MATERIALELE LUI TOBIAS

SERIILE ÎNCORPORĂRII

„SHOUD 9” –PREZENTAT DE ADAMUS SAINT GERMAN ŞI TOBIAS

ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI

  Prezentat la Cercul Crimson

2 aprilie 2005

 

Şi aşa este, dragi Shaumbra, că noi continuăm cu această energie plăcută în această zi.  Eu, Tobias,  revin pentru sesiunea voastră de Întrebări şi Răspunsuri,  şi totodată aduc o nouă perspectivă referitoare la mesajul adus de Adamus.

 

În primul rând, trebuie să spun că această poveste despre înţepenirea în groapa mea proprie a fost mult exagerată (multe râsete).   Eu m-am îngropat pentru o cauză (mai multe râsete).  A fost felul meu de a avea ceva pace şi solitudine departe de presiuni şi cerinţe.   Eu am fost un cumpărător pentru rege.  Şi, eu am avut nevoie de timp să fiu cu mine însumi.  Şi, eu am ştiut tot timpul că simplu, pot ieşi afară.  Dar, ca şi voi, eu am preferat să mă îngrop şi mai adânc.

 

Deci... acum, Adamus v-a vorbit despre această noţiune întreagă de a trăi dincolo.  Aceasta implică intim – mai intim şi cea mai intimă încredere în voi înşivă.  El a vorbit despre noţiunea de total,  iubire necondiţionată.  Şi, din nou, voi aţi auzit această noţiune.  Dar, acum voi începeţi să trăiţi în acest fel, iubirea totală de sine, reintegrarea fiecărei părţi a cine sunteţi voi.

 

El a vorbit despre expansiune, mergând dincolo de limite.  Şi, Dumnezeu ştie, sunt multe limite pe care voi le creaţi.  Limitele de fapt vă ajută să înţelegeţi realitatea din jurul vostru.  Dar, limitările şi restricţiile în energii de asemeni încuie lucrurile într-un loc.

 

Noi suntem aici să descuiem energiile şi să le eliberăm.  Noi suntem aici în această zi, întrebând pe cei care sunt pregătiţi să meargă înainte, cei care sunt pregătiţi să acorde permisiunea, de a trăi dincolo.  Viaţa se va schimba.  Da, aceasta aduce la suprafaţă probleme.

 

Noi am luat o pauză. Noi am luat o pauză aici înainte ca noi să venim înapoi poate cu punctul cel mai interesant dintre toate.  Şi, pentru cei care doar ascultă canalizarea şi nu ascultă la aceste minunate Întrebări şi Răspunsuri nu o să primească beneficiul acestei înţelepciuni.

 

Unii dintre voi aţi întrebat în timpul pauzei „ Dar care este cauza? Cum facem aceasta?  Cum trăim dincolo?  Bineînţeles eu dau permisiune.  Şi, tu spui că câţiva îngeri o să vină să lucreze cu mine într-un fel nou, la un nivel complet nou.  Dar, într-adevăr, ce trebuie să fac? Care este secretul?”

 

Este chiar foarte simplu, Shaumbra.  Acesta este simplu.  Şi, dacă vreţi într-adevăr să ştiţi cum să ieşiţi din corpul vostru, dacă vreţi să ştiţi cum să transmutaţi orice energie de la o formă la alta, aceasta este foarte simplu. Aceasta înseamnă să permiteţi eliberarea tuturor controalelor pe care le aveţi – sau gândiţi că le aveţi.  Nici un control... este atât de simplu.  Aceasta este cheia. Acesta este răspunsul.  Acesta este „Sfântul Graal” al Energiei Noi chiar atunci şi acolo. Acum, acesta este afară... NU CONTROL... este atât de simplu.

 

Voi spuneţi, „Dar, Tobias, de ce nu ne-ai spus aceasta mai de mult? (ceva râsete) Cinci ani din viaţa mea a trebuit să ascult la aceste Shoud-uri (mai multe râsete) să aflu acum că trebuie să eliberez controlul”.  Dar, Shaumbra, noi a trebuit să evoluăm.  Noi a trebuit să ajungem la acest punct.

 

Eliberând toate controalele se eliberează toate energiile.  În acest fel,  neaşteptările încep să se întâmple în viaţa voastră.  În acest fel depresiile pleacă şi pasiunea intră.  Eliberând toate controalele înseamnă eliberarea fiecărei energii pe care voi o puneţi într-o structură.  Acest lucru sună simplu.  Dar, acesta nu este simplu.

 

Aşa cum a spus prietenul meu drag, Adamus, „Eu am fost puţin încordat în viaţa mea ca Tobias.  „Totul în viaţa mea a fost despre control.  Chiar interesant, în viaţa mea ulterioară aceasta s-a sfârşit controlându-mă pe mine însumi.  Eu m-am aflat într-o puşcărie.  Toate controalele pe care le-am exercitat peste viaţa mea m-au iubit atât de mult încât acestea m-au întemniţat în viaţa mea următoare.

 

Deci, eu am învăţat ceva despre control.  Eu am învăţat cum să eliberez controlul.  Acesta a fost un lucru dificil.  Acesta a fost lucrul cel mai provocator poate pe care l-am făcut vreodată.   Este într-adevăr mesajul adevărat care a venit la mine de la o pasăre.  Dar, aceasta a fost într-adevăr Arhanghelul Mihail.  „Dă drumul, Tobias, eliberează toate controalele”.

 

Este un lucru dificil pentru un uman să facă acest lucru pentru că voi simţiţi că dacă eliberaţi controlul atunci toate energiile de dinafară o să vină alergând să vă nimicească ca şi vulturii peste un corp mort.  Voi simţiţi că dacă eliberaţi controlul atunci totul o să se dărâme.  Şi, da, se dărâmă (râsete din audienţă). Dar, acest lucru aţi dorit voi.  Dacă eliberaţi controlul, toate iluziile sunt sfărâmate.  Dacă eliberaţi controlul, voi nu aveţi control... vedeţi voi.

 

Şi, voi iubiţi controlul.  Voi iubiţi să manipulaţi energiile.  Dar, voi aţi făcut aceasta mai mult pe o bază semidoctă.  Voi aţi făcut aceasta pe o bază de amatori.  Voi sunteţi controlori, nu Creatori – înţelegeţi voi – controlori, nu Creatori.  Există o mare diferenţă.

 

Un Creator nu controlează niciodată energia (râsete din audienţă). Un Creator imaginează şi binecuvântează şi dă libertate şi viaţă la energii.  Şi, aceasta este cea mai mare bucurie pe care un Creator poate să o aibă.  Un amator controlează.  Deci, să fim profesionişti în ceea ce facem, nu amatori.  Să permitem să eliberăm controlul.  Acesta aduce la suprafaţă probleme pentru că voi credeţi, „Dacă eu eliberez familia mea, cu certitudine, cu certitudine ei o să plece cu toţii în direcţii greşite.  Dacă eliberez controlul asupra corpului meu, cu certitudine acesta va lucra împotriva mea”.

 

Voi ştiţi ingredientul care lipseşte, unealta ascunsă despre care a vorbit Adamus... cea care nu există în realitatea voastră de bază, dar este acolo... această unealtă care nu există în această existenţă Pământească... dar este exact în faţa voastră?  Aceasta este acolo.  Aceasta vrea să lucreze cu voi.  Dar, aceasta nu poate, dacă voi controlaţi totul.  Aceasta aşteaptă răbdătoare... răbdătoare... aşteaptă răbdătoare (mai multe râsete aşa cum Tobias scoate aceste cuvinte foarte încet) pentru ca voi să eliberaţi controlul.  Aceasta vă iubeşte şi vă priveşte şi lăcrimează puţin pentru voi, dorind ca voi să eliberaţi controlul.

 

Deci, problema reală aici este: Puteţi să eliberaţi controlul?  Puteţi să fiţi Creatori adevăraţi? Acesta este secretul.  Aceasta este tot ce trebuie să faceţi.

 

Noi putem vorbi pentru o veşnicie, dar aceasta ajunge la – voi sunteţi mai măreţi ca povestea voastră pe care o priviţi în oglindă.  Voi sunteţi mai măreţi. Eliberaţi controlul şi descoperiţi cine sunteţi cu adevărat.

 

Acum, noi îndrăznim să luăm întrebările voastre!

 

Linda: Aceasta a fost incredibil.  Mulţumesc, mulţumesc.

 

Întrebarea de la Shaumbra 1 (o femeie la microfon):  Hello, Tobias, eu o să eliberez controlul că eşti tu care răspunzi la întrebări şi nu Adamus, căci întrebarea mea a fost pentru Adamus.  Dar, eu cred că totul este perfect.  Acum două luni noi am fost puţin tachinaţi despre centrarea energiilor.  Şi, eu în prealabil am făcut o muncă imensă cu hipnoterapie.  Şi, eu aştept pentru mai mult.  Şi aceasta nu a venit.  Şi, eu ies din aceasta şi intuitiv lucrez în felul în care eu simt că este bine pentru mine.  Şi, eu am fost capabilă să înregistrez un domeniu în această săptămână – fruitoftehrose.com  Deci, eu intru în pasiunea mea.  Şi, eu am avut oportunitatea să fac acest lucru cu un frate Shaumbra drag care ieri a părăsit corpul lui fizic.  Şi, el m-a ajutat să intru să lucrez într-un fel Nou.  Şi, întrebarea mea este cu două tăişuri:  eu aş vrea să ştiu ce este el... şi dacă este aici cu noi pe partea cealaltă a voalului... şi de asemeni dacă ai putea să-mi dai o sugestie a dinamicilor a ceea ce s-a petrecut când am lucrat împreună în aşa fel ca eu să pot să mă lărgesc în aceasta.  Mulţumesc.

 

Tobias: Într-adevăr... au fost discuţii cu Adamus despre centralizarea energiei.  Şi această muncă – cum să spun – continuă chiar acum.  Adamus o să ia un grup mic într-un loc izolat pentru ceva muncă foarte, foarte intensă. Aceasta a fost – cum să spun –revizuită cu Cauldre.  Dar, Adamus, nu, pentru marea parte, nu a selectat încă un grup.  Acesta o să ia loc spre sfârşitul anului acesta sau începutul anului viitor.

 

Munca ce se va face cu acest grup mic,  aceasta se va aduce la un grup mai mare. Dar, Adamus simte că trebuie să limiteze aceasta la mai puţin de două duzini în acest timp în aşa fel ca noi să putem trece cu ei prin – cum să spun – experienţe interesante cu acestea.   Un grup prea mare ar avea tendinţa să deformeze energia.  Adamus o să aleagă individual pe aceştia şi chiar nici eu, Tobias, nu ştiu cine o să fie la acest punct.

 

Dar, munca aceasta de centralizare a energiei, şi într-adevăr de a fi capabili de a folosi aceasta – ceea ce s-ar putea defini ca Energie Nouă, ne-controlabilă, sau hipnoză ne-structurată – o să fie unul dintre punctele foarte importante pentru comunitatea Shaumbra în general.

 

Partenerul tău drag şi prietenul care a trecut dincolo de voal nu se află la această întrunire de azi pentru că se întâmplă multe în timpul trecerii şi al tranziţiei.  În general aceasta ia minimum trei zile Pământeşti până la multe luni pentru ca acea entitate să fie pregătită, în special acest drag în cauză.  Şi, tranziţia s-a desfăşurat chiar bine, dar sunt multe detalii de înfăţişat energetic pentru cei care rămân în urmă.  Deci, ei nu au putut fi capabili să participe azi.

 

Un lucru care va intra în joc aici este relaţia între voi doi – unul dintre voi aici în 3-D, celălalt în tărâmul celestial – lucrând împreună ca în esenţă să arătaţi la alţii cum energiile lor se pot extinde dincolo de realitatea de 3-D.  Uneori ajută când fiinţe pe partea noastră pot ajuta în esenţă să întindă nivelul lor de conştiinţă.  Şi, aceasta este în mare munca pe care voi o să o faceţi,  ceea ce este despre extinderea conştiinţei şi trecerea în alte tărâmuri în timp ce rămâneţi aici în 3-D.

 

Shaumbra 1: Mulţumesc, şi ai grijă de Steve.

 

Întrebare de la Shaumbra 2 (citită din Internet de Linda):  Dragă Tobias, eu am o viaţă foarte complicată şi nesatisfăcătoare.  Dezamăgiri, frustrări, tristeţe, şi adicţii au copleşit întreaga mea viaţă adultă.  Eu am 40 de ani, din Orientul Mijlociu,  un bărbat homosexual care a trăit în statele Unite de la 14 ani.  Cu toate dorinţa în inima mea, eu nu am avut niciodată o relaţie romantică în viaţa mea.  Eu sunt artist, educat, şi talentat, însă după străduiri pentru decenii eu nu am un serviciu sau o carieră în acest moment.  Eu iubesc frumuseţea, luxul, şi confortul, însă nu am nici un chior şi sunt în datorii.  Eu sunt iluminat spiritual, însă trăiesc în abisul întunecimii, deziluzionare, şi supărare.  Eu sunt vioi şi socializez, însă sunt disperat singuratic şi foarte rar părăsesc apartamentul meu micuţ.  Eu arăt tânăr, însă mă simt bătrân şi obosit dincolo de vârsta mea.  Eu aspir să trec peste şi să evoluez, însă nu am energie, motivare, sau pasiune.  Eu vreau să trăiesc şi să simt bucurie, încă constant mă gândesc să îmi sfârşesc viaţa.  Unde merg de aici încolo?  O să găsesc vreodată fericire în viaţa mea aspră şi enigmatică?  Dacă nu, sufletul meu o să fie de acord să trec dincolo pe partea ta?

 

Tobias: Într-adevăr... şi noi îţi mulţumim, şi noi te onorăm pentru că eşti atât de cinstit, eşti atât de deschis.  Şi, aşa cum şti, tu eşti o fiinţă spirituală, foarte spirituală într-o lume a dualităţii.  Şi, aici stă întreaga provocare.

 

Tu ai fost de acord să vii înapoi în corp fizic când tu nu trebuia să vii înapoi.  Tu ai venit înapoi specific să ajuţi pe alţii în tinereţea ta din această viaţă.  Când acea muncă a luat sfârşit – cu tot simţul tău bun, tu nu prea ai avut succes cu aceasta – dar când acea muncă a luat sfârşit, tu ai început să te simţi foarte supărat fiind aici.  Tu ai început să te simţi foarte închis.

 

Tu ştii că ai capabilităţi uriaşe şi potenţiale, însă tu nu accepţi faptul că eşti aici pe Pământ.  Tu trebuie să iei decizia, şi chiar sincer, dacă tu vii înapoi pe partea noastră sau dacă tu rămâi pe Pământ.  Este complet acceptabil dacă vii înapoi.  Tu nu eşti înţepenit într-o condiţie karmică ceea ce te-ar ţine pe Pământ.  Este simplu că tu alegi să mergi înapoi printr-un timp cam dificil.

 

Noi îţi cerem să re-evaluezi viaţa ta, să priveşti sistemul de credinţe despre care a vorbit Adamus azi, să priveşti dacă tu vrei să continui să stai pe Pământ chiar acum. Şi, dacă vrei, eşti pregătit să muţi energia ta dincolo?  Tu ai un dar fenomenal de intuiţie, un dar natural de vindecare.  Tu ai un intelect foarte ascuţit,  şi tu ai o inimă foarte copleşitoare.   Dar, tu te-ai înţepenit în situaţia ta proprie.  Odată ce iei acea decizie – dacă să părăseşti Pământul sau să stai – lucrurile o să înceapă să se schimbe în jurul tău.

 

Noi ştim că o parte din întrebarea ta specifică este:  Ce putem face noi pentru tine?  Cum putem să facilităm acest proces pentru tine?  Noi nu putem... până ce tu îţi iei decizia ta şi alegerea ta.  Există – cum să spun – o frumuseţe uriaşă pe care tu deja poţi să o vezi, o frumuseţe în jurul Pământului şi despre viaţa umană. Şi, tu o să continui să apreciezi chiar mai mult frumuseţea după ce ai făcut alegerea ta.  Tu o să apreciezi tot ce se petrece aici pe Pământ chiar acum în acest timp de transformare incredibilă.  Noi îţi mulţumim pentru întrebarea ta.

 

Întrebare de la Shaumbra 3 (o femeie la microfon):  Bună, Tobias. Tu ai spus într-un Shoud că noi ar trebui să ieşim din conştienţa de masă, şi noi am putea avea abundenţă fără să avem un serviciu.  Eu am lăsat sistemul în urma mea şi eu am simţit o mare libertate. Poţi să spui ceva despre situaţia abundenţei mele?  Mulţumesc.

 

Tobias: Într-adevăr... şi noi am atins problema de a ieşi din conştienţa de masă pentru a da la toţi Shaumbra a ce este cu adevărat cinştienţa de masă.  Când voi sunteţi de acord să ieşiţi afară din acesta, dar totuşi mai există multe lucruri care vă vor ţine înapoi, în special, sistemele voastre de credinţă.

 

Tu ai avut provocările tale proprii în înăuntrul tău de unde vine abundenţa şi despre serviciu.  Şi, noi dorim să clarificăm înregistrarea – noi nu am spus niciodată să părăsiţi serviciul.  Noi simplu am spus că există tipuri noi de servicii.  Voi nu trebuie să menţineţi felul de Energie Veche de manifestare.

 

Abundenţa este strict un set de sisteme de credinţe.  Abundenţa în viaţa voastră proprie este de asemeni despre permiterea voastră să aveţi aceasta.  Este vorba despre ieşirea din limitările voastre, aşa cum Adamus a spus azi.  Unii dintre voi cred că dacă voi sunteţi spirituali, aceasta singur o să aducă abundenţa înăuntru.  Voi trebuie să înţelegeţi că încă mai este – cum să spun – ia un tip de energie de mişcare din partea voastră.

 

Aşa cum am spus la un grup acum câţiva ani, abundenţa începe când voi începeţi.  Abundenţa stă acolo şi vă aşteaptă pe voi, ca ea să intre în viaţa voastră.  Voi nu trebuie să lucraţi în felul Energiei Vechi ca să obţineţi aceasta.

 

Dar, acum noi punem întrebarea înapoi la voi – Ce vreţi să faceţi?  Ce vreţi să... cum vreţi să mişcaţi energia ca să faceţi ca energia să vină la voi şi să se mute înapoi la voi?  Aşa lucrează abundenţa.  Când voi începeţi un proces, totul în jurul vostru răspunde ca atare.

 

Deci, noi vă cerem să începeţi orice... faceţi orice... să nu vă simţiţi înţepeniţi niciodată... dar să începeţi orice mişcare... şi să înţelegeţi că chiar dacă nu este – cum să spun – mişcarea corectă, voi o să vă ajustaţi  şi corectaţi în consecinţă. Nu există nimic ceea ce limitează abundenţa să intre în viaţa voastră.  Este acolo.  Este pregătită pentru voi.

 

Şi, noi ştim că acestea sunt cuvinte; acestea sunt gânduri.  Şi, uneori acestea sunt dificile de realizat în viaţa voastră.  Dar, noi nu ştim cum să vă spunem mai clar vouă.  Este acolo pentru voi oricând voi începeţi procesul şi apoi cereţi acea abundenţă.  Este mult mai uşor decât cum voi toţi faceţi.

 

Noi o să avem – cum să spun – exemple de acest fel în următoarele luni cât de uşor Shaumbra, lucrând împreună, puteţi manifesta.  În timpul acesta orice proces, dacă acesta este – cum spuneţi voi – a frige hamburgheri într-un restaurant, dacă serviţi la masă, dacă faceţi orice altceva aceasta începe un proces, atunci totul poate să intre alergând în viaţa voastră.  Nu există lipsă de abundenţă.  Uneori există lipsă de orientare sau mişcare.  Mulţumesc.

 

Shaumbra 3: Mulţumesc.

 

Întrebare de la Shaumbra 4 (din Internet, citită de Linda):  Salutări calde încă o dată.  Aş cum ne mutăm în eliberarea poveştilor noastre şi anumite elemente în poveste,  ca şi relaţii iubitoare şi problemele însoţitoare vin la suprafaţă. Ce trebuie să facem să eliberăm cu adevărat poveştile noastre?  Trebuie să eliberăm conecţiile în acea relaţie cu cei pe care îi iubim mult, cu cei cu care împărtăşim viaţa noastră? Trebuie oare chiar să-i lăsăm pe cei iubiţi nouă să plece fizic din viaţa noastră, să îi eliberăm pe ei  şi pe noi de conecţie să putem înainta în eliberarea poveştilor noastre?   Oh, aceasta se pare că este o sarcină dureroasă şi şocantă!  Ne minunăm dacă acest lucru poate fi o răsplată pentru a fi un urcător desemnat.  Sau, este o cale să rămânem cu cel iubit în viaţa noastră zilnică,  şi să eliberăm conecţia în acelaşi timp?  Aceasta este chiar o consideraţie încurcată!  Iubirea mea cea mare şi gratitudine ţie.

 

Tobias: Într-adevăr... într-adevăr... şi una dintre probleme aici este ceea ce am discutat mai înainte despre a elibera controlul, o eliberare completă.  Voi trebuie să fiţi de acord să deschideţi uşa coliviei păsării şi să lăsaţi ca pasărea să zboare afară, şi să fiţi de acord cu faptul că pasărea poate nu o să se întoarcă înapoi niciodată, şi totodată să fiţi de acord că poate pasărea o să se întoarcă de asemeni.  Dar, lucrul frumos de ştiut este că acea pasăre şi colivia vă iubesc mult şi ar veni înapoi de una singură – nu pentru că voi aţi forţa să vină înapoi, nu pentru că aţi întemniţa aceasta – dar pentru că a vrut aşa!  Aţi dori orice alt tip de iubire cu altcineva în viaţa voastră?  Doriţi să ştiţi că voi energetic aţi fi pus în capcană pe cineva sau i-aţi fi întemniţat pe ei?

 

Acum, acest lucru nu însemnă că voi trebuie să vă treziţi într-o dimineaţă, şi să-i aruncaţi afară pe uşă, şi să-i spuneţi să nu vină înapoi niciodată (ceva râsete). Aceasta înseamnă doar că voi ar trebui doar să descuiaţi uşa, şi să-i lăsaţi să plece, dacă ei aleg acest lucru.  Aceasta este adevărata eliberare şi eliberare adevărată de control.  Acum, totul poate să înceapă să vină înapoi în echilibru potrivit.  Totul poate să înceapă să se mişte.

 

Este ca şi întrebarea anterioară despre abundenţă.  Este despre a începe mişcarea, a mişca procesul, a elibera controlul, a da voie la curgere.  Aici ia loc săritura quantum la nivelul personal.

 

Abundenţa nu este o problemă aici.  Şi, nici relaţia nu este o problemă aici.  Este că „poţi să dai drumul la control şi la limitările Vechi?”  Dacă ai aceste probleme în viaţa ta – abundenţă sau relaţie sau sănătate, oricare din acestea – aceasta înseamnă că ceva este înţepenit energetic.

 

Începe un proces.  Fă orice.  Eliberează controlul, şi priveşte cu mare amuzament cum totul vine la tine.  Dacă este orice care este o lipsă sau o durere, eliberează controlul. Începe să mişti energia, şi observă ce se întâmplă.  Tu eşti un Creator fenomenal... voi toţi.  Voi toţi începeţi procesul.  Mulţumesc.

 

Întrebare de la Shaumbra 5: Hello, Tobias. Aceasta este o întrebare despre fiul meu care are 15 ani.  Şi, el are de multe ori probleme să fie prezent în lumea 3-D.  Şi, aceasta cauzează dificultăţi, de exemplu, la şcoală.  Şi, un alt lucru este neliniştea lui şi lui îi este frică să stea singur.  Şi, poate tu ai ceva sugestii sau explicaţii.

 

Tobias: Într-adevăr... despre cel care vorbeşti, fiul tău – şi mulţi alţii ca el – ei vin înapoi ca pe cei pe care îi numiţi „cristali”.   Ei vin cu o senzitivitate înaltă. Ei vin fără să înţeleagă de ce există reguli în primul rând.  Ei nu sunt conformişti.  Ei sunt chiar diferiţi ca mulţi Shaumbra.  Ei nu încearcă să fie ordinari.  Ei ştiu că ei nu sunt.  Ei nu încearcă să se potrivească într-un fel anume de a face lucrurile.

 

Ei au probleme la şcoală pentru că şcolile nu sunt desemnate să predea la nivelul de a simţi. Şcolile sunt complet intelectualizate.  Şcolile sunt lipsite de imaginaţie adevărată şi de a simţi.

 

Deci, nu judeca după performanţa lui la şcoală.  Aceasta înseamnă puţin sau nimic chiar acum.  Chiar şi orice problemă cu interacţiuni sociale înseamnă puţin chiar acum.  Tu vei vedea acest lucru cu fiul tău, în special, că după Septembrie 2007, comportarea lui întreagă se va schimba,  felul lui întreg de a rezona cu lucrurile din jurul lui şi de a lucra cu alţi oameni şi de a se relata chiar ţie însăşi se schimbă.

 

Chiar acum el vine înăuntru ca un sistem-extraordinar.  El vine înăuntru foarte senzitiv.  Cel mai bun lucru ce-l poţi face este să îl asculţi, să îl recunoşti, să îl iubeşti, şi nu încerca niciodată să îl controlezi.  Cel mai bun lucru ce-l mai poţi face este să îi fi un exemplu minunat.

 

Voi ştiţi că cei tineri care vin înăuntru... ei se uită la maeştrii adevăraţi şi la conducătorii adevăraţi.  Când ei selectează în ce familie să vină, ei caută pe maeştrii care o să-i înveţe cum să fie în lumea de 3-D şi cum să integreze toate energiile lor divine.  Acesta eşti tu.  Şi, aceştia sunteţi voi toţi shaumbra.  Voi sunteţi maeştri.

 

Nu uitaţi, ei privesc la voi, aşa cum ştiţi, ei observă tot ce faceţi voi să vadă cum lucraţi în lumea de 3-D... să vadă cum aduceţi înăuntru divinitatea voastră... să vadă cum sunteţi de înţepeniţi în poveştile voastre proprii... şi la urmă să vadă cum ieşiţi din acestea.  Tu te îngrijorezi mult prea mult despre acest drag.  Ei o să – cum să spun – crească, îmbobocească, ei o să înflorească în următorii câţiva ani.  Eliberează controlul.

 

Linda: Ultima întrebare, dacă alegi acest lucru.

 

Tobias: Poate mai multe.

 

Linda: Oh, bunătatea mea, eu sunt şocată.

 

Tobias:  Aşa, Adamus a avut timpul lui (râsete din audienţă).

 

Întrebare de la Saumbra 6: (o femeie la microfon):  Pe parcursul săptămânii trecute eu am avut doar o singură frază care străbătea fiecare celulă a mea în corpul meu.  Şi această frază era:  Eu sunt pregătit.  Şi, eu într-adevăr vreau să trăiesc acum.  Şi, eu dau permisiunea mea pentru tot.  Eu sunt atât de pregătit.  Şi, uneori simt că eu pot sări afară din pielea mea pentru că corpul meu încă mai rezistă mult.  Şi, uneori este foarte dificil de a simţi să fiu atât de pregătit şi să fiu atât de emoţionant, dar apoi să am toată această durere şi atacuri de panică şi ameţeli şi tot ce poţi vreodată imagina.  Şi, eu aş vrea să te întreb dacă ai ceva cuvinte la acestea.

 

Tobias: Într-adevăr... aceste dureri, atacuri de panică, neplăceri fizice şi uneori boală fizică toate acestea fac parte dintr-un proces pe termen foarte scurt.  Uneori corpul tău o să găsească căi de curăţire a lucrurilor foarte rapid.  Acestea par extreme.  Dar, corpul tău încearcă să cureţe lucrurile care au fost închise pentru un timp foarte lung. Voi toţi sunteţi pe o linie rapidă.  Voi faceţi aceste curăţiri în felul cel mai – cum să spun –căi incredibile, dar uneori în felul cel mai înspăimântător de a elibera lucrurile Vechi.

 

Uneori corpul intră în dureri, şi uneori sistemul vostru intră în nelinişte pentru că are un timp dificil de a mânui supra încărcarea Energiei Noi ce intră, schimbările care au loc.  Uneori voi aveţi dureri şi nelinişti pentru că pur şi simplu sistemul vostru încearcă să vă protejeze, spunând, „Cu adevărat vrei să faci acest lucru?  Vrei să mergi afară undeva unde nu ai fost niciodată?”  Aşa, acesta acţionează într-un sens, puţin ca un – cum să spun – un echilibru pentru voi de a spune,  „Vrei cu adevărat să mergi acolo?”

 

Şi, odată ce acesta înţelege, odată ce corpul şi mintea înţeleg că asta este unde  o să mergeţi, aceasta o să ajute să regleze procesul.  Acesta o să facă în felul în care nu o să ardă sau să copleşească ADN-ul vostru şi celulele voastre.  Noi ştim că aceasta este o problemă potenţială.

 

Aşa cum am menţionat înainte, a fost un grup mic cu care am lucrat mai de mult, poate şase, şapte ani în urmă pe o pistă foarte rapidă.  Şi, ei au fost de acord să meargă cât au crezut ei că sunt în stare.  Şi, mulţi dintre ei nu mai sunt pe Pământ acum. Ei au testat limita psihicul şi corpului fizic cât de repede poate să meargă înainte de a se epuiza.

 

Deci, multe din dureri, multe din nelinişti sunt simplu din cauză că corpul vostru face controlul şi echilibrarea sistemului propriu.  Şi, este important pentru voi să-l asiguraţi pe acesta că este exact unde vreţi să mergeţi. Este important pentru voi să eliberaţi controlul, aşa cum am spus.  Permiteţi corpului să se epureze şi să se ridice însuşi, aşa cum este nevoie. Permiteţi la mental să treacă prin ciclurile proprii.  Voi toţi o să găsiţi acestea.

 

Când Adamus a întrebat ca să exprimaţi permisiunea voastră azi, unii dintre voi aţi permis; mulţi dintre voi nu aţi permis.  Dar, când el a spus aceasta, şi el a spus că multe lucruri se vor întâmpla şi vor fi schimbări, că ar fi ceva foarte – cum să spun – că lucruri tulburătoare vi se întâmplă cu fizicul şi emoţional.  Dar, puteţi să aveţi încredere în voi că acest lucru este potrivit?  Puteţi să aveţi destulă încredere în voi că voi nu puneţi sinele vostru propriu în nici un fel de zdrobire în plonjare?  Puteţi să vă iubiţi destul ca să ştiţi că orice proces ce se întâmplă face parte din transformarea şi transmutarea generală?

 

Aşa, eu ştiu că ne-am îndepărtat puţin aici. Dar, da aceasta este potrivit.  Mulţumesc că treci prin aceasta.

 

Shaumbra 6: Mulţumesc.

 

Întrebarea de la Shaumbra 7 (o femeie la microfon): Mulţumesc. Saint Germain a început să vorbească despre apă în prima lui comunicare şi a spus că el o să elaboreze pe această temă.  Şi, el nu a făcut-o niciodată. Deci, eu nu ştiu unde a ajuns el cu aceasta.  Dar, eu am sperat că tu ai să vorbeşti despre importanţa apei şi cum putem noi să folosim practic sau cum am putea să folosim aceasta.  Mulţumesc.

 

Tobias: Într-adevăr... noi trebuie să-l verificăm pe Adamus.  El spune, „Oh, impacienţa mea!” (râsete din audienţă). Noi trebuie să avem lucruri despre care să vorbim la adunările viitoare.  Noi nu putem să avem prelegere despre lucruri ca azi.  El spune, „În una dintre Shoud-urile viitoare noi o să avem o discuţie întreagă despre apă, dacă asta îi face plăcere la Creator” (mai multe râsete).

 

Dar, într-adevăr, serios, apa... Adamus nu vrea să intre în fizică aici.  Dar, în esenţă apa este un element pe care voi l-aţi creat să ajute la stabilirea energiei angelice sau divine aşa cum vine pe Pământ.  Aceasta este o parte esenţială nu numai la corpul vostru, dar este o parte esenţială care vă ţine aici pe Pământ.  Dacă este ceva despre care aţi fi nemulţumiţi de a vă ţine aici, aceasta este apa, pentru că este cu adevărat singurul element cel mai important care vă ţine aici pe Pământ.

 

Apa de asemeni este cel mai mare transmutator de energie în afara voastră.  Are abilitatea incredibilă de curăţire şi purificare şi de a schimba natura lungimii de undă a oricărei energii.  O mare parte a Pământului vostru este acoperit şi înconjurat de apă pentru acest scop.  Acesta pur şi simplu este elementul care – cum să spun – menţine grila magnetică a Pământului în loc.  Şi, de asemeni, apa este elementul care menţine grila Pământului sau grila cristalină a Pământului în loc.

 

Deci, apa este foarte importantă.  Aşa cum ştiţi, sunt schimburi şi schimbări din timp în timp unde sunt oceane, unde sunt lacuri şi râuri.  Apa menţine de asemeni... o picătură de apă conţine memoria a tot ce este şi ce sa întâmplat vreodată pe Pământ. Fiecare viaţă a fiecărui individ este conţinută în înăuntrul apei.  Aceasta este susţinătorul fiecărui potenţial, şi este partenerul imaginaţiei aici pe Pământ.  Şi, Adamus spune că el o să dea mai multe informaţii despre aceasta în discuţiile următoare.

 

Linda: Ultima întrebare?

 

Tobias: Într-adevăr... ultima.

 

Întrebare de la Shaumbra 8 (o femeie la microfon):  Bună, Tobias.  Eu vreau să-ţi mulţumesc ţie şi băieţilor din Consiliul Crimson pentru iubirea şi suportul vostru.  Eu simt că aş dori să lucrez cu oamenii care tranziţionează.  Eu aş dori să ştiu mai mult despre, şi cum să fac asta. Eu ştiu că am făcut înainte, dar eu am uitat.  O să fie acum un proces intuitiv?  Sau, trebuie să învăţ mai mult?  Şi, poţi să vezi că este potrivit ca eu să fac o afacere din aceasta?  Sau, doar să încep  şi aceasta o să se dezvolte?

 

Tobias: într-adevăr... această arie întreagă despre moarte şi de a muri şi tranziţionarea vine pe prima linie.  Aceasta vine pentru – ceea ce aţi numi – cauză raţională sau intelectuală pentru că populaţia îmbătrâneşte în multe, multe ţări.  Şi, este o mai multă concentrare pe moarte şi de a muri. Dar, este mult mai mult de atât.  Este că conştiinţa este la un punct unde vrea să ştie mai mult despre moarte şi de a muri.  Conştiinţa este la un punct unde moartea nu vrea să fie maladivă, ceva închis, sau un lucru de speriat.  Aceasta nu vrea să fie tratată ca o boală.  Moartea este o celebrare.  Aceasta este o schimbare şi o transformare.

 

Este o muncă incredibilă de făcut.  Şi, într-adevăr, aşa cum ştii intuitiv, tu eşti foarte intuitiv.  Tu ai abilitatea de a lucra cu cei care tranziţionează, care au pierdut funcţionarea mentalului lor, dar inima lor este complet intactă.  Şi, aici este unde va sta cea mai mare putere.

 

A fost o sesiune întreagă despre moarte şi de a muri în San Diego, nevoia pentru care s-a dat numele de „azilul de floare”.  Nevoia pentru „somnambuli”... a fost de foarte, foarte mult timp unde somnambulii pur şi simplu au asistat pe cei care tranziţionau.  Aceştia au fost fiinţe umane în timpul Atlantei şi unii în alte  zone culturale, fiinţe umane care trăiau pe Pământ şi care au înţeles natura tranziţionării.    Ei au fost pur şi simplu angajaţi ca somnambuli ca să escorteze pe cei care plecau, să-i escorteze peste, ce noi numim „Podul de Flori”.

 

Ei au lucrat pur şi simplu într-o conştiinţă modificată, în timp ce rămâneau în corp fizic.  Dar, ei au lucrat în conştiinţă modificată, gata să meargă cu cei care au murit până la un punct pe Podul de Flori.  La un anumit punct umanii le-au dat drumul şi îngerii de pe partea noastră i-au preluat.  Astfel se face tranziţia cea mai echilibrată şi mai frumoasă.

 

Dar, imaginaţi cum lucrează cultura voastră:  o persoană moare, şi acea persoană trebuie să-şi găsească calea ei proprie până la Podul de Flori.  Ei trebuie să-şi găsească drumul lor peste acea prăpastie mare.  Şi, este înfricoşător, şi aceasta aduce la suprafaţă probleme.  Şi, aceasta face munca de tranziţionare mult mai dificilă pentru noi toţi.  Aceasta are tendinţa să cauzeze multor umani, să rămână în jurul Pământului.

 

Noi încurajăm pe Shaumbra să facă ceva să mişte energia şi să înceapă afaceri în această muncă în azile de floare, tranziţionare, şi de somnambuli.  Eu întreb pe Shaumbra: când voi plecaţi – ceea ce voi o să faceţi – mai devreme sau mai târziu – nu aţi vrea ca somnambulii umani să vă escorteze... să vă iubească... şi să fie la patul vostru de moarte... şi apoi energetic să meargă cu voi... la, într-un sens, să vă escorteze peste parada mare... cel puţin până la punctul unde îngerii de pe partea noastră pot să vă salute şi să vă însoţească pe restul drumului?  Nu aţi dori un anturaj de fiinţe umane iubitoare să aibă o procesiune cu voi peste Podul de Flori?

 

Noi vă încurajăm Shaumbra.  Noi am mers în detalii mari în sesiunea despre moarte şi de a muri. Noi încurajăm pe toţi Shaumbra, care sunt interesaţi în această arie, să asculte acele CD-uri.  Cauldre îşi arată degetul la noi că promovăm fără ruşine produsele (ceva râsete),  dar, noi am subliniat lucrul complet despre azil şi despre somnambuli şi la urmă despre a muri cu demnitate.  Este timpul pentru aceasta.  Şi, voi o să fiţi uimiţi, Shaumbra, de acele cereri.

 

Noi ştim că unii dintre voi s-au gândit să meargă în această arie şi de a face o afacere din asta.  Dar, voi sunteţi timizi, şi voi vă miraţi dacă puteţi să faceţi acest lucru.  Shaumbra, umanii sunt de acord să plătească pentru acest lucru chiar acum, şi mult mai mulţi în fiecare zi.  Este un serviciu de care este nevoie.  Mulţumesc pentru întrebare.

 

Şi, cu acesta chiar că a fost o zi.  Noi ştim că aveţi multe în mintea voastră,  dar nu prea mult în stomacul vostru (râsete din audienţă).  Noi ştim că inima voastră şi simţul vostru este plin.  Dar, noi ştim că voi de asemeni eliberaţi controlul.  Noi o să-l rugăm pe Cauldre şi pe alţii să fie siguri că începutul mesajului din Întrebări şi Răspunsuri despre control să fie cuprins în Shoud, deci cei care citesc să aibă beneficiul total.

 

Şi, noi dorim să mulţumim la voi toţi care sunt aici azi şi cei care s-au conectat să facă parte din evenimentul chiar istoric al acestei zile.  Deci, unii dintre voi sunt la punctul de contemplare despre orice decizie.  Nu este grabă.  Nu este presiune.  În acelaşi timp noi stăm în spatele vostru şi în jurul vostru în cea mai mare dragoste şi admiraţie.  Voi nu sunteţi niciodată singuri.

 

ŞI AŞA ESTE!

 Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

 

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

 

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.

 

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

 

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

 

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

 

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

 

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

 

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

 

© Copyright 2005 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.