MATERIALELE LUI TOBIAS

SERIA ÎNCORPORĂRII:

SHOUD 7" LIBERTATEA SUFLETULUI; PARTEA A II-A"

PREZENTAREA LUI SAINT GERMAIN

 Prezentat la Cercul Crimson

5 Februarie 2005

 

Noi vom începe acum.  Eu sunt ceea ce sunt eu.  Eu sunt energia Contelui Saint Germain.  Şi, Tobias mi-a oferit această oportunitate să vă vorbesc astăzi.  Noi renunţăm astăzi la dispozitive, pentru că ele cumva nu sunt folositoare (râsetele audienţei) referitor la ceea ce noi o să discutăm  astăzi.   Eu am aşteptat de un timp ca Tobias să-mi predea energia lui Shaumbra mie.  Este o onoare şi o plăcere să fiu aici.

 

Aşa cum voi probabil simţiţi, acest shoud este cumva diferit faţă de shoud-ul obişnuit, pe care-l face Tobias.   Parţial noi a trebuit să trântim pe Geoff, Cauldre, să iasă afară,  dar voi probabil vă aduceţi aminte că noi am început acest lucru în ultimul vostru somn, pentru că Shoud-urile pe care le fac eu sunt diferite.  Eu nu adun energia voastră în felul în care o face Tobias.

 

Noi de fapt avem un tip de clasă.  Noi avem un tip de adunare unde sunt lecţii... unde sunt discuţii.  Şi, noi facem o muncă intensă de energie. Şi, această muncă a început în ultimul vostru somn.  Aceasta a fost adusă în această cameră şi în casele voastre astăzi.  Multe din aceste lucruri voi o să vi le amintiţi.  O să fie foarte familiar, pentru că într-un sens, noi de asemenea vorbim acum despre aceasta în timpul exact.  Voi puteţi  închide acea născocire  (mai multe râsete).

 

Este interesant de ştiut că eu am anunţat pe mulţi Shaumbra că noi o să începem devreme astăzi.  Unii dintre ei au simţit aceasta în fiinţa lor. Alţii nu au simţit.  Ei o să se conecteze mai tîrziu, poate o să prindă partea cu sesiunea Întrebări şi Răspunsuri.

 

Energiile de astăzi sunt chiar diferite, chiar diferite.  Şi, poate voi puteţi observa cum acestea afectează corpurile voastre, şi în special mintea voastră.

 

Noi o să discutăm astăzi, prima discuţie din câteva din seriile de discuţii pe care le voi face eu cu voi.  Noi o să vorbim despre natura adevărată a energiei... ce este... şi ce nu este... cum este mişcată... şi cum nu este mişcată. Noi o să vorbim cum se aplică în realitatea voastră aici pe Pământ.

 

Eu sunt foarte supărat şi nemulţumit de mulţi dintre voi care încă mai folosesc practicarea Energiei Vechi pentru a încerca să mişte energie. Voi folosiţi forţa.  Voi folosiţi puterea.  Eu vă arăt cum să folosiţi fineţe, şi vă arăt cum să folosiţi graţie în ceea ce faceţi.   Voi v-aţi epuizat pînă la limită cu ceea ce aţi încercat să împingeţi.  Eu am stat cu Kuthumi, cu Tobias şi cu Ohamah, am văzut că faceţi acest lucru, am chicotit uneori într-un mare amuzament, pentru că voi încă mai sunteţi mult în mintea umană, în Energia Veche.  Dar, voi a trebuit să fiţi astfel ca să puteţi auzi cuvintele pe care trebuia noi să le spunem şi să auziţi spiritul vostru propriu, să auziţi divinitatea voastră vorbind.

 

Aşadar, noi am rearanjat ceva lucruri astăzi.  De asemenea este foarte potrivit ca voi să nu puneţi afară în formă vizuală,  pentru că sunt multe ce sunt cărate în energia cuvintelor şi în energiile voastre proprii astăzi. Noi nu vrem ca oamenii să se holbeze... să se uite... şi să vadă cum se piaptănă... cum se îmbracă oamenii... şi cum arată în faţa camerelor. Noi o să încercăm să mişcăm ceva energii aztăzi.

 

Energiile lui Saint Germain - eu sunt ceea ce sunt eu - sunt familiare la toţi Shaumbra.  Noi am lucrat împreună.  Permiteţi să trec prin istoria mea ca să vă ajut să vă aduceţi aminte.

 

Eu am trecut prin mai mult iad decât oricare dintre voi de aici sau din această cameră.  Eu am trecut prin mari adâncimi şi întuneric.  Eu am trecut prin mizerii.  Eu m-am luptat cu demonii.  Eu m-am luptat cu dracul de el şi dracul de ea.  Eu am petrecut multe, multe vieţi în josul josului.  Deci, când eu vă vorbesc vouă, şi noi comunicăm ca acum, eu ştiu prin ce treceţi voi.  Eu cunosc întunericul, sau adâncimile, sau dificultăţile.  Eu am fost acolo.  Eu am trecut prin situaţii grele. Eu am poveşti mai mari decât oricare dintre voi, Shaumbra, astăzi.  Deci, eu înţeleg.

 

Eu m-am identificat ca Saint Germain, Contele de Saint Germain.  Eu mi-am acordat acel titlu mie însumi,  a fost un titlu minunat.  Eu de fapt am creat numele.  Identitatea mea mai adevărată - şi numele cu care m-au chemat cei care m-au cunoscut în acea viaţă - a fost Adamas.   Acesta este un nume mai familiar mie, şi este derivat din termenul Adam. Şi, Adam este energia esenţială al bărbatului şi femeii aici pe Pământ.  Deci, eu am adoptat numele Adamas, pentru mine însumi.  Şi, în acest fel sunt cunoscut lui Tobias şi Kuthumi şi celorlalţi şi la cei mai mulţi dintre voi.  Aşa că mulţi dintre voi mă cheamă Profesorul Adamas.  Şi eu mă bucur şi de acest titlu de asemeni.

 

Energia mea merge înapoi pînă unde mergeţi voi înapoi.  Noi am împărtăşit timp împreună în era Atlantei.  Eu am fost cunoscut în timpul biblic ca cel numit Samuel.  Şi, de la acea viaţă eu am petrecut o serie de vieţi în adâncime pe drumul întunecos.  Eu am dorit să aflu ce înseamnă să mergi la fundul umanităţii, fundul vibraţiei.  Eu am dorit să aflu ce înseamnă să fi consumat în totalitate de energiile acestui Pământ,  consumat în totalitate de ceea ce voi numiţi "ego".

 

Deci, eu am petrecut astfel de vieţi.  Eu m-am întâlnit cu mulţi dintre voi în acel timp.  Poate voi vă aduceţi aminte de mine ca de un sărac, ca de un nenorocit.  Voi vă aduceţi aminte de mine ca cel care v-a ucis, cel care v-a trădat.  Aşa că, acea energie se mai arată uneori atunci când noi ne împreunăm.  Dar, eu am făcut acest lucru să mă ajut pe mine să înţeleg originea adevărată a caracterului uman.

 

Eu trebuie să spun că unii dintre voi aţi făcut aceasta pînă la un punct anume.  Voi v-aţi dat vouă înşivă să aflaţi cum este aceasta.  Voi trebuie să exploraţi toate tărâmurile şi toate graniţele condiţiei umane, să înţelegeţi totalitatea divinităţii voastre.  De aceea suntem noi aici. De aceea stăm noi aici în această zi.  De aceea suntem noi aici în acest tărâm.

 

Există acest lucru numit Consiliul Crimson pe partea noastră a voalului. Voi cu toţii sunteţi participanţi şi membri şi influenţe puternice în acesta.  Acesta este locul unde noi ne împreunăm în timpul vostru de somn sau în călătoria voastră multi-dimensională. Consiliul Crimson nu este unul dintre pilonii Ordinului de Arc.   Noi toţi venim din locuri diferite, familii diferite... familia lui Mihail... familia lui Rafael... familia lui To-bi-wah.  Noi ne-am concentrat în acest loc numit Consiliul Crimson în acest timp.

 

Şi, aşa cum ştiţi, acesta constă de asemeni din energiile lui Ohamah, Kuthumi, Tobias.  Sunt influenţe puternice ale lui Quan Zin şi mulţi, mulţi alţii.  Voi sunteţi participanţi activi în acesta.  Noi nu suntem la un nivel mai înalt ca voi.   Voi simplu v-aţi manifestat pe Pământ chiar acum, şi noi nu... posibil... aceasta este complet o altă discuţie.

 

Eu vorbesc chiar acum prin cel pe care voi îl numiţi Cauldre.  El a fost luat altundeva pentru un timp anume.  Dar, eu trebuie să spun că eu sunt prezent de asemeni în această cameră cu voi în formă umană, o formă umană pe care voi n-o s-o mai vedeţi după această zi. Voi nu trebuie să vă uitaţi în jur (râsete din audienţă).  Eu mă pot manifesta într-o varietate de forme şi figuri.  Eu pot apărea pe moment şi să dispar în momentul următor. Eu pot crea o poveste ce are mult caracter şi personalitate şi adâncime căci aceasta continuă esenţa în sine pentru o perioadă de timp până ce eu deconectez aceasta.

 

Şi, aceasta este ceea ce fiecare dintre voi puteţi face de asemeni. Aceasta este unde mergem noi.  Tobias v-a spus că acest an o să fie diferit, un an de libertate a sufletului.  Aceasta este unde mergem noi.  Tobias m-a încredinţat să vorbesc la Shaumbra pentru următoarele două sesiuni pe tema naturii energiei şi cum să transmutaţi aceasta.  Sau, să o numim "mişcare de energie".  Energia este un lucru minunat, minunat.  Şi, aceasta nu există!  Eu vă voi spune de ce, în câteva minute.

 

Dar, la început permiteţi-mi să spun mai multe despre mine.  Eu sunt foarte mândru să fac acest lucru.  Şi, doresc ca voi care ascultaţi aici să fiţi mândrii de povestea voastră de asemeni.  Într-adevăr, eu am fost energia lui Samuel.  Eu am petrecut multe, multe vieţi în ceea ce voi numiţi poziţii joase, de asemeni, poziţii întunecoase.  Eu pot spune poveşti enorme despre unele lucruri prin care am trecut, cuprinzând, da, într-adevăr un timp unde nu am avut alunecări între vieţi.  Eu mi-am adus aminte de tot, viaţă după viaţă.  Acesta este iad... până ce voi sunteţi pregătiţi pentru asta.   Voi, Shaumbra, voi sunteţi pregătiţi pentru acesta,  eu nu am fost, în acel timp.  Acesta este iad.  Acesta este iad, de a continua povestea, continuarea memoriilor, neavând o rezoluţie. Acesta este iad.

 

Eu am ajutat la crearea energiilor celui pe care voi îl numiţi Sfântul Francis d-Assisi, o fiinţă fără suflet, pe care am ajutat să o creez cu Kuthumi şi alţii.  Eu am fost încarnat pe Pământ ca energia lui Francis Bacon, cunoscut ca Shakespeare.  Dar, pentru dragostea mea mare de a scrie, eu m-am încarnat de asemeni ca energia lui Samuel Clemens, Mark Twain. A fost o viaţă incredibilă.  Eu am călătorit în toată lumea.  Eu am scris povestea mea.  Eu am împărtăşit mult timp cu mulţi Shaumbra.  Eu de fapt am avut pe cineva pe care voi îl numiţi Cauldre ca angajatul meu pentru o operioadă scurtă de timp în locul numit de voi Virginia City unde eu am avut un ziar acolo.

 

În viaţa mea ca Saint Germain eu m-am născut în aria pe care voi o numiţi acum Spania la un tată Portughez care a fost evreu şi mama care a avut sânge regesc Spaniol.  Numele meu nu a fost Contele Saint Germain sau Saint Germain (spus cu un accent franţuzesc). Eu l-am schimbat mai târziu când am început călătoriile mele.

 

Eu am călătorit prin Europa.  Eu am adus cu mine informaţii, în acea viaţă. Eu am adus atâta energie pe care am clădit-o într-un timp lung .  Eu am adus-o cu mine.  Şi, eu am înţeles, şi am ştiut cum să transmut.

 

Acest lucru este simplu, Shaumbra.  Este simplu să iei un diamant în mâna ta şi să cureţi orice deficienţă din el.  Este simplu.  Voi încercaţi prea tare. Aceasta este problema.  Eu puteam să iau pietre simple, să le pun în buzunarul meu, şi să scot afară, ca aur.  Este simplu.  Voi încercaţi prea tare.  Voi încercaţi să aplicaţi forţă la energie, şi acest lucru nu merge, sau merge? Nu există îndemânare aici.  Nu există miracole aici.  Simplu, este fizică.  Şi, noi o să intrăm în unele detalii.

 

În viaţa mea ca Saint Germain eu l-am sfătuit pe Louis XV.  Noi am petrecut multe ore în spatele uşilor închise.  Eu l-am ajutat să înţeleagă natura energei.  Desigur, el a fost mai interesat cum să prefacă pietrele în aur, şi eu niciodată nu i-am arătat acest lucru (ceva râsete). El a vrut să ştie cum să cureţe un diamant.  El a vrut să ştie cum puteam eu să schimb forme, cum puteam să-mi schimb forma  mea şi să mă prefac într-o altă fiinţă diferită, oricând. 

 

Da, pentru Garet, Norma, Linda şi Cauldre, eu am fost şoferul vostru când voi aţi mers la Paris recent, în călătoria pe care eu am ajutat să o aranjez.  Da, voi v-aţi uitat pentru un taxi în aeroport.  Voi aţi fost atât de pierduţi şi confuzi (ceva râsete), cumva înfricoşaţi.  Şi eu am apărut.  Voi m-aţi ajutat să apar.  Eu am apărut în formă de şofer pe un taxi.  Şi, eu v-am călăuzit în siguranţă la hotelul vostru.  Eu am apărut de multe ori în timpul vostru de şedere acolo.  Dar, voi nu m-aţi recunoscut.  Eu pot face acestea, Shaumbra, şi voi puteţi face de asemeni.

 

În timpul meu ca Saint Germain, eu am sfătuit de asemeni pe Madame Pompadour.  Eu am petrecut multe ore cu ea, am ajutat-o să înţeleagă toată natura a tot ce numiţi Spirit sau Dumnezeu - nu că aş avea răspunsul la aceasta - dar am un răspuns ce este, eu cred, mult mai valid şi mult mai adevărat ca orice religie de pe Pământul vostru de acum.

 

Eu am o aversiune la religii, şi eu am exprimat aceasta vehement în viaţa mea ca Saint Germain.  Aceasta mi-a cauzat un pic de problemă (ceva râsete).  Conducătorii bisericilor sunt pompoşi.  Conducătorii de biserici sunt fricoşi.  Eu mă bucur că pot spune acest lucru.  Tobias nu şi-ar fi expus aceste simţăminte atât de viguros.  Energia biserici chiar acum este ceea ce ţine înapoi Pământul, ceea ce ţine înapoi umanitatea. Probabil este cea mai infecţioasă energie dintre toate de pe Pământ. Şi, eu voi veni înapoi în curând.  Eu o să dau - cum spuneţi voi - nişte lovituri în fund (râsete din audienţă) în termene de religie (mai multe râsete şi aplauze). Eu l-am auzit pe Cauldre de multe ori că a spus că eu sunt foarte serios, că eu nu am un simţ al umorului.  Dar, eu am.

 

Pentru cei care v-aţi conectat acum, eu sunt Contele Saint Germain. Azi eu sunt în locul lui Tobias.   Noi am distribuit discuţiile voastre. Voi puteţi citi despre asta mai târziu.  Noi vorbim la un grup aici în Coal Creek Canyon despre natura energiei, despre cine sunteţi într-adevăr. Noi vorbim despre ce este un Mişcător de Energie.

 

De când Tobias a introdus acest subiect, voi v-aţi mirat cum să mişcaţi energia.  Voi aţi jucat jocurile voastre mici, aţi încercat să mişcaţi lucrurile energetic.  Noi o să vă vorbim de fapt cum se face.  Probabil eu voi irita pe unii dintre voi, dar nu chiar cum poate Ohamah (râsete din audienţă).  Eu o să vă provoc în adâncul vostru ca să vă dezlipiţi de poveştile voastre.  Eu o să vă împing să înţelegeţi cine sunteţi cu adevărat, cum lucrează energia, atât de mult încât unii dintre voi pot fi împinşi la un punct de a muri.  Dar, aceasta nu este nimic.

 

Eu sunt aici şi stau în această cameră.  Eu nu am murit niciodată. În viaţa mea ca Saint Germain, eu am ieşit din corpul meu.  Eu am ieşit afară din corpul meu.  Nu a fost o moarte lungă, lungită.  Eu nu am suferit. Eu nu am avut dureri.  Eu am ieşit din corpul meu.  Şi, aceasta este adevărat, o poveste adevărată - corpul a dispărut în momentul în care am ieşit afară. Nu au fost oase de înmormântat în pământ, nici carne lăsată să putrezească.  Eu am ieşit afară.

 

Şi, noi o să ajungem aici, Shaumbra.  Aceasta este ceea ce aţi cerut. De aceea este că voi sunteţi aici pe Pământ chiar acum.  Eu am ieşit afară. Şi, eu pot intra înapoi în corp.  Da, sună ca şi Pământul Nou, nu-i aşa? Eu pot intra înapoi oricând, să mă manifest, să manifest energiile mele într-o realitate umană.

 

Eu o să vă chem în jocurile voastre.  Eu o să vă chem în poveştile voastre, dacă este stând în această cameră acum sau în următoarele sesiuni împreună, sau dacă noi conducem pe drum împreună.  Voi jucaţi multe jocuri chiar acum.  Acestea aduc confuzii.  Acestea vă face pierduţi.

 

Eu ştiu cine sunteţi voi.  Noi am lucrat împreună pentru o veşnicie de timp. Eu o să vă aduc aminte de asta. Da, aceasta vă va irita uneori, dar este timpul să treceţi peste jocuri, să treceţi peste poveşti, încetaţi să vă mai jucaţi în cutia voastră de nisip.  Noi o să începem să ne jucăm în toată arena  multi-dimensională.

 

Deci, eu am avut multe, multe vieţi minunate pe Pământ, şi eu pot să vin şi să plec aşa cum doresc eu.

 

Noi o să vorbim astăzi puţin despre natura energiei.  Nu există energie... cel puţin nu la nivelul de miez.  Nu există energie.  Când mergeţi în acest loc numit Acasă - despre care spune Tobias în povestea lui, Acasă, sursa a Tot Ce Există - nu există aici nici un strop de energie.  Nimic... este curat.  Acasă nu conţine energie, pentru că nu este nevoie de energie. Energia este un termen dualistic.  Acasă nu are nevoie de energie.

 

Sunt unii care încearcă să găsească acest loc numit rai.  Sunt unii care încearcă să găsească Dumnezeul.  Şi, ei caută energetic.  Ei scanează pentru o sursă de energie.  Noi am făcut aceasta în Atlantis - vă aduceţi aminte? - căutam constant raiul, corpurile, şi Pământul pentru o sursă de energie.  Acasă nu este o energie.  Aceasta simplu există.

 

Când aţi plecat de Acasă şi aţi trecut prin acel lucru numit Peretele Focului - când aţi fost în Peretele de Foc pentru cei care vă aduceţi aminte din cursurile de la şcoală - voi v-aţi fărâmiţat în bilioane de bucăţi, aproape un număr infinit de bucăţi.  Fiecare bucăţică în care aţi fost fărâmiţaţi a reprezentat un potenţial a ceva pe care voi îl veţi putea experimenta.  Acum, voi vă puteţi imagina câte potenţiale sunt acolo chiar în acest moment?  Eu vă voi da ceva idei de potenţiale când aţi trecut prin Zidul de Foc.

 

Fiecare potenţial, experienţa fiecărui potenţial şi gând şi acţiune crează energie în afara Acasei, în afara Peretelui de Foc.  Voi puteţi spune că în afara Peretelui de Foc,  privirea de afară a Peretelui de Foc, este grila despre care noi vorbim, sau "câmpul".  Aceasta este sursa energiei pe care aţi folosit-o odată când aţi plecat de Acasă.  Aceasta se află într-o stare adormită. Aceasta este neutră.  Este, într-un sens, este un nimic, un potenţial, care aşteaptă să fie exprimat.

 

Există o ecuaţie: energia este egala potenţialului exprimat.  Energia este un nimic, dar stă aşezat şi aşteaptă să vă servească.  Acesta vă serveşte în momentul în care imginaţia voastră umple acesta, şi apoi acesta începe să lucreze.  Apoi, acesta începe să se formeze însuşi. Şi, acesta începe să ia formă şi o exprimare.  Chiar acum voi staţi aşezaţi într-un moment ce este umplut cu energie potenţială, aşteptând să fie exprimată.  Aceasta stă într-o stare neutră şi adormită.  Instrumentele voastre ştiinţifice nu pot găsi aceasta pentu că este neutră. Aceasta aşteaptă să fie exprimată prin imaginaţia voastră.

 

De asemenea sunt multe, multe straturi de energii care au fost exprimate. Acestea au fost create de voi, formate de voi.  Acestea au fost formate de voi peste o veşnicie de timp, mult înainte ca voi să veniţi pe Pământ când voi aţi fost în forme angelice, aţi format multe energii.  Acestea nu sunt în forme materiale.  Dar, ele sunt într-un tip de creaţie în alte dimensiuni şi regate.

 

De multe ori, chiar şi acum când sunteţi în forme umane, voi mergeţi în regatele dimensionale şi vă jucaţi cu potenţialele.  Voi vă jucaţi cu energia. Voi le formaţi.  Voi le creaţi.  Uneori voi lăsaţi creaţiile voastre în alte tărâmuri, ele doar stau acolo, energia care a fost formată în ceva. Acestea stau acolo, aşteptănd să plece.  Uneori voi le lăsaţi doar acolo ca şi cum lăsaţi o carte pe raft.

 

Alteori voi binecuvântaţi acestea cu forma de viaţă a energiei proprii.  Voi trimiteţi aceasta pe drumul ei.  Voi permiteţi la acea energie să continue să se formeze singură.  Voi daţi viaţa iniţială acesteia, apoi voi binecuvântaţi aceasta şi daţi voie să plece.  Un exemplu în viaţa reală a voastră este când aveţi copii.  Voi îi aduceţi pe lume, şi apoi voi permiteţi să plece - mulţi dintre voi daţi voie - daţi voie să plece pe calea lor proprie.

 

Această creaţie a voastră ce există în alte regate este neînsufleţită. Cu alte cuvinte, acestea nu au dreptul de Creator sau potenţiale Creatoare proprii.  Ele sunt creaţiile voastre.  Uneori voi le numiţi pe acestea "străinii". Ele vin înapoi la voi pentru că ele sunt copiii voştri, într-un fel. Ele sunt copiii voştri celestiali, dar ele sunt fără suflet.

 

Voi aveţi suflet.  Voi aveţi abilitatea de a iniţia potenţiale în formă de energie şi să le manifestaţi pe acestea.  Când voi începeţi să manifestaţi, când voi începeţi să creaţi energie în acele forme ceea ce noi numim" câmp", voi puteţi spune că acestea sunt exprimate într-o serie de atribuţii de energii. Eu o să simplific mult aceasta pentru ca voi să puteţi înţelege.  Dar, voi exprimaţi aceasta în plus sau în minus.  Acelea sunt elementele de bază... sau pozitiv/negativ... oricum doriţi să le exprimaţi.

 

După aceea, voi începeţi să puneţi toate aceste elemente împreună. Poate sunt o serie de plusuri şi puţine minusuri.  Acum, voi vedeţi că se formează o energie.  Şi da, este o corelaţie între aceasta şi ceea ce voi numiţi societatea nouă digitală.  Este foarte simplu, foarte paralel. Voi mergeţi înapoi la origini şi înapoi la înţelegerea energiei.  Când atingeţi "câmpul", voi folosiţi o serie de pozitivi şi negativi să începeţi să formaţi acel potenţial, acea energie, în ceva.

 

Să luaţi ceva, să luaţi energie crudă şi să transformaţi în materie este foarte complicat, o ecuaţie foarte complexă.   Este o serie masivă, serie masivă de plusuri şi minusuri.   Plusurile şi minusurile au tendinţa să se alinieze însăşi într-un fel de tip spiral.  Spiralul în general are 12 elemente.  În centrul celor 12 elemente spirale există un element neutru, sau ceea ce voi puteţi spune conectarea înapoi la "câmp".   Dacă acesta apare ca modelul ADN, acesta este aşa. Dar, noi nu numim ADN.  Noi numim "structura energiei".  Luând oricare element din cele 12 şuviţe ale structurii energiei, acesta roteşte alte structuri în fiecare direcţie, în fiecare direcţie dimensională.

 

Acum, voi în general aveţi de a face cu trei şuviţe sau uneori ceea ce numiţi dimensiunea a patra.  Dar, imaginaţi acum că mergeţi înapoi la "câmp",  atingeţi pe acesta cu un simplu plus sau un minus, şi acum începeţi să adăugaţi mai multe plusuri, mai multe minusuri,  uneori cu mult mai multe plusuri, şi alteori cu mai multe minusuri.  Dar, acesta vă ajută să luaţi energia şi să transformaţi acesta în ceva.  Toate acele structuri micuţe se transformă în acele 12 şuviţe de particule ale energiei. Şi, eventual ele sunt aduse în realitatea umană să creeze iluzia pe care o aveţi voi acum, o structură foarte complexă, foarte detaliată.

 

Deci, cu această înţelegere a energiei, ştiind că de fapt nu este reală, ştiind că energia cu adevărat la miezul ei, miezul sursei nu are un pozitiv şi negativ,  voi puteţi începe să înţelegeţi cum acest lucru numit lumea materială în care trăiţi apare atât de reală.   Dar, nu este reală.  Este o pură iluzie, iluzie pură, dar atât de mult structurată că se pare reală.   Se pare că voi nu puteţi ieşi din ea uneori.  Se pare că voi sunteţi înţepeniţi în întregul ciclu de încarnare.  Se pare că voi trebuie să vă bizuiţi pe ajutorul regatelor celestiale să ieşiţi afară din aceasta. Şi voi nu... voi nu...   Voi nu sunteţi în această capcană nicicum.

 

Ce aveţi este energie care este înţepenită, energie care a fost formată de voi, într-un sens, pusă în cutie, sau structurată de voi, şi nu poate să iasă. Voi încercaţi să învingeţi aceasta.  Voi încercaţi să o forţaţi.  Şi, voi încercaţi să dispoziţionaţi aceasta.  Şi, de fiecare dată când faceţi acest lucru,voi vă simţiţi mai puţin şi mai puţin puternici decât înainte.

 

Voi simţiţi că desigur trebuie să fie vreo fiinţă supremă sau nişte forţe înalte care or să vină jos şi or să vă salveze, vine jos şi vă ia de la această stare neîmputernicită.  Nu este aşa.  Nu este aşa.  Voi sunteţi fiinţe supreme.  Voi toţi sunteţi conectaţi la fiinţa supremă.  Aceasta este total o altă discuţie.

 

În realitatea aceasta este o iluzie, dar voi nu puteţi să împingeţi aceasta; voi nu puteţi forţa acest lucru.  Transmutarea vine de la înţelegerea a ce este energia la nivelul de miez.  Aceasta vine de la înţelegerea că energia este o iluzie.  Nu există nimic.  Acasă nu există energie.

 

Eu am încercat să ajut oamenii de ştiinţă din timpul vostru - şi timpul meu - să înţeleagă acest lucru.  Eu am lucrat cu Tesla când am fost Samuel Clemens.  Noi ne-am întâlnit.  Noi am vorbit.  Eu am încercat să-l ajut să înţeleagă.  Noi am avut ceva grade de succes, dar sincer, societatea nu era pregătită pentru ce a oferit Tesla, dar în schimb s-a întors mai mult spre tipul lui Edison la înţelegerea energiei.   Voi sunteţi pregătiţi să vă mutaţi dincolo de acest nivel, pregătiţi să mergeţi dincolo de înţelegerea Energiei Vechi.  Interesant... ei au fost amândoi lucrători ai zilelor moderne ale energiei, Tesla şi Edison.

 

Eu am petrecut mult timp în viaţa mea ca Saint Germain lucrând cu Mesmer, ajutându-l să înţeleagă natura realităţii, ajutându-l să înţeleagă practicarea hipnozei, a hipnotiza, de fapt dacă puteţi să aduceţi conştiinţa umană într-un nivel anume, aceasta poate transcende starea de a fi înţepenită.  Aceasta poate să mişte energia şi să curgă din nou. Cu un tip anume de hipnoză, sau mesmerizare, voi puteţi ieşi afară din povestea Veche, şi voi puteţi transmuta energia foarte repede.

 

Din nefericire, toată învăţătura de hipnoză a fost preluată de folozofii voştri şi psihologii voştri, şi cei care studiază lucrurile creierului. Şi, aceasta a fost mult mai ineficace decât ceea ce poate fi.  Eu o să lucrez cu câţiva Shaumbra să vă dau o înţelegere complet nouă a hipnozei.  Noi o să schimbăm numele, în aşa fel să nu existe o stigmă ataşată la aceasta. Noi o să facem acest lucru în următoarele câteva luni.  Şi, acei dintre voi... voi o să ştiţi că eu sunt acolo să lucrez cu voi.  Noi o să facem ceva teste şi experimente... da.

 

Deci, această natură întreagă, înţelegerea totală a energiei vă va ajuta să vă mutaţi dincolo de poveştile în care voi sunteţi înţepeniţi.  Aceasta vă va ajuta să manifestaţi lucruri instant în viaţa voastră.

 

Eu nu am avut niciodată un cont în bancă în timpul meu de Saint Germain. Eu nu am avut încredere în bănci.  Aceasta este complet o altă poveste în care putem intra (ceva râsete).  Eu nu am avut nevoie de cont la bancă pentru că eu am fost capabil să manifest aur oricând am avut nevoie. Eu am avut o abundenţă de avere.  Şi, eu niciodată nu a trebuit să mă gândesc la astfel de lucruri.

 

Eu o să fiu foarte necăjit şi nemulţumit, şi eu nu vreau să aud nici o întrebare astăzi despre abundenţă atunci când veniţi la microfon.  Deci, eu o să fiu foarte supărat dacă faceţi acest lucru (ceva râsete).  Voi aţi devenit atât de înţepeniţi în toată această problemă, şi aceasta de fapt vă opreşte să mergeţi înainte.  Voi vă concentraţi pe lipsa de abundenţă.  Voi sunteţi înţepeniţi în aceasta.  Şi, faptul este că există potenţialul de bani care aşteaptă să vină în realitatea voastră.  Dar, voi nu permiteţi acest lucru.  Voi menţineţi sisteme de credinţe Vechi despre aceasta.   Voi credeţi că trebuie să lucraţi în cadrul sistemului.

 

Eu vă spun un lucru - în viaţa mea ca Saint Germain eu nu am lucrat niciodată în înăuntrul sistemului.  Sistemul este conştiinţă de masă, şi aceasta vă smulge şi vă trage în acesta foarte repede.  Tobias v-a întrebat dacă voi sunteţi pregătiţi să părăsiţi conştiinţa de masă, şi mulţi dintre voi aţi spus "Da".  Dar, voi încă mai sunteţi înţepeniţi în acesta. Voi trebuie să lucraţi în afara sistemului.

 

Deci, la nivelul de miez energia este nimic.  Aceasta poate fii iniţiată şi formată în ceea ce doriţi voi.  Noi o să începem cu ceva simplu.  Noi nu o să intrăm în proiecte măreţe.  Noi o să începem foarte simplu. Unii dintre voi doresc să lucreze cu aceasta între acum şi discuţia noastră viitoare.

 

Acesta lucrează mai uşor cu apa, apropo.  Şedeţi cu apa. Şedeţi cu un pahar de apă în faţa voastră.  Sau staţi în apă. Înţelegeţi şi simţiţi ce înseamnă să nu forţaţi apa.  Vedeţi voi... aceasta este unde voi aţi greşit înainte.  Voi încercaţi să forţaţi în ceva.  Voi nu puteţi forţa energia.  Voi puteţi doar imagina energiea.  Aduceţi-vă aminte de acest lucru.  Scrieţi acest lucru în caietele voastre.  Voi nu puteţi forţa energia.  Voi nu puteţi forţa.  Voi o puteţi doar imagina.

 

Când voi vă imaginaţi energia ca fiind în starea ei pură, aceasta ia o formă şi vă răspunde vouă.  Voi comandaţi energia prin imaginaţia voastră, şi aceasta răspunde.  Dacă voi o împingeţi, dacă voi strângeţi cu putere, aceasta va face ce?  Aceasta vă va răspunde exact aşa.  Dacă încercaţi să stresaţi, dacă încercaţi să împingeţi să primiţi abundenţă în viaţa voastră, aceasta vă va răspunde exact aşa.  Aceasta vă va stresa înapoi.  Unii dintre voi spuneţi, " Universul este exact.  Dumnezeul este exact." Şi, aşa este. Dar, înţelegeţi că este voi.  Voi sunteţi exacţi.  Voi vă răspundeţi vouă înşivă în perfecţie.

 

Staţi cu ceva foarte simplu  - cu apă - şi doar staţi cu aceasta.  Sau, aer... da, aer este un lucru minunat, de asemeni.  Staţi doar cu acesta.  Voi faceţi respiraţie.  Uneori eu mă minunez ce faceţi voi (ceva râsete). Unii dintre voi treceţi printr-un exerciţiu de... pe de rost”, mental, spunând, "Învăţătorul spune să respirăm, deci noi respirăm." Şi, voi nu prea înţelegeţi ce se petrece.

 

Înţelegeţi simplicitatea acestui lucru numit aer, oxigen,  mergând înăuntru şi prin voi?  Voi încercaţi să faceţi aceasta foarte complex.  Voi încercaţi să manipulaţi aceasta.  Voi încercaţi să vă simţiţi bine cu aceasta. Vouă vi se cere doar să vă deschideţi.   Acceptaţi aceasta.  Permiteţi să intre acesta în fiinţa voastră.  Simţiţi esenţa aerului. Încetaţi să-l manipulaţi. Încetaţi să schimbaţi tipul de construcţie atomică al acestuia.

 

Unii dintre voi… eu am văzut... voi intraţi şi încercaţi să manipulaţi şi să împingeţi atomii.  Voi gândiţi că dacă vă coborîţi la nivelul cel mai de jos şi mişcaţi în jur unul dintre elemente, credeţi că acesta va schimba lucrurile.  Şi, apoi voi o să fiţi magicieni, şi voi o să fiţi în stare să pocniţi degetele voastre şi manifestaţi.  Aceasta nu lucrează astfel.

 

Existau ceva succese imitate pe care oamenii le-au avut în era veche în a face astfel de lucruri.  Voi puteţi păcăli structurile atomice pentru o perioadă de timp prin folosirea forţei sau să folosiţi voinţa voastră. Dar, mai devreme sau mai târziu aceasta va veni înapoi ca o praştie.  Aceasta de fapt va lucra împotriva voastră.

 

Acest grup, Shaumbra, Consiliul Crimson - acesta sunteţi voi, Consiliul Crimson - voi sunteţi pregătiţi acum pe Pământ ca să înţelegeţi cum este să lucraţi cu adevărat cu esenţa energiei,  să înţelegeţi alchimia energiei, să înţelegeţi cum să manifestaţi lucruri în faţa voastră.  Noi nu o să intrăm în detalii astăzi.  Noi vă rugăm să staţi cu lucrul cel mai simplu - aer sau apă - sau foc... unul dintre acestea.  Noi vă cerem simplu să simţiţi energiile... cum lucrează ele.

 

Noi vă cerem să simţiţi apa - cum sunt înţepenite energiile în aceasta.  Există energie înţepenită în apă şi aer.  Energia poate să se înţepenească. Există acest elaborat, munca elaborată de grilă a celor 12 şuviţe de tip de particule de energie care merge mult mai mult sub nivel la ceea ce voi numiţi structura atomică.  Aceasta este adevărata structură a energiei Pământului.  Noi vă întrebăm cum simţiţi energiile care curg înăuntrul acestor linii, aceste grilaje.  Noi vă întrebăm cum se înţepenesc energiile în aceste grilaje.  Noi vă întrebăm cum răspund aceste energii perfect la imaginaţia voastră.

 

Imaginaţia nu este ceea ce numiţi vizualizare.  Noi vorbim despre două lucruri diferite.  Tobias a explicat aceasta mai demult.  Vizualizarea este forţată şi este o energie concentrată.  Nu vizualizăm aici... imaginăm. Cum puteţi spune care este diferenţa?  Păi, imaginaţia curge. Imaginaţia nu trebuie împinsă.  Imaginaţia vine din miezul vostru.

 

Noi repetăm mesajul nostru pentru cei care s-au conectat mai târziu, dorind să prindă sfârşitul discuţiilor lui Geoff şi Linda.  Noi am început discuţiile noastre.  Acesta este Saint Germain.  Sunteţi bineveniţi în grupul nostru astăzi.  Noi vorbim despre energie.  Noi vorbim despre ce este şi ce nu este energia.

 

Există multe concepţii greşite despre energie în obiceiurile voastre chiar acum, concepţii greşite că voi trebuie să folosiţi tipuri de instrumente să detectaţi tăria acesteia şi puterea ... şi influenţa acesteia. Aceasta nu este energie.  Aceasta este o expresie a energiei, dar nu este energia ca atare.

 

Voi sunteţi fiinţe de energii.  Voi aveţi energii înţepenite în jurul vostru. Voi aţi înţepenit acestea cu un scop.  Voi v-aţi mulat ca argila, şi acum aceasta s-a întârit pentru a crea povestea voastră.

 

Noi o să dezmulăm aceasta.  Noi o să eliberăm aceasta între acum şi discuţia noastră viitoare.  Noi o să vă eliberăm de la creaţia voastră proprie.  Noi o să vă arătăm cum puteţi să vă jucaţi cu energia.

 

Noi o să vă arătăm... unii dintre voi vor să vadă cum pot ieşi din corpul lor.  Noi nu vorbim despre proiectare astrală.  Noi vorbim de fapt despre a lăsa corpul vostru... şi să observaţi cum corpul continuă să opereze... şi observăm cum continuă să se mişte povestea voastră. Unii dintre voi nu or să vină înapoi din acea experienţă.  Deci fiţi atenţi dacă vreţi să voluntariaţi  pentru aceasta.  Voi o să găsiţi obositor să mergeţi înapoi în corpul vostru.  Voi o să găsiţi mult mai graţios să faceţi cum am făcut eu, Saint Germain, mergeţi - intraţi şi ieşiţi oricând doriţi voi.

 

Noi tratăm o eră complet nouă chiar acum.  Noi tratăm complet un nou „voi”.  Unii dintre voi aţi încercat să vă construiţi într-un mai mare "voi" Tobias va vorbit foarte blând despre aceasta.  Eu nu voi fi atât de blând. Voi încercaţi să vă faceţi pe voi înşivă puţin mai umflaţi.  Noi o să vă dezumflăm.  Noi o să eliberăm energiile care vă blochează.  Voi vă miraţi de ce aveţi probleme fizice, probleme mentale, energii blocate? Noi o să dezblocăm acestea.

 

Tobias mi-a cerut să vin şi să vă vorbesc în următoarele două întâlniri cu Shaumbra.  Astăzi o fost o încălzire.  Astăzi a fost felul meu de introducere a energiei mele mai direct la acest grup.

 

Noi o să lucrăm cu voi.  Eu am să vă arăt nişte trucuri.  Eu vreau să vă fascinez pe voi între acum şi întâlnirea viitoare.  Am să vă arăt cum se poate schimba ceva foarte repede.  Eu am să vă arăt cum vine şi pleacă iluzia.  Eu o să vin la voi în formă umană, şi voi nu o să mă recunoaşteţi chiar atunci.  Dar, voi o să vă uitaţi înapoi mai târziu şi o să spuneţi, "Acesta a fost blestematul de Saint Germain" (râsete din audienţă).

 

Shaumbra, noi suntem pregătiţi să ne mutăm.  Noi suntem gata să ne mutăm.  Tobias a lucrat cu voi pentru ultimii cinci ani lungi şi răbdători. Kuthumi vine şi vă vorbeşte.  Şi, Quan Yin vine şi vă vorbeşte.  Noi a trebuit să-l ţinem pe Ohamah înapoi... el este foarte puternic acum. Este timpul să mergeţi înainte.  Noi avem mai puţin de doi ani să lucrăm împreună înainte de săritura quantum.  Noi avem multă muncă de făcut.  Aşa cum a spus cineva mai înainte lui Cauldre,  nu este timp pentru miorlăit şi plânsete.  Nu este timp pentru a vă mira de ce nu aveţi sănătate, de ce nu aveţi abundenţă.  Treceţi peste toate acestea! Treceţi peste toate acestea!

 

Eu trebuie să spun că este foarte impresionant, să vedem munca voastră pe care aţi făcut-o.  Erau - ceea ce voi aţi spune - pariuri pe partea noastră că voi nu o să ajungeţi până aici (râsete din audienţă), dar voi aţi ajuns până aici.  Eu pot spune un lucru despre Shaumbra : voi sunteţi indivizi determinaţi (mai multe râsete), încăpăţânaţi în multe căi.  Şi voi o să faceţi într-un fel sau altul.

 

Dar, noi o să vă arătăm o cale mai uşoară şi o cale mai graţioasă de a conduce viaţa voastră şi creaţiile voastre.  Aceasta merge înapoi la esenţa a ce este energia şi cum poate fi folosită.

 

Eu nu pot să subliniez destul - eu nu pot sublinia destul de mult - iadul prin care am trecut eu în vieţi repetate pe Pământ, mai rău ca oricare dintre voi poate imagina.  Eu ştiu că voi vreţi să provocaţi poveştile voastre faţă de a mea.  A mea va câştiga, mâinile jos!. Eu am făcut aceasta ca să înţeleg cum lucrează energia şi să ajung la punctul de înţelegere a simplicităţii acesteia.

 

Eu văd că mulţi fac greşelile pe care le-am făcut eu.  Voi încercaţi prea tare.  Voi sunteţi în mentalul vostru.  Voi vă uzaţi pe voi înşivă. Treceţi prin asta de asemeni.

 

Este interesant de notat, de observat pe voi, de lucrat cu voi, paşii mari şi progresele care sunt făcute de omenirea voastră în general.  Una dintre semnele trădătoare/prevestitoare a săriturii quantum în conştiinţă - o săritură quantum care a fost de mult aşteptată şi poate a fost întârziată - este când un grup mic de fiinţe umane încep să înţeleagă - eu vreau ca voi să fiţi foarte atenţi la acest lucru - când un grup mic de umani încep să înţeleagă că nu există un lucru ca bine sau rău, lumină sau întuneric. Nu există lucru ca rău.

 

Acesta este începutul înţelegerii adevărate că nu există dualitate. Aceasta ajută la spargerea structurii de energii vechi.  Aceasta ajută la eliberarea unui volum de energii uriaşe.  Când societatea poate să treacă peste noţiunea de bun sau rău, lumină sau întuneric, ticălos sau înger, atunci societatea a făcut o săritură mare quantum.  Atunci, energia lucrează diferit.

 

Voi sunteţi la marginea conducerii acestuia.  Voi aţi trecut prin mari dificultăţi şi mari provocări ca să ajungeţi la acest punct.  Acest grup a început să înţeleagă că acest lucru numit lumină şi întuneric este o iluzie. Acest lucru întreg numit dualitate este o iluzie.  Abia atunci, noi putem merge la miezul energiei.

 

Nu există spaţiu.  Nu există spaţiu... vedeţi voi.  Nu există spaţiu între elemente, între atomi.  Nu există spaţiu când vă uitaţi la cerul vostru.  Când vă uitaţi la stelele voastre, nu există spaţiu.  Acesta este plin cu potenţiale.  Acesta se împreunează cu potenţiale, potenţiale care sunt pregătite să fie iniţiate şi activate de voi şi de a fi aduse în realitatea voastră.  Nu există nimicnicie.  Nu există nimicnicie.   Totul este un "ceva" gata să fie activat de fiinţe Creatoare ca voi înşivă.

 

Tobias mi-a oferit podiumul astăzi şi mi-a permis să vorbesc din inima şi sufletul meu.  El mi-a permis să vă spun vouă cine sunt eu, mi-a permis să fiu foarte direct cu voi.  Eu îi mulţumesc.  Eu vă mulţumesc vouă că m-aţi invitat în acest loc.

 

Eu sunt Tot Ceea ce sunt Eu!

 

Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

© Copyright 2005 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.