MATERIALELE LUI TOBIAS Seria Invatatorului:
SHOUD 1: "Activitatea de Invatator Incepe…"
realizat de Tobias, transmis Geoffrey Hoppe
Intrebari si Raspunsuri Prezentat de Cercul Crimson
5 August 2006

 

Si asa este, dragi Invatatori Shaumbra, noi continuam energia intalnirii noastre. Inainte de a incepe intrebarile si raspunsurile, dorim sa simplificam discutia, pe care deja am avut-o. Trebuie sa intelegeti ca atunci cand venim din partea noastra de voal, ca sa vorbim cu voi, uneori noi am vorbi intr-una (rasete si Tobias chicoteste), deoarece, in mod simplu, ne bucura sa fimi in energia voastra. Uneori ne trebuie o anumit, din ceea ce ati masura ca fiind sistemul de timp, pentru a furniza si lucra cu energiile, cu care am intentionat sa lucram, in timpul zilei.
Daca ati dori sa simplificati ceea ce am discutat in Shoud, ar consta in faptul ca invatarea/predarea este mult mai cuprinzatoare, decat ceea ce v-ati imaginat. Multi dintre voi ati privit-o dintr-un punct de vedere aparent, gandindu-va la aceasta ca la a fi in fata clasei, cu alti oameni. Aceasta este doar o mica, o mica parte din acest proces.
De asemeni, voi ii instruiti, lucrand cu familiile voastre angelice, lucrand cu cei pe care i-ati parasit cu eoni in urma. Ati plecat in propria calatorie, ati plecat ca sa invatati si in cele din urma sa-i instruiti. Ati venit aici pe Pamant, ca sa invatati lectii valoroase, care au avut de-a face cu energia si cu intreg cosmosul. V-ati plasat intr-o stare suspendata/de excludere de a fi, prins intr-un corp fizic, intr-o energie foarte lenta/incetinita, ca voi sa puteti trece prin multe lucruri si sa intelegeti multe din lucrurile care s-au intamplat, atunci cand erati in taramurile angelice.
Ati venit aici, ca sa puteti capata intelegere, sa aveti empatie si compasiune, pentru a trata problemele pe care le aveau familiile voastre celeste, in special, in momentul cand incepeati sa va treziti din nou. Acesta este locul in care a fost Kuthumi. El a lucrat in avans, la ceea ce veti face si voi, cu familiile voastre celeste.
Exista mult mai multe aspecte ale acestei activitati de instruire, decat doar a lucra cu ceilalti oameni de aici, de pe Pamant. Veti instrui si familiile voastre celeste.
Atunci cand St. Germain a initiat Ordinul Cercului Crimson pe Pamant, acest lucru a avut un impact asupra voastra, in multe moduri. Unul dintre motivele pentru care a avut un impact asupra voastra si uneori a adus la suprafata un nivel al fricii, este ca ati realizat ca de aceea ati venit aici. Acest fapt este punctul culminant al sute sau uneori mii de vieti traite aici, pe Pamant, pentru a invata unele lucruri despre energie si a va intelege pe voi-insiva, ca Fiinta suverana, ca Dumnezeu, ca sa puteti apoi lucra ca invatator, cu cei care sunt familiile voastre angelice. Acest fapt aduce la suprafata multe probleme, deoarece unii dintre voi va intrebati daca sunteti, cu adevarat, pregatiti.
Unii ati uitat cine sunteti si de ce ati venit aici. Aveti momente dificile in a accepta ceea ce spunem: ca erati echivalentul regalitatii din familiile voastre angelice. Uneori acest lucru va scoate din echilibru. Nu sunteti siguri cum sa va descurcati sau sa manuiti acest lucru. De aceea ne-am lungit putin astazi, pentru a descalci, a desface aceasta energie, ca sa va reamintim cu atentie, motivul pentru care v-ati parasit casa voastra angelica si ce faceti aici, pe Pamant, in prezent.
Acestea fiind zise, am fi incantati sa va raspundem la intrebari!
LINDA: Tobias, am avut un contact direct cu Shaumbra din Israel si asa cum iti poti imagina, exista multa distragere a atentiei si ar dori cateva sfaturi, privitor la ce-ar putea face, cu adevarat, Shaumbra din Israel, in prezent.
TOBIAS: Lucrul important pentru Shaumbra din Israel , tinutul cu care sunt familiar, consta in a intelege ca acel conflict are multe variabile, insa la nivelul esentei sale, este o cearta de familie. Este vorba despre familia angelica Hapiru. Faceti parte din aceste ciorovaieli si certuri de familie care au loc. Acestea merg inapoi in timp pe durata a eoni; am vorbit despre acestea in sesiunile din Israel, cu cativa ani in urma.
Exista o energia sau o tensiune suprimata, care trebuie sa iasa la suprafata acum. Toate energiile cauta rezolutie si in special, in timp ce facem tranzitia in noua era, in noua energie. Aceste energii vechi trebuie sa iasa la suprafata. Cel mai bun lucru pe care il pot face Shaumbra din Israel , este sa-si continuie munca lor, serviciul lor, sa paseasca in fata si sa fie invatatori, chiar acum. Nu fiti timizi, nu va ascundeti! Daca alegeti sa ramaneti in Israel , acest lucru are legatura cu a fi invatatori.
Este important ca chiar acum, in tinuturile Israelului…nu suntem impotriva sa mergem acolo in acest moment… este important sa va adunati energiile la un loc. V-ati lasat sa ajungeti foarte fracturati/dezbinati. In energia Shaumbrei din Israel exista multe grupuri. Sunteti o reflectie a energiei familiei Hapiru. Daca doriti sa mergeti inainte, puneti-va energiile impreuna! Eliberati-va agendele individuale! Intelegeti ca daca va adunati energiile ca Shaumbra, daca deschideti un Centru Service Shaumbra, o universitate Shaumbra in Israel , acestea vor avea mare influenta asupra constiintei, in comparatie cu orice altceva ati putea face.
Este o situatie dificila acolo si nu suntem ghicitori. Nu exista nimeni care sa poata profetiza ce va urma sa se intample, chiar de la o zi la alta. Daca se va impune pace temporara prin comunitatea externa, aceasta va fi temporara. Hapiru trebuie sa-si gaseasca propriile solutii. Este ca in povestea scurta, pe care v-am spus-o inainte, despre regina care a plecat sa incerce, sa resolve problemele de familie si acest lucru nu a functionat.. Familia nu doreste ca problemele sa-i sa fi rezolvate, nu doreste interferenta exterioara. Iata ce se intampla in comunitatea internationala, in prezent. Ei privesc acolo fara intelegerea corecta a naturii energiei Hapiru – Hapiru ii include pe ambii, pe evrei si pe palestinieni. Ea ii include pe evrei si mare parte a lumii arabe. Este o situatie de familie si familia trebuie sa o rezolve.
Asa ca, Shaumbra, e necesara claritate in ceea ce faceti! Aduceti energiile impreuna! Apoi, permiteti ca energiile lui Hapiru sa va reflecte energia voastra unificata! Multumesc!
INTREBARE SHAUMBRA 1 (un barbat la microfon): Salut Tobias! Eu rezonez, cu adevarat, cu a fi invatator si simt emotie si pasiune in acest lucru – stii, exista ceva dedesubt. Aceasta alegere de a fi invatator, aduce la suprafata unele intrebari si probleme
TOBIAS: Intr-adevar. Tu vorbesti, nu doar in numele tau, ci in numele majoritatii Shaumbra.
SHAUMBRA 1: Da. Doar ma intrebam, stii, de unde sa incep? Incotro sa ma indrept, de acum incolo?
TOBIAS: Este o intrebare excelenta! (rasete) Este o intrebare pe care multi Shaumbra au pus-o, in ultimul timp – “De unde sa incep? Incotro sa ma indrept? De fapt, voi incepeti cu baza, pe care o aveti deja. Cu alte cuvinte, ati adunat imensa intelepciune si cunoastere, prin toate vietile voastre. Nu vreti sa le aruncati, nu vreti sa incepeti din nou. Veti lua aceasta baza curenta de experiente si indata ce va veti exprima intentia de a fi invatatori, indata ce veti face alegerea si in special, indata ce veti permite initierea Cercului Crimson, atunci totul va incepe sa se schimbe. Toate energiile din jur vor incepe sa se schimbe. Nu mai trebuie sa descifrati acestea aici, (aratand capul), nicicand. Acest lucru doar incepe sa se intample. Oamenii vor veni la voi. Resursele vor veni la voi.
Daca doriti sa faceti ceva acum, ca parte a procesului, exista multe seminarii minunate care – prin intermediul Cercului Crimson – au fost transmise, fie de St. Germain sau de mine, Tobias, pe care le puteti adopta si le puteti preda. Insa, vor aparea si alte lucruri. Cand veti accepta acest rol si titlul de Invatator, atunci toate vor incepe sa vina la voi, inclusiv componenta Noua Energie si componentul gnost.
Voi stati aici, acum si va intebati ce sa faceti – singurul lucru este sa faceti o alegere si apoi, totul va incepe sa apara. Apoi, in timp ce vor incepe sa apara, iar oamenii si oportunitatile vor veni la voi, singurul lucru pe care va trebui sa-l faceti, este sa va pastrati discernamantul si echilibrul.
SHAUMBRA 1: In regula. Multumesc!
TOBIAS: Multumesc! Ceea ce incerc sa va spun, este ca va fi dificil sa va planificati spunand, “Este exact ceea ce voi face si iata cum voi face!” deoarece, aveti de-a face cu situatii reale ale Noii Energii. Intelegeti, ca indata ce faceti alegerea, aceasta deja incepe sa se desfasoare! Multumesc!
SHAUMBRA 1: Multumesc!
INTREBARE SHAUMBRA 2 (de pe Internet, citita de Linda): Intrebarea mea este legata de faptul ca am un sentiment de singuratate, care este intens, in special, in prezent. Am multe lucruri pentru care sa fiu recunoscatoare. Am doi copii minunati si un sot care este Shaumbra, insa desi este Shaumbra, noi inca avem probleme. Inca ma simt singura cu el. In conversatiile profunde cu alti oameni, ma simt singura. Cu cat mai mult simt ca sunt invatator si ma simt mai deconectata, ceea ce ma face sa ma simt foarte singura, cu atat mai mult intru in contact cu aceasta singuratate. Stiu ca acest sentiment este foarte vechi, il am de cand m-am nascut. Cum pot schimba acest lucru?
TOBIAS: Acest sentiment de singuratate este foarte, foarte obisnuit printre Shaumbra, deoarece ati plecat pe cont propriu, a trebuit sa parasiti vechile Ordine si vechile organizatii; v-ati parasit familiiile angelice; ati parasit toate lucrurile cu care erati conectati; v-ati deconectat chiar si de Camp. Asa ca, sunteti singuri!
Darul din aceasta situatie consta in faptul ca invatati sa deveniti Fiinte suverane. Invatati sa descoperiti fericirea din interior. Invatati sa va descoperiti propriul Dumnezeu din interior. Invatati sa va aduceti inapoi toate aspectele voastre, care au fost imprastiate peste tot, insa aceasta singuratate persista, deoarece continuati sa simtiti energia familiei, prietenilor si a lucrurilor de care v-ati deconectat – din nou, este un sentiment foarte obisnuit.
Acesta este inlocuit de sentimentul de intregire sau completare din voi-insiva, de faptul ca nu sunteti dependenti de familie sau prieteni, ca nu sunteti dependenti de nici un ordin sau organizatie. Datorita faptului ca nu sunteti dependenti de aceste lucruri, ca nu va hraniti prin ele, voi puteti alege la ce vreti sa luati parte. Cand veti face acea alegere - de a face parte din nou, din ceva - atunci veti afla ca energiile nu pot sa se hraneasca din voi si voi nu va puteti hraniti din ele.
Ca invatator, intelegeti, ca atunci cand veti lucra cu studentii, acestia vor trece prin multe lucruri, prin care ati trecut si voi. Va reaminti cand ati trecut prin acel sentiment al noptii negre a sufletului, cand va aflati in intuneric si la marginea abisului, cand ati trecut prin haos si confuzie in viata voastra, pierzandu-va slujbele, relatiile si lucrurile care va erau foarte dragi si apropiate voua? Va reamintiti cand ati trecut printr-o perioada de singuratate? Acelea au fost momentele in care ati eliberat tot ce va hranea si ii hranea pe ceilalati din voi. Insa apoi, ati inteles ca ati ajuns in momentul completarii, care alina sentimentul de singuratate, pe care il aveti acum. Multumesc!
INTREBARE SHAUMBRA 3 (o femeie la microfon): Multumesc Tobias! Intrebarea mea are de-a face cu cea anterioara, intrebare pusa de aici, de la microfon. Recent am decis sa fac ceva, care este total diferit de ceea ce am facut vreodata in aceasta viata si cumva m-am retras in spate, atunci cand l-ai denumit corespondent, pe cel la care ma gandeam ca fiind o divinitate personala. Stii, fiindca am gandit astfel, acest lucru a pavat calea. Presupun ca intrebarea mea este: ce trebuie sa face eu in 3D sau, in mod simplu, sa permit si sa permit oamenilor, sa permit ca orice sa vina la mine?
TOBIAS: Este o combinatie a ambelor lucruri. Ceea ce se intampla, cand faceti alegerea mai intai, St. Germain a exprimat acest lucru pentru voi toti, foarte direct, intr-un mod foarte distinct, spunandu-va ca vom face o initiere – si intentionat a apasat pe butoane, sa va faca sa contemplati si sa va ganditi la alegerea voastra, sa va faca sa intelegeti ca nu trebuie sa fie privita cu usurinta.
De indata ce faceti o alegere, aceasta va schimba caracteristicile voastre energetice. Va schimba compozitia energetica si prin schimbarea compozitiei, schimba si ceea ce este atasat de voi. Daca nu ati facut o alegere, de exemplu, de a fi invatator, compozitia voastra energetica… nu vreau sa o numesc vibratie, este vorba despre o compozitie… va ramane aceeasi si nu se va intampla nimic. De indata ce faceti o alegere, va reenergizati, mult asemanator cu a fi un magnet, de exemplu, iar acum sunteti polarizati diferit. Acest fapt prin sine, incepe sa aduca oportunitati noi si diferite.
Uneori, aceste oportunitati vor veni la voi instantaneu. Alteori, va dura saptamani sau luni, deoarece celelalte elemente ale energiei, din lumea inconjuratoare si din taramurile angelice, trebuie sa se adapteze si sa se ajusteze, ca sa se potriveasca cu voi. Insa apoi, oportunitatile vor incepe sa vina la voi. Oportunitatile sunt ca si un dar si este in functie de voi daca doriti sa-l despachetati sau nu. Exista oportunitati care vor aparea inaintea fiecaruia dintre voi, care vor veni pe calea voastra.
Apoi, va fi in functie de acea parte din constiinta voastra, pe care o numiti umana, sa acceptati acest lucru, deoarece va fi vorba de munca, de multa munca, iar oportunitatea sau darul exista aici, insa va trebui sa faceti lucruri precum: sa va prezentati la intalniri, sa va platiti facturile, sa calatoriti ca sa va tineti cursurile, sa fiti pregatiti sa ascultati problemele altor oameni, sa le spuneti ca ei sunt Dumnezeu, de asemeni - atunci cand doar ati dori sa tipati din cauza frustrarii: “Plecati de aici!” (rasete)
Exista ceea ce am numi lucruri manuale sau omenesti, care trebuiesc realizate si din nou, daca priviti la noi sau la celelalte entitati, ca sa faca aceste lucruri pentru voi, acest lucru nu se poate. De aceea va aflati voi pe Pamant. Corespondentul vostru, aceasta fiinta angelica, nu va face astfel de lucruri. Fiinta umana din voi, va face aceste lucruri!
Am auzit unele comentarii si plangeri din partea Shaumbrei, care incep sa fie invatatori, care spuneau, “Dar, eu nu m-am gandit ca va trebui sa lucrez atat de multe ore. Nu m-am ganditi, stiti, sa am toate aceste responsabilitati, care decurg din aceasta activitate.” Insa, iata unde intervin oamenii, vedeti! Asa ca, este vorba despre o combinatie: a aduce impreuna gnost-ul si starea de om; a permite energiilor si oportunitatilor sa va fie furnizate.
SHAUMBRA 3: Deci, ceea ce imi spui, este ca ar trebui sa plec, sa gasesc pamantul!
TOBIAS: Aceasta este o intrebare interesanta si are de-a face cu un lucru foarte, foarte personal. “La ce nivel este creat acesta? Cand trebuie sa actionez pe cont propriu?” Acestea ajung sa fie lucruri, cu care va trebui sa va simtiti confortabili.
De exemplu… vom incepe sa va impartasim cateva istorsiri… insa va dam exemplul lui Cauldre si al Lindei (rasete): Veti face angajamentul mai intai sau veti permite energiei, resurselor si banilor sa vina, mai intai? Este o intrebare foarte interesanta si este vorba despre o alegere personala. Aceasta depinde, cu adevarat, de locul in care se situeaza nivelul vostru de confort. Nivelul lor de confort, sincer, reprezinta …(Linda din fundal spune, “Atentie”) (rasete)… ceea ce am defini ca fiind categoriile cu riscul cel mai inalt. Ei stiu in inima lor ca este ceea ce vor sa faca si ei stiu in inima lor ca ei reprezinta si interesele Shaumbrei, asa ca sunt dornici sa faca lucruri precum – asa cum au facut recent – sa-si puna numele personale pe un acord financiar foarte extins, necunoscut majoritatii Shaumbra.
Asa ca, este in totalitate in functie de voi. Iata unde intervine energia lui gnost, cu adevarat, deoarece ati ajuns la dilema: “Ce vine mai intai? Sa iau o decizie? Sa ma arunc si sa fac acest acord?” Gnost va veni si va va prezenta solutia, poate ca nu in modul la care v-ati gandi voi, deoarece creierul este limitat, insa intr-un mod minunat. Deci, prescriptia mea pentru tine este gnost…!
SHAUMBRA 3: Multumesc!
TOBIAS: ...o data dimineata si o data noaptea! (rasete si aplauze)
SHAUMBRA 3: Multumesc!
LINDA: Foarte frumos! Foate frumos! Apropo, ca o gluma, de acum inainte voi purta mici insemne, care vor spune, “Tu esti Dumnezeu, de asemeni – pleaca de aici!” Si le voi pune pe biserici. (rasete) Nu suna ca o gluma buna?!
TOBIAS: Fara comentarii!
INTREBARE SHAUMBRA 4 (o femeie la microfon): Salut Tobias! Am informatii noi – nu stiu daca am facut parte din cei 144 000 sau 100… Oricum, poti sa-mi spui numele familiei mele?
TOBIAS: Nu. (unii rad)
SHAUMBRA 4: De ce?
TOBIAS: Din doua motive: Cauldre nu il poate pronunta, nu exista ceva uman sau ceva in engleza, care ar putea fi asemanator. In al doilea rand, avem un plan de actiune aici, de partea: Niciodata nu impartasim un nume spiritual – atunci cand suntem rugati adesea de oameni; si niciodata nu impartasim numele de familie.
Acestea sunt doua lucruri, elemente unice si foarte, foarte pretioase. Va veni un moment, cand intr-o zi, doar veti constientiza numele vostru spiritual – sau ceea ce ati numi numele sufletului – iar noi nu vrem sa va luam acest dar. Ar fi ca deschiderea darului vostru de Craciun. Am vrea sa facem asta, insa atunci cand voi ajungeti sa realizati asta, va fi dincolo de cuvinte!
Acelasi lucru si in privinta numelui de familie: Numele familiei spirituale s-a schimbat fata de ce stiati initial, in special, in urmatoarele 18 luni, numele familiei spirituale se va schimba: deoarece voi va schimbati si prin urmare, energiile familiei voastre angelice se vor schimba; iar numele se vor schimba, de asemeni.
Nu ca la oameni – ei isi iau un nume si raman cu el intreaga viata - majoritatea dintre ei. Numele angelice si numele familiilor spirituale evolueaza constant si nu constau dintr-un nume de pronuntat. Acestea sunt… uneori eu rad… este atat de dificil, este o combinatie dintre sunet, muzica, nume, culoare, vibratie si uneori un strigat, toate combinate la un loc. (rasete) Este foarte dificil ca sa pronunti cuvintele. Insa, ceea ce se poate intampla la un moment dat… si se poate intampla in mijlocul noptii, se poate intampla cand conduceti masina… ca doar sa le stiti. Si, acestea sunt atat de profunde si vor rezona in fiecare parte din voi, iar eu nu voi dori niciodata, sa va iau acest dar!
SHAUMBRA 4: Multumesc!
TOBIAS: Multumesc!
INTREBARE SHAUMBRA 5 (o femeie la microfon): Tobias, am lucrat cu materialele de la sesiunile din Oslo , privitor la eliberarea controlului si am ales sa eliberez total controlul – asupra corpului, mintii si spiritului – insa, de ce simt ca sunt blocata in acest lucru?
TOBIAS: Datorita controlului. (unii rad) Exista… si afirm acest lucru, in mod serios… exista sub-control al controlului. Sunteti un creator atat de bun – voi toti – ca atunci cand creati sisteme de control, intotdeauna aveti inlocuitori si intotdeauna aveti inlocuitori pentru inlocuitori! (unii rad) Un controlor bun are intotdeauna acesti inlocuitori si ceea ce se intampla acum, este ca va aflati la al doilea – in unele cazuri chiar la al treilea – nivel al sistemelor de control si acestea se opun. Ele sunt mult mai subtile. Sunt mult mai ascunse, fata de sistemul de control evident, care se afla la suprafata, insa aceastea nu sunt prea puternice. Ele nu sunt… le puteti asemana cu sistemul de securizare, un duplicator pentru computer, de exemplu, in care aveti nivele diferite, insa nivelul de jos tinde sa nu fie atat de puternic/eficient. Ceea ce faci tu consta in a lucra cu nivelele.
Lucrul cel mai bun de facut, in acest caz, este sa renunti la control, sa nu controlezi procesul, deoarece o parte din tine spune, “Eu eliberez controlul, dar de ce acest lucru nu se intampla?” Aceasta este o mica contradictie in termeni si necesita, as spune, putina respiratie zilnica. Tu deja ai eliberat parola controlului. Cu alte cuvinte, ai permis controlului sa plece si acesta incepe sa faca asta. Acum, doar elibereaza! Vei descoperi ca acesta incepe sa dispara.
SHAUMBRA 5: Multumesc!
TOBIAS: Iar tu te afli prea mult in minte… revino aici, pentru o clipa…!
SHAUMBRA 5: Stiam asta… stiam asta!
TOBIAS. Da! Mintea este un lucru minunat si mintea este un lucru extraordinar! Noi am petrecut enorm de mult timp, am cheltuit imense cantitati de energie si resurse in Atlantis, pentru a dezvolta mintea, ca sa o facem sa fie un lucru atat de perfect, insa am exagerat. Am plasat prea multa focalizare in ea si mintea voastra este extrem de pusa la punct, exprem de antrenata…
SHAUMBRA 5: Ea este suprasolicitata
TOBIAS: ...si suprasolicitata, desigur! Si, intr-un sens, suprasolicitarea mintii va facut sa va activati sistemele de control, care nu ar fi trebuit sa fie activate niciodata. Acum, voi lasati sa plece toate aceste lucruri. Voi le eliberati pe toate. Puteti accepta ca este un proces natural si ca nu trebuie sa-l controlati, ca acesta sa aiba loc? “Acceptarea” inseamna “natural”
SHAUMBRA 5: Da, multumesc!
TOBIAS: Prin urmare, putina respiratie, sa iesi si sa te distrezi mai mult! Dumnezeule, ultima oara…
SHAUMBRA 5: Multumesc!
TOBIAS: Intr-adevar. Regret ca te pun in incurcatura, de fapt, ma pun pe mine!
INTREBARE SHAUMBRA 6 (o femeie la microfon): Da, Tobias, am facut o alegere ferma, aceea de a merge inainte si a fi invatator, intr-un mod curajos, oricum ar aparea acesta. Unele dintre lucrurile pe care le-am facut, au constat in a fi pe drum, calatorind timp de cativa ani si acum pare sa existe o oportunitate, probabil pentru a ne stabili cel putin pe o perioada, temporar, intr-o zona care este militara, de prima importanta si are multe energii; noi vom fi intr-o asociatie, in aceeasi cladire cu un medic traditional. Doar ma intrebam: ar fi mai bine sa continuam sa ne miscam sau sa ne oprim intr-un loc, in care sa putem misca energia?
TOBIAS: Voi va preluati propria datorie. Nu va este inmanata de noi. (rasete) Va preluati propriul serviciu. Ceea ce faceti este ca simtiti atractia de a realiza un imens impact. Nu sunteti de loc timizi, tu si cel cu care lucrezi, voi sunteti miscatori de energie formidabili!
Va voi vorbi despre o singura preocupare/neliniste pe care o observ. Vad ca sunteti atrasi de o zona care, in mod clar, poate folosi procesul de invatare – nu de a tine predici, aceasta are suficiente. Chiar daca ati calatorit pentru un timp, veti descoperi ca este nesigur sa va stabiliti. Veti descoperi ca este foarte dificil sa nu va aflati in miscare. Voi, asa cum am spus, sunteti miscatori de energie formidabili si astfel, veti descoperi ca este foarte dificil sa ramaneti intr-un anumit loc.
Daca alegeti sa faceti asta, intelegeti ca nu va fi o situatie permanenta, ca va fi pe termen scurt. Este vorba de o activitate formidabila de invatare, pe care o puteti desfasura acolo, insa datorita imenselor energii din acea zona, va exista posibilitatea de a va afecta si ceea ce ati incepe ca fiind pasiunea de a instrui/invata, s-ar putea transforma intr-o activitate pervertita de a tine predici. Si aceasta s-ar strecura intr-un mod foarte subtil si curand nu veti mai fi un invatator sau ascultator, veti fi un predicator sau un vorbitor. Deci, fiti constienti de faptul ca acele energii se pot juca cu voi, in acest mod!
SHAUMBRA 6: Okay, multumesc!
LINDA: Doar doua intrebari!
TOBIAS: Ceva mai multe!
LINDA: Nu, doua! (hohote de ras)
INTREBARE SHAUMBRA 7 (un barbat la microfon): Buna seara, frate Tobias! Mi-ar placea sa fie trecut in Inregistrarile Akashice faptul ca am acceptat responsabilitatea de a fi un invatator, un vindecator si as dori o binecuvantare de la tine!
TOBIAS: Intr-adevar, tu ai acest lucru. Ai parte de onorare si de iubire din partea mea, mai mult decat orice. Trebuie sa realizezi ca nu ai nevoie de binecuvantarea mea, este vorba doar de a ta, insa mie imi place sa dau binecuvantari oricui! (rasete)
SHAUMBRA 7: Multumesc!
TOBIAS: Si eu iti multumesc! Si da, e valabil pentru tine si pentru toti care au primit initierea… initierea – apropo, voi afirma acest lucru foarte clar si ii voi permite lui St. Germain sa faca acelasi lucru candva – initierea nu reprezinta vreun tip de control. Initierea nu reprezinta vreun fel de restricitie. In mod simplu, initierea este acceptarea in interior, ca acesta este lucrul pe care il alegeti. Este o auto-initiere! Nu v-a fost impusa de noi.
Putem marturisi ca Shaumbra din lumea intreaga au initiat recent energii in ei-insisi, energia lui gnost, energia pasiunii si energia de a fi invatator. Am dori sa spunem foarte clar, ca nu reprezinta ceva ce a fost plasat ca un fel de control. Personal, in Consiliul Crimson, nu credem in nici un fel de distribuiri de implanturi sau de controale sau oricare astfel de lucruri. Munca noastra consta in a va servi si a va reaminti cine sunteti, ca sunteti Dumnezeu, de asemeni. Si, ca deja il aveti in voi. Iti multumesc ca mi-ai permis sa mentionez aceste lucruri!
SHAUMBRA 7: Am lucrat impreuna, inainte?
TOBIAS: Intr-adevar – de aceea tu esti aici si eu sunt aici!
SHAUMBRA 7: Multumesc!
TOBIAS: Esenta Shaumbrei merge inapoi, pana la Templele din Tien, desi ne-am cunoscut in taramurile celeste si ne cunoastem din Ordinul de Arc. Insa, in termeni umani, ne-am adunt in Templele din Tien. Am adunat la un loc inimile, sufletele si experientele noastre. Au fost timpuri incredibile, deoarece, pentru a mine voi ati fost adevarata familie de pe Pamant.
Energiile din Tien se reintorc prin toti Shaumbra, asa ca energiile acelui episod din Atlantis se reintorc. Observati schimbarile care au loc in Cuba si observati ca exista energii care incearca sa alerge acolo, precum parazitii si pradatorii, pentru a obtine avantajele unei situatii, care este chiar minunata. Exista energii care vor sa obtina avantaje de pe urma inaltarii/iesirii la suprafata a energiei Tienului, care a fost protejata pentru o perioada de timp, de cel care este conducator in acea zona din jurul Cubei, cel pe care il numiti Presedintele Castro. In prezent, are loc un conflict acolo, la multe nivele: la nivel uman, insa si la nivel eteric.
Asa ca, Templele din Tien au fost locuri minunate si le simt ca foarte protectoare, la fel cum le simtiti si multi dintre voi, acesta este locul unde am inceput sa lucram impreuna. Apoi, multi dintre noi am lucrat impreuna in vietile de dupa acest episod si desigur, nu am fost prin preajma timp de 2 000 de ani, insa, intr-adevar, ne cunoastem unii cu altii si inca lucram impreuna!
SHAUMBRA 7: Multumesc!
TOBIAS: Multumesc!
LINDA: Ultima intrebare!
TOBIAS: Hmm... (rasete)
INTREBARE SHAUMBRA 8 (o femeie la microfon): Am venit pentru putina indrumare, in privinta slujbei mele actuale. Se petrec multe schimbari acolo, nu sunt sigura daca mai apartin acelui loc; am o ideie pentru o afacere noua. Desigur, acest lucru este putin inspaimantator. Doresc ceva sfaturi.
TOBIAS: Intra-devar si iti multumesc ca ai pus aceasta intrebare! Din nou, este o intrebare personala, insa este o intrebare a zeci de mii de Shaumbra. Shaumbra, voi aveti idei extraordinare. Le-ati tinut pe loc sau, intr-un sens, ati permis sa fie tinute pe loc, in special, in aceste cateva luni, insa intr-o anumita masura, in ultimii cativa ani, asteptand momentul potrivit.
Daca aveti vreo idée, o inventie, o carte de scris – orice astfel de lucruri – si daca le simtiti in inima, nu doar ca pe ceva din minte… exista o diferenta, ar trebui sa fiti capabili sa spuneti acum, cand provin din minte si cand provin din inima… dar daca aceasta idee exista in inima, acum este momentul potrivit sa actionati. Capul va va spune, “Ce zici despre salariul meu? Ce zici despre stabilitatea mea? Ce vor zice ceilalti oameni? Sunt nebun sa fac asta? Insa inima zice, “Este momentul!”
Daca veti combina acea idée… apropo, ea pluteste in taramul eteric in prezent. Nu este o idée moarta, ea planeaza acolo si exista multe, multe altele acolo. Insa, acum utilizand gnostul, le puteti aduce aici, le puteti manifesta sau le puteti aduce la viata, aici, pe Pamant. Nu este atat de dificil. Noi eram capabili – voi erati capabili – sa preluati energia pura, energia angelica si cumva sa o aduceti pe Pamant, sa o manifestati in biologie si iata-va aici, stand in present! Acest lucru in sine, reprezinta dovada ca miracolele pot fi realizate, din nou. Puteti aduce ideea voastra acum, din taramurile exterioare si sa o materializati.
Singurul lucru pe care as dori sa vi-l spun, consta in faptul ca deja v-ati limitat ideea, prin mintea voastra umana. Deja ati pus unele restricitii asupra ei: atunci cand va apare sau cand o veti aduce in aceasta realitate, va avea de suferit putin, deoarece este mai grandioasa decat ce ati gandi voi, ca ar putea fi. Nu va permiteti sa realizati, ca voi creati brese si dati nastere la ceva aici.
Voi dati nastere unei creatii! Deveniti administratorii ei si ii permiteti sa vina pe Pamant. Acum, permiteti-i sa apara in mod grandios! Permiteti-i sa vina in stil mare! Incetati sa va ingrijorati , “Sunt gandurile mele prea marete sau prea mari, ori ma amagesc, ori ma joc cu mine?” Aceasta este, asa cum ar spune draga de Janice, gandire umana nesemnificativa/lipsita de consistenta/slaba (unii rad), iar noi nu mai vrem oameni slabi/cu putere scazuta. Noi vrem sa existe oameni puternici si echilibrati, combinati cu divinul si cu gnostul, care sa aduca aceste idei aici si apoi, priviti-le cum cresc!
Prin urmare… la treaba, fetito!
SHAUMBRA 8: Sa gandesc grandios, hmm? Multumesc foarte mult!
TOBIAS: Cu acestea, Shaumbra, presupun ca este momentul sa… (audienta rade) Noi onoram si respectam corpul uman care este putin obosit, deoarece ziua a fost lunga, insa a fost o zi minunata!
As vrea sa va reamintiti, cand veti pleca, ca multi dintre voi v-ati exprimat acordul de a fi invatatori; observati cum se rotesc energiile, pentru a sustine acest lucru! Lucrati cu ingerul vostru corespondent, nu va ingrijorati in legatura cu numele acum, ca va veni la voi! Dati-i un nume mic, daca doriti, insa el lucreaza ajutandu-va cu energiile de partea noastra. Realizati ca a fi invatator este mult mai cuprinzator, decat doar a fi invatator pe Pamant! Veti fi invatatori la multe alte nivele, in primul rand pentru familia voastra angelica! Ea va astepta.
Si asa este!