MATERIALELE LUI TOBIAS

SERIA ÎNCORPORĂRII

SHOUD 12: „DARUL CLARITĂŢII” – Prezentat de Tobias

Prezentat la Cercul Crimson

16 iulie 2005

 

Şi aşa este, dragi Shaumbra, că noi suntem împreună în această clasă al Energiei Noi.  Oh, voi ne aduceţi pe noi înăuntru atât de iubitor şi tandru în această zi, fără să ştiţi ce o să urmeze (ceva râsete).  Noi pur şi simplu călătorim pe valurile noastre proprii, pe căruţa noastră de energie proprie aici azi.  Oh, da noi am fost cu voi patru săptămâni înainte ca voi să ajungeţi aici.  Noi am fost cu voi în aceste ultime zile.

 

Dar, acum noi putem fi cu voi cu adevărat, stând nu numai în scaun alături de voi sau în spatele vostru, dar stând în înăuntrul vostru pentru că voi aţi ajuns până la acest punct.  Voi aţi permis încorporarea totală.  Voi v-aţi deschis atât de mult şi aţi permis la fricile voastre să plece şi să fiţi în stare să încorporaţi orice fără frică.  Voi puteţi să ne acceptaţi pe noi.  Voi puteţi accepta orice în spaţiul vostru, în realitatea voastră, fără să vă fie frică că acesta va lua de la voi, fără să vă fie frică că acesta o să vă tulbure, fără să vă fie frică că acesta o să vă anihileze cumva.  Oh, aceasta este adevărata mască a Divinului Uman atunci când ei pot încorpora ca şi ce faceţi chiar acum.

 

Noi vorbim din înăuntrul vostru.  Noi vorbim în împrejurul vostru.  Acesta este un moment preţios pe care noi îl împărtăşim aici cu voi la această adunare anuală de Shaumbra  cu toţii care sunt în această sală,  cu toţii care ascultaţi, şi cu toţii care o să fie atinşi de această energie de Shaumbra în timpul care vine.

 

Azi, Shoud-ul nostru este puţin diferit,  faţă de ceea ce voi sunteţi obişnuiţi.  De fapt totul depinde de voi.  Totul depinde de voi.  Chiar acum în această sală împreună cu voi se află energiile lui Mark, Ohamah, White Eagle, The Council, Quan Yin.  Într-adevăr, este o energie care invită pe Maria – cea binecuvântată, sacră, energia feminină a Mariei – în această sală. Maria este energia de mamă a acestui pământ.  Chiar şi nativii, oamenii primei Naţiuni, s-au alăturat acestei energii a Mariei.  Ei au numit-o altfel, dar a fost aceeaşi fiinţă.  Toate aceste energii inundă această sală chiar acum să fie cu noi pentru acest Shoud 12 al acestei serii.

 

Acum, noi intrăm, şi noi o să colectăm energiile de Shaumbra pentru Shoud.  Acestea sunt cu adevărat cuvintele voastre, energia voastră, conştiinţa voastră.  Noi simplu le colectăm şi le susţinem.  Noi suntem aici să vă servim.  De multe ori voi simţiţi – înainte cu multe zile – ce o să fie spus pentru că aceasta sunteţi voi.  Aceasta este puţin diferit azi, pentru că sunt două scrieri care sunt scrise pentru Shoud 12.  Şi, până acum nu a fost decis care dintre ele o să fie prezentat.

(ceva râsete).

 

Există două scrieri, Shaumbra.  Noi o să prezentăm una dintre ele, nu amândouă.  Noi o să aducem una din scrieri.   Este după voi în acest moment de Acum.  Fiţi clari cu aceasta.  Fiţi clari despre aceasta.  Este după voi.  Respiraţi adânc.  Acum, poate voi vreţi ca noi să descriem care sunt cele două scrieri.  Şi, noi nu putem face acest lucru. Aceasta trebuie să vină de la simţirea voastră.

 

(O schimbare bruscă aici în energie).

 

Namaste... namaste... namaste.  Acesta este, Kuthumi, care intră (râsete din audienţă) şi el întrerupe comunicarea lui Tobias.  Namaste... (aşteaptă pentru răspunsul audienţei).

 

AUDIENŢA:   Namaste.

 

Kuthumi: Ceva nu a mers bine.  Eu, Kuthumi, am privit la programul pentru această conferinţă, şi eu am văzut numele lui Tobias, şi eu am văzut numele tuturor... White Eagle şi Mark.  Şi, chiar şi Ohamah a fost invitat în acest an (mai multe râsete).  Şi, eu m-am uitat pe fiecare pagină, una după alta, şi eu nu am putut să găsesc numele lui Kuthumi (mai multe râsete).  Eu am spus, „Unde este Kuthumi?  Trebuie să fie o greşeală!” Şi, eu am verificat cu Tobias, şi el

m-a ignorat (mai multe râsete).

 

Eu trebuie să întrerup şi să spun că eu sunt puţin tulburat de toate acestea. Eu nu-mi pot imagina un eveniment de Shaumbra unde eu nu sunt invitat, deci eu am venit acum (mai multe râsete).  Eu sunt foarte supărat cu aceste evenimente că eu am decis să creez o clasă a mea proprie.  Şi, eu am să promovez aceasta chiar aici (multe râsete).  Eu l-am dat pe Tobias la o parte.

 

Eu am să creez clasa mea proprie pentru că eu mă simt prost din cauza a ceea ce s-a întâmplat aici.  Eu o să numesc această clasă... eu o să o numesc...”Ce sunt eu... vre-un fel de balegă de vacă? (multe, multe râsete).  O să fie o clasă despre meritul de sine.  Şi, noi o să parcurgem lucruri ca... cum este să fiţi aruncaţi jos de pe internet (mai multe râsete)... cum este să mergeţi la un restaurant şi vă simţiţi foarte înfometaţi, şi ei decid să închidă, să nu mai servească mâncare... cum este ca prietenul vostru să plece din viaţa voastră.

 

Hei... ce sunt eu... balegă de vacă, cumva ? Aşa mă simt eu chiar acum... fără merit de sine aici pentru că eu nu am fost invitat la conferinţă.  Deci, eu voi crea evenimentul meu.  Noi o să avem acest „Hei, ce sunt eu... balegă de vacă, cumva?,” o clasă despre meritul de sine. Noi o să ţinem acest curs în Cleveland (mai multe râsete) în mijlocul iernii (mai multe râsete).

 

Şi, pentru cei care se înscriu... şi eu trebuie să spun că o să fie foarte, foarte scump, aşa că voi o să vă simţiţi excluşi dacă nu puteţi plăti (mai multe râsete).  Şi când voi absolviţi această clasă, voi o să primiţi o diplomă.  Voi o să fiţi adevăraţi lachei (mai multe râsete)... într-adevăr, într-adevăr ca şi „lipsuri” monştri, (jocul de cuvinte de cu Loch Ness Monster)... acesta a fost al meu de asemeni.  Deci, eu a trebuit să vin.  Eu a trebuit să-l dau la o parte pe Tobias ca să pot face apariţia mea la conferinţă.  Namaste...

 

AUDIENŢA: Namaste...

 

(O altă schimbare în energie şi la acest punct Tobias se reîntoarce)

 

TOBIAS:  Aveţi două alegeri azi (râsete din audienţă cum Tobias continuă ca şi cum nimeni nu l-ar fi întrerupt din vorbire) ... şi este după voi pe care o alegeţi.  Noi cerem să intraţi adânc în înăuntrul vostru şi să simţiţi ambele posibilităţi.  Aceasta este o încrucişare de drumuri.   Este timpul să intraţi adânc în înăuntrul vostru să simţiţi direcţiile diferite pe care nu numai voi Shaumbra le puteţi face dar şi restul care urmează de asemeni.

 

Noi vă cerem să respiraţi adânc.  Poate, în timp ce intraţi în înăuntrul vostru, voi o să ieşiţi din mintea voastră, intraţi în energia inimii.  Nu este o posibilitate mai bună sau mai rea faţă de cealaltă.  Ambele posibilităţi o să vă ducă în acelaşi loc, doar în două căi diferite,  Shaumbra, două căi diferite.  Nu există o cale bună sau rea aici. Există doar două posibilităţi.  Amândouă sunt scrise pentru această zi. Permiteţi să simţim energiile voastre, energia tuturor Shaumbra înainte să continuăm.

 

În ultimele 12 luni şi în Shoud 11 noi am vorbit despre încorporare.  Noi am vorbit despre încorporare şi acceptare fără frică... de a îndepărta acele blocaje...

De a elibera acele lucruri care vă ţin în loc... de a încorpora totul despre voi înşivă... de a încorpora ce vă place şi ce nu vă place... de a încorpora energiile vieţilor trecute... de a încorpora toate potenţialele pe care nu le-aţi luat în considerare... care nu s-au manifestat.  Încorporarea este acceptare fără frică.

 

Şi, acest lucru l-aţi făcut pentru ultimele 12 luni.  Este despre eliberarea poveştii care aţi crezut că eraţi.  Aceasta este o poveste frumoasă.  Voi aţi creat-o.  Dar, vine un punct unde voi trebuie să eliberaţi chiar şi aceasta...oh, să nu aruncaţi pe stradă, să nu o negaţi. Când noi spunem „eliberare” – oricând spunem „eliberare” – noi vorbim despre a da jos structurile energetice, limitările şi controalele creaţiilor voastre.

 

Aşa cum am spus în timpul anului, când Spiritul, energia crudă a Spiritului, creează, atunci nu există limitări. Spiritul creează, apoi binecuvântează creaţia şi permite la acea creaţie să continue să se extindă şi să evolueze fără control, fără să tragă bagaje vechi pe creaţie, fără agendă şi fără limitări.  Acesta este felul în care voi vă aduceţi aminte pentru a crea.

 

Voi creaţi povestea.  Voi daţi un nume la aceasta în această viaţă, şi voi daţi o formă de corp în care voi mergeţi. Apoi, soseşte punctul când voi eliberaţi aceasta care nu mai sunteţi voi nicicum;  aceasta este doar un aspect al vostru.  Şi, voi daţi drumul la poveste.  Oh, şi când faceţi aceasta, lucrurile se schimbă, desigur.

 

Dar, aceasta vă permite cu adevărat să vă extindeţi şi să mergeţi la nivelul următor.  Aceasta vă permite să mergeţi dincolo de 3-D în care vă aflaţi,  3-D care se simte atât de real şi apare atât de real dar a fost doar o singură realitate, acest 3-D este atât de dens, atât de gros că de fapt devine obscur după un timp.  Acesta îşi pierde claritatea. Voi pierdeţi claritatea voastră despre acesta.  Voi pierdeţi calea.

 

Aşa deci, în încorporare, în acceptare a tot ce sunteţi voi şi tot ce este în jurul vostru,  oricine, orice... oh, aceasta eliberează energia care doreşte să se exprime într-un fel nou.  Aceasta doreşte să meargă în Energia Nouă.  Şi, acest lucru l-aţi făcut voi pentru un an.  Şi, noi vă iubim şi vă onorăm pentru aceasta.

 

Voi aţi învăţat să aveţi grijă de voi înşivă. Pare ciudat că acele cuvinte încă mai sunt necesare de a fi spuse.  Dar, ele au fost spuse.  Voi aţi uitat să aveţi grijă de voi înşivă.  Voi aţi uitat să onoraţi corpul vostru, să onoraţi mintea voastră, şi să onoraţi spiritul.

 

Onoraţi călătoria voastră.  Aveţi grijă de voi înşivă.  Ca învăţători, voi trebuie să aveţi grijă de voi înşivă.  Voi trebuie să vă cadorisiţi pe voi înşivă.  Nu este nimic rău de a fi un tip egoist, de a avea dragoste de sine.  Nu este nimic rău cu aceasta.  Cumva conştiinţa umană a făcut din aceasta un lucru rău.

 

Imaginaţi-vă că ieşiţi de aici şi vedeţi că fiecare în această lume se iubesc pe ei înşişi.  Ce binecuvântare ar fi!  Păi bine, aceasta poate să înceapă cu voi înşivă aici.  Aveţi grijă de voi înşivă. Iubiţi-vă.  Îngrijiţi-vă.  Nu este nimic rău în aceasta.

 

Vouă vă este frică să vă desfăţaţi.  Voi mergeţi dincolo de aceasta.  Vouă vă este frică pentru că poate în trecut v-aţi desfătat.  Voi aţi fost într-un fel dezechilibraţi.  Dar, acum energia voastră vine înapoi în echilibru.

 

Aduceţi-vă aminte ce am spus noi, „Energia caută rezoluţia.  Energia îşi caută forma ei de echilibru.”  Aceasta este într-o stare ne-naturală atunci când este dezechilibrată.  Să nu vă fie frică să vă iubiţi pe voi înşivă.  Să nu vă fie frică de lucruri care s-au întâmplat în trecut când voi aţi crezut că v-aţi desfătat.

 

Unii dintre voi încă mai cară cu ei energia de a fi un alcoolic.  Voi aţi încurajat acel blocaj.  Voi continuaţi să spuneţi, „Eu sunt un alcoolic”.  În acest moment în acest spaţiu sigur şi sacru în care suntem, puteţi să daţi drumul la aceasta şi să vă iubiţi?  Voi nu sunteţi alcoolici.  Voi sunteţi îngeri care au băut mult (râsete din audienţă).  Şi, acum voi vă mutaţi dincolo de aceasta.  Voi ştiţi că nu vă serveşte la nimic să vă îmbătaţi.

 

Nu vă serveşte să mâncaţi peste măsură, nimic peste măsură.  Acum este dintr-o formă de echilibru.  Aceasta se echilibrează în voi chiar acum.  Şi, apropo, noi trebuie să spunem la unii dintre voi – echilibrul nu este ceva plictisitor; echilibrul este desăvârşire şi expresie într-un fel unic.

 

Pe parcursul anului noi am vorbit despre libertatea sufletului.  Voi aţi avut onoarea să-l auziţi pe Adamus de nenumărate ori – cum să spun – aţi fost  scuturaţi de Adamus de câteva ori, dar pentru a porni energia, acea energie a lui Saint Germain să curgă, energia alchimiei şi transmutării.  Noi am vorbit pe larg despre libertatea sufletului.  Şi, în libertatea sufletului voi aţi devenit fiinţe strălucitoare sincronistice pe care voi le-aţi ales să fiţi, care voi aţi dorit să fiţi.

 

Oh, voi acum străluciţi.  Există o energie ce intră în voi şi prin voi, şi este binecuvântată de voi, ceea ce cauzează strălucirea în această cameră şi pentru toţi cei care ascultă aceasta.  Voi sunteţi fiinţe strălucitoare.

 

Voi aţi auzit mai mult azi – şi ieri – despre viaţa sincronistică.  Viaţa sincronistică este când vă deschideţi – când încorporaţi – când vă iubiţi pe voi înşivă... când vă acordaţi libertate... când ieşiţi din felul vostru de gândire a îngrijorărilor şi intraţi în felul Energiei Noi de a fi... totul este sincronistic.  Aceasta se întâmplă în moment.  Toate evenimentele se pare că curg.  De fapt, răspunsurile sunt acolo înainte ca întrebarea să fie pusă.

 

Aceasta de fapt este calea adevărată şi naturală a Energiei Noi.  Răspunsurile sunt acolo înainte ca întrebarea să fie pusă.  Acesta este felul cum ar trebui să fie.  Cum aţi ieşit din polaritate noi nu prea ştim.  Este timpul de a vă reîntoarce la această stare de a fi unde toate nevoile sunt acolo înainte ca voi să ştiţi că aveţi nevoile de ele.  Aşa, acest lucru într-adevăr va elimina nevoia de a avea nevoi.

 

Voi aţi trecut anul prin încorporare, eliberare şi permitere.  Noi am ajuns la acest punct în Shoud 12, acest punct unde voi aţi ales o direcţie pentru acest Shoud.   Noi trebuie să spunem că este o zi specială.  Este o zi de trei numere de şapte.  Aceasta nu este pentru că voi sunteţi dominaţi de numere, dar uneori se întâmplă că voi culegeţi anumite căi energetice – ca cifra şapte de trei ori   - ca timp, ca un eveniment, poate puteţi chiar numi o ceremonie.   Aici suntem azi – cifra şapte de trei ori, aceasta înseamnă că aveţi potenţiale însemnate azi, stând cu voi chiar aici. Voi aveţi ca şi un potenţial în plus ce curge înăuntru... cifra şapte este sacră, mistică, transformaţională.   Nu este de mirare că noi stăm aici în această zi în acest timp.

 

Acum, înainte ca să întrăm în inima problemei pentru care suntem aici, permiteţi să vorbim despre trei elemente importante, trei atribuţii importante ce leagă toate acestea, trei lucruri vor fi cărate cu voi în anul care vine.  Sunt simplu trei „este”

dar sunt chei foarte importante pentru munca ce o să faceţi.

 

În primul rând, Shaumbra, să înţelegeţi că Dumnezeu nu este putere.  Conştiinţa umană chiar acum egalează Dumnezeul la putere.  Se spune că Dumnezeul poate să creeze nori şi fulgere şi copaci. Dumnezeul poate să mişte obiecte.  Dumnezeul poate să facă toate acele lucruri puternice.

 

Umanitatea încă mai are conştiinţa că Dumnezeul este putere.  Există o legătură directă, relatată energetic între cele două noţiuni – Dumnezeu şi putere.   Când se coboară la aceasta, religiile din lume încă mai simt că Dumnezeul este putere.  Lor le este frică de Dumnezeu şi de puterea lui.

 

Acesta se pare că este un lucru micuţ, Shaumbra, dar este un lucru mare.  Acesta vă va ajuta să înţelegeţi conştiinţa.  Acesta vă va ajuta să înţelegeţi de ce acţionează oamenii în felul în care ei fac şi cum vedeţi lucrurile pe care le faceţi.  Energia Veche este: Dumnezeul este putere.  Energia Nouă, conştiinţa nouă, spune că Dumnezeul simplu este expresie... expresie... creaţie continuă, şi o creaţie ce nu are nevoie de putere în spatele ei.  Puterea este o noţiune a Energiei Vechi.

 

Acum, noi am mers cu voi în fizica energiei. Aici este o reamintire rapidă.  Nu există energie.  Nu există energie.   Există doar potenţial.  „Câmpul”, grilajul – orice nume îi daţi – nu este nimic doar potenţial care se află într-o stare neutră, care aşteaptă să fie activată de conştiinţă, dacă aceasta este de grup, familie, sau individuală.

 

Sursa adevărată a tuturor lucrurilor este de a fi într-o stare neutră, toate potenţialele, toate neutre.  Aceasta nu are agendă... nu are dorinţe... nu are mişcări proprii până ce nu este activată de conştiinţă.  Odată ce este activată, aceasta ia atribuţiile energiei.  Aceasta ia un tip diferit de echilibru a ceea ce aţi putea spune pozitiv sau negativ, plus sau minus, masculin sau feminin... oricum vreţi să le numiţi.  Dar, aceasta ia un atribut de dualitate.  Şi, după aceea aceasta trece la lucru.

 

Întotdeauna este un echilibru al pozitivului la negativ.  În general, aşa cum am spus în Shoudul de dinainte există un echilibru de două-treimi/o treime.  Dar, acesta se schimbă mereu.  Şi, acesta are tendinţa de a se duce înapoi la două-treimi/o treime de echilibru, dacă acesta este un echilibru spre pozitiv, un echilibru spre negativ.  Dar, acesta este un atribut al Energiei Vechi.  Acesta este felul cum operează şi alimentează lumea Energiei Vechi.

 

Dar, acum în Energia Nouă Dumnezeul simplu este expresie. Acesta nu are nevoie de putere.  Acesta nu are nevoie nici de vechiul negativ şi pozitiv.  Imaginaţi şi simţiţi pentru un moment, a exista şi a crea în lumea voastră ce nu are nevoie să activeze negativul şi pozitivul. Acesta nu are nevoie de echilibrul Energiei vechi.  Acesta funcţionează în tipul Energiei Noi a expresiei.

 

Vedeţi voi, expresia şi forţa, sau puterea sunt două lucruri diferite.  Noi ştim că noi ne ocupăm cu semantică aici.  Şi, limba Engleză este uneori foarte limitată.  Dar, imaginaţi... simţiţi pentru un moment că funcţionaţi într-o viaţă sincronistică unde nu aveţi putere.  Aceasta simplu este expresie pură, clară.  Acesta este un lucru foarte important de ţinut minte.  Dumnezeul nu este putere.  Dumnezeul este expresie.

 

Şi, când conştienţa ajunge la acel punct de înţelegere, acesta va schimba religiile, şi va schimba felul în care umanitatea funcţionează unul faţă de altul.  Acesta va schimba felul în care umanii interacţionează unul cu altul.  Aceasta a fost o străduinţă puternică până acum.  Fiecare încearcă să asimileze, să adune, să fure putere, ca să construiască povestea lor sau să încerce să meargă Acasă, uneori amândouă.

 

Punctul al doilea de reamintit, Shaumbra, este că... noi am vorbit despre Zidul de Foc ca o metaforă.  De când aţi plecat de Acasă, oricum vreţi să numiţi aceasta – soarele central grandios,  Regatul, uniunea cu Spiritul – când voi aţi plecat de Acasă, şi aţi ales să plecaţi de Acasă, şi când aţi fost binecuvântaţi de Spirit pentru a pleca de Acasă pentru a explora ce Spiritul nu a ştiut, voi aţi trecut prin ceea ce noi numim Zidul de Foc.  Şi în Zidul de Foc identitatea voastră individuală era creată.  Ceea ce voi numiţi fiinţa sufletească, Creatorul vostru, era creat.

 

Dar, totodată voi aţi fost fărâmaţi în bilioane şi bilioane de bucăţi atunci când aţi trecut prin Zidul de Foc.  Şi, în acea experienţă de a trece prin acel eveniment al Zidului de Foc, fărâmiţarea, voi de asemeni experimentaţi fiecare potenţial ce ar fi putut să se întâmple vreodată.   Acum, acesta este mult... este mult de tot.  Voi aţi experimentat potenţialele înăuntrul potenţialelor.  Imaginaţi că toate acestea vin la voi, ceea ce ar părea că este un singur punct în timp şi o singură experienţă.  Toate potenţialele pe care le-aţi fi ales au curs înăuntrul vostru.  Imaginaţi-vă acest lucru.

 

Acum, noi nu vrem să vă aruncăm prea departe aici.  Şi, noi ştim că acest lucru vă va conduce la nişte discuţii în jurul mesei la noapte.  Dar, într-un fel, voi încă mai sunteţi în Zidul de Foc, Shaumbra.  Noi toţi suntem.  Noi încă mai experimentăm Zidul de Foc.

 

Voi alegeţi un potenţial, şi voi aţi crezut în el.  Şi, acel potenţial s-a părut că ar fi realitatea de a pleca din Zidul de Foc şi de a merge în această mare aventură de a crea universul fizic, şi toate acele dimensiuni, şi terminând cu statul aici chiar acum la această adunare de Shaumbra.  Dar, acesta a fost un singur potenţial pe care l-aţi ales.  Există multe,  multe altele care sunt de un echilibru egal sau semnificativ.

 

Deci, într-un sens voi încă mai sunteţi în Zidul de Foc.  Toate potenţialele sunt bune acolo.  Potenţialele curg înăuntru şi prin voi ca un pârâu de vise, vin înăuntru şi curg afară.

 

Un lucru pe care toţi îngerii din univers, arhanghelii, au venit să-l simtă şi să-l ştie era că la un punct noi a trebuit să încetinim toate acestea.  Noi a trebuit să ajungem la această formă materială a existenţei... ceea ce voi numiţi Pământ... materie... energie ce s-a încetinit... dimensiunea a treia... pentru a avea un adevăr, o înţelegere măreaţă despre noi înşine... pentru a ne elibera pe noi... sau într-un sens, să ne reintegreze pe noi în acest Zid de Foc.

 

Deci, unul dintre lucrurile pe care noi pur şi simplu îl experimentăm chiar acum este că noi încă mai suntem în Zidul de Foc. Şi, noi totuşi alegem să fim într-un alt potenţial, să fim în dimensiunea a treia, în realitatea materială ca alegere a noastră, o cale de a reintegra ceea ce noi simţim că ar fi toate acele părţi sau bucăţi ce au fost fărâmate, fărâmate cu un scop, sfărâmate în mare iubire.  Dar, pentru a le aduce înapoi noi am simţit că lumea materiala, drumul din 3-D, ar fi cel mai bun.

 

Acest lucru o să determine capul vostru să se rotească puţin mai mult pentru a gândi că voi încă mai sunteţi în Zidul de Foc. Dar, inima voastră înţelege despre ce vorbim noi.  Inima voastră înţelege.

 

Acesta ar fi al doilea atribut important care continuă să vină înapoi în acest an care va urma.  Voi o să înţelegi mult mai mult despre însemnătatea a ce voi spuneţi şi ce noi spunem.

 

Atributul următor de reamintit – şi acest lucru o să cauzeze cu adevărat capul vostru să se rotească dar inima voastră să se deschidă – voi deja aţi ajuns acolo.  Voi deja aţi completat toate aceste lucruri.  Aceasta este foarte adevărat.  Ce faceţi voi este să vă distraţi cu experienţele de a ajunge acolo... vedeţi voi.

 

Voi deja aţi ajuns.  Voi deja aţi ascendat. Voi deja v-aţi integrat.  Oh, noi nu vorbim metaforic.  Noi vorbim exact.  Voi deja aţi tranziţionat în Energia Nouă.  Voi deja sunteţi Creatori – sau cum vreţi să numiţi aceasta.  Voi aţi trecut prin ciclul întreg.  Voi aţi închis cercul.

 

Şi voi spuneţi, „Dar atunci de ce apare totul să fie în felul în care este?  De ce apare că este incomplet?”  Aceasta este pentru că face parte din dorinţa voastră creativă strălucitoare şi măreaţă. Voi acum doriţi să experimentaţi aceasta... vedeţi voi.  Deci, voi treceţi prin experienţe.

 

Acum, acest lucru ar putea să vă dea un fel de confort.  Poate, acum voi puteţi să vă bucuraţi de experienţe, în loc să vă îngrijoraţi despre acestea zilnic.  Voi deja aţi ajuns acolo, Shaumbra. Bucuraţi-vă de experienţă acum.  Nu există capcane de-a lungul drumului între aici şi acolo.  Nu există omul fantomă.  Nu există nimic ca să vă nimicească. Nu există nimic care o să ia ceva de la voi.

 

Deci, cât de mult doriţi să experimentaţi? Cum vreţi să experimentaţi?  Aceasta este în mare întrebarea pe care am pus-o noi mai înainte.  Două scrieri... este după voi.

 

În mare, scrierile erau – dacă doriţi să aduceţi – scrierile erau:  felul greu sau felul uşor (ceva râsete).  Asta este pus în formă simplă.  Dar, o cale era mai dificilă.  O cale era calea martirului, felul de a duce crucea pe umeri.  O cale era calea suferinţei.  O cale era calea de a trece prin mare traumă şi dramă.

 

Şi, ştiţi ce, acest lucru poate să fie distractiv (mai multe râsete).  Dar, poate să fie cursa ei proprie.  Şi, nouă ne place când auzim „nu”.  Poate să fie cursa.  Acesta poate să fie... acesta poate să vă înţepenească.  Şi, noi am gândit că voi aţi avut suficient din acestea, vieţi de acestea.  Şi, poate este timpul să progresaţi (mulţi din audienţă spun „da”).

 

Cealaltă cale este calea uşoară şi de sincronicitate (mai multe „da-uri” din audienţă)... calea simplistă... calea fără frică... calea abundenţei... calea de a fi învăţători strălucitori.  Voi sunteţi pe această planetă chiar acum pentru că voi aţi ales să fiţi.   Voi nu trebuie să fiţi.  Voi sunteţi aici pentru că voi aţi ales să fiţi învăţători. Voi v-aţi dat vouă înşivă ceva experienţe uriaşe (ceva râsete), crezând că acest lucru vă va ajuta să fiţi învăţători mai buni.  Voi aţi jucat jocul Adamus – „Suferinţa mea a fost mai mare ca a voastră (multe râsete); problema mea era mai mare” – pentru că voi aţi simţit: A) acesta este un joc distractiv şi B) pentru că voi aţi simţit că acest lucru vă dă cea mai mare empatie şi iubire şi cunoaştere pentru cei cu care o să lucraţi.

 

Deci, voi aţi ales calea uşoară, nu-i aşa? Şi, voi încă mai aveţi profunzimea înţelepciunii.  Voi nu aţi sacrificat-o. Voi încă mai aveţi oceanul de cunoştinţe.  Voi încă mai aveţi în voi universul simţirii.  Deci, este calea uşoară pe care vom merge.  Şi, acest lucru este bun pentru că noi ne-am obosit cumva de calea aspră (mai multe râsete).

 

Deci, permiteţi să mergem la nivelul următor. Este timpul pentru daruri, un dar pe care voi l-aţi împachetat pentru voi înşivă în povestea uşoară.  Acesta nu a fost în povestea aspră, dar este în povestea uşoară.  Voi nici nu doriţi să ştiţi ce a fost împachetat pentru voi în povestea aspră (mai multe râsete). Dar, acesta are de a face cu această mică şcoală a meritului de sine despre care am auzit (mai multe râsete).  Noi trebuie să spunem că noi ne bucurăm să avem pe partea noastră a voalului ceva distracţie, glume.  Noi ne-am gândit să-l închidem pe Kuthumi pentru această zi (mai multe râsete).

 

Deci, este timpul acum.  Este chiar simplu. Este timpul pentru un cadou.  Este timpul pentru darul CLARITĂŢII... de claritate.  Voi meritaţi acesta, Shaumbra.  Voi v-aţi dat vouă înşivă în această zi.  Acesta stă aici frumos, strălucitor, piatră preţioasă radiantă în centrul acestei săli, în centrul acestui spaţiu sigur pe care noi l-am creat. Este un dar care se află de asemeni în fiecare dintre voi.

 

Voi aţi ţinut această claritate în golf.  Voi aţi ţinut-o la o parte până ce timpul a fost potrivit pentru aceasta.  Şi, în această zi de şapte de trei ori, voi simţiţi că timpul este potrivit.   Şi ştiţi voi că timpul este potrivit acum.  Şi, voi aţi ales acest cadou.  Deci, cadoul este claritatea.  Claritatea este abilitatea... aceasta este, apropo, nu doar trezirea.  Aceasta poate a fost primul pas în claritate.  Dar, acesta este un alt tip de claritate, claritatea Energiei Noi în viaţa voastră.

 

Aşa cum am spus mai înainte, uneori lucrurile sunt foarte obscure.  Este dificil să le vedeţi pentru ce sunt ele.  Uneori voi sunteţi foarte ne-clari.  Uneori voi sunteţi foarte pierduţi în ceea ce faceţi.

 

Dar, acum voi vă daţi vouă înşivă, voi vă acordaţi darul clarităţii.  Şi, acesta va veni la voi în căi diferite.  Să nu aveţi aşteptări în felul în care intră.  Pentru unii dintre voi o să fie o claritate de viziune perfectă, sau de auz.  Pentru mulţi alţii o să fie o claritate simplu de a şti, de a vedea dincolo ce credeţi voi că este evident, de a vedea dincolo de această realitate şi dimensiune.

 

Vedeţi voi, chiar şi un copac... voi vă vedeţi doar ca un copac... şi voi spuneţi, „Are coajă, are rădăcini, şi are frunze.” Ah,... să fim clari despre acest lucru.  Permiteţi să mergem la un alt strat sau nivel.  Permiteţi să periem unele dintre iluzii ce conţine copacul şi ce credeţi voi despre copac.  În înăuntrul copacului există o forţă de viaţă dinamică.  Şi, voi o puteţi vedea, sau să o simţiţi, sau să ştiţi acest lucru dacă vă permiteţi să săriţi de la un nivel de realitate – a ce numiţi 3-D – şi să vă extindeţi într-o altă realitate.

 

Şi, da voi puteţi să vă extindeţi foarte uşor dacă săriţi pe unele dintre acele energii curgătoare despre care am vorbit ieri, dacă ieşiţi afară din cutiile voastre.  Săriţi pe o spirală.  Chemaţi un cerc.  Plutiţi de-a lungul unei energii care merge în sus şi în jos.  Unele merg înăuntru şi afară, voi ştiţi.  Unele dintre acele energii merg înăuntru şi afară, un moment aici, şi nu în momentul următor.

Voi simţiţi că sunteţi înăuntru, şi voi simţiţi că sunteţi în afară.  Săriţi pe una dintre acestea.

 

Fiţi simpli... deveniţi simpli.  Spuneţi-vă vouă înşivă că voi alegeţi claritate, şi voi o să fiţi capabili să vedeţi copacul, ceea ce este el într-adevăr.  Voi o să vedeţi că acesta este o iluzie – că are coajă, are rădăcini şi frunze – este doar un strat şi un nivel, dar este o iluzie.

 

Ah, când voi aveţi de a face cu oamenii, uneori voi deveniţi foarte neclari.  Voi vedeţi doar o energie pe care ei proiectează afară.  Şi, voi credeţi că este singurul aspect al lor.  Fiţi clari.  Chemaţi claritatea.  Aşa cum am spus, este o piatră preţioasă în centrul acestei săli.  Şi, aceasta curge jos în chakra unică, chiar acum când noi vorbim.

 

Chiar dacă voi nu staţi aici în această sală sau nu ascultaţi, dacă voi citiţi sau ascultaţi mai încolo, este o cauză pentru aceasta, voi aţi cerut acest lucru.  Această claritate este a voastră.  Aceasta vă aparţine.   Voi aţi creat-o.  Şi acum voi aţi ales să o aduceţi înăuntru.

 

Claritatea vă dă abilitatea să vedeţi dincolo de evidenţă în oamenii cu care aveţi de a face.  Oh, ei joacă un joc.  Ei au faţada lor, nu-i aşa?  Claritatea vă permite să vedeţi energiile lor. Claritatea vă permite să vedeţi cine sunt ei cu adevărat.  Claritatea vă permite să fiţi clari despre cine sunteţi voi în relaţia cu ei.

 

Claritatea permite acest joc vechi de a lupta pentru energie şi putere, de a fura unul de la altul, de a manipula unul pe altul... claritatea elimină aceasta.  Alţii nu o să ia energia de la voi, sau voi să o luaţi pe a lor.  Voi nu aveţi nevoie de ea.  Şi ei nu au nevoie să vă facă acest lucru vouă.

 

Claritatea o să vă ajute să vedeţi toate potenţialele care există în viaţa voastră chiar acum. Acestea vă înconjoară. Acestea se învârt în jurul vostru... potenţiale a ce se va întâmpla în momentul următor... potenţiale a ce se poate aduce în expresia vieţii voastre în zilele care o să vină.

 

Mulţi dintre voi sunteţi neclari, straturi de noroi sau gudron, straturi şi straturi toate acestea în jur.  Şi, voi ne chemaţi pe noi.  Şi, voi întrebaţi. „Ce este ceea ce ar trebui să ştiu?”  Noi spunem că vă iubim.

 

Noi vrem ca voi să ştiţi că voi puteţi fi clari.  Acest lucru nu este ceva magic.  Nu este ceva pentru care trebuie să vă străduiţi sau să încercaţi să faceţi. Încetaţi să încercaţi, Shaumbra.  Lăsaţi afară acel cuvânt din vocabularul vostru... nu încercări.  Acesta simplu există.  Acesta este un potenţial.  Voi l-aţi ales prin claritatea sufletului vostru de a aduce în expresia acestei şi a altor realităţi... vedeţi voi... nu încercări.  Încercarea aduce energie de efort, de a se strădui.  Şi, voi aţi ales calea uşoară acum.  Deci, voi doriţi viaţă uşoară.

 

Nu este despre a încerca.  Este despre a alege.  Este despre a permite, de a da voie să intre claritatea alegerilor voastre proprii şi potenţialele.  Există aproape un număr infinit de potenţiale care se rotesc în jurul vostru chiar acum.  Cele care sunt mai aproape sunt cele pe care voi o să preferaţi să le alegeţi chiar acum.  Dar, voi nu trebuie.  Voi puteţi schimba într-un moment, şi să alegeţi un alt potenţial.

 

Şi, da, noi ştim că voi deseori spuneţi, „Înainte de a-mi alege un potenţial, eu trebuie să ştiu exact ce conţine acesta (ceva râsete).  Eu vreau să citesc ce cuprinde scrierea.  Eu vrea să ştiu ce înseamnă tiparul mărunt.  Eu vreau să ştiu toate detaliile şi ramificaţiile.  Eu vreau să analizez toate acestea înainte ca să fac o alegere.

 

Voi aţi pierdut doar potenţialul.  Acesta merge afară din înţelegerea voastră la acel punct... vedeţi voi... pentru că voi încercaţi să trageţi înăuntru prin capul vostru; voi încercaţi să-l analizaţi; voi încercaţi să-l disecaţi.  Şi, acesta pierde momentul de Acum, spontaneitatea şi sincronicitatea ce conţine potenţialul în înăuntrul său.

 

Voi puteţi simţi toate potenţialele... vedeţi voi... aşa cum aţi făcut înainte, o experienţă frumoasă, frumoasă.  Voi aţi avut două potenţiale scrise azi.  Voi v-aţi permis să le simţiţi.  Da, noi ştim că mintea voastră a intrat în calea acesteia, dar în esenţa voastră, în inima voastră şi în singura voastră chakră, voi deja aţi ştiut... voi deja aţi ştiut.  Voi aţi simţit... claritatea în potenţialele voastre.

 

Noi trebuie să spunem că voi trebuie să ieşiţi afară din capul vostru. Luaţi cel pe care-l simţiţi cel mai bine din sufletul vostru şi din chakră, cel pe care-l simţiţi mai bine.  Alegeţi-l şi exprimaţi-l.

 

Claritatea este de a fi în relaţii cu toate energiile din jur.  Şi, sunt multe, multe energii.  Sunt multe energii, energii de dinafară de conştiinţa umană şi realitatea de 3-D din jurul vostru.  Acesta este ca şi o cale liberă congestionată.  Şi, acesta uneori este confuz, şi devine dificil şi nemulţumit, şi pur şi simplu acesta vă slăbeşte.

 

Este o dinamică interesantă.  Cu cât sunteţi mai neclari cu atât mai mult vă obosiţi.  Cu cât mai mult vă obosiţi cu atât mai mult o să fiţi neclari.  Cu cât mai mult sunteţi neclari cu atât mai obosiţi veţi fi.  Acesta este un ciclu fără sfârşit.  Unii dintre voi pur şi simplu sunteţi epuizaţi.

 

Acum ce se întâmplă la un anumit punct este că voi o să fiţi atât de epuizaţi că va trebui să daţi drumul.  Voi trebuie să daţi drumul la control.  Voi trebuie să vă reîntoarceţi la sursa spirituală din înăuntrul vostru.  Aceasta o să vă reîmprospăteze pentru o perioadă de timp, şi voi o să răsuflaţi uşuraţi.  Şi, apoi voi mergeţi din nou înapoi în ciclul vechi.

 

Shaumbra, permiteţi-ne să ieşim din acest ciclu, acum.  Permiteţi-ne să avem claritate... claritate.  Claritatea este abilitatea de a şti lucrurile înainte ca ele să se întâmple.   Claritatea este abilitatea să vedeţi în orice, dacă acesta este material sau ne-material, şi să înţelegeţi esenţa de miez, să înţelegeţi energia de miez... vedeţi voi.  Acest lucru este foarte simplu.  Să nu intraţi în creierul vostru ca să-l descifraţi.  Acesta este foarte simplu.

 

Şi, noi râdem.  Vedeţi voi, totul este compus din energie... totul.  Microfonul în care vorbim... este compus din energie care a fost creat să fie într-o anumită formă fizică şi care trebuie să îndeplinească anumite funcţiuni.  Dar, fiţi clari despre acesta pentru un moment.  Fiţi clari despre acesta.  Acesta nu este ceea ce pare să fie.

 

Acesta nu este singurul lucru ce pare să fie. Acesta pare să fie şi alte lucruri.  Acesta este şi energia tuturor celor care au vorbit în acest microfon.  Este – forma de a fi cea mai clară – abilitatea de a transmite şi a distribui energii dincolo de limita auzului uman, ceea ce face chiar acum... vedeţi voi.  Fiţi clari.  Intraţi în acesta.  Intraţi în straturi şi straturi.  Mergeţi până la miezul de energie simplă a straturilor.

 

Voi o să începeţi să vedeţi totul clar a ce este.  Acestea nu o să vă păcălească prin prezenţa lor, dacă aceasta este o persoană sau un obiect sau un copac sau o plantă.  Voi o să vedeţi... voi o să vedeţi clar că voi puteţi începe să vedeţi energia originală Creatoare în orice... fie o persoană... fie un obiect... fie unul dintre îngerii nenumăraţi care plutesc în jurul vostru chiar acum.

 

Claritate, da, cere imaginaţia voastră. Imaginaţia este simplu vehiculul  creativităţii pentru a fi exprimată.  Deci, chemaţi imaginaţia voastră.

 

Voi spuneţi „Dar, Tobias, eu nu înţeleg.  Cum pot să fiu eu clar?”  Alegeţi claritate... vedeţi  claritate... cunoaşteţi claritate.  În aceste zile, săptămâni şi luni care vin uitaţi-vă la orice obiect sau persoană. Şi apoi curăţiţi... şi voi puteţi face aceasta prin respiraţie... curăţiţi.  Şi, folosiţi respiraţia pentru a curăţa căile vechi de a vă uita la ele, vechiul precondiţionat, căile dimensiunii a treia de a observa orice.  Fiţi clari.  Aceasta, într-un sens, o să dizolve stratul sau faţada ce apare, ce se prezintă însăşi vouă.  Şi, aşa voi puteţi vedea în înăuntrul acestora.  Curăţaţi din nou, şi voi o să puteţi vedea mai adânc şi mai îndepărtat.

 

Acesta nu este un exerciţiu psihic.  Nu este despre a încerca de a intra şi de a fi invaziv.  Este vorba despre a vedea lucrurile în adevărul lor, forma cea mai simplă a energiei, trecând prin, ieşind afară din cutia de 3-D, din calea în care aţi privit-o.

 

Darul clarităţii pe care vi l-aţi dat vouă înşivă în această zi... oh, este o binecuvântare.   Este o binecuvântare mult aşteptată.  Acest dar o să vă servească în cele ce urmează în timpul care vine.  De fapt, plecarea de aici cere claritate.  Voi nu o să mai fiţi păcăliţi prin aparenţe, nu o să mai fiţi păcăliţi prin ceea ce gândiţi că este şi ce nu este realitate.   Abilitatea de a avea claritate pentru a merge în fundaţiile cele mai simple ale formaţiilor de energii în orice lucru o să fie foarte importantă.  O să fie foarte important.

 

Să nu ne chemaţi să facem munca de claritate a voastră.  Acesta este un dar ce vi l-aţi dat vouă înşivă.  Şi, primiţi acest dar în această zi.  Voi nu trebuie să faceţi nimic ca să-l activaţi.  Voi nu trebuie să-l re-activaţi.  Voi nu trebuie să-l negociaţi.  Acesta este întotdeauna acolo pentru voi.  Voi trebuie doar să vă aduceţi aminte să-l folosiţi. O să ia puţin timp, şi după aceea, el devine mult mai natural. Claritatea... cu cât o folosiţi mai mult cu atât mai mult o să fie acolo... de exemplu, claritate când scrieţi o carte.

 

Oh, da, unii dintre voi aţi devenit atât de întunecaţi, atât de neclari că voi pur şi simplu aţi permis la toate energiile de dinafara conştiinţei să intre şi, într-un sens să facă lucrurile obscure, neclare pentru că aşa se pare că este conştiinţa chiar acum.  Este ca şi un râu obscur.  Şi acesta este bine.  Acesta alege să fie un râu obscur.  Dar, voi alegeţi să fiţi râul cel clar.

 

Acesta ne reaminteşte de o poveste a Shaumbrei, o poveste scurtă (ceva râsete despre obiceiul lui Tobias de a fi denumit poveştile lui lungi ca ”scurte”). Şi, nu au fost şapte;  a fost doar una.  Şi, numele ei a fost Clare.  Şi, ea a fost invitată la o petrecere.  O prietenă a invitat-o şi a spus, „ Noi toţi ne împreunăm.  Noi o să avem o petrecere.  O să fie duzini de invitaţi.   Dar, o să fie o petrecere de bal mascat.  Noi o să îţi cerem să-ţi pui un costum pe tine şi să vii la noi.”

 

Şi, aşa a făcut Clare.  Ea şi-a îmbrăcat costumul.  Ea s-a îmbrăcat ca o vrăjitoare, ceea ce a fost cumva potrivit pentru o Shaumbra, ghicesc eu (ceva râsete). Şi, ea s-a dus la petrecere.  Ea a stat toată noaptea acolo.  Şi, ea a observat ce au îmbrăcat ceilalţi.

 

Şi, ziua următoare stând la o cafea cu prietena ei, prietena ei a spus, „Deci, Clare, cum a fost petrecerea?”  Şi, Clare a spus, „Ei au avut mâncare bună, băutură bună, şi muzică bună.  Dar, a fost dificil.  Eu nu am cunoscut pe nimeni acolo.”  Cu toate că toţi au fost prietenii ei, ei au fost travestiţi.  Şi, ea a simţit că nu a cunoscut pe nimeni.  Ea a căzut atât de adânc în realitatea ei proprie şi iluzie căci ea nu a recunoscut pe nimeni, cu toate că ea a cunoscut pe mulţi dintre ei de mult timp.

 

Acesta este un fel de a spune, Shaumbra, că acesta este felul de viaţa pe Pământ.  A fost un bal mascat.  Totul este deghizat ca ceva... oamenii îşi deghizează identitatea lor... plantele şi animalele se deghizează ca plante şi animale (ceva râsete)... totul apare a fi ceva.  Dar, acesta nu este ceea ce este, şi acesta desigur nu este miezul energiei.  În claritate voi puteţi trece peste iluzie, să treceţi peste deghizare. Deci, fiţi foarte clari despre ce se întâmplă în viaţa voastră şi la tot ce este în jurul vostru.

 

Apropo, claritatea este uşoară.  Este foarte uşoară.  Începeţi să o folosiţi.  Începeţi să lucraţi cu aceasta. Împreunaţi-vă în grupuri.  Câteva lucruri când lucraţi cu claritate... nu trebuie să fie efort.  Aceasta simplu este o alegere.  Aceasta este de a merge dincolo de iluzie în miezul energiei, de a merge dincolo de suprafaţă şi de a intra în realitatea adevărată.  Priviţi obiectele.  Priviţi oamenii.  Tot ce trebuie să faceţi este să respiraţi şi să spuneţi, „Eu aleg claritatea.”

 

Acum, un lucru interesant poate să se întâmple aici.  Mintea voastră nu a realizat aceasta încă.  Mintea umană fizică nu a realizat încă să perceapă admisia pe care voi o să o primiţi.  Deci, aceasta nu o să înţeleagă unele informaţii care o să intre.  Este greu pentru voi să înţelegeţi noţiunea de a nu înţelege ceva prin mentalul vostru. 

 

Dar, aici este un alt beneficiu frumos al clarităţii Noii Energii care intră.  Ah... aceasta o să cauzeze ca voi să folosiţi Inteligenţa divină, fiinţa sufletească, cunoştinţa din înăuntrul vostru, unica chakră.  Aceasta o să vă scoată în afara capului vostru şi o să vă pună în acel loc central.

 

Voi o să începeţi să primiţi informaţii când vă uitaţi la alte persoane.  Respiraţi... voi curăţiţi... voi intraţi în esenţa lor... nu invaziv/agresiv, desigur.  Dar voi mergeţi în esenţa lor să vedeţi natura lor adevărată. Acum, în capul vostru prima dată voi nu o să înţelegeţi ce se întâmplă.  Dar, inima voastră ştie... inima voastră ştie.  Mentalul vostru, mintea fizică – ce simplu este ca o pistă, un deviz de  înregistrare şi analitic – aceasta se va prinde.  Şi, aceasta apropo pur şi simplu va creşte. Mentalul vostru va creşte şi se va extinde.  Primiţi doar informaţia.  Aceasta este acolo.  Aceasta nu vine prin mentalul vostru.

 

Claritatea în tot ce voi trataţi... o să fie foarte importantă pentru unde mergem noi de aici... vedeţi voi.  Aşa cum am menţionat înainte, nici unul dintre voi nu trebuie să fiţi aici chiar acum. Voi v-aţi dat jos de pe ciclul vieţii karmice.  Voi alegeţi să fiţi aici să aduceţi înăuntru Energia Nouă, să predaţi, şi simplu să vă bucuraţi de viaţă. Claritatea o să vă ajute să vedeţi lucrurile aşa cum sunt într-adevăr.

 

Acum, pentru toţi Shaumbra care sunt pregătiţi, noi ne mutăm pe nivelul următor.  Şi, acesta este un lucru bun şi un lucru uşor.  Pentru toţi Shaumbra care vor să meargă pe următoarea porţiune a călătoriei, aşa cum ştiţi, noi ne apropiem foarte repede de data de 18 Septembrie 2007, săritura quantum a conştiinţei umane.  De aceea se pare că lucrurile sunt atât de haotice în ultimul timp.

 

Şi, din nou noi spunem că acesta este un eveniment binecuvântat.  Acesta nu este sfârşitul Pământului.  Acesta este doar sfârşitul conştiinţei aşa cum aţi ştiut. Acesta este pur şi simplu începutul timpului nou, începutul căii Energiei Noi.  Deci, lucrurile se schimbă chiar un pic acum.

 

Noi am lucrat cu voi pentru aproape şase ani, şi mergem în al şaptelea.  Chemarea noastră iniţială în serviciu, cererea noastră iniţială de la voi  a fost pentru noi să coborâm să vă ajutăm cu trezirea voastră personală şi individuală.  De asemeni a fost pentru a ajuta prin acest timp întreg să eliberaţi şi să permiteţi.

Acestea merg mână în mână, trezirea, cheamă la eliberare şi la permitere.

Eliberarea înseamnă de a lăsa jos structura energetică pe care aţi format-o.

 

Într-un sens voi puteţi spune că noi ajungem la completarea serviciului nostru cu voi.  Noi am făcut ceea ce voi ne-aţi cerut să facem.  Noi am făcut un angajament cu voi să fim cu voi până la sfârşitul anului 2007.  Şi, este după voi la acel punct dacă noi continuăm să lucrăm cu voi în acest fel sau nu.  Întotdeauna o să fie acei care o să vină să lucreze cu voi, îngeri şi grupuri... întotdeauna.  Dar, felul în care am înfiinţat între noi şi Shaumbra, este unic.

 

Aşa cum am spus, noi ne angajăm să lucrăm cu voi până la sfârşitul anului 2007.  Dacă voi alegeţi să mergeţi pe nivelul următor noi o să stăm cu voi.  Eu, Tobias, voi sta încă aproximativ zece ani de acum... nu mai mult... şi notaţi vorbele mele de acum.  În această zi eu mă angajez pentru zece ani, nu mai mult.  Aceasta nu este... aceasta este clar. Nu există dacă, şi, sau, despre acest lucru.  Corpul meu pe Pământ este deja încarnat.  Acesta deja îi înnebuneşte pe părinţi lui

(râsete din audienţă).   Eu am dorit de mult să mă reîntorc pe Pământ.  Eu am atât... voi îmi lipsiţi... îmi lipseşte Pământul... îmi lipseşte ceea ce viaţa are să-mi ofere.

 

Eu voi întârzia re-intrarea mea un pic în timp dacă Shaumbra alege să înainteze.  Dar, a înainta arată cam aşa.  Este timpul să ieşiţi din cutie.  Este timpul să vă ridicaţi din scaune.  Este timpul să faceţi ceva, Shaumbra.  Lumea vă solicită.  Lumea vă doreşte.  Este timpul să aduceţi energiile de Shaumbra împreună.

 

Noi ne-am pregătit pe partea noastră.  Şi, într-adevăr noi trebuie să spunem că Kuthumi a luat conducerea.   Noi ne-am pregătit pe partea noastră, am lucrat cu un număr din voi pe partea noastră pentru a schimba pe Shaumbra într-o curgere a expresiei dinamice, mai mult ca Shoud-urile lunare.

 

Dar, este timpul, Shaumbra.  Noi am fost – cum să spun – sugerând aceasta.  Noi am împins aceasta, şi cu unii dintre voi, aproape că v-am înnebunit.  Este timpul să fiţi învăţătorii... autorii... scriitorii muzicii... scriitorii pieselor... inventatorii tehnologiei noi... sfătuitorii... şi vindecătorii.

 

Este timpul să aduceţi înapoi fructul Trandafirului, pasiunea.  Voi nu puteţi vorbi doar despre aceasta nicicum.  Voi nu puteţi doar să visaţi la ea nicicum.  Este timpul să o manifestaţi şi să o exprimaţi acum în realitate.

 

A fost creată o structură de Shaumbra pe nivelul potenţial.  Şi, aceasta este – cum să spun  - o structură de Energie Nouă ce are un tip de curgere şi un tip de mişcare spre deosebire de ce aveţi pe Pământ.  Aceasta este o structură pentru Shaumbra de a crea în înăuntrul acesteia. Permiteţi să o numim incubatorul Shaumbra, dispozitivul de naştere, „uterul” Shaumbra.  Acesta a fost creat pe nivelul potenţial.  La acesta au fost prezenţi un număr de Shaumbra pe nivelul vostru de realitate.  Şi, acum este timpul să-l aduceţi înapoi.

 

A-l aduce înăuntru va cauza – cum să spun – ceva rezistenţă din partea acelora care încă mai sunt în Energia Veche.  A aduce acesta înăuntru va cauza ceva – cum să spun – scepticism din înăuntrul Shaumbra,  desigur din înăuntrul cercului Vârsta Nouă, şi desigur de la cercurile fundamentaliste.  Nu este nimic înfricoşător sau înspăimântător despre această energie.  Aceasta simplu este energia de Shaumbra pregătită pentru a manifesta, pregătită să fie exprimată pe Pământ.

 

Din acest uter voi toţi puteţi să aveţi suport, şi abundenţă şi creativitate.  Voi puteţi folosi acest uter ca loc de naştere al pasiunii voastre proprii în viaţa voastră proprie.  Cu claritatea pe care aţi adus-o înăuntru azi voi o să ştiţi ce să faceţi, când să faceţi, cum să faceţi.  Şi, apoi treceţi prin experienţa acesteia.  Din uter vine sincronicitatea care va aduce totul la voi în efortul vostru.

 

Da, ce noi cerem azi aici de la Shaumbra care sunt pregătiţi... noi vă cerem să faceţi munca voastră de suflet pe Pământ acum, munca sufletului Energiei Noi.  Şi, voi panicaţi, şi spuneţi, „Dar eu nu ştiu ce este aceasta.”  Ah... claritate, Shaumbra, claritate.  Claritate... este a şterge de praf câteva lucruri care au stat acolo pentru mult timp... a şterge praful.  Este ca şi a intra în straturi interioare, straturi multi-dimensionale pentru a vedea cum este într-adevăr energia acolo.

 

Pasiunea voastră este acolo.  Munca voastră sufletească este acolo.  Poate vouă v-a fost frică de aceasta.  Poate voi aţi crezut că nu o meritaţi.  În acel caz voi ar trebui să mergeţi în clasa lui Kuthumi (ceva râsete). –„Ce... credeţi voi că eu sunt un bălegar de vacă?” Nouă ne place aceasta.

 

Este timpul să mergeţi afară şi să faceţi munca voastră.  Aceasta nu este de a evangheliza.  Aceasta este a exprima şi a crea.  Voi nu  încercaţi să convertiţi pe nimeni sau să schimbaţi pe cineva. Voi îi onoraţi exact aşa cine sunt ei.  Dar, ei o să vină la voi, aşa cum am spus noi.  Ei o să vină la voi într-un număr mai mare, în număr mare.  Ei o să vrea să experimenteze ce voi creaţi... dacă aceasta este o carte... sau o piesă muzicală... sau comerţ.

 

Oh, şi aşa cum aţi auzit ieri, voi puteţi chiar să conduceţi un magazin de reparaţie de atenuare de sunete, şi acesta poate fi spiritual. Voi ştiţi, acestea sunt metafore.  Un atenuator este cel care scapă de ceva – cum să spun – zgomote foarte dificile de evacuare ce se întâmplă cu umanii în procesul de trezire.  Unii dintre voi aveţi nevoie de magazine de a atenuare de sunete pentru că voi o să faceţi de asemeni reparaţii de atenuare metaforice şi spirituale.  Voi trebuie să controlaţi unele din acele emiteri şi gaze care ies afară (mai multe râsete).

 

Nu trebuie să aveţi clase pentru aceasta. Aceasta se poate picta.  Ştiţi voi cât de multă energie poate să conţină o pictură ce este pictată de Shaumbra?  Aceasta este o  matematică. Curăţaţi pentru un moment aici... curăţaţi pentru un moment... puneţi energia voastră într-o pictură... una pe care o vedeţi... una pe care aţi văzut-o recent. Curăţaţi... mergeţi în rădăcina adâncă a nivelelor de energie.  Aceasta este o serie de matematică şi geometrie sacră.  Acestea nu sunt doar culori pe un canavas.  Este mult mai mult decât atât.  Aceasta poate să fie o vindecare. Aceasta poate să fie o poveste despre o altă realitate.  Poate să fie felul pictorului de a se autovindeca.  Este mult mai mult de atât.  Odată ce voi deveniţi clari, voi o să vedeţi dincolo de evidenţe.

 

Shaumbra, este timpul pentru voi să faceţi munca voastră de suflet.  Noi vă cerem – cu indulgenţa lui Cauldra – pentru ceva explicaţii despre acest mâine.  El are un pic de – cum să spun – piciorul rece al lui propriu.  Dar, este timpul.  Este timpul pentru ca el să fie clar de asemeni.  Este timpul pentru ca el să împărtăşească aceasta cu voi toţi.

 

Noi suntem pregătiţi.  Întrebarea, în cuvintele măreţe ale lui Metatron, „Sunteţi pregătiţi acum?  Sunteţi pregătiţi pentru energia Nouă, şi pentru calea uşoară?”

(Audienţa răspunde cu, „da”). Nu simţiţi – pentru unii care nu au putut să scoată din gură da – să nu vă simţiţi ruşinaţi.  Pe partea noastră nu există judecată de uşor sau greu.  Voi nu primiţi nici un punct în plus pentru greu (râsete şi aplauze din audienţă). Voi nu o să primiţi o cameră mai bună pe partea noastră.  Voi nu o să fiţi aşezaţi primii în restaurantele noastre.  Şi, voi nu o să aveţi un sfârşit de săptămână specială în vila mea.

 

De fapt, noi dăm din cap, şi uneori avem nişte lacrimi în ochi când voi alegeţi drumul greu.  Acesta nu trebuie să fie aşa. Dumnezeul nu străluceşte cu nici o favoare mai mare sau iubire pe cei care aleg drumul greu.  Cei care aleg drumul greu de fapt pierd contactul cu Dumnezeu.

 

Deci, Shaumbra, noi avem doi ani de preparare.  Acesta nu este un lucru înfricoşător.  Acesta este un lucru fericit.  Aceasta nu este un fel de cerere.  Voi nu o să fiţi lăsaţi în urmă. Ei fac aceasta în alte grupuri (râsete din audienţă referitor la referinţa seriilor cărţilor lui Tobias despre „A fi lăsat la urmă”).

 

Întotdeauna o să fie un scaun la masă pentru Shaumbra ca voi... întotdeauna... întotdeauna... chiar dacă vă ridicaţi pentru puţin timp şi mergeţi altundeva.  Oricând alegeţi să veniţi înapoi, o să fie întotdeauna un scaun pentru voi.

Şi, noi o să fim mereu acolo să vă servim.

 

Voi niciodată nu sunteţi singuri pentru că voi sunteţi Shaumbra.

 

ŞI AŞA ESTE!

 Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

 

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

 

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.

 

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

 

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

 

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

 

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

 

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

 

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

 

© Copyright 2005 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.