MATERIALELE LUI TOBIAS
Seriile incorporării: "SHOUD 2"

Întrebări şi răspunsuri
Presented to the Crimson Circle
September 4, 2004

 

          Şi aşa este, dragi Shaumbra, că a sosit timpul întrebărilor şi răspunsurilor. Noi vrem doar să vorbim puţin înainte, mai întâi să recunoaştem frumuseţea acestei muzici şi să recunoaştem toate energiile sacre şi divine care sunt aduse odată cu ea. Este o bucurie pentru mine, Tobias - şi chiar pentru Ohamah - să stăm şi să ascultăm, pentru că, din nou, muzica spune adevărata poveste a călătoriei umane. Este vibraţia şi fluctuaţia.

          Am mai spus de atât de multe ori că limbile Atlantiene - pe care voi toţi le-aţi folosit - au fost nişte limbi foarte muzicale. Acum limbile sunt anoste, foarte a-dimensionale. Dar, în Atlantis - şi nu-l vom pune pe Cauldre să încerce să cânte de această dată (râsetele audienţei) - noi toţi am folosit limbile muzicale. Şi, prin muzică, ca cea pe care aţi ascultat-o astăzi, s-ar putea ajuta la readucerea limbilor muzicale, care conţin mult mai multă informaţie şi înţelegere într-o singură bucăţică decât cuvintele umane obişnuite.

          Este dificil uneori pentru noi pe partea noastră a vălului să venim cum o facem, chiar şi prin acest lucru numit channel, pentru că el este atât de limitat. Este atât de gol comparativ cu modul în care informaţia poate fi comunicată vocal, dar şi de la nivelurile simţirilor.

          Deci, Shaumbra, vă vom cere să vă uitaţi din nou la percepţia voastră asupra lucrurilor. Uitaţi-vă la cum fiecare moment al fiecărei zile este construit pentru voi, ca să vedeţi cum casa este construită, să înţelegeţi cum voi puteţi să schimbaţi întreaga natură a acestei case pe care voi o numiţi realitate. Totul, din momentul în care vă treziţi până în momentul în care vă retrageţi pentru noapte în pat este făcut dint-o serie de mici formule… da, mici formule… aţi creat formula pentru trezire… formula pentru rutina voastră de dimineaţă.

          Este o formulă pentru cum să vă suiţi în maşina voastră şi pentru cum să conduceţi… o formulă pentru cum să vă faceţi munca… pentru cum să creaţi muzică, de exemplu… pentru cum să creaţi orice faceţi voi acolo. Sunt formule pentru cum să vă hrăniţi corpul, formule chiar şi pentru timpul vostru de joacă şi de distracţie. Întreaga voastră zi este construită dintr-o serie de astfel de formule.  

          Aproape că se poate vedea… voi aveţi acest lucru numit „programarea calculatoarelor” cu tot felul de coduri interesante. Ei bine, zilele voastre sunt făcute din coduri, formule, care vă ajută să treceţi prin acest lucru pe care voi îl numiţi realitate. Voi puteţi să schimbaţi aceste formule aşa cum puteţi schimba un cod de programare. Nu este nevoie să fiţi închişi într-un anumit fel de a face ceva. Voi doar aţi ajuns să credeţi, să aveţi iluzia că sunteţi închişi în ele. Voi puteţi să mergeţi în oricare din aceste formule şi să începeţi să le schimbaţi.

          Există formule în orice. Ceea ce consideraţi adevăr… acestea sunt doar formule. Sistemele voastre de credinţă sunt doar formule. Opiniile voastre sunt formule. Voi le împreunaţi, le combinaţi, şi voi aveţi o zi - o zi din viaţa voastră.

          Nu este vorba numai de a dezvolta noi formule care - vreau să spun - sunt similare cu vechile formule, doar puţin rescrise. Un cod cu totul nou poate fi scris de voi. Nu, nu trebuie să fii programator ca să schimbi realitatea.

          Dar, Shaumbra, ceea ce spunem noi aici - uitaţi-vă la fiecare mic aspect al unei zile din viaţa voastră. Tot ceea ce voi acceptaţi ca real nu este real. Este doar modul în care codul a fost scris. Formula este scrisă de voi. Poate fi schimbată.

          Uitaţi-vă la totul într-un mod diferit acum… de deasupra… de dedesubt… din fiecare parte diferită… din interior spre în afară. Şi, apoi faceţi asta - nu doar în dimensiunea tridimensională în care existaţi - dar în fiecare dimensiune. Începeţi să înţelegeţi cum nimic din toate astea nu sunt închise în concret. Nimic din toate astea nu este atât de tare sau de rapid încât să nu poată fi schimbat. Sunt doar formule simple, mici formule care au fost create ca să vă ajute să treceţi prin fiecare zi. Deci, din nou noi vom insista şi vom insista în legătură cu asta. Natura realităţii, percepţia realităţii, poate fi atât de uşor schimbată.

          Acum, cu asta, vă provocăm să vă puneţi întrebările (râsetele audienţei) !

          ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 1 (de pe Internet, citită de Linda): Tobias, de ce este atâta gelozie şi invidie printre Lucrătorii de lumină? De ce atât de mulţi au două feţe? Este asta pentru că ei au chiar mai multe dificultăţi decât ceilalţi în a-şi înfrunta părţile lor întunecate? De asemenea am vrut să-ţi spun că într-un fel povestea ta cu AH şi OH îmi aminteşte de parabola fiului rătăcitor din Biblie. Eşti de acord? Multă dragoste şi îmbrăţişări mari !

          TOBIAS: Într-adevăr… cum să spun - există acest lucru pe care voi îl numiţi gelozie printre Lucrătorii de lumină. Sunt multe aspecte interesante în legătură cu asta. În primul rând sunt multe aspecte legate de vieţile trecute. Unii dintre voi aţi mai fost împreună şi înainte şi a fost o competiţie între voi în trecut. Unii dintre voi aţi fost soţ şi soţie în trecut, şi acest lucru va cauza ceva dezechilibru energetic când voi vă întoarceţi în această viaţă. Deci, sunt multe, multe motive pentru acest lucru.

          De asemenea sunt - ceea ce voi aţi numi - aspecte legate de ego-ul uman al Vechii Energii care sunt implicate aici. Aceasta nu este ceea ce noi am considera o problemă copleşitoare. Dar, sunt unii care vor să se întreacă, să ajungă primii pe această cale sau călătorie spirituală. Şi, nu există întrecere. Nu este nici o ajungere în faţă. De fapt, cei care teoretic sunt în faţă în această întreagă întrecere uneori se întreabă ce fac, se întreabă de ce nu-i lasă pe alţii să preia conducerea pentru că este foarte dificil.

          Face parte din natura umană, şi este ceva ce iţi cerem în special ŢIE - cel care ai pus întrebarea - să te uiţi în interiorul tău, să te uiţi la motivul pentru care aceasta te-ar afecta, de ce chiar ai pus această întrebare. Ce determină această întrebare? De ce este asta în viaţa ta? Tu spui că nu vine de la tine. Tu spui că n-ai nici un oscior gelos în corpul tău (râsete). Hmm… atunci de ce atragi această energie a geloziei? Şi, mai mult decât orice, cum poţi să faci să schimbi această formulă din interiorul tău?

          Această poveste a lui AH şi a lui OH este foarte originală. Şi, s-ar putea să existe câteva paralelisme cu Sfânta Scriptură. Dar, de fapt este atâta înţelepciune în Scripturi că voi aţi putea lua aproape orice element al efortului uman, mai ales din tărâmurile spirituale, şi să-l aplicaţi la ceva ce voi, Shaumbra - toţi dintre voi - prin intermediul lui Yeshua aţi încercat să-l spuneţi acum 2000 de ani. Dar, este timpul să vină înapoi, poate într-o nouă voce, într-un mod nou, dar este informaţie de bază.

          Nu există întuneric. Nu există - ceea ce aţi numi - răutatea voastră. Cu siguranţă sunt energii negative pe care nu prea e distractiv să le ai prin preajmă. Dar, toate aceste lucruri au fost iluzii şi nu aspecte adevărate ale voastre înşivă. Mulţumesc.

          ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 2 (o femeie la microfon): Bună, Tobias. Am fost la seminarul de acum câteva săptămâni şi am avut o întrebare legată de „joacă”. Şi, în timpul răspunsului mi-ai indicat sau m-ai întrebat de ce n-am curajul să vin la microfon. Deci, de data asta sunt la microfon. Întrebarea mea este legată de eliberările şi amintirile sau experienţele care s-au întors în această ultimă lună. Doar conştientizarea acestora determină eliberarea lor ?

          TOBIAS: Noi suntem încântaţi că de data asta stai în faţa tuturor (râsete din partea lui Tobias, a audienţei, şi a celei care a pus întrebarea) astfel încât toţi să ne uităm la cât de magnifică eşti…

          SHAUMBRA 2: Oh, mulţumesc.

          TOBIAS: … şi să ne uităm la ghiduşia ta. Şi, într-adevăr, odată conştientizată, este ca şi cum ar trece. Este ca şi cum este pe cale de a ieşi. Este eliberată. Uneori vine să vă viziteze înainte de a pleca. Dar, într-adevăr, tu eşti foarte perspicace. Este pe cale de a ieşi.

          SHAUMBRA 2: Se poate scăpa de bucăţoaie (mai multe râsete)… vreau să spun că vieţile trecute… ştii, dacă există o temă comună în vieţile trecute dacă aceasta s-ar elibera cu o singură amintire a unei experienţe ?

          TOBIAS: Unele dintre eliberări nici măcar nu le veţi experimenta. Nu veţi avea niciodată amintiri. Sunt energii care există peste tot în jurul vostru care sunt eliberate foarte uşor. Altele sunt nişte energii foarte încăpăţânate şi dificile. Unele dintre ele vor rezista efectiv la eliberare, pentru că nu vor ca existenţa lor să se schimbe. Deci, ele vor veni, într-un sens, să vă bântuie şi să vă spună cât de nebuni sunteţi. Dar, lucrul minunat este că voi sunteţi cei care le-aţi creat. Deci, voi puteţi să le eliberaţi. Prin acordarea permisiunii vouă înşivă să le eliberaţi.

          Uneori ele nu vor să plece, şi voi le veţi simţi… le veţi auzi în mintea voastră. Se vor juca jocuri cu voi. Trebuie să înţelegeţi că ele efectiv vă testează să vadă din ce sunteţi făcuţi, să vadă dacă sunteţi la punctul încorporării cu adevărat a divinităţii voastre.

          Şi, va veni un moment în care va fi necesar să fiţi foarte fermi şi să le spuneţi că ele trebuie să plece… să le spuneţi că ele trebuie să plece… că voi sunteţi Creatorul… şi voi acuma creaţi ca acea energie să plece, să fie eliberată. Nu trebuie să fiţi prea dulci sau prea pufoşi cu ele. Le puteţi comanda să plece.

          Sunt alte energii care stau adânc ascunse pentru mult, mult timp. Ele sunt înspăimântate. Ele sunt foarte înspăimântate, şi ele nu sunt sigure dacă vor chiar să iasă şi să se facă cunoscute. Dar, mai devreme sau mai târziu, într-un fel, pe măsură ce daţi jos multe, multe straturi de realitate, le veţi descoperi. Le veţi găsi, într-un sens - cum să spun - făcute ca un ghem, tremurând şi fiind speriate. Ce veţi simţi în interiorul vostru - voi şi mulţi alţii - este ca şi cum aţi fi încovrigaţi ca o minge şi tremurând şi fiind speriaţi şi voi nu ştiţi de ce.

          Acesta este momentul în care trebuie să respiraţi adânc şi să înţelegeţi că este o Energie Veche, poate o viaţă trecută, poate chiar şi o existenţă într-o realitate multi-dimensională care caută dragostea voastră, iubirea voastră fermă şi blândă şi lăsaţi-o să ştie că nici un rău nu poate fi făcut. Acesta este conceptul spaţiului sigur. Lăsaţi-vă întregul Sine să ştie că voi sunteţi într-un spaţiu sigur acum, să vă lăsaţi tot Sinele vostru să ştie că eliberarea nu înseamnă moarte… înţelegeţi… deloc.

          Eliberarea înseamnă libertate, libertatea de a creşte şi de a crea într-un mod cu totul nou. Aspecte ale vieţilor voastre trecute - şi ale tot ceea ce sunteţi voi - aspecte care sunt cu adevărat şi pe deplin eliberate dispar apoi în diferite dimensiuni - noi nu vorbim aici de spaţiu; vorbim despre nivele dimensionale - şi continuă să-şi aibă propria existenţă. Libertatea pe care le-o daţi le permite să plece şi să continue să-şi exploreze identitatea lor dată. Ele nu au suflet, fiinţe creatoare ca voi. Dar, ele pot pleca şi experimenta propria lor identitate în propriul lor mod. Fac parte din binecuvântarea sufletului vostru total. Sunt parte din - şi întotdeauna vor rămâne - parte din cine sunteţi voi. Începe să devină un pic complicat, dar tu eşti pe calea cea bună. Şi, noi te onorăm atât de mult pentru că te-ai ridicat aici.

SHAUMBRA 2: OK, mulţumesc.

TOBIAS: Într-adevăr.

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 3 (de pe Internet, citită de Linda): Tobias, în Noua Energie are vreo semnificaţie termenul deseori folosit de Crimson Circle de Regele sau Regina ?

TOBIAS: Este un termen metaforic pe care-l folosim pentru că este un termen larg folosit pe Pământ. Pe partea noastră a vălului nu există aceşti termeni specifici. Nu există ierarhia pe care aţi crede-o. Există un element aici care intră în joc. Motivul pentru care noi folosim termenul de „Rege şi Regină” este pentru că noi vă vedem pe toţi ca făcând parte din regalitate. Noi vă vedem cu cea mai înaltă onoare. Noi suntem aici să vă servim pe voi. Dar, la propriu Rege şi Regină ? Nu, este doar un mod minunat de a spune poveşti. Şi, noi îţi cerem, celui care ai pus întrebarea să te uiţi la povestea ta.

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 4 (o femeie la microfon): Bună, Tobias, am vrut să te întreb ceva despre ceea ce spuneai în legătură cu a ne schimba perspectiva asupra lucrurilor. Am o îndoială pentru că eu cred că este mai degrabă un proces al minţii. Şi, eu cred că poate noi inventăm noi concepte despre lucruri. Şi, nu ştiu… Devin un pic confuză în legătură cu asta. Poate ai putea să explici.

TOBIAS: Într-adevăr … este foarte derutant, şi înaintarea în aceste tărâmuri şi dimensiuni ale Noii Energii este derutantă pentru că răstoarnă tot ceea ce credeaţi voi că aţi ştiut, şi – cum să spun – uneori îndoiala apare. Aţi putea crede că este un exerciţiu de gândire sau un exerciţiu intelectual. Dar, ceea ce facem noi efectiv dedesubt când noi vă cerem să vă schimbaţi percepţiile, este că noi efectiv vă cerem să vă extindeţi mintea. Mintea voastră a fost de acord, şi a respectat formulele cu care aţi hrănit-o. Şi, spunând acum, „Uitaţi-vă din fiecare direcţie, diferit”, cum să spun, face mintea mai deschisă, astfel încât să poată începe să lucreze cu Inteligenţa Divină într-un mod cu totul nou... Deci, la început este un pic confuz, un pic dificil de înţeles. Dar, fiţi răbdători cu acest proces. Permiteţi-i minţii să se extindă. Şi, uneori ea se va răscula. Uneori se va întreba ce mama naibii faceţi cu ea. (râsete). Dar, toate astea sunt parte din procesul expansiunii atât a minţii, cât şi a spiritului… vedeţi voi.

SHAUMBRA 4: Mulţumesc, Tobias.

TOBIAS: Noi iţi mulţumim că ni te-ai alăturat astăzi.

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 5 (de pe Internet, citită Linda): Tobias, le dai tu ajutor practic TUTUROR Shaumbra cu incorporarea Noii Energii?

TOBIAS: Tuturor celor care aleg (ceva râsete).

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 6 (un bărbat la microfon): Bună, Tobias. Până acum un an şi jumătate, am crezut că înţeleg câte ceva din ce înseamnă relaţiile Noii Energii. Şi, apoi mi-am întâlnit partenerul, şi el ascultă de acasă acum. Şi, mă întrebam dacă ne-ai putea ajuta să înţelegem de ce a fost atât de dificil şi de provocator… şi de asemenea poate de ce banii au fost atât de blocaţi, curgerea banilor… dar mai ales despre relaţia noastră.

TOBIAS/OHAMAH: Salut vouă (ceva râsete provocate de schimbarea lui Tobias cu Ohamah) şi Tobias m-a onorat pe mine, Ohamah, permiţându-mi să-ţi vorbesc personal. Dar, iţi voi cere să treci dincolo de cuvintele care vor fi spuse. Tu şi eu ne vom conecta aici într-un mod foarte intens pentru un moment. Îţi dai permisiunea pentru asta?

 SHAUMBRA 6: Da.

 OHAMAH: Mă uit la de ce anume te agăţi tu. Şi, tu te agăţi de asta din frică, frica cauzată de condiţionări foarte adânc înrădăcinate. O parte din tine se agaţă de o poveste pe care tu cu disperare vrei să înţelegi cum s-o eliberezi. Dar, tu te agăţi de ea chiar acum atât de intens.

Vreau să arunc o privire la motivul pentru care tu ai creat această poveste care se întinde pe multe, multe vieţi foarte, foarte intense, având originea mult timp în urmă. Vreau ca tu să te uiţi la cantitatea de răni care sunt asociate aici, care provin din aceste vieţi, din aceste poveşti, cum aceste răni te-au aruncat într-o totală bulversare, într-un sens.  Dar de ce ţi-ai fi dat ţie însuţi această bulversare ?

Eu am mai lucrat cu tine înainte în alte locuri. Şi, îmi amintesc atunci când tu ai spus că tu îţi vei da ţie însuţi experienţa cea mai intensă. Tu încă mai crezi în acea întreagă dorinţă şi acea întreagă pasiune… din nou, traversând multe vieţi.

Şi, tu sfârşeşti aici acum în faţa mea, prietenul tău, sfătuitorul tău - şi de asemenea criticul tău - vrând să ştii ce se întâmplă. Este vorba despre a arunca o privire la motivul pentru care ai creat toate acestea în primul rând. Eu nu îţi voi răspunde astăzi. Eu doar voi pune o energie foarte intensă în calea ta care să te scoată din starea aceasta de conflict şi de îndoială în care te afli.

Tu vrei să ştii despre relaţia ta. Relaţia este numai rezultatul altor lucruri care au loc în interiorul tău. Vrei să ştii despre bani. Asta ar trebui să fie atât de evident pentru tine acum. Aceste lucruri sunt chiar aici. Răspunsurile despre care Tobias a vorbit mai înainte sunt chiar aici. Dar, tu nu vrei să asculţi dintr-o serie de motive.

Vreau să mă întorc, şi voi merge cu tine, noi singuri. Vreau să mă întorc şi să mă uit la cum ai creat toate acestea. Vreau ca tu să-ţi foloseşti imaginaţia pentru a ajunge acolo. Tu ai încetat să o mai foloseşti. Tu te-ai limitat şi te-ai restricţionat pe tine însuţi. Tu eşti - cum să spun - o minge de foc, chiar dacă crezi sau nu. Dar, tu acum te-ai băgat într-o ghicitoare – aceasta este o lume minunată (ceva râsete).

Deci, eu voi lucra cu tine – cu permisiunea ta – intens, intens, intens voi lucra prin intermediul acestei ghicitori pentru a te lăsa să fii acea minge de foc. Atunci când te uiţi în oglindă, poate că tu nu poţi vedea asta, dar eu pot. Eu pot s-o vad, şi eu o văd în amănunt chiar acum. Deci, întoarce-te, aşează-te şi gândeşte-te la această ghicitoare.Mulţumesc.

LINDA: Nu mai are nimeni nici o întrebare (râsetele audienţei).

          ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 7 (de pe Internet, citită de Linda): Tobias, cum realizez legătura cu Spiritul ? Am eu un spirit sau doar există o energie spirituală disponibilă mie în funcţie de dorinţele mele în viaţă?

TOBIAS: O întrebare minunată… într-adevăr tu ai un spirit, altfel tu nu ai pune această întrebare. Şi, tu nu realizezi legătura… mai degrabă, tu re-stabileşti o relaţie cu Spiritul, dar într-un mod cu totul nou.

          Acum, o parte din acest întreg proces prin care toţi aţi trecut şi treceţi este în vieţile voastre anterioare, mai ales munca pe care voi aţi făcut-o cu bisericile, sau cu sinagogile, sau chiar cu unele dintre celelalte religii străvechi pe care mulţi dintre noi le-am practicat împreună în Atlantis. Există această întreagă înţelegere iniţială a spiritualităţii şi un întreg început al conceptului de Dumnezeu, de cum l-am creat pe Dumnezeu.

          Deci, există o relaţie spirituală care fusese stabilită. Şi, era puternică, dar era separată… vedeţi voi. Erau nişte - cum să spun - înţelegeri minunate ale Spiritului şi ale lui Dumnezeu, dar ele încă erau bazate pe separare şi pe dualitate.

          Deci, voi - toţi dintre voi - treceţi aici printr-o perioadă, într-un fel, aţi putea spune, voi sunteţi non-spirituali. Fiecare dintre voi de aici trece printr-o perioadă în care vă simţiţi non-spirituali (a-spirituali)... Unii dintre voi chiar vă gândiţi că poate este timpul să vă întoarceţi la biserici pentru că aveţi nevoie de acel sentiment vechi al conexiunii spirituale, chiar dacă există separare.

          Deci, voi puneţi întrebarea despre Spirit, despre conexiunea voastră cu Spiritul, despre re-stabilirea acesteia. Şi, voi re-stabiliţi asta - toţi dintre voi - chiar acum, dar într-un mod nou care nu implică separare. Este atât de intimă, atât de onorantă şi de iubitoare şi atât de bazată pe momentul de Acum. Nu există reguli legate de ea. Spre deosebire de experienţele voastre anterioare cu religia, nu există reguli aici. Nu există nici o ierarhie aici. Nu există separaţie. Deci, este o nouă relaţie cu spiritul, şi ea este deja în voi. Cu fiecare moment şi cu fiecare respiraţie voi veţi realiza din ce în ce mai mult că voi sunteţi de asemenea Dumnezeu.

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 8 (o femeie la microfon): Bună, Tobias, întrebarea mea este în legătură cu tot ceea ce sunt eu şi cu diferitele expresii a tot ceea ce sunt eu. Şi, am înţeles eu corect că există expresii diferite ale tot ceea ce sunt eu în alte realităţi şi alte dimensiuni care acum vor să se întoarcă şi să se re-integreze ? Şi, există în prezent oameni pe planetă care sunt expresii a tot ceea ce sunt eu ? Şi, acesta este motivul pentru care eu simt o familiaritate  sau o conexiune cu aceşti oameni ?

OHAMAH: A, salut vouă… eu, Ohamah vă voi răspunde la această întrebare (câteva râsete). Fiecare expresie a cine sunteţi voi care există într-o altă dimensiune sau într-o altă realitate trebuie să treacă prin tine, drag copil, în Acum. Trebuie să treacă prin tine. Trebuie să vină prin tine acum. Nu este că tu te duci undeva acolo. Nu este că tu trebuie să te îngrijorezi în legătură cu toate aceste expresii având toate aceste munci şi slujbe diferite sau alte lucruri pe care le fac ele. Totul se întoarce prin tine.

          Acum, voi trebuie să înţelegeţi că multe dintre aceste expresii care sunt acolo - este atât de dificil să exprim în cuvinte - dar multe dintre ele sunt fragmente din voi, fragmente pe care voi le-aţi desconsiderat sau le-aţi abandonat. Ele sunt ca nişte copii orfani, care vor să se întoarcă la mama lor. Multe dintre aceste expresii sunt de asemenea potenţiale pe care voi le rezolvaţi în alte realităţi, nişte potenţiale pe care vouă vă este frică să le aduceţi în această realitate, altele, pe care voi tocmai aţi ales să le ţineţi acolo.

          Este timpul pentru re-integrarea voastră. Este timpul să aduceţi totul înapoi prin acest vehicul al momentului de Acum în corpul vostru fizic şi fiinţa voastră divină în acest moment de Acum.

          Este undeva în altă parte pe Pământ o alta parte din voi rătăcind ? Noi nici măcar nu ştim de ce ai vrea tu să crezi asta. Tu eşti  suverană. Totul este conţinut în TINE chiar acum. Opreşte-te să te mai fragmentezi.

          Da, sunt părţi şi bucăţele din voi rătăcind. Ele totuşi nu au corp fizic. Ele sunt aspecte şi energii ale voastre înşivă pe care voi le-aţi fragmentat, pe care voi le-aţi abandonat, şi ele împânzesc Pământul. Şi, ele nici măcar nu vin cu voi atunci când corpul vostru fizic moare. Voi le lăsaţi să rătăcească.

          Nu numai voi… noi nu vă evidenţiem numai pe voi. Tobias îmi spune să mă potolesc un pic. (râsetele audienţei). Toţi umanii o fac.

          Mă uit la umani şi devin atât de grav uneori - şi eu am fost unul la un moment dat – pentru că voi vă spargeţi pe voi înşivă, şi vă negaţi pe voi înşivă, şi voi lăsaţi părţi şi bucăţele din voi înşivă. Voi împânziţi cosmosul (mai multe râsete) cu părţi din voi înşivă. Şi noi încercăm să curăţăm (mai multe râsete). Dar, în cea mai mare dragoste pentru voi toţi, s-a făcut asta din multe, multe motive. Dar, acum este timpul pentru toate acestea să vină înapoi, toate astea să se reunească cu voi în Acum.

          Deci, nu vă faceţi griji că există aspecte din voi înşivă în cine ştie ce altă parte a lumii, în afara acelor aspecte pe care voi le-aţi trimis undeva acolo prin moduri non-fizice. Nu vă faceţi griji în legătură cu un suflet pereche sau orice de genul acesta.

          Ceea ce contează acum… vă vom cere să faceţi o respiraţie adâncă. Ceea ce contează acum, da, este acest moment. Totul vine la voi acum. Voi sunteţi ca un magnet acum, un magnet care atrage energetic, care aduce înăuntru toate aceste aspecte, toate aceste energii astfel încât voi să puteţi fi fiinţa dumnezeiască suverană chiar acum. Totul emană din acest moment, deci aduceţi-le pe toate la un loc. Aduceţi totul înapoi acasă.

SHAUMBRA 8: Mulţumesc.

OHAMAH: Mulţumesc.

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 9 (de pe Internet, citită de Linda): Tobias, cum pot eu să mă eliberez ? Nu mai vreau să trăiesc în suferinţă şi fără bani. Care este cel mai bun lucru pe care aş putea să-l fac acum ca să echilibrez asta ? Şi, ai putea să spui ceva despre potenţialul de a picta şi de a atrage banii ? Mă simt destul de blocat. Mulţumesc.

TOBIAS: Eu, Tobias, voi lua această întrebare (câteva râsete). Într-adevăr, tu eşti blocat, şi este foarte uşor să devii blocat. Dacă revezi comentariile şi energiile care stau în spatele discuţiilor noastre de astăzi, aceasta te va ajuta să înţelegi unele lucruri prin care treci tu chiar acum. Este foarte uşor să te blochezi. Şi, uneori pare dificil să te deblochezi.

Dar, cu adevărat nu este. Este chiar foarte uşor. Şi, poate fi făcut fără forţă, sau fără împingere, sau fără agonie. Poate fi atât de simplu prin a-ţi da ţie însuţi permisiunea. Dar, tu trebuie să-ţi dai ţie însuţi acest simplu răspuns pentru ca să funcţioneze. Trebuie să poţi să-ţi dai ţie însuţi simplul răspuns, de a spune, „Da, cu permisiune pot să eliberez energiile.”

Tu încă mai cauţi un răspuns magic, mistic. Şi, noi trebuie să spunem – atât Ohamah, cât şi eu – că nu există un răspuns magic, mistic. Noi nu putem să fluturăm o baghetă magică. Noi nu putem să-ţi dăm nişte informaţii sau o energie care să schimbe totul pentru tine.

Dar tu poţi să-ţi dai ţie însuţi permisiunea chiar acum. A avea permisiunea este cheia… vezi tu. Dă-ţi ţie însuţi permisiunea că poate fi atât de simplu de a-ţi da ţie însuţi permisiunea, şi apoi tu poţi să te deblochezi. Dar, tu nu ţi-ai dat permisiunea să faci totul atât de simplu. Tu nu trebuie să treci neapărat prin dificultăţi. Nici unul dintre voi. Voi nu aveţi nevoie de suferinţă. Voi nu aveţi nevoie de greutăţi şi de provocări… doar dacă nu le vreţi voi. Deci, noi trebuie să-ţi spunem chiar acum - fă o alegere: trăieşte sau mori.

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 10 (un bărbat la microfon): Salutări, Tobias şi Ohamah. Am simţit în ultimul timp o grămadă de energii venind, şi se simt într-un fel copleşitoare uneori.

TOBIAS: Da.

SHAUMBRA 10: Simt că şi cum m-aş dezechilibra. Şi, aş vrea o clarificare în legătură cu toate aceste energii care vin şi de asemenea în legătură cu channeling-ul.

          TOBIAS: Într-adevăr… şi sunt multe, multe energii care vin chiar acum. Şi, este un lucru minunat. Este ceea ce tu ai cerut. Tu te-ai deschis pe tine însuţi pentru asta. Tu ai renunţat la baza ta stabilă veche astfel încât să poţi experimenta asta acum. Şi, atât eu, cât şi Ohamah  îţi cerem să te bucuri de experienţă.

          Tu o priveşti de la fundul calului (câteva râsete). Acum, noi îţi cerem să o priveşti din alte direcţii. Sunt atât de multe schimbări în întreaga ta fiinţă. În corpul tău… el este reprogramat. Mintea ta trece printr-o reorganizare completă şi se mută la o abilitate total diferită, ai putea spune, şi spiritul tău la fel. Deci, totul se află într-o schimbare pentru tine. Dar, dă-te înapoi, retrage-te în această energie a Câmpului pentru a fi observator, să vezi cum tu ai stabilit toate acestea, şi să vezi ce se întâmplă. 

          Tu te simţi dezechilibrat pentru că tu continui să cauţi. Tu continui să te întorci la dualitate pentru validare. Noi îţi vom cere să nu te mai întorci în acel spaţiu. Şi, chiar unele dintre ceea ce tu consideri a fi noile tale credinţe şi concepte ale Noii Energii sunt ceea ce noi numim dualitate. Acestea sunt de asemenea bazate pe dualitate… înţelegi ? Tu ai nişte concepţii foarte vechi chiar în legătură cu noul curent New Age.

          Deci, noi te vom ruga acum… îţi vom cere să te retragi un moment aici. Fii observator. Vezi cum tu ai stabilit toate acestea. Opreşte-te să te mai uiţi înapoi la Vechea Energie pentru confirmare.

          Şi, noi îţi vom cere în mod special aici - tu ai nevoie să petreci un timp de unul singur în natură. Asta este foarte important pentru tine în acest moment. Asta te va ajuta să-ţi echilibrezi corpul. Noi îţi vom cere să stai nu numai o oră, dar ar fi ideal să petreci mai mult timp în energia munţilor. Fă respiraţie. Respiră. Încetează să te mai îngrijorezi dacă faci ceea ce trebuie sau nu. Permite-ţi să vii înapoi într-un spaţiu în care să nu ai nevoie de validare. Noi te iubim mult, şi noi trebuie să spunem că te afli pe calea cea bună. Tu doar nu te uiţi la cale. Mulţumim.

          ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 11 (de pe Internet, citită de Linda): Întrebarea mea este în legătură cu viruşii şi bacteriile. Sunt acestea nişte entităţi de sine stătătoare, sau pur şi simplu sunt un aspect al dualităţii ? Pe măsură ce ies din dualitate, se evaporează ele? Şi este potrivit pentru cei pe care îi iubesc să mai fie încă afectaţi de ele ?

TOBIAS: Întra-adevăr… cum să spun - am putea scrie o carte despre viruşi şi bacterii şi toate astfel de asemenea lucruri. Ele sunt o parte naturală a experienţei voastre umane. Ele sunt - cum să spun - ele sunt foarte benefice, pentru că ele ajută la menţinerea curgerii energiei, chiar dacă credeţi sau nu. Ele de asemenea servesc unui scop minunat în a vă ajuta să ştiţi când este un dezechilibru în corp. Ele sunt ca un ceas deşteptător sau o alarmă care se declanşează, transmiţându-vă că există ceva dezechilibrat.   

          Una dintre problemele pe care le vedem la medicina modernă - şi un lucru la care noi lucrăm aici, aşa cum şi voi lucraţi la asta acolo - este încercarea voastră de a rezolva aceste lucruri, viruşii şi bacteriile şi ciupercile şi toate celelalte asemenea lucruri prin forţă. Voi încercaţi să le anihilaţi şi să scăpaţi de ele. Dar ele se întorc într-o altă formă. Ele se întorc într-o formă care este încă şi mai rezistentă, sau se întorc într-o formă cu totul nouă care nu era înainte. Deci, nu puteţi să luptaţi prin forţă. Aşa cum am mai spus şi înainte, atunci când o forţă este aplicată, o altă forţă egală ca energie - şi uneori chiar şi mai puternică - apare într-un mod diferit. Deci trebuie să înţelegeţi în legătură cu aceste lucruri că – cum să spun - energiile pot fi uşor reechilibrate.

          Noi vom vorbi mult despre asta, şi mai ales cu Ohama în cadrul noii lui şcoli. Vom vorbi despre toată această natură a cum energiile pot fi uşor aduse în echilibru, cum ele sunt echilibrate natural. Şi ele trebuie să fie nenaturale ca să ajungă dezechilibrate.

          Aceste - cum le numiţi voi - viruşi şi bacterii şi ciuperci şi toate astfel de lucruri sunt în general mult mai aplicabile în realitatea voastră. Este dificil de explicat, dar noi avem acest tip de lucruri şi pe tărâmurile noastre, dar ele nu sunt de origine fizică. Ele sunt de origine energetică. Şi, există viruşi şi aici, aşa cum i-aţi putea numi voi. Ele sunt forme energetice care au ieşit din echilibru. Dar, noi de asemenea am învăţat nişte moduri minunate de a le echilibra din nou fără a folosi forţa… din nou, un subiect pe care Ohama îl va aborda în detaliu. Dar, există multe de învăţat despre acestea şi trebuie înţeles că nu puteţi să le ucideţi sau să scăpaţi de ele aşa cum fac multe metode ale ştiinţei voastre moderne. Mulţumesc.

          ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 12 (o femeie la microfon): Bună, băieţi. Ca un punct de interes general, prietenul meu Scott, şi cu mine ne întrebăm - bună, Scott… el se află în Dakota de Sud - de ce oamenii americani nativi (indienii) ai acestui continent aleg să-i permită omului alb să le ia pământul, să-i omoare, să-i forţeze să trăiască în rezervaţii, etc.?

          TOBIAS: Într-adevăr… trebuie să spunem că acest loc, pe care voi acum îl numiţi America, a fost un loc pentru… el a fost destinat pentru Atlantisul Nou. Indienii, nativii care se aflau aici, erau păstrătorii şi îngrijitorii energiei sacre. Ei au fost cei care efectiv au ajutat la plantarea acestei energii pentru acest Nou Atlantis. Noul Atlantis este ceea ce voi aţi numi Noua Energie.

          Deci, ei erau aici luând-o şi ţinând-o. Şi, într-un fel, a existat un acord ca ei să plece mai devreme. Şi, într-un fel, aşa cum se întâmplă de atât de multe ori la nivelele umane, au fost multe bătălii şi războaie care s-au purtat pentru ea... Dar, dedesubt există un acord de a pleca. Şi, într-un fel, aţi putea spune, oricât ar părea de ciudat, aceasta a fost cea mai bună cale pe care ar fi putut să o aleagă pentru a pleca, pentru a pleca pe deplin.

          Anasazişii care i-au precedat… au plecat într-un mod diferit. Ei au plecat într-un mod care - cum să spun - nu a presupus război, nu a presupus uciderea corpului fizic. Dar, ei de asemenea au aflat că atunci când ei au plecat printr-un fel de vaporizare ei nu au plecat pe deplin. O parte din ei încă a rămas.

          Deci, americanii nativi care sunt aici aleg să plece în acest mod. Şi, ar trebui să spuneţi că - din nou, oricât de ciudat ar putea să sune - că a fost o onoare pentru ei să plece în acest mod. Acesta a fost modul lumii lor… vedeţi voi. A fost un mod al pasiunii şi al curajului şi al războiului . Ohamah înţelege asta (câteva râsete). El crede că nu este nimic ciudat în legătură cu asta.

          Dar, parte din ceea ce voi toţi ar trebui să onoraţi la nativi este ajutorul lor la crearea energiei sacre pentru Atlantisul Nou, care este America. Şi, acest lucru a permis un spaţiu sigur pentru oamenii din întreaga lume să vină. Voi numiţi asta  “oala de amestecătură”. Sunt oameni din toate rasele, din fiecare parte a lumii care au venit aici. Este un loc al Noii Speranţe. Nu este singurul loc. Este unul dintre locuri. Dar, a fost un loc care am putea spune că a avut cel mai mult potenţial şi cea mai multă energie pusă în el. Într-una dintre aceste zile vom discuta despre cele câteva ţări şi regiuni care au fost ca o rezervă… dar, într-un fel, nu numai ca o rezervă, dar mai degrabă ca un alt tip dimensional de loc de adunare. Deci, oricum, vă cerem să-i onoraţi pe nativi pentru modul în care ei au ales să plece pentru că a fost şi este un mod al onoarei… vedeţi voi.

SHAUMBRA 12: Mulţumesc.

LINDA: Ultima întrebare.

          ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 13 (o femeie la microfon): Salutări, Tobias, şi musafirule. Acesta este un lucru dificil pentru mine să încerc să-l clarific în cuvinte. Mi se pare mie că eu experimentez o imensă expansiune şi creştere şi deschidere în timpul acestei ultime luni, despre care tu ai vorbit în channel. Eu am început să experimentez o mare limitare şi în mod sigur distragere, îmi pierd concentrarea, şi experimentez o mare rezistenţă chiar şi pentru a mă muta mai adânc în ceea ce se deschide. O parte din asta este amestecat cu, ştii tu, luarea deciziei de a sta în Colorado, sau de a părăsi Colorado. Şi, ştiu că dacă mă duc acolo… eu mă gândesc să mă mut în Arizona… că va fi doar temporar. Aş dori ca ceva cu adevărat să disperseze toate astea şi să-mi dea o clarificare în legătură cu ce… cu unul din lucrurile despre care mă întrebam, în legătură cu mutarea mea, în înaintarea în această muncă.

          TOBIAS: Într-adevăr…energiile tale au ajutat efectiv la scrierea primului TION al zilei, cel despre Distragere. Şi, datorită grijii tale mari-nu numai pentru tine însăţi-dar întrebându-te dacă să treci prin asta, ştiind că tu eşti o persoană puternică şi o persoană cu claritate, tu ai o mare compasiune  pentru alţii care s-ar putea să experimenteze acelaşi lucru, deci tu ai avut o influenţă minunată la ajutarea scrierii sau creării acelei părţi din discuţia noastră de azi.

Deci, noi îţi cerem să te uiţi la ea şi să o accepţi ca pe o fază prin care treci. Clarificarea va veni la tine, într-adevăr. Ştim că asta sună ca un răspuns banal  pentru că Cauldre ne spune asta chiar acum (râsete). Dar, tu treci printr-o simplă schimbare, şi totul se schimbă. Toate… până şi capacitatea ta de a fi raţională, capacitatea de a lua decizii, capacitatea de a face judecăţi corecte… toate astea se schimbă. Deci, tu şi câţiva dintre cei aflaţi astăzi aici care au pus întrebări vă simţiţi într-o confuzie totală.

          Şi, ăsta este un lucru bun. Acesta este un lucru bun pentru că tu înveţi să exişti în mod diferit. Înveţi că Vechile formule nu mai sunt limitate. Că tu poţi schimba formula.

          Tu te afli în această dilemă în legătură cu a sta sau a te muta. Aceasta este un nimic. Asta este nesemnificativ. Este cu adevărat. Întreaga chestiune este acum despre a-ţi da permisiunea ţie însăţi, minţii tale, corpului tău, şi spiritului tău să continue expansiunea. Tu te-ai extins. Tu te-ai întins ca o bandă de cauciuc. Tu ştii cum funcţionează asta… pac, înapoi la loc. Au fost distragerile. A fost frica. A fost Vechea conştiinţă colectivă  care te trăgeau înapoi.

          Deci, acum este timpul să respiri. Este timpul să-ţi permiţi ţie însăţi încă o dată să te deschizi. Cu cât permiţi mai mult acestei expansiuni să aibă loc, expansiunii multi-dimensionale, cu atât mai mult va şti fiinţa ta că asta este ceea ce tu alegi şi cu ceea ce tu te simţi confortabil. Deci, claritatea este acolo. Şi, tu ştii că este acolo. Ea doar este puţin acoperită de atât de multe energii, de aceste energii aflate în schimbare. 

          Este timpul chiar acum să nu iei decizii , să nu încerci să decizi, să nu încerci să forţezi. Tu împingi Vechi Energii. Este ca şi cum ai încerca să le împingi în vârful dealului cu o frânghie (câteva râsete). Nu funcţionează. Deci, este timpul pur şi simplu doar să fii cu aceste schimbări care sunt aici chiar acum. Noi nu vrem să super-simplificăm, dar noi vrem să super-simplificăm. Este chiar simplu.

          Şi, aşa cum ţi-am mai spus şi înainte, direct ţie, şi atunci când eu ţi-am vorbit ţie, singură, tu te afli unde trebuie. Încetează să te mai îndoieşti. Opreşte-te să te tot întorci peste acel Pod al Îndoielilor la dualitate. Mulţumesc.

SHAUMBRA 13: Mulţumesc.

TOBIAS: Deci, cu asta, Shaumbra. aducem împreună energiile încă unei întâlniri minunate. A fost o onoare pentru mine, Tobias, să fiu glasul pentru aceasta, o onoare să-l avem pe Ohamah aici cu noi acum. Mulţi dintre voi v-aţi întrebat în ultimii câţiva ani unde este Ohamah. Ohamah trecea prin propriile lui schimbări şi transformări ale energiilor proprii. El  nu a vrut - cum să spun - să iasă până nu şi-a pus noua haină Ohamah (câteva râsete). Acum că el a făcut asta, s-ar putea să fie dificil să-l ţinem departe (mai multe râsete). Deci, este o încântare.  

          Noi am avut oportunităţile ca Ohamah, Kuthumi, St.Germain, şi eu, Tobias, să fim împreună. Este ceea ce noi numim “pachetul şobolanului.” (mai multe râsete). Noi toţi am mai fost înainte pe Pământ. Noi ştim până la un punct cum este. Noi avem mare compasiune şi înţelegere pentru voi. Şi, noi suntem chiar acolo cu voi. Într-adevăr, voi cu adevărat nu sunteţi niciodată singuri. Mulţumesc.

          Şi aşa este !

 

Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţie prin Geoffrey Hoppe.

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere a lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încît noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

© Copyright 2003 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved