MATERIALELE LUI TOBIAS
SHOUD 2: " Tehnologia Standardului " – realizat de Tobias, transmis prin Geoffrey Hoppe
Intrebari si Raspunsuri
Prezentat de Cercul Crimson
2 Septembrie 2006

 

Si asa este, dragi Invatatori, noi continuam cu energia acestei intalniri, cu mine flancat de Kuthumi si de Adamus St. Germain.
Am vorbit astazi despre un concept foarte important, nu este nou de loc – a fost prezent inca de cand am plecat de Acasa: abilitatea energiei de a se replica, a mima si a se oglindi/reflecta. O numim acum Tehnologia Standard, deoarece voi alegeti o energie standard. Voi alegeti acea energia a standardului si o folositi, ca ea sa constituie un exemplu pentru orice altceva. A fost utilizata inca de la inceputul creatiei, de la inceputul omniversului. Observati voi ca galaxiile oglindesc alte galaxii, ca au multe din aceleasi componente? Fiecare trebuie sa-si rearanjeze energiile, intr-un mod putin diferit, insa sunt in esenta, exemple sau reflectari, una a celeilalte. Planetele si stelele – se reflecta in acelasi mod. Viata lucreaza in mod asemanator. Creatia a functionat pe baza exemplelor anterioare si apoi au crescut prin ele si s-au extins. Aceasta reprezinta o curgere foarte naturala a energiei
Acum, noi realizam prin Tehnologia Standardului, ceva putin diferit,. Noi utilizam abilitatea, de exemplu, ca ceea ce vrem sa utilizam, pentru a radia esenta sa spre celelalte componente, in toate partile, incat acestea sa poata sa se adapteze dupa aceasta – fie ca este starea de sanatate, fie ca este vitalitatea sau iubirea sau orice esenta doriti voi sa creati. Insa, noi facem ceva putin diferit, cu Shaumbra, in Noua Energie. Noi adaugam energia gnostului si adaugam energia noului, in aceasta veche metoda de creatie – recreand prin exemplu – ca sa obtinem unele rezultate interesante. Am utilizat, de exemplu, o celula sanatoasa din biologia voastra, care sa se oglindeasca si sa se reflecte in celelalte celule. Voi deschideti liniile comunicarii pure, ca fiecare celula sa poata simti si sa aiba exemplul sanatatii si a energiei fortei de viata – sau a echilibrului perfect.
Insa acum. Shaumbra, noi adaugam si Energia Noua. Nu doar recream prin exemplu. Noi utilizam exemplul ca fundatie, ca baza, insa deschidem sau extindem abilitatea exemplului de a se extende mult mai rapid si interdimensional, vedeti! Cu adevarat, acest lucru va scoate de pe calea liniara si va plaseaza pe o cale expansionala. Inca utilizati exemplul a ceva din corpul vostru, din constiinta voastra, orice, ca ingredient de baza pentru noua creatie, insa acum, ii permiteti sa se extinda si sa mearga si mai departe. In plus, prin utilizarea gnostului, se permite ca procesul sa se desfasoare mult mai eficient din punct de vedere energetic.. se va realiza mai rapid, mai extins si mai eficient. De aceea noi spunem: pe durata urmatoarelor 30 de zile, utilizati acest proces, zilnic! Nu ar trebui sa fie ceva cu care sa va luptati, ar trebui sa fie o delectare. Nu ar trebui sa fie o disciplina, ar trebui sa fie ceva ce ati alege sa faceti, ca si creator si dorind sa faceti. Observati cum acest exemplu simplu, al celulei sanatoase, va avea un impact profund asupra intregului corp!
Cand realizati acest proces, ramaneti inafara mentalului! Nu incercati sa-l controlati! Nu incercati sa-l manipulati! Nu incercati sa-i spuneti acestui “exemplu de sanatate” ca trebuie sa se indrepte spre o zona specifica, de exemplu spre genunchii vostri sau spre umeri sau in alt loc! Daca ati avut probleme particulare de sanatate, intr-o anumita parte a corpului, nu fortati, nu directionati aceasta energie standard, radianta sa se indrepte in acel loc! O veti lasa sa curga natural. Problema de sanatate se poate termina, mergand spre varful degetelor, din motive energetice. Se poate termina, mergand in alte locuri. De obicei, sursa durerilor sau a suferintei – sau locul in care o simtiti – nu se afla in locul de origine. Doar ca le simtiti acolo. Exista trasee sau cai energetice in corpul vostru. Ceea ce veti face, consta in a permite energiei standard sa curga, in mod potrivit. Nu trebuie sa controlati nimic! In mod simpu, voi creati.
Cu acestea, am fi incantati sa va luam intrebarile si trebuie sa spunem ca, eu Tobias, voi raspunde astazi. Voi fi insotit de St. Germain si de Kuthumi, insa voi raspunde eu, pentru protectia voastra! (hohote de ras)
LINDA: Multumesc! Apropo, problema mea nu are legatura cu taxele, ci cu procesele verbale de contraventie, pentru depasirea vitezei! (rasete)
TOBIAS: (chicotind) Asta este o alta chestiune. Am vorbit inainte despre a fi ocupat! (hohote de ras)
INTREBARE SHAUMBRA 1 (de pe Internet, citita de Linda): Care este relatia dintre ascensiune si Calatoria in Vis ?
TOBIAS: Ascensiunea si Calatoria in vis sunt foarte similare, iar tu ai pus o intrebare foarte clara si cuprinzatoare, asa ca vom incerca sa ne concentram putin pe acestea. Ele contin multe componente asemanatoare si St. Germain spune ca ar prefera sa le aiba in vedere separat, atunci cand vom intra in Calatoria in Vis privind Ascensiunea sau ceea ce voi numiti Atelierul Suveran. Veti descoperi ca legaturile dintre nastere, moarte si ascensiunea prin corp, sunt toate la fel, ele sunt doar forme diferite de energie.
LINDA: Multumesc!
INTREBARE SHAUMBRA 2 (o femeie la microfon): Va salut pe toti trei! Putem vorbi putin despre America de Sud? In special, despre presedintii social democrati, de pretutindeni: Chavez fiind unul dintre ei si putem vorbi cum acestia afecteaza Argentina ? A doua parte a intrebarii este: afacerea pe care am inceput-o prin donatiile primite – exista ceva ce ar trebui sa adaug la aceasta, ca sa fie mai Shaumbra sau mai… Stiu ca este o intrebare prosteasca, dar…
TOBIAS: Atunci… devine o intrebare prosteasca! Sa raspundem la prima intrebare, mai intai! Asa cum am spus inainte, orice lider politic este reflectarea constiintei oamenilor din zona. Adesea oamenii il vor acuza pe lider, in legatura cu ceea ce se intampla, insa ei trebuie sa accepte acuzatia, de asemeni. Zona din lume despre care vorbesti, in general, nu in toate cazurile, ci in general, are un strat foarte greu. Acel start are de-a face cu ceea ce am discutat mai inainte: a da celorlalti din echilibrul vostru energetic sau din ceea ce ati numi puterea.
Aceasta zona, a fost o parte a lumii foarte puternica – ce am vrea noi sa spunem – o parte sacra si foarte importanta, cu secole si secole in urma. A existat un fel de energie de abuz acolo… si noi ne referim in special la Incasi si Mayasi; a existat si o alta civilizatie numita Abosa, de care nu s-a auzit si nu a fost cunoscuta de atunci; acestea sunt civilizatii care au disparut…insa au avut loc abuzuri in toate aceste civilizatii si asa cum am discutat in una din sesiunile noastre, acest virus tinde sa patrunda… acest virus energetic legat de abuz, tinde sa patrunda, sa se infiltreze in fiecare parte si isi face drum chiar si in cele mai sacre parti, pana cand aceste imperii, care au fost candva foarte sacre, au devenit energetic, foarte dezechilbrate.
Acest lucru a deschis usa , ca sa intre alta energie, la un moment dat si aceasta energia a venit cu noile sale reguli, regulamente si cu hranirea prin putere. Voi o cunoasteti ca Biserica Catolica. (unii rad) Insa, asa cum am spus, energia tinde sa dea nastere propriul tip de energie. Un virus se va intra in acea zona si apoi se va transforma in ceva asemanator.
Acest virus energetic a fost prolific in aceasta zona a lumii si multi oameni care traiesc acolo isi dau puterea lor, in mod constant. Daca nu si-o dau unei civilizatii, ei si-o dau bisericii, liderilor, care se hranesc prin putere, care afirma ca muncesc pentru oameni, insa situatia spune ca ei muncesc doar pentru ei si pentru un grup mic de oameni.
Din nefericie, nu observam vreo schimbare aici. Este atat de inprimat acest lucru in aceasta civilizatie si daca ati observat, noi nu am fost in acea zona. Nu i-am incurajat pe Cauldre si pe Linda sa calatoreasca in acea zona, deoarece este periculos si riscant pentru ei, decat a merge in Israel . Sunt razboaie pe fata acolo, insa exista tendinta sa fie un mai mare respect pentru oameni si sa nu mai fie acelati tip de energie de hranire. In tarile din America de Sud, datorita saraciei si a prezentei acelui tip de virus energetic nestapanit, se pune problema unui moment foarte dificil, ca o persoana puternica si spirituala sa mearga acolo. Vor fi predispusi la orice, de la a fi rapiti, pana la acte violente, la talharie si alte lucruri asemanatoare. Arareori, vedeti vreun channeler mergand acolo. Trebuie sa-si pregateasca un fel de energie de deghizare si, deschis vorbind, au fost alte locuri, unde am preferat sa mearga Shaumbra. Cat de trist ar putea fi, exista lucruri care totusi, pot fi facute. Tu, de exemplu, ai o retea acolo si deja ti-ai dezvoltat abilitatea, intr-un sens, de a te face invizibila, in fata celor care ar putea vedea o fiinta spirituala si ar incerca sa se hraneasca din ea, intr-un fel sau altul. Sunt multi ca tine in zona, insa nu v-ati descoperit unii pe altii, ca sa luati legatura unii cu altii. Indata ce veti incepe sa faceti asta, voi veti crea un nou tip de ritm energetic sau tipar in zona si acesta va incepe sa schimbe constiinta celor, care sunt pregatiti sa si-o schimbe.
Aceasta zona… vom face o profetie… aceasta zona a lumii va deveni un loc fierbinte, inflamabil. Exista acolo un incubator pentru – ceea ce ati numi – activitati teroriste. Adesea, teroristii nu au nimic…nu au planuri politice si nici spirituale. Ei se ascund sub acele deghizari. In mod simplu, ei au un plan de hranire. Ei sunt foarte influentati de virusul acesta energetic, distorsionat si vor fi prezenti in numar mare, deoarece acea zona ii sustine.
Voi aveti de indeplinit o munca interesanta, care duce la urmatoarea ta intrebare, legata de munca pe care o desfasori. Voi face o alta profetie aici si nu sunt cunoscut ca facand asta, insa pot observa energiile de acolo, mai clar. Munca pe care o realizezi acum, va lua o noua intorsatura. Se va extinde, insa nu in modul in care aceasta iti va da palpitatii – mai intai. Vei ajunge sa observi intelepciune a aceea ce ai ales, insa vei fi putin consternata si aceasta consternare va fi cauzata de munca cu Tehnologia Standard.
In timp ce vei patrunde in asta si tu deja ai un sentiment profund, legat de ceea ce am spus eu inainte, vei schimba unele dintre circuitele din interiorul tau si asta va avea un impact profund asupra biologiei si mintii tale. Peste un an, de acum incolo, vom rade despre aceasta chestiune. Timp de sase luni, de acum incolo, vei fi pregatita sa nu ma slabesti din ochi! (rasete)
Asa ca…tu ai fost suficient de curajoasa si de indrazneata, ca sa intrebi si eu am vrut sa impartasesc acest adevar simplu, cu tine.
SHAUMBRA 2: Multumesc!
TOBIAS: Multumesc!
INTREBARE SHAUMBRA 3 (Linda la microfon): Am o intrebare de la un invatator Shaumbra foarte drag. A urmat workshop-ul privind energiile sexuale si si-a inceput munca cu virusul, insa recent, a aflat ca sotul ei are o problema serioasa cu colonul, ei nu sunt siguri daca este cancer. Este putin ingrijorata: munca pe care a facut-o ea cu energiile sexuale si cu virusul, au vreo legatura cu aceasta?
TOBIAS: Filozofic vorbind poate, insa in conditiile actuale, nu! Aceasta este o intrebare complexa. Raspunsul simplu, datorita lui Kuthumi, este ca uneori orice energie care se schimba, va provoca schimbarea altei energii, in special, cand este vorba despre un cuplu – de doi oameni care au fost impreuna timp indelungat si cand sunt foarte interconectati.
Adevarata intrebare este, “Ar trebui sa ma acuz, de ceea ce se intampla? Iar raspunsul este “Nu, in mod categoric”. Intelege ca totul este potrivit si intelege, draga, asa cum stii – tu esti invatator, insa esti si un fel diferit de invatator si un fel diferit de vindecator! Lucrul cu Tehnologia Standard despre care am discutat, va avea un impact profund, asupra partenerului tau!
Partenerul tau, situatia – cum sa spun – are initial un potential de severitate, insa sub acesta nu exista impulsul ca sa devina o problema serioasa, decat daca participantul nu cumva a ales acest lucru. Insa, exista o oportunitate excelenta, ca tu sa lucrezi astazi si in fiecare zi, cu Tehnologia Standardului. Mentine-o simpla, pentru a o folosi ca un exemplu radiant de sanatate in corp, ceea ce poate ajuta la re-echilibrarea fiecarei parti din corp. Nimic nu a aparut din intamplare - in toate acestea – fie ca a fost vorba de activitatea ta la cursul despre energiile sexuale, fie potentialul dezechilibrului sau energetic, care iese la suprafata sau darul pe care ti-l poti oferi, de a lucra cu Tehnologia Standardului
Personal, as adauga un avertisment si voi sublinia acest lucru, poate chiar cu caractere aldine: atentie, in acest moment, la ceea ce spun doctorii! Nu este vorba ca ar vrea sa te indrume gresit, nu exista nici o conspiratie, insa au fost instruiti sa raspunda intr-un anumit mod. In cea mai mare parte, ei nu inteleg Energia Noua, nu au notiuni despre vindecarea energetica si cauta inafara, ceea ce simt ei, ca fiind calea cea mai buna pentru el, insa ei nu prea inteleg situatia. Raspunsurile si reactiile lor aduc un tip diferit de energie standard, care este cea a fricii, a bolii si atentia se concentreaza pe acestea. Cand acest lucru se va intampla si veti permite sa fie comunicate fiecarei celule din corp, atunci veti avea o problema
Asa ca, fii precauta si echilibrata, in privinta lucrurilor pe care le vor spune doctorii si incepe astazi sa lucrezi cu aceasta Tehnologie minunata a Standardului! O celula sanatoasa, va radia catre celelalte celule. Ea va comunica cu celelalte celule, ca sa indeparteze tot ce nu este potrivit. Multumesc!
LINDA: Multumesc!
INTREBARE SHAUMBRA 4 (o femeie la microfon): Exista, cu adevarat, cei care lucreaza pentru un guvern mondial si daca exista, cum se potriveste acesta in Noua Energie?
TOBIAS: Aceasta intrebare provoaca o varietate de raspunsuri, din partea noastra. Exista cei care simt ca un guvern unic, reprezinta cel mai bun lucru pentru omenire. Ei simt ca va aduce pacea, ca va aduce unitate si fac asta dintr-un loc al constiintei illuminate. Exista altii, care lucreaza la acelasi plan, insa dintr-un punct de vedere diferit, realizand ca prin acest lucru, ar fi mult mai usor sa controleze lumea printr-un guvern, decat prin mai multe. Nici unul nu este bun sau rau. Ei lucreaza la aceste planuri, insa va putem spune, datorita energiei pe care o observam, nu constituie o realitate acum si nu o intrezarim, nici mult mai tarziu.
In prezent, energia lumii se indreapta inapoi, spre energia individuala, inapoi la energia sursa. Voi sunteti Dumnezeu, de asemeni. In perioada Atlantis-ului, cand am incercat un guvern unic, cand am incercat ceea ce ati numi conceptul de mondial, nu a functionat, deoarece, in esenta, acesta indeparteaza suveranitatea, unicitatea si sacralitatea fiecarui individ. Atunci, in Atlantis, am incercat sa aducem totul la un loc, gandind ca astfel vom gasi raspunsuri, insa asa cum s-a descoperit, acestea se afla deja in interior. Raspunsurile se fla deja, in interiorul fiecarui individ. Asa ca, a ajunge impreuna, intr-un singur tip de conducere armonioasa, mondiala, nu este ceva, ce am vedea functionand. Vedem indivizi care isi recunosc propria suveranitate; iata ce se va intampla pe durata multor, multor generatii! Multumesc!
SHAUMBRA 4: Multumesc!
INTREBARE SHAUMBRA 5 (un barbat la microfon): Buna seara, tuturor – Maestrului St. Germain, lui Tobias si fratelui meu Kuthumi! Va trimit la toti trei iubirea mea! Intrebarea mea este: Ceea ce am lucrat aici astazi, mi-am oferit in ultimele doua sau trei saptamani: echilibrarea corpului. Insa eu am alte modalitati cu care lucrez, Shambala si altele. Poti sa ne spui cum putem lucra cu toate acestea?
TOBIAS: Nu.
SHAUMBRA 5: Nu?
TOBIAS: Nu. Acest lucru este dificl pentru unii Shaumbra – nu va fi pentru tine – insa voi ati invatat multe cai si ceea ce ati invatat prin studierea acestora, este faptul ca energia este reala. Ea are miscare si curgere, contine energia fortei de viata si, ca si creator, acestea constituie ingredientele pe care le utilizati: variate forme de energie. A trebuit sa invatati aceste modalitati, pentru a intelege ca energia este reala.
Am ajuns in acest moment impreuna, in care simplificam acest lucru. Facem precum Kuthumi! Am indepartat toate celelalte capcane, in special, lucrurile care constituie capcane mentale. Alte capcane sunt lucrurile care nu se aplica aici, pe Pamant. Exista multe modalitati, care au de-a face cu energii inter-dimensionale. Asa ca? Daca nu functioneaza pe Pamant… se afla acolo, inafara, iar voi va aflati acum pe Pamant, ca sa manifestati, sa-i invatati pe altii si sa creati.
Asa ca, o vom simplifica. Vom utiliza aceasta Tehnologie simpla a Standardului. Veti descoperi ca aceasta nu va va lasa sa intrati in creier, in mental. As spune ca… iar St. Germain ne ofera un procentaj (Tobias chicoteste si audienta rade)… 90,007% din metode va prind in capcana creierului. Ele sunt ineficiente, de fapt. La inceput ele functioneaza, deoarece va aflati in in inima, apoi ele se muta in creier. Pentru acest lucru, noi avem multe fiinte angelice, care vor lucra cu Shaumbra, sa se asigure ca Tehnologia Standard nu va ajunge in mental, ci o veti pastra simpla si in inima.
Daca veti incepe sa lucrati si veti amesteca celelalte modalitati, cele care va fac sa stiti ca energia este reala si ca are miscare, atunci le veti amesteca si veti deveni foarte mental. Asa ca, puneti-le pe celelalte deoparte, pentru un timp! Nu trebuie sa le respingeti, ci puneti-le intr-o magazie pentru un timp si priviti cum lucreaza aceasta tehnologie simpla, simpla! Ati observat, nu vrem sa tinem cursuri lungi si ateliere. Nici nu va cerem sa ne platiti.(unii rad) Este foarte simplu! Veti deveni – toti cei de aici care sunteti interesati – veti deveni maestri in aceasta, prin voi-insiva. Aceasta tehnologie, care este atat de simpla, ii va incurca si-i va ameti pe studentii vostri, chiar si pe cei din comunitatile medicale si stiintifice. Multumesc!
SHAUMBRA 5: Multumesc!
INTREBARE SHAUMBRA 6 (Linda la microfon): Apropo! Exista cateva intrebari primite prin mail, in legatura cu Al-Qaeda si Iran . Ai vrea sa faci unele comentarii, in aceasta privinta?
TOBIAS: Desigur! Vom face un comentariu general, despre situatia din lume, din prezent. V-am spus inainte, in timp ce lucrurile se accelereaza – in special, in timp ce ne apropiem de momentul saltului cuantic – aceste forte se vor lupta si mai mult. In esenta, ati putea spune, ca exista multe forte, care ar dori ca lucrurile sa mearga mai incet.
Intr-un sens, este cumva asemanator repetarii procesului trecerii prin Zidul de Foc. Reamintiti-va cum v-a atras in el, iar voi incercati sa opriti acea atractie! Ati incercat sa va intoarceti si sa reveniti Acasa, insa acesta v-a atras spre el. Era un moment de schimbare. In prezent, va aflati pe Pamant, intr-un moment de schimbare fenomenala, insa exista grupuri si indivizi, care nu vor sa vada schimbarea. Ei se tem de aceasta. Ea aduce amintiri, precum Zidul de Foc. Aduce amintiri despre caderea Atlantis-ului.
Aceste grupuri, veti observa, toate au o fatada foarte religioasa, fundamentalista. Ei o folosesc ca pe un mod de a spune, “Dumnezeu se va mania, Dumnezeu va innebuni!” Ei tipa impotriva paganilor si impotriva celor fara spiritualitate, insa ei-insisi se afla intr-o frica imensa. Ei se tem de schimbarea care are loc si lucrul interesant este ca au tendinta sa se lupte unii cu ceilalti. Le place sa creeze tulburari la scara mare si vor continua sa faca asta. Acest lucru se va intensifica in anul urmator.
Dupa Saltul Cuantic din 2007…nu dorim sa facem profetii specifice (Linda spune “Continua!”)…va avea loc… St. Germain vrea sa continuie, eu nu!(rasete) Eu va trebui sa revin, el nu! (hohote de ras, Tobias chicoteste) Noi facem gestul spiritual “high five” (prin care doua persoane isi ating/plesnesc palmele, unul cu celalat, in semn de satisfactie, in legatura cu o situatie n.t.) (hohote de ras, iar Tobias chicoteste)
Dupa Saltul Cuantic, modul in care aceste grupuri vor interactiona unul cu altul, se va schimba. Caile vechi de lupta, de razboi si de ucidere trebuie sa se schimbe, deoarece implicatiile acestora vor apare in fata teroristilor. Nu vorbim aici despre teroristii, ca un element impotriva altuia; poate fi vorba despre un intreg guvern. Poate fi un presedinte. In opinia noastra acestia sunt teroristi. Ei pot fi liderii unor tari importante, insa in opinia noastra ei sunt si teroristi. Multumesc! (aplauze)
LINDA: Penultima intrebare.
TOBIAS: Ceva mai multe.
LINDA: Trei.
TOBIAS: Patru si gata! (hohote de ras)
INTREBARE SHAUMBRA 7 (o femeie la microfon): Salut Tobias, Adamus si Kuthumi! Am avut niste stari de constiinta modificata, cred ca asa as putea sa le numesc. Stateam si priveam la TV sau citeam o carte si brusc plecam, insa nici nu-mi aminteam sa-mi fi inchis ochii sau altceva, ma trezeam si parca tot priveam la TV, cand deja trecusera vreo 30 de minute. Poti sa-mi spui unde am fost sau daca am experimentat aceasta schimbare de constiinta, despre care ati vorbit voi?
TOBIAS: Desigur! Noi am verificat inregistrarile, in timp ce vorbeai si am descoperit ca tu ai cerut “experiente stranii si neobisnuite, intr-o stare modificata a mintii” Si… le-ai avut! (Tbias si audienta rad)
Ceea ce se intampla, este ca ti-ai dat permisiunea de ati extinde starea de constiinta si faci asta mai degraba incet si cu blandete, in loc de a o face brusc, ceea ce ar putea arde biologia ta! Ti-ai oferit aceste experiente, putin aici, putin acolo. Tu spui, “Unde merg pe durata acestor experiente?” Nu mergi nicaieri, in particular. Nu este asemanator cu a merge in alte taramuri. Tu, in mod simplu, iti permiti sa-ti extinzi energia inafara 3D, in celelate taramuri
Cand faci asta, intr-un sens, iti pierzi constiinta… asa cum o stii tu – nu trebuie ca in mod necesar, sa treci afara din fizic… insa iti pierzi starea de constiinta sau focalizarea ta stransa din 3D. Si acest lucru se simte ca fiind foarte straniu, deoarece incepi sa te extinzi, mintea nu functioneaza – asa cu ai observat. Tu te deschizi, iar biologia nu mai prezinta o focalizare atat de stransa aici, iar acolo te simti nesigura. Te simti putin dezorientata, apoi iti aduci energiile inapoi, avand o focalizare si mai mare.
De fiecare data cand faci acest lucru, tu te extinzi putin mai mult si revii mai putin densa/compacta. Tu iti oferi ceva care este aproape ca o experineta de “inspir, expir”. De fiecare data iti deschizi sau iti lasi energia sa infloreasca, insa cand revii, nu mai este la fel de densa sau focalizata. Ii permiti mintii sa preia ideea, prin expansiunea constiintei in care intri si, de fapt, este o cale foarte sanatoasa de a o face. Asa ca. respira profund, deschide-te si permiteti sa te extinzi!
SHAUMBRA 7: Multumesc!
TOBIAS: Multumesc!
INTREBARE SHAUMBRA 8 (un barbat la microfon): Salut Tobias, Kuthumi, Saint-Germain! Respectele mele, la toti trei!
TOBIAS: ... ti le returnam!
SHAUMBRA 8: Multumesc! As dori, daca este momentul potrivit, ca St. Germain sa-mi raspunda, doar pentru a ne distra! (rasete) Sunt cumva curios, daca voi fi capabil sa-mi parasesc slujba, in viitorul apropiat si…
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Nu. (rasete)
LINDA: Acesta a fost St. Germain! (hoohote de ras si aplauze)
SHAUMBRA 8: Ei bine, am cerut asta, am obtinut asta! Poti dezvolta?
TOBIAS: Eu, Tobias, voi dezvolta subiectul. (hohote de ras, Tobias chicoteste) Ceea ce ar fi vrut St. Germain sa spuna, insa intr-o terminologie putin diferita este, “Daca trebuie sa pui o intrebare, dar nu vrei… ai formulat-o intr-un mod, prin care tu deja te limitezi.”Ai intrebat daca vei fi capabil sa-ti schimbi energia si intreband acest lucru, de fapt ai distrus curgerea libera a energiei, in primul rand. Asa ca raspunsul lui St. Germain “Nu”, a fost foarte potrivit
Prin urmare, intelege…ce vrei sa creezi? Ce vrei sa faci pentru tine? Nici nu trebuie sa ne intrebi pe noi daca. “Poti face asta? – da, tu poti face orice! As prefera ca tu sa intrebi, Cat de mult, cat de departe poti merge?”, in loc de, cum te vei limita.
SHAUMBRA 8: Acestea au sens si iata ce am gandit, de fapt, insa presupun ca am tendinta…
TOBIAS: Aceasta este a doua ta problema: gandirea. (hohote de ras)
SHAUMBRA 8: Oh, corect…
TOBIAS: Acum am fost amandoi! (hohote de ras)
SHAUMBRA 8: Multumesc!!
INTREBARE SHAUMBRA 9 (o femeie la microfon): Va trimit tuturor, celor cinci, incluzandu-i pe cei doi de aici, multumirile mele si iubire din inima! Intrebarea mea are legatura cu prima, in care ati vorbit despre America de Sud/de tarile din America Centrala. Ce legatura au toate acestea, cu afluxul de emigranti, care vin din Mexic si din alte tari, legal sau illegal?
TOBIAS: Excelenta intrebare – excelenta si foarte perceptiva, fiind pusa foarte clar! Observam ca, in timp ce lumea se concentreaza pe aducerea la suprafata a energiilor unor tari, in special ale Africii… va avea loc o concentrare a energiei in Africa , ceea ce va dezvolta economia, sanatatea, constiinta, orice. Aceasta a fost oprimata mult timp si acolo exista unele – ceea ce ati numi – energii briliante in activitate, chiar acum.
Insa, ceea ce urmeaza sa se intample este ca regiunile din America de Sud, vor deveni urmatoarele zone impovarate si cu furt de energie. Observam ca, in timp ce in Africa au loc schimbari, se va plasa o povara energetica grea asupra Americii de Sud.
Voi face o afirmatie aici, privitor la ce am spus inainte, dorind ca Linda si Cauldre sa nu mearga acolo, in acest moment: Vor merge acolo, insa acum sunt alte lucruri de facut. Nu incercam sa ocolim zona, cu premeditare, insa noi monitorizam situatia de acolo.
Acum, acolo exista un numar mare de oameni, care privesc cum se apropie furtuna. Ei inteleg energia schimbarii – nu inspre mai bine – care apare in aceste teritorii si intrezaresc potentialul unor mari razboaie acolo, insa nu bazate pe religie, ci razbooaie bazate pe fraze si bazate pe hranirea energetica. Emigrantii, cei despre care vorbesti tu, au simtit ca ceva se va intampla. Pot sa nu inteleaga acest lucru la nivel mental, insa simt ca vine o perioada intunecata, in aceasta regiune. Ei incearca sa plece acum, iata de ce ai observat cresterea numarului emigrantilor, iar daca nu vor patrunde in America , vor merge in Canada . Daca nici in Canada , atunci in Australia sau in alte locuri, deoarece simt ce va urma.
Acest fapt determina in multe tari, o mare dilema: cat de mult veti deschide granitele si cat de deschis veti permite energiei sa intre si sa iasa. Pentru asta, nu avem un raspuns clar. Oamenii vor trebui sa raspunda la aceasta intrebare.
SHAUMBRA 9: Multumesc!
LINDA: Prin propria ta alegere, aceasta este ultima intrebare!
INTREBARE SHAUMBRA 10 (o femeie la microfon): Multumesc ca pot pune intrebarea! Salutari! Am doua intrebari, (rasete) care nu sunt foarte lungi. Prima intrebare: Am bufeuri intense, insa simt ca nu sunt doar bufeuri. Acestea sunt foarte intense. Ar trebui sa ma ingrijoreze?
TOBIAS: In acest caz, nu! Ai dreptate, este vorba despre o combinatie dintre lucrurile care continua, insa mai mult este vorba despre seria de schimbari, care are loc in corpul tau, in constiinta ta si nu necesita ingrijire medicala. Este vorba despre o schimbare energetica.
SHAUMBRA 10: Okay, minunat!
TOBIAS: Respiratia este indicata. Ea ajuta la domolirea lucrurilor prin care treci. Si, mananca putin mai multa ciocolata! (rasete)
SHAUMBRA 10: Asa voi face! Cealalta intrebare: cand m-am trezit dimineata, am avut un vis tip Shaumbra si ma intrebam, ai putea sa-mi clarifici asta? In special, era vorba despre faptul ca Linda ne dadea unele informatii, iar daca imi vei oferi unele opinii despre acel vis, ar fi minunat!
TOBIAS: Desigur! Noi ne intalnim cu Shaumbra in mod regulat, nu doar ca acum in forma fizica, ci ne intalnim regulat, de cealalta parte. Universitatea Shaumbra a fost creata de partea noastra. In final, se manifesta si pe Pamant, mai intai printr-o locatie, apoi alta si alta. Insa, pe durata starii de vis, noi revenim la aceasta Universitate a Shaumbrei. Discutam ceea ce se intampla cu noi, la nivel energetic, cu Shaumbra ca grup existent in lumea intreaga, in intreg omniversul. Este vorba despre o aparitie comuna, aceea de a avea vise ale Shaumbrei, cu ceilalti Shaumbra. Nu este vreo greseala sau vreo coincidenta, ca in seara dinaintea intalnirii umane, tu ai facut parte din grupul, de la intalnirea din alte taramuri.
Si asa cum ai spus, visele tale – pentru tine si pentru Shaumbra – vor lua o intorsatura. Vor deveni mai putin personale, mai putin despre voi si mai putin – cum sa spun – multi aveti vise legate de “frica sau vise “in care sunteti urmariti” sau “vise in care “sunteti pierduti”. Ele vor fi inlocuite de vise “despre a fi invatatori” si intre acestea, veti merge sa leneviti in holul facultatii Universitatii Shaumbra! (rasete)
SHAUMBRA 10: Pot sa te intreb daca ceea ce ne impartea Linda, era ceva special? Ai putea sa-mi oferi claritate in asta?
TOBIAS: Aceasta este de natura privata, in cea mai mare parte. Am fi incantati sa vorbim cu tine ulterior, caci este un raspuns foarte personal, pe care nu ai vrea sa ti-l oferim in fata grupului.
SHAUMBRA 10: Multumesc!
TOBIAS: Intr-adevar!
LINDA: Am primit o mica si ultima intrebare. Aveam acest lucru, unde l-am notat… Nu, reusesc eu! (hohote de ras) Intreb, deoarece am notat ceva, ce credeam ca era strict personal, insa am observat ca multi oameni au acel spasm usor, la nivelul ochiului, prin care poti observa cum pulseaza ochiul si este prezent…ei bine, nu doar la mine. Despre ce este vorba?
TOBIAS: Despre a fi ocupat.
LINDA: Oh, te rog... !
TOBIAS: Prea ocupati! In unele dintre starile de a fi ocupati, voi distorsionati unele energii. Acestea se evidentiaza ca spasme sau stress si se intampla la multi Shaumbra, in prezent. Se poate spune ca este momentul sa aduceti gnost-ul – incepeti sa respirati gnost-ul, sa folositi gnost-ul – si spasmele vor disparea!
LINDA: Super! (rasete)
TOBIAS: Si cu acestea, Shaumbra, a fost o intalnire minunata, in numele lui Kuthumi lal Singh, Adamus Saint-Germain si al meu, Tobias, a fost o mare incantare! Ne vom vedea pe soselele celeste!
Si asa este!