THE TOBIAS MATERIALS – MATERIALELE LUI TOBIAS
Seria Invatatorului:
SHOUD 6: "New Era, New Energy, New Way"
"O Era Noua, Energie Noua, o Cale Noua"
cu Adamus Saint-Germain, canalizat de Geoffrey Hoppe
Prezentat la Crimson Circle
6 ianuarie 2007

 

Eu sunt, da eu sunt ... magnific, intelept, incomparabil, briliant, sfant si asa cum poate ati ghicit... nu (sunt) Tobias ( rasete in sala ). Eu sunt Adamus Saint-Germain si voi nu sunteti ( si mai multe rasete in sala ). Bine ati venit in Anul Nou, Shaumbra. Daca ati ajunge la acel punct in care puteti vorbi despre voi, asa cum si eu vorbesc despre mine ar fi intr-adevar o vreme a iluminarii. Cand nu ati simti disconfort, cand ati putea sa puneti stapanire pe minunatia voastra asa cum eu tin in mainile mele marea mea minunatie, ati descoperi ca nu este ceva egotistic... ci doar este. Veti descoperi ca nu trebuie sa va rusinati de nimic si nici sa va ascundeti de asta, si sa suferiti in umilinta, ci ati putea proclama intregii lumi ca sunteti magnifici.
 
Voi va ganditi acum la acest lucru pentru un moment, insa cat de socant ar fi pentru familia si colegii vostri de servici sa va vada intrand si sa va auda spunand: "Sunt aici! Sunt magnific! Eu sunt cel/ceea ce sunt (I am that I am)! Sunt grandios si sunt sfant si sunt exaltat si sunt suveran si ... voi nu sunteti toate astea." ( explozie de rasete in sala ).
Dar poate ca am ajuns in acel loc, Shaumbra... poate ca este timpul sa schimbam macazul de pe liniile vechi (de tren) pe cele noi.
 
Este o mare satisfactie pentru mine sa imi proclam maretia. De ce nu puteti si voi sa v-o proclamati pe a voastra? Va este frica de ce vor spune ceilalti. Poate ca asta va misca putin energiile. Poate ca va ridica unele probleme... poate ca va provoca unele coliziuni energetice. Dar poate ca este timpul sa lasati drumurile vechi deoparte si sa intrati pe cele noi. Sa puneti stapanire pe voi insiva, incat sa nu va fie rusine sa spuneti ca <sunt excesiv de briliant, de aratos, cand sunt creativ si imaginativ mai mult decat oricine>
Vedeti... acest lucru a atins niste corzi subtiri la voi (pushes buttons). Vedeti cum va coborati putin in jos, in scaunul vostru, spunandu-va: "Nu vreau ca St. Germain sa se ia de mine astazi. Nu vreau sa vorbeasca despre punctele mele slabe si greselile mele". Dar chiar asta voi face astazi, chiar asta voi face ( rasete in sala ).
 
Asadar. Incepem un An Nou ... insa chiar mai mult decat un An Nou. Incepem o Era Noua. Nu exista un moment specific in timp cand va incepe aceasta Noua Era. Nu puteti spune ca incepe astazi. A fost in evolutie si in proces... mii de ani. Mai tineti minte? Aduceti-va aminte cum acum 2000 de ani ati ajutat sa aduceti toate aceastea pe Pamant. Si totul a evoluat si s-a extins de atunci, iar acum vine aceasta Era Noua. Aceasta Era Noua o voi boteza Era Noii Constiinte. Mergem dincolo de Era Cristos, care a fost timpul in care am adus samanta divina, timpul inceputului procesului de nastere pentru integrarea aspectului uman al vostru si al altor aspecte ale voastre. Iar acum mergem, ne mutam inspre realizarea constienta a acestei integrari. O realizare ca iata, intr-adevar sunteti Dumnezeu. Ca sunteti Dumnezeu de asemenea si sunteti Dumnezeu. Nu mai este nevoie sa faceti separarea de umanul umil care sta pe scaun si splendoarea mareata a tot ceea ce sunteti. O parte a voastra care ESTE Dumnezeu. O, debarasati-va de conceptele vechi despre Dumnezeu daca vreti intr-adevar sa intelegeti cine sunteti.
Tobias v-a vorbit mult despre asta. Sa va debarasati de imaginea lui Dumnezeu care este un barbat, foarte puternic si atotstiutor. Trebuie sa va spun, Dumnezeu nu stie totul... Dumnezeu nu vrea sa stie totul. Debarasati-va de toata aceasta imagine despre Dumenezu care este intr-o stare de continua judecare... aceasta imagine despre Dumenzeu care face pomana doar unora din oamenii lui. Asta nu este deloc Dumnezeu. Am mai spus-o si inainte: acela este virusul energiei. Acela a impiedicat, a denaturat si a imbolnavit constiinta umana. Si pe acest dumnezeu l-ati adorat. Acestuia v-ati dat banii... Voi faceti aceste donatii la biserici si iata ce perpetueaza ele - aceasta energie insidioasa care distruge tesatura adevarata a umanului divin.
 
Asadar intram intr-o Era Noua acum. Haideti sa o incepem acum, in acest moment. O era a realizarii constiente despre ceea ce sunteti. Fara sa tineti deoparte acest aspect divin al vostru in cine stie ce alta dimensiune sau alt loc. Ci aducand-o aici, invitand-o aici, chiar in aceasta sala, in aceasta camera... si chiar acum. Insa fara perceptiile vechi despre ce inseamna acest lucru. Unii dintre voi cred ca atunci cand Divinitatea voastra intra in realitatea voastra aici, veti deveni foarte metafizici. Ca dintr-o data puteti face ce fac eu, sa transmutati pietrele in aur. Dintr-o data stiti totul si toata lumea va adora si va admira si va pune sus pe un piedestal. Acesta este un concept vechi despre Divinitate. Un concept cum ca Divinitatea este totul si poate face totul. Poate vreti sa lasati sa iasa pe usa afara si acest concept.
 
Divinitatea este ceva indescriptibil. Este infinit personala. Este dincolo de ceea ce v-ati imaginat ca ati putut fi in vechea voastra constiinta. Divinitatea este delicata, dar in acelasi timp este solida. Divinitatea este blanda. Poate misca muntii. Divinitatea este inteleapta dincolo de o intelepciune pe care o poate avea mintea, insa Divinitatea nu intelege nimic despre natura voastra intelectuala. Nu o intereseaza deloc despre intelectul vostru ( rasete ). Nici nu vrea sa il stie. Inamicul ei cel mai mare a fost mintea. Cel mai mare blocaj pentru ca Divinitatea voastra sa intre, sa ajunga aici a fost ratiunea si logica voastra despre viata. Judecata si logica isi au locul lor in realitatea voastra tridimensionala. Isi au locul in a va ajuta sa va folositi de echipamente, sa invatati sa va folositi de calculatoarele voastre, sa scrieti software-ruri. Dar nu isi are locul in a incerca sa va scufundati adanc in natura sufletului vostru. Acest lucru nu il pot face. Nu pot.
Ne miscam acum dincolo de toate acestea, in aceasta Era Noua - aceasta Era a Constiintei- si ea incepe acum. Incepe chiar acum.
 
Va fi un an extraordinar. Numiti acest an anul Saltului Cuantic. Mai sunt 9 luni inainte de aceasta data care are o semnificatie numerologica, o semnificatie astrologica, dar cel mai mult are o semnificatie a constiintei. Am sa va vorbesc astazi despre acest an- despre schimbarile la care sa va asteptati in ceea ce sunteti. Dar intai lasati-ma un moment ca sa va trasmit acest mesaj. Tobias este plecat astazi ca sa isi viziteze corpul sau (shell-body). Asa cum v-a spus-o inainte exista deja un corp biologic care a fost nascut si care asteapta ca spiritul sau (al lui Tobias) sa intre in el. Bineinteles, o parte din spiritul sau e deja acolo, dar majoritatea spiritului sau asteapta inainte sa intre in corp, pentru a putea sa lucreze in continuare cu voi toti din celalalte taramuri (realms), pentru a putea sa continue sa va incurajeze si sa va sprijine in calatoriile, in proiectele si in creatiile voastre. Din cand in cand, chiar si fiintele angelice, chiar si fiintele angelice marete si puternice ca si mine – trebuie sa plecam din apropierea Pamantului pentru o vreme. Energiile sunt grele si ele sunt foarte obositoare... Chiar daca esti o fiinta exaltata, totul devine greu daca avem energiile tot timpul in apropiere de Pamant.
 
Stiti, exista aceasta gravitatie in ceea ce priveste dimensiunea fizica – daca lasi ceva din mana, va cadea la pamant. Este principiul gravitational. In acelasi timp exista si o gravitatie spirituala - cu cat te apropii mai mult de constiinta umana, cu atat devine totul mai dens si mai puternic... atrage energia inspre ea (constiinta umana). Constiinta suge energiile, asa cum si o gaura neagra absoarbe energiile din cosmos. Asa face si constiinta umana. O face in fiecare zi cu voi, dar voi sunteti atat de obisnuiti cu asta, incat nici nu va dati seama ca aceasta gravitatie a constiintei umane va trage tot mai mult si mai mult si mai mult. Pentru ca vrea sa fiti parte din ea. Pentru ca vrea sa va conformati ei. Voi invatati acum sa va eliberati de ea. Invatati sa fiti suverani, insa asa cum ati remarcat apar unele probleme legate de toate aceasta detasare de toate acestea.
 
Asadar Shaumbra, uneori obosim si noi pentru ca avand energiile noastre atat de aproape de Pamant poate sa faca acelasi lucru ca si cu voi, sa ne atraga energiile. Asa ca Tobias a plecat intr-un Sabbath scurt, o pauza scurta si se va intoarce in mai putin de o saptamana ca sa va vorbeasca despre doua teme foarte importante - afacerile Noii Energii. Este o tema importanta pentru ca afacerile sunt noua forma de guvernare a lumii. Afacerile vor deveni de asemenea, noua religie a lumii. Acum ... noi nu vorbim doar despre bani aici. Vorbim despre afaceri in termeni de transfer de energie... despre input/output al energiei- despre energii introduse/energii extrase. Inter-relatiile dintre oameni si mai important dintre tari. Vorbim despre capacitatea de a imagina, crea si manifesta. Aceasta este energia de baza a afacerilor. Despre acest lucru este vorba in afaceri.
 
Multi dintre voi vor intra in afaceri in acest an pentru prima data sau intr-un fel nou si diferit. Tobias va va vorbi despre cum energiile afacerilor se schimba in aceasta Era Noua in care suntem acum. El va va vorbi de asemenea despre sanatatea mentala. De fapt va vorbi mai mult despre dezechilibrul mental. Care sunt cauzele lui? De ce anume exista aceia care sunt schizofreni, care au personalitate multipla? Sau ceea ce voi numiti deficient sau retardat mental. Care este energia de baza din spatele acestor dezechilibre? Este de natura karmica? Tine de natura imprejurimilor? Este impus de la sine sau a fost impus din afara acest dezechilibru? Ramaneti pe pozitie pentru a afla toate aceste raspunsuri ( Adamus rade ).
 
Prietenul meu drag, Kuthumi... care a fost luna trecuta aici pentru a face un anunt mai profund si mai profetic decat multi dintre voi realizati. Filozofia a murit. Filozofia are un fundal foarte vechi si sordid. Este responsabila pentru unele evolutii foarte interesante ale constiintei umane, insa in acelasi timp este responsabila si pentru unele sisteme de credinta foarte distorsionate – pe care oamenii le-au obtinut si de care s-au agatat multa vreme. Si asa cum ati auzit mai devreme: cand oamenii adopta o credinta si o accepta, atunci ei o vor manifesta. De cele mai multe ori din subconstient, doar ocazional in mod constient, insa voi sunteti mediul vostru. Realitatea voastra este rezultatul modului in care v-ati construit sistemele de credinta. Acum, noi nu spunem sa nu mai aveti nici un fel de sistem de credinta. Acest lucru este aproape imposibil... pana la un punct. Dar asta este o cu totul alta discutie, insa ce anume alegeti sa credeti? Alegeti sa credeti in bunatatea omenirii sau alegeti sa credeti in latura lor intunecata? Alegeti sa credeti in conspiratii ca toata lumea este impotriva voastra? Ei chiar sunt! Ei sunt impotriva voastra ( cateva rasete razlete in sala ). Asadar – daca asta va este dorinta, atunci lumea va conspira impotriva voastra. Daca voi credeti ca sunteti o victima care nu are puterea sa proprie, atunci aceasta se va implini. Vedeti, voi chiar sunteti atat de mareti. Voi chiar sunteti acei maestrii ai energiei, care pot crea orice. Voi creati aceasta iluzie cum ca sunteti doar o fiinta umana. Voi creati o iluzie. Voi pretindeti ca nu stiti ce inseamna moartea. Pretindeti – stand si ascultand aici - pretindeti ca nu va aduceti aminte de vietile voastre trecute. Si ca urmare nici nu va aduceti aminte de ele. Sistemele de credinta fac/sunt totul.
 
Sistemele de credinta... unele pot fi mai alineate si mai in adevar decat altele. Unele pot fi mai aproape de pasiunea adevarata a sufletului vostru, de energia sufletului vostru. De fiecare data cand adoptati un sistem de credinta sau creati voi unul, acesta – sistemul de credinta este ca si o fabrica. Tocmai ati pus energie in ea. Ati creat manualul de functionare pentru mica fabrica a constiintei voastre. Si dupa aceea veti incepe sa scoateti din ea produsul sau realitatea. Sistemele de credinta sunt totul .
 
Unii dintre voi se chinuie cu sistemele de credinta. De exemplu, voi incercati sa le creati in minte. Va jucati cu voi in mintea voastra. Un sistem de credinta este ceea ce simtiti, nu ceea ce ganditi. Cand mergeti in interior si spuneti: "Cred ca sunt abundent (bogat)". Dar voi nu va simtiti abundent. Ceea ce simtiti este ca lumea este controlata de un numar mic de oameni... ceea ce asa este... Ca este controlata de ei si nu dau nimic altora... si ei chiar nu o fac. Dar uitati sa credeti si sa simtiti ca nu trebuie sa jucati acest joc cu ei. Voi va puteti crea propriul vostru joc. Asadar... sistemele de credinta sunt totul, Shaumbra.
 
Kuthumi a venit sa vorbeasca despre tot acest concept cum ca filozofia a murit, jocul in minte, incercarea de a analiza si a intelege totul, de a rupe firul in patru, incercarea de a spune cateva cuvinte dragute care nu vorbesc de nimic altceva decat despre sistemele de credinta... Este timpul sa va debarasati de toate acestea. Este timpul sa va eliberati de ele. Este timpul sa traiti din plin viata voastra. Este timpul sa va scufundati in ceea ce alegeti si doriti, mai degraba decat sa va ganditi la toate barierele si lucrurile care va retin. Kuthumi, minunatul Kuthumi... energia sa este foarte prezenta si va fi si pe parcursul intregului an. El va fi cel care va va inspira. El va va inspira. Este atat de priceput la asta... mult mai priceput decat sunt eu. Rolul meu cu Shaumbra este diferit, ceea ce voi explica in cateva minute ( rasete in sala ).
 
Veti fi rugati in anul acesta, poate chiar veti fi provocati sa faceti anumite lucruri. Si asa cum ati auzit mai devreme de la Shaumbra care au pornit in lume acum... exista hopuri. Sunt teme-probleme care apar. Kuthumi va fi alaturi de voi sa va inspire. El va fi majoreta voastra, coach-ul (consilierul) vostru. El va va motiva. El va va ajuta sa aduceti in realitatea voastra energia care inspira. Energie care, apropo... chiar acum este peste tot in jurul vostru. Voi doar nu alegeti sa o simtiti sau sa o integrati. Kuthumi va avea un rol mai activ alaturi de Shaumbra anul acesta. El a fost plecat majoritatea anului care a trecut in alte regiuni ale dimensiunilor. El a ajutat la echilibrarea care are de-a face cu familiile voastre spirituale si are de-a face cu esenta voastra din vremuri trecute. El a ajutat la crearea unor poduri si legaturi noi, pentru ca energiile sa se deschida si sa curga din nou, atat in realitatea voastra de aici, cat si in acele realitati de care nu sunteti neaparat constienti de ele acum. Dar acum ca munca sa acolo s-a incheiat, acum ca au fost deschise aceste canale pentru a permite curgerea a ceea ce voi numiti Adevaratul Sine al Vostru in aceasta realitate... el va fi aici, lucrand alaturi de voi ca sa va inspire. El este aici ca sa lucreze indeaproape cu voi, in multe feluri diferite. Va va da un sprijin creativ, va va ajuta sa creati si sa va solidificati viziunile, va va ajuta sa vedeti o imagine mai mareata a modului in care voi functionati si a modului in care totul functioneaza cu adevarat.
 
Kwan Yin... Kwan Yin a fost foarte tacuta... uneori nu atat de tacuta. Dar de cele mai multe ori a fost in fundal, mai tacuta. Kwan Yin a reprezentat compasiunea. Kwan Yin a reprezentat energia lui Isis, aspectul feminin. Acum cand voi va permiteti sa fiti feminini-masculini uniti din nou impreuna, veti descoperi ca energia ei va trece la un nou nivel si se va schimba in acest an. Ea va merge dincolo de compasiune. Compasiunea este bineinteles acceptarea totala si onorarea. Ea a lucrat cu voi si a lucrat cu Crimson Council pentru a va ajuta sa intelegeti sensul compasiunii. Puteti accepta, puteti accepta cu compasiune totul despre voi insiva - in loc sa respingeti, sa incercati sa ingropati si sa incercati sa negati ceea ce sunteti? Puteti accepta totul despre voi si totul despre lumea din jurul vostru? Puteti accepta ca exista triburi in anumite tari care aleg razboiul? Puteti accepta ca exista oameni care aleg sa moara in batalie? Puteti accepta ca exista aceia care aleg sa traiasca in saracie? Da, ei aleg acest lucru, ei aleg acest lucru. Aceasta compasiune este acceptarea totala a tot ceea ce este.
 
Kwan Yin, in anul acesta, in Noua Era a Constiintei va lucra cu voi pe aceasta fundatie a compasiunii, spunand acum "Si acum, ce vom face?". Acum ca v-ati acceptat pe voi in totalitate, complet, acum cand aveti compasiune pentru fiecare alta fiinta umana si le onorati drumul/calea, le onorati alegerile... acum, ce veti face cu toate astea? Acum ca aveti o fundatie a energiilor echilibrate - compasiune cu voi insiva - ce anume veti face acum? "Care este urmatorul pas, Creatorule? Ce alegi?" Si veti auzi acest cantec al lui Kwan Yin pe tot parcursul acestui an: "Si acum? Unde vrei sa mergi? Cum vrei sa ajungi acolo? Ce vei face odata ajuns acolo?".
 
Asadar, printre energiile ale lui Kwan Yin, ale lui Kuthumi si bineinteles ale dragului Tobias care va continua... va continua sa deschida porti noi impreuna cu voi si din cand in cand pentru voi... Dragul Tobias care are acea energie mareata si paterna, o energie inteleapta si iubitoare, dar in acelasi timp Tobias reuseste sa doboare usi ale constiintei mai mult decat orice alta fiinta pe care am vazut-o vreodata. El da afara rugaciunea, el da afara meditatia, ii da afara pe toti cei care sunt frivoli si tot ceea ce a fost consolidat si bazat pe idei vechi si sisteme vechi de credinta. Cine altcineva poate sa intre intr-un templu budhist de Wesak ( N.trad Wesak sau Vesak este cea mai sfanta sarbatoare budhista ) si sa spuna: "S-a terminat cu meditatia! Ajunge!"? Nimeni altul decat Tobias. Iar el o spune cu atata iubire si blandete ... poate ca trebuie sa iau unele lectii de la el ( rasete in sala ). Iar oamenii il asculta si ii dau dreptate. Asadar, va fi un an destul de interesant.
 
Haideti sa incepem acest an respirand impreuna. Nu doar acest an, dar aceasta Era. Uneori va este greu sa realizati ca suntem intr-o era noua. Vedeti... timpul... constiinta - sunt toate ca si un rau/fluviu bland. Iar valurile din rau, curentii din interiorul sau curg prin si unul peste altul, atat de bland incat tot ceea ce vedeti este doar acest rau minunat. Dar in acelasi timp are loc o miscare energetica incredibila si schimbari majore. Asta este ce se intampla si acum... Asta este ce se intampla si acum.
 
Asa ca haideti sa respiram adanc impreuna acum cand incepem acest An Nou... si aceasta Era Noua in omenire. (pauza scurta de o respiratie)
 
Iar daca voi imi permiteti sa va duc si sa fiu cu voi ca un grup Shaumbra chiar acum... si sa extindem constiinta in acest moment . Permiteti-mi sa va duc intr-un loc pe care il vizitez deseori. Acest loc nu are un nume. Nu are o identitate cu care sa relationati in termeni umani. Ii puteti spune: celelalte dimensiuni. Numiti-l locul special. Eu il numesc uneori chiar Varful Ingerului. Pentru ca in aceasta constiinta eu pot sa am perspective mai mari, o vedere mai larga... Este aproape ca si cand stati pe varful unui munte si priviti in departare pamantul, satele. Uneori cu o constiinta si o perspectiva extinsa puteti avea o idee mai diferita despre cine sunteti si cum se desfasoara totul in jurul vostru.
 
Asadar, daca vreti, daca sunteti gata si puteti... haideti sa deschidem aceasta energie si sa o extindem. Insa, apropo... nu fortati nimic cu mintea. Tot ce va face ea va fi sa opreasca acest lucru sau sa il inhibe. Lasati pur si simplu sa curga totul. Noi stim cum sa lucram cu energiile de aceasta parte a voalului, in partea non-fizica. Respirati adanc si insotiti-ma in extinderea energiei din acest moment-acum...
 
(pauza)
 
...prin dimensiuni...
 
(pauza)
 
...inspre acest loc pe care eu il numesc Varful Ingerului...
 
Nu va parasiti corpul pentru a ajunge acolo. Nu este nevoie. Puteti sta in realitatea voastra, doar ca va extindeti spre aceasta energie noua si diferita. Aceasta energie, din acest loc – Varful Ingerului – va da o perspectiva mai larga despre ceea ce se intampla in viata voastra. Uneori aveti tendinta sa fiti foarte cufundati in voi insiva. Si nu vorbesc de a avea grija de voi insiva. Ci despre faptul ca sunteti cufundati in voi insiva, in sensul ca va faceti griji in permanenta, incercati in permanenta sa despartiti firul in patru, analizand continuu si rabdand suferinta... rabdand energii foarte dificile si bolnave, complacandu-va in mila de voi insiva. Nu este vorba de a rabda ceva. Este vorba de a avea grija de voi insiva. Vedeti...Liniile sunt estompate aici. Deveniti rabdatori, iar apoi chiar uitati sa aveti grija de voi.
 
Ati ales sa ramaneti aici pe Pamant, chiar acum. Ati ales sa fiti aici in acest timp al evolutiei Erelor. TREBUIE sa aveti grija de voi in toate felurile. Ingrijiti-va de corpul vostru. Ingrijiti-va de nevoile voastre materiale. Ingrijiti-va de nevoia voastra de iubire... din interiorul vostru si care vine de la altii. Deci, pentru discutia de astazi, haideti sa va extindeti energiile inspre acest loc al perspectivei diferite. Uneori ramaneti blocati intre energii si va este foarte foarte greu sa va deblocati.
 
Asadar... aici, in aceasta energie - inca o data, mintea foloseste unui scop, dar noi vom merge dincolo de ea. Vom merge intr-un spatiu diferit al constiintei sau altfel spus al realizarii. Ne deschidem catre lucruri pe care nu le-ati simtit sau trait de multa multa vreme - catre un nou mod de a face ceva, catre o cale noua. Este titlul discutiei de astazi - O Energie Noua, o Cale Noua.
 
Umanii, voi... fiintele umane in general, au tendinta de a ramane in tipare vechi si au tendinta sa le repete... din nou si din nou. Asta pentru ca sunt atat de focusati, uneori atat de cufundati in sine in problemele lor vechi, incat nu stiu altceva decat sa le repete din nou si din nou. Nici macar nu se gandesc sa se opreasca pentru un moment si sa spuna: "Exista o alta cale? Exista o cale noua?". Si nu doar un truc, o smecherie noua ascunsa in palarie... ci "Exista o cale noua?". Iar raspunsul este subliniat "DA". V-am spus povestea mea cum am fost prins/inchis in cristal timp de 100.000 de ani. Eu cautam prin caile traditionale - sau caile vechi - sa ma eliberez din cristal. Cautam in desaga mea cu smecherii - am incercat totul de la forta bruta, la forta intelectuala sau mentala, la dorinte... M-am rugat mult in acel cristal, m-am rugat mult. Si nici unul dintre astea nu a functionat pentru ca au fost instrumente vechi si smecherii vechi. Am iesit din cristal doar atunci cand am lasat tot ceea ce am crezut ca este <eu> si am cautat un raspuns nou. Care nu a venit de la Dumnezeu. Pe Dumenzeu nu l-a interesat nici cat un fir de iarba de mine cat am fost in cristal. Raspunsul nu a venit nici de la un alt om. Nu a venit de nicaieri. Si nici nu a venit din desaga mea veche de smecherii. Vom vorbi mai mult despre asta intr-un moment.
 
Dar intai haideti sa vorbim despre acest an, an pe care il numiti 2007. Este un an "9". Nu ca ati fi legati de energiile numerologiei sau astrologiei sau ale orcarui lucru de genul asta, dar ele au o influenta. Ele transmit un mesaj mic. Anul Noua – 9 – desavarsire, implinire. Sunt numere care sunt... este greu de explicat aici pentru ca sunt si alte numere imediat in apropierea tridimensionalului, care sunt si ele implicate. Numere care se aduna impreuna - matematici care se aduna acum impreuna - in acest timp. Deci in completare la acest an "9" mai sunt si multe alte matematici cosmice – asa cum le spuneti voi - care au loc acum. Este ca si un tesut... o tesatura de energii care face ca totul sa fie acum... sa fie foarte potrivit ca voi sa treceti la nivelul urmator.
 
Anul "9" - anul Saltului Cuantic. Un an in care totul se misca atat de repede in ceea ce priveste tehnologia, in ceea ce priveste miscarea energiei, chiar si in ceea ce priveste constiinta. Totul prinde viteza aici pe Pamant. Ceva trebuie sa cedeze. Ceva trebuie sa se schimbe. Iar schimbarile care apar sunt chiar modul in care functioneaza energiile. Este nevoie de un salt cuantic. Care la urma urmei afecteaza constiinta, care si ea la randul ei afecteaza creatiile si care la urma urmelor afecteaza inventiile, descoperirile pe Pamant.
Dar in acest proces, mai ales cand atingeti un an "9" si atingeti un numar al desavarsirii, al implinirii, acest lucru va cauza de asemenea un fel de curatare a casei.
 
Asadar privim din perspectiva noastra de aici, de pe Varful Ingerului, privind peste lume, privind peste constiinta si omenire ... si ce vedem? Ceea ce vedem in primul rand este ca majoritatea oamenilor nici nu stiu ce se intampla. Doar supravietuiesc. Ei sunt atat de cufundati in sine, sunt atat de prinsi in a se simti ca victime si in limitari... ca nici macar nu vad ca se intampla ceva. Unii dintre ei simt anumite lucruri. Au anumite banuieli. Stiu ca se schimba ceva, dar in general, ceea ce se intampla este ca iau acest lucru ca si un semn rau. Cand oamenii incep sa simta, iau totul ca si un semn rau. Ei au tendinta sa reziste/sa se opuna sentimentelor. Sentimentele apar de multe ori ca si inconfortabile... Se simt poate stresati si unele sisteme de credinte despre ceea ce simt. Cele mai multe persoane cand simt ceva ei se gandesc ca are legatura cu ceea ce voi numiti "intuneric" sau o energie din afara. Asta pentru ca au fost instruiti si programati sa nu simta. Si atunci ei vor incerca sa suprimeze acel sentiment. Stand aici, pe Varful Ingerului si privind deasupra omenirii, multi dintre oameni nici nu realizeaza/ nu isi dau seama de ce se intampla. Asta e in regula, ii onoram... dar noi avem aici un grup pe nume Shaumbra care a cerut cu multa vreme in urma ceva diferit. Au cerut mai mult, au cerut sa redescopere fructul trandafirului in ei insisi ( The Fruit of the Rose – N.trad vezi lectia 8, Seria Creatorului ). Au cerut aceste timpuri ale schimbarii.
 
Asadar avem toate aceste dinamici care participa acum. Energie Noua, care acum incepe sa vina pe Pamant pentru prima data si care este accesibila tuturor acelora care sunt pregatiti sa o foloseasca. Sunt multe multe sisteme de credinta despre religii, despre guvernari, despre relatia voastra cu Dumnezeu, despre toate aceste lucruri. Iar noi stam aici pe Varful Ingerului si uitandu-ne in jos spunem: "Anul 2007 este anul coliziunii. Este anul coliziunilor." Acest lucru se poate manifesta in moduri diferite. Vedeti... au fost multe energii care s-au opus unele altora timp de multa vreme. Aceasta este natura de baza a realitatii umane: dualitatea, energii care se opun una alteia. Aceste energii incearca intotdeauna sa se descopere pe ele insele, opunandu-se sau luptandu-se una cu alta. Unii dintre voi se intrebau: "De ce nu avem pace pe Pamant?". Este pentru ca pe Pamant aveti dualitatea. Iar dualitatea creeaza conflicte. Voi stiti cum sunt copiii mici - cand pui doi copii impreuna – doi copii de 5 ani, ei se vor juca o vreme si descopera ceva despre ei in cealalta persoana. Dar dupa o perioada mai lunga de timp ei vor incepe in general sa se bata. Este energie care intra in coliziune si este energie care incearca sa afle mai multe despre sine. Asadar copiii se bat. Si aici nu e nimic gresit in faptul ca se bat. Ei sunt intr-un stadiu, intr-o faza a descoperirii. Descoperire. S-au jucat, au descoperit ceva. Acum se lupta si apoi descopera ceva mai mult. Vor obosi de a se mai lupta. Credeti-ma, ei obosesc de atata lupta. Ei obosesc. Si apoi trec intr-o faza a linistii sau a acceptarii. Este modul natural in care energia functioneaza.
 
Ati vazut cum a functionat in acelasi fel in interiorul vostru... de-a lungul eonilor de vieti pe are le-ati avut, chiar si in aceasta viata. Intai v-ati jucat, v-ati explorat pe voi insiva si apoi, cand ati vrut sa mergeti mai adanc ati inceput sa va separati si sa luptati cu voi insiva. Pana cand ati obosit facand acest lucru... Apoi ati ajuns in acel punct al acceptarii fata de voi insiva, ceea ce a permis energiilor sa isi schimbe complet inter-relationarea. A permis energiilor sa se debaraseze de acest lucru numit <dualitate>. Permite masculinului si femininului sa se regaseasca impreuna. Si permite luminii si intunericului sa se reintegreze. Permite acceptarea a tot ce este si cand energiile sunt in acel punct al acceptarii, cand ele sunt extenuate de caile vechi si vor sa se miste pe cele noi... ACELA este momentul in care creatia adevarata si creativitatea adevarata incep cu adevarat sa revina in prim-plan.
 
Insa asa cum vedem noi omenirea in general - coliziune - anul acesta, coliziunea. Veti vedea de exemplu biserici care se vor izbi unele de altele. Pana acum au incercat sa fie politicoase o perioada de timp... in istoria omenirii. Ei au trebuit sa se prefaca cum ca ar onora credintele celuilalt. Insa in spatele usilor inchise au injurat si au blestemat si au ras de ceilalti. Au simtit ca ei au dreptatea, si chiar ca ei au dreptatea lui Dumnezeu care ii sprijina. Dumnezeu a ajuns o religie care era deasupra celeilalte. Ele s-au retinut o vreme, dar anul acesta se vor da de gol. Energiile se vor izbi unele de altele. Ati vazut putin din cele intamplate recent cu Papa... O mica alunecare si ce s-a intamplat? Se aprinde un foc. Focul a fost inabusit, insa doar temporar... doar temporar.
 
Energiile se vor izbi, vor intra in coliziune pentru ca asta este ceea ce fac. Pentru ca asa invata energiile unele despre altele: prin acest fel de coliziune. Energiile vor intra in coliziune si in ceea ce priveste sistemele de guvernare si afacerile si vor avea efect chiar si in viata de zi cu zi a oamenilor. Oamenii se vor afla in situatii in care vor intra in coliziune cu propriile sisteme de credinta. In mod tipic, un om are foarte aproape de 3,7 milioane de sisteme de credinta in orice moment pe care il alegem. Am studiat acest lucru. Am monitorizat si ii avem pe aceia de aceasta parte care sunt foarte atenti la acest lucru. 3,7 milioane de sisteme de credinta care exista in creierul acela al vostru in orice moment ales. Voi aveti o capacitate incredibila de a partitiona toate aceste sisteme de credinta si sa scoateti unul sau 2 sau 3 sau 4 sisteme de credinta in momentul potrivit, cand aveti nevoie de ele. Voi miscati alternativ aceste sisteme de credinta inauntru si inafara, in functie de scopul la care va folosesc. Si dincolo de cele 3,7 milionane de sisteme de credinta primare... mai sunt multe, foarte multe sisteme de credinta secundare... Aproape ca totul merge la ad infinitum- la infinit... sau la ad nauseum, asa cum as spune eu ( N.trad Este un joc de cuvinte al lui Adamus, intrucat <nausea> in engleza inseamna <greata>. Deci el spune "pana ti se face greata" ).
 
Aceste sisteme de credinta sunt pachete de energie. Iar aceste pachete de energie au fost suprimate o vreme indelungata. Aceste pachete de energie vor veni in prim-plan acum. Si in interiorul indivizilor veti vedea o coliziune cu propriile sisteme de credinta interne. Sisteme de credinta despre ceea ce este bine sau rau... De exemplu, sisteme de credinta despre cum functioneaza fizica. Sisteme de credinta despre corpul lor, despre mancare, despre toate celelalte... Iar voi stiti la fel ca mine ce se intampla cand sistemele de credinta intra in coliziune: creeaza o explozie, nu e asa?
 
Veti vedea acest lucru. Va fi prevalent, predominant. Veti auzi din nou si din nou acest cuvant: coliziune. Veti vedea acest lucru in lumea din jurul vostru. Este putin diferit de o batalie. Putin diferit de un conflict. Cuvantul acela - conflict nu este atat de potrivit cum este cuvantul coliziune. Veti vedea anul acesta in lumea din jurul vostru cum constiinta intra in coliziune cu alta constiinta. Si apoi veti vedea cum aceasta se manifesta. Se va manifesta intr-o forma simpla si de natura simbolica... ca de exemplu coliziunea intre doua masini. Este manifestarea a doua persoane care au sisteme de credinta foarte conflictuale in ei insisi, care se atrag unul pe altul. Poate ca nici nu au avut o viata in trecut in care au fost impreuna. Poate ca nici macar nu se cunosc si nu au nici un fel de legatura energetica. Dar sunt amandoua in curs de coliziune... se vor gasi... si se vor izbi una de alta la un nivel de baza: un accident de masina.
 
De asemenea veti vedea ca vor avea loc coliziuni intre "cei care au" si "cei care nu au". "Cei care au" si "cei care nu au"... "Cei care au" vor avea si mai mult. "Cei care nu au" nu vor avea. Si veti vedea cum aceste doua grupe vor intra in felul lor impreuna in coliziune. Lumea este facuta acum in asa fel incat "cei care au" sa se bucure de si mai mult, iar "cei care nu au" sa aiba si mai putin. Asta din cauza ca asa sunt sistemele de credinta care dicteaza si care dau forma si creeaza si ajuta ca energiile sa curga. Asadar veti vedea si mai multa separare in energii. Chiar atunci cand ati crezut ca se vor regasi ... veti vedea, intr-un fel separare. Dar de fiecare data cand vedeti separare, intelegeti ca este asa ca si cand sunt doua parti ale unui elastic. Iar ceea ce se intampla este ca se separa, dar apoi ele isi iau avant si castiga o forta care le plesneste din nou impreuna. Si exact acest lucru il veti vedea peste tot in jurul lumii anul acesta - coliziuni ale energiilor.
 
Natura are si ea felul ei in care energiile sunt in coliziune. In general ele au un scop si servesc omenirii. Veti vedea unele dintre acestea anul acesta... chiar ati remarcat dupa cum a inceput acest an cu tiparuri de vreme ciudate si neobisnuite. Nu este vorba neaparat de catastrofe. Nu vorbim despre scenariile de sfarsit de lume. Ci vorbim despre energii care au fost separate si zmucite, despartite unele de altele... aproape in mod artificial, iar acum... vaaaajjj ( Adamus face un sunet ca si cand un elastic se aduna impreuna din nou )... se trag inapoi, din nou impreuna si vor intra in coliziune.
 
Coliziunea energiilor face sa se intample tot felul de lucruri interesante. Va determina cele doua elemente sa se re-evalueze. Sa luam ca exemplu lumina si intunericul - un subiect pe care majoritatea grupurilor nici nu il vor discuta, nu se avanta asa de departe. Nu vor discuta despre intuneric, pentru ca ei sunt doar lumina. Si ei simt ca daca vor vorbi despre intuneric, atunci este intr-un fel inevitabil sa atraga intunericul si chiar vor fi preluati de intuneric. Si chiar acest sistem de credinta ar trebui sa va ajute sa intelegeti aberatia intregului sistem de credinta.
 
Intunericul si lumina au fost separate vreme indelungata. Este de asemenea si ceea ce voi numiti energia negativa si cea pozitiva. Tobias v-a vorbit pe indelete despre acestea - ce sunt ele cu adevarat si ce reprezinta ele cu adevarat. Insa, in ceea ce priveste constiinta de masa... ele au fost separate. S-au aratat cu degetul unele pe altele, in special acea energie a luminii... miscand cu degetul in directia intunericului... spunand cat este el de rau, de inveninat (evil), cum acesta trebuie sters de pe fata pamantului. Separarea – despartirea cu forta a fost din ce in ce mai mare. Este daca vreti ca si cum ati incarca doua elemente de energie intr-un catapult/o prastie cu circuit inchis. Intr-o parte puneti lumina – in partea cu elasticul, iar in partea cealalta puneti intunericul si trageti de ele in doua directii opuse. Si trageti si trageti. Odata si odata vor trebui sa cedeze. Si vor ceda, mai ales ca ne mutam intr-o Era Noua, vor ceda cu un fel de matematici spirituale si intelectuale care au loc acum. Este momentul "cedarii"... in care se izbesc una de alta. Separarea nu mai poate continua. Energiile revin impreuna, alergand una in alta... si intr-un fel incercand sa se schimbe sau sa se anihileze una pe cealalta in acest proces... si apoi intra in coliziune.
 
Si apoi ... ce aveti? Aveti un adevarat potential pentru schimbare. Aveti o adevarata explozie de energie, care permite clarificarea unor energii si sisteme de credinta vechi si blocate. Aveti un potential asa cum nu ati mai avut pana acum. Potentialul poate sa treaca fara sa fie remarcat. E posibil ca toata lumea sa fie concentrata pe explozie si sa uite de potential. E posibil ca toata lumea sa fie concentrata pe cine are dreptate si cine a gresit. "A fost lumina care a cauzat explozia?", sau "a fost intunericul care a cauzat-o?"..."sau a fost o anumita tara care a cauzat aceasta problema sau cealalta tara?"... a fost cineva din familia voastra - poate sotul sau sotia - care a cauzat totul? Asadar atentia tinde sa se concentreze pe greseala. Inca o data... exista aceasta tendinta de a fi atat de cufundat in sine, fara sa vedeti imaginea de ansamblu. Iar imaginea de ansamblu este ca energiile nu au mai putut sta separate, au fost despartite pana la limita. Ele revin impreuna... Si acum, in acel moment al coliziunii... se pot intampla multe lucruri.
 
Prin coliziune a fost creata o cale energetica noua a celor doua elemente opuse si care s-au izbit unul de altul. Este o cale energetica care permite patrunderea energiilor care exista in alte dimensiuni. Intelegerea actuala... ceea ce constiinta de masa intelege prin dimensiuni la momentul actual este foarte brut - foarte brut si foarte foarte rudimentar. Multi oameni spun ca este ceva simplist - exista dimensiunea a 3-a si dimensiunea a 4-a, a 5-a. Si asta este tot. Dar nu asa functioneaza totul. Dimensiunile sunt ceva uimitor... Este o curgere, un vartej de energie. Dimensiunile nu cunosc neaparat limite sau margini, decat daca au fost structurate astfel de catre sistemele de credinta sau constiinta oamenilor.
 
Insa ceea ce se intampla aici este ca acum are loc coliziunea energiilor... intr-un mod foarte profund. Haideti sa numim coliziunea care are loc, coliziunea constiintei. In acel moment al coliziunii exista potentialul de a aduce alta energie din afara, din alta dimensiune. Ati putea fi voi personal, sau voi ca si o companie cu altii, sau ar putea fi un grup. Ar putea fi Shaumbra. Ar putea fi omenirea in general. Coliziunea are loc si se creaza un potential pentru ca Energia Noua sa intre in realitate chiar atunci si chiar acolo.
 
Exista de asemenea un potential in explozia elementelor constiintei care au intrat in coliziune. Este un potential pentru a clarifica structuri vechi - energii care au fost suprimate, ascunse, ingropate, incatusate, deformate, pervertite si tot restul acestor lucruri. Aveti aici un moment minunat care are loc. Insa acel moment trece neremarcat de catre majoritatea oamenilor. Pentru ca... din nou... pe ce se concentreaza ei? Pe situatia dramatica a coliziunii. Ca sa intelegeti va dam acest tablou... de exemplu - ei se concentreaza pe foc. Sunt focusati pe cutremur. Sunt focusati pe situatia dramatica, pe drama. Vedeti toate acestea la televizor. Ei merg acolo si pun microfonul in gura celor care trec prin aceasta situatie si ii intreaba "Cum va simtiti sa vedeti cum explodeaza tot cartierul dumneavoastra?"... drama... Insa ceea ce ei nu vad este acest moment minunat al coliziunii care are loc, un moment care initiaza un schimb de energie care nu a mai existat pana atunci. Initiaza o posibilitate fara precedent de a trece la un nivel nou. Initiaza Saltul Cuantic. Si chiar asta se va intampla anul acesta: coliziuni... peste tot.
 
Coliziunile nu trebuie neaparat sa fie neplacute. Uneori coliziunea poate sa insemne ca aceste energii se regasesc impreuna alergand una spre alta. Luati de exemplu energiile voastre masculine si feminine. Ele au fost separate vreme indelungata. Si este ca si aceasta scena frumoasa de pe plaja. Soarele apune, valurile se misca incet... Ea este la un capat, el la celalalt. Si dintr-o data se vad... ( rasete in sala ) si alearga, alearga in nisip pentru a fi din nou in bratele celuilalt. Doua lucruri se pot intampla cand se regasesc, cand ajung in acel moment al coliziunii, al re-unificarii constiente... sau se lovesc puternic unul de celalalt si amandoi cad inconstienti pe jos. Dupa care se ridica de jos amandoi si incep sa-si arunce cu nisip in fata... si se injura unul pe altul... Sau... sau se regasesc cu gratie si cad cu gratie unul in bratele celuilalt. Ei pot fi chiar atat de gratiosi ca nici macar pielea nu va rezista pielii si oasele nu se vor lovi de oase, ci energiile pur si simplu se vor contopi. Vedeti... si asta este o coliziune. Este de asemenea, o coliziune energetica a unor energii opuse.
 
Asa ca vedeti, nu e nevoie de drama. Nu e nevoie sa existe haos sau durere sau suferinta. Este posibil in momentul in care energiile se unesc... dar in acel moment este o coliziune, o coliziune a constiintei. Si in acelasi moment este initiat un potential, o exlozie de energii care poate sa curete toate durerile si suferinta si lacrimile separarii. O explozie care poate curata toti anii si vietile cu obiceiuri proaste, care poate clarifica toate acumularile de rani si cicatrici si straturi multe... O explozie care poate clarifica tot ceea de ce nu mai este nevoie si nu mai serveste noii entitati.
 
Asa ca in coliziune, in acel moment minunat... o sa facem un stop-cadru pe acel moment. Vedeti... energiile s-au izbit unele de altele... S-au contopit din nou si s-au reunificat. Iar acum, in aceasta ... haideti sa ii spunem un fel de "minge" de energii in coliziune, care poate fi plina de gratie... Aceasta "minge", aceasta contopire minunata a energiilor masculine si feminine care s-au izbit unele de altele - acesta este momentul-cheie. Chiar aici. Lumina si intunericul s-au ciocnit unul de altul.. si aduc profunzime si splendoare. Aduc totul... ele s-au ciocnit. Haideti sa oprim filmul si sa ne oprim aici pentru un moment. Simtiti aceasta energie. ( pauza scurta ) Nu trebuie sa fie haos, nu trebuie sa aiba loc anihilare. Nu trebuie sa raneasca sau sa produca durere. Priviti aceasta "minge" de energie, pentru ca chiar acum contine aceste elemente care s-au regasit intr-o ciocnire si au creat o explozie si s-a creat o energie, un combustibil care creeaza acum in interior un numar infinit de potentiale. Este un fel de matca - o matca a creatiei - care tocmai se intampla prin coliziunea si reunificarea energiilor. In acest moment minunat... pe care il puteti opri oricand, sa faceti un stop-cadru pentru un moment. Daca simtiti ca sunt create o varietate de potentiale noi... sa stiti ca energiile individuale sau separate au avut un numar limitat de potentiale viabile atunci cand au fost pe cont propriu, cand au fost separate, cand nu erau armonizate unele cu altele. Dar in momentul in care intra in coliziune, potentialul care se produce este aproape nelimitat.
 
In Energia Veche voi ati purtat intotdeauna cu voi un anumit numar de potentiale sau alegeri - potentiale despre ce vi se intampla in cariera voastra, sau ce vi se intampla cu alti oameni. Insa, pentru ca erati intr-o constiinta cu sisteme de credinta limitate voi ati avut si un numar limitat de sub-potentiale care ar fi aparut in viata voastra. De aceea, ceea ce voi numiti un clarvazator sau un mediu putea sa stea jos si tot ceea ce facea era sa va citeasca potentialele - chiar daca era un numar limitat de potentiale. Insa ei citeau in campul vostru de potentiale. Si acesta era limitat si se baza pe un sablon sau proces energetic, matematic si spiritual vechi. Era doar un numar limitat de lucruri care va stateau la dispozitie pentru ca voi ati operat intr-o constiinta limitata. Dar acum energiile sunt in coliziune. Se schimba toate sub-potentialele pe care le aveau energiile cand erau individuale, separate.
 
De exemplu lumina– luam acest exemplu simplu- energia luminii. Sa spunem ca a avut 500 de potentiale in campul imediat de potentiale, care se baza pe sistemele sale de credinta, pe energia care era introdusa si pe capacitatea de a produce energie. Energia intunericului, de partea cealalta a spectrului avea de asemenea, ca si potentiale de baza un numar de 500 de potentiale. Sa nu ma citati cu numerele astea. Eu va dau doar un exemplu acum. Deci a avut un numar de 500 de potentiale din care sa aleaga - un numar limitat de altfel - destul de limitat. Un numar de 500 de potentiale nu inseamna nimic. Fiecare potential insemna un scenariu diferit, o ruta diferita sau un drum diferit. Si fiecare potential avea o anumita cantitate - insa una limitata - de energie de implementare. Daca priviti fiecare potential ca si un balon, el este in acelasi timp si o celula de combustibil. Este esentialmente calea cea mai viabila care a putut fi implementata sau realizata in realitatea tridimensionala.
 
Asadar aveti o energie a constiintei luminii cu 500 de potentiale si o energie a constiintei intunericului, de asemenea cu 500 de potentiale. Si acum incep sa se izbeasca inapoi una de alta. Care este suma totala a potentialelor? Nu 1000 si nici macar 500² (cinci sute la patrat), ci este nu numar pentru care nu exista referinta in matematica umana in momentul de fata care sa va faca sa intelegeti acest lucru. Insa este un numar de milioane si miliarde de potentiale potentate. Iar ceea ce este interesant este ca potentialele nu sunt doar oglinzi, nu sunt doar niste extensii ale vechilor potentiale de baza ale energiei. Noile potentiale care sunt create la periferia coliziunii celor doua elemente ale constiintei sunt un salt cuantic ele insele. Totul merge dincolo chiar si de ceea ce energiile luminii si ale intunericului ar fi cunoscut ele singure. Energia in coliziune tocmai a facut un salt cuantic. Si despre asta este vorba in anul acesta pentru toata lumea de pe Pamant.
 
Are loc o miscare fizica, sau cum ati numi-o voi... o aura fizica spirituala omniversala. Care nu este neaparat un sistem de credinta. Ci doar este. Este modul in care ati lucrat pentru a construi universul si pentru a aduce in realitate formele fizice. Potentialele care apar in acest balon aici - coliziunea. Am facut un stop-cadru chiar in momentul in care s-au izbit unele de altele. Potentialele sunt aproape nelimitate si exista potentialul de a aduce ceea ce noi numim Energie Noua. Asa ca in loc de a avea o suma totala a intunericului si a luminii care sunt impreuna, avem acum ceva mult mult mai maret.
 
Iata care este avertismentul. Majoritatea oamenilor nu vor intelege niciodata ca au fost create noi potentiale. Ei se vor focusa pe drama. Se vor concentra pe coliziune. Vor deveni din nou atat de cufundati in sine – indiferent daca este vorba de un eveniment mondial care are loc sau daca este ceva ce se intampla in casa lor. Ei vor deveni absorbiti de sine. Ei sunt orbiti de ceea ce se intampla, pentru ca se uita doar intr-un loc. Ei se uita doar intr-un loc mic si pricajit. Ei vad doar coliziunea sau accidentul sau drama.
 
Insa voi, Shaumbra sunteti sclipitori ca si mine. Veti vedea ca atunci cand energiile intra in coliziune, chiar daca totul are loc la un nivel mare si exploziv, sau daca este vorba de o coliziune energetica mai subtila si mai tacuta... veti vedea ca in acest moment, chiar si in viata voastra, in acest moment... aaa... sunt prezente darurile Noii Energii. Sunt daruri care va ajuta sa va intelegeti Sinele adevarat, intr-un fel pe care nu l-ati inteles niciodata. Veti intelege ca in acest punct de coliziune sunt potentiale, sunt cai/drumuri, sunt posibilitati care nu au fost prezente niciodata... niciodata pana acum. Veti intelege ca exista posibilitati noi pentru a face ceva, indiferent daca este vorba de ceva vechi sau ceva nou.
 
Acum... voi veti spune: "Nu toata lumea va fi constienta de toate astea? Energia aceasta nu va fi la dispozitia tuturor?". Bineinteles ca ea este disponibila pentru toti, insa ei nu vor realiza acest lucru. Si asta pentru ca din nou - ei se concentreaza pe Vechea Energie - pe caile vechi. Am putea spune ca intr-un fel ei nu vor sa vada acest lucru, nu vor sa isi deschida ochii pentru aceasta cale noua. Vor sa se concentreze pe drama, pe necaz, pe suferinta. Vor face orice ca sa se distraga de la viata lor mondena plictisitoare si necreativa pe care o traiesc in momentul de fata. Insa voi, Shaumbra... voi o veti vedea ca o ocazie minunata... ca si o ocazie. Veti vedea potentialul in toate lucrurile. Si atunci ... veti avea dreptul vostru de la nastere – dreptul de a alege ceea ce vreti din toate aceste potentiale.
 
Acum... voi veti spune ca este ceva confuz, pentru ca in loc de doar o mana de potentiale, acum sunt un milion sau chiar un miliard, in unele cazuri, de potentiale ... toate izvorand doar dintr-un incident. Dintr-un singur incident. Atunci veti spune: "Dar cum sa aleg?". Ei, acum intra in joc o lege foarte naturala. Priviti dorinta voastra, priviti pasiunea voastra. Nu pe cea care vine din creier, nu pe cea umana limitata, ci pasiunea voastra... Ce simtiti ca va incanta? Ce anume doriti? Ce anume v-ar face sa va simtiti ca si un creator imputernicit si suveran? Ce anume va face sa va simtiti plin de bucurie? Cand treceti prin astea... nu stati sa va ganditi ce ' credeti' ca aveti nevoie, ci stati si ' simtiti' ce anume alegeti. O sa va zapaciti cu totul de cap daca veti incepe sa va ganditi la ce anume aveti nevoie. Asta pentru ca intrati imediat intr-o energie a limitarii, o energie a supravietuirii. Treceti dincolo de acel moment. Mergeti in energia: "Ce ma incanta? Care este pasiunea mea? Ce ma face sa ma simt indraznet si puternic? Ce anume misca munti din energia mea?". Cand veti ajunge la acest nivel... pe care eu am sa-l numesc nivelul de egoism mare- iar eu nu vorbesc aici despre a fi cufundat in sine, ci de a fi in sinele vostru - in acel moment, dintr-o data... toate potentialele, milioanele de potentiale vor incepe sa se deplaseze si sa se re-contureze. Unele potentiale noi se vor muta in prim-plan. Cele care nu corespund dorintei si pasiunii voastre se vor retrage. Vedeti, energia vine in prim-plan pentru a va intalni si pentru a va saluta. Iar acum, in loc de a avea milioane de potentiale din care sa alegeti, acum... potentialele primare, cele care rezoneaza cel mai mult cu voi se muta in fata. Si acum ati ajuns la un punct in care puteti lua o decizie simpla - ce alegeti?
 
Iar eu am sa va atrag atentia asupra unui punct anume acum. Alegeti ceva... ceva. Poate ca simtiti 5 sau 10 sau chiar 100 de potentiale dintre milioanele care sunt acolo. Apropo, potentialul este o energie - pur si simplu o energie - care a devenit un ghid, ghidul vostru, al energiei voastre in rezolvarea, manifestarea si aducerea in realitate a ceea ce alegeti. Voi alegeti de exemplu potentialul unei afaceri, de a crea un proiect . La un alt nivel poate alegeti potentialul doar de a fi capabil sa va deschideti si sa va extindeti energiile. Oricare dintre astea. Nu ramaneti prins in toate potentialele. Insa... in acest punct - aici, in care energiile si potentialele s-au realiniat, cele care sunt cele mai potrivite si rezoneaza cel mai bine cu dorintele inimii voastre vor veni in fata. Alegeti ceva in acel moment! Daca nu o faceti, veti muri. Intr-adevar. Veti muri. Veti muri pentru ca aceste potentiale sunt acolo ca sa va serveasca voua. Iar daca nu le alegeti, ele vor pleca si cand potentialele pleaca... din nou va amintesc, priviti potentialele ca niste baloane... Cand aceste baloane pleaca, veti pleca si voi.
 
Cand spiritul vostru si constiinta voastra vad ca nu a mai ramas nici un potential, acest lucru va semnaliza esentialmente sfarsitul existentei voastre fizice. Va fi un adevarat cosmar si atunci cand treceti de cealalta parte si nu mai aveti nici un potential. Este o dinamica foarte interesanta care are loc atunci. Alegeti ceva! Nu ignorati potentialele. Alegeti ceva si mergeti inainte cu ce ati ales. Calariti pe el. ESTE calul inaripat, vedeti. Este calul, este simbolul si este energia acestei Noi Ere. Sariti pe el si calariti-l.
 
Si in timp ce il calariti nu trebuie sa il controlati cu mintea voastra. In timp ce calariti sa stiti ca teama va va cuprinde, intelegeti ca acea teama este ceva natural care apare in coliziunea energiilor. Folositi-o pentru a va spori calatoria. Si pe masura ce calariti acest potential al Noii Energii, acest cal alb inaripat, permiteti-i sa evolueze. Permiteti-i sa se extinda, chiar si atunci cand calariti pe el. Cand calariti acest cal al Noii Energii - care este un cal magic, magic... Asa a fost facut el. Pe masura ce il calariti va veti vedea pe voi insiva cum va inaltati. Si aproape ca simtiti drumul inainte voastra. Insa in timp ce va avantati si observati cum apare calea voastra veti remarca ceva: drumul se va extinde chiar in fata ochilor vostri... se va extinde. Vedeti voi, veti fi pe acest cal, pe acest potential al Noii Energii, calarindu-l, distrandu-va cu el, creand cu el. Si chiar atunci cand veti crede ca va va duce intr-o anumita directie - cand va veti duce pe voi insiva calarind acest potential intr-o anumita directie - chiar atunci se va extinde pur si simplu si se va deschide si isi va dezvalui si mai mult energia fata de voi in acel moment.
 
Nu va exista doar o cale singulara si lineara care va va duce de la punctul A la punctul B. Nu va fi ca si teoria veche a distantei cele mai scurte intre doua puncte. Nu este o linie directa. Este o desfasurare a potentialelor noi si a Noii Energii, care va va indeparta de orice linie directa sau chiar orice linie. ( pauza scurta ) Eu vorbesc cu voi acum intr-un fel ezoteric, dar si intr-un fel anecdotic. Este dificil sa schimbi conceptele acestea. Este dificil sa impartasesc cu voi ce este cu adevarat Noua Constiinta pana ce nu sariti pe calul acela. Calul potentialului Noii Energii. Care apropo, este calul vostru... nu este al meu. Voi il hraniti. Voi curatati dupa el ( hohote de ras in sala ). Este potentialul Noii Energii... si chiar acum este disponibil pentru voi. Chiar acum.
 
Sunt niste aspecte fenomenale ale acestei Energii Noi. Si sunt aspecte fenomenale ale acestei ere noi in care intrati. Am sa va spun chiar acum - o Era Noua, o Cale Noua - o Era Noua, o Cale Noua. Aceasta inseamna, apropo, aceasta este – cum sa spun - este fizica. Este stiinta. Nu este teorie sau filozofie. Ceea ce se intampla acum este ceea ce voi ati numi fizica interdimensionala specifica. Puteti pur si simplu sa o schitati si sa o reprezentati grafic matematic - pana la un punct. Pentru ca felul in care energia functioneaza este dincolo de scalele matematice.
 
O Era Noua, Energie Noua, o Cale Noua. Ce inseamna asta? Asta inseamna ca voi ati folosit intotdeauna aceleasi modalitati vechi, aceleasi solutii vechi, aceleasi trucuri vechi. Daca aveti probleme, mergeti la aceeasi desaga cu trucuri vechi. Si atata vreme cat voi veti continua sa mergeti la aceeasi desaga cu trucuri vechi, veti continua sa aveti aceleasi probleme vechi. Va folositi de aceeasi cale pentru a face ceva zi de zi de zi de zi - pentru a rezolva o situatie, pentru a trece peste o provocare... O Era Noua, o Cale Noua.
 
Eu am venit la voi, asa cum ati remarcat deja... intr-un cu totul alt fel. Si nu va vorbesc de 'aici' (aratand un spatiu mic). Eu vorbesc cu voi de 'aici' (aratand un spatiu foarte mare). Energia pe care o transmit este diferita, iar energia Shaumbra este diferita astazi. Asa ca acest Shoud este diferit. O Cale Noua.
 
Multi dintre voi - cand auziti clopotele care dau alarma in interiorul vostru, indiferent despre ce tema este vorba in viata voastra: fie ca este o masina care s-a stricat, fie ca este vorba de rezolvarea problemei facturilor... voi va intoarceti la calea cea veche. Va intoarceti la un mod foarte linear de a rezolva problemele. De fapt - nici nu pot spune ca este o cale de a rezolva ceva. Este foarte necreativ... Voi doar incercati sa scoateti aceleasi trucuri vechi din aceeasi caciula murdara. In Noua Energie se schimba totul... Exista o solutie. Exista o cale noua care este impresionant de diferita de cea veche.
 
Insa cum accesati voi aceasta noua energie? Cum o aduceti aici? Nu ma chemati pe mine. Este problema voastra ( Adamus rade ). Si va spun asta cu dragoste. Este situatia voastra. Este ceea ce faceti voi, este creatia voastra. Asadar... Ce faceti? Respirati adanc pentru inceput. Iesiti din minte si mergeti in interior... si explorati. Explorati. Si in loc sa mergeti inapoi si sa incercati sa raspundeti la fel la aceeasi intrebare veche - de exemplu: cum sa va descurcati cu un sef manios? Iar modul in care ati procedat pana acum cand ati mers la desaga cu trucuri vechi a fost sa va lasati capul in jos, sa spuneti ceva placut si sa gasiti un motiv pentru a iesi din birou. Acum veti avea o cale cu totul noua pentru a trata aceasta situatie. Intai trebuie insa sa respirati adanc pentru a elibera modul in care ati procedat pana acum. Va permiteti sa va deschideti si sa va extindeti. Si va permiteti sa priviti, sa descoperiti un raspuns mai maret... un raspuns care vine chiar de aici, de pe Varful Ingerului. Un raspuns cu o vedere de ansamblu si o perspectiva.
 
Acum... sa nu fiti surprinsi daca respirati adanc si va permiteti sa alegeti un raspuns mai inalt (greater)... si alegeti calea noua, iar 10 minute mai tarziu seful vostru vine la voi sa va concedieze. Pentru ca asta este calea noua ( rasete ), nu e asa? Va elibereaza. Va lasa sa plecati. Vedeti, voi aveti asteptari despre felul in care lucrurile trebuie sa functioneze. Ati fost atat de lineari, atat de multa vreme, incat stiti deja rezultatul dinainte. Ati ajuns sa aveti asteptari despre felul in care lucrurile se desfasoara. Au ramas foarte putine daca nu chiar nu mai este nici o surpriza ramasa in constiinta umana. Totul este atat de previzibil. Totul se bazeaza pe ieri. Asa il creati pe maine. Totul merge pas cu pas intr-un fel foarte foarte similar. Insa acum, in aceasta Era Noua exista o Cale Noua.
 
Aceasta va va frustra si va va zapaci, si chiar va va infuria uneori. Cand voi cautati... voi cautati raspunsurile care se afla intr-un dulap vechi in forma unor haine foarte proaste. Sunt haine care au iesit din moda de ceva vreme. Va va zapaci pentru ca va veti intreba "Cum anume sa iau toate bucatile astea si sa fiu inca la moda?". Mergeti la un alt dulap. Asta e problema. Ati mers din nou si din nou la acelasi dulap. Nu stiti ca exista un dulap diferit? "Ba ce prost sunt" veti spune... "E chiar atat de usor?". Da, asa este, este chiar atat de usor, Shaumbra. Exista o cale noua. Exista un dulap nou. Exista o camara noua. Si chiar exista o parte noua a mintii voastre, a intelectului vostru la care nici macar nu v-ati uitat pentru ca ati mers inapoi la aceeasi parte a mintii din nou si din nou. Exista un mod nou de a face ceva in Energia Noua... si ... depaseste oricare dintre asteptarile voastre. Asa ca mai bine nu aveti nici una pentru ca veti fi frustrati. Depaseste orice asteptare: buna, rea, urata sau indiferenta.
 
Acum, mai exista inca un lucru pe care trebuie sa il accentuez despre aceasta cale noua. Ea este imprevizibila. Imprevizibila. Vedeti.. oamenii s-au pierdut intr-o absurditate, intr-un tipar - chiar daca se plang de acest lucru, ei se ingroapa si mai mult in el. Folositi aceleasi solutii zi de zi, mergeti in acelasi loc pentru a gasi raspunsurile... viata dupa viata. Stiti raspunsul chiar inainte de a implementa ceva, si asta pentru ca operati intr-un fel atat de previzibil, linear si limitat. Calea Noua este imprevizibila. Nu veti sti rezultatul inainte de a incepe calatoria. Nu veti sti unde va va duce acest cal inaripat. Credeti ca va va duce de pe un mal pe celalalt al lacului. Dar nu e asa. Este imprevizibil. E posibil sa va duca direct in lac. Si cand veti plonja in lac cu 100 de mile/ora si va e frica de viata voastra... si cand va e frica de faptul ca atat voi cat si calul veti fi facuti in mii de parti si bucati cand va izbiti de suprafata apei, iar apoi o sa va inecati... este imprevizibil. Imprevizibil. Si poate ca nici macar nu veti simti apa pentru veti trece intr-o dimensiune si constiinta cu totul diferita chiar in acel moment al impactului – in punctul de coliziune. Va veti muta literalmente in mod inventiv, eficace dincolo de calea lineara veche. Calea noua este imprevizibila.
 
Unora dintre voi nu le place acest lucru. Sunteti creaturi - sunteti creaturi previzibile. Sunteti creaturi de rutina. Si uneori, fiind vorba de asta sunteti creaturi foarte plictisitoare. Va treziti in fiecare zi. Va imbracati la fel. Va hraniti in acelasi fel. Cititi acelasi ziar. Ascultati aceleasi prostii pe care le spun alti oameni... zi de zi de zi ( rasete in sala ). Sunteti atat de previzibili ( pauza scurta ). Stiu ... Tobias nu ar vorbi cu voi asa. ( rasete ). Sunteti atat de previzibili incat uneori este atat de frustrant pentru noi sa lucram cu voi. Va este atat de teama de schimbare, dar ... in acelasi timp... cred ca am auzit acea rugaminte - "draga Dumnezeule, vreau o schimbare." Ea este aici, chiar acum.
Calea cea noua este imprevizibila.
 
Calea cea noua este de asemenea nestiintifica... cel putin atata vreme pana stiinta isi extinde constiinta si va fi in stare sa inteleaga ce se intampla. Unii dintre voi numesc calea Noii Energii ca fiind haosul, pentru ca se pare ca nimic nu mai are sens. Energia introdusa nu mai are ca rezultat ceva previzibil. Aceasta este cu adevarat formula veche a Vechii Energii: energiile introduse = un rezultat previzibil. Asa ati functionat voi pana acum. Energia Noua este diferita. In primul rand nu e neaparat ca energii sa fie introduse... acest lucru nu e neapart existent. Energia este potentata si activata, ea nu e neaparat introdusa. Sunteti obisnuiti ca energia sa curga intr-o masina sau un dispozitiv sau ceva - energia este introdusa pe o parte si se obtine un rezultat previzibil la iesire. Cand puneti un ventilator in priza, acesta incepe sa se invarta si obtineti un volum previzibil de aer. Sunteti obisnuiti cu acest lucru, va este comod asa. Viata voastra este atfel.
 
Energia introdusa va da un rezultat previzibil. Acum... in aceasta analogie, nu puneti nimic in priza. Ci doar este pur si simplu. Energia este deja acolo la dispozitia voastra si nu trebuie sa o extrageti de altundeva. Si indata ce energiei ii este permis sa fie activata sau esentialmente sa fie adusa in aceasta arena dimensionala si sa fie descoperita sau activata, rezultatul – produsul, asa cum ii spuneti voi - este imprevizibil. Iar acest lucru va va zapaci... la inceput. O sa arate confuz. Poate ca ventilatorul se va invarti in directia gresita. Sau ventilatorul este schimbator: uneori aerul produs este mai puternic, alteori mai bland. E posibil ca venilatorul sa para a se misca, dar sa nu produca deloc aer. Iar voi veti fi zapaciti si o sa vreti sa va intoarceti la Vechea Energie, la modul previzibil si plictisitor de a face ceva.
 
Cu toate acestea... faceti o pauza. Opriti-va si stati un moment. Respirati adanc. Ceva se intampla aici. Ceea ce apare a fi haos nu este deloc haos. Este Energie Noua. Este expansiune. Voi va uitati doar la un aspect al acelui ventilator. Veniti pentru un moment aici pe Varful Ingerului, la aceasta perspectiva noua, la aceasta vedere de ansamblu. Respirati adanc aici si priviti... ce se intampla cu adevarat? Pentru constiinta umana pare ca acel ventilator nu a functionat - il duceti inapoi de unde l-ati cumparat si va varsati necazul cu o injuratura. Insa priviti ce se intampla de fapt la nivelele - multe, multe nivele diferite.
 
In primul rand, ceea ce pare a fi haos si confuzie, acum ca respirati adanc, o respiratie blanda... dintr-o data veti incepe sa vedeti ce se intampla. Energia se misca inauntru si inafara dimensionalitatii. Constiinta se deplaseaza inauntru si inafara. Totul se schimba la nivele multiple in acelasi timp. Ventilatorul vostru nu mai este linear. Un efect are loc la multe multe nivele diferite. Rezultatul pare a fi imprevizibil pana cand va extindeti constiinta... Pana cand stati aici pe Varful Ingerului si veti descoperi apoi ce se intampla cu adevarat. Atunci descoperiti frumusetea, bucuria si simplitatea creatiilor voastre.
 
O Era Noua. O Energie Noua. O Cale Noua. Anul coliziunii... si pentru voi, Shaumbra in special – anul potentialelor care inainte erau necunoscute si care au fost acolo tot timpul. Voi sunteti grandiosi si magnifici. Unii dintre voi chiar se apropie de grandoarea si maretia mea ( rasete in sala ). Sunteti - trebuie sa va spun - ca sunteti atat de blocati uneori. Sunteti atat de cufundati in voi insiva si atat de compatimitori si victime, da si patetici, este un cuvant bun ( N.trad. cuvantul i-a fost suflat din audienta )... Mai sunt altii din audienta, altii pe care sa-i aruncam in aceasta oala?
 
Dar stiti, ceea ce este atat de fermecator si de frumos la voi este ca sunteti atat de pregatiti pentru o schimbare. Sunteti atat de pregatiti sa descoperiti alte parti ale voastre. Sunteti atat de pregatiti sa iesiti din oala, atat de pregatiti sa mergeti dincolo de toate. Vedeti, majoritatea celorlalti oameni inca sunt... sunt de fapt niste lemingi ( N.trad – animale mici din familia rozatoarelor ). Ei inca merg in cerc si urmeaza cine stie ce le apare in cale, si care le promite... de fapt nimic. Insa voi, Shaumbra, in ciuda limitarilor - care apropo voi vi le impuneti - in ciuda fricilor voastre, a plictiselii voastre...( rasete in sala ) voi vreti sa va schimbati. Vreti ceva diferit. Vreti sa aveti un impact asupra lumii si vreti sa descoperiti ceva nou pentru voi insiva.
 
Vom aduce acum energia aici, cand concludem aceasta dizertatie minunata a mea... vom aduce aici energia Arhanghelului Rafael. Dintr-un motiv anume, care este un motiv bun. Este pentru o cale noua. Rafael a fost un Standard adevarat al energiei – un Standard pentru a trece prin frica, un Standard pentru a trece dincolo de zona de confort de acasa, confortul constiintei voastre fixe. Rafael ajuta la extinderea energiilor, in primul rand prin transmutarea fricii si de asemenea in primul rand prin... asta este o poveste foarte amuzanta. Rafael nu doar ca ajuta sa transmute frica, ci ajuta si la transmutarea leneviei/trandaviei ( rasete in sala ). Si chicotim acum cand spunem asta pentru ca... stiti este o poveste care a fost publicata cu mult timp in urma. O poveste care a fost spusa din nou si din nou peste tot in lume. Povestea prietenului meu drag, Tobit- pe care il stiti ca si Tobias senior si a tanarului Tobias - lenesul Tobias ( rasete ), fricosul tanar Tobias. In intelepciunea lui, Tobias senior a adus energia lui Rafael pentru a-l insoti pe tanarul - lenesul si fricosul Tobias - in calatoria sa pentru a recupera niste bani ai lui Tobias senior. El stia ca tanarul Tobias va avea nevoie de insotitor si de putina intelepciune in drumul sau. Dar sa fie cineva cu simtul realitatii si cunoscut. Asa ca a adus energia lui Rafael.
 
Si asa se facu ca Tobias si Rafael au pornit impreuna in calatorie care nu avea ca scop recuperarea banilor. A fost o calatorie despre descoperire... despre transmutarea fricii si despre a-l face sa-si miste fundul si sa faca ceva cu viata lui. Altceva decat sa stea toata ziua in jurul casei... Cauldre. ( rasete in sala ) ( N.trad Rasetele sunt cu atat mai multe cu cat in introducere Geoff a povestit cum s-a bucurat de masina lui de indepartat zapada si de faptul ca a petrecut zile intregi doar cu aceasta "jucarie", si dupa ce Geoff si Linda au fost pentru prima data dupa ani de zile aproape 3 saptamani acasa. ). A fost o poveste minunata care a avut loc cu aproximativ 2500-2600 de ani in urma. Iar povestea revine din nou. Este timpul pentru o calatorie noua. Si de data aceasta nu este vorba de lenevie si nici nu e vorba de frica. De data aceasta este vorba de activarea potentialelor care pana acum au fost necunoscute. Este vorba de a merge dincolo de zonele de confort pentru a putea alege un potential nou si sa va jucati cu el. Este vorba de a lua energia coliziunii - coliziune a energiilor vechi si opuse si de a fi in acel moment al crearii de energie noua si de potentiale noi, dincolo de cele mai nemaipomenite vise ale voastre.
 
Asadar, Arhanghelul Rafael vine acum. El va lucra cu toti Shaumbra in calatoria voastra. Si in mod simbolic Rafael va lucra cu domnul Bennack, in calatoria sa - in calatoria Shaumbra. Rafael il va insoti chiar acum pe domnul Bennack si va fi cu el in fiecare moment, in fiecare zi, in fiecare noapte, in fiecare moment singuratic si in fiecare moment inspirat al calatoriei sale. Insa acum incepem o poveste noua, o poveste noua a Arhanghelului si a calatoriei. Domnul Bennack nu este Tobias. El este el insusi, dar el reprezinta inima, iubirea si dorinta Shaumbra, acum ca porneste in calatoria sa ( vezi N. Trad de final ).
 
Asa ca haideti sa binecuvantam pentru un moment acest duo al calatorilor. Cei doi care o pornesc la drum. Unul care reprezinta umanul, celalalt care reprezinta angelicul; unul care reprezinta descoperirea, celalalt care reprezinta suport si sprijin. Si cu aceasta, draga domnule Bennack, noi va dam binecuvantarea noastra si ne bucuram de povestea noua: "La drum cu Arhanghelul" – "On the Road with the Archangel", care are loc.
 
Acestea fiind spuse, doamnelor si domnilor, Shaumbra si toti care sunt intre acestea ... a fost o desfatare sa fiu aici pentru a celebra canalul de deschidere pentru acest An Nou al Noii Energii impreuna cu voi. Luati-mi cuvintele... cu usurinta ( Adamus rade ). Luati cuvintele mele cu umor. Luati-le asa cum sunt intentionate sa fie – sa va scuture afara din unele zone de confort si sa va dea de stire ca exista o cale noua, intr-adevar o cale cu mult mai buna. Apropo, aceasta cale noua este mult mai simpla, mult mai eficienta. Ecuatia veche a cantitatii de energie care este introdusa este limitata fata de cantitatea de energie care rezulta... aceasta ecuatie nu mai este aplicabila. Este ca si un proces cu totul nou de prelucrare. Nu este nevoie de o cantitate anume sa fie introdusa pentru a obtine o cantitate anume. Aruncati aceasta ecuatie veche la gunoi. In Noua Energie, calea este mult mai usoara.
 
Eu sunt grandios, magnific, regal, dincolo de abordare si interpretare. Eu sunt Adamus Saint Germain.
 
 
 
N.trad de final Adamus se refera la Dan Bennack, biolog de profesie, un Shaumbra care a lasat totul in urma pentru a calatori in toata lumea si a merge sa intalneasca pe Shaumbra la ei acasa. Acesta a fost prezentat in introducere de catre Geoffrey Hoppe, unde si-a facut lansarea oficiala a excurisiei sale in lume. El si-a pornit calatoria oficiala in Denver, la acest Shoud si o va termina in Taos, la celebrarea Saltului Cuantic, in 18 septembrie 2007. Dan este prezent si pe forumul american, de unde a pornit si ideea sa. El a scris multor Shaumbra de pe forumul american si i-a intrebat daca poate sa ii viziteze. In urma auto-invitatiei, el a fost chemat de peste 100 de Shaumbra sa impartaseasca momente ale vietii lor impreuna. Dan si-a propus sa scrie un jurnal de calatorie si pentru inceput o face pe forumul american si curand va avea un site al sau - www.danstravels.com
 
 
********************************
 
Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com . Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul 絜 care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut 絜 Energia Nouă.
 
Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.
 
Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.
 
Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.
 
Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.
 
Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.
 
Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.
 
Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.
 
Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.
© Copyright 2005 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.