MATERIALELE LUI TOBIAS
Seria Invatatorului:
SHOUD 7: "Vocea Shaumbrei" – realizat deTobias, transmis prin Geoffrey Hoppe
Prezentat de Cercul Crimson
3 februarie 2007

 

Si asa este! (rasete) Draga Shaumbra, eu Tobias ma alatur acestei energii a Shaumbrei, in aceasta minunata zi!
 
Nu este minunata datorita vremii sau mediului din realitatea voastra materiala, ci este minunata deoarece noi ne adunam la un loc, din nou. Noi putem avea, din nou, aceste momente sacre, in acest saptiu sacru. Putem sa ne unim toate energiile noastre si ne putem reaminti pentru un moment, de ce ne aflam aici.
 
Ne putem reaminti trecutul nostru, ne putem aminti de cele mai recente zile ale noastre sau doar putem folosi aceste moment, pentru a ne relaxa – pentru a ne reface.
Eu am facut acest lucru adesea, in ultimele luni. Kuthumi a stat in acest scaun. Aratosul, voiosul si maretul St. Germain – sunt atat de onorat sa stau in scaunul in care a stat el, cu o luna in urma! (rasete). Si el a fost aici.
 
Apropo, Shaumbra, umorul este lubrifiantul pentru noua era a constiintei, pentru constiinta Noii Energii. El este, cu adevarat! Aceasta slujba pe care ati ales-o de a fi Shaumbra si de a lucra cu noua constiinta, nu este intotdeauna usoara. Exista forte pretutindeni in jurul vostru, care se opun, chiar daca nu sunteti o forta opusa. Ele vor continua sa fie in jurul vostru. Va trebui sa fiti capabili sa radeti de lucruri.
 
Incepeti prin a rade de voi-insiva, mai intai! Luati-o mai usurel, fata de cum ati luat lucrurile inainte! Chiar daca veti avea una dintre acele, ceea ce ati numi, o zi proasta in privinta cum va sta parul, radeti de ea! Radeti de cat de caraghisos poate arata parul! Radeti de modul in care uneori va afundati in aceste santuri. Voi va impovarati cu greutatea vechilor sisteme de credinta. Radeti de acestea!
Chiar si atunci cand cititi vesti proaste, da vesti proaste, aveti compasiune pentru acestea, insa va trebui si sa radeti de ele, stiti? Trebuie sa radeti! Este vorba doar despre oameni, care participa la jocuri si daca le veti lua prea in serios, veti fi absorbiti direct in ele.
 
Unii dintre voi poate ca nu intelegeti asta. Voi spuneti, “Dar Tobias, exista razboaie in lume. Exista oameni care mor zilnic. Exista suflete tulburate, suflete pierdute. Tobias, nu cred ca pot sa rad de toate acestea.” Daca nu veti putea – daca nu veti vedea umorul in aceasta binecuvantare numita viata, daca nu veti vedea umorul in toate acestea, in acest teatru al vietii, in acest joc care este jucat de oameni, acestea va vor absorbi.
 
Ei va vor atrage direct in drama lor. Se vor hrani din voi. Va vor deforma gandirea si va vor face sa credeti ca este vorba despre voi. Va vor determina sa credeti ca sunteti una cu razboaiele ce au loc – ca sunteti una cu bolile, ca sunteti una cu sentimentele adanci, intunecate si depresive. Va vor face sa intrati direct in acest joc, pe care l-am numit constiinta de masa. Si asa cum stiti, va fi mai greu sa iesiti din acestea.
 
Faceti-va o favoare in aceasta luna! Va fi dificil pentru unii dintre voi. Pentru unii dintre voi acestea vor merge impotriva lucrurilor pe care le-ati invatat, a lucrurilor in care credeti. Va crea o noua poveste, o noua poveste dificila. Descoperiti umorul in acestea! Incepeti cu ceva mai usor – cu politica – cu ea este intotdeuana mai usor, intotdeauna puteti face o gluma despre aceasta. Apoi treceti mai departe prin povesti, spre cele mai dificile – spre cele care in mod normal, va strang inima si care in mod normal, va trag direct in ele. Descoperiti umorul in acestea!
 
Nu vorbim despre umorul negru. Nu vorbim despre faptul ca va distrati pe seama unui alt om sau sa il minimalizati. Noi vorbim despre situatiile pline de umor din dualitate. Ele se afla acolo. Doar ca nu le observati. Daca v-ati afla intr-un loc al compasiunii si ati intelege ca este vorba despre ceea ce au ales oamenii – ei sunt intr-adevar, creatori ca si voi – veti fi capabili sa descoperiti umorul, in unele dintre cele mai dificile situatii.
 
Acum, ma lupt putin cu Cauldre, deoarece el spune, “Cum poti spune asta, Tobias? Cum pot iesi aceste cuvinte din gura mea – sa gasesti umor in ceva, precum razboiul si incalzirea globala?” Incalzirea globala constituie un subiect cu mult umor si noi glumim de partea noastra de val! (rasete)
 
Este asa, deoarece voi nu v-ati prins. Sunteti atat de seriosi! Oamenii patrund in drama lor si se blocheaza. Gluma este ca Gaia stie cum sa se purifice de toate acestea. Gaia stie cum sa aiba grija de sine. Gaia va continua, pentru un anumit timp, sa sustina viata pe Pamant. Nu spunem ca incalzirea globala nu este o problema. Observati unele dintre componentele acesteia si apoi observati umorul din spatele acestora!
 
Foarte multi oamenii alearga, facand presiunii, fluturand steaguri si poarta pancarte despre incalzirea globala. Ei folosesc asta pentru o si mai mare hranire, o si mai mare drama, decat sa rezolve problema. Aceasta este partea distractiva. Nu este o situatie atat de dificila. Poate fi indepartata, draga Shaumbra, foarte repede. Voi asculati raportele de la stiri, care va spun ca va dura sute de ani, ca poate omenirea va fi anihilata, ca Pamantul va arde. Regret, nu se va intampla!
 
Exista un mic grup de oameni, care poate avea un impact asupra acesteia, care pot readuce echilibrul, pentru sustinerea generatiilor viitoare. Si daca nu vor alege sa faca asta, Gaia va alege sa se purifice singura. Partea distractiva este ca voi vorbiti despre incalzirea globala si va aflati aici cu acest grup, in “Frigurosul” Creek Canyon . (unii rad) Voi inghetati! Acest lucru este distractiv de partea noastra! (rasete)
 
Linda: Coal (audienta rade)
 
Saint-Germain, Kuthumi si eu, adesea si Madam Blavatsky stam prin preajma si glumim mereu, despre aceste lucruri. Incercam sa nu luam lucrurile prea in serios.
 
Descoperiti umorul in conflictele zilnice din viata voastra, draga Shaumbra, deoarece acestea sunt doar temporare! Ele constituie doar o parte a energiei, care trece prin cicluri, care creste si se extinde. Puteti ajunge sa fiti blocati in acestea sau puteti sa va ridicati deasupra lor. Puteti urca pe Piscul Angelic sau puteti intra in infernul lui Dante. In una din ele! Este in functie de voi. Umorul este lubrifiantul pentru constiinta Noii Energii.
 
Saint-Germain si Kuthumi au fost aici in ultimele luni. Mare parte din atentia mea s-a indreptat spre sinele meu biologic, care déjà s-a nascut pe Pamant. Astazi am sa destainui numele entitatii si locatia. Nu! (hohote de ras)
 
Putin umor, Shaumbra! Noi miscam energia aici. (Tobias chicoteste) El (Cauldre) spune ca imi voi pierde mesagerul astazi. Este foarte incurcat din cauza mea, astazi. Am putea sa incheiem shoud-ul acum, spunand ca asta a fost, insa avem unele lucruri despre care sa vorbim.
 
Mare parte din atentia mea s-a concentrat pe fiinta mea biologica. Asa cum v-am spus Shaumbra, am un corp carcasa care s-a nascut in forma fizica, aici pe Pamant. Acesta incepe sa se dezvolte si sa creasca. Unii dintre voi aveti propriile teorii si conexiuni, ca probabil voi pleca in curand, deoarece acest corp carcasa imi va ocupa mult din timpul si atentia mea. In parte, este adevarat. Invat sa fuzionez, cu adevarat, cu acest corp.
 
Normal, nu-mi plac prea mult corpurile. A fost intotdeauna dificil sa ma reincarnez si doamne, Shaumbra, voi aveti unele lucruri foarte confortabile in present! Aveti caldura – apasati pe un buton – si aveti caldura. In unele din vietile mele a trebuit sa pun lemne, pentru a intretine focul. Va puteti duce la magazine, ca sa va cumparati o sticla de vin. A trebuit sa zdrobesc struguri si sa astept cel putin o saptamana, inainte de a bea! (rasete) Noutati, desigur, noutati!
 
Shaumbra, puteti face schimburi de energie atat de usor si rapid, cu unele dintre bancnotele voastre. Uneori este vorba doar de a tranzactie electronica, prin care puteti avea imbracaminte, puteti comanda un pranz minunat.
 
Ma bucur mult sa revin acum, in biologie. O parte a energiei mele este déjà atat de incorporata si amestecata in aceasta fiinta biologica. Mare parte inca se afla aici, insa este ceva interesant, deoarece stiu ca multi dintre voi discutati despre asta. Credeti ca va trebui sa pun mare parte din energia mea in acest corp biologic si ca asta va drena energia sufletului meu, energia spiritului meu. De fapt, nu se intampla asta. Ma simt mult mai invigorat, decat vreodata inainte, deoarece corpul meu carcasa, noul eu, este Energie Noua – Energie Noua, in totalitate.
 
Acum, trebuie sa va spun ca exista si reversul medaliei. Parintii mei nu inteleg. (unii rad) Ei sunt tulburati. Ei ma privesc si uneori, eu rad. Eu am pus déjà un anumit coefcient de energie in acest corp. Acum il voi numi Sam. Nu este numele real, desigur. In Sam exista o cantitate de energie, care va fi bine incoprorata iar uneori, eu le joc feste parintilor.
 
Desigur, eu voi permite intregii energii a lui Tobias sa coboare in biologie si apoi, cand ma vor privi in ochi, ei vor fi chiar socati, deoarece nu doar ma vor privi in ochi, ci vor vedea o fata diferita – o fata matura, o expresie inteleapta, o fata profunda – in timp ce in mod normal, ei gandeau ca era ceva in neregula si ca Sam era foarte superficial – ca era ceva in neregula cu el. Sam nu manca la fel cu ceilalti. Nu avea nevoie de o cantitate mare de alimente. Sam nu era interestat de multe lucruri, de care erau interesati copiii. El nu se joaca cu jucarii. Ii place computerul, insa nu se afla la varsta la care sa aiba sens pentru el. Insa exista momente, in care eu fuzionez cu el si amandoi trecem la computer, intrand pe Internet.
 
Este un instrument uimitor! Nu am avut asta in viata mea ca Tobias. Este un instrument uimitor, prin care pot merge oriunde in lume si pot simti energiile a orice aleg. Este uimitor! Uneori mama si tata vin si il gasesc pe Sam jucandu-se la computer… el este mic in prezent. El nu stie, de fapt, cum sa faca lucruri ca: sa scrie/tasteze, sa citeasca sau alte astfel de lucruri. Asa ca ei sunt nauciti. Ei sunt nauciti acum.
 
Dar Shaumbra, acest lucru ma invigoreaza. Este creatia mea. Este noua mea energie. Este noua mea invatatura si intelepciune. Invat acum sa devin om, intr-un mod total nou. Nu in modul in care am facut-o de fiecare data inainte. Vedeti, am avut vieti dupa vieti.
 
Ne cunoastem din Atlantis. Ne cunoastem unii pe altii din perioade diferite, iar acele serii sau vieti progresive doar continua sa se construiasca pe sine. Dar Sam este diferit. Este Energie Noua, in totalitate. Atunci cand este necesar, el utilizeaza resurse ale vietilor mele trecute. El foloseste resurse ale sineleui meu grandios, To-Bi-Wah, care astazi se afla in camera.
 
Sam nu se hraneste din grila, din camp. El nu aduce energie in interiorul sau, de undeva. Sam este un copil uimitor. Cea mai mare provocare pentru Sam este cum sa se potriveasca in acestea, incercand sa nu-si copleseasca parintii, desi eu ma distrez facand asta ocazional, doar ca sa rad. Sam cauta acum modalitatea de a se integra in lumea dualitatii Energiei Vechi, in timp ce ii este limpede, ca se afla in Energia Noua in totalitate.
 
Exista ceva interesant! Sam nu are nici o intrebare in minte despre sine. Nu se observa, ca sa se gandeasca cat de diferit este si ca trebuie sa se ajusteze, incercand sa se conformeze. El stie ca este diferit si in loc de a incerca sa devina ca ceilalti, el incearca sa-si faca energia mult mai placuta si mai de calitate, pentru ceilalti.
 
Diferenta este ca nu incearca sa devina ca ceilalti oameni, din jurul sau. El a intalnit alti copii si trebuie sa spun ca provin din Energia Veche si el se lupta incercand sa inteleaga caile lor. Insa, datorita experientelor din vietile mele trecute, intelegerea apare.
 
Sam este o creatie. Sam este un aspect. Sam este o parte a sufletuluiu meu, insa acum are libertate totala. Vedeti, iata cum functioneaza lucrurile! Sam s-a nascut datorita unei dorinte, care s-a transformat intr-o idée si apoi a fost creat prin focalizare si acum se manifesta. Insa eu nu il stapanesc pe Sam. Nu sunt tot Sam. El este o parte din mine; eu sunt o parte din el. Dar acum el are libertatea sa. Isi are propii ochi, propria minte, propria inima, propriul sens al identitatii – si asta – apropo, constituie lucrul care imi ofera cea mai mare emotie – sa stiu ca am ajutat la crearea sa, insa ca acum nu il controlez.
 
Il binecuvantez. Lucrez cu el si folosesc asta pentru a infuza energia mea, aducand-o pe Pamant, acum, invatand mai multe despre lucrurile prin care treceti voi. Cum este sa folositi Noua Energie? Este un concept uimitor, uimitor!
 
Toti aveti proprii Sam, intr-un fel sau altul. Nu vorbesc despre corpuri biologice. Vorbesc despre aspecte ale voastre – despre creatii. Cardurile creatorului ale lui Jean sunt Sam. Ele au o identitate, ele sunt o energie. Poate ca nu au corp fizic, insa sunt creatii. Din aceasta zi ele pornesc in lume. Ele castiga mai multa energie. Acestea nu preiau nimic de la nimeni.
 
Creatiile voastre Shaumbra, oricare dintre ele sunt Sam, de asemeni. Creatiile voastre sunt aduse la viata prin acest proces, pe care il numim progresia dorintei – a dorintei sufletului; a sufletului care nu are nevoi sau necesitati. El doar vrea sa se exprime si sa creeze. Fiecare suflet are dorinte. Am vorbit despre acestea recent, la Scoala 3 de pe insula – despre diferenta dintre nevoia sufletului si dorinta sufletului. Toti aveti dorinte ale sufletului.
 
Am vorbit despre lucruri, care merg mai profund, dincolo de minte, care merg mai profund decat ceea ce ati numi inima – merg mult, mult mai profund, decat nevoile umane. Intr-un sens, ati putea spune ca dorinta sufletului nu intelege lucruri, cum ar fi nevoile umane si intr-un sens, nu ii pasa. Nu vrea sa se blocheze, nu vrea sa fie sufocata. Este vorba despre o dorinta, despre o pasiune, din interiorul fiecaruia dintre voi. Nu este ceea ce ganditi voi ca este. Nu se raporteaza la nimic din nivelul vostru uman. Este doar o dorinta de a se extinde, de a se exprima, de a descoperi.
 
Dorinta sufletului trece apoi in forma de idée – o idée: cum sa preluati un concept foarte extins ca dorinta si sa incepeti sa-l modelati in ceva. Acesta este momentul in care ideea sau ceea ce numiti creativitatea voastra, intra in joc. Cand preluati energia dorintei – dorintei ca doar de a face ceva, ca doar sa creati, imediat incep sa va vina ideile. Ideile va apartin.
 
Adesea, ele sunt bazate pe lucrurile, pe care le-ati invatat in trecut. Uneori, ele sunt adaptari ale altor lucruri, pe care le-ati castigat sau dezvoltat prin constiinta de masa. Insa, ideea devine unicat, este a voastra.
 
Aceasta constituie o parte minunata a procesului de a fi om si de a crea, de a avea idei. Fiecare dintre voi a avut multe idei. Multi dintre voi le-ati suprimat, insa atunci cand conduceti masina va vine o idée; va treziti dintr-o stare de vis si aveti o idée. Cand priviti la TV – va apare o idée. Acestea reprezinta preluarea energiei dorintei sufletului si a incepe sa ii dati o forma, sa incepeti sa o modelati, la fel cum olarul isi modeleaza lutul.
 
Multi dintre voi va opriti aici, din cauza a doua lucruri – idea este o energie minunata, o energie a pasiunii. O puteti simti cum trece prin corpul vostru. Aveti idea de a inventa ceva, de a crea ceva, de a scrie ceva, insa va opriti aici, deoarece nu sunteti siguri cum sa o duceti la urmatorul stadiu. Intr-un sens, va place energia ideii si patrundeti intr-un fel de stare de vis, gandind cum sa preluati idea si sa o implementati, cum sa fie apreciata de ceilalti si sa simtiti acel sentiment al succesului si al recompensei, stiind ca ati realizat ceva, stiind ca in ultima instanta, sunteti creator.
 
Oamenii vorbesc despre succes, atunci cand vorbesc in termeni de bani, notorietate, faima. Acele lucruri sunt omenesti si sunt temporare. Ele dispar. Sentimentul real al recompensei sau al succesului provine doar din ideea de a sti ca voi ati creat ceva. Acesta depaseste toti banii pe care i-ati putea cheltui. Acesta depaseste toata faima. Acele lucruri – banii, faima, dispar rapid. Cunoasterea si reamintirea ca sunteti creator constituie cel mai important lucru.
 
Multi dintre voi va opriti in stadiul de idée, in parte, deoarece doar vreti sa va scaldati in acea energie, in parte, deoarece va temeti sa mergeti la celalalt nivel. Frica provine din cateva lucruri. Daca sunteti un creator, cu adevarat? O, Doamne!
Daca invatati, cu adevarat, sa creati, ce ati putea gresi? Ce gand gresit, ce actiune gresita, ce fapta gresita? Multi stati pe loc, Shaumbra, deoarece va este teama de acea parte de creator din voi! V-am spus inainte, nu puteti gresi prin asta, in prezent. Chiar daca veti incerca sa folositi asta impotriva cuiva, se va intoarce la voi, mai intai. Voi ati programat energia, in acest mod. Nu veti putea rani pe cineva, in prezent. Cu siguranta! Incercati! Nu veti putea!
 
Are loc o dinamica in aceasta Energie Noua si in Shaumbra-insasi, care sa opreasca lucrurile. Voi ati creat-o in acest mod. Voi nu doriti energii iresponsabile, care sa umble prin preajma, ca sa-i raneasca pe ceilalti, in special, cand au loc prin intentie. Asa ca acestea revin ca o reamintire – sa fiti un creator responsabil sau sa creati cu curaj, fara frica, insa sa fiti responsabili. Iata de ce nu ii puteti rani pe ceilalti in prezent, asa ca scoateti-o pe aceasta de pe lista fricilor.
 
Unii dintre voi va opriti la stadiul de idée, deoarece va temeti ca poate nu sunteti un creator. Cu alte cuvinte, puteti avea idei bune, chiar le puteti aduce pe Pamant, le puteti aduce la viata si le puteti oferi libertatea.
 
Asa ca, va opriti acolo, deoarece nu vreti sa aveti esecuri/nereusite, nu vreti sa fiti dezamagiti. Shaumbra, trebuie sa va spun, ca observand toti oamenii, din toate ciclurile vietilor - pe cei care au avut succes si pe cei care au avut esecuri, ei sunt cei despre care s-a scris in cartile de istorie. Toti au avut esecuri.
 
Folosesc exemplul lui Thomas Edison, care a trebuit sa testeze mii si mii de filamente, inainte de a descoperi unul. Unii va temeti de nereusita si asa cum am spus recent acestui grup, esecul este o parte din intregul proces si acum este momentul sa depasiti acest termen de nereusita. El are o energie atat de negativa! Aceasta nu este un esec. Este o experienta… experienta si experimentare, testare, descoperire. Nu exista esec. Voi, in mod simplu, nu puteti avea esecuri.
 
Din nou, va invit, Shaumbra – unii dintre voi chiar ati ramas in punctul de vedere al Vechii Energii, gandind ca ar putea fi ca in cea Noua si va temeti sa iesiti si sa incercati. Incercati sa aveti esecuri!
 
Aceasta este una din piesele din tema pentru acasa, pentru aceasta luna. Incercati sa aveti esecuri! Observati ce se intampla! Va petreceti tot timpul ca sa nu aveti esecuri – va cheltuiti toate energiile voastre, temandu-va de ele. Acum incercati asta! Observati ce se intampla si reamintit-va, asa cum v-a spus St. Germain luna trecuta, energiile lucreaza diferit acum, asa ca va vom cere sa incepeti sa va jucati cu aceste, in moduri diferite!
 
A gasi umorul in situatii tragice – aceasta inseamna a privi energia intr-un mod diferit. Incercand sa aveti esec – acest lucru inseamna a privi energia intr-un mod diferit. Este vorba despre nou, in prezent. Asa ca va vom provoca sa incercati asta, in mod diferit. Incercati-o din unghiuri diferite si observati ce se petrece!
 
Acum ne aflam in stadiul de idee si voi decideti daca sa-i dati o sansa. Veti observa apoi, daca veti putea manifesta. Ea reprezinta doar o creatie, in acest moment. Are o anumita energie a fortei de viata, in spatele ei. Are un anumit tipar energetic si o anumita dinamica energetica. Sa zicem ca doriti sa creati un nou tip de produs alimentar, ca sa vorbim despre asta pe scurt.
 
Aveti o dorinta. V-ati imaginat-o. Acum, incepeti sa aduceti o focalizare a energiei in aceasta. Aici treceti peste o prapastie/un abis. Treceti peste o prapastie, caci treceti de la idée la focalizare. O veti aduce in realitatea acestei lumi. Prapastia este, uneori, dificil de trecut. Faceti acel salt! Traversati-o!
 
Cand treceti peste acea prapastie, permiteti energiilor originare ale dorintei si permiteti ideii sa-si inceapa transformarea! Incepeti sa va focalizati si sa puneti energie in ceea ce incercati sa creati! Incepeti sa va revarsati voi-insiva in aceasta, la fel de mult, cat m-am revarsat eu in Sam, in prezent. Veti descoperi ca nu va diminuati energia. De fapt, v-o refaceti.
 
De asemeni, veti descoperi, in timp ce veti incepe sa va focalizati asupra acesteia, ca energiile incep sa se schimbe. Unii dintre voi va deprimati sau deveniti neatenti in acest moment, deoarece ideea voastra intiala – acea idée care v-a atins… voi utiliza un alt exemplu aici, la care multi dintre voi va raportati – ideea unui centru.
 
Multi dintre voi ati avut aceasta idée cu 20, 30, 40 de ani in urma. Ati avut o viziune. Ati avut o revelatie divina. O deschidere care v-a permis sa vedeti cum arata, unde se afla. Aceasta a fost o idée. Si ea s-a aflat in stadiul de idée sau in stadiul de a fi, pentru un timp. Este o creatie. Este vie.
 
Dar, cand trece prapastia si cand incepeti sa-i plasati energie asupra ei, ea incepe sa se schimbe. Din cateva motive – schimbarea lumii, schimbarea energiei si de asemeni, ideea vrea sa evolueze spre un ordin al lucrurilor mai inalt, adaptabil. Asa ca, ideea pe care ati avut-o, legata de un centru, cu 30 de ani in urma, poate avea acum pereti si un acoperis. Poate exista pe Internet. Este un centru – un centru de energie.
 
Unii dintre voi sunteti foarte suparati: am vrut sa am un centru si am incercat sa am un centru, insa nu s-a intamplat niciodata; deoarece ati uitat sa observati cum ideea voastra s-a transmutat si s-a autotransformat. O, ea inca exista, insa doreste sa se adapteze singura, intr-un mod nou – mult asemanator cu Sam al meu. Sam se adapteaza la situatia si la mediul din jurul sau. Eu nu il controlez. Nu il determin sa faca unele lucruri. Eu sunt el, insa nu el intreg, vedeti?
 
Deci, permiteti ideilor voastre, in timp ce va concentrati pe ele, sa treaca peste prapastie si apoi observati cum se schimba, atunci cand le aplicati focalizarea. Ele se transforma. Daca veti incerca sa mentineti ideea originala, gandul sau deschiderea pe care ati avut-o, va veti sufoca propria creatie.
 
Am avut o idee legata de cum sa fie Sam, unde as dori ca Sam sa traiasca, cum sa arate Sam. Unele s-au adeverit, insa mare parte s-au schimbat. Nu arata totul asa cum am gandit ca as vrea. Este foarte chipes, apropo, foarte chips!(rasete)…dar nu chiar cum am vrut eu sa fie. I-am permis lui Sam, vedeti, i-am permis ideii, in timp m-am focalizat asupra ei, sa evolueze, sa se schimbe si sa se adapteze pe cont propriu. Acesta este un lucru foarte important in munca voastra de creatie.
 
Si apoi, stadiul final de aducere a creatiei aici, desigur, reprezinta manifestarea, prin care devine realitate. Acum, exista multi pasi, pe care sa-i faceti. Veti trece prin provocari, prin blocaje. Vor fi moment, cand va veti simti frustrati si nu veti crede ca sunteti un creator efectiv. In acele momente, opriti-va!
 
Ramaneti in spatele zidului scund! Intelegeti ca poate incercati sa controlati creatia voastra, ca aveti unele asteptari legate de creatia voastra si ca energiile doar ca nu ajung la un loc. Unii dintre creatorii despre care veti auzi pe durata acestor luni, prin ceea ce numim incubatorul de lansare – unii dintre creatorii despre care veti vorbi pe forum – vor descoperi ca este foarte real, vor descoperi ca se manifesta adesea diferit, decat au gandit. Si, exista provocari, de-a lungul caii; provocari, deoarece voi traiti in realitatea 3D, provocari deoarece inca exista o fizica energetica, care intr-un sens, inca incearca sa impinga inafara Energia Noua, exista o fizica energetica, care nu permite intotdeauna, patrunderea noilor idei sau nu le sustine.
 
Am vorbit cu mult timp in urma, despre conceptul celor patru placute de marmura si cum adesea, atunci cand noua placuta a divinitatii incearca sa intre, celelalte trei incearca sa o indeparteze – deoarece acestea nu stiu cum sa o manuiasca. Ele nu stiu cum sa o aduca in sistem, pe care déjà l-au stabilit si au o anumita frica, in aceasta privinta. Asa ca, veti patrunde in situatii, in provocari. Acesta este momentul pentru gnost.
 
Acesta este momentul ca solutia creativa sa apara, in timp ce creatorii si Shaumbra incep sa o descopere. Acesta este momentul sa pasiti in spatele zidului scund, sa lasati energiile sa se realinieze si sa reveniti dupa aceea. Nu trebuie sa fortati calea voastra prin aceasta, apropo. Uneori, antrenarea voastra anterioara, v-a invatat cand intalniti o provocare, ca trebuie sa va luptati cu ea, ca trebuie sa va opuneti ei, ca trebuie sa perseverati. Nu, aceasta nu trebuie sa fie un channel al lui Vince Lombardi astazi, deoarece acesta a fost Energie Veche. A fost vorba despre o energie care se napusteste asupra alteia, care se lupta una cu alta. Unele dintre caile motivationale vechi – atitudinea pozitiva, a continua sa lupti – toate aceste lucruri… a exprima laude servile… aceste nu sunt Energie Noua. Ele sunt Energie Veche. Ele reprezinta modalitati de-a lucra cu dualitatea veche, insa voi va aflati intr-o noua stare de a fi, in prezent.
 
Unul dintre lucrurile foarte importante pe care il veti descoperi, este aceasta abilitate de a sta in spatele zidului scund; sa radeti putin despre propriile creatii. Respirati adanc si lasati gnostul sa vina! Solutia va fi acolo. Nu va trebui sa va luptati pentru aceasta. Da, va trebui sa faceti unele lucruri, asa cum stie creatorul. Cand le veti aduce in manifestare, de exemeplu, cand veti publica o carte – da, va trebui sa dati unele telefoane. Va trebui sa trimiteti email-uri. Va trebui sa completati cecuri si vestea buna este ca va trebui sa va ridicati toate cartile si sa le transportati. Va exista un anumit schimb energetic, insa acest concept de a lupta pentru creatie, nu se mai aplica in Energia Noua.
 
Ii permiteti sa intre. De indata ce intra, de indata ce cardurile creatorului sau cartile voastre sosesc, voi indepartati controlul, asteptarile, deoarece ele nu sunt nimic mai mult, decat limitari. Unii dintre voi ganditi ca trebuie sa le controlati – ca trebuie sa controlati cu strictete, ce se intampla cu ele.
 
Controlul are multe implicatii aici, apropo. Uneori este vorba doar de controlul vostru, de frica voastra. Uneori este vorba despre teama ca altii vor incerca sa le controleze. Eliberati aceste lucruri! Eliberati-le prin intentie! Dati libertate creatiilor voastre! Dati libertate creatiilor voastre, pentru a-si descoperi calea lor, spre cei care au nevoie si le doresc, cu adevarat!
 
Patrundeti in unele dintre metodele si canalele traditionale, legate de impartasirea creatiilor voastre cu ceilalti! Treceti prin ele si veti descoperi rezultate uimitoare! Apoi, vi se va clarifica in acest an – in acest an – totul vi se va clarifica. Drace, sunt creator! Am luat o idée, un proiect. Am invatat sa experimentez prin acesta, nu sa am esec, doar am invatat si s-a manifestat! Este aici. Nu doar ca se afla aici, ci nu se va mai opri, va continua!
 
De exemplu, vedeti o carte, ea nu este doar o carte. Este o energie a potentialelor, o energie a intelepciunii. In timp ce va puteti gandi la aceasta, in termenii retipariri si scoaterii mai multor carti, aruncati o alta privire de creator! Ce se intampla, cu adevarat, este ca aceasta alege noi potentiale pentru voi – cineva care va primi cartea si va gandi ca sunteti brilliant, va dori sa vorbeasca cu voi, va dori sa veniti la el, ca sa vorbiti grupului sau. Altcineva, care va primi cartea voastra va avea nevoie de unele raspunsuri si va veni la voi; cineva care va primi cartea, va spune ca sunteti atat de intelept, incat ati putea sa-i ajutati pe alti oameni, in legatura cu propriile carti. Este un potential. Acesta creste in modurile sale, pe care nu vi le puteti imagina.
 
Nu este vorba doar despre o carte. Nu este doar un nou produs alimentar. Este vorba despre potentialele, care stau in interiorul tuturor acestor lucruri.
 
In Shoud-ul de luna trecuta, St. Germain a venit si v-a vorbit despre coliziuni – despre un an al coliziunilor. Si intr-adevar, el are dreptate! Coliziunile se vor produce pretutindeni, in jurul vostru. Acestea au fost – din totdeauna, pana in prezent au constituit dualitatea, au existat coliziuni. Coliziunile din acest an vor fi diferite!
 
Coliziunile care vor avea loc anul acesta, vor fi mai mult de dragul rezolutiei si al trecerii in Noua Energie, decat coliziuni de dragul ca o energie sa incerce sa o domine pe alta si sa se hraneasca din aceasta. Coliziunile pe care le-ati observant in trecut – conflicte, lupte, dualitate – au fost de fapt o tentativa a diverselor energii, de a incerca sa se inteleaga mai bine.
 
Dar, adesea, cand energiile se ciocnesc si se lupta, vor incerca apoi sa domine si sa fure energia celeilalte. Acest lucru necesita un anumit timp si apoi Energia A care a fostdominata de Energia B, devine mai puternica, merge si se lupta cu Energia B si o domina. Acest lucru a durat la fel de mult, decand au existat oamenii pe Pamant. Acest an este diferit.
 
Prin coliziuni nu se realizeaza doar controlul sau hranirea sau dominarea, ci este vorba, cu adevarat, despre reintegrare. Este vorba despre deschiderea spre, asa cum a spus St. Germain, noi dimensiuni ale potentialelor, care sunt acum disponibile, care vor trece neobservate de majoritatea oamenilor, din pacate!
 
Pe durata acestui an, va reamintesc acum, va voi reaminti mai tarziu, pe durata vietilor voastre – reintoarceti-va la prima lectie din Seria Creatorului! Accept toate lucrurile asa cum sunt iar in prima lectie, punctul cel mai important, a fost sa ramaneti in spatele zidului scund.
 
Cand aceste ciocniri se vor intensifica, ramaneti in spatele zidului scund! Zidul scund este un spatiu aflat in siguranta. Zidul scund va scoate din drama de fiecare zi. Zidul scund va permite putina retragere.
 
Exista motive importante, in aceasta privinta. Trebuie sa va refaceti energia voastra, in mod regulat. Multi dintre voi munciti zi si noapte si va epuizati. Voi va lasati prinsi de acest lucru, prin care credeti ca, chiar trebuie sa munciti si sa munciti si sa munciti. Ei bine, nu veti avea niciodata o perspectiva. Niciodata nu veti urca pe Piscul Angelic, pentru a lua o pauza.
 
Cand munciti in acest mod si cand corpul fizic oboseste, mintea preia controlul in mai mare masura, decat vreodata. Cand sunteti foarte, foarte obositi, mintea voastra intra in mare alerta. Este ca si cum ati avea stari de alerta de atac terorist, pretutindeni in lume – deoarece lumea este obosita. Asa ca, intrati in minte si deveniti mai putin eficienti. Deveniti epuizati fizic si din punct de vedere mental, limitati sau prinsi in capcana. Aceasta nu este o situatie buna.
 
Mergeti in spatele zidului scund! Acest lucru poate consta in cateva zile pentru voi. Veti spune “nu” nevoilor celorlalti, uneori, chiar si familiei, prietenilor, partenerilor. Luati-va cateva zile pentru voi-insiva! Cand faceti asta, nu va lasati prinsi in drama tuturor lucrurilor din jurul vostru! Petrecti un timp pentru voi! Luati o saptamana si nu vreau sa va aud spunand, ca trebuie sa continuati sa munciti, ca nu am nici concediu. Aceste toate sunt scuze. Iata ce sunt! De indata ce luati decizia sa faceti asta, resursele sosesc, ca sa va sustina.
 
Aveti nevoie sa va refrisati si sa va refaceti, in mod regulat, in prezent. Este vorba despre un moment de relaxare intr-o cada fierbinte. Cada fierbinte spirituala (de relaxare) pentru voi-insiva. Nu spun asta ad litteram, decat daca acest lucru este ceea ce va place sa faceti, insa aveti nevoie de relaxare pentru un timp.
Stim ca exista o imensa, din ceea ce numiti, munca de indeplinit in acest an, insa dorim sa o realizati intr-un mod diferit. Nu dorim sa o realizati prin modul vechi de fortare si de solicitare, incercand sa daramati zidurile. Am dori sa lucram cu Shaumbra pentru a realiza asta, intr-un mod mult mai eficient, mai usor, cum ati zice voi.
 
In acest an, asigurati-va sa va luati mult timp pentru voi-insiva, pentru a sta in spatele zidului scund! Cand veti face asta, se va intampla si altceva.
 
In acest timp, in care stati in spatele zidului scund, luand timp pentru voi, mintea si corpul vostru au timp pentru a se schimba si a se reface. Insa, acesta este si momentul in care Energia Noua va incepe sa vina in realitatea voastra.
 
Este foarte dificil ca Energia Noua sa vina, atunci cand sunteti ocupati, cand sunteti suparati, cand simtiti parere de rau fata de voi, cand alergati, cand nu luati o pauza. Apropo, trebuie sa va intreb: de ce nu ati luat un timp pentru voi?
Probabil, deoarece voi nu va iubiti sau nu aveti grija de voi! Este un fel de martiriu/tortura spirituala. Voi credeti ca trebuie sa munciti continuu, sa continuati sa va luptati. Trebuie sa treceti de la primul lucru de dimineata prin toate celelalte pana la ultimul lucru din noapte. Daca va aflati in aceasta situatie, este momentul sa luati o pauza. Este momentul sa mergeti in spatele zidului scund. Este momentulsa respirati putin. Este momentul ca doar sa permiteti, ca potentialul Noii Energii sa inceapa sa vina, in realitatea voastra.
 
Vedeti, este dorinta sufletului de a va afla aici! Toti ati avut ideea – minunata idée – a Noii Energii in viata voastra. V-a placut ideea. Unii dintre voi ati plasat putina focalizare sau atentie in asta.
 
Dar, majoritatea dintre voi nu ati permis, cu adevarat, sa incepeti s-o manifestati sau sa o incorporati in aceasta realitate. Petreceti ceva timp cu voi-insiva! Este un lucru foarte important de facut, in special, cand observati coliziunile, pretutindeni in jurul vostru sau in viata voastra. Acela este un moment de a sta in spate.
Coliziunile despre care a vorbit St. Germain… nu voi face speculatii despre modul exact, in care vor avea loc in lume, insa ele vor avea loc. Nu trebuie sa fie rele. Pot fi privite cu un simt al umorului!
 
In ce priveste coliziunile, trebuie sa spunem, priviti-le pe cele din ultimele luni, pana astazi! De la inceputul anului, pana astazi, observati coliziunile pe care le-ati experimentat in viata voastra! Observati coliziunile chiar din cadrul Shaumbrei!
 
Observati cum acele coliziuni sunt exagerate si vor avea loc in lumea reala, in lumea non-Shaumbrei, in constiinta de masa. Cele prin care ati trecut voi, nu aveau legatura cu voi. Le-ati experimentat in mica masura, prin energia voastra si energia Shaumbrei. Ati perceput ce se intampla, atunci cand ati mers in lume. Nu voi ati indus asta, asa ca nu va simtiti responsabili pentru asta! Nu voi ati creat asta. V-ati oferit doar putina perceptie/putin gust din asta.
 
Nu spunem asta ad literam, insa observati cum au aparut anumite coliziuni! Ati fost observator sau participant? V-ati prins in drama sau ati observant potentialul care a aparut, atunci cand s-a intamplat coliziunea? Observati cum lucruri ca certurile, dezacordurile, ratarea intalnirilor – astfel de lucruri – au reprezentat mici coliziuni din viata voastra, timp de 30 de zile iar de acum, vor prolifera pretutindeni in lume. Observati cum aceste mici exemple, din ultima luna, vor deveni exemple importante in lume!
 
V-ati oferit un gust din ceea ce va continua, intr-un sens, ca si cum cineva si-ar da incercarea unei racelii – pentru a se vaccina impotriva celui mai puternic virus, care urma sa apara.
 
Acest an va fi unul al unor drame sau traume, al unor schimbari si ajustari, deoarece v-ati permis putin din gustul acestora. V-ati vaccinat. Nu veti fi prinsi, in mod necesar, in toate acestea. Veti fi capabili sa observati. Nu veti fi prinsi sau trasi in aceste energii. Asa ca, Shaumbra, ramaneti in spatele zidului scund si aveti grija de voi!
 
Sa respiram adanc, inainte de a trece la urmatoarea sectiune de astazi!
(Pauza) ( Tobias respira)
 
Sa revenim in anul 1965! Vom face o calatorie mica, impreuna. Majoritatea dintre cei de aici erati in viata pe Pamant, in acel moment. Daca nu ati fost, alaturati-va noua, prin acel moment!
 
1965 ... seara devreme… era o minunata fetita ingenunchiata in fata patului sau, in rugaciune.
 
Ea se ruga, deoarece mama sa statea si o supraveghea, asigurandu-se ca isi spune rugaciunea, inainte de a merge in pat – “Tatal nostru care esti in ceruri, sfinteasca-se numele tau…” O vom numi pe aceasta fetita – o vom numi Emma. Emma este o energie colectiva, este foarte reala, insa este o energie colectiva a tuturor Shaumbra. Unii dintre voi veti avea aceste experiente particulare si unii dintre voi veti fi capabili sa va raportati la Emma, foarte bine. Ea se ruga langa patul sau si mama ei o privea, insa Emma nu rezona cu acea rugaciune. Ea o spusese de sute, poate de mii de ori si intotdeuna, era ceva vag pentru ea. Nu a inteles-o niciodata. A memorat cuvintele, insa nu a inteles, cu adevarat, ce inseamna acestea.
 
Dar, a simtit energia lor. De fapt, a simtit frica, atunci cand isi spunea rugaciunea, ca si cum era cineva care o privea si o judeca. Nu ii placea sa se roage, insa mama ei o determina sa se roage. Nu era vorba doar de faptul ca statea in genunchi. Nu era vorba ca dorea sa faca altceva. Acea rugaciune ii crea frica intotdeauna – ca toate rugaciunile pe care mama sa i le impunea. Dar Emma le spunea, ca sa ii dea satisfactie mamei. Emma le spunea, deoarece credea ca trebuie sa o faca pe mama, sa se simta bine.
 
Viata era dificila. Mama Emmei si tatal ei divortasera, de un an de zile. Resursele finaciare erau reduse si Emma simtea ingrijorarea si frica mamei, pe care nu le avusese inainte. Mama ei zambea mereu, radea, canta. Acum fata mamei era incruntata. Avea vocea severa. Nu mai canta. Mama Emmei trebuia sa aiba grija de ea si de cei doi frati mai mari. Apropo, nu se mai rugau. Mama Emmei era obosita, ca sa se certe cu ei, in aceasta privinta… Acum Emma trebuia, gandea ea, sa poarte intreaga responsabilitate, fata de ritualul rugaciunii pentru toata familia.
 
Mama Emmei statea la masa si citea ziarul, in timp ce bea cafeaua dimineata, iar Emmei nu ii placea acel simtamant. Observa ca mama sa era ingrijorata de unele lucruri, ca razboiul. Ea vorbea uneori cu prietele sale despre un atac nuclear. Ea vorbea despre lucruri, ca politica si despre oameni cu faima, de conducatori care au fost ucisi. Emma a simtit o greutate si o tristete la mama ei si nu stia ce sa faca in aceasta privinta.
 
Simtea ca si cum ar fi ale sale, ca si cum ducea acea greutate pentru lumea intreaga, insa nu ii apartineau. Prin urmare, dupa ce mama o saruta de noapte buna, stingea lumina, inchidea usa lasand-o putin intredeschisa – Emma trebuia sa aiba usa intredeschisa, deoarece se temea de intuneric, dar nu doar de intuneric, ea dorea sa simta energia mamei ei, deoarece era ingrijorata in privinta mamei, a fratilor, a familiei extinse si a lumii. – dorea ca lumea sa mai existe dimineata.
 
Cand Emma mergea noaptea la culcare, isi punea capul jos, isi lua papusa Raggedy Ann – cea care era tovarasa sa permanenta… o tinea pe Raggedy Ann in brate si apoi isi spunea rugaciunile sale adevarate.
 
Vedeti, celelalte erau rugaciuni obligatorii, pentru a o face pe mama sa se simta bine, insa in rugaciunea sa adevarata, ea spunea, “Draga Dumnezeule, Nu stiu cine esti, insa nu cred ca esti cel la care m-am rugat. Nu stiu unde existi, insa nu cred ca esti departe. Draga Dumnezeule, ai vrea sa ai grija de cainele meu, Skip, deoarece il iubesc cu adevarat si nu stiu cum sa am grija de el si Draga Dumnezeule, ai putea sa-i urmaresti pe fratii mei, caci ei sunt prostuti – ei sunt tineri si eu ma tem pentru ei. Draga Dumnezeule, tatal meu ne-a parasit. El a gasit pe altcineva si aplecat din acest oras si ma tem si pentru el. Ai putea sa ai grija si de el? Si mai mult decat orice, ai putea sa ai grija de mama mea, deoarece cred ca nu este prea bine, acum?
 
Ea se ingrijoreaza in privinta mea, insa eu sunt ingrijorata de ea. Draga Dumnezeule, ai putea avea grija de lume, deoarece ma tem si pentru lume? Am auzit povesti si nu par sa fie fericite? Ma tem de multe lucruri, Doamne, si nu pot vorbi cu ceilalti oameni despre ele. Incerc sa vorbesc cu Raggedy Ann. Ea doar asculta, insa nu imi raspunde. Am incercat sa vorbesc cu Skip, cu cainele meu, dar el vrea doar sa se joace.
 
Voi vorbi cu tine. Ma tem pentru aceasta lume. Nu stiu ce sa fac. Ajuta-ma sa inteleg, deoarece in aceasta noapte imi simt stomacul ciudat. Nu ma simt bine, de loc. Ma voi imbolnavi. Nu stiu ce se intampla cu mine si daca ma auzi, fa-ma sa aflu asta, ai vrea?”
 
In acel moment Emma a inceput sa se invarta in pat. Ochii ii erau inchisi si o tinea in brate pe Raggedy Ann, insa a simtit ca patul a inceput sa se invarta. A ales sa nu-si deschida ochii, deoarece se temea deoarece, probabil era un monstru sub pat, care rotea patul cu piciaorele sale, asteptand sa o devoreze. Nu dorea sa-si deschida ochii, insa simtea cum totul se misca mai rapid si mai rapid, pana cand credea ca va fi aruncata in aer si va tipa, in acelasi timp, ceea ce nu era o idée buna. (audienta zambeste). A respirat profund si a spus, “Draga Dumnezeule, am spus ceva rau? Te-am suparat? Draga Doamne, inceteaza aceasta rotire, deoarece nu cred ca mai pot rezista.!”
 
Si chiar cand era sa tipe dupa mama sa, rotirea a luat sfarsit. Stia ca inca se afla in pat, insa se simtea diferit. A indraznit sa-si tina ochii inchisi, din nou, deoarece ceva se schimbase si nu voia sa vada ce i se intamplase.
 
Se simtea total diferit. Nu se mai simtea ca fiind fetita de 10 ani. Nu se simtea mai batrana, ci mai mare. Simtea totul din jurul sau intr-o stralucire calduroasa. Simtea o fericire, incat nu-si amintea, cand a mai simtit-o ultima oara. Simtea un fel de alinare si s-a intrebat in mintea ei, “Unde ma aflu?”
 
Emma era putin confuza, in legatura cu toate acestea. A incercat sa treaca rapid prin minte, punand toate piesele la un loc, gandindu-se la ce a spus sau la ce a cerut. Insa cuvintele care au iesit din gura ei au fost, “Acum imi este frica. Imi este frica si nu stiu ce sa fac.”
 
Vocea a spus, “Doar simte lucrurile! O simti pe mama ta. Ii simti pe ceilalti oameni din jur, insa acestia nu sunt tu, cu adevarat.”
 
Emma s-a gandit un moment si din nou, nu Emma cea de 10 ani, ci o Emma extinsa, s-a gandit la acestea un moment si apoi i-a spus vocii, “Ce voi face de acum?”
 
Si vocea a spus, “Exact ceea ce faci. Exact! Sa fii pe Pamant, sa fii o fetita, sa te bucuri de fiecare zi.”
 
Ei bine, Emma a capatat mai mult curaj, deoarece vocea o asigura. Ii dadea o stare de confort. Stia ca o mai auzise undeva, insa nu isi amintea unde.
I-a spus vocii, “Ce voi face? Ce mi se va intampla?”
 
Si vocea i-a spus, “Vei creste. Vei merge la scoala – la scoala generala. Vei fi absolventa, cu medie de mijloc, insa vei absolvi.”
 
Emma a intervenit si i-a spus vocii, “De ce ceilalti copii nu sunt ca mine? Nu ma potrivesc cu ei. De ce ma simt diferita de restul lor?”
 
Vocea a respirat adanc si a spus, “Deoarece tu esti diferita de ceilalti. Ai ales o cale diferita. Ai ales un mod diferit. Nu este vorba ca ei nu te iubesc, ci nu te inteleg. Nu este vorba ca tu ofensezi pe cineva, insa ei se simt inselati de tine – chiar propria mama se teme pentru tine.”
 
Emma a spus, “Ce altceva se va intampla?”
 
Vocea a spus, “Te vei marita de tanara. Vei renunta la colegiu. Dupa un an de colegiu te vei marita. Iti vei spune ca vei reveni la colegiu, insa vei avea doi copii si iti vei petrece timpul, ca sa-i cresti. Cand vei avea 30 de ani, sotul tau va muri intr-un accident de masina.”
 
Emma s-a gandit o clipa si a spus, “Asta este ceea ce Dumnezeu vrea ca sa mi se intample mie?”
 
Si vocea a spus, “Nu, nu de loc. Este ceea ce ai ales tu. Este ceea ce ai ales pentru tine. Poti schimba asta, atunci cand doresti, insa este ceea ce ai ales.”
Emma a spus, “Atunci acestea se vor intampla?”
 
Vocea a spus, “Vei fi deziluzionata. Vei fi deprimata. Vei avea tendinta sa te sinucizi, vei fi foarte singura. Vei avea multi ani foarte dificili, in viata ta.”
Emma s-a gandit si la acestea, s-a gandit la alegerea ciudata pe care a facut-o. A spus, “Dar, vor fi oameni acolo, care ma vor ajuta, nu-i asa?”
 
Vocea a spus, “Nu vor fi oameni acolo. Vei face acestea singura.”
 
Vocea a spus, “Nu vor fi oameni, insa vor fi ingeri acolo. Ei nu vor fi in forma umana, te vor iubi, te vor ajuta si vor fi acolo pentru tine, insa tu vei face multe lucruri singura, in felul tau.”
 
Emma a respirat adanc, din nou si a contemplat toate acestea… si a spus, “Apoi, ce se va intampla?”
 
Apoi vocea a spus, “Dupa ce vei trece prin perioada intunecata a vietii tale, atunci toate partile si fragmentele se vor aduna la un loc, pentru tine. Vei incepe sa-ti reamintesti de ce te afli pe Pamant, mai intai. Vei incepe sa-ti reamintesti de ce ai ales experientele, pe care le-ai ales. Vei intelege ca ai ales aceste experiente, nu ca o pedeapsa, ci pentru intelegere si compasiune. Vei intelege ca le-ai adus pe toate aceste experiente in viata ta – intr-un sens, in timp ce asteptai – asteptai momentul potrivit si locul potrivit.”
 
Emma le-a preluat pe toate acestea. Nu era sigura daca era un lucru bun sau rau. Apoi i-a spus vocii, “Si apoi, ce va fi?”
 
Vocea a spus, “Apoi, voi reveni la tine. Vom avea o alta discutie, de acest fel. Se va intampla in anul 1998. Ceva se va intampla in viata ta – ai ales si asta. Ar putea fi vorba despre o carte, pe care o vei citi. Ar putea fi vorba despre un prieten, cu care vei vorbi. Ar putea fi o situatie infricosatoare din viata ta. Poate un accident de masina, dupa care vei ajunge in spital. Inca nu ai ales, cum se va intampla asta. Dar cand se va intampla, voi reveni si voi vorbi cu tine. Vom rade putin si vom plange putin de viata ta iar apoi, vom trece la faza urmatoare.
 
Emma a spus, “De ce sa nu incepem acum? De ce sa asteptam pana in 1998?”
 
Vocea a spus, “Deoarece lumea nu este inca pregatita, deoarece se va intampla ceva cu munca energetica de baza, de pe Pamant – cu modalitatile prin care oamenii o aduc in viata lor. Lumea nu este pregatita acum. Si acest moment poate sa nu vina, apropo. S-ar putea sa nu vina. Ar putea fi catastrofe pe Pamant, insa s-ar putea sa trecem la urmatorul nivel.”
 
Emma a facut o pauza si s-a gandit si la aceste lucruri… si a spus, “Ce se va intampla, cand vei reveni in 1998 si cand vei vorbi cu mine?”
 
Vocea a spus, “Iti voi reaminti cine esti, de ce te afli aici si iti voi reaminti de toate potentialele din viitor.”
 
Vocea a spus, “Iti voi reaminti ca ai venit aici – tu ai ales sa fii aici pe Pamant, incat sa poti fi un creator in Noua Energie. Sa poti fi unul dintre primii, care sa o aduca in manifestare pe Pamant, sa treci dincolo de vorba, sa treci dincolo de doar a discuta despre aceasta – pentru a fi unul dintre primii. Ai veniti aici pe Pamant, pentru a fi creator in Noua Energie. Ai venit aici din iubire si prin dorinta umanitatii, din iubire pentru tine, pentru a experimenta aceasta uimitoare deschidere. Dupa 1998 vei trece prin unele experiente, care te vor instrui si te vor invata cum sa fii un invatator, cum sa fii un creator, cum sa traiesti pe Pamant si in ultima instanta, cum sa devii un exemplu, un conducator si un standard pentru ceilalti oameni, sa fii prima.”
 
Emma s-a gandit la toate acestea si a inceput sa-si reaminteasca de ce a venit aici, mai inati. Ea a spus, “Cand vei reveni in 1998 si dupa ce voi trece prin acea parte a vietii mele, inca voi fi singura? Voi fi tot singura, asa cum simt ca sunt acum?”
 
Vocea i-a spus, “Nu, cu adevarat, nu… deoarece am vorbit nu numai cu tine, ci cu inca 144 000. Nu vei fi singura. Vei avea o familie – nu una biologica, nici chiar una angelica. Vei avea o familie numita Shaumbra. Ei trec prin aceleasi lucruri prin care treci tu, in prezent. Te vei intalni cu ei. Iti vei uni energia, in timp ce vei ramane mereu independenta si unica. Iti vei uni energia cu ei, pentru a ajuta la aducerea acestei noi ere a omenirii, pentru a ajuta le anuntarea timpului pentru Noua Energie si a potentialelor Noii Energii – potentialul de a trece dincolo de dualitate, de a trece dincolo de razboaie, dincolo de suferinta, de a fi capabili sa va vindecati corpul, in doar o clipa, sa fiti capabili sa va integrati divinitatea, in realitatea voastra. Deci, nu, draga Emma, nu vei fi singura.”
 
Emma a respirat adanc, din nou si a contemplat toate acestea, gandindu-se la ele, simtindu-le, reamintindu-si toate acestea. Toate reveneau la un loc.
In fine, Emma a spus, “Iti multumesc pentru ca ai venit aici, in aceasta noapte! Vei veni si maine noapte, ca sa vorbim din nou?”
 
Vocea a spus, “Nu, nu voi veni. Nu pot. Va trebui sa astepti pana in 1998, cand voi veni sa te intalnesc. Nu iti vei reaminti ce-am discutat in aceasta noapte. Cand te vei intoarce in patul tau si te vei trezi cu Raggedy Ann in brate, nu iti vei reaminti ca am vorbit. Vor fi multi ani lungi si dificili pentru tine, insa eu voi reveni. Voi reveni si iti voi reaminti de aceasta energie a familiei Shaumbra.”
Si aceasta este povestea Emmei. Este povestea voastra, Shaumbra!
 
Vocea pe care Emma a auzit-o, era vocea Shaumbrei, deja nascuta pe Pamant, vocea lui Metatron, vocea mea, Tobias, asteptand ca voi toti sa cresteti. Am venit la voi, fie ca a fost in 1998 sau in 2002 sau in orice alt an. Am revenit sa va reamintesc cine sunteti. Am revenit sa va reamintesc de aceasta familie a Shaumbrei.
 
Shaumbra ... Shaumbra nu este o familie angelica. Shaumbra nu este un cult sau o religie sau ceva de acest fel. Shaumbra este un acord – acordul ca veti reveni. Veti fi printre primii care vor trece in Noua Energie. Voi ati venit din diferite familii angelice spirituale. Iata care este unicitatea Shaumbrei! Unii dintre voi ati venit din Casa lui Mihail, unii din cea a lui Rafael, altii din cea a lui Gabriel, parcurgand drumul in jos. Unii dintre voi reprezentati multe case ale arhanghelilor, insa voi proveniti din familii diferite, din locuri diferite, avand diferite pregatiri. Dar lucrul care este unic si comun pentru fiecare dintre voi, este ca ati fost de acord sa veniti aici. Ati fost de acord sa treceti prin vieti dificile, inainte de aceasta. Dar, Shaumbra, ne aflam aici acum. Suntem acum, aici si am venit la voi – ca o voce precum cea pe care a auzit-o Emma, in 1998. Ca o voce ce a inceput sa va vorbeasca din august 1999 si apoi am continuat.
 
Voi sunteti Shaumbra – fara intrebari, fara dubii, in aceasta privinta! Si ca Shaumbra ati venit aici, in aceasta viata. Ati venit ca sa expansionati energia. Voi faceti patru lucruri si primul este sa expansionati energia. Ati extins energiile, din ziua in care v-ati nascut si de aceea adesea, ei nu va intelegeau. Voi sunteti unul care extinde si nu unul care contracta.
 
Ati venit aici pentru a permite energiei sa se extinda, nu doar sa creasca, sa se inalte – nu doar sa vibreze, asa cum vibreaza dualitatea, ci sa se extinda. Inca din primele zile ati fost unul care extinde energia. De aceea, ei nu v-au inteles, in mod necesar. Nu urmati calea pe care o urmau ei. Voi va urmati propria cale.
 
De asemeni, ati venit pe Pamant ca sa fiti un creator. Doar putini oamenii sunt creatori. Ei sunt cei care ii urmeaza pe altii, care se supun, cei care supravietuiesc. Majoritatea doar supravietuiesc. Sunt cei care doar participa la vechi jocuri karmice cu ei-insisi si cu cei din jurul lor. Insa voi ati venit sa spuneti: eu voi crea!
 
Acesta este scopul initial, caci asta face creatorul, el creaza. Unii dintre voi v-ati blocat in aceasta privinta aici, acum, insa vom lucra cu voi. Unii dintre voi nu intelegeti ce este un creator. Va luptati cu asta, insa veti invatati. Veti afla mult mai multe, despre ce reprezinta asta.
 
Ati venit ca sa traiti in aceste timpuri. Sa traiti! Am vorbiut despre asta la cursurile noastre recente – despre nevoia de a trece dincolo de a supravietui si a trai cu adevarat, a va bucura pe Pamant, in prezent. Putem vorbi despre orice doriti. Putem filozofa tot ce vreti despre Dumnezeu, despre toate acestea, insa daca nu veti trai pe Pamant, incorporand spiritul in corp si a-l trai, a va bucura de viata, a rade cu viata si de viata, a aprecia fiecare moment, atunci nu traiti. Doar supravietuiti! Voi supravietuiti cu zece pasi in urma, in dualitate.
 
Ati venit aici ca sa traiti si sa alcatuiti un exemplu pentru ceilalti, privitor la cum sa traiesti. Este trist sa spun, insa atat voi cat si eu cunoastem multi oameni, care doar supravietuiesc. Ei nu stiu de ce se afla aici. Ei abia manuiesc o zi, un singur lucru, odata. Ati venit ca sa le aratati cum sa traiasca, cum sa–si exprime pasiunea.
 
Si in fine, Shaumbra, ati venit ca sa ii invatati. Iata ce face un standard! Standardul este un exemplu – un exemplu stralucitor – si prin exemplul lui, ii invata pe ceilalti. A-i invata, poate insemna sa tineti cursuri. A-i invata, poate avea loc doar plimbandu-va pe strada. A-i invata… standardul este un exemplu, care alege potentiale noi pentru ceilalti. Voi, ca si Emma, va aflati aici in aceasta Energia Noua si nu este un lucru usor. Stim ca ati fost singuri.
 
Multi dintre voi ganditi ca nu a fost ceva, care sa va implineasca. Daca nu ati intrat inca in pasiunea voastra, in acest an al Energiei Noi, in acest an de a fi creator, acea pasiune va incepe sa apara. Este diferita fata de ce probabil ati gandit ca va fi, in termeni umani. Este diferita, insa va incepe sa apara.
In prezent, fiecare dintre voi… fiecare dintre voi radiaza propria energie si o adauga energiei intregului grup al Shaumbrei. Energia Shaumbrei ajunge in lume, in fiecare moment si reprezinta un nou potential, pentru cei care o cauta.
 
Este prezenta pentru cei care isi spun rugaciunile acum – nu vechile rugaciuni, ci propriile rugaciuni, pentru cei care o cer, cei care cauta ajutor si indrumare.
In prezent, voi invatati cum lucreaza energia. Vom vorbi mai multe despre asta in sesiunile viitoare – vom vorbi despre noua fizica a energiei – care trece dincolo de energia vibrationala, la cea expansionala, aducand Energia Noua in viata voastra, acum. Vom vorbi cu voi in urmatoarele Shoud-uri, despre modul in care apare Noua Energie si cum puteti lucra cu ea.
 
Astazi, Metatron, vocea Shaumbrei si vocea arhanghelilor, au dorit sa revina la Emma si la voi, ca sa auziti vocea, din nou.
 
Si asa este.