MATERIALELE LUI TOBIAS

Seriile incorporării:
SHOUD 4: "Mişcătorii de Energie"

Prezentat la  Cercul Crimson
November 6, 2004

 

          Şi aşa este, dragi Shaumbra, că eu, Tobias, mă întorc (câteva râsete şi aplauze). Într-adevăr, energia acestui grup de astăzi care stă aici şi se conectează este minunată, este intensă. Voi sunteţi atât de nerăbdători şi atât de flămânzi… atât de doritori să îndepliniţi acel ceva pentru care voi aţi venit aici pe Pământ… atât de doritori să ajutaţi la mişcarea energiilor … atât în interiorul vostru, cât şi pentru toţi care vor să se alăture acestui lucru numit viaţa în Noua Energie.

          Eu, Tobias, şi musafirii care vin astăzi sunt energizaţi de voi. Noi vă respirăm înăuntru. Noi vrem să vă incorporăm. Ne permiteţi să facem acest lucru, să fim atât de aproape de voi, să fim înăuntrul vostru şi în afara voastră - astfel încât să vă putem incorpora? Ne permiteţi să venim astăzi chiar mai aproape , să fim atât de aproape şi să dansăm ca unul, chiar dacă suntem doi şi mai mulţi? Vrem să vă incorporăm, să vă aducem în fiinţa noastră.

          Ştiţi ce înseamnă cu adevărat a incorpora, Shaumbra? Este acceptarea fără frică – ACCEPTAREA FĂRĂ FRICĂ – a Tot Ceea Ce Este fără acele bariere şi ziduri ale judecăţii. Este acceptarea fără frică, simţirea tuturor energiilor, experimentarea tuturor lucrurilor, înţelegerea că niciodată nu vă veţi pierde propria identitate sau integritate. Ea este acolo. Este permanentă. Niciodată nu aţi putea-o pierde. Ea reprezintă un cadou făcut vouă de către Spirit. Întotdeauna aţi avut-o, şi întotdeauna o veţi avea.

          Da, într-adevăr, au existat timpuri când aţi crezut că sunteţi, când identitatea voastră a fost împrăştiată de către voi înşivă, în mod voit, când a fost preluată de către o altă fiinţă, în mod voit, şi la un anumit nivel printr-un acord. Shaumbra, energia unităţii voastre înşivă - energia Sinelui vostru, a acelui înger, a voastră, acel aspect al spiritului – a existat întotdeauna acolo şi întotdeauna va fi. A fost creată pentru voi şi întotdeauna va fi. Niciodată nu vă va putea fi luată. Nu va putea niciodată fi distrusă. Nimeni niciodată nu va putea să v-o ia.

          Oh, voi puteţi să jucaţi acest joc. Puteţi avea o poveste în care voi pretindeţi pentru un anumit timp că cineva vă fură energia, că sunteţi posedaţi, sau că voi sunteţi un fel de posedat sau ceva de genul ăsta când cineva vă controlează. Dar, asta nu poate să dureze decât pentru o perioadă scurtă de timp. Integritatea fiinţei voastre întotdeauna se întoarce la integritatea fiinţei voastre. Nimic, niciodată nu o poate distruge, nu o poate fura, nu o poate poseda. Întotdeauna se întoarce, Shaumbra. Deci, de aceea spunem noi că incorporarea este acceptarea fără nici un fel de frică. Voi puteţi să vă acceptaţi fără frică pe voi înşivă. Puteţi să incorporaţi fără frică orice în fiinţa voastră. Aşa cum prietenul vostru drag, Kuthumi, a spus luna trecută, “Voi puteţi să respiraţi înăuntru acei microbi; puteţi fără frică să-i acceptaţi. ”Puteţi să acceptaţi, să acceptaţi fără frică totul, în legătură cu tot ce aţi făcut în trecut, în această viaţă, în vieţile trecute, fără să judecaţi, fără să vă fie frică de ele.

Ştiţi că, unora dintre voi chiar v-a fost frică că un aspect al vostru înşivă din trecut - un războinic poate, sau un fel de hoţ, sau criminal, sau un fel de conducător dezechilibrat – că acest aspect al vostru înşivă s-ar putea întoarce şi v-ar putea controla în această viaţă. Voi aveţi o frică de propria posedare, un lucru interesant ! (râsetele audienţei). Poate, Kuthumi ar putea face un film despre asta ! (şi mai multe râsete).

Vă este frică că veţi fi controlaţi de propriul vostru Sine, de aspecte pe care voi le-aţi creat. Dar, amintiţi-vă, aşa cum a spus Kuthumi, “Sunteţi voi – voi, voi, voi - de fapt care aţi creat aceste lucruri. ”Nu este cine ştie ce altă parte a fiinţei voastre de cine ştie de unde care este mai puternică… sau magnifică… sau glorioasă… decât acel voi care stă aici chiar acum. Acest voi care stă aici chiar acum poate că nu are o amintire conştientă, şi de aceea, acest lucru vă face uneori să credeţi că sunteţi slabi. Dar, dragi prieteni, VOI aveţi puterea şi un frumos fel energetic şi spiritual. VOI aţi creat asta. Voi aţi creat această întreagă călătorie prin multe vieţi şi această întreagă ajungere la un punct al reamintirii pentru voi înşivă. Atât de puternici sunteţi voi. Voi aţi creat legăturile acestor lanţuri.

Şi, ca şi Creatori, voi puteţi de asemenea să le rupeţi. Uneori vă vedem foindu-vă şi încercând să descoperiţi cum să faceţi asta. Încercaţi să veniţi cu formule şi metode şi tehnici. Nu este necesar să faceţi asta, Shaumbra, nu trebuie să faceţi altceva decât să ACCEPTAŢI FĂRĂ FRICĂ pentru că voi sunteţi cei care aţi creat povestea. Voi sunteţi cei care aţi creat lanţurile şi legăturile. Voi sunteţi ce care aţi creat această realitate în care vă aflaţi. Prin urmare, Creatorilor, nu credeţi că aţi creat de asemenea şi modalitatea prin care s-o depăşiţi, astfel încât să nu deveniţi blocaţi… astfel încât să nu deveniţi slabi… astfel încât să nu anihilaţi chiar natura sufletului vostru şi a fiinţei voastre? Voi aţi creat-o.

Acceptarea fără frică... este un lucru fenomenal… acceptarea fără frică a fiecărei părţi din voi, a tot ceea ce este în jurul vostru. Asta nu înseamnă că trebuie să vă placă, Shaumbra. Este o diferenţă. Uneori voi vă gândiţi, “Ei bine, trebuie să-mi placă totul, şi trebuie să iubesc totul. ”Nu, nu trebuie ! Acceptarea fără frică înseamnă că puteţi de asemenea să şi discerneţi, puteţi de asemenea să fiţi “senzitivi”. ”Sensitivitatea” vă permite să determinaţi valoarea energiilor care sunt în jurul vostru. (O alternativă pentru acest cuvânt ar putea fi “criticism”, legat de cuvintele “cenzor”, “critică”, care au legătură cu judecata critică şi discernământul. Oricare din aceste cuvinte pare că se potriveşte cu contextul lui Tobias).

          Vouă vă este frică de cuvântul “Judecare”, pentru că v-a băgat în încurcături în trecut. Priviţi în acest mod: Voi sunteţi perceptivi (de la a percepe). Sunteţi senzitivi. Voi nu etichetaţi cu o judecată. Voi acceptaţi fără frică faptul că persoana de lângă voi vă enervează de nu mai puteţi chiar acum (râsetele audienţei). Voi acceptaţi fără frică că aşa sunteţi, şi că aşa sunt ei. Asta este acceptarea… şi acceptarea că şi ei sunt Dumnezeu, în ciuda a orice altceva aţi putea voi gândi despre ei.

          Acceptarea fără frică ia fiecare parte a realităţii în care vă aflaţi şi o aduce în interiorul vostru. Când aveţi o zi proastă, acceptaţi fără frică că este “o zi proastă” (râsete). Aduceţi această energie în voi. Voi încercaţi să o închideţi, s-o opriţi. Încercaţi să spuneţi, “Nu ştiu cum, la uşa mea a apărut o zi proastă. Şi, eu nu am vrut să fie acolo, deci voi ţine uşa închisă.”

          Dragi prieteni, deschideţi uşa, şi lăsaţi “ziua proastă” să intre. Voi aţi creat-o cu un scop. De fapt nu este o zi proastă. Este doar o zi care vă provoacă să vă mişcaţi înainte. Voi aţi chemat aceste evenimente în viaţa voastră. Poate, aţi simţit că vă complăceţi un pic. Poate, aţi simţit că aveţi nevoie de o motivaţie sau de un anumit nivel de înţelegere. Dar, cum să ştiţi dacă voi ţineţi uşa zăvorâtă ? Cum să ştiţi dacă nu invitaţi “ziua proastă” în casa voastră ? Staţi şi vorbiţi cu ea pentru un moment. Staţi şi simţiţi cum vă simţiţi.

          Incorporarea este acceptarea fără frică că poate vă este frică de anumite lucruri. Fără frică să vă fie frică de aceste lucruri. Lăsaţi-o în viaţa voastră. Lăsaţi toate aceste lucruri înăuntru. Din nou Shaumbra, nu este vorba de a trebui să vă placă totul. Este despre a accepta totul şi de a accepta ce simţiţi voi în legătură cu toate aceste lucruri.

          Shaumbra noi venim astăzi la voi cu câteva mesaje. Venim la voi astăzi cu multă energie. Venim la voi astăzi într-un timp de schimbări continue.

          Am văzut asta recent în alegerile despre care Cauldre a vorbit. Şi, spuneţi voi, “Dar nu a fost nici o schimbare”. Şi, noi spunem, “Dar a fost  o schimbare.” Sunt lucruri care se întâmplă. Uitaţi-vă  la linia timpului cu care voi lucraţi care vă conduce până în septembrie 2007. Uitaţi-vă la ce v-am mai spus înainte.

          Sunt forţe energetice care se agaţă de căile vechi pentru că le este frică. Ele sunt pline de frică pentru că ele au fost aduse la tăcere, pentru că ele de asemenea sunt deţinătoarele unei energii. Da, ele de asemenea ajută la ţeserea unei energii. Sunt multe, multe motive pentru asta, dar toate sunt legate de ceea ce se întâmplă.

          Pe măsură ce lucrurile evoluează, pe măsură ce tehnologia avansează, şi descoperirile din ştiinţă şi medicină vin din ce în ce mai rapid… este de mirare că există şi cei care se opun schimbărilor, care vor să se întoarcă la căile Vechi ? Oh, noi nu vorbim aici numai de această ţară, America. Vedeţi lucrul ăsta în toată lumea voastră.

          Unele dintre cele mai puternice voci ies la suprafaţă chiar acum. Ele predică şi chiar bat cu pumnul în masă, şi chiar terorizează în legătură cu păstrarea căilor Vechi, cu întoarcerea în timp. Lor le este frică de schimbare. Lor le este frică de ceva Nou, exact despre ce v-a vorbit Kuthumi luna trecută.

          Dar, într-un fel, Shaumbra, uitaţi-vă chiar dincolo de asta. Ele ajută la ţinerea unui echilibru sau a unei ţesături, astfel încât acest întreg proces al schimbării să poată fi făcut lin şi mai graţios. Ele ţin o energie a Vechiului. Creează o proporţie energetică foarte, foarte echilibrată şi minunată. Vă ţine pe voi să nu ajungeţi pe marginea prăpastiei. Menţin lumea într-un fel de echilibru. Totul capătă sens. Când veţi putea accepta fără frică tot ce se întâmplă în jurul vostru, veţi începe să înţelegeţi cât de frumos şi miraculos funcţionează totul.

          Deci, Shaumbra, vă cerem să respiraţi adânc şi să acceptaţi totul fără frică, să acceptaţi fără frică, totul despre voi înşivă, totul despre lumea din jurul vostru. Aduceţi-le în fiinţa voastră. Devoraţi-le. Digeraţi-le. Şi, lăsaţi-le să meargă mai departe. Lăsaţi-le să evolueze.

          Am primit o întrebare recent de la un Shaumbra drag din Israel, din ţara mea de origine. Noi am aşteptat să dăm răspunsul. Am vrut să-l aducem întregului grup pentru că este valabil pentru voi toţi. Este o întrebare reprezentativă. Se cere un răspuns pentru toţi Shaumbra. Deci, ne cerem scuze în numele lui Cauldre că nu a răspuns mai devreme. Dar, am vrut să aşteptăm până astăzi.

          Şi, femeia scrie: “Dragă Tobias, în ultimul timp am făcut channeling. Dar, am tot primit aceste glasuri pline de frică, aceste voci care îmi spun mie nişte lucruri nepotrivite. Am primit aceste voci care încearcă să mă păcălească şi să mă îndrume greşit. Ce fac eu greşit, Tobias ? Cum să mă deschid eu către celelalte tărâmuri ? Cum să mă deschid către acest lucru numit channeling ? ”

          Da, într-un cuvânt putem spune, “Participă. Participă.” Ceea ce faci tu - drag Shaumbra care ai întrebat şi atât de mulţi din restul dintre voi care sunteţi Shaumbra - tu încerci să te scoţi din ecuaţie. Noi te vrem în ecuaţie. Aşa cum Cauldre stă aici acum şi face channeling, el nu se află în altă parte. El participă cu totul pentru că noi îi cerem acest lucru. Noi vrem ca el să fie aici.

          Şi, noi vrem ca tu să fii implicată în acest channel. Energia ta se află aici. De aceea aceste cuvinte ţi se par atât de familiare, ca şi cum poate le-ai fi auzit noaptea trecută sau în timp ce conduceai ieri maşina. Noi vrem ca tu să participi.

          Atunci când tu nu participi, când încerci să te retragi din ecuaţia spirituală a ta însăţi şi a Pământului, da, într-adevăr vocile care vor veni te vor păcăli pentru că tu te păcăleşti pe tine însăţi. Vocile care vor veni vor fi nesincere pentru că tu nu eşti sinceră cu tine însăţi. Vocile care îţi spun lucruri care te induc în eroare în mod voit sunt de fapt tu, reflectându-te pe tine însăţi.

          Deci, drag Shaumbra din Israel - şi dragilor de peste tot din lume - este datoria voastră să participaţi la asta chiar acum, la fiecare aspect al vieţii voastre. Dacă vreţi să faceţi channel, dacă vreţi să vorbiţi cu noi, trebuie să participaţi.

          Există un fel specific Vechii Energii de a simţi… un tip de înţelegere că voi trebuie să vă daţi la o parte din drum pentru că voi nu sunteţi decât un mic şi neînsemnat uman… doar o părticică nesemnificativă… doar o forţă de viaţă neinteligentă care trebuie să se dea la o parte ca să-i lase pe ăia măreţii să vină… să lase aceste inteligenţe străine grandioase să vină… sau aceşti arhangheli măreţi să vină. Că trebuie să vă daţi din drum, şi poate că atunci ei - doar dacă au timp şi voi meritaţi suficient - ar putea poate… poate… cine ştie… să vă dea şi vouă un mic, neimportant mesaj pe care să-l aduceţi mai departe pentru restul lumii. Asta este înţelegerea noastră cu privire la înţelegerea voastră, Shaumbra.

          Este o energie diferită acuma. Şi, noi vă cerem să participaţi. Veţi auzi vocile adevărate atunci când voi participaţi. Dacă sunteţi un channeler, fiţi activ în channel. Încetaţi să mai încercaţi să vă excludeţi pe voi înşivă. Incorporaţi-vă în acel channel, exact aşa cum faceţi şi acum.

          Voi vă incorporaţi în acest channel. Cauldre şi Linda se incorporează în el. Ei îi permit să se întâmple. Dacă vreţi să cereţi sfaturi şi ghidare de pe partea noastră, trebuie să participaţi şi voi la asta de asemenea. Trebuie să le lăsaţi să vină în voi şi prin voi. Opriţi-vă să mai încercaţi să vă faceţi pe voi înşivă invizibili, să vă faceţi să dispăreţi. Cum credeţi altfel că ar putea energia divinităţii voastre să pătrundă vreodată?

          Deci, noi i-am spus altui grup recent, dacă nu vă aflaţi în casă voastră - care este corpul vostru, şi această realitate şi această conştiinţă - dacă nu sunteţi acasă când divinitatea voastră vine la uşa voastră, nu va fi nimeni să-i răspundă. Luminile sunt aprinse dar nu este nimeni acasă.

          Este important să participaţi la toate aceste lucruri din viaţa voastră. Uneori veniţi la noi cu întrebările, şi vreţi să vă retrageţi. Aşteptaţi un răspuns. Aşteptaţi să apară o voce mare în capul vostru. Nu funcţionează aşa. Voi sunteţi o parte activă din asta. Uneori vă întrebaţi ce ar trebui să faceţi în continuare în viaţa voastră. Şi, noi stăm şi aşteptăm ca voi să luaţi această decizie; şi apoi noi vă susţinem. Uneori vă întrebaţi, “Cum se face că Spiritul nu mi-a răspuns cererii mele. Au trecut cinci ani deja. Am întrebat, ' ce ar trebui să fac ? ' şi, încă n-am primit nici un răspuns.”

          Nu ai fost acasă Shaumbra, atunci când răspunsul a venit. Răspunsul va continua să vină în jurul vostru. Continuă să se tot învârtească prin jur. Şi, cum să spun, de fiecare dată când vine şi vă revizitează se îmbracă altfel. Dar, atât de des l-aţi ignorat. Aţi ignorat răspunsul care tot se întoarce la voi. Voi continuaţi să aşteptaţi acea voce mare din cer. Totul se întâmplă în Momentul de Acum în interiorul vostru.

          Deci, Shaumbra drag din ţara Israel, mulţumim pentru că ai pus întrebarea. Am vrut să aducem răspunsul tuturor celor de aici. Participă la fiecare aspect. Şi apoi noi putem să venim. Atunci noi putem să te ghidăm şi să te asistăm… şi putem să te iubim... şi putem să-ţi spunem bancuri... şi putem să-ţi dăm sfatul nostru, întotdeauna cu atenţionarea că este doar un simplu sfat.

          Oh, Shaumbra, trebuie să înţelegeţi că voi nu ne vedeţi pe noi pe Pământ acum, nu-i aşa? Nu ştim dacă am fi putut nici pe departe să ne descurcăm atât de bine precum o faceţi voi… în condiţiile trecerii de la o energie la alta… în condiţiile continuării trăirii într-o lume a Vechii Energii şi încercând să integraţi Noua Energie în viaţa voastră… în condiţiile încercării… aducerii aminte a cine aţi fost… dar în acelaşi timp nevrând de loc să vă aduceţi aminte cine aţi fost şi de ce vă aflaţi aici. Deci, Shaumbra, voi faceţi o treabă minunată. Vrând… vrând să vă amintiţi… să vă amintiţi cine sunteţi… şi de ce vă aflaţi aici... spunem, noi nu credem că am fi reuşit nici pe departe să ne descurcăm atât de bine.

          Noi vă urmăm pe voi. Noi venim după voi. Noi devenim copii voştri şi nepoţii voştri şi strănepoţii voştri. Noi călcăm pe urmele voastre. Noi putem să vă ajutăm ghidându-vă. Noi putem să vă ajutăm împărtăşind cu voi. Vă putem ajuta să vă amintiţi. Putem să vă ajutăm fiind vocea voastră, de asemenea. Dar, depinde de voi să participaţi pe deplin în tot ceea ce faceţi acum.

          Aţi observat în ultimul timp că atunci când le-aţi cerut îngerilor, şi ghizilor şi celorlalţi răspunsurile că nu aţi primit nimic, deloc, ca o cameră mare goală din care a fost luată toată mobila? Asta pentru că am vrut ca VOI să o faceţi. Am vrut ca voi să participaţi.

          Asta nu este – cum să spun – o simplă rugăminte. Există în spatele ei o fizică. Care cere ca în Noua Energie voi să începeţi să înţelegeţi că trebuie să fiţi total prezenţi. Nu puteţi fi un proprietar absent al divinităţii voastre. În Noua Energie trebuie să fiţi pe deplin prezenţi şi să participaţi pe deplin. Apoi noi putem să venim. Putem să venim şi să vă servim în maniera în care voi vreţi să fiţi serviţi şi aveţi nevoie să fiţi serviţi. În Vechea Energie au existat nişte profeţi din când în când. Aceşti profeţi – trebuie să vă spunem - efectiv erau cu toţii nebuni. Într-adevăr erau. Trebuiau să fie. Trebuiau să fie într-un fel nebuni. Trebuiau să fie foarte dezechilibraţi pentru a putea aduce energiile şi mesajele. Dar, au fost numai puţini.

          Acum, pe măsură ce ne mutăm în Noua Energie – pe măsură ce voi vă mutaţi în Noua Energie – voi toţi sunteţi profeţi. Sunteţi cu toţii profeţi cu drepturi depline. Atunci când voi vă mutaţi în Noua Energie, şi participaţi pe deplin la creaţiile voastre în realitatea voastră, noi putem să venim. Noi nu puteam să facem asta înainte cu oamenii. Vălul sau barierele erau prea puternice. Ştiţi voi, Shaumbra, vălul funcţionează în ambele direcţii. Ştiaţi asta, nu-i aşa? Nu, nu ştiaţi (râsete). Aţi crezut că noi putem să privim în jos şi să vedem tot ce se întâmplă pe Pământ. Că noi stăm aici sus pe norii noştri mari urmărindu-vă, în timp ce voi nu puteaţi să ne vedeţi, sau să ne simţiţi, sau să ne auziţi, fiind izolaţi.

          Shaumbra, vălul funcţionează în ambele direcţii. Este nevoie de o participare de ambele părţi, a voastră şi a noastră pentru a putea trece. De aceea spunem noi că profeţii din trecut trebuiau să fie un pic nebuni pentru a putea ajuta la transcendere sau ca să ajute la penetrarea vălului. Şi, noi a trebuit să fim un pic nebuni pentru a putea lucra cu ei. A trebuit – cum să spun – să ne dezechilibrăm energia noastră. A trebuit să ne rearanjăm energiile pentru a putea ajunge la profeţii mai ales din era voastră modernă.

          Vedeţi voi, întotdeauna a existat temerea pe partea noastră a vălului de - cum să spun - ca nu cumva să ne apropiem prea mult de energia Pământului. Sau, deşi să nu alegem să ne încarnăm, să fim totuşi traşi în ea atât de aproape, încât să te trezeşti brusc că eşti un bebeluş… care urlă (râsetele audienţei). Deci, noi cream un fel – cum să spun – de frânghie de salvare pe partea noastră prin care noi ne conectam unul cu celalalt astfel încât cei care vin cel mai aproape de realitatea umană să nu fie supţi în ea.

          Am mai vorbit înainte de extratereştrii, despre OZN-uri. Şi, într-adevăr ei sunt acolo. Într-adevăr ei – cum să spun – ele sunt aceste entităţi din alte realităţi dimensionale. Ele nu sunt materiale. Ele nu sunt în materie cum sunteţi voi. Dar, ele sunt undeva acolo. Ele fie sunt aspecte ale voastre din trecut, fie sunt rude de-ale voastre din familie. Şi, ele de asemenea ştiu că dacă se apropie prea mult de energiile Pământului, vor fi traşi şi ei. Este un iad pentru un extraterestru să înceapă să treacă prin încarnări când nu au mai făcut asta niciodată… foarte, foarte dificil.

          Deci, Shaumbra, este vorba de a participa pe deplin, despre a fi aici, de a fi aici cu noi, de a fi un membru al echipei voastre… să nu mai fie din partea voastră o conducere prin absenţă.

          Astăzi aducem la întâlnirea noastră câteva energii minunate. Acestea s-au consolidat în ultimele câteva zile. Şi, există motive pentru ca toate aceste lucruri să fie aici chiar acum. Acesta este un timp minunat. Astăzi vom sărbători. Astăzi vom face ceva foarte interesant împreună.

          Întâi vom aduce acest aspect care tot a apărut în visele voastre în ultimul timp. A fost să vă viziteze, purtând o varietate de tipuri de personaje sau poveşti. Dar, tot a intrat şi a ieşit din visele voastre de ceva timp deja.

          Ceea ce este, ceea ce reprezintă, este cel mai semnificativ sau cel mai puternic aspect al vieţilor voastre atlantiene. Este acel aspect care se remarcă cel mai tare, care a fost cel mai puternic, poate cel mai conflictual sau frământat... El v-a tot dat târcoale în ultimul timp. Unii dintre voi l-aţi simţit pe bancheta din spate a maşinii. Unii dintre voi l-aţi simţit – cum să spun - pe hol, în casa voastră. Unii dintre voi aţi întâlnit acest aspect al vostru înşivă în visele voastre.

          Acest aspect atlantian se întoarce acum, în special, ca să lucreze cu voi, să vă ajute să mişcaţi nişte energii. Este acum aici pentru că acum mai mult decât oricând amintirile şi simţirile Atlantisului se întorc. În Atlantis noi am ajuns la apogeu. Noi ajunsesem la un moment de mari schimbări. Noi ajunsesem la un moment de dezvoltare tehnologică semnificativă, deşi nu semănă deloc cu tehnologiile voastre de acum.

          Trebuie să spunem că tehnologiile atlantiene erau foarte, foarte diferite. Voi folosiţi tehnologii bazate pe electricitate în societatea voastră actuală. În Atlantis noi nu am avut aşa ceva. Ele erau tehnologii energetice, dar foarte diferite.

          Aceste aspecte ale sinelui atlantian – mai toţi le-aţi avut – se reîntorc să vă viziteze acum pentru că este un timp al schimbării. Are loc o schemă similară cu cea din Atlantis. Într-un fel, aţi putea să vă uitaţi la ciclurile şi spiralele energetice din timpurile atlantiene. Şi apoi, puteţi să vă uitaţi la spiralele energetice din timpul vostru actual. Şi, vă vor apărea ca fiind gemene. Vă vor apărea ca fiind foarte, foarte apropiate. Ele sunt similare pentru că voi aţi fost implicaţi în amândouă. Ele sunt similare pentru că ele amândouă au fost timpuri apropiate de salturi energetice cuantice. Sunt similare pentru că amândouă s-au apropiat de timpul în care energiile divine pot începe să se manifeste cu adevărat şi să se incorporeze pe Pământ. Asemănările sunt foarte, foarte apropiate.

          Mulţi dintre voi care ascultă, sau citesc, sau aud astăzi, voi chiar arătaţi foarte similar cu, cum aţi arătat în timpurile voastre atlantiene. Poate pielea are un ton puţin diferit. Poate ochii au o culoare puţin diferită. Dar, Shaumbra, voi chiar arătaţi aşa cum aţi arătat în încarnările din Atlantis.

          Aspectul atlantian, acest aspect puternic, vine acum să vă ajute să treceţi prin aceste schimbări, să vă asigure că nu va fi un colaps aşa cum a fost atunci, să vă asigure că acel colaps din timpurile atlantiene nu a fost o greşeală. Nu a fost din cauza abuzului. A avut loc pentru că lucrurile se mişcau ATÂT de rapid încât au fost dezechilibre în alte zone. Era o Gaia dezechilibrată. Nu a fost acordată suficientă atenţie Gaiei în acele timpuri.

          Totul trebuie să se mişte împreună. În timpurile Atlantisului nu a existat un tip de energie într-un segment al populaţiei care să poată ajuta la menţinerea unei ţesături sau a unui echilibru cu vechiul. Acesta este un timp delicat în care vă mutaţi. Acest echilibru între Vechi şi Nou este important.

          Acel aspect al energiei atlantiene vine acum şi pentru că el a fost unul dintre cei care a fost poate cel mai – cum să spun – traumatizat , cel mai copleşit, care a avut nevoie cel mai mult de vindecarea din interiorul vostru. Şi, se întoarce acum ca să primească asta. Se întoarce acuma ca să ştie că voi sunteţi ok… că voi aţi ales un spaţiu sigur… că Pământul nu a ales anihilarea, sau distrugerea… că schimbările au fost stabilite într-un mod pe care să-l puteţi mânui.

          Acest aspect al Atlantisului se întoarce acum să vi se alăture în această zi în acest spaţiu sacru pe care-l avem împreună… să vă servească… şi să vă asiste… şi de asemenea să se treacă prin aceste schimbări… prin acest salt cuantic care va avea loc în câţiva ani… să treacă împreună cu voi. Această energie nu mai vrea să fie separată, nu mai vrea să fie detestată sau urâtă de voi. Energia aceasta nu mai vrea să fie o energie care să vă înspăimânte, aşa cum s-a întâmplat. Unele din coşmarurile pe care le-aţi avut când eraţi copii, unele din cele mai mari frici ale voastre au avut loc atunci când această energie atlantiană încerca să se reintegreze.

          Acum se întoarce să vi se alăture, să fie incorporată în interiorul vostru, să ceară acceptare fără frică în fiinţa voastră. Sunt multe lucruri pe care această energie atlantiană vi le poate aduce. Este experienţa VOASTRĂ. Sunt uneltele pe care voi le-aţi învăţat şi le-aţi dezvoltat. Sunteţi voi. Este timpul să aduceţi asta înapoi acum pentru a le incorpora pe deplin… acceptarea fără frică a Atlantisului… acceptarea fără frică a mutării în Noua Energie încă o dată.

          Alături de energiile atlantiene în această zi vine dragul nostru musafir, dragul nostru prieten, Ohamah. Într-adevăr, energia lui Ohamah a fost foarte prezentă, în special pentru prima lui şcoală. Energiile lui Ohamah sunt foarte prezente pentru că în aceste momente de mutare în Noua Energie este nevoie de multă forţă… de multă claritate… de direcţie… şi de multă sinceritate… claritate pe care este nevoie s-o aveţi pentru voi înşivă… sinceritate în legătură cu cine sunteţi voi. Este nevoie de multă din această energie, şi Ohamah vine astăzi.

          Ohamah de asemenea a fost un războinic în Atlantis. Ohamah – cum să spun - a trecut prin perioade foarte, foarte dificile în legătură cu unele dintre evenimentele care s-au petrecut în acele timpuri. El a fost unul dintre mulţii conducători ai unui grup care lucrau în temple , unul dintre conducătorii unui grup care lucra cu echilibrele energetice, cu împărtăşirea energiei cu toţi oamenii. Când Atlantisul şi-a început declinul, el a fost unul dintre primii care a pus mâna pe arme, care a luat armele ca să lupte. Şi, ceea ce a văzut pe câmpul de luptă… ceea ce a văzut că se întâmplă cu proprii lui luptători… ceea ce a văzut că se întâmplă cu familia lui şi cu cei iubiţi… i-au pricinuit o furie adâncă… i-au cauzat răni interioare adânci. Şi, el a jurat că se va întoarce, a jurat că se va reîntoarce ca luptător şi-i va anihila pe fiecare dintre cei care l-au rănit pe el sau familia lui. Şi, acest jurământ a rămas legat de el.

          Şi el s-a întors… într-adevăr el a făcut asta, s-a întors pe pământurile cunoscute sub numele de India. Dar, el era războinic. Şi, el s-a răzbunat. Dar, asta nu i-a adus lui liniştea adevărată. Nu i-a adus lui adevărata integrare. Lui i-a trebuit mult, mult timp ca să depăşească aceste cicatrici ale Atlantisului. Deci, el se întoarce acum în acest moment foarte important al istoriei voastre pentru a vă ajuta şi pe voi să treceţi peste ele, să vă ajute să eliberaţi energiile pe care s-ar putea să le menţineţi.

          Deci, Shaumbra, vrem să vă vorbim astăzi despre energiile pe care voi le menţineţi. Vă vom cere ca aici în acest timp pe care îl petrecem împreună să simţiţi cu adevărat ce ţineţi voi. Voi vă mândriţi că sunteţi susţinători de energii. Voi vreţi să susţineţi energii. Credeţi că este datoria voastră. Asta se întâmplă de când vă ştiţi voi. Mulţi dintre voi de aici ţineţi energii ale Atlantisului, pentru reîntoarcerea Atlantisului, într-un fel, poate pentru păstrarea Atlantisului. Voi menţineţi energiile atlantiene chiar în structura de bază a fiinţei voastre. Voi le menţineţi în corpul vostru, cu siguranţă în mintea voastră. Voi le menţineţi în câmpurile energetice care vă înconjoară. 

          Sunt câţiva aici care sunt experţi în înţelegerea câmpurilor şi a grilajelor. Vrem să vă uitaţi mai atenţi la cei cu care munciţi, şi veţi vedea cum s-au împletit în energiile pe care ei le ţin. Le veţi vedea dacă vă uitaţi dincolo de sistemul iniţial de principii, reguli, credinţe cu care lucraţi. Ele s-au deghizat acolo. Ele s-au împletit acolo, deci este dificil să le vedeţi uneori. Dar, dacă vă deschideţi pe voi înşivă, le veţi vedea.

          Unii dintre voi menţin energiile din Lemuria. Le menţineţi în speranţa că va exista un timp cândva când energia delicată se poate întoarce, când energia plină de dragoste să se întoarcă pe Pământ. Vă amintim că Lemuria a fost minunată, dar a fost de asemenea şi dificilă, trebuind să ne adaptăm la un corp fizic, trebuind să învăţăm să ne adaptăm la alte fiinţe umane. Dar, voi menţineţi această energie lemuriană. Aşteptaţi ca Lemuria să se reîntoarcă. Dragi prieteni, acest autobuz nu se opreşte aici. (râsete).

          Mulţi dintre voi menţin energii din timpurile Arthuriene… ale Regelui Arthur şi ale Camelotului şi ale lui Merlin. Le menţineţi pentru ca magia să se întoarcă din nou. Am discutat despre magie de curând în ţara Sloveniei. Am explicat exact ce este magia. Am adus energiile lui Merlin. Am discutat despre Camelot. Am vorbit cum pot fi integrate toate acestea în viaţa voastră de zi cu zi. Am discutat despre faptul că magia nu este altceva decât un sistem de credinţe pe care le faceţi să le creadă şi alţii. Şi, Cauldre zice aici că, caseta va fi disponibilă curând.

          Dragi Shaumbra, unii dintre voi menţineţi energii ale ceea ce aţi putea numi americanilor nativi, ale indienilor. Voi ţineţi energiile acestui grup mistic, ale acestui grup de oameni orientaţi către Gaia, care au înţeles pământul, care au înţeles cerul. Şi, voi menţineţi energiile pentru ei.

          Shaumbra, unii dintre voi menţineţi energiile pentru locul vostru de muncă. Da, voi sunteţi susţinători de energii. Oh, voi mergeţi acolo… credeţi că sunteţi un contabil… credeţi că sunteţi poate un lucrător de linie. Dar, ştiţi – întotdeauna aţi ştiut – că sunteţi un menţinător de energie pentru companie, pentru acest grup de oameni. Uneori vă displace. Uneori gândiţi, “Numai dacă ar şti că sunt un susţinător de energii aici (râsetele audienţei), nu m-ar trata aşa.” Vreţi să daţi buzna în biroul şefului vostru şi să-i spuneţi “Dar eu menţin energia aici (mai multe râsete). Acest loc s-ar destrăma fără mine.” Şi, probabil aveţi dreptate. Dar, nu credem că şeful vostru ar înţelege.

          Unii dintre voi menţin energiile abuzului şi ale femeilor maltratate, ale femeilor cărora le-a fost violată energia lui Isis din interiorul lor. Voi le ajutaţi să ţină această energie, să-şi menţină spaţiul lor şi echilibrul. Aceasta este o muncă minunată. Voi le ajutaţi să nu cadă într-un abis adânc, adânc… şi voi ştiţi asta. Voi le ajutaţi să nu treacă de marginea prăpastiei. Voi menţineţi aceste energii pentru că voi aţi fost violaţi. Energia Isis a voastră a fost adânc rănită. Voi aţi fost capabili să treceţi peste mare parte din asta. Şi, acum voi deveniţi un susţinător de energii pentru energia feminină care a fost abuzată şi rănită şi rău tratată.

          Sunt unii dintre voi care ascultă aici chiar acum care sunt susţinători grozavi ai energiei vechi egiptene. Voi o ştiţi; o simţiţi. Rezonează în interiorul vostru atunci când vedeţi ceva venit de pe vechile pământuri, din vechea cultură, o cultură frumoasă. Vă face să plângeţi. Aţi menţinut această energie, aşteptând timpul potrivit, aşteptând să se reîntoarcă poate, aşteptând să intre în viaţa voastră într-un mod sau altul.

          Unii dintre voi sunt susţinători ai energiei Gaiei. Într-adevăr, voi ţineţi energia pentru Pământ. Oh, voi vă amintiţi, nu-i aşa, timpurile din Atlantis când am cam uitat să menţinem energia Gaiei. Şi, ea ne-a cam amintit de asta. Deci, voi menţineţi o energie pentru Pământ, menţinând un echilibru, asigurându-vă că Gaia este iubită şi onorată şi respectată, asigurându-vă că pământurile şi apele şi cerul sunt ţinute cât mai pure şi curate posibil, şi voi menţineţi energia pentru asta.

          Unii dintre voi de aici menţin energia vibraţiilor muzicale, nu-i aşa? Voi menţineţi această energie – nu numai pentru voi înşivă – dar pentru ceilalţi care pătrund în asta… care creează prin această energie muzicală… pentru că voi ştiţi că asta are capacităţi de vindecare… are capacitatea de a spune poveşti… are capacităţi de a face dragoste. Deci, voi menţineţi o energie pentru muzică.

          Unii dintre voi menţin aici o energie pentru vindecare, alţii pentru dragoste. Aşa mulţi dintre voi de aici menţin energiile pentru familiile voastre., nu-i aşa, pentru fii şi fiicele voastre şi pentru soţii voştri, pentru părinţii voştri care sunt aici sau care deja au plecat. Le menţineţi energia pentru că voi credeţi că acum ei nu o pot face singuri, pentru că voi sunteţi atât de iubitori şi de plini de dăruire.

          Voi sunteţi atât de plini de dăruire. ”Dragă Spirit, eu voi servi în orice mod”, spuneţi voi în timp ce menţineţi energia celor din jurul vostru. Voi menţineţi energia lor când sunt bolnavi. Le ţineţi energia atunci când au nevoie de o porţie suplimentară de iubire şi de susţinere. Oh, da, vedem clar asta în voi. Voi menţineţi energia familiei voastre, nu-i aşa?

          Unii dintre voi menţin energiile pentru anumite ţări. Mulţi dintre voi care ascultă chiar acum, chiar acum, susţin energia pentru Israel – ştiu asta pentru că stau chiar cu voi – nu-i aşa? Vă întrebaţi, “Ce urmează să se întâmple în continuare?” Da, cu Yasser afară din cale, ce urmează să se întâmple? Voi menţineţi energia voastră, şi el şi-o va menţine pe a lui până în mormânt. Şi, voi ştiţi asta, şi în legătură cu asta este şi dezbaterea chiar acum. Ei îl vor, şi el vrea să-şi menţină energia în pământ. Voi ştiţi, voi faceţi asta. Voi muriţi, şi apoi vă menţineţi energia în pământ, o parte din ea. O parte din voi vine pe partea noastră; o parte din voi stă acolo, menţinând o energie pentru ceva în care credeţi, menţinând o energie pentru ceva ce iubiţi şi de care vă pasă.

          Shaumbra, în această zi… susţinători de energie, în această zi… TOŢI SUNTEŢI DAŢI AFARĂ, CONCEDIAŢI ! (multe râsete în audienţă şi aplauze). Nu, noi nu am avut nimic de-a face cu acest program. Dar, astăzi toţi sunteţi concediaţi. Astăzi este timpul să daţi drumul la asta. Noi vrem să vă opriţi să mai fiţi susţinători de energie pentru a putea fi Mişcători de Energie... mult mai bine, mult mai bine.

          Da, susţinătorii de energie sunt necesari şi ceruţi. Şi, există un întreg grup care aşteaptă, gata să vină şi să vă preia munca. Poate, că nu ştiu asta în mod conştient. Poate, ei doar simt o excitare şi o pasiune. Ceva nou vine la ei. Da, ei pot menţine energia. Ei pot menţine un echilibru. Ei aşteaptă să vină. Ei aşteptă ca voi să daţi drumul. Ei aşteptă ca voi să eliberaţi Vechile Energii pe care tot le-aţi cărat cu voi, ca pe nişte pietre în buzunarul vostru. Ei v-au aşteptat pe voi să treceţi mai departe.

          Deci, care este diferenţa între un Mişcător de Energie şi un susţinător de energie? O groază… o groază! Şi, necesită ceva schimbări în viaţa voastră. Motivul pentru care l-am adus pe Kuthumi luna trecută a fost ca să vă pregătească pentru schimbări, pentru mai multe schimbări.

          Deci, Shaumbra, un Mişcător de Energie este cineva care incorporează pe deplin… acceptă fără frică energia în fiinţa lui… fără s-o mai ţină în afara lui… fără să mai aibă bariere… ci aducând-o şi apoi permiţându-i să se mute mai departe. Un Mişcător de Energie este cineva care permite energiilor să pătrundă în realitatea lui, nu numai în corpul fizic, dar în întreaga voastră conştiinţă, şi apoi, într-un fel, aţi putea spune că – cuvintele sunt dificile aici – dar că îi daţi o binecuvântare.

          Voi binecuvântaţi energia incorporată. Voi o pictaţi cu pensula voastră divină. O sărutaţi cu buzele voastre divine. Îi adăugaţi un crâmpei de Energie Nouă. Şi, apoi o lăsaţi să curgă afară din nou ca un potenţial pentru oricine şi orice care vrea să-l folosească.

          Aşa funcţionează energia. Aşa se mişcă energia. Are nevoie să fie incorporată pe deplin de un participant la divinitate. Îi permiteţi să vină în fiinţa voastră. O lăsaţi să curgă înapoi afară. Aşa se manifestă şi se realizează în această a treia dimensiune pe acest Pământ acum Noua Energie şi divinitatea.

          Chiar acum, Shaumbra, nu există un grup de Mişcători de Energie acolo. Sunt schimbători de energie din perspectiva Vechii Energii. Ei doar mută ceva energii înainte şi înapoi. S-ar putea să-i recunoaşteţi pe unii dintre ei. S-ar putea să fiţi conştienţi de unii dintre ei. Dar, noi discutăm aici de Mişcători de Energie. Mişcătorul de Energie este cineva care incorporează pe deplin şi care participă pe deplin, binecuvântează pe deplin tot ce vine înspre el, şi în el, şi prin el. Şi, când o face, el adaugă această binecuvântare a Noii Energii şi a divinităţii. Nu numai mişcă o cantitate de energie înainte şi înapoi. Este vorba de a binecuvânta o energie. Aceasta permite aducerea tuturor aspectelor acestui lucru pe care noi îl numim Noua Energie, noua dinamică, noua perspectivă interioară.

          Deci, Shaumbra, venim astăzi la voi, cerându-vă să acceptaţi o nouă poziţie. De asemenea vă cerem să vă uitaţi la această metaforă. Uneori când sunteţi daţi afară la propriu dintr-o slujbă, sau când lucrurile se schimbă în viaţa voastră, voi intraţi în panică. Vă întrebaţi ce aţi făcut greşit. Vă întrebaţi ce să faceţi în continuare. Voi doar, la un anumit nivel al vostru înşivă, eliberaţi ceva Vechi pentru a permite ceva mai măreţ şi nou şi mai de ajutor să pătrundă în viaţa voastră. Uneori vă frământaţi atunci când lucrurile nu se rezolvă aşa cum vreţi voi. Uneori vă frământaţi când trebuie să eliberaţi lucruri din viaţa voastră. Toate reprezintă un mod de a face loc Noului.

          Un susţinător de energie efectiv ajută la menţinerea unui echilibru energetic delicat şi minunat şi frumos. Într-adevăr, nu am putea să uităm pur şi simplu de timpurile atlantiene sau să le ignorăm. Într-adevăr, nu am vrut să uităm de energii pur şi simplu poate pentru cei dintre voi care menţineţi energiile african-americane sau africane, pe măsură ce vă mutaţi în alte părţi ale lumii. Nu am vrut ca voi, lumea, să uitaţi de acest element important.

          Susţinătorii de energii au fost foarte importanţi în a aduce totul înainte, în a muta totul împreună. A fost o slujbă minunată. Şi, voi sunteţi foarte onoraţi pentru serviciul vostru. Voi aţi îndurat multe. Unii dintre voi aţi trecut prin mari, mari suferinţe şi provocări în viaţa voastră pentru a proteja energiile pe care le menţineaţi.

          Unii dintre voi aţi menţinut energii fără să fie nevoie. Aţi încercat să o faceţi pentru familiile voastre sau prietenii voştri sau pentru cei iubiţi, în parte pentru că aţi crezut că ei nu pot să o facă, în parte pentru că voi i-aţi iubit atât de mult încât aţi vrut să le luaţi o parte din povara lor. Dar, ştiţi acum că nu puteţi să faceţi asta. Fiecare suflet, fiecare fiinţă, trebuie să şi-o accepte pe a ei. Trebuie să şi-o accepte pe a ei. Nu puteţi să le căraţi poverile pe umerii voştri. În final nu-i ajută, nu-i serveşte.

          Deci, Shaumbra, ştiţi despre ce vorbesc eu aici. Noi discutăm despre asta de ceva timp, vorbim despre cum ar fi să eliberaţi Energiile Vechi pe care le menţineţi. Staţi un moment aici şi simţiţi şi gândiţi-vă la energiile pe care voi le menţineţi… pe care le căraţi în fiinţa voastră… întrebându-vă de ce genunchii voştri vă dor uneori… întrebându-vă de ce vă doare corpul… întrebându-vă poate de ce vă simţiţi confuzi… de ce vă este dificil să vă găsiţi propria identitate, propria fiinţă. Shaumbra, aţi cărat atât de multe alte energii, menţinându-le. De aceea a fost dificil să vă descoperiţi propriul eu.

          Staţi un moment aici şi simţiţi aceste energii din vieţile trecute. Unii dintre voi aţi fost efectiv soldaţi în vieţile trecute, marinari. Voi încă căraţi energia trupei voastre… sau companiei voastre… sau ale vasului vostru, nu-i aşa… nevrând să fie uitată… nevrând să se piardă… vrând să facă parte din ecuaţia energetică a conştiinţei contemporane… deci căraţi asta cu voi.

          Oh, Shaumbra, una dintre cele mai mari, una dintre cele mai mari cruci pe care toţi dintre voi o purtaţi este crucea lui Yeshua… menţinând energia lui Yeshua… şi timpurile de acum 2000 de ani… ţinându-le strâns… şi ţinându-le în suferinţă… ţinându-le cu aşa jurăminte… jurăminte pe care le-aţi făcut că nu veţi lăsa niciodată să fie pierdute. Ei bine, Shaumbra, nu este pierdută. Este foarte prezentă pe Pământ acum. Puteţi s-o vedeţi peste tot. Este construită în biserici peste tot în lume… energia voastră. Munca lui Yeshua şi munca voastră în a aduce sămânţa divină pe Pământ nu este pierdută; nu a dispărut.

          Puteţi să eliberaţi asta acum. Puteţi să daţi drumul. Aşa mulţi dintre voi aţi fost foarte implicaţi în crearea Bisericii Catolice timpurii, a bisericilor Christice timpurii. Şi, voi aţi ţinut energia. Chiar şi în această viaţă aţi simţit atât resentimente vis-a-vis de biserici, cât şi afinitate şi dragoste pentru biserici. Nu aţi fost siguri care sentiment este mai puternic pentru că voi încă menţineţi energia dar dezamăgiţi poate de cum au evoluat lucrurile. Aţi sperat la o reînnoire a bisericilor, de aceea aţi continuat să menţineţi această energie. Este timpul să-i daţi drumul. Sunt alţii. Oh, poate că nu vor face o treabă la fel de bună ca a voastră (râsete), dar vor fi mult mai mulţi care o vor face. Poate, va fi nevoie de o duzină să facă ce făceaţi voi singuri (mai multe râsete). Dar, dragi Shaumbra, voi aţi pus bazele energiei. Voi aţi creat fişa postului. Voi aţi fost cei care aţi îngrijit această energie. Şi, acum este timpul să-i daţi drumul, să o predaţi.

          Ei vor să vină. Ei vor cu adevărat să o facă. Ei se grăbesc să o facă. Ei se întreabă. Ei sunt oamenii pe care îi vedeţi tot întrebându-se fără un scop anume, întrebându-se ce să facă în viaţa lor, întrebându-se ce urmează. Ei aşteaptă ca voi să predaţi aceste energii.

          Acum, ştim că urmează să vă simţiţi vinovaţi (mai multe râsete). Ştim că veţi gândi că veţi face un deserviciu. Voi veţi gândi că, da, într-adevăr, voi veţi elibera, că veţi da drumul acestei responsabilităţi majore, şi când o veţi face, poate că lumea s-ar putea să nu se mai descurce (mai multe râsete). Shaumbra, destulă muncă şi destulă pregătire s-a făcut în legătură cu asta astfel încât în această predare de energie lumea să nu se descurce. Când veţi preda această responsabilitate, vor fi alţii care au învăţat şi au exersat cum să preia asta.

          Adevărata întrebare ar trebui să fie acum, “Ce fac eu ca Mişcător de Energie? Încotro mă îndrept în continuare? Ce fac în continuare?” Vom discuta despre asta la următoarea noastră întâlnire a Shaumbra. Vă cerem să folosiţi această ocazie ca să vă spuneţi acum vouă înşivă, “Este ok să nu mai menţin energia.” Asta nu înseamnă că nu veţi putea niciodată să o vizitaţi. Nu înseamnă că nu veţi putea să o simţiţi şi să o aduceţi când veţi dori. Pur şi simplu înseamnă că nu mai trebuie să-i căraţi povara.

          Voi mergeţi către lucruri noi şi diferite. Dacă vă este dor de acea energie – dacă vă este dor de energia acelei Rusii Vechi, de exemplu – oh, întotdeauna va fi acolo pentru voi ca să vă întoarceţi şi s-o vizitaţi. Dacă vă este dor de energiile pe care le menţineaţi pentru familiile voastre, puteţi întotdeauna să vă întoarceţi şi să simţiţi asta din nou. Doar înseamnă că acum sunteţi liberi. Înseamnă pur şi simplu că acum puteţi să vă deschideţi pe voi înşivă pentru a fi un mişcător adevărat, un mişcător adevărat.

          Unii dintre voi s-ar putea să vă simţiţi un pic goliţi din cauza aceasta în aceste zile care vor urma. Şi, asta este în regulă. Simţiţi cum este să vă simţiţi a fi goliţi. Simţiţi cum era să menţineţi energia. Permiteţi-i imaginaţiei să vină şi să simtă cum era să menţineţi toată acea energie pentru alte lucruri.

          Unii dintre voi s-ar putea să se simtă un pic egoişti. S-ar putea să vă simţiţi că trebuie să vă păstraţi influenţa. S-ar putea să simţiţi că trebuie să aveţi partea voastră. Dar, dragi prieteni, încotro ne îndreptăm noi, veţi avea mult mai mult decât partea voastră. Vor fi lucruri de făcut. Veţi servi umanitatea şi Spiritul într-un mod cu totul Nou.

          Când sunteţi gata – indiferent când veţi fi gata – daţi-vă permisiunea. Daţi-vă permisiunea să eliberaţi acele energii pe care le-aţi menţinut. Faceţi o recapitulare în propriul vostru suflet a ce aţi menţinut. Iubiţi asta. Iubiţi asta. Niciodată nu aţi fost obligaţi să o faceţi. Voi aţi ales să o faceţi. Şi, apoi daţi-i drumul. Daţi-o mai departe. Predaţi ştafeta, Shaumbra. Predaţi ştafeta.

          Sunt alţii care aşteaptă. Acolo unde mergeţi în continuare, Mişcători de Energie, sunt aceste entităţi – Ohamah, Kuthumi, Saint Germain, şi eu, şi toţi ceilalţi – noi vom fi acolo cu voi. Vom face nişte experimentări adevărate. Aduceţi-vă aminte că voi niciodată nu sunteţi singuri.

          Şi aşa este !


Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

© Copyright 2003 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved