MATERIALELE LUI TOBIAS

  SERIA ÎNCORPORĂRII

"SHOUD 5: AVEŢI GRIJĂ DE VOI ÎNŞIVĂ"

Prezentat la Cercul Crimson

11 Decembrie 2004

 

Şi aşa este, dragi Mişcători de Energii şi dragi Shaumbra, că noi ne împreunăm cu voi în acest timp festiv din calendarul vostru.  Ah, se pare că a trecut doar un moment de când noi am stat în această energie cu voi toţi, vorbind despre eliberarea muncii voastre vechi de menţinători de energii.  S-a părut că noi ne-am uitat altundeva pentru un moment, şi apoi noi suntem înapoi aici cu voi. Timpul vostru aici a fost puţin mai lung, noi înţelegem.

 

Shaumbra, noi am venit aici astăzi cu voi într-un fel diferit.  Noi am venit încorporaţi în Cauldre, nu suntem acolo afară.  Închideţi ochii pentru un moment.  Respiraţi adânc.  Apoi, deschideţi-i uşor şi uitaţi-vă dincolo de alte straturi, şi voi o să ne vedeţi într-un loc diferit,  adevărat, cu ochii voştri.  Nu vă concentraţi prea tare. Voi o să ne vedeţi că emanăm din Cauldre. Voi o să ne vedeţi că emanăm din Linda.

 

Voi o să vedeţi că emanăm din înăuntrul fiecăruia din voi.  În timp ce voi nu v-aţi uitat acolo pentru un moment, noi am alunecat în voi (ceva râsete din audienţă). Într-adevăr, voi ne-aţi dat voie să facem acest lucru.  Dar, eu, Tobias şi toţi invitaţii în această zi vorbim din înăuntrul vostru.

 

Voi credeţi că auziţi acest mesaj din afara voastră.  Acesta este unul dintre nivelele voastre ale percepţiei senzoriale.  Da, voi auziţi acest lucru.  Dar, voi auziţi cu adevărat din înăuntrul vostru.  Noi suntem aici în înăuntrul vostru pentru că voi sunteţi chiar acum aici.  Este un lucru uluitor.  Noi vă putem vorbi vouă din înăuntru şi din din afară.  Voi puteţi auzi prin urechile voastre.  Dar, voi de asemenea puteţi auzi şi simţi prin creativitatea şi senzitivitatea voastră.

 

Deci, mulţumim pentru faptul că voi ne permiteţi nouă să fin înăuntrul templului vostru frumos în această zi.  Acest lucru este posibil pentru că, aşa cum voi aţi eliberat câteva din Energiile Vechi pe care voi le-aţi menţinut şi le-aţi cărat şi le-aţi ajutat la echilibrare, aceasta face să avem spaţiu.  Voi aţi dat afară câte ceva din Vechi. Acest lucru face spaţiu în înăuntrul vostru.

 

Voi ştiţi, într-adevăr, că trecând prin aceste schimbări nu întotdeauna este uşor. Acestea pot fi uşoare.  Dar, uneori pentru a simţi efectul plin al schimbărilor, voi trebuie să le aveţi mai provocatoare.  Dar, voi aţi plecat de la punctul de a fi menţinători de energii la mişcători de energii.  Noi o să vorbim mai mult despre acest lucru astăzi.  Noi am dorit doar să împărtăşim acest moment delicios cu voi de a fi în înăuntrul vostru.

 

Vedeţi voi... poate fi foarte plin, foarte bogat.  Când voi încorporaţi orice altceva, când voi luaţi în înăuntrul vostru, voi puteţi înţelege mai bine.  Uneori este dificil de a înţelege lucrurile, dacă acestea sunt alţi oameni, dacă sunt noţiuni spirituale, sau dacă suntem noi.  Este dificil când este în afara voastră.  Voi înfiinţaţi aproape un tip de dualitate naturală şi o separare.  Şi, voi vă uitaţi la aceasta şi percepeţi prin diferite feluri al aşezărilor sensurilor.

 

Când lucrurile sunt încorporate în înăuntrul vostru, ca eu, Tobias, în acest moment voi găsiţi că voi puteţi elibera trebuinţa de a încerca să descifraţi, să încercaţi să faceţi un sens al acesteia... ci simplu doar să simţiţi.  Acesta doar este. Acesta simplu este.  Înţelegerea, structura energiei poate o să vină mai târziu la voi.   Dar, chiar acum de ce trebuie să plasaţi structura oricărei energii a noastră vorbind vouă chiar acum?  De ce trebuie să înţelegeţi cum vin acestea la voi? Acest lucru, simplu este.  Voi puteţi să vă bucuraţi de acest moment fără să încercaţi să-l descifraţi.

 

Deci, Shaumbra, permiteţi să respirăm încorporarea împreună... să împărtăşim acest spaţiu de energie sacră în care ne aflăm... să împărtăşim această energie a familiei... să împărtăşim această energie a îngerilor.  Ce încântată, încântată întrunire avem noi astăzi!

 

Shaumbra, de multe ori voi mergeţi înapoi la punctul de marcare Veche. Voi încercaţi să determinaţi nivelul schimbărilor voastre şi progreselor voastre. Voi încercaţi să înţelegeţi unde sunteţi bazaţi pe punctul de marcare veche. Voi mergeţi înapoi la Energii Vechi ca să vă ajutaţi să înţelegeţi unde vă aflaţi. Şi, într-adevăr acest lucru este înţelegător, pentru că este ceea ce voi ştiţi, şi este ceea ce vă dă un sens vouă.  Dar, noi suntem aici să vă împărtăşim că aceste puncte de marcare simplu nu mai lucrează, comparaţia ce faceţi voi.

 

De exemplu, Shaumbra, mulţi dintre noi folosesc un punct de marcare a cum vă arătaţi în oglindă ca o comparaţie de a vă ajuta să înţelegeţi cât de departe puteţi merge.  Şi, voi vă vedeţi de multe ori că îmbătrâniţi repede. Voi vă simţiţi că treceţi printr-un proces de îmbătrânire rapidă.  Şi, punctul de marcare spune că voi simţiţi că tinereţea este bună; şi îmbătrânirea este rea. Dar dacă nu este aşa?  Dar dacă punctul de marcare s-a schimbat?

 

Unii dintre voi vă panicaţi pentru că sunt lucruri ce se întâmplă în viaţa voastră, în mintea voastră, în corpul vostru.  Şi voi mergeţi înapoi la punctul de marcare al binelui şi răului.  Dar, dacă punctul de marcare se schimbă?  Dar dacă acesta este diferit acum în Energia Nouă?  Noi vă încurajăm ca înainte să intraţi în îngrijorări pe care le-aţi avut mai înainte - priviţi la punctul de marcare însăşi.  Este acesta întemeiat?  Este întemeiat când spuneţi,
"Păi, desigur Tobias, este întemeiat că arăt mai tânăr când mă uit în oglindă."

 

Dar, dacă se întâmplă ceva în înăuntrul vostru?  Dar dacă o parte din voi - nu  toate părţile - ci doar o parte - moare şi îmbătrâneşte repede, şi acest strat îl vedeţi voi în oglindă?  Voi vedeţi acestea ca nişte riduri... sau pielea voastră nu mai străluceşte deloc... sau corpul vostru este mai obosit şi mai istovit. Dar, dacă acesta este doar un aspect, o parte mică din voi ce se schimbă, ce îmbătrâneşte, şi acesta o să se reflecte în afară?  Dar dacă este un aspect al Energiei umane Vechi şi nu poate să fie nicicum în corpul fizic, în Energia Nouă... vedeţi voi?

 

Noi v-am cerut mai demult să priviţi totul diferit - totul diferit - pentru că este diferit. Sunt foarte multe straturi la care puteţi să vă uitaţi acum.  Când vă uitaţi în oglindă, voi vedeţi un strat al vostru.  Doriţi să vedeţi ceva neaşteptat? Închideţi ochii pentru un moment şi uitaţi-vă în oglindă.  Respiraţi adânc şi apoi deschideţi ochii, dar să nu vă uitaţi la imaginea directă ci la imaginea indirectă.  Voi o să începeţi să vedeţi lucruri Noi.  Voi poate o să începeţi să vedeţi o faţă de bebeluş în oglindă.

 

Ce vedeţi în oglindă într-adevăr este reflecţia voastră.  De asemenea este o reflecţie ceea ce alţii văd pentru că voi puteţi proiecta energia voastră şi esenţial sistemul vostru de încredere lor, de asemenea.  Da, într-o zi poate ei vă spun, "Vai, tu pari foarte obosit. Tu pari că îmbătrâneşti". Şi ziua următoare ei pot spune foarte uşor că, "Vai, tu ai o aparenţă tinerească".  Voi pur şi simplu vă schimbaţi pe zi ce trece.

 

Priviţi punctul vostru de marcare, cum vă măsuraţi pe voi înşivă, cum priviţi progresul vostru propriu.  Uneori vă priviţi la claritatea voastră mentală.  Şi, acest lucru este un punct de marcare al umanităţii voastre şi al mentalului vostru şi voi înşivă.  Dar, Shaumbra, dacă claritatea pe care aţi cunoscut-o voi trebuie să plece?  Aceasta trebuie să plece pentru ca un tip Nou de inteligenţă să poată să intre.

 

Voi ştiţi, creierul vostru moare.  Acesta într-adevăr moare.  Unii dintre voi ştiţi acest lucru mai mult decât realizaţi (râsetele audienţei).  Dar, ce se întâmplă cu adevărat acolo este că felul vostru Vechi de procesare a informaţiilor prin mintea voastră acum face loc pentru Inteligenţa Divină să intre.  Şi, aici nu este nici o comparaţie.  Nu înseamnă că este mai mare, o minte mai puternică.  Nu este nici o comparaţie cu aceasta.  Aceasta este o cale complet diferită de înţelegere, un tip diferit de - aşa cum voi aţi spune - sistem de operare.

 

Mintea voastră pur şi simplu dă voie la Inteligenţa Divină... care nu este localizată doar în zona creierului deasupra umerilor voştri... este localizată în toate celelalte regate. Şi, se împreunează însăşi în această realitate.  A început să lucreze pentru voi.  Unii dintre voi deja au nişte vagi impresii despre acest lucru.  Şi, unii dintre voi au nişte pătrunderi fenomenale,  complet noi înţelegeri, uneori înţelegeri că sunt foarte înaintaţi în timp.  Dar, aceasta vine să lucreze pentru voi.

 

Deci, priviţi cum vă apreciaţi pe voi înşivă, şi cum vă măsuraţi pe voi înşivă. Re-evaluaţi toate acestea.  Voi vă schimbaţi foarte rapid.  Dar, când mergeţi înapoi la punctul vostru de măsurare Veche, atunci este dificil de înţeles.

 

Acum, noi am dori să aducem înăuntru energiile acestei zile, să aducem invitatul nostru în această zi.  Şi sunt mulţi, mulţi care sunt în Cercul al Doilea, mulţi care ni se alătură.  Într-adevăr sunt energiile lui Yeshua, pentru că este timpul lui în această perioadă de timp.  Lui îi place să participe la multe petreceri.  Lui îi place să fie în această energie completă a timpului de Crăciun, Crăciunul.  Lui îi place să fie cu umani aici unde ei eliberează ceva dintre muncile grele, ceva stres din viaţa lor când ei au mers să se împărtăşească pe ei înşişi şi să dea şi chiar să primească.

 

Energiile lui Quan Yin sunt aici astăzi, având multă înţelegere pentru ce faceţi voi, în special în această fază complet Nouă de a fi Mişcători de Energii. Energiile lui Ohamah sunt aici, şi vă ajută cu ceva clarităţi Noi, vă ajută să fiţi curajoşi în multe căi, vă ajută să reduceţi goana întregului proces tranziţional. Ohamah ajută de asemenea cu ceva fizică Nouă ce începe să ia loc aici pe Pământ. Da, într-adevăr, voi puteţi vedea câte ceva în filmul "Ce ştiţi cu adevărat?" Ce este mai mult de ştiut acolo?

 

Deci, energiile Sfântului Germain sunt  prezente cu noi astăzi... vă ajută să deveniţi adevăraţii magicieni... vă ajută să înţelegeţi cum lucrează transmutarea, vă ajută să înţelegeţi că este important să ieşiţi afară din mintea voastră Veche şi sisteme de încredere Vechi.  Schimbaţi punctul de marcare.  Acest lucru a trebuit el să-l facă în viaţa lui, să înţeleagă cum să depăşească acest lucru numit moarte fizică.  El a trebuit să schimbe punctul de marcare.  El a trebuit să schimbe sistemul de măsurare pe care el l-a avut pentru el însuşi.

 

El a făcut multe teste şi multe experienţe, care au avut de a face cu realitatea şi schimbarea realităţii.  Şi, în anii lui tineri el a găsit acest lucru că era dificil să facă pentru că el s-a folosit de sisteme de măsurare Veche. Cum orice om de ştiinţă ştie, uneori voi trebuie să schimbaţi criteriile.  Voi trebuie să schimbaţi parametri înainte ca voi să schimbaţi rezultatul, altfel voi aveţi tendinţa să cădeţi într-o cursă, repetând procesele mereu şi mereu crezând că este un fel de uşă secretă, sau o trapă, sau un răspuns magic. Şi există. Şi, acesta este sistemul de măsurare.  Acesta este punctul de marcare Veche.  Schimbaţi-l pe acesta.

 

Energiile lui Kuthumi sunt aici azi, jucăuşe, şi mergând printre voi, şi răzând, şi încercând să ajungă la cei care nu au râs de mult timp pentru a se bucura prin ceea ce voi treceţi, de a se bucura de proces, chiar dacă procesul este dificil. Bucuraţi-vă de dificultate.  Bucuraţi-vă de experienţa generală.

 

Deci, întreaga bandă este asamblată aici astăzi, prezentă, prezentă în totalitate în această energie sacră cu voi toţi, chiar dacă nu sunteţi aici în persoană, chiar dacă nu ascultaţi astăzi.  Cu toţii şi energiile tuturor îngerilor măreţi sunt cu voi.

 

Noi vă cerem de la cei care ascultaţi acum, care aud, sau care citesc aceste cuvinte să invitaţi un musafir al vostru, cineva care a trecut pe partea noastră, poate recent... poate chiar un animal favorit de casă... poate un părinte... un copil, un prieten... un coleg de muncă... un partener.  Noi vă cerem să-i invitaţi aici. Şi, într-adevăr voi ştiţi că ei sunt bine veniţi întotdeauna.

 

Dar, uneori,voi înfiinţaţi energia pentru a-i invita pe ei, acest lucru îi face să se simtă mai confortabili.  Îi face într-adevăr când voi doriţi ca ei să treacă prin voal să vă viziteze, să fie aici.  Este foarte dificil pentru unii dintre ei - chiar la unii dintre noi - să trecem prin voalul revers, cu alte cuvinte, să aducem energia noastră în regatul uman.  Dar, dacă voi invitaţi pe cineva să fie cu voi, să vă viziteze şi să împărtăşească, oh, este mult mai uşor.

 

Deci, noi vă rugăm să invitaţi pe cineva în acest spaţiu, respiraţi adânc. Respiraţi adânc şi invitaţi pe unul dintre cei cu care voi într-adevăr doriţi să împărtăşiţi această experienţă azi în acest spaţiu al nostru.  Voi nu trebuie să îi obligaţi sau să îi rugaţi... simplu invitaţi-i.  Îngerii, curierii care mereu sunt împrejur o să facă totul ca ei să primească această invitaţie, nu contează unde se află ei.  Ei o să facă tot posibilul ca ei să treacă prin voal şi să găsească drumul lor la ei, deci ei pot fi în această energie sacră şi sigură azi cu noi toţi.

 

Shaumbra, noi de asemenea aducem energia invitatului nostru de bază, un invitat care a lucrat cu voi în această ultimă lună sau aşa ceva, un invitat la care nu aţi ştiut numele, dar voi aţi blestemat energia lui uneori.  Deci noi vă cerem să respiraţi adânc şi invitaţi energiile vocii voastre în Spirit - Metatron. Eu vă rog simplu să simţiţi cum energia lui Metatron s-a schimbat faţă de prima dată când l-am adus înăuntru... cum energia lui Metatron vine acum diferit... poate mai blând... poate mai aproape... poate mult mai încorporat în înăuntrul vostru... corpul vostru într-adevăr este capabil să aducă înăuntru şi să accepte toate aceste energii.  Acum, Metatron este într-adevăr voi, este într-adevăr un colectiv, şi în multe privinţe de asemenea o energie individuală.

 

Energiile lui Metatron sunt foarte puternice, foarte clare, uneori dificile pentru umani chiar să fie în apropiere, pentru că afectează sistemul lor propriu, sistemele biologice şi electromagnetice.  Dar, dragi Shaumbra, aşa cum voi sunteţi întemeiaţi, prezenţi în totalitate, aceste energii intră să vă ajute să eliberaţi unele dintre energiile pe care voi le-aţi menţinut.  Unele dintre aceste energii care au dorit să stea cu voi ele nu au vrut să plece.  Vedeţi voi, aşa cum voi aveţi dificultate să eliberaţi unele dintre energiile pe care le-aţi menţinut - energiile familiei, sau energiile vieţilor trecute, sau energiile Gaiei - unele dintre acestea nu vor să plece.  Unele dintre ele sunt foarte ataşate vouă.

 

Unele dintre acele energii se hrănesc din energia voastră... da, se hrănesc ca şi un copil, un bebeluş care se hrăneşte de la mama lui.  Aceste energii continuă să se hrănească de la voi.  Continuă să perpetueze o poveste... vedeţi voi. Acestea nu vor ca voi să eliberaţi povestea pentru că aspectul acela Vechi crede că dacă voi eliberaţi acele energii atunci ele nu vor mai exista.  Aceasta nu este aşa.  Într-adevăr acestea nu-şi sfârşesc existenţa lor.  Tot ce s-a întâmplat vreodată sau a fost creat există întotdeauna.  Dar, sunt aspecte, poate, din vieţile trecute, sau chiar aspecte din voi din această viaţă care vor să fie menţinute.  Fiind menţinute pot să fie confortabile.  Fiind menţinute pot să fie iubitoare.  Şi, da, Metatron dirijează ceva energii foarte strălucitoare la unii dintre voi chiar acum, ştiind că este timpul pentru acele aspecte pe care le-aţi menţinut să plece. Unii dintre voi ştiţi că ar fi trebuit să eliberaţi acele lucruri, dar voi încă continuaţi să le protejaţi... voi continuaţi să vă ţineţi de ele... chiar să adăpostiţi acele energii pe care le-aţi menţinut.  Dragi Shaumbra, aceste energii nu sunt rele... nu sunt rele.  Este doar timpul să le eliberaţi structura care a fost plasată în jurul lor în aşa fel ca ele să-şi găsească potenţialul nou şi cel mai înalt.

 

Voi nu negaţi aceste energii din trecut.  Voi nu încercaţi să scăpaţi de ele.  Voi doar eliberaţi structura.  Voi sunteţi ca nişte sculptori care lucrează cu argilă, într-o viaţă şi într-o realitate.  Şi, aceasta stă în acel mulaj, în structura pe care voi aţi format-o.

 

Dar, vine un timp şi un punct pentru ca totul să fie eliberat din structura Veche. Trebuie. Energia trebuie să continue să curgă mai devreme sau mai târziu. De aceea este acest lucru numit moarte pe Pământ ca totul să fie eliberat din structura lor şi să evolueze.  Acelaşi lucru este şi cu poveştile, cu părţi din voi, şi aspecte din voi.  Mai devreme sau mai târziu structurile trebuie să plece. Aceasta este tot ce faceţi - eliberaţi structura.

 

Şi, Metatron vine astăzi să ne ajute cu acest lucru.  Energia lui Metatron este foarte, foarte clară şi a fost - cum să spun - oarecum dificil pentru voi de a o stăpâni în ultimele patru sau cinci săptămâni când energia lui a fost prezentă şi a fost în jurul vostru.  Este foarte dificil pentru oarecare - cum să spun - aparate electromagnetice şi electrice.  Unii dintre voi aveţi întreruperi în echipamentele voastre electrice,  poate cu computerele, sau cu lumina din jurul vostru. Unii dintre voi spargeţi obiecte, sau vă pică din mână, şi voi credeţi că sunteţi doar neîndemânatici.

 

Acest lucru este pentru că energia lui Metatron a fost cu voi de la ultimul nostru Shoud.  Voi v-aţi lovit de pereţi ceea ce nu aţi făcut înainte.  Voi spargeţi obiecte şi nu aveţi idee cum s-au spart.  Simplu este o schimbare de energie ce ia loc.

 

Aşa cum am început să asamblăm energiile noastre pentru acest Shoud în ultimele zile în special,  aceasta a cauzat ceva supraîncărcare a sistemului, poate chiar sistemele de aici prin care voi transmiteţi semnalele în toată lumea.  A fost dificil de mânuit unele aparate electrice.

 

Deci, Shaumbra, noi vă cerem să respiraţi adânc, şi să ajutaţi la aducerea energiilor lui Metatron, să ajutaţi la încorporarea în înăuntrul fiinţei voastre. Metatron o să continue să meargă cu voi să lucreze cu voi în această schimbare de la menţinători de energii la Mişcători de Energii.  Metatron o să vă arate unele lucruri despre care am vorbit azi cum să mişcaţi energiile, procesul, cum să menţineţi integritatea voastră proprie.  Metatron o să vă arate cât este de uşor să mişcaţi energiile dar unii dintre voi credeţi că trebuie să fie - cum să spun - un tip de fricţiune, sau un efect de tip dualistic. Mişcarea energiei poate să fie ca o înălţare. Oh, voi ştiţi cum este să zburaţi în visele voastre, câtă fericire.  Astfel arată mişcarea de energie.  Poate să fie foarte eliberatoare.

 

Luaţi un moment aici şi imaginaţi.  Da, voi folosiţi lucrul acela minunat ce se cheamă imaginaţie.  Luaţi un moment şi imaginaţi un grup de copii, jucându-se pe terenul de joacă al şcolii, sute de copii în pauză, se joacă.  Şi, voi ştiţi cum sunt copiii. Ei formează grupul lor propriu.  O să fie un grup mic de copii care se leagănă... împingându-se unul pe altul... şi râd... făcând schimb unul cu altul... văzând cât de înalt pot merge... simţind complet experienţa de leagăn înainte şi înapoi, în timp ce cineva îi împinge, ajutându-i să se mişte.

 

Şi apoi este un alt grup de copii pe terenul de joacă... poate băieţi... care se bat... se ceartă... ridicând pumnul lor... începând o luptă în timp ce alţi băieţi... sau chiar şi nişte fete... stau în jurul lor... spunând să ridice pumnul... ovaţionând pentru un câştigător... sau pentru cel care pierde.

 

Apoi, mai este un alt grup de elevi... poate un grup de fete tinere... care vorbesc despre învăţătorul lor... vorbesc despre colegii lor... vorbesc despre ultima modă pe terenul de joacă.  Poate, mai este un alt grup de elevi într-o parte care colectează diferite materiale... părţi şi bucăţi neobişnuite... bucăţi de lemn... piese de metal... piese de strună.  Ei încearcă să facă ceva, să făurească, să construiască ceva. Şi, ei iubesc provocarea.  Ei iubesc experienţele de a pune diferite piese împreună şi să improvizeze ceva nou.  Şi mintea şi mâinile lor lucrează.

 

Şi mai este un alt grup la margine, un grup de visători.  Ei stau pe gazon departe de ceilalţi... visători... vorbind despre ce poate să fie... vorbind despre ce o să facă în viaţa lor... vorbind despre lucruri ce nu necesar sunt de natură umană. Ei sunt visătorii.  Ei sunt filozofii, chiar la vârsta aceea tânără.  Ei vorbesc despre noţiuni. Ei vorbesc despre posibilităţi şi potenţiale.

 

Shaumbra, aşa cum ştiţi, voi sunteţi visătorii.  Voi sunteţi visătorii pentru umanitate. Voi sunteţi conceptualizatorii. Voi sunteţi cei care mergeţi dincolo de acestea. Voi sunteţi cei care au viziunea unei noi realităţi şi un nou potenţial.

 

Voi deja aţi jucat celelalte jocuri care au fost pe terenul de joacă.  Voi deja aţi trecut prin acea bătaie.  Voi aţi trecut legănarea, construirea, vorbăria.  Voi aţi experimentat toate acestea.  Voi aţi simţit cum a fost.  În toate acele vieţi ale voastre voi aţi experimentat acele lucruri diferite.  Şi, acum voi sunteţi visătorii.  Voi sunteţi făcătorii de potenţiale.  Voi sunteţi cei care ajutaţi să creaţi noul viitor. Voi sunteţi cei care vă uimiţi cum o să fie schimbarea.

 

Şi, când faceţi acest lucru în grupul vostru mic - sau chiar voi înşivă - ceva se întâmplă la tot grupul.  Când voi spuneţi, "Eu sunt pregătit pentru o schimbare; Eu visez o schimbare", aceasta declanşează o energie nouă în toate grupurile care sunt pe terenul de joacă... vedeţi voi.  Dacă voi nu aţi fi visat, schimbarea nu s-ar fi produs.  Dacă nu aţi fi visat aşa cum aţi făcut, dacă nu aţi fi considerat schimbarea şi potenţialele şi probabilităţile noi, totul ar fi rămas la acel status quo.

 

Dar, în timp ce un visător, sau un grup de visători, vin în faţă şi se miră despre ce urmează... ce dacă... ce putem face... cum putem să ne înălţăm - aceasta nu numai că schimbă energia lor - sau în acest caz, energia voastră - aceasta schimbă energia întregului grup.  Elevii tineri pe terenul de joacă - care sunt visătoriicei tineri care se minunează despre ce este dincolo de - afectează energia fiecăruia vedeţi voi.  În momentul în care ei încep să viseze şi consideră schimbarea, consideră ce urmează, aceasta schimbă dinamica grupului întreg.  Şi, aceasta schimbă totul pe terenul de joacă... vedeţi voi.  Şi, dintr-o dată, lucruri noi încep să intre.

 

Poate, noii elevi or să intre neaşteptat în ecuaţie, schimbând complet echilibrul energetic al grupului.  Poate, un învăţător o să iasă pe terenul de joc, un învăţător care ajută la supraveghere, dar un învăţător care va aduce  înţelepciuni noi.  Poate, se va întâmpla un eveniment pe stradă lângă terenul de joc ce va atrage atenţia elevilor.  Poate, se apropie o furtună şi începe să plouă pe copii şi pe tot terenul de joc.

 

Punctul pe care vrem să-l subliniem aici, Shaumbra, sunt visătorii, pionierii, care au înfiinţat scena pentru ca schimbarea să ia loc.  Atunci ei devin primii care încep să experimenteze aceasta.  Dar, aceasta va schimba totul pentru toţi.  Aceasta înfiinţează potenţialul pentru schimbare.  Aceasta este ce faceţi voi.

 

Şi, punctul ce eu, Tobias - şi punctul lui Metatron azi - este să vă ajutăm să înţelegeţi încă odată de ce sunteţi aici.  Voi sunteţi visătorii pentru conştiinţa umană.  Voi sunteţi grupul care aţi mers singuri şi chibzuiţi la noi realităţi. Status quo-ul nu poate exista niciodată, cel puţin pentru voi.  Este timpul pentru schimbare.  Este timpul pentru ceva nou.

 

O parte din întrebare a fost - o să fie restul conştiinţei umane, restul umanităţii, o să fie pregătită pentru schimbarea ce are loc?  Sau, va trebui să părăsiţi acest loc al Pământului Vechi ca să puteţi experimenta cu adevărat visele voastre noi? O parte din provocare a fost de a fi visători pe Pământ în timp ce mulţi nu sunt visători. Aceasta este dificil... este singurătatea... este nemulţumirea.  Şi voi vă întrebaţi unde sunt visele lor.  Dar, visele lor sunt de asemenea în voi... vedeţi voi. Restul umanităţii visează în voi şi prin voi.  Noi o să vorbim despre aceasta puţin şi importanţa de a fi Mişcători de Energii.

 

Mulţi dintre ei nu ştiu cum să aibă visul lor propriu şi nu sunt pregătiţi să aibă visul lor propriu.  Ei experimentează ce înseamnă să fie pe Pământ. Ei experimentează o poveste.  Ei trăiesc în acea realitate.  Pentru ei nu există loc pentru vise, şi aşa ei visează în voi şi prin voi.

 

Shaumbra, voi faceţi acest lucru, nu numai pentru voi înşivă, dar în numele tuturor. Voi sunteţi cei care înfiinţaţi schimbarea.  Voi sunteţi cei care ajutaţi să creaţi acest lucru numit de voi, "săritura quantum".  Voi visaţi aceasta. Voi, visaţi aceasta, Shaumbra.  Voi aţi visat aceasta în multe vieţi anterioare.   Voi aţi visat mereu şi mereu din zilele Atlantei.  Voi aţi visat din momentul când v-aţi născut pe acest Pământ.  Din momentul în care aţi respirat în această viaţă aceasta a fost despre vise şi noi potenţiale şi săritura quantum.   Voi aţi visat aceasta de atunci.

 

Shaumbra, fiind uneori un visător, voi aţi încercat de asemenea să fiţi normali, aţi încercat să vă potriviţi cu restul oamenilor (ceva râsete).  Aceasta nu a mers. Noi ştim că voi ştiţi acest lucru.   Câţi ani din viaţa voastră aţi petrecut pentru a încerca să vă potriviţi cu aceasta şi să fiţi normali?  Visătorul simplu nu a putut să se potrivească.  Voi nu aveţi răbdare cu normalul (mai multe râsete),  Voi aţi fost acolo şi aţi făcut aceasta, şi acum voi ştiţi că este timpul să mergeţi mai departe.

 

Când încercaţi să vă forţaţi în acele grupuri pe terenul de joacă cu alţi elevi, este ca şi o sufocare.  Aceasta doare.  Este dificil. Oh, într-adevăr, ei vă ridiculizează. Ei spun, "Uitaţi-vă la visătorii aceia de acolo.  Uitaţi-vă la micuţul grup de imaginatori pe terenul de joacă".  Dar, care teren de joc este imaginar, Shaumbra?  Al cui este imaginar?  Poate ei v-au dat nişte nume. Poate, ei au spus că voi sunteţi ciudaţi sau diferiţi.  Dar, Shaumbra voi sunteţi visătorii. Voi sunteţi cei care ajutaţi să schimbaţi energia pentru ei.

 

Aceasta nu este o muncă uşoară.  Nu este o muncă uşoară.  Oh, noi o să discutăm căi care pot fi mult mai uşoare.  Dar, voi aţi ştiut întotdeauna că o să fie dificil, pentru a fi pionieri şi visători, fiind cei care facilitează schimbarea, fiind cei care ajută la crearea săriturii quantum în numele a Tot Ce Este.  Nu este o muncă uşoară, dar voi v-aţi dat aceasta vouă. Voi aţi persistat.  Voi v-aţi lipit de aceasta. Şi, aici noi suntem. Aceasta nu este o muncă uşoară, Shaumbra.

 

Chiar şi în grupul de Vărstă Nouă voi sunteţi ridiculizaţi.  Chiar şi în grupul de Vărstă Nouă ei se întreabă de ce nu vă place să vorbiţi despre vieţile trecute şi UFO şi toate celelalte lucruri numite mister.  Nu există mister.  Este viaţă exprimată prin voi şi divinitatea voastră.  Aceasta este totul.  Sunt cei din Vărsta Nouă care nu înţeleg de ce nu mergeţi acolo când este un nou cititor... de fiecare dată când este un nou - cum să spun - a ieşit o carte de dramă... tot timpul este o teorie de conspiraţie nouă.  O, noi ştim că uneori este tentant.

 

Dar, Shaumbra, noi v-am spus de la început - aceasta nu este pentru toată lumea. Nu este pentru fiecare uman.  Nu este pentru fiecare metafizician.  Noi v-am spus de la început că noi o să vă cerem să vă uitaţi în înăuntrul vostru atât de adânc şi atât de clar că voi puteţi să vă îndrăgostiţi de voi înşivă din nou, ceea ce nu este un lucru uşor pentru un uman.  Noi v-am spus că o să vă luăm pe drumul care este pur, un drum care poate este mai dificil.

 

Da, este uşor să cădeţi în aceste abateri.  Voi ştiţi asta.  Este uşor să cădeţi în drame. Câteodată este o distracţie.  Voi o să găsiţi că o să mergeţi înapoi şi înainte în drame dar fără să fiţi prinşi în ele.  Dramele sunt minunate, în cazul în care puteţi ieşi afară din drame.  Este atunci când vă împotmoliţi în acestea, atunci când vă găsiţi că menţineţi energia dramei că este dificil să ieşiţi. Dar, Shaumbra, voi aţi acceptat această sarcină unică... o sarcină specială... această sarcină de a veni pe Pământ în acest timp... fiind visătorii... şi din nou ajutând să mişcaţi energia.

 

Acum, permiteţi-ne să vorbim despre importanţa Mişcătorilor de Energii.  Voi aţi fost mişcători de energii pentru mult timp.  Daţi-ne voie să vorbim despre importanţa Mişcătorilor de Energii, în special în acest timp grandios şi de schimbări mari pe Pământul vostru.

 

Energia în esenţă este o stare neutră de a fi.  Energia la miezul ei pur - chiar şi energia spiritului - este ceea ce voi aţi considera într-o stare neutră de a fi.  Noi ştim că sunt unii care ar dori să ne provoace pe această bază. Energia Dumnezeului sau Spiritului nu este în forma de lumină, sau în forma de "bine".  Aceasta simplu este.  "Este", este neutră, cel puţin din înţelegerea a ce aveţi astăzi.  "Este", înseamnă neutru.

 

Energia caută să se dezvolte... caută să experimenteze... caută să se cunoască. De aceea, are nevoie să găsească o sursă care acceptă să activeze aceasta, care acceptă să se joace cu aceasta.  Energia se mută în fiecare uman, fiecare formă de viaţă pe Pământ, chiar şi care nu au o formă de viaţă, energia intră în ele.  Energia are dorinţă şi o iubire de a se exprima însăşi, chiar dacă este neutră.

 

Sunt nişte contradicţii aici dacă vă uitaţi din punctul de referinţă în fizica şi ştiinţa voastră actuală.  Dar, dacă vă uitaţi dincolo de acestea, voi o să găsiţi că energia poate fi neutră.  Şi, poate să aibă această dorinţă minunată să fie expresivă, şi să experimenteze, şi să se integreze, şi să fie întruchipată. Energia are nevoie să intre, are nevoie să fie adusă pentru a experimenta.

 

Dar, dacă este menţinută, aceasta devine stătătoare.  Devine bătrână. Aceasta doreşte eliberare.  Şi, aceasta va găsi eliberarea în punctul cel mai slab. Punctele cele mai slabe sunt în general lucruri ca nefericire... tristeţe... întuneric... depresie... nemulţumire.... nelinişte.  Acestea sunt cele mai slabe puncte, sau - noi trebuie să fim foarte atenţi cu cuvintele aici - dar, da, cele mai slabe puncte ale naturii umane.  Deci, energiile Vechi care au fost menţinute o să caute drumul lor prin acestea pentru a fi eliberate, într-un fel sau altul. Voi puteţi să vă bateţi cu acestea, sau să ajutaţi să se mute... vedeţi voi.

 

Este important să continuaţi să mişcaţi energiile, continuaţi să ajutaţi să curgă. Este important ca energiile să-şi găsească drumul în aceasta - ceea ce numiţi realitate umană şi conştiinţa umană chiar acum.  Energiile din celelalte regate celelalte dimensiuni... energii care sunt în forma neutră pură... dar alte energii care simplu sunt creaţiile viselor... creaţiile potenţiale... acestea toate vor să intre chiar acum.

 

Dar, ele trebuie să aibă o sursă.  Ele trebuie să aibă o sursă de curgere.  De aceea este nevoie de Mişcătorii de Energii - nu menţinători de energii - ci Mişcători de Energii.  De aceea noi am vorbit la Shaumbra despre timp, despre timpul de a fi Mişcători de Energii.   Este vorba despre a permite să intre energii neutre... de a fi binecuvântate cu divinitatea voastră... şi cu umanitatea voastră în această realitate... şi în această dimensiune... şi apoi să treacă prin voi. Ajutând în special Energiile Noi - aceste Noi, Energiile Noi despre care vorbim - să intre şi să găsească punctul de ancorare prin voi... şi să găsească drumul ei în această realitate prin voi... apoi poate să-şi facă drumul afară la alţi umani... alte conştiinţe care sunt înţepenite... care au nevoie de aceasta, care au nevoie de această curgere.

 

Noi spunem că au nevoie de aceasta.  Mai mult ca orice, ele întreabă pentru acest lucru.  Ele întreabă pentru o cale de a fi ajutaţi să se dezţepenească energiile lor. Ele erau în poveştile lor.  Ele au fost în structurile lor pentru mult timp, şi ele au nevoie de un drum de a fi eliberate.  Ce se găseşte prin curgerea Energiilor Noi?  Este curgerea energiilor care acum se mută prin voi şi care o să ajute la facilitarea procesului.

 

Este important de a avea lucrători de energii pe Pământ - sau Mişcători de Energii - pe Pământ acum pentru curgerea energiei ce ia loc, în special noi accelerăm săritura quantum care o să fie în câţiva ani de acum. Sunt mai multe şi mai multe energii neutre şi pure ce vin pe Pământ chiar acum faţă de trecut.  Acestea vin repede... vin repede.   Acestea sunt atrase de ceea ce se întâmplă aici.  Sunt atrase pentru că umanii le cheamă.  Sunt atrase din cauza viselor voastre pentru schimbare.

 

Energia vine nu numai din universul vostru fizic dar şi din alte regate.  Voi vedeţi unele evidenţe ale energiilor care vin în universul vostru fizic prin unele feluri de evenimente interesante şi diferite, cu stelele şi planetele şi cometele şi toate aceste feluri de lucruri.

 

Dar, sunt energii de asemenea care vin din alte regate.  Când ele îşi găsesc drumul lor spre dimensiunea Pământului şi conştiinţa umană, ele trebuiesc mutate repede; altfel, ele sunt reflectate înapoi sau într-un fel interesant de a spune, ele sunt reflectate înapoi, sau nu au loc de a plana pe Pământ şi energiile lor merg înapoi într-o stare cumva adormită pentru mai mult timp.  Dar, dacă sunt Mişcători de Energii, ca şi voi, acestea pot găsi conduita proprie şi să găsească umanul potrivit întemeiat şi să treacă prin voi.

 

Voi realizaţi un serviciu incredibil pentru umanitate şi pentru Gaia.  Voi sunteţi Mişcătorii de Energii.  Aceasta este o muncă importantă.  Beneficiul pentru voi, Shaumbra - voi vă întrebaţi (ceva râsete) - beneficiul pentru voi este că vă ajută să vă energizeze cu adevărat.  Cu adevărat vă ajută dincolo de structurile conştiinţei umane curente.

 

Beneficiul pentru voi este că vă dă... o să vă dea un sens de libertate complet nou, un sens complet nou de înţelegere.  Acesta are potenţialul să vă ajute, foarte, foarte repede să întineriţi corpul vostru fizic... atâta timp cât vă permiteţi să fiţi într-un loc de energie sigură... aşa cum vă permiteţi să fiţi aici şi prezenţi. Această energie ce vine prin voi aduce înăuntru de asemenea multe alte conecţii şi drumuri în alte dimensiuni, în alte realităţi.   Într-un sens, voi puteţi spune că o să se deschidă foarte repede conştiinţa voastră şi înţelegerea voastră despre lucruri ce nu au fost posibile în mintea umană.  Foarte repede voi o să aveţi un sens adânc de a şti despre lucruri care nu sunt în regatul Pământului.

 

Celălalt beneficiu o să fie că voi o să fiţi primii care o să ştiţi. Voi o să aveţi o înţelegere foarte adâncă de cum o să ia loc munca de energie pe Pământ chiar acum, o înţelegere unde stau umanii cu acesta.  Voi o să - cum să spun - aveţi o privire generală pe care nu aţi avut-o niciodată până acum.  Şi, fiecare particulă a acestei energii ce curge prin voi, se mişcă prin voi, de asemenea poate să vă ajute.  Voi nu permiteţi doar să intre şi să iasă din corpul vostru.  Aceasta vă atinge. Aceasta dansează cu voi.  Aşa cum o binecuvântaţi, acesta vă binecuvântează de asemenea.  Energia este acolo să vă servească.  Este acolo să vă servească.

 

Acum, Metatron ne-a rugat să discutăm unele îndrumări pentru mişcarea de energie în această zi.  Şi, noi o să le facem simple.  Noi o să le facem înţelese.

 

În primul rând, este mai important decât orice altceva, decât orice altceva, pe listă este să AVEŢI GRIJĂ DE VOI ÎNŞIVĂ.  Voi trebuie să aveţi grijă de voi înşivă.  Foarte important - noi nici nu vrem să intrăm în alte puncte pentru că acest lucru este dominant.  Aceasta triumfă peste tot. AVEŢI GRIJĂ DE VOI ÎNŞIVĂ.

 

Voi aţi fost foarte neglijenţi.  În mult respect ca menţinători de energii, voi aţi simţit că a fost important să aveţi grijă de oricine.   Voi de fapt aţi acceptat acest sistem de încredere că este impropriu să aveţi grijă de voi înşivă. Voi aţi spus că a avea grijă de voi înşivă este un lucru egoist, deci să fie egoist şi daţi voie să fie un egoism mare.   Voi simţiţi că întotdeauna trebuie să daţi la alţii şi să faceţi pentru alţii.  Voi simţiţi că nu ar trebui să aveţi mai mult ca alţii pentru că acest lucru nu ar fi bine.  Voi aţi avea un dezechilibru.  Voi aţi deposeda pe ei de povestea lor când voi gândiţi că voi trebuie să vă negaţi pe voi înşivă din cauza lor.  Există o abundenţă de energie ce circulă în jur.

 

Aveţi grijă de voi înşivă.  Permiteţi-vă să fiţi abundenţi, Shaumbra.  Fiţi exemplul abundenţei incredibile în viaţa voastră, abundenţă incredibilă. Voi gândiţi că din cauză că voi nu ştiţi cum să faceţi asta... nu ştiţi cum să faceţi banii... asta este pentru că voi NU VREŢI să ştiţi cum să faceţi banii. Acesta este un lucru Vechi de care vă ţineţi, ce duce înapoi în primele zile ale Creştinătăţii pentru mulţi dintre voi.  Este timpul să fiţi abundenţi nesăbuiţi.

 

Şi dacă nu sunteţi, atunci simplu uitaţi-vă la povestea voastră, şi uitaţi-vă ce vă împiedică pe voi înşivă de la aceasta.  Să nu mai spuneţi că nu aveţi o familie proprie... nu aveţi o educaţie proprie... voi nu aveţi concedii bune.  Priviţi măsurătorile VOASTRE şi parametrii VOŞTRI... punctul de marcare al VOSTRU. Este timpul să aveţi grijă de voi înşivă.

 

Aşa cum această energie intră şi vrea să treacă prin voi, aceasta arată ca un tren de marfă.  O să intre repede... o să intre repede... şi aceasta o să fărâmiţeze fiecare sistem Vechi din înăuntrul vostru.  Şi, aceasta este o binecuvântare. Voi aţi simţit aceasta recent, şi aceasta intră acum.  Acum, sunt mulţi, mulţi pe partea noastră care ajută la echilibrarea acestora şi ajută la monitorizarea acestora.   Si, aceasta trece prin voi repede.

 

Mişcătorii de energie trebuie să fie egoişti... vedeţi voi.  Ei trebuie să aibă grijă de corpul lor.  Cu alte cuvinte, permiteţi-vă o binecuvântare de un masaj.  Permiteţi-vă binecuvântarea unei mâncări bune, pentru o schimbare (ceva râsete)... uneori este prea multă mâncare de iepure pentru Shaumbra (mai multe râsete).  Corpul vostru o să aibă nevoie de un mare volum de mâncare. Şi, acesta o să vă cheme în unele zile pentru un mare ajutor pentru tăiţei. Ah, tăiţei!  Vedeţi... energia negativă iese afară din voi.  "Oh, eu nu pot mânca tăiţei". Voi o să aveţi nevoie de aceasta în unele zile.  În alte zile voi o să aveţi nevoie de un volum mare de apă călduţă... apă călduţă, un volum mare.

 

Ascultaţi de corpul vostru.  Nu ascultaţi de mine, Tobias.  Nu începeţi să scrieţi că "Eu trebuie să beau apă călduţă" (multe râsete).  Ascultaţi de corpul vostru.  Acesta o să vă spună.  Ciocolată!  Da!

 

Uneori corpul vostru nu o să vrea nici un fel de mâncare.  Aceasta o să vă facă greaţă pentru că multă energie intră pentru că într-adevăr nu este - cum să spun - timp pentru a procesa mâncarea în corpul vostru.  Noi am vorbit despre aceasta mai de mult, Shaumbra.  Noi am vorbit despre acest lucru.  Ascultaţi de corpul vostru. Încetaţi să ascultaţi de mintea voastră referitor la mâncare.

 

O să fie foarte greu dacă încercaţi să urmaţi o dietă strictă, nu contează care este aceasta.  O să fie foarte greu să aduceţi înăuntru volume de Energii Noi şi să mişcaţi aceasta dacă sunteţi înţepeniţi şi menţineţi dieta Veche. Ascultaţi de corpul vostru.  Acesta o să vă spună precis şi iubitor de ce are nevoie.  Deci, aveţi grijă de voi înşivă.  Aveţi grijă de voi înşivă.

 

Dacă sunteţi într-o relaţie de care vă agăţaţi - sugestie, sugestie la mulţi dintre voi (râsetele audienţei) - aceasta vă uscă energia voastră şi vă ţine în trecut, eliberaţi această relaţie.  Eliberaţi.  Ei pot avea grijă de ei înşişi. Credeţi sau nu, ei într-adevăr pot.  Eliberaţi ca să puteţi să aveţi grijă de voi înşivă. Atunci când aveţi grijă de voi înşivă, aceasta înfiinţează dinamicitatea, dinamicitatea visătorului,  de a aduce la voi tipul de relaţie care ESTE potrivit vouă.

 

Aveţi grijă de voi înşivă în orice cale.  Când vă simţiţi obosiţi şi vreţi să plecaţi de la oameni,  luaţi acel timp de la ei.  Voi nu trebuie să fiţi acolo - cum să spun încercând să salvaţi lumea.  Noi v-am spus - nimeni nu o să salveze lumea... lumea nu are nevoie de a fi salvată.  Este doar atunci când umanii cer o schimbare, atunci acea schimbare vine... vedeţi voi.

 

Îngerii nu sunt aici să încerce să salveze lumea tot timpul.  Ei sunt uluiţi de multe ori (râsetele audienţei).  Dar, ei iubesc şi onorează lumea.  Ei nu încearcă să salveze. Ei aşteaptă... ei simplu aşteaptă să intre.  Când un grup de visători spune, "Noi suntem pregătiţi pentru schimbare", atunci ei sar în acţiune.  Ei încep munca lor.   Ei încep munca lor de a duce energiile încolo şi încoace. Îngerii vin înăuntru când timpul este potrivit, când umanii cer schimbare, când un grup de visători vor să experimenteze ceva nou, vor să meargă la nivelul următor.

 

Aveţi grijă de voi înşivă, Shaumbra, mai mult ca orice.  Noi vrem să subliniem acest lucru.  Noi vrem să punem aceasta în - cum spuneţi voi - în sânge.  Noi vrem să facem aceasta atât de puternic.   AVEŢI GRIJĂ DE VOI ÎNŞIVĂ şi să nu vă simţiţi că sunteţi egoişti pentru acest lucru.  Să nu simţiţi că sunteţi egoişti.

 

Dacă voi într-adevăr nu puteţi face ceva pentru cineva, poate nu puteţi face o programare pentru cineva, sau orice altceva, atunci spuneţi, "Eu nu pot face". Sunt unii cărora le place să se joace cu voi şi vă cheamă şi cer, "Poţi să faci asta?  Poţi să faci aia?", Şi, voi faceţi, şi voi vă urâţi pe voi înşivă pentru acest lucru.  Shaumbra, spuneţi-le, "Nu, eu nu pot face. Eu sunt ocupat acum, am grijă de mine însumi".

 

Este foarte important să aveţi grijă de voi înşivă dacă o să fiţi Mişcători de Energii cu volum înalt.   Nu este nimic egoist despre acest lucru.  Priviţi ce faceţi pentru potenţialul celorlalţi.  Voi mişcaţi volume de energii prin voi pentru Pământ, pentru alţi oameni, volume de energii.  Voi faceţi ceva.  Voi nu trebuie să faceţi toate lucrurile.

 

A doua îndrumare pe listă pentru Mişcătorii de Energii este să permiteţi energiei să curgă înăuntru şi să permiteţi să curgă în afară.  Voi nu trebuie să reţineţi acele energii.  O să fie o tendinţă să gândiţi ca să le reţineţi, gândiţi că trebuie să le forţaţi, sau să le împingeţi, sau să faceţi ceva cu ele.  Daţi voie să curgă înăuntru.  Daţi voi să curgă afară.

 

Simplu, permiţând vouă înşivă să curgă energia înăuntru şi afară aceasta permite să facă acel dans cu voi.  Aceasta se produce - cum să spun, este dificil de definit acest lucru - dar apare în fracţiunea momentului, binecuvântat, într-o clipă sacră dansează cu voi. Voi nu trebuie să-l manipulaţi.   Voi nu trebuie să-l re-formaţi sau să formaţi.  Acesta face acest incredibil, incredibil dans nuclear în înăuntrul vostru.  Acesta explodează în înăuntrul vostru.

 

Unii dintre voi gândesc că voi trebuie să aveţi semnătura voastră pe acesta. Păi, voi deja aveţi acest lucru.  Unii dintre voi gândiţi că trebuie să definiţi că Energia Nouă se mişcă în înăuntrul vostru şi prin voi, să definiţi şi să schimbaţi aceasta într-un fel.  Să nu faceţi acest lucru.  Aceasta vă va răni.  Daţi binecuvântarea voastră, daţi în întemeierea umanităţii voastre, acest lucru este tot ce trebuie să faceţi.  Daţi voie să curgă înăuntru.  Daţi voie să curgă afară.

 

Să nu aveţi agendă... nu agendă, Shaumbra.  Aşa cum vine la voi, acesta devine un potenţial de schimbare şi un potenţial energetic, şi un potenţial de înţelepciune nouă pentru oricine sau orice doreşte în viaţa lor.  Să nu aveţi aşteptări ale rezultatului.  Aceasta este problema punctului de marcare Veche.

 

Unii dintre voi deja aţi curs energii, aţi mişcat energii.  Dar, voi aţi fost dezamăgiţi aici pentru că aţi avut aşteptări ale rezultatului.  Aici o să devină foarte dificil pentru voi.  Aşteptările sunt de multe ori bazate pe punctele de marcare Veche, în Energie Veche.  Voi credeţi că dacă o anumită cantitate a Energiei Noi se mişcă atunci o reacţie oarecare ar trebui să ia loc în afară.  Aceasta este Energia Veche de echitaţie înăuntru/înafară.   Dar, acea echitaţie se schimbă cu Noul.  Nu este ca şi Vechiul.

 

Dacă voi puneţi ceva ingrediente mixte la un capăt acest lucru nu înseamnă că acele ingrediente mixte vor ieşi afară la celălalt capăt.  Totul se schimbă. Cota de energie se schimbă; de aceea, rezultatul se schimbe însuşi. Aşteptările voastre or să-l limiteze, şi acest lucru o să fie foarte nemulţumit pentru voi.  Să nu aveţi aşteptări.

 

Priviţi, aşa cum curgeţi energia, ce se întâmplă.  Priviţi ce se întâmplă. Voi o să începeţi să vedeţi idei complet noi, a ce poate fi rezultatul. Aşa cum curgeţi şi mişcaţi energii prin voi, daţi-le viaţa lor proprie.  Permiteţi expresia lor proprie.

 

De multe ori umanii iau o energie înăuntru, şi ei o să - cum să spun - o să menţină mult într-o structură sau o poveste care nu poate să aibă viaţa lor proprie. Fiecare energie este ca şi voi - este proiectată să aibă o viaţă de a lor proprie, o expresie de a lor proprie.  Voi sunteţi diferiţi pentru că voi sunteţi fiinţe - Creatoare, dar fiecare energie care curge prin voi, fiecare gând, experienţă, viaţa, oricare dintre acestea, are nevoie de abilitatea să se exprime însăşi.

 

Deci, aşa cum curgeţi energie prin voi, nu puneţi restricţie. Nu le limitaţi. Daţi-le viaţa lor proprie. Acest lucru faceţi când voi mişcaţi energia prin voi şi binecuvântaţi-le pe ele.  Voi binecuvântaţi în viaţa realităţii, în viaţa expresiei. Daţi voie să curgă prin voi.

 

Este o tendinţă din nou  Shaumbra ca voi să vreţi să faceţi ceva cu energiile, să aduceţi o energie ce vine din alte dimensiuni şi redirecţionaţi spre lucruri ca pacea în lume, redirecţionaţi ca vindecare pentru alţii, redirecţionaţi spre cineva ca să se simtă bine.  Acest lucru este onorabil.  Şi, noi înţelegem de ce faceţi acest lucru, Shaumbra.  Dar aveţi o altă privire.  Schimbaţi punctul de marcare. Schimbaţi aşteptările.

 

Ce dacă voi permiteţi energia pură înăuntru şi binecuvântaţi cu fiinţa voastră, cu Dumnezeul de sine al vostru, şi apoi daţi voie să curgă afară fără agendă la altcineva?  Imaginaţi ce aţi putea face dacă ei aleg vindecare?  Imaginaţi ce ar putea face dacă ei aleg pace?  Imaginaţi ce poate să facă dacă ei aleg să fie creativi?  Imaginaţi ce ar putea face dacă aceasta nu ar fi limitată, dacă nu ar avea agendă ataşată?

 

Shaumbra, în mişcarea energiilor acest lucru simplu este ca şi dând voie vouă înşivă să faceţi acest lucru.  Este simplu ca respiraţia pe o bază regulară. Aceasta va ajuta energiile să treacă prin voi.

 

Pentru că unde aţi fost şi cine sunteţi, o să fie o tendinţă în timp de a menţine o energie, sau să înmagazinaţi, sau să o formaţi.  Aceasta este bine, atâta timp cât recunoaşteţi acest lucru, atâta timp cât înţelegeţi că voi intenţionat şi sunteţi conştienţi că faceţi acest lucru.  Uneori voi o să vreţi să luaţi din acea energie şi să vă jucaţi cu ea, ca şi copiii care se joacă pe terenul de joacă.  Dar, înţelegeţi şi confirmaţi că faceţi acest lucru, şi înţelegeţi că mai devreme sau mai târziu va trebui să curgă prin voi şi afară.  Voi faceţi aceasta prin respiraţie... prin respiraţie... aceasta face ca energia să se mişte.

 

Uneori acel volum ce o să devină şi ce va lucra prin voi... unele din ele voi vreţi să le gustaţi pentru voi înşivă în experienţele vieţii voastre.  Şi acest lucru este bine.  Este bine.  Voi puteţi gusta cât voi doriţi.   Dar, înţelegeţi că faceţi acest lucru.  Voi faceţi o alegere conştientă.  O să fie un timp pentru a elibera şi să daţi drumul la aceasta.

 

Apropo, nu este nevoie să înmagazinaţi acestea pentru voi înşivă. Voi nu trebuie să faceţi.  Întotdeauna este acolo. Întotdeauna este disponibilă... nu este nevoie de înmagazinare. Aceasta întotdeauna curge în voi şi prin voi.

 

Shaumbra, din nou, aceasta este o muncă importantă, este nevoie de muncă chiar acum, nu pentru toţi.  Voi o să învăţaţi multe despre aceasta în experienţele din viaţa voastră proprie în următoarele luni.  Şi, da noi o să spunem vouă că o să fie ceva provocări de-a lungul drumului, părţi din voi o să reziste să meargă în aceasta, părţi din voi la care poate este chiar frică de aceasta.  Voi doar trebuie să recunoaşteţi toate acestea.  Priviţi-le şi simţiţi-le.   O să fie părţi din voi care vor să cum să spun - să menţină Vechiul şi să facă Noul... atâta timp ce voi recunoaşteţi că ce faceţi.  Dar, mai devreme sau mai târziu acea energie trebuie să curgă prin voi.

 

Uneori, aşa cum vă schimbaţi toate metodele voastre de măsurare şi evaluare şi punctul de marcare, acestea cauzează o provocare şi un conflict în înăuntrul vostru. Voi nu sunteţi obişnuiţi cu aceasta.  Aceasta face parte din proces. Nu trebuie să fie dureros sau să vă rănească.  Acestea se pot face cu graţie şi uşurinţă. Aşa cum primii trec prin acestea, da, acestea o să fie mult mai provocatoare.

 

Da, voi trebuie să vă bazaţi mai mult unul pe altul.  Împreunaţi-vă şi vorbiţi. Discutaţi cum merge.  Şi, discutaţi cum punctul final al lui Metatron în aceasta ghidează pe Mişcătorii de Energii să - AVEŢI GRIJĂ DE VOI ÎNŞIVĂ. Acesta este primul şi ultimul punct.    Restul este chiar nesemnificativ.  Da, daţi voie la acesta să curgă.  Daţi voie să vină înăuntru şi să treacă prin voi. Să nu aveţi agendă.  Da, aveţi grijă de voi înşivă.

 

Voi o să găsiţi că energiile pot fi foarte dificile.  Aduceţi-vă aminte când l-am adus prima dată pe Metatron... cât de aspru aţi simţit în sistemul vostru? Energia poate să fie foarte dificilă dacă nu aveţi grijă de voi înşivă... dacă nu vă daţi voie să fiţi abundenţi şi fericiţi şi bucuroşi în viaţa voastră.  Aveţi grijă de voi înşivă.  Acest lucru este foarte important.

 

Noi vrem ca titlul Shoud-ului să fie, "Aveţi grijă de voi înşivă"  Aceasta este foarte important. Noi o să subliniem acest lucru mereu şi mereu.

 

Unii dintre voi spun, "Dar eu am grijă. Eu încerc să am grijă de mine.  Eu încerc să am grijă de mine însumi".  Şi noi vă cerem să vă uitaţi la punctul vostru de marcare de a avea grijă de voi înşivă.  Ce folosiţi pentru a măsura aceasta? Ce vă opreşte?  Ce fel de Energii Vechi menţineţi încă ce vă reţin să aveţi grijă de voi înşivă?

 

Nu este nimic, Shaumbra, nu este nimic ce vă reţine de la aceasta, nici pe partea noastră, nu cu Spiritul,  nu cu nimic.  Sunteţi voi.  Şi, noi ştim că voi nu vreţi să auziţi acest lucru.  Dar, priviţi.  Este ceva acolo.  Dacă nu experimentaţi abundenţă şi iubire în viaţa voastră, priviţi ce cauzează aceasta. Curgere şi mişcarea poate să fie acolo.  Dar, ceva este acolo ce blochează aceasta. Priviţi.  Aveţi grijă de voi înşivă.

 

Noi o să vă cerem în acest regat complet de Mişcători de Energii ca întotdeauna să priviţi.  Sunteţi voi, sau este ceva în afară?  Este realitatea voastră, sau este altceva?  Multe din experienţele prin care aţi trecut în ultimele săptămâni... marea majoritate a simţurilor voastre pe care le-aţi avut nu au fost ale voastre... vedeţi voi,  Mişcători de Energii.

 

Aşa cum voi mişcaţi energia şi vă deschideţi, voi deveniţi foarte sensibili la tot. În momentul în care v-aţi deschis acest lucru atrage energii de dinafară... într-adevăr atrage.  Atrage energiile de afară ale oamenilor, chiar dacă ei nu sunt conştienţi de acest lucru pentru că sunt porţiuni din ei care vor să se elibereze, care vor să fie transmutate.

 

Şi, ei îşi găsesc drumul lor la voi - ceea ce numiţi - regatul psihic şi coridoare interdimensionale. Ei v-au bombardat de săptămâni, venind în realitatea voastră. Şi, voi credeţi că acestea sunt ale voastre.  Voi credeţi că unele simţiri şi îngrijorări sau depresii sunt ale voastre.  Unele din ele.  Cele mai multe vin de afară.  Voi credeţi că unele din simţurile voastre - cum să spun sunt prinse în cursă sau întemniţate  că toate vin de la voi, dar marea parte este din afară.

 

Voi trebuie să învăţaţi foarte bine să distingeţi.  Ce vine din înăuntrul realităţii voastre? Ce vine din afară?   Aceste energii or să facă drumul lor foarte repede la voi.  Nu este doar Energie Nouă ce mişcaţi voi.  Voi de asemenea o să mişcaţi energii pentru alţi umani... nu să menţineţi, nu să menţineţi energiile lor, ci să mişcaţi energiile lor.

 

Acum, uneori, de exemplu, hai să luăm un coleg de al vostru din birou. Ei sunt obişnuiţi ca voi să menţineţi energiile lor, chiar dacă voi nu vorbiţi unul cu altul prea mult, chiar dacă aveţi dispute puternice uneori.  În acest exemplu voi menţineţi energia lor.  Energia lor o să afle însăşi să vină la voi într-un fel nou.   Poate voi aţi experimentat acest lucru deja.   Dintr-o dată ei au vrut să vă vorbească în aceste ultime săptămâni.  De asemenea, ei încearcă să vină mai aproape de voi.

 

Şi voi vă miraţi ce se întâmplă.  Ei sunt atraşi de voi.  Dinamica lor este atrasă la voi.  O parte din ei vor să vă aibă, procesarea şi mişcarea energiei, să le procesaţi voi.  O parte din energia lor vrea ca voi să le menţineţi, să luaţi energia lor înăuntrul vostru chiar mai mult decât aţi menţinut.  Nu este un timp bun pentru a face acest lucru.  Este timpul de a mişca energia, nu de a o menţine.

 

Voi o să găsiţi că energiile animalelor, chiar şi  ale copacilor, şi ale Pământului acum vin la voi, vin ca să fie mutate.  Ele sunt în capcană.  Ele sunt în închisoare. Dacă aveţi vise noaptea unde vă simţiţi că trebuie să ieşiţi afară din închisoare, sau să ieşiţi afară din mormântul de unde vă aflaţi - cum să spun plângând dar voi nu puteţi ţipa, voi atunci aţi luat energiile altora, alţi oameni, alte poveşti care vor să fie eliberate.  Acestea vin la voi pentru că voi aţi permis.

 

MIŞCAŢI ENERGIILE... NU LE REŢINEŢI... o diferenţă mare, este o mare diferenţă! Permiteţi-vă să mişcaţi acele energii.  Cum faceţi aceasta? Din nou, daţi permisiune vouă şi simplu respiraţi.  Aceasta nu trebuie să fie o problemă mare.  Voi nu aveţi nevoie de ani de practică.  Este doar să confirmaţi că voi mişcaţi energia în loc de a o menţine.

 

Când voi mişcaţi, când ajutaţi să mişcaţi energia altora sau a animalelor sau plantelor, este esenţial să daţi o binecuvântare a divinităţii şi a sacrului.  Apoi aceasta merge înapoi la ei.  Merge înapoi la ei şi se adresează lor - proprietarul şi creatorul acelei energii cu care încep - merge înapoi la ei şi spune, "Acum ce ai să faci cu mine?  Eu am potenţialul să ajut ca tu să te schimbi".  Deci, voi nu faceţi pentru ei.  Voi simplu binecuvântaţi energia.

 

Priviţi ce se întâmplă în viaţa voastră chiar acum.  Care este problema VOASTRĂ într-adevăr?  Ce problemă din viaţa anterioară vine la suprafaţă? Şi ce este o problemă de afară?  Voi o să fiţi surprinşi să aflaţi, Cauldre vrea să punem un număr aici - deci noi spunem 93, 5 la sută din tot (râsetele audienţei) sunt energii pe care voi le simţiţi acum, dar ele sunt din afară. Este atât de uşor să le luaţi ca ale voastre.  Recent, este atât de uşor să simţiţi că sunteţi împovăraţi şi plini cu toate aceste lucruri.  "De ce vin la suprafaţă toate aceste probleme în mine de odată?" ,voi întrebaţi.  Acestea nu vin.
Acestea vin din afară.  Inspiraţi-le înăuntru... binecuvântaţi-le... şi eliberaţi-le.

 

Noi o să cerem de la Shaumbra din lume să aveţi întâlniri pentru mişcări de energii unul cu altul.  Simplu respiraţi, simplu respiraţi unul cu altul, şi apoi aveţi grijă de voi înşivă, sărbătoriţi (ceva râsete) aveţi un timp bun.  Aceasta ar trebui să fie o parte importantă a procesului.

 

Aduceţi-vă aminte, voi NU încercaţi să salvaţi lumea.  Şi noi va trebui să venim să vă dăm peste mână dacă faceţi acest lucru (mai multe râsete).  Lumea nu are nevoie de salvare.  De aceea este că noi suntem aici, şi de aceea este că voi sunteţi aici.  Restul lumii are un timp foarte bun pe terenul lor de joacă, spun poveştile lor, joacă jocurile lor, luptă cu luptele lor.  Ei iubesc aceste lucruri.  Onoraţi-i pentru aceasta.

 

Din nou este o tendinţă, Shaumbra... voi încercaţi să salvaţi lumea.  Lumea nu are nevoie de salvare.  Dar, există acele energii care vor schimbare şi transmutare şi ele sunt pregătite.  Ele sunt obosite de structura Veche.  Ele vor eliberare de la acestea.  Şi, ele o să  înceapă să curgă prin voi.  Voi o să aveţi energii curgând şi mişcând de la regatul de afară... de la regatul îngeresc... de la regatul Pământului Nou... de la regatele Pământeşti... toate curg împreună... toate se întâlnesc la punctul vostru de realitate... aceştia sunteţi voi... curgând prin voi.

 

Puteţi să mânuiţi această muncă?

 

Shaumbra răspunde: Da.

 

Noi o să răspundem la această întrebare pentru voi (râsetele audienţei), dar mulţumim. Da, voi puteţi (mai multe râsete).  Este o muncă graţioasă.  Este o muncă frumoasă, şi este esenţial pentru ce aţi venit aici să faceţi.  Toate celelalte lucruri au fost o stimulare (mai multe râsete), şi acum voi mergeţi să faceţi munca voastră.

 

Dar, ca să faceţi fără dificultăţi pe sistemele voastre, nu uitaţi să schimbaţi punctul de marcare.  Voi trebuie să schimbaţi cum vă măsuraţi pe voi înşivă şi cum aţi măsurat alte lucruri.  Da, uneori este confortabil pentru că punctul de marcare ajută să menţineţi o concentrare sau vă ajută să înţelegeţi ce faceţi.  Dar, totul se schimbă chiar acum, Shaumbra - voi aţi văzut asta - totul. Schimbaţi punctul de marcare.

 

Din nou noi subliniem - aveţi grijă de voi înşivă - aveţi grijă de voi înşivă.  Daţi-văvouă înşivă ceea ce doriţi.  Permiteţi-vă vouă înşivă abundenţa.  Încetaţi să vă certaţi şi să vă luptaţi cu toate aceste aspecte interne, şi înţelegeţi că multe trec prin voi chiar acum dar nu este al vostru.

 

Noi dorim să spunem încă un lucru în acest Shoud.  Noi vrem să ne adresăm la problema care v-a necăjit foarte adânc pe unii dintre voi... două lucruri. Noi trebuie să folosim - cum să spun - termene care nu prea sunt potrivite, dar nu există alte cuvinte umane.  Voi numiţi aceste lucruri "depresie şi îngrijorare". Voi v-aţi luptat cu acestea, Shaumbra.  Voi aţi avut un timp greu.  Este dificil pentru noi să ne uităm la voi.  Ne copleşeşte, este dificil.  Din nefericire aceasta este o parte naturală a procesului.  Dar, aceasta nu trebuie să fie atât de dificilă.

 

Există o combinaţie a elementelor ce i-au loc ce cauzează aceasta pentru că o parte din voi moare, şi este depresia procesului întreg a morţii în înăuntrul vostru. Vechiul de voi se schimbă.  Noul ţipă şi vrea să se menţină.  Acest lucru apare ca un tip al contradicţiei, al ţelului sau dorinţele între Vechiul din voi şi Noul din voi.  Aceasta cauzează ceea ce ar fi considerată o inversare a energiei, şi care cauzează ceea ce voi numiţi depresie.  Depresia este foarte reală. Este foarte adâncă.  Este copleşitoare, aşa cum ştiţi.

 

În această depresie, în acest întuneric, voi nu sunteţi singuri.  Voi sunteţi înconjuraţi de un grup de experţi de pe partea noastră a voalului, care ajută la menţinerea echilibrului, vă ajută să treceţi prin acest proces care este atât de dificil.  Noi vrem ca voi să ştiţi că noi suntem conştienţi de acest lucru.  Noi suntem conştienţi prin ce treceţi voi.  Voi o să ieşiţi pe partea cealaltă a acesteia.  Şi voi o să ieşiţi în timp ce vă aflaţi pe Pământ.  Voi nu trebuie să părăsiţi Pământul ca să treceţi peste aceasta sau să schimbaţi acest lucru pe care-l numiţi depresie.

 

Este o problemă dificilă, Shaumbra.  Şi, voi nu găsiţi calea afară din aceasta. Unii dintre voi au încercat să găsească calea afară din aceasta.  Mulţi aţi încercat să hrăniţi depresia voastră cu platitudine, clişee, cu ceva fraze mici cu care vă simţiţi bine.  Şi nici aceste lucruri nu sunt folositoare.   Este un lucru de confirmare al intensului şi schimbări adânci prin care treceţi.  Într-un sens, noi spunem să vă permiteţi să fiţi în abisul acestui lucru numit depresie. Voi faceţi totul ca să vă căţăraţi în sus şi să ieşiţi din aceasta.

 

Este despre a permite vouă înşivă să fiţi încorporaţi în totalitate în aceasta. Şi, noi ştim că nu vreţi să auziţi acest lucru.  Prin încorporarea plină aldepresiei şi îngrijorării o să vină un Nou tip de energie şi un Nou tip de mişcare.  Prin încorporarea adâncă a acestui lucru pe care voi nu vreţi să fie adânc o să vină energiile trecutului vostru, vieţile din trecut, energiile sub-realităţilor pe care le-aţi creat voi.  Ele or să vină fugind înăuntru.  Ele or să vină fugind înăuntru să lucreze cu voi, să vă treacă prin această depresie.

 

Îngrijorarea este adâncă pentru mulţi dintre voi pentru că voi puteţi simţi schimbări ameninţătoare.   Voi puteţi simţi ceva ce va dărui.  Dar, întrebarea este - este acel ceva în înăuntrul vostru, sau în afara voastră?  Voi simţiţi o îngrijorare pentru că voi sunteţi mult mai senzitivi ca niciodată.  Da, voi vă deschideţi senzitivităţile voastre, şi voi simţiţi totul.  Voi simţiţi îngrijorări din înăuntrul vostru, şi în lumea din jurul vostru.  Aceasta poate să fie copleşitor. Îngrijorările şi toate aceste energii pot fi copleşitoare.

 

Un alt punct de a fi Mişcător de Energii este să fiţi întotdeauna observatori, chiar şi observatorii depresiei voastre şi îngrijorării voastre.  Fiţi observatorii acestor lucruri.  Voi sunteţi acolo şi vă luptaţi, boxaţi cu acestea, încercaţi să le eliminaţi.  Uneori voi credeţi că dacă vă opriţi să lucraţi, vă forţaţi împotriva depresiei că aceasta simplu o să vă preia.  Aceasta o să faciliteze o mişcare de energie, dar nu o să vă preia.  Aceasta va facilita un proces, dar nu o să vă anihileze pe voi.

 

Shaumbra, noi trebuie să spunem aici, de asemenea, că pentru voi toţi, dacă voi experimentaţi îngrijorări sau depresii, voi experimentaţi senzitivitate.  Este o tendinţă să vă închideţi.  Noi vă cerem să continuaţi să mutaţi energiile, permiteţi-vă vouă înşivă să fiţi observatori, şi să fiţi senzitivi de asemenea în acelaşi timp.  Senzitivităţile se deschid pentru că voi aţi cerut acest lucru.  Totul se schimbă pentru că voi aţi cerut.

 

Permiteţi la proces să continue, dar schimbaţi punctul de marcare pentru unde vă aflaţi.   Uneori se pare că este o mare confuzie de învârtire de energii. Şi, este pentru că totul se mişcă repede în înăuntrul vostru.  Dar, nu uitaţi, la un nivel voi aţi creat aceasta.  Voi v-aţi dat vouă experienţa şi înţelegerea totală.

 

Şi, un punct final... este foarte uşor acum să fiţi prinşi în dramă.  Aceasta este o distragere frumoasă.  Aceasta vă aduce înapoi la, într-un sens, un loc călduţi şi curat în Energia Veche (ceva râsete).  Drama este în jurul vostru şi este foarte uşor să vă prindeţi în aceasta.  Şi, din nou dacă vreţi să vă jucaţi în dramă, cel puţin confirmaţi ce faceţi.  În acest fel aceasta vă dă o cale mai uşoară de ieşire.

 

Este foarte uşor să fiţi prinşi în toate conspiraţiile.  Nu există conspiraţii, Shaumbra, nu pentru voi... numai dacă voi alegeţi aceasta.  Apropo, conspiraţia, simplu înseamnă o împreunare a ideilor şi ţelurilor şi gândurilor, o împreunare unde sunt unii care conspiră, conspiră să împreuneze ideile lor pentru oricare cauză.  Unii conspiră să creadă că lumea este preluată de forţe sinistre... şi aceasta este... pentru ei.

 

Shaumbra, este foarte uşor să fiţi prinşi în aceste lucruri pentru că ele distrag atenţia voastră, pentru că ei produc o energie, o Energie Veche, o energie dualistă, dar produce o energie ce vă dă o înălţime temporară.   Dar, voi ştiţi ce o să se întâmple mai târziu.  Voi o să treceţi la energie joasă.  Aceasta o să ajute la presarea întregii probleme de depresie şi îngrijorare.  Deci, dacă încercaţi să mergeţi înapoi la dramă, la o conspiraţie, la oricare energie a acestor drame, aceasta vă face să vă simţiţi mai bine pentru un scurt timp, dar apoi o să accentueze depresia şi îngrijorarea voastră.  Dacă doriţi să jucaţi pe terenul de joc, aceasta este bine.  Noi vă dăm doar - cum să spun - un pic de precauţie aici.

 

Este foarte uşor pentru voi să vă prindeţi în victimizare chiar acum, pentru că voi simţiţi victimizarea altor oameni.  Voi percepeţi unele simţiri ale voastre despre victimizare anterioară.  Este foarte uşor să fiţi prinşi în aceasta, şi spuneţi, "Tobias, eu nu sunt un Creator.  Acestea doar mi se întâmplă".  Aşa să fie. Dar, confirmaţi că voi alegeţi să fiţi victimizaţi pentru o perioadă până ce voi sunteţi pregătiţi să mergeţi înapoi la modul de Creare.

 

Şi, Cauldre ne spune că am fost prea vorbăreţi astăzi.  Acest lucru se întâmplă când Metatron vine înăuntru (râsetele audienţei).

 

Deci noi întrebăm acest grup încântat de Shaumbra să respiraţi adânc. Permiteţi să treacă prin voi.  Să nu reţineţi nimic.  Să binecuvântaţi cu divinitatea voastră aşa cum trece prin voi.  Şi, să luăm un moment şi să stăm în acest spaţiu sigur şi perfect împreună... nu încercaţi să fixaţi nimic... nici să vă fixaţi pe voi înşivă... să nu încercaţi să vindecaţi ceva... fiţi doar în acest spaţiu preţios.

 

Acest spaţiu sigur este unde biologia voastră poate să se întinerească natural. Ea ştie ce să facă.  Deja ştie ce să facă.  Când voi staţi în energia sigură, aceasta poate să facă munca.  Echilibrul vostru mental ştie cum să se echilibreze şi să se menţină... mintea voastră... chiar şi emoţiile în această energie sigură împreună... poate să-şi facă munca.

 

Vedeţi voi... noi nu trebuie să facem nimic.  Voi nu trebuie să faceţi nimic. Este un proces natural pe care voi l-aţi creat.  Mişcarea Energiei este un proces natural. Voi nu trebuie să faceţi nimic.  Noi putem sta doar în acest spaţiu sigur şi sacru împreună şi să permitem la energii să se mişte.  Noi nu avem nevoie de dramă în jurul mişcării energiei.  Noi nu avem nevoie de asprime în jurul acesteia.  Permiteţi doar să se mişte.

 

Shaumbra, voi puteţi face aceasta oricând... fiţi în energie sigură... permiteţi la corpul vostru să se întinerească... permiteţi la mintea voastră să găsească un nivel nou de echilibru... permiteţi la divinitatea voastră să intre pe Noul vostru teren de joacă.

 

ŞI AŞA ESTE!

 

Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

© Copyright 2004 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.