MATERIALELE LUI TOBIAS
Seria Invatatorului: SHOUD 2: "Tehnologia Standardului"
realizat de Tobias, transmis prin Geoffrey Hoppe Prezentat de Cercul Crimson
2 Septembrie 2006

 

Si asa este, dragi Shaumbra, noi v-am chemat sa organizam aceasta intalnire a Cercului Crimson, pe planeta Pamant si aducem azi, energiile Consiliului Crimson. Le-am pus impreuna, pentru acest al doilea Shoud, din Seria Invatatorului.
Este o incantare ca eu, Tobias, sa fiu din nou aici si sunt insotit astazi – unul sta de partea stanga a lui Cauldre si celalalt, de partea dreapta, in timp ce eu stau drept in centru – sunt insotit de St. Germain si de Kuthumi lal Singh! (audienta se bucura si aplauda) Energia lor constituie o mare parte din aceasta adunare, ca si a mea, ca si avoastra. Va avea loc un transfer de enegie prin cuvinte, prin intermediul lui Cauldre, insa asa cum stiti, aceste cuvinte sunt ale voastre. Acestea sunt gandurile voastre. Aceasta este inima voastra. Acesta este Shoud-ul vostru. Noi ne aflam aici, ca sa sustinem munca pe care o faceti. In mod simplu, noi impartasim cu voi, locul in care va aflati, in aceasta aventura incredibila, aventura care v-a dus in aceasta lunga – insa deja scurta - calatorie de Acasa, v-a adus in acest moment.
Trebuie sa fac cateva comentarii, legate de prezentarea de la inceput (se refera la prezentarea diapozitivelor, pe durata Introducerii) Mai intai de toate, pe scaunele din fotografia de langa lac, eram eu, Tobias si St. Germain. Cand s-au facut fotografiile, noi am pozat corespunzator. (rasete) Ne relaxam si savuram una din tigaretele noastre eterice – ele nu sunt daunatoare pentru sanatatea voastra, apropo! (rasete) Iar Kuthumi, inota in apa. (hohote de ras) Nu a putut rezista, nu s-a putut abtine – a trebuit sa sara in apa.
Suntem adunati astazi, aici si permiteti-ne, ca la inceputul acestui Shoud, sa aducem energia Corespondentului vostru, cel despre care v-a vorbit St. Germain, la Conferinta din Vara, cel care va este desemnat, care va serveste – a ales sa va serveasca – in acest rol incredibil, in care intrati, in rolul de Invatator! Corespondentul nu este ghidul vostru, acest fapt reprezinta ceva din trecut. Corespondentul nu este un alergator. Un alergator are un tip diferit de activitate pe care o desfasoara, ca sa pastreze echilibrul constant al energiei, dintre uman, divin si nivelele eterice. Alergatorii misca alternativ energia, inainte si inapoi. Corespondentul are un tip de activitate diferit – considerati-l ca fiind asistentul vostru executiv!
Corespondentul nu ia decizii pentru voi. Corespondentul nu alege directia. Corespondentul nu este mult mai inteligent, mai divin sau mai intelept, decat voi. El se afla aici, ca sa serveasca nevoile voastre. El se afla aici sa va ajute, transmitand energii din constiinta si din intelepciunea voastra, inapoi in taramurile angelice si la familiiile voastre spirituale. Ar fi foarte dificil pentru voi, sa va indepliniti munca de instruire a familiilor voastre celeste, in timp ce sunteti atat de focalizati aici, ca om pe Pamant. Voi indepliniti o parte din aceasta munca, atunci cand calatoriti in vis, cand… uneori voi credeti ca vizionati programe la TV, insa sunteti foarte departe (chicotind), va aflati in alta parte. Nu ati observat, ca atunci cand cineva intra in camera si spune, “Oh, ce s-a intamplat?”, chiar daca priviti la TV, nu va amintiti in mod constient, ceea ce faceati, chiar in acel moment.
Acesti Corespondenti va ajuta sa transmiteti o stare de constiinta, familiilor voastre spirituale. Corespondentul va aduce inapoi, un fel de informatie sau stare de constiinta. Sa nu o numim energie, deoarece este mai mult o informatie. Ei aduc inapoi vesti, din celelalte taramuri. Cand le aduc inapoi, cand le aduc in realitatea 3D, trebuie sa le puna in – cel putin temporar – sa le puna in ceva, care sa fie definibil si inteligibil, pentru mintea voastra umana. Asa ca, atunci cand aduc cosul plin cu minunate informatii pentru voi, unele dintre acestea ajung – cum sa spun – se ratacesc prin translare/traducere. Ele nu dispar, nu sunt pierdute. Ele doar exista intr-un taram usor modificat, asteptand momentul in care veti fi capabili sa le intelegeti, prin elementul gnost, prin simtire, prin inteligenta divina.
Uneori, voi le puteti simtiti, atunci cand aceste informatii revin. Uneori, sunt informatii foarte particulare, legate de familia voastra spirituala. Uneori, sunt informatii foarte specifice, sunt noutati legate de ceea ce se intampla in taramurile non-fizice. Uneori, sunt informatii foarte personale, pentru voi. Intr-un sens, ati putea spune – ele vin de la sinele divin, de la acea parte care este voi, in mod intim, insa uneori, prin focalizarea voastra umana, aveti tendinta de a o uita. Astfel, Corespondentul va va ajuta, aducand si acele informatii.
Corespondentii au fost invitati la aceasta intalnire si pentru inceput, Shaumbra, acceptati ca aveti doar unul! Vom lucra cu acesta, in timp ce vom continua ca Invatatori, insa acum, aveti doar unul – cel putin un Corespondent principal. Am dori ca astazi, sa simtiti energia Corespondentului vostru!
Luati un moment! Cum va simtiti? Ei bine, doar permiteti! Respirati profund, ca sa initiati simtirea voastra, energiile voastre sensoriale! Respirati adanc! Pentru fiecare dintre voi – care va aflati aici in persoana, care ascultati, care veti asculta intr-un moment din viitor – Corespondentul vostru apare acum! Sa intelegeti faptul, ca ei nu au un corp fizic sau ceva asemanator corpului fizic! Va va fi mult mai usor sa lucrati cu ei, daca nu le veti asocia atribute fizice umane. Ei sunt entitati. Au o semnatura unica. Unii dintre voi poate veti percepe culori sau tonuri, deoarece unii dintre voi va deschideti acele centre, din interiorul vostru. Ei sunt la fel de mult ca si voi, o fiinta spirituala. Doar ca nu sunt o fiinta umana.
Ei au un nume. Ei au un fel din, ceea ce ati numi, vibratie sau rezonanta, care constituie un nume. Ei vi-l vor spune acum, in limbaj angelic; nu in cuvinte umane, ci in limbaj angelic. Unii dintre voi poate ca nu veti auzi un cuvant. Veti simtit ceva marunt sau ceva mare. Ei nu vor transmite un nume uman, desi veti putea percepe astfel sau sa traduceti astfel, prin alfabetul sau vocabularul uman.
Deci, respirati adanc, impreuna ca grup…! Le vom cere sa rezoneze spre voi, sa va spuna numele lor… Nu va fortati! Nu este un loc pentru minte! Este un loc pentru inima voastra si pentru incredere.
(Pauza)
Acum, respirati acea rezonanta! Inspirati numele lor, fie ca percepeti ceva specific sau nu! Acum, trebuie sa va dojenesc, pe cativa dintre voi: voi va indoiti de nume! Va indoiti de nume: creierul vostru a intrat in joc. Reveniti la ceea ce au impartasit initial cu voi, la acel sentiment, la acea simtire! Unii dintre voi spuneti, “Dar, am simtit ceva putin infricosator. Acesta nu ar putea fi Corespondentul meu.” Oh, da, ar putea fi! Deoarece exista nivele de protectie, pe care le-ati pus inaintea voastra – ele sunt un fel de sistem de marcaj prin steagulete rosii – care uneori filtreaza sau impiedica energiile exterioare sa intre in voi. Insa, va aflati in spatiu sigur, acum. Nu vom permite nici unei energii intunecate sa intre si sa se hraneasca si nici voi nu veti permite! Recunoasteti faptul ca voi ati creat acest spatiu sigur! Asa ca, primul sentiment care a aparut, este cel potrivit. Acesta este Corespondentul vostru – asistentul vostru executiv, angelic!
Corespondentii vostri vor stabili relatii cu voi. Ei au fost alaturi de voi, pe durata ultimei luni si ceva, usor si cu blandete, incat sa nu intre nepoftiti in energia voastra. Dar acum, vor stabili legatura cu voi, intr-un mod foarte strans. Corespondentii nu au fost pe Pamant inainte. Acest lucuru le permite sa treaca cu usurinta, printre dimensiuni. Daca Corespondentii vostri ar fi fost in forma fizica, poate ca ar avea tendinta sa se blocheze sau chiar sa revina aici, in corp fizic.
Corespondentul vostru este cineva, pe care l-ati cunoscut inainte. V-a servit inainte, la un anumit nivel, in alt taram. Multi dintre ei se afla in serviciul Cercului Crimson, care este ordinul angelic de instruire/invatare. Unii dintre voi l-ati cunoscut din alte experiente si incursiuni, in dimensiunile non-fizice – este un prieten, poate un partener, pe o anumita durata de timp. Toti cei de aici, cei care ascultati sau cititi, voi aveti aceasta experienta acum! Noi va cerem, ca in mod simplu, sa aveti incredere in voi, caci este la fel de real, ca si bluza de pe voi, ca si sosetele din picioarele voastre, ca si capul de pe umeri! Asa ca, respirati profund si spuneti bun venit Corespondentului vostru, in viata voastra!
Desigur, Corespondentilor le place sa palavrageasca cu voi. Ei nu vorbesc limbajul uman. Nu au studiat engleza sau japoneza – nici chiar limbajul din Australia – in acest moment. Ei va vor vorbi in limbaj angelic, iar voi cunoasteti limbajul angelic. De fapt, exista un cuvant mult mai particular pentru acesta, insa nu vrem sa-l folosim acum. Voi cunoasteti limbajul angelic. Il folositi noaptea in vise, il folositi in fiecare noapte.. Acesta nu este total nefamiliar, partii voastre 3D. Limbajul angelic nu preia cuvintele - cum sa spun – sa le transpuna in forma digitala. Nu le vor degrada prin tipare de gandire. Nu le vor degrada nivelul vibrational. Limbajul angelic nu consta dintr-o serie de cuvinte sonore, stranii, pe care le veti asocia cu cele din limbajul uman.
Limbajul angelica este o curgere. Limbajul angelic este un ritm, un tipar, un flux. Uneori, puteti percepe ca este o muzica, insa si aceasta ar putea fi limitativa, deoarece acesta nu poarta structura muzicala. El doar este si voi il cunoasteti, asa ca nu vom insista sa-l definim. Limbajul angelic este cunoastere. Iata cum comunicam noi, unul cu celalalt, in acest nivel si iata cum comunicati voi cu noi, cand va aflati aici, in starea voastra de somn sau intre vieti.
Corespondentul vostru va lucra cu voi, prin cunosterea limbajului angelic – prin sentimente. Corespondentul vostru va va asista in activitatea de invatator, pe care o veti realiza. Corespondentul vostru va va asista, in special, la nivelul starii de constiinta superioara. Va va asista, initial, sa treceti prin unele dintre nivelele si flitrele, care inca exista. Acest lucru este natural – de fiecare data cand ati fost intr-o experienta umana, ati avut aceste nivele si filtre vechi. Ei va vor ajuta, lucrand la indepartarea unora dintre aceste filtre. Voi ati indepartat multe dintre ele, in ultimii cativa ani, insa inca exista cateva si va va fi foarte dificil, sa le detectati, pe cont propriu. Dar, poate merge rapid si cu usurinta, daca intelegeti ca sunt remanente din trecut si ca nu mai aveti nevoie de ele.
Corespondentul vostru va lucra cu voi, in special, la aducerea a ceea ce voi numiti energii proprii de nivel superior, de care veti avea nevoie, pe care le veti dori, in activitatea voastra de invatator, pe care o veti desfasura. Corespondentul a fost destinat sa fie in serviciu pentru voi si vor fi momente, in care va vor scutura putin, poate ca va vor spune ca va limitati. Va vor reaminti de existenta pasiunii inimii voastre. Va vor reaminti de spatiul vostru energetic. Vor fi momente, in care vor fi putin neinduplecati cu voi, insa acest fapt este in acord cu voi si in acord cu cei care lucreaza cu Consiliul Crimson.
Corespondentul nu va manifesta lucruri pentru voi, pe Pamant. In special, nu le este permis acest lucru, deoarece VOI VETI manifesta. VOI VETI crea. Ca invatatori, veti fi cel mai bun exemplu, pentru studentii vostri. Cand ii veti ruga sa faca ceva in plan material pentru voi, va vor refuza. Nu le este permis acest lucru. Cu gingasie si cu blandete, va vor sugera, sa va faceti singuri acel lucru.
Vor duce energii foarte importante – alternativ, in ambele directii. Vor constitui o conectare directa dintre voi, in starea voastra de veghe – in starea voastra de veghe constienta – si Consiliul Crimson, din taramurile angelice. Veti descoperi, ca desi inainte ati simtiti ca exista o separare, intre realitatea umana si ceea ce ati numi taramurile angelice, ei va vor ajuta, realizand o punte de legatura intre ele, pana in acel punct, in care, veti putea sa o faceti voi, fara efort, coerent, mergand inainte si inapoi, intre fizic si non-fizic. La un anumit moment dat, poate vor exista si alti Corespondenti, care vor veni, insa, intr-un sens, folosind cuvinte umane, se vor raporta la primul vostru Corespondent.
Astfel, ei au venit aici cu noi, la aceasta intalnire, pentru a crea o legatura puternica, plina de iubire si de sustinere. Se afla aici ca sa va serveasca. Reamintiti-va, toate energiile se afla aici, ca sa va serveasca! Energia vrea sa va serveasca. Maestrul… asa cum spune St. Germain, Maestrul permite energiei sa-l serveasca, asa cum puteti si voi permite Corespondentului vostru, sa va serveasca!
Acum, ajungem la aceasta problema – majoritatea dintre voi, Shaumbra, ati avut problema asta – nu permiteti NIMANUI sa va serveasca. Din punct de vedere spiritual, nu are sens, de loc. Chiar si cel care vine sa va faca curatenie in casa, va serveste, deoarece el doreste sa faca asta. Este vorba despre o nevoie a lui, sa faca acest lucru. Nu este umilitor, nu trebuie sa-i considerati la un nivel mai jos au mai sus, decat voi. Este vorba doar despre o energie, care vrea sa va serveasca. Unii dintre voi ati putea fi sovaitori, in a cere altei fiinte sa faca ceva pentru voi. Dar Shaumbra, intelegeti ca exista multi, multi oameni, care VOR sa va serveasca! Acest fapt nu va plaseaza in pozitia de a fi maestrul lor, acest lucru doar va face un maestru, vedeti!
Acelasi lucru si in privinta Corespondentului vostru, se afla aici ca sa va serveasca. Se afla aici ca sa va serveasca, asa ca permiteti-i sa o faca! Vorbiti cu el! Spuneti-i care sunt nevoile voastre! Din nou, nu din punctul de vedere al creatiei umane, ci din punctul de vedere mai extins, al invatatorului, din punctul de vedere al pasiunii. Permiteti-i sa stie précis ce asteptati, ce doriti! Stabiliti o relatie, o legatura cu el si intelegeti ca voi sunteti Maestrul! Voi sunteti Maestrul!
Daca nu il veti folosi, in mod sigur va pleca. Vor apartine altor Shaumbra si altor oameni, care vor avea nevoie de un Corespondent. Daca nu il veti folosi, se va plictisi, nu isi va indeplini serviciul, va pleca. Asa ca, este un lucru intelept, ca zilnic, fie dimineata, fie seara, oricand, conversati cu Corespondentul vostru si din nou, in limbaj angelic, nu prin cuvinte umane! Veti ajunge sa-l cunoasteti bine si veti ajunge sa construiti un tipar foarte interesant cu el. Il veti crea cu el. Va va sustine creatiile voastre, de fiecare zi. Se afla aici ca sa va serveasca. Folositi-l! A fost instruit special, sa faca acest tip de munca si se afla aici, acum. Asa ca, faceti un pas in fata si imbratisati-l! Urati-i bun venit la scoala voastra! Urati-i bun venit in realitatea voastra, de aici, de pe Pamant!
(Pauza)
Si apropo, e foarte dificil sa suparati un Corespondent! Vor fi momente in care voi – cum sa spun – va veti mania, veti injura si orice veti face, ii puteti spune ca sunt plini de…”orice”. Este foarte dificil sa-i suparati. Ei inteleg. Ei sunt constienti de ceea ce faceti. Ei sunt constienti ca o fiinta spirituala se poate incorpora in substanta fizica. Este foarte dificil sa-i suparati, ei sunt grosi de non-obraz! (unii rad)
Asa ca, Shaumbra, in timp ce intram in detaliile acestui Shoud… am promis ca astazi sa nu spun povesti scurte (rasete) sau lungi… sa vorbim pentru o clipa… sa vorbim despre starea de a fi ocupati! Despre a fi ocupati. St. Germain, Kuthumi si eu, noi TOTI, trebuie sa spunem ca uneori stam si radem de voi! (rasete) Unul dintre lucrurile cele mai nostime de privit, este acela de a fi ocupat, alergand inainte si inapoi, incercand sa umpleti fiecare minut al zilei, gandind ca daca nu sunteti ocupati, nu veti realiza ceea ce ati planuit sa realizati. Gandind asa, intotdeauna va trebuie sa aveti mai multe activitati in plan, pentru a va justifica existenta.
Starea de a fi ocupat a devenit – cum sa spun – noua competitie cu ceilalti oameni, “Sunt mai ocupat decat esti tu, asa ca sunt mult mai important. Sunt mai ocupat decat oricine altcineva, asa ca toti ceilalti ar trebui sa inceteze si sa-mi acorde atentie.” Ei bine, acest lucru trebuie sa inceteze, Shaumbra! Trebuie sa inceteze, deoarece faptul ca sunteti ocupati tot timpul reprezinta, pur si simplu,, lucru care face ca energia voastra doar sa se izbeasca de ziduri. Da, eu stiu, eu stiu, imi spuneti ca sunt atat de multe de facut! Cine spune? Cine spune? (unii rad) Voi spuneti, “Ei bine, Tobias, ne-ai spus ca avem toata aceasta munca de indeplinit.” Dar, eu nu v-am spus ca trebuie sa fiti ocupati, tot timpul! Nu v-am spus ca trebuie sa lucrati din greu! Nu am spus ca trebuie sa va sleiti resursele de energie, corpul, mintea si spiritul!
Aceasta este o activitate umana comuna si va deveni si mai comuna, in societatea voastra. In timp ce lucrurile se vor accelera, in timp ce energia se va accelera, oamenii se vor grabi, de asemeni. Ati vazut vreodata, vreun hamster pe roata lui? Este un exemplu de a ajusta energia. Cu cat mai repede alearga hamsterul, cu atat mai repede se invarte roata. Este la fel cu Energia Noua. Cu cat mai repede se va invarti roata, cu atat mai repede vor incerca oamenii sa mearga; pana in punctul, in care va veti epuiza sau va veti imbolnavi si cand va veti opri pentru o clipa, veti realiza, “Despre ce a fost vorba? De ce nu am utilizat doar gnost-ul?”
Vedeti, gnost-ul este antiteza starii de a fi ocupat. Acestea sunt parti opuse. Puteti fi, fie gnost, fie ocupati. Gnost are grija de multe lucruri, pentru voi. El are grija de toate ocupatiile si de alergatura in toate directiile. Gnost-ul aduce energiile la voi. Gnost simplifica situatiile compleze. Folositi gnost-ul! Asa cum draga de Jean a scris pe camasa sa: “Ai pus mana pe Gnost”? Ar trebui – este un lucru bun!(unii rad)
Oamenii ajung sa fie ocupati, din diverse motive. Ei cred ca trebuie sa fie ocupati. Li s-a spus – de catre parinti, de catre invatatori, de catre patroni – ca trebuie sa fie ocupati tot timpul. Insa, motivul real de a fi ocupati, este acela, ca nu doresc sa priveasca realitatea vietii lor. Asa ca, ei sunt ocupati. Astfel, nu trebuie sa priveasca lucrurile. Ei justifica asta, spunand, “Sunt ocupat, asa ca trebuie sa-mi indeplinesc munca. Trebuie sa fiu demn de a fi aici, pe Pamant!”
Oamenii folosesc starea de a fi ocupati, ca o scuza pentru a nu privi in inima lor, la dorintele lor, la nevoile lor. Ei folosesc starea de a fi ocupati, ca sa nu observe frumusetea vietii. Ei folosesc starea de a fi ocupati, ca sa nu observe frumusetea spiritului lor. Asa ca, ei sunt mereu ocupati, alergand incolo si incoace, iar singurul moment in care se opresc, este la sfarsitul zilei, atunci cand sunt total epuizati.
Shaumbra, nu trebuie sa mai fiti ocupati, nicicand si nu trebuie sa munciti din greu! Activati gnost-ul! Fiti Gnost! Gnost este o energie minunata! Ea va apartine. Nu provine de la Corespondentii vostri, nu provine de la altcineva, el v-a apartinut mereu. El este raspunsul. Este simplificarea oricarei situatii.
Folosind gnost-ul, in loc de a fi ocupati, veti deveni mult mai eficienti. St. Germain s-ar aventura sa spuna ca… trebuie sa verific cu el… 92,5% (rasete) din energia voastra este ineficienta, este energie absolut risipita. Prin folosirea gnost-ului, veti deveni mult mai eficienti si, precum Kuthumi, veti deveni mult mai simpli. Viata va deveni mult mai usoara.
Toti vom avea o mica dilema, in timp ce acest lucru se va realiza. Veti ajunge sa va spuneti, “Acum, ce voi face? Am atat de mult timp liber, totul fiind simplificat in viata mea, ce voi face?” Noi va intoarcem intrebarea, draga Creatorule si draga Invatatorule, ce ti-ar place sa faci, cand vei lasa deoparte starea de a fi ocupat? Ce spuneti despre pasiune? Ce spuneti despre adevaratul motiv de a trai? Ce spuneti despre bucuria de a lucra cu ceilalti oameni, ale caror vieti sunt inca haotice, iar ei sunt ocupati si confuzi – asa cum erati voi? Ce spuneti despre a lucra cu ei, ca sa-i ajutati sa-si simplifice viata, sa-i ajutati sa inteleaga?
Prin toata aceasta eficienta energetica, pe care o veti avea, veti fi capabili sa creati. Stim, uneori va plangeti noua si ne spuneti, “Dar, Tobias, tu vorbesti despre creatie, vorbesti despre a fi acesti Creatori minunati, insa nimic nu se intampla.” Sunteti foarte ocupati! Sunteti prea ocupati si energiile nu-si gasesc drumul spre voi si nu aveti o cale de a fi eficienti, prin energia voastra de creator.
Ati putea folosi gnost-ul, in fiecare zi, in mod constient! Voi tine o sesiune speciala despre gnost (referindu-se la sesiunile viitoare, din seria “Intreaba-l pe Tobias”), insa am amanat-o putin, caci am dorit ca voi sa lucrati cu acesta. Voi spuneti, “Dar ce este gnost? Unde se afla? Cum pot sa-l gasesc?” Nu puteti! Doar il puteti utiliza. Puteti aduce gnost-ul in orice situatie din viata voastra. El este o parte din voi. Este aproape ca… este nostim, este ca si cum ai spune, “Cum sa-mi pun corpul intr-o situatie fizica?” Ei bine, el deja este acolo. Doar permiteti corpului vostru sa participe, in orice faceti. Este acelasi lucru cu gnost-ul.
Gnost-ul a fost latent mult timp, din multe motive. Gnost-ul este energia creativa si solutia, el va apartine. Voi il detineti, asa ca, doar incepeti sa-l solicitati. Este putin asemanator cu Corespondentul vostru – daca nu-l veti solicita, va reveni la starea de latenta. Nu va temeti sa lucrati cu gnost-ul, nu puteti gresi prin el! Gnost nu este asemanator cu energiile puterii, cu care ati fost obisnuiti sa aveti de-a face. Uneori va temeti de energiile puterii , deoarece ele pot avea efect de bumerang asupra vaostra, asa ca aveti tendinta de a sta departe de ele. Gnost-ul nu este ca acestea. El nu a provenit din vreo baza a puterii, nu are atribute pozitive sau negative. Nu este o parte a dualitatii, ci gnost este atat de… VOI sunteti atat de inteligenti, chiar daca gnost nu este o parte din dualitate, acesta stie cum sa lucreze in dualitate! El este cel care simplifica, este cel care rezolva problema.
Mentineti-va gnost-ul foarte deschis si liber! Nu incercati sa intrati in amanunte spunand, ca in exemplu care a fost dat mai devreme de Cauldre, “Am nevoie de 100$, asa ca gnost mi-i aduce.” Ei bine, voi limitati o forta nelimitata. Voi exagerati definind. De ce ati face asta? Gnost se adreseaza si rezolva orice, cum ar fi o chestiune de abundenta. Si din nou, sa nu aveti asteptari, privitor la modul in care va face aceste lucruri! El poate face aceste lucruri, in moduri foarte interesante! Poate ca va veni o scrisoare la usa voastra – acest mod este unul foarte obisnuit. Sau, poate ca gnost va veni si va va ajuta sa indepartati problemele, care v-au retinut de la a avea abundenta – valoarea de sine. Valoarea de sine! Asa ca, Gnost-ul – solutia – poate veni si va poate atentiona despre valoarea de sine, ca sa indepartati unele dintre acele obstacole, astfel incat revarsarea naturala a abundentei, sa aiba loc in viata voastra. Este atat de simplu!
Shaumbra, eliberati starea de a fi ocupati! Va vom reaminti – si Corespondentul va va reaminti – daca veti fi foarte ocupati, nu veti fi eficienti! Astfel, este momentul sa respirati profund, sa aduceti gnost-ul – gnost-ul vostru, nu al altcuiva – permiteti gnostului sa lucreze pentru voi, in flux dinamic si permiteti-i sa faca situatia respectiva, mult mai eficienta! Mult mai eficienta! Continuati sa-l utilizati zilnic! In urmatoarele 30 de zile, Shaumbra, energia voastra va trece de la a fi ineficienta, in proprtie de 92,5%, la 73,1%, dupa St. Germain! (rasete) Sunt procentele sale, nu ale mele. Lui St. Germain ii place sa va ofere aceste procente, foarte exact. (audienta chicoteste)
Daca il folositi zilnic, veti descoperi ca energia voastra este mult mai eficienta si oamenii vor observa asta. Ei vor observa stralucirea voastra. Ei vor observa simplificarea. Vor observa o atitudine de relaxare, in privinta voastra. Vom reveni si vom discuta despre aceste lucruri, luna dupa luna – despre a fi ocupati si despre a utiliza gnost-ul. Reamintiti-va, acestea sunt lucruri opuse! A fi ocupati este un lucru complex, in general, haotic si in general, este o evitare. Gnost este solutia!
Astazi, avem doua lucruri de discutat – in Shoud-ul vostru, avem doua puncte. Unul priveste munca voastra ca Invatator, celalalt este un punct pentru voi, personal. Ambele sunt profunde, ambele sunt solutionate/gnostice si sunt simple. Spun simple, deoarece voi veti intelege, Shaumbra, insa ii va determina pe cei care nu au trecut, prin ce-ati trecut voi in acesti ani, sa paseasca inafara. Ei va vor privi ca pe ceva straniu, insa acestea sunt foarte simple.
Primul punct priveste activitatea voastra de Invatator si aceea de a lucra cu ceilalti. Va vom oferi o solutie foarte gnostica sau un raspuns, care va aduce pace in lume, va aduce armonie; este cel mai usor lucru posibil de realizat! Nu suntem siguri, de ce nu a fost adus inainte, dar, poate ca oamenii doar ca nu au fost pregatiti pentru asta. Este uimitor de simplu si extrem de eficient!
Cand veti lucra cu studentii vostri, intelegeti, indiferent despre ce este vorba…puteti renunta la toata psihologia veche, la toate contrafacerile, la tot… si intelegeti ca exista doar o singura problema cu oamenii: o singura problema! Ei isi dau puterea celorlalti!
Daca oamenii n-ar fi face asta, nu ati avea razboaie. Daca oamenii n-ar fi face asta, nu ati avea toate conflictele, nu ati avea acea hranire intunecata, care are loc. Nu ati avea toate aceste suferinte. Oamenii se roaga zilnic. Ii auzim pe toti, din nefericire! (rasete) Ei se roaga pentru tot felul de lucruri si uneori noi dam din cap, uneori plangem, uneori radem. Ei se afla in mare suferinta si striga la Dumnezeu, spunand, “Draga Doamne, de ce faci asta?” Si Dumnezeu, inainte de toate, spune, “Eu sunt tu.” Si apoi, “Tu ai renuntat la Mine. Ai renuntat la Mine! Cum as putea sa te ajut, cand tu ai renuntat la Mine?”
Oamenii renunta la – la inceput voi folosi cuvantul urmator – renunta la putere, desi puterea este o iluzie. Ea nu exista. Ea este inventata. Cuvantul “putere” are o conotatie foarte intensa, care inseamna miscare si directie, insa puterea este o minciuna. Ea nu exista. A fost creata ca ceva in structura constiintei umane. A fost pusa acolo, a fost sadita acolo, a fost impusa prin hipnoza acolo, asa ca oamenii cred in acest lucru numit putere si crezand in putere, pot ajunge fara putere. Nu exista putere. Insa oamenii cred in ea, asa ca voi utiliza cuvantul “putere”. Cea mai potrivita exprimare este totusi, “echilibrul energetic”.
Fiecare entitate, fiecare fiinta, fiecare om sau oricine altcineva, are un echilibru energetic foarte particular. Daca observati orice, in privinta unei entitati – de exemplu, Corespondentul vostru – observand toate experientele lui, chiar daca nu a fost niciodata fiinta umana, el are un echilibru energetic foarte particular. Este un fel de proportie, de combinatie sau de amestec. Este foarte bine orchestrat de starea de a fi a entitatii. Are o rezonanta particulara, pe care unii dintre voi o veti simti… poate ca prin muzica, prin vibratie, printr-o variate de moduri. .. insa echilibrul energetic al entitatii are o rezonanta. Ea vibreaza sau se raporteaza la sine-insusi, intr-un mod plin de armonie.
Ceea ce tinde sa se intample cu entitatile, in special, cu entitatile umane, acestea incep sa-si dea puterea celorlalti. Ei incep sa-si dea puterea, asa cum ar numi-o ei, insa ei incep sa se dea pe ei, celorlalti. Oamenii fac asta in fiecare zi. Ei isi dau echilibrul lor energetic partenerilor, sefilor. Oh, ei vor tipa si se vor plange in privinta asta, ziua intreaga – “Acest sef este cel mai dezagreabil om, care a trait vreodata!” (rasete) – insa, in mod contiuu, isi dau echilibrul lor energetic, acelui sef. Ei participa la joc acum si, stiti ceva? Seful se hraneste din el. Seful accepta aceasta energie distorsionata si pervertita, care provine de la bietul angajat si se hraneste din el.
Oamenii – entitatile, insa in special oamenii – isi dau echilibrul lor energetic, tot timpul. Ei il dau politicienilor si guvernelor. Noi nu chemam la anarhie aici, insa va atentionam sa incetati, sa mai renuntati la echilibrul vostru energetic! Voi deja credeti in acest lucru, pe care trebuie sa-l suportati: legea. N-ati vazut niciodata legea, nu-i asa? Ati citit voi aceste legi? De unde stiti ca acestea chiar exista? Multe dintre ele nu exista, apropo!
Taxele. Acum… Linda, linisteste-te… (rasete) nu spunem ca este ceva in neregula cu taxele, insa voi va risipiti echilibrul vostru, prin taxe. Voi simtiti ca trebuie sa faceti asta. Este vorba de a renunta la o parte din echilibrul vostru energetic. Urati sa faceti asta. Voi detestati asta. Unii dintre voi va pacaliti – acest lucru este chiar mai rau, deoarece voi urati si detestati, iar acum, va pacaliti. Cu adevarat, voi va risipiti echilibrul vostru energetic! Nu trebuie sa va platiti taxele si voi ajunge la asta, intr-o sesiune speciala. Mi s-a cerut sa adaug o negare sau o nota de subsol: Acestea provin de la St. Germain (hohote de ras), nu de la Cauldre!
Oamenii isi risipesc zilnic echilibrul lor energetic. Ei si-l risipesc in toate privintele. Stiti cui il dau ei? Consilierilor lor, liderilor lor spirituali si liderilor lor religiosi. Ei il risipesc. Daca veti lucra cu studentii vostri, nu are importanta de ce vin la voi, de ce se afla acolo, primul lucru pe care am dori sa-l recunoasteti, este ca isi dau echilibrul lor energetic. Va amintiti de cineva care a facut asta? Voi? Ati fost mult asemanatori lor si ne-a luat mult timp sa lucram cu voi, ca sa ajungeti sa intelegeti, ca nu trebuie sa faceti asta. Voi nu vreti sa faceti asta si in final, nu ajuta pe nimeni, dandu-i din echilibrul vostru energetic. Acest lucru declanseaza acest intreg circuit, pe care il numim hranire.
Voi observati faptul ca atunci cand renuntati la energia voastra, cand dati din echilibrul vostru energetic altcuiva, imediat simtiti foame de energie? Veti dori sa obtineti ceva energie, insa in ce va priveste, nu va simtiti bine, cu adevarat. Nu va simtiti demn, nu va simtiti apreciat si mai mult decat orice, nu va simtiti echilibrat energetic. Asa ca, va trebuie sa iesiti si sa obtineti ceva hrana energetica, veche. Veti merge sa furati ceva energie, de altundeva
Voi pretindeti ca sunteti spirituali si ca nu ati face niciodata asta, insa scuzati-ma, am alta parere! Voi faceati asta mereu. In mod constant, voi furati energie de la alti oameni. Nu numiti asta furt, voi spuneti ca incercati sa faceti lucrurile corect… incercati sa – sa spunem – chiar sa ajutati pe cineva… voi incercati sa va indreptati. Voi furati.
Putin din prezenta lui St. Germain aici!
Shaumbra, intelegeti ca studentii vostri, atunci cand vin la voi, vor trece prin acelasi proces si daca voi ii veti privi in fata, in mod potrivit, daca veti spune, “Voi va dati energia altor personae, voi va dati echilibrul vostru energetic.” Acestia vor insista si va vor spune ca gresiti. Ascultati cu atentie, prin gnost-ul vostru, aflati cum sa le spuneti acest lucru! Determinati-i sa lucreze cu lucruri mici! Apropo, adesea, un client sau un student, va veni la voi cu problemele lor, sa spunem, de relatii. Este foarte putin de facut… in locul in care isi concentreaza atentia, este vorba de locul unde au scapari, cel mai mult… insa are de-a face cu multe alte lucruri. Asa ca, incepeti cu lucruri mici, ca sa-i ajutati sa inteleaga, cum isi dau energia lor celorlalti. Dati-le un mic exemplu, ca sa lucreze cu el, ca sa ii ajute sa vada!
Poate ca veti incepe cu biologia lor – cu modul in care cumva, isi dau energia lor celorlalti, din punct de vedere fizic. Folositi un mic exemplu! Lucrati cu ei prin acel exemplu, pentru sustinere, spunand, “Iti poti lua in stapanire totala, de exemplu, ochii tai? Ii poti lua in stapanire? Ceva simplu, ca ochii lor. Sa spunem ca au ochi minunati. Ei bine, restul vietii lor abia se misca, insa ochii lor inca sunt minunati. “Iti poti pastra stapanirea asupra ochilor tai?”
Poate suna putin ciudat, insa este un loc minunat de unde sa incepeti. Poate ca au maini frumoase, poate ca au par frumos – orice ar fi. Gasiti ceva foarte simplu, chiar ceva din biologie, deoarece se pot raporta la aceasta. Spuneti-le… chiar atunci si acolo, folositi-l ca pe un exemplu de a stapani – a stapani acel par minunat, acei ochi minunati – sau orice ar fi. Gnost-ul vostru va sti ce sa le spuneti.
Va puteti concentra pe un exemplu mic si foarte personal, pentru a-i ajuta sa inteleaga diferenta dintre “a da” si “a impartasi” aceste lucruri. Adesea, oamenii doar renunta la acea energie. Ei o pot impartasi, insa si sa o pastreze. Voi puteti impartasi totalitatea a cine sunteti, cu fiecare alta fiinta, insa nu trebuie sa renuntati la voi, vedeti. Este vorba despre o diferenta subtila, insa ea realizeaza o imensa schimbare, in echilibrarea energiei personale.
Apoi, puteti incepe sa treceti la alte exemple. Nu vrem sa fim foarte specifici aici, deoarece vrem ca voi sa lucrati cu gnost-ul vostru si cu al lor. Insa, lucrati in modul cel mai simplu, pentru a-i ajuta sa inteleaga, cum sa redevina proprii stapani. Iata ce ati facut voi, timp de sapte ani – v-ati reintors la starea de stapan! V-ati intors la a trai in starea de a fi creativ si nu de a fi victima. Victima nu este nimic mai mult, decat cel care isi da energia altcuiva. Nu are importanta cat de extrema sau de severa este starea de victima, asta este tot ce se intampla! Voi va dati pe voi, celorlalti. Voi il imputerniciti pe altcineva. Il imputerniciti pe cel care va abuzeaza.
Oamenii isi dau puterea, ei dau din echilibrul lor energetic, in multe moduri. Am mentionat bisericile. Oamenii isi dau din echilibrul lor unui Dumnezeu, pe care nu-l cunosc… unui Dumnezeu, care este cumva artificial, este o creatie a constiintei umane si religioase… si ei renunta la ei. “Insa Dumnezeu poate sa nu fie fericit cu ceea ce fac…” Ei deja au dat din echilibrul lor energetic, deoarece ei sunt Dumnezeu. Cand incep sa-l proiecteze inafara, atunci renunta la acesta.
Ei isi dau puterea unor reguli prostesti, care au fost scrise intr-o carte, cu doua mii de ani in urma si continua sa le citeze. Ei si-au risipit din echilibrul lor energetic in ceva, care nu mai este aplicabil, nicicand. Nu mai este aplicabila, este o poveste veche – este si o poveste plictisitoare! (rasete) Oamenii inca se lupta din cauza ei, deoarece pun atat de multa energie si apoi continua. Pretutindeni in lume – crestinii se lupta, iudeii se lupta, evreii se lupta – inca isi pun echilibrul lor energetic in aceasta carte. Acest lucru prin sine, creaza un alt tip de energie, care face ca tarile si oamenii sa merga la razboi din cauza asta. Ea se autoperpetueaza. Acest fapt de a-si risipi energia, creaza o hranire nebuneasca, creaza un scenariu de hranire.
Atunci cand lucrati cu studentii vostri, primul lucru de inteles, esenta tuturor problemelor lor, radacina raului din omenire si motivatia existentei intunericului pe Pamant este ca: oamenii isi dau echilibrul lor energetic!
De ce fac asta? Ei bine, noi ne intrebam adesea, (rasete) insa noi am fost oamenii, asa ca intelegem. Este un joc distractiv. Este un joc interesant. Voi va risipiti echilibrul vostru sau puterea voastra, ca apoi sa plecati sa o cautati. Cand va trebui sa plecati pentru a o gasi, voi veti invata multe, multe lucruri – unele foarte dificile, unele foarte provocatoare – voi veti invata! V-ati dat puterea celorlalti, ca sa trebuiasca sa plecati in cautarea ei, si cand o veti gasi, veti descoperi ca ea a fost acolo, tot timpul. Voi nu v-ati dat puterea, niciodata, cu adevarat. Insa, atunci cand o veti gasi, veti descoperi ca are mai mare insemnatate, decat vreodata inainte. Veti descoperi cele patru cuvinte simple “Voi sunteti Dumnezeu, de asemeni”, intr-un mod nou, profund si nu prin intelect.
Problemele lumii ar putea fi rezolvate maine dimineata, daca fiecare om ar intelege acest concept simplu! Trebuie sa-i dau crezare lui Kuthumi, pentru asta. Lucrul pe care l-a descoperit prin cautarea lui, pentru sine, este ca s-a dat pe sine celorlalti, asa ca a trebuit sa se descopere. Insa a fost intotdeauna prezent. Nu era nevoie sa renunte. Fiti foarte atenti cand lucrati cu studentii vostri!
Sa respiram adanc! Invitati-va gnostul, sa vina aici!
(Pauza)
Ne face placere sa stam cu acest grup, sa sporovaim cu voi! Uneori, dorim ca doar sa pornim si sa va spunem o poveste scurta (rasete), ca doar sa putem justifica faptul de a fi cu voi, insa vom trece la urmatorul punct. Unul foarte profund, un aspect particular, unul care este atat de simplu, incat ar putea crea putina lupta in voi, deoarece va trebui sa observati vechile sisteme de credinta, din constiinta umana. Va trebui sa va priviti paradigmele. Este foarte simplu si am dori sa il folositi pentru voi, mai intai. Nu plecati ca sa ii invatati pe altii, nu inca! Dorim ca voi sa descoperiti simplitatea modului in care functioneaza!
Acesta se numeste – ii multumim lui St. Germain – Tehnologia Standardului. Aceasta reprezinta si acel lucru, la care ne referim de partea noastra, ca fiind tehnologia “oglinzii” sau a “reflectarii”, iar principiul ei este foarte simplu. Va vom introduce intr-o experienta, mai intai si apoi o vom descrie.
Simtiti… si noi subliniem cuvantul “simtiti” foarte specific, nu este vorba despre fortare… simtiti o celula sanatoasa din corpul vostru! Orice celula – selectati-o! Doar simtiti-o! Observati-o! Nu incercati sa o schimbati! Nu va indepartati de ea! Doar simtiti o celula sanatoasa! Simtiti-i rezonanta!
Poate ca abia a fost creata, in ultimele doua zile. Simtiti-i vitalitatea! Noi vorbim aici… nu vorbim de a incerca sa o vizualizati… noi vorbim despre a o simtiti si subliniem asta, foarte mult! Nu este o activitate mentala, noi va cerem sa simtiti celula sanatoasa, din corpul vostru! Ea este plina de energia fortei de viata. Aceasta celula se afla aici, ca sa va serveasca. Ea este. Este una dintre miliardele de cellule, care este aici ca sa va serveasca nevoile voastre biologice!
Simtiti-i esenta! Ea se afla aici, are un acord, stie ce sa faca. Stie cum sa interrelationeze si sa comunice cu sine, in interior. Simtiti cum comunica aceasta celula! Nu trebuie sa aveti un bagaj de cunostinte stiintifice, apropo! Simtiti cum comunica celula, cu ea-insasi!
(Pauza)
Respirati adanc si simtiti cum comunica aceasta celula, cu celelalte celule, care exista in organe, in sange si in tesuturile corpului! Aceasta celula sanatoasa este perfecta, in stare de functionare perfecta iar in interiorul celulei sanatoase exista toata informatia despre celelalte cellule, din corpul vostru – despre fiecare atom, despre fiecare unda energetica. In aceasta unica celula, exista informatia despre fiecare organ, fiecare fir de par, fiecare picatura de sange. Totul este continut in aceasta celula si aceasta unica celula poate comunica eficient, cu fiecare alta celula, cu fiecare alt organ, cu fiecare parte a corpului. Aceasta celula pe care o simtiti acum, este sanatoasa, este fericita si stie ce trebuie sa faca. Este un standard, vedeti. Ea este un standard, pentru fiecare alta celula – pentru fiecare parte a fiintei voastre biologice, vii.
Aceasta unica celula, care are aceasta energie de viata si energia sanatatii poate, daca ii permiteti, sa comunice cu fiecare celula din corp. Ea poate trimite in exterior o energie a Tehnologiei Standard, radianta, care spune, “Eu sunt sanatoasa. Eu sunt plina de viata, Ma aflu aici ca sa-l servesc pe Maestru.” – care sunteti voi – “…si voi puteti face acelasi lucru.” Fiecare celula nesanatoasa din corpul vostru, poate auzi acest mesaj, daca ii permiteti.
Aceste lucruri se intampla indiferent de voi, insa voi nu le lasati sa se manifeste. Voi plasati o bariera sau un zid, care impiedica acest lucru sa se intample. Insa acum, veti prelua aceasta metoda, daca alegeti si veti permite acelei celule standard sa comunice acum, cu fiecare celula despre sanatate si armonie, despre curgerea energiei fortei de viata. Fiecare alta celula, fiecare banda/filament de ADN, fiecare parte din fiinta voastra biologica, poate auzi acest lucru. Permiteti! Permiteti sa se intample! Lasati acea celula standard sa comunice cu fiecare celula si sa-si cante cantecul sanatati si al vietii.
Acest lucru este pentru voi, Shaumbra si reprezinta vindecarea. Uitati orice altceva, decat daca doriti sa-l faceti un proces complex. Aceasta este vindecarea. Vedeti, noi o numim vindecare prin reflectare sau prin oglindire, deoarece celelalte celule din corp, pot prelua, de asemeni, rezonanta sanatatii.
Aveti cancer? Aceasta metoda poate indeparta cancerul din corpul vostru, intr-o perioada foarte scurta de timp si o poate face in mod natural, fara agresiunea tehnicilor umane prezente, care sunt proiectate sa ucida, nu sa fie un exemplu. O celula standard, in acest caz, poate vindeca intreg corpul.
Aceasta tehnologie functioneaza in orice lucru, din viata voastra… (Tobias chicoteste) Cauldre are cateva cuvinte pentru mine, privitor la lectia de astazi! Tehnologia Standard lucreaza in orice, din viata voastra. Luati un moment, imaginati-va intr-o experienta, pe care ati avut-o, conducand masina, bucurandu-va de moment, bucurandu-va de starea de pace si de liniste, doar evadand pentru un timp, fiind cu voi-insiva! Simtiti acea energia, pentru o clipa!
(Pauza)
Este posibil sa cantati. Va simtiti bine. Oh, pot exista toate acele probleme umane, care va inconjoara, insa va simtiti bine, incat puteti canta pentru o clipa, conducand masina singur… simtiti acel moment!
(Pauza)
Acesta este un moment din starea de constiinta. Este putin diferit de exemplu legat de biologie, pe care abia vi l-am oferit. Acum, trecem la constiinta, la un tip diferit de energie. Respirati profund si simtiti acest moment!
(Pauza)
Unii dintre voi spuneti, “Nu am avut niciodata un moment asemanator.” Ba ati avut! L-ati experimentat, poate ca nu in starea actuala, insa poate intr-o stare, mai mult de vis. Simtiti acea energie! Este o stare de constiinta. Aceasta constiinta de a fi fericit cu voi-insiva si multumit de moment, reprezinta Tehnologia Standard, este o Energie Standard.
Aceasta stare de constiinta standard are aceeasi abilitate ca in exemplul cu celula, pe care l-am dat. Puteti utiliza aceasta energie a incantarii pure si a fericirii, privitor la a fi om pe Pamant, intr-un spatiu sigur si sacru. Constiinta este in corelatie, asa cum sunt celulele. Fiecare… cautam sa gasim cuvintele potrivite pentru acest exemplu… insa fiecare moment de constiinta, fiecare parte de constiinta contine in ea, esenta tuturor celorlate parti de constiinta. Fiecare moment, fiecare unitate de constiinta, poate comunica sau se poate conecta cu fiecare alta parte a constiintei voastre. Nu este ca un submarin. Compartimentele diferite nu sunt separate, unul de altul, insa v-ati permis sa credeti ca au fost separate. Aveti constiinte separate. Totul este la fel, totul este corelat.
Daca veti lua acest moment minunat… poate ca nu unul profund, tipul de moment in care ati avut o constiinta cosmica, ci doar un moment minunat, uman, simplu… acesta devine un exemplu. Acesta devine standard pentru constiinta voastra. Il puteti lasa acum sa radieze, in celelalte parti ale constiintei voastre si acesta poate trimite acelasi semnal tuturor.
Daca vreti sa fiti fericiti, daca vreti sa fiti in pace, daca vreti sa va iubiti pe voi: “Eu sunt calea; eu sunt exemplul; eu sunt un standard pentru fericirea din mine.” Exista si acest moment de constiinta care spune, “Viata este dezagreabila, am avut o zi proasta, abia am fost concediat…” Voi aveti acestea in campul constiintei. Ele exista. Voi le separati si le segmentati de constiinta “ma simt bine, cant in masina.” Ati creat diverse cutii si compartimente pentru acestea, asa incat ele nu-si vorbesc, nu comunica, niciodata. Insa acum, puteti utiliza Tehnologia Standardului! Este foarte simpla – este fizica simpla – aceea de a se reflecta inafara, in celelalte parti ale constiintei voastre.
Ati castigat vreodata ceva? Luati acel moment, orice… poate ati castigat la loterie, poate la cazinou, poate prin posta… luati acel moment de constiinta, pe care l-as numi un punct de separare, in care o diversitate de energii ajung la un loc, in acelasi timp, pentru a crea o situatie – un punct de separare.
Daca veti simtit acel moment legat de abundenta si de bucurie, atunci acela poate deveni si o Tehnologie Standard, care poate comunica cu celelalte parti ale constiintei voastre, care pot simti lipsa, inchiderea, poate limitarea conductei prin care se revarsa abundenta in viata voastra. Acel moment unic, poate fi folosit sa radieze si sa straluceasca in celelalte. Voi ati avut aceasta metoda, mereu. Doar ca nu ati folosit-o. Voi ati blocat-o. Nu ati lasat-o sa ajunga in restul constiintei voastre.
Puteti utiliza aceasta tehnologie, in orice din viata voastra! Nu faceti asta pentru ceilalti, nu ii implicati pe ceilalti, acum! Va vom cere ca zilnic, sa luati exemplul unui standard: ceva din biologie; ceva din constiinta; un moment minunat; un moment in care ati simtit iubirea; un moment de impartasire cu ceilalti. Din nou, pastrati-l ca pe exemplul vostru! Patrati-l ca pe o tehnologie, doar pentru voi! Va vom arata aceasta metoda simpla: de a permite acelui exemplu, acelei celule unice, care vindeca intreg corpul. Va vom arata exemplul acelui moment de fericire din constiinta, care devine exemplu si devine un standard pentru restul constiintei voastre. Starea de constiinta, cand este plasata in corpul uman si in dimensiunea umana, are tendinta de a stabili pentru sine tipare, iar voi ati fost prinsi in acestea. Este mult asemanator vechilor discuri de gramofon, care au striuri pe ele, au un tipar care creaza vibratia, care realizeaza sunetul. Constiinta din forma umana este mult asemanatoare, tinde sa curga in tipare. De aceea voi continuati… daca aveti probleme in viata, aveti tendinta de a continua sa aveti probleme, pana se intampla ceva coplesitor, incat va schimbati tiparul vechi.
Voi puteti utiliza un exemplu standard, o Tehnologie Standard, sa creati tipare, in modul in care alegeti sa le creati! Nu trebuie sa intrati in mental, in aceasta privinta. Nu trebuie sa va luptati. Nu trebuie sa aveti metode si sisteme complexe. Calea altor oameni are nevoie, ei doresc acele metode complexe, insa voi puteti ajunge sa utilizati, ceea ce St. Germain numeste Tehnologia Standard.
Un exemplu de sanatate, un exemplu de abundenta, un exemplu de pace interioara, un exemplu din voi-insiva despre… puteti deveni mai inteligenti utilizand asta, spune St. Germain! Mergeti la un moment de a fi “inteligent”… intr-un loc in care ati fost inteligenti sau intelepti, cu adevarat, sau oricum doriti sa numiti asta… luati energia acelui moment, acea experienta si alegeti-o ca standardul vostru! Permiteti-i acestuia sa ilumineze si sa radieze in fiecare parte a creierului vostru, a inteligentei voastre si va puteti creste IQ-ul(coeficientul de inteligenta) vostru, cu !7, 33%... (hohote de ras) intr-o luna!
Declaram solemn, ca St. Germain ar trebui sa editeze schite de publicitate, pentru unele dintre aceste lucruri, pe care le discutam!
Insa, ati putea alege, pur si simplu, exemplul pentru propriul intelect. Este exemplul stralucitor, care schimba orice altceva. Acesta a fost mereu prezent. Acesta nu reprezinta un instrument nou, insa a fost neglijat, uitat, impilat. A fost lasat deoparte, deoarece v-ati risipit echilbrul vostru energetic, multa vreme. Nici macar nu ati vrut sa stiti ca exista, ceva atat de simplu, de dragut! Ati fost atat de ocupati, incat nu ati vrut sa observati ce functioneaza, cu adevarat!
Acelasi lucru cu a tine diete. Oamenii trec de la o dieta la alta, insa acest lucru este foarte simplu. Acum puteti folosi Tehnologia Standard. A existat un moment, in care nu ati avut o greutate atat de mare, cum aveti acum, in care va simteati bine, in privinta corpului vostru. Acest moment devine un standard. El devine o stare de constiinta. Acesta contine o anumita vibratie si rezonanta. Puteti merge acolo, simtiti-i energia si in loc de a-l bloca spunand, “Dar, acest lucru a fost cu douazeci de ani in urma.” Il puteti evidentia. El constituie exemplu de echilibru al greutatii, a distributiei greutatii si a grasimii in corp. Acesta arata modul in care este adusa energia si este lasata sa iasa. Exista multe multe justificari pentru greutate, insa uneori se datoreaza faptului ca va aflati inafara echilibrului energetic, din voi-insiva. Astfel, trebuie sa va hraniti de undeva, nu-i asa? Ei bine, voi va hraniti cu hrana reala si apoi o depozitati, incercand sa va re-echilibrati.
Tehnologia Standard este ceva, despre care vom vorbi in urmatoarele Shoud-uri. Este simpla, este profunda; voi sunteti suparati, ca nu v-am vorbit de ea inainte! (unii rad). Erati prea ocupati (rasete), va risipeati echilibrul vostru energetic! Insa acum, acestea sunt in urma noastra. Acum, vom vorbi despre ceva foarte simplu. Unii dintre voi stiu deja, unde vom ajunge cu acestea, asa ca le voi spune si celorlalti.
In timp ce deveniti un adevarat Standard – cu corpul echilibrat, cu mintea si spiritul echilibrate, traind o viata plina de pasiune, fericire si o viata implinita, ca Invatator al Energiei Noi – voi deveniti un Standard pentru ceilalti. Cand va veti afla cu ei, radianta voastra va comunica cu fiecare parte a lor si va spune, “Acest lucru este posibil. Poate fi realizat. Aici se afla exemplu radiant. Aici este exemplu de sanatate. Aici se afla exemplu de echilibru si creativitate.”
Acum, constiinta si corpul lor simte si observa aceste lucruri. Nu le veti permite sa va fure nimic, deoarece stiti ca nu le va fi de folos nici lor, nici voua. Voi spuneti, “Eu sunt un exemplu si voi puteti face asta. Daca s-a facut odata aici, in mine, poate fi realizat si in voi.” Intr-un sens, voi sunteti inspiratia lor. Vor dori sa incerce sa preia aceste lucruri de la voi, vor dori sa le cumpere de la voi, mai intai. Nu vor putea. Apoi, vor incepe sa spuna, “Acesta este un exemplu. Acesta reprezinta modul in care energia este echilibrata.” Va vor pune o multime de intrebari si voi va veti abtine de a fi intelectuali, veti pastra aceste lucruri simple. “Ceea ce eu am, ai si tu. Tu ai acest lucru in interiorul tau.”
Abilitatea voastra prin Tehnologia Standard, poate vindeca, cu adevarat, cancerul dintr-o persoana – daca acea persoana permite – deoarece constiinta si sinele interior vor observa ce-ati realizat voi si vor incepe sa reflecte acestea, sa le oglindeasca sau sa le mimeze, in ei-insisi. Indepartarea lucrurilor care nu va mai servesc din corp, va incepe sa apara si in corpul lor.
Tehnologia Standardului este profunda si simpla. Unii dintre voi o veti discuta sau veti avea momente dificile, deoarece voi vreti un sistem complex. Va aflati intr-un loc nepotrivit. Va aflati intr-un moment nepotrivit. Noi vom continua sa o mentinem simpla. Vom vorbi despre ceva mai profund, despre ceea ce voi numiti vindecare, insa aceasta nu este vindecare, de loc. Este doar re-echilibrare, care este cea mai profunda. Nu implica nici o complexitate. Ea constituie simplitatea.
Aceasta a fost pentru voi, Shaumbra!Aceasta a fost pentru voi. Incepeti sa o folositi, zilnic! Nu va lasati prinsi in creier. Mergeti la exemple! Oh, ei vor incepe sa vina la voi, apropo! Nu va trebui sa munciti pentru asta. Doar utilizati gnost-ul si va vor lua de exemplu! Incepeti sa lucrati cu propria Tehnologie Standard!
Daca doriti, doar pentru urmatoarea luna, focalizati-va pe corp! Doar focalizati-va pe exemplul fizic, despre care am vorbit si observati diferenta pe care o declanseaza in corpul vostru! O celula… si fiecare dintre voi aveti cel putin o celula sanatoasa in corp, altfel nu ati sta aici, cu noi! (hohote de ras) Voi aveti o celula sanatoasa, prin urmare, conectati-va cu ea! Va deveni standard pentru fiecare celula. Lucrati cu ea, zilnic! Nu va fortati! Cand am spus lucrati… acest lucru poate fi minunat! Conectati-va cu ea, zilnic! Lasati esenta, radianta acelei celule sanatoase, sa umple intreaga voastra biologie!
Fiecare celula are o structura in statia de radio, de transmitator si de receptor, asa ca aceasta celula sanatoasa, se poate conecta cu fiecare celula si nu trebuie sa va luptati mental, ca sa faceti asta. Doar permiteti acelei celule sa transmita, spuneti-i ca poate si primi iar apoi, lasati-o sa munceasca! Observati cum rezonanta de la acea celula, va incepe sa afecteze, fiecare alta celula!
Ca intotdeauna, vom plasa o negare: uneori cand corpul vostru va trece printr-o mare purificare/curatare, el va elibera lucrurile care nu va mai folosesc. Veti avea tendinta sa va nelinistiti, sa intrati in panica si sa va intrebati: de ce trebuie sa aveti eruptii pe piele, de ce trebuie sa eliminati anumite lucruri din corp? Este vorba despre purificare.
Ce veti face pentru a ajuta procesul de purificare? (Pauza, Tobias face grimase nostime, pana cand cineva din audienta spune, “respirati”) Respirati… (hohote de ras, in timp ce Tobias “isi recapata rasuflarea”) si beti multa apa sau lichide; acestea vor facilita purificarea!
Acum, stiti care este tema pentru acasa: ar trebui sa fie o tema placuta, minunata! Doua lucruri: lucrati cu Tehnologia Standard – nu intrati prea mult in minte si permiteti gonst-ului sa fie prezent!
A fost minunat sa fiu aici, cu voi! Ca intotdeauna, nu sunteti nicicand singuri, in special acum, cu Corespondentul alaturi de voi!
Si asa suntem!