MATERIALELE LUI TOBIAS

SERIA INCORPORĂRII

"SHOUD 6: "LIBERTATEA SUFLETULUI"

PREZENTAT DE CERCUL CRIMSON

8 IANUARIE 2005

 

Şi aşa este, dragi Shaumbra, că noi ne împreunăm în această zi din nou. Noi ne împreunăm energiile noastre în acest loc - oh, concentrat în această cameră plăcută - dar de asemeni împreunând toate energiile de Shaumbra din toată lumea în acest moment.   Este o bucurie pentru mine, Tobias, şi a celorlalţi care vin în această zi, să vă simtă... să stăm în faţa focului... să ne bucurăm de iubirea pură care este aici în această cameră.  Este o bucurie să venim înapoi aici, pentru că eram foarte ocupaţi, foarte ocupaţi timp de  câteva săptămâni, toţi îngerii, îngeri umani şi celestiali.

 

Au loc schimbări pe Pământ chiar acum.  Şi, acestea vor continua.  Acestea vor continua, Shaumbra.  Eu am fost departe de mulţi dintre voi şi de Cauldre şi Linda timp de câteva săptămâni, pentru că atenţia s-a concentrat pe schimbările  care au loc aici pe Pământ.  Atenţia noastră a fost concentrată pe sute şi mii care au tranziţionat înapoi la noi. Oh, au fost sărăbătoriri.   Să nu plângeţi şi să nu vă fie frică, Shaumbra, pentru cei care vin înapoi pe partea noastră după marele cutremur de pământ şi tsunami. Ei au fost pregătiţi.  Ei într-adevăr au fost pregătiţi.  Ei s-au oferit pe ei înşişi pentru a ajuta schimbarea pe Pământ.  Şi ei au fost pregătiţi, şi noi am sărbătorit.

  Au fost mulţi care au avut nevoie de atenţie specială pentru că ei au lăsat în urmă pe cei dragi şi familiile lor.  Ei au părăsit energia Gaiei şi corpurile lor fizice. Şi, acest  lucru a adus tristeţe, pentru că, dragi Shaumbra, cei care au părăsit Pământul au fost cei care au iubit să fie pe Pământ, au iubit atât de mult încât ei au fost pregătiţi să se ofere pe ei înşişi şi umanitatea lor pentru a ajuta la mutarea tuturor conştiinţelor prin ceva chiar acum.

 

Acele valuri care au ieşit şi au afectat terenurile... a fost timpul pentru acele terenuri să fie curăţite şi purificate.  Şi, apa, conţinâd energiile stelelor şi ale cerului, era important să spele acele terenuri.  A fost timpul pentru curăţire.  Multe energii în acele arii au fost înţepenite pentru o perioadă de timp.

 

De asemenea a fost timpul pentru ca atenţia restului lumii să se concentreze pe acea arie.  A fost timpul ca restul lumii să vadă acea parte a lumii, să înţeleagă cum au trăit ei, să înţeleagă că acei oameni trebuiau să vină de-a lungul schimbărilor energiilor de asemeni.  Mulţi dintre ei au fost înrădăcinaţi în Energii Vechi, căi Vechi. Şi, a fost timpul pentru atenţia tuturor oamenilor din toată lumea să-i ajute în tranziţia lor.

 

Aşa cum Cauldre a spus mai înainte, înţelegerea pe care au dobândit-o oamenii de peste tot, a fost fenomenală. Aceasta a adus ceva lacrimi în ochii noştri văzând câtă grijă aveţi pentru cei pe care nici nu i-aţi cunoscut.  Dar, voi aveţi grijă de ei pentru că ei fac parte din voi, şi voi faceţi parte din ei.  Ei fac parte din conştiinţa umanităţii, şi voi faceţi parte din conştiinţa umanităţii.  A fost fenomenal să vedem cum au răspuns umanii. Şi, este fenomenal să vedem că nu numai energiile fizice şi financiare curg în acea arie dar şi cele spirituale, şi energiile celestiale de asemeni.

 

Şi, o să fie o reconstruire.  Şi, o să fie nou.  Nu o să fie ca vechiul.  Corupţia a fost măturată.   Întunericul a fost măturat.  Au fost energii vechi şi înţepenite care au fost curăţite din acea arie.  Să nu fiţi trişti, Shaumbra, şi înţelegeţi că a fost potrivit.   Onoraţi pe acei care şi-au dat viaţa mării ca să vină înapoi pe partea noastră a voalului pentru a ajuta la schimbarea întregii conştiinţe a umanităţii.

 

În această zi pentru voi care sunteţi aici şi ascultaţi, şi cei care citesc acest material la o altă dată, noi o să vă cerem acum să luaţi ceva din viaţa voastră ce este înţepenit... poate ceva ce este în fiinţa voastră ce simţiţi că este corupt... sau poate voi aţi vrea să numiţi acestea energii neechilibrate... ceva ce are nevoie de vindecare sau re-echilibrarea energiilor acestora într-un spaţiu nou... ceva ce v-a reţinut... ceva ce v-a îngrijorat... ceva ce este în corpul vostru... ceea ce nu se vindecă complet, ceva frică ce aţi avut şi aţi cărat cu voi pentru mult timp.

 

Noi vă cerem să le luaţi şi să le aşezaţi în energia spaţiului acesta sigur.  Noi vă cerem să iubiţi ce aţi ales să eliberaţi astăzi, să iubiţi şi să permiteţi să se vindece, ceea ce într-adevăr este doar o re-echilibrare şi o evoluţie a energiei. Noi o să vă cerem de la voi toţi să aduceţi binecuvăntârile voastre în acest spaţiu pe care l-am creat aici împreună pentru a ajuta la realizarea  schimbării, pentru a ajuta la crearea unei libertăţi noi.

 

Voi o să vă ajutaţi unul pe altul.  Voi puteţi adăuga - orice vă supără, orice are nevoie să fie vindecat în înăuntrul vostru - voi puteţi pune aceasta în acest spaţiu acum.  Simplu lăsaţi să iasă afară din adâncul vostru, din frica înăuntrului vostru, în spaţiul acesta al nostru aici.  Aşa cum a spus Kuthumi, voi nu trebuie să vă îngrijoraţi că infectaţi pe alţii.  Voi nu trebuie să vă îngrijoraţi despre energiile negative ce se lipesc de oricare dintre voi.  Simplu daţi voie să iasă afară.

 

Dacă aveţi nevoie de vindecare... dacă aceasta este o depresie... dacă este o frică ce vă copleşeşte în aşa fel că vă îngheaţă câteodată... daţi voie să iasă afară. Dacă aceasta a fost  tristeţe, daţi voie să iasă acum.  Daţi voie să fie liberă  în acest spaţiu.  Daţi voie să fie liberă în spaţiul acesta al vindecării.

 

Noi am adus mulţi, mulţi îngeri cu noi astăzi, proaspeţi, de la munca lor de vindecare de la valurile mari.  Şi ei sunt potriviţi pentru a vindeca.  Şi, ei vin aici astăzi să faciliteze, să ajute la binecuvântareaa procesului.  Permiteţi să iasă afară.

 

Să nu vă fie ruşine pentru aceasta, Shaumbra. Să nu vă fie ruşine pentru aceasta, pentru că voi o să ajungeţi să înţelegeţi că orice lucru care are nevoie de această energie de vindecare, acesta v-a servit într-un fel sau altul.  Să nu vă fie ruşine că poate a fost o slăbiciune.  Să nu vă fie ruşine dacă a fost ceva mai puţin spiritual de 100%. Permiteţi să iasă afară în acest spaţiu.

 

În restul discuţiilor noastre de astăzi, permiteţi ca toate acestea să fie vindecate.  Daţi voie să fie libere.  Să nu mai daţi voie ca acestea să vă reţină, să vă tragă înapoi, sau să vă întristeze, sau să vă sperie.  Permiteţi de asemeni la energiile care curăţă terenul prin tsunami... permiteţi ca acele energii să intre, ca şi valuri şi valuri de energii de binecuvântări, şi să cureţe orice credeţi că aţi avut dificultate, permiteţi să le cureţe. 

 

Permiteţi să respirăm pentru un moment împreună, Shaumbra.  Noi ştim că sunt lucruri la care voi aţi încercat să le faceţi faţă şi să lucraţi cu ele.  Şi, acestea vă obosesc.  Şi, acestea vă ţin înapoi.  Permiteţi să respirăm împreună şi să le dăm voie să iasă în cameră. Permiteţi să respirăm şi să dăm voie la energiile divine ale noastre să le re-echilibreze pe acestea şi să evolueze toate  aceste lucruri care au fost înţepenite, la un nivel nou.

 

Vo nu aveţi nevoie de un cutremur în viaţa voastră.  Voi nu aveţi nevoie de un tsunami în viaţa voastră.  Voi puteţi da voie să iasă afară acele lucruri.  Voi puteţi permite să se vindece şi să se purifice şi să evolueze fără acea traumă şi fără dramă în viaţa voastră.

 

Shaumbra, cum ştiţi, voi sunteţi aici pe Pământ chiar acum.  Oricine ascultă... şi voi care sunteţi aici... şi oricine care este atras şi ataşat de această energie... noi acum vă acordăm titlul de Shaumbra. Voi nu trebuie să meritaţi acest lucru. Voi nu trebuie să studiaţi pentru asta.  Voi simplu sunteţi.

 

Shaumbra, voi sunteţi aici pe Pământ chiar acum pentru că voi aţi ales aceasta.  Voi aţi ales să veniţi aici în acest timp de schimbare şi evoluţie monumentală. Voi aţi ales să veniţi înapoi la acest punct de culme a săriturii quantum care este departe doar la câţiva ani.  Voi aţi ales să fiţi aici ca unul care va învăţa pe alţii... ca cei care mişcaţi energii... cei care să fiţi primii care pătrundeţi prin voi înşivă.  Voi aţi ales să fiţi aici.

 

Voi ne-aţi cerut să vă ajutăm. Voi ne-aţi cerut să venim şi să vă reasigurăm. Voi ne-aţi cerut să venim şi uneori doar să stăm cu voi.  Şi, noi suntem aici în jurul vostru, chiar acum.  Respiraţi adânc.  Voi puteţi să ne simţiţi.  Nu lăsaţi ca intelectul vostru să intervină.  Aduceţi-vă aminte, noi... voi... noi toţi învăţăm să gândim dintr-un loc nou, de la Inteligenţa Divină.

 

Noi suntem aici cu voi chiar acum din cauza muncii voastre incredibile pe care o faceţi,  şi din cauza prin care aţi trecut în vieţile voastre proprii.  Oh, da... voi aţi trecut prin multe experienţe ca să vă prepare pe voi.  Şi, noi ştim că spunem mereu şi mereu  - şi noi ştim că voi aproape că sunteţi obosiţi să tot auziţi - noi vă onorăm - noi vă iubim - şi noi suntem mereu cu voi.

 

Sunt timpuri dificile.  Sunt timpuri provocatoare pentru că sunt multe schimbări. Sunt multe energii în jurul vostru care nu vor să treacă prin schimbări.  Lor le este frică.  Voi ştiţi cum este asta.  Voi aţi permis la asta  să se întâmple în viaţa voastră, tratând schimbările voastre proprii.  Există un tip de frică internă  care nu vrea să se elibereze, o frică internă care poate este înfricoşată de evoluţie şi de a merge înainte.

 

Poate, aceasta nu are nici un sens, dar există o parte dintre voi care vrea să reţină, parte din umanitate care vrea să se menţină chiar acum.  Voi, Mişcătorii de Energii, voi ajutaţi la facilitarea acestui proces ca să fie mai graţios, mai moale, de a aduce un element de iubire la acesta, pe care nici chiar îngerii nu-l pot aduce. De aceea se întâmplă că voi sunteţi aici pe Pământ chiar acum în serviciu pentru cea mai înaltă cale posibilă.

 

Da, voi învăţaţi şi pentru voi înşivă.  Oh, voi creşteţi în căi care sunt dificile pentru voi să le vedeţi uneori.  Voi vă mutaţi în regate, în dimensiuni şi experienţe pe care nici un uman nu a mers până acum.  Voi vă mutaţi în arii spirituale şi divine în care nici maeştrii vechi nu au mers... vedeţi voi.  Voi vă mutaţi în arii de cunoaşteri şi de conecţii interioare pe care maeştrii vechi nu le-au avut.  Ei sunt în admiraţie pentru ceea ce faceţi voi.  Ei sunt în admiraţie pentru cine sunteţi voi.

 

Acum cu Anul Nou aici şi Energia Nouă şi ceasul care ticăie cu apropierea săriturii quantum, noi vrem să înnobilăm anul acesta ca "anul libertăţii" pentru voi. Voi ne-aţi cerut să retransmitem aceasta vouă.  Este "anul libertăţii", anul în care voi învăţaţi cum să ieşiţi afară din capcane... când învăţaţi cum să ieşiţi din groapă, când voi învăţaţi cum să treceţi pentru voi înşivă... cum să treceţi prin câteva energii care au tendinţa să vă înţepenească şi să vă ţină înapoi.

 

În acest an voi o să fiţi provocaţi într-un fel încântător de a elibera tot ce nu vă serveşte nicicum.  Oh, da, noi ştim că voi aţi mers adânc să eliberaţi multe lucruri.  Dar, în acest an noi o să lucrăm cu voi ca să înţelegeţi într-adevăr ce înseamnă libertate... ce înseamnă libertatea sufletului... cum să vă eliberaţi de acele şicale care uneori sunt plasate pe conştiinţa umană şi corpul uman... cum să le eliberaţi.  Da, acestea aduc un grad de frică şi de nesiguranţă când vă spunem despre ele.

 

Voi ştiţi că uneori este confortabil să fiţi într-o puşcărie.  Eu am fost acolo. Eu am fost acolo în ultima mea viaţă pe Pământ.  Da, cum nu am dorit acei pereţi ai puşcăriei,  a existat un confort anume, pentru că eu nu a trebuit să mânuiesc schimbările vieţii zilnice.  Eu nu a trebuit să am de a face cu  sezoanele, cu anotimpurile.  Eu nu am avut de a aface cu Pământul.   Eu nu a trebuit să am de a face cu soţia (râste din audienţă).  Eu nu a trebuit să am de a face cu copiii (mai multe râsete). Vedeţi ce înţeleg eu.  A fost un confort anume de a fi în puşcărie, în capcana celulei, în acest fel eu nu a trebuit să am de a face cu tot felul de lucruri.

 

Deci, când noi vorbim despre "anul libertăţii", noi vorbim despre a pune în libertate sufletul vostru propriu ca să aveţi experimente în căi complet noi. Da, o parte dintre voi spune, "Da, eu nu ştiu dacă pot mânui toate acestea". De aceea este că noi suntem aici - să vă călăuzim prin acestea, să vă călăuzim prin toate acestea.  Noi o să vorbim mai mult despre această libertate în Shoud-ul nostru de astăzi.

 

Şi, nu uitaţi, un Shoud este, simplu, voi. Sunt energiile voastre împreunate. Este ca şi cum noi venim şi le împreunăm aceste energii şi le punem într-un coş.  Şi, apoi noi retransmitem înapoi la voi.  Deci, totul aici ar trebui să fie familiar.

 

Permiteţi-ne să vorbim despre acest an, acest an 2005.  Şi, noi am dori să facem o prezicere aici pentru acest an.  Şi, noi vă cerem să vă aduceţi aminte de prezicerea noastră.  Prezicerea noastră este că orice este prezis, probabil nu se va întâmpla în acest an (râsete din audienţă).

 

Sunt mulţi care fac preziceri, şi ei atrag atenţia şi fascinaţia umanilor.  Şi, ei  vorbesc despre lucruri care se întâmplă, şi că anumiţi oameni vor muri, şi anumite domenii - cum să spun - catastrofe dramatice pe Pământ.  Şi, ei vorbesc despre UFO care vin, şi ei au spus pentru mai mult de 50 de ani. Ei vorbesc despre aterizare în masă. "Oh, o să fie în acest an".  Şi, aceştia  vând serviciile lor, şi vând ziarele lor.

 

O să fie multe preziceri care vor ieşi - sau poate deja au ieşit.  Şi, prezicerea noastră este că ei se uită la Energii Vechi şi tipare Vechi când ei fac prezicerile lor.  Şi, acesta va fi un an cu câteva schimbări, schimbări intense.  Deci, este foarte greu de a face preziceri pentru că ei se uită la căi Vechi de a încerca să ghicească ce o să se întâmple mâine.

 

Deci, noi spunem direct că o să fie un an cu schimbări uriaşe, mai multe decât aţi văzut voi în multe vieţi ale voastre, nu necesar schimbări dificile pentru voi, poate o să fie pentru alţii - schimbări în multe sisteme Vechi, schimbări în felul în care au fost făcute.  Schimbările se accelerează şi va continua aşa, în acest an în special.  În cest an, în special, voi o să vedeţi schimbările.

 

Acum, Shaumbra, aşa cum am spus înainte, voi nu trebuie să lăsaţi să vă afecteze toate acestea.  Voi puteţi fi în mijlocul furtunii.  Voi puteţi fi în mijlocul cutremurului.  Voi puteţi fi în mijlocul oricărei schimbări sau haos, şi acesta nu trebuie să vă afecteze.  Acesta nu trebuie să vă dezechilibreze, în special pe Mişcătorii de Energii.

 

Vedeţi voi... ca Mişcători de Energii voi ajutaţi ca schimbările să se întâmple în primul rând.  Voi puteţi permite la energiile schimbătoare să intre în voi, şi apoi să zboare afară.  Aceasta nu trebuie să vă afecteze pe voi în căi negative.  De fapt, mulţi dintre voi învăţaţi că schimbările pot fi emoţionante, o aventură nouă.  Aceasta nu trebuie să ia nimic de la voi.  Simplu, aceasta - cum să spun - permite ca voi să vă extindeţi în alte dimensiuni.  Vă permite să extindeţi chiar realitatea voastră umană.

 

În acest an 2005, Shaumbra, voi o să continuaţi să vedeţi lucruri ce se numesc "crize de energie" pe Pământ.  Energiile vechi, fosile, încep să se termine. Oh, ele încă o să mai conducă Pământul pentru încă ceva timp.   Dar, aşa cum cantităţile scad şi scad, o să fie mai multă disperare.  O să fie mai multe – cum să spun - jocuri care vor fi jucate cu aceste energii, la propriu şi la figurat.   Voi o să vedeţi că preţurile vor creşte.  Voi o să vedeţi lipsuri şi din când în când o perioadă fără aprovizionare.  Şi, noi credem că toate acestea sunt potrivite.

 

Există o criză de energie pe Pământ.  Nu este numai despre fosilele de combustibil.  Este despre energia care se schimbă. Energia Veche nu poate să alimenteze Pământul Nou... vedeţi voi.  Este atât de uşor... unii dintre voi sunt cuprinşi în încercarea de a înţelege lucrurile. Acestea sunt chiar exacte, chiar simple.  Există crize de energii... Energia Veche, crudă, este folosită pe Pământ... da, într-adevăr.

 

În acest an voi o să vedeţi - cum să spun - alte tipuri de indicaţii ale schimbării energiilor ce o să ia loc.   Voi o să vedeţi pe scară largă - cum să spun - "o reducere" sau chiar şi o colapsare a sistemelor electrice.  Sisteme Vechi, sisteme de fire care aduc electricitatea voastră de la sursa de generator la casele voastre... voi o să vedeţi tot felul de probleme de acest fel în anul acesta. Şi, acestea nu trebuie să vă afecteze. Nu trebuie să vă afecteze pe voi.  Să ştiţi că o să fie reparate.  Să ştiţi că acestea o să cauzeze ca oamenii, guvernele şi industriile să vadă cum este electricitatea distribuită.

 

Vorbind despre distribuirea energiei... banii sunt energii.  Voi vedeţi cum această distribuire se schimbă.  A fost un timp în care doar câţiva au ţinut finanţele lumii... câteva ţări... chiar câţiva indivizi.  Acestea acum se schimbă.  Dragi  Shaumbra, banii, afacerile ajută distribuirea banilor mai echitabil pe Pământ, ajutând la distribuirea energiilor. Afacerile ajută la menţinerea păcii, căci atunci când sunt afaceri globale care au o prezenţă aproape în fieacre ţară, acele afaceri nu vor să se lupte. Acele afaceri nu mai vor tipuri Vechi de războaie care s-au întâmplat.  Ele vor pace ca afacerea lor să fie solidă.

 

Voi vedeţi mai mult economie globală, afaceri globale care ajută la distribuirea bogăţiei.  Voi vedeţi acestea că se întâmplă chiar acum în "terenul dragonului", mult mai multe resurse se varsă în acestea chiar acum.  Economia lor creşte. Dar, lor le trebuie mult mai multe resurse crude ale lumii... oţel... le trebuie mult mai multe alimente... lor le trebuie mai multe unelte... lor le trebuie mai multe electronice... le trebuie de toate... o distribuire mai bună a energiei în toată lumea, în aşa fel că noi nu trebuie să dezechilibrăm ceea ce a avut loc în trecut. Voi o să vedeţi că acestea o să continue în acest an.

 

Voi o să vedeţi schimbări în voi înşivă.  Voi aţi trecut prin timpuri dificile în ultimii cinci ani în care noi am fost împreună, schimbări uriaşe interne. Voi o să vedeţi că în acest an lucrurile o să înceapă să se manifeste şi o să se realizeze.  Voi o să vedeţi că o să înceapă să fie mai uşor aşa cum am spus înainte.  Voi aţi trecut prin cel mai greu timp.

 

Şi, în 2005 energia este bună pentru ca lucrurile să fie mai uşoare şi mai graţioase pentru voi.  Anul 2005 o să fie timpul când voi o să vedeţi o nouă pasiune care intră în viaţa voastră... diferită faţă de pasiunea veche... o nouă senzaţie despre a trăi... un scop nou.  De ce ? Pentru că voi ajungeţi la scopul vostru de a fi aici, învăţători, exploratori,  Mişcători de Energii.

 

Piesele din enigmă încep să cadă în locurile lor în acest an. Aceasta este prezicerea noastră bazată pe schimbarea energiilor pe care o vedem noi, nu bazată pe Vechi, dar bazată pe ce alegeţi voi chiar acum, bazată pe ce aduceţi voi în viaţa voastră.  Voi o să găsiţi că lucruri în corpul vostru se schimbă, fără îndoială în mintea voastră, fără îndoială în oamenii din jurul vostru.

 

Singura notiţă ce trebuie să vă dăm este, Shaumbra - şi voi deja ştiţi acest lucru - dar noi vă repetăm vouă.  De multe ori când schimbările au venit în viaţa voastră, voi aţi plâns şi aţi spus, "De ce se întâmplă? De ce se întâmplă toate aceste schimbări?  Ce am făcut eu rău să aduc toate aceste schimbări?" Nimic! Voi aţi cerut aceste schimbări.  În acest an schimbările pot fii graţioase şi senzaţionale şi noi, pentru voi. 

 

Deci, dragi Shaumbra, o să fie un an senzaţional.  Da, acesta este cuvântul pe care l-am ales aici.  O să fie un an senzaţional şi amuzant.  Puteţi să acceptaţi toate aceasta? Puteţi să acceptaţi că poate fi amuzant? (ceva râsete din audienţă).

 

Noi am trecut prin multe împreună în timpul nostru, chiar şi cei noi care ni se alătură acum, care nu au fost niciodată conectaţi la această energie, voi aţi fost cu noi în aceşti ani, într-un fel sau altul, conectaţi.  Voi aţi trecut prin schimbări. Voi  aţi trecut prin dificultăţi, exact aşa cum au trecut cei care stau aici pe scaun astăzi în audienţă, cei care au citit toate materialele din prima zi.  Cei care ni se alătură acum... voi faceţi parte din familie.  Voi sunteţi aici pentru o cauză.  Voi sunteţi conectaţi nouă pe fiecare nivel.

 

Acum, eu, Tobias, aş vrea să vă iau într-o călătorie astăzi, dacă permiteţi.  Eu vreau să vă invit să veniţi într-un loc cu mine.  Şi, eu l-am pregătit pentru voi.  Eu am lucrat la acesta  - cum să spun - am remodelat, am reconstruit.

 

Eu aş dori să vă invit astăzi într-o călătorie la vila mea.  Eu am vorbit despre aceasta mai de mult.   Aceasta este în regatul meu.  Aceasta nu este în lumea materială, dar este un loc pe care eu l-am creat, pe care eu  l-am imaginat, şi chiar l-am structurat, un loc care - cum să spun - este plin cu energiile de Shaumbra.

 

Eu vă cer să fiţi pe scaunele voastre - sau să fiţi întinşi pe podea, aşa cum fac unii chiar acum.  Noi vă cerem să fiţi acolo, prezenţi în totalitate în această realitate umană.  Dar, eu am să vă cer să extindeţi energia voastră, să veniţi cu mine în vila mea imaginară.  Eu am lucrat la remodelarea şi redecorarea vilei mele. De ce? Pentru că totul este nou.  Totul se schimbă.  Şi, eu am realizat că a fost timpul să modernizez locul meu de asemeni.

 

Imaginaţi aceasta cum doriţi.  Eu îmi imaginez că este un loc minunat în pădure... liniştit şi înconjurat de o largă varietate de copaci... unii veşnic verzi... alţii cu frunze.  Nu contează aici cum.  Voi puteţi avea orice fel de copaci.  Ei nu trebuie să fie de o varietate argumentată geografic.

 

Deci, eu am încărcat acest spaţiu în jurul meu cu copaci frumoşi, copaci pe care eu într-adevăr îi iubesc.  În anii şi vieţile mele de pe Pământ eu am avut o conecţie cu energiile copacilor... stând atât de stoici... dar înrădăcinaţi ferm în Pământ... crengile îndreptate spre cer... multe din ele au avut fructe... sau seminţe pentru a continua evoluţia lor... continuând creşterea lor... de a se recicla pe ei înşişi.

 

Copacii ajută de asemeni la curăţire şi purificare, aşa cum mulţi dintre voi aţi aflat.  Mergeţi şi staţi lângă un pom.  Acesta vă va ajuta să aduceţi înăuntru energia voastră şi să o cureţe. Oh, nu, nu, nu... Cauldre se minunează aici dacă noi vă încurajăm să deveniţi "înbrăţişători de pomi".  "Iubitori de pomi" aceasta da, iubitori de pomi.   Da, în jurul vilei mele sunt mulţi copaci frumoşi.

 

Vila mea... eu am proiectat-o să arate ca o încrucişare între stilul Tudor englezesc şi o cabană elveţiană.  Este un pârâu în spatele vilei... munţi la fundalul unei distanţe mai mari... un lac... un lac liniştit... cumva ca şi Walden Pond... nu aşa departe de potecă.  Eu am construit vila mea şi aria înconjurătoare, şi păsări zboară peste tot. Eu iubesc păsările.  Eu iubesc păsările, pentru că ele stau în copaci, voi ştiţi asta. Ele îşi fac cuibul într-o frumuseţe şi în liniştea copacilor.

 

Dar, păsările sunt cele care sunt libere.  Ele au aripi.  Ele sunt ca nişte îngeri care vin pe Pământ, punând energiile lor în acele corpuri mici care au aripi şi pot zbura împrejur.  Păsările mele în jurul vilei mele sunt foarte colorate, într-adevăr colorate, şi ele cântă.  Ele cântă de dimineaţa până noaptea.  Eu trebuie să le opresc ca să pot dormi.

 

Ele cântă cântecul bucuriei... bucuria îngerilor... bucuria cerului.  Dar, ele încă mai cântă  cântecul sărbătoririi vieţii pe Pământ.  Aceasta este energia mea pe care eu le-o dau lor pentru aceasta.  Ele cântă iubirea Mea pentru Pământ, iubirea mea pentru a fi uman. Şi, ele cântă toată ziua.  Cumva, ele cântă în perfectă armonie, la perfect unison, cu toate că ele vin din multe alte specii diferite.

 

Şi, acolo sunt flori... multe flori... şi multe grădini înconjoară vila mea... colorate... care se întând spre cer... răspândesc frunzele lor... se deschid... nu sunt închise şi strânse, Shaumbra... ci se deschid… acceptând fără frică tot ce este în jurul lor... fiind vulnerabile încât să se poată deschide atât de frumos, frunze delicate şi petale şi se expun pe ele însele... expun esenţa lor neînfricoşate.

 

Shaumbra, aţi înţeles acest punct ?  Şi, ele sunt frumoase.  Şi, ele menţin o energie.  Da, ele da... ele sunt susţinătoare de energii în felul acela.   Ele susţin o energie de frumuseţe.  Ele susţin o energie a Gaiei.  Ele susţin o energie a echilibrului.  Ele susţin în aşa fel ca voi şi eu să zburăm în alte regate şi să ştiţi că întotdeauna este ceva ce susţine acea frumuseţe, întotdeauna este acea conecţie înapoi pe Pământ.

 

Acum, să mergem împreună.  Eu nu am adus niciodată un grup mare la vila mea înainte.  De obicei este doar Sfântul Germaine şi cu mine, stăm afară în spatele casei, avem căteva trabucuri -  îmi pare rău Cauldre, dar noi avem - avem câteva trabucuri (ceva râsete) şi pretindem că avem un pahar de vin.  Şi, mai vin şi alţi musfiri. Dar, acum eu vreau să aduc pe toţi Shaumbra, pe voi toţi în vila mea.

 

Să trecem prin uşa din faţă.  Observaţi cum se deschide fără ca eu să pun mâna pe cleanţă.  Nu este minunat ceea ce putem face noi în imaginaţia noastră?  Şi, voi spuneţi. "Dar, Tobias, sunt eu cu adevărat aici?  Este aceasta reală, sau tu ne treci pe noi prin poveste?"

 

Acesta este într-un fel punctul meu în a spune aceasta.  Toate acestea  sunt reale exact aşa cum voi staţi pe scaunele voastre chiar acum.  Este real ca şi corpul vostru fizic pe care îl aveţi.  Este real ca orice alt gând din mentalul vostru, sau ca orice altceva ce mintea voastră umană poate să gândească.  Voi staţi pe scaunele voastre.  Voi staţi în casele voastre. Voi staţi cu grupul de Shaumbra chiar acum.  Voi puteţi auzi sunete. Voi puteţi simţi fundul vostru pe scaun.  Voi puteţi simţi stomacul vostru. Dar, voi puteţi să fiţi aici cu mine în acelaşi timp.  Imaginaţia, aşa cum am vorbit despre ea înainte este reală ca şi orice altceva.  Voi sunteţi aici cu mine.  Voi doar aţi trecut prin uşa vilei mele.

 

Acum, să vă arăt prin prejur.  Eu am extins vila mea recent pentru ca să pot încăpea toate energiile Shaumbrei.  Eu am făcut extinderi interioare.  Voi - observaţi - da, unii dintre voi deja aţi observat - picturile pe pereţi, picturile din vieţile noastre împreună, picturile lucrurilor celor mai eroice pe care Shaumbra le-a făcut.

 

Da, acolo, sunt ceva picturi din timpul nostru din Atlantis, pictura din templul Tien, şi ariile care ar fi acum în jurul Cubei.  Şabloanele nu mai sunt acolo.  Acestea s-au dus de mult.  Chiar şi terenul pe care a stat templul s-a schimbat, şi acesta se află sub apă, pentru cei care l-ar căuta.  Dar, sunt picturi - da, care nu sunt făcute cu aparatul de fotografiat actual - dar sunt picturi pe care le-am pus eu acolo prin imaginaţia mea,  picturi pe pereţi ale tuturor timpurilor noastre împreună. Articole pe care unii dintre voi mi le-aţi dăruit  ca pe un cadou în vieţile trecute... eu le-am pus pe rafturi.

 

Să facem turul în jurul casei.  Da, este vorba despre imaginaţie, ajutându-vă pe voi să vă eliberaţi din limitările pe care le-aţi pus în jurul vostru.   De aceea vă iau în jurul casei.   Vedeţi voi... nu este bucătărie aici... nu este nevoie.  Îngerii nu au nevoie de mâncare... vedeţi voi.  Nu avem nici baie... noi nu avem nevoie pentru acele funcţii (câteva râsete).

 

Sunt camere mari aici... camere cu diferite culori... camere cu diferite energii... camere în care se aude muzica  ieşind din pereţi... nu avem nevoie de difuzoare, nu este nevoie de aparate electronice.  Există camere care sunt pline de energii din alte dimensiuni. Intraţi într-una dintre ele.  Permiteţi-vă să fiţi acolo.  Permiteţi-vă să vă deschideţi cu adevărat şi simţiţi cum este acest lucru.  Eu am preparat toate acestea pentru voi.

 

Există aici camere în care puteţi intra şi să revizitaţi aspectele voastre din trecut. Eu am multe camere pentru multe, multe vieţi.  Ele nu sunt în capcană aici. Eu nu le reţin.  Dar, eu aleg din când în când să îmi aduc aminte de ele.

 

Vedeţi voi... eu am încorporat toate vieţile mele.  Eu le-am încorporat.  Eu le-am adus pe toate - cele bune... cele rele... ceea ce eu consider întuneric... ceea ce eu consider străduinţe şi dureri... la fel şi cele de bucurie.  Eu le-am încorporat pe fiecare dintre ele.

 

De ce nu vă reamintiţi vieţile voastre trecute, voi vă întrebaţi uneori? Voi le consideraţi o marcă de - cum să spun - a vă reaminti evoluţia spirituală,  cine aţi fost în trecut.  Voi nu vă aduceţi aminte de ele pentru că în primul rând voi nu aţi vrut să vă confundaţi cu voi înşivă din această viaţă.  Voi nu aţi dorit să vă copleşiţi de acele memorii directe şi de acele imagini.  Dar, voi de asemeni nu aţi încorporat acele energii şi apoi să eliberaţi toate acele energii.

 

Voi faceţi aceastea... voi aţi făcut aceastea, aşa cum am făcut eu.  Voi aţi acceptat în totatlitate tot ce aţi fost.  Şi, apoi voi aţi lăsat acestea libere; voi aţi dat drumul la toate acestea. Deci, voi puteţi merge înapoi şi să începeţi să vizitaţi, fără să vă îngrijoraţi să fiţi cuprinşi în toate acestea, dar simţind energiile încă odată.  Aceasta este ca şi cum aţi trece printr-un album de poze, având câteva zâmbete, sau poate câteva lacrimi.

 

În acest "an al libertăţii" voi o să începeţi să vă reamintiţi vieţile voastre din trecut. Voi sunteţi la un punct unde voi nu trebuie să fiţi îngrijoraţi de a fi prinşi în energiile acestea. Voi sunteţi la un punct al maturităţii  spirituale unde voi ştiţi că voi sunteţi cine sunteţi chiar acum.  Voi nu trebuie să vă îngrijoraţi despre revenirea la o identitate veche dintr-o viaţă din trecut.  Dacă aţi fost un mare rege, un conducător mare, un mare om de ştiinţă, sau un mare filozof, voi nu trebuie să vă îngrijoraţi că deveniţi egoişti ataşaţi la acea viaţă din trecut.  Aceasta, simplu, a fost.  Aceasta a făcut parte din machiaj.

 

Deci, în casa mea sunt camere pe care eu le pot vizita... camera lui Tobias... una dintre cele favorite... unde eu pot să mă vizitez pe mine însumi din acea viaţă... multe camere ale Atlantei unde eu merg să vizitez cine am fost atunci şi să vizitez cu voi.  Există camere care imi dau voie să mă conectez prin toate dimensiunile, nu numai ale acestui univers, dar toate universele unde pot merge şi să explorez şi să experimentez.  Există camere în casa mea... unii dintre voi vă miraţi pe tot drumul... voi v-aţi detaşat de grupul nostru aici (ceva râsete).  Voi aţi ajuns înaintea mea.

 

Există camere unde eu merg şi pictez pe teme spirituale.  Mie îmi place să pictez.  Aceasta este una dintre pasiunile mele. Eu nu pictez cu culori şi ulei, aşa cum faceţi voi.  Eu nu pictez cu - cum să spun - cretă şi uneltele voastre fizice. Eu pictez  cu energii.  Canavasul meu nu este din dimensiunea a doua sau a treia. Este multi-dimensional.  Şi, eu vin aici să mă joc cu energiile - vibraţiile, sunetele, energii care sunt dincolo de regatul uman.  Eu vin aici să văd ce pot crea.

 

Vila mea este reală, reală ca şi cuvintele pe care le auziţi sau le citiţi chiar acum. Eu am petrecut un anumit timp pentu a ajuta să pun energiile într-o formă şi structură anume, întotdeauna gata de a elibera acele structuri pentru a se lărgi, desigur.  Dar, eu am petrecut mult timp ca să creez toate acestea.  Eu am petrecut mult timp să împletesc energiile împreună în aşa fel ca noi toţi să ne putem împreuna ca şi acum.

 

Oricine dintre voi poate să creeze ceva asemănător.  Oricine dintre voi are libertatea de a crea în acest fel.  Este doar prin imaginaţie.  Noi am vorbit despre acest lucru mereu şi mereu.  Este prin imaginaţie.

 

Voi probabil aţi observat şi alte energii în casă, energiile musafirului nostru special din această zi.  Unii dintre voi v-aţi întrebat cine este.  Simplu luaţi un moment ca să simţiţi energiile.  Nu ghiciţi... doar simţiţi energiile.  Energiile musafirului nostru special umplu casa mea astăzi.  Ele ne înconjoară pe noi toţi.

 

Într-adevăr, este energia dragului  Metatron, din nou.  Munca lui Metatron continuă, chiar din luna trecută.  Dar, acum este diferită.  Voi aţi asociat energia lui Metatron ca fiind masculină, fiind de o energie înaltă, aprope metalică, electrică, o energie vibrantă.

 

Dar, astăzi în casa mea, Metatron îşi arată partea cealaltă... ceea ce voi aţi numi aspectul feminin al lui Metatron... într-adevăr foarte puternic... dar o înţelegere puternică... o iubire puternică.  După munca lui Metatron - vocea voastră în Spirit - ceea ce a fost făcut acum două săptămâni, acum vine energia celeilalte părţi a lui Metatron... cea de compasiune... cea de reconstruire... cea de reînnoire... şi cea de evoluţie... energie de evoluţie.

 

Metatron nu vine doar să rupă sistemele Vechi.  Metatron - vocea voastră în Spirit - vine cu înţelegere, întotdeauna compasiune şi iubire, graţie şi libertate. Vedeţi voi... o energie deşi puternică poate să fie şi delicată, blândă, iubitoare, şi o energie plină de compasiune.

 

Acum, noi vă cerem să inhalaţi această energie înăuntru.  Noi vă cerem - vedeţi voi, unii dintre voi deja ştiu unde vreau să ajung cu aceasta.  Acea vindecare pe care noi v-am cerut să v-o daţi vouă înşivă... soluţia pe care voi aţi cerut-o la începutul întâlnirii noastre de astăzi... voi le-aţi adus în casa mea.  Voi le-aţi adus cu voi şi partea cealaltă a lui Metatron ajută să le mutaţi, vă ajută să le binecuvântaţi, vă ajută să le vindecaţi.  Voi le-aţi adus aici în locul acesta imaginar dar foarte real în această zi pentru a vă juta să vă eliberaţi, să vă ajute să eliberaţi ceva ce nu v-a servit nicicum.

 

Deci, să mergem în Camera Shaumbra, camera largă unde noi toţi putem sta împreună.  Veniţi în Camera Shaumbra în amintirea timpului nostru împreună.  Unii dintre voi chicotesc... da, eu citesc mintea voastră uneori. Unii dintre voi spun, "Este acesta un joc stupid, Tobias?"  Dacă doriţi aceasta, aşa să fie... dacă doriţi să fie un joc stupid... sau poate să fie real, ceea ce face realitatea umanilor să arate mică, în comparaţie.

 

Această realitate a imaginaţiei este reală. Această realitate a imaginaţiei în care stăm chiar acum - în casa mea, în vila mea, în Camera Shaumbra, în camera de întâlnire - este reală.  Şi aceasta ajută la înfiinţarea unui tipar de energie care poate fi adus înapoi în realitatea voastră umană şi să îl folosiţi acolo.  Aceasta ajută la începerea creaţiei tiparelor, împletitura, modelele, şi drumul pentru viaţa voastră în realitatea voastră umană.  Şi, voi puteţi merge înapoi şi înainte oricând.

 

Shaumbra, acesta este "anul libertăţii".  Noi vă ajutăm să vă eliberaţi de limitările corpului vostru şi mentalului vostru şi de dimensiunea umană.  Noi o să ne veselim făcând aceasta, dacă vă place sau nu (râsete din audienţă). Eu a trebuit să arunc asta înăuntru.  Noi o să avem veselie mergând dincolo de aceasta, de a ieşi afară din pereţii puşcăriei.  Noi o să avem veselia expansiunii.  Noi o să dăm voie la acele Energii Vechi să se transforme.

 

Acum, ce vă ţine înapoi pe voi, Shaumbra?  Ce vă ţine înapoi de la a fi cine într-adevăr sunteţi?  Păi, la începutul începutului, este trecutul.  Este trecutul.  Viitorul nu vă poate ţine înapoi pentru că nu a fost creat încă.  Doar frica viitorului poate să vă ţină înapoi.  Dar, trecutul cu siguranţă vă ţine înapoi pe mulţi dintre voi.  Voi regretaţi multe lucruri ce aţi făcut în viaţa voastră.

 

Noi vă cerem acum să treceţi peste asta. Treceţi peste asta.  Aceasta a făcut parte din cine aţi fost voi.  Aceasta a fost o experienţă pe care voi aţi dorit să o aveţi ca să vă ajute să învăţaţi şi să înţelegeţi ceva.  A fost o provocare puternică ce v-aţi dat vouă înşivă pentru ca să învăţaţi ceva nou.

 

Unii dintre voi vă înjosiţi pe voi înşivă. Unii dintre voi care aţi băut un pic, un pic prea mult... voi vă numiţi alcoolici. Treceţi peste asta.  Voi nu sunteţi alcoolici.  Voi sunteţi cei care aţi mers în adâncul iadului băuturii să aflaţi cum este aceasta.  Dar, energiile nu mai trebuie să fie ataşate de voi niciodată. Acesta a fost trecutul.

 

Unii dintre voi vă supăraţi pe voi înşivă din cauza greutăţii voastre.  Voi aţi permis la aceasta să vă ţină înapoi.  Voi spuneţi, "Dar dacă eu nu arăt aşa, atunci eu pot să fiu liber, Tobias.  Eu aud ce spui tu astăzi, dar cum poate o persoană grasă să zboare?"  Voi spuneţi aceasta (ceva râsete).  Da, eu citesc mintea unora (mai multe râsete).

 

Este timpul să treceţi peste asta.  Este timpul să eliberaţi aceasta.  Iubiţi-vă oricum arătaţi.  Iubiţi-vă.  Încetaţi să vă luptaţi cu aceasta.  Încetaţi să vă negaţi pe voi înşivă.  Fiţi cine sunteţi. Grasul, greutatea... aceasta va dispărea… va pleca... dacă voi doriţi asta.  Dar, unii dintre voi o să găsiţi că vă place acea greutate în plus, acea energie în plus pe care o aveţi în jurul vostru.

 

Nu daţi voie la astfel de lucruri să devină un blocaj.  Nu spuneţi, "Eu o să devin spiritual când eu voi atinge o anumită greutate".  Iubiţi-vă astăzi.  Fiţi spirituali astăzi.  Încetaţi să vă înjosiţi pentru aceste lucruri.  Voi v-aţi dat vouă experienţa a cum este să aveţi un fel de energie în jurul vostru, în fizicul vostru, chiar exprimată ca greutate. Aceasta este pentru o cauză.

 

Trecutul vă reţine uneori pentru că voi l-aţi ascuns.   Voi l-aţi ascuns sub covor... în cămăruţă... în subconştientul vostru... sau orice voi doriţi să numiţi aceasta... o parte din voi de care v-a fost ruşine... părţi din voi pe care voi nu le-aţi putut trata până acum.  Da, sunt ceva lucruri ridicole pe care le-aţi făcut în trecut.  Unii dintre voi sunteţi plini de ruşine pentru aceste lucruri.

 

Noi o să deschidem unele din aceste uşi cu voi astăzi şi prin tot anul.  Noi o să vă ajutăm să priviţi la unele din vieţile voastre din trecut, unele dintre acele lucruri la care nu aţi vrut să vă uitaţi.  Noi o să vă dăm nişte priviri.  Şi noi o să vă dăm voie să simţiţi acele energii şi apoi să le trecem prin voi.  Dar, voi permiteţi la trecut să vă ţină înapoi.

 

Cum o să mânuiţi aceste lucruri acum?  Cum o să rezolvaţi toate astea?  Voi va trebui să încorporaţi fiecare parte din acestea, tot ce aţi făcut vreodată, şi apoi să le daţi voie să treacă prin voi.  Noi ştim că voi aţi făcut munci uriaşe în această arie.  Dar, noi o să mergem la adâncimea reală cu acestea, locurile ascunse reale ale unor Energii Vechi.  Voi o să începeţi să aveţi priviri şi povestea întreagă a vieţilor voastre trecute.  Voi puteţi să le mânuiţi acum.

 

Ce altceva vă ţine înapoi?  Fiind victime... un rol minunat!  Uneori este mai uşor să fiţi o victimă decât Creatori, uneori este mai uşor de a blestema totul în jurul vostru.  Voi vă prindeţi în capcana de a fi victime, victima eternă.

 

Şi, ştiţi voi ce facem noi când voi faceţi aceasta?  Noi vă suportăm/sprijinim în victimizare. Voi vă veseliţi cu aceasta.  Deci, noi o să vă sprijinim .  Noi o să vă ajutăm să experimentaţi ce înseamnă să fiţi cea mai mare victimă de pe Pământ (ceva râsete) pentru că acest lucru aţi ales voi până acum... unii dintre voi.  Dar, acum este timpul să eliberaţi.  Aceasta vă ţine înapoi.  Voi nu-i puteţi blestema pe părinţii voştri.  Voi nu puteţi blestema trecutul vostru.  Voi nu puteţi blestema nimic.  Voi sunteţi Creatorii.

 

Voi spuneţi: Dar, Tobias", voi spuneţi: "Dar, Tobias".  Ah, ţineţi-vă de acele "dar-uri" (funduri! În jargonul englez - american "butt" înseamnă fund).  Da, noi înţelegem în multe feluri (râsete din audienţă).  Voi permiteţi la “acela” să fie un obstaccol sau un blocaj.  De ce? pentru că voi nu necesar vreţi să daţi piept cu ceea ce înseamnă a fi un Creator.  Voi uneori sunteţi înfricoşaţi să mergeţi înapoi să fiţi un Creator plin şi conştient. Voi regretaţi unele lucruri ce au fost făcute în trecut, în special înainte ca voi să veniţi pe Pământ.

 

Vedeţi voi... eu am creat această vilă în care stăm.  Eu am făcut-o reală prin imaginaţia mea.  Voi de asemeni aţi făcut la fel, în special înainte ca să veniţi pe Pământ în corp uman.  Când aţi creat stelele şi cerul, când aţi fost liberi acolo afară,  fără un corp, voi aţi putut crea foarte repede şi aţi putut să imaginaţi foarte repede. Erau multe, multe lucruri ce aţi creat şi care nu v-au plăcut.

 

Dar, Shaumbra, la miezul vostru voi sunteţi un Creator.   Nu este nevoie să vă îngrijoraţi despre ce aţi făcut în trecut pentru că acestea v-au adus aici.  Acestea v-au adus la acest punct.  Nu contează ce credeţi, voi într-adevăr nu aţi ucis pe nimeni.  Un suflet nu poate să moară.  Acesta simplu vine înapoi într-o formă nouă.  Voi nu puteţi lua niciodată energia altuia, cu toate că aţi încercat.  Mai devreme sau mai târziu voi trebuie să lăsaţi să iasă aceasta, pentru că nu este a voastră.  Voi trebuie să eliberaţi aceasta.

 

Deci, Shaumbra, mulţi dintre voi aţi jucat pe victima, şi aceasta va ţinut înapoi. Să nu mai blestemaţi nimic altceva... până ce alegeţi acest fel de a trăi.  Luaţi responsabilitate deplină.  Şi, aşa cum faceţi, voi o să înţelegeţi cum lucrează într-adevăr energiile Creatoare.

 

Ce altceva vă ţine înapoi?  Până la un punct - conştiinţa de masă.  Voi sunteţi aici pe Pământ.  Voi sunteţi înconjuraţi de energiile conştiinţei de masă, energiile umanităţii.  Aduceţi-vă aminte chiar un timp când noi v-am întrebat, "Sunteţi pregătiţi să părăsiţi conştiinţa de masă?"  Şi, toţi mai puţin câţiva aţi spus "Da".  Voi aţi spus.  Voi v-aţi dat permisiunea vouă înşivă să părăsiţi conştiinţa de masă.

 

Dar, încă mai este acolo.  Încă mai are o cale de a influenţa din când în când. Dar, voi nu trebuie să vă înţepeniţi în asta. În special ca Mişcători de Energii, voi puteţi să vă permiteţi dincolo de conştiinţă.  Da, aceasta va intra, şi voi o să simţiţi, aşa cum mulţi dintre voi aţi simţit cutremurul înainte cu mult timp de a se întâmpla.  Voi aţi simţit că a fost un potenţial care probabil se va manifesta.  Aceasta a făcut parte din conştiinţa de masă de a se pregăti pentru o schimbare, şi voi aţi simţit aceasta.  Dar, acest fapt nu trebuie să vă ţină înapoi.  Nu trebuie să vă tragă în jos.

 

Ce altceva vă ţine înapoi?  Voi simţiţi că sunteţi fără puteri... mulţi dintre voi... simţiţi că sunteţi slabi... simţiţi că nu puteţi să performaţi magie, chiar dacă aţi sărit în aceasta... acel simţi că nu puteţi afecta nimic, în special în afara voastră, şi mai puţin viaţa voastră proprie... simţind că acele energii sunt puternice şi tari în jurul vostru, că voi nu puteţi face nimic... voi puteţi doar să răspundeţi la lucruri, nu să creaţi lucruri.

 

Aceasta este o formă de victimizare.  Este o formă de negare a cine sunteţi voi şi puterea ce aveţi.  Voi vă permiteţi să vă simţiţi fără putere.  Voi vă permiteţi să fiţi măturaţi de curenţii râului vieţii... de la râul conştiinţei... un simţ că tot ce puteţi face este să încercaţi să vă menţineţi... să supravieţuiţi... că voi nu puteţi afecta nimic.

 

Shaumbra, noi vă înştiinţăm chiar acum că voi sunteţi Creatori.  Cum ştim noi asta? Pentru că voi creaţi totul în viaţa voastră, chiar dacă voi realizaţi aceasta sau nu.   Nu este creat de noi.  Nu este creat în afara voastră.  Voi creaţi aceasta.  Poate, voi spuneţi, "Dar, Tobias, eu precis nu creez toate aceste lucruri rele".  Ah, din nou vă întrebăm să aveţi o privire.  Voi CREAŢI aceasta, poate nu conştienţi în mintea umană, dar bazat pe nevoile voastre, bazat pe energiile voastre ce sunteţi.

 

Voi sunteţi ca un magnet, dar un magnet ce lucrează diferit faţă de magnetul fizic pe Pământ, pentru că opusul atrage magnetul pe Pământ.  Dar, cu tipul de magnet ce sunteţi voi atrageţi cele asemănătoare.  Dacă vă simţiţi fără putere, lucruri fără putere vin şi vă răspund vouă.  Voi o să fiţi înconjuraţi de oameni fără puteri, sau oameni care folosesc puterea pentru a o lua pe a voastră.  Voi cereţi aceasta.  Asemănarea răspunde la asemănare.

 

Dacă este o lipsă de abundenţă în viaţa voastră, aceasta este pentru că voi simţiţi că voi nu meritaţi.  Voi vă energizaţi pe voi înşivă, sau vă magnetizaţi spiritual, şi voi aduceţi aceasta în viaţa voastră.  Totul în jurul vostru şi totul în viaţa voastră este exact un răspuns direct la cine sunteţi voi.  Aceasta nu vă este impus vouă.  Voi aduceţi aceasta înăuntrul.  Voi manifestaţi aceasta.  Atât de puternic este un Creator care sunteţi voi.

 

Dacă nu vă place ceva, dacă nu vă plac lucrurile din viaţa voastră, sau în oricare viaţă, voi puteţi schimba.  Cum faceţi asta?  În primul rând voi confirmaţi că sunteţi pregătiţi pentru o schimbare,  şi voi permiteţi să treceţi ceea ce cere aceasta, pe care voi toţi aţi făcut.  Apoi, Shaumbra, voi o să începeţi să vă schimbaţi cum vă simţiţi în înăuntrul vostru.  Voi începeţi să priviţi cum creaţi acele lucruri.  Oare jucaţi rolul de victimă?  Dacă da, voi întotdeauna o să aveţi experienţe de victimă care vi se vor întâmpla vouă.  Plănuiţi să jucaţi rolul celui fără putere?  Atunci voi întotdeauna o să aveţi lucruri care vin în viaţa voastră care iau puterea voastră.

 

În anul acesta de 2005, este timpul vostru de libertate de la acele lucruri. Este timpul ca voi să înţelegeţi că voi nu mai sunteţi legaţi de acestea.  Voi puteţi să le schimbaţi.  Voi puteţi să ne daţi toate cauzele pe Pământ şi în ceruri de ce nu se poate face aceasta.  Şi apoi noi trebuie să vă sprijinim în acest demers.  Noi trebuie să continuăm să vă simţiţi fără putere, să continuăm să vă simţiţi ca victime, să continuăm să vă ajutăm să nu aveţi abundenţă.  Aceasta este ceea ce nouă nu ne place deloc, pentru că aceasta este ceea ce voi alegeţi.  Aceasta este ce atrageţi la voi.

 

Noi o să vă cerem ca în următoarele 30 de zile să vă uitaţi ce vă ţine înapoi. Energiile - energiile iubitoare a lui Metatron, energiile de compasiune ale lui Metatron - o să fie chiar acolo cu voi, chiar acolo.  Acestea nu trebuie să fie aspre sau dificile.  Acestea sunt mai mult ceea ce numiţi aspectele feminine ale lui Metatron, aspecte iubitoare şi îngrijitoare.

 

Noi o să lucrăm cu voi să vă ajutăm să vă uitaţi bine, perfect, o privire profundă la ce vă ţine înapoi.  Noi ştim că voi deveniţi nerăbdători şi iritaţi.  Noi ştim că voi vreţi progrese reale în viaţa voastră, deci noi o să vă dăm o privire reală a ce vă ţine înapoi.  Noi o să lucrăm cu fiecare dintre voi, să vă ajutăm să mutaţi acele bariere şi blocaje.

 

Noi o să vă ajutăm să înţelegeţi că voi sunteţi Creatorii.  Noi o să vă ajutăm să înţelegeţi, Shaumbra, că îmaginaţia voastră este una dintre cele mai fermecate unelte pe care le aveţi.  Unii dintre voi au tendinţa de a nu lua în seamă, şi spun, "Dar aceasta este doar imaginaţia mea".  A fost chiar un  cântec despre aceasta (ceva râsete). Cauldre spune că el nu o să cânte astăzi (mai multe râsete).  Noi fredonăm acest cântec pentru voi în casa mea.

 

Shaumbra, unul dintre lucrurile ce vă ţin înapoi este rezistenţa voastră de a folosi imaginaţia, lipsa voastră de imaginaţie.  Voi de fapt aveţi o mare imaginaţie convingătoare, nu-i aşa?  Voi aţi închis-o pentru un timp lung.  Ca şi copil voi aţi fost cicăliţi pentru imaginaţia voastră.  Noi ne aducem aminte... noi am fost acolo cu voi.  Voi aţi fost instruiţi să nu folosiţi aceasta.  Voi aţi fost instruiţi să folosiţi doar mentalul vostru.

 

Unul dintre lucrurile ce cauzează depresie, apropo, este de a nu folosi imaginaţia voastră.  Pentru cei ca voi care aţi experimentat depresie şi nelinişte şi lipsă de pasiune, este pentru că voi aţi pus imaginaţia voastră pe arzătorul din spate.  Voi aţi ascuns aceasta.  Voi aţi înăbuşit aceasta.  Nu este de mirare că voi sunteţi depresaţi.

 

Imaginaţia este o parte vitală din voi, şi vrea să fie o parte vitală în viaţa voastră.  Dar, voi negaţi aceasta... voi nu prea credeţi... voi trataţi ca şi pe un copil neligitim....voi abuzaţi de aceasta uneori.  Voi concentraţi mult energia voastră pe mentalul vostru. Mintea este frumoasă, şi este minunată.  Dar, este timpul pentru imaginaţie, inteligenţa divină şi creativă, să jucaţi de-a lungul vostru.  Da, pentru mulţi dintre voi, una dintre cele mai mari bariere este că voi nu folosiţi imaginaţia. Imaginaţia voastră este acea parte divină care vrea să se extindă, care vrea să creeze.

 

Unii dintre voi au un timp dificil să stea în această vilă a mea pentru că voi spuneţi, "Aceasta nu ese reală.  Ce vrea Tobias să ne arate?"  Shaumbra, eu încerc să dovedesc un lucru vouă, cât de minunată, şi emoţionantă, şi veselă şi puternică este imaginaţia.  Imaginaţia permite ca energia adevărata a voastră să iasă şi să se joace.  Prin imaginaţie voi puteţi să vă extindeţi, să vă permiteţi să mergeţi în  alte regate, şi apoi prin alte regate, unde sunt alte energii, să le aduceţi înapoi şi să le manifestaţi pe Pământ.

 

Aşa cum am spus înainte, imaginaţia nu este - cum să spun - un exerciţiu de concentrare mentală.  Nu înseamnă să încercaţi să vizualizaţi ceva specific, cel puţin nu acuma.  Imaginaţia este să vă permiteţi să vă înălţaţi, permiteţi să vă eliberaţi, să vă permiteţi să mergeţi în regate în care nu aţi fost de mult, mult timp. Există acel divin din voi, care stă aici în aceste scaune chiar acum, care vrea acea libertate, care vrea exprimare.

 

Deci, Shaumbra, noi o să lucrăm cu voi, o să privim acele lucruri care vă ţin înapoi. Acestea nu vă copleşesc, orice credeţi voi.  Nu este nimic atât de mare ce voi şi noi împreună să nu putem să transformăm, şi să nu putem aduce pe nivelul următor. Ele nu sunt atât de mari.

 

Unii dintre voi încearcă să menţină o poveste cum că problema voastră este atât de mare încât nici cel mai mare uman de pe Pământ nu poate să o rezolve, chiar şi îngerii cei mai mari nu pot să o rezolve.  Problema voastră este atât de monumentală încât nici Dumnezeu nu ştie să o rezolve.  Voi aveţi bucurie să jucaţi acel joc, nu-i aşa? Voi aveţi bucurie să menţineţi acea poveste.  Voi sunteţi încăpăţânaţi în legătură cu acest lucru, de fapt.

 

Acesta este un alt lucru ce vă ţine înapoi - încercaţi să vă ţineţi de povestea voastră.  Povestea voastră este minunată.  Noi iubim povestea voastră, dar povestea voastră vrea să se transforme chiar acum.  Povestea voastră este doar o poveste.  Unii dintre voi aţi încercat să construiţi sinele vostru spiritual pe fundaţia poveştii voastre umane vechi. Şi, aşa cum aţi descoperit, când voi încercaţi să construiţi pe acea fundaţie, zidurile vin jos rostogolându-se. Aceasta nu este o fundaţie pe care să construiţi noul.

 

Fundaţia pentru noul din voi este esenţa, sufletul, divinitatea a cine sunteţi.  Nu este doar povestea voastră în această viaţă chiar acum a ceea ce numiţi "ego". Este colectivul de tot ce aţi fost şi toate potenţialele a cine o să fiţi şi divinitatea şi puritatea voastră.  Este o peveste.  Mai degrabă este fundaţia a tot ce aţi fost. Nu încercaţi să construiţi doar pe povestea acestei identităţi a voastre din această viaţă.

 

Uneori poveştile voastre sunt cele care vă ţin înapoi.  Voi încercaţi să vă agăţaţi atât de tare de acele poveşti.  Voi încercaţi să construiţi pe ele.  Dar, nu este vorba despre construirea pe această singură poveste.  Este construirea prin imaginaţie într-un fel complet Nou.

 

Respiraţi adânc şi simţiţi energia vilei mele, a camerei Shaumbra, a vibraţiilor ce vin înăuntru acum.  Permiteţi imaginaţiei voastre să se înalţe un pic aici.  Simţiţi şi aveţi sensul energiilor ne-fizice care sunt în vila mea, energiile care zboară înăuntru din alte regate.

 

Şi, eu nu vreau pe nici unul dintre voi să vă aud că spuneţi acum, "Dar, Tobias, eu nu ştiu cum să simt", pentru că ele sunt închise în aceasta.  Spuneţi, "Tobias, eu permit mie însumi să simt din nou.  Eu îmi dau permisiunea libertăţii să simt lucruri care nu sunt din din regate umane.  Eu îmi dau permisiunea să simt totul din alte dimensiuni.  Eu îmi dau permisiunea ca din nou să vorbesc îngerilor". Mulţi dintre voi... noi vă auzim, "Oh, dar nu pot sa canalizez;  eu nu ştiu să vorbesc  îngerilor".  Acesta este lucrul cel mai natural de făcut.  Este mai uşor să vorbiţi la îngeri decât la umani.  Să nu cădeţi în cursă spunând, "Eu nu ştiu cum să simt". Spuneţi, "Eu sunt pregătit să simt din nou"  Să nu cădeţi în cursă prin limitările voastre proprii.

 

Eu am stat în puşcărie.  Eu am stat pur şi simplu între patru pereţi ai închisorii. A fost cea mai mare experienţă din toate vieţile mele.  Oh, eu am fost atât de supărat.  Eu v-am spus povestea mai de mult, dar vreau să v-o spun din nou (ceva râsete).  Eu am fost pus în puşcărie pe nedrept.  Ah, vedeţi voi... energia minunată de victimă!"  Nu a fost vina mea; a fost a tuturor!"

 

Shaumbra, eu m-am pus pe mine în închisoare. Eu am fost energizat pentru aceasta.  Eu am fost la un punct unde ca uman nu am fost deloc fericit.  Eu am ştiut că ceva trebuie să se schimbe.  Eu am fost nevoit să stau pur şi simplu în puşcărie să simt puşcăria pe care am pus-o eu însumi în viaţa mea, ultima mea viaţă pe Pământ.  Şi, eu am avut toate pretextele din lume... până într-o zi când eu am realizat că puşcăria a fost facerea mea proprie.  Şi, doar eu singur pot să mă eliberez din aceasta.

 

Orice anume vă ţine înapoi, orice puşcărie în care sunteţi, absolut este facerea voastră.  Şi, voi puteţi să vă eliberaţi nu pentru voi înşivă prin forţă, nu pentru voi înşivă printr-un tip de exerciţiu de putere de sine mentală.  Voi vă eliberaţi simplu prin deschidere, prin a da permisiunea vouă înşivă.

 

Este timpul de a dezvălui identitatea, de a dezvălui identitatea VOASTRĂ. Aceasta înseamnă de a elibera povestea, povestea care este în voi în această viaţă.  Aceasta v-a servit până acum.  Dar, aceasta are limitarea însăşi.  Este timpul să transformaţi identitatea, să deveniţi cine într-adevăr sunteţi. 

 

Voi ştiţi cum să faceţi acest lucru.  Noi am vorbit despre aceasta mai de mult.  Şi, acum este timpul să faceţi.  Este timpul să vă daţi permisiunea să fiţi liberi încă odată. Este timpul să deschideţi acea imaginaţie.  Încetaţi să negaţi aceasta.  Da, voi puteţi fi în această vilă.  Voi puteţi fi în camera Shaumbra.  Voi puteţi experimenta energiile din toate nivelele dimensiunilor... dacă daţi voie vouă înşivă... dacă daţi voie vouă înşivă.

 

Noi nu putem face pentru voi.  EU NU POT SĂ FAC SĂ VĂ DESCHIDEŢI. Eu nu pot să dau drumul lucrurilor ce vă ţin înapoi.  VOI PUTEŢI.  Este simplu de a lua acea decizie şi apoi să o faceţi.  Este simplu să permiteţi imaginaţiei să fie atât de reală ca ceea ce voi numiţi realitatea voastră acum. Aşa cum voi vă permiteţi să fiţi liberi, voi daţi permisiunea vouă înşivă din nou. Voi vă energizaţi într-un fel complet nou.  Voi vă veţi energiza în aşa fel încât voi o să aduceţi lucruri noi, lucruri vesele, şi lucruri de abundenţă în viaţa voastră.

 

Shaumbra, noi avem o mică problemă chiar acum pe Pământul Nou.  Vedeţi voi... mulţi umani au părăsit Pământul Vechi, sau planeta voastră fizică Pământ, şi au venit înapoi pe partea noastră.  Ei au părăsit corpul lor fizic.  Ei au tranziţionat înapoi aici.  Şi, apoi ei au mers pe Pământul Nou să ajute la costruirea acestui loc fenomenal, această bibliotecă a conştiinţei umane, acest loc, acest Pământ Nou, unde toţi ceilalţi îngeri care nu au fost noiciodată în corp fizic până acum o să meargă să înveţe şi să studieze înainte ca ei să se încarneze pe Pământ.  Acela este un loc minunat. Eu petrec mult timp acolo, de asemeni.

 

Noi avem o mică problemă pentru că multe entităţi care au venit aici să facă parte din acest loc acum lor le este dor să meargă înapoi pe Pământul Vechi, cei care au spus că, "Eu nu mă voi duce înapoi în acel loc (ceva râsete).  Eu nu mă voi reîncarna niciodată".  Ei spun că ce loc minunat este acesta, şi ce loc minunat a devenit acesta.  Ei văd că voi puteţi să fiţi liberi şi să fiţi umani.  Ei vor să se reîncarneze.  Ei vor să vină aici cât mai repede posibil să facă parte din această săritură quantum.  Aceasta ar putea să spună ceva despre cât de fericită poate să fie viaţa voastră dacă voi daţi permisiune vouă înşivă.

 

Ce vă ţine înapoi?  Ce vă reţine chiar acum? Noi o să lucrăm cu voi în următoarele 30 de zile ca să vă ajutăm să treceţi prin asta, să vă ajutăm să eliberaţi aceasta.  Noi o să vă provocăm uneori. Voi o să vă supăraţi pe noi pentru că noi o să venim la voi din spate.  Şi, voi o să auziţi cuvintele noastre.  Noi o să spunem, "Dar tu creezi aceasta". Este realitatea pe care voi o aduceţi.  Nu blestemaţi pe nimeni altcineva.

 

Noi o să vă provocăm să încorporaţi frica veche pe care o aveţi, lucruri pe care voi le-aţi încuiat, lucruri la care voi nu aţi vrut să vă uitaţi.  Noi o să le tragem afară pentru voi. Noi o să vă ajutăm să le vedeţi.  Noi o să vă rugăm să o inhalaţi când acea frică vă copleşeşte şi care vă opreşte pe pista voastră.  Când voi simţiţi că vă pierdeţi mintea voastră, noi o să vă cerem să mergeţi la nivelul următor şi să o inhalaţi înăuntru şi să o încorporaţi înăuntru în fiecare celulă a corpului vostru.

 

Numai atunci când aceasta este încorporată poate fi eliberată.  Înţelegeţi acest fapt? Lucruri pe care voi le negaţi, lucruri pe care le urâţi or să vă urmărească.  Lucruri pe care le încorporaţi şi le aduceţi în plin în realitatea voastră şi le iubiţi şi le admiraţi, chiar dacă acestea au fost întunecate - şi aduceţi-vă aminte ce este întunericul numai atunci când acestea sunt încoporate, ele pot fi eliberate.  Când ele sunt eliberate, atunci energiile vă servesc într-o cale complet Nouă.

 

Acum, noi am pălăvrăgit pentru un timp oarecare (ceva râsete).  Noi am umplut spaţiul în vila mea în camera Shaumbra, v-am zăpăcit într-un fel, în aşa fel că noi am putut să facem ca ceva energii reale să lucreze... în aşa fel că noi am putut să vă ajutăm să mutaţi energia de orice fel de vindecare de care aţi aut nevoie... vindecarea mentalului... sau a corpului... o vindecare a unui lucru cu care aţi fost înţepeniţi... un tipar Vechi pe care voi l-aţi repetat mere şi mereu... tipare de a pierde serviciul... tipare de relaţii rele... tipare constante de probleme de sănătate.

 

Noi vă ajutăm să eliberaţi toate aceste lucruri astăzi.  De ce? Pentru că voi aţi dat permisiunea voastră să veniţi în vila mea.  Voi aţi dat permisiunea să eliberaţi.  Apoi, noi vă putem ajuta. Voi nu aţi blestemat pe nimeni pentru aceasta.  Voi simplu v-aţi dat permisiunea vouă înşivă să fiţi liberi.

 

Shaumbra, acest an va fi un an emoţionant. Acesta va fi un an amuzant.  Acesta va fi un an când voi puteţi să vă extindeţi într-adevăr, într-adevăr să fiţi cine sunteţi şi să fiţi aici pentru scopul pentru care voi aţi ales să fiţi.  Şi, prin tot procesul noi o să vă suportăm/sprijinim, noi o să ne jucăm cu voi, şi vom continua să vă ajutăm să fiţi liberi. Oh, acest lucru de libertate... în următoarele zile cei din şcoala Ohamah... ei o să înveţe ce înseamnă să treacă  rapid pe această pistă de libertate.  Deci, Shaumbra, voi toţi o să învăţaţi în acest an ce este libertatea adevărată a sufletului.

 

ŞI AŞA ESTE

 

Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

© Copyright 2005 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.