nu există un sfârşit în această părere, sau o soluţie particulară, nu este nici pe departe dificil.

Sunt câteva energii care au fost astăzi cu tine în timpul acestui Should, cei de pe partea noastră a vălului care au lucrat îndeaproape cu tine  în legătură cu această chestiune. Şi…noi studiem cu atenţie această chestiune.

Îţi cerem să nu iei decizii majore chiar acum. Îţi cerem pur şi simplu să fii cu aceste situaţii care se învârtesc în jurul tău şi să nu iei o decizie chiar acum. Vei înţelege de ce toate acestea se întâmplă. Şi, cum să spun, te va ajuta să te muţi la un nivel diferit. Deci, noi îţi sugerăm de asemenea ca acuma să foloseşti respiraţia adâncă ca să te ajute să treci prin astea, să te ajute să-ţi menţii energiile împământate, pentru că acuma nu sunt. Sunt nişte dezechilibre adânci care apar în corp acum, care nu este nevoie să fie acolo. Deci, lucrează cu respiraţia adâncă. Şi, chiar munca cu un facilitator te va ajuta să treci prin acest proces. Îţi mulţumim.

SHAUMBRA: Mulţumesc.

INTREBARE DE LA SHAUMBRA 5 (de pe Internet, citit de Linda):

Tobias, Joseph Smith a fost vizitat de îngerul Moroni, ultimul scriitor al Cărţii Mormonilor. Prin urmare, Cartea Mormonilor a fost transmisă prin channel, şi  biserica LDS (Sfinţii moderni) a fost organizată .(nota traducător: această biserică a fost înfiinţată in 1830 de către Joseph Smith, iar membrii ei se numesc mormoni). Care este validitatea sau semnificaţia?

TOBIAS: Într-adevăr…sunt foarte multe - ceea ce am numi - familii spirituale peste tot pe Pământ şi peste tot în omnivers. Există grupuri care au mai fost împreună şi înainte şi care aleg să se întoarcă şi acum împreună. Ei de obicei se adună în jurul unui conducător. Adesea  acest conducător este ceea ce noi – cum să spun -  numim “manifestare fără suflet. Este manifestarea conştiinţei acelui grup adusă în corp fizic, dar care nu are în mod necesar un suflet.

În cazul lui Joseph Smith, el este o fiinţă cu suflet - şi am putea spune poveşti despre asta, dar (râsete) - dar, a fost, într-un fel alegerea lui Joseph Smith, de a fi ales să aducă împreună energiile familiei. Şi, aceasta a fost o familie celestială care a venit pe Pământ. A fost totuşi ceva karmă implicată aici, lucruri pe care ei s-au gândit că trebuie să le rezolve. Şi a fost şi un fel de - cum să spun - sentimentul că dacă energii din afară ar fi fost recrutate în grupul lor, I-ar face să accepte lucruri pe care le-au considerat greşite în trecut.

Deci este un grup foarte potrivit. Sunt mulţi care se simt atraşi de el pentru că ei au lucrat cu acest grup pe alte tărâmuri. Şi, într-un fel, ei trec prin propriul …este un tip de proces de curăţare, un tip de proces de reînnoire propriu. Dar într-adevăr nu este potrivit pentru toţi.

Dar, pe partea noastră a vălului este un respect foarte mare pentru acest grup. Şi, este o mare înţelegere a ceea ce fac ei pe Pământ. Totuşi, nu este destinat ca ei - sau oricare altă religie - să fie singura religie. A fost destinată ca o …pentru crearea unei energii pentru o nouă înţelegere a Spiritului şi a lor înşişi…aşa cum şi Shaumbra este un grup care au mai fost împreună în tărâmurile celestiale. Noi am venit înapoi împreună în această viaţă. Nu este o chestie karmică. Este o dorinţă. Este o conexiune energetică între  noi, fiecare.

Deci, am fi încântaţi să vorbim despre multe alte subiecte legate de acest lucru la un moment dat. Şi, într-adevăr, Cauldre nu vrea aşa de mult să vorbească despre asta. Îţi mulţumim.

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 6 (o femeie la microfon):

Bună, Tobias, am o întrebare formată din două părţi despre aducerea abundenţei la mine. Ai vrea să vorbeşti despre ceva numit “vindecare pranică” dintr-o perspectivă energetică şi potenţialele privind acest lucru în viaţa mea? De asemenea, ai vrea să vorbeşti despre munca ce a venit la mine în care tu pari direct implicat…şi, ai vreun sfat? Şi unde ne îndreptăm cu asta?

TOBIAS: Într-adevăr…tuturor dintre voi care acum sunteţi implicaţi în artele vindecării, v-am mai cerut, individual – şi acum vă vom cere public - să revedeţi, să reaşezaţi orice tip de tehnici sau stiluri pe care le-aţi folosit până acum. Aţi învăţat multe lucruri diferite - toţi dintre voi - despre modalităţi diferite de vindecare, şi toate acestea sunt minunate. Ele sunt foarte plăcute. Ele toate v-au ajutat să ajungeţi la acest punct.

Dar, acum voi aţi ajuns la un punct în care vă mutaţi dincolo de – cum numim - chiar şi de vindecare. Nu este vindecare. Este un tip de reechilibrare. Este un tip de a crea un spaţiu pentru clienţii voştri – sau pentru voi înşivă - un spaţiu al energiei sigure unde energiile pot veni înapoi împreună într-un echilibru propriu. Nu este vorba de a împinge (forţa) energiile. Nu este vorba de a încerca să vedeţi câte miracole puteţi să faceţi. Şi noi ştim că toţi înţelegeţi despre ce vorbim noi aici. Este vorba de a crea un spaţiu sigur în care energiile individului aflat în dezechilibru să poată veni înapoi în echilibru…dacă sunt pregătite.

Deci, voi, dragilor - şi toţi Shaumbra - aveţi talentul înnăscut de a face asta, dacă încetiniţi un pic. Opriţi-vă, dacă simţiţi că trebuie să folosiţi tehnici. Este ceva intuitiv. Este foarte intuitiv. Veţi şti în momentul respectiv exact ce să faceţi, exact cum să ajutaţi energiile dezechilibrate să se reechilibreze şi să se reintegreze. Intuiţia poate fi înspăimântătoare pentru unii dintre voi. Aţi prefera să aveţi o carte la care să vă referiţi. Dar, dacă-i permiteţi să fie chiar acolo în moment, cunoaşterea va fi acolo.

În ceea ce priveşte a face din asta un mod de a vă câştiga existenta, este la latitudinea voastră. Sunt cei care se descurcă binişor cu asta. Sunt cei care se zbat cu ea, pentru că există probleme ascunse legate de abundenţă. Această întreagă arie a – cum am putea să spunem... - starea bună de sănătate şi a munci în cadrul ei pentru câştigarea existenţei… este cu siguranţă acolo. Este un potenţial. Depinde de voi ce să faceţi cu el.

Deci, în ceea ce priveşte ce să faceţi acum…o pasiune…o călătorie…sau o cerinţă de la Spirit…vreţi să ştiţi care este scopul …care este sensul existenţei. Noi vă cerem tuturor să daţi drumul la asta un pic. Şi, noi ştim că asta sună un pic ciudat, dar nu există scop (râsete). Nu are sens (mai multe râsete) pe Pământul Vechii Energii. Pe Pământul Noii Energii pe care trăiţi voi chiar acum - vorbim despre planeta asta, dar în Noua Energie - nu este nevoie de un scop. Nu este nevoie pentru un sens.

Noi ştim că este dificil să înţelegeţi asta. Dar, veţi înţelege. Veţi avea acel mare “ah hah” în una din zilele astea. Veţi înţelege că scopul şi sensul făceau parte din jocul dualităţii. Deci, vă cerem să eliberaţi asta.

Există o mare pasiune şi - acesta nici măcar nu este cuvântul potrivit - dar acesta este cel mai bun cu care poate veni limba engleză. Există “fructul trandafirului”, o pasiune care merge dincolo de trăirea Vechii Energii. Când veţi simţi asta totul se va schimba. Este o cunoaştere pe o bază intuitivă  care va veni asupra voastră. Ea crează o cu totul altă apreciere a vieţii şi o dorinţă de a trăi viaţa şi de a o aduce înăuntru, de a încorpora. Şi, apoi veţi vrea să încorporaţi din ce în ce mai multă viaţă. Este un lucru minunat.

Deci vă cerem să mergeţi înăuntrul vostru. Vă cerem să aruncaţi o privire la propria voastră poveste pe care aţi susţinut-o până acum. Şi, povestea voastră a fost foarte puternică. Aţi fi putut să scrieţi o carte foarte bună despre ea. Aţi crezut în povestea voastră. Aţi crezut-o aşa de adânc. Şi, vă simţiţi aşa de loiali ei.

Eu, Tobias, am să vă provoc chiar acum să daţi drumul la această angajare faţă de povestea voastră. Nu vă mai serveşte. Ah, v-a servit până acum. Este o poveste minunată. Dar, eu vă cunosc bine, şi voi ştiţi că eu vă cunosc bine. Şi, eu am să vă cer să daţi acum drumul poveştii voastre. S-ar putea să vi se pară puţin ciudat la început. Ah, şi voi îmi spuneţi că voi aţi eliberat totul. Ah…n-aţi dat drumul poveştii voastre! Aţi dat drumul la tot ce nu v-a plăcut (râsete), dar n-aţi dat drumul poveştii voastre. Deci…ah, şi eu spun asta cu cea mai mare bucurie şi cu toată onoarea pentru voi. Vouă v-a plăcut povestea voastră. De aceea voi aţi trăit-o. Doar aţi încercat să scăpaţi de ceva din murdăria din jurul ei care nu v-a plăcut. Este timpul să vă schimbaţi povestea, este timpul să faceţi un pas uriaş.

Voi v-aţi arătat talentele vindecătoare, dacă voi vreţi să le numiţi aşa. V-aţi dovedit calitatea de conducători. V-aţi arătat înţelepciunea. Dar, povestea voastră vă împiedică să arătaţi cine sunteţi voi cu adevărat acum…o mare provocare între voi şi mine. Vă mulţumesc.

SHAUMBRA 6: Îţi mulţumesc, Tobias.

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 7 (de pe Internet. Citită de Linda):

Dragă, Tobias, mă poţi ajuta să înţeleg de ce am făcut eu alegerea să experimentez aceste situaţii de blocaj imens, de traumă neagră…şi  ca urmare frustrare şi disperare. Nu vreau cu adevărat să merg Acasă, dar uneori mă simt copleşită de toate acestea. Orice privire din interior ar fi foarte apreciată (râsete).

TOBIAS: Noroc poveştii tale pe care o trăieşti atât de bine ! (mai multe râsete). Acum, este timpul să dai drumul acestei poveşti. Eşti evident obosită de ea. Dar ţie îţi este frică de ceea ce ar putea veni dacă tu-i dai drumul, deci te agăţi de ea. Deci, îmbrăţişezi această poveste, şi te ţii strâns de ea pentru că îţi este frică. Acum, poţi tu să eliberezi asta? Poţi tu acum mai degrabă să fii în starea de “a fi” decât de “a face”? Fii Creatorul. Va veni la tine. CU ADEVĂRAT va veni la tine. Noi nu putem să subliniem asta îndeajuns.

Sunt mulţi Shaumbra care au descoperit asta. Vine la voi. Opriţi-vă să vă mai faceţi Vechea poveste. Este ca o zdreanţă. Este uzată. Şi, voi sunteţi obosiţi de ea, aşa cum şi ea este obosită de voi (râsete). Doar fiţi. Doar fiţi. Şi, noi ştim că acestea sunt cuvinte care pot rămâne blocate în intelect. Dar, noi ştim că la alte nivele voi înţelegeţi despre ce vorbim. Mulţumim.

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 8 (o femeie la microfon):

Oh, dragă, dragă Tobias eşti aşa de amuzant! (râsete). Întrebarea mea este: mulţi dintre tinerii şi copiii noştri experimentează depresie, ceea ce este numit dezechilibru bipolar. Este acest lucru legat de separarea de OH, şi poate că şi de AH de asemenea? Care ar putea fi cel mai bun răspuns în Noua Energie?

TOBIAS: Într-adevăr…mulţi dintre cei tineri care vin acum ştiu că - cum să spun - Pământul din jurul lor se schimbă. Şi. ei ştiu că este un timp cumva fragil şi dificil. Ei sunt depresivi pentru că ei pot simţi…ei pot aproape gusta Noua Energie, dar ei se simt atât de blocaţi (prinşi) în Vechea Energie. Deci, acest lucru creează dezechilibru şi depresie, aşa cum mulţi dintre voi aţi simţit de asemenea.

Unul din cele mai importante motive pentru depresiile pe care voi le-aţi avut în aceşti ultimi ani a fost faptul că voi începeaţi să o gustaţi (simţiţi). Ştiaţi că este ceva diferit acolo. Ştiaţi că energiile OH şi AH caută să vină împreună. Dar, părea să nu se întâmple suficient de repede. Şi, apoi voi vă îndoiaţi de voi înşivă, şi apoi depresia se instala.

Cei care se întorc acuma, mulţi dintre cei tineri de asemenea - cum să spun - vin sub nişte condiţii energetice foarte interesante, atât în ceea ce priveşte familiile în care aleg să se nască - astfel încât să revină asupra energiilor din cadrul familiei - dar, ei de asemenea vin într-un timp cu energii foarte intense pe Pământ. Aceste energii, care nu sunt măsurate de nici unul din instrumentele actuale ştiinţifice, sunt atât de intense acum datorită schimbărilor iminente.

Şi aceasta ne duce înapoi la întrebarea de dinainte: vor fi ceva evenimente majore în această toamnă? Şi, în mod sigur ar putea să fie pentru că sunt atât de intense. Sunt intense pentru că energiile caută rezoluţie. Ele vor să vină înapoi împreună din nou.

Deci acest lucru provoacă dificultăţi în cei tineri. Ei sunt mult mai sensibili decât aţi fost majoritatea dintre voi când aţi venit în această viaţă. Deci, ei preiau, şi absorb totul din jurul lor, şi nu sunt siguri cum să le facă faţă. Deci, ei experimentează aceste depresii. Majoritatea dintre ei vor trece peste ele în timpul anilor de pubertate sau imediat după aceasta.

Mulţi dintre ei vor scăpa de depresii când vor părăsi familia voastră. (râsete) - spunem asta cu tot respectul -  când ei vor pleca în propriile lor energii şi se vor regăsi pe sine. Într-un fel, ei reacţionează la tot ce este în jurul lor în casă şi la lumea din jurul lor.

Deci, ce putem să spunem aici este - numărul unu, ţineţi-i departe de medicamente, dacă este posibil. Este dificil câteodată, dar uneori voi trebuie să apelaţi la asta. Dar, asta numai va amâna acest întreg proces de transformare prin care ei trec.

Creaţi-le, pe cât este posibil o energie sigură în casă. Asta nu înseamnă să cedaţi la toate cerinţele lor. Asta nu înseamnă siguranţă. Înseamnă să-i lăsaţi să ştie că sunt iubiţi, să-i faceţi să ştie că aveţi grijă de ei, şi să-i faceţi să ştie că VOI sunteţi într-un spaţiu sigur. Asta îi va face să se simtă mult mai echilibraţi.

Aşa de mulţi dintre cei tineri se află chiar în mijlocul conflictelor din cadrul grupurilor lor dezbinate,  cu studenţii lor colegi. Se află chiar în mijlocul unor lupte energetice care au loc. Şi, ei o simt. Ei sunt traşi în ambele direcţii. Este bine să-i scoateţi din când în când, chiar dacă ei s-ar putea să reziste. Dar, să-i scoateţi pentru câteva zile, un week-end petrecut împreună, doar pentru ei, creat în jurul lor…dar nu în parcuri de distracţii…şi nu unde este această continuă activitate haotică. Duceţi-i la ocean sau la munte. Duceţi-i departe şi duceţi-i undeva unde să poată să-şi înceapă reechilibrarea.

Voi nu trebuie să le impuneţi toate filozofiile voastre, pentru că ei pur şi simplu le vor respinge. Dar, dacă este posibil, ajutaţi-i să respire din nou. Sunt multe moduri prin care puteţi face asta. Dar, pe măsură ce vor respira, acest lucru va ajuta de asemenea ca unele din aceste energii dezechilibrate să se mute mai departe. (să se echilibreze).

Deci, nu este un răspuns simplu la această întrebare. Este vorba de timpul, sau mai degrabă de timpurile în care trăiesc. Dar, de asemenea înţelegeţi că ei aleg să fie aici chiar acum. Ei aleg să treacă prin procesul prin care trec. Apoi, poate prin respiraţia împreună cu ei veţi înţelege mai bine serviciul lor pentru umanitate şi propria lor călătorie de asemenea. Veţi putea mai bine şi mai intuitiv să le răspundeţi. Mulţumesc.

SHAUMBRA 8: Mulţumesc.

LINDA: Ultima întrebare, Tobias.

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 9 (un bărbat la microfon):

Bună, Tobias. Sunt 3 cărţi folosite în comunitatea mea. Cu permisiunea ta, aş dori să le menţionez, şi poate ne spui ceva despre ele , dar mai ales despre acurateţea traducerii, despre eficacitatea lor de până acum, despre momentul apariţiei lor vis-a-vis de munca ta, poate, chiar ai şi participat la ele într-un fel - şi poate despre utilitatea lor potenţială. Ştiu că ne-ai spus să punem deoparte Vechile Cărti. Dar, aş vrea tare mult să ştiu despre acestea trei. Pot să le enumăr?

TOBIAS: Într-adevăr.

SHAUMBRA 9: Curs de miracole, Cartea Urantiei, Dragoste fără de sfârşit.

TOBIAS: Acestea toate sunt cărţi care - cum să spun - mie, Tobias, personal îmi place energia din spatele fiecăreia dintre ele. Ele toate au fost - cum să spun – lucrări care au creat curente. Ele toate au fost lucrări transmise prin channel, într-adevăr. Şi, ele - cum să spun - se potrivesc aproape oricui care se deschide spre aceste Noi tărâmuri, spre dimensiunile Noii Energii. Informaţia care este conţinută în ele poate apărea – cum să spun - Veche, datorită timpului când au fost scrise. Dar ele au fost foarte progresiste la timpul respectiv şi încă continuă să fie.

Deci, noi, energiile mele, ale lui Tobias şi ale lui Yeshua în mod sigur încurajăm şi pe alţii să citească aceste cărţi. Dar, vă cerem să le citiţi un pic diferit. Decât să vedeţi reguli stricte, sau un anumit mod în care trebuie să trăiţi, nu vă plasaţi în toate aceste regimuri. Nu încercaţi să memoraţi toate lucrurile din carte. Citiţi-le pentru energie. Dacă aveţi oportunitatea să împrumutaţi sau să cumpăraţi una dintre aceste cărţi, vă vom cere să luaţi cartea. Şi vă vom cere să n-o citiţi (râsete). Vă vom cere întâi să-i simţiţi energia. Şi apoi vă vom cere să o răsfoiţi…oh, poate s-o scanaţi, înţelegeţi, câteva secunde la fiecare pagină. Vă vom cere să simţiţi energia. Acesta este adevăratul secret al acestor cărţi.

Eu, Tobias, am încercat să înţeleg cuvintele din cartea Urantiei, şi pe mine - cum să spun - chiar mă buimăcesc. Deci, acesta este un lucru pe care l-am învăţat de la St.Germain să-l fac chiar şi pe partea noastră a vălului. El spune, “Oh, Tobias, tu încerci să citeşti şi să înţelegi toate cuvintele. Şi, aceasta nu este adevărata cheie din spatele lor. Este vorba doar de a simţi energiile. ”Deci, am trecut din nou prin ele, şi am primit mai multe de la energiile care erau implantate în aceste cuvinte, decât atunci când am încercat să le citesc.

Deci, acesta este un lucru minunat, Shaumbra. Voi puteţi să faceţi asta efectiv cu orice carte. Voi puteţi să faceţi acest lucru chiar şi cu Shoud-urile prin care trecem noi. Este vorba de energia din spatele lor. Şi, apoi voi veţi avea înţelegerea. Dar, acestea sunt lucrări minunate. Totuşi, aceste cărţi minunate vor…îşi vor găsi locul într-o parte mai îndepărtată din bibliotecă imediat ce voi şi alţi Shaumbra veţi scrie noile cărţi ale Noii Energii. Mulţumesc.

Aşa este, Shaumbra, că noi am ajuns la sfârşitul întâlnirii noastre. Ne-a făcut plăcere, mie şi lui Yeshua să fim aici. A fost minunat să ne întoarcem în acest mod după discuţia noastră de luna trecută. Va fi o plăcere să vă urmărim şi să vă servim în săptămânile care vor urma până la următoarea noastră întâlnire. Şi, noi vă cerem încă o dată doar să…nu este nevoie să vă luptaţi cu aceste lucruri. Nu este nevoie să vă recreaţi povestea. Este vorba pur şi simplu de a da libertate Vechii poveşti şi de a-i da drumul, de a-i da drumul, şi acum doar de a fi. Dacă vedeţi că sunt dificultăţi şi poveri şi toate aceste alte probleme în viaţa voastră, este timpul să daţi drumul Vechii poveşti şi doar să încorporaţi asta, existenţa vieţii.

Şi aşa este!

 

Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţie prin Geoffrey Hoppe.

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere a lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încît noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

© Copyright 2003 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved