MATERIALELE LUI TOBIAS

Seria Invatatorului: SHOUD 4: "Cum este Sus, asa este si Jos" – realizat de Adamus Saint-Germain,

transmis prin Geoffrey Hoppe Intrebari si Raspunsuri

4 Noiembrie 2006

 

Eu sunt, da, eu sunt, Adamus Saint-Germain! Inainte de a incepe cu intrebarile de astazi, cateva comentarii, privitor la materialul, pe care deja l-am tratat. Mai intai Shaumbra, este potrivit ca si voi sa petreceti timp, cu masculinul si femininul vostru. Oferiti-le spatiu, oferiti-le iubire, deoarece acestea revin impreuna, pentru a se reuni, din nou. Intr-un sens, ati putea spune, ca are ca scop anihilarea vechiului concept al divizarii si a-l inlocui cu o constiinta mai elevata – o constiinta expansionata a sinelui total. In timp ce apare eliminarea nevoii de separare, aceasta elibereaza si dualitatea din interiorul vostru – nevoia de a avea lumina si intuneric, de a avea bine si rau. Ea elimina chiar si nevoia de, ceea ce noi numim, voal.

 

Asa cum am spus recent, in perioada mea de odihna, luati si voi o perioada pentru voi-insiva! Poate fi o zi, cateva zile, o saptamana, pentru voi. Poate fi doar o seara. Poate fi o noapte intr-o cada sau o plimbare cu masina. Nu va gasiti scuze, pentru a nu face asta! Prea des spuneti ca sunteti ocupati! Voi amanati pentru alta data. Unii puteti gandi ca nu vorbesc cu voi – ca vorbesc cu cel de langa voi. Eu vorbesc cu fiecare dintre voi!

 

Procesul reunirii va fi experimentat de voi toti, intr-un mod foarte personal si minunat! Nu se va intampla, in mod necesar, instantaneu. S-ar putea dezvalui pe durata a luni de zile. Masculinul si femininul au fost separate, de prea mult timp! Au curs prea multe lacrimi! Dorinta de a reveni la energia esentiala, originala, acum insa, intr-un mod nou, este atat de puternica, incat prin ea-insasi invinge orice presiuni exterioare: presiuni exterioare, care incearca sa va creeze confuzie, care incearca sa va tina in dualitate, care incearca sa va determine sa va simtiti mici si nedemni, care incearca sa va determine sa simtiti ca masculinul si femininul nu sunt compatibile, cand le veti observa in exemplele din viata voastra, de zi cu zi.

 

Barbatii si femeile casatorite, care nu se inteleg. Poate ca sunt parintii vostri care nu se inteleg. Aveti atat de multe exemple, privitor la faptul ca relatiile nu functioneaza, asa ca va temeti sa experimentati aceasta reunire, in voi-insiva. Va temeti ca una va incerca sa o domine pe alta, ca una o va face pe cealalta sa sufere. Shaumbra, lasati acele idei vechi sa plece si permiteti acestei reuniri si re-fuzionari sacre si binecuvantate, dintre masculin si feminin, sa aiba loc!

 

Unul dintre lucruri, care va fi foarte importante de realizat, de catre voi, in acest proces, va fi sa luati decizii! Aceasta energie a separarii si confuziei va face ca sa ganditi ca este foarte dificil si provocator sa luati vreo decizie, prin urmare deciziile vor fi luate, in locul vostru, de constiinta de masa, de catre vechile voastre stafii si vechii demoni sau de catre lucrurile din exteriorul vostru. De indata ce va veti asuma sau reasuma autoritatea voastra, ca fiinta suverana si veti incepe sa luati decizii, aceasta energie din sursele exterioare v-a trece direct prin voi. Va va face de neinfluentat. Nu veti fi minimalizati de niciuna dintre aceste energii, care vor incerca sa impiedice aceasta reunire a masculinului cu femininul.

 

Una dintre cele mai mari frustrari ale mele, in privinta Shaumbrei – pe langa faptul ca nu vedeti cine sunteti, cu adevarat – una dintre marile mele frustrari, este ca ati ajuns in aceasta energie de a nu lua decizii. Intrati in starea de nimic. Intrati in aceasta energie foarte confuza, in aceasta energie pierduta si pribeaga si ganditi ca viata este un destin, ca doar va va duce acolo, unde va vrea ea. Aceasta nu este energie de creator. Este Energie Veche. Incepeti sa fiti observatori atenti, privitor la abilitatea voastra de a lua decizii! Le vedeti zilnic inaintea voastra – decizii mici si decizii mari. In privinta celor mici, va observ pe unii dintre voi, ca va temeti sa luati decizia, in privinta a ce sa mancati, deoarece ati auzit ca anumite lucruri sunt bune pentru voi, iar alte sunt rele. Asa ca, nu va urmati nici propriul stomac si nici propria inima. Apoi, va temeti. Voi permiteti ca acestea sa fie decise pentru voi.

 

Multi dintre voi va temeti sa luati decizii, privitor la ce sa faceti cu relatiile voastre. Va temeti, caci stiti ce vrea inima sa faceti. Insa, va temeti sa luati acea decizie. Va temeti sa va oferiti pacea, sa va oferiti acea suveranitate si sa va oferiti propriul spatiu. Va temeti sa luati decizii, privitor la slujbe si bani. Va temeti sa luati decizii, aproape in legatura cu orice. Va scoate din sarite faptul ca nu puteti lua o decizie, referitor la ce film sa vizionati. Shaumbra, va puteti recastiga propria autoritate suverana, incepand cu ceva foarte simplu! Luati o decizie! Orice decizie! Incetati sa mai judecati, ca este buna sau rea! Asa cum v-a spus Tobias, in interiorul vostru exista un mecanism de autoajustare sau de echilibrare energetica. Chiar daca veti lua o decizie gresita, aceasta va fi in transformare. Este vorba despre un impuls, care apoi va va transforma in ceea ce constituie echilibrul potrivit pentru voi. Voi faceti acest lucru! Nu il fac eu, St. Germain sau altcineva. Practicati luarea deciziilor! Este un lucru minunat si care va imputerniceste!

 

Va voi intreba, inca o data, inainte de a intra in sesiunea de intrebari si raspunsuri, iar acesta va fi un moment minunat, ca sa va incepeti procesul de a lua decizii, “Sunteti dornici sa acceptati schimbari, in viata voastra si in realitatea voastra?”

 

Sa incepem cu intrebarile!

 

INTREBARE SHAUMBRA 1 (de pe Internet, citita de Linda): Ce se intampla de nu-mi descopar abundenta? Am sapat profund in mine. Am trecut prin urcusurile si coborasurile din finante, doar ca sa raman fara bani, din nou. Orice sfaturi sunt binevenite, te rog!

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Sa-l lasam pe Vulturul Alb/White Eagle sa inceapa cu aceasta!

 

WHITE EAGLE: Avem nevoie de nume!

 

LINDA: Nu am un nume!

 

WHITE EAGLE: Oh, e in regula! Sa vedem! (Pauza in timp ce White Eagle examineaza situatia)

 

Exista un loc inchis in tine, pe care te-ai temut sa-l deschizi. A fost deschis, inainte de varsta de 14 ani si apoi s-a inchis. Prin inchiderea sa ti-ai spus, “Nu voi obtine ce voi dori”. Ceva s-a intamplat si nu ai obtinut ce ai vrut si asa a devenit un fel de autosabotaj. Cand ajungi aproape, incat sa pui mana pe acel inel de aur, calul alearga prea repede. Si astfe, dragule, nu privesti banii, ci acea cutie incuiata profunda, care spune, Nu pot sa am ce doresc, deoarece nu este vorba doar despre bani. Ajungi atat de aproape si acestia se dizolva si apoi iti spui ca vei reveni. Am ajuns atat de aproape si acestia se dizolva. Schimba acea decizie! Revin-o la momentul in care erai tanar si cand banii curgeau si ai vazut acea curgere. Acum nu le observi fluxul, chiar cand curg. Multumesc!

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Felicitari, White Eagle!! (hohote de ras)

 

WHITE EAGLE: Ne-am descurcat destul de bine si fara nume!

 

INTREBARE SHAUMBRA 2 (o femeie la microfon): Hello! Pun aceasta intrebare in numele cuiva: Doresc, cu adevarat, sa scad in greutate, intr-un mod al Noii Energii – simplu, usor si fara lupta sau prin diete restrictive. Am peste 45 de kg de dat jos si acestea imi creaza probleme de sanatate si de mobilitate, de care am ales sa ma eliberez. Am ascultat CD-urile transmise in Oslo , pentru a permite corpului sa se reechilibreze si lucrez cu acest lucru. Respir, ma concentrez pe iubirea de sine, invitand gnostul sa-mi furnizeze cea mai creativa solutie si cerand corespondentului sa-mi aduca toate informatiile utile. Acestea sunt prea departe, incat unele alimente inca au un impact asupra corpului meu, descurajandu-ma. As aprecia foarte mult perspectiva ta, asupra acestei chestiuni si orice informatie sau indrumare, pe care ai putea sa mi le furnizezi! Multumesc!

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Intr-adevar! Sunt atat de multe chestiuni energetice, legate de aceasta greutate! Iti vom spune ca primul lucru la care sa privesti, il reprezinta propriile rani, pe care le ai dupa un fel de abuz sexual, din trecut, din aceasta viata. Mare parte din acesta nu a fost fizic. Mare parte a fost psihic, un fel de abuz si acesta ti-a cauzat luarea in greutate si mentinerea acesteia, ca o bariera. Aceasta a fost refortificata de, ceea ce ai numi constiinta de masa, care te-a facut sa crezi ca trebuie sa-ti impui diete restrictive, care nu sunt nimic mai mult, decat suferinta. Te-ai lasat cuprinsa de acest sistem de credinta al Vechii Energii si de hipnoza.

 

Corpul tau este un lucru sacru! El stie cum sa proceseze energia care intra in el si stie cum sa elimine, ceea ce nu este necesar. Asa ca, este momentul sa reintri in contact cu corpul tau, cat si cu masculinul si femininul tau: ca energiile masculine si feminine din interior sa fie echilibrate si ca sa-ti iubesti corpul, ceea ce nu faci, in prezent. Cand iti iubesti corpul si cand esti echilibrata in energii, nu este posibil sa ai greutate in plus. Nu este posibil sa devii obeza. Corpul tau nu-si va dezechilibra greutatea, ca acum. Isi va mentine o greutate potrivita, pentru inaltimea si structura corpului tau.

 

Tu ai intrat in minte, in privinta acestor lucruri, in prezent. Esti prinsa in capcana mintii. Acest lucru il observam in aceasta energie. Nu stii cum sa iesi din capcana. Ai citit lucruri, ai ascultat informatii, insa datorita traumei din viata ta, care este atat de profunda, iti este foarte dificil sa iesi acum, din minte. Ea este locul in care virusul energiilor sexuale exista si unde vrea sa fie – in mintea ta. Iti vom cere sa lucrezi cu un facilitator, in care ai incredere si in fata caruia sa te deschizi si iti vom cere sa respiri mai mult. Iti vom cere sa te intorci la momentul acelui abuz fizic si psihic, al energiei sexuale. Vei descoperi ca te-ai acuzat, desi nu a fost vorba despre tine. A fost o energie exterioara, care ti-a afectat emotiile, echilibrul tau psihologic si echilibrul tau spiritual. Lucreaza cu un facilitator, ca sa aduci acest lucru la suprafata, nu de dragul dramei, nu de dragul procesarii, ci de dragul eliberarii!

 

Uneori, nu este necesarsa reveniti la acel incident, Doar stiind ca incidentul a avut loc, este suficient. Dar al tau, este foarte profund si foarte inchis, in interiorul tau. Va trebui sa lucrezi cu cineva, ca sa intri si sa-l deblochezi. Insa, lucreaza cu cineva in care ai incredere si care este foarte echilibrat, in propria energie sexuala, masculina si feminina. Apoi, vei observa ca vei pierde in greutatea, in mod natural. Nu face din asta o competitie! Nu-ti impune tot felul de scopuri sau indicii, prin care sa scazi in greutate. Ea in mod natural, va scadea. Iti multumim pentru intrebarea pusa, in numele tuturor Shaumbra!

 

WHITE EAGLE: Am dori sa adaugam ceva, deoarece este o intrebare care se afla in mintea multor oameni. Mai intai, nu poti scadea in greutate, poti doar castiga subtirime/delicatete. Este asemanator cu a incerca sa pierzi intunericul. Nu poti pierde intunericul, poti doar sa aduci mai multa lumina. Asa ca, toti cei care sunteti focalizati pe scaderea in greutate, voi deja pierdeti meciul. Asa ca, mai bine castigati delicatetea, castigati sanatate, castigati conditie fizica, castigati flexibilitate! Cautati tot ceea ce doriti, in loc de ceea ce nu doriti! Un alt lucru foarte important, pentru fiecare dintre voi, ce simtiti… in privinta restrictiilor – ah, nu vreau sa fac asta, deoarece nu vreau sa am restrictii in dieta sau sa trebuiasca sa fac antrenament sau toate aceste lucruri! Observati furia legata de restrictii!

 

Cand veniti cu masina aici la Coal Creek Canyon sau cand conduceti spre locurile de unde proveniti, va opriti la culoarea rosie. Plecati cand se face verde. Stiti ca ele doar fac parte – acele limitari ale inaintarii voastre, de la mijlocul drumului – fac parte din ordinea vietii si le acceptati, fara dusmanie. Datorita faptului ca le acceptati, lumea merge inainte. Daca sunteti suparati, fiindca aveti o greutate mai mare, daca va suparati deoarece trebuie sa tineti diete si nu puteti sa mancati ciocolata, acea manie – credinta voastra legata de restrictii – va aparea pe calea voastra. Gasiti o cale de a neutraliza ura voastra, fata de limitari, care in sine, este o limitare. Multumesc!

 

INTREBARE SHAUMBRA 3 (de pe Internet, citita de Linda): Sunt un standard si traiesc in Romania. Am fost in casa mea din alte taramuri. Am fost socat/a, datorita frumusetii sale. Este foarte curata si am gasit cuferele. Sunt pline de bogatii. Am luat unele lucruri si multi bani. Am ales sa-i folosesc pentru urmatoarele proiecte: pulblicarea revistei U Shaumbra din Romania, pentru publicarea cartilor Cercului Crimson si ale altor Shaumbra, incluzandu-le pe cele, pe care le voi scrie eu, pentru construirea unei ferme pentru Shaumbra din Romania si din alte tari, care se vor aduna sa miste energiile si pentru alte proiecte ale Noii Energii. Ce imi poti spune, despre toate acestea? Multumesc, primeste toata iubirea mea!

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Iti spunem ca sunt minunate! Tu faci alegeri, ai pasiune si mergi inainte! Nu lasa lucrurile sa te tina in loc!

 

INTREBARE SHAUMBRA 4 (un barbat la microfon): Salutari familiei Shaumbra! Am fost izolat de voi, de foarte multa vreme. Aceasta este prima mea vizita. Multumesc lui Adamus si oaspetilor nostri, cat si celor care au lucrat cu mine, in ultima vreme! Apreciez foarte mult acest lucru! Am simtit ca si cum v-am prins putin din urma si ultimele luni au fost pentru mine, ca un carusel – emotionant si infricosator, in acelasi timp. In final, multe piese din puzzle s-au potrivit si as aprecia, daca imi veti oferi ceva claritate, asupra unor aspecte legate de relatii, in special, cu sotia mea, cu copiii si unde ar putea fi aplicate mai bine noile mele daruri; am descoperit ca au fost ascunse, de atat de mult timp.

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Amandoi vom observa energiile si pe baza celor pe care ni le-ai spus in privinta relatiilor, cel mai important lucru, in prezent, asa cum am discutat astazi, este relatia cu tine-insuti. Cand ai acea relatie intima, pasionala cu tine si permiti masculinului si femininului sa revina impreuna, relatia cu ceilalti oameni, nu va mai fi o problema, deoarece tu te gasesti in propriul tau loc al echilibrului, pe care nimeni nu-l poate rasturna, mai mult, vei aprecia exact, unde se afla ceilalti. Adesea, Shaumbra au probleme cu relatiile. Acest lucru revine, mereu. Insa, nu va mai fi o problema, cand veti avea o relatie cu voi-insiva. Darurile pe care le aveti – darurile pe care vi le-ati oferit voua-insiva – sunt lucrrui pe care le-ati inchis undeva, pana cand ati simtit ca sunteti pregatiti. Acestea sunt daruri, pe care le-ati proiectat pentru voi, in celelalte taramuri, chiar inainte de aceasta viata. Asa ca, este in functie de voi, ca sa luati acea decizie, in prezent, sa acceptati in mod constient ca sunteti pregatiti pentru schimbari, deoarece cand acceptati in viata voastra acele daruri, pentru voi-insiva, ele vor aduce cu sine, schimbarile. Insa, atunci cand sunteti pregatiti pentru acestea, in mod simplu, luati acea decizie si activati-le in aceasta realitate!

 

WHITE EAGLE: Am dori sa adaugam, in privinta relatiilor, unele lucruri pentru tine si pentru toti Shaumbra: observam ca atunci cand privim la relatia ta, ca nu te raportezi la sotia ta asa cum este acum, tu te raportezi la sotia ta asa cum era, in imaginile pe care ti le-ai creat. De fapt, ar fi… si ea se raporteaza putin la tine, asa cum erai si acest lucru este atat de comun, in orice relatie! Tu stii ca incetezi sa te raportezi la persoana reala, de acum cativa ani si incepi sa ai o relatie, doar cu imaginile tale despre ea. Insa, faci asta in mod special si am dori sa-ti sugeram tie si tuturor, sa va debarasati de vechile imagini, sa va raportati la acea persoana, asa cum este ea astazi – nu ati vazut-o pentru eternitate, deoarece nu ati privit-o – si, sa va raportati la imaginile sale, din viitor! Raportati-va la sufletul sau! Faceti cu ea cativa pasi, incepand de astazi, pana acolo unde stiti ca va evolua, pana acolo unde stiti ca se afla sufletul sau. Si, ceea ce se intampla cand va raportati la acel loc inalt al sau, este ca va scoate din blocajul vostru si va duce in locul vostru cel mai inalt. In special, pentru tine, observam ca amandoi va raportati la vechile umbre, in locul noilor voi. Multumesc!

 

INTREBARE SHAUMBRA 5 (de pe Internet, citita de Linda): In prezent, ajung la acea constiinta, privitor de modul in care oamenii isi dau echilibrul lor energetic. Pe durata acestui proces, am observat cum cei doi baieti ai mei, par sa-mi dea mie energia lor. Pare ca nu obtin niciodata, destul din mine, destul din timpul meu sau din atentia mea. Si am descoperit ca si eu le dau energia mea. Adesea, am sentimentul ca nu sunt o mama suficient de buna. Voi aprecia orice ajutor, pentru spargerea acestui tipar energetic. Cu iubire, iti multumesc!

 

WHITE EAGLE. Putem incepe noi?

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Desigur!

 

WHITE EAGLE: In regula! Chiar faptul de a te ingrijora ca nu esti o mama suficient de buna, inseamna ca le ceri energia. Vrei sa fii dorita. Tu vrei, desi in una din fraze ai spus ca nu vrei ca ei sa-si dea energia lor, datorita frici de a nu fi o mama destul de buna, tu, in mod subtil, vrei ca ei sa aiba nevoie de tine si sa te doreasca, ca tu sa fii o mama si mai buna. (catre Adamus Saint-Germain) E randul tau!

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN. Bine spus! Nimic de adaugat… a fost concis, direct!

 

INTREBARE SHAUMBRA 6 (o femeie la microfon): In ultimele sase luni am luat decizii si am renuntat la mariajul meu de 28 de ani, am incercat sa ies din acesta si sa-mi asum responsabilitatea fata de mine. Pana sa realizez asta, am cazut rau si mi-am ranit incheietura mainii drepte, mi-am descoperit o hernie de partea dreapta si alte simptome – toate de partea dreapta, cea pe care o consider a fi partea mea masculina. Eu manifest aceste lucruri? Este ceva ce trebuie sa decurga din acest lucru…?

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Nu sunt eu, cel care manifesta aceste lucruri. Trebuie sa fii tu! (rasete)

 

SHAUMBRA 6: Bine, bine!

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Scuze ca te-am luat peste picior! Stim ca este un moment dificil, insa ceea ce s-a intamplat, este ca ai avut pe altcineva, care iti sustinea energia masculina, de foarte mult timp. Cand, in fine, ai luat acea decizie, cu care te lauzi, stiind ca nu a fost in interesul cresterii tale sau a lui, acela a fost momentul sa eliberezi vechea relatie, pe care ti-ai asumat-o. Cand acest lucru a avut loc, multe energii care au fost supresate de multa vreme, au inceput sa iasa la suprafata. Asa cum ai observat si asa cum ai constietnizat, acestea tind sa fie de partea dreapta sau de ceea ce a-i numi, partea bazata pe masculin. Acest lucru face parte din evolutia energiei. Aceste lucruri trebuiau sa iasa la suprafata. Trebuiau sa iasa la suprafata si le-ai permis sa se intample, in acest mod. Nu este ceva permanent. Nu este spiritual, care incearca sa-ti spuna ca ai luat vreo decizie gresita. Este vorba doar despre energiile supresate, care ies la suprafata.

 

WHITE EAGLE: Am dori sa te intrebam, de ce ti-a trebuit atat de mult timp? (unii rad)

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: (Chicotind) Toti ne-am pus aceeasi intrebare. Doar White Eagle a indraznit sa te intrebe!

 

WHITE EAGLE: Si am dori sa adaugam, tu trebuie sa te re-masculinizezi! Trebuie sa fii propriul tau barbat; ceea ce s-a intamplat a fost ca el ti-a sustinut partea ta feminina. Trebuie sa faci un fel de exercitiu, prin care sa-ti iei inapoi femininul tau de la el si sa-i dai inapoi masculinul sau, ca apoi sa te umpli de masculinul tau, in schimbul celui al sau si probabil el se va impletici si va cadea de partea lui stanga, (rasete) pana se va re-feminiza si el – noi creem un nou cuvant.

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Un nou cuvant?

 

WHITE EAGLE: Multumesc!

 

INTREBARE SHAUMBRA 7 (de pe Internet, citita de Linda): La workshop-ul Incorporarea Noii Energii din Denver, august 2004, s-a facut referire la limbajul universal. Ce reprezinta limbajul universal si cum se raporteaza acesta la gnost?

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Limbajul universal la care ne-am referit atunci, se afla in dezvoltare acum. Asa cum s-a afirmat, vor fi – exista doua versiuni ale acestuia: unul va fi un limbaj universal pe Pamant. Pe Pamant se vorbesc in prezent, sute si sute de limbi diferite, insa prin aparitia Internet-ului si in special, prin cei tineri, care comunica la nivel international, se va crea un fel de limbaj foarte simplu, pe care sa-l poata utiliza oricine. Nu inseamna ca celelalte limbaje vor disparea, insa va exista o cale prin care oamenii vor comunica unii cu altii, mult mai usor, decat in prezent.

 

De asemeni, exista un limbaj universal, in taramurile nonfizice si in cele angelice. Nu toti ingerii il folosesc sau lucreaza cu acesta, insa este disponibil. Nu este alcatuit din sunete. Este un fel de… este dificil sa descrii – este un fel de un tipar de semnatura vibratorie. Noi nu folosim cuvinte de partea noastra si nu utilizam sunete speciale, ci exista pachete energetice. Acest tip de limbaj angelic va deveni o parte din limbajul universal, de pe Pamant. Si da, elemetul gnost sau solutia creativa, va fi o parte din acesta.

 

INTREBARE SHAUMBRA 8 (o femeie la microfon): Salut! Draga mea prietena Jeannie Nicholson a avut un accident de masina, vinerea trecuta; ea este un invatator spiritual si un vindecator, iar acum este in coma si are un traumatism cerebral, de partea dreapta. Ma intreb, de ce a facut asta si care va fi finalul?

 

WHITE EAGLE: Am spune ca n-ar trebui sa va intrebati de ce oamenii fac asta, deoarece acest de ce, a fost determinat cu mult inainte de a-si lua un corp fizic, cu mult timp de a ajunge in masina sa. Ea experimenteaza in prezent, un loc in care exista energii curcubeu, unde este capabila sa ia decizia de a reveni sau nu. Daca va decide sa revina, va fi foarte mult transformata, iar daca nu, se va transforma suficient. Nu are importanta.

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Vom fi de aceeasi parere si vom spune ca nu a luat decizia de a iesi din coma sau de a trece de cealalta parte, insa iti vom cere sa o onorezi, s-o respecti si sa ai compasiune! Nu exista nici o greseala in asta si nu s-a facut nimic gresit, insa prietena ta si-a petrecut viata in serviciul altora, lucrand si ajutandu-i, dar si preluand energiile lor vechi si blocate. Datorita faptului ca a fost necesar sa elibereze unele dintre acestea, insa fiindca draga de ea, nu intelegea care era cea mai buna cale de a a face acest lucru, a ales sa patrunda in aceasta stare dintre realitati. Si din aceasta stare de a fi, poate alege sa elibereze toata acea energie, pe care a preluat-o de la ceilalti. Asa cum stiti cu totii, faptul de a fi un invatator spiritual pretinde un pret asupra sufletului, asupra corpului si asupra fiecarei parti din voi, deoarece invatatorii spirituali sunt oameni plini de compasiune. Ei au tendinta de a prelua multe din energiile clientului si uneori ei nu stiu cum sa iasa din acestea. Asa ca, in acest spatiu dintre realitati, este un moment pentru decizii, este momentul sa decida daca sa revina la aceasta activitate, sa faca ceva diferit sau chiar sa treaca de partea noastra. Multumesc!

 

SHAUMBRA 8: Multumesc!

 

INTREBARE SHAUMBRA 9 (de pe Internet, citita de Linda): Salut Tobias! Te rog sa clarifici exemplele din Shoud-ul 2, unde ai spus, “Simtiti o celula, care are scopul de a comunica vindecarea in corpul vostru!” Mai departe ai dat exemplul, prin care sa ne imaginam conducand masina si bucurandu-ne, simtind acea energie. Cand iti imaginezi, iti folosesti abilitatile tale mentale, mintea ta, apoi sentimentul de bucurie, din prezent? Cum sa separam aceasta experienta de a simti si a evita vizualizarea? Te rog, poti sa clarifici, sa explici sau sa dai mai multe exemple? Nu este atat de simplu, pe cat ai facut tu sa para.

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Datorita faptului ca Tobias nu se afla aici, eu, Adamus voi incerca sa raspund. Este atat de usor sa va blocati in minte! Este atat de usor sa nu recunoasteti sentimentul si Tobias, White Eagle, Saint-Germain, noi toti, am incercat sa o facem sa fie simpla. Daca veti simti esenta, experienta… intrati in acea experienta a celulei sanatoase total! Nu incercati sa analizati, nu incercati sa va imaginati exact, cum arata, ci experimentati o celula total sanatoasa! Aceasta devine standardul sau calea pentru celelalte celule. Aceasta celula complet sanatoasa poate sa devina apoi, un exemplu sau un tipar. Este la fel in privinta constiintei, cu un sentiment de bine. Reveniti la momentul in care conduceati masina si cand va simteati liberi si va simteati bine ca erati pe Pamant, simteati bucuria de a trai! Reveniti la acel sentiment! Nu il analizati! Si nici nu va spunem, sa realizati o puternica viziualizare, ci sa reveniti la experienta!

 

Vom face asta, acum! Puteti simti experienta plimbarii cu masina, intr-o frumoasa zi insorita, cu vantul in plete si pe fata, ascultand o muzica minunata, in fundal… fara altcineva pe sosea, doar voi? Observati pomii, cerul albastru! Va simtiti total liberi, total eliberati! Nu trebuie sa va ingrijorati in privinta banilor. Nu trebuie sa va ingrijorati in legatura cu ceilalti oameni. Este un moment pentru bucuria voastra, de a fi pe Pamant, traind viata! Aceasta este o experienta, este un sentiment. Nu necesita analizare amanuntita. Nu trebuie sa va stresati mintea, pentru a decide daca pomii pe care ii vedeti sunt pereni sau stejari. Este doar o blestemata de experienta! (unii rad) Voi o faceti sa fie foarte confuza. Ii impuneti prea multa miscare. Incerati sa o faceti dificila, deoarece voi credeti ca asa trebuie sa fie. Poate fi atat de simpla, ca aceasta minunata experienta! Apoi, luati acea experienta a bucuriei de a trai si lasati-o sa patrunda in fiecare parte a vietii voastre! Respirati profund – veti avea nevoie de cateva respiratii profunde. Multumesc!

 

LINDA: Ei bine, este momentul pentru ultima intrebare. Aceasta poate fi ultima intrebare.

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Hmmmm, fiind in concurenta cu White Eagle, vom lua mai multe.

 

LINDA: Bine!

 

WHITE EAGLE: Este in regula!

 

INTREBARE SHAUMBRA 10 (o femeie la microfon): Salut Adamus! Abia am terminat sistemul SychrotizeTM si iti multumesc! Mi-a fost foarte util. Am o intrebare despre ceva, ce mi-a creat confuzie si am nevoie de clarificare. Exista un grup in care am fost implicata recent, numit Scoala de Iluminare a lui Jerome. Am venit la scoala ca studenta, insa ma intreb daca rolurile se pot schimba, deoarece energia mi s-a parut veche? Ma intreb daca este posibil ca o scoala a iluminarii sa fie bazata pe Energia Veche? Aceasta este prima mea intrebare.

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Voi face o afirmatie generala, insa voi spune ca 93,1/2% din toate scolile iluminarii sunt bazate pe Energia Veche si este total potrivit, deoarece inca exista nevoia de iluminare. Oamenii lucreaza la diferite nivele. Ar fi complet tulburator pentru multi, multi oameni, sa se arunce direct, ca sa lucreze cu White Eagle si cu Mark ori Tobias si Saint-Germain. Tipul de activitate pe care o desfasuram noi, este diferit. Nu este mai buna, mai grandioasa, ci este numai pentru un grup de oameni. Asa ca, exista multe, multe scoli ale iluminarii, care nu s-au schimbat de 100, de 1000 sau de 5000 de ani. Acum imi spuneti, unde se afla acea Veche Energie? A doua intrebare…

 

SHAUMBRA 10: A doua parte a fost, daca este cazul, de ce s-a intersectat calea mea cu acest grup?

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Seamana cu vechea intrebare, de ce puii de gaina trec strada. (audienta rade si Adamus chicoteste) Sa-i inveti pe ceilalti pui de gaina sa nu treaca strada! (hohote de ras) Drumurile pot fi mortale pentru puii de gaina, stiti? Iti vom intoarce intrebarea, asa ca, de ce ai ales acest lucru?

 

LINDA: S-a dus. A-i indepartat-o.

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: De ce ai ales asta? Trebuie sa-ti pui aceasta intrebare…

 

LINDA: A trecut, cu adevarat!

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: (Chicotind) Ne dam seama!

 

WHITE EAGLE: Am dori sa adaugam: motivul pentru care alegi orice parte a caii tale, pe care apoi o depasesti, este ca sa poti observa cresterea ta, vazand ceea ce depasesti.

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Exact!

 

INTREBARE SHAUMBRA 11 (de pe Internet, citita de Linda): Shaumbra, am nevoie de o urgenta clarificare! Am chemat gnost-ul si am utilizat tehnologia standard, asa cum s-a sugerat recent, insa lucrurile par sa fie mai rele, decat vreodata. (rasete) Se simte ca si cum vechile probleme isi scot capul si Shaumbra, in general, pare sa aiba de-a face cu rahaturi. Ochii mei sunt incetosati, sistemul meu musculoscheletal este o mizerie si sunt foarte obosit. Te rog, comenteaza: acestea sunt lucrurile care merg mai rau, inainte de a merge mai bine, pentru Shaumbra, in general sau eu sunt foarte dezamagit, prin ceea ce am ales si inca mai aleg o cale de autosabotare, la un nivel profund? De exemplu, nu folosesc suplimente de vitamine sau minerale si am avut incredre in abilitata mea de a ma vindeca. Te rog comenteaza, in privinta ochilor mei, in special, caci multi Shaumbra par sa aiba probleme cu ochii, in prezent! Multumesc Tobias, pentru iubirea si sustinerea ta si stiu ca deja cunosc raspunsul la intrebarea mea (hohote de ras), insa sunt foarte frustrat si am nevoie de reasigurare!

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Voi face o incercare, in aceasta privinta! Am intrebat de doua ori astazi, veti accepta schimbarile? Nu am spus ca lucrurile vor merge mai bine, imediat. Nu v-am spus ca veti deveni imediat supraoameni. Doar v-am intrebat daca acceptati schimbarile, deoarece eu stiu si voi stiti: de fiecare data cand va permiteti sa evoluati de la un nivel al constiintei, voi veti trece in nivelele noi ale constiintei – si reamintiti-va acele cuvinte! Un nivel – locul vostru se afla la un nivel; sa-l numim nivelul 7 si acum, treceti la nivele noi, unde nu este 8, insa poate fi 9 si 6 si 4 si 2.000.001, toate in acelasi timp. Voi treceti printr-o transformare incredibila, printr-un proces incredibil! Uneori, vechile sisteme se darama cu un scop, deoarce nu mai sunt necesare si ele se prabusesc, inainte ca noua energie sa apara. Asa ca, Shaumbra cred adesea, ca daca vor indeplini aceasta munca, viata lor va deveni perfecta, insa ei se bazeaza pe viata lor veche, care sa devina perfecta. Nu vom incerca sa imbracam viata voastra veche, intr-o haina noua. Este vorba despre o schimbare totala, care are loc. Voi incercati, cu disperare sa va agatati de vechiul voi, iar eu va invit cu disperare, sa il eliberati! El nu vi se mai potriveste, nicicand!

 

LINDA: Penultima intrebare!

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Poate ca White Eagle ar dori sa raspunda!

 

LINDA: Oh, okay, foarte bine!

 

WHITE EAGLE: Da, intr-adevar si mi-ar placea sa fiu numit Saint White Eagle! (hohote de ras si Adamus chicoteste)

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Doar daca, ma puteti numi Whitey Adamus! (hohote de ras)

 

WHITE EAGLE: Intr-adevar! In timp ce voi, Shaumbra, cresteti, sunteti focalizati asupra creatiei, fiind co-creatori. Toate acestea sunt minunate, insa voi uitati de partea din Dumnezeu, care este distrugator si cand lucrurile se prabusesc, acesta este tot Dumnezeu! Distrugerea – de-constructia – constituie o parte intrinseca a creatiei. Daca ochii tai te supara, poate fi vorba depsre tine, care privesti doar creatia si nu accepti perfectiunea distrugerii! Multumesc!

 

Cum iti merge? White ...

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Whitey Adamus!

 

WHITE EAGLE: (Repeta numele) Whitey Adamus. Ok, multumesc!

 

INTREBARE SHAUMBRA 12 (o femeie la microfon): Ei bine, va multumesc, Whitey and Sainty! (hohote de ras)

 

WHITE EAGLE: Saint White Eagle! Acest prim nume in sine, are o sonoritate/este atractiv!

 

SHAUMBRA 12: Nu! Va multumesc din inima! Apreciez tot ceea ce-ati facut! Am o intrebare astazi, pentru mine si parintii Shaumbra, care au un copil sau mai multi, care probabil au un tendinta de a se trezi noaptea, avand vise terifiante, au frici si anxietati. Prin urmare, ma intreb, puteti sa ma ajutati privitor la copilul meu si sa generalizam acest sfat pentru alti copii, care au dificultati noaptea?

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: (soptind) White Eagle!

 

WHITE EAGLE: Ok! Lucrul pe care-l puteti face este sa le redresatii/egalizati energiile, cand ii trimiteti la culcare. Puneti o mana la baza craniului lor, cealalta pe sacrum(zona de la baza coloanei vertebrale, unde se afla osul sacrum n.t.) si tineti-le asa, pana veti simti o conexiune. De indata ce veti simti un flux calm, armonios, puneti mana de la ceafa, pe chakra coroanei (varful capului) si asteptati, pana veti simti un flux. Cand va fi armonie, atunci veti ajuta copilul sa-si armonizeze corpurile spirituale, cat si pe cele emotionale, inainte de a adormi.

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Au loc foarte multe activitati in timpul noptii, atat pentru adulti cat si pentru copii. Exista multe energii inafara, in prezent, energii care, fie sunt din experientele vietilor trecute, energii reziduale din luptele care au avut loc, in celelalte taramuri sau chiar din constiinta de masa, care tind sa fie foarte infricosatoare – foarte infricosatoare, pentru un copil! Este important sa-i faceti sa inteleaga ca si ei sunt Dumnezeu! Este important sa-i faceti sa inteleaga ca nimeni, nici un lucru nu le poate face vreun rau, ca pot lua decizii, ca pot face, ceea ce aleg sa faca. Daca exista unii care ii vaneaza noaptea, incercand sa ii infricoseze, ei pot comanda si le pot cere acestor fiinte, sa plece! Faceti-i sa inteleaga ca isi pot crea propriul spatiu sacru, in care nimeni sa nu intre, decat daca ei personal, le permit.

 

Oamenii tineri – tinerii – sunt foarte sensibili si foarte deschisi, in prezent si ei simt toate energiile conflictelor, luptelor, energiile virusului energiei sexuale – toate aceste lucruri pe care le simt, in special, cand dorm, in timpul noptii. Asa cum am impartasit cu Shaumbra, astazi, va spunem ca puteti lua decizii, le puteti permite acestor energii exterioare, fie sa va afecteze sau nu. Sunteti suverani. In acelasi mod, cu propriile cuvinte, impartasiti acest lucru si cu copiii! Spuneti-le ca sunt Dumnezeu, de asemeni! Spuneti-le ca pot crea ceea ce aleg! Cand incurajati aceasta activitate, veti descoperi ca visele lor vor deveni mult mai linistite si veti observa o rapida crestere si expasniune, in orice, in privinta lor. Este divin, ca un om sa stie ca si el este Dumnezeu!

 

Cu acestea Shaumbra, va multumim pentru aceasta zi! Va multumim ca ati fost aici! Noi privim inainte, ca sa lucram cu voi, in urmatoarele sase saptamani. Asa cum am mentionat, veti fi confruntati de trei sau patru ori si poate veti dori sa notati aceste lucruri, insa aceste energii care incearca sa tina totul separat – sa tina separate energia masculina si pe cea feminina, acestea vor bate la usa voastra si va vor vizita. Respirati adanc si reamintiti-va ca sunteti Dumnezeu, de asemeni!

 

Eu sunt, da, eu sunt!