MATERIALELE LUI TOBIAS

SERIA ÎNCORPORĂRII: „SHOUD 11”

ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI

Prezentat de Cercul Crimson

4 Iunie 2005 

 

Eu sunt... şi aşa este (ceva râsete) că noi continuăm adunarea noastră... este timpul pentru întrebări şi răspunsuri... timp într-adevăr pentru a absorbi energia din Shoud-ul vostru... timp pentru a sta în acest moment de Acum şi pentru a absorbi tot ceea ce aţi furnizat vouă înşivă.  Voi aţi furnizat această energie  acum câteva nopţi.   Şi, voi creaţi un mediu în această realitate pe care voi o  numiţi condiţie umană.  Şi, voi aduceţi această energie  înăuntru.

 

Acum, permiteţi ca aceasta să pătrundă adânc în sistemul vostru.  Nu trebuie  făcut nimic mental, nu forţă, simplu absorbire, simplu eliberare pentru ca aceasta să meargă să lucreze pentru voi.  Acest lucru este atât de simplu.  Dacă este ceva ce noi putem arăta Shaumbra,  este cât de simplu este totul.

 

Noi vă vorbim despre un pic de enigmă, un pic de înţelegere aici despre cine sunteţi voi, cine este Spiritul.   Vedeţi voi... Spiritul era... şi acum este... şi este... iubire... şi extindere... îi place să găsească bucurie în creaţie.  Dar, în creaţie Spiritul ştie că totul este, şi totdeauna era.  Acesta vă dă ceva pe care-l puteţi reflecta pentru o perioadă de timp (ceva râsete). Aceasta este înţelegerea de bază al Spiritului şi al creaţiei.

 

Vedeţi voi... Spiritul este energie dinamică, energie care întotdeauna era. Acesta s-a schimbat în „este” când vrea să afle mai mult despre el însuşi şi pentru a se exprima însuşi prin creaţie.  Dar, a aflat că creaţia, simplu, este.  Totul este acolo, şi întotdeauna era acolo... vedeţi voi.  Şi, aici este unde vă aflaţi voi chiar acum, Shaumbra.  Viaţa sincronistică:  aceasta deja există... şi întotdeauna a existat.  Aceasta vă permite vouă înşivă de a fi Creatori radianţi... întotdeauna este... şi întotdeauna era... vedeţi voi.

 

Voi simplu sunteţi ca o lumânare, o flacără.  Dar, flacăra a avut un recipient metalic,  un capac pus peste ea. Recipientul metalic sau capacul pus peste flamă reprezintă sistemele voastre de credinţă.  Acesta reprezintă controalele voastre şi limitările voastre.

 

Ce se întâmplă când voi puneţi un recipient metalic peste flamă?  Flama încă mai este acolo, dar voi nu o mai puteţi vedea sau să o simţiţi.  Aceasta este ascunsă.   Aceasta este ascunsă.   Dar aceasta încă se mai află acolo.  Dar, strălucirea, abilitatea de a radia nu mai este acolo.  Unii dintre voi aţi trăit astfel, dar în loc să aveţi un recipient metalic pus deasupra lumânării,  voi aţi avut o sticlă îngheţată pusă peste capac, foarte îngheţată, şi aşa au putut ieşi doar câteva străluciri.  Sticla aceea îngheţată ce aţi pus-o peste flama voastră sunt sistemele voastre de credinţă, limitările voastre, şi controalele voastre.

 

Permiteţi să dăm toate acestea jos.  Noi nu vrem să punem nimic altceva peste flamă.  Voi nu trebuie să puneţi.  Voi puneţi lucruri peste flama voastră, este divinitatea voastră, să vă protejeze.   Voi puneţi peste flamă, în aşa fel ca voi să vă puteţi juca de-a v-aţi-ascunselea.  Voi aţi pus peste flamă ca să puteţi vedea cum era când nu aţi cunoscut flama voastră, şi să nu vedeţi şi să nu simţiţi.

 

Dar, voi aţi ajuns până la acest punct.  Voi aţi câştigat multă înţelegere.  Voi spuneţi, „Ce trebuie să fac în continuare?  Cum pot fi un integrat, divin uman? Cum pot fi un Creator adevărat pe Pământ?”   Eliberaţi controalele, credinţele şi limitările.  Din nou, daţi voie ca sufletul vostru să aibă libertatea lui, să aibă expresia lui.

 

Informaţia surprinzătoare în toate este chiar simplă.  Este că în creaţie voi nu aveţi nevoie să creaţi.  Cu alte cuvinte, nu există acest lucru creaţie, nu chiar în termenii voştri.   În termenii voştri a existat întotdeauna o forţă pro-activă de dinafară ce a luat loc, ceea ce ar cauza creaţia, că ar face ca lucrurile să se întâmple, că lucrurile se vor manifesta în viaţa voastră.  Dar, până la urmă nu există creaţie pentru că aceasta întotdeauna există, şi întotdeauna a existat.

 

Acum, când voi jucaţi jocul „Eu mă voi strădui cu aceasta”, aceasta vă va răspunde.  Şi, energiile care vin înapoi o să fie exact energiile de străduire.  Când voi spuneţi,  „Eu voi învăţa cum este să împing creaţia”, aceasta o să se prezinte în viaţa voastră.  Dar, voi nu aveţi nevoie de aceasta niciodată... dacă voi alegeţi aceasta.

 

Creaţia nu este creaţie.  Aceasta întotdeauna este, şi întotdeauna a fost.  Aceasta este spiralul Spiritului... Spirit a fost... Spirit este... Spiritului îi place să creeze... ceea ce întotdeauna este... şi întotdeauna era... aceasta este o spirală.  Aceasta sunteţi voi.  Permiteţi-vă să străluciţi începând din acest moment.

 

Permiteţi să începem cu întrebările şi să vedem dacă îl veţi avea pe Tobias sau Saint Germain (râsete din audienţă).  Ce este în spatele uşii #3, poate...? (mai multe râsete).

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 1: ( din Internet, citită de Linda).  Dragă Contesă, eu sunt un PhD student în biologie,  şi eu fac cercetarea pe o plantă ce ajută la vindecarea celulelor canceroase.  Universitatea mea vrea să trimită planta pe care eu lucrez pentru a experimenta pe animale.   Şi, din această cauză eu sunt foarte trist.   Eu nu pot înţelege cum găsirea unei vindecări are un preţ de abuz pe animalele inocente.   Eu aş vrea să aud opinia ta despre acest lucru de a folosi animale în scopuri ştiinţifice.  Există alte alternative?  Şi, ce mă poate învaţă această problemă?

 

TOBIAS/ADAMUS:  Noi o să luăm o sugestie de la prima Naţiune, Americanii Nativi,  Indienii,  şi mulţi alţi nativi,  oamenii Primei Naţiuni pe acest Pământ în acest timp.   Ei au mâncat căprioare.  Şi, acolo nu a fost implicată cruzime pentru că ei au onorat căprioara, sau bizonul, sau orice animal ce zbura sau mergea în tabăra lor... vedeţi voi.  Acolo a fost onoare.  Acolo nu a fost implicată nici o  cruzime. Chiar şi la abatoare există onoare.  Şi, în special când mâncarea s-a dus în gura umanului, acolo există onoare.  Aceasta schimbă toată energia.

 

Voi nu trebuie să fiţi cruzi cu aceste animale.  Animalele de fapt vor intra în laboratoarele voastre, ele se dedică vouă.  Noi am spus mai demult – energia vine înapoi să vă servească.  Şi, aceasta vine dacă o onoraţi şi o iubiţi.

Animalele se oferă pe ele însele în onoare pentru a face parte din descoperirea aceasta măreaţă şi înţelegere nouă.  Onoraţi iubirea şi mulţumiţi-le lor că fac parte din această experienţă.

 

Noi trebuie să spunem că tipul de durere ce simte un uman nu este acelaşi cu tipul de durere ce simte un animal.  Conştiinţa nu este acolo.  Poate, corpul fizic al animalului răspunde, dar nu este conştiinţă ca să răspundă.  Deci noi nu credem că acest tip de muncă este păcătos şi crud sau abuziv atâta timp cât este onorat.

 

Aceasta ar merge în acest timp pe Pământ până ce, societatea umană care mănâncă carne şi mănâncă animale, dacă cei care lucrează la abatoare sau în locuri unde animalele sunt omorâte, să le onoreze înainte ca ele să fie omorâte pentru carnea lor.  Lor le-ar plăcea acest lucru.  Aceasta ar face ca carnea să fie mult mai energetică, şi aceasta ar putea schimba întreaga construcţie energetică a energiei pe Pământ chiar acum.  Dar, simplu onoraţi animalele cu care lucraţi. Iubiţi-le,  spuneţi numele lor, şi apoi omorâţi-le (ceva râsete)... în onoare. De aceea sunt ele acolo.

 

Dar noi o să facem încă un pas înainte.  Este multă muncă în această arie a cercetării cancerului.  Aceasta ajută societatea ca întreg înţelegând cu adevărat despre ce este energia şi energia dezechilibrată – cauza pentru care cercetarea se extinde atât de mult, dacă vă gândiţi cât timp şi câţi bani s-au vărsat în aceasta ar fi trebuit ca aceasta să fie rezolvată până acum.  Dar, aceasta pur şi simplu ajută pe cercetători cum lucrează energia dezechilibrată, cum răspunde aceasta.  Ei învaţă mai mult despre alte lucruri care au mai multă valoare decât cancerul ca atare.

 

Până la urmă, prin efortul de Shaumbra, prin cercetătorii Shaumbra şi facilitatori şi vindecători, ei o să înveţe cum poate fi adusă energia înapoi în echilibru foarte repede fără să fie nevoie de toate aceste dificultăţi şi tratamente încordate.   Ei o să înveţe că cancerul simplu este un tip de  - cum să spun – o energie dezechilibrată care de fapt este foarte susceptibilă sau dornică de a merge înapoi în echilibru, foarte repede.  Vindecarea spaţiului sigur despre care am vorbit este ideală pentru acest tip de lucru cu cancerul. Noi îţi mulţumim pentru această întrebare încântătoare.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 2 (o femeie la microfon):  Dragă Tobias şi Adamus, vă mulţumesc pentru frumoasa... ceea ce s-a petrecut azi.  Acesta într-adevăr a fost ceva bun.  Eu sper că această întrebare... şi de asemeni am vrut să vă întreb despre Podul de Flori, dar cred că voi păstra aceasta pentru o altă zi.  Eu sper că aceasta nu este o întrebare neserioasă, dar eu vreau să ştiu ce s-a întâmplat Miercuri seara în casa mea.

 

TOBIAS: Noi îţi cerem să spui puţin mai mult despre asta ca alţii să înţeleagă.  Şi, aceasta este neserioasă numai dacă tu consideri că este aşa.

 

SHAUMBRA 2: Mulţumesc, ar fi trebuit să ştiu asta.  Bine, eu am stat în faţa computerului meu şi am jucat un joc.  Şi, câinele meu micuţ dintr-o dată, face... grrrr (imită cum face câinele).

 

TOBIAS:  Cum a făcut? (râsete din audienţă).

 

SHAUMBRA 2: Grrr (din nou imită cum face câinele)... grrr (mai multe râsete)... nu chiar aşa de tare.  Dar, oricum, acesta m-a speriat, şi eu simţit furnicături, furnicături prin tot corpul.  Şi acesta nu prea m-a speriat dar nici nu

m-a făcut să fiu confortabilă.  Şi, eu am privit în josul holului.  A fost ca o umbră uriaşă, o energie uriaşă, a fost acolo.  Ce a fost aceasta... cine a fost acolo... ce a fost aceasta?  Eu simt că ar fi trebuit să ştiu ce a fost, dar eu cred că am căzut la acest examen (mai multe râsete).

 

TOBIAS:  Noi te rugăm să împărtăşeşti ce ai gândit că a fost acela.

 

SHAUMBRA 2:  Păi bine, după noaptea trecută când eu am citit comunicarea  din Decembrie despre acele energii sau spirite care vin înăuntru, oricine ar fi ei, energii care vin înăuntru şi ei au nevoie să treacă prin noi ca să poată să aterizeze aici. Dacă noi nu permitem acestora să vină prin noi, ei trebuie să plece pentru o veşnicie şi veşnicie.

 

TOBIAS:  Şi în special cine crezi că a fost?

 

SHAUMBRA 2: Eu nu ştiu.  De aceea te întreb pe tine cine a fost (mai multe râsete).

 

TOBIAS: Dar, tu simţi...

 

SHAUMBRA 2: Nu aţi fost voi băieţi, acest lucru ştiu pentru că cunosc puţin energia voastră.

 

TOBIAS: Dar, tu simţi că ai căzut la acest examen.  Ce... ce energie ai simţit că a fost?

 

SHAUMBRA 2: Păi bine, eu nu simt, dacă le dau voie să treacă prin mine şi să aterizeze, să intre (mai multe râsete).

 

TOBIAS:  Noi te rugăm să ghiceşti ce fel de energii erau.

 

SHAUMBRA 2:  Eu nu prea ştiu... sincer.  De aceea eu...

 

TOBIAS: Într-adevăr... şi noi ştim că tu ştii (mai multe râsete).  Dar, acesta a fost ceea ce ai numi un fragment a sinei tale proprii.  Acesta nu are un nume sau o identitate.  Dar, aceasta este o parte din tine a sinei tale proprii care a fost neasociată, pentru o perioadă de timp, ai putea spune că a fost una din creaţiile tale.  Acesta a fost un aspect de la care ai fost deconectată pentru mult timp.  Acesta a fost ceea ce tu ai perceput ca umbra ta de sine,  sau un aspect al tău de care nu prea ţi-a plăcut.  Şi, acesta a venit înapoi acum.  Tu ai creat un spaţiu sigur.  Tu ai creat o energie frumoasă, iubitoare.  Şi, acesta a venit înapoi să se reunească cu tine.

 

Voi toţi aţi cerut să aduceţi înapoi bucăţile fragmentate.  Şi, ele vin înăuntru.  Animalele sunt foarte sensibile la acest tip de energie.  Deci, câinele tău când... ce zgomot a făcut? (mai multe râsete).

 

SHAUMBRA 2:  Tobias, eu te iubesc mult, dar ce este destul este destul (mai multe râsete).

 

TOBIAS:  Ele sunt foarte sensibile, dar pentru că animalele de casă sunt un fel de prelungire a sinelui propriu – ele sunt umbre mititele de sine, într-un fel – acesta percepe cealaltă umbră şi nu vrea ca aceasta să vină înapoi.  Umbra de sine pe care tu o numeşti câinele vrea să aibă o relaţie de la unul la unul cu tine şi vrea să ţină celălalt aspect afară care încearcă să vină înăuntru. Aşa, de asemeni este important pentru tine – pentru voi toţi – să împărtăşiţi cu animalele voastre de casă că poate o să vină nişte vizitatori din când în când (mai multe râsete).

 

SHAUMBRA 2:  El ştie... el ştie.

 

TOBIAS:   Dar, a fost o reintegrare a energiei ce a venit înapoi.  Aceasta a fost tu.  Aceasta a fost a ta proprie.  Şi, într-adevăr, tu ai dreptate; nu am fost noi.  Noi nu venim niciodată când vă jucaţi la computer (mai multe râsete).

 

SHAUMBRA 2: Într-adevăr... într-adevăr... bine... bine... ok.  A fost cel Unguresc/Românesc sau din oricare viaţă?

 

TOBIAS:    Acesta nu a fost dintr-o viaţă.  Acesta nu a fost atât de definit.  A fost mai mult o porţie din tine însăţi, un ciobul de-al tău care a atârnat pentru multe vieţi.   Acesta te-a urmat prin multe vieţi.  Dar, tu nu poţi să spui că are un nume sau tipul propriu al esenţei unice.  Acesta a fost doar o piesă neasociată, nu un fragment total,  dar cumva atârna, şi te urmărea din spate. Şi, acesta a apărut în alte timpuri în viaţa ta, în special când ai fost o copilă.   Aceasta este doar o parte care trebuie să se reintegreze.  Şi, tu ai făcut acest lucru acum.

 

SHAUMBRA 2:  Bine, acum genunchii mei o să se vindece.  Mulţumesc. 

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 3:  (din Internet citită de Linda):   Eu m-am conectat cu o femeie care se ocupă cu telepatie, şi ea spune că primeşte descărcări de la nişte vase stelare.  Poţi tu să elaborezi te rog ce înseamnă aceasta?  Dacă ai ceva perspicacitate despre acest lucru ar fi mult apreciată.  Şi, poate tu ai putea să faci o sesiune cu „Întreabă pe Tobias” despre lucruri străine, eh?

 

TOBIAS: Într-adevăr... energiile a ceea e ai putea numi vase stelare sau fiinţe străine absolut se află acolo afară.  Dar, noi îţi cerem să înţelegi de ce sunt acestea.  Ele sunt, din nou, aspecte ale voastre din trecut, proiectând într-un potenţial viitor al lor – nu ale voastre – dar viitor potenţial, sondând şi analizând să vadă dacă răspunsurile sunt găsite, să vadă dacă rezoluţiile au venit la acest lucru numit „impas”.

 

Acele aspecte, care sunt părţi din voi, ele există într-un alt timp, într-un alt spaţiu.  Ele există într-un tip energetic de „impas” ceea ce înseamnă că energiile nu se pot extinde.  Acestea doar circulă în înăuntrul lor însăşi, nu poate să se extindă.  În creaţia adevărată energia întotdeauna se extinde.

 

Deci, acea parte a ta şi al altora este înţepenită.  Aceasta sondează.  Aceasta este ce tu şi acea cu telepatia – este ce mulţi Shaumbra şi mulţi din „vârsta nouă” – percep uneori când voi credeţi că primiţi descărcări de la străini. Acestea sunt cu adevărat voi. 

 

Şi, noi vă cerem din nou şi din nou , şi noi o să fim foarte empatici, şi spunem, „Vă rog să înţelegeţi că toate acestea sunteţi voi”.  Străinii, multe din experienţe – ca şi acea femeie dragă care a fost acolo sus – sunteţi voi. Întotdeauna preselectat de voi.  Sunteţi voi care sunteţi în vise.  Preselectat de voi pentru că este despre încercarea de a înţelege şi procesa.

 

Fiinţele străine sunt din trecut.  Ele nu sunt în Acumu-ul vostru.  Ele sunt din trecut.  Ele nu sunt mai deştepte sau mai înţelepte sau mai avansate tehnologic.  Ele sunt mult mai puţin avansate spiritual.  Şi, să nu credeţi niciodată altfel, în special când ele spun că au venit să vă salveze.  Aceasta este o minciună... ”străinii”, aşa cum am spus mai de mult... aceasta este o minciună.  Există o informaţie uriaşă ce este conţinută în aceasta.  Voi puteţi să atingeţi aceasta,  dar realizaţi că aceasta a luat loc de un timp foarte lung, într-un loc foarte, foarte departe (râsete din audienţă aşa cum Tobias repetă introducerea de la filmul serial Războiul Stelelor).

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 4:  (un bărbat la microfon): de multe ori eu întâlnesc oameni cu care sunt prieten şi care sunt curioşi despre ce fac.  Şi, sunt sigur că acest lucru este adevărat pentru mulţi dintre noi.  Şi, tu ştii, eu mă întreb dacă ai ceva sugestii într-un fel gingaş de a împărtăşi ce înseamnă această transformare pentru oamenii care nu au explorat înainte conştienţi sau nu au o bază ca să primească la un nivel anume care ar servi pe ei şi de asemeni să comunice, tu ştii, ce încerc să spun.

 

TOBIAS: Într-adevăr... întrebare excelentă.  Şi, mai întâi este să vorbeşti din inimă, nu mental, aşa cum ştii.  De asemeni este de a înţelege că ei sunt acolo pentru un scop, şi vă întreabă pe voi pentru o scop.  Ei vin şi bat la uşa voastră în căi diferite şi maniere diferite.  Dar, ei sondează şi întreabă pentru un scop.  Ei întreabă pentru că ei au o dorinţă interioară de asemeni.

 

Marea majoritatea a oamenilor de pe Pământ chiar acum cred în îngeri, cred în Spirit. Ei cred într-un tip de continuare a esenţei sufletului,  un tip de viaţă de apoi.  Aşa, voi toţi sunteţi într-o majoritate.

 

Uneori voi simţiţi că trebuie să vă ascundeţi.  Uneori vă simţiţi ruşinaţi,  sau stânjeniţi, sau limba voastră parcă este legată când încercaţi să explicaţi ceea ce faceţi, tipul de muncă.  Voi sunteţi pionieri spirituali... şi fiţi mândri de acest lucru!   Voi sunteţi psihologi spirituali... şi fiţi mândri de acest lucru!  Voi sunteţi cercetători spirituali unde este mult de învăţat şi de cunoscut.  Şi, voi sunteţi învăţătorii spirituali.

 

Când voi menţineţi aceasta concis, şi voi menţineţi în cuvintele voastre – nu în cuvintele lui Tobias, sau Adamus, dar în cuvintele voastre – o să se întâmple o

conexiune instantă de la inimă la inimă.  Atunci, ei o să înceapă să pună întrebări.  Atunci o să fie oportunitatea perfectă de a continua să explicaţi ceea ce faceţi, să continuaţi să explicaţi că voi sunteţi Dumnezeu şi ei sunt Dumnezeu de asemeni.  Ei sunt curioşi să afle acest lucru,  şi ei sunt flămânzi pentru acest lucru.  De aceea este că noi continuăm să spunem la Shaumbra, „Voi sunteţi învăţătorii”.

 

Deci, să răspund la întrebarea ta: este de a asculta la energia a cum întreabă ei.   Şi, aceasta nu încearcă să ascundă ceva,  sau să fie defensiv, sau credeţi că ei gândesc că voi sunteţi ciudaţi pentru că până la urmă ei nu sunt ciudaţi.  Ei vor să ştie răspunsul la întrebările lor.  Ei vor ghidare şi asistenţă în călătoria lor spirituală.  Ei vor ceea ce voi aveţi de învăţat pe ei.  Aşa, fiţi mândri pentru acest lucru.

 

Şi, zilele au trecut când vrăjitorii au fost arşi pe rug.  Zilele au trecut când voi o să fiţi loviţi cu pietre pentru că sunteţi diferiţi, pentru că aveţi conştiinţă extinsă.  Lumea doreşte să aibă ceea ce voi aveţi de oferit.  Deci, eu îţi mulţumesc pentru această întrebare excelentă.

 

LINDA:  Ai urmărit mişcarea fundamentalistă în această ţară?

 

TOBIAS: Într-adevăr... mişcarea fundamentalistă cea care ia loc în toată lumea este pur şi simplu un răspuns la schimbarea energiei.  Când o energie încearcă să se mute şi să se schimbe,  cealaltă energie o să aibă un efect revers, şi o să încerce să întemeieze şi să stabilizeze şi să prevină schimbarea.  Aceasta o să încerce să menţină identitatea.  Aceasta este calea naturală a modului cum lucrează energia dualităţii.

 

Noi ne mutăm dincolo de aceasta, chiar unde nu trebuie să lucreze ca o forţă opusă.  Voi vă mutaţi într-o zonă nouă unde există expansiunea energiei contra energiei vibraţionale sau energia dualităţii.  Chiar şi pe cei pe care îi numeşti fundamentalişti sau extremişti ei caută.  Ei caută într-un fel extrem sau într-un fel foarte fundamental.  Dar, ei de asemeni pun întrebări.

 

Este interesant de notat pentru cea mai mare parte că ei intră în acele mişcări fundamentaliste sau extreme, şi ei o să iasă de asemeni din acestea.  Acest lucru nu este pentru o viaţă.  Aceasta nu satisface foamea sau tristeţea sufletului.  Deci, în timp ce ei poate - cum să spun  - sunt foarte pasionaţi pentru o perioadă de timp despre ceea ce fac, până la urmă ei o să meargă înapoi la căutarea adevărată.

 

Până la urmă, ei o să vină la cei liniştiţi, la adevăraţii pionieri ai Noii Energii să spună, „Ce se întâmplă în viaţa ta? Spune-mi ce faci chiar acum”.  Ei o să întrebe gingaş, „Ce ai făcut până acum?” Voi nu trebuie – cum să spun – să îi evanghelizaţi sau să îi convertiţi.  Nu este nimic de convertit pe ei la altceva.  Simplu împărtăşiţi cu ei din inima voastră ce faceţi: integrarea umanului şi Spiritului... ce lucru minunat.  Mulţumesc.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 4: (o femeie la microfon)  Bună, Tobias, acum trei luni mama mea a trecut dincolo de voal.  Şi, ea a trăit în afara statului.  Şi, aproape cu o săptămâna înainte de la moartea ei, eu am mers cu ea să vizităm acesta.  Şi, corpul ei a fost paralizat.  Ea nu a putut să vorbească.  Ea nu a putut să se mişte.  Ea a avut demenţă acută şi Parkinson.  Şi, eu am făcut o ceremonie cu mersul in vis cu ea.  Şi, eu am făcut intuitiv.  Eu într-adevăr nu am ştiut ce... eu nu am planificat înainte în timp.  Dar... şi după aceea eu am ascultat CD-ul, a fost un lucru minunat.  Şi, eu simt că ea a ştiut într-adevăr ce am făcut noi, a înţeles, cu toate că nu a putut să vorbească cu mine.  Aşa, întrebarea mea este: cum a ajutat acest lucru la tranziţia ei?  Şi, cum este ea acum?  Şi, dacă vine înapoi în curând?

 

TOBIAS: Într-adevăr... a veni înapoi nu a fost încă stabilit.  Uneori este o perioadă de timp înainte ca fiinţa sau sufletul să decidă dacă să vină înapoi.  Şi, uneori sunt alte dinamici care implică familia, ceilalţi membri ai familiei sau când ei trec peste acele influenţe.  Dar, acest lucru nu a fost decis încă.

 

Într-adevăr, ce ai făcut tu a fost intuitiv, mersul în vis.  Şi, a făcut călătoria pentru ea mult mai prietenoasă şi caldă, mai puţin singuratică şi fricoasă.

 

Există nişte zone prin care trece fiinţa pe drumul de la dimensiunea Pământului în ceea ce voi aţi numi dimensiune îngerească.  Este foarte uşor pentru o fiinţă să se piardă sau să fie confuză pe drum.  În unele situaţii grele de tranziţie – dar mama ta nu este implicată în aceasta, dar noi folosim ca un exemplu general – uneori când spiritul, energia mai întâi pleacă din corpul fizic şi începe călătoria de trecere,  există fiinţe ne-fizice care sunt foarte apropiate în jurul lor şi uneori încearcă să joace un truc/joc cu ei sau încearcă să-l sperie pe sufletul proaspăt eliberat.

 

Şi, ei o să – cum să spun – este ca şi cum ai avea un şofer de taxi rău în New York (ceva râsete). Şi, ei o să dea o călătorie de iad până ce acel suflet decide să iasă afară din acea maşină şi să ia un taxi mai bun.  Deci, uneori este foarte confuz pentru suflet care doar a plecat din planul Pământesc.  Ei nu sunt siguri unde să meargă.

 

Noi – cum să spun – noi putem să venim atât de aproape pentru că – noi încercăm să explicăm acest lucru – noi nu putem fi imediat acolo pentru umanul care trece dincolo pentru că ei nu o să ne accepte prima oară când ei trec dincolo.  Ei au nevoie de conştiinţa unui uman într-un tip de expansiune, de a fi într-o stare modificată care să-i ajute să facă prima jumătate din călătorie dincolo de Podul de Flori.  De acolo noi putem să salutăm acea persoană şi să o luăm cu noi pe restul drumului.

 

Deci, munca ta a fost foarte intuitivă, şi asta a fost din cauza relaţiei tale cu mama ta, foarte iubitoare.  Şi, aceasta a făcut tranziţia ei foarte uşoară.  Ea nu a fost tulburată de-a lungul drumului.  Ea nu a mers pe nici o cale întunecoasă.

 

Acele fiinţe care iau acele rute şi merg pe nişte străzi astrale rele... eventual ele sunt găsite şi aduse înapoi. Dar, este o experienţă înfricoşătoare în unele dintre acele nivele dimensionale.  Ceea ce aţi putea socoti a patra, sau a cincia dimensiune, au tendinţa de a avea nişte energii foarte depresante şi nevoitoare.

 

Dar, există şi nişte energii minunate de împotrivire acolo. Acestea sunt fiinţele dez-încarnate care nu vor să vină complet pe partea noastră şi au învăţat să existe în acele tărâmuri.  Aceaste este o subcultură în însăşi înăuntrul. Ei nu vor să plece înapoi în forme fizice.  Ei nu vor să vină complet pe partea noastră.  Şi, ei o să recurgă la tot feluri de trucuri să încerce să ia energie de la cel care doar a plecat dincolo de voal.

 

Cauza pentru şcoala de mergători –de- vise este pentru a ajuta pe cei care învaţă cum să facă acest mers- de –vise ca să nu fie prinşi şi să nu fie păcăliţi de alte tărâmuri... cum să meargă prin unele obstacole potenţiale şi provocări... cum să ţină energia de suflet a persoanei care doar a murit la un nivel foarte calm şi echilibrat... şi cum să spună câteva glume pe drum... şi cum să se distreze pe drum.  Şi, de asemeni, o altă cauză de ce facem noi aceste instruiri, este pentru că există o dorinţă copleşitoare pentru unii mergători de vise antice... odată ce au ajuns la Podul de Flori este că ei o să treacă cu cel care doar a murit.  Şi, noi avem doi în mâna noastră în loc de unul (ceva râsete).  Deci, o parte din instrucţiunile acestea este, cum să meargă înapoi la tărâmul uman.  Mulţumesc pentru întrebarea ta.

 

SHAUMBRA 4: Mulţumesc.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 5: (din Internet citită de Linda):  Poţi tu să-mi dai ceva perspicacitate referitor la sănătatea mea?  Este o tuse pe care o am pentru mulţi ani.  Eu sunt îngrijorat că se petrece altceva.  Problema este că acest lucru mă reţine de la exprimarea pasiunii mele, care este de a cânta.  Eu simt că aceasta este gata pentru a fi eliberată.  Mulţumesc pentru tot ce îmi spui.

 

TOBIAS: Într-adevăr... sunt două energii aici.  Tusa este o eliberare.  Este de a elibera, dar este o tuse foarte firavă pe care o practici.  Tusa de asemeni este – cum să spun – încearcă să elibereze frica pe care o ai de la a cânta,  de la adevărata creare a acestui lucru minunat.  Tu reţii aceasta. Aceasta afectează aria gâtului.  Şi firava, micuţa tuse pe care o ai nu se eliberează cu adevărat.  Deci, ai ceva tuse puternice (ceva râsete), şi respiră adânc, şi începe să cânţi.  Mulţumesc.

 

SHAUMBRA 5: Mulţumesc.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 6: (o femeie la microfon):  Bună, fiecare, şi eu am creat o salvare de animale pe un teren foarte mare.  Şi, pe partea cealaltă a drumului au stropit în aer nişte chimicale.  Deci, cum să desfac această creaţie? Sau...?

 

TOBIAS: Într-adevăr... sunt lucruri pe care tu le poţi face – cum să spun – poţi să te lupţi cu aceasta la Consiliu.   Şi, o să fie mulţi care o să vină să te sprijine dacă iei această iniţiativă.  Şi, tu poţi – prin sistemul complex legal interesant al vostru – tu poţi să încetineşti aceasta pentru o perioadă de timp.

 

Dar, o altă cale de a face aceasta este de a crea un spaţiu absolut sigur pe terenul de salvare a animalelor tale.   Lucrează cu animalele care sunt acolo, şi poţi să aduci un grup de umani pentru a crea un spaţiu absolut sigur unde chiar energiile în aceste chimicale,  aceste chimicale aeropurtate, sunt transmutate şi aduse într-o  energie sigură, pură şi curată. Aceasta poate să fie făcută, Shaumbra. Într-adevăr se poate face.  Acesta este un tip de alchimie, un proces de transformare ce poate lua loc.  Voi puteţi face amândouă lucruri.  Tu poţi să te lupţi cu Consiliul, şi poţi să menţii locul tău sigur.

 

Pentru a crea locul energiei sigure este similar cu ceea ce am făcut noi azi.  Voi sunteţi flama. Voi radiaţi această energie pură.  Şi, acea energie pură de la flamă, focul de la flamă şi strălucirea, este alchimia.  Aceasta va produce transmutarea în felul în care aceasta nu afectează  pe tine sau pe alţii, animalele de casă, pe care tu le îngrijeşti, sau alţi umani le îngrijesc.

 

Tu o să fi surprinsă aşa cum înveţi să instalezi spaţiul tău sigur.  Şi, spaţiul sigur nu este o barieră: Nu este o barieră.  Nu sunt bariere, nu sunt ziduri.  Acesta este un spaţiu sigur.  Aşa cum faceţi aceasta, priveşte cum strălucirea ta va crea alte schimbări cu aceasta oare cumva ne-binevenit sau ne-dorite de vecini.  Priveşte ce se întâmplă.  Şi, raportează înapoi la Shaumbra cum lucrează creaţia ta.

 

SHAUMBRA 6: Mulţumesc.

 

TOBIAS:  Mulţumesc.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 7:  (din Internet citită de Linda)   Tobias – sau oricine face onoarea nouă azi – în ce căi practice sunt aici pe Pământ fiinţe fără-suflet diferiţi faţă de cei cu suflet?  Simt ei sau percep ei în acelaşi fel ca şi fiinţele cu suflet?  Sunt ei conştienţi de diferite feluri de stări? Cum poţi să ştii dacă tu sau altcineva sunt fiinţe cu suflet sau fără suflet? Înainte ca ei să moară şi descoperi ce... poate ei nu au lăsat nici un os în urma lor?   Aşa cum ai explicat în Rana lui Isis, sufletele nu pot să se împreuneze permanent, sau să se despartă.  Şi apoi fiecare dintre noi este de fapt un grup de energii sau entităţi, desigur trebuie să fie fiinţe neînsufleţite?

 

TOBIAS: Într-adevăr... fiinţele neînsufleţite sunt creaţiile voastre la care s-a dat energia de viaţă şi esenţial libertate, dar uneori cu agende mari plasate în jurul lor.  Fiinţele neînsufleţite nu sunt în general conştiente că ele sunt neînsufleţite.  De fapt, ei o să se lupte toată ziua să spună că ei sunt fiinţe cu suflet.

 

Din nou, să mergem înapoi la exemplul tău:  dacă ai creat o statuie mică din argilă... şi tu ai suflat energia ta în aceasta... şi tu o aduci la viaţă... aceasta este creaţia ta.  Tu i-ai dat libertate.  Dar, aceasta nu are suflet.  Aceasta nu poate niciodată să reproducă ceea ce tu ai făcut.  Aceasta nu poate niciodată să creeze o altă fiinţă.  Aceasta poate să trăiască în ea însăşi cu ea însăşi, dar nu poate să re-creeze... vedeţi voi.  Voi sunteţi Creatori.  Ceea ce creaţi nu are acelaşi privilegiu sau dreptul ce Spiritul v-a dat vouă.

 

Deşi, acea bucată, acea statuie pe care ai creat-o, în care ai răsuflat viaţă, o să insiste că este o fiinţă cu suflet.  Aceasta va insista că este o identitate unică... vedeţi voi.  Aceasta nu va înţelege ce este cu adevărat.  Dar, până la urmă este doar un aspect al vostru.  Aceasta chiar o să te ameninţe dacă o provoci. Aceasta chiar o să încerce să te ucidă să ia energia ta şi să arate că este reală. Deci, există aici ceva dinamici foarte interesante.

 

Unele fiinţe neînsufleţite despre care am vorbit în istorie includ pe Abraham Lincoln care a fost o fiinţă fără suflet de la ultima – cum să spun – locuitorii Atlantei care au ştiut că au dorit să creeze un nou Atlanta la un timp.

Dar, acolo a fost o divizie, şi ei ar fi avut nevoie de o fiinţă fără suflet, o reprezentanţă a conştiinţei lor să aducă înapoi toate rănile şi toate diviziunile vechi.  Şi, acesta a fost rolul pe care l-a jucat  Abraham Lincoln, de a aduce înapoi diviziunile vechi şi rupturile vechi care au apărut în Atlanta.

 

Adolf Hitler, aşa cum am spus noi,  nu este o fiinţă cu suflet.  El nu există în tărâmurile noastre. Voi nu-l puteţi găsi aici niciodată. El este o fiinţă fără suflet, creaţia lui Hipuru sau conştiinţa Evreiască.  Şi, el a fost creat prin conştiinţa Evreiască pentru a ajuta să ducă la îndeplinirea unui tip de karmă foarte rapid, o karma relatată de asemeni de Atlanta.

 

Deci, fiinţele fără suflet, ele nu ştiu că nu au suflet. Fiinţele fără suflet au tendinţa, aşa cum alţii au observat, au o privire puţin vacantă/goală în ochii lor. Şi, ele au tendinţa să nu treacă prin oscilaţii emoţionale ca şi cum ar fi la fiinţele cu suflet. Ele au tendinţa să fie cumva imune la dureri fizice de asemeni, nu în totalitate, dar puţin mai mult pentru că ele nu au conştiinţa interioară adevărată ca şi cum au fiinţele cu suflet.

 

Există fiinţe fără suflet care sunt create de un grup de conştiinţă.  Şi, sunt ceva fiinţe fără suflet care sunt create de la conştiinţa individuală.  Nu există – cum să spun – anumite tipuri de tattoo (ceva râsete) sau semne de naştere, sau anumite obiecte identificabile.  Şi, câteva fiinţe fără suflet nu lasă în urma lor oase sau orice corp.  Unele dintre ele lasă; acestea depind de circumstanţe, şi depind cum a fost co-creat corpul fizic.  Nu merită să intrăm în detalii ca acestea aici.

 

Dar, ca orice, voi puteţi vedea uneori ceea ce ar părea a fi o privire cumva sticloasă în ochii lor.  O fiinţă cu suflet are viaţă în ochii ei.  Ochii unei fiinţe fără suflet apar ca şi ochii unei persoane care este pe cale de a traversa dincolo de voal în curând... vedeţi voi.  Energia pleacă, şi ochii lor devin un pic sticloşi, şi forţa de viaţă pleacă afară, chiar înainte ca umanul să moară, chiar înainte de a

deschide-închide ghilimelele „accident”.   Dacă observaţi ochii cuiva ca lustru – viaţa în ochi – se schimbă, aceasta înseamnă că ei sunt pe cale să plece, chiar înainte să fie timpul să plece.  Mulţumesc.

 

LINDA:  Încă două întrebări?  Noi depăşim timpul acordat.

 

TOBIAS:  Într-adevăr.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 8 (o femeie la microfon):  Mai de mult tatăl meu a trecut dincolo de voal.  Şi, eu vreau să aflu dacă el vine înapoi.  Şi, scopul pentru care întreb este pentru că în trei luni o să fie doi noi născuţi în familia noastră.  O să fie el unul dintre noii născuţi?

 

TOBIAS:  Noi afirmăm că... da.  Nouă de obicei nu ne place să intrăm în astfel de teme, dar ni s-a dat permisiunea să afirmăm că el o să fie al doilea.

 

SHAUMBRA 8: Al doilea... oh!  Mulţumesc.

 

TOBIAS:  Dar, nu trebuie să împărtăşeşti imediat.  Aşteaptă până ce... dă voie la noua identitate sau poveste să se dezvolte însăşi la început fără povară.  Uneori povara poate să fie foarte mult.

 

SHAUMBRA 8: Mulţumesc.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 9: (o femeie la microfon) :  Întrebarea mea este foarte simplă. Eu am avut un meditator spiritual care m-a adus până la acest punct, pentru care sunt recunoscătoare.  A fost, din cauza unei drame în familie, a fost o separare. Şi, deci la acest punct cu această fiinţă evoluată eu nu vreau să pun control pe acesta despre care noi am vorbit în ultimele luni.  Este timpul ca noi să ne despărţim?  Sau, există o vindecare?

 

TOBIAS: Într-adevăr... aceasta este din nou acea sincronicitate, circumstanţe care uneori sunt greu de înţeles la nivel uman, dar înţelege din punctul general. O să fie bine dar este timpul să mergi de una singură pe drumul tău.  Acest lucru este important în creşterea ta proprie.  Oricare învăţător, cu oricine ai o relaţie mai devreme sau mai târziu cu onoare şi iubire eliberează, dă drumul.  Şi, tu eşti liberă să te înalţi de una singură acum.  O să fie mult mai bine pentru tine.

 

SHAUMBRA 9: Mulţumesc.

 

TOBIAS: Într-adevăr.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 10: (o femeie la microfon): Eu simt că este timpul pentru mine să părăsesc serviciul meu. Şi, mie chiar îmi place această idee că de orice am nevoie va veni la mine.  Dar, mie cu adevărat mi-e frică.  Eu sunt învăţător şi vindecător.  Dar, eu nu am un salariu bun şi nu este destul să mă susţină.  Şi, eu mă întreb dacă într-adevăr este timpul ca eu să părăsesc serviciul, sau eu doar mă conving pe mine însămi că este timpul să părăsesc serviciul.

 

TOBIAS: Într-adevăr... din nou, ca Creator, Creator dinamic,  tu poţi să părăseşti când doreşti tu.  Simplu nu te lăsa îngrădită de tine însăţi de sistemele de credinţe sau cuverturi, cuvertura că tu nu o să ai banii, că nu o să fie acolo pentru tine.   Dacă într-adevăr eliberezi acel serviciu din inima ta, şi pui la o parte problema banilor şi abundenţei... eliberează... atât de pur şi atât de încrezător... permite să plece.  Tu de fapt nu trebuie să pleci de la serviciul tău.  Acesta te va părăsi pe tine şi o să fie altceva acolo care te face să te întrebi oare de ce nu ai plecat mai demult.

 

Deci, energetic eliberează serviciul.  Binecuvântează-l.  Mulţumeşte că te-a servit. Mulţumeşte-i că a fost acolo în viaţa ta.  Permite-i să plece. Eliberează-l. Acum, acest lucru nu înseamnă că trebuie să părăseşti sau să-ţi dai demisia. Tu demisionezi în inima ta.  Dă drumul.  Şi, apoi observă cum toate energiile se schimbă pentru că tu ai eliberat fără frică.   Tu nu te îngrijorezi pentru bani pentru că încă mai intră bani.  Dar, tu ai eliberat serviciul.  Acum, acaesta înfiinţează toate dinamicile pentru ca lucruri noi să intre, oportunităţi noi,  şi lucruri noi pe care nici nu le poţi imagina azi.  Aceasta este calea minunată a vieţii sincronistice.

 

SHAUMBRA 10: Mulţumesc.

 

TOBIAS:  Mulţumesc.

 

LINDA:  Încă două mici?

 

TOBIAS: Într-adevăr.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 11: (un bărbat la microfon):  Ce a fost ceea ce grupul de cinci din care fac parte s-a deschis în Aprilie?   Şi, ce a fost la ce noi am fost martori ce s-a mişcat pe cer?

 

TOBIAS: Într-adevăr... sunt multe... cum să spun... nouă nu ne place să folosim termenul „portal” şi nici „vortex”.  Dar, sunt multe căi de energii care se deschid chiar acum.  Acestea sunt de un tip, într-un sens, grile sau matrice ce se conectează de Pământ, la Pământul Nou, ce conectează Pământul aşa cum ştii la Ordinul de Arc şi până la urmă „la câmp”, sursa tuturor energiilor potenţiale.  Aşa cum conştiinţa umanităţii se schimbă, aceste căi noi se deschid foarte repede.

 

Şi, la acest lucru eşti martor, la una dintre aceste deschideri.  Prin ochii umanilor voi o să vedeţi acestea în variante şi căi diferite.  Unii o să vadă ca explozie de lumină.  Unii o să vadă ca o mişcare largă întunecoasă pe cer.  Dar, ce este, aceasta este o deschidere ce se întâmplă.   Este Noua Energie ce se revarsă în Pământ ca un potenţial.

 

Dar, noi vrem să spunem ceva aici.  Umanii nu au nevoie să meargă afară şi să deschidă vortexuri şi portale.  De fapt, voi simplu interveniţi cu un proces natural.   Şi, apoi noi trebuie să trimitem îngeri să cureţe dezordinea (ceva râsete).  Acest lucru ar fi arogant ca şi cum este Saint Germain să credeţi că trebuie să mergeţi şi să deschideţi un portal (mai multe râsete), că voi trebuie să fiţi acolo fizic şi să scandaţi şi să bateţi tobele pentru a le deschide pe acestea.   Acestea se vor deschide ca răspuns la conştiinţa umanităţii.

 

Acum, voi puteţi merge acolo.  Uneori voi o să fiţi atraşi acolo,  ca şi cum portalul Energiei Noi vă invită să fiţi acolo pentru naşterea lui.  Mergeţi acolo şi sărbătoriţi naşterea.  Nu mergeţi acolo să vă străduiţi.  Noi trebuie să râdem pe partea noastră.  Noi uneori avem nişte chicotiri bune cu voi umanii.  Voi mergeţi acolo cu atâta iubire şi determinare.  Dar, voi mergeţi acolo şi vă străduiţi să deschideţi portalul ca şi cum acesta ar avea nevoie de energie străduitoare. Şi, noi râdem şi râdem şi râdem.  Noi după aceea venim şi curăţăm dezordinea voastră şi să deschidem adevăratul portal (mai multe râsete).

 

Mergeţi şi sărbătoriţi Energia Nouă ce vine pe Pământ.  Mergeţi şi sărbătoriţi unele puncte de conexiune, acele puncte de separare ce au loc.  Şi, aveţi o mare sărbătoare acolo.  Şi, apoi observaţi din nou ce se întâmplă pe cer.  Observaţi energiile cum se mişcă diferit.

 

O să fie două feluri de explozii de energii.  O să fie ce voi numiţi strălucire, un fel de energie mişcătoare.  Şi, o să fie energii foarte închise, întunecoase.  Energia închisă, întunecoasă apropo, nu sunt energii negative, ce vin pe Pământ sau care vă înconjoară.  Uneori există o aparenţă a unei găuri sau un vid pe cer care chiar apare că se mişcă din când în când pentru că pur şi simplu uneori în aceste transmutaţii de energii se pare că toată lumina este îndepărtată, dar simplu este un timp de schimbare.  Într-un sens, este ca şi nor mort, nu mort pentru umani, dar mort la calea Energiei vechi ce trece peste.  Norul mort deschide drumul pentru naşterea Energiei Noi prin aceste portale.  Deci, mulţumesc pentru întrebarea ta minunată.

 

LINDA: Ultima întrebare?

 

TOBIAS:  Da.

 

ÎNTREBARE DE LA SHAUMBRA 12: (O FEMEIE LA MICROFON): Bună, Tobias, în ultimul timp eu am lucrat intens la eliberarea poveştii mele. Şi, aceasta nu a fost o călătorie confortabilă, în special pentru familie.  Ce pot să le dau lor ce ar fi benefic ce poate nu îmi este evident mie?

 

TOBIAS: Într-adevăr... ei sunt dornici de iubirea ta şi atenţia ta şi ei vor să fie cu tine, dar într-un sens acest lucru provoacă o durere pentru ei aşa cum privesc schimbarea ta.  Este ceva la ei la nivelul ne-pronunţat ce este înfricoşător şi îngrijorător.  Ei cred că tu pleci, într-un fel, dacă nu fizic, atunci tu pleci energetic.  Deci, ei simt transformarea ce ia loc în înăuntrul tău.

 

Aceasta este ca şi un lipici.  Aceasta te reţine, într-un sens, pentru că tu simţi ce ei simt.  Tu poţi să te vezi pe tine însăţi prin ochii lor schimbând şi plecând.  Şi, într-un sens, tu treci prin retragerea ta proprie, suferinţă despre schimbarea poveştii tale proprii.

 

Schimbarea poveştii, eliberarea energiei, nu este o moarte nicicum.  Aceasta nu este o anihilare a poveştii tale deloc.  Este simplu eliberarea energiilor care au fost limitate şi îngrădite.  Noi vorbim de multe ori despre eliberare, de a da drumul.  Aceasta nu înseamnă că negaţi ceva.  Nu este că vă descotorosiţi de ceva. Aceasta este că lăsaţi jos clama, sau încuietoarea, sau barierele energiilor.

 

Vaza pe care aţi creat-o pe roata olarului este încuiată într-o energie, şi vrea să fie liberă să se re-exprime să se re-definească însăşi... poate ca şi o altă vază... poate ca un obiect complet diferit... ca o mătură... sau o ceaşcă... poate o bucăţică de sticlă... sau orice.  Noi folosim exemplul să spunem că energia pe care aţi încuiat-o în voi înşivă, ca povestea voastră,  acum doreşte libertate.  Aceasta vrea să se re-exprime pe ea însăşi continuu, continuu.

 

Ce tu experimentezi chiar acum sunt chinurile de eliberare.  Familia – este un simbol al tău într-adevăr – familia nu vrea să te vadă că pleci.  Tu nu vrei să vezi sinea ta veche să plece.  Respiră prin aceasta şi apoi dă drumul.  Asigură-te şi asigură familia că tu doar eliberezi energia ce a fost înţepenită. Dar, aceasta o să fie mereu acolo.  Aceasta o să vină înapoi şi o să te servească. Tu nu trebuie să spui acestea în cuvinte.  Dar, prin acţiunile tale, dă voie ca ei să ştie că tu o să fii acolo pentru ei.  Dar, mai mult ca orice,  nu uita că această dificultate pe care o ai, ce spui că este cu familia ta, este într-adevăr despre tine însăţi şi cu tine însăţi.

 

SHAUMBRA 12: Mulţumesc.

 

TOBIAS: Într-adevăr.  Deci, Shaumbra, a fost o zi lungă şi minunată.  Noi total – cum să spun – l-am aruncat afară pe Cauldre încercând să canalizăm două energii dintr-o dată.  Aceasta este – cum să spun – l-a prezentat pe el cu ceva oportunităţi noi şi observaţii.   A fost o plăcere pentru noi doi sub numele de Contesa Saint Tobias (ceva râsete) să împărtăşim această scenă împreună.  Noi o să ne retragem din unul înapoi în doi.  Vă binecuvântăm. Mulţumim că aţi fost aici.

 

ŞI AŞA ESTE!

 Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

 

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

 

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.

 

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

 

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

 

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

 

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

 

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

 

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

 

© Copyright 2005 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.