THE TOBIAS MATERIALS

Seriile Încorporării: "SHOUD 8" – Împreună cu Saint-Germain şi Tobias

Întrebări şi răspunsuri

Prezentat la Cercul Crimson
5 Martie, 2005

 

          Eu, Adamus, mă întorc să transmit câteva mesaje scurte înainte de a începe întrebările şi răspunsurile. Atât eu, cât şi Tobias vom răspunde la întrebări astăzi.

          Am de făcut câteva remarci în legătură cu discuţia noastră de astăzi. Mai întâi, faptul că sub hipnoză aspectul-sine va face orice va putea - tot ce va putea – ca să se justifice pe sine. Sub hipnoză aspectul-sine, care reprezintă povestea pe care voi o dezvoltaţi chiar acum, va face orice va putea ca să-şi justifice existenţa. Vă va minţi. Va fura de la voi. Va face orice ca să-şi justifice existenţa. Amintiţi-vă asta.

          Voi reprezentaţi în acest moment un aspect-sine. Voi nu sunteţi pe deplin exprimaţi. Voi nu sunteţi pe deplin treziţi, indiferent ce credeţi voi. Şi, dacă voi credeţi că sunteţi, şi dacă mintea voastră vă spune că sunteţi, voi cu adevărat sunteţi hipnotizaţi chiar acum. (râsetele audienţei). Aspectul sine va face tot ce va putea ca să perpetueze această poveste pentru că vă iubeşte, pentru că voi i-aţi cerut să vă servească. Chestiunea este - cum să ieşiţi ? Acesta este motivul pentru care ne aflăm noi aici. 

          În aceste următoare zile care vor veni, până la următoarea noastră întâlnire vreau să vă uitaţi la sistemele de credinţe pe care voi le aveţi despre voi înşivă. Un sistem de credinţă este orice începând de la fiinţa voastră fizică … credeţi că ceva în interiorul vostru este bolnav? Credeţi că veţi muri? Ei bine, într-adevăr, voi faceţi asta, nu-i aşa? Dar nu este necesar, nu în modul în care credeţi. Voi vă veţi termina povestea voastră. Veţi evolua. Dar, nu este necesar să muriţi aşa cum aţi făcut-o până acum, viaţă după viaţă.

          Vreau să vă uitaţi la sistemele de credinţă care chiar acum vă modelează. Ce credeţi când vă uitaţi în oglindă? Eu nu văd nimic când mă uit în oglindă  (râsete). Vă voi spune de ce. într-o secundă. Ce sisteme de credinţă aveţi despre greutatea voastră, de exemplu? Şi cât de hipnotizaţi sunteţi!? Cât de hipnotizaţi sunteţi în legătură cu greutatea voastră, în legătură cu inteligenţa voastră, şi în legătură cu finanţele voastre!? Totul este o vrajă care a fost aruncată asupra voastră de voi înşivă… şi menţinută… şi cu siguranţă intensificată de aceste alte elemente ca biserica… şi guverne… şi familie… şi toate aceste lucruri… de afaceri… toate aceste lucruri care întotdeauna reîntăresc starea voastră hipnotică.

          Sub hipnoză aspectul-sine va face tot ce-i va sta în putinţă ca să-şi justifice existenţa, inclusiv să fugă de frică luna următoare când noi vă vom arăta cum să ieşiţi. Amintiţi-vă asta. Veţi avea nişte experienţe interesante în următoarea lună. Dar, este timpul să eliberaţi această hipnoză, aceste sisteme de credinţe limitate. Pentru că asta este tot ce reprezintă hipnoza.

          Unii dintre voi aţi exersat-o. Vă puneţi clienţii să-şi focalizeze energia. Îi puneţi cică să se relaxeze, dar nu este nimic relaxat în starea în care se află. Şi apoi introduceţi sisteme de credinţă la diferite nivele energetice. Îi puneţi să le creadă. Ceea ce faceţi voi este că-i ajutaţi să modeleze energie.

          Amintiţi-vă că luna trecută am vorbit despre faptul că energia este potenţial exprimat. Voi îi ajutaţi să ia energia din aer, din nimic, şi s-o modeleze în ceva, într-un sistem de credinţă despre ei înşişi.

Voi sunteţi asaltaţi cu mesaje hipnotice - sau cu mesaje legate de sisteme de credinţă - în fiecare zi, de sute, de mii de ori pe zi. Unele dintre ele vă ajută chiar foarte bine. Vreţi să aveţi un sistem de credinţă care, de exemplu, vă face să conduceţi pe un anumit drum. Voi vreţi să fiţi hipnotizaţi când vă aflaţi pe autostradă. Vreţi să urmaţi un anumit sistem de credinţe pe care şi alţii îl urmează. Dar, altădată nu vă ajută. În alte dăţi vă face să credeţi că sunteţi inadecvaţi. Vă spune că sunteţi nebuni. Aceasta este una din cele mai sigure modalităţi pe care noi o avem pe partea noastră pentru a putea şti cât de adânc hipnotizaţi sunteţi. ”Poate, că sunt nebun”, spuneţi voi. ”Poate că vecinilor nu le va plăcea ce fac eu. Poate că ar trebui să mă îmbrac şi să mă comport într-un anumit mod ca să fiu sigur că oamenii mă acceptă”. Asta reprezintă o hipnoză adâncă, foarte adâncă. Deci, nu mai trebuie s-o acceptaţi… decât dacă voi alegeţi asta.

Vreau să răspund câtorva întrebări despre reputaţia şi trecutul meu. Am fost asociat cu energia a ceea ce voi numiţi Contele Dracula (ceva râsete). Şi, eu nu sunt. Eu nu sunt, cu toate că energiile mele – cum să spun - au fost luate şi legate de această poveste. Am provocat ceva agitaţie în viaţa mea ca Saint Germain. Eu puteam să trăiesc fără mâncare pentru că eu pot să extrag energie din aer, efectiv.

Uneori mâncam seminţe de grâu, care îmi plăceau. Şi în alte dăţi eu doar stăteam la masă şi doar absorbeam energia. Nu prea mă omoram după carne pentru că… dar nu vom discuta despre asta acum. Asta este o cu totul altă discuţie. Dar, am descoperit că nu aveam nevoie să mănânc mâncare solidă, decât doar dacă alegeam.

În acea viaţă eu nu am murit, aşa cum v-am mai spus. În acea viaţă puteam să ies şi să intru în corpuri. Încă pot să fac asta.

Aşa cum am mai spus, eu nu mă văd niciodată în oglindă pentru că este o iluzie. Este o iluzie atunci când voi vă vedeţi în oglindă. Nu este realitatea. Deci, eu nu mă văd ca o reflecţie niciodată.

Am cauzat ceva agitaţie în acea viaţă, şi a continuat până în anii 1800. Interesul pentru personajul meu a reînviat în ultima perioadă a anilor 1800. Şi asta a deranjat bisericile în aşa măsură că au vrut să creeze o poveste, au vrut să creeze o poveste de care mi-au legat energiile. Dar, de asemenea au adus şi energiile unui om, o fiinţă care a trăit cu mult timp înaintea mea, un uman pe nume Contele Dracula, care a fost o fiinţă adevărată, şi care era hain, căruia îi plăcea să-şi tragă supuşii în ţeapă.

Este interesant de observat că, Contele Dracula era furios pe biserici. El a fost crescut într-o familie religioasă. El a devenit foarte religios. A fost crescut în credinţa că trebuie să-şi onoreze şi să se supună părinţilor şi lui Dumnezeu. Dar, biserica a fost cea care i-a omorât tatăl, şi în final i-a ucis şi mama. Şi, asta a făcut să nască în el o ură atât de puternică şi atât de intensă împotriva lui Dumnezeu - sau cel puţin împotriva bisericilor - că această energie incredibil de puternică s-a întors şi a fost folosită pentru a-şi exprima mânia şi ura. El a ucis mii şi mii de oameni în moduri din cele mai crude cu putinţă.

Fascinaţia lui încă dăinuieşte. Şi, a fost luată de cei care - cum să spun -aveau controlul energiilor hipnotice ale bisericilor şi împletită cu a mea pentru a o face în aşa fel încât orice persoană care nu murea era considerată rea. Acesta a fost unul din efectele pe care energia hipnotică a bisericilor l-a avut.

          Este potrivit să nu mori în modul în care oamenii au făcut-o până acum. Suferinţa prin care ei trec îi face să se întoarcă pe Pământ. Îi trage, indiferent că vor sau nu. Îi suge înapoi pentru că ei au murit suferind. Bisericile afirmă în aceste cărţi pe care ei le-au ajutat să fie scrise că există fiinţe care trăiesc din sângele altora. Că ei nu mănâncă mâncare. Mă întreb totuşi cine trăieşte din sângele altora şi din energia altora.

Eu mi-am făcut multe din studiile mele şi am predat în Transilvania. Încă îmi păstrez principala rezidenţă energetică în această arie. Iubesc cu adevărat această zonă. Şi este una din cele mai dificile şi oprimate zone din anumite puncte de vedere, dar are unul din cele mai mari potenţiale pentru a ajunge în tărâmurile multi-dimensionale.

          Aţi putea spune că există acolo un tip de portal incredibil care a fost distorsionat, care a fost abuzat. Dar, este pregătit să fie redeschis. Am petrecut ceva timp acolo ajutându-l pe Cauldre să înveţe aceste lucruri legate de channel-uri, aceste lucruri în legătură cu realităţile multi-dimensionale. Voi invita pe câţiva dintre voi să mă însoţească acolo într-un viitor nu prea îndepărtat. Da, ne vom întoarce în Transilvania. Şi, ce călătorie va fi!

Şi, veţi ajunge să înţelegeţi cum puteţi transcende moartea. Şi, nu este nimic nesfânt în legătură cu asta. Deci, este o simplă distorsionare făcută de energiile bisericilor, şi unul din motivele pentru care îmi place să discut despre asta. (râsete).

Cu asta, haideţi să ne începem întrebările. Noi vom  integra şi energiile lui Tobias acum.

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 1 (de pe Internet, citită de Linda): Tobias, ce se întâmplă dacă aflăm că s-ar putea să fi încălcat câteva reguli legate de strângerea de fonduri? Ce se întâmplă dacă astfel de fonduri încalcă regulile tridimensionale? Un îngrijitor serios al dimensiunii a 3-a cere opinia Spiritului? Unde naibii ne duce asta? Am aşa multe căi minunate de a atrage fonduri, dar ele întâlnesc rezistenţa instituţiilor tridimensionale. Fără a vrea să stric un minunat channel Tobias în San Diego ce mi se poate recomanda?

TOBIAS: Acesta este un exemplu minunat al ieşirii din sistem, al transcenderii regulilor şi sistemelor de credinţă. Trebuie să fiţi conştienţi care sunt regulile pentru a putea, cum aţi spune voi, să le încălcaţi. Dar, atâta timp cât inima se află alături de ceea ce vreţi să faceţi, ceea ce înseamnă de fapt să permiteţi energiei să se extindă singură, atunci ea o va face. Şi, s-ar putea să provocaţi ochiul vigilent al unor inspectori şi a unora care susţin regulile. Dar, voi de asemenea învăţaţi chiar acum cum să transcendeţi aceste reguli şi cum să spargeţi această barieră hipnotică despre care a vorbit Saint Germain, cum să lăsaţi energia să se mişte de una singură. Asta este tot ceea ce faceţi voi. Deci, noi avem o mică discuţie cu Cauldre. Dar, la acest punct este vorba de a încălca regulile. Şi, trebuie să fiţi dispuşi să faceţi asta pentru a ieşi din sistem. Mulţumesc. Trebuie să spunem că veţi descoperi… voi veţi şti răspunsurile… şi încetaţi să vă mai faceţi griji în legătură cu regulile. Acesta este răspunsul adevărat.

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 2 (o femeie la microfon): Binecuvântări vouă. Mă întrebam dacă aţi putea să-mi spuneţi ce se întâmplă cu fiul meu în vârstă de 13 ani. El ia decizii greşite. Şi, atunci cum pot eu să-l susţin?

TOBIAS: Este foarte important pentru tine să te uiţi la ceea ce consideri tu a fi o decizie greşită. Şi, ne întoarcem la una din înţelegerile de bază şi anume că nu există bine şi rău. Tu ai o prejudecată în privinţa acestui lucru. Şi, tu nu onorezi sufletul care te-a ales pe tine ca părintele lui. Şi tu nu onorezi această fiinţă luând deciziile pentru el. Acum, noi ştim că uneori este dificil pentru tine doar să stai să priveşti. Tu nu poţi deloc să înţelegi cum sau de ce face el aceste alegeri. Dar, propria ta judecată a acestor alegeri de fapt îl face pe el să fie şi mai rebel. Este foarte important pentru tine să ai compasiune totală - ceea ce înseamnă acceptare totală, acceptare fără frică - şi lasă această fiinţă să fie. Când vei schimba relaţia energetică pe care o ai cu această fiinţă dragă, de asemenea acest lucru va schimba şi modul în care el va veni la tine pentru sfat şi îndrumare. Dar, trebuie să ai compasiune totală. Şi, noi ştim că acest lucru este foarte dificil pentru un părinte, mai ales când crede că copilul lui ia decizii greşite. Dar, poate că nu sunt greşite.

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 3 (de pe Internet, citită de Linda): Saint Germain, mă întreb de ce nu te manifeşti tu pe scenă în faţa noastră ca o nouă fiinţă sau ca o fiinţă în care te-ai mai manifestat, cum ar fi Mark Twain, sau Shakespeare? De ce alegi doar să fii channel-izat prin Cauldre? (râsetele audienţei).

SAINT-GERMAIN: Vom răspunde la această întrebare pe căi multiple. În primul rând trebuie să spunem că voi aţi deveni extrem de fascinaţi dacă eu aş apărea brusc în faţa voastră ca o esenţă de lumină. Ştim exact ce s-ar întâmpla pentru că s-a mai întâmplat şi altora. Tocmai de aceea în viaţa mea ca Saint Germain această entitate şi-a menţinut un statut relativ necunoscut. Nu ieşea să facă trucuri magice la petreceri sau să încerce să-şi facă un renume pentru sine. El trebuia să-şi menţină un statut necunoscut pentru a putea în primul rând să creeze acele societăţi secrete şi să ajute energiile acelui timp.

Deci, dacă ar fi fost o manifestare directă în faţa voastră, v-ar fi dereglat total de pe drumul vostru. Şi, noi vrem să vă determinăm pe voi s-o faceţi voi înşivă. Cel de-al doilea răspuns ar fi că noi ne-am manifestat în faţa voastră, şi voi aţi ales să nu credeţi (râsetele audienţei). Mulţumesc.

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 4 (o femeie la microfon): Nu ştiu. Tu ce crezi? Crezi că ne-am îngrozi şi ne-am pierde şi n-am putea să facem faţă dacă te-am vedea ca pe o lumină sau ca pe altceva? Cred că noi de asemenea tânjim după o întrezărire. Asta nu era întrebarea mea iniţială, dar (mai multe râsete) asta este chiar mai bună. Cred că ne-ar da încredere. Noi suntem atât de puternici. Noi am trecut prin toate astea... Te rog, nu vom spune la nimeni (şi mai multe râsete şi aplauze).

SAINT-GERMAIN: Vă vom împărtăşi câteva lucruri. În primul rând, acest strat hipnotic existent v-a împiedicat să mă vedeţi când eu am  apărut de-adevăratelea. Eu chiar apar. Aşa cum - cum să spun - reflecţia mea nu apare în oglindă, de asemenea este foarte dificil pentru un uman adormit să vadă cine sunt eu cu adevărat. Deci trebuie să mă manifest în moduri stranii şi neobişnuite. Aşa cum am mai spus şi înainte, m-am manifestat pentru Norma şi Garret şi Linda şi Cauldre ca şofer de taxi în Paris. Dar, chiar şi vălul lor hipnotic i-a împiedicat să vadă cine sunt.

M-am manifestat la întâlnirea noastră de acum o lună prin Linda. Şi, voi vă uitaţi direct la ea. Şi, eu am venit în fiinţa ei, şi totuşi voi nu m-aţi văzut cine sunt. Şi, când am menţionat că eu mă aflu în cameră şi am spus “Nu vă întoarceţi”… şi ea a fost de acord la alte nivele… ea a fost destul de bolnavă şi dezechilibrată înainte de întrunire. A fost singura data când a fost nevoie - cum să spun - să fie luată undeva în spate pentru a lucra cu ea prin respiraţie. Dar, într-un mod ciudat - ne pare rău, dragă - dar într-un mod ciudat respiraţia pe care ai simţit că este necesar să o faci înaintea întâlnirii de luna trecută, de fapt n-a făcut decât să mă ajute să intru şi mai adânc în fiinţa ta (râsetele audienţei).

Deci, îţi voi da un răspuns adevărat la întrebarea ta. Odată eliberată din starea ta hipnotică, mă vei vedea foarte clar. Nu va trebui să vin printr-un channeler. Nu va trebui să-mi fac cunoscută prezenţa prin corpul Lindei sau a oricui altcuiva. Nu va mai trebui să creez iluzii în cadrul iluziilor. Vei fi capabilă să mă vezi cum stau chiar acum în faţa ta la o distanţă de un inch de faţa ta şi tu nu poţi să mă vezi. Tu doar poţi să mă auzi prin intermediul lui Cauldre. Eliberează efectul hipnotic care te înconjoară, şi-mi vei simţi respiraţia pe faţa ta.

SHAUMBRA 5 (o femeie la microfon): Foarte pe scurt, întrebarea mea continuă de aici. Putem… am sentimentul că aş vrea să eliberez… că aş vrea să ies din povestea mea, să ies din starea hipnotică şi să rămân în corpul fizic şi apoi, la un anumit punct să spun, “Lăsaţi-mă să ies din corpul meu fizic acum”. Este acest lucru ceva înspre care putem să sperăm, sau sugerezi că atunci când te văd, nu voi fi în corpul meu fizic?

SAINT-GERMAIN: Cu siguranţă, vei vrea să fii în corpul tău fizic. Este un mare dar în a fi aici pe Pământ. Şi, este un mare dar în a fi în stare fizică. Deci, asta este ceva ce eu şi Tobias încurajăm pe fiecare să facă - să aibă alegerea şi opţiunea să iasă şi să intre în fiinţa fizică. Câţiva dintre voi vor ieşi din fiinţa fizică şi se vor uita înapoi la ea şi (râsetele audienţei) vor decide să o ia de la capăt. Dar, ce este important aici este că nu va mai fi nevoie să treceţi prin tradiţionalul proces de naştere. Nu va fi nevoie să ieşiţi dintr-un uter… asta este cu totul altă discuţie… dar biologia va fi acolo aşteptându-vă s-o preluaţi. Dar, ca răspuns la întrebarea ta, nu, nu va trebui să renunţaţi la corpul vostru fizic , decât doar dacă alegeţi acest lucru. Acesta este întregul scop al acestei mutări în Noua Energie - este acela de a sta încorporat, de a sta încorporat, dar în acelaşi timp să fiţi liberi. Mulţumesc.

SHAUMBRA 5: Mulţumesc.

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 6 (de pe Internet, citită de Linda): Tobias, mama mea, Mary, pare a fi foarte bolnavă în acest moment. Pe ea aş descri-o ca pe o persoană complet dedicată, sinceră şi iubitoare, şi astfel boala ei nu are nici un sens. Caut orice care să-mi dea speranţa, şi noi sperăm şi suntem încrezători că planul mai mare ştie ce face. Este foarte frustrant să fii în întuneric. Şi, dacă ea ajută planeta atunci eu solicit o recuperare rapidă, sau cel puţin ceva care să-i aducă liniştea. Ea a sacrificat multe în numele adevărului. Şi, eu cer să se întoarcă ceva şi înapoi la ea. Ea este prea confuză şi prea bolnavă ca să ceară ea însăşi, şi de aceea o fac eu în numele ei. Este foarte bine să ai încredere în planul mai mare, dar uneori noi suntem doar fiinţe umane şi cursa poate deveni destul de dură.

          TOBIAS: Într-adevăr, poate fi, atâta timp cât tu cazi în această credinţă despre moarte. Îţi voi cere în primul rând să fii foarte îndrăzneaţă şi curajoasă şi să accepţi procesul prin care trece ea, să accepţi că ea la un anumit nivel a ales acest lucru. Acest lucru cere din partea ta compasiunea totală. De asemenea îţi voi cere să eliberezi conexiunea. Tu eşti atât de legată de această fiinţă că efectiv faci să fie foarte dificil pentru ea să se mute la următorul nivel. Ai foarte multe prejudecăţi în legătură cu ce este bine şi ce este greşit, multe prejudecăţi în legătură cu cum ar trebui să fie lucrurile. Cu ele, îţi va fi foarte greu să te muţi într-o Energie Nouă adevărată. Tu încă te agăţi de Vechi.

          Va fi nevoie de eliberare totală şi acceptare totală, chiar o disconectare a iubirii. Oricât de ciudat sună, dragostea nu are legături. Permite libertatea oricărei fiinţe, oricărui lucru, fiecărei părticele de energie, şi fiecărui potenţial. Poţi să priveşti procesul prin care trece ea ca pe un proces sacru şi binecuvântat? Poţi să nu mai priveşti moartea ca pe un lucru final? Poţi să înţelegi că este o evoluţie a sufletului, ieşirea din biologie, mai ales pentru cei care încă se află în Vechea Energie? Îţi vom cere să te uiţi foarte atent la propriile sisteme de credinţă pentru că întrebarea ta nu este cu adevărat despre mama ta, ci despre tine.

          ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 7 (o femeie la microfon): Bună, observ că avem foarte multă muzică în Cercul Crimson. Şi, pare să fie un lucru foarte important. Şi, cred că foarte multă lume din audienţă ar fi probabil de acord că pentru ei muzica este foarte importantă. Şi, îmi amintesc că Saint Germain a menţionat ceva despre muzică şi energie. Şi, mă întreb dacă ai putea să dai mai multe amănunte despre muzică şi energie.

          TOBIAS/Saint Germain: Vom face asta până la un punct. Dar, vom avea o sesiune de discuţii specială despre muzică. Muzica operează la multe nivele diferite, chiar dincolo de nivelele vocii umane. Oh, vom intra puţin în ştiinţa celestială acum. În mod normal, vocea umană operează la aproximativ 20 de nivele diferite - încercăm sa împingem informaţia prin Cauldre. Voi nu numai că o auziţi în urechi, dar există alte nivele energetice la care operează. Este chiar destul de limitată.

          Muzica se extinde exponenţial. Şi, în funcţie de tipul de instrumente şi de cum muzica a fost creată, cântată, şi înregistrată, poate să opereze efectiv la mii sau zeci de mii de nivele energetice diferite. Deci, nu numai că auziţi cuvintele, dar începeţi să o simţiţi la nivele diferite.

          Când muzica este creată în secvenţe variate şi cu diferite tipuri de matrici, poate fi foarte eficientă în ajutarea energiilor dezechilibrate din corp, minte şi spirit să revină la starea de echilibru. Muzica poate fi folosită pentru a crea energie sacră. Şi, aşa cum ştiţi, muzica de asemenea poate fi folosită pentru a sparge energia şi a o face şi mai haotică şi în afara ei însăşi.

          Deci, pentru cei dintre voi care creează muzică, sau care o cântă, sau care pur şi simplu se bucură de ea, voi primiţi energie multi-dimensională. Ăsta este un mod bun de a o înţelege, pentru muzician, pentru Creator, el poate începe să atragă energiile din alte dimensiuni şi tărâmuri angelice, chiar şi din realitatea noastră, în muzica ce este cântată. Din nou, cum este… instrumentele care sunt folosite, şi metodele de înregistrare, şi chiar metodele de a face play-back, au un impact asupra ei.

          Sunt momente, de exemplu, când nu vrem ca mesajele noastre să fie înregistrate din anumite motive, şi nu vrem să fie reascultate prin anumite sisteme pentru că ele pot efectiv să distorsioneze nivelele şi ritmul muzicii, chiar şi energiile care vin prin noi.

          Deci, tu ai atins un subiect fascinant. Şi, sunt cei care ascultă chiar acum şi cei care se află prezenţi acuma care sunt încurajaţi şi motivaţi să lucreze cu noua muzică. Ieşiţi din tiparele voastre de gândire despre cum muzica a fost făcută înainte, şi începeţi să lucraţi cu noua muzică. Vom avea una din aceste sesiuni despre muzică chiar în curând. Mulţumesc.

          LINDA: Este acest lucru legat de faptul că noi am avut aşa mari probleme cu transmisia?

          TOBIAS: Sunt o varietate de motive. Şi, nu vrem să exagerăm în legătură cu asta. Dar, sunt energii care sunt aplicate direct pentru a determina ca transmisia să nu aibă loc, care sunt folosite pentru a distorsiona şi refracta energiile care ies prin Internet. Şi, există un efort conştient pentru a face ca transmisia să nu aibă loc. Şi, puteţi să vă uitaţi după toate cauzele mecanice sau fizice pentru întreruperea transmisiunii. Dar, energetic vine de la alte nivele. Cel mai bun lucru pe care puteţi să-l faceţi este să ignoraţi acest aspect şi să continuaţi să faceţi ceea ce faceţi voi, pentru că, evident, chiar dacă nu se poate asculta în direct, puteţi oferi aceasta printr-o mulţime de alte modalităţi. Deci, nu lăsaţi asta să vă descurajeze.

LINDA: Mulţumesc.

          ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 8 (de pe Internet, citită de Linda): Eu simt că rana lui Isis este de asemenea şi o rană a bărbaţilor. Eu discut despre asta cu partenerul meu, şi noi amândoi ne-am simţit rana şi am plâns, simţind mânia femeilor şi ruşinea bărbaţilor. Poţi să spui ceva despre asta?

          TOBIAS/Saint Germain: Într-adevăr… am discutat despre asta recent în una din întâlnirile noastre. Şi, trebuie să spunem mai întâi de toate că această întreagă înţelegere a energiilor masculine şi feminine este distorsionată. Energiei feminine îi este aplicată eticheta că este o energie mai blândă sau mai slabă, o energie mai vulnerabilă. Şi, asta nu este deloc adevărat. Aceasta este o credinţă hipnotică care a fost împrăştiată pentru a perverti energia feminină. Femininul este de fapt cea puternică dintre energii. Masculinul devine protectorul. Ele lucrează împreună. Şi ele fac parte din fiecare persoană. Doar pentru că aveţi corp de femeie asta nu înseamnă că sunteţi numai energie feminină. Sunteţi din amândouă. Fiecare bărbat de asemenea poartă o energie feminină în interiorul fiinţei. Majoritatea bărbaţilor o suprimă. Şi tocmai de aceea nu vedeţi prea mulţi bărbaţi la aceste întâlniri pentru că ei încearcă să suprime ceva despre care ei ştiu că este mai puternic faţă de ce au crezut ei că reprezintă forţa lor. Mulţumesc.

          ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 9 (o femeie la microfon): Bună, Tobias şi Saint Germain. Deşi sunt o persoană căreia îi place să stea tăcută şi liniştită şi să lucreze în spetele cortinei, aleg acum să fiu îndrăzneaţă şi curajoasă şi radiantă. Şi, cum eu dau naştere unei companii de producţie de film, sunt binevenite asistenta voastră şi binecuvântările voastre şi orice informaţie aveţi să-mi împărtăşiţi.

          TOBIAS/Saint Germain: Trebuie să spunem că noi te binecuvântăm şi te sprijinim în orice alegi tu să faci… indiferent. Deci, acest concept la care tu lucrezi… îţi vom oferi câteva sugestii. Nu te limita singură, pentru că există mult mai mult potenţial chiar decât realizezi tu acum. Înţelege de asemenea că conexiunile se fac deja şi se dezvoltă chiar acum când vorbim. Înţelege că va exista un mod cu totul nou de comunicare - cum să spun - ceva gen realitate alternativă. Spunem realitate alternativă pentru că asta este ca filmele voastre. Reprezintă o realitate. Doar că este diferită de realitatea pe care voi o ştiţi.

          Şi aceste producţii de realitate alternativă - sau ceea ce noi am numi producţii “noua realitate” în care te vei implica - vor fi mult mai mult decât un film, mult mai mult decât vizualizarea pe un ecran sau muzica sau efectele sonore. Deci, vrem să-ţi imaginezi dincolo de unde te-ai aflat.

          Acesta este un domeniu care este foarte dezvoltat şi care are de-a face cu, din nou, purtarea vibraţiilor şi mesajelor sau comunicărilor sau energiilor în cadrul tuturor aspectelor acestei realităţi manufacturate. Deci, este un lucru minunat ceea ce tu faci. Şi, tu te pregăteşti pentru el de multe vieţi şi de multe nopţi fără somn.

          SHAUMBRA 9: Şi multe stări minunate de vis. Mulţumesc că mi-ai arătat. Pa, pa.

          TOBIAS/Saint Germain: Într-adevăr.

          ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 10 (de pe Internet, citită de Linda): Prea-iubitule Saint Germain, te rog să-mi explici ce se întâmplă cu viza mea de şedere şi care este soluţia? Mulţumesc, fratele tău Moshe din România.

          Saint Germain: Într-adevăr… tu eşti provocat în legătură cu cine eşti tu, şi asta se manifestă direct în – cum să spun - identitatea ta. Vorbeşti de această viză pe care o ai. Şi, te face să te uiţi la cine eşti tu, Moshe. Tu nu eşti cine crezi că eşti. Ai auzit în discuţia din Should-ul de astăzi despre acest întreg concept de hipnoză. Acum, tu ai făcut o muncă minunată şi incredibilă, ajutând la menţinerea unei energii într-un loc care este foarte sacru, în energia României şi Transilvaniei şi această întreagă regiune. Dar, de asemenea tu ai căzut în credinţa (capcana) propriului sine. Şi, propriul tău sine vrea să se debaraseze acuma de asta. Deci, tu eşti provocat. Şi, noi te vom provoca să te opreşti, să nu te mai limitezi pe tine însuţi cu povestea pe care o ai. Nu cădea pradă propriei hipnoze pe care o ştii atât de bine să o faci, pentru că această zonă te chemă înapoi din nou şi din nou. Deci, vom petrece puţin timp în plus cu tine şi în afara transmisiei, dar asta este, într-un fel, ceea ce se întâmplă. Şi, aduce la lumină toate problemele şi energiile din tine. Şi asta este bine.

          ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 11 (o femeie la microfon): Adamus, mulţumesc pentru că eşti astăzi aici şi pentru că ai fost şi luna trecută. Ţi-am simţit prezenţa de mai multe ori şi te-am auzit vorbindu-mi. În ultimele 6 săptămâni m-am tot întrebat în legătură cu uitarea a cine suntem noi. Şi, astăzi se pare că ai abordat subiectul stării de hipnoză. Când spui, “Eliberează şi acceptă”, spui să eliberăm şi să acceptăm esenţa noastră sau  “cine sunt”?

          Saint Germain: Este vorba de eliberarea limitărilor tale şi acceptarea a cine eşti. Limitările tale sunt, într-un sens, toate poveştile pe care le-ai creat, aspectele vieţilor tale trecute. Ele sunt doar poveşti, dar există o tendinţă de a crede că ele deţin puterea, că ele deţin energiile. Ele sunt doar poveşti. Este vorba de a le elibera.

          Ele vor să fie eliberate. Vor să fie puse în libertate. Ele se află - cum să spun - în acest tip de cristal sau structură despre care am mai vorbit înainte, îngheţate în timp şi spaţiu, aşteptând ca tu să le laşi să aibă propria libertate. Când faci asta, se eliberează limitările tale şi acceptarea ta a acestei stări hipnotice în care te aflai.

          Când tu accepţi totul, totul… inclusiv ceea ce tu consideri gândurile nebune din mintea ta… când consideri ceea ce altul… când accepţi ceea ce face altă persoană… când îţi accepţi copiii… când accepţi lumea aşa cum este… când accepţi tot ce se întâmplă… asta de asemenea te eliberează într-un mod cu totul nou. Îţi permite să mergi dincolo de limitările hipnozei.

          Hipnoza presupune limitări. Acceptarea îţi permite să zbori dincolo de ele. Deci, acceptând, ceea ce înseamnă compasiunea despre care noi vorbim atât de des, este esenţială pentru libertatea voastră totală. Este foarte simplu, şi nu încerca aşa de mult să înţelegi cu mintea.

          SHAUMBRA 11: Bine. Mulţumesc.

          Saint Germain: Într-adevăr.

          ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 12 ( de pe Internet, citită de Linda): Mi-am planificat eu să-mi petrec această viaţă singură? Există vreun bărbat pe Pământ cu care aş putea să fiu fericită? (râsetele audienţei)? Relaţiile au fost pentru mine non-existente, fără răspuns, sau fără speranţă. Am lucrat la a mă bucura de a fi numai cu mine însămi. De asemenea, cu zece ani înainte de pensionare eu încă nu mi-am început o carieră. Cine dracu sunt eu? (şi mai multe râsete).

          Saint Germain: Am putea să vorbim destul de mult despre a fi singur, pentru că aşa cum am menţionat mai devreme, după ce Shaumbra m-au îngheţat în acea stare de nemişcare de cristal, eu am petrecut la propriu sute de mii de ani singur cu mine însumi. Deci, voi nu ştiţi ce înseamnă să fii singur, aşa cum ştiu eu.

          Tu încerci… şi noi ştim că deja nu eşti de acord cu noi. Tu deja ţipi la noi. Tu încerci să-ţi construieşti propria poveste. Tu încerci să-ţi aduci un partener în povestea ta Veche. Şi tu doar încerci să-ţi faci povestea un pic mai confortabilă. Când vei înţelege că este doar o poveste… că este doar o iluzie… şi că este timpul să renunţi la ea? Dar, totuşi foarte natural, tu încerci să te agăţi de ea.

          Şi noi am mai spus şi înainte, sub influenţa hipnozei aspectul-sine va face tot ce va putea să se menţină pe sine, să se justifice pe sine. Chiar poate va încerca să atragă un partener, spunându-şi că este incomplet fără el. Va încerca să-şi construiască cariere şi pasiuni.

          Câţi dintre voi nu şi-au pierdut pasiunea în aceşti ultimi ani pentru că este timpul ca asta să dispară? Pasiunea a servit doar ca un creator de poveşti. Este timpul să daţi drumul la toate astea. Ştim că este dificil. Dar, în acelaşi timp este atât de simplu. Dar totuşi noi trebuie să ne întoarcem din nou şi din nou şi să vă facem cunoscut că este timpul să daţi drumul, să vă facem cunoscut că nu mai este nevoie să vă agăţaţi de Vechile poveşti. Voi aţi fi foarte furioşi pe noi dacă am face lucruri care să vă ajute să faceţi acea poveste Veche încă şi mai mare. Este timpul să dezasamblăm poveştile pentru ca voi să vedeţi cine sunteţi voi cu adevărat.

          LINDA: Într-un fel tu te numeşti o victimă a Shaumbra. Poţi să ne ajuţi să înţelegem asta mai bine? (râsetele audienţei).

          Saint Germain: Într-adevăr… şi în Shoud-ul de mai devreme, am fost foarte clar spunându-vă că eu am ales să intru pe acea uşă. Nu este nici o victimizare aici. Dar, îmi place să spun povesti despre asta (mai multe râsete).

          ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 13 ( o femeie la microfon): Bună, pentru mine este foarte greu să stau aici. Dar, a trebuit s-o fac. Dar, nu pot să înţeleg de ce îmi este atât de greu. Dar nu contează, tot o fac.

          TOBIAS/Saint Germain: Îţi vom cere să stai un minut foarte liniştită şi să simţi o transformare pe care-ţi permiţi s-o faci, cu toate că este puţin inconfortabil s-o faci stând aici în picioare. Îţi voi cere să simţi dragostea Shaumbra înconjurându-te chiar acum, iubindu-te. Îţi cerem să simţi cum tu cu adevărat, chiar nu eşti blocată în acest lucru… care nu este… doar pare că este greu… dar de fapt nu este. Doar ai senzaţia că greşeli au fost făcute. Dar, nu au fost.

          Îţi cerem să simţi pentru un moment aici că totul este o iluzie. Şi, totul îţi va spune că nu este. Totul va încerca să-ţi spună că este real, dar nu este. Este o iluzie.

          Sunt energii în tine care vor chiar acum să se mişte. Vor să fie evacuate. Vor să fie eliberate. Dar, este o parte din tine însăţi care a simţit că trebuie să stea nemişcată, o parte din tine care a simţit că tu trebuie să treci prin suferinţă, şi mai mult decât orice, dacă te uiţi foarte adânc, vei vedea partea din tine căreia i-a fost frică de cine eşti tu cu adevărat. Deci, tu ai creat această minunată matrice peste tot în jurul tău, această minunată matrice care te-a făcut să nu vrei să ieşi, să nu fii cine eşti, să stai sub propria vrajă. Doar pare că este greu. Doar pare că este greu.

          SHAUMBRA 13: Dar sunt bine. Dar este vorba de ieşirea asta în faţa oamenilor şi statul ăsta aici.

          Tobias/Saint Germain: Într-adevăr… dar de fapt nu este  vorba numai de statul în faţă aici, nu doar despre ieşirea în faţa oamenilor. Dar este vorba cu adevărat despre a fi cine eşti tu, aşa cum spui, fără să te ascunzi, fără să te ţii ascunsă şi suprimată. Merge dincolo de frica de a sta în faţa celorlalţi. Ţine de acest întreg aspect al fricii de a fi cine eşti, frica de a ieşi acum din cutie.

          SHAUMBRA 13: Mulţumesc.

          TOBIAS/Saint Germain: Într-adevăr… şi doar statul ăsta în faţa tuturor în acest moment permite energiilor dinăuntrul tău să se schimbe, să se mişte. Şi, s-ar putea să simţi ceva efecte ale acestui lucru în următoarele câteva zile, un fel de eliberare şi o curăţare şi o spălare. Şi, ăsta este un lucru bun pentru tine.

          SHAUMBRA 13: Daaa, a fost ca… oo, la naiba, am avut acest argument timp de 2 ani - “Nu, nu voi sta în faţa oamenilor”. Deci, am fost foarte curajoasă astăzi.

          TOBIAS/Saint Germain: Într-adevăr… într-adevăr (aplauze).

          SHAUMBRA 13: Deci, pot să stau acum?

          TOBIAS/Saint Germain: Sau, poţi să continui să stai în picioare (mai multe râsete).

          ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 14 (o femeie la microfon): Bună, mă întrebam dacă ai putea să arunci puţină lumină asupra evenimentelor recente care s-au întâmplat în viaţa mea şi asupra oamenilor care au intrat în ea... şi , mai ales, ce s-a întâmplat acum vreo două zile… şi, cum să trec peste asta?

          TOBIAS: Din nou, cerem să nu mai fiţi aşa criptici şi să daţi mai multe detalii pentru ca alţii să beneficieze de ceea ce aveţi de spus.

          SHAUMBRA 14: Este vorba despre acest gol întunecat în care simt că m-am aflat în ultimele 4 luni? Şi, cum să eliberez această energie ca să trec mai departe pentru că eu nu mă mai recunosc pe mine însămi? Şi, sentimentul… ce s-a întâmplat acum 2 nopţi când eram pe jumătate adormită şi am simţit... nu ştiu ce a fost, dar era ca un fel de energie care mă ţintuia de pat. Şi nu mă puteam mişca, şi m-a speriat, şi nu ştiu ce este.

          TOBIAS: Îţi vom cere chiar acum să transcenzi această suprimare şi doar să-i permiţi propriului sine să vină. Ce s-a întâmplat aici? Ce s-a întâmplat aici? Tu deja ştii.

          SHAUMBRA 14: Nu cred că ştiu. Mă simt  ca şi cum sunt în suspans. Simt că totul în jurul meu se schimbă şi că nu ştiu cum să merg mai departe.

          TOBIAS: Dar tu spui că nu ştii cum să mergi mai departe, dar tu asta faci. Deci, de ce opui rezistenţă? De ce te ţii în această stare de suspendare chiar acum şi aştepţi ca noi să te scoatem din ea?

          SHAUMBRA 14: Asta ar fi drăguţ! (râsetele celei care a pus întrebarea şi ale audienţei). Eu nu vreau să menţin această stare. Nu vreau… Sunt confuză.

          TOBIAS: Deci, ce te ţine? Ce este?

          SHUMBRA 14 :Frica?

          TOBIAS: Tu să ne spui nouă. Ai simţit că asta a venit din interior sau din afară?

          SHAUMBRA 14: S-a simţit ca şi cum venea din afară.

          TOBIAS: Mă voi întoarce la ce a spus Adamus mai înainte. În starea de hipnoză aspectul sine va face orice va putea ca să-şi justifice existenţa, inclusiv să te facă să te simţi că eşti într-o groapă, inclusiv să te facă să te simţi că eşti ţinută, şi că nu îţi este acordată libertatea, că eşti fără putere, că nu eşti un Creator. Deci, ce se întâmplă aici în viaţa ta?

          SHAUMBRA 14 : Cred că încerc să fac schimbări care mă sperie, care mă duc în locuri noi. Şi, nu ştiu cum să fac asta.

          TOBIAS: Într-adevăr… sau poate, de asemenea împreună cu asta, din nou,  este această frică de a şti cu adevărat cine eşti, frica de a-ţi permite să te muţi dincolo de Vechea Energie şi Vechile limitări, şi să devii cu adevărat cine eşti. Acum, noi trebuie să-ţi mulţumim că ai stat aşa, în faţa acestor oameni în tot acest timp pentru că tu îi ajuţi pe alţii să înţeleagă că lucrul care provoacă cea mai mare frică… şi noi am trecut prin asta cu fiecare dintre voi în starea voastră de somn, lucrul care provoacă cea mai mare frică este să vă aduceţi aminte cine sunteţi. Acest lucru provoacă o reacţie aşa de violentă în fiinţa voastră - mai ales când vă aduceţi înapoi la această stare tri-dimensională de a fi - şi voi din nou îngheţaţi. Vă permiteţi să credeţi că sunteţi mai puţin decât sunteţi. Există această frică intensă de a vă lăsa să ieşiţi, această frică intensă de a fi cine sunteţi voi. Deci, trebuie să vă gândiţi de ce ceste această frică acolo? De ce v-ar fi frică să fiţi cine sunteţi? Deci, de ce? De ce v-ar fi frică să fiţi şi voi Dumnezeu?

          SHAUMBRA 14: Pentru că este foarte copleşitor?

          TOBIAS: Într-adevăr (câteva râsete)… într-adevăr, poate că această frică care apare în voi toţi este că, în primul rând, “sunt nişte pantofi cam mari pentru voi” - să fiţi Dumnezeu… dar asta numai în starea curentă de hipnoză în care vă aflaţi… credinţa pe care o aveţi în Dumnezeu… că Dumnezeu este mare şi puternic şi controlează totul. Deci, este această frică intensă că nu aţi putea vreodată să “umpleţi aceşti pantofi”.

          Pe de altă parte este frica că poate nu există Dumnezeu, că poate sunteţi doar rezultatul unui accident cosmic care a creat viaţa aici pe Pământ, şi pe voi, ştiţi voi, o simplă viaţă, şi apoi muriţi, şi nimic nu se întâmplă. Că nu există Dumnezeu - asta este cealaltă frică.

          Deci, sunt aceste două frici care vă fac pe voi - dar de fapt pe toţi - să îngheţaţi şi apoi să creaţi lucruri imaginare, ca găuri întunecate, şi fiinţe care vă ţin înapoi. Şi, îi determină pe oameni să creadă în teorii conspirative, şi tot felul de astfel de lucruri care pur şi simplu vă ţin înapoi.

          Deci, dacă aţi putea să daţi drumul la toate sistemele de credinţă şi la toate efectele hipnotice pe care le căraţi cu voi despre ce reprezintă Dumnezeu, sau ce nu este, şi doar să vă lăsaţi să simţiţi ce Spiritul a fost dintotdeauna şi va fi întotdeauna, voi nu aveţi “nici un fel de pantofi de umplut”. Este vorba doar de a vă lăsa să experimentaţi Dumnezeul-sine dinăuntru încă o dată.

          Da, într-adevăr pare că tot întunericul… şi toate furiile… şi urile… şi toate fricile vin la suprafaţă când voi vă aflaţi în acest punct. Şi, aşa este. Dar voi nu sunteţi singurii care experimentează acest lucru. Deci, acum este timpul să transcendeţi asta. Şi, într-adevăr, Adamus se va întoarce la următoarea noastră întâlnire pentru a arăta tuturor cum să iasă efectiv din asta. Dar, tu ai atins un punct minunat. Mulţumesc.

SHAUMBRA 14: Mulţumesc.

LINDA: Ultima întrebare, dacă ai vrea să alegi.

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 15 (o femeie la microfon): Dragă Saint Germain, Adamus, întrebarea mea este - are loc un declin general în inteligenţa umană şi tot felul de defecte din naştere… retardare… ADD… tot felul de lucruri pe care le vedem în civilizaţia noastră acum… sunt ele rezultatul experimentelor pe care le-am făcut în Atlantis, cele de genul aceluia de care ne-ai povestit? Şi, din cauza asta aşa mulţi dintre noi au intrat în serviciul umanităţii, în profesii de ajutorare? Şi, este karma/responsabilitatea noastră toată această suferinţă care se pare că am creat-o… este… putem să ieşim din ea acum? S-a terminat, etc? Mulţumesc.

Saint Germain: Într-adevăr… o întrebare minunată. Cauzele majore pentru distorsiunile şi bolile din biologie, ca şi - cum să spun - a schimbării minţii umane nu sunt aşa de mult legate direct de Atlantis, deşi există câteva rămăşiţe. Dar, acum este mai mult o combinare a karmei individuale a unui uman. Şi, când este ne-acceptarea sau furia pe cine sunt ei, şi ei aduc asta în biologie, apare în biologie ca boală şi dezechilibru.

          De asemenea lucrurile care au loc mai sunt cauzate şi de conştiinţa generală de grup. Există grupuri de oameni care lucrează efectiv la schimbarea structurii AND. Şi, acest lucru are tendinţa să cauzeze distorsiuni în biologie. Sunt cei care trăiesc karma de grup sau a familiei. Şi, aceasta din nou va aduce distorsiuni.

Există , de exemplu, în această boală cunoscută sub numele de SIDA… este o manifestare a vinovăţiei sexuale din conştiinţa umanităţii pe care cei cu 13 nivele - cei pe care voi îi numiţi homosexuali şi lesbiene - o preiau asupra lor în numele umanităţii pentru a ajuta la mai buna înţelegere a vinovăţiei sexuale. Dar, aşa cum am mai spus şi înainte, nu mai este necesar ca ei să facă asta. Există alte căi de a rezolva problemele şi schimbările energetice.

Dezechilibrele mentale despre care ai amintit sunt foarte des acum cauzate de această schimbare a energiei care trece de la mental, sau de la un tip de inteligenţă a minţii, la o Inteligenţă Divină. Şi aceasta cauzează - cum să spun - deteriorarea aptitudinilor Vechii minţi. Dar, pentru acei umani care sunt pregătiţi, Inteligenţa Divină va prelua foarte repede de unde a lăsat mintea şi se va extinde cu mult dincolo de asta.

Deci biologia este un lucru interesant. Este o structură foarte delicată. Este un tip de organism foarte, foarte delicat. El a fost susceptibil la boli şi tot felul de alte tipuri de fluctuaţii. Dar, aşa cum am spus recent, ajungem la punctul în care biologia nu mai trebuie să sufere. Şi biologia nu trebuie să suporte partea cea mai rea din ceea ce are loc înăuntrul sufletului unei persoane. Ajungem în punctul în care biologia poate să rămână foarte echilibrată şi efectiv, aşa cum s-a întâmplat cu energiile lui Saint Germain, el şi-a menţinut o înfăţişare de aproximativ 30 şi ceva de ani şi patruzeci… el a simţit că aceasta ar fi vârsta la care ar fi cel mai bine. El şi-a menţinut această înfăţişare, cu toate că corpul biologic pe care-l avea era binişor peste 100 de ani. Şi acesta este un lucru pe care toţi dintre voi puteţi să-l faceţi de asemenea. Mulţumesc pentru întrebarea ta. Vom mai răspunde la încă una.

LINDA: Tobias, asta este un pic ca şi în discuţia lui Brian despre transformare din Anglia poate, sau este o…?

TOBIAS/Saint Germain: Am dori să mai răspundem la o întrebare, şi vom… apoi vom vorbi despre asta.

LINDA: Ok.

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 16 (de pe Internet, citită de Linda) : Tobias, prezentarea despre abundenţă înregistrată în San Diego, în noiembrie 2004, lasă loc la o mare întrebare în mintea mea despre acei indivizi care şi-au atins limita cărţii lor de credit. Ei cred că nu au limită? Te rog elaborează asta.

TOBIAS: Acum, noi am putea să deschidem o discuţie foarte lungă despre cărţile de credit. Pe partea noastră noi le numim “karma carduri” (râsete). Provocarea sau dificultatea care apare aici este că voi credeţi că dacă mergeţi şi cumpăraţi lucruri, acest lucru va aduce abundenţa în viaţa voastră. Dar, voi încă purtaţi cu voi problema lipsei abundenţei. Încă mai căraţi acest efect hipnotic că există limitări în sistemul financiar. Deci, indiferent că o menţineţi pe o carte de credit sau nu, voi încă aveţi această problemă. De fapt, nu va face decât să agraveze problema şi să v-o pună direct în faţă. Şi apoi noi vom ţine o altă întâlnire despre cum să depăşiţi aceste elemente legate de abundenţă.

Da, aceste cărţi de credit sunt… oo, sunt pur şi simplu o altă formă de hipnoză, spunându-vă, ”Uite, foloseşte asta şi totul va fi bine pentru câteva zile.” (râsete). Dar, apoi vine monstrul încă şi mai mare ca înainte. Deci, acesta nu este un mod de a rezolva problemele. Abundenţa se va manifesta pentru voi imediat pe moment. Nu este nevoie să ieşiţi şi să o momiţi cu acest lucru numit cărţi de credit. Mulţumesc.

Cu asta, Shaumbra, vom sfârşi această întâlnire a energiilor noastre. Se poartă o mică discuţie aici la care am vrea să fiţi atenţi şi în care să vă puneţi energiile.

Dar, din punctul nostru de vedere  noi ne vom retrage acum din corpul lui Cauldre pentru că a început să obosească. Şi vom avea o lună următoare foarte excitantă cu fiecare dintre voi.

Şi aşa este!

 Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

© Copyright 2005 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved