SERIA ÎNCORPORĂRII

"SHOUD 5: ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI"

PREZENTAT LA CERCUL CRIMSON

11 DECEMBRIE 2004

 

Şi aşa este, Shaumbra, că noi ne reîntoarcem la această împreunare. Eu sunt încântat să aud muzica voastră şi să aud cum cântaţi voi.  Aşa cum voi observaţi cu această nouă fază a mişcării energiei, când voi aplicaţi energiile voastre creatoare şi energiile expresiei de viaţă la orice faceţi voi, ele vor avea mult impact la acesta.  Aşa cum ajutaţi să mişcaţi energiile de la alte regate în voi şi prin voi, acesta va trezi creativitatea voastră proprie, centrul vostru propriu creativ/divin.  Şi, acesta o să vă ajută să vă exprimaţi în căi pe care voi nu puteaţi imagina niciodată.

 

Chiar cântând un cântec va conţine multă profunzime în vocea voastră şi energie în vocea voastră, nu numai că cântaţi un cântec, dar ajutaţi să curgă  şi să proiectaţi energii, aşa cum facem noi cu Cauldre când noi vorbim.  Nu sunt doar cuvintele sau doar vocea.  Este despre mişcarea energiilor pe multe diferite straturi şi nivele ce survin şi aşa se întâmplă comunicarea noastră la voi şi prin voi. Deci, voi o să găsiţi că unul din beneficiile încântătoare ale acestei munci noi de mişcători de energii  este un nou tip de exprimare a creativităţii voastre proprii, mişcarea energiei voastră proprii.

 

Acum, Cauldre a întrebat două lucruri de la noi azi.  Primul, când noi facem conecţia noastră, când el intră în modul de canalizare, ca noi să nu lăsăm ca gura lui să fie larg deschisă (răsete din audienţă). El este conştient despre acest lucru.  Şi, el n-ea spus pur şi simplu că el crede că arată ca un idiot când (râsete din audienţă) când gura lui se lasă în jos.  Noi ne distrăm astăzi cu el. Şi, el ne-a mai cerut să ţinem discuţia noastră scurt, ca să putem începe cu întrebările imediat, pentru că sunt multe astăzi.  Deci, să începem.

 

Întrebare de la Shaumbra 1: (din Internet citită de Linda) Tobias, nervii mei sunt rupte în bucăţi.  Mintea mea este ca o ceaţă.  Inima mea s-a răcit, chiar faţă de prietenii mei. Deci, eu nu sunt un  ambasador de Shaumbra bun.  Eu simt parcă sunt un frigider gol pe Pluto.  Deşi eu până la urmă am avut intenţia de a aduce înăuntru bucurie.  De ce nu pot?

 

Tobias: Într-adevăr...noi am discutat multe despre acest lucru în Shoud-ul regular, lucrul numit depresie. Dar, acesta este diferit faţă de - cum să spun - mulţi umani care trec prin asta.  Unii dintre voi aţi căutat ajutor sau asistenţa de la lucrătorii mentali tradiţionali pentru acest lucru numit depresie.  Şi aşa cum ai aflat ei pot oferi puţină alinare, pentru că ei nu înţeleg, cu toate că ei pretind că da.

 

Dar, nu este o depresie clasică sau un tip clasic de - în cazul tău - un simţământ de a fi rece sau distant.  Acesta face parte din procesul prin care treci, schimbând de la Sinele Vechi la Nou.  Şi din nou, aşa cum am spus mai înainte sunt mulţi de pe partea noastră a voalului care lucrează cu tine foarte aproape. Este despre aţi permite să încorporezi această schimbare şi acest timp dificil.

 

Încetează să te uiţi la căi Vechi ca să aduci afară o Nouă pasiune.  Şi, acesta este într-adevăr ceea ce se întâmplă.  Un tip complet nou de pasiune, pe care nici nu poţi înţelege în mintea umană tradiţională, acesta începe să treacă. Dar, tu încă te mai uiţi şi încerci în locuri Vechi, din nou, să aduci pasiuni Vechi sau simţăminte Vechi.  Tu încerci să re-aprinzi ceva ce nu poate fi re-aprins.

 

Este un lucru de a respira prin acesta.  Şi, Cauldre ne opreşte aici, spunând că uneori se pare că este atât de simplu. Şi, el spune că Shaumbra vor răspunsuri mai mult definite.  Dar, noi trebuie să spunem că respiraţia, şi fiind în momentul de Acum, şi de a permite vouă înşivă să simţiţi sunt cele mai bune metode sau remedii pe care voi puteţi să vă daţi vouă înşivă. Nu există - cum să spun - cuvinte fericite mici, sau tablete fericite mici, care să uşureze acesta.

 

Tu trebuie să înţelegi că acesta face parte din procesul foarte important de schimbare.  Ar trebui să nu fie nici un mister la sistemul tău,  emoţiile tale trec printr-o revizuire completă, o muncă completă de revizuire.Tu vei ieşi pe partea cealaltă cu pasiunea Nouă uluitoare şi perspicacitate Nouă. Este de a permite să ia loc acest proces de schimbare.  Eu îţi mulţumesc pentru această întrebare în numele multor Shaumbra.

 

Întrebare de la Shaumbra 2: (O femeie la microfon).  Salut, dragă Tobias. Un bărbat special a venit înapoi în viaţa mea.  Şi, eu m-am mângîiat pentru crearea acestui potenţial mare.  Şi, a fost devastator de dureros când eu am realizat că nu a fost un potenţial mare.  Şi, eu vreau să creez mai bine. Şi, eu nu prea ştiu cum.  Eu trebuie să creez mai bine. Şi, mulţi dintre noi vor acest lucru.  Poţi să mă ajuţi?

 

Tobias: Într-adevăr...creaţia ta ar trebui să fie mai întâi pentru tine...pentru tine prima dată.  Şi, mulţi Shaumbra încă mai încearcă să creeze şi să aducă pe alţii în creaţia aceea.  Voi trebuie să onoraţi şi respectaţi faptul că ei poate au diferite agende pentru ei înşişi.  Ei poate au diferite căi de creaţii pentru ei.

 

Şi, uneori nu este potrivit - de multe ori nu este potrivit - să încercaţi să creaţi pe cheltuiala altui Creator...vedeţi voi. Acum, tu ţi-ai permis pemtru tine însăţi, prin creaţie să aduci înapoi o prietenie Veche.  Tu ai invitat, într-un sens, aceea energie înapoi, dar când aceea energie a realizat că ea a fost într-un loc diferit faţă de tine, acesta nu a lucrat bine.  Şi, apoi tu nu ai încredere în abilităţile tale proprii de Creatoare.

 

Crează în primul rând pentru tine.  Uneori creând pentru tine însăţi înseamnă că acolo nu este nici o relaţie...vezi tu...pentru că într-o relaţie tu nu eşti numai cu tine însăţi.  Într-o relaţie tu atragi energia altei persoane.  Şi, acolo - cum să spun-sunt foarte puţini cu compatibilitate de energie de Shaumbra chiar acum.  Crează relaţia mai întâi pentru tine.  Acesta este important. Dar, noi ştim că inima doreşte o altă persoană să împărtăşeşti partea această binecuvântată şi sacră a vieţii tale. Dar, este important să creezi aceea relaţie mai întâi în înăuntrul tău.  Apoi, întreaga noţiune, înţelegerea completă a relaţiilor cu alţii o să se schimbe.

 

Dar, acesta a fost o relaţie Veche care a fost potrivit în esenţă pentru o perioadă scurtă.  Dar, acesta nu ar fi durat prea mult timp.  Deci, tu ai putea spune că tu ai creat să se sfârşească înainte ca tu să fi fost prea împlicată în acesta.

 

Shaumbra 2: Mulţumesc.

 

Tobias: Mulţumesc.

 

Întrebare de la Shaumbra 3: (din Internet citită de Linda): Cum pot şti eu că sunt într-adevăr pe drumul meu spiritual când în prezent nu sunt atras de poziţia mea prezentă.  Şi, eu nu simt nici o atracţie la nimic în acest moment.  Şi cum se potriveşte acesta cu mine care nu menţin nicicum o energie? Eu apreciez orice clarificare.

 

Tobias: Într-adevăr...aşa cum am spus recent la Shaumbra, o să vină un punct când tu o să simţi disconectat şi fără pasiune pentru tot ce a fost în Vechi, şi Noul nu s-a mutat înăuntru încă.  Mulţi dintre voi pur şi simplu permiteţi vouă înşivă să fiţi - cum să spun - reconectaţi la lucrul pe care noi numim "câmpul" , sursa tuturor energiilor.  În acest proces de reconecţie tu ai să simţi o experienţă - această pierdere de pasiune, pierdere de entuziasm, sau emoţie - pentru că tu întradevăr reîncarci întregul sistem.

 

Tu te muţi într-o metodă complet Nouă de a trăi şi a opera. De aceea, tu ai să experimentezi lucruri ca depresie şi nelinişte despre care noi am vorbit mai înainte.  Şi, acesta este un rezultat natural de a fi reconectat la "câmp". Şi, tu ai să simţi tot felul de pierderi în pasiuni...pasiune pentru muncă...pasiune pentru familie...şi poate pasiune chiar pentru tine.

 

Dar, nu ţi-ai dat ţie însuţi ...de fapt tu nu te-ai întreabat pentru acest proces complet de schimbare să aibă loc?  Nu ai întrebat în acest timp să fi reconectat la "câmp"şi reconectat chiar şi la divinitatea ta proprie?  Încorporează procesul, în loc să te lupţi cu el.  Întreabă procesul să treacă prin ceea ce este acolo de trecut. Acesta nu este o lecţie, şi nu este despre o dinamică de energie,  o energie dinamică de schimbare.

 

Noi putem spune aşa cum lucrăm cu Shaumbra că acesta face parte doar din proces ceea ce apare pentru o perioadă scurtă de timp.  Respiră prin acesta.  Încorporează acesta.  Nu încerca să fugi de la asta. Înţelege de ce este acolo.  Mulţumesc.

 

Întrebare de la Shaumbra 4 :(un bărbat la microfon)  Eu o să am grijă de mine însumi aici.  Binecuvântări dragă Tobias, binecuvântări.  Eu sunt puţin nervos aici, şi acesta este că este dificil pentru mine să îmi permit să fiu cine sunt  cu adevărat.  Eu vreau ca tu să şti că eu am multă bucurie şi gratitudine pentru vizita ta lunară aici.  Eu voi trece la întrebarea mea înainte de a mă prinde aici (ceva râsete din audienţă) Este înţelegerea mea, aşa cum şti, că eu am mers cu Yeshua acum două mii de ani.  Şi, acum din nou am înţelegerea că în încarnarea mea anterioară eu am mers cu tine, Tobias, sau eram cu tine, dacă doreşti.  Şi, ce fel de individ am fost eu..cum a fost relaţia noastră? Am băut noi împreună (mai multe râsete)  Am fost nebun? (mai multe râsete) Am fost eu...eram eu...tu ai fost tu? Şi, dacă ai un nume pentru mine - pentru că eu nu-mi aduc aminte - ar fi glacial (mai multe râsete)

 

Tobias: Într-adevăr...noi am ieşit împreună.  Şi, timpurile mai importante nu sunt de pe Pământ, ci între ele, timpul între vieţi când ai venit înapoi, lucrând cu alţii şi lucrând cu mine, Tobias...deşi nu mi se adresează aici pe partea noastră cu acest nume.

 

Dar, munca este foarte intensă când vă întoarceţi aici.  Sunt multe discuţii despre ce învăţaţi pe Pământ şi felul în care Pământul se schimbă şi creşte. Şi, noi ascultăm cu grijă.  Şi - cum să spun - tu faci mai multă muncă cu  - cum să spun - cu cei ne-fizici, tip de forme de energii ne-umani - acesta ar lua mult să explic - dar aceia sunt acum născuţi în realitate.  Acele tipuri de entităţi nu există într-o realitate acum. Dar, ele sunt născute într-o realitate.  Tu faci multă muncă cu acesta.  Şi, acesta este ce mă impresionează pe mine mai mult.

 

În viaţa umană eu nu te-am cunoscut în persoană, în viaţa când eram Tobias. Dar, în viaţa subsecventă când am fost în puşcărie, tu ai fost în puşcărie pentru o scurtă perioadă de timp (mai multe râsete) în una dintre ariile de reţinere chiar aproape de mine.  Şi, cumva este interesant că eu nu am văzut faţa ta niciodată, dar noi am vorbit chiar mult.  Noi am vorbit despre vin (mai multe râsete) dar nu am băut. Noi am vorbit despre multe filozofii ale vieţii.

 

Şi, noi am vorbit mult despre religia Hebrew.  Noi am vorbit despre evrei.  Şi, tu ai avut ceva foarte - cum să spun - păreri interesante în acel timp. Şi, noi am avut ceva discuţii aprinse şi vioaie despre acesta.

 

Şi - cum să spun - numele mic ce ţi-am dat eu ţie în acel timp din puşcărie a fost Saul.  Şi, a fost cumva o glumă privată în spatele acesteia pe care tu poţi afla din biblie citind despre Saul.  Şi, cu acesta, este bine să te văd. (multe râsete)

 

Shaumbra 4:  Este bine să te văd pe tine, de asemeni.  Mulţumesc.

 

Întrebare de la Shaumbra 5: (din Internet citită de Linda)  Hello, eu am chiar o cerinţă urgentă pentru ceva ghidare de la Tobias.  Acum câteva zile am primit un telefon de la un Shaumbra să-mi spună despre mesajele primite prin alte Shaumbra care canalizează.   Noi am fost atenţionaţi de un mare cutremur în aria East Bay probabil în această lună din decembrie, în care dezbinările ar fi în felul în care noi ar trebui să avem asigurare pentru cutremur pentru casele noastre - sunt foarte scumpe, apropo, aici - să magazionăm mâncare pentru două săptămâni pentru fiecare persoană...etc...etc.  Shaumbra care m-a sunat m-a informat că ea a făcut, ca rezultatul informaţiei primite, a hotărât să pună pe piaţă condominiul ei imediat.  Ea a căutat o cameră de închiriat, şi a plănuit să se mute în altă parte a ţării.  Este atât de uşor să intri în panică.  Există o cale de verificare, o idee de la Tobias, poate data probabilă când se va întâmpla cutremurul?  Şi, care falie va face tangoul? Şi, mulţumesc.

 

Tobias: Oh, vai! (râsetele din audienţă) Acum, să luăm o privire la toate energiile în spatele acesteia, pentru că - sunt multe, multe straturi aici, ce se poate vedea chiar acum este un potenţial pentru acest tip de cutremur despre care vorbeşti.  Şi începe - acest potenţial, acest strat individual - este atins de cei care citesc şi simt energiile. Şi ei sunt-absolut corecţi -este un potenţial, dar este doar un singur strat.

 

Acum, este o lecţie importantă aici pentru toţi Shaumbra.  Este un singur strat, şi este un strat ce atrage interes şi drama pentru că stă afară din celelalte straturi, într-un fel.  Dar, este un singur strat.  Există şi alte straturi.

 

Să privim un alt strat care nu este atât de interesant, nu are atâta veselie, şi nu este atât de dinamic.  Acesta nu face ca oamenii să se mută şi să vindă şi să facă celelalte lucruri.  Acel strat- este că există un grup de Shaumbra care stau împreună, se adună din toată lumea în data de 11 decembrie, şi ei fac un pic de respiraţie şi mişcă puţin energiile în numele a Tot Ce Este, şi în numele Pământurilor, şi conştiinţa tuturor umanilor.  Şi, prin mişcarea acestor energii noi nu trebuie să avem atât de mare cutremur şi o distrugere mare în East Bay arie...poate, Shaumbra, este un scop de ce mergem cu Cauldre şi Linda într-o lună în centrul Californiei (râsete din audienţă) pentru o mică mişcare de energii.

 

Da, o să fie cutremur, şi o să fie duduiri în pământ. Dar, nu trebuie să fie. Şi, nu este singurul potenţial.  De a vă concentra pe această mare - cum să spun - această catastrofă mare este într-un fel că este o legătură cu timpul din Atlantis.  Există un simţi de energie din acel timp.  Este o citire de un singur strat. Dar, nu trebuie să fie în felul acela.

 

Când unii dintre voi sunteţi afară în regate, când voi deschideţi conştiinţa voastră, şi când -dacă voi canalizaţi, sau daţi citiri - daţi-vă vouă şi daţi beneficiul la ascultători de a verifica toate straturile şi nivelele, şi vedeţi ce reprezintă ele şi potenţialele pentru acelea.  Da, o să fie un cutremur în aria Californiei, mai mult sudul ariei ce a fost menţionat aici.  Dar, o să fie cutremuri.  Dar, ele nu trebuie să ia vieţi umane.  Ele nu trebuie să fie dezastruoase.

 

Şi mai mult ca orice, Shaumbra, voi nu trebuie să fiţi prinşi în drama.  La orice moment, orice timp, voi puteţi crea spaţiul sigur, energie sigură pentru voi înşivă şi fiţi acolo.  La orice timp şi tot timpul voi sunteţi în energie sigură. Deci, mulţumesc pentru că ai pus această întrebare, acesta înseamnă mult pentru toţi Shaumbra.  Şi, nu noi nu o să dăm o dată specifică.

 

Linda: Mulţumesc că laşi pe Geoff şi pe mine cu un fel de amuzare cu dramă în călătoria noastră.  Eu apreciez acest lucru (râsete din audienţă)

 

Tobias:  Şi tu ai observat când aţi mers recent în Japonia că la sfârşitul clasei, a fost un mare, mare cutremur în nordul insulei.  Şi numărul umanilor a fost foarte, foarte mic.  Acesta a avut potenţialul de a distruge un întreg oraş. A avut potenţialul de a cauza mari pierderi.  Dar, a fost un grup de Shaumbra care s-a împreunat, care au ajutat să mişte ceva energii, şi acesta a avut un impact precis ca rezultat.

 

Linda: Mulţumesc, Tobias.  A fost 7,1 sau 7,2 sau 7,3 pe scara Richter, un cutremur serios.  Mulţumesc foarte mult.  A fost bine (multe râsete)

 

Întrebare de la Shaumbra 6: (O femie la microfon)  Dragă Tobias şi toţi prietenii tăi de acolo sus,  sau în jurul nostru, sau în noi.  Eu am notat pe hârtie asta pentru că eu vă simt pe voi toţi şi eu am venit de departe de a avea energia în corpul meu, eu care nu am putut să reţin energia.  Şi, acum sunt capabil să fiu prezent în corpul meu, prezent cu voi aşa cum este acesta.  Deci, asta este numărul unu...mulţumesc pentru acesta.  Şi, eu simt de asemeni că tu faci ...eu merg în direcţie opusă poate, dar depresia mea pentru mulţi ani de fapt începe să se elibereze.  Şi, eu încep să fiu mai mult în prezenţa mea.  Dar, întrebarea este: pentru sistemul nostru de şcoală publică - care sunt în Energii Vechi, în special unde eu lucrez, care de fapt este o şcoală publică Montessori, şi care este absolut în drama financială de supraveţuire. Personalul este plin de conspiraţie.  Şi, este atât de uşor să faci parte din drama.  Deci, ca Mişcător de Energie, înafară de a respira şi de a observa că punctul de marcare s-a mutat, cum pot sta eu şi să ţin viitorul educaţiei pentru copii noştri?

 

Tobias: Într-adevăr...ca o Mişcătoare de Energii este timpul pentru tine să muţi energia ta de la această şcoală în care eşti chiar acum.  Este - cum să spun- bazat pe dinamică care până la urmă nu o să fie potrivit pentru tine. Şi, sunt o mulţime de lucruri ce au loc în jurul tău care te încurajează să lucrezi cu alţi Shaumbra şi să creezi o şcoală Nouă pentru tine. Energia de la Montessori este - cum să spun - este minunată şi potrivită, dar este o potrivire Nouă care va intra.  Deci, este timpul să începeţi, Shaumbra, pentru cei tineri.

 

Shaumbra 6: O să fie acesta în Argentina sau în America?

 

Tobias: Peste tot.

 

Shaumbra 6: Mulţumesc.

 

Întrebare de la Shaumbra 7: (din Internet citită de Linda): Tobias, eu experimentez mai mult şi mai multă durere fizică.  Şi nu contează ce fac eu nu pot elibera acesta.   Eu am primit masaje regulate, chiropractică. Eu respir, eu beau multă apă pură, i-au suplimente , eliberez, lucrez în creaţie, etc, etc.  Şi totuşi durerea persistă.  Eu experimentez depresiune, nelinişte. Eu sunt foarte empatic, şi...eu cred că tu deja şti acestea.

 

Tobias: într-adevăr...tu eşti o persoană foarte senzitivă şi empatică.  Şi, ce se întâmplă aici este că ţie îţi place pur şi simplu munca de menţinerea energiei. Şi, acesta afectează corpul tău fizic.  Corpul tău fizic de fapt ţipă la tine că vrea să se mute dincolo de acesta.  Acesta vrea să sfârşească cu menţinerea energiilor.

 

Noi vrem să scri pe o listă şi noi vedem - noi glumim între noi aici - dar noi vedem o duzină sau aşa de lucruri majore pentru care tu menţii energia.  Şi, acestea sunt lucruri în viaţa ta chiar acum în jurul tău.  Acestea sunt oamenii, şi situaţiile care nici nu pot fi socotite lucruri din vieţile trecute.  Tu menţii o duzină de energii.  Scrie acestea pe o hârtie.  Şi, când este potrivit, dăţi permisiunea să eliberezi acestea.   Rupe hârtia.  Aruncă în foc.  Dă voie să plece.  Dar, tu menţii energie, şi acesta torturează corpul tău.  Mulţumesc.

 

Shaumbra 7:  Mulţumesc.

 

Întrebare de la Shaumbra 8:  (O femeie la microfon)  Hello, Tobias. Eu vreau să îmi cer scuze pentru timpul în care ţi-am dat fel şi fel de nume  când am fost supărată (râsete din audienţă) pentru că eu am făcut acesta de multe ori.

 

Tobias:  Eu trebuie să spun că şi eu am câteva nume pentru tine (multe râsete)

 

Shaumbra 8:  Îmi cer scuze pentru acesta.  Şi, eu aş fi dorit să fi avut cunoştiinţa despre drama înainte ca eu să deschid un restaurant pentru că nu a fost nici un drum de a ieşi din drama.  Dar, eu mă întreb dacă tu poţi să-mi dai câteva sfaturi de ce este situaţia cum este cu partenerul meu şi ...când tu vorbeşti despre a visa lucruri noi, eu continui să mă gândesc despre cealaltă afacere pe care eu aş vrea să încep.  Şi, acesta foloseşte combustibil alternativ dar nu combustibil alternativ despre care tu vorbeşti.   Eu mă întreb dacă tu poţi să-mi dai un sfat mic despre acesta.

 

Tobias: Într-adevăr...noi deja am controlat cu partenerul tău înainte de întrebarea ta despre potrivirea dezvăluirii pline şi deschise, pentru că de multe ori noi nu putem răspunde dacă celălalt nu vrea să participe.  Dar, într-adevăr el aprobă. Şi, este o dinamică interesantă.

 

Voi doi, aşa cum şti, aţi petrecut multe, multe vieţi minunate împreună în situaţii în care tu ai fost foarte îndrăgostită, când ai fost aproape, parteneri apropiaţi în multe căi.  Voi amândoi v-aţi făcut o promisiune că în această viaţă voi nu o să continuaţi acesta.  Voi aţi simţit, că acesta va reţinut pe amândoi, energiile voastre.  Deci, voi în esenţă aţi avut o înţelegere că în această viaţă  nu contează ce se întâmplă voi o să faceţi - cum să spun -voi o să vă urâţi unul pe altul (ceva râsete din audienţă)

 

Shaumbra 8:  Este târziu.  Eu înţeleg...noi suntem deja acolo (multe râsete)

 

Tobias: Într-adevăr..într-adevăr...un lucru minunat (multe râsete)

 

Shaumbra 8: Da, vino şi umblă în pantofii mei într-o zi.

 

Tobias:  Tu îndeplineşti creaţia ta proprie şi creaţia lui pentru că voi aţi ştiut că o să fie foarte uşor să vă împreunaţi din nou.  Dar, era prea multă muncă de făcut pentru tine individual în această viaţă. Deci- cum să spun- în timp ce...

 

Shaumbra 8: Deci, cine conduce pe celălalt?

 

Tobias: ...în timp ce voi aţi fost în această condiţie umană, voi aţi găsit calea voastră înapoi unul la altul, chiar dacă tu ai spus că nu ai vrut.  Şi, în această condiţie umană tu te-ai găsit într-o situaţie romantică, chiar dacă tu ai spus că nu ai vrut.  Şi, când situaţia romantică a fost- cum să spun- disolvată, tu ai încercat să te furişezi în jurul spatelui tău propriu şi să începi o afacere împreună şi să deveniţi parteneri.  Şi, tu ai ştiut că acesta nu o să lucreze (multe râsete)

 

Shaumbra 8: Da, drama.

 

Tobias: Deci, nu, nu este nicidecum dramă.  Este despre o dragoste foarte adâncă şi adevărată.  Şi, este vorba despre un jurământ ce aţi dat în mare iubire unul pentru altul să vă eliberaţi unul pe altul pentru cel puţin o viaţă.  Deci, tu ai strecurat toate aceste dinamici care ar interveni dacă voi aţi încerca să vă împreunaţi.

 

Acum tu trebuie să decizi - o să pleci de la această situaţie?  Şi, încă mai este ceea ce vrei?  Este încă acel jurământ important?  Puteţi fi împreună într-un fel nou ce nu implică Energie Veche romantică?  Poţi tu să te muţi la nivelul următor al potenţialului pe care tu ai înfiinţat, ce spune în esenţă, "Bine, dacă noi ne împreunăm din nou, noi o să re-creăm acesta într-un fel nou. Noi o să re-creăm cum doi umani care au jurat să nu fie aici, să facă totul să nu fie, pot fi ei într-un fel complet nou".  Şi, noi nu necesar înţelegem romantic.  Poţi tu- cum să psun - să iei afacerea această pe care o ai şi cu toate problemele personale implicate în acesta, şi implicate între voi doi, să permiteţi să se desfăşoară.  Este un pas mare.  Şi, el o să ştie despre ce noi vorbim.  Tu chiar poţi să-i spui despre această nebunie în care eşti implicată.

 

Shaumbra 8:  El deja ştie.

 

Tobias: Noi ştim. De aceea ne-a cerut el să fim deschişi despre acesta.  Dar, poţi tu să te muţi dincolo de Energia Veche înţepenită al relaţiei în Noul care nu necessar trebuie să involve romanţă, sau sex, sau altceva? Dar, poţi să găseşti expresia între voi prin afacerea aceasta?

 

Shaumbra 8: Poate cu un mediator.  Crezi tu că cu un mediator...

 

Tobias:  Nu mediator.  Un mediator nu este potrivit aici.  Tu eşti dispus să shcimbi energiile şi să faci un pas înainte în numele vostru, acesta are potenţialul pentru a face acesta.  Sau, poate... este mai bine pentru amândoi dacă parteneriatul să fi dizolvat, şi tu să mergi pe drumul tău şi el pe a lui. Şi- cum să spun-  poate acesta o să deschidă uşi noi pentru tine de asemeni. Dar, noi vedem aici nivelul potenţial cel mai înalt pentru amândoi...să treceţi peste acesta, şi să dezvoltaţi o nouă relaţie sănătoasă.  Da, sunt probleme legale şi financiare şi emoţionale care sunt foarte adânci şi groase.  Şi, eu o să...noi avem ceva aici pe care nu avem voie să spunem în public.  Noi o să vorbim despre acest lucru cu tine mai târziu, ceva ce poate ajută la facilitarea procesului întreg în acesta.

 

Shaumbra 8:  Mulţumesc.

 

Tobias:  Înţelege că tu eşti Creatorul acesteia.  Este o poveste uluitoare între voi doi.

 

Shaumbra 8: Se pare că este o creaţie de nebunie...imagineaza asta...phiu!

 

Tobias: Nu, într-adevăr, nebunia a fost luată cu jurământul în primul rând să nu veniţi înapoi împreună în această viaţă.  Acest lucru a fost o nebunie.

 

Shaumbra 8:  Cum s-a întâmplat acesta? Ok, mulţumesc mult, Tobias.

 

Tobias: Într-adevăr.

 

Linda: Noi am închide dacă ai propune acesta ca sfârşitul sesiunii, dar încă o întrebare?

 

Tobias: Câteva.

 

Linda, Oh, vau!

 

Întrebare de la Shaumbra 9: (un bărbat la microfon)  Salutări, Tobias, eu vreau să spun doar cât de profunde au fost schimbările în ultimele patru ani decând eu am lucrat cu Consiliul Crimson şi Cercul.  Şi, astăzi o să cânt câteva cântece pe care le-am scris eu douăzeci/douăzeci şi cinci de ani în urmă şi împărtăşesc călătoria în faţa Consiliului Crimson prin acesta.  Şi, eu am o întrebare.  Eu am avut un învăţător de peste douăzeci de ani care era o influenţă profundă în viaţa mea.  Şi, el a ajuns în Thailand bolnav, şi eu am pierdut urma lui. El a devenit foarte retras şi izolat.  Numele lui este Lewis (Luis) Gitner.  Şi eu mă întreb dacă el mai este pe această parte a voalului, sau el este pe partea ta a voalului?

 

Tobias:  El este aici chiar acum cu noi, cu tine de faţă acum. Şi-cum să spun- el a trebuit să meargă în acea - noi am vorbit cu el - o perioadă de retragere. El a vrut să schimbe multe lucruri în viaţa lui.  Dar - cum să spun - el ne spune că energia lui este foarte aproape de tine dacă ai vrea să ai colaborare în unele din muzicile tale. 

 

Shaumbra 9:  Mulţumesc.

 

Tobias:  Într-adevăr şi nu a fost o moarte dificilă sau traumatică.  A fost o trecere uşoară.

 

Întrebare de la Shaumbra 10: (o femeie la microfon)  Tobias, eu sunt complet pregătită pentru o abundenţă furtunoasă în viaţa mea, mi se pare că eu m-am înţepenit în Energie Veche când este vorba de abundenţă.  Ce este ce opreşte curgerea abundenţei în viaţa mea chiar acum?

 

Tobias:  În acest caz, sunt câteva lucruri.  Este o încredere într-o limită - cum să spun - un sistem de încredere limitată că abundenţa este limitată.  Este de asemeni - cum să psun - noi o să fim puţini personali aici cu tine.  Dar, este despre şovăirea din partea ta dacă vrei să râmăi într-adevăr aici,  dacă vrei într-adevăr să te bucuri de viaţă.  Este un timp când tu ai un ataşament de a veni înapoi aici.  Este dificil pentru abundenţă să intră dacă tu nu eşti sigură dacă vrei să trăieşti sau nu.

 

Acest lucru de abundenţă, noi ştim, este foarte dificilă.  Noi am vorbim mult despre acesta în San Diego.  Şi, ar fi un lucru bun de a asculta acesta.  Dar, este o energie foarte, foarte simplă.  Umanii crează blocaje în jurul acesteia.

 

A ta este cumva o stare adâncă de un sistem de încredere că ESTE limitat pentru TINE...că tu nu ai resursele sau ştiinţa să faci să intră.  Deci noi îţi spunem - simplu, absolut dă-ţi permisiunea să eliberezi acesta.  Înţelege că acesta probabil va implica ceva schimbări în viaţa ta când faci...schimbare în situaţia serviciului, în special...de a te pune într-un tip diferit de mediu de lucru ce va permite acesta.  Tu pur şi simplu te pui într-un loc restrict şi limitat de mediu de lucru chiar acum, având încredere în unde ar trebui să fi. Deci, această schimbare probabil implică ceva în munca ta şi poate chiar un fel de mutare.  Noi te rugăm să nu blestemi pe noi când aceste schimbări apar. Ele fac parte din procesul general.

 

Şi noi folosim această oportunitate cu întrebarea ta să încurajăm Shaumbra să unească resursele lor împreună.  Este foarte dificil uneori - cum să spun - să lucraţi în situaţiile Energiei Vechi şi să aveţi curgerea abundenţei să intră pentru că voi lucraţi împotriva - sau cu - multe sisteme de încredere al Energiei Vechi.  Aşa cum Shaumbra lucrează cu Shaumbra, şi voi exploraţi potenţialele şi oportunităţile, voi o să găsiţi în primul rând că voi aveţi mai multe talente decât voi aţi gândit că aveţi şi că voi nu trebuie să lucraţi pentru altcineva.  Acesta este un punct cheie-că voi puteţi crea potenţialul vostru mare şi propriu.  Atâta timp cât lucraţi pentru alţii, este dificil să primiţi cu adevărat cantitatea de abundenţă la care sunteţi intitulaţi.  Mulţumesc.

 

Shaumbra 10: Această muncă va veni la mine...este ceva ce pot să fac eu şi să nu lucrez pentru alţii...pentru că această este dorinţa mea?

 

Tobias: Acesta te va provoca în termenul de gândire poate că tu nu ai instrumentele necesare să faci acea muncă.  Dar, această schimbare despre care noi vorbim, da, implică să faci munca ta proprie.  Şi, acesta te va provoca la început în multe nivele, întrebând dacă poţi să faci acesta.  Şi acesta este un timp excelent să mişti energiile şi să permiţi la energia care intră neaşteptat să lucreze pentru tine.

 

Shaumbra 10:  Mulţumesc.

 

Tobias: Mulţumesc...dar acesta va cauza să te muţi înafara zonei tale de comfort pentru un timp (ceva râsete)

 

Întrebare de la Shaumbra 11: (O femeie la microfon)   Hello, Tobias, îţi mulţumesc că eşti aici.  Eu am două întrebări, te rog.  Prima - eu cred că am nevoie de puţină confirmare.  Eu mă simt într-o situaţie specială în area financiară. Şi, eu aş dori, dacă ai putea să vorbeşti puţin despre acesta, ce este important pentru mine la acest punct.  Şi întrebarea a două este de a sta în moment.  Ce face acesta atât de dificil, să simţi acesta? Respiraţia... este dificiă...şi cât de mult aş vrea să stau în acesta...cu atât de mult mă împing pe mine înafară din acesta.

 

Tobias: Într-adevăr...să ne uităm la acest "moment". Să privim cum definim punctul acesta de marcare.  La Consiliul Crimson noi vorbim despre "moment" şi "momentul înlărgit". Momentul înlărgit îţi permite să fi complet prezent chiar acum şi chiar aici, ştiind că te afli în această cameră, ştiind că eşti în acest corp.  Dar, îţi mai permite să te extinzi şi în celelalte regate şi să simţi şi să fi conştient de alte multe lucruri ce au loc în jurul tău.

 

Deci, este puţin tulburător când voi începeţi să vă extindeţi, ceea ce aţi făcut.  Voi aţi făcut foarte bine şi diligent.  Dar, asta vă face să vă gândiţi că ieşiţi din momentul regular.  Acestea pot fi toate împreună.  Voi puteţi fi în acest corp al vostru în acst spaţiu al vostru şi în spaţiul înlărgit.  Şi, acesta înseamnă că puteţi avea o percepţie senzorială ce cuprinde totul.

 

Deci, tu eşti puţin dificilă cu tine însăţi.  Şi, noi înţelegem dinamicitatea de ce, dar noi am spune că este mult mai important pentru tine să te laşi să te extinzi în acele alte arii.  Şi, tu încerci mult să menţii o concentrare aici. Tu ai făcut bine.  Acum, deschide-te la celelalte regate.

 

Este o cantitate uriaşă de schimbare ce se petrece în viaţa ta,  aşa cum şti, schimbare ce ţi-a dat permisiune să faci.  Şi, totul se pare că este într-o stare de mişcare.  Totul se pare că este într-o stare unde suplinirea Energiei Vechi s-a oprit şi asta te face foarte nesigură despre ce ai să faci în continuare şi unde o să faci acesta.  Totul este un proces foarte potrivit. Tu ţi-ai dat răspunsul la toate pentru tine.

 

Noi trebuie să fim  - cum să spun - onorăm cum vorbim aici. Noi nu vrem să încercăm să facem vreo predicţie.   Noi te întrebăm - noi avem o mică discuţie aici între noi - noi îţi cerem să faci ceva aici.  Tu trebuie să ai încredere în tine însăţi pentru că sunt anumite lucruri despre care nu avem permisiune să vorbim, deci este despre a da ţie însăşi permisiunea să treci prin aceste schimbări în care eşti implicată.  Ai mai multă încredere în tine.  Înţelege că tu deja ţi-ai dat soluţia pentru tine însăţi.  Şi, acesta este tot ce putem spune chiar acum. Noi o să vorbim cu tine mai târziu.

 

Shaumbra 11: Mulţumesc.

 

Tobias: Încă una.

 

Linda: Cauldre este de asemenea de acord?

 

Tobias: Într-adevăr.

 

Linda: Bine.

 

Întrebare de la Shaumbra 12: (O femeie la microfon)  Salut, Tobias. Întrebarea mea se referă la fiica mea de şaptesprezece ani care a ales un drum dificil în această viaţă.  Ea are o tumoare care creşte pe creierul ei de mulţi ani.  Acum a plecat, a fost scoasă. Dar, acesta a afectat viaţa ei în multe aspecte...fizic.. personal..lucruri ca acesta.  Şi eu mă întreb dacă tu poţi să-mi dai ceva perspicacitate de ce a ales ea acesta, şi cine este ea într-adevăr, şi dacă ea este Shaumbra?

 

Tobias:  Într-adevăr...mulţi umani i-au experienţe dificile în viaţa lor ca un drum de a învăţa şi de a extinde şi creşte, un drum de a da însuşi experienţa de a mănui o varietate de lucruri diferite. Uneori este bazat pe karma. Şi, uneori este bazat strict pe experienţe, vrând să aibă experienţe ca tumoare, sau ceva ce voi numiţi handicapare.  Este cu bucurie - în cazul ei - bucurie şi cu plăcere a acceptat şi adus acesta înăuntru.

 

Deci, este pentru tine de a înţelege şi onora de asemeni, de a onora în totalitate.  Şi, în timp ce partea umansă are dificultate uneori - şi partea de mamă care iubeşte această fiinţă foarte mult are dificultate - permite să aduci înăuntru şi să ai înţelegere.  Permite să întruchipezi energiile lui Quan Yin în compasiune totală, şi tu vei vedea toată povestea pentru tine.  Tu ai să vezi că acesta este o binecuvântare, nu un blestem.  Tu ai să vezi un lucru frumos, nu ceva urât.  Şi tu ai să vezi că umanii într-adevăr sunt Creatori.  Uneori tu crezi că aceste lucruri se întâmplă înafara controlului tău, dar este că tu eşti Creatorul tuturor acestora.

 

Ea este Shaumbra de la punctul de a permite ei înşăşi să treacă prin procesul de ascensiune, de a permite să se integreze divinul în timp ce este pe Pământ, deci în acel respect.  Şi, tu de sigur nu trebuie să plăteşti nici o datorie.  Dar, Shaumbra este un grup de uman acum care trec prin acest proces întreg de integrare în timp ce sunt pe Pământ.  Şi, într-adevăr ea este una dintre acestea. Cu acesta noi mulţumim pentru întrebarea ta.

 

Shaumbra 12: Mulţumesc.

 

Tobias: Şi, cu acesta noi aducem la sfârşit energiile acestei zile.  Noi simţim ospăţul (ceva râsete) Nouă ni se face foame, şi noi ştim că şi vouă vă este foame. Deci, dragi Shaumbra, să respirăm încă odată.  Să permitem la energii să se mişte şi să curgă prin noi.  Şi, noi aşteptăm sezonul special pe care voi aveţi, sezonul de iubire, sezonul de împărtăşire şi de avea grijă.  Noi aşteptăm să vă vedem în câteva săptămâni pentru mai multă muncă cu Shaumbra.

 

ŞI AŞA ESTE!

 

Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

© Copyright 2004 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.