MATERIALE TOBIAS

Seria Încorporării: “Shoud 6”

Întrebări şi Răspunsuri

Prezentat la  Crimson Circle
8 ianuarie, 2005

 

Şi astfel, Shaumbra, ne întoarcem la energia casei mele, energia Camerei Shaumbra. Eu vă invit să veniţi aici oricând vreţi, oricând aveţi nevoie de o scăpare, oricând simţiţi nevoia să re-experimentaţi cum e să vă folosiţi imaginaţia. Aţi făcut-o deja o dată azi. V-aţi dat voie să faceţi acest lucru prostesc de a vă lăsa duşi de poveste, de vizualizare. Dar ceea ce aţi făcut este că v-aţi dat libertatea să vă lăsaţi imaginaţia să se extindă.

Acest loc, această casă, este la fel de reală ca cea în care locuiţi. Nu e susţinută de pereţi care sunt făcuţi din lemn sau piatră. Este făcută din pereţi de energii, energii care sunt foarte fluide, energii care pot schimba. Deci, când vă reîntoarceţi aici in vizită, să nu vă aşteptaţi să arate întotdeauna la  fel. Se schimbă. Evoluează, la fel cum vă schimbaţi şi cum evoluaţi şi voi.

Când reveniţi aici si vedeţi camerele diferite şi rearanjate, înţelgeţi că acest lucru se întâmplă din cauză că VOI aţi schimbat ceva în interiorul vostru. V-aţi schimbat propriile camere. Aţi devenit diferit, deci totul vă apare diferit… înţelegeţi.

Puteţi veni aici să experimentaţi folosirea imaginaţiei. Energiile imaginaţiei pot fi lăsate aici. Pot fi folosite - cum să vă spun - extinse spre altă dimensiune. Pot fi aduse înapoi pe Pământ cu voi. Imaginaţi-vă o viaţă plină de bucurii şi abundenţă. Imaginaţi-vă acest lucru în timp ce staţi în Camrea Shaumbra. Şi apoi aduceţi aceste energii înapoi. Manifestaţi-le în realitatea voastră. Aduceţi-le înapoi pe Pământ. Nu trebuie să definiţi exact cum sunt, ci doar să vă imaginaţi o viaţă abundentă, o viaţă sănătoasă. Apoi, aduceţi-o înapoi pe Pământ.

Vrem să vorbim pentru o clipă  înainte de a trece la întrebări. Vrem să vorbim pentru o clipă de un alt tip de blocaj, de încă un lucru care ar putea să vă tragă înapoi. Şi, asta este ceea ce numim un „blocaj spiritual”. Aveţi – atât de mulţi dintre voi aveţi – o noţiune sau o idee preconcepută despre ceea ce înseamnă să fii spiritual.

Aveţi asta deoarece aţi petrecut atâtea din vieţile voastre în serviciu spiritual în biserici şi sinagogi, în temple. Deci mulţi dintre voi aţi fost instrumentalişti când aţi început religiile moderne de astăzi. Aţi urmat un drum către spiritualitate foarte structurat şi disciplinat. V-aţi ţinut de el viaţă după viaţă. Da, aţi fost atraşi în diferite tipuri de religii. Şi mulţi dintre voi în această viată chiar aţi ales să vă îndepărtaţi intenţionat de religii.

Dar chemarea spirituală a existat întotdeauna. Datorită acestui tip de mediu pentru Shaumbra, în general, şi pentru voi, există o limitare a spiritualităţii la care v-aţi adaptat, pe care aţi adus-o în viaţa voastră, limitări a ceea ce voi credeţi că spiritualitatea ar trebui să fie. Mulţi dintre voi se gândesc la  spiritualitate ca fiind ceva foarte solemn… şi foarte liniştit… şi foarte dureros (râsete)… ceva prin care trebuie să suferiţi.

Am făcut tot ce am putut în lucrul cu Shaumbra în aceşti ani pentru a vă ajuta să înţelegeţi că lucrurile pot fi diferite. Puteţi râde. Puteţi chiar – credeţi sau nu – să vă bucuraţi de plăcerile Pământului. Da, într-adevăr puteţi. Nu trebuie să fiţi dependenţi de ele. Dar puteţi să vă bucuraţi de ele.

Deci, există multe blocaje legate de această libertate spirituală. În următoarea lună vom lucra îndeaproape cu voi şi vă vom ajuta să descoperiţi cum să vă eliberaţi, unul dintre lucrurile pe care le vom aborda este libertatea spirituală. Care sunt noţiunile voastre preconcepute despre spiritualitate? Cine consideraţi ca trebuie să fie un conducător spiritual? Ce idol spiritual aţi avut? Vom da jos statuia aia a idolului spiritual si o vom sfărâma (râsete) pentru că era veche.

Ati intrat într-un model – îl vom folosi pe Yeshua ca exemplu. Mulţi au aderat la un model despre ceea ce cred că a fost Yeshua. Mulţi dintre voi acum ştiţi mai bine. Dar, omul de rând crede că Yeshua sau Iisus a fost într-un fel. Au scris cărţi despre asta. Si cărţile nu sunt exacte. Yeshua nu a fost deloc cum a fost descris.

Există – cum să vă spun- o realitate alternativă a unui Iisus care a fost creat prin conştiinţa celor care cred că el a fost într-un anume fel. Şi atunci el pare a fi real. Şi ei urmează un Iisus care judecă, un Iisus prin care trebuie sa treacă pentru salvare. Au creat această figură secundară, dar care nu este ceea ce adevăratul Yeshua a fost.

Unii dintre voi aveţi noţiuni preconcepute despre spiritualitate…. şi chiar despre cum ar trebui să simţiţi…. şi cum ar trebui să vă purtaţi… şi cum ar trebui să arătaţi. Şi încercaţi să le urmaţi, dar nu merge. Şi apoi deveniţi frustaţi. Sunteţi prinşi în asta.

Deci vom lucra cu voi la această libertate spirituală în următoarele săptămâni, ajutându-vă să înţelegeţi cum puteţi scăpa de obiceiurile voastre… înţelegeţi? (Audienţa râde la jocul de cuvinte  al lui Tobias cu privire la cuvântul „obiceiuri” care se poate referi la imbrăcămintea purtată de figurile religioase, ca de exemplu călugăriţele). Cauldre îmi spune că ar trebui să mă limitez la transmiterea mesajului (mai multe râsete).

Puteţi scăpa de felurile învechite de a gândi la ceea ce înseamnă a fi spiritual. Unii dintre voi cred că a fi spiritual înseamnă că puteţi citi minţile oamenilor, sau că veţi şti lucruri ce urmează a se întâmpla înainte să se întâmple.  Va veni şi asta, dar nu este ideea de bază. Veţi fi atât de interconectaţi la orice pe masură ce evoluaţi spiritual încât veţi avea aceste sentimente şi gânduri. Şi veţi simţi oamenii. Şi veţi putea să vorbiţi cu câinii şi cu animalele.

Şi veţi putea să faceti toate aceste lucruri. Dar, e ceva secundar. Vine ca un rezultat al înţelegerii faptului că voi sunteţi Creatorul, că şi voi sunteţi Dumnezeu. Vine ca un rezultat al înţelegerii că puteţi fi şi om şi înger împreună, la fel cum puteţi sta în această cameră sau să ne ascultaţi chiar acum şi să fiţi în casa mea.

Şi cu asta cu plăcere vă vom răspunde la întrebări.

LINDA: Mulţumesc...

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 1 (de pe Internet, citită de Linda): Scuze că irosesc timpul tuturor, dar simt că am ajuns la capătul funiei şi că am rămas fără opţiuni. Acum un an  aţi spus că va fi mai uşor pentru Shaumbra. Iar anul trecut a fost cel mai nefericit din viaţa mea (râsete). Se pare că nu pot face nimic aşa cum trebuie. Se pare că doar creez suferinţă, luptă şi multă durere în ciuda bunelor mele intenţii. Nu există pic de bucurie sau iubire în viaţa mea, foarte puţini prieteni, nici un vis, nici o speranţă. Gânduri la sinucidere îmi trec adesea prin minte pentru că mi se pare că îmi irosesc viaţa. Nu mai am nici o fărâmă de credinţă în mine sau în orice altceva. Mă simt total singur şi într-o gaură adâncă, întunecată fără să mai aştept nimic. Şi totuşi mai vreau să îmi mai dau o şansă. Ce fac greşit? Ce trebuie să schimb? Mai e speranţă pentru mine, cât de cât? Vă mulţumesc din adâncul inimii.

TOBIAS: Într-adevăr…. şi cuvintele şi energia ta vorbesc atât de mult pentru toţi Shaumbra, atât de mult – cum să îţi spun – împărtăşirea poveştii despre greutăţile prin care treci. În principiu pentru tine cel care a scris acest mesaj – şi pentru toţi cei care aţi fost aici – ati trecut dintr-o viaţă în alta în timp ce eraţi în acelaşi trup fizic… foarte greu de făcut! V-aţi schimbat şi aţi eliberat lucrurile care ar fi putut lua multe, multe vieţi. Dar aţi ales asta.  Aţi ales să faceţi totul într-un singur moment.

Da, a fost greu. Mare parte din Shoud-ul de azi se adresează subiectelor pe care le-aţi adus. Trecerea prin aceste schimbări a fost foarte grea. A fost o provocare mare. Dar, într-adevăr, ce era mai greu a trecut. Greul cel mai greu a trecut. Ştim asta pentru că măsurăm şi monitorizăm constant energiile Shaumbra. Vedem unde aţi ajuns fiecare individual.

Avem să vă spunem – tuturor – că uneori ajungeţi la nivelurile cele mai întunecate, nivelurile cele mai pline de disperare atunci când sunteţi pe punctul de a face cele mai mari schimbări. De ce? Deoarece vă forţează să lăsaţi tot ceea ce credeaţi că sunteţi. Vă forţează să renunţaţi la Vechile poveşti. Vă forţează să eliberaţi lucrurile care nu vă mai folosesc. Şi, într-adevăr, sentimentul de a trece prin asta este îngrozitor. Şi am vorbit despre asta cu voi iarăşi şi iarăşi.

Acum când aţi ajuns al punctul eliberării totale, vedeţi că Vechiul nu mai funcţionează, o cauză principală a frustrării şi depresiei. Vechiul nu mai funcţionează. Pur şi simplu nu mai răspunde. Dar vă întoarceţi şi încercaţi să-l folosiţi iarăşi şi iarăşi. Şi, vă umpleţi şi mai mult de disperare şi depresie până când în cele din urmă renunţaţi, până când în cele din urmă vă predaţi.

Iar răspunsurile sunt în acea predare. Vă predaţi vouă. Renunţaţi la toate poveştile vechi. Vă predaţi naturii mai înalte a voastre şi îi permiteţi să vină şi să fie cu voi. Vă iubim şi vă admirăm, pe toti cei dintre voi care spun „Am ajuns la capăt. Sunt în cel mai întuneric întuneric. Nici nu mai ştiu cine sunt. Dar voi continua totuşi să încerc.”

Ceea ce vă vom cere astăzi nu mai este să mai încercaţi odată pentru că voi toţi încercaţi cu instrumente Vechi… înţelegeţi. Nu mai e nevoie să vă luptaţi. Puteţi să renunţaţi şi să aveţi încredere în Sinele vostru, sinele vostru divin, sinele vostru uman. Voi toţi… puteţi să renunţaţi. Puteţi înţelege că o veţi simţi ca pe o cădere de pe marginea unei stânci într-o prăpastie.

Dar, atunci se întâmplă adevăratele miracole. Atunci sunteţi într-un punct în care permiteţi divinităţii din voi să vină. Vă eliberaţi limitările şi restricţiile felului uman Vechi de a fi. Nu trebuie să vă puneţi capăt vieţii pentru asta. Trebuie doar să încetaţi să mai încercaţi să terminaţi în felurile Vechi şi să îngăduiţi Noului de care am vorbit astăzi să iasă la suprafaţă. Sunteţi într-adevăr gata să vă eliberaţi.

Dar nu sunteţi siguri dacă sunteţi demni de asta. Asta e rădăcina problemelor voastre personale. Nu sunteţi siguri dacă meritaţi toate astea. Nu sunteţi siguri dacă trebuie să mai continuaţi – cum să spun – să mai mergeţi la şcoală, să mai învăţaţi, să mai luaţi lecţii. Tuturor vă spun lăsaţi lecţiile să plece. Nu aveţi nevoie de lecţii în vieţile voastre.

Tu, cel care ai pus această întrebare, încă simţi că nu meriţi toate aceste lucruri despre care am vorbit. Vrem să te uiţi într-o oglindă. Literalmente, figurat, uită-te în oglindă. Întreabă-te dacă vei continua să trăieşti în felul Vechi, simţindu-te nedemn . Sau, îţi vei acorda această demnitate? Îţi vei acorda biletul de a veni cu noi în acest tur incredibil, magic, misterios? (râsete). Mulţumesc.

ÎNTREBARE  DE LA SHAUMBRA 2 (o femeie la microfon): Tobias, soţul meu are nişte vise extrem de spirituale în fiecare noapte. Şi face ceea ce iubeşte în fiecare zi. Dar simt că în viaţa mea am ştiut ce făceam spiritual, că aveam slujba potrivită şi că eram în locul potrivit. Dar slujba este foarte stresantă şi mă confrunt cu oameni cu disfuncţii foarte des. Şi acum am îndoieli dacă fac ceea ce trebuia să fac şi nu mai sunt sigură unde sunt acum şi de ce creez toate astea. Aş vrea sfatul tău.

TOBIAS: Într-adevăr… mai întâi este important nu să vă comparaţi cu o altă fiinţă umană. Şi, există o tendinţă de a face asta. Cum să-ţi spun…. tu te vezi reflectat în alţi oameni uneori. Şi, să te compari cu un coleg sau cu orice altcineva nu este adecvat pentru că această călătorie a ta, cărarea ta sunt foarte unice. Ai plănuit asta într-adevăr exact aşa.  Eşti într-un punct în care eşti nerăbdătoare, plictisită, frustrată de multe lucruri Vechi. Şi treci printr-un proces de curăţire minunat. Există câteva blocaje , nici unul major, în calea ta. Te îndoieşti de tine… lucru uşor de făcut pentru voi toţi.

 Îţi vom cere doar să te întrebi dacă eşti gata pentru schimbări. Ştim că repetăm asta iarăşi şi iarăşi, dar o parte din voi simte frica şi nesiguranţa la ideea renunţării la unele lucruri de care s-a ataşat mult. Chiar eşti gata să treci prin unele din aceste schimbări? Din perspectiva noastră nu vedem că ai face ceva greşit. Doar că nu eşti sigură dacă eşti gata să mergi la ceva mai corect sau mai adevărat.

Îşi vom cere să faci propriul salt de credinţă. Şi, în inima ta, în fiinţa ta, nu trebuie să te îngrijorezi despre anumitele acţiuni externe pe care trebuie să le faci. Când eşti gata, lucruri ca slujba ta se vor mişca. Dar, fii pregătită pentru acea schimbare.  Fii pregătită să – cum să spun – să treci la altceva. Când eşti gata, toate aceste lucruri vor veni la tine.

Deci, imaginează-ţi  - cum să spun – când eşti în timpul tău personal, imaginează-ţi o linie traversând podeaua. Ai stat de partea asta a linei, nefiind sigură dacă eşti gata sau într-adevăr echipată. Când eşti gata, treci peste acea linie. Este un simbol pentru tine că eşti gata să treci la înfăptuirea acelei schimbări. Dar, iarăşi, nu te judeca în comparaţie cu alte fiinţe umane pentru că aceasta nu este calea către spiritualitate. Este o experienţă foarte, foarte unică aceea prin care treci. Şi nu este nici un blocaj major aici. Este doar acest lucru mic care te reţine. Mulţumesc.

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 3 (de pe Internet, citită de Linda): Dragă Tobias, în noua Energie, soţiile ar trebui să-şi împartă soţii sexual? (multe rasete).

LINDA: De fapt, acest lucru este întrebat dintr-o foarte… persoana care a întrebat... a intrebat dintr-un loc foarte serios şi adânc.

Din audienţă: Şi viceversa (mai multe râsete).

 TOBIAS: Într-adevăr… vom începe să răspundem prin a zice că ar fi foarte potrivită în aceste luni o sesiune întreagă, ceea ce numiţi acele sesiuni „Întrebaţi-l pe Tobias” – dar sunt de fapt sesiuni „Întrebaţi-vă pe voi” – despre sexualitate, pentru că este un subiect destul de… ar putea dura zile. Acum este un subiect important.

Şi e unul la care eu Tobias, cum să spun, nu sunt un expert din vremurile mele ca om. Trebuie să recunosc că îmi era frică de sexualitate când umblam pe Pământ, mai ales în vieţile mele mai târzii. Sexul era considerat ceva poate greşit. Exista doar pentru propagare, pentru a face copii. Dar, din cauza credinţelor mele religioase foarte adânci, nu aveam mintea şi inima deschisă la sexualitate. Şi Cauldre râde pentru că vede acest lucru. Îmi zice „făţarnic bătrân.” (râsete in audienţă).

Cu acestea fiind spuse, nu credem că vreunul dintre voi ar trebui să pună vreo regulă sau restricţie în privinţa sexualităţii. Cu alte cuvinte, n-ar trebui să spuneţi că trebuie să fie aşa sau aşa. Din punctul nostru de vedere nu există corect sau greşit.

Totuşi, ca un Creator şi ca om care are un simţ al responsabilităţii, înţelegeţi  implicaţiile cu perechea voastră. Dacă partenerul se simte în largul lui la această idee, e un lucru. Dacă nu, atunci trebuie să luaţi o hotărâre cu voi înşivă. Nu e nimic greşit în a avea parteneri multipli. Totuşi, mulţi au abuzat de asta în trecut, deoarece căutau să ia energia şi puterea de la alţii. Sexualitatea este cea mai rapidă cale de a abuza de cineva, de a-i lua literalmente energia, de a o folosi pentru a te hrăni. Sexualitatea poate fi o energie care să dea dependenţă.

Deci, întreabă-te de ce doreşti acest lucru. Din dragoste? Iubeşti acea persoană? Sau doar vrei să experimentezi cum este să vă împărţiţi trupurile cu ei?  Există cineva de care eşti responsabilă care ar avea anumite sentimente în legătură cu acest subiect? Nu îmi cere mie, Tobias, sau vreunuia dintre îngeri să hotărască pentru tine. Uită-te la viaţa ta. Uită-te la motivul pentru care doreşti şi cauţi asta acum.

Înţelege că nu există reguli. Şi asta face să fie şi mai greu, nu-i aşa? Ar fi mai uşor pentru noi să spunem: „Nu, nu poţi face asta niciodată. Sau, da, ar trebui să faci asta.” Dar depinde de tine. Este o alegere personală, nu o judecată din partea noastră. Mergi înăuntrul tău şi întreabă-te motivele din spatele întrebării de acum. Şi, ştim că nu am răspuns, dar aceasta este una la care doar tu poţi răspunde. Priveşte înăuntru. Nu o fă cu frică. Nu o fă judecând. Fă-o cu iubire şi vei descoperi propriul tău răspuns aici.

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 4 (un bărbat la microfon, vorbind o Engleză cu accent): Bună Tobias, sunt norocos să fac asta aici unde este vorba despre sex. O experimentez foarte des şi e grozav... chiar e grozav (râsete în audienţă).

TOBIAS: Poate mă întorc şi te rog să îmi fii profesor.

SHAUMBRA 4: Dacă e iei ca pe o experienţă, e foarte grozav. Dacă o iei ca pe o judecată, nu o face.

TOBIAS: Într-adevăr... poate fi plin de bucurie şi împlinirea experienţei umane dacă e făcut într-o manieră iubitoare şi împărtăşită. Dar poate fi şi un mare abuz.

SHAUMBRA 4: Aş vrea de asemenea să dau speranţe lumii, să arăt lumii că sunt Shaumbra în jur cărora nu le este frică, care sunt în Momentul de Acum. Şi nu voi şti ce se va întâmpla în 2005. Sunt fără slujbă. Şi am avut cea mai mare slujbă pe care aş putea să o fac doar să mişc energie. Stau în curte şi stau acolo şi stau, simţind Metatron şi am sentimentul că este foarte stresant. Dar nu este... este doar foarte intens.

TOBIAS: Această intensitate pe care tu o simţi de la Metatron se vede în fiinţa ta. Ai o energie foarte intensă şi evident conectată puternic la Metatron.

SHAUMBRA: Deci, vreau să pun următoarea întrebare. Sau, aş vrea să împărtăşesc imaginaţia copiiilor indigo şi noul sistem de şcoli. Şi aş vrea ca tu, Tobias, să ne spui ceva despre  - sau să împărtăşeşti cu noi – această imaginaţie a noii şcoli care vine foarte curând în imaginaţiile mele.

TOBIAS: Într-adevăr... şi acesta este un subiect despre care iarăşi am putea vorbi foarte pe larg. Dacă vă uitaţi la energia şcolilor din toată lumea acum, ceea ce le lipseşte cu adevărat este imaginaţia şi creativitatea.  Şcolile - datorită problemelor cu bugetul, care de fapt sunt doar probleme de energie – au limitat studiul mai mult către jumătatea stângă a creierului - cum aţi spune – accea care este mai logică sau mai cerebrală. Au scos creativitatea şi imaginaţia din şcoli.

Şi, de accea suferă. De aceea Shaumbra există violenţă şi omoruri în şcoli. De aceea elevii au atât de multe probleme emoţionale şi fizice. Şi apoi doctorii le dau medicamente. Şi nu ştiu cum să rezolve problema. Sunt deposedaţi de ceva ce este atât de important în vieţile lor, capacitatea de a-şi imagina deschis, capacitatea de a fi creativ fără toată povara structurii.

Şi acestea fiind spuse, ceea ce vă imaginaţi şi ajutaţi să se creeze chiar acum este un cu totul alt sistem şcolar. Poate chiar veţi vrea să o denumiţi Şcoala Shaumbra. Şi aici copiii vor fi încurajaţi sa-şi folosească imaginaţia şi apoi să aplice imaginaţia la porţiunile din viaţă care aparţin de partea stângă a creierului. Dar acum nu există. Ei mor de foame spiritual şi mental din cauza asta.

Despre asta am dori să discutăm foarte detaliat în una din - cum le spuneţi voi – sesiunile „Întrebaţi-l pe Tobias”... sesiuni ”Întrebaţi Shaumbra”. Dar am putea vorbi despre şcoli şi am spune că este timpul pentru voi Shaumbra să vă ridicaţi de pe scaune şi să începeţi şcoala. Nu neapărat va fi uşor la început. Vă veţi confrunta cu Vechea Energie care nu vrea să o vadă. Şi vor găsi multe motive ca să nu fie înfăptuită. Dar este timpul.

 

Copiii care au avut aceste probleme de concentrare – aceste lucruri pe care le numiţi ADD sau HDDH sau orice ar fi (râsete) – sunt probleme diagnosticate greşit. Aceşti copii sunt foarte sensibili, extrem de sensibili. Se spune că nu se pot concentra. Nu vor să se concentreze. Vor să permită propriilor energii să se extindă.

Şi este foarte greu pentru ei să trăiască în unele din mediile energetice din lume acum. Au nevoie de o ieşire. Au nevoie de capacitatea de a-şi folosi imaginaţia. Apoi concentrarea lor umană va funcţiona perfct. Cel mai rău lucru care li se poate face este să li se dea medicamente. Asta le omoară spiritul. Şi acest lucru este foarte, foarte greu pentru ei. Deci, vă mulţumim, şi vă vom cere să ne ajutaţi să conducem acest efort.

SHAUMBRA 4: Mulţumesc foarte mult.

TOBIAS: Mulţumesc că te-ai oferit (râsete în audienţă).

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 5 (de pe Internet, citită de Linda): Tobias, avem opt copii. De ce atât de mulţi dintre ei sunt atât de furioşi acum?

TOBIAS: Credem că tocmai am răspuns la această întrebare. Mulţumesc că ai întrebat din nou. Şi asta este... sunt alţi factori, dar în principiu copiii se dezechilibrează acum deoarece nu au destul spaţiu pentru energiile lor creatoare. Acum ei joacă aceste jocuri. Joacă jocuri electronice. Dar iarăşi asta este - cum să spun – o definire a locului unde le poate merge imaginaţia. Altcineva a stabilit parametrii. Ei doar se joacă în ei. Trebuie să poată să-si imagineze – cum aţi făcut voi astăzi – când sunteţi aici şi în casa mea. Este adevărat? Absolut! Este fizic? Nu! Nu, dar pentru copii este acelaşi lucru. Ei sunt supăraţi şi agitaţi. Şi poate Shaumbra, veţi ajuta restul lumii să înţeleagă că este timpul pentru energiile creatoare ale imaginaţiei să intre pentru că tot ceea ce este, este Inteligenţă Divină... Inteligenţă Divină. Vă mulţumesc.

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 6 (o femeie la microfon): Întreb asta pentru Joe Engel (care este unul din voluntarii care lucrează cu camera video azi şi nu poate veni la microfon). Şi el vrea să ştie, „Tu, Tobias, vrei să ne spui despre piramidele şi tehnologiile pe care le-am folosit în Templul Tien? Mai exact, vrei să vorbeşti despre noţiunile de fizică implicate în piramide? Interacţionează cu „câmpul”? Şi sunt aceste energii folositoare în Noua Energie? Cum interacţionează cu Noua Energie? Sau trecem dincolo de aceste tehnologii?

TOBIAS: Într-adevăr... Templele Tien nu erau toate piramide. Unele erau tipuri foarte diferite de structuri. Cum să spun – unele dintre ele erau ca nişte blocuri. Altele erau ca nişte piramide. Altele erau pur şi simplu coloane înalte. Au existat multe motive energetice pentru asta, dar principalul lucru pe care am vrea să vi-l împărtăşim astăzi este că era un fel de a concentra Energia Veche – acesta este cel mai bun fel de a o spune.

 Acum să încercăm să ne bazăm pe energiile piramidei ar fi să ne limităm. Da, într-adevăr, au un fel de a aduce energie. Dar sunt mai înclinate să aducă Energie Veche mai degrabă decât Energie Nouă acum. Nu aveţi nevoie de priamide ca sursă, conductor de Energie Nouă.

Piramidele sunt fascinante. S-a lucrat mult cu piramide în trecut. E foarte interesant de observat că aceste piramide au fost construite în parte prin muncă umană. Dar munca a fost asistată foarte mult de eforturile de imaginaţie ale grupurilor de oameni din acel timp care stăteau împreună şi treceau printr-un fel de... oh, exerciţiu de incantaţie. Ei îşi ridicau nivelul de vibraţie şi în consecinţă, imaginaţia astfel încât îşi puteau imagina că aceste pietre, aceste pietre imense, erau uşoare pe umerii munictorilor. Acest lucru le ajuta energiile şi îi ajuta şi pe muncitori. Unele dintre pietre erau la figurat - cum să spun – mişcate ca o pană, daor când se punea mâna pe ele. Dar vă dă un exemplu bun despre cum pot funcţiona energiile imaginaţiei.

Astfel, acestea fiind spuse, vă puteţi imagina minunata, imensa energie din aceste piramide în primul rând din cauza felului în care au fost construite? E amuzant să te joci cu piramide. Şi la un moment dat vom vorbi tuturor Shaumbra despre Noua geometrie sacră, nu despre cea Veche, dar un nou fel de geometrie sacră Nouă. Şi vom mai da câteva informaţii despre piramide. Dar pentru moment nu rămâneţi prinşi în energia lor. Un Nou fel de energie este în mişcare acum.

Evident tu – după cum ştii– ai fost unul din constructorii acestor piramide, unul dintre cei care a ajutat aducerea împreună a energiilor imaginaţiei. Eşti foarte, foarte conectat cu acestea. Şi este – cum să spun – o cameră minunată de vizitat în casa ta. Mulţumesc mult.

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 7 (de pe Internet, citită de Linda): Energia mea a fost foarte scăzută în ultima vreme. Mi-a fost greu să-mi petrec timpul cu familia în timpul vacanţei de Crăciun. Există motive personale pentru asta? Sau este doar din cauza celor explicate în ultimul Shoud?

TOBIAS: Într-adevăr... sunt mulţi factori aici. Parţial este din cauză că încă eşti ancorată în Vechea parte a „câmpului”. „Câmpul” este sursa energiilor care este într-o stare neutră şi la care toţi sunteţi conectaţi. Aşa aduceţi energiile la voi.

Treceţi printr-un proces acum în interiorul vostru petru a vă reconecta la reţea pentru a aduce Noua energie de nivel mai înalt. Dar acest proces este încă în curs. Şţiţi că acest lucru se întâmplă datorită naturii modelelor voastre de somn si viselor voastre. Dar durează o vreme până trcceţi de acest proces. Poate fi foarte dur asupra corpului fizic.

Deci energiile tale sunt la un nivel foarte scăzut mai ales pentru că mare parte din tine a fost deconectată de la „câmp”. Mai sunt doar foarte puţini conectori care sunt la locul lor, pregătind reconectarea sau restabilirea la diferite nivele ale „câmpului”. Deci ceea ce experimentaţi acum este foarte natural. Se va schimba. Nu vrem să dăm o dată anume, dar cu siguranţă în următoarele luni.

Şi, în timp ce eşti într-un punct foarte scăzut al energiei lumea exterioară te afectează mai mult decât în mod normal. Cu siguranţă, recenta schimbare a Pământului datorită tsunami-ului te-a afectat şi te oboseşte şi mai tare. Dar ai fost de acrod să treci prin acest proces, la fel ca toţi Shaumbra într-un fel sau altul. Şi e vorba doar de a-ţi îngădui să treci prin asta. Mulţumesc.

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 8 (o femeie la microfon): Bună Tobias. Vorbeşte Kathleen. Voiam să te întreb dacă m-am predat prea devreme. În urmă cu un an ne-ai spus despre propria regenerare prin Energia noastră Nouă. Şi în acel moment am hotărât să renunţ la suplimentele mele zilnice, la vitamine şi minerale şi la tot. Şi m-am descurcat foarte bine. Dacă mă rănesc, respir şi sunt bine. Dar uneori dacă am, de exemplu mîncărimi sau dacă memoria mea începe să o ia razna revin la unele din lucrurile Vechi şi funcţionează. Deci întreb asta pe două niveluri – în primul rând pentru mine şi sunt probabil şi alţi Shaumbra care au avut acest obicei al vitaminelor etc. Dar, de asemenea, fac o rubrică despre bunăstare care sper să capete aprobare, dar mă întreb dacă aş fi ipocrită să-i sfătuiesc pe oameni să facă asta dacă eu nu o fac.

TOBIAS: Totul depinde de energia din spatele fiecărui motiv pentru care le iei. Unii oameni încep să se bazeze pe vitamine şi suplimente. Şi sunt prinşi în obiceiul ăsta. Şi cred că trebuie să le ia. Deci le iau cu regularitate. Le iau în fiecare zi. Creează un regim minunat şi interesant în spatele lor deoarece cred că trebuie să le ia.

Există momente când corpul vostru va avea nevoie de anumite suplimente. Poate va avea nevoie de fier sau magneziu sau calciu, mai ales când treceţi prin schimbări energetice foarte rapide. E timpul să ascultaţi de corpul vostru. Corpul vostru nu va spune neapărat că aveţi nevoie de un anume fel de vitamine, dar vă va spune că e timpul să încercaţi poate nişte suplimente.

Şi chiar dacă mergeţi la un magazin de suplimente care vinde astfel de lucruri, veţi fi atraşi de lucrul corect. Sau, dacă nu sunteţi siguri, încercaţi – cum să spun – suplimentele care conţin toate lucrurile de care aveţi nevoie, suplimentele multiple.  Ceea ce este important este să le luaţi deoarece simţiţi nevoia ca corpul vostru să le aibă şi nu deoarece credeţi că trebuie să o faceţi în fiecare zi.

Tu personal ai fost foarte corectă în ceea ce ai făcut. Corpul tău era pregătit să se elibereze de rutina în care te aflai. Dar există momente cînd are nevoie de un impuls. Există momente când are nevoie de întăriri suplimentare.

Asta este ca – cum să spun – vor exista momente când corpul tău va avea nevoie de anumite tipuri de mâncare. Şi am disutat de asta iarăşi şi iarăşi. Uneori va avea nevoie de un conţinut crescut de proteine, altă dată de un conţinut înalt de carbohidraţi. E foarte greu acum pentru orice Shaumbra să spună „Aceasta este dieta mea exactă. Aceasta este reţeta mea exactă de vitamine şi suplimente.”

Deci este greu să scrii o rubircă despre asta pentru că vei– cum să spun – fi... va fi greu de zis oamenilor că trebuie să îşi asculte corpul pentru că majoritatea cititorilor nu ar înţelege. Dar vrem ca – cum să spun – pe măsură ce cercetezi şi ajuţi la împărtăşirea energiei acestor suplimente cu oamenii, să îi ajuţi să înţeleagă că trebuie să fie un participant activ la ceea ce pun în corpul lor.

Nu pot pur şi simplu să deschidă cutia de vitamine şi să le arunce în gură şi să se aştepte ca corpul lor să se reechilibreze singur. Trebuie să participe. Trebuie să vrea un corp sănătos. Trebuie să vrea să aibă energie care să curgă în şi prin ei. Înainte de a pune acele tablete în gură, trebuie să le energizeze şi să le echilibreze cu corpul înainte de a le ingera. Şi acesta ar fi unul dintre lucrurile cele mai importante pe care să le faci cu munca ta.

LINDA: Ultima înrebare dacă preferi.

TOBIAS: Am mai vrea câteva...

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 9 (o femeie la microfon): Bună Tobias. Tatăl meu a murit cam în urmă cu trei ani. Şi ziua lui de naştere ar fi mâine. Deci, voiam să îi spun „La Mulţi Ani”. Şi mă întrebam dacă e ceva ce el ar vrea să împărtăşească cu mine... dacă eşti de acord.

TOBIAS: Într-adevăr... mă simt ca John Edwards (râsete în audienţă). Îl vom contacta aici. Uneori este –cum să spun-

LINDA: John Edwards? (mai multe râsete).

TOBIAS: Îl vom contacta pe tatăl drag de pertea noastră şi vom obţine permisiunea lui căci sunt unele lucruri pe care le vedem acum că el... care sunt mai personale. Unul care este... da. Spune că eşti încăpăţânată (râsete în audienţă). Spune că acum te agăţi de ceva pentru că eşti încăpăţânată şi râde de asta. Spune că nu înţelege de ce te agăţi de asta atât de tare. Şi dacă ar fi pe Pământ acum, te-ar bate puţin – nu tare – dar să te ajute să înţelegi că trebuie să treci dincolo de asta acum. Şi ... da... spune pur şi simplu că în ciuda încăpăţânării tale întotdeauna te-a iubit mult. Mulţumesc.

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 10 (de pe Internet, citită de Linda): Dragă tobias, cum mă descurc? Vrei să îmi dai sfaturi despre problema relaţiilor cu părinţii, cu fratele meu născut mort şi avortul pe care l-am avut... cum aceste lucruri şi posibil şi altele pe care pot să nu le observ afectează trecerea mea căte putere şi către bani? Îmbăţişări iubitoare.

TOBIAS: Într-adevăr... într-adevăr. După cum poţi să îţi dai seama din propria energie, există ceva vinovăţie. Ceva care te trage înapoi. Exista ceva – la nivel mai profund – lipsa de iubire faţă de tine. E timpul să mergi foarte adânc în tine, căci te-ai concentrat pe lucruri din afara ta... relaţii din exterior... acţiuni exterioare. Şi este timpul să mergi foarte adânc în tine.

 Va trebui că mergem chiar atât de departe încât să îţi sugerăm să pleci departe de oameni pentru câteva săptămâni. Şi ştim că vei spune că este foarte greu de făcut, dar este important pentru tine să faci asta acum. Este important pentru tine să mergi într-un loc unde să ai un contact minim şi nici un contact cu cei de care eşti apropiată energetic şi fizic. Pleacă singură pentru o vreme. O parte din tine vrea asta cu disperare, are nevoie de timpul acesta singură şi confruntă-te cu tine. Fii cu tine. Învaţă încă o dată cum e să te iubeşti şi să nu îţi mai pui energia şi spiritul în alţi oameni. Mulţumesc.

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 11 (o femeie la microfon): Tobias, am o întrebare despre mişcarea energiei. Am avut o experienţă interesantă săptămâna aceasta cu drumurile noastre îngheţate. Şi aici în Colorado banda stângă e cea care se mişcă şi cea dreaptă se ia după. Şi eu tocmai mergeam de la dreapta la stânga când am trecut de o maşină şi a fost ca şi cum aş fi simţit frica. Am ştiut imediat că nu era a mea. Aşa că am respirat adânc şi am trimis-o. Chiar trebuie să ştim, să ni se aducă la cunoştinţă când mişcăm această energie? Are sens?

TOBIAS: Într-adevăr... mişti energie chiar acum pentru lucruri de care – la nivel intelectual sau mental – nu eşti conştientă. Mişti cantităţi imense de energie. Uneori nu este important să ştii exact ce este. Dacă chiar vrei să afli rezultatul, uită-te la ştiri şi vorbeşte cu oamenii. Vei vedea cum se schimbă lucrurile. Va fi un fel de capcană - cum să spun – sa fii prins în tot ceea ce mişti.

În acest incident anume de care ai vorbit, este din cauză că avea aşa o conexiune cu tine, un loc adânc din tine ce declanşa amintiri ale propriilor frici. Ai avut compasiune faţă de această frică pe care ai simtţit-o de la această persoană. Aşa că a ajuns foarte repede la cunoştinţa ta.

 Acum pe măsură ce tu – ca şi voi toţi – înveţi mai multe despre mişcarea energiei, vei deveni mai conştientă de unele din subtilităţile ei. Vei deveni conştientă de unde vine. Nu vei mai fi prinsă în ea.

 

Într-un fel, ca să înţelegi acum tot ceea ce se întâmplă ar fi covărşitor. Vei vrea să vezi sau să priveşti tot. Şi ar încetini totul. Dar pe măsură ce trece timpul vei căpăta din ce în ce mai multă înţelegere despre ce energii intră şi atributele lor şi de unde vin cu adevărat, dar fără a le încetini. Ne bucurăm că ai dat acest exemplu.

SHAUMBRA 11: Mulţumesc.

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 12 (de pe Internet, citită de Linda): Dragă Tobias, sunt un lucrător cu energie blocat în Vechiul sistem de credinţe de vindecare. De fiecare dată când încerc să le eliberez devin îngrozit şi confuz. Mintea mea începe să se războiască întrebând dacă ar trebui să o eliberez pe toată. Ştiu că frica este legată de felul în care păstrez energia de la vechiul meu profesor, dar se pare că nu pot să mişc această energie. Ajută-mă te rog să înteleg mai mult.

TOBIAS: Într-adevăr... este foarte important să încorporezi tot ceea ai învăţat în trecut. Nu înseamnă să o negi sau să încerci să o îndepărtezi, ci să o încorporezi în întregime. Ai învăţat foarte multe de la Vechea şcoală de spiritualitate şi foarte multe de la acest profesor. Încorporează asta şi adu-o şi atunci nu îţi va mai fi frică să treci la pasul următor.

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 13 (o femeie la microfon): Salutări, Tobias. Sunt Gabriela. Am o întrebare despre un prieten de-al meu care este foarte bolnav. Numele lui este Matt. Ţi-am mai vorbit de el. Încă nu a murit şi am avut o comunicare printr-un medium ca să înţelegem ce se întâmplă cu Matt. Şi ni s-a spus că lucrează cu Attah. Poţi să îmi spui ceva de Attah, cine este? Este un războinic care lucrează pe Noul Pământ? Este o entitate necunoscută pentru tine?

TOBIAS: Căutăm.

SHAUMBRA 13: Poate am înţeles greşit numele.

TOBIAS: Nu suntem la fel de rapizi ca Google (multe râsete în audienţă). Nu putem să... ori această entitate nu permite energiei să treacă ori... asta e tot... nu vine nimic.

SHAUMBRA 13: Ne întrebam dacă putem să îl ajutăm pe Matt în vreun fel. Sau este ok?

TOBIAS: Îl puteţi ajuta printr-o compasiune infinită, compasiune infinită pentru el şi această energie „care nu e în agendă” va curge spre el. Trebuie să înţelegi că este exact acolo unde vrea să fie acum. Este acolo unde are nevoie să fie acum. Şi, aveţi pur şi simplu compasiune. Depinde de el dacă decide să folosească acea energie sau nu. Acesta este cel mai important lucru pe care îl puteţi face. Şi de asemenea este important să – cum să spun- este important să nu fiţi prinşi în energia lui, dacă înţelegeţi ce vreau să spun.

SHAUMBRA 13: Da, mulţumesc.

LINDA: Ultima întrebare, dacă preferi. Ok, mulţumesc.

ÎNTREBARE DE LA SHAUBMRA 14 (o femeie la microfon): Tobias, am amintiri din trecut când lucram în camerele Atlanteene, în camerele de vindecare. Şi unele din amintiri au venit după mine. Mă intreb dacă unele din energiile astea vor fi folosibile în Noua Energie acum?

TOBIAS: Mă împotmolesc şi eu uneori în amintiri şi trecut. Am făcut lucruri incredibile împreună – toţi Shaumbra – pe vremuri în Atlanta în Templele Tien. Am ajuns la o înţelegere surprinzătoare a felului în are funcţionează energiile dimensionale, cum pot fi folosite la vindecare, o vindecare foarte, foarte graţioasă şi eficientă pentru aceia care o aleg în lume.

Dar a trebuit să îngropăm acele energii din cauza a ceea ce se întâmpla atunci. Şi le-am ţinut suprimate până acum. Le-am ţinut ascunse. Unii dintre voi - majoritatea dintre voi – duceţi cu voi părţi  din ea în propriul câmp de energie până va fi timpul să le scoateţi la iveală.

Noi, ca un grup de Shaumbra, nu simţim că este momentul acum. Ar fi – cum să spun – ar putea lucra împotriva Pământului şi împotriva noastră în acest moment. Ar putea fi aceia care să vrea să o manipuleze şi să o folosească greşit. În principiu aşteptăm până după acest „salt cuantic”din 2007 ca să începem să lucrăm din nou cu ea.

Unii dintre voi sunteţi nerăbdători deoarece sunteţi purtători de bucăţi din această energie. Nu este localizată toată într-un singur loc. Toţi am luat o porţiune cu noi. Şi când va fi momentul, vom pune la un loc piesele acestui puzzle. Nu este o coincidenţă că aveţi aceste vise şi că mulţi dintre voi îşi vor aminti. Dar avem o înţelegere bazată pe binele cel mai înalt că vom aştepta ca să unim piesele acestui puzzle.

SHAUMBRA 14: Mulţumesc.

TOBIAS: Şi cu aceasta, Shaumbra, a fost o plăcere să fiu iarăsi cu voi astăzi. A fost o plăcere să vă am ca musafiri în casa mea. Şi mă bucură faptul că aţi putut vedea o altă parte a lui Metatron, că energiile pot fi atât de feminine şi atât de hrănitoare şi atât de înţelegătoare. Acesta este un fel de a vă spune că sunt multe, multe straturi în orice lucru. Nu judecaţi nimic după aspect. Priviţi dincolo de el. Vedeţi numeroasele straturi care alcătuiesc realitatea şi imaginaţia.

Şi aşa este!


Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

       Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe oameni. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încît noi să le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia oamenilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi veţi şti ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când unicul şi preţiosul om care este pe punctul de a se îmbarca în  călătoria spre Podului Săbiilor vine la voi.

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

© Copyright 2005 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403. All rights reserved.