THE TOBIAS MATERIALS - MATERIALELE LUI TOBIAS
Seria Invatatorului:
SHOUD 7: "The Voice of Shaumbra" – „Vocea Shaumbra”
cu Tobias, transmis de Geoffrey Hoppe
Intrebari si Raspunsuri Prezentat la Crimson Circle
3 februarie 2007

 

Si asa este, draga Shaumbra ca noi continuam energia acestei zile, a zilei Shaumbra.
 
Alegem sa vorbim despre aceasta energie astazi pentru ca energia acestei familii, a familiei Shaumbra si voi ca indivizi continuati sa va extindeti, continuati sa va miscati spre noi nivele. Vrem sa aducem spre recunoastere munca pe care ati facut-o pana acum. Vrem sa aducem recunoastere asupra felului in care voi ati venit aici, in aceasta viata, stiind ca veti uita de ce ati venit, stiind ca veti trece prin multe zile si nopti lungi si singuratice, stiind ca va veti simti diferit, unici, dar singuri – diferiti de multi alti oameni. Diferiti chiar de propria voastra familie, in unele cazuri.
 
Ati venit aici pentru un tip de serviciu spiritual unic, un serviciu care nu e nevoie sa va secatuiasca. Poate sa va implineasca si sa va dea multe. Ati venit insa aici cu o inima si un suflet si o iubire pentru toate omenirea, pentru toate imparatiile ingerilor si ati facut-o sacrificandu-va pe voi insiva.
 
Asa cum spuneam si inainte, aceasta nu este doar o alta viata. Ci este ACEA viata (N.trad Tobias se refera aici la Shoudul 8, Seria Claritatii - „Deconectarea – partea a II-a”, in care a mentionat de ce este atat de deosebita aceasta viata). Acum este momentul in care integrati toate partile. Acum este momentul in care treceti in Noua Energie. Acum este momentul in care depasiti bariere vechi.
 
Exista o energie generala a Shaumbra care este asemanatoare cu cea a unui individ. Si ea are o pasiune, o dorinta arzatoare, la fel ca voi si ca sufletul vostru. Aceasta energie are o pasiune si o dorinta sa se extinda si sa creeze si sa aiba experiente si sa traiasca, si acea energie a Shaumbra a avut la un moment dat o idee.
 
Ideea a inceput pe timpurile din Atlantis; si ideea a fost germinata din nou in vremea lui Cristos; si ideea aceasta a inaintat si a aparut ca si Noua Energie si iata-ne aici, astazi. Suntem langa prapastie. Unii au trecut deja, unii sunt in mijlocul ei si unii inca stau pe marginea ei. Insa ideea primeste acum energie si un focus. Iar acum, energia Shaumbra se manifesteaza pe Pamant.
 
O face in multe feluri, pe care voi nu vi le-ati putut imagina acum 1 000 sau 500 000 de ani in urma. Energia Shaumbra se deschide si se extinde in feluri in care unii dintre voi nu au inteles, nu si-au putut imagina si nu au putut sa gandeasca la posibilitatea de a se intampla astfel pentru ca trece dincolo de frontiere, dincolo de teritorii. Insa se intampla.
 
Energia Shaumbra este aceea a unui standard, este aceea de a arata calea, este aceea a invatatorului. Acestea sunt motivele fundamentale si de baza de ce anume sunteti voi aici, de ce sunteti in legatura stransa si lucrati unii cu altii, de ce va adunati in acest spatiu sacru, de ce va adunati in centrul care nu este o cladire, ci un sit internet.
 
Energia Shaumbra se manifesteaza pe Pamant. Ea este alimentata in parte de ceea ce voi numiti Crimson Circle Energy Company. Aceasta ajuta sa construiasca procesul de manifestare. De asemenea va construi o intreaga energie sau va construi – ceea ce voi numiti – carburantul pentru procesul de a aduce pe Pamant ideile voastre individuale si de grup.
 
In anii care vor veni, Crimson Circle si Crimson Circle Energy Company vor ajuta Shaumbra sa manifesteze si sa se impamanteze aici, pe Pamant. Aceasta nu este creatia noastra. Este a voastra. Este a voastra.
 
Crimson Circle si Shaumbra va vor asista pentru ca ati ales acest lucru. Vor asista si pe altii care trec in Noua Energie. Va ajuta sa creeze carburantul si metoda si focusul pentru inventiile care au potentialul de a schimba cu adevarat lumea, in special inventiile care au de-a face cu energie, inventii care au de-a face cu medicina, educatia, businessul. Voi faceti ca acest lucru sa se intample.
 
Shaumbra, chiar in interiorul vostru, in interiorul acestui grup de oameni/umani exista unele dezacorduri. Exista unele cai de a face lucrurile in mod diferit, iar acest lucru este potrivit. Acum este vorba de a permite energiilor sa intre in coliziune. Si in acelasi timp este vorba de a sta in afara dramei si de a intelege ca in coliziune, in a aduce energiile inapoi impreuna exista un potential nou colosal.
 
Acum este timpul sa incorporati acest potential. Acum este timpul sa il aduceti aici, la voi. Si nu sa intrati in drama, nu sa intrati in vreunul dintre blocaje, sa nu fiti coplesiti de incercari, ci sa aduceti acest potential nou la voi, in realitatea voastra. Acest lucru se intampla. Se intampla acum pe Pamant si voi toti sunteti parte din acest eveniment. Vocea se intoarce astazi ca sa va reaminteasca, sa va multumeasca si sa va onoreze.
 
Am vrea sa preluam intrebari astazi, insa am dori ca toate intrebarile sa fie in mod specific despre Shaumbra. Stim ca uneori sunt intrebari sau ganduri personale, insa astazi este ziua Shaumbra. Asa ca va cerem ca toate intrebarile, fie ca sunt trimise in scris sau sunt puse in direct, ele sa fie legate de Shaumbra – de energia, de familia Shaumbra, incotro merge ea, cum poate fi facilitata cel mai bine in acest moment. Vom continua luna viitoare cu intrebarile si raspunsurile obisnuite, insa pentru astazi am dori sa ne focusam pe Shaumbra. Asadar, haideti sa incepem.
 
INTREBARE DE LA SHAUMBRA 1 (citita de Linda de pe internet): Am sa abreviez o intrebare pusa, insa intrebarea se refera la workshopul care va fi in curand in Israel si la Shaumbra din Israel si daca exista un motiv pentru a fi acolo in persoana sau doar sa astepte CD-urile, si cum se misca energia Shaumbra in Israel?
 
TOBIAS: Aici sunt continute mai multe intrebari in una singura, insa exista un motiv interesant de ce am ales sa discutam tehnologia standard in Israel, ceea ce este destul de evident. Daca putem incepe acolo in unul dintre locurile cele mai pline de incercari si de coliziuni din lume si daca putem lucra in mod individual cu Shaumbra care vor fi prezenti acolo si putem crea si implementa aceasta tehnologie standard, ceea ce vom face va avea potentialul unor energii profunde pentru oamenii care sunt acolo, pentru tara Israel si pentru toti ceilalti. Da, intr-adevar puteti sa ascultati totul si pe urma. Nu este – cum sa spunem – necesar sa fiti prezenti acolo, in persoana, insa pana in momentul de fata inca nu am stabilit cum vor fi distribuite materialele. Onoram pe fiecare dintre voi care vor fi prezenti acolo, care isi aduce energiile acolo in persoana, insa stim ca Shaumbra din toata lumea isi vor adauga energiile cu acel grup foarte sacru si foarte special.
 
Linda: Si cum e cu Shaumbra in Israel ca un intreg?
 
TOBIAS: Vom astepta pentru a discuta pe baza unor lucruri despre care vrem sa vorbim cu grupul cand vom fi acolo, asa ca vom astepta. Vom astepta.
 
INTREBARE DE LA SHAUMBRA 2 (o doamna la microfon): Buna Tobias. Sunt foarte bucuroasa sa incep Scoala Ohamah (N.trad Ohamah School este o scoala intensiva organizata de Norma Delaney si Garret Annofsky, care dureaza 5 zile. Vezi www.ohamah.net ), pe care tocmai o incep cu Shoudul de astazi. Si sunt foarte emotionata sa fiu prima la rand... dar sunt foarte bucuroasa ca ai aparut tu astazi (rasete in sala). Ceilalti doi ma sperie (sunt rauti). Insa intrebarea mea este despre sanatate. Am avut in ultime vreme probleme de sanatate cu dureri de cap si de spate si hemoragii. As vrea sa stiu daca este tema mai multor Shaumbra sau este doar tema mea? (foarte emotionata)
 
TOBIAS: Asa ca noi te vom intreba, ce anume alegi sa fie?
 
SHAUMBRA 2: Tobias, iesi afara din Kuthumi. NU.
 
TOBIAS: Aceasta nu este neaparat o problema tipica Shaumbra, insa este o tendinta tipica pentru Shaumbra, sa-i spunem asa. Exista o tendinta de a prelua toate energiile din jurul vostru si de a le accepta ca fiind ale voastre. Chiar acum, cand esti aici cu noi poti alege sa accepti daca sunt energiile tale sau nu sunt ale tale. Noi avem propriile noastre opinii de unde provin ele si o sa iti dam cateva indicii.
 
Priveste situatia ta de la servici si unele dintre schimbarile care au loc acolo in momentul de fata. Priveste care este tipul de afaceri in care esti implicata si cum se scurg energiile in acea afacere – energiile nevoii, energiile sanatatii sau in acest caz, ale lipsei de sanatate.
 
Asa ca, la locul tau de munca are loc o dinamica colosala. Aceasta este prima problema pe care tu o preiei ca fiind a ta. O maschezi. Pretinzi ca este a ta. Nici macar nu vrei sa privesti si sa vezi ca este o problema de servici pentru ca - subliniind ceea ce spunem aici - draga mea, in curand va fi timpul ca tu sa parasesti acel loc, iar tu nu vrei sa privesti acest lucru, pentru ca te sperie pasul tau urmator. Iar tu ai pregatit toate potentialele incercari ca sa te asiguri de ce anume nu poti pleca. Insa tu stii, eu stiu, ca este timpul sa mergi mai departe.
 
Insa ceea ce faci tu in momentul de fata este sa absorbi toate energiile acestei companii cu care lucrezi. Tu absorbi, de asemenea energiile unor prieteni ai tai non-Shaumbra, care iti dau energiile unei sarcini speciale foarte grele. Ei nu o fac in mod constient, insa energetic stiu ca pot sa o faca.
 
Si inca un lucru pe care il faci este ca preiei unele teme ale ceea ce noi numim Rana lui Isis – energiile lui Isis sunt intr-un conflict foarte mare acum, in zona in care traiesti tu, pentru ca acolo a fost unul dintre centrele Atlantidei si tot acolo a avut loc o munca energetica foarte veche si foarte grea in acele timpuri. Toata tema ranii lui Isis. Asa ca tu absorbi pur si simplu acestea de peste tot din jurul tau. Tu, ca si alti Shaumbra esti foarte empatica. Esti foarte absorbanta. Esti ca si un burete. Absorbi totul din jurul tau, insa ai apoi o cale minunata de a le prelua problemele ca fiind ale tale, pretinzand ca sunt ale tale.
 
Ele nu sunt ale tale. Chiar nu sunt. Acum, noi putem sa ne luptam mana in mana cu tine si tu vei lupta pentru a le pastra, iar eu voi pierde. Tu le vei pastra pana la urma. Sau poti lua o decizie acum, aici cu acest grup minunat de Shaumbra si la acest foc minunat – am stat in foc inainte si ma simteam foarte bine... eu pot face asta, voi nu puteti!
 
Poti face o alegere. Poti decide: nu, acelea nu sunt problemele mele si nu mai e nevoie sa le tin in corpul meu fizic. Si apoi nu te mai gandi la asta, nu te ingrijora despre asta. Respira doar. Si permite-i lui Ohamah sa faca ce va face cu tine pe parcursul zilelor care vor urma si permite ca aceste probleme sa nu mai fie ale tale. Trebuie sa te intreb acest lucru: le vrei?
 
SHAUMBRA 2: Nu.
 
TOBIAS: Vezi vreo nevoie de ce sa le vrei?
 
SHAUMBRA 2: Nu, deloc.
 
TOBIAS: De ce le-ai preluat atunci?
 
SHAUMBRA 2: Pentru ca sunt putin prostita?
 
TOBIAS: De fapt, este pentru ca esti foarte iubitoare si pentru ca tu... a fost o alta parte din povestea Emmei pe care nu am impartasit-o din cauza timpului, insa Emma a simtit intotdeauna ca ea are mai mult decat altii. Si nu ne referim aici in mod egoistic. Ea putea sa se descurce cu mult mai multe – mai multe emotii, mai multa durere, mai multe dificultati. Asa ca a preluat energia mamei ei si a tatalui ei si a sotului ei care a murit si a tuturor celorlalti.
 
A preluat toate aceste energii ca si cum ar fi fost o cruce pe care sa o poarte. Insa zilele caratului crucii in spinare s-au dus. Asta se intampla acum 2000 de ani. In zilele acestea nu se mai practica asa ceva. Poti sa o eliberezi.
 
Vei continua sa ai o inima si un suflet, chiar daca nu vei mai prelua necazurile oamenilor. Ca si un standard al Noii Energii nu vei fi buna – nu vei fi un bun standard daca esti distrusa. Acestea nu sunt temele tale. Noi le privim – eu si Metatron si ceilalti ne uitam la ele chiar acum.
 
Ele nu sunt problemele tale. Poti sa le eliberezi, in primul rand facand o alegere – recunoscand ca nu sunt ale tale. Asta inseamna ca nu iti pasa? Nu. Acest lucru te va face un standard, pentru ca acum le poti arata si altor oameni cum problemele nu sunt nici ale lor. Le poti arata altora cum sa se elibereze de ceea ce cu adevarat nu le apartine.
 
Iar apoi, dupa ce ai facut alegerea, respira. Acest lucru va ajuta ca energiile sa se miste.
 
Acum, ceea ce tinde sa se intample, cu tine si cu toti Shaumbra este ca odata facuta alegerea, - aceea de a elibera aceste lucruri care va afecteaza corpul fizic... Apropo, te-ai ingrijorat mult prea mult in anii care au trecut. Acum doar se iveste totul. Te-ai ingrijorat pentru lucruri care nu sunt ale tale. Si ceea ce se intampla acum este o situatie – faci o alegere sa eliberezi aceste energii. Si energia incepe sa se miste. Poti facilita miscarea lina si cu gratie a energiei prin respiratie – respiratia regulata. Poti facilita miscarea lina a energiei in afara constiintei tale si in afara corpului tau prin ceea ce numiti exercitii fizice. Ceva precum plimbatul, ceva precum yoga – doar facand ceva ce misca corpul. Apropo, oricand, oricine dintre voi simte ca este blocat cu orice, orice probleme, orice, faceti un exercitiu fizic pentru a exprima miscare si pentru a misca energia din corpul vostru. Daca vreti sa miscati energii – nu faceti exercitii dificile, ci usoare – acest lucru va permite ca toate aceste lucruri sa se scurga din corpul vostru. Si cand o vor face, ele nu vor merge la altcineva. Nu vor merge sa se lipeasca de ei pentru ca ei sa se imbolnaveasca si sa se simta obositi. Energiile se vor intoarce intr-o stare naturala de puritate. Si mai mult decat orice, va permite acelei energii nu doar sa fie returnata in lumea veche a dualitatii, ci are si potentialul de a permite acelei energii sa se miste si sa fie procesata in Noua Energie. Aceasta este o cu totul alta discutie, pe care nu o vom avea astazi. Insa faceti ceva pentru a permite acelor energii sa se miste.
 
Daca nu veti face ceva – daca doar veti face o alegere si apoi nu respirati, nu faceti nici un exercitiu de miscare, energia se va misca si va iesi din voi, insa s-ar putea sa o faca intr-un fel care nu este atat de gratios si de placut.
Asa ca, acest proces va dura pentru tine aproximativ, spunem noi, o luna si jumatate pentru a se misca mai departe. Nu trebuie sa o impingi. Nu trebuie sa o fortezi sa iasa, permite doar procesul natural. Vei face multe dintre acestea in zilele care urmeaza la scoala Ohamah. Asadar este o ocazie minunata de a elibera aceasta energie. Nu iti sta prea bine, draga mea. Multumim.
 
SHAUMBRA 2: Iti multumesc foarte mult, Tobias.
 
INTREBARE DE LA SHAUMBRA 3 (citita de Linda de pe internet): Aceasta intrebare reprezinta mai multe intrebari si acum cateva luni, in intrebari si raspunsuri i-ai spus unei doamne sa isi anunte cursul ei si ca in acest fel totul va incepe bine. Si asa am facut si eu. Vroiam sa ofer cursuri deja de 2 ani, asa ca am facut-o.
 
Si nici macar un telefon, nici macar un client. Ce s-a intamplat? Am creat in Energia Veche? Sunt cu adevarat gata? Sunt un invatator, pentru ca acum chiar ca nu stiu cine sunt, cat despre centrul pe care l-am creat, usa mi s-a inchis in fata. Asa ca te rog, spune-mi ce s-a intamplat.
 
Sunt pe calea cea buna, iar daca azi este prezent Saint-Germain, daca am nevoie de un sut in fund, asa sa fie, cata vreme o sa apara schimbarile. Eu sunt gata. Te rog fii direct, nu ma menaja. Lasa-ma sa primesc de ce am nevoie.
 
TOBIAS: Despre multe dintre aceste teme am discutat in Shoudul de astazi, pentru ca energia ta a fost in Shoud. Am vorbit despre a elibera asteptarile legate de felul cum exact o sa arate si cum o sa se manifeste exact totul. Am vorbit despre a incepe cu ceva, ceea ce tu ai facut deja si apoi sa iti permiti tie sa treci printr-o experienta de invatare. Uneori este nevoie de – cum sa spunem asta – unele spirale de energie pana cand totul evolueaza la nivelul la care este cel mai potrivit sa se ajunga.
 
Tu ai o asteptare referitor la numarul de participanti la cursurile tale. Te-ai gandit poate – si nu radeti aici Shaumbra – te-ai gandit sa oferi un curs in care sa nu fie prezent nici un participant? Acum puteti rade (Tobias este amuzat). Aceasta este o asteptare. Faptul ca tu oferi cursul este cel mai important lucru. Faptul ca tu ai asteptari il limiteaza si il blocheaza. Cu siguranta esti pe drumul cel bun. Cu siguranta energiile tale sunt in miscare. Ai intregul proces al pasiunii sau dorintei arzatoare cu ideea si acum esti la punctul cu prapastia. Pui energie in proiect, iar acum noi te vom ruga sa ii permiti sa se manifesteze in cateva feluri diferite. Si daca tot nu se intampla nimic, serios, serios, ofera un curs fara a avea prezenta fizica a oamenilor, insa priveste cine altcineva va fi prezent.
 
Si acesta este – incercam sa iti spunem asta cu iubire -
 
LINDA: A spus da-mi un sut in fund.
 
TOBIAS: Acela e Sain-Germain. Eu sunt Tobias (rasete in sala). Acesta nu este scopul final pentru tine, aici. Tu ti-ai pus mintea si inima intr-o miscare intr-un anumit fel. Daca le permiti, ele vor evolua. Asa ca permite cu blandete focusul, sa iti pui energia cu blandete in ideea ta, cam asa cum si eu imi pun energia in Sam acum. Pune-ti energia in acest curs si priveste cum se dezvolta alte lucruri. Iti multumim.
 
INTREBARE DE LA SHAUMBRA 4 (o doamna la microfon): Buna Tobias. Ma bucur sa fiu aici cu tine, astazi si cu voi toti. Nici nu prea stiu ce intrebare am. Am lucrat cu kinesiologia de aproape 15 ani deja si simt ca apare o schimbare in acest mod de lucru. Iar Kinesiologia este legata de corp. Este vorba de feedbackul pe care il ofera corpul si simt ca in momentul in care imi intreb corpul el imi da uneori un raspuns care nu este potrivit, asa ca am vrut sa stiu daca acest lucru are de-a face cu Noua Energie?
 
TOBIAS: Intr-adevar. Kinesiologia, mai mult decat orice demonstreaza cum functioneaza energia, cum functioneaza mintea si cum toate aceste lucruri vin impreuna, insa ea isi are limitarile sale. Limitarile sale sunt sistemele de credinta pe care le au atat facilitatorul, cat si clientul. Beneficiul ei a fost ca a permis intelegerea de catre foarte multi umani ca exista mai mult decat doar sistemele de masurare electronice. Exista si sisteme de masurare energetice.
 
Asa ca, din moment ce ai pus intrebarea, am sa ti-o pun si eu tie, la randul meu. Care este urmatoarea evolutie a unui sistem de masurare energetic dincolo de masuratoarea electronica, dincolo de kinesiologie, dincolo de toate aceste lucruri? Cum poti ajuta la perceptia si intelegerea energiei – a ciclurilor ei, a valurilor ei, a -ceea ce voi numiti- cantitatii si fortei ei si a abilitatii ei de a se dezvolta intr-un sine extins? Care este urmatorul nivel? Iata intrebarea pe care ti-o pun tie.
 
SHAUMBRA 4: Imi dau seama ca am un raspuns al corpului meu care este gresit, iar eu simt ca nu e asa. Asadar - este simtamantul.
 
TOBIAS: Intr-adevar, si noi nu spunem exact... nu vom incerca sa raspundem astazi la aceasta intrebare. Noi ti-o punem tie si tuturor Shaumbra pentru ca voi sa cautati urmatoarea cale de intelegere sau, cum s-ar spune, aceea de masurare – poate ca masurarea nu este cel mai potrivit – de cuantificare a energiei de baza. Va fi nevoie de putin gnost. Si nu este un raspuns pe care il veti avea imediat pentru ca implica nu doar faptul de a avea in vedere atributele Vechii Energii, ci acum si de a avea in vedere atributele Noii Energii, care are tendinta de a fi destul de evaziva in momentul de fata. Asa ca este cu siguranta o situatie pentru gnost. Insa trebuie sa va spunem, ca daca privim potentialele care sunt disponibile, exista un alt sistem minunat dincolo de kinesiologie. Iti multumim.
 
INTREBARE DE LA SHAUMBRA 5 (citita de Linda de pe internet): Exista ceva ce as vrea sa inteleg si mi-as dori foarte mult sa imi explicati acest lucru. De ce voi toti – Tobias, Saint-Germain, Kuthumi – folositi atat de multe cuvinte? Unde a disparut simplicitatea in claritate? Voi spuneti ca vorbiti prin noi, Shaumbra. Simt ca apare o iritatie si imi pierd interesul atunci cand aud sau citesc ce spuneti, din cauza discursurilor atat de lungi. De ce credeti ca inca avem nevoie sa auzim atat de multe cuvinte pentru a ne intelege pe noi insine? As aprecia foarte mult daca ati pune mai repede si mai direct punctul pe i . Dorinta mea sincera este ca simplicitatea sa apara tot mai mult si mai mult. Va multumesc.
 
TOBIAS: Raspunsul este continut in intrebarea ta (rasete in sala). Cand tu devii succint si noi devenim succinti. Shoudul este reflectia Shaumbra.
 
Daca voi continuati sa va repetati inca o data si inca o data si va pierdeti energie pretioasa, nu putem decat sa va oglindim acest lucru. La un moment dat vom deveni foarte succinti, pentru ca si voi sunteti foarte succinti.
 
La un nivel mult mai practic, este nevoie de un anumit timp pentru a descarca o anumita cantitate de energie. Nu doar cuvintele sau informatiile pe care le transmitem prin Cauldre, ci o anumita cantitate de energie. Si acum sa va spunem o smecherie: noi descarcam toata energia Shoudului catre voi in timpul in care este pusa muzica.
 
Nu are nimic de-a face cu acel cantec pe care il ascultati si stim ca unora dintre voi nici macar nu le place muzica, insa noi o folosim ca si un trasportor. Cauldre este socat! El iubeste muzica. Este ca si cum – Cauldre, sunt anumite lucruri pe care ei nu ti le spun...(Tobias este amuzat)
 
Totul din Shoud, toate energiile sale sunt descarcate in timpul in care este pusa muzica. Asa ca, poate va veni o vreme in care stam impreuna si ascultam un cantec de trei minute si voi veti avea toate energiile. Dar cum inca nu suntem acolo si pentru ca ce faceti voi este sa descarcati energia si aceasta dureaza undeva intre 56 de minute si jumatate si 92 de minute pentru ca informatia sa fie dezvaluita grupului, vom continua. Exista totusi tendinta de a vrea sa auziti informatia cu urechile voastre fizice si apoi sa trebuiasca sa dezbateti si sa intoarceti pe toate partile ceea ce a fost spus.
 
Toti care scrieti pe message board (N.trad este vorba de forumul american al sitului oficial Crimson Circle. Vezi http://www.shaumbraforums.com/cc/ ) despre ceea ce a fost spus in Shoud va inselati profund. Este vorba de o energie care este transmisa. Nu exista nimic de intelectualizat sau de a dezbate despre aceasta. Nu sunt cuvinte. Este o energie. Iti multumim.
 
INTREBARE DE LA SHAUMBRA 6 (o doamna la microfon): Buna Tobias. Multumesc pentru muzica minunata (rasete si aplauze in sala, Tobias e amuzat). As dori sa te intreb de fata mea. Ea opune rezistenta atat de mare in a se bucura de viata si as dori sa stiu cum pot sa o sprijin in alegerile pe care le face. Si, de fiecare data cand ma extind foarte tare, ea opune si mai multa rezistenta, ca de exemplu, cand vin la workshopuri sau la scolile oferite. Asa ca as dori sa stiu cum pot sa o ajut cu acest lucru.
 
TOBIAS: Intr-adevar. Este o intrebare destul de dificila si este legata de dinamica dintre doi oameni si dinamica nevoii de iubire si a nevoii de a mentine ceea ce este o asteptare legata de un spatiu al familiei.
 
De fiecare data cand tu te ingropi in pasiunea si munca ta de invatator, ea simte mai mult separarea care vine de pe frontul intern. Acest lucru ii produce ingrijorare, pentru ca ii este teama ca astfel familia va fi distrusa. Si nu numai ca va fi distrus sentimentul ei de siguranta si confort, ci intreaga familie pe termen lung. De aceea a existat pana acum aceasta rezistenta.
 
Cand familia – cum sa spunem – se dizolva din uniunea care a fost creata vor exista apoi resentimente, pentru ca ea va avea sentimentul ca tu ai fost cea care a cauzat totul cu nevoile si dorintele tale egoiste – percepute ca fiind egoiste – si ca nu ai ascultat de nevoile familiei. Insa, daca vei privi propria ta poveste a Emmei, propria ta poveste despre cum ai ajuns aici pe Pamant si ce vei face, ai stiut ca vei fi in aceasta relatie doar pentru un timp limitat. Ai stiut ca ai anumite pasiuni si ca ele erau cunoscute celor care urmau sa faca parte din viata ta.
 
De asemenea, prin ea (fiica ta) tu simti propriile tale griji, propriile frici despre munca pe care o faci, desi tu esti foarte puternica. Esti foarte carismatica in munca pe care o faci, insa prin ea tu vezi de fapt reflectia propriilor tale indoieli.
 
Asadar, acum este important sa nu mai fii focusata pe ea, asa cum stii si tu ca nu este cel mai potrivit sa te ingrijorezi de ea, ci sa fii ocupata cu propriile tale nevoi. Si intr-un fel, cand incetezi sa o folosesti pe ea ca un mecanism de a te privi pe tine insati, tensiunea dintre voi se va elibera. Si noi stim ca acel resentiment si tensiunea si furia nu sunt ceva permanent, ci se vor transforma. Ele nu sunt ceva permanent.
 
SHAUMBRA 6: Iti multumesc.
 
TOBIAS: Eu iti multumesc.
 
INTREBARE DE LA SHAUMBRA 7 (o doamna la microfon): Buna Tobias. Cred ca trebuie sa imi reformulez intrebarea, pentru ca am fost luata putin prin surprindere cand ai spus ca trebuie sa fie o intrebare pentru Shaumbra. Asa ca am incercat sa o reformulez si iata cum arata ea. As dori sa vorbesc pentru toate mamele – mame tinere – din comunitatea Shaumbra. Nu este o comunitate, dar pentru Shaumbra. Cum sa ajung ca mama sa ma descurc cu copiii cu nevoi speciale, pentru ca in momentul de fata am dificultati in a ma intelege, in mod special cu medicii din sistemul de sanatate, care imi spun ca exista o anumita curba (N.trad in dezvoltarea copilului) si copilul dumneavoastra ar trebui sa fie aici, iar el nu este. El are o intarziere in dezvoltare si din punct de vedere medical poate fi sau una sau alta, iar eu simt ca nu sunt de acord cu nici unul dintre ei. Si stii, as vrea tare mult sa nu ajung ca si parintii lui Sam, care sunt doar in ceata si isi spun doamne dumnezeule, stii... ce se intampla aici!? As dori sa fiu mult mai atenta si mai constienta ca parinte. Cum pot sa imi ajut copiii? (sala rade pe parcusul ultimelor propozitii).
 
TOBIAS: Intr-adevar, iata cat de stralucitor ai transformat intrebarea ta in una despre Shaumbra, pentru ca este si o problema a Shaumbra. Nu este doar a ta.
 
Ar putea fi un raspuns foarte, foarte lung. Poate ar fi mai bine sa il punem intr-un cantec si sa v-il descarcam voua in acest fel (rasete in sala), insa sistemul educational in momentul de fata si sistemul medical sunt si ele reflectii sau puncte de plecare ale constiintei. Si, intr-un fel, amandoua sunt foarte, foarte blocate in momentul de fata si da, exista toata aceasta presiune a constiintei de masa care spune ca trebuie sa faci anumite lucruri intr-un anumit fel, fie ca este vorba de a-i invata pe copii folosindu-se de standarde foarte mentale si, asa cum spui si tu, curbe si unde sa il pui pe copil, in ce categorie si in ce paranteza. Toate acestea sunt ceea ce noi am numi Vechea Energie – sunt foarte mentale. Si ele nu stimuleaza sau motiveaza deloc copilul cu nevoi speciale. Ele sunt sisteme care cauta sa gaseasca o cutie sau un fel de loc/pozitie confortabila in care sa ii puna. Ele nu prea incearca sa lucreze cu toate aceste probleme. Acelasi lucru il gasiti in medicina si in multe alte locuri in lume, la momentul actual.
 
Unul dintre lucrurile pe care le va face Shaumbra, datorita maretiei sale, datorita faptului ca si-a gasit calea de a manifesta Noua Energie pe Pamant, Shaumbra – in urmatorii ani – vor crea noi sisteme Shaumbra educationale care vin chiar din acest grup, provin din toata munca pe care o faceti voi si provin din carburantul companiei energetice pe care il produceti impreuna (N.trad Tobias se refera la Crimson Circle Energy Company). Se va dezvolta un stil cu totul nou de, cum i-ati spune, invatatura pentru copii care va incorpora toate aspectele – gnostul, mintea, spiritul si corpul. Va fi dezvoltat de catre Shaumbra. Nu de catre noi. Noi va sprijinim, noi nu prea dezvoltam. Si aceasta va aduce raspunsuri cheie la ceea despre ce tu ne-ai vorbit. In domeniul medical, chiar in acest an vom lucra foarte mult cu energia tehnologiei standard pentru a arata ca nu inlocuieste medicina, ci ceea ce face este ca inlocuieste conceptele vechi de vindecare. Si va functiona in legatura directa cu medicina, asa ca nu veti avea o rezistenta coplesitoare din partea comunitatii medicale, ci doar putina rezistenta (rasete in sala).
 
SHAUMBRA 7: Stiu. Stiu totul despre asta.
 
TOBIAS: Asa ca ceea ce intrebi tu, de fapt este: daca vor fi puse in functiune noile sisteme si da, asa este si ele vor veni de la Shaumbra. Ele provin de la Shaumbra care sunt doresc sa fie creatori, care doresc sa fie expansori si miscatori de energie si care doresc sa fie invatatori.
 
In momentul de fata tu devii un invatator pentru cei dragi tie si cel mai bun lucru este sa intelegi ca inca va fi nevoie sa lucrezi intr-un sistem al Vechii Energii, dar vei produce un modul de Noua Energie, in acelasi timp. Acest modul este de fapt sa asculti si sa simti nevoile copilului tau si sa intelegi ca, desi inca mai este nevoie, cum s-ar spune, sa fii de acord sau sa te conformezi cu anumite lucruri din constiinta de masa, tu poti trece dincolo de ea. Tu nu esti blocata in acel sistem.
 
Te vom ruga si pe tine, asa cum am facut-o inainte – aceasta este o situatie pentru gnost, ca el sa vina cu raspunsuri noi. Ai acum toate ingredientele in fata ta si este doar vorba de a aplica energia gnostului pentru a sti cum sa le folosesti intr-un fel cu totul in Noua Energie. Stim ca nu ti-am raspuns direct intrebarii tale. Am inteles intentia intrebarii, insa este o tema foarte extinsa.
 
SHAUMBRA 7: Bine. Iti multumesc foarte mult pentru iubirea si intelepciunea ta.
 
TOBIAS: Iti multumesc.
 
LINDA: Ce simti daca mai luam doua intrebari?
 
TOBIAS: E in regula.
 
INTREBARE DE LA SHAUMBRA 8 (un barbat la microfon): Hei Tobias. As dori sa afirm ceva ce ai spus mai devreme astazi. Exista umor in moarte si apoi am sa te rog sa imi confirmi ceva personal. Tatal meu a ales sa treaca dincolo duminica trecuta si pe parcursul procesului – am avut norocul sa fiu prezent. El a fost cu siguranta foarte grabit sa plece, a incercat sa se dea jos din pat de cateva ori si a fost destul de amuzant pentru ca fusese atat de bolnav si ma intrebam de ce naiba o mai vrea sa isi care si corpul ala batran si obosit cu el, unde vrea el sa plece. Si pur si simplu m-a luat prin surprindere. Dar, in fine...
 
TOBIAS: Si, apropo, el nu a incercat sa isi duca corpul sau batran cu el. A fost o incercare de a pasi in afara corpului, de a-si parasi corpul fizic si pentru ca inca era atat de conectat cu spiritul, s-au mutat amandoua in acelasi timp.
 
SHAUMBRA 8: Ok. Da, cu siguranta a incercat sa se dea jos din pat de cateva ori.
 
TOBIAS: El a incercat sa isi paraseasca corpul. A incercat sa plece.
 
SHAUMBRA 8: Deci a fost o treaba buna.
 
TOBIAS: Da.
 
SHAUMBRA 8: Asa ca, el fiind doar un om simplu, eu mi-am facut griji intr-un fel sa nu se fi pierdut sau ceva de genul, dupa ce a trecut dincolo si doar am vrut sa ma asigur ca este bine acolo si ca cineva ii poarta de grija.
 
TOBIAS: Am sa transform aceasta intrebare intr-o intrebare pentru Shaumbra, in locul tau. Sunt atat de multi Shaumbra care isi fac griji pentru cei care pleaca, mai ales dupa ce aveti acum o intelegere mai extinsa despre ce se intampla cand treceti dincolo. Nu este o situatie de paradis si iad, slava domnului. Nu vreau sa ma joc aici, insa nu este asa ca treci dincolo, de cealalta parte si totul este un extaz. Voi pur si simplu luati cu voi ceea ce ati avut si aici. Exista aceia care au norocul sa aiba un dreamwalker care sa ii indrume si exista cei care au norocul sa aiba pe cineva cu o fiinta iluminata care este langa el/ea – asa cum ai fost si tu – care le este alaturi pentru a oferi confort si bucurie. Tu nu ai facut ceea ce am numi noi un dreamwalk obisnuit, insa energia ta a ajutat la tranzitia de partea cealalta cu el. Apropo, tranzitia a fost buna. In general, in general ele sunt bune. Ceea ce este mai dificil este ceea ce se intampla de cealalta parte. Insa, cand aceasta fiinta draga tie a trecut dincolo, el a fost salutat imediat – a fost un caine si au fost cativa... ne este cerut sa nu dam prea multe detalii... au fost prezenti cativa altii pe care ii cunostea din aceasta viata. Asa ca nu a fost dificil, cum s-ar spune. El nu a trecut inca Podul de Flori, insa nici nu este important acum.
 
SHAUMBRA 8: In regula. E destul, iti multumesc.
 
TOBIAS: El e bine. Vor trece vreo patru luni pana ce te va contacta. Sunt alte cateva activitati importante acum.
 
SHAUMBRA 8: Abia astept, multumesc.
 
INTREBARE DE LA SHAUMBRA 9 (o doamna la microfon): Da, buna Tobias. Am sa te intreb pe tine, ca expertul sexualitatii noilor afaceri care esti si - apropo de munca pe care o fac, eu pun toata inima in ea si am multa tarie. Stiu acest lucru si am multa experienta, ca multi Shaumbra. Si sunt, desi sunt confuza in ceea ce priveste noul proiect de afacere, simt ca intr-un fel sunt foarte aproape, atat de aproape de acel punct. Am acest sentiment tot timpul si te intreb, exista vreo frica sau un fel de frica pe care nu o vad sau nu o simt, sau despre ce este vorba? De ce nu incep pur si simplu?
 
TOBIAS: Am sa transform si intrebarea ta, intr-o intrebare pentru Shaumbra (rasete in sala). A fi creator este ceva foarte interesant. Sa fii creator inseamna ca o sa iti aduci la suprafata toate temele/problemele tale. Acest proces le aduce la suprafata cu un anumit scop, pentru ca un creator adevarat nu vrea sa care dupa el prea multe probleme. Asa ca, acum cand iti pregatesti noua ta afacere, in acest timp de implementare a energiei tale creatoare, apar lucruri ca si teama si apare incertitudinea si intrebarile pe care le ai legate de tine.
 
In lumea Vechii Energii ar incepe o lupta inainte si inapoi si tu ai incerca sa, cum sa-i spunem, sa te ridici pe tine in mod psihologic, sa incerci sa iti spui sa privesti temerile, sa fii puternica, sa fii pozitiva. Aceste lucruri sunt de fapt un rahat, pentru ca nu te-ai apropiat de energia de unde aparea totul. Tu doar ai incerca sa o deghizezi. Ai fi incercat sa o speli cu culoare alba. Insa creatorul simte ca aceste energii, creatorul intelege ca ele sunt adevarate, ca sunt reale si prezente. Insa creatorul stie de asemenea, ca aceste energii ale fricii sau agitatiei sau ingrijorarii nu sunt neaparat negative. Nu trebuie neaparat sa te opreasca. Ele pot chiar sa lucreze in combinatie cu creatiile tale.
 
Frica este doar o energie. Nesiguranta este doar o energie. Nu trebuie sa incerci sa le convertesti sau sa le schimbi. Tu doar le recunosti. Invita-le in creatia ta. Priveste-le dintr-un alt unghi decat le-ai privit vreodata. Adu frica direct in creatia ta si adu si acea incertitudine si priveste ce se intampla. Priveste-le asa cum ai rade de moarte, asa cum ai privi totul intr-un fel cu totul nou, asa cum ai face un workshop fara nici o persoana. Vezi ce se intampla cand aduci aceste energii in creatie, pentru ca ele vor ajunge sa sprijine creatia ta.
 
Tu esti sefa. Tu esti cea care indruma si directioneaza. Tu aduci aceste energii in spatiul creatiei si, in loc sa te copleseasca si sa te opreasca, ele se vor reorienta, se vor re – cum ai spune – converti si vor deveni de fapt un sprijin. Este un lucru minunat. Nu iti fie teama de frica. Intr-adevar. Iti multumim.
 
Si cu acestea Shaumbra... se face tarziu. Vocea lui Cauldre a obosit. Energia voastra este inalta, asa ca aici este un loc minunat. Daca am fi avut un cantec, ceea ce si avem, l-am canta si am descarca inca o data intreaga zi pentru voi.
 
Si Asa Este.
 
********************************
 
Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com . Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut Energia Nouă.
Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.
Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.
Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.
Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.
Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.
Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.
Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.
Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază non-comercială, non-profit. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, si sa cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.
© Copyright 2005 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.