MATERIALELE LUI TOBIAS

Seriile Încorporării:
SHOUD 3: "Încorporarea schimbărilor"

Prezentat la Cercul Crimson

Octombrie 2, 2004

 

ENTITATEA: Namaste. (Pauză.) Namaste (mai tare).

SHAUMBRA: Namaste.

ENTITATEA: Namaste.

SHAUMBRA: Namaste.

          Este o onoare şi o încântare pentru mine, Kuthumi, să fiu aici în scaunul mare al lui Tobias (râsetele audienţei). Într-adevăr, ne-aţi cerut să venim şi să vorbim despre schimbări. Deci, noi schimbăm persoana care vă vorbeşte despre schimbări (mai multe râsete).

          Tobias este prins în trafic acum (mai multe râsete). Această autostradă din ceruri devine foarte blocată (aglomerată) în aceste zile când voi aveţi aceste întruniri. Deci, mă simt foarte bine astăzi să fiu aici. Şi, vă invit să simţiţi diferenţa de energie. Ştim că Cauldre a intrat puţin în panică pentru că nu-l mai are pe Domnul Tobias de care să se agaţe. Dar, avem multe să vă împărtăşim. Şi, am vrut să schimbăm lucrurile un pic. Şi, este atât de bine pentru Kuthumi să fie aici.

          Vă miros (râsete). Vă miros, miros energiile voastre. Şi voi puteţi face acest lucru. Da, voi puteţi mirosi energiile. Este cel mai uşor mod de a simţi tot ceea ce este în interiorul vostru. Deci, vă invit să mirosiţi energiile chiar acum, să le inspiraţi prin nasul vostru. Da, inspiraţi-le… şi apoi expiraţi-le pe gură (Kuthumi demonstrează). Acum, mirosiţi-l pe Kuthumi… inspiraţi-mă… Şi expiraţi.

          Şi acum mirosiţi-vă pe voi înşivă. Într-adevăr, voi puteţi - nu aşa (râsete provocate de câţiva din audienţă care se mişcă ca şi cum ar vrea să-şi miroase corpul fizic) - mirosiţi-vă pe voi, cine sunteţi voi, pentru că voi aveţi o esenţă energetică. Da, mirosiţi… faceţi acea respiraţie adâncă… şi apoi daţi aerul afară pe gură.

          Acum, mirosiţi toată acea energie aflată în schimbare din interiorul vostru. Inspiraţi-o prin nasul vostru. Mirosiţi-o. Şi, apoi expiraţi-o. Nu, de-adevăratelea daţi-o afară. (Kuthumi demonstrează). Mirosiţi-vă pe voi înşivă, cine sunteţi voi, pentru că voi aveţi o esenţă energetică. Da, mirosiţi… faceţi acea respiraţie adâncă… şi apoi expiraţi pe gură. Din nou şi acum de-adevăratelea daţi-o afară. (demonstrând în continuare).

          Asta este distractiv (şi mai multe râsete în audienţă).

          Şi sunt atât de multe energii aflate în schimbare în interiorul vostru care sunt blocate şi închise. Şi, ele devin ca un gunoi în descompunere. Şi, ele nu miros întotdeauna aşa de frumos. Deci, mirosiţi din nou…. şi apoi daţi afară. Minunat…. aţi făcut o treabă foarte bună cu suflatul, Shaumbra (râsete). V-aţi descurcat bine. (notă traducător : aici este un joc de cuvinte blowing job = treaba cu suflatul, mai înseamnă şi sex oral).

          Da, noi ne vom distra un pic astăzi, nu vom fi în acea energie veche, axată pe munca cu care voi sunteţi obişnuiţi. Da, Tobias… el s-ar putea ca după ce totul se va fi terminat să se întrebe ce a făcut.

          Oh, Shaumbra, este bine să mă reîntorc. Este bine să fiu în acest spaţiu cu voi. Şi, este bine să fie acest tip diferit de energie. Este bine pentru VOI să vedeţi şi să simţiţi ceva diferit că vine de aici. Ştiţi voi, am lucrat cu aşa mulţi dintre voi în moduri diferite. Dar, acum să fiu chiar aici în energia voastră fără toate celelalte energii care să se agaţe… sunteţi voi şi eu vorbindu-ne în mod direct.

          Şi avem aşa mult de lucru. Şi este excitant pentru că este un amestec de fizic. Este un amestec de spiritual. Este un amestec al minţii voastre şi al corpului vostru. Şi, acestea sunt lucruri pe care în viaţa mea ca şi Kuthumi le-am studiat. Dar, nu am putut să ajung atât de departe cu aceste lucruri. Lumea nu era încă pregătită. Uneori era ca şi cum aş fi vorbit cu un zid de cărămidă. Dar, acum pot veni aici, şi putem vorbi despre aceste lucruri care ar putea părea nebuneşti, despre aceste lucruri care ar putea părea diferite, şi despre aceste lucruri care ar putea fi exact opuse cu ceea ce aţi învăţat din unele dintre cărţile voastre ştiinţifice. Dar, noi putem vorbi despre aceste lucruri.

          Şi, astăzi vorbim despre schimbările grandioase şi magnifice care au loc pe Pământ. Niciodată în istoria acestui Pământ schimbările nu au avut loc atât de rapid. Da, aceste schi-schi-schimbări au loc foarte, foarte rapid. Mi-ar place să cânt acum, dar Cauldre nu mă va lăsa (multe râsete în audienţă legate de referirea la un cântec de-al lui David Bowie intitulat “Schi-Schi-Schi-Schimbări” şi la reticenţa bine-cunoscută a lui Cauldre de a cânta în public).

          Oh, Shaumbra, uneori voi credeţi că totul trebuie să fie atât de serios. Într-adevăr, uneori noi avem momentele noastre (de seriozitate), dar încercăm să le ţinem pe partea plăcută. Noi avem înţelegerea că lucrurile nu trebuie neapărat să fie greoaie şi împovărătoare, că noi putem să fim un pic caraghioşi. Că putem să râdem şi că acest întreg proces prin care treceţi este de fapt un proces plăcut.

          Vom vorbi despre asta înainte ca timpul nostru de astăzi să se termine. Dar, este bine să râdeţi. Mişcă energia. Vă face să vă uitaţi la voi înşivă într-un mod diferit. Este foarte bine să lăsaţi lucrurile să curgă, să ne permitem să ne relaxăm. Acum, sunt mulţi care cred despre acest Kuthumi ca fiind - cum să spun - foarte scolastic, foarte serios. Dar, eu nu am fost deloc aşa. Eu niciodată nu am luat viaţa aşa de în serios. M-am distrat în viaţă. Am călătorit. Am mers peste tot. Am vorbit cu mulţi oameni. M-am distrat foarte tare. Kuthumi, aşa cum am fost cunoscut, nu a fost nici un fel lord, nu a fost nici un fel de profet… doar un om care a avut o sete şi o foame incredibilă să înţeleagă viaţa şi energiile.

Deci, este o binecuvântare să fiu astăzi aici cu voi, să fiu pe scenă, să vă simt energiile, şi să le miros. Şi, astăzi ne vom distra un pic.

          Dar, dincolo de tot, vreau să aruncaţi o privire la toate dinamicile care au loc. Vreau să vă uitaţi la schimbările prin care treceţi şi de ce ele sunt acolo. Încetaţi să mai încercaţi atât de mult să le găsiţi un sens dificil. Nu este necesar să fie în acest mod pentru nici unul dintre voi.

          Nu a trecut aşa de mult de când şi eu am fost în formă umană, de când eu am fost pe Pământ, deci înţeleg poziţia în care vă aflaţi. Dar, eu mă aflu astăzi aici să vă scot în evidenţă, să subliniez importanţa încorporării acestor schimbări într-un mod plăcut şi uşor.

          Această ultimă lună de timp sau aproximativ, a fost dificilă pentru atât de mulţi dintre voi. Şi, da, energiile se schimbă. Şi, în următorii câţiva ani, septembrie va fi un timp de schimbări în interiorul vostru şi cu lumea din jurul vostru. Acest ciclu energetic a fost creat acum câţiva ani în urmă, aşa cum ştiţi. A fost stabilit şi va continua acest ciclu şi această evoluţie în timpul lunii septembrie. Voi veţi trece multe, multe schimbări în viaţa voastră. Schimbările nu trebuie să fie dificile. Schimbările pot fi foarte, foarte distractive. Puteţi să vă distraţi foarte mult cu ele.

          Haideţi să aruncăm o privire acum la încorporarea schimbărilor în interiorul vostru. Haideţi să ne uităm la fizica apariţiei schimbărilor. Schimbările sunt naturale. Atâta timp cât există orice fel de energie şi orice tip de entitate - sau ceea ce voi aţi numi un suflet - care să corespundă acelei energii, întotdeauna vor exista schimbări. Este natura Spiritului şi a lui Dumnezeu ca voi să aveţi o continuă evoluţie, expansiune, şi noi expresii ale energiei. Aceasta înseamnă că întotdeauna vor exista schimbări.

          Umanitatea a intrat într-un fel de rutină. Oamenilor nu le plac schimbările pentru că ei se îngrijorează de ceea ce urmează să vină. Se îngrijorează - nu atât de mult de ceea ce ştiu - dar mai ales de ceea ce nu ştiu. Unii oameni se simt foarte confortabil în propria nefericire şi în durerea lor şi în suferinţa lor pentru că cel puţin ei o pot înţelege. Cel puţin ei cunosc parametrii. Sau, aşa cum mulţi dintre voi aţi spune, ei cunosc câmpul de bătălie. Deci, ei stau în acest loc. Şi, când schimbarea - care este naturală - apare, ei îi rezistă. Ei se opun.

          În Vechea Energie când schimbările apar în viaţa voastră, există un întreg set de circumstanţe care sunt programate să apară ca răspuns la aceste schimbări.

Corpul, de exemplu, simte energia schimbării care este pe cale să apară. La un anumit nivel va încerca să se lupte sau să oprească schimbarea. Nu ştie cum să se descurce cu această energie aflată în evoluţie. Mintea cu siguranţă probează şi “rumegă” schimbările. Va face orice ca să încerce să le oprească. Este un mod de protejare a Sinelui… dar de asemenea şi pentru că nu se simte confortabil cu energia schimbării. Deci, există o dinamică care face ca, într-un fel, să se creeze un zid , sau o luptă cu schimbările pentru a împiedica schimbările să apară.

          Şi, acum noi avem rezistenţă. Da, există o rezistenţă. Este un tip de dezacord care apare în dualitate, totul rezistă la schimbări… sau cel puţin încearcă să-şi protejeze propria identitate, propria poveste… înţelegeţi. Acesta este un lucru minunat. Este un lucru natural. A fost programat de voi toţi cu ceva timp în urmă. Este un tip de rezistenţă forţată.

          Şi, îşi cere plata într-un final, având repercursiuni asupra corpului şi asupra minţii. Voi puteţi simţi asta. Ştiţi cum a fost mai ales în ultima lună sau aşa ceva. Ştiţi cum corpul se epuizează repede. El oboseşte repede în timpul perioadelor de schimbări. Chiar şi Pământul se schimbă şi luna se schimbă şi soarele… acest lucru vă afectează corpul. Este o rezistenţă naturală la aceste schimbări.

          Oamenii tind să intre într-un fel de rutină, într-un tip de zonă confortabilă. Şi, este foarte dificil uneori pentru energie să-şi continue ciclul natural. Când energiile sunt foarte blocate, când este o mare rezistenţă la schimbări, ele se retrag în sistemul vostru, în sistemul vostru fizic. Şi, voi vedeţi rezultatele în totul de la dureri şi junghiuri, la tot tipul de alte lucruri. De asemenea se retrag în minte. Şi, vă treziţi că sunteţi pierduţi sau confuzi sau dezorientaţi.

          Deci, acestea fac  parte din procesul pe care-l simţiţi mai mult ca oricând. Este o chemare făcută de o parte din voi să vă uitaţi la natura energiilor aflate în schimbare, să vă uitaţi la diferenţa dintre a mânui schimbările în Vechea Energie şi încorporarea schimbărilor în Noua Energie.

          Acum, noi vrem să vă vorbim despre un aspect foarte interesant. Corpul este vehiculul care vă poartă în această realitate în care existaţi. Mintea este vehiculul care stochează datele. Ea are amintiri… are o bancă de date. Şi, de asemenea i-a fost acordat darul de a putea face judecăţi.

          Atât de des voi credeţi că mintea este cea care vă blochează, că mintea este cea care opune rezistenţă. Voi asociaţi ego-ul cu mintea. Voi vă duceţi înainte şi înapoi. Eu vă urmăresc. Vă aud făcând aceste lucruri în mintea voastră.

          Dar, noi vrem să vă împărtăşim un lucru legat de această rezistenţă la schimbare. Spiritul este cel care opune rezistenţă, Shaumbra…. este spiritul. Acum, noi trebuie să revedem definiţia spiritului aici, pentru că terminologia umană nu descrie întotdeauna cu acurateţe aceste lucruri. Spiritul este partea energetică din voi care se conectează cu ceea ce noi numim „Câmpul”, cu sursa de energie a Tot Ceea Ce Este. Chiar acum spiritul vostru, energia voastră se conectează cu Câmpul într-un mod  pe care-l cunoaşte. Aproape că-l puteţi vedea, ca nişte autostrăzi, ca nişte drumuri, sau ca nişte fire , sau oricum doriţi să le numiţi, care se conectează cu Câmpul, cu sursa infinitului, cu energia infinită, cu sursa a Tot Ceea ce Este în afara Acasei. Spiritul vostru se conectează la asta. Şi, se simte foarte confortabil.

          Acum, noi trebuie să dăm puţin înapoi pentru un moment şi să spunem că este o diferenţă - cel puţin din perspectiva noastră - între energia spiritului vostru şi energia sufletului. Sufletul vostru este colectivitatea a tot ceea ce voi aţi făcut şi aţi fost şi aţi gândit vreodată. Reprezintă TOATE experienţele voastre. Acesta este sufletul vostru. Dar, spiritul vostru este forţa energetică din interiorul vostru care insuflă viaţa. Spiritul este cel care de fapt opune rezistenţă la toate aceste schimbări.

          Am studiat toate acestea. Le-am studiat în timpul vieţii mele. Şi, am fost şocat de propriile mele descoperiri. Am fost şocat de ceea ce ceilalţi - celelalte entităţi cu care am lucrat - mi-au spus. Şi, mi-au trebuit mulţi, mulţi ani de experienţă practică să descopăr că asta este adevărat. Nu mintea este cea care se opune cu adevărat. Pur şi simplu ea încearcă să protejeze, încearcă să se agaţe de ceea ce spiritul simte. Nu corpul este cel care opune rezistenţă. Corpul este un vehicul minunat, o creaţie minunată care pur şi simplu răspunde, corpul reacţionează. Corpul are toate capacităţile să se vindece, şi să se echilibreze, şi să se revitalizeze când el este chemat să facă acest lucru.

          Dar, spiritul este cel care se opune. De ce acest lucru, Shaumbra? De ce s-ar opune spiritul? Este pentru că el este obişnuit să se conecteze şi să comunice cu Câmpul, cu această sursă de energie infinită, într-un anumit mod. Există un confort în acest lucru. El a stabilit o conexiune cu Câmpul într-un anumit mod. El nu este sigur ce se va întâmpla când această conexiune se va schimba.

          Energia spiritului, aţi putea spune, este energia care s-a simţit traumatizată. Energia spiritului vostru este o energie care a trecut prin multe, multe dificultăţi. El îşi are într-un fel propria identitate, propria rezonanţă, sau poate voi aţi numi-o propria vibraţie. Este, într-un sens, ca un copil. Într-un alt sens, este ca un măgar (câteva râsete). Este foarte încăpăţânat… foarte inflexibil uneori.

          Deci, noi vrem să încetaţi să vă mai învinovăţiţi mintea. Vrem să-i vorbiţi spiritului vostru… să vorbiţi cu esenţa… să vorbiţi cu energiile. Mintea voastră este de fapt foarte, foarte deşteaptă.

          Da, este bine, apropo, să spuneţi lucruri cum ar fi că voi sunteţi deştepţi, că voi sunteţi în echilibru, chiar că voi sunteţi un pic sexy. (râsetele audienţei). Oamenii au dezvoltat această atitudine negativă despre acest lucru, despre vorbitul despre ei înşişi. Mulţi oameni cred că ei trebuie să se denigreze pe ei înşişi, că ei trebuie să se subestimeze.

          Încercaţi acest lucru în următoarele zile. Dar, faceţi-o cu voi înşivă la început. Vorbiţi frumos despre voi înşivă. Vorbiţi frumos despre voi înşivă şi corpul vostru va auzi acest lucru, şi mintea voastră, şi chiar spiritul vostru. Voi gândiţi chiar acum că nu aţi putea să ieşiţi în public şi să vă mândriţi - că oamenii ar arunca cu pietre în voi. Dar, veţi realiza că atunci când vă aflaţi într-un spaţiu energetic diferit, ei chiar vă vor admira. Vă vor admira că voi puteţi să vorbiţi frumos despre voi înşivă. Imaginaţi-vă un uman care se află într-un spaţiu atât de sigur şi de echilibrat încât să poată spune : „Eu sunt înţelept ; Eu sunt, într-adevăr.”

          Eu, Kuthumi, sunt într-adevăr! (râsete). Eu ştiu asta. Eu sunt foarte înţelept… da, şi într-un fel arătos, de asemenea (mai multe râsete). Dar, eu folosesc asta ca un exemplu ca să vă ajut să învăţaţi. Este bine să vorbiţi frumos despre voi înşivă. Va rezona prin întreaga voastră fiinţă.

          Dar, haideţi să ne întoarcem la spirit acum. Această energie care este în interiorul vostru şi care se conectează la această sursă, extrăgând energie din Câmp, sau din sursă în realitatea voastră - aşa cum am mai spus - este un pic inflexibilă. Ea a fost un pic traumatizată. Nu mai este aşa de sigură pe ea însăşi.

          Deci, cine salvează spiritul? Cine vine şi îl linişteşte? Dar, bineînţeles, voi o faceţi… voi o faceţi, pentru că voi sunteţi totalitatea corpului vostru… şi a minţii voastre… şi a spiritului vostru… şi a divinităţii voastre… şi a sufletului vostru… VOI. Voi aţi crezut că sunteţi doar un om, care stă aici. Prostuţii de voi…. prostuţii, prostuţii de voi ! O să compun un cântec -„Prostuţul, prostuţul uman” (râsetele audienţei).

          Voi continuaţi să credeţi că va veni de undeva din altă parte, aşteptaţi pentru ca altceva să vină. Voi aţi crezut - prostuţii de voi - că spiritul vostru sau divinitatea voastră va veni şi va avea grijă de toate astea. Oh, nu… oh, nu. Voi sunteţi… voi cei de aici, chiar acum…. voi, eu, restul. Voi sunteţi care puteţi să faceţi asta.

          Da, o vom face chiar aici. Ştiţi ce aveţi de făcut - trebuie să respiraţi (Kuthumi face o respiraţie adâncă)… şi expiraţi pe gură (Kuthumi demonstrând). Mulţumesc. ”Oh, toţi aceşti microbi care plutesc în jurul vostru”, gândiţi voi (mai multe râsete), ”oh, în toată camera ! Oh, oh, să ne ascundem de microbi !” Prostuţii de voi… prostuţii, prostuţii de voi ! Microbii nu vă vor face rău. Microbii nu vă vor face rău. Respiraţi-i înăuntru (Kuthumi demonstrează din nou)… inspiraţi microbii. Fhiu ! Suflaţi-i afară. Ei nu vă rănesc… nu, nu, nu.

          Oh, Cauldre, putea să fie şi mai rău - Ohamah ar fi putut să fie aici ! (multe râsete). Mult mai rău ! (mai multe râsete).

          Vreau să vă spun că vreau să-mi simţiţi energia pentru un moment aici. Ghiciţi în ce film am jucat… la două, la două am făcut channel… mi-am adus energia în ele. Este filmul „Războiul Stelelor”. Da… ghiciţi pe cine am interpretat. C-3-P-O ! (multe râsete vizavi de referirea lui Kuthumi la unul din roboţii din film, şi anume robotul programat pentru protocol, un îngrijorat pe parcursul întregului film). Am făcut acest lucru… am făcut acest lucru. Eu eram acela. Prin intermediul scriitorului, prin intermediul vocilor, l-am adus pe C-3-P-O. Mă recunoaşteţi? A fost atât de distractiv !

          Haideţi să vorbim acum despre aceşti microbi… Vreau să spun... Microbii nu vă pot face rău. Microbii sunt doar energie. Şi, atunci când ei vă lovesc în modul potrivit, dacă voi le permiteţi să se schimbe, ei vor fi transmutaţi în energie pură, în energie pură - nu în energia microbilor - asta ceea ce sunt ei de fapt.

          Dar, acum haideţi să vorbim despre voi şi spiritul vostru şi cum să-l asiguraţi pe spirit că totul este în regulă, că poate să-şi găsească un nou echilibru, şi un nou spaţiu energetic sigur în Câmp. Acum, din nou Câmpul este sursa de energie care se află într-un loc neutru. Este mult mai profund de ceea ce voi aţi numi nivel subatomic. Este în spaţiul dintre spaţiu, dacă înţelegeţi ce vreau să spun.

          Stă acolo în stare latentă. De aceea ei nu-l pot vedea. Este, într-un fel invizibil. Aşteaptă să fie activat, aşteaptă să fie receptat. Apoi el trece printr-un întreg proces - energia din Câmp - urmărind linia înapoi la voi. Vine ca energie spirituală, şi apoi este transformată într-un tip de ceea ce voi aţi numi energie uşoară, şi apoi este transformată în energie electrică, şi apoi este adusă în realitatea voastră.

          Este un proces minunat. Se întâmplă în corpul vostru chiar acum, acest întreg proces, acest întreg proces de transformare de la energia spirituală din Câmp la energie uşoară. Energia uşoară este peste tot în corpul vostru. Este în fiecare celulă. Comunică cu toate celelalte celule. Comunică cu mintea voastră, cu biologia voastră, şi cu spiritul vostru. În orice moment dat, în orice fracţiune de secundă, sunt milioane şi milioane de comunicaţii individuale care au loc în fiinţa voastră, în interiorul corpului vostru. Din nou, emană de la Câmp şi vine în această realitate.

          Oh, dar spiritul vostru a fost un pic reticent în a găsi un mod nou de a mânui toate acestea. Şi, aceasta cauzează opunerea din mintea voastră şi din corpul vostru şi toate celelalte. Şi, de aceea am fost eu rugat să vin şi să vorbesc astăzi. De aceea eu vă voi cere acum, dragi Shaumbra, voi…. voi… voi…. să vă lăsaţi tot ceea ce sunteţi voi…. să vă lăsaţi spiritul să ştie că este în ordine.

          Voi întotdeauna aţi crezut că spiritul vostru trebuie să vă facă vouă cunoscut că totul este în ordine. Dar, voi - încorporarea a tot ce sunteţi voi - poate să-i spună spiritului vostru că este ok. Că este în siguranţă. Că este ceea ce voi alegeţi. Este ceea ce voi alegeţi. Că voi alegeţi să treceţi prin aceste schimbări într-un mod foarte graţios… într-un mod plin de dragoste… într-un mod distractiv… într-un mod care nu trebuie neapărat să fie atât de dificil sau de provocator… într-un mod care nu mai trebuie neapărat să vă dărâme ca să vă construiască din nou. Voi ştiţi cum este asta - să fiţi sfâşiaţi în bucăţele… să fiţi împrăştiaţi în toate părţile… să fiţi sparţi în bucăţele… doar ca să puteţi crea deschiderea pentru ca noul val de energie a câmpului să poată veni.

          Putem s-o facem chiar acum. Trebuie să aveţi încredere în voi. Voi continuaţi să vă întrebaţi, ”Dar cine sunt eu? Ce parte din mine?” Este partea căreia îi vorbesc chiar acum - nu cine ştie ce mare înger de nu ştiu unde… nu numai mintea voastră… nu numai corpul vostru - dar voi. Puteţi face asta. Haideţi să facem asta chiar acum. ”Spirit… eu… de acolo… dinăuntru… spirit, aleg asta. Aleg să incorporez Noua Energie. Aleg să trec prin aceste schimbări cu graţie. Spirit, aleg să mă conectez cu Câmpul şi cu Tot Ceea Ce Este… cu universul… cu grila… cu matricea… oricum vreţi s-o numiţi. Aleg să mă conectez într-un mod nou, într-un mod deschis.

          Nu este ciudat că spiritul era cel care rezista, că spiritul era cel care poate vă proteja, sau voi îl protejaţi pe el? Mai contează? Nu este ciudat că în tot acest timp voi vă învinovăţeaţi mintea aia a voastră, chinuindu-vă, întrebându-vă, întrebându-vă, întrebându-vă de unde vor apărea toate acestea?

          Este chiar acum. Da, voi sunteţi la volan. Voi sunteţi la conducere. Voi sunteţi cei care faceţi alegerile şi luaţi deciziile… voi. Nu vă sfâşiaţi pe voi înşivă în toate acele părţi. Veţi deveni foarte dezorientaţi. Sunteţi doar voi în acest moment. Este foarte, foarte simplu, cum ar spune Tobias.

          Acum, vreau să vă amintiţi acest lucru simplu pe care tocmai l-am făcut… simplu… voi.

          Atlantis… Am fost acolo cu voi. Noi am fost cu toţii acolo împreună. Au fost nişte timpuri foarte interesante… timpuri pline de dragoste. Oh, Shaumbra, noi am crezut atunci că, cream noua lume. Şi, am făcut asta, într-un fel. Am crezut că am descoperit toate misterele legate de cum funcţionează energiile. Şi, am făcut asta într-o anumită măsură. Am crezut că am creat Utopia, modul perfect de a trăi. Şi, oh, noi am făcut asta.

          În Tien, noi am fost toţi împreună. În Tien am învăţat atât de multe despre noi înşine. Am învăţat cum să modelăm formele. Am învăţat cum să mişcăm energiile. A fost un timp când spiritul - spiritul vostru, spiritul meu - a dansat graţios. Nu-i era frică să fie flexibil. Nu-i era frică să găsească noi moduri, moduri interesante şi îndrăzneţe să se lege la Câmp.

          Atlantis a cauzat atât de multă durere în sufletul nostru…. vedeţi voi… durere în suflet. Inspiraţi durerea care este în sufletul vostru, amintirile trecutului. Inspiraţi-le. Şi, apoi suflaţi-le afară (Kuthumi demonstrează). Lăsaţi toată această energie veche blocată să plece. Eliberaţi-o. Eliberaţi-o. Ea este blocată acolo înăuntru.

          Şi, Atlantis se ridică chiar acum. Puteţi să vedeţi acest lucru în lumea voastră fizică - Pământul se schimbă şi uraganele şi chiar potenţialele de cutremure care ar fi putut fi mult mai mari. Şi, acesta care ar putea să izbucnească curând… da, creşte chiar acum (referindu-se la schimbările din vulcanul numit Muntele Sfânta Elena din statul Washington din SUA). Creşte din interiorul vostru. Vrea să fie eliberat de energia care îl ţine înăuntru. Vrea să fie eliberat de povestea lui.

          Acesta este unul din lucrurile cele mai dificile despre care am vorbit cu Shaumbra - şi anume Atlantisul - pentru că acele vremuri au fost dificile… da, într-adevăr pentru cei care s-au conectat în ultimul timp. Când noi ne aflam acolo în Tien, a existat o separare a energiei Shaumbra. Au existat dezacorduri în interiorul familiei. Şi, a fost atât de supărător pentru toţi dintre noi pentru că noi am crezut că întotdeauna vom fi într-o stare de unitate şi armonie.

          Şi, au fost cei care s-au opus ca noi să ne arătăm umanităţii la acel moment. Au fost cei care au vrut să rămânem ascunşi. Au fost alţii care au simţit că ar trebui să ne facem vizibili restului lumii pentru a preveni mai multe catastrofe, mai multe abuzuri, mai multă suferinţă.

          Au fost alţii dintre noi care au vrut să mergem la luptă, efectiv să luăm mecanismele energetice pe care le foloseam - ceea ce voi astăzi poate aţi numi vrăjitorie, sau magie neagră - şi să le folosim împotriva unora dintre forţele care doreau  să controleze Atlantisul. Au existat multe lupte în interiorul familiei noastre în acel timp. Este de mirare că neînţelegerile vin înapoi acum, că unele dintre energiile de mânie se fac din nou vizibile?

          Aceste Energii Vechi ale Atlantisului vor să fie eliberate. Aceste Energii Vechi vor să fie eliberate pentru a se putea schimba. Dar, aveţi toate aceste lucruri care au loc cu voi acum… schimbări în afară… energii Atlantiene care apar vrând să fie schimbate… totul solicitându-vă… cerându-vă atenţia… cerându-vă energia. De aceea totul este atât de confuz acum. Dar, nu trebui neapărat să fie aşa, Shaumbra.

          Energiile Atlantiene… ele se simt ca fiind foarte războinice atunci când apar, atunci când îşi fac drum. Într-un alt sens, ele se simt foarte victimizate. Ele se simt - cum să spun, ca un sentiment de dezorientare şi de fără speranţă uneori, pentru că noi am avut atâta speranţă… am avut atâtea vise. Noi am învăţat atât de multe despre energia inter-dimensională.

          Şi, apoi s-a renunţat la ele, şi, încă şi mai rău decât atât, ele au fost torturate … fragmentate … separate … sparte … dispersate în tot universul… dispersate la propriu în terenurile Pământului. Şi, aceste energii vor continua să iasă la suprafaţă încă o perioadă de timp. Şi, va fi nevoie de câţiva ani pentru ca ele să se elibereze complet. Şi, nu încercaţi să le negaţi. Dar, nici nu vă lăsaţi victimizaţi de ele. Aceste energii vor să iasă la suprafaţă.

          O parte din voi este atât de structurată şi închistată şi doare… doare, da, din acel timp al Atlantisului. Vine afară pentru că şi ea vrea schimbare. Şi, vrea să ştie că VOI - voi, voi care staţi aici, ascultând aici - veţi permite acestui lucru să se întâmple. Da, atât de mult din spiritul vostru este prins în aceste energii. Atât de mult din sufletul vostru este prins în aceste energii. Şi, ele toate se uită la voi ca să permiteţi schimbării şi eliberării să aibă loc… da.

          Acum, este foarte interesant că chiar acum lumea voastră trece printr-o criză energetică… foarte interesant că efectiv rezervele de combustibil, de combustibil vechi extras din pământ sunt puţine. Toate acestea se leagă… tot despre ce am vorbit astăzi. Este interesant de observat că - acum noi nu vrem să vă gândiţi la cine ştie ce teorie conspirativă - dar trebuie să spunem că sunt mai puţine rezerve de combustibili decât sunt dispuşi majoritatea conducătorilor să recunoască, pentru că lor le este frică că dacă admit asta lumea va intra în panică. Şi, probabil că într-adevăr asta s-ar întâmpla.

          Este interesant faptul că, cu aceste alegeri care au loc în această ţară în care vă aflaţi este atâta atenţie îndreptată spre alte lucruri, cu totul altele decât adevăratele probleme, adevăratele subiecte. Se poartă lupte pentru energii, pentru micile rezerve care încă mai există. Noi nu spunem că rezervele vor seca de tot în timpul vieţii voastre. Dar, va fi din ce în ce mai dificil. Şi, generaţiile care vor veni poate că nu vor atinge nici pe departe abundenţa Vechii Energii pe care voi aţi avut-o… înţelegeţi. Pământul trece printr-o criză energetică - efectiv, nu există suficientă Energie Veche (ceva râsete şi Kuthumi chicoteşte).

          Deci, Shaumbra este vorba de a aduce Noua Energie - nu-i aşa? - efectiv  pe Pământul vostru de acum să aduceţi noi tipuri de surse de combustibil care să nu provină din Pământ, dar care să provină din energia inter-dimensională care este neutră. Dar, oamenii de ştiinţă nu o pot vedea încă, pentru că ea este neutră. Ei caută ceva ce este dinamic, ceva care are ceea ce voi aţi numi caracteristicile dualităţii - un plus şi un minus, nişte forţe opozante. Asta este ceea ce ei caută.

          Dar, poate un înţelept va descoperi cantitatea fenomenală de energie nelimitată la care vă puteţi conecta la alte nivele şi adusă înapoi în această realitate, adusă în realitatea materială. Vedeţi voi… este posibil. Poate că voi nici nu o veţi numi descoperire când se va întâmpla pentru că deja se întâmplă.

          Voi faceţi acest lucru chiar acum… vedeţi voi. Spiritul vostru se conectează la Câmp, aducând energie înapoi în momentul vostru de Acum. Spiritul vostru face acest lucru într-un mod puţin demodat, specific Vechii Energii… da. Noi suntem aici astăzi să corectăm asta împreună cu voi. Noi îl ajutăm să se conecteze într-un mod specific Noii Energii.

          Deci, oamenii de ştiinţă care să sperăm că în curând vor descoperi această energie potenţială nefolosită aflată la nivele subatomice inter-dimensionale…. adevărata descoperire sau invenţie va fi de cum să o aducă înapoi pentru aplicaţiile materiale în lumea voastră tri-dimensională. Ea se află acolo. Cum o aduceţi aici? Ah… da, o fizică foarte interesantă aici în care sunt foarte implicat. Şi, este legat nu numai de aparatura fizică de aducere a acestei energii în realitatea voastră. Este vorba de percepţia separării inter-dimensionale… vedeţi voi. Noi trebuie să depăşim această credinţă că există o separare, că această energie există undeva acolo, iar voi sunteţi aici.

          Deci, eu muncesc mult acum că nu mai joc în filme (râsete). Muncesc mult pentru a-i ajuta pe unii dintre oamenii de ştiinţă să înţeleagă şi să vadă. Este dificil uneori pentru că am de-a face cu închiderea (închistarea) pe care mulţi oameni de ştiinţă, mulţi dintre fizicieni, mulţi dintre gânditori o au. Gânditorii sunt nesuferiţi. (mai multe râsete). Este dificil de lucrat cu ei pentru că ei sunt atât de închistaţi, şi se consideră atât de îndreptăţiţi în legătură cu ceea ce gândesc. Ei cred că toată lumea ar trebui să gândească ca ei… dificil. Munca noastră este ţinută departe aici.Deci, Shaumbra, este o criză de energie la propriu, şi este o criză energetică la figurat.

          Acesta este un alt lucru prin care voi treceţi - propria voastră criză energetică în interiorul fiinţei voastre. Aţi observat cum corpul vostru este atât de diferit - cum oboseşte mai repede… cum vă răspunde în mod diferit… schimbările prin care trece? El încă încearcă să folosească Vechea Energie. Şi, ştie că este timpul să folosească Noua Energie. Chiar şi mintea voastră foloseşte Vechea Energie de la sursă, un mod specific Vechii Energii de a o aduce. Şi, ea ştie mai bine decât asta.

          Nu ştiţi că voi vreţi ceva diferit? Nu vă doriţi adânc ceva diferit? Nu vă doriţi să fie mai uşor … mai graţios … mai distractiv … mai împlinitor? Nu vă doriţi abundenţa … relaţiile … şi toate celelalte lucruri? Nu noi suntem cei care le ţinem înapoi. Spiritul vostru o face… da. Ştim că ce spunem aici va cauza multe, multe discuţii, multe pontificări şi speculaţii despre ce se întâmplă cu adevărat aici. Vom clarifica toate acestea luna următoare.

          Deci, mai este un lucru pe care aş vrea să-l adaug la toate acestea. Şi, toate acestea au legătură. Aruncaţi-vă o privire la cum toate acestea - criza energetică, energia Atlantiană care iese la suprafaţă, acest întreg proces, schimbările prin care treceţi - toate acestea sunt legate între ele. Ele toate sunt interconectate.

          Vreau să vă întreb ceva aici. Vreau să vă întreb ceva. Dacă aţi şti că totul se va rezolva, nu aţi fi diferiţi chiar acum? Este o întrebare pe care mi-am pus-o eu în timpul vieţii mele. Apoi mi-am spus, „Dacă aş şti că totul se va rezolva, şi că eu aş fi bine, şi că viaţa va fi frumoasă, şi că eu aş fi OK, ce aş face eu diferit? Aş înceta să mă mai îngrijorez, aş înceta să mai îmi fac griji, aş înceta să mai mă chinuiesc. M-aş bucura de fiecare moment.

          Shaumbra, puteţi voi să vă imaginaţi pe voi înşivă acum trei ani? Totul s-a rezolvat. Voi încă sunteţi aici, ascultându-ne pe noi vorbind în continuu (câteva râsete). Voi încă aveţi suficientă mâncare. Voi încă aveţi un loc minunat unde să staţi. Voi încă aveţi oameni care vă iubesc şi cărora le pasă de voi, chiar dacă uneori voi îi respingeţi. Voi aveţi toate acestea.

          Deci, nu aţi face lucrurile diferit dacă voi aţi şti că deja toate sunt rezolvate? Înţelegeţi… înţelegeţi ce spun? Puteţi să încetaţi să vă mai faceţi griji. Doar alegeţi potenţialul, şi lăsaţi-l să muncească pentru voi.

          Acum, unii dintre voi spun, ”Dar dacă aleg potenţialul greşit? De unde ştiu eu că aleg potenţialul bun? Poate, potenţialul pe care l-am ales… poate este ceva negativ în el, ascuns, pe care eu nu pot să-l văd. Oh, nu… oh, nu, dacă aleg aceste lucruri?”  Vedeţi, ăsta eram eu jucându-l pe C-3-P-O în film (râsete) - griji, griji, griji în legătură cu orice.

          Deci… dar dacă voi alegeţi potenţialul pur al unei vieţi bune? Aţi putea să încetaţi să vă mai faceţi griji. Acum, ce se întâmplă? Este foarte interesant ce se întâmplă aici. Noi vă vom ruga să simţiţi şi să mirosiţi energiile. Deci, voi alegeţi potenţialul ca în trei ani de acum încolo totul va fi ok. Şi, încetaţi să vă mai faceţi griji chiar acum în timp ce stăm aici. Lăsaţi totul pur şi simplu să se întâmple şi să se aşeze la locul lor.

          O altă dinamică apare în acest moment. O altă dinamică vine în joc. Este dificil de descris, dar în mare este efectiv un salt energetic cuantic pentru că voi nu vă mai faceţi griji în legătură cu ce urmează să se întâmple. Nu mai este necesar ca voi să experimentaţi asta. Dar, experienţa pe care voi o aveţi chiar acum poate fi încă şi mai mult extinsă, poate fi şi mai împlinitoare, şi încă şi mai distractivă. Nu este numai vorba de a vă permite vouă înşivă să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi, dar acum această stare este multiplicată, sau este o creştere  cuantică de energie care o face încă şi mai plăcută şi relaxantă.

          Deci, vă întreb, aşa cum m-am întrebat şi eu însumi în viaţa mea anterioară, „Pot eu să ştiu că am ales potenţialele corect?” Oh, asta este o mare întrebare ! Puteţi voi să aveţi încredere în voi înşivă într-atât? Puteţi înţelege că nu este necesar să alegeţi potenţialele Vechi karmice pentru ce urmează să se întâmple cu voi peste puţin timp? Puteţi să aveţi încredere în voi înşivă şi să vă iubiţi pe voi înşivă îndeajuns încât să alegeţi un potenţial care să vă dea multă abundenţă, nu doar puţină abundenţă, multă abundenţă?

          De ce aţi alege doar puţină abundenţă? (râsete). Credeţi că nu este îndeajuns pentru toţi? Alegeţi multă abundenţă ca potenţial. Alegeţi asta. Alegeţi un corp sănătos. Noi ştim că voi deja faceţi acest lucru, dar uneori el se blochează. Şi, unele lucruri prin care treceţi cauzează aşa greutăţi asupra bietului vostru corp.

          Deci, alegeţi toate aceste potenţiale grandioase… potenţiale GRANDIOASE, Shaumbra, nu potenţiale mărunte… MARI potenţiale. Puteţi voi să spuneţi? Eu sunt deştept (deşteaptă). Eu aleg potenţiale mari; da, eu sunt echilibrat(ă); Nu mai este nevoie să aleg potenţialele care conţin karma Veche şi energii nesuferite (mirositoare)?”. ”Şi eu sunt chiar frumos (frumoasă), de asemenea”, aţi putea să vă spuneţi (mai multe râsete). Da, puteţi să spuneţi asta. Alegeţi toate aceste lucruri. Şi, asta schimbă momentul în care trăiţi.

          Deci, noi nu vorbim despre a merge şi a manipula trecutul sau viitorul. Este simplu ce voi alegeţi. Voi alegeţi potenţialele în care totul este sigur… totul este ok… totul este măreţ… totul este aşa cum un Creator le-ar crea… un Creator care se iubeşte pe sine şi se respectă pe sine ca fiind Dumnezeu de asemenea.

          Deci, Tobias este pe drum. Autostrada către rai s-a eliberat. El urmează să apară şi să vă răspundă la întrebări. Dar, noi am vrut să schimbăm astăzi modul în care vă vorbim, modul în care lucrăm energetic cu voi. Şi, noi ştim că vă este foarte dor de Tobias. Dar, eu am avut timpul vieţii mele fiind aici cu voi (râsete).

          Deci, acum, Shaumbra, este bine să mirosiţi din nou, să inspiraţi pe gură, pe nas, şi apoi să suflaţi afară (Kuthumi demonstrează din nou). Puneţi acele energii în mişcare. Inspiraţi şi mirosiţi şi suflaţi. Aşa cum ar spune dragul nostru prieten, şoferul autobuzului, Gary, ”Şi acum ştiţi.”

  

Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

© Copyright 2003 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved