MATERIALELE  LUI  TOBIAS

SERIILE ÎNCORPORÂRII

“SHOUD 9: LIBERTATEA SUFLETULUI; PARTEA A-IV-A

ÎMPREUNĂ CU ADAMUS SAINT GERMAIN ŞI TOBIAS

Prezentat la Cercul Crimson

2 APRILIE 2005

 

Şi aşa este, dragi Shaumbra, că noi intrăm în spaţiul vostru de întrunire şi în camera voastră secretă a Shaumbrei.  A luat ceva timp să intrăm din cauza energiei foarte înalte şi vii.  Ne-a trebuit să găsim o pauză energetică potrivită să alunecăm înăuntru, să fim în înăuntrul lui Cauldre şi să fim în fiecare dintre voi.  Oh, da, noi suntem atât în voi cât şi cu voi, cum suntem şi cu ceilalţi în această cameră.

 

Luaţi un moment şi simţiţi cum putem noi să fim atât de prezenţi în înăuntrul vostru.  Şi, când spunem înăuntru, noi nu vorbim numai despre corpul vostru fizic.  Noi vorbim despre o uniune unde noi punem energiile noastre împreună cu voi.   Noi vorbim despre o contopire a conştiinţei în aşa fel ca împreună – fiecare dintre voi, chiar dacă sunteţi noi, începători aici, chiar dacă nu aţi ascultat niciodată – noi suntem conectaţi cu voi şi voi cu noi în aşa fel că noi aducem acest mesaj înapoi la voi, înapoi la alţi umani.

 

Mulţi, mulţi alţi umani o să meargă pe acest drum pe care voi l-aţi creat.  Mulţi,  mulţi umani o să vină pe această cale, căutând identitatea lor proprie, adevărul lor propriu, sinele lor propriu.  Ceea ce faceţi voi chiar acum prin împreunarea voastră cu noi toţi, este că ajutaţi să creaţi acel drum.

 

Dar, acesta nu este doar pentru umani, voi ştiţi.  Sunt legiuni de îngeri în rai care nu au luat întruchipare pe Pământ.  Ei aşteaptă.  Ei aşteaptă pentru timpul potrivit, pentru spaţiul potrivit.   Ei aşteaptă să fie în pantofii în care aţi umblat voi.  Ei aşteaptă să înveţe cum este să aducă energiile lor în materie.  Ei aşteaptă să guste mâncarea.   Ei aşteaptă să trăiască în chenarul timpului şi spaţiului.  Ei o să facă aceasta, să câştige acea experienţă, să ajungă să  înţeleagă totul despre ei înşişi.

 

Este un lucru uriaş ceea ce aţi creat aici, această scenă pe Pământ pe care aţi creat-o în aşa fel ca voi să veniţi aici şi să re-trăiţi experienţele voastre,  experienţe ce aţi avut când aţi fost fiinţe ne-fizice, să le re-trăiţi aici.   Şi, voi le re-trăiţi, voi câştigaţi o înţelegere diferită, o perspectivă diferită.  Aceasta este ca şi cum aţi face o poză, şi să fiţi în stare să reveniţi la această poză în următorii zece ani, să intraţi în acea poză şi să re-trăiţi aceasta, dar acum

într-un fel diferit.  Şi, felul diferit aici este materialul de a încetini energia, gravitaţia, densitatea.  Voi veniţi înapoi să retrăiţi experienţele aici.

 

Shaumbra, noi suntem uluiţi cu voi uneori.  Cauldre mă acuză că fac munca mea de puf aici, prea blândă, prea uşoară (râsete din audienţă). Dar, voi meritaţi aceasta, Shaumbra, pentru că noi trecem în teritorii noi. Noi mergem în regate noi energetice, ajungând la un loc unde voi puteţi fi umani aici pe Pământ, şi apoi să integraţi tot ceea ce sunteţi cu adevărat. Noi ştim că sunt dificultăţi în aceasta.  Noi ştim că sunt provocări.  Dar, noi ştim că voi sunteţi Maeştrii Muncii de Energie. Voi aţi fost cu mult înainte de a veni pe Pământ.  De aceea a fost că voi aţi fost primii să veniţi aici, Maeştrii Muncii de Energie.

 

Voi aţi venit aici acum să petreceţi toate aceste cicluri ale vieţii pe Pământ, învăţând, experimentând şi crescând, ajutând la formarea dimensiunilor noi.  Voi aţi venit aici să fiţi primii care treceţi prin aceste lucruri.  Şi, acum voi pronunţaţi, voi proclamaţi, că este timpul pentru voi să vă eliberaţi pe voi înşivă de la toate acestea.   Despre această viaţă este vorba.  Este vorba despre viaţa împlinirii şi completării.  Este viaţa când voi sfârşiţi acel ciclu al karmei, viaţa când spuneţi, „Eu sunt pregătit să plec”, viaţa când voi aduceţi fiecare element al vostru înapoi şi îl reintegraţi.

 

Noi am vorbit despre toate acestea mai demult.  Există părţi ale voastre în toată creaţia... părţi din voi care sunt înmormântate în Pământul acestei planete... părţi din voi care există pe alte planete din universul vostru... părţi din voi peste tot.  Voi integraţi toate acestea în această viaţă, aducând înapoi toate părţile voastre.  Da, ele sunt foarte ocupate. Ele devin uneori cam nebune pentru că sunt multe aspecte din voi care cer atenţia voastră... multe aspecte aşteaptă confirmarea voastră... multe aspecte care au răni şi vor să fie eliberate.

 

Voi faceţi toate acestea acum în această viaţă... o muncă incredibilă! Voi aţi chemat resursele multor consilii ca: Consiliul Crimson, în special, familia voastră... consiliul lui Mihail... al lui Metatron... al lui Rafael... toate celelalte grupuri, să vă asiste.  Voi simţiţi energiile lor de jur împrejur.  Şi, ele sunt acolo.  Ele lucrează cu voi.

 

Sunt Shaumbra în lumea întreagă care trec prin toate acestea, cu voi. Experienţele lor sunt surprinzător, similare.  Într-un fel experienţele lor sunt ale voastre,  şi ale voastre sunt ale lor.  Nu sunt mulţi dacă consideraţi totalitatea populaţiei pe Pământ,  dar sunt destui Shaumbra care iau drumul acesta diferit – nu un drum mai bun, nu un drum mai înalt, doar un drum diferit – un drum de o înţelegere diferită şi de iluminare, înfăţişând problemele, înfăţişându-vă pe voi înşivă, trecând prin ceea ce ar putea fi în mod normal foarte, foarte dificil, un timp dificil.  Dar, voi faceţi aceasta. De aceea suntem noi aici.

 

Voi trăiţi într-un timp interesant, foarte interesant.  Noi vorbim despre evenimentul din Septembrie 2007, o săritură quantum a energiei, un timp când energia ajunge la un punct al spiralei, un punct al expansiunii care schimbă natura ei însăşi.  Aceasta schimbă conştiinţa adevărată a umanităţii. Shaumbra, voi vă pregătiţi pentru acel lucru, chiar acum.  Voi pregătiţi toate acestea înainte de timp în aşa fel că voi puteţi să fiţi învăţători pentru ceilalţi, învăţători în felul în care voi, posibil, nu vă puteţi imagina chiar acum.

 

Este interesant pentru cei ca noi să ne îndreptăm privirea spre Pământ acum, la ceea ce se petrece.  Priviţi problemele.  Problemele care au fost predominante în ştirile voastre în ultimul timp, erau despre moarte.

 

Aici în America a fost cazul ce a adus multă atenţie la ştiri, o femeie dragă care a stat într-o stare de tip comă, o stare inactivă timp de 15 ani. Şi, priviţi toate controversele ce s-au ridicat de aici.  Dacă să fie scos tubul, sau să fie lăsat înăuntru?

 

Priviţi toate aceste probleme şi ce aduc la suprafaţă.   Oare să suportaţi viaţa sau să nu o suportaţi?  Cine are autoritate finală?  Cine are proprietate, spunând aşa?  Aceasta a ridicat probleme despre dreptul de a trăi şi dreptul de a muri.  Aceasta a devenit o problemă politică şi totodată o problemă religioasă.  Aceasta a cauzat ca naţiunea şi lumea să-şi concentreze atenţia pe moarte.

 

Aceasta este ceva prin care voi toţi treceţi dar este ceva despre care nu prea se vorbeşte, ceva la care mulţi oameni nu vor să se gândească. Şi, totuşi fiecare uman, cel puţin până la acest punct, trebuie să înfăţişeze. Aceasta este o problemă închisă.  Uneori este îndulcită.  Uneori există multă frică în jurul acesteia.

 

Dar, acum există o conştiinţă, o nouă conştiinţă despre aceasta,  şi este despre dreptul de a muri, dreptul de a avea o moarte graţioasă şi nobilă. Oh, aceasta aduce probleme – moarte – nu-i aşa, pentru că moartea până la urmă aduce la suprafaţă probleme de credinţă.  Aceasta este ceea ce se întâmplă chiar acum.  Problemele de credinţă vin la suprafaţă... credinţa în Spirit... credinţa în viaţa de dincolo de voal... credinţa în rai contra iadului... credinţa în relaţia umanului faţă de Dumnezeu.  Toate acestea vin la suprafaţă, o concentrare intensă pe moarte.

 

Este amuzant de privit că sunt cei care se luptă pentru viaţă la tot pasul,  dar ar ucide pentru a obţine acel drept de a fi executat.  Voi trăiţi într-un timp foarte interesant, timpuri de paradox şi ironie.  Voi găsiţi aceasta în înăuntrul vostru.  Şi, acum alţii găsesc aceasta în ei înşişi de asemeni.

 

Există prorocirea mea despre moartea Papei (râsete din audienţă).  Şi, eu urăsc să vin în faţa acestui grup de Shaumbra şi să spun, „Eu v-am spus aşa”.  Dar, într-adevăr eu am prorocit aceasta.  Şi, daţi-mi voie ca arhiva să spună adevărul!

 

Dar, Shaumbra, voi ştiţi şi eu ştiu că energia şi esenţa Papei a plecat de mult timp.  Corpul Papei şi ceea ce a rămas din minte a fost menţinut să funcţioneze pentru că Papa este un simbol, este o icoană a bisericii care are mari dificultăţi chiar acum.  Şi, simţiţi, când Papa pleacă, aceasta va cauza multă agitaţie într-un timp atât de turbulent că poate biserica nu ar fi putut rezista la acestea.

 

Şi, acum Papa, în special în ultimele zile, a trecut prin suferinţă.  O reflecţie a conştiinţei... ceea ce toţi Karol fac, doar o reflecţie a conştiinţei, suferinţă, pentru că umanii cred că ar trebui să fie suferinţă înainte de a merge în rai.  Umanii cred că viaţa este despre suferinţă.  Deci, Papa răspunde la nevoile celor care urmează acel drum, este suferinţa,  a trecut prin acest timp dificil şi traumatic.  Se pune multă atenţie acum pe moarte.

 

Când este când vă opriţi să nu mai trăiţi?  Ce ar trebui făcut pentru a suporta corpul uman?  Ce este corpul uman?  Toate aceste întrebări vin la suprafaţă acum despre moarte, o concentrare a conştiinţei în întreaga lume. Este chiar amuzant pentru noi să privim aceasta.  Atenţia care este concentrată pe ştiri... este uimitoare pentru că ea determină oamenii să înceapă să gândească la acest subiect important.  La un alt nivel ei nu se mai gândesc doar la moartea corpului.  Ei se gândesc la moartea lor înşişi.

 

Ei ştiu, Shaumbra, aşa cum ştiţi şi voi, căci chiar povestea lor veche trebuie să moară.  Mai devreme sau mai târziu, ei trebuie să înfăţişeze cine sunt ei cu adevărat.  Printr-o serie de vieţi ei pot pretinde că pot fi altceva.  Dar, mai devreme sau mai târziu, ei trebuie să înfăţişeze povestea lor.  Ei trebuie să permită să apară un proces de tipul morţii.

 

Şi, voi ştiţi cum este acesta.  Voi aţi trecut prin acesta.  Voi aţi permis moartea voastră proprie.  Voi aţi înfăţişat moartea fizică.  Voi aţi chibzuit la aceasta.  Voi aţi înfăţişat moartea voastră.  Şi, aceasta apare ca o moarte. Aceasta răneşte pe dinăuntru.  Aceasta răneşte pe dinăuntru pentru a elibera  cine aţi crezut voi că aţi fost, să eliberaţi iluzia despre care a vorbit Adamus.

 

Continuaţi să priviţi ştirile în următoarele luni pentru că vor fi ceva evenimente interesante,  unele concentrări pe evenimente interesante care au de a face cu conştiinţa umană.  Continuaţi să priviţi cum aceasta se dezvoltă până la momentul în Septembrie 2007.  Priviţi cum continuă să fie mai multe separări,  în loc de unitate... se pare că o să fie mai mult alb şi negru contra unei contopiri împreunate.  Priviţi cum oamenii foarte emoţionali se alătură părţilor.

 

Noi ştim că voi începeţi să înţelegeţi acestea pentru că voi aţi trecut prin toate acestea.  Noi ştim că voi începeţi să vedeţi că prin ceea ce aţi trecut în ultimii cinci sau zece ani, umanitatea abia acum începe să treacă prin acestea.  Ei o să o facă puţin diferit, într-un program puţin diferit faţă de voi.  Dar, multe din ele voi vi le aduceţi aminte pentru că voi deja aţi trecut prin acestea. Voi aţi trecut prin acestea prima oară pentru ca să fiţi învăţători şi maeştri.

 

Acum este timpul să vină Adamus să continue seria „Libertatea Sufletului”.  Este timpul ca Adamus să intre să se adreseze la acest grup şi să împărtăşească experienţele lui cu voi.  Deci, noi o să luăm o mică pauză.  Şi, noi vă rugăm să respiraţi adânc şi să aduceţi această fiinţă iubită în spaţiul vostru energetic.

 

Pauză.

 

SAINT GERMAIN/ADAMUS:  Eu sunt, da, eu sunt, energia lui Adamus, Saint Germain,  vin înapoi, împreună cu voi Shaumbra.  Poate, voi observaţi că energia mea este puţin diferită faţă de cum a fost, nu numai pentru că Tobias mi-a cerut să o aduc înăuntru într-un fel mai neted, dar pentru că eu nu sunt numai Adamus pe care l-aţi întâlnit acum două luni.  Eu nu sunt doar Saint Germain despre care a fost scris în seriile „Eu sunt”.  Eu nu sunt doar entitatea care a fost în capcană în cristal.  Eu fac parte din toate aceste lucruri.

 

Vedeţi voi... pe partea noastră a voalului noi credem în joacă.  Noi nu suntem încuiaţi într-un singur rol sau o singură identitate pentru cea mai mare parte.  Deci, noi ne jucăm, şi noi putem să ne prezentăm pe noi înşine în căi diferite vouă.  Astăzi vin diferit ca acum două luni sau acum o lună.  Şi, eu vă cer să simţiţi diferenţa în energie.  Eu vă cer să simţiţi cum lucrăm cu toţii pe ele, împreună.  Aşa cum am spus mai demult, a fost nevoie pentru mine acum câteva luni să vin înăuntru foarte puternic pentru ca să vă scot din starea de transă, să ajut la scuturarea lucrurilor.  Acesta a fost un rol pe care l-am jucat.

 

Este un lucru minunat dacă oamenii pot juca, dacă ar putea să joace mai multe roluri unul cu altul, şi cu voi înşivă.  Dar, voi vă prindeţi în identitatea şi realitatea voastră încât voi nici nu doriţi să jucaţi alte roluri.  Demonstraţi

când aveţi adunările voastre de Shaumbra.  Demonstraţi.  Jucaţi diferite roluri şi diferite poveşti.  Apoi, voi începeţi să vedeţi cât de uşor este să vă mutaţi înăuntru şi în afară.  Noi facem aceasta tot timpul pe partea noastră.

 

Cineva care a trecut nu de mult pe partea noastră ne-a spus când a descoperit cum suntem noi într-adevăr... a spus, „Nu-i aşa că este un neadevăr de a juca toate aceste roluri diferite,  de a schimba energia de atâtea ori?”  Şi, noi am râs, şi am spus, „este un neadevăr faţă de tine însuţi când eşti încuiat într-o singură identitate?”  Poţi să ai multe identităţi?  Poţi să te trezeşti în fiecare zi cu o nouă identitate şi să joci un nou rol?  Este un lucru minunat să fii un actor pe această scenă a Dimensiunii a treia (3-D).

 

Pe partea noastră a voalului noi nu suntem închişi într-o singură identitate.  Eu nu sunt Saint Germain aici.  Eu sunt mai mult Adamus ca orice altceva.  Acesta este mai mult un nume complet.  Dar, noi jucăm; noi jucăm roluri înainte şi înapoi.  Şi, noi vă încurajăm pe voi să faceţi la fel.  Voi o să începeţi să înţelegeţi că totul este un joc.  Totul este o iluzie.  Şi, totul este o parte fenomenală a Creatorului.

 

Dar, vedeţi, voi chiar acţionaţi ciudat în a juca roluri, mulţi dintre voi, în afară de cazul când aţi fost antrenaţi în acesta.  Când vi se cere să jucaţi un rol, să mergeţi în afara identităţii voastre,  voi nu vă simţiţi confortabili cu acesta.  Voi vă simţiţi tâmpiţi.  Voi simţiţi că vă faceţi de râs.  Voi nici nu ştiţi cum să jucaţi un rol.

 

Deci, eu vă provoc pe unii dintre Shaumbra să înfiinţaţi şcoli pentru a învăţa să jucaţi alte roluri. Faceţi asta pentru tineri.  Faceţi asta când ei sunt încă tineri, să înveţe să nu fie prinşi în capcana structurilor acelor energii.  Faceţi asta pentru cei bolnavi, în aşa fel ei învaţă că nu trebuie să stea în iluzia de a fi bolnavi în trup sau minte.  Faceţi asta pentru cei care sunt abătuţi.  Faceţi jocuri de roluri cu cei abătuţi.  Aceasta o să-i ajute să iasă din depresivitatea lor.  Acest lucru o să-i ajute să vadă cât de prostesc a fost să fie prinşi într-o energie atât de joasă.

 

Voi toţi aţi putea să jucaţi nişte roluri.  Staţi în faţa oglinzii când vă sculaţi dimineaţa.  Eu aşa aş face dacă aş putea să mă văd (râsete din audienţă).  Şi, eu am un sens al umorului, poate mai mare sau mai deştept ca al lui Tobias (mai multe râsete).  Dar, a fost un rol pe care l-am jucat cu voi.

 

Eu am jucat un rol cu Godfrey când am lucrat cu el, mulţi, mulţi ani în urmă-desigur, Ballards.  Când am lucrat cu ei, de foarte mult timp, eu am jucat un rol ce a fost important în acel timp.  Ceea ce auziţi şi vedeţi sau percepeţi acum este mai mult o reprezentare adevărată a energiei lui Adamus.

 

Dar, eu pot schimba rolul acela de asemeni – vedeţi voi.  Eu sunt un maestru iluzionist.  Eu pot să stau în grup cu voi.  Eu pot să merg pe stradă cu voi.  Eu pot să călătoresc cu voi în maşină.  Eu pot să-mi schimb identitatea.  Într-un moment eu pot fi o veveriţă americană, sau simplu o veveriţă.  Apoi eu pot fi un uman care întâmplător apare de niciunde în viaţa voastră pentru un scurt moment, şi apoi să ies afară... vedeţi voi... un maestru iluzionist.

 

Şi, acest lucru vă cer să faceţi voi toţi – să vă puneţi pălăria voastră de iluzionişti, să schimbaţi povestea voastră.  Sculaţi-vă dimineaţa... staţi în faţa oglinzii... şi fiţi altcineva.  Voi încercaţi foarte tare să fiţi voi înşivă.  Şi, voi vă răniţi uneori.  Voi încercaţi ca părul vostru să arate ca ieri (ceva râsete).  Voi încercaţi să faceţi ca faţa voastră să arate ca alaltăieri.  Voi priviţi corpul vostru, şi voi sunteţi supăraţi că se schimbă.

 

Şi, schimbarea este lucrul cel mai minunat.  Vedeţi voi, voi încercaţi să vă  solidificaţi pe voi înşivă într-o poveste.  Dar, povestea – chiar şi povestea nu doreşte să mai fie o poveste.  Chiar şi povestea ce vă apără şi vă protejează şi vă suportă ştie că este timpul pentru a fi eliberată de la structura ei însăşi.

 

Până la urmă fiecare energie trebuie să fie eliberată de structură. Fiecare energie trebuie să se înalţe.  Fiecare energie trebuie să fie capabilă să se extindă.  Cum spune Tobias, energia caută rezoluţia, împlinirea şi libertatea.  Voi aveţi energiile în capcană în această iluzie, în acest corp, în identitatea voastră.  Şi, este timpul să ieşiţi din aceasta.

 

Jucaţi  nişte roluri.  Jucaţi. Fiţi diferiţi.  Schimbaţi numele vostru... de multe ori.  Noi chicotim la aceasta, dar aceasta este o altă poveste.  Fiţi diferiţi.

 

Împreunaţi-vă într-un grup.  Voi sunteţi timizi şi ruşinoşi unul cu altul.  Şi, voi intraţi în acele discuţii intelectuale.   Eu am un timp greu să particip la unele grupuri (ceva râsete).   Pontificarea, intelectualizarea este copleşitoare.

 

Jucaţi roluri.  Luaţi alte identităţi.  Daţi-vă un nume diferit.  Voi o să începeţi să vedeţi cât de uşor este să alcătuiţi şi să schimbaţi energia. Şi, aceasta este totul.

 

Voi o să fiţi capabili să vedeţi cât de uşor este să ieşiţi din corpul vostru.  Când începeţi să înţelegeţi ce este energia – un potenţial ce aşteaptă să vă servească – acest lucru înseamnă că scoateţi aur din buzunarul vostru în care erau doar pietre.  În acest fel este că o să puteţi să comandaţi ca o boală să intre înapoi în echilibru, unde voi o să fiţi capabili să rezolvaţi lacunele de orice fel, dacă alegeţi aceasta.

 

Energia este ca şi argila/lutul... sau un aluat din care puteţi face forme pentru unii dintre voi.  Aceasta poate fi formată.  Aceasta poate să facă orice să vă servească. Dar, până la urmă aceasta trebuie eliberată din nou. Aceasta este Creaţia 101.

 

Voi sunteţi Creatorii.  Voi sunteţi Dumnezeu, de asemeni... deci daţi voie la toate creaţiile voastre să fie libere.  Când noi sfârşim întâlnirea noastră de azi, daţi-le voie ca ele să fie libere.  Deschideţi colivia păsării şi daţi voie ca ea să plece.  Oh, unele o să aducă tristeţe, şi voi o să vă simţiţi trişti că povestea voastră pleacă.  Dar, voi o să vă simţiţi mai bucuroşi când acea poveste se re-alcătuieşte însăşi, şi energia se preface însăşi, şi vine înapoi la voi în căi pe care, voi, posibil nu le puteţi imagina.

 

Mie îmi place să lucrez cu Shaumbra.  Mie îmi place să lucrez cu Tobias.  Este un timp foarte emoţionant, un timp minunat pentru a fi pe Pământ, şi de asemeni a fi aici în acelaşi timp.

 

Eu trebuie să vă spun o poveste despre Tobias, pentru că lui îi place să spună poveşti despre noi. Aşa cum ştiţi, Tobias a avut multe, multe vieţi pe Pământ.  În una dintre vieţile lui în special când a fost Tobit, sau cunoscut de asemeni ca Toviat, sau Tobias, din cartea lui Tobit... este una dintre care noi l-am cunoscut cel mai bine.  Eu pur şi simplu l-am privit, spunând aşa, nu cu ochi fizici în acel timp.  Dar, eu l-am privit din dimensiunea noastră.  Eu îl priveam.

 

Unii dintre voi poate înţelegeţi că – cum să spun – Cauldre este puţin strâns (zgârcit) cu lucrurile.  Acum, Tobias a fost foarte strâns cu lucrurile (ceva râsete).  Eu cred că există o expresie pe Pământ chiar acum, care are de a face cu A-R, sau ceva retentiv/păstrător (râsete din audienţă). Tobias a fost foarte retentiv în viaţa lui.  Tobias a fost foarte înţepenit şi foarte încăpăţânat.

 

Şi, el se amuză aşa cum spun povestea, pentru că el ştie unde o să ajungem.  El a fost foarte devotat. Un evreu devotat, care a urmat cartea cu literele legii.  El l-a servit pe Dumnezeu din momentul în care s-a trezit dimineaţa până ce s-a dus la culcare, şi l-a servit pe Dumnezeu în visele lui de asemeni.  El a fost devotat.  Cu toate că tribul Izraelului a fost ţinut în sclavie de Babylonieni în acel timp, el totuşi l-a iubit pe Dumnezeu cu toată inima lui.

 

Dar, el a fost foarte înţepenit în felul lui.  El a simţit că drumul spre rai era prin regulile pe care alţii le-au hotărât.  Drumul spre rai a fost prin biserică.  El a refuzat să se uite la altceva... oh, ce om devotat, un membru al bisericii pe care multe biserici ar fi invidioase şi şi-ar dori să-l aibă.  El şi-a devotat timpul lui şi banii lui.

 

În fiecare minut el s-a întrebat pe el însuşi, „Este aceasta ce Dumnezeu ar vrea de la mine?  Este aceasta ce Dumnezeu ar cere de la mine?  Cum pot să-l servesc mai bine pe Dumnezeu?”   El de fapt a devenit puţin aiurit cu acest lucru.  El a fost văzut că mergea în josul străzii, el a vorbit lui însuşi,  braţele lui se îmblăceau în aer, bătându-se pe el însuşi, vorbindu-şi lui însuşi – păi, ca şi cum el ar fi canalizat (ceva râsete) – întotdeauna vorbea Dumnezeului, întotdeauna se judeca pe el însuşi, întotdeauna se întreba dacă acest lucru a fost lucrul cel mai bun cu care putea să-l servească pe Dumnezeu.

 

Deci, acest lucru l-a înţepenit în energia lui proprie.  Desigur, unul dintre lucrurile pe care Tobias l-a iubit să-l facă servind pe Dumnezeu a fost să îngroape pe Evreii morţi, cei care au fost ucişi de Babylonieni, cei care au fost lăsaţi pe stradă ca un semn pentru ceilalţi Evrei să nu iasă în afara liniei.

Deci, Tobias a găsit corpurile celor ucişi.   Şi, chiar că a însemnat moarte pentru el, el a ştiut că Dumnezeu a vrut ca el să îngroape corpurile ucise în pământ.  El a devenit foarte obosit şi foarte supărat făcând acest lucru tot timpul.  Dar, el a simţit că aceasta a fost ceea ce Dumnezeu a dorit ca el să facă.  El a simţit că Dumnezeu l-a ales să îndeplinească această sarcină.

 

Şi aşa, într-o zi el a găsit un corp pe stradă.  El l-a ridicat în braţele lui, şi el a cărat corpul mort al acelui bărbat pe vârful dealului, departe de satul unde ar fi fost văzut.  Şi, el a fost foarte supărat cu ceea ce se petrecea.  Dedesubt el a fost supărat şi cu Dumnezeu, pntru că a permis să se întâmple  asemenea lucruri.  Dar, el nu i-a arătat niciodată lui Dumnezeu că era supărat.

 

El a luat lopata în mână, a pus corpul pe pământ, şi a început să sape şi să sape.  Foarte curând soarele a început să coboare, şi el încă a mai săpat. Şi, el a fost foarte supărat şi plin de energie.  El a aruncat ţărâna peste umărul lui pe pământul de deasupra. Şi, el a săpat şi a săpat până noaptea, şi a uitat complet de corpul care a fost aşezat mai sus, el a uitat complet cât de adânc a mers în jos în groapa săpată... foarte supărat... ţărâna zbura... 10 metri... 20 de metri... 30 de metri peste capul lui afară pe pământul de deasupra lui (ceva râsete).

 

La un moment dat el a devenit foarte obosit, epuizat şi setos, el s-a oprit pentru un moment şi a realizat că s-a săpat pe el însuşi în pământ, şi el nu a avut nici o cale de ieşire, nici o cale să iasă afară.  Desigur, noi am stat şi am râs pe partea cealaltă (mai mult râsete), cu toate cu nu era amuzant pentru el.  Dar, noi am stat şi am râs la această metaforă minunată cum Tobias, cel devotat,  cum s-a săpat pe el însuşi în groapă, şi a uitat complet de sarcina lui de a îngropa pe mort, a uitat complet de ce se afla el acolo.  Dar, el s-a săpat pe el însuşi mai adânc şi mai adânc şi mai adânc.

 

Atunci, când el a realizat în final ce s-a întâmplat, el s-a speriat foarte tare.  El a ştiut că nu a putut să se urce pe o parte pentru că noroiul a fost ud.  El ar fi alunecat şi ar fi căzut înapoi.  El a ştiut că nimeni nu îl poate auzi pentru că el a fost la 30, 40 de metri adâncime faţă de nivelul pământului, şi vocea lui s-ar fi pierdut.  Şi, el a fost foarte departe de sat.  El a ştiut că singura unealtă ce a avut a fost lopata, dar lopata lui a fost unealta care a creat problema în primul rând.

 

Ce putea el să facă acum?  El a stat şi s-a gândit... şi s-a gândit... şi s-a gândit şi nu a ajuns niciunde.  Şi, el s-a gândit la lucrurile din viaţa lui de care i-a plăcut... un pahar de vin în plus noaptea... cântecul pe care l-a auzit venind de la o casă foarte de dimineaţă... plimbarea lungă în deşert... mergând de-a lungul Râului Tigrus... punând piciorul în apă... şi bucurându-se de conecţia lui cu Gaia.  Acestea erau lucrurile pe care le-a iubit.  Şi, el s-a gândit despre toate lucrurile măreţe de a fi un uman pe Pământ.

 

Dar, după aceea el s-a gândit, „Cum ies eu din această groapă?”  El a fost acolo timp de trei zile, chemându-l pe Dumnezeu, şi a devenit tot mai supărat cu Dumnezeu pentru că nu primea nici un răspuns.  El a chemat pe strămoşii lui, pentru că el a crezut că într-adevăr strămoşii lui au răspunsul pentru el.  Dar, strămoşii lui nu l-au putut auzi de asemeni.  El a devenit tot mai supărat, tot mai nemulţumit şi mai nemulţumit.  El nu a putut să descifreze cum să iasă afară din acea groapă în care s-a îngropat.

 

Să scurtăm povestea lungă... câinele băiatului lui mai tânăr, Tobias Jr. – ştia că el s-a săpat pe el însuşi în groapă, dar l-a lăsat acolo pentru câteva zile să se gândească despre acest lucru – a venit într-o zi, şi s-a ivit pe vârful gropii, şi l-a văzut pe bătrânul Tobias în fundul gropii,  înfometat, nemulţumit şi supărat. Câinele a chicotit de câteva ori lui însuşi (ceva râsete).  Câinele a început să meargă în jos pe latura vârfului de deal unde Tobias s-a săpat pe el însuşi.  I-a luat aproape o oră să sape drept în latura dealului,  doar o jumătate de metru, ceea ce a creat o deschidere pentru Tobias să iasă afară.

 

Shaumbra, aceasta este cumva o poveste adevărată, nu în totalitate (ceva râsete).  Noi am exagerat.  Noi am exagerat să vă arătăm un punct aici. Uneori voi nu vedeţi cum să ieşiţi afară din groapa voastră în care v-aţi săpat pe voi înşivă.  Uneori voi uitaţi că există şi o altă cale.  Uneori voi vă înţepeniţi în sistemele voastre de credinţe proprii, ca şi Tobias, crezând că există doar un drum în sus sau în jos.

 

Uneori voi aveţi o singură unealtă la dispoziţia voastră... sau aşa credeţi voi. Şi, acea unealtă este cea care vă duce la adâncime şi la mai mare adâncime tot timpul.  Dar, aceasta a fost acolo tot timpul ca Tobias să sape în latura dealului, în loc de adâncime, şi în câteva minute el ar fi putut să fie afară din groapa lui proprie.

 

Shaumbra, aceasta este prin ceea ce treceţi chiar acum.  Voi sunteţi în sistemul vostru de realitate propriu. Şi, voi folosiţi unelte din înăuntrul acestui sistem să ieşiţi afară pentru că aceasta este tot ce ştiţi.  Aceasta a fost ce a ştiut Tobias – a fost lopata lui şi mintea lui.  Voi puteţi spune că aceasta este tot ce voi ştiţi chiar acum – lopata voastră şi mintea din această viaţă.  Voi încercaţi să folosiţi unelte din această realitate să ieşiţi afară din această realitate.  Şi, ca şi Tobias, voi o să vă săpaţi tot mai adânc.

 

Deci, să vorbim pentru un minut despre sistemele de credinţe.  Să facem un inventar despre sistemele voastre de credinţe.  Aşa cum creăm acest spaţiu acum, gândiţi-vă la credinţele voastre, credinţele a cine sunteţi.   Luaţi un moment să reflectaţi la cine sunteţi şi la ce credeţi.

 

Pauză.

 

Este interesant... aşa cum intraţi în sistemele voastre de credinţe, voi găsiţi că sunt multe contradicţii cu acele credinţe.  De asemeni sunt multe straturi în acele credinţe.  Sunt multe straturi distinctive.  Un strat din operaţiunea sistemului de credinţă este cel pe care-l folosiţi să funcţionaţi în lume.

 

Voi trebuie să credeţi că sunteţi spirituali.  Voi trebuie să credeţi că voi puteţi funcţiona în societatea de zi cu zi.  Voi  trebuie să credeţi că sunteţi cumva inteligenţi.  Voi trebuie să credeţi că sunteţi cumva normali. Voi trebuie să credeţi că sunteţi cumva buni să puteţi exista.

 

Aşa, voi înfiinţaţi acest strat al sistemului de credinţă.  Acesta este primul strat.  Acesta vă dă voie să vă sculaţi în fiecare zi şi să mânuiţi toate lucrurile ce vin în calea voastră.  Voi loviţi în acel nivel al sistemului de credinţă – doar destul de deştept, doar destul de energetic, doar destul de bine.  Aceste lucruri vă permit  - sau v-au permis – să funcţionaţi.

 

Există un alt set de sisteme de credinţă în dedesubtul acestuia.  Unele poate par să fie contradictorii – sistemele de credinţă că într-adevăr voi nu sunteţi foarte deştepţi.  Voi vă chinuiţi cu acestea tot timpul.  Ştiţi voi că puteţi să puneţi o faţadă pentru a fi deştept, dar apoi voi vă uimiţi în adâncul vostru, „Sunt eu într-adevăr deştept?”  Şi, apoi voi vă întâlniţi cu cineva care într-adevăr este mai deştept ca voi.  Şi, aceasta aruncă faţada voastră deşteaptă afară pe uşă (ceva râsete).

 

Unii dintre voi aveţi un sistem de credinţă că sunteţi urâţi.  Unii dintre voi aveţi un sistem de credinţă că sunteţi graşi.  Unii dintre voi credeţi că nu sunteţi buni deloc, că voi doar imitaţi că sunteţi.  Voi într-adevăr credeţi că sunteţi dedesubt o persoană putredă.  Dar, cumva aţi reuşit să puneţi pe aceasta iluzia de a fi buni.

 

Vouă vă este frică de acea parte putredă a voastră.  Vouă vă este frică de ce o să faceţi dacă aveţi totală libertate, ce aţi face dacă aţi avea o abundenţă totală.  Vouă vă este frică de ce aţi face dacă aţi avea un intelect super înalt.

 

Aşa, voi căraţi acest sistem subliniat că poate voi până la urmă nu sunteţi chiar aşa de buni.  Voi credeţi chiar că nu sunteţi prezentabili.  Dar, dacă vă îmbrăcaţi bine şi dacă vă pieptănaţi părul bine, poate, voi puteţi să imitaţi aceasta pe voi şi pe restul lumii. 

 

Voi aveţi un alt sistem de credinţă, un alt strat că voi într-adevăr sunteţi o fiinţă spirituală, dar, voi sunteţi pierdut complet.  Voi aveţi un sistem de credinţă că sunteţi într-adevăr Dumnezeu, că Dumnezeul într-adevăr s-a încurcat astăzi (ceva râsete).  Unii dintre voi aveţi un sistem de credinţă că totul este perfect cumva în univers; voi dor nu ştiţi unde este (mai multe râsete).  Voi aţi face orice să găsiţi unde este acesta.

 

Unii dintre voi credeţi că nu sunt accidente, şi totul are sens.  Dar, de ce nu v-a vizitat acesta şi viaţa voastră (mai multe râsete)?  Într-adevăr, Tobias eu îi pot face să râdă!

 

Aşa, voi aveţi aceste multe, multe straturi diferite de sisteme de credinţe.  Ele se încrucişează unul pe altul,  se încrucişează vârful unuia cu al altuia, ca şi straturile diferite în ocean,  curenţi diferiţi.  Unele trec prin altele.  Unele sunt chiar pe vârful altora.  Acestea toate funcţionează simultan.

 

Ele sunt activate, aduse în realitate, depind de circumstanţele voastre, depind de ce se întâmplă în viaţa voastră, ce se întâmplă.  Voi repede le aduceţi la suprafaţă.  Dacă aveţi câteva momente liniştite, voi reveniţi la sisteme de credinţe de nivel înalt.  Dar, cu toate acele sisteme variate de credinţe, ele v-au smuls de multe ori pentru a vă ajuta,  voi vă uimiţi într-adevăr dacă aveţi vreo credinţă... dacă este ceva acolo afară... dacă totul este doar un joc... dacă toate acestea sunt adevărate... dacă există ceva dincolo de această dimensiune.

 

Aşa, voi aveţi toate aceste lucruri.  Shaumbra, toate aceste lucruri lucrează. Unele din ele lucrează direct prin mintea voastră.  Ele sunt înmagazinate în minte... activate de minte... împuternicite de mintea voastră... unele din aceste sisteme de credinţe.  Altele sunt la un nivel mai adânc în înăuntrul vostru. Unele vin de la ceea ce numim „chakra”.  Unele sisteme de credinţă sunt hrănite ca şi cum fluviile hrănesc oceanul... hrănite din alte vieţi... hrănite de la conştiinţa de masă.  Aşa, voi aveţi aceste miriade de sisteme de credinţe în jurul vostru.

 

Noi vă cerem să fiţi foarte conştienţi de fiecare sistem de credinţă între acum şi întâlnirea noastră viitoare – cum lucrează acestea, cum funcţionează.  Noi nu o să vă cerem să le schimbaţi, sau să faceţi ceva cu ele, doar să fiţi atenţi.  Ce o să începeţi să vedeţi este un grid complet sau o împletire sau un matrix al sistemelor de credinţe – cum formează ele realitatea... cum cauzează reacţii... cum vă fac pe voi să faceţi ceea ce faceţi... cum într-adevăr formează energie.

 

Şi, acesta este chiar un lucru frumos.  Este uluitor să fiţi la punctul unde voi ajungeţi:  unde voi nu numai că sunteţi în realitate, şi nu mai sunteţi judecătorii realităţii,  dar sunteţi observatorii realităţii pe care voi o creaţi.  Spre aceasta mergeţi voi  - observatorii realităţii pe care voi o creaţi.  Vedeţi voi... observatorul nu se pierde în realitate.  Observatorul poate să intre şi să iasă din creaţia lui.  Observatorul poate să meargă înăuntru şi în afară în orice timp.  Voi ajungeţi la acel punct.  Voi simţiţi aceasta acum unde voi începeţi să fiţi observatorii tuturor lucrurilor pe care le creaţi.

 

Acum, noi vă luăm într-o călătorie azi cu permisiunea voastră.  Noi am făcut acest lucru cu câteva grupuri mici de Shaumbra să le dăm un fel de gustare, să le ajutăm în înfiinţarea energiei.

 

Noi am pregătit pe partea noastră a voalului patru camere pe care să le vizitaţi.  Noi am preparat acestea cu călăuzirea şi asistenţa acelui grup de Shaumbra cu care am fost.  Ei sunt acolo, într-un fel, aşteptându-vă pe voi la uşă să vă ajute să vă însoţească în acele camere.

 

Acum, cum facem aceasta? Noi facem aceasta cu imaginaţie.  Noi nu vrem să folosim forţa.  Noi nu vrem să împingem aceasta.  Noi simplu vrem să folosim imaginaţia.  Noi o să mergem să vizităm cele patru camere astăzi.  Noi vă cerem să simţiţi energia în fiecare cameră.

 

Deci, noi începem în această bază a realităţii în care suntem chiar acum pe Pământ în corpul vostru fizic.  Noi nu o să părăsim corpul.  Noi o să extindem baza realităţii... vedeţi voi.  Aceasta este o mare diferenţă.  Noi nu vrem să părăsiţi corpul.  Noi o să extindem baza realităţii.

 

Deci, respiraţi adânc în momentul acesta de Acum, conştienţi în totalitate şi conştienţi de realitatea în care vă aflaţi, toate atribuţiile. Simţiţi aerul în jurul vostru.  Simţiţi cum reacţionează corpul vostru. Simţiţi toate senzaţiile... auziţi totul.  Simplu fiţi observatorii realităţii voastre de bază.

 

Noi vă cerem să veniţi cu noi, să vă extindeţi cu noi în prima cameră pe care am preparat-o.  Alţi Shaumbra de la grupul anterior sunt acolo să vă salute la uşă.  Noi deschidem uşa, şi noi intrăm în cameră împreună.

 

Energiile în această cameră sunt foarte specifice.  Acestea au fost preparate pentru voi.  Noi vă cerem să simţiţi energiile în această cameră. Respiraţi adânc.  Simplu, simţiţi energiile din această cameră.

 

Pauză.

 

Acum, să ieşim din cameră, veniţi înapoi în această realitate de bază, aduceţi energiile voastre în totalitate înapoi în această realitate de bază, în totalitate înapoi aici.

 

În camera în care am fost sunt energii doar de Shaumbra, esenţa Shaumbrei în cameră.   Aceasta este tot ce a fost, esenţa Shaumbrei.

 

Acum, de la această realitate de bază în care stăm chiar acum, noi o să mergem în camera următoare.  Extindeţi energia voastră în afară... veniţi cu mine. Shaumbra din grupul anterior sunt acolo să vă salute la uşă.  Şi, permiteţi să mergem în acea cameră şi fiţi conştienţi de toate energiile care se petrec colo.

 

Simţiţi energiile în această cameră în care suntem.  Fiţi conştienţi de tot, tot ce se petrece.

 

Pauză.

 

Şi, daţi voie să venim înapoi în această realitate de bază.  Să părăsim camera şi să ne întoarcem în realitatea de bază a 3-D.

 

În această cameră noi am pus energii foarte specifice de structură cristalină în care eu am fost înţepenit pentru mult timp.  Eu am făcut ca un altar pentru mine.  Voi aţi simţit energiile foarte cristaline a acestei iluzii în care am fost înţepenit.  Eu personal am ajutat să punem în această cameră în aşa fel ca voi să puteţi simţi acestea azi.

 

Să respirăm adânc în realitatea de bază a 3-D.  Permiteţi să pregătim extinderea energiilor noastre acum să mergem în camera a treia.  Să intrăm în acea cameră.

 

Pauză.

 

Energiile au fost preparate specific.

 

Pauză.

 

Permiteţi să aducem energiile noastre înapoi în realitatea de bază a 3-D, prezenţi în totalitate în realitatea voastră umană.

 

În acea cameră au fost puse energii specifice ale unui centru de realitate ne-fizic numit Arcturus.  Mulţi sunteţi familiari cu acesta.  Mulţi aţi trecut prin acesta sau aţi fost acolo mai de mult.  Acesta este un loc ne-fizic numit Arcturus.  Şi, aici este despre ce am vorbit mai înainte – scena pentru piesa întregului Camelot ceea ce este jucat în tărâmurile nefizice, poveştile regelui Arthur, şi cum se relatează ele la umanitate, cum se relatează la ce facem noi pe partea noastră.

 

Să respirăm în realitatea de bază a 3-D înainte de a intra în camera a patra, ultima cameră.  Să fim prezenţi în totalitate în această realitate de bază.

 

Pauză.

 

Şi, acum să călătorim în camera a patra, ultima cameră.  Intraţi înăuntru şi simţiţi toate energiile acestei camere, o cameră specială care a fost preparat pentru voi.

 

Pauză.

 

Permiteţi să aducem înapoi energiile noastre în realitatea de bază a 3-D. Respiraţi adânc.

 

În această a patra şi ultima cameră care a fost preparată, cea pe care am vizitat-o, noi am creat un tip de mediu ce a făcut că acolo nu era nicicum energie şi nici simţiri în cameră.  A fost nimic.  Noi am creat un nimic.

 

Aşa, noi am trecut prin patru camere împreună, fiecare cu un simţ foarte distinct.   Noi ştim că mulţi dintre voi sunteţi nemulţumiţi cu voi înşivă. Voi aţi căzut la Psihic 101 (ceva râsete).  Şi, aceasta este exact ce am încercat să facem cu voi.

 

Vedeţi voi... de multe ori voi încercaţi să folosiţi unelte din 3-D, să înţelegeţi lucrurile care nu sunt în 3-D.  Aşa cum am stat aici şi v-am observat pe voi toţi – chiar şi pe cei care sunt conectaţi prin internet – voi aţi folosit mintea voastră.  Şi, aţi făcut acest lucru.  Voi aţi încercat să descifraţi ce a fost în acele camere.  Şi, acesta nu este un joc de ghicire.  Este un joc de a simţi.

 

Voi aţi încercat să scoateţi unelte vechi pe care le-aţi folosit în vieţile voastre trecute, unii care aţi fost vrăjitori şi vraci.  Voi aţi încercat să gândiţi calea voastră în aceasta, şi aceasta nu s-a putut face. Şi, aici este unde voi daţi de probleme, Shaumbra.  Voi încercaţi să folosiţi mintea.  Voi încercaţi să fiţi psihici.

 

Şi, aceasta nu o să lucreze, nu unde ne îndreptăm noi.  Înţelegeţi asta?  Voi nu puteţi folosi o lopată să vă scoateţi afară dintr-o groapă.  Voi nu puteţi folosi creierul vostru să vă scoateţi din iluzia în care sunteţi. Voi aţi fost hipnotizaţi.  Voi v-aţi dat permisiunea voastră să fiţi hipnotizaţi.  Voi v-aţi pus pe voi înşivă în această stare de transă.  Voi v-aţi pus pe voi înşivă în poveste.

 

Şi, acesta este un lucru frumos, dar este timpul să ieşiţi afară.  Ca şi povestea lui Tobias, voi nu puteţi ieşi folosind unelte din dimensiunea a treia, 3-D.  Şi, aceasta este ce voi încercaţi să folosiţi încă.  Voi jucaţi jocuri de ghicitori.  Voi încercaţi să gândiţi calea voastră afară din aceasta, şi voi nu puteţi... voi nu puteţi.

 

Uneltele pentru a simţi ce a fost în acele camere nu există în dimensiunea voastră a treia, 3-D.  Ele există în realitatea voastră, dar nu în 3-D, nu în conştiinţa umană.  Uneltele sunt toate în jurul vostru, dar voi nu le-aţi chemat încă în realitatea voastră.  Voi încă vă mai chinuiţi.  Voi încă mai forţaţi.  Voi încă mai încercaţi să folosiţi Energia Veche să ieşiţi afară din Energie Veche.  Şi, aceasta nu lucrează... de o perioadă.

 

Voi nu puteţi gândi calea voastră afară din hipnoză.  Aceasta nu lucrează.  Voi o să vă săpaţi pe voi înşivă tot mai adânc.  Voi o să vă hipnotizaţi pe voi înşivă tot mai mult dacă faceţi acest lucru.  Acest lucru aţi făcut voi, Shaumbra, gândind calea voastră afară.

 

Noi ascultăm la unele conversaţii intelectuale incredibile pe care le aveţi, şi este surprinzător că groapa voastră încă nu este mai adâncă.  Noi auzim unele lucruri pe care le gândiţi pentru că voi aţi uitat cum să simţiţi. Noi v-am dat doar patru exemple, cât de mult aţi uitat cum să simţiţi.  Apoi, voi vă pedepsiţi pe voi înşivă şi spuneţi, „ Eu nici nu am fost aproape de întrebarea a ce a fost în cameră”.  Şi, unii dintre voi aţi manipulat aceasta, şi aţi spus, „Păi, eu m-am gândit poate că am simţit energia”  Şi, voi nu aţi simţit.  Şi, noi ştim asta (ceva râsete).

 

Noi o să ne oprim să jucăm jocurile Vechi.  Voi nu puteţi folosi uneltele din această realitate să ieşiţi afară din aceasta. Dar, există căi. Voi nu puteţi medita – sau medica – pe voi înşivă afară din realitate.  Unii dintre voi  încercaţi.  De aceea a spus Tobias, „Încetaţi să meditaţi” .  Este un chin.  Şi, voi vă săpaţi tot mai adânc.  Voi aţi ajuns să credeţi că acest lucru este lucrul potrivit de făcut, deci voi faceţi.  Şi, acesta nu lucrează.  Voi doar vă încuiaţi tot mai mult.

 

Voi nu puteţi să gândiţi calea voastră afară.  Mintea voastră nu a fost desemnată pentru aceasta.  Voi nu puteţi să luptaţi calea voastră afară pentru că, aşa cum încercaţi să luptaţi calea voastră afară din realitate-încuietoarea în care vă aflaţi, aceasta se încuie şi mai tare.  Cu cât este mai multă opoziţie la o energie, cu atât energia se solidifică însăşi... vedeţi voi.

 

Când voi sunteţi supăraţi, când sunteţi nemulţumiţi, şi voi încercaţi să luptaţi calea voastră afară, voi deja ştiţi ce s-a întâmplat.  Energiile rezistă şi mai mult.  Voi sunteţi şi mai mult încuiaţi în aceasta.  Voi nu puteţi să vă rugaţi calea voastră afară.  Tobias a aflat aceasta când a fost în groapă.  El a încercat să se roage şi să se roage şi să se roage.  Tot ce a făcut a fost că a forţat sistemul de credinţă Veche despre un Dumnezeu judecător.  Voi nu puteţi să vă rugaţi pentru calea voastră afară din această realitate.

 

Voi nu puteţi spera calea voastră afară.  A spera este o gândire de speranţă.  A gândi este destul de rău, dar când este o gândire de speranţă, aceasta creează o plasă şi mai puternică care o să vă ţină înăuntru chiar mai strâns.

 

Voi nu puteţi cumpăra calea voastră afară, sigur.  Unii dintre voi aţi încercat.  Voi nu puteţi filozofa calea voastră afară pentru că filozofia este minunată, dar aceasta de asemeni este bazată în 3-D.

 

Voi vreţi să folosiţi unelte din 3-D să puteţi ieşi afară.  Şi, Shaumbra acestea nu o să lucreze.  Şi, voi o să aflaţi aceasta.

 

Deci, noi suntem aici să vă spunem ce lucrează.  Noi suntem aici să vorbim cum transcendeţi iluzia în care vă aflaţi.  Noi vă spunem, în primul rând: calea există.  Aceasta nu este dincolo de voi. Aceasta este deja în înăuntrul vostru.  Aceasta este în înăuntrul vostru, dar nu există în realitatea cu care sunteţi familiari chiar acum.

 

Aşa, noi vă spunem că uneltele sunt acolo.  Sunt deja acolo.  Noi o să facem un pas mai departe.  Aceasta o să facă pe unii într-adevăr  - cum să spun – să streseze gândirea voastră.

 

Voi deja aţi ieşit afară din realitatea voastră de bază.  Voi deja aţi ieşit din corpul vostru.  Şi, voi deja puteţi să transmutaţi orice energie într-o altă energie.  Aceasta a fost deja făcută de voi.  Acum, voi doar treceţi prin procesul de cum să ajungeţi acolo în primul rând.

 

Noi nu dorim să supra contemplaţi aceasta.  Noi nu dorim ca voi să gândiţi.  Noi dorim doar să simţiţi acea energie.   Voi deja aţi trecut dincolo.  Acum, voi doar treceţi prin procesul conştient pentru a ajuta să înţelegeţi cum aţi făcut în primul rând.

 

Când eu am fost înmormântat în cristalele mele proprii pentru 100.000 de ani... când am realizat că nu am putut să lupt calea mea afară... nu am putut să cerşesc calea mea afară... nu am putut forţa... nu am putut să mă rog... nu am putut să fac nici unul dintre aceste lucruri... eu am fost atât de înţepenit.  Şi, în final s-a revărsat peste mine că eu deja mi-am dat uneltele mie însumi. Altfel, de ce aş fi mers în acea cameră din templu în primul rând? Eu nu aş fi putut intra fără să fi ştiut toată înfiinţarea, deja mi-am dat uneltele.  S-a întâmplat doar că am uitat uneltele pentru că eu am fost atât de înţepenit în cristale.

 

Voi aţi uitat unealta pentru că sunteţi atât de înţepeniţi în realitatea voastră.  Este timpul pentru ca acest lucru să se schimbe.  Unealta este acolo.  Este exact în faţa voastră,  exact aşa cum am fost eu direct în faţa celei dragi luna trecută.  Aceasta este acolo.

 

Cum ajungeţi la această unealtă?  Aceasta nu există în 3-D.  Voi nu puteţi atinge aceasta.  Voi nu puteţi auzi aceasta.  Deci, cum ştiţi că este acolo?  Cum ştiţi că ceea ce spun eu este un adevăr?

 

Voi puteţi simţi, Shaumbra.  Voi puteţi simţi.  Pentru ca să faceţi acest lucru, acesta era şi pentru mine să învăţ de asemeni când am fost înmormântat în cristal.    Eu a trebuit să ajung la un punct de încredere totală şi completă în mine însumi... totală.  Aşa cum am spus în ultima noastră întâlnire, eu am dorit să eliberez totul, 100 la sută, încredere totală în sinele meu.

 

Acum voi spuneţi, „Dar, eu deja ştiu aceasta”  Dar, ceea ce faceţi voi este că încă vă uitaţi afară pentru încredere.  Voi încă vă uitaţi în afară pentru validare.

 

Eu vorbesc aici de încredere totală în voi înşivă – nu în Dumnezeu – pentru că voi nici nu aţi început să cunoaşteţi ce este Dumnezeul.  Cum puteţi să credeţi ceva ceea ce este doar un sistem de credinţă Veche?  O încredere totală în voi înşivă... implicit, 100%... daţi totul... încredeţi în voi înşivă.  Unii dintre voi mergeţi acolo uneori şi încercaţi să înţelegeţi nivelul de încredere în sinele vostru.  Unii dintre voi ajung aproape, dar voi nu aţi ajuns pe tot drumul acolo.

 

Încredere totală... acum aceasta ridică probleme.  Cum puteţi să credeţi ceva ce voi simţiţi că v-a înşelat, sau că nu înţelegeţi?  Cum puteţi să vă încredeţi în voi înşivă când voi nu ştiţi cine sunteţi?  Păi, aceasta este ironia. Aceasta este frumuseţea acestui lucru întreg.  Voi sunteţi puşi într-o poziţie acum să vă încredeţi în voi înşivă – nu în voi ca în povestea voastră limitată, dar pe voi înşivă ca Dumnezeu de asemeni.  Voi trebuie să vă iubiţi pe voi înşivă.

 

Eu a trebuit să învăţ să iubesc fiecare parte din mine când am fost înţepenit în cristal.  Apropo, este uşor să iubiţi pe altcineva.  Este uşor de iubit lucruri pe dinafară.  Eu am găsit că cel mai dificil lucru a fost să mă iubesc pe mine însumi.  Dar, eu am ştiut că aceasta a fost singura cale de ieşire afară.  Eu a trebuit să iubesc tot ce am făcut vreodată.  Eu a trebuit să iubesc totul despre mine.

 

Este greu uneori să vă uitaţi la voi înşivă cu ochi de îndrăgostiţi. Uneori este inconfortabil să vă daţi iubire vouă înşivă.  Voi aţi fost antrenaţi într-un sistem de credinţă ce spune că voi nu ar trebui să vă iubiţi.  Voi aţi fost antrenaţi şi hipnotizaţi în această frică întreagă pentru permiterea egoului să iasă de sub control.

 

Aceasta este o iluzie.  Aceasta este o iluzie, Shaumbra.  Acesta este un sistem de credinţă fricoasă ce vă menţine pe voi înapoi.  Tobias a spus, „Egoul nu este nimic în afară de a fi o fabrică de vise, făcătorul de poveşti a cine sunteţi”.  Acum, voi trebuie să vă mutaţi dincolo de limitarea egoului.

 

Noi spunem, „Permiteţi la ego să se ridice”  Oh, acesta aduce probleme! „Ce dacă eu permit la egoul meu să se ridice?  O să fiu în afară de control”  O să fiu un monstru!”  Aici ajungem din nou la sistemul de credinţă Veche.  Unii dintre voi chiar gândesc, „Oh, dacă eu las egoul meu să plece, eu o să fiu un ţărănoi la chefuri.  Eu nu mă voi opri să vorbesc”. Acesta este un lucru de tip diferit.

 

Noi vă cerem să iubiţi totul despre voi.  Intelectual, voi înţelegeţi despre ceea ce vorbesc.  Emoţional, voi nu aţi făcut aceasta niciodată.  Voi ştiţi energiile în spatele cuvintelor „iubeşte-te pe tine însuţi”, dar voi nu practicaţi aceasta.  Puteţi să fiţi îndrăgostiţi de voi intim... fără ruşine?  Puteţi iubi totul despre voi?

 

Aşa cum am spus mai înainte, fiecare aspect, fiecare parte şi fiecare bucată din voi doreşte să revină la voi, trebuie să revină chiar acum.  Vedeţi voi... acesta este un alt lucru – voi nu puteţi face aceasta dacă lăsaţi în urmă o parte din voi... nici unul nu este lăsat în urmă.  Voi trebuie să încorporaţi fiecare aspect, fiecare viaţă din trecut, fiecare gând.

 

Acum, unii dintre voi gândesc, „Aceasta o să ia un timp lung de a face inventarul”.  „Fiecare gând”, voi spuneţi, „Doamne cum am să-mi aduc aminte?”  Acesta nu vine de la minte.  Acesta vine de la inimă, pură, iubire sinceră.

 

Acum, acesta o să fie un timp foarte provocator pentru unii dintre voi.  Noi avem un procentaj în minte, dar Tobias ne cere să nu împărtăşim acest lucru (ceva râsete).  Când este să aveţi încredere şi iubire pentru voi înşivă, voi o să găsiţi orice cauză să evitaţi aceasta.  Noi o să vă ajutăm cu aceasta pentru că noi ştim cât de important este acest lucru pentru voi.  Noi o să lucrăm cu voi, cu toată fiinţa voastră.

 

Dacă nu găsiţi timpul să iubiţi şi să învăţaţi să aveţi încredere în voi înşivă, noi o să vă ajutăm să creăm aceasta.  Noi o să vă ajutăm ca serviciul acela să dispară ca voi să aveţi destul timp (mai multe râsete).  Noi o să vă ajutăm familia voastră să împodobească uşa să aveţi mai mult timp. „Oh, da, voi spuneţi, „ce lucru dificil... de ce sunt ei atât de severi cu noi?”  Aceasta este pentru că voi aţi cerut ca noi să fim aşa. Voi aţi cerut că acum este timpul şi locul şi spaţiul să faceţi aceasta.   Dar, voi nu trebuie să mergeţi la acele extreme.  Voi puteţi să aveţi încredere în voi şi să vă iubiţi chiar acum.

 

De asemeni este despre a vă deschide, să ieşiţi afară din povestea aceea în care sunteţi.  Nu este despre a diminua povestea sau de a scăpa de aceasta. Unii dintre voi gândiţi că aceasta este ceea ce spunem noi.  Eliberare înseamnă a pune în libertate povestea, nu de a scăpa de ea, nu de a o ascunde. Voi nu puteţi niciodată, niciodată să ascundeţi cu succes energia.  Mai devreme sau mai târziu aceasta vine înapoi.

 

Noi vă cerem să eliberaţi aceasta de la structura în care a fost pusă. Noi vă cerem să scoateţi toate limitările despre totul din înăuntrul vostru... limitările în felul în care gândiţi... limitările despre ce credeţi că este sus şi jos... limitările despre abundenţă... limitările de energii.  Noi vă cerem să vă deschideţi.

 

Acum, aceasta este puţin înfricoşător de asemeni pentru că voi trăiţi într-o lume care trebuie să funcţioneze în limitări.  Trebuie să aibă parametri.  Aceasta insistă în limitările proprii pentru faptul de a exista. Deci, noi o să vă întrebăm să ieşiţi afară din aceasta.  Aceasta o să se simtă ciudat uneori, inconfortabil şi nenatural.

 

Noi vă cerem să mergeţi dincolo în tot ce faceţi de acum înainte.  Şi, noi o să fim acolo, să vă încurajăm, să vă înghiontim – şi poate uneori mai mult decât alte ori – să trăiţi dincolo de acestea.  Deci, este despre încredere.  Este despre a vă iubi pe voi înşivă.  Este despre a trăi dincolo de acestea.  Cu acele lucruri de bază, Shaumbra, aceasta o să fie uşor.  Aceasta o să fie uşor.

 

Vedeţi voi, acea unealtă, acea cheie, pe care v-aţi dat-o vouă înşivă o să vină zburând înapoi în viaţa voastră.  Inteligenţa o să vină la voi.  Noi nu putem să explicăm aici.  Noi nu putem spune că este un lucru specific pe care trebuie să-l faceţi.  Dar, inteligenţa, readucerea aminte, o să vină înapoi la voi.  Cu acea încredere şi acea iubire şi fără limitări, trăind fără limite, voi o să puteţi face exact ceea ce fac eu – să merg înăuntru şi în afară, să merg înăuntru şi afară.  Voi o să fiţi capabili să transmutaţi energie în orice fel doriţi.

 

Voi trebuie să vă aduceţi aminte că munca Maestrului este uşoară. A ajunge acolo este uneori dificil.  Abilitatea de a forma şi a schimba energia este foarte uşoară.  Uneori voi v-aţi concentrat pe lucruri rele.  Uneori voi v-aţi concentrat pe miracole.  Voi aţi încercat să fiţi psihici.  Tot ce aţi făcut a fost să forţaţi povestea voastră,  aţi construit povestea voastră mai mare, aţi construit groapa voastră chiar mai adâncă.  Est timpul să vă mutaţi dincolo de acestea.

 

Noi o să vă întrebăm acum, şi voi nu trebuie să daţi un răspuns acum. Dar noi punem afară întrebarea acum.  Şi, noi dorim să chibzuiţi pentru un moment înainte să răspundeţi.  Noi o să vă întrebăm dacă voi vă daţi permisiunea acum în viaţa voastră pentru noi să lucrăm cu voi pentru ca voi să treceţi dincolo unde voi nu aţi fost niciodată până acum în forma voastră fizică.

 

Noi vă întrebăm dacă daţi permisiunea acum să trăiţi dincolo de aceasta.  Aceasta înseamnă să eliberaţi orice şi tot.  Voi nu puteţi reţine nimic, Shaumbra, nimic.  Voi trebuie să fiţi de acord să eliberaţi totul.  Când noi vă întrebăm într-un moment aici pentru permisiunea să lucrăm cu voi în a trăi dincolo, aceasta înseamnă că lucrurile în viaţa voastră o să se schimbe într-adevăr, o să se schimbe în mod radical.

 

Voi trebuie să înţelegeţi că voi creaţi aceasta.  Voi poate nu înţelegeţi în totalitate chiar acum, dar voi creaţi aceasta.

 

Noi o să vă întrebăm dacă vă daţi permisiunea pentru voi înşivă de a avea încredere totală în voi, de a vă iubi în totalitate, şi să trăiţi dincolo de orice aţi cunoscut vreodată.  Cu aceasta o să vină schimbări – noi vă garantăm aceasta.

 

Voi nu trebui să treceţi această linie, voi nu trebuie să treceţi acum sau mai târziu.  Voi puteţi alege să faceţi aceasta acum.  Voi puteţi ţine la distanţă.  Acesta nu este un test sau o întrecere.  Aceasta este despre a vă întreba dacă sunteţi pregătiţi să ieşiţi afară din închisoarea de cristal, iluzia voastră proprie.

 

Aceasta o să aducă o frică pentru unii.  Aceasta o să aducă o veselie pentru alţii.  Aceasta o să aducă la suprafaţă probleme.  Da, poate să însemne – pentru cei care aţi întrebat – da, poate să însemne să lăsaţi în urmă corpul vostru fizic.  Sunteţi pregătiţi să faceţi acest lucru?    Sunteţi gata pentru aceasta?  Aceasta ar însemna să predaţi orice sau totul, o persoană pe care o iubiţi, o posesie personală, sau un animal de casă.

 

Noi nu spunem că trebuie să scăpaţi de orice.  Noi simplu spunem, aşa cum daţi permisiunea, lucrurile se vor schimba.  Lucrurile care într-adevăr sunt gata de a pleca vor pleca din viaţa voastră.  Lucrurile care trebuiesc eliberate energetic o să fie atunci eliberate.  Nu există un program pentru aceasta. Unii din voi poate o să observaţi o diferenţă într-o săptămâna sau o lună.  Pentru alţii poate să fie mulţi ani.  Dar, sunteţi pregătiţi să faceţi aceasta?

 

Noi ajungem la punctul nostru de permisiune, un punct de acceptare. Noi o să stăm împreună în spaţiul sigur, în energia sigură.  Dacă alegeţi să ieşiţi înainte... Cauldre spune, „Aceasta sună ca o adunare de reînviere” (râsete din audienţă). Noi nu înţelegem exact aceasta.  Aceasta o înţelegem metaforic.

 

Dacă voi alegeţi, dacă voi daţi permisiunea să trăiţi dincolo de acestea, voi o să fiţi salutaţi de câţiva îngeri.  Voi nu o să fiţi în stare să gândiţi sau să îi puneţi psihic în mintea voastră.  O să fie de a-i simţi în inima voastră.  Voi o să fiţi salutaţi de aceştia.  Ei o să înceapă să lucreze cu voi.

 

Voi nu sunteţi siguri încă, şi este bine.  Un alt grup de îngeri o să vină să stea simplu cu voi, simplu să discute problemele.  Dacă nu vreţi să faceţi nimic cu acestea, voi sunteţi iubiţi mult.  Nu există judecare pe partea noastră.  Aceasta este ce facem, Shaumbra, luăm o răscruce diferită pe drum la acest punct.  O să fie unii care o să plece, mai mulţi ca cei pe care i-aţi văzut recent,  alţii sunt pregătiţi să meargă dincolo, să trăiască dincolo de acestea.

 

Deci, permiteţi să stăm în acest spaţiu.  Voi fiţi în momentul vostru. Noi o să vă răspundem.

 

Dragi Shaumbra, alegeţi voi şi permiteţi să trăiţi dincolo?

 

Pauză.

 

Noi o să menţinem acest spaţiu deschis.  Noi  o să menţinem acest spaţiu foarte sacru în aşa fel că voi puteţi să veniţi înapoi oricând.  Voi puteţi veni în acest spaţiu şi să simţiţi energia acestui loc.  Voi puteţi veni înapoi aici dacă nu sunteţi siguri despre decizia voastră.  Voi puteţi veni înapoi oricând vreţi să vizitaţi.  Voi puteţi face decizia voastră, alegerea voastră, să trăiţi dincolo la orice punct alegeţi.  Nu există un program la aceasta.  Dar, aşa cum spunem,  voi faceţi acel pas.  Voi ieşiţi afară din calea Veche.

 

Aduceţi-vă aminte de timpul pe care l-am petrecut aici, azi, Shaumbra. Nu este doar despre voi.  Este despre ceilalţi care vin pe acest drum în căutarea identităţii lor proprii, natura lor spirituală proprie, şi înţelegerea Dumnezeului din înăuntrul.

 

Aduceţi-vă aminte de timpul pe care l-am petrecut împreună aici azi, vorbind despre povestea lui Tobias, săpând groapa lui, adânc şi mai adânc, pentru că el a încercat să folosească unelte care erau în înăuntrul acestei realităţi... unelte, lopata, care l-a adus pe el mai adânc.  Aduceţi-vă aminte că noi am spus că voi trebuie să folosiţi unelte care sunt în afara realităţii voastre curente.  Ele există.  Ele sunt acolo.  Ele sunt gata să intre în realitatea voastră.

 

Aduceţi-vă aminte de cele patru camere pe care le-aţi vizitat. Aduceţi-vă aminte de mica şmecherie de a merge acolo.  Voi aţi încercat să folosiţi mintea voastră Veche şi căile voastre Vechi.  Şi, aceste camere au fost desemnate pentru a simţi şi pentru imaginaţie şi pentru Energia Nouă.  Una dintre camere nu a avut energie deloc.  Aduceţi-vă aminte că a fost pentru a vă ajuta să înţelegeţi să mergeţi într-un loc diferit... ieşiţi afară din mintea voastră... intraţi în simţire... intraţi în chakra din centrul  fiinţei voastre acum.

 

Este timpul să trăiţi dincolo de mintea voastră, să trăiţi dincolo de corpul vostru, şi să trăiţi dincolo de limitările voastre.

 

Eu sunt Adamus Saint Germain.

 Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

 

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

 

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.

 

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

 

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

 

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

 

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

 

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

 

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

 

© Copyright 2005 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.