MATERIALELE LUI TOBIAS

SERIA ÎNCORPORĂRII: „SHOUD 10 – PREZENTAT DE TOBIAS”

ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI

Prezentat la Cercul Crimson

7 Mai 2005

 

Şi aşa este, dragi Shaumbra, că noi continuăm în această clasă al Energiei Noi.  Noi continuăm cu eliberarea controalelor.  Noi continuăm  cu energia frumoasă a muzicii, cu schimbarea energiei Vechi din capul vostru – cap care a fost proiectat pentru control şi scopuri – în Energia Nouă a inimii Divine, inima binecuvântată care nu are nevoie de controale.

 

Vedeţi voi, când un actor iese pe scenă pentru a crea rolul lui, el are nevoie să se descrie pe el însuşi.  El trebuie să se creeze pe el însuşi... vedeţi voi.  Deci, el îşi pune anumite limitări sau controale pentru a-l ajuta să descrie partea pe care el o va juca, pentru crearea identităţii lui.  Dar, la un anumit punct controalele şi limitările de fapt lucrează împotriva dorinţei acelei entităţi pentru a continua în creşterea lui însuşi.   Deci, voi trebuie să eliberaţi controlul. Actorul trebuie să elibereze controalele, limitările, toate definiţiile lui însuşi, în aşa fel ca el într-adevăr să evolueze în rolul lui, să evolueze cu adevărat în identitatea lui.

 

Spiritul este tot aşa, vă dă libertate totală să mergeţi afară şi să vă definiţi pe voi înşivă. Acum este timpul să vă daţi aceeaşi libertatea de asemeni.  De aceea noi spunem în această clipă în care ne aflăm – este timpul pentru desăvârşire şi împlinire a ceea ce unii înţeleg greşit de a fi sfârşitul zilelor – este doar o schimbare a zilelor.

 

Dar, în acest timp măreţ de împlinire,  Shaumbra, este timpul să eliberaţi controlul.  Permiteţi identităţii voastre proprii să-şi deschidă aripile pentru a fi liberă pentru a experimenta lucruri ce nu a experimentat până acum.  De aceea noi spunem, „Încetaţi să controlaţi mentalul vostru.  Încetaţi chiar să credeţi că anumite lucruri nu pot fi făcute sau spuse.  Permiteţi la acestea să iasă afară.”  Voi o să fiţi surprinşi de ce o să vină cu adevărat la suprafaţă.  Frica voastră de a fi în totalitate nepotriviţi, în totalitate – cum să spun – mergând pe drumul rău,  o să fie micşorată pentru că voi o să simţiţi şi o să auziţi înţelepciunea şi iubirea ce radiază din fiinţa voastră.

 

Noi vă punem o întrebare pe deasupra temei de casă, tema de casă de a începe să puneţi pe listă toate controalele.  Fiţi foarte conştienţi despre controalele ce aţi pus pe voi înşivă,  controlul corpului, mentalului, şi spiritului.   Să aveţi un caiet la îndemână şi fiţi conştienţi cum controlaţi lucrurile.  Şi, acesta nu este un lucru rău.  Acesta este doar ceva ce a fost făcut.

 

Dar, pe lângă controale, Shaumbra, de asemeni puneţi-vă această întrebare:  De ce sunt aici chiar acum?  Întrebaţi-vă, „De ce sunt aici pe Pământ în această realitate?”  Scrieţi această întrebare şi priviţi cum o să înceapă să vină răspunsurile în căi în care voi nici nu v-aţi gândit vreodată, variaţii de întrebări.  Răspunsuri de diferite dimensiuni sau nivele o să înceapă să vină. Odată ce aţi eliberat controalele, odată ce începeţi să vedeţi cine sunteţi într-adevăr,  voi o să fiţi surprinşi de unele lucruri care vin înapoi la voi – vocea voastră interioară, spiritul vostru interior vă vorbeşte vouă.

 

„De ce sunt aici chiar acum?”  Nu este din cauza unor gânduri de Energie Veche pe care le-aţi avut despre aceasta – că s-a întâmplat doar să fiţi aici... sau că sunteţi aici pentru karma... sau că voi sunteţi aici pentru că aţi luat o întorsătură greşită pe drum (râsete din audienţă)... voi sunteţi aici pentru că v-aţi repartizat pentru ceva părăsire de Dumnezeu în avanpostul din univers (mai multe râsete).  Scrieţi pe hârtie „De ce sunt eu aici?”  Şi, apoi daţi voie ca răspunsurile să vină din înăuntrul vostru.  Şi voi o să auziţi, şi voi o să aveţi sensul, şi voi o să ştiţi anumite lucruri care o să fie foarte interesante.  Noi am dori ca voi să împărtăşiţi câteva din ele la întâlnirea noastră viitoare.  „De ce sunt eu aici chiar acum?” Dar, simţiţi aceasta pentru voi înşivă.

 

Deci, cu aceasta, nouă ni se cere să eliberăm controlul platformei aici şi să continuăm cu întrebările pregătite.

 

LINDA: Tobias, este o bucurie să te avem înapoi aici.  Şi noi îţi suntem recunoscători ţie.  Unde a fost azi amicul nostru Saint Germain?

 

TOBIAS:  El a trebuit să ia o mică vacanţă, un pic de răgaz din cauza tuturor energiilor pe care le-a folosit el să lucreze cu voi toţi în ultimele câteva luni.  Deci, el a trebuit să plece de unul singur pentru puţin timp.

 

Chiar şi pe partea noastră noi găsim că este foarte important să plecăm şi să ne reenergizăm şi să ne reîncărcăm.  Este foarte dificil pentru cei din tărâmul îngeresc să vină aproape de Pământ.  Există o tragere incredibilă.  Există un incredibil – cum spuneţi voi – un sunet de energie sugătoare (râsete din audienţă) când noi trecem hotarele voastre şi venim pe partea voastră.

 

Într-un sens, noi trebuie să înfiinţăm un tip de odgon de salvare mergând înapoi pe partea noastră, pentru că, uneori entitatea poate să cadă şi să meargă înapoi în energia Pământului şi nu o să fie în stare să iasă afară.  Şi, noi trebuie să trimitem o echipă de salvare, şi aceasta o să fie în dezordine.  Şi noi suntem luaţi ca nişte străini mititei.  Şi, avionul cu reacţie ne urmăreşte în toate locurile.  Noi încercăm doar să salvăm pe ai noştri care au căzut în cursă aici (multe râsete).

 

Deci, Adamas a luat o pauză şi fără doar şi poate are nevoie de odihnă.  Şi, el o să se întoarcă. Mulţumesc.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 1 (din Internet citită de Linda): Tobias, eu am fost la cursul Zidul de Foc luna trecută.  Mulţumesc mult pentru crearea acestei oportunităţi de schimbare de viaţă.  Când eu m-am întors în Germania, eu am simţit o Energie Veche grea în mine şi de asemeni câţiva prieteni ai mei.

În această viaţă eu stau împreună cu nişte prieteni minunaţi.  Acum doi ani eu am început un grup Shaumbra cu ei.  Eu am observat o energie foarte veche şi grea în unii dintre noi.  Aceasta pare foarte înţeleaptă şi puternică, dar aceasta încă mai stă şi nu se mişcă.  Aceasta doreşte să devină vie din nou.  Noi suntem în capcană cu această energie şi cerem ajutor.   Poţi să ne dai ceva îndrumări în legătură cu această energie adâncă, grea şi antică, şi să ne ajuţi să începem să o mişcăm ?

 

TOBIAS: Într-adevăr... întotdeauna când treceţi printr-un tip de schimbare de energie pe care aţi făcut-o prin experienţa trecerii prin Zidul de Foc... şi într-adevăr schimbările erau pentru că voi aţi dat permisiunea, şi voi aţi fost cu un grup foarte intens şi puternic de Shaumbra.  Voi mergeţi înapoi într-o ţară care este plină cu istorie şi plină cu experienţe din trecut.  Voi mergeţi înapoi la familie şi prieteni care de asemeni reprezintă multe din atribuţiile Vechi ale voastre înşivă.  Şi, aceasta este foarte grea.

 

Şi, aceasta este probabil provocarea cea mai mare de a fi Shaumbra – voi puteţi avea o cantitate incredibilă de iluminare, dar voi încă mai funcţionaţi în lumea din 3D.  Această energie încă mai este foarte groasă şi foarte grea.   Simplu prin acceptarea acesteia aici şi simplu prin punerea acestei întrebări, ele însele încep să mişte energiile.  Ele însele vă ajută la eliberarea greutăţii a unde vă aflaţi.

 

Dar, aceasta este o întrebare foarte similară cu ultima întrebare despre Adamas.  Când el vine şi pune energia lui foarte aproape de Pământ, acest lucru este obositor pentru el.  Când voi Shaumbra mergeţi înapoi la locuri vechi, acest lucru este la fel de obositor.  Acest lucru este obositor pentru corp şi este obositor şi pentru spirit de asemeni.   Voi aveţi nevoie de tipul vostru propriu – cum să spun – de a merge undeva.  Voi aveţi nevoie de tipul propriu al locului de energii care este sigur şi care nu este deranjat de alţii.

 

Şi, voi aveţi nevoie de tipul vostru propriu de odgon de salvare.  Şi, acel odgon de salvare poate fi, ca cei ca noi, de pe partea noastră, care o să lucreze cu voi oricând. Pentru oricine dintre voi, încercaţi aceasta înainte de a merge la culcare noaptea şi când sunteţi în acea stare relaxată şi confortabilă.  Pur şi simplu chemaţi energiile noastre înăuntru.  Noi o să asamblăm pur şi simplu un odgon de salvare pentru voi, o linie de suport care vă va îmbiba cu energii din partea noastră şi în acelaşi timp cum le întemeiaţi din partea voastră.

 

Energiile din grupul vostru de Shaumbra... ar fi bine pentru voi toţi, în primul rând, respiraţi împreună de multe ori.  Acest lucru este important în mişcarea energiilor.  Şi, este pentru voi poate, ca grup, să plecaţi din densitatea energiilor groase ale oraşului şi conştiinţei de masă.  Plecaţi şi faceţi un loc de retragere unde puteţi sta pentru două sau trei zile.  Noi vă încurajăm foarte mult să faceţi acest lucru.  Şi pentru aceasta, nu trebuie să aveţi un program special.  Nu trebuie să aveţi nici un fel de conducător.  Şi, cu certitudine nu trebuie să fie control.   Voi nu trebuie să faceţi nici o canalizare.  Voi puteţi simplu să mergeţi să fiţi într-o energie sigură şi de reînnoire.  Mulţumim pentru această întrebare.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 2 (o femeie la microfon):  Salut, Tobias.  Există un proprietar de teren în Black Hawk, Colorado ce are un izvor.  Şi, sunt şase izvoare.  Dar, unul dintre izvoare... iese afară din pământ ca o apă distilată triplă.   Şi, instrumentele pot percepe doar patru elemente.  Dar, oamenii au avut experienţe de vindecare miraculoasă prin a bea această apă sau prin a se înmuia în această apă.  Poţi să ne spui care este magia în această apă, sau dacă este vreo magie în această apă?

 

TOBIAS: Într-adevăr... sunt câteva lucruri aici.  Şi, în primul rând noi vă spunem la voi toţi, că magia este în voi.  Aceasta nu este conţinută în apă.  În al doilea rând,  apa este unul dintre elementele care este mai aproape de voi şi este cel mai determinat când voi faceţi vindecarea voastră proprie.  În al treilea rând, mitul este magia.  Mitul este însăşi apa.

 

Deci, există o combinaţie de elemente care lucrează aici că voi aveţi un tip de apă foarte pură despre care vorbiţi de izvor care are o legendă sau o energie asociată cu aceasta care de fapt face mai determinat pentru acei oameni care cer într-adevăr vindecare sau reechilibrare.  Aşa, noi vă cerem să nu super-accentuaţi natura apei pentru că poate fi făcut... astfel de tipuri de vindecare pot fi făcute şi fără astfel de izvor.  Mulţi oameni, au nevoie de o motivare externă sau un tip de influenţă externă.  Aşa, ei o să spună că este apa.  Ei o să spună că este ceva în aer sau ceva în pământ.  Aceste lucruri au o influenţă dar ca Shaumbra, noi ne îndepărtăm de acestea.  Re-echilbrarea, magia, este în momentul în care trăiţi... nimic altceva.  Apa, sigur poate să ajute la facilitarea procesului.

 

Deci, înapoi la întrebare:  aceasta este o apă foarte pură din cauza tipului  geologic care trece ca să ajungă acolo.  Dar, este – cum să spun – suportat de energiile Gaiei şi de – a ceea ce numiţi – devic/devaşi, elementali (spiritele naturii).  Dar, să nu puneţi niciodată importanţă pe aceasta în afara faptului că este o apă pură.   Mulţumesc.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 3 (din Internet citită de Linda) : Hello, Eu sunt un Shaumbra din România, şi aştept să te văd în curând.  Eu cred că eu duc cu mine un blestem de familie.  Acest lucru a fost confirmat de mulţi clarvăzători,  foarte insidios.    Soţia mea uneori simte acest lucru foarte puternic.  Dar, eu sunt mai degrabă opac.  Acest lucru tulbură viaţa noastră de familie,  ceea ce mă blochează în toate ariile în viaţa mea de la cea pământească la cea spirituală.   Ce pot face să pot scăpa de acest lucru?  Eu aş fi recunoscător dacă ai putea citi aceasta la Shoud.

 

TOBIAS: Într-adevăr... fiecare dintre voi care a venit de la o familie are un blestem (râsete din audienţă).  Într-adevăr există acolo un element despre care am vorbit recent şi tu ai acest lucru.  Voi nu aveţi doar karma vieţii voastre trecute – şi karma înseamnă simplu un tip energetic de influenţă sau echilibru  - dar voi fără doar şi poate aveţi un tip karmic strămoşesc.  În cazul tău, în special,

există ceva foarte – ceea ce tu ai numi – foarte dramatic, blestemat, şi energii violente care sunt asociate aici.  Şi, există ceva – ceea ce ai spune – ceva foarte adânc, secrete întunecoase.  Şi, ele te influenţează pentru că ele trec prin ADN.

 

Aşa cum am vorbit la întâlnirea noastră în „mecca” din Midwest, Minneapolis, există anumite atribuţii în special care curg foarte uşor în familie.  Diabetul este unul dintre ele.  Alcoolismul este altul.  Multe atribuţii fizice care sunt transmise prin ADN... unele nu trec uşor faţă de altele.  Dar, când există – ceea ce ai spune – ritualuri negre combinate cu tortură şi combinate cu moarte,  ca în cazul despre care vorbeşti în arborele tău de familie, acesta are o influenţă.  Şi, acesta se transmite.

 

Acum, este... odată ce înţelegi ce influenţă are acesta, tu poţi acum să-l eliberezi,  toate acele energii din trecut.  Şi, aşa cum spunem noi, unele energii care sunt cele mai blestemate şi negre... în cele din urmă ele caută de asemeni eliberare.  Ele o să pretindă.  Ele o să încerce să te sperie.   Ele o să încerce să te influenţeze.  Ele o să încerce să-ţi spună că ele sunt puternice.   Ele o să încerce să-ţi spună că tu eşti posedat... toate aceste lucruri.  Dar, în cele din urmă ele caută eliberare de asemeni.  Ele sunt obosite de rolul pe care-l joacă.  De aceea ele vin la suprafaţă chiar acum.

 

Ele văd un Mişcător de Energie şi un facilitator în tine.  Ele văd abilitatea ta – sau abilitatea oricărui Shaumbra – de a elibera acea energie.  Ele văd faptul că tu poţi să le binecuvântezi şi să le eliberezi din iadul în care ele există.  Dar, ele te vor provoca pentru că ele vor să ştie cât de ferm şi stabil şi iubitor eşti în energia ta.  Ele o să încerce  tăria ta de caracter să vadă dacă tu într-adevăr crezi aceasta sau te gândeşti doar la ele.    Ele o să te testeze să vadă unde este nivelul tău – cum să spun – unde este echilibrul tău.  Sau, oare tu spui doar cuvintele, doar vorbeşti despre vindecare, dar tu nu trăieşti în acea energie echilibrată?

 

Deci, acele energii o să vină la suprafaţă.  Tu ai să le simţi.  Tu poţi să le simţi în viaţa ta. Ele, într-un sens, sunt ca nişte şoferi răi de taxi, te iau în toate locurile unde nu ai vrut să mergi.  Este timpul acum să alungi toate acestea din nou. Tu le alungi cu iubirea ta, şi ele să ştie că pot fi eliberate.   Înmânează-le hârtia de plecare, pur şi simplu dacă tu vrei să creezi acel tip de scenariu. Înmânează hârtia de plecare.   Tu nu mai eşti legat de karma familiei tale niciodată.

 

Când Saint Germain spune cuvintele, „Eu sunt; da, eu sunt”, aceasta înseamnă că eu sunt liber de toate acele lucruri.  „Eu sunt identitatea mea sacră şi suverană. Eu sunt; da, eu sunt”.  Deci, mulţumesc pentru această întrebare încântătoare.  Şi, a fost o oportunitate bună – cum să spun – să pun pe piaţă CD-ul nostru despre karma strămoşească (râsete din audienţă).

 

LINDA:  Neobrăzat!

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 4 (o femeie la microfon):  Mulţumesc, Tobias.  Întrebarea mea... bine, eu sunt puţin „scuturată” de unele lucruri pe care le-ai spus tu azi.

 

TOBIAS:  Într-adevăr! Noi am făcut munca noastră; acum noi putem pleca acasă.

 

SHAUMBRA 4:   OK... în special despre comentariile tale despre a gândi lucruri rele despre bani şi lume şi viaţă.  Eu am petrecut ceea ce se pare decenii lucrând de a gândi pozitiv şi pozitiv...

 

TOBIAS:  Priveşte unde te-a dus aceasta acum?

 

SHAUMBRA 4: Eu am ajuns aici...

 

TOBIAS:  ...într-un loc minunat unde tu eşti pregătită să înveţi că tu nu poţi să controlezi mintea.  Mintea ta nu vrea ca tu să o controlezi niciodată.  Şi, ca tu să înţelegi ce este a elibera controlul este că tu trebuie pur şi simplu să te forţezi pe tine însăţi să ai ceva gânduri rele.  Tu foloseşti o fracţiune din energia ta, inteligenţa ta, şi aproape deloc energia divinităţii tale.  Dar, continuă cu întrebarea ta (mai multe râsete).

 

SHAUMBRA 4: Deci, eu ghicesc că am fost sub influenţa hipnozei, gândind că ceea ce gândeşti tu creezi, şi unde merge mintea ta, energia urmează aceasta.  Şi, dacă eu eliberez să plece acele gânduri, ies afară, şi gândesc acele gânduri rele,  unde se află linia creaţiei conştiente în viaţa ta?

 

TOBIAS: Într-adevăr... nu există linie.  Tu o să găseşti că atunci când eliberezi controalele – controlul despre care ai spus că nu poţi să gândeşti ceva rău – când tu cu adevărat încerci să gândeşti un gând rău, acesta nu o să iasă ca rău.  Acesta va ieşi ca energie, ca potenţial.  Acesta va ieşi ca Energie Nouă care caută exprimare.

 

Dar,  vezi tu, dacă încă mai trăieşti în energia veche a lumii dualiste,  tu o să ai impresia că sunt fie gânduri bune fie gânduri rele.  Ce vei realiza este că nu există nimic altceva, doar fiinţe divine.  Tu nu trebuie să te îngrijorezi despre aceasta niciodată.

 

Dar, pentru faptul să faci acea curgere să lucreze, pentru ca să poţi activa valva din nou, de aceea noi îţi sugerăm să încerci un gând rău.  Tu ai foarte multe lucruri blocate acolo,  potenţiale multe pentru tine.  Unele vise pe care le-ai avut  - şi noi am vorbit despre aceasta nu de mult – nu s-au manifestat pentru că tu ai limitat drumul pentru ca acea energie să vină în realitatea ta.  Tu ai închis toate drumurile, căile, pentru că tu ai spus, „ Acesta nu poate să vină în felul acela.  Acesta ar fi fost rău.  Eu nu pot gândi lucruri rele.” Chiar şi când tu încerci să realizezi acele vise despre care am vorbit, tu spui, „Eu pot visa doar despre vise strălucitoare şi pufoase şi doi pantofi buni.”

 

Şi, acum îţi cerem să eliberezi toate acele judecăţi şi gândeşte un gând rău.  Simte ce se întâmplă când faci acest lucru.  Simte cum deschide uşa care a fost închisă.  Aceasta este foarte important.  Şi, noi înţelegem instruirea ta, dedicaţia ta la instruirea ta.  Dar, tu ne-ai spus acum că tu eşti pregătită să te muţi la nivelul următor.

 

Noi facem un salt înalt aici.  Acesta poate înfricoşează pe unii pentru că ei au jurat că nu o să gândească niciodată rău, sau să facă rău, sau oricare din acestea.  Aşa, ei au un tip de energie blocată.  Noi nu vă încurajăm pe voi să mergeţi afară şi să fiţi ucigaşi cu toporul (ceva râsete).  Dar, noi vă spunem să încetaţi să gândiţi în căi limitate vechi.  Şi, calea limitată a spus că eu pot avea doar un gând bun.

 

De fiecare dată când gândeşti că poţi avea doar un gând bun, ce crezi că se întâmplă la potenţialul pe partea cealaltă, , opusul, oglinda acelui gând?  Acesta cauzează o energie neechilibrată, sufocantă.  Acesta face parte din tine de asemeni şi doreşte iubirea ta.   Poţi să-ţi imaginezi să iubeşti doar un copil şi pe celălalt nu? Poţi să-ţi imaginezi că tu poţi iubi doar pe cei de o rasă anumită, sau un anumit gen?

 

Tu închizi potenţialele.  Şi, tu faci aceasta în înăuntrul tău.  De aceea noi spunem, „Joacă împrejur.  Fii un actor pe scenă.  Să ai ceva gânduri rele.  Spune câteva cuvinte rele.  Spune tare, „căcat”  (râsete din audienţă).

 

SHAUMBRA 4: Căcat, căcat.

 

TOBIAS: Noi nu te-am auzit (mai multe râsete).

 

SHAUMBRA 4: Căcat, căcat, căcat.

 

TOBIAS: Este despre a elibera afară acea energie înăbuşită.  Nu este că tu trebuie să spui, „căcat” pentru a fi spiritual.  Dar, este despre a elibera afară acea energie înăbuşită.

 

Şi, mulţi dintre voi aveţi controale şi limitări de asemeni atunci când vine vorba despre sexualitate,   mult prea mult pentru a avea o discuţie aici.  Voi aveţi controale infinite.  Multe au fost plasate acolo, Shaumbra, controalele sexuale pe care le aveţi, pentru că voi v-aţi protejat pe voi înşivă.  Deci, voi v-aţi închis.  Acum, este timpul să vă deschideţi.  Încercaţi să faceţi lucruri în căi diferite.   Şi, noi nu-ţi spunem numai ţie.  Noi vorbim la toţi Shaumbra (mai multe râsete).

 

SHAUMBRA 4: Mulţumesc.

 

TOBIAS: Mulţumesc.

 

LINDA:  Apropo, luna viitoare eu am să ofer clase pentru cei care sunt înţepeniţi în remedierea vorbirii – urâte (mai multe râsete).

 

TOBIAS:  Noi nu vedem că acesta îţi este unul dintre blocajele tale energetice (mult mai multe râsete).

 

LINDA:  De aceea am oferit să predau aceasta.

 

LINDA: (se referă la întrebarea următoare).  Aceasta a fost direcţionată lui Saint Germain, dar eu pun rămăşag că şi tu poţi ajuta.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 5: (din Internet citită de Linda):   Eu apreciez că bisericile pe Pământ deţin o mare cantitate de energii perverse.  Dar, presupun că noi nu ar trebui să avem agendă, ci să eliberăm şi să acceptăm totul?   De ce trebuie să dai şuturi în fundurile religioase (ceva râsete) când noi trebuie să acceptăm şi să permitem?  Cum pot primi o bucată din acea acţiune fără să rup inima mamei mele vitrege?

 

TOBIAS: Într-adevăr, tu ai să ajungi la punctul unde tu într-adevăr poţi să fii un observator fără să intri în toată drama.  Cu alte cuvinte, tu poţi să vezi lucrurile, pentru ce sunt ele.  Şi, Adamas devine chiar – cum să spun – empatic despre biserici.  Dar, el vede ca o cuvertură uriaşă,  o stare uriaşă de hipnoză care serveşte pe cei care intră prin uşa acesteia.

 

Dar, pentru mulţi alţi oameni, ca Shaumbra, este acum – cum să spun – o barieră. Aceasta este o greutate grea.  Aceasta pur şi simplu vă ţine înapoi.  Pentru cei care încă mai merg la biserică, este o onoare totală.  Dar, pentru tine care ne-ai cerut să venim aici şi să te ajutăm să înţelegi ce se petrece – de ce te simţi înţepenit, de ce eşti supărat, de ce te simţi gol – noi trebuie să fim foarte direct.

 

Şi, noi nu spunem că este bine sau rău.  Noi doar spunem că bisericile – care simplu sunt o conştiinţă a umanităţii – energia bisericii ţine pe mulţi înapoi.  Du-te înapoi şi priveşte la controalele pe care le ai, în special prin părintele de sine, bazat pe învăţăturile de la începutul bisericilor.  Apoi, du-te înapoi şi priveşte controalele, seriile masive de controale, pe care le ai din vieţile trecute când ai fost în biserici.  Tu ai jurat. Tu ai fost în genunchi pentru ore şi ore de proceduri de tip disciplinar sau ceremonii.  Şi, aceasta cară o cuvertură uriaşă.

 

Noi nu spunem – cum să spun – că bisericile sunt rele.  Noi nu spunem că sunt bune. Acestea simplu au o cuvertură sau o hipnoză.  Dar, îţi mulţumim pentru frumoasa întrebare.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 6 (o femeie la microfon): Salut, Tobias, eu te-am ascultat destul de mult, astfel că eu pot face orice vreau eu.  Şi, în aceasta stă dilema.  Eu am o relaţie de iubire/ură cu serviciul meu pe care îl voi părăsi în curând.   Şi, eu nu ştiu dacă să stau pentru că iubesc serviciul meu sau să plec pentru că-l urăsc.  Şi, eu am dorit să locuiesc în Colorado pentru opt ani dar, în loc de aceasta eu m-am mutat la Tulsa.   Şi, acum eu mă simt înţepenită acolo.   Poţi să-mi spui de ce sunt eu atât de înţepenită, nemulţumită şi goală?

 

TOBIAS: Într-adevăr... aceasta face parte într-adevăr din procesul întreg de trezire prin care treci şi tu eşti printre primii.   Aceasta – cum să spun – sfâşie sistemele de credinţe vechi, gândurile vechi despre tine însăţi.  Este un lucru foarte dificil de a trece prin aceasta.  Şi, noi niciodată, nu vrem – cum să spun – să diminuăm aceasta.  Voi umanii care faceţi aceasta prima dată sunteţi fiinţe incredibile, nu numai că faceţi pentru prima dată, dar că faceţi într-o singură viaţă.  Aceasta nu a fost niciodată măsurat pe partea noastră a voalului.

 

Voi pur şi simplu sunteţi între două lumi chiar acum.  Voi sunteţi între Energia Veche.  Voi sunteţi între o identitate veche de a voastră, şi identitatea nouă care iese şi spune, „Eu pot face orice.”  Dar, vedeţi voi sunt multe lucruri în jurul vostru în viaţa voastră care vor încerca să vă spune altfel, încearcă să vă spună că voi sunteţi mai prejos de Dumnezeu de asemeni,  voi sunteţi mai puţin capabili să părăsiţi serviciul vostru şi să aveţi o viaţă abundentă.

 

Deci, da, voi într-adevăr sunteţi înţepeniţi.  Şi, voi vă simţiţi înţepeniţi.  Voi puteţi simţi cât de aproape sunteţi de această libertate.  Dar, voi încă mai simţiţi că toate uşile sunt închise.  Voi încă mai simţiţi că nu este chiar acolo... deci un timp foarte nemulţumit.   Şi, este mai uşor să lucraţi prin acesta decât ceea ce aţi construit în mintea voastră şi sistemele voastre de credinţă.  Acesta este atât de uşor ca şi eliberarea controlului, de a le da drumul.

 

Ele nu prea vor să mai fie acolo niciodată.  Ele nu au fost puse acolo pentru nici un scop negativ.  Ele nu au fost puse acolo de fiinţe străine,  sau ele de fapt chiar nici nu au fost puse acolo de părinţii biologici adevăraţi.  Erau o serie de manevre energetice care trebuiau făcute de voi şi de umanitate pentru a crea această experienţă frumoasă.

 

Deci, acum voi, Dumnezeu, puteţi începe să eliberaţi controalele.  Voi nu trebuie să ştiţi ce este fiecare control.  Dar, noi spunem să scrieţi pe o bucată de hârtie ca să puteţi începe să înţelegeţi, ca să puteţi vedea într-adevăr în realitatea voastră, lucrurile pe care le controlaţi.  Permiteţi-le să plece.  Simplu spuneţi,

sau scrieţi, că voi sunteţi pregătiţi să eliberaţi orice control ce aţi avut despre serviciul vostru, de fapt orice serviciu pe care voi... sau controale pe care le aveţi despre serviciul vostru spiritual.

 

Şi, acesta este probabil cel mai mare lucru în viaţa voastră chiar acum.  Voi aveţi o convingere ce stă foarte adânc şi o credinţă ce spune că voi sunteţi aici să serviţi.  Voi sunteţi aici să serviţi Spiritul.  Voi trebuie să fiţi puşi în situaţii care au nevoie de energiile voastre.  Şi, acesta este un control. Acesta este un control minunat.  Este unul pentru care voi sunteţi atât de onoraţi. Dar, acum este timpul să daţi drumul la acesta.

 

O parte din conflict este că tu te simţi egoistă.  Tu simţi că nu faci munca la care tu eşti atât de bună.  Dar, pentru a face un nou nivel de muncă -  ajută pe alţi oameni să înţeleagă cum să mişte energiile – este timpul să eliberezi acele controale.  În special, eliberează controlul ce spune, „Eu voi fi aici în serviciu strict spiritual.  Eu voi fi aici în situaţiile cele mai dificile.  Eu îmi dau permisiunea să fiu repartizată la cele mai grele energii.”

 

Permite la acestea să plece.  Acordă-ţi libertatea de a fi învăţător al Energiei Noi într-un fel nou.  Şi, tu ai să vezi că viaţa ta se va schimba.  Şi, atunci tu va trebui să vorbeşti despre aceasta din nou – toate schimbările care se petrec.  Dar, tu ai să vezi ceva schimbări frumoase în viaţa ta proprie.

 

SHAUMBRA 6: Mulţumesc.

 

TOBIAS:  Mulţumesc.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 7 (din Internet citită de Linda): Dragă Tobias,  eu nu sunt sigur dacă sunt un copil Indigo, dar dacă sunt, eu nu contribui cu succes la lume.  Eu văd oameni în jurul meu care au pierdut abilitatea de a vedea frumuseţe în lucruri care ar fi fost frumoase şi în loc de asta, văd urâţenie.  Eu mă torturez peste faptul de a şti că ei poate nu sunt capabili să se recupereze.   Eu am încercat să mă pun în poziţia lor şi să devin necăjit şi încă nu s-au recuperat cu toate că ei încearcă mult.  Şi, întrebarea mea este – de ce?  De ce se întâmplă aceasta la oameni?

 

TOBIAS: Într-adevăr... pentru că ei pot (ceva râsete)... pentru că ei aleg aceasta... pentru că ei sunt în iluzia în care ei vor să fie.  Şi, când ei îşi ridică mâna, sau ei întreabă, şi spun, „Dragă Spirit, eu sunt pregătit să merg afară; dragă Spirit, eu sunt pregătit pentru trezire; Eu sunt pregătit să descopăr Fructul Trandafirului”,  apoi noi venim înţesat înăuntru.  Noi venim inundaţi în realitatea voastră să începem să lucrăm cu voi, să începem tot procesul de trezire.

 

Dar, în acelaşi timp încercaţi să onoraţi umanii care sunt în situaţiile în care sunt.  Oh, ei plâng uneori.  Ei plâng şi spun, „Dragă Dumnezeule, dă-mi mai mulţi bani, ca să-mi fac viaţa mea mai mizerabilă.  Dragă Dumnezeule, fă-mă puţin mai sănătos, în aşa fel ca să fiu puţin mai nefericit pentru alţi câţiva ani în viaţa mea.”  Noi nu răspundem la acele chemări.

 

Noi răspundem la adevăratele chemări ale inimii, chemarea ce spune, „Dragă Dumnezeule, eu sunt pregătit să-mi aduc aminte.  Dragă dumnezeule, eu sunt pregătit pentru ca divinitatea mea să vină în realitatea mea.”  Acelea sunt chemările la care noi răspundem, rugăciunile la care noi răspundem.

 

Deci, vă rugăm să nu aveţi nici o judecată despre alţi oameni.  Vă rugăm să nu vă permiteţi să fiţi traşi în drama lor.  Vă rugăm să eliberaţi controalele pe care le aveţi despre cum credeţi că trebuie să fiţi ca să ajutaţi pe alţii,  o problemă mare pentru mulţi Shaumbra.  Voi aveţi anumite definiţii a cum gândiţi că este munca spirituală.  Voi o să învăţaţi că aceasta este chiar diferită faţă de ceea ce aţi gândit că a fost.

 

LINDA:  Ultima întrebare dacă alegi aceasta.

 

TOBIAS:  Noi o să mai luăm câteva.

 

LINDA:  OK.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 8 ( o femeie la microfon):  hello, Tobias.  Pentru câţiva ani eu am făcut portrete de suflete.

 

TOBIAS:  Da.

 

SHAUMBRA 8: Şi, eu am avut o mare plăcere să fac aceasta, cu excepţia ultimilor câţiva ani când de fiecare dată când pictez, fie că am o congestie cerebrală, am un accident, devin bolnav după aceea, incluzând ultima pictură pe care am făcut-o acum o lună eu imediat m-am îmbolnăvit de gripă pentru o lună.  Şi, eu am realizat... ok, aceasta se întâmplă cu picturile mele, şi eu nu înţeleg ce este acest proces, cu excepţia faptului că eu simt că eu pictez ceea ce tu numeşti „energie înţepenită”.

 

TOBIAS:  Într-adevăr.

 

SHAUMBRA 8: Şi, eu doresc să ştiu, tu ştii, dacă... eu doar să renunţ de a picta complet pentru un timp de, sau există vreo cale de a lucra să mişc energia în munca mea.

 

TOBIAS: Interesant... tu deja ai răspuns la întrebarea ta.  Dar, să clarificăm aceasta pentru tine.  Pictura ta deschide căi interdimensionale.  Şi, de aceea ai abilitatea de a picta picturi de suflete pentru că tu tragi de la toate aspectele, nu numai de la fiinţe fizice care sunt aici.  Tu tragi înăuntru de la toate diferitele – cum să spun – personalităţile multi-dimensionale.

 

Dar, tu de asemeni ai o incredibilă energie de empatie unde tu simţi totul la un nivel foarte adânc. Şi, acum tu pur şi simplu iei înăuntru ca şi a ta. Tu nu numai că procesezi acestea şi dai voie să se mişte prin tine într-un fel creativ.  Tu simţi că tu trebuie să trăieşti acestea pentru a le picta.  Bine, tu poţi să ocoleşti aceasta.  Tu nu trebuie să aduci aceasta înăuntru în sistemul tău.  Din nou, este de a fi un observator al energiilor care inundă înăuntru.

 

Dar, noi te vom provoca şi îţi cerem să faci ceva. Aşa cum pictezi acum... tu ai gândit despre o pictură că ar fi un tip de instantaneu de moment, o energie dată.  Dar, noi o să te rugăm acum să pictezi ca şi cum pictura întotdeauna o să se mişte, transformând, şi schimbând.  Pentru ochiul uman liber poate că va arăta ca şi cum culorile şi media pe bordul tău sunt mereu aceleaşi.  Dar, tu vei şti – şi mulţi alţii o să ştie, că totul întotdeauna se schimbă şi se modifică.

 

Cineva poate o să vadă pictura ta odată, şi apoi vede încă odată mai târziu.  Şi, o să spună, „Dar acea pictură s-a schimbat total.  Ce este diferit despre aceasta?”   Este pentru că ţie ţi se cere acum;  tu eşti – cum să spun – tu ai asistenţă de pe partea noastră pentru a picta o pictură mişcătoare, pictura dinamică, pictura Energiei Noi care nu este statică dar se schimbă şi se transformă constant.   Şi, este timpul pentru aceasta acum.  Şi, tu simţi mult, senzorial.   Permite să curgă aceasta în totalitate la canavas. Încetează să reţii aceasta în înăuntrul tău.

 

Un alt lucru bun pentru alţi Shaumbra să ştie – de multe ori voi pur şi simplu adaptaţi lucruri de la alţi oameni.  Noi am spus mai demult – doar o porţie mică a lucrurilor pe care le simţiţi şi experimentaţi sunt despre voi.  Şi, unii s-au plâns şi au spus, „ Dar, Tobias, ce... tu înţelegi că această gripă cu adevărat nu îmi aparţine, această gripă pe care o experimentez?  Eu sunt atât de bolnav.  Este clar că îmi aparţine.  „Dar, noi spunem, De unde aţi luat gripa?”  Voi aţi luat-o de la altcineva.   Voi nu aţi creat-o.  A fost o pasăre în Hong Kong (râsete din audienţă). Voi simplu aţi luat aceasta şi aţi luat-o ca fiind a voastră proprie.  Aşa, noi te încurajăm să înaintezi acum cu pictatul, şi tu nu o să mai simţi toate aceste efecte fizice care vin.

 

SHAUMBRA 8: Mulţumesc.

 

TOBIAS:  Într-adevăr.

 

LINDA: Ultima întrebare.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 9 ( o femeie la microfon): Hello, Tobias.

 

TOBIAS: Hello.

 

SHAUMBRA 9: Întrebarea este în numele a mai multor Shaumbra.  Aceasta este despre a fi părinte în Energia Nouă.

 

TOBIAS:  Într-adevăr.

 

SHAUMBRA 9: Noi învăţăm să ne iubim pe noi înşine şi să avem grijă de noi înşine.  Când sunt nevoi şi agendele celor mici, nevoile tale proprii trebuie să plece pe arzătorul din spate foarte des.  Noi învăţăm să urmăm pasiunea noastră şi să permitem abundenţa să vină la noi.   Însă aceasta este mult mai greu... se pare că este mai greu cu copiii.  Mulţi dintre noi nici nu prea vedem pe copiii noştri din cauza schimbărilor care au fost în viaţa noastră.  Limitările de a fi părinte creează, în special pentru mame,  par foarte reale şi nu este uşor de alungat.  Acestea sunt simplu poveşti sau hipnoză sau iluzii.  Aşa că, vrei să vorbeşti te rog despre acest lucru?  Mulţumesc.

 

TOBIAS: Într-adevăr... noi o să facem aceasta foarte simplu.  În înăuntrul acelor copii, acea minge de energie pe care o aveţi – şi mulţi Shaumbra au acum – aceasta nu este o limitare sau o restricţie.  Acesta este un dar uriaş al abundenţei şi sănătate şi viaţă şi Energie Nouă.  Şi, acesta este chiar acolo în acel pachet micuţ care într-o zi vă va supăra şi în alte zile vă va distra, în alte zile poate vă va face să simţiţi că aveţi mai puţin de împărtăşit.

 

Dar, pur şi simplu voi aveţi mai mult de împărtăşit.  Voi aţi primit un pachet complet frumos de Energie Nouă care va lua ceva îngrijire, care va lua ceva iubire.  Dar, acesta se deschide.  Darurile pe care ei le aduc înăuntru ei le aduc de asemeni şi pentru voi.  Deci, voi nu primiţi nicicum mai puţin.  Noi vă cerem să aduceţi concentrarea voastră pe aceasta.

 

Noi o să vă cerem să priviţi la multe – cum spuneţi voi – familii care nu sunt în Energia Nouă care au copii şi unde amândoi părinţii trebuie să lucreze ziua şi noaptea.  Ei nu îşi văd copiii niciodată... unde nu este o adevărată... cum să spun – conecţie de familie... nu există prietenie în familie... unde nevoile adevărate ale sufletelor celor micuţi sunt ignorate în favoarea nevoilor sociale... cum să privească bine şi să apare bine şi să meargă la o şcoala bună.

 

Ceea ce faci tu este sacru.  Şi, tot ce ai nevoie este deja conţinut în acest lucru.  Aşa, da, acesta este provocator.  Într-adevăr, în unele zile va fi mai uşor să... cum să spun – de a fi complet liber de acele responsabilităţi.  Dar, după un timp scurt departe de aceşti micuţi dragi, voi o să realizaţi ce mult înseamnă ei pentru voi şi ce vă aduc ei vouă şi la lume în acest timp.  Aşa, fii mulţumită pentru ce ai creat aici.

 

SHAUMBRA 9: Mulţumesc.

 

TOBIAS:  Mulţumesc. Şi, nu există limitări în abundenţa ta.  Noi vrem ca tu să eliberezi acest lucru.

 

Într-adevăr... şi cu aceasta, noi aducem energia la un sfârşit al acestui Shoud, energia pe care voi aţi plasat-o aici pentru toţi care o să vă urmeze, cei care poate o să citească acest material,  poate derivatele acestuia pe care voi ajutaţi să le creaţi. Dar, voi aţi plantat energia azi aici.  Voi aţi plantat pasul următor, cărămida următoare pe drum.  Voi aţi plantat-o unde nu au existat alte drumuri înainte. Voi aţi ajutat să creaţi drumul în Energia Nouă.

 

Voi nu sunteţi singuri în aceasta.  Noi suntem aici cu voi pentru întregul proces.

 

ŞI AŞA ESTE!

 Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

 

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

 

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.

 

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

 

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

 

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

 

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

 

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

 

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

 

© Copyright 2005 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.