MATERIALELE LUI TOBIAS

 SERIA INCORPORĂRII: "SHOUD 7 -

PREZENTAREA LUI SAINT GERMAIN

ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI

Prezentat la 5 Februarie 2005

 

Suntem înapoi în clasă.  Eu sunt profesorul Adamas, de asemenea cunoscut ca Saint Germain.   Muzica cântată a fost minunată.     Muzica are de a face cu energia.  Noi o să intrăm în asta altă dată.

 

Dar, noi trebuie să spunem, Ralph, că tu trebuie să mergi dincolo de limitările tale aici.   Tu ai  un talent şi o abundenţă de energie în legătură cu muzica pe care tu nu o laşi afară. Şi , tu o să continui să te răneşti în felul în care faci până ce îţi dai permisiunea de a fi mai lejer.  Noi îţi răspundem la întrebarea ta înainte ca tu să întrebi. (aplauze şi şuşoteli).

 

Cu permisiunea lui Ralph,  noi îl folosim pe el ca un exemplu aici, pentru că Shaumbra, energia se înţepeneşte.  De aceea noi am schimbat ordinea astăzi.  Voi sunteţi obişnuiţi să-l auziţi pe Cauldre şi Linda să vă vorbească.  Şi, apoi voi sunteţi obişnuiţi la un channel. Voi intraţi într-o legănare.

 

Voi faceţi aceasta în viaţa voastră.  Voi intraţi în rutină.  Voi vă treziţi în general la aceeaşi oră.  Voi aveţi acelaşi tip de mâncare.  Voi aveţi acelaşi drum la serviciu.  Mergeţi pe un alt drum câteodată. Ieşiţi afară din tiparele de energii în care sunteţi.  Voi clădiţi aceste modele în aşa fel încât ele devin solide ca un munte.  Este timpul să începeţi schimbarea.  Faceţi ceva diferit.

 

Acum, vouă nu vă place să faceţi asta pentru că voi aţi dezvoltat un nivel de confort.  Voi înţelegeţi cum vă răspunde energia vouă când faceţi lucruri ca un şablon.  Aceasta în general răspunde în acelaşi fel.  În ultimul timp aceasta nu a răspuns în acelaşi fel pentru că este ceva în voi care încearcă să vă forţeze să ieşiţi din şabloanele şi rutinele voastre.  Serviciile vor fi luate de la voi. Soţul/soţiile vă vor părăsi.   Se vor întâmpla lucruri în viaţa voastră pentru că la nivelul adânc din înăuntrul vostru voi încercaţi să ieşiţi afară din rutina voastră.

 

Noi am schimbat ordinea Shoud-ului astăzi să vă ajutăm să ieşiţi din rutina voastră. Este timpul pentru a mişca energiile.  Acest lucru înseamnă să ieşiţi din şabloanele voastre pe care le-aţi avut în trecut.  Încercaţi lucruri diferite între acum şi întâlnirea noastră viitoare.  Încercaţi căi dferite de a face lucrurile.   Poate la început o să fie incomod, dar aceasta o să mişte structura energiei care este atât de limitată. Dacă aveţi o cale de a cânta... o anumită cale de a face munca voastră... o anumită cale de a medita... sau a respira... încercaţi o cale diferită.  Ieşiţi afară din rutina voastră.

 

Eu am veit la Ballards când am făcut channeling prin ei în 1930. Şi, eu am venit la Guy Ballard pe un munte să-i dovedesc un punct, nu că mie îmi place să trăiesc pe un munte, sau să stau acolo.  Dar, el s-a înţepenit mult în el însuşi.  Noi am avut acorduri între noi cu mult înainte ca noi doi să lucrăm împreună, dar, eu am vrut să-i arât cum poate să creeze un munte solid de energie care a fost aproape inevitabil.  Dar, dacă vedeţi iluzia în aceasta, şi voi vedeţi cum energiile au fost împreunate, voi eventual puteţi ieşi afară din aceasta.  Comunicarea ce am făcut-o prin Guy, şi în cele din urmă prin Edna Ballard, a fost diferită faţă de ce fac acum pentru că conştiinţa este diferită pentru că acest grup este sigur diferit, sigur diferit.

 

Astăzi noi am vorbit ce este energia, de fapt cu adevărat nu este nimic ce se cheamă energie.  Aceasta este un nimic. Nu există energie în acest loc numit rai sau Acasă.  Nu există energie acolo.

 

Energia este doar un potenţial exprimat. Potenţialele stau într-o stare de tip neutru de a fi până ce ele sunt activate şi exprimate. Un exemplu bun în obiceiurile voastre chiar acum este benzina. Benzina este neutră până ce este exprimată, până ce este pusă în ceva care apoi generează momentul, care generează un potenţial.   Voi o puneţi în maşina voastră, de exemplu.  Şi, aceasta porneşte maşina. Aceasta a fost un potenţial care a existat stând în rezervorul maşinii, şi apoi a fost exprimat.  Noi spunem exprimat atunci când voi puneţi piciorul pe pedală, şi voi porniţi maşina, şi celelalte lucruri pe care le faceţi.

 

Totul este imaginaţie.  Voi folosiţi imaginaţia.  Dar, imaginaţia se pare foarte reală şi clară că voi definiţi aceasta că aceste seturi de acţiuni i-au loc.  Este doar imaginaţia voastră.  Voi exprimaţi un potenţial.   Acesta înseamnă energie.   Odată ce voi înţelegeţi acest lucru... odată ce înţelegeţi că voi nu puteţi forţa acesta... şi cu adevărat la miez acesta nu are nici un element dualistic... la miez acesta este în general un nimic care aşteaptă să fie exprimat atunci noi putem începe să facem ceva muncă.  Atunci, voi puteţi face lucruri ca transmutarea.

 

Nu începeţi acum.  Nu fugiţi acasă, şi luaţi diamantele voastre, şi să încercaţi să le curăţiţi deficienţele.  Noi o să începem la un nivel de bază.  Noi o să începem la un nivel simplu. Aşa cum am spus înainte în Shoud-ul nostru,  voi o să ajungeţi să înţelegeţi cât sunt de simple toate acestea.   Voi o să vă simţiţi prost când o să învăţaţi cât de simplu este acest lucru.  Şi, eu vă pot spune acest lucru pentru că şi eu m-am simţit prost după multe, multe vieţi de străduinţe şi încercâri, m-am pus pe mine însumi în cea mai mare prăpastie imaginată vreodată.   Eu m-am simţit prost.  Eu m-am simţit aproape stupid prin trecerea cu vedere a unor fapte simple... dar e ceva ce voi a trebuit să faceţi... ceva ce noi toţi a trebuit să facem ca să ajungem la acest punct.

 

Înainte să începem cu discuţiile noastre, întrebările şi răspunsurile noastre, eu doresc să mulţumesc tuturor Shaumbra pentru această oportunitate de a veni în această realitate aici, să împărtăşesc acest spaţiu cu voi.  Este o mare onoare, şi eu ştiu că sunt puţin cam direct aici cu voi astăzi.  Dar, din nou voi trebuie să vă aduceţi aminte că voi sunteţi cei care doriţi acest lucru.  Voi sunteţi cei care spuneţi, "Să accelerăm.  Să aducem ceva material de miez aici.  Să ne pregătim pe noi înşine pentru această săritură quantum a conştiinţei care va lua loc".  Voi aţi cerut energiile Consiliului Crimson, ce înclude pe Tobias, Kuthumi, Ohamah, Quan Yin, şi ceilalţi ca noi să vă mutăm foarte repede chiar acum, să vă mutăm la nivele unde puteţi fi adevăraţii învăţători, să vă mutăm dincolo de unele căi ale Energiei Vechi.   Voi o să fiţi pregătiţi pentru evenimentul ce o să fie în 2007.

 

Cu aceasta, permiteţi să vorbim.

 

Întrebare de la Shaumbra 1: (din Internet, citită de Linda): Tobias, Eu am avut o tumoare în mâna dreaptă pentru aproape 12 ani. Poţi să identifici cauza şi un tratament pentru aceasta?

 

Saint Germain: Energie înţepenită... Eu nu sunt Tobias... dar este o energie înţepenită.  Orice boală în corpul vostru este energia care este în capcană şi înţepenită.  Şi, tu poţi spune un lucru despre energie că aceasta vrea să se mişte.  Aceasta vrea să se înroleze.  Aceasta nu are o agendă.  Aceasta de fapt nu are un scop de una singură.

 

Dar, este un sens înnăscut care vrea să continue să se mişte. Odată ce energia pură, crudă din "câmp" este activată, aceasta doreşte să continue să se mişte.  Aceasta nu poate să meargă niciodată înapoi la "câmp".  Deci, aceasta îşi găseşte pe ea însăşi că vrea să continue să se mişte. 

 

Tumoarea din mâna ta este energie înţepenită.  Noi o să vorbim în discuţiile noastre din luna viitoare, cum putem să mişcăm energia din nou.   Noi nu vrem să mergeţi înapoi în vieţile trecute ... lucruri ce aţi făcut rău... şi toate celelalte lucruri.  Noi  nici nu trebuie să ne uităm la cauzele de miez, de ce acestea sunt acolo.  Acestea sunt acolo.  A fost o cauză pentru aceasta.  Tu ai închis energiile, şi aceasta s-a manifestat în mâna ta.   Există ceva sugestie în aceasta, căci munca de vindecare a avut efectul opus. Noi nu o să intrăm în acele detalii, oricare ar fi, emoţionale sau detalii raţionale.  Dar, noi o să vorbim cum să le mişcaţi. Voi sunteţi mişcători de energii.  Mulţumesc.

 

Linda: Saint Germain, eu vreau să fie sigură că nu am fost prea cârăitoare.  A fost o tremurare, nu o tumoare.

 

Saint Germain:  Aceasta este la fel.  Este aceeaşi energie în amândouă cazurile. Şi, din nou noi o să intrăm în acea discuţie luna viitoare.

 

Întrebare de la Shaumbra 2: (o femeie la microfon) : Salutări,

Saint Germain.  Eu am o întrebare referitaore la memorie.  Eu am probleme de a reţine.   Când fac ceva, după cinci sau zece minute eu nu îmi aduc aminte ce am făcut.  Şi de asemeni ce simt în creierul meu şi pe partea laterală a gâtului... ai ceva de spus la acestea?

 

Saint Germain:  Ori de câte ori tu te muţi de la o noţiune, o iluzie, sau povestea într-o mai mare existenţă, tu o să-ţi pierzi sensul tău de conecţie sau contact pe care l-ai avut.  Tu o să ieşi pur şi simplu din felul de gândire Veche. Memoria ta va fi afectată.

 

Tu nu eşti singura care treci prin asemenea lucruri. Sunt Shaumbra în toată lumea care experimentează acest lucru. Aceasta te forţează să treci de la a fi o fiinţă mentală, sau o fiinţă intelectuală, într-o fiinţă de Inteligenţă Divină. Când tu încerci să mergi înapoi la calea ta Veche de a-ţi aduce aminte, şi tu încerci... tu eşti cumva înfricoşată, şi tu încerci să menţii aceasta.  Aceasta, încă odată, aceasta astupă energia.  Aceasta lipeşte acea energie. Şi, acest lucru devine mult mai nemulţumit.

 

Pentru toţi care experimentaţi acest lucru numit pierdere de memorie, eliberaţi acest lucru.  Există o metodă mult mai efectivă şi eficientă.

 

Deci, tu treci doar printr-un proces.  Tu simţi unele efecte ale acesteia care sunt menţinute în corpul tău.   Tu treci prin ceva dureri şi suferinţă din cauza acesteia.   Deci eliberează-le. Şi, da, o să fie ceva inconsecvenţe de termen-scurt în corpul tău uman.   Dar, în termen lung acestea te vor servi bine.

 

Shaumbra 2:  Mulţumesc.

 

Întrebare de la Shaumbra 3: (din Internet, citită de Linda):   Din neatenţie, aceasta este o întrebare similară, dar aş dori să o citesc oricum.  Aceasta este o întrebare similară, dar aceasta este despre un copil.

 

Nepotul meu are o tumoare la laba piciorului.  Ei au făcut chemo. Acum a apărut o nouă tumoare.  Opţiunea este chemo sau amputaţie.  Ce este ceea ce noi trebuie să simţim sau să ştim?

 

Saint Germain:  Este o întrebare similară.  Şi, încă odată, are de a face cu energie înţepenită.  Şi, voi puteţi lua ceva din medicina voastră  modernă, ca şi chemo sau alte lucruri, şi puteţi încerca să eliminaţi unele din centrele bolii sau energia înţepenită.  Dar, în general aceasta se va arăta într-o altă arie a corpului la un alt timp pentru că este doar energie înţepenită care a fost deplasată şi acum o să se mute într-un loc diferit.

 

De aceea cancerul este un lucru înşelător de tratat, până ce nu aţi mers la miezul eliberării, de a debloca energia care este înţepenită.  Într-un sens... când voi vorbiţi despre cancer aici... când luaţi energiile care vin şi merg în voi... în realitatea voastră pământească... şi voi le închideţi... şi le aveţi înţepenite... aşa cum am menţionat, energia are o înclinaţie de încercare de a se mişca sau evolua.  Este ca şi ce se întâmplă când voi intraţi într-o condiţie canceroasă.  Aceasta va încerca să se perpetueze însăşi, dar o face într-un fel care eventual va distruge corpul.

 

Este o cale mai simplă de a trata aceasta, şi aceasta este de fapt de a debloca energiile înţepenite.  Noi o să intrăm în detalii la discuţiile noastre viitoare.  Noi o să discutăm cum să deblocăm acestea uşor şi neted.  Sunt unii care ascultă chiar acum... Cauldre a avut nevoie să respire adânc... sunt unii care ascultă chiar acum care învaţă cum să facă acest lucru şi ajung la înţelegerea că voi nu o să vă bateţi cu cancerul... voi nu  o să forţaţi afară din fiinţa voastră.  Voi o să permiteţi la reîntoarcerea curgerii naturale a energiilor.

 

Voi o să găsiţi că acelaşi lucru se întâmplă în pământul vostru, de asemeni.    Ceea ce se întâmplă în corpul vostru se întâmplă şi în pământ.  Sunt energii înţepenite.  Şi, mai devreme sau mai târziu, ele sunt nevoite să erupă.  Ele au nevoie să meargă mai departe.  Voi aţi văzut acest lucru recent  cu valurile, şi cutremurul, şi tot restul.    Există o corelaţie directă.  Odată ce noi lucrăm cu voi în a vă ajuta să înţelegeţi cum energia şi imaginaţia lucrează împreună în corp, atunci noi o să ne mutăm în unele teritorii mai largi al Pământului.  Noi o să mergm să ajutăm să eliberăm ceva tensiuni şi energie înţepenită în Pământ.  Dar, încă odată, să nu încercaţi aceste lucruri încă.

 

Întrebare de la Shaumbra 4:  (o femeie la microfon): Saint Germain, mulţumesc pentru mesajul tău de astăzi. Eu m-am simţit foarte atrasă la munca ce ai menţionat despre hipnotismul în Energia Nou şi aş dori să ştiu despre clasa pe care tu vei învăţa - ai să vii la noi individual?  Sau, o să fie o clasă unde noi ne împreunăm în corp fizic? Şi, face parte aceasta din munca de Energie Nouă pentru care am aşteptat eu?

 

Saint Germain:  La început eu o să vin individual la câţiva din voi.  Apoi, noi o să facem o adunare în timpul potrivit. Eu nu vreau să intru în date specifice.  Tu o să... cei la care eu voi merge ei o să ştie că eu sunt acolo, că noi o să lucrăm cu asta. Sunt... o să fie un tip de grup experimental.

 

Există capabilităţi uriaşe asociate cu ceea ce s-a numit "hipnotism" Şi, noi o să numim aceasta "centralizarea energiei" aici.  Într-un sens, eu pot spune chiar acum că o mare majoritate din voi care sunt aici şi care ascultă sunt centralizaţi în energie chiar acum. Voi sunteţi sub un tip de transă hipnotică, dar la care v-aţi dat acordul.  Voi nu o să faceţi acest lucru simplu prin voinţa mea sau dorinţa mea.  Dar, eu am un timp minunat cu aceasta (ceva râsete).

 

Noi o să privim la unele dintre aceste energii, aşa cum am făcut cu Mesmer.  Şi, noi o să ne uităm cum pot fi acestea folosite pentru ceva vindecare.  Sunt ceva probleme interesante şi dificile aici pentru că sunt nişte căi minunate de a lucra cu energia, dar primitorul, cel pe care-l trataţi voi, trebuie să dorească aceasta la nivelul miezului.

 

Aşa cum ştiţi, pot fi făcute vindecări pe deasupra. Mulţi dintre facilitatorii au făcut aşa.   Voi faceţi vindecare la suprafaţă, dar problema revine.  Apoi, voi nu vă simţiţi bine cu aceasta, şi nici pacientul nu se simte bine.  Deci, noi trebuie să intrăm mai adânc, nivele adânci şi înţelegere pură cum lucrează energiile. Dar, noi îţi mulţumim pentru întrebarea ta.  Şi, noi trebuie să vă spunem la voi toţi, că este o muncă diferită pentru fiecare dintre voi.  Şi, poate tu o să fi chemat pentru o clasă specială unde noi o să vorbim despre "centralizarea energiei" sau poate nu.  Dar, este destulă muncă pentru voi toţi. Aceasta nu este o grupă de elită.   Este doar un  grup diferit. Mulţumesc.

 

Întrebare de la Shaumbra 5: (o întrebare de la Linda) : Saint Germain, este ceva notabil despre faptul că există un număr incredibil de noi veniţi în audienţă astăzi, şi timpul pentru acesta, şi eu presupun că acelaşi lucru este şi cu transmisiunea în direct. (se referă la transmisiunea în direct).

 

Saint Germain:  Într-adevăr, există.  Noi ne mutăm la un nivel diferit. Tobias ne-a luat pe noi toţi la acest punct.  Dar, noi o să intrăm mai specific la, "carne şi cartofi" în această muncă.  Şi, noi o să vă arătăm cum să lucraţi cu energiile acum.

 

Noi am făcut multă muncă în decursul a câţiva ani prin înţelegerea a cine sunteţi voi şi de ce sunteţi aici.  Voi puteţi spune de asemeni că noi am făcut o muncă de a scoate afară pe cei care nu sunt pregătiţi să meargă la nivelul următor.  Unii dintre ei au mers mai departe... şi Cauldre îşi mişcă capul la mine chiar acum.

 

Dar, sunt acei umani care simplu nu sunt pregătiţi să meargă la nivelul următor.  Ei nu sunt pregătiţi să exploreze adâncurile a cine sunt ei.  Ei sunt cuprinşi în poveştile lor. Şi, ei doresc să continue să se joace cu ele.

 

Şi, asta este bine, dar aceasta nu este munca pe care o facem noi în înăuntrul Consiliului Crimson.  Acesta nu este un lucru egotic. Aşa cum a spus Tobias recent, "ego" este un lucru minunat. Acesta înseamnă, "Eu plec".  Înseamnă că ego este o cale de exprimare a voastre în diferite dimensiuni.  Deci, să nu asociem acest lucru cu nişte lucruri de tip negativ. Dar, da, există... observaţia voastră este precisă.  Este un scop pentru acele feţe noi aici.

 

Întrebare de la Shaumbra 6: (un bărbat la microfon): Profesor Adamas, eu apreciez foarte mult că tu eşti aici.  Şi, eu vreau să dau permisiunea mea personală pentru ca tu să vii să lucrezi cu mine în orice capacitate vrei tu.  Eu sunt pregătit dincolo de a fi înţepenit.  Şi până la urmă, aceasta este întrebarea mea pentru tine astăzi.  Eu am avut multe întrebări.  Eu aş dori să stau şi să fiu cu tine o zi întreagă şi să mă folosesc de creierul tău să primesc toate răspunsurile.  Dar, toate întrebările pe care le-am avut au mers la probleme cu energie înţepenită. Deci, este ceva ce tu poţi să trimiţi personal pe calea mea să mă ajuţi să prind ce aş putea să fac "aici şi acum" să mişc energiile mele în loc să fiu înţepenit în ele, eu apreciez aceasta.

 

Saint Germain:  Bineînţeles, şi ce eu împărtăşesc cu tine aceasta

se aplică la toţi care sunt aici.  Tu erai - aşa cum spui tu - înţepenit în povestea ta.  Tu ai fost ataşat emoţional la povestea ta care a continuat pentru mii de ani.  Şi, aceasta te afectează.   Există o vinovăţie ataşată la aceasta.

 

Este o povară ce este pusă pe tine.  Şi, tu simplu te-ai înţepenit în povestea ta.  Încearcă alte căi diferite de a face acum.  Înţelege că a fost doar o poveste.  A fost un aspect al tău.

 

Eu am aspectele mle care... unele sunt minunate şi unele sunt mizerabile.  Dar, eu a trebuit să recunosc că acelea erau creaţiile mele... şi eu le-am dat viaţă... eu le-am dat expresie.  Dar, acestea au fost doar o poveste de a mea.

 

Tu continui să mergi înapoi la povestea ta. Tu vrei să mergi înapoi la era de acum 2000 de ani.  Şi, tu nu poţi.  Deci, tu te găseşti că te învârţi într-un cerc.  Şi, este timpul să realizezi că sunt multe alte lucruri pentru tine să faci aici.  Există un potenţial, aşa cum ştii, aşa  cum deja ai făcut, de a învăţa pe alţii.  Există un potenţial pentru anumite tipuri de direcţii de muncă de energie.  Şi, aşa cum am spus mai înainte, simplu este doar timpul pentru a trece peste acestea.  Şi, noi apreciem munca ce ai făcut.  Dar, este timpul să mergi mai departe.  Mulţumesc.

 

Shaumbra 6:  Mulţumesc.

 

Saint Germain:  Tu pierzi prea mult timp gândind despre acestea.

 

Shaumbra 6: Mulţumesc... eu ştiu (ceva râsete).

 

Saint Germain:  Da.  Şi, noi vorbim, noi toţi. Oricine poate să vorbească cu mine tot timpul.  Voi nu trebuie să faceţi canalizare aşa cum vedeţi că face Cauldre.  Noi putem petrece multe zile împreună, vorbind.  Voi trebuie să aveţi încredere în voi înşivă. Permiteţi-vă să fiţi puţin nebuni (multe râsete).

 

Întrebare de la Shaumbra 7: (citită din Internet, de Linda). De când îmbrăţişez Energia Nouă, eu am fost atacat de trei bărbaţi diferiţi pe care eu nu-i cunosc doar trecând pe lângă ei pe stradă sau în autobuz.  Ei au ţipat la mine, m-au blestemat, şi unul dintre ei a şoptit că nu mă poate suporta.  Eu am încercat să mişc aceste energii.  Din păcate, eu am început să-mi fie frică. De ce atrag aceste ciocniri?  Şi, este aceasta despre mine, sau este energia altor oameni, care trebuiesc eliminate?

 

Saint Germain:  Sunt energii înţepenite, aspectele voastre, care se manifestă, ceea ce voi presupuneţi că este o formă fizică.  Dar, este doar parte din voi. Ele sunt părţi din voi care vă terorizează pe voi înşivă, părţi din voi la care le este frică pentru că voi o să le eliberaţi până la punctul anihilaţiei lor proprii.  Este o expresie a vinovăţiei voastre proprii.

 

Voi toţi puteţi crea un aspect inter-dimensional al vostru care se pare că se manifestă în realitatea umană.  Şi, dacă atingeţi şi încercaţi aceasta, voi o să vă garantaţi vouă  înşivă că este reală. Dar, în acest caz acestea sunt doar aspecte ale voastre care reapar.

 

Eu mă pot face pe mine însumi să apar în multe locuri simultan, în multe ţeluri caracteristice diferite într-un singur timp.  Şi, tot aşa poate să facă fiecare din voi.  Voi doar credeţi că este ceva în afara voastră.  Eu chiar că trebuie să... noi intrăm într-o discuţie lungă... dar să trecem mai departe.  Sunt doar aspecte din voi.

 

Voi trebuie să înţelegeţi că oricând cu orcine, dacă acesta este un aspect ca acesta care nu este o fiinţă cu suflet, sau dacă este un alt uman, sau un străin, sau orice, voi sunteţi în comandă tot timpul.  Voi puteţi spune la orice fiinţă energetică faptul că ei trebuie să plece din prezenţa voastră, că ei trebuie să iasă din viaţa voastră. Voi puteţi spune aceasta.  Voi puteţi cere aceasta. Deseori aceste aspecte or să vină înapoi şi or să spună că voi nu puteţi face aceasta, or să spună că ei nu or să plece.   Ei vă testează vedeţi voi dacă voi ştiţi că sunteţi Dumnezeu de asemeni.  Dar, voi puteţi să comandaţi ca ele să plece.  Mulţumesc.

 

Întrebare de la Shaumbra 8: ( o femeie la microfon): Eu sunt foarte mulţumită că sunt aici astăzi.  Şi, mulţumesc că tu eşti aici. De când am coborât din avion Miercuri în California, eu nu prea am dormit bine.  Ochii mei se închid.  Aşa , în mod încurajator cineva mă ajută undeva.  Eu lucrez cu oamenii cu otrăviri grele metalice.  Şi, eu am nevoie de mentalul meu.  Şi, eu am făcut lucrul de memorie.  Şi, acest cuplu bătrân cu care lucrez... ei încep să-şi aducă aminte de lucruri mult mai bine ca mine. Mă face să mă mir dacă eu să schimb locul cu ei.  Eu am două întrebări.  Eu mă îngrijorez  despre a pleca din California.  Eu lucrez pe un împrumut pentru casa mea sau o refinanţare.  A fost mult stres.  Şi eu nu ştiu pe care drum să merg sau... eu sunt mai mult cu mine însămi, deci eu nu am o legătură cu nimeni altcineva înafara de Canada... eu nu merg înapoi acolo.  Deci, dacă poţi să-mi dai o sugestie, eu m-am gândit spre nord.  Eu nu ştiu.

 

Saint Germain:  Dacă tu îţi permiţi să simţi pentru un moment, în jurul tău există potenţiale.  Este potenţialul de nord, sud, est şi vest.  Există potenţiale pentru servicii noi, case noi.  Este un potenţial de a sta îneţepenit.   Există un potenţial de orice tu probabil poţi gîndi. 

 

Şi, acestea sunt potenţialele TALE.  Acestea nu vin de la mine. Ele nu vin de la Tobias.  Ele sunt potenţialele tale.  Ele sunt ca şi mici - noi le vom numi - păstăi îndrăgostite şi raportate la cei cu care noi lucrăm.  Noi le vom numi păstăi potenţiale micuţe, aşteptând să fie exprimate şi activate.

 

Parte din problemă este că tu trebuie să le activezi.  Noi nu putem face asta pentru tine.  Nu este nimic predestinat. NU ESTE NIMIC PREDESTINAT.  Sunt modele ce pot să te conducă să crezi că unele lucruri o să se întâmple în viitor.  Dar, este după voi să le alegeţi.

 

Ce vrei să faci tu?  Unde vrei să te duci?  Cum vrei să-ţi trăieşti viaţa ta?  Singura cheie ce noi îţi dăm aici este să ieşi afară din felul

Vechi de a gândi.  Unele au tendinţa să fie bazate pe frică

şi se întreabă dacă lucrurile or să fie acolo pentru voi.  Da, ele or să fie... dacă tu le alegi... dacă tu activezi acea energie.

 

Noi o să intrăm în aceste lucruri în discuţiile noastre viitoare pe care o să le avem.  Dar, eu vreau ca tu să petreci ceva timp să priveşti potenţialele tale.  Nu sări afară şi să încerci o singură cale.  Potenţialele tale sunt ca şi cele în magazinele universale unde puteţi merge şi să alegeţi tot ce doriţi... tot ce doriţi.

 

Nu te îngrijora de banii pentru a plăti potenţialul. Acesta o să vină. Acesta întotdeauna este acolo.  Şi, eu ştiu că unii dintre voi au un timp dificil de a crede acest lucru.  Dar, întotdeauna este acolo. Orice potenţial ce alegeţi, ce numiţi bani, sau energie financiară, automat vine şi coincide cu voi.  Acesta poate nu este acolo în avans.  Acesta face parte din judecata sistemului întreg bancar. Acesta poate nu este acolo în avans, dar va coincide în momentul când alegeţi un potenţial.

 

Petrece ceva timp simţind toate aceste potenţiale în jurul tău. Ele sunt ca nişte buline mici.  Eu le pot vedea.  Ele sunt păstăi de potenţiale.  Simte-le... contemplă-le... şi decide ce vrei pentru tine.

 

Dar, nu folosi ca unitate de măsură, frica. Foloseşte creaţia fericită şi imaginaţia.  Şi, apoi începe să culegi ce potenţial vrei. Permite... când tu alegi potenţialul... permite ca acesta să continue evoluţia energiei proprii şi energia forţei de viaţă.  Tu nu vrei să începi să structurezi aceasta din nou.  Tu nu vrei să începi să limitezi energia.  Tu vrei să selectezi aceasta şi apoi să curgă cu tine.  Tu vrei energia şi tu faci acest dans frumos împreună. Deci, mulţumesc pentru întrebarea ta.  Petrece o lună privind, simte potenţialele tale.  Şi, tu eşti Creatoarea.  Înţelege aceasta... că tu eşti Creatoarea.

 

Shaumbra 8:  Yellowstone a fost ceva pentru care am bătut toba cu Indienii pentru 24 de ore din cauza potenţialului Yellowstone-lui de a exploda.  Şi, poţi să-mi spui dacă acestea sunt meridiane... ele au început să se reconecteze, meridianele.  Este ceva ce este valid?

 

Saint Germain:  Este valid pentru că este în potenţial.  Este ceva ce poate fi exprimat ca o realitate.  Noi nu vrem ca tu - sau oricine să vă înţepeniţi în acele meridiane.  Noi vă spunem chiar acum - fiecare meridian, voi aţi crezut că este acolo, acesta s-a schimbat.  Cei care continuă să meargă înapoi la meridiane şi grilajul de linii Vechi lucrează în Energie foarte Veche.

 

Există o piatră preţioasă, o piatră energetică, în înţelegerea că meridianele s-au mutat.  Acestea chiar că lucrează diferit. Ele nu au acelaşi tip de structură a energiei, niciodată. Ele de fapt... voi nici nu le puteţi numi pe acestea meridiane. Ele sunt de fapt un punct de referinţă acum care conectează Pământul şi Pământul Nou... şi asta continuă şi continuă. Este o matematică foarte interesantă.  Dar, nici unul dintre voi să nu vă legaţi cu aceste meridiane.

 

Tu alege potenţialele.  Dacă vrei să ajungi la potenţiale bătând toba… dacă vrei să alegi orice altceva… aceasta este bine, dar eşti TU care alegi potenţialul.  Tu alegi potenţialul.

 

Un alt lucru ce doresc să arăt aici în timp ce avem această discuţie, şi Cauldre ne lasă să ne abatem.  Mulţi dintre voi spuneţi, "Eu vreau să fac binele cel mai bun".  Voi folosiţi acesta ca punct de referinţă. "Eu doresc să fac binele cel mai înalt". Noi vă răspundem, "Alege atunci ceva".  (ceva râsete).  Noi nu ştim. Totul este pentru binele cel mai înalt, până  la urmă!  Noi nu ştim.  Voi totuşi trebuie să alegeţi.  Voi nu vă luaţi responsabilitatea voastră proprie.  TOTUL ESTE PENTRU BINELE TUTUROR!    Orice aţi alege este pentru binele înalt al vostru şi până la urmă pentru toţi.  Alegeţi ceva.  Mulţumesc.

 

Întrebare de la Shaumbra 9: (din Internet, citită de Linda): Este un anume bărbat cu care am o conecţie foarte adâncă spirituală.  Noi comunicăm între noi în vise.  De nouă ani eu încerc să descifrez aceasta. O să fim noi vreodată împreună fizic în această viaţă? Şi, dacă da, ştii când?  Eu sper că tu poţi să mă ajuţi?

 

Saint Germain: O conecţie fizică este mult supraestimată (râsete).

 

Saint Germain: Următorul.  (mai multe râsete).

 

Întrebare de la Shaumbra 10 : (o femeie la microfon): Ce întrebare de a continua.  Saint Germain, eu mă bucur că eşti aici. Eu întotdeauna am iubit scrierile tale, dacă acestea au fost sonete de dragoste, sau poveşti scurte despre broaşte de spreranţe, sau călătorii în Europa.  Eu te-am simţit în Paris când am fost acolo.  Eu am fost ameţită la urcare aici.  Deci, dragul meu, cu riscul de a suna ca o adeptă a lui Saint Germain, poţi să-mi spui cum de te cunosc eu... şi de ce suntem dragi unul cu altul?

 

Aşa cum am menţionat mai înainte, noi toţi studiem împreună la Consiliul Crimson, vezi tu, care este tot aşa o realitate ca şi aceasta.  Această întâlnire este o extensie a Consiliului Crimson. Şi, noi toţi petrecem multe ore împărtăşind şi vorbind şi de a fi împreună.  Şi, eu aş spune că eu am apărut aproape - eu vă scanez pe voi toţi care ascultă şi sunt aici - eu am apărut aproape de fiecare dintre voi în formă umană într-un timp sau altul în viaţa voastră.  Mie îmi face plăcere să fac acest lucru. Şi, mulţi dintre voi nu mă recunoaşteţi, dar voi simţiţi o energie în general.   Deci, da, eu am apărut în faţa ta în mai multe ocazii diferite.  Şi, noi o să continuăm munca noastră împreună în Consiliul Crimson.

 

Shaumbra 10: Mulţumesc.

 

Saint Germain:  Mulţumesc.

 

Întrebare de la Shaumbra 11: ( din Internet, citită de Linda). Dragă Tobias, când oamenii îşi împărtăşesc poveştile triste ale lor cu mine, eu nu văd tragedie.  Eu văd transformare.  Dar, se pare că mulţi oameni vor ca cineva să simpatizeze cu ei şi să valideze povestea lor.  Şi, aceasta este ceea ce eu nu pot să mai fac.  Eu mă îngrijorez că aceasta va cauza o disconectare, şi oamenii o să simtă că eu sunt în lipsă de înţelegere pentru ei.

 

Linda:  Îmi pare rău... aceşti oameni (se referă la cel care a pus întrebarea pe internet) de fapt, nu au ştiut că o să fie Saint Germain care va răspunde la întrebări.

 

Saint Germain:  Aşa cum eliberezi povestea ta proprie şi realizezi ce este aceasta, atunci tu ai să începi să te uiţi la alţi oameni, şi realizezi cât de înţepeniţi sunt aceştia în poveştile lor.  Crezi sau nu crezi, tu încă eşti... tu de fapt vii de la un loc de o mare înţelegere pentru că tu acum poţi să asculţi pe ei aşa cum îndrugă şi îndrugă cum au greşit ei, despre victimizarea lor, sau orice altceva.  Şi, eu nu mă amuz aici, dar trebuie să fiu direct.

 

Voi creaţi poveşti, şi apoi trăiţi în acestea.  Şi, voi vreţi să... oamenii îţi spun despre lucruri ce se întâmplă pentru că marea majoritate din ei vor să extindă povestea lor.  Ei sunt atât de fermecaţi de povestea lor proprie şi durerea lor proprie că ei trebuie să continue să vorbească despre aceasta.

 

Vine un punct, Shaumbra... cum ştie Shaumbra, voi vă obosiţi de acest lucru.  Voi vă obosiţi.  Este timpul de a vă muta la mai mare, forme mult mai eficiente şi mai fericite ale creaţiei, de a mişca energia, de a vă juca cu energii.  Eu am o mare bucurie de a mă arunca înăuntru şi înafara energiilor.  Aşa cum am spus înainte, eu am trăit cea mai mizerabilă viaţă, deci eu vă pot spune cât de minunat şi bucuros este de a mişca înăuntru şi înafară, şi să nu fii înţepenit în nici o poveste.

 

Mulţi dintre voi care sunteţi facilitatori profesionişti şi sfătuitori aveţi o mândrie mare pentru că voi puteţi avea o empatie adâncă pentru poveştile oamenilor.  Şi voi puteţi asculta pentru ore întregi. Şi, voi ştiţi că voi aţi vrut doar să vă loviţi pe cap uneori când oamenii au continuat şi au continuat.  Dar, voi v-aţi forţat să ascultaţi şi să ascultaţi, şi voi aţi absorbit multe din energiile lor de asemeni. Voi aţi devenit o parte din poveştile lor.

 

Voi învăţaţi acum că este timpul să vă mutaţi mai departe.  Întrebarea se pune la cei care continuă - "Sunteţi pregătiţi pentru schimbare?  Sunteţi pregătiţi pentru schimbare?"  Şi, dacă ei nu pot rsăpunde la acea întrebare, nu mai continuaţi să-i trataţi, nu mai continuaţi să ascultaţi poveştile lor.  Ei o să găsească pe altcineva.  Şi, ei nici nu o să-şi aducă aminte de voi şi de orele lungi pe care le-aţi petrecut împreună (râsetele audienţei).

 

Este o întrebare pe care Tobias a pus-o la fiecare dintre voi înainte ca voi să fiţi implicaţi în Shaumbra.  Şi, voi puteţi spune dacă este vreo calitate ca membru de Shaumbra, simplu, este un singur lucru - "Sunteţi pregătiţi pentru schimbare?"  Şi voi aţi spus, "da!"  Şi, de aceea voi sunteţi aici. Întrebaţi-i pe cei pe care voi îi facilitaţi - "Eşti pregătit pentru schimbare?"

 

Întrebare de la Shaumbra 12 : (un bărbat la microfon): Eu realizez de un timp că de fapt am avut o frică să vin aici şi să pun o întrebare.  Deci, eu am vrut să trec prin aceasta.  Şi de asemeni...

  Saint Germain:  Trebuie să fac o precizare aici - când ai spus aceasta din inima ta, a fost o transmutare a energiei imediate sau o trecere pe care am observat-o nu numai noi din partea noastră dar şi audienţa şi ascultătorii.  Este atât de simplu.  Este atât de simplu.  Tu ai permis la energie să devina transmutată.  Deci, să continuăm.

 

Shaumbra 12: Mulţumesc.  Şi, eu mă simt înţepenit. Şi, eu aş vrea o bătaie mare (râsete din audienţă) şi...

 

Saint Germain:  Acest lucru este atrăgător. (mai multe râsete).

 

Shaumbra 12:  Şi, aria în care eu cred că sunt cel mai înţepenit este de fapt, cu adevărat, acceptare de sine adevărată şi iubire de sine. Şi, căluşelul se roteşte în jur şi în jur, şi eu continui să procesez şi să eliberez.  Dar, se pare că este o problemă de miez.  Deci eu aş dori... eu sunt pregătit pentru schimbare.

 

Saint Germain:  Mulţumesc.  Şi, această noţiune de iubire de sine poate este problema de miez pentru toţi îngerii şi toţi umanii.  Deci, tu adresezi ceva ceea ce este foarte de bază şi foarte important şi o provocare pe care tu o înfăţişezi şi toţi Shaumbra o înfăţişează. Când tu te poţi accepta pe tine însuţi aşa cum eşti cu adevărat şi ajungi la acel nivel, atunci tu într-adevăr te exprimi de asemeni ca un adevărat Dumnezeu.  Nu-ţi da un timp greu de a accepta şi de a te iubi pe tine însuţi.  Acesta este lucrul cel mai provocator.

 

În momentul în care tu - sau oricine dintre voi - când aţi trecut prin Zidul de Foc, acesta a fost doar un lucru de a ajunge la acest punct de iubire şi acceptare.  Acum, o simplific puţin. Dar, aceasta a fost despre tot, într-adevăr.   Când voi aţi ajuns la acea conecţie intimă cu voi înşivă şi divinitatea voastră, toate elementele, tot ce aţi făcut sau aţi fost până atunci, acestea s-au împreunat şi vin înapoi în momentul de Acum.  Şi, aceasta este aproape o explozie a acestei energii fericite ce ia loc.  Şi, apoi voi realizaţi că voi sunteţi Creatorii.  Voi realizaţi cât de simplu este să creaţi orice în jurul vostru.

 

Deci, tu eşti pe pista bună şi perfectă.  Tu ajungi la problema de miez. Tu nu mai ai grija problemelor mici.  Tu ajungi până la bază.

 

Şi, noi ştim că tu ai trecut prin multe cicluri de eliberare.  Aceasta ia multe cicluri.   Aceasta ia o cantitate uriaşă de mişcare a energiei să lucreze prin toate straturile acestea, toate poveştile care au fost create, toate lucrurile pe care tu le-ai experimentat.  Dar, eu aş vrea să-ţi spun - şi la toţi Shaumbra - voi ajungeţi acolo.  Voi sunteţi aproape.  Mulţumesc.

 

Shaumbra 12:  Mulţumesc.

 

Întrebare de la Shaumbra 13 : (din Internet, citită de Linda). Bună, eu poate apar arogant, dar eu ştiu aproape tot ce ai spus.  Eu sunt foarte plictisit pentu că toate acestea sunt atât de clare mie.  Mulţi oameni mă calcă pe nervi cu tote aceste stupide blah, blah, blah (ceva râsete).  Eu explodez de energie.  Spune orice... eu voi asculta.  Şi, te rog salută-l pe tatăl meu (mai multe râsete).

 

Saint Germain:  Nimic din ce s-a spus astăzi nu trebuie să fie un şoc sau nici chiar o informaţie nouă pentru nici un Shaumbra.  Noi am fost în clasă cu voi în ultimul somn al vostru.  Şi, noi simplu manifestăm toate acestea în realitatea de acum. Aceasta a apărut într-o altă dimensiune, ca realitate, sau poate mai mult real, decât cum apare chiar acum.  Deci, o parte din voi se plictisesc. O parte din voi vor să meargă mai departe.  Şi, acesta este un semn minunat. Deci, mulţumesc pentru că împărtăşeşti aceasta.

 

Întrebare de la Shaumbra 14 : ( o femeie la microfon). Bună, Saint Germain.  Poţi să vorbeşti despre aspectele noastre pe care noi le întâlnim, creaţiile noastre?  Sunt ele de fapt umani care trec peste o viaţă complet umană care sunt fiinţe fără suflet care reprezintă creaţiile noastre?  Poţi să vorbeşti mai mult despre acestea?

 

 

Saint Germain:  Într-adevăr... aceasta poate să fie o discuţie foarte lungă şi întinsă.  Noi nu vrem să ne abatem de la ţelul propus în discuţiile noastre iniţiale despre energie.   Dar, eu voi adăuga ceva perspicacitate la aceasta.

 

Voi creaţi aspecte pe multe nivele diferite şi multe dimensiuni diferite, în continuu.  Aşa cum staţi aici chiar acum, voi creaţi poveşti sau  aspecte în alte dimensiuni.  Acestea nu necesar sunt dimensiuni fizice, deşi unele au caracteristici fizice.  Voi pur şi simplu... sunt expresii ale voastre care pleacă din voi acum în alte dimensiuni.

 

Voi luaţi potenţiale energetice şi le puneţi la lucru.  Voi activaţi energie.  Pe unele dintre ele voi o să le aduceţi în această realitate. Pe unele voi le creaţi din această realitate bazate pe realitatea această, aspectele despre care am vorbit nu de mult, sau mai înainte.  Acesta este un proces continuu.

 

Tobias a spus la grupul din Hawaii recent, el a vorbit despre ego.  El a vorbit despre faptul că ego se generează constant, face constant toate aceste creaţii, toate aceste poveşti. Voi nu sunteţi închişi în aceste poveşti, dar voi vă jucaţi cu ele în multi- dimensiuni.

 

Voi vă jucaţi cu ele aici pe Pământ.  Voi creaţi aspecte.  Pentru o mare parte ele nu stau în această realitate.  Ele nu continuă să trăiască într-o formă biologică.   Este chiar complicat de a face aceasta.  Ele o să vină înăuntru şi înafara realităţii.

 

Voi aţi auzit pe oamenii voştri de ştiinţă vorbind despre cum particulele vin, întră şi ies afară din realitate.  Ele par că vin de niciunde în realitate, şi apoi merg afară.  Este la fel cu aspectele voastre - ele vin şi ies afară.  Foarte rar iau ele asupra lor o expresie biologică pe termen lung propriu.  Sunt multe complicaţii chiar acum de a face aceasta.

 

Pentru cei care se întreabă dacă există o altă parte a lor - cealaltă parte a voastră - şi trăieşte undeva pe cealaltă parte a lumii, în general aceasta nu există.  Nu există un scop anume pentru a face acest lucru.  Voi sunteţi integraţi în totalitate în voi înşivă în momentul de Acum.  Deci nu credeţi că există undeva o flamă geamănă a voastră. Şi, eu nu sunt flama geamăna a nimănui, apropo! (râsete din audienţă). Să nu credeţi că există o flamă geamănă undeva. Pentru Shaumbra totul este integrat în voi înşivă acum.

 

Se întâmplă ceva lucruri interesante chiar acum cu încarnarea şi biologia.  Sunt nişte umani care sunt... care vor să ocolească acest oarecum dificil şi obositor timp de a fi bebeluşi sau chiar de a fi adolescenţi.   Deci... oh, este greu de explicat.  Ei crează un vas temporar, un corp biologic care are o personalitate temporară plantată în acel vas şi ei o să vină mai târziu atunci când vasul temporar trece de partea dificilă de creştere fiind un uman, în general la vârsta de 16 sau 17 ani.  Aceştia nu sunt "cei ce intră".  Să nu faceţi o greşeală că aceasta este o fiinţă sufletească care face schimb cu o altă fiinţă sufletească.  Voi în esenţă creaţi un vas gol care are - ceea ce aţi numi - o poveste falsă.

 

Eu vă spun ceva pentru care trebuie să cer permisiune.  Tobias a vorbit despre a reveni pe Pământ.  Bine, el a venit înapoi.  El este deja pe Pământ.  El a creat pentru el însuşi un vas gol.  El nu vrea să treacă prin a fi un bebeluş sau adolescent (ceva râsete) şi toate celelalte.  Aşa, el a creat acest vas.

 

Acest vas nu ştie că el este Tobias.  Şi, noi nu o să identificăm cine este.  Acesta nu ştie că el este Tobias.  El creşte ca şi exact înr-un stil tipic de viaţă chiar acum.  Şi, el la timpul potrivit nu ghiciţi aici - la timpul potrivit, el o să manifeste energia lui în fiinţa aceea biologică (în vasul creat de el).  El o să se integreze cu acesta.

 

Când aceasta se va întâmpla, poate atunci o să se întâmple un eveniment traumatic la acea fiinţă biologică. Este ca şi un robot biologic.  O să fi un eveniment traumatic.  Tobias o să alunece energia lui în acel vas.  O să fie o perioadă de boală,  poate el, acea fiinţă biologică, acel vas - va fi spitalizat pentru ca Tobias să-şi integreze în totalitate energia lui în acea fiinţă, acel vas. Şi, apoi, iată, el o să apară ca Tobias.  Dar, mai mult ca sigur el nu o să folosească acel nume. 

 

Deci, noi putem continua şi continua, Shaumbra. Punctul aici este că voi sunteţi Creatori imenşi.  Voi creaţi chiar acum, când vorbim. De aceea mă fascinează şi mă nelinişteşte aceasta uneori că voi vă concentraţi pe lucruri micuţe ca... în viaţa voastră... şi voi ştiţi ce sunt acestea.  Şi, voi uitaţi cine sunteţi voi cu adevărat.  Bine, noi o să schimbăm aceasta acum.  Mulţumesc.

 

Cu aceasta, noi o să alegem încă o întrebare aici... întrebaţi încă una şi apoi noi o să plecăm astăzi.

 

Linda:  Eu am o întrebare mică.  Are Tobias numărul de telefon al lui Cauldre cu el ? (ceva râsete).

 

Saint Germain:  Noi nu vrem să intrăm în nici un joc ghicitor despre acest lucru.  Şi, noi o să... noi şi Tobias nu o să răspundem la acea întrebare.  Există cauze pentru aceasta.   Noi vrem să menţinem integritatea acestui vas biologic şi relaţia cestuia cu Tobias. Mulţumesc.

 

Întrebare de a Shaumbra 15 : (o femeie la microfon). Bună, mi se pare că am făcut multă eliberare şi lucruri în această lună.  Şi, eu am o întâmplare cam ciudată în această săptămână. Eu m-am trezit dimineaţa simţindu-mă neîntemeiat, nu chiar în corpul meu.  Şi, eu a trebuit să duc copiii la şcoală.  Deci, eu i-am dus... şi i-am lăsat acolo. Şi, la întorcerea spre acasă, eu am avut un accident de maşină. Eu ştiu că nu am fost prezentă în totalitate în corpul meu.  Eu nu ar fi trebuit să conduc.  Dar, a fost ca şi cum eu aş fi creat acest accident  pentru că eu m-am uitat... eu nu am văzut nimic... şi când am ieşit în faţa maşinii lui, eu am închis ochii, ca şi cum aş fi anticipat că ceva se va întâmpla.  Şi, s-a întâmplat.  Şi, eu am lovit o maşină cu un adolescent în ea.  Nu a fost un accident serios. Dar, eu am simţit că poate eu am creat aceasta pentru mine ca să mă pot ajuta să eliberez o grămadă de lucruri pentru că am plâns mult şi m-am simţit vinovată în acea zi.  Dar, eu aş vrea să ştiu de asemeni care a fost partea lui în această întâlnire... şi cum ne-am întâlnit noi?

 

Saint Germain:  Tu ai răspuns la întrebarea ta proprie în multe căi. Da, tu ai creat acest eveniment care  a scuturat unele energii înţepenite şi ceva traumă în înăuntrul tău.  Şi, tu l-ai curăţit  foarte repede, aşa cum am discutat aceasta mai înainte.  Noi o să fim cu toţii pe pistă rapidă acum în căi diferite şi cu diferite modalităţi.

 

Dar, tu trebuie să spui că nu există accidente. Totul este prin plan şi prin creaţie.  Şi, fiinţa care a participat în evenimentul tău sau experienţa ta... tu nu poţi să spui că ei au ştiut în avans că anume acest evenimet o să se întâmple.  Asta este puţin o neînţelegere.  Totuşi, ei au voluntariat energia lor - în căi care sunt dificile de descris - să se pună pe ei înşişi în acel loc, ştiind că ei o să fie într-un tip de serviciu, ştiind că va fi o energie la capătul celălalt ce vine pentru ei, de asemeni. Acolo ar fi un tip de învăţătură sau energie reciprocă pentru ei.

 

Deci, nu este ca şi cum voi doi aţi stat jos în avans şi aţi plănuit toate acestea.   Dar, ei au permis energiei lor să fie prezentă în acel moment pentru tine.  Tu ai trecut prin multe eliberări. Tu ai creat o altă energie interesantă prin aceasta, un tip de energie de vinovăţie.  Şi aşa cum te-ai exprimat prin cuvintele tale, tu nu eşti sigură că ai făcut un lucrul bun, nu eşti sigură dacă eşti pe pista bună.  Deci, tu ai eliberat ceva energii, dar tu ai creat o altă cutie pentru tine însăţi.  Deci, prin faptul că stai aici şi mă laşi să fac puţină muncă pe tine, noi am scăpat de acea cutie de asemeni.

 

Shaumbra 15:  Mulţumesc.

 

Saint Germain:  Clasa este suspendată.  Eu sunt Saint Germain.

 

 

Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

© Copyright 2005 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.