MATERIALELE LUI TOBIAS
Seria Invatatorului: SHOUD 3: "Expansiunea Constiintei" – prezentat de Tobias,
transmis prin Geoffrey Hoppe Prezentat de Cercul Crimson
7 Octombrie 2006

 

Si asa este, dragi Shaumbra, Invatatori si dragi Standarde! Am adunat energiile noastre la un loc, din nou, in acest spatiu minunat si sacru, pe care il creem impreuna, chiar acum! Acest spatiu nu a existat, cu un moment inainte. Ei bine, spatiul vostru fizic a existat, cu siguranta, insa spatiul nostru impreuna, constiinta noastra impreuna, abia au fost create. Din clipa in care am stat impreuna, am respirat impreuna, am impartasit fumusetea si exprimarea muzicii impreuna, am creat spatiul nostru.
 
Spatiul este sigur, deoarece in acest spatiu puteti fi cine sunteti. Fara alte ascunzisuri, fara a pretinde, fara alte iluzii! Voi puteti fi cine sunteti: creator de drept. Un om care a fost intr-o lunga si incredibila calatorie, spre o noua forma de descoperire.
 
Ceea ce descoperiti voi nu este ceva, ce au descoperit ingerii. Nu este ceva ce au descoperit marii maestri – n-au descoperit ei. Adesea exista acest concept , printre Shaumbra si printre fiintele spirituale, ca exista cei ca noi, in unele nivele celeste elevate, care dispunem de toate raspunsurile. Acest lucru nu ar fi corect – sa avem aceste raspunsuri si sa nu le impartasim cu voi. Ne aflam in aceasta desoperire impreuna, trecand impreuna prin aceasta.
 
Lucrurile pe care le invatati voi, prin aceste serii de iluzii si labirinturi prin care treceti, reprezinta lucruri care nu au fost studiate de nimeni. V-am spus cu mult timp in urma, ca voi sunteti primii, care pasiti pe aceasta cale a ascensiunii. Si ascensiunea, in mod simplu, inseamna ca evoluati spre nivelul urmator; ca voi integrati toate partile si fragmentele Sinelui, intr-un tot; ca voi completati un ciclu, inca un ciclu si treceti de acest loc, Pamantul, care reprezinta una dintre cele mai dificile si provocatoare experiente – si va vorbesc din proprie experienta – voi avansati pe calea voastra spre un nou nivel. Il numim Cercul Al Treilea. Pot exista si alte nume pentru acesta, insa este locul spre care va indreptati.
 
Acesta este locul unde mergeti dupa auto-instruirea voastra. Acolo mergeti dupa auto-initiere, voi meregeti in urmatorul taram, al fiintei creatoare pure. Insa, mergeti acolo intelegand consecintele alegerilor. Mergeti acolo intelegand cum functioneaza energiile si cum poate fi creata noua energie. Voi mergeti in taramul creatorului pur, intelegand cum este sa va divizati si sa va separati si apoi sa le aduceti la un loc, intr-o noua identitate. Va indreptati spre acest taram al creatiei noi, intelegand ca mereu exista actiuni si reactiuni in alegeri, prin lucrurile pe care le faceti ca si creator. Voi va duceti acolo, cu un nou tip de intelepciune si intelegere.
 
De aceea ati trecut voi prin acest proces foarte dificil, prin aceasta calatorie pe Pamant si prin experimentarea diferitelor componente si aspecte ale acestuia. Acestea nu reprezinta un test. Acestea constituie o experienta – si aceasta este diferenta! Testele, in general, sunt administrate de cei care stiu raspunsurile si pentru ca voi nu cunoasteti raspunsurile, acestea nu puteau fi teste! (rasete) Acestea reprezinta o experienta, de care nu beneficiati doar voi, ca fiinta divina; ceea ce invatati voi, informatiile si constiinta spre care evoluati, vor fi de folos, servindu-le altora, care cauta raspunsuri, in propriile vieti.
 
V-am mai spus inainte, ca exista acel loc numit Noul Pamant si Noul Pamant reprezinta o biblioteca a constiintei. Noul Pamant inmagazineaza toata istoria a ceea ce ati facut, de cand ati plecat de Acasa si tot ce a facut oricine altcineva. Acestea nu sunt Inregistrarile Akashice; acestea sunt putin diferite. Noul Pamant este o biblioteca, o trimitere. Inregistrarile Akashice sunt informatii. Noul Pamant este constiinta, vedeti!
 
Va puteti imagina o biblioteca a constiintei? Biblioteca nu este plina de carti si de volume. Este plina de energie si de experiente. Cei care vor veni dupa voi, ingerii… care asteapta, apropo, ei astepata in alte taramuri, majoritatea nu au mai fost pe Pamant inainte si asteapta sansa de a veni aici… multi dintre ei vor merge pe Noul Pamant. Vor merge la biblioteca. Vor simti experientele voastre. Nu le vor studia doar, ci le vor simti. Ceea ce faceti acum, constituie o parte din biblioteca. Ceea ce ati facut saptamana trecuta, ceea ce am discutat in ultimul Shoud, reprezinta o parte din biblioteca, iar ei vor merge acolo.
 
Vor fi unii care ii vor asita si ii vor servi si da, unii dintre acei asistenti si servitori, unii dintre acei Invatatori Maestri, puteti fi voi. Cand parasiti aceasta viata, inainte de a ajunge in Al treilea Cerc, multi dintre voi veti allege, sa petreceti un timp pe Noul Pamant, ajutand, predand fiintelor angelice… multi dintre ei vor proveni din familiile angelice, care va vor cauta pe voi… si voi veti sta cu ei. Ii veti ajuta sa inteleaga constiinta a ceea ce ati experimentat.
 
Evident, acest fapt va constitui un exemplu pentru ei. Va reprezenta un standard de atins pentru ei, inainte de a veni pe Pamant, asa incat atunci cand vor merge pe Pamant, cufundandu-se in carne si oase, sa nu fie un soc traumatic. Oh, va fi surprinzator pentru ei, insa deoarece vor fi experimentat unele din acele stari de constiinta prin voi si prin participarea voastra la biblioteca, acestia vor intelege motivul, scopul. Voi nu ati inteles acest lucru, in mod necesar, fiind printre primii – majoritatea dintre voi – care ati ajuns pe Pamant, la inceput. Imediat, constiinta voastra care a existat in forma angelica, s-a descoperit intr-un vortex, ati putea spune intr-un portal, atrasa de apasarea/presiunea acelui lucru numit gravitatie, energie electromagnetica, pamant, apa, realitate fizica, dura. Si, a fost un soc pentru sistemul vostru. Insa, cei care vor veni dupa voi, nu vor mai avea acest soc.
Prin acest concept al reincarnarii – a multor, multor vieti, repetate mereu – nu ati inteles ce naiba s-a intamplat. Cand v-ati gandit ca muriti, ati gandit ca veti reveni in familia voastra, inapoi in taramul angelic sau cel putin inapoi in Ordinul de Arc. In schimb, ati trecut prin ceea ce multi ati experimentat, ca fiind un fel cadere dezordonata intr-un abis, doar pentru a va trezi intr-un alt corp fizic, intr-o alta viata, cu mai multa karma in bagaj, cu mai multa iluzie si separare, viata dupa viata.
 
Cei care vor merge la biblioteca de pe Noul Pamant pentru a studia, vor intelege necesitatea si bucuria vietilor multiple, deoarece v-a dat voua – si le va da si lor – experienta de a lua identitati diferite; de a lua diferite aspecte – fie ca sunt masculine sau feminine – sa preluati aspecte ale unor civilizatii diferite; sa preluati un anumit tip – din ceea ce ati numi – deficiente mentale si fizice, in mod deliberat, pentru a le experimenta; sa experimentati iubirea, intr-un mod in care ingerii nu pot iubi. Este un lucru sa va iubiti unii pe altii, in mod constient, insa este cu totul altceva, atunci cand luati o forma fizica si cand impartasiti iubirea, in cel mai intim mod.
 
Cei care vor studia in biblioteca Noului Pamant, vor studia constiinta voastra, va vor simti experientele. Vor intelege intelepciunea pe care ati castigat-o. Ei vor pleca pe cont propriu. Vor veni pe Pamant, caci toti vor trebui sa umble pe calea de pe Pamant. Acest lucru este scris. Este cunoscut. Toti trebuie sa paseasca pe calea de pe Pamant, inainte de a putea ajunge in cel de-Al Treilea Cerc.
 
Intr-adevar, ceea ce faceti aici, Shaumbra, este semnificativ. Intr-adevar, voi sunteti Maestrii. Sunteti primii care trec prin asta si eu, Tobias, va cer sa nu uitati nicicand acest lucru! Sa nu uitati niciodata cine sunteti, ce faceti aici pe Pamant; de ce treceti prin aceasta perioada de tranzitie, de la vechi la nou, de ce va spunem ca sunteti Invatatori, chiar cand unii dintre voi inca nu rezonati cu acest lucru! Nu intelegeti ce spunem noi, atunci cand va spunem ca sunteti Invatatori, ca sunteti Shaumbra, ca sunteti Standarde, ca alegeti calea pentru ceilalti!
 
Unii dintre voi descoperiti ca acest lucru va tulbura: faptul ca nimeni nu a mers pe aceasta cale inainte. Va place sa ganditi ca exista acei maestri, care au mers inaintea voastra, ca exista vreun exemplu, care a mers inaintea voastra. Unora dintre voi va place sa ganditi ca exista Dumnezeu in cer, care cunoastea calea, un Dumnezeu care intelege totul si care poate raspunde la orice. Este putin tulburator, sa aflati ca lucrurile nu stau asa. Nu exista un Dumnezeu, care sa aiba toate raspunsurile! Exista un Dumnezeu care a ales sa evolueze si sa se expansioneze, un Dumnezeu care a ales sa experimenteze la nivele diferite si voi sunteti acel Dumnezeu! Voi aveti raspunsurile. Ele nu vin din minte, ele vin dintr-o constiinta extinsa – dintr-o noua constiinta, spre care evoluati voi, chiar acum!
 
Deci, Shaumbra, in timp ce am inceput Shoud-ul de azi – stiind ceea ce stiu despre fiecare dintre voi, ce ati facut, de ce va aflati aici – luati acest moment, ca sa va onorati si sa va recunoasteti! Nu are importanta cat de mici ganditi voi ca sunteti, in ochii mei voi sunteti un Mare Maestru! Nu are importanta cat de necunoscatori ganditi voi ca sunteti (unii rad), in inima mea eu cunosc intelepciunea pe care o aveti! Nu are importanta cat de neputiinciosi/slabi ganditi ca sunteti, eu stiu ca este un joc! Eu stiu ca este o iluzie! Eu stiu ca sunteti mareti! Oh, poate ca nu mareti in modul anterior de a defini maretia/grandoarea umana. Acea definitie a maretiei umane constituie un tipar vechi, un standard vechi.
 
Maretia umana a fost conditionata de lucruri ca: puterea fizica, frumusetea fizica. A fost conditionata de lucruri ca: bogatia materiala sau de IQ (coeficientul de inteligenta) vostru. Aceste sunt modalitati vechi de a defini “maretia” si asa cum ati experimentat, asa cum ati descoperit si acelea sunt drumuri inchise, deoarece, mai devreme sau mai tarziu, altcineva va progresa si va fi mai puternic si mai frumos. Mai devreme sau mai tarziu va exista altcineva, care va fi mai inteligent si mai bogat.
 
Sa eliberati acea forma de standard uman, care inca va tine in capcana pe multi dintre voi, deoarece acesta este un sistem de credinta atat de profund imprimat! Ati petrecut vieti dupa vieti, urmand acel standard. Vieti! S-a ajuns pana in acel punct, in care a devenit atat de definibil! Voi puteti defini coeficientul inteligentei cuiva, ii puteti defini frumusetea, puterea si averea. Insa, acum treceti la un alt tip de standard, la o noua indenitate umana si divina, care acum si probabil pentru mult timp, va sfida orice tip de definitie. Cum puteti sa va evaluati sau sa va masurati cu altii sau cu voi-insiva, daca nu exista un coeficient pentru constiinta spirituala si umana? Noul Standard uman are constiinta! Noul Standard uman se extinde inafara modalitatilor vechi, limitate si patrunde intr-o constiinta expansionata.
Am dorit sa mentionez aceste lucruri, inca decand am inceput astazi. Am dorit sa va confirm pe fiecare, Shaumbra si sa va multumesc pentru ca va aflati aici!
 
Invitatul de astazi, la cel de-al 3-lea Shoud din Seria Invatatorului este, mai intai de toate, Corespondentul vostru. Corespondentii au revenit, au revenit sa stea cu voi, pe durata acestei sedinte. Ei se afla aici, au fost prezenti din momentul in care ati aparut astazi. Se afla aici, ca sa va asiste in acest domeniu al expansiunii constiintei. Acesta este rolul lor principal, prima lor misiune!
 
Constiinta opereaza la multe nivele diferite, insa voi ati avut constiinta, care a operat doar in cateva nivele. Acum treceti printr-un proces de tranzitie al constiintei. Noi nu discutam aici despre gandire. Nu discutam despre minte. Noi discutam despre constiinta sau despre intelegere. Deci, Corespondentul vostru este cu voi astazi, intrebandu-va din nou, cum sa va ajute mai bine. Ei va intreaba acum, “Cum pot sa te servesc? Sunt Corespondentul tau. Aceasta este o onoare, este o onoare sa te servesc, Maestre! Cum pot sa te servesc acum?”
 
Shaumbra, acesta este momentul, ca in acest spatiu sigur si sacru, sa impartasiti cu Corespondentul vostru. Nu va temeti! Nu va musca! Ei nu va judeca! Ei sunt uimiti de voi. “Cum pot sa te servesc?” Ei va cer sa le dati un raspuns acum. Respirati adanc si permiteti acestei minunate fiinte angelice sa afle cum poate sa va serveasca! Fiti deschisi cu ei!
 
(Pauza)
 
Observati ca nu am spus… Corespondentul nu a spus, ca sa va expuneti dorintele. Ei au spus, “Cum pot sa te servesc?” De indata ce incepeti sa definiti energia despre cum va fi… cum ar fi ca ei sa va serveasca, atunci totul incepe sa se miste si sa se roteasca. Energia se schimba si se transforma, insa deoarece voi operati acum printr-o modalitate de constiinta limitata, ei va pot ajuta preluand o parte din acea energie si o pot utiliza in alte nivele ale constiintei. Ei pot ajuta la miscarea si pendularea acesteia. Ei pot ajuta la polarizarea si energizarea acestora, ca aceste energii sa revina, in mod potrivit si sa va serveasca.
 
Acest lucru reprezinta ceva, Shuambra, v-as incuraja sa faceti asta zilnic! “Cum as putea te servesc?”, vor spune ei, atunci cand va deschideti ochii, dimineata. Veti auzi asta in urechile voastre, veti simti asta in inima voastra. Vor fi aici, emotionati, fericiti sa fie inca o zi cu voi, pe Pamant. Si, impartasiti cu ei, nu tineti pentru voi! Impartasiti cu ei! Acum reamintiti-va, ei nu fac lucruri pentru voi! Ei nu creaza miracole, ei nu misca o bagheta magica. Voi sunteti, voi sunteti Maestrul, atunci cand le permiteti sa stie ceea ce alegeti! Ei, simplu, preiau intentia voastra, preiau dorinta voastra, pasiunea voastra si va ajuta sa o miscati multi-dimensional. Cum va pot ei servi?
 
Deci, Corespondentul vostru se afla aici, astazi si alaturi de Corespondenti vostri este prezent sergentul sef al Corespondentilor: Hossaf se afla cu noi, din nou, astazi! Nu “hose-off” ci Hossaf lucreaza cu cei din Consiliul Crimson, care se afla intr-o experienta sau intr-o calatorie pe Pamant – cu Shaumbra – cu voi! El ajuta la coordonarea intregii activitati.
 
Vedeti, in timpul noptii, asa cum probabil multi dintre voi realizati, voi nu mergeti doar la culcare. Acesta este momentul in care are loc transferul de energie. Stiti, exista multe corelatii in tehnologia Internet-ului vostru… care apropo, este o iluzie. Totul este o iluzie, insa voi credeti in el. Il experimentati. Il folositi. El este doar o iluzie. Unde credeti ca ajung acele pachetele? Unde credeti ca ajung acele pulsuri de energie, energia negative/pozitiva, unde credeti ca merge? Ce credeti ca se intampla? Este o iluzie, insa toti ati fost de acord cu el si toti sunteti acaparati de acesta.
 
Este foarte similar, caci noaptea are loc un transfer de energie. Vedeti, multe lucruri sunt transferate noaptea prin Internet, atunci cand alte energii sunt linistite, cand oamenii nu sunt ocupati pe terminalele lor, cand nu folosesc Internet-ul. Foarte multa informatie merge in ambele directii, intre banci, companii, email-uri – chiar si email-urile vechi sunt expediate noaptea.
 
Ceva asemanator se petrece cand dormiti. Imense cantitati de informatii… acestea nu sunt pachete, de loc, ele sunt baloane de constiinta… care sunt trasferate in ambele directii, intre nivelele sau taramurile constiintei. Sunt trasferate inainte si inapoi, intre voi de aici, de pe Pamant si cei din Consiliul Crimson. Inapoi de la voi de aici, de pe Pamant spre noua biblioteca. Fiecare experienta, fiecare gand, fiecare alegere, fiecare observatie pe care o faceti in acea zi, este transferata/trasnsmisa in jos – sau in sus, daca vreti – pe Noul Pamant. Tot ce faceti, orice experienta prin care treceti, este transferata noaptea, catre familiile voastre angelice, care va asteapta.
 
Ei, nu le citesc imediat, in mod necesar, ca sa folosesc analogia umana. O parte din acestea raman in asteptare pentru ei, intr-o stare de constiinta suspendata, asteptand ca ei sa le accepte sau sa se deschida, facandu-le sa fie disponibile pentru ei. Deci, multi oameni, ingeri, au o stare de constiinta suspendata. Vom vorbi despre asta, in Shoud-ul de azi.
 
Alaturi de Hossaf se afla o prietena draga, care a sosit recent din rangurile Consiliului Crimson, pentru a lucra mai strans si mai direct cu Hossaf, cu Corespondentii vostri si cu voi. Ea aduce un echilibru a energiei feminine in aceasta echipa, care va serveste. Numele ei, energia ei s-ar pronunta Oseo (Osio, cu accent pe i). Oseo! Multi dintre voi ati lucrat cu ea, intr-un fel sau altul, in trecut, pe durata starii de somn. Oseo vine in fata acum, combinandu-se cu energia lui Hossaf, pentru a etala masculinul/femininul mai echilibrat, pentru a prezenta o energie mai completa, care lucreaza acum cu voi. Deci, respirati profund si simtiti energia Corespondentului vostru, a lui Oseo si a lui Hossaf!
 
Este dificil de inteles, in general sau prin constiinta umana de baza, cata munca se realizeaza in spatele scenei, in celelalte taramuri si nivele, insa este absolut necesara, pentru a mentine un sens al echilibrului, un sens al echilibrului mental, aici pe Pamant. Cand oamenii intrerup legatura cu aceste energii corespondente, cu fiintele angelice… cand intrerup toate aceste energii, ei innebunesc. Ei nu-si mentin un echilibru potrivit, intre nivelele angelice si nivelele umane.
 
Unul dintre motivele prezentei somnului, a fost sa furnizeze acest echilibru, ca sa nu fiti total focalizati pe viata voastra umana. Ati fi ajuns atat de pierduti, daca nu ar fi existat somnul! Cand oamenii intrerup contactul cu toate acestea, toate aceste fiinte care ii ajuta, care lucreaza cu ei, la alte nivele, tind sa innebuneasca. Ei au tendinta de a nu mai sti de fel, cum sa lucreze cu propria energie. Lucrurile pe care le-ati experimentat prin Stiri, cel putin aici, in aceasta parte a lumii, in ultimele saptamani, indica acest lucru: o fiinta care innebuneste. Cand innebunesc, acest fapt loveste cea mai sensibila zona din ei, cea care este cea mai dezechilibrata.
 
Si care este cel mai dezechilibrat lucru in prezent, in mai toate civilizatiile lumii? Este energia sexuala. Energia sexuala! Ea se raporteaza direct la echilibrul dintre feminin si masculin; echilibrul dintre uman si divin; echilibrul pe care il au oamenii cu nivelele angelice; echilibrul pe care il mentin oamenii, in propria constiinta.
 
Asa ca, este vorba despre energia sexuala, care este prima care tinde sa iasa, in special in momente ca acesta. Noi trecem printr-un moment incredibil de transformare! Energia se schimba. Si asa cum multi ati observat, in propria viata recent, in vechile sisteme tinde sa aiba loc o infuzie – o mare infuzie – a unui tip nou si diferit de energie, care trece prin ele si multe din aceste vechi sisteme nu o pot manui. Ele explodeaza/se ard: computerele, aparatele de TV, masinile voastre, toate acestea indica acest fapt. Ele sunt exemple.
 
Ceea ce se petrece la nivel profund, in interiorul multor oameni, care nu au lucrat cu echilibrul propriu dintre masculin si feminin, este ca tind sa duca cu ei energii sexuale foarte distorsionate si uneori, foarte intunecate si depresive. Cand incearca sa gaseasca o cale de re-echilibrare – insa sunt pierduti, nu stiu unde sa se indrepte – tind sa mearga sa se hraneasca, deoarece si din ei s-au hranit altii. Cand vor merge sa se hraneasca, vor merge dupa ceea ce considera ca fiind mai usor. Vor merge dupa ce considera a fi prazi. Ei vor merge dupa cei, pe care ii considera a detine o energie mai pura. Atunci veti avea incidente, ca cele care au avut loc recent, crime in scoli. Nu a fost vorba de a omori prin impuscare. Nu a fost vorba nici despre manie. A fost vorba despre energii distorsionate si dezechilibrate – despre energiile sexuale!
 
Veti observa din ce in ce mai multe lucruri asemanatoare. Nu neaparat in scoli, insa veti vedea din ce in ce mai multe exemple. Cand observati aceste lucruri si cand cititi titlurile din ziare, aruncati o privire in spatele scenei, la ceea ce se petrece, cu adevarat! Va fi vorba despre probleme ale energiei sexuale.
 
Chiar in acest tinut al Americii, aveti congresmeni care au dezechilibre ale energiei sexuale, iar acest dezechilibru este exagerat de pozitia de putere, control si autoritate, in care se afla. Deoarece gandesc ca trebuie sa-si pastreze un anumit tip de identitate – o mentinere a identitatii in felul lor, legata de modul in care se prezinta in fata restului lumii – mai devreme sau mai tarziu, acel dezechilibru va iesi la suprafata. Exista un congressmen, care a incercat sa-si mentina o fatada si nu a reusit, deoarece are un dezechilibru al energiei sexuale, careia nu i s-a adresat. Prin urmare, apar lucruri nepotrivite la stiri. Acum aveti o schimbare a puterii. Veti vedea din ce in ce mai multe lucruri de acest fel.
 
Am discutat cu un grup de Shaumbra, in Austria, in urma cu doua saptamani. Am vorbit despre lume. Am spus ca in prezent, lumea nu se va distruge, asa ca incetati sa va ingrijorati despre asta! Lumea nu se va autodistruge, asa ca incetati sa va ingrijorati! Multi oameni isi planifica pasiunea din vietile lor, pe baza faptului ca poate ziua de maine nu va mai exista, pe baza faptului ca lumea se poate distruge. Shaumbra, va spunem acum: Mergeti si investiti! Mergeti si construiti! Mergeti si faceti orice, deoarece lumea nu se va distruge!” Energiile nu au acest aspect, acum.
Au existat momente, desigur, asa cum stiti, in care energiile din lume vorbeau despre manie, agresiune si razboi. Despre razboaie mondiale, razboaie care ar fi putut semana cu partea doua a scufundarii Atlantisului. Energiile de pe Pamant nu sunt ca acelea, in prezent. Ele sunt diferite. Inca vor fi unele lupte intre tari. Inca vor fi ceea ce numiti atacuri sinucigase cu bombe, insa acestea nu vor avea loc, la o scala extinsa.
 
In schimb, veti observa ca vor fi lucruri, care se vor petrece la nivel mult mai personal. La nivel individual, vor fi oameni care vor innebuni. Oameni care se vor distruge. Lideri politici care se vor distruge. Bisericile… acestea detin o imensa cantitate de energie sexuala suprimata. Ei trebuie sa faca asta. Ei trebuie sa o detina, deoarece au suprimat-o, de foarte mult timp. Au existat intr-un dezechilibru, in privinta energiei masculine, negand-o pe cea feminina. Mai devreme sau mai tarziu, in timp ce constiinta evolueaza, acesta trebuie sa se schimbe. Am vazut exemple de acest fel. Am vorbit despre asta, inainte. Acest lucru apare pretutindeni si va continua. Va continua si va constitui o problema in afaceri – energia sexuala din afaceri – exista un dezechilibru. Acum, voi observati cum acesta poate prabusi unele dintre cele mai mari companii din lume. Aceasta problema legata de energiile sexuale, in mod simplu, este legata de re-echilibrare, despre revenirea la intregire si completare.
 
Asa ca… Shaumbra, voi ati trecut peste mare parte din acestea. In aceasta viata, v-ati adresat problemelor profunde, chestiunilor intunecate. V-ati adresat echilibrului dintre masculin si feminin si stim ca nu a fost prea placut. Nu a fost distractiv. V-ati adresat multor lucruri din interiorul vostru. Va spunem aceste lucruri, ca sa va ajutam sa intelegeti, ce se intampla in aceasta lume. Ceea ce se intampla cu voi, este chiar altceva. Este foarte diferit. Va rugam ca in prezent, sa nu va comparati cu restul oamenilor! Voi treceti printr-un proces foarte, foarte diferit, decat cel in care se afla majoritatea dintre ei.
 
Vom lua un moment aici, pentru a experimenta Tehnologia Standard. Mai intai, vom avea o experienta individuala, experienta voastra. Insa astazi, vom lua un gand: un gand, o constiinta. La intalnirea de luna trecuta, am vorbit despre biologie. Am ales o celula si v-am cerut sa lucrati cu aceasta celula echilibrata, perfecta, refacuta. De fapt, voi aveti milioane de astfel de celule in corp. Unii v-ati intrebat daca aveati o celula sanatoasa. Da, aveti! (rasete) Aveti milioane de celule. Desigur, aveti multe altele, care se afla intr-o stare de dezechilibru, multe altele care se afla intr-un stadiu de moarte sau de refacere. Noi am vorbit despre o celula.
 
Acum, sa luam un aspect al constiintei! O constiinta1 Ei bine, unde o veti gasi? Nu se afla in creier, nu se afla, in mod necesar, in corp. Constiinta se afla peste tot. Constiinta se afla foarte aproape de voi si foarte, foarte departe. Constiinta este constienta. Constienta initiala de sine, a identitatii si in ultima instanta, constienta de orice. Iata ce este constiinta!
 
Voi sunteti constiinta! Voi sunteti constiinta, care are o identitate unica. V-ati acordat acest lucru, pe care il numim – sau voi l-ati numi – fiinta suflet, ca Spirit. Nu toate fiintele au suflet. Pomii, planeta Pamant, majoritatea animalelor nu au o fiinta suflet, ca voi. Fiinta suflet constiuie cheia pentru starea de creator, sau pastreaza cheile pentru a fi creator. Voi sunteti o fiinta suflet. Voi sunteti constiinta.
 
Focalizarea si constienta constiintei voastre a fost limitata, de foarte mult timp, in special decand ati venit aici, pe Pamant. Chiar si fiintele angelice din taramurile nonfizice, din taramurile cristaline si din taramurile angelice superioare au constiinta limitata. Gradul limitarii depinde de multi si diferiti factori, insa fiind aici pe Pamant, v-ati focalizat constiinta cu premeditare, v-ati limitat constiinta cu premeditare.
 
Va spunem ca existati intr-o stare suspendata a constiintei, deoarece, in timp ce va veti re-deschide, veti avea toate aceste energii disponibile, energiile constiintei, care vor veni, revarsandu-se in voi. Ceea ce face sa fie asa de dificil de explicat sau de a vorbi despre acest lucru, il constiutie faptul ca acestea nu reprezinta gandire mentala, iar voi ati fost programati si antrenati – auto-antrenati – sa recurgeti la gandirea mentala. Gandirea mentala constituie o parte foarte limitata a constiintei, insa este cea cu care voi ati lucrat, de aceea ati devenit eficienti prin ea si astfel v-ati autolimitat.
 
Deci, cum vom trece dincolo de gandirea mentala? Ea este tenace. Aceasta este marea intrebare! Cum vom ajunge la nivelele superioare ale constiintei si cunoasterii? Cum vom elibera unele dintre acele bariere si nivele ale constiintei? Cum vom permite ca unele dintre acele standarde ale noii constiinte sa vina, fara a fi respinse si indepartate de creier? Toate sunt intrebari potrivite, toate sunt lucruri cu care voi lucrati, ca fiinte aflate pe Pamant, in prezent. Majoritatea omenirii lucreaza pe chestiuni de baza, lucruri ca echilibrul energiei masculine si feminine. Voi lucrati acum cu lucruri, precum constiinta expansionata, atat de expansionata, incat trece dincolo de gandirea mentala. Aceasta este una dintre problemele cele mai dificile si acum noi va simtim energia. Cum veti trece dincolo de gandirea mentala? Sunteti atat de prinsi in minte, cum veti iesi din ea?
 
Vom experimenta asta, astazi, datorita acordului preliminar avut cu toti Shaumbra, din acest Shoud. In acest spatiu sacru si sigur, vom lua un standard, ca sa utilizam Tehnologia Standard a constiintei pure.
 
Iata provocarea: veti dori sa incercati sa o descifrati – si nu veti putea! Seamana putin cu gnost. Acestea sunt inrudite. Ele sunt interdependente. Constiinta pura nu are agenda, insa are pasiune. Constiinta pura are claritate. Constiinta pura nu necesita directie sau control. Se afla intr-o stare constanta de evolutie si crestere. Constiinta pura este opusul conflictului. Vom vorbi despre conflict, intr-o clipa. Constiinta pura se afla dincolo de descrierea gandiri mentale, insa poate fi simtita. Ea poate fi experimentata.
 
Sa luam acum, un standard! Noi toti am lucrat in fundal, fiind pregatiti sa va servim astazi, la aceasta intalnire, sa experimentati standardul constiintei pure. O particula foarte mica de constiinta, doar un fragment din ea, este tot ce aveti nevoie! Nu este necesar sa apucati toata constiinta deodata, v-ar zbura creierii. Este necesar doar o bucatica, doar o picatura, doar o simtire a constiitei pure!
Corespondentul vostru, impreuna cu Hossaf, cu Oseo, cu mine, Tobias, am lucrat ca sa o aducem astazi, la voi.
 
Acum, nu incercati! Nu incercati acum! Doar permiteti-i, ca doar sa curga! In primul rand, ea va apartine. Nu este a noastra. Va apartine.
 
(vorbind rar si cu blandete)
 
Explorati-o pentru un moment…
 
Simtiti-o...
 
Inspirati-o...
 
Se intampla un lucru interesant, deoarece noi am testat-o cu un grup mic inainte: mintea voastra incearca sa inteleaga, incearca sa o defineasca. Micul vostru computer din creier o ia razna, la multi dintre voi. Si, este in regula, nu incercati sa opriti acest lucru! Va fi restricite artificiala. Nu veti dori sa opriti acest lucru, ci doar veti dori sa transcendeti asta! Treceti dincolo de asta!
Luati un moment, ca sa simtiti acest standard de constiinta!
 
(Pauza)
 
Mintea va incerca sa o echivaleze cu ceva, va incerca sa o raporteze la ceva. In acest mod functioneaza mintea. Este o baza de data relationala. Acesta se raporteaza la tot. Asa ca, mintea va incerca sa se raporteze aceasta constiinta energiei noi care vine prin ceva: o pasare, o raza de soare, o culoare, o moneda de aur. Toate acestea sunt potrivite. Este un inceput. Nu incercati sa le indepartati!
Respirati adanc!
 
(Pauza)
 
Lasati acest standard de constiinta pura sa fie absorbita, sa intre cu blandete!
Din nou, aceasta este constiinta voastra. Nu ne apartine. Este a voastra.
Aceasta perla unica de constiinta, careia i-ati permis sa-si gaseasca drumul in realitatea voastra – cu alte cuvinte, cu confirmarea voastra – are apoi potentialul de a imbunatati sau a reface toate celelalte parti ale constiintei voastre. Ea furnizeaza un standard. Aceasta are puritate si echilibru. Se afla intr-o stare de expansiune, de refacere constanta. Ea are claritate si nu este limitata de vechile tipare. Acum aceasta vine in viata voastra ca standard, ca o reflectare in fiecare alta parte a constiintei voastre.
 
Permiteti-i sa intre intr-o alta parte a constiintei voastre, pentru un moment! Acea parte a constiintei voastre exista in creier, in mintea voastra, in aceasta baza de date relationala, pe care o aveti. Constiinta in care va aflati acum este bazata pe sistemele de credinta, mai mult decat pe orice altceva. Acestea sunt serii de sisteme de credinta: credinta in bine si rau; in Dumnezeu; in sine; in omenire; credinta in cat de mult va puteti forta pe voi-insiva; cat de inteligenti sunteti; toate aceste alte lucruri. Miliarde de sisteme de credinta la nivelul de varf, care apoi se creaza pe sine, asa cum ati spune, coboara sa creeze realitatea fizica si, in ultima instanta, experientele voastre din realitatea fizica.
 
Cand acest standard al constiintei se misca din taramuri suspendate, taramuri prin care ati trecut in urma cu mult timp si cand coboara, permiteti-i, pentru un moment, sa radieze prin sistemele de credinta ale fiecaruia dintre voi!
 
(Pauza)
 
Lasati-o sa radieze in fiecare gand pe care l-ati avut astazi! In fiecare gand pe care l-ati avut astazi!
 
(Pauza)
 
Lasati-o sa radieze in fiecare experienta pe care ati avut-o astazi, bazata pe gandurile si credintele voastre!
 
(Pauza)
 
Acum lasati aceasta tehnologie standard a constiintei sa radieze in restul potentialelor voastre, din aceasta zi! In restul potentialelor! Voi credeti ca ziua a fost planificata, voi ganditi ca stiti ce va contine restul zilei. Aceasta repezinta o credinta si ea a fost o limitare. Acum, permiteti constiintei voastre pure sa radieze in potentialele restului zilei!
 
(Pauza)
 
In mod deliberat si intelept, acest proces al iradierii Tehnologiei Standard lucreaza – cum ati numi voi – mai incet. Acesta lucreaza cu ritmurile si ciclurile care au loc: ritmurile biologiei voastre, ritmurile mintii voastre. Mintea voastra are un set definit si deliberat de ritmuri, pe care il urmeaza. Tehnologia Standard lucreaza cu ritmurile soarelui si ale lunii, cu ritmurile Pamantului, cu ritmurile planetelor. Acestea nu sunt controlate de ea, insa lucreaza cu ele. Identitatea voastra umana este un produs al ritmurilor si tiparelor : a credintelor, gandurilor si experientelor.
 
Deci, Tehnologia Standard a constiintei, puritatea constiintei este atat de inteleapta, incat stie cum sa lucreze cu aceste ritmuri. Ea intelege ca la nivel de esenta, aceste ritmuri doresc si ele sa evolueze. De asemeni, vor sa-si sporeasca propria constiinta.
 
Prin urmare, Tehnologia Standard a constiintei nu apare si arunca in aer vechile tipare si ritmuri. Ea lucreaza cu acestea. Ea radiaza in ritmurile corpului fizic, de exemplu, stiind ca el este un tipar de cicluri si ajunge in acest ciclu acum, cu voi. Apoi, de indata ce se afla acolo, incepe sa ajute la evolutia acelui ciclu.
 
Poate ca va ajuta ciclul sa inteleaga, ca nu mai este necesar, de loc. Voi va gasiti intr-un ciclu de imbatranire, in prezent. Ca fiinta angelica aflata in corp fizic, va aflati intr-un ciclu al mortii. Din momentul in care v-ati nascut, v-ati aflat in ciclul mortii, intr-un tipar de moarte. Deci, constiinta – constiinta superioara din Tehnologia Standard – vine, descopera aceasta credinta in moarte, in acest tipar al mortii si apoi patrunde cu compasiune, fara forta, chiar fara agenda si doar radiaza.
 
Acest tipar in care va aflati, acest tipar al mortii, incepe sa simta ceva diferit, incepe sa se simta el-insusi diferit. In loc de a se identifica el-insusi cu moartea, ca o credinta in moarte si apoi sa experimenteze moartea, el spune, “Mai sunt eu necesar? Moartea inseamna finalitate? Moartea, asa cum o cunosc eu, trebuie sa fie frica?” Si veti observa cum acest mic fragment de constiinta superioara va incepe sa schimbe orice, chiar si la cel mai mic nivel, in cel mai mic ciclu.
 
Aceasta constiinta, aceasta minunata constiinta, atunci cand intra Tehnologia Standard si cand ajunge in ciclul pe care va aflati, in mod obisnuit, in ciclul abundentei financiare… Ati observat ca viata voastra exista in tipare ale finantelor… unii le-ar numi “intrare-iesire”, altii le-ar numi, “Am obtinut bani, in ziua urmatoare sunt falit”? Voi patrundeti in aceste tipare. V-ati stabilit aceste tipare. Sistemele voastre de credinta si gandirea voastra mentala, creaza experienta. Insa aceasta constiinta superioara poate exista chiar acolo, cu acel ciclu.
 
Sa spunem ca va aflati in partea de jos a ciclului, in prezent. Acea constiinta merge acolo. Nu va incerca sa schimbe ciclul. Nu va incerca sa se lupte cu acesta, chiar daca veti avea in interior o mare batalie. Acea constiinta superioara, constiinta voastra superioara este foarte inteleapta si ea doar radiaza. Ea doar patrunde acolo.
Permiteti pentru un moment, acestei constiinte pure…
 
(Pauza)
 
... sa patrunda direct, in ciclul abundentei!
 
Aceasta energie a abundentei, care are identitate proprie – aceasta are o constiinta. Credinta voastra, gandurile voastre si ciclurile legate de abundenta, au o constiinta. Energia s-a automodelat intr-o identitate si se numeste “abundenta voastra”. Este o parte din voi, desi uneori actioneaza ca si cum nu ar fi.
 
Prin urmare, constiinta superioara patrunde acolo si radiaza. Doar sta acolo… cu compasiune, acceptand, observand ciclurile ei, miscarile ei, dorintele si limitarile ei… si radiaza!
 
Aceasta radiaza adevarul!
 
Ea radiaza libertate!
 
Ea radiaza un alt potential!
 
In ultima instanta, prin Tehnologia Standard a constiintei, vechile voastre cicluri, vechea identitate in constiinta abundentei, incepe sa se intrebe, “Cine sunt? Cine m-a plasat aici? Vreau sa mai continui aceste cicluri? Am nevoie sa raman limitata? Cand am acceptat ideea ca banii sunt un lucru rau? Cine a plasat acest lucru asupra mea, ca banii sunt limitati?”
 
Vedeti ce se intampla? Tehnologia Standard nu intra, incercand sa distruga. Ea intra si incearca sa re-identifice. Ea incearca sa prezinte un tablou mai mare, o constiinta mai cuprinzatoare.
 
Acum, se petrece un lucru interesant, aici. Constiinta abundentei voastre incepe sa se indoiasca si voi stiti cum este cand incepeti sa va indoiti, de voi. Totul pare sa se destrame. Zidurile se darama. Uneori, v-ati simtit descoperiti si fara aparare, fara nimic. Nu a fost asa. Doar veti lasa vechea forma de constinta sa se schimbe pe sine. Uneori va veti simti expusi. Uneori va veti simti pierduti. Uneori veti simti ca identitatea voastra dispare pentru totdeauna. Este doar un lucru trecator… Este vorba despre evolutia constiintei. Este o schimbare de constiinta.
 
O parte a problemei de trecere la Energia Noua, despre care vorbiti, pe care o doriti, o cautati, este ca atunci cand aceasta apare, voi va panicati. De asemeni, aceasta va zdruncina nervii. Uneori, patrundeti in frica. Este vorba doar de evolutia constiintei, care are loc.
 
Puteti fi atat de increzatori in voi si sa stiti ca nu va veti distruge? Nu va veti distruge! Nu veti crea un astfel de conflict si de lupta in interior, incat sa sariti in aer. Nu se va intampla acest lucru.
 
Nu se va intampla!
 
Constiinta care vine prin Tehnologia Standard, aceasta constiinta pura, este de departe, inteleapta. Ea este voi. Este voi! De ce ati dori sa va distrugeti? Este de departe, echilibrata. Se intelege pe sine, isi intelege identitatea. Se intelege pe sine foarte bine, incat stie ca nici nu poate sa incerce, sa-si formeze o identitate, care sa fie blocata. Ea nu poate alcatui o identitate. Vedeti, aceasta noua constiinta, aceasta Tehnologie Standard, aceasta aschie de constiinta pura, nu va incerca sa se fixeze intr-o identitate, care sa fie blocata in sine. Aceasta este una din fricile voastre, vedeti!
 
Ati observat ce se petrece, cand intra constiinta in aceasta realitate pamanteana, umana si ia o forma: atunci constiinta incearca sa se identifice, incearca sa se protejeze. Iata ce fac oamenii! Energia angelica, constiinta pura, care vine pe Pamant in forma fizica, mai intai, va incerca sa-si creze o identitate si sa o pastreze toata viata. In al doilea rand, se auto-protejeaza, mereu si mereu.
 
Noua voastra constiinta nu are dorinta sa faca acest lucru, nu are nici o dorinta sa se identifice. Deoarece ea realizeaza… pe baza experientelor din trecut si dupa cum evolueaza energia, ea realizeaza ca va pierde experienta finala si constiinta, daca se va inchide intr-o identitate, daca va veti inchide voi-insiva, intr-o identitate. Deci voi, constiinta inalta care vine sa joace acum, nu are dorinta sa se identifice si sa se protejeze!
 
Da, aceasta este descoperita si expusa! Da, pentru aspectul uman, pentru a va mentine vechea constiinta umana, acest lucru este infricosator! Sunteti obisnuiti sa veniti aici, viata dupa viata, sa va creati identitati mereu si sa inaltati ziduri, pentru a va proteja. Constiinta noua vine fara nimic din acestea. Sinele vechi, care era obisnuit cu provocarile si duritatea acestei lumi, se agita imediat. Insa, chiar se agita?
 
Pentru un minut – luati Tehnologia Standard a constiintei – stati un minut si observati constiinta existentei pe Pamant, constiinta in credinta crearii identitatilor, in corp fizic! Acum luati energia voastra radianta si lasati-o sa fie o parte a acelui ciclu, al ciclului incarnarilor, ciclul creatiei identitatii!
Respirati pentru un moment!
 
(Pauza)
 
Simtiti-o in corpul vostru… in mintea voastra… in constiinta voastra!
 
A fost necesar, cu adevarat, sa creati toate aceste identitati? A fost necesar sa patrundeti in crearea identitatilor si in protejarea lor, blocandu-le? Lasati acea Tehnologie a constiintei pure, sa intre in partea constiintei voastre, care a creat identitati! Lasati-o sa intre cu compasiune, fara forta, fara a incerca sa impuna vreo schimbare! Lasati radianta acestei constiinte superioare sa-si indrepte noua ei energie, asupra constiintei vechii energii, a alcatuirii de identitati si observati ce se intampla! Simtiti ce se intampla!
 
(Pauza)
 
Constiinta este un lucru uimitor! Este cunoastere si se extinde, se poate expansiona in celelalte taramuri, in celelalte nivele. Din nou, acestea nu sunt nivele liniare, ele sunt multi-dimensionale. V-ati focalizat aici, doar pe cateva aspecte ale constiintei, prin planificare si alegere. Insa v-ati spus, “Acum este momentul sa trecem dincolo. Acum este momentul sa exploram noua constiinta, insa nu prin gandirea mentala. Nu prin gandirea mentala! Prin sentimente, prin simturi, prin imaginatie, prin gnost!
 
Asa ca, acesta este raspunsul! Gnostul isi creaza propriile raspunsuri si raspunsul este gnost. Cum veti trece de gandirea mentala? Cum veti ajunge in noile nivele ale constiintei? Cum veti trece constiinta din starea de suspendare, in cea de nesuspendare? Noi va observam. Folosim exemplul asemanarii cu un balon mare de energie, un magnific balon de energie! In centru, acea energie este activa, este vie, este constiinta. Un punct de constiinta focalizat, in aceasta realitate 3D. Insa apoi, privim la acest balon energetic de constiinta care sunteti, in timp ce restul este suspendat. Restul este inghetat si neanimat.
 
Este interesant de observat paralela, dintre constiinta voastra si constiinta din taramurile angelice, despre care am vorbit cu mult timp in urma, cand v-am spus ca totul a ajuns intr-un impas. Constiinta a ajuns intr-un impas. Nu vorbim despre activitatea fizica, vorbim despre expansiunea constiintei, care a ajuns intr-un impas. Iata-va aici, ca microcosmos, ca un micro-exemplu al acesteia, in propria voastra realitate. Voi ati suspendat constiinta, peste tot in jurul vostru.
 
Ati incercat sa iesiti din limitarea constiintei prin gandirea mentala, insa aceasta in sine, este un ciclu care duce inapoi, la sine. Nu veti putea niciodata accesa nivelele inalte ale constiintei voastre, prin gandirea mentala. Aceasta a fost una dintre provocarile si frustrarile erelor omenirii, pentru filozofi si oameni de stiinta, pentru exploratori si chiar pentru majoritatea celor creativi. Cum veti ajunge in aceste stari expansionate ale constiintei?
 
Unii dintre voi ati luat droguri, pentru a va modifica mentalul, pentru a incerca sa ajungeti acolo, insa lucrul interesant a fost ca: Voi doar ati fost inselati de propria minte. V-ati extins constiinta, insa a fost o pacaleala. A fost mintea care v-a spus, “Ei bine, ei vor sa fac ceva diferit. Ei vor ca eu sa ma expansionez. Ei utilizeaza substante chimice de un anumit tip, pentru a stimula aceasta expasniune”, insa a fost tot prin minte. De aceea, ei numesc aceasta, experienta exploziei mintii. (rasete)
 
Shaumbra, noi vom urma o cale diferita! Este vorba despre gnost. Ea este gnost. Este dincolo de gandurea mentala, intrand in noile nivele ale constiintei, care va vor servi in moduri diferite! Imediat veti observa modul… doua lucruri veti observa imediat… Cauldre sare si ne cere sa – cum sa spun – sa clarificam situatia.
 
Vom observa doua lucruri, in timp ce vom patrunde in acest proces. Eficienta! Am vorbit despre eficienta unui grup, primului grup de Invatatori, cu care am stat pe malul lacului cu multe energii (referindu-se la Lake Tahoe) Am spus, “Veti observa o eficienta, care va apare in viata voastra. O noua eficienta in orice, ca un rezultat al devenirii/a fi gnost in constiinta superioara.” Voi sublinia aici: in timp ce vorbesc despre constiinta superioara, unii dintre voi va ganditi imediat, ca veti deveni mai inteligenti. Insa veti deveni mai tampiti, inainte de a deveni mai inteligenti! (rasete) Nu vorbim despre gandirea mentala. Constiinta se va sufoca sau va intra intr-o stare de miscare suspendata, sub indrumarea gandirii mentale. Intentionam sa trecem dincolo de minte.
 
Vom observa doua lucruri, in timp ce vom patrunde in acest proces. Eficienta! Am vorbit despre eficienta unui grup, primului grup de Invatatori, cu care am stat pe malul lacului cu multe energii (referindu-se la Lake Tahoe) Am spus, “Veti observa o eficienta, care va apare in viata voastra. O noua eficienta in orice, ca un rezultat al devenirii/de a fi gnost in constiinta superioara.” Voi sublinia aici: in timp ce vorbesc despre constiinta superioara, unii dintre voi va ganditi imediat, ca veti deveni mai inteligenti. Insa veti deveni mai tampiti, inainte de a deveni mai inteligenti! (rasete) Nu vorbim despre gandirea mentala. Constiinta se va sufoca sau va intra intr-o stare de miscare suspendata, sub indrumarea gandirii mentale. Intentionam sa trecem dincolo de minte.
 
Ceea ce urmeaza sa se intample, in timp ce faceti asta si noi am utilizat micul exemplu de astazi: Tehnologiei Standard a Constiintei iar daca veti incepe sa o folositi, aducand standardul – noul standard al constiintei in viata voastra – veti deveni mult mai eficienti. In orice! Nivelele mai inalte ale constiintei sunt mai eficiente, in mod inerent. Nivelele joase sau cele blocate, sunt foarte dificil de manuit, foarte stangace. Cu acestea ati lucrat voi. Ati fost de acord sa lucrati cu acestea. Aceste noi nivele ale constiintei vor implica eficienta la o scala, care este ceva greu de inteles, pentru minte. Mintea lucreaza cu propriile cicluri, tipare si limitari. Acum, exista noua constiinta, care vine si ea va furniza eficienta.
 
Cum va functiona practic, pentru voi? Veti fi mult mai eficienti la nivelul vostru fizic, energetic. Din nou, nu se va intampla peste noapte. Este un proces evolutiv – insa unul minunat – unul care se dezvaluie. Veti avea nevoie de mai putin somn, mai putina hrana pentru sustinere sau daca va va face placere - asa cum ati spune, corpul vostru va fi mult mai eficient, in privinta mancarii. Va sti cum sa elimine, in loc sa stocheze. Aceasta este eficienta!
 
Voi va folositi mintea pentru multe lucruri si este un lucru minunat. Ea este un lucru foarte practic. Este necesara in corpul fizic. Trebuia sa aveti minte. Mintea stocheaza informatie. Insa, mintea va deveni mai eficienta. Chiar acum mintea – daca vi s-ar fi pus o intrebare sau un joc de puzzle – mintea functioneaza… noi incercam sa va oferim un exemplu bun. Mintea isi proiecteaza energiile inafara, in multe directii, in acelasi plan sau acelasi nivel de constiinta si cauta raspunsuri, isi proiecteaza inafara aceste tentacule, ca sa spun asa, sa iasa si sa caute, acolo unde se afla stocata solutia.
 
Aceasta este o constiinta bazata pe gandirea mentala. Ea necesita o imensa cantitate de enegie, pentru a indeplini acest lucru. Are tendinta de a trimite in afara – ati putea spune – echipe de sondaj sau extensii energetice pentru lucru. Apoi, atunci cand simte ca a gasit raspunsul sau solutia, isi aduce toate extensiile sau sondele energetice inapoi si incepe sa le evalueze sau sa le analizeze. Ea spune, “Este acesta raspunsul corect?” Iata unde ajungeti voi cu mintea! Puteti simti ca functioneaza. Puteti simti ca mintea este strivita de informatii.
 
In general, nu se poate vorbi de consens total, insa exista suficient consens energetic, pentru a aduce acea idée sau solutie inapoi. Voi incercati sa descifrati cat fac sase plus sase. Fac doisprezece. Insa, pentru a ajunge la acest raspuns, sase plus sase, multe tentacule de energie trebuiesc trimise inafara, pentru a analiza, a revedea, a judeca si apoi de a le aduce inapoi – si aceasta problema este una usoara!
Eficienta Noii Energii pentru gandirea mentala, consta in faptul ca, nu mai trebuie sa trimita inafara acele tentacule sau acele arme energetice, pentru a cauta raspunsul. Raspunsul se afla deja acolo. Deja acolo si raspunsul doar iese la iveala. O cautare sau o misiune de cercetare nu mai este necesara, pentru ca mintea sa functioneze.
 
Acest lucru este foarte asemanator cu unele situatii… noi chicotim putin… care – cum sa spun – unii dintre cei care lucreaza cu website-ul Cercului Crimson (Tobias chicoteste), le experimenteaza, in prezent. Ati folosit tehnologii vechi sau constiinta veche. Este o paralela potrivita, cu ceea ce se va intampla cu voi si cu orice din jurul vostru. Deci… mental, veti deveni mult mai eficienti!
 
Veti deveni mai eficienti emotional! Imense cantitati de energie sunt cheltuite prin emotii. Emotiile nu sunt nimic mai mult, decat miscari de energie. Miscari masive. Unele miscari sunt foarte dificile, unele sunt minunate. Veti descoperi ca emotiile voastre nu vor mai necesita miscari greu de manuit, ca inainte, pentru ca voi sa experimentati ceva. Cantitati enorme de energie s-au cheltuit prin plans, ras sau pentru a provoca orice emotie de experimentat.
 
Uneori, aceste emotii… pentru a folosi analogia, v-au determinat sa incercati, sa ridicati o saltea mare, de unul singur? Este dificil. Apoi ati dus-o pe scari in jos, ati trecut-o prin usi. Acest lucru este dificil. Nu este, in mod necesar, asa de greu. Este placuta si moale,desigur, insa este o povara. Emotiile voastre sunt mult asemanatoare – foarte dificile. Ele se misca greoi. Sunt dificil de manuit. Va puteti imagina o eficienta in emotiile voastre si o claritate in privinta lor, unde nu veti avea nevoie sa cheltuiti imense cantitati de energie, prin emotii?
 
Intelectul vostru! Intelectul vostru, asa cum am spus, necesita o imensa cantitate de energie, pentru a opera. Acum este obosit sa mai faca asta. Exista un sistem mai bun, mult mai eficient, pentru procesarea intelectuala, pentru a functiona. In timp ce permiteti Tehnologiei Standard a constiintei superioare sa intre… fara forta, fara asteptari, ci realizand ca sunteti voi, in cea mai inalta forma a fiintei…care va schimba fiecare sistem. Aceasta este vestea buna. Vestea rea? Va schimba fiecare parte a sistemului vostru! (rasete)
 
Oamenii au o tendinta sa ceara ceva diferit in viata lor, insa detesta schimbarea. Pare o contradictie in termeni. Cand treceti prin acest proces al eficientei… acum Cauldre ne cere sa adaugam o nota de subsol, deoarece am vorbit recent despre eficienta, cu un grup si apoi, asa cum ati spune voi, in termeni omenesti, treaba devine nasoala (in engleza: the shit hit the fan)! Lucrurile au tendinta de a se prabusi – sau asa par. Se prabusesc, cu adevarat? Se prabusesc sau lucrurile doar evolueaza si se schimba?
 
In timp ce treceti la o eficienta a noii energii, in fiecare parte a fiintei voastre, stati in spatele zidului scund si observati cum apar aceste lucruri! Observati diferenta! Observati cum realizati inainte lucrurile, intr-un anumit mod, insa acum acestea se realizeaza, in alt mod. Vom sublinia acest lucru. In mod natural, incep sa aiba loc, intr-un mod nou. Nu trebuie sa re-proiectati procesul. Nu trebuie sa va re-proiecta pe voi, acest proces doar incepe sa aiba loc. El incepe, deoarece ati permis Standardului sa intre. In acest caz, este vorba despre Standardul Constiintei. In cazul corpului vostru, este vorba despre Standardul Biologiei.
 
Vom vorbi despre acesta in celelalte Shoud-uri: despre Standardul Energiei Noi, care este interconectat cu acest Standard al Constiintei. Vor fi Standarde ale, evident, ale Tehnologiei, Educatiei si pentru toate aceste domenii majore, despre care am vorbit. Constiinta sau standardul, acest standard superior, se afla acolo. Este pregatit sa vina. L-ati gandit mental, in mod intelectual, incercand sa-l aduceti. Nu se va intampla in acest mod. Este o chestiune de permitere, ca sa vina in mod natural, permitandu-i sa vina prin gnost.
 
Sa luam un moment, ca grup, ca grup Shaumbra! Sa aducem aici puritatea constiintei Shaumbrei, un potential care a existat in eter, un potential care s-a aflat intr-o stare suspendata, asteptand sa vina! Sa lasam sa intre, acest nou Standard al Constiintei Shaumbrei, pentru toti Shaumbra din lumea intreaga si pentru Shaumbra care vor veni, mai tarziu!
 
(Pauza)
 
Cum il vom aduce? Nu trebuie sa ganditi! Este vorba doar de gnost! El este si va apare, la momentul potrivit, in locul potrivit, prin dorinta si alegerea voastra!
Exista o noua constiinta a Shaumbrei. A existat de un timp, insa a fost inghetata. V-a asteptat pe voi si voi ati asteptat-o pe ea. Voi spuneti, “Ce va face ea?” Eu va spun: Experimentati-o! Descoperiti-o!
 
(Pauza)
 
Acest concept de Tehnologie Standard, Shaumbra, este atat de minunat si atat de simplu! Atat de simplu: sa luati un fragment de constiinta si sa o lasati sa radieze in aceasta realitate; un fragment de celula sanatoasa si sa lasati sa radieze in corpul vostru; un fragment din orice ati alege si ati folosi ca standard, de exemplu: indrumarea! Este foarte simplu!
 
Ne vom misca repede cu aceasta Tehnologie Standard, insa nu va parea rapida. Vor avea loc multe miscari de energie, insa nu veti aparea, ca fiind ocupati. Veti observa schimbarea, noul, insa nu inseamna ca va trebui sa distrugeti vechiul, in special, daca veti accepta ca exista un proces de reinnoire si nu veti incerca naibii, sa-l analizati! Acest lucru va creaza probleme. Adesea aceste schimbari incep sa apara si voi le hiperanalizati. Acesta proces este o parte din expansiunea constiintei.
 
Voi sunteti constiinta. Este tot ce sunteti! Voi sunteti constiinta! Rolul principal al constiintei voastre a fost sa fiti constienti de voi, insa sa nu-l inchideti niciodata, pe acel sine, intr-o singura identitate, vedeti! Sunteti constiinta si cunoastere, care trec mult dincolo, de ceea ce realizati voi acum, de ceea ce poate cuprinde mintea voastra! Insa, se afla acolo. Constiinta a fost suspendata pana acum, in asteptare.
 
A fost o onoare pentru mine, Tobias, pentru Hossaf, Oseo si Corespondentii vostri, de a impartasi aceasta experienta cu voi, astazi, in acest punct al constiintei!
 
Si asa este!