MATERIALELE LUI TOBIAS

Seriile încorporării:
SHOUD 2: "Cele patru elemente ale
încorporării (Distragerea, Traducerea, Validarea, Percepţia)"

Prezentat la Cercul Crimson
Septembrie 4, 2004

 

          Şi aşa  este dragi Shaumbra, că ne reîntoarcem la întâlnirea noastră… la această clasă a Noii Energii Spirituale… în care sunteţi atât profesori, cat şi studenţi în acelaşi timp… în care vă aduceţi energiile împreună cu noi în fiecare lună să discutăm la multe nivele diferite prin intermediul Should-ului ceea ce voi experimentaţi şi ceea ce voi învăţaţi. Noi venim şi ajutăm la mişcarea energiilor aici. Noi venim ca să vă iubim şi să glumim cu voi şi să stăm lângă voi.

          Noi venim aici să ajutăm la transmiterea propriilor voastre cuvinte înapoi la voi. Voi sunteţi cei care creaţi toate acestea, şi acesta este un fenomen extraordinar. Ceea ce vine astăzi aici nu a mai fost scris înainte. Nu este ceva ce noi vă învăţăm pe voi. Este ceva ce voi învăţaţi, şi ne învăţaţi şi pe noi, şi-i învăţaţi pe toţi ceilalţi.

          Deci, noi suntem onoraţi. Aducem binecuvântările noastre în această zi. Aducem binecuvântări de dragoste şi ale familiei care este cu voi, binecuvântări de aducere aminte.

          Da, într-adevăr, venim să vă reamintim cine sunteţi voi cu adevărat. Aşa cum am discutat în ultimul nostru Should, voi nu sunteţi persoanele care staţi în scaune. Voi sunteţi mult mai mult decât atât. Voi nu sunteţi identitatea pe care o aveţi înscrisă pe carnetul de conducere. Voi sunteţi mult mai mari decât atât. Voi nu sunteţi doar un om… mult mai mult decât atât.

          Aici astăzi, celor care ascultă sau stau aici - sau chiar celor care vor citi acest mesaj sau îl vor asculta mai târziu - aici astăzi ne adresăm celor care au fost conducătorii familiilor celestiale, celor care au fost numiţi Regele şi Regina în trecut, celor care au fost profesorii în celelalte dimensiuni. Apoi, voi aţi venit aici pe Pământ ca să învăţaţi ceva nou în numele a Tot Ce Există.

          Uneori voi nu vedeţi asta pentru că voi vă uitaţi numai dintr-o singură perspectivă a iluziei. Uneori voi uitaţi cine sunteţi pentru că este mai uşor doar să fiţi un uman stând în aceste scaune. Dar, noi vom veni astăzi şi vom zdruncina ceva energii aici (râsete), ca să vă ajutăm să înţelegeţi că puteţi să ieşiţi din aceste scaune. Că voi puteţi să fiţi mai mult decât cine credeţi voi că sunteţi, că voi puteţi să vă extindeţi dincolo de asta.

          Dragi Shaumbra, eu trebuie să vă împărtăşesc o mică poveste aici că,  recent Cauldre a fost acuzat de a fi pasiv, şi prin urmare că toţi sunteţi pasivi, că nu faceţi îndeajuns ca să schimbaţi lumea, că ar trebui să ieşiţi acolo, că ar trebui să aveţi cauze. Ar trebui să luptaţi pentru lucruri. Ar trebui să luaţi partea cuiva şi să aveţi pasiune pentru munca voastră.

          Ne-a venit să zâmbim când am auzit asta. Şi ne-a venit să chicotim când l-am simţit pe Cauldre că răspunde la asta, pentru că el s-a întrebat… el s-a scărpinat în cap. Dar, apoi i-a venit în cap ideea - şi suntem siguri că vi se întâmplă şi vouă - cât de ne-pasivi sunteţi, câtă muncă faceţi voi.

          Dar, voi faceţi un tip diferit de muncă. Nu este pe Vechiul câmp de luptă în dualitate. Voi nu încercaţi să luptaţi pentru o cauză sau pentru alta pentru că, aşa cum ştiţi, din momentul în care începeţi să luptaţi pentru o cauză, voi de asemenea vă adăugaţi la dualitate. Sunteţi atât o problemă, aşa cum sunteţi şi soluţia.

          Noi simţim această energie, mai ales cu alegerile care vin aici în SUA, că trebuie să alegeţi o parte. Oh, asta ne aduce aminte de un channel pe care l-am făcut acum patru ani. ”Cu cine veţi vota”, aţi întrebat în “Întrebări şi Răspunsuri”. Şi noi am spus, “Nu votaţi. Daţi-vă înapoi. Staţi în spatele zidului scund. Observaţi”. Fiţi observatori pentru o perioadă, pentru că atunci când sunteţi observatori, voi sunteţi în afara dualităţii. Sunteţi în dinamica Noii Energii, şi apoi voi puteţi înţelege cum funcţionează cu adevărat lucrurile.

          Observatorul înţelege că el nu trebuie să schimbe lumea. Nu trebuie să poarte această responsabilitate. Aceasta este o mare responsabilitate. Acesta este unul din motivele pentru care unii dintre voi aţi avut dureri şi suferinţe în corpul vostru, încercând să preluaţi asupra voastră toate problemele lumii şi să schimbaţi lumea.

          Cel mai mare lucru pe care puteţi voi să-l faceţi pentru lume, cel mai mare lucru pe care orice conducător ar putea să-l facă vreodată pentru lume este s-o iubească, este s-o accepte, să înţeleagă că lumea este exact cum alege să fie. Fiecare om, fiecare formă de viaţă, este exact aşa cum alege să fie. Şi, dacă staţi deoparte, puteţi vedea cum acest lucru este adevărat. Şi atunci voi veţi şti ce să faceţi în acel moment. Veţi realiza că nu trebuie să schimbaţi nimic. Veţi realiza că nu mai este nevoie să ridicaţi sabia, Shaumbra pentru cauze.

          Pasivi? Deloc… pentru că voi faceţi o nouă muncă… muncă de frontieră… muncă de pionierat în Noua Energie… într-o nouă înţelegere a faptului că voi puteţi transcende dualitatea… că vă puteţi muta dincolo de Vechea bătălie a forţelor. Pasivi? Deloc… pentru că ce aţi îndurat în vieţile voastre… provocările şi dificultăţile… şi acum cea mai mare provocare dintre toate - cum să vă mutaţi dincolo, cum să eliberaţi, eliberaţi şi eliberaţi tot ceea ce aţi crezut că sunteţi pentru a deveni tot ceea ce sunteţi cu adevărat.

          Acest lucru creează potenţialul de schimbare pentru alţii. Nu este o schimbare impusă. Doar creează un potenţial. Ce lucru mai măreţ poate fi pentru toţi oamenii şi îngerii care vin după voi, care păşesc pe urmele ascensiunii voastre şi realizează că aţi aşezat un festin de potenţiale pentru ei dacă ei aleg asta? Aţi aranjat opţiuni şi posibilităţi. Aţi pus indicii şi ghidare în toate aceste lucruri. Ei le pot alege dacă vor. Şi, dacă ei nu vor să se schimbe, aşa să fie. Deci, ei sunt exact cum aleg.

          Voi, Shaumbra, sunteţi lucrătorii schimbării… sau jucătorii schimbării, oricum vreţi voi s-o priviţi. Voi sunteţi cei care creează schimbarea în interiorul vostru chiar acum pentru că voi aţi ales asta. Aţi ales un mod diferit de a trăi, un mod diferit de a fi aici pe Pământ. Aţi ales să vă mutaţi dincolo de “doi”, sau de dualitate, dincolo de forţele care se luptă, într-o cu totul altă energie, în Noua Energie. Şi, încă este nouă, foarte nouă.

          Oh, în aceste serii vom vorbi despre multe elemente ale fizicii implicate în Noua Energie… ce înseamnă cu adevărat… cum poate fi adusă în viaţa voastră…. ce este ea… şi ce nu este ea. Avem multe de acoperit. Dar, am dorit să începem sesiunea noastră de azi pur şi simplu aducând binecuvântările noastre pentru voi.

          Simţiţi energia binecuvântărilor. Simţiţi energia cuvântului “binecuvântare”. ”Noi nu încercăm să schimbăm sau să vindecăm”. ”Binecuvântările” sunt acceptarea şi onorarea voastră. ”Binecuvântările” sunt energii care stau într-o stare de potenţial, sau neutre, aşteptând să fie activate. “Binecuvântările” sunt dragostea noastră pe care o aducem.

          În această zi, dragi Shaumbra, este o mică diferenţă în energie, datorită invitatului nostru care este aici, pentru că nu numai vocea mea, a lui Tobias vine aici. Nu este numai Cauldre. Şi nu sunteţi numai voi împreună în Should. Ni se alătură astăzi energiile lui Ohamah  (Tobias pronunţă O-ah-mah), care a venit recent… da, cu filmul lui. Şi este chiar mândru. Dacă doriţi, îl puteţi simţi cum merge mândru şi încrezător pe aici.

          Vedeţi voi… ca şi mine, Tobias, Ohamah, a fost în formă umană, şi el înţelege cum este să fii în corp. Înţelege cum este să fii prins în închisoarea conştiinţei, în interiorul poveştii voastre. El înţelege cum este să forţezi ieşirea din poveste prin voinţă.

          Vedeţi voi… el a fost un luptător, unul dintre cei mai răi… da, un barbar căruia îi plăcea să se lupte… căruia îi plăcea să omoare… care a făcut acest lucru cu mare pasiune. Dar, apoi el a fost rănit. Timp de 7 ani a zăcut pe o piatră şi el a trebuit să fie îngrijit de alţii care să-l hrănească, alţii care să-l ajute să se uşureze, alţii care să-i susţină viaţa. Şi el a urât asta, şi el era acrit. Dar, a fost o experienţă pe care el şi-a dat-o sieşi, şi el a trăit-o din plin.

          Oh, în tot acest timp el a fost ATÂT DE MÂNIOS pe Spirit, şi atât de mânios pe umanitate, şi atât de furios pe orice a făcut el în aceşti 7 ani de vindecare. Dar, el a avut atât de multă pasiune că el s-a vindecat singur prin voinţă. El şi-a depăşit limitele corpului prin voinţă şi forţă. El a depăşit limitele părţii umane din povestea lui. El a trecut dincolo de ele. El a devenit independent.

          El nu a susţinut nici un grup anume. El şi-a creat unul propriu. El nu a chemat îngerii pentru ajutor când el a zăcut. El a reuşit prin voinţă. El a fost cel care a avut pasiune… şi cel curajos… şi cel îndrăzneţ… şi cel puternic… şi cel prostuţ, de asemenea. (râsete ale audienţei).

          Şi, el râde, pentru că el are de adus un mesaj în această zi… oh, mai multe mesaje. Unul dintre ele este că el realizează acuma că nu era nevoie de această voinţă şi forţă care să-l scoată din povestea lui, care să-l scoată din limitări. El a realizat că poate a fost nevoie să fie în acest mod atunci, pentru că este ceea ce lumea înţelegea acum 50 000 de ani.

          Dar, dragi Shaumbra, el vine astăzi să aducă un mesaj - unul din multele lui mesaje - acela că nu este nevoie de voinţă, şi nu necesită forţă. Deci, astăzi vom vorbi cu multe voci, cu vocea voastră, şi cu vocea lui Cauldre, cu a lui Ohamah… şi da, un pic de Quan Yin presărat pentru picanterie. Vom vorbi în toate aceste voci.

          Şi, vom transmite mai departe energiile că, Shaumbra, Noua Energie, că în Noua Energie, forţa este FĂRĂ FORŢĂ. Forţa este fără forţă… vedeţi voi. Încă există convingerea în conştiinţă că lucrurile trebuie să fie forţate şi împinse, că trebuie voinţă. Şi, nu este aşa. Aşa cum aţi învăţat în aceşti ani, este vorba de acceptare şi onorare.

          Şi, acesta este unul din mesajele pe care Ohamah le aduce. Ohamah va continua cu acest mesaj în şcoala lui, să înţeleagă cum funcţionează cu adevărat fizica.

          Oh, fizica funcţionează când forţaţi, dar întotdeauna există o altă forţă pe partea cealaltă. Ah… da… da. Dacă faceţi lucrurile acuma, Shaumbra, în starea foarte energizată şi senzitivă în care vă aflaţi acum, prin forţă, va exista o forţă din spate. Noi nu spunem că asta este bine sau rău. Noi doar spunem să fiţi atenţi la ce o să vă lovească din spate (râsete).

          În acest moment Noua Energie este despre a nu forţa. Oh, energie există. Mişcări, există. Pasiunea poate fi experimentată din plin, creativitatea poate fi pe deplin exprimată. Dar, nu este nevoie să vă creaţi drum prin voinţă.

          Vedem aici uitându-ne la energia Shaumbra că sunt foarte mulţi care au ajuns la acest punct prin disciplină, prin determinare. Ne auziţi pe noi spunând că Noua Energie nu presupune forţă… o Nouă forţă este inexistenţa nici unei forţe. Vă scărpinaţi în cap şi spuneţi, “Asta sună cam subţire, fără substanţă, sau fără suport”… da, pentru că voi sunteţi obişnuiţi să împingeţi ca să vă creaţi drum prin lucruri. Şi, asta a funcţionat.

          Dar, ce aţi observat? Tocmai când v-aţi forţat drumul prin ceva, altceva apare care trebuie împins. Nu aţi obosit de acest joc?

          Apropo, trebuie să adăugăm că Ohamah a venit astăzi. Şi vocea lui se adaugă. Deci, eu, Tobias, trebuie să adaug o observaţie, că s-ar putea să fie unele afirmaţii aici pentru care nu-mi asum responsabilitatea (râsete). Aceasta este declaraţia mea pentru că ne confruntăm cu o voce amestecată. Şi, de asemenea trebuie să spun că… fiţi atenţi la cei care se ridică astăzi pentru a pune întrebări. (mai multe râsete).

          Deci, dragi prieteni, Noua forţă este inexistenţa forţei. Vine natural, şi vine uşor. Şi, dacă trebuie să folosiţi forţa şi disciplina, şi toate aceste structuri în viaţa voastră, este timpul să eliberaţi asta… doar dacă nu vreţi să continuaţi în acest mod. Poate veni la voi atât de lin şi de uşor. Dar totuşi foarte energizat. S-ar putea să consideraţi ca fiind o contradicţie în afirmaţii. Cum poate viaţa să fie excitantă şi împlinită şi energizată când nu aveţi toate aceste forţări şi trageri de forţe? Sună ca fiind ceva neutru. Sună anemic.

          Ah, dragi Shaumbra, veţi descoperi că este total altfel. Este fizica Noii Energii care schimbă paradigma, care răstoarnă totul, care spune că puteţi fi într-o stare de împlinire de care n-aţi fi putut niciodată să fiţi conştienţi înainte fără forţă sau împingere. Voi spuneţi, “Bine, dar cum pot eu să supravieţuiesc în trafic? Cum pot să supravieţuiesc la serviciu? Forţele tot timpul mă împing. Trebuie să împing înapoi ca să mă protejez.”

          Să vă protejaţi de ce anume? De ce? De ce vă este frică? Sentimente? Vă este frică să simţiţi din nou? Lăsaţi aceste forţe să vină direct spre voi. Lăsaţi-le să vă atace, dacă ele simt că trebuie pentru că, atunci când o vor face, şi-şi vor deschide gurile lor furioase, şi vor vrea să-şi înfigă colţii în voi, să ia o bucată din voi, nu va fi nimic acolo pentru că voi existaţi într-un tărâm diferit… vedeţi voi… într-o energie diferită.

          Ele se află în dualitate. Ele se hrănesc cu neputinciosi .Ele se hrănesc de pe urma celor care încă se luptă. Vor să vadă cine sunt luptătorii mai buni. Lăsaţi-le să vină la voi. Veţi fi ca aerul. Vă veţi vaporiza şi veţi dispărea, şi ele nu vor putea să se hrănească cu nimic. Şi, ele vor trece la altcineva, ca să-i muşte pe ei în loc.

          Deci, Shaumbra amintiţi-vă acest lucru - că Noua forţă nu este forţă. Este “o stare de a fi”. Este o dinamică şi o fizică care sunt conţinute în acest film - dacă veţi merge să-l vedeţi (referindu-se la filmul “Ce biiiiip ştim noi?”). De ce au folosit cuvântul “biiiip”? Ohamah spune că el ar fi folosit cuvântul direct (râsete). (notă traducător: mama dracului).

          Ce ştim noi cu adevărat? Multe… Dar mai sunt atât de multe de învăţat. Mai sunt atât de multe despre fizica Noii Energii - şi a Vechii Energii - dar mai ales înţelegerea a cum lucrurile funcţionează cu adevărat… cum funcţionează lucrurile când voi mergeţi dincolo de nivelul material… cum funcţionează ele în ceea ce Ohamah numeşte “Câmpul”.

          Câmpul reprezintă toate energiile care sunt dincolo de energiile materiale, dincolo de atomi şi de protoni şi de neutroni şi de electroni şi dincolo de toate aceste alte lucruri. Ele toate sunt consecinţe ale Câmpului. Acestea sunt energii care răspund… cum energiile intră şi ies din realităţi. Ele fac acest lucru. O fac tot timpul.

          Elementele - elementele subatomice - intră şi ies din realitate. Un moment ele pot fi văzute şi detectate… momentul următor nu mai pot fi văzute. Unde s-au dus? Ele se duc în alte dimensiuni. Doar pentru că ochiul fizic - şi rudimentarul echipament electronic - nu le pot măsura nu înseamnă că ele nu sunt acolo.

          Deci, ce spune asta despre voi, Shaumbra, şi despre realitate, despre realitatea voastră a cine sunteţi voi? Ce spune asta despre ce altceva sunteţi voi despre care nu aţi fost conştienţi?

          Acum, vom începe astăzi prin a ne împământa ferm şi adânc în momentul de Acum. Aici este locul de unde totul începe… chiar aici. Puteţi să respiraţi. Puteţi să gândiţi.

          Ohamah are o zicală despre care râdem aici pe partea asta. El spune că a învăţat să se oprească din gândit şi să înceapă să creeze. Este o mare diferenţă, vedeţi voi. Oamenii tind să-şi gândească drumul lor afară din situaţii, cu forţa din nou. El a învăţat să se oprească din gândit şi să înceapă să creeze. Gânditul l-a încetinit. Gânditul a fost una din bariere. Încercând să gândiţi totul în capetele voastre este ca un şoarece într-un labirint, care nu poate să iasă.

          Voi încă sunteţi în capul vostru. Încă sunteţi în capul vostru. Lăsaţi-l să ajungă în momentul de Acum. Haideţi să fim în momentul de Acum ferm împământaţi astfel încât să vă puteţi simţi picioarele… să puteţi simţi scaunul… să vă puteţi simţi braţele şi picioarele şi faţa… să vă puteţi simţi părul… să vă puteţi simţi respiraţia, indiferent că este superficială sau adâncă. Atât de ferm să fiţi în momentul de Acum astfel încât să realizaţi că voi sunteţi într-o cameră… unii nu sunt… că sunt zgomote în cameră. În trecut aţi încercat să mergeţi în această stare modificată şi să blocaţi zgomotele. De ce? Ele sunt acolo? Ele fac parte din realitatea voastră, din momentul de Acum. Părţi din corpul vostru s-ar putea să nu se simtă confortabil. Opriţi-vă să vă mai luptaţi cu aceste forţe. Acceptaţi că părţi din corpul vostru nu se simt confortabil.

          Fiţi foarte ferm împământaţi în Acum… concentraţi în Acum… simţind totul în Acum… fiind corpul şi mintea în Acum… şi Spiritul în Acum… chiar aici în acest loc… chiar acolo unde vă aflaţi… chiar în acest moment de timp…. în această părticică de spaţiu în care vă aflaţi… poza pe care v-o facem chiar acum… clic, chiar aici în Acum.

          Începe aici. Începe în Acum. Şi, să nu uitaţi asta niciodată. Nu puteţi accesa Câmpul… nu puteţi accesa coridoarele dimensionalităţii dacă nu sunteţi în Acum pentru că vă va arunca. Vă va arunca într-un tip de tunel turbionar. Vă va arunca într-o stare de dezechilibru. Voi sunteţi aici chiar acum. Din această sursă a ancorării în Acum puteţi să vă extindeţi în alte dimensiuni.

Cum faceţi asta? Oh, nu prin forţă şi nu prin gândire. Nu vă puteţi croi drum prin gândire spre celelalte dimensiuni. Uneori voi puteţi să-l croiţi prin forţare, dar există o forţă egală şi opusă când voi încercaţi să faceţi asta. Este vorba de a permite şi a accepta. Este vorba de a şti că nu sunteţi doar corpul fizic. Nu sunteţi limitaţi la această identitate din această viaţă. Este vorba de a vă da vouă înşivă permisiunea.

Eu, Tobias, îmi dau mie însumi permisiunea să fiu prezent pe deplin în Acum, şi asta include nu numai realitatea umană, nu numai iluzia umană, dar toate celelalte. Îmi dau mie însumi permisiunea să fiu aici cu Shaumbra pe Pământ aşa cum sunt şi pe tărâmurile angelice. Îmi dau mie însumi permisiunea să fiu împlinit şi extins, zburând printre tărâmuri şi prin tărâmurile dimensionalităţii. Eu, Tobias, îmi dau mie permisiunea să fiu mai mult decât Tobias, să fiu mai mult decât un aspect care a fost într-o viaţă acum mult, mult timp în urmă. Îmi dau permisiunea să fiu tot ceea ce sunt şi toate potenţialele pe care aş putea vreodată să le fiu şi toate expresiile pe care le aleg să le exprim.

Puteţi să spuneţi asta pentru voi înşivă, Shaumbra? Puteţi să vă daţi permisiunea vouă înşivă să fiţi pe deplin ancoraţi în Acum… fără să mai negaţi unde sunteţi voi sau cine sunteţi voi… şi, apoi să vă permiteţi, să vă daţi permisiunea să mergeţi dincolo, să zburaţi?

Din acest punct vom începe să vorbim despre lucrul pe care noi îl numim Câmpul. Unii îl numesc “matricea cosmică”, “reţeaua interconectată”, “zona”. Sunt multe, multe nume pentru ea. Din acest punct voi ajungeţi la noi realizări şi înţelegeri. Noi vom discuta mai mult despre acestea astăzi. Din acest punct voi transcendeţi. De aici… of, voi vă extindeţi în moduri pe care mintea voastră umană acum nu este posibil să şi le imagineze.

Câmpul… ”zona”… pe măsură ce voi înţelegeţi cum energia funcţionează cu adevărat la acest punct în Câmp… oh, acesta este un subiect pe care Ohamah îl va dezvolta foarte detaliat în şcoala lui. Câmpul, Shaumbra, este unde Noua Energie vine. Şi, fiind capabili să accesaţi această sursă energetică, voi aveţi de asemenea Noua Energie… Noua Energie.

Este fenomenal să lucrezi cu ea. Noi lucrăm cu ea de ceva timp pe partea noastră aici, ajutând, de fapt la pregătirea ei pentru voi. Şi, sfidează orice tip de descriere. Este Noua Energie pentru prima dată vreodată. Din Câmp voi puteţi să ajungeţi să înţelegeţi întreaga voastră călătorie aici pe Pământ - reamintirea despre care am vorbit - să ajungeţi să înţelegeţi cum noi, Shaumbra ne-am întâlnit prima dată în zilele Atlantis-ului în Templele lui Tien, studiile noastre în realităţi trans-dimensionale. Vă amintiţi asta? Vă aduceţi aminte cum  stăteam împreună şi discutam împreună… zeci şi mii eram într-adevăr… vorbeam despre realităţi transdimensionale… fiind capabili chiar să luăm locurile noastre, templele noastre… şi să le punem în alte dimensiuni… să le ascundem, într-un sens?

Oh, noi nu am face asta astăzi. Noi am face ca templele noastre să fie aşa de prezente în momentul de Acum. Dar, atunci era nevoie să le ascundem. Era nevoie să nu fie văzute. Erau ca ceaţa. Erau transparente.

Prin Câmp voi puteţi să înţelegeţi cu adevărat. Nu vă duceţi la înregistrările Akashe. Sunt limitate comparate cu Câmpul - două subiecte diferite, total diferite. În Câmp vă puteţi aminti timpurile noastre împreună când ne-am adunat pentru prima dată, când am spus că vom merge într-o călătorie împreună. Că vom studia şi învăţa şi experimenta toate aceste lucruri despre realităţile de pe Pământ şi din alte locuri. Că vom ajunge la acest timp de împlinire împreună.

În Câmp… voi staţi în el un moment. Se va întoarce la voi un torent de amintiri. Sunt foarte mulţi dintre voi din timpurile lui Yeshua de acum 2 000 de ani. Unii dintre voi eraţi chiar acolo, chiar acolo pe Pământurile Sacre. Unii dintre voi erau în alte părţi ale Pământului, aducând seminţele conştiinţei Christice, divinul. Prin Câmp puteţi să rechemaţi şi să simţiţi acele amintiri. Dar, amintiţi-vă că sunteţi prezenţi de asemenea şi în momentul acesta de Acum…. interesant cum puteţi fi în ambele locuri.

În Câmp vă puteţi ajuta să vă amintiţi de ce aţi ales să vă întoarceţi aici în această viaţă pe Pământ, acum, în aceste timpuri de schimbări , în acest timp al Noii Energii. Vă ajută să vă amintiţi acest întreg motiv pentru care aţi venit acum, de ce sunteţi voi pe Pământ. În Câmp puteţi vedea cum povestea voastră este doar o poveste, limitată dar minunată. Voi puteţi s-o depăşiţi şi să vă extindeţi dincolo de ea acum.

Totul începe… şi totul se termină fiind ferm, ferm conştienţi în acest moment de Acum. Nu este nimic ca asta, nimic ca asta deloc. În Câmp puteţi deveni de asemenea minunatul observator al cum funcţionează energiile, să vedeţi cum aţi plănuit toate aceste succesiuni de vieţi pentru a ajunge la acest punct, ca să mergeţi la pasul următor. Din Câmp puteţi de asemenea să observaţi ce se întâmplă în lumea voastră chiar acum.

Această ultimă lună, Shaumbra, a fost puternic energizată, tot felul de schimbări au avut loc, tot felul de lucruri în viaţa voastră. Şi, aţi crezut că această lună de august a fost un timp de vacanţă şi relaxare. Şi, ea de fapt a fost o lună foarte, foarte ocupată pe Pământ şi în vieţile voastre. Şi, aceasta va continua pentru încă câteva luni. De fapt, va începe să se încingă (să se intensifice).

Oh, dar, Shaumbra, voi sunteţi în Câmp. Sunteţi şi în Acum de asemenea. Acest lucru poate fi energizant. Nu trebuie să fie dificil. Oh, lumea din jurul vostru trece prin mişcările ei, uraganele care se mişcă prin Bahamas şi prin părţile sudice ale SUA, unul după celălalt. Din interiorul Câmpului aruncaţi o privire la ce se întâmplă cu adevărat aici.

Ce se întâmplă aici cu adevărat este o curăţare a Vechilor voastre Energii din Atlantis, a energiilor din Azura-tamu care sunt îndepărtate şi curăţate de cele mai mari vânturi şi ploi de pe insule. Aceste vânturi şi ploi vor trece prin două din fostele centre ale Atlantisului, cel care s-a aflat cam prin zona Cubei şi cel care a fost cam prin zona Atlantei. Şi, ele vor curăţa şi purifica şi elibera Energii Vechi. Ce plăcere să se întâmple acest lucru astfel! Ele vor aduce eliberări de energie, astfel că ceea ce a fost refulat să poată veni înapoi într-un mod cu totul nou.

În aceste următoare luni veţi continua să vedeţi o serie de incidente pe pământurile care – oh, în special trec prin transformarea lor şi reechilibrarea lor - pământurile Orientului Mijlociu. Voi aţi văzut că activitatea s-a încins acolo de curând, şi acest lucru va continua.

Voi aţi văzut acest lucru recent într-o serie de evenimente în Rusia, pentru că acest pământ este gata pentru o adevărată - ceea ce voi aţi numi - vindecare, dar o adevărată reîntoarcere împreună a energiilor. Este o arie adânc rănită. Şi, noi anunţăm aici că-i vom lua pe Cauldre şi pe Linda - şi pe unii dintre voi - acolo chiar curând. Veţi vedea… da,… aşa cum am vorbit, potenţialul foarte puternic pentru mari schimbări pe pământul de aici care apar din nou, unele dintre ele având legătură cu alte centre ale Atlantisului, celelalte două centre, iar o parte din ea având legătură doar cu echilibrarea generală şi restructurarea Pământului.

Dar, trebuie să lăsaţi acest lucru să vă afecteze? Trebuie să-l lăsaţi să vă ia energie? Sau, puteţi să fiţi observatorul, şi să vedeţi că totul este aşa cum ar trebui să fie. Trebuie să fiţi aşa de prinşi în dramă? Sau, puteţi fi în locul propriei voastre suveranităţi, în propria voastră energie sigură? Acest lucru este o licărire de lumină pentru alţii, alţii care vin din urmă, alţii care caută profesorii.

Deci, Shaumbra, este vorba foarte mult de a sta focalizat în Acum, şi apoi deschiderea. Da, vor fi schimbări peste tot în jurul vostru în aceste următoare luni. Da, pentru că voi sunteţi sensibili, veţi simţi unele din aceste lucruri, dar de asemenea înţelegeţi cum puteţi fi în momentul de Acum. Faceţi acea respiraţie adâncă. Legaţi-vă de acest lucru pe care noi îl numim Câmp. Noi vom vorbi mai mult despre fizica acestuia. Fiţi pe Pământ chiar acum ca un înger uman magnific care a transcens dualitatea, care este în Noua Energie existentă  acolo şi pentru alţii.

          Deci, Shaumbra, vrem să vorbim astăzi despre ceva ce noi numim  cei patru “TIONS”. Şi aceasta se pronunţă “Taiăns”, dar puteţi de asemenea să pronunţaţi “Şuns”. (nota traducător : -tion este un sufix utilizat pentru a transforma verbele în substantive). TION-ii , cei patru TION-i ai Incorporării… acestea sunt lucruri prin care voi a-ţi trecut. Sunt provocări care au apărut în ultimele 30 de zile, mai ales. Şi, aţi vrut să vorbiţi despre ele, să le împărtăşiţi, să le puneţi afară în faţa voastră şi de asemenea să le faceţi disponibile pentru alţii…. patru zone cu care aţi lucrat. Vrem să vorbim un pic despre asta astăzi.

          Primul, primul TION, este DISTRAGEREA (distrac-TION). Oh, Shaumbra, ţineţi cursul chiar acum. Ţineţi-vă drumul. Nu forţaţi cursul. Doar urmaţi-vă calea. Staţi pe calea voastră. Este atât de uşor acum să fiţi distraşi… distraşi de evenimentele din ştiri… distraşi de familia voastră… de cei iubiţi… distraşi chiar de propria voastră minte. Voi sunteţi la acest punct, la acest minunat punct al aducerii înăuntru a energiilor şi a divinităţii voastre. Dar, în acest moment se încinge (se accentuează) acest fenomen de distragere. Deci multe lucruri par să vă ia cu ele. Încearcă să vă tragă deoparte - nu-i aşa ? - făcând să fie dificil. Tocmai când credeaţi că aţi făcut ceva progrese, sau că aţi pătruns mai adânc în interiorul vostru, vine distragerea. Ar putea să fie orice din viaţa voastră acum. Luaţi un moment aici. Aruncaţi o privire ca observator al vieţii voastre la distrageri… ceva care a venit din senin… ceva ce voi nici măcar nu aţi plănuit… un incident… o experienţă… o persoană… o problemă de sănătate poate cu cineva iubit… o situaţie la serviciu… o situaţie legată de bani…. o distragere.

          Chiar şi acea mică voce din capul vostru spune, Mă întreb dacă ar trebui să fac asta. Mă întreb dacă n-ar trebui să-mi consum energiile pe a fi ceva mai normal (râsete). Mă întreb unde duc toate acestea şi unde mă duc pe mine toate acestea. Shaumbra, acestea sunt doar distrageri. Rămâneţi pe cale.

          Ele sunt acolo pentru că voi faceţi schimbări. Şi, energiile de peste tot din jurul vostru sunt atrase de asta. Ele sunt atrase, şi de aceea, ele apar ca distrageri  pentru că ele se întreabă ce se întâmplă cu voi. Într-un fel, aşa cum am mai spus şi înainte, este un test. Ele vă testează să vadă din ce sunteţi făcuţi. Ele testează adâncimea determinării voastre şi adâncimea înţelegerii voastre. Deci, ele apar în viaţa voastră. Ele nu sunt acolo ca lucruri rele. Nu Dumnezeu le-a pus acolo. Noi, cu siguranţă că nu le-am pus acolo. Ele sunt apariţii naturale.

          Pe măsură ce vă mutaţi dintr-o formă de energie într-alta, acest lucru va cauza toate celelalte forme de energii din jurul vostru să răspundă într-un fel. Într-un sens, pe măsură ce voi treceţi prin procesele voastre şi tranziţiile în Noua Energie, voi declanşaţi mici clopoţei sau poate alarme peste tot în jurul vostru în viaţa voastră. Ele vor răspunde înapoi. Ele nu încearcă în mod intenţionat să vă distragă, dar ele vor sări înapoi să vadă ce se întâmplă, întrebându-se cum o mai duceţi. 

          Nu lăsaţi distragerile să vă tragă înapoi, sau să vă demoralizeze, sau să vă ia energie. Înţelegeţi că ele sunt răspunsuri naturale la voi înşivă.

          La o scară globală distragerile sunt acolo pentru că aceşti următorii trei ani pe Pământ vor fi timpuri de mari, mari schimbări. Noi nu spunem dezastre. Noi spunem schimbări…. schimbări de energie… mari mutări de la o energie vibraţională la o energie expansională… mari mutări…. un salt cuantic.

          Veţi auzi din ce în ce mai mult despre saltul cuantic, şi nu numai de la noi. Va veni de la toate aspectele. Va veni de la ştiinţă. Va veni de la religii. Va veni de la lucrătorii sociali şi de la cei care lucrează cu guvernele - salt cuantic, din nou şi din nou. Deci, ceea ce se întâmplă în lume chiar acum pe măsură ce aceste schimbări au loc, pe măsură ce metamorfoza are loc, este că distragerea pătrunde. Schimbările vin.

          Deci, Shaumbra, primul TION este staţi pe cale. Nu lăsaţi distragerea să vă dărâme. Fiţi observatori. Fiţi conştienţi că ele sunt acolo, dar rămâneţi pe cale.

          Cel de-al doilea TION al incorporării este TRADUCEREA (transla-TION). Acum, acesta este un fenomen interesant pentru că sunt tot felul de lucruri care se întâmplă în interiorul vostru şi în jurul vostru chiar acum. Voi le simţiţi. Vă plângeţi nouă de ele tot afurisitul de timp ! (râsete). Voi ştiţi că ele sunt acolo. Voi ştiţi că ceva se întâmplă peste tot în jurul vostru. Oh, şi voi vă simţiţi atât de dezechilibraţi în unele zile şi de tulburaţi.

          Voi ştiţi că este o cantitate foarte mare de informaţii care vin şi care sunt descărcate către voi. Ne spuneţi că puteţi simţi descărcarea de informaţii dar nu ştiţi ce reprezintă. Nu puteţi să o percepeţi cu mintea. Şi, aceasta este problema - problema traducerii. Mintea este încă folosită de toţi dintre voi ca sursă primară de traducere de informaţii. Informaţia care pătrunde nu poate fi uşor tradusă prin minte. Mintea nu are capacitatea pentru aşa ceva.

          Este ca şi cum aţi încerca să puneţi un program de calculator nou nouţ, un sistem operaţional foarte sofisticat, de un nivel foarte înalt pe un calculator (PC) vechi… înţelegeţi. Chip-urile şi elementele calculatorului n-ar şti cum să traducă acest sistem operaţional cu totul nou. Exact prin asta treceţi voi. Nu ştiţi cum să traduceţi toate lucrurile care vin la voi.

          Staţi un moment aici. Opriţi-vă să mai gândiţi. Staţi aici un moment şi doar simţiţi. Simţiţi mişcările energiei. Opriţi-vă să mai încercaţi să înţelegeţi.

          Noi vă transmitem ceva aici. Oh, apropo toată pălăvrăgeala de azi a fost doar ca să vă distragă (râsete). Sunt atât de multe alte lucruri care se întâmplă aici. Noi vă transmitem chiar acum. Voi încercaţi să vă agăţaţi de ele. Încercaţi să le înţelegeţi. Şi, nu puteţi. Voi spuneţi, ’ Cred că nu este nici o transmitere. Cred că mă păcălesc singur.’ Ah… îndoielile pătrund, nu-i aşa ?

          Mintea, mintea umană, nu are momentan abilitatea de a traduce cantitatea imensă de informaţii inter-dimensionale care vin în voi. Voi ştiţi că sunt acolo, nu-i aşa ? Dar, nu ştiţi ce să faceţi cu ele. Nu ştiţi cum să le exprimaţi. Nu ştiţi cum să le puneţi în cutiile voastre cu grijă aranjate şi în compartimentele voastre, în micile închisori.

          Deci, aproape că trec neobservate. Aproape că se simte ca şi cum ar curge înăuntru şi apoi ar curge înapoi afară, ca vântul. Ah, dar nu se întâmplă deloc aşa. Nu curg afară. Se consolidează. Sunt stocate până când le veţi putea înţelege.

          Deci, cum înţelegeţi toate acestea ? Cum traduceţi dacă nu o faceţi prin minte ? Ah, o faceţi prin centrul divin… prin inteligenţa divină… prin inima voastră… prin sufletul vostru… oricum vreţi să numiţi asta. Voi spuneţi, ‘ Ei bine, unde este asta ? Unde este asta ? Cum o identific ? ’

          Ah… opriţi-vă să gândiţi ! Este acolo, şi întotdeauna a fost acolo. Lăsaţi-ne doar să-l numim un ‘ sistem divin de traducere ’ care întotdeauna a fost acolo la locul lui. De fapt, el nu a fost folosit niciodată cât aţi fost pe Pământ. El este acolo. Este acolo.

          Cum îl activaţi ? Pur şi simplu daţi-i permisiunea. Doar de atât are nevoie - permisiunea de la voi. Voi sunteţi suverani. Voi sunteţi conducătorul propriului vostru regat. Daţi-i permisiunea să meargă la muncă. Lăsaţi-l să meargă la muncă pentru voi.

          Acum, la început va exista această zbatere pentru că mintea va încerca să sară acolo, şi să spună, ‘ Dă-mi controlul. Trimite-mi toate informaţiile mie. Vreau să le am. Vreau să-mi construiesc povestea încă şi mai mare’. Shaumbra, spuneţi-i minţii să se potolească. Spuneţi-i să-şi ia o pauză. De fapt, trimiteţi-o în vacanţă pentru o lună.

          Permiteţi-i sistemului vostru de inteligenţă divină să facă acuma traducerea. Cum faceţi asta ? Daţi-i permisiunea. Lăsaţi-l să înceapă să traducă această cantitate imensă de informaţii.

          Unii dintre voi… ştiţi că sunt acolo. Voi încercaţi să le desenaţi. Încercaţi să le pictaţi. Voi încercaţi să le transpuneţi prin poezie şi prin muzică. Şi, aceasta este minunat… continuaţi asta pentru că asta dă permisiunea ca aceste informaţii să fie traduse. S-ar putea să nu vi se pară că are sens chiar de la început pentru că sensul este un lucru mental. Dar, este acolo pe măsură ce lucraţi cu ele, pe măsură ce le lăsaţi să vină înăuntru, pe măsură ce nu vă mai este frică de ele. Pe măsură ce folosiţi acest sistem, veţi vedea o diferenţă.

          Mintea voastră se va adapta. Acesta este un atu al minţii - este foarte adaptabilă. Poate să creeze marile poveşti pe care le-aţi inventat. Este foarte adaptabilă, deci ea se va adapta. Şi apoi, va veni să vă asiste în procesul de traducere. Şi apoi toate aceste informaţii care vin din tărâmurile dimensionale vor putea fi absorbite de către minte.

          Dar, chiar acum şi-a luat singură responsabilitatea pentru asta. Noi ştim că o parte din toate astea vă fac să vă simţiţi frustraţi. Vreţi să ştiţi exact care sunt parametrii acestei inteligenţe divine. Trebuie să daţi drumul la asta. Trebuie să aveţi încredere în voi înşivă şi în divinitatea voastră… nu în noi…. nu în altcineva… ci în voi înşivă. Şi atunci traducerea va începe. Veţi simţi o mişcare internă de energii.

          Şi, din nou va fi încercarea minţii să sară şi s-o apuce imediat ca s-o definească. Daţi drumul la asta un pic. Înţelegeţi că această informaţie trebuie trecută în mod potrivit prin multe nivele pentru a ajunge în realitatea voastră de acum. Şi atunci veţi începe să aveţi unul din acele momente de ‘ah’-uri sau ‘ah hah’-uri când voi începeţi să înţelegeţi.

          Acum, va fi dificil să le explicaţi altora. Poate, este mai bine nici măcar să nu încercaţi să faceţi asta momentan pentru că acestea vor fi concepte care vor face ca cele mai măreţe concepte ale fizicii cuantici şi ale creativităţii şi ale spiritualităţii să pară doar nişte concepte primare. Voi veţi ajunge la noi înţelegeri. Nu este nevoie să încercaţi să le desluşiţi chiar acum. Doar absorbiţi-le.

          Deci, trebuie să spunem că această traducere a informaţiilor este unul din aspectele interesante ale incorporării pentru că voi aduceţi totul înăuntru. Dar, totuşi voi spuneţi, ‘ Unde sunt toate sistemele cu care să fac acest lucru ?’. Ele sunt acolo, dar nu este Vechiul sistem al minţii.

          Deci, haideţi să trecem la cel de-al treilea TION. El este VALIDAREA (valida-TION). Shaumbra, chiar acum, stând aici împreună în acest moment al energiei sigure, VOI ŞTIŢI TOATE RĂSPUNSURILE. Voi ştiţi toate răspunsurile. O parte a problemei este că voi vă îndoiţi de voi înşivă, şi de aceea voi căutaţi validare peste tot în jurul vostru în lumea dualităţii.

          Voi ştiţi răspunsul în dimensiunile şi realităţile Noii Energii. Dar, apoi voi căutaţi confirmare în dualitatea Vechii Energii. Şi, noi avem aici un conflict mare, nu-i aşa ? Ele nu funcţionează împreună. Voi aveţi toate aceste lucruri noi care vi se întâmplă în viaţa voastră. Voi aveţi toate aceste senzaţii şi sentimente noi , dar îndoiala - acest pod de îndoială care vă separă, pe voi din Noua Energie de dualitatea Vechii Energii - acest pod de îndoială se întoarce acolo ca să caute confirmare. O căutaţi în oamenii din jurul vostru. O căutaţi în evenimente, în anumite evenimente din viaţa voastră.

          Oh, voi aveţi toate aceste licăriri interioare minunate, realizări creative. Şi, voi spuneţi, „Dar acum trebuie să le văd manifestate într-un anumit mod ”. Vă creaţi un test pentru voi înşivă : să le aduceţi în dualitate. Voi mergeţi în dualitate pentru validare. Şi voi veţi avea dezechilibru cu asta.

          Voi ştiţi fiecare răspuns chiar acum. Şi voi ştiţi că ştiţi, nu-i aşa ? Este acest sentiment. Este această cunoaştere pe care o aveţi în interiorul vostru. Dar, apoi vă îndoiţi de ea. Nu ţineţi cont de ea.

          Shaumbra, staţi în momentul de Acum. Inspiraţi şi lăsaţi acel răspuns să iasă. Credeţi voi că nu v-aţi fi dat vouă înşivă fiecare răspuns ca un potenţial înainte să fi venit aici pe Pământ în această viaţă… toate răspunsurile la orice potenţial ? Aţi putea spune că voi aţi “îngropat dinainte” orice instrument şi orice resursă de care aţi putea avea nevoie de-a lungul drumului astfel încât atunci când veţi ajunge acolo să răsară şi să fie chiar acolo pentru voi. Voi ştiţi toate răspunsurile.

          Acum, răspunsul s-ar putea să nu fie ce partea voastră umană crede că ar trebui să fie. Răspunsul va fi uneori chiar o întrebare. Răspunsul s-ar putea să fie de fapt multe răspunsuri conţinute în acelaşi pachet, dar el este acolo. Este acolo chiar acum.

          Atunci când voi veţi căuta confirmare, opriţi-vă să mai treceţi acel pod al îndoielii şi să mergeţi înapoi în dualitate pentru că voi NU o veţi obţine de aici. De fapt, dualitatea NICIODATĂ nu vă va da vreo confirmare pentru munca Noii Energii pe care voi o faceţi. Ea nu vrea să vă dea confirmare. Vrea să-şi menţină identitatea. Nu vrea să vă dea confirmare. Deci, dacă mergeţi înapoi acolo, nu veţi obţine confirmare.

          Voi nu mai aveţi nevoie de confirmare. Puteţi să eliberaţi asta ? Nu aveţi nevoie de validare. Confirmarea este numai un mod de a încerca să vă justificaţi existenţa, de a încerca să vă potoliţi îndoielile, de a încerca să vă construiţi Vechea poveste încă şi mai mare. Oh, confirmarea a fost un mod minunat, o metodă minunată pe care aţi folosit-o pentru a vă construi Vechea poveste. 

          Ce încercaţi să validaţi ? Existenţa voastră ? Ciupiţi-vă ! Asta este confirmarea (râsetele audienţei). Voi SUNTEŢI aici. Încercaţi să confirmaţi că voi sunteţi Energie Nouă ? Faceţi o respiraţie adâncă. Voi sunteţi aici în multe, multe moduri diferite.

          Confirmarea spiritualităţii voastre este… este cantitatea de bani pe care o aveţi la bancă ? Când nu mai sunt bani în bancă, şi apoi voi nu mai aveţi validarea, voi gândiţi că toată spiritualitatea voastră este o grămadă de tâmpenii? Confirmarea voastră  este numărul de persoane care vă iubesc, este numărul de persoane care dau din cap şi  vă spun “da” ? Este asta confirmarea voastră ? Încetaţi să vă mai uitaţi acolo. Shaumbra, nu mai aveţi nevoie de confirmare. Amintiţi-vă acest cuvânt pentru că voi veţi avea o experienţă în aceste câteva zile care vor urma care nu este rea, dar care vă va determina să aruncaţi o privire la acest subiect al validării. Aveţi nevoie să vi se confirme ? Amintiţi-vă cum am vorbit despre ea aici în această zi.

          Validarea - nu mai aveţi nevoie de ea. Majoritatea oamenilor tânjesc după confirmare, o caută şi se zbat pentru validare într-o varietate de moduri diferite. Confirmare pentru ce ?

          Haideţi să ne mutăm la cel de-al patrulea TION al incorporării. Acesta Shaumbra, este PERCEPŢIA (percep-TION). Voi vă mutaţi chiar acum într-o stare cu totul diferită - şi voi ştiţi că faceţi asta. Realitatea se schimbă. Percepţia se schimbă. Totul se schimbă.

          În unele zile aveţi un timp dificil pentru că voi vă întrebaţi de ce totul se schimbă. Este pentru că VOI vă schimbaţi. În unele zile vă lăsaţi să înnebuniţi pentru că totul se schimbă, şi o parte din voi se luptă cu asta. Vreţi ca totul să rămână la fel, dar, vreţi să fie, la fel, mai bun. (râsete în audienţă).

          Shaumbra, voi aţi cerut asta. Voi aţi ales să treceţi prin aceste schimbări. Realitatea voastră se schimbă. În fiecare moment acum va continua să se schimbe. Natura realităţii nu mai este ceea ce credeaţi voi că este. Natura realităţii nu mai este forma stabilă pe care voi construiaţi înainte. Întreaga fundaţie a realităţii a fost trasă de dedesubt. A fost trasă de dedesubt, Shaumbra.

          Întreaga natură a realităţii se schimbă. Nu mai aveţi povestea voastră. Nu mai aveţi o Energie Veche stagnantă. Ceea ce aveţi este Noua Energie… o nouă libertate… o nouă creativitate. Vă întrebaţi uneori de ce zilele sunt dificile, de ce totul pare a fi într-o răvăşeală (confuzie). Este aşa… pentru că se schimbă.   

          Natura realităţii voastre se schimbă, deci începeţi să vă uitaţi la ea dintr-o perspectivă diferită. Aveţi o percepţie diferită a cine sunteţi voi… a realităţii. Aveţi o percepţie diferită a naturii realităţii. Lăsaţi-o să fie liberă şi fluidă, mai degrabă decât statică şi stagnantă. Începeţi să vă uitaţi la totul din toate direcţiile.

          Am lucrat cu Shaumbra la o întâlnire recentă despre incorporare, la a privi lucrurile, a observa lucrurile şi a evalua lucrurile din fiecare direcţie diferită. Încotro credeaţi voi că ne îndreptăm înainte acum ? Uitaţi-vă la cum noi mergem şi înapoi de asemenea. Atunci când credeţi că unele lucruri sunt înalte şi unele lucruri sunt joase…. uitaţi-vă la ele din cealaltă direcţie.

          Totul acum… noi vă vom provoca… vă vom cere să vă uitaţi la tot din perspective diferite. Schimbaţi-vă percepţia. Lucrurile NU sunt aşa cum par… deloc. Acesta este numai un unghi din care vă uitaţi.

          Lucrurile NU sunt ceea ce par. Vă uitaţi la ele liniar, tri-dimensional, limitat. Uitaţi-vă cu fundul în sus… invers. Uitaţi-vă la tot ce ştiţi acum dintr-o perspectivă diferită. Uitaţi-vă la fiecare eveniment, la totul diferit. Tocmai când credeaţi că ceva era începutul, uitaţi-vă la el ca la un sfârşit. Tocmai când credeaţi că ceva este încet, uitaţi-vă la el din perspectiva rapidităţii. Totul acum… spre asta ne îndreptăm cu toate acestea.

          Natura realităţii se schimbă. Apropo, voi puteţi să alegeţi realitatea. Nu vă este impusă. Aceasta este libertatea. Aceasta este suveranitatea. Voi puteţi alege. Dar, natura se schimbă. Orice presupunere pe care aţi făcut-o până acum despre orice… acum uitaţi-vă la el într-un mod diferit.

          Dacă gândiţi despre ceva că este greu, că un obiect este greu, schimbaţi-vă percepţia. De fapt este chiar uşor… vedeţi voi. Ce se află între toate acele molecule care îl fac să pară greu ? Ce se află între atomii care par să alcătuiască moleculele care-l fac să pară greu ? Nimic… nimic… nimic… elemente care se mişcă în şi din realitate, astfel încât acel obiect despre care gândiţi că este greu de fapt nu este greu deloc. Voi doar credeaţi că este.

          Împreună vom merge într-un loc în care întreaga natură a realităţii se schimbă. Deci, nu mai puteţi să fiţi furioşi din cauza schimbării. Nu puteţi fi supăraţi că lucrurile nu mai sunt ceea ce par să fie. Nu mai puteţi să vă supăraţi pe noi pentru că nimic nu mai pare să fie stabil.

          Voi aţi avut o anumită definiţie despre cum aţi crezut voi că are să fie viaţa voastră, şi unde ar fi trebuit să fiţi. Schimbaţi-vă percepţia şi despre asta de asemenea. Mai mult decât orice, schimbaţi-vă percepţia despre povestea voastră. Daţi-vă libertate. Totul se schimbă…. natura realităţii. Când credeţi că este rece, schimbaţi-vă percepţia şi simţiţi căldura.

          Deci totul… totul… totul… noi vă vom repeta asta din nou şi din nou. Uitaţi-vă la el diferit. Uitaţi-vă dintr-un unghi diferit. 

          Este ca şi cum ai merge să vezi o pictură de pe peretele unui muzeu, un tablou. Staţi în faţa lui, şi spuneţi, “Oh, iată tabloul.” Ah… vă uitaţi dintr-un singur unghi şi dintr-o singură dimensiune. Acum, imaginaţi-vă pentru un moment stând, privind tabloul de pe peretele muzeului, uitându-vă direct la el. Credeţi că vedeţi întreaga pictură. Noi vă provocăm, astfel încât să încercaţi să vă uitaţi la nuanţele din liniile de penel şi la efectele luminoase şi la toate aceste alte lucruri.

          Oh, nu, noi vom merge mult mai departe. Uitaţi-vă din interiorul picturii afară, uitându-vă înapoi la voi înşivă. Ah… uitaţi-vă prin ochii pictorului, mai degrabă decât prin ai voştri. Uitaţi-vă la cum acel tablou nu este de fapt bi-dimensional. El există în multe dimensiuni diferite deodată. Are dimensiunile Noii Energii de adâncime, înălţime şi lungime. Nu cele bi-dimensionale… acestea sunt adâncime inter-dimensională, înălţime inter-dimensională, lungime inter-dimensională. Ele nu pot fi măsurate de nici unul din sistemele voastre de măsurare. Ceea ce spunem este că tabloul de pe perete acum este multidimensional. Se întinde în toate direcţiile şi dimensiunile.

          Vă vom provoca din nou şi din nou şi din nou să vă uitaţi la totul dintr-o perspectivă diferită, inclusiv la voi înşivă. Voi nu sunteţi doar o fiinţă umană… şi voi ştiţi asta. Nu sunteţi doar un înger într-o formă umană. Poate, voi aţi crezut că sunteţi limitaţi la aceste lucruri. Voi sunteţi multe, multe alte lucruri. Voi nu sunteţi doar o colecţie a tuturor vieţilor voastre trecute şi a experienţelor voastre trecute, stând aici chiar acum într-o formă fizică. Sunteţi mult mai mult decât atât. Sunteţi mult mai mult decât o entitate căreia i-a fost dată o identitate spirituală unică de către Tot Ceea Ce Există. Uitaţi-vă din fiecare unghi.

          Uitaţi-vă la paharul de apă pe care îl ţineţi în seara asta în mâini dintr-un unghi diferit. Nu este apă. Deci, voi spuneţi, ” Ei bine, ce este ? ” Ah… exploraţi şi experimentaţi. Deschideţi-vă inima şi mintea. Simţiţi tot ceea ce este, şi apoi simţiţi ceea ce nu este.

          Noi vă vom trece prin asta din nou şi din nou, mai ales în şcoala lui Ohamah despre natura realităţii, ceea ce credeaţi că este, de ce vindecarea nu mai funcţionează chiar aşa pe acest Pământ chiar acum, de ce aşa multe tehnici de vindecare sunt Energie Veche. Da, noi o numim cum este. Fluturarea de mâini - pentru ce este asta ? Nu înţelegem (râsete). Rugăciunile pe care oamenii le spun - poate că îi fac pe ei să se simtă mai bine - dar nu îi fac pe ceilalţi să se simtă mai bine, pe cei pentru care ei se roagă. Este o povară pentru ei, Shaumbra. Este o povară.

          Noi vom explora natura realităţii şi a non-realităţii. Vom merge în unele locuri cu toţi dintre voi, Shaumbra, cu toţii în fizica Noii Energii. Vă vom pregăti în aceste serii pentru ceea ce urmează să vină peste câţiva ani… pentru ca voi să fiţi într-o cu totul altă înţelegere… pentru ca aceste lucruri care vor veni asupra umanităţii şi dualităţii să nu vă dezechilibreze… pentru ca să puteţi fi profesorii aşa cum aţi căzut de acord sa fiţi.

          Deci, astăzi în rezumat, staţi pe cale. Nu permiteţi DISTRAGERII să vă arunce. Observaţi distragerile. Înţelegeţi de ce ele sunt acolo. Dar nu le lăsaţi să vă dezechilibreze. Voi faceţi munca pentru care aţi venit aici să o faceţi. Vă spunem asta, nu numai cu vocea noastră, dar şi cu a voastră de asemenea.

          TRADUCEREA… înţelegeţi… vă întrebaţi unde este toată această informaţie ? Este aici. Doar că nu poate fi tradusă prin minte. Deschideţi-vă sistemul divin de inteligenţă astfel încât informaţia să poată veni apoi la voi sub forma unei cunoaşteri. Va veni la voi ca o cunoaştere.

          VALIDAREA… opriţi-vă să mai căutaţi validare. Dar, dacă aveţi nevoie de confirmare, nu mergeţi înapoi în dualitate pentru ea. Vă va de-confirma într-o secundă.

          Şi, PERCEPŢIA… uitaţi-vă la totul într-un mod cu totul diferit faţă de cum v-aţi uitat la el vreodată. Mâncarea pe care o băgaţi în gură… nu vă mai uitaţi la ea ca la mâncare. Uitaţi-vă la ea ca şi la cu totul altceva. Noi nu vorbim liniar aici ; noi vorbim multi-dimensional. Schimbaţi-vă percepţia. Şi, opriţi-vă să vă mai plângeţi de schimbările din viaţa voastră.

          Deci, Shaumbra, a fost o plăcere pentru mine, Tobias, să fiu aici, să avem şi energia lui Ohamah aici care a venit acum înapoi să facă noua lui muncă, care urmează să intre într-o - cum să spun - fizică foarte interesantă, într-o fizică care ar supăra majoritatea teoriilor convenţionale. Dar, Ohamah spune aici că până şi Newton a provocat pe unii dintre înţelepţii convenţionali ai acelor timpuri. Toţi marii oameni i-au provocat. Şi, marele Ohamah va provoca sistemele convenţionale.

          Deci, încheiem astăzi în această notă de aducere aminte că forţa Noii Energii este inexistenţa forţei… fără forţă. Aceasta va fi cheia învăţăturilor lui Ohamah şi a învăţăturilor Shaumbra. Nu aveţi nevoie de forţă ca să aveţi efect asupra schimbării şi creativităţii.

          Nu sunteţi niciodată singuri. Dar, dacă vă uitaţi mai bine, voi aţi fost singuri un pic, nu-i aşa ? (râsete).

          Si aşa este !

 

Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

© Copyright 2003 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved