THE TOBIAS MATERIALS - MATERIALELE LUI TOBIAS
Seria Invatatorului:
SHOUD 8: "Don't Compromise Your Self" – „Nu va compromiteti pe voi insiva”
cu Tobias, transmis de Geoffrey Hoppe
Intrebari si Raspunsuri
Prezentat la Crimson Circle
3 martie 2007

 

Si asa este, dragi Shaumbra ca noi continuam intalnirea noastra. Am trecut prin niste cantitati enorme de energie. Au fost si multe cuvinte, insa au fost cantitati incredibile de energie.
 
Pe masura ce ne apropiem de timpul intrebarilor si raspunsurilor, am primit un fel de anunt din partea prietenului nostru drag, Tesla care are o invitatie pentru fiecare dintre voi care este gata sa o accepte. El va face o petrecere in taramul sau celest. Si doreste ca Shaumbra sa vina sa il viziteze, sa vada nu doar potentialul pentru unele dintre inventiile, pentru unele dintre descoperirile din tehnologie bazate pe o intelegere diferita a... trebuie sa reusesc sa trasmit asta acum... o intelegere diferita a magnetismului si antimagnetismului. Hmmmm! Este ceva ce nu fost privit intr-un fel potrivit, ca si sursa de energie, ca si un fel de vehicul inter-dimensional si mai ales ca antimagnetismul are de-a face cu felul in care Tesla a putut crea acea deformare a timpului si spatiului, pe vremea cand a fost pe Pamant in ultima sa viata.
 
Veti... daca acceptati aceasta invitatie la petrecere, ea va avea loc pe parcursul urmatoarelor trei nopti. Nu este- cum sa spunem – nu puteti merge acolo doar intr-o noapte. Este nevoie de vizite repetate pentru ca are loc o conditionare, un proces care se intampla in momentul vizitei acolo. E posibil sa va amintiti sau nu o mare parte din acestea cand va veti intoarce la mintea voastra constienta, insa veti fi vazut, simtit si facuti atenti la energiile incredibile cat timp veti fi fost acolo. Acest lucru va va permite sa aduceti aceste energii aici in domeniile pamantene, va va ajuta sa le ancorati si sa le plantati in Pamant. Unii dintre voi le vor dezvolta apoi, in spatiul vostru tehnologic sau stiintific. Unii dintre voi vor fi doar miscatori de energie pentru alti oameni de stiinta, chiar si oameni de stiinta non-Shaumbra, care vor lucra cu antimagnetismul.
 
Acestea fiind spuse, ne bucuram sa va ascultam intrebarile.
 
INTREBARE DE LA SHAUMBRA 1 (citita de Linda de pe internet): Chiar acum cand se apropie Saltul Cuantic simt ca si cum as merge inapoi in Vechea Energie. In luna care a trecut mi-am pus tot ce aveam intr-un depozit, m-am mutat de la prietenii mei Shaumbra si am inceput o munca in Energia Veche pentru a-mi putea plati datoriile. Uneori simt ca exista o oportunitate pentru mine sa creez o suma mare de bani folosind Noua Energie in aceasta companie, alteori insa ma simt foarte inconfortabil si imi este foarte greu sa stau in spatele Zidului Scund. Te rog, lumineaza-ma in aceasta situatie si pe alti Shaumbra care sunt adanciti in datorii. Cum putem folosi Noua Energie pentru a iesi din aceste situatii fara a ne intoarce la o munca intr-un spatiu al Vechii Energii. Iti multumesc ca ne-ai amintit sa radem de viata.
 
TOBIAS: Intr-adevar. Pe masura ce inaintati in aceasta calatorie incredibila, uneori ceea ce pare a fi un mers inapoi nu este deloc. Uneori este vorba de o intoarcere la o situatie familiara, insa voi va intoarceti acolo diferiti, vedeti. Voi nu sunteti un trantor sau un robot al sistemului Vechii Energii. Voi va intoarceti acum cu o noua constiinta. Multi dintre voi au ales in mod deliberat aceasta cale, pentru ca sa puteti aduce ceva din Noua Energie si noua stiinta si intelegere inapoi in acele spatii invechite.
 
Shaumbra, am sa va spun ca ati ales sa fiti aici pe Pamant in aceasta viata pentru a participa. Pentru a participa. Nu ati ales sa veniti aici pentru a trai intr-o comuna retrasa. Nu ati ales sa veniti aici, desi ati vrea asta, pentru a fi un eremit. Ati ales sa veniti aici pentru a creste si a deveni apoi un invatator. Asa ca atunci cand va intoarceti la o munca in Vechea Energie, asa cum spui tu, tu doar crezi ca te intorci acolo pentru ca trebuie sa castigi bani, ceea ce apropo, este un sistem de credinta distorsionat. Insa tu te intorci, de fapt acolo la acest nivel profund pentru a aduce acolo o constiinta si o intelepciune. De asemenea, este o piatra de incercare pentru tine. Tu te-ai intors acolo, intr-un fel pentru a lovi pamantul si de acolo sa te misti pe cont propriu.
 
Asa ca nu judeca drumul, calea ta. Nu judeca ceea ce se intampla. Iar cu lucrurile ca si... ai vorbit despre datoriile tale. Datoria este de asemenea o iluzie ca si orice altceva, insa are tendinta sa fie foarte reala si uneori foarte emotionala si plina de suferinta, care iti ia energia. Poti iesi din minte si merge dincolo de cum crezi tu ca poti face bani, de a avea o munca regulata sau acest fel de lucruri si poti gasi foarte usor o curgere a abundentei daca esti in pasiunea ta. Daca ai dezvoltat relatia cu Sinele tau, atunci toate aceste lucruri vin usor si natural la tine. Nu trebuie sa te ingrijorezi pentru ele.
 
Abundenta este acolo. Este un principiu universal. Este legea atractiei. Este ceva despre ce vorbeste Abraham destul de mult si bine. Daca esti interesat/a despre mai multe informatii legate de aceasta lege a atractiei, aceasta este o zona in care Abraham este focusat cu invataturile sale. Cand tu esti in mijlocul pasiunii tale, cand asculti de tine si nu te compromiti pe tine insati/insuti, abundenta este acolo. Si are grija de toate aceste datorii.
 
Intr-un fel se poate spune ca datoriile sunt un simbol pentru cat de mult tii inca strans de karma din vietile trecute, de incidentele din vietile trecute. Datoria o vezi in termeni de bani, insa ea este de fapt o energie indatorata pe care inca o tii stransa. Asa ca vrem ca tu sa privesti acum: De ce anume mai tii inca strans? Vinovatie? Rusine? Frica? Toate aceste lucruri le-ai adus cu tine in Acum. Ele nu iti mai servesc. Este timpul sa le eliberezi. Iti multumim.
 
INTREBARE DE LA SHAUMBRA 2 (o doamna la microfon): Buna Tobias. Sunt foarte emotionata ca m-am intors in Denver. M-am mutat inapoi aici acum 2 saptamani si am o lista de intrebari, insa aleg doar una si am sa o prefatez cu - daca exista ceva important, te rog adauga la intrebarea mea. As dori sa te intreb despre dezvoltarea unei relatii cu corpul si cu mintea mea, asa cum ai spus tu, si despre dezvoltarea relatiei cu Sinele meu. Eu sunt cu siguranta in lucru cu relatia mea cu corpul. As dori sa stiu daca trebuie sa la urmez in ordine – corp, minte si Sine? Pot sa am o relatie cu toate odata? Insa in special cu corpul, care are probleme de digestie si apoi anii multi in care am avut operatii multiple pe creier si chisturile si toate problemele care tot apar. Exista inca ceva ce incerc sa invat sau sa ii comunic corpului meu sau sa ascult de corp si cum anume sa trec de toate acestea si sa dezvolt acea relatie?
 
TOBIAS: Intr-adevar. Cand o persoana trece dincolo de unele dintre stadiile despre care am vorbit inainte – supravietuirea umana, confortul uman – mergand mai mult spre o constientizare spirituala si in final dezvoltand relatia cu Sinele, ei vor avea intai tendinta de a se focusa pe corpul lor pentru ca este cel mai usor mod de a intelege si este aspectul vostru care a absorbit cel mai mult din abuz.
 
Asa ca te afli in situatii cu corpul tau, pe care tocmai le-ai mentionat, care indica de fapt dezechilibrele energetice sau abuzurile de energie. Ceea ce este important acum este ca, in dezvoltarea relatiei cu corpul tau, sa ii vorbesti pur si simplu. Incepe sa vorbesti cu corpul tau fizic – cu organele, cu intreg corpul, cu celulele, cu orice ar fi – dezvoltand un raport sau o comunicare. In loc sa iti vezi corpul ca un vas necesar, insa impovarator pe care trebuie sa il cari dupa tine si in loc sa permiti corpului tau sa devina un rezervor de energii vechi si dezechilibrate, dezvolta aceasta relatie. Vorbeste-i si spune-i corpului tau ca nu este nevoie sa tina strans de energii vechi si inabusite. Ele pot curge imediat. Ele pot curge prin respiratie si prin acest domeniu nou la care lucram si este numit Tehnologia Standard. Tehnologia Standard lucreaza cel mai bine in corp cand ai stabilit o relatie cu corpul tau. Atunci cand iti asumi corpul ca fiind al tau.
 
Stii, cand o persoana spune „Am cancer, insa nu stiu cum s-a dezvoltat. Am o indigestie, dar nu stiu de unde vine”, atunci ei isi neaga corpul intr-un fel. Corpul tau incearca sa iti vorbeasca intr-un fel non-verbal – nu printr-o limba umana – ci intr-un fel al sau energetic. Isi doreste recunoasterea, doreste atentie si mai mult decat orice isi doreste ca tu sa ii permiti sa elibereze toxinele si dezechilibrele.
 
Asa ca, vorbeste-i corpului tau ca si cum i-ai vorbi unui prieten drag. Da-i de stire ca poate sa se vindece. Si te vom ruga sa asculti informatia despre Tehnologia Standard, pe care suntem pe cale de a o dezvolta. Ti se va vorbi despre cum sa folosesti unele sisteme foarte, foarte simple, insa sisteme de re-intinerire care sunt foarte naturale. Unele dintre acestea se bazeaza pe intelegeri vechi din timpurile Atlantidei, insa unele dintre ele sunt destul de noi. Unele se bazeaza pe munca pe care Shaumbra a facut-o la alte nivele. Insa repararea corpului fizic este de fapt mult mai usoara decat ceea ce cred majoritatea oamenilor, iar tu ai atat responsabilitatea cat si stapanirea asupra corpului tau.
 
Si inca altceva, sa vedem. Da, da mai avem ceva. Tu esti atat de complexa. Esti atat de complexa si tu ... cat de sinceri iti doresti sa fim?
 
SHAUMBRA 2: Foarte.
 
TOBIAS: Ne-a fost teama de raspunsul asta! (Tobias este amuzat) Tu ai facut din viata aproape un joc de-a v-ati-ascunselea. Ai facut lucrurile mult prea dificile si este de fapt un joc pe care il joci. La nivel divin este foarte inteligenta. Esti foarte inzestrata la un nivel spiritual si la cel intuitiv sau psihic, insa ai intors totul inspre interiorul tau si te-ai jucat jocul asta pe nume: „Hai sa facem totul dificil, Hai sa facem totul complicat”. Opui rezistenta la usurinta pe care viata ar putea sa o aiba si ai tendinta sa vrei sa mergi intotdeaua pe drumul cel mai lung in oras. Si ti-ai dat chiar si lucruri ca si operatiile pe creier, de care vorbeai inainte.
 
Din punct de vedere energetic ti-ai inchis usile tie. Exista o poveste lunga in spatele acestora, insa tu ti-ai inchis parti din tine ca sa nu poti sa o iei pe calea mai usoara. Si trebuie sa te intrebi pe tine, in primul rand, de ce faci acest lucru? Ce scop are jocul asta? Si cand esti gata sa inchei acest joc? Cand esti gata sa intri in simplitate, mai degraba decat in complexitate? Si mai mult decat orice, am sa te intreb direct: ce invatator bun vei fi tu pentru altii cand viata ta este fragmentata si foarte... o faci atat de dificila cand ar putea fi atat de usoara. Una dintre capacitatile tale deosebite este de fapt sa ii inveti pe oameni despre usurinta de a trai. Asa ca aici ai o cheie. Ti-ai oferit complicatii pentru ca sa poti invata pe altii la urma urmei despre simplitate. Elibereaza acest lucru. Nu prea mai iti sta bine asa! Iti multumim.
 
INTREBARE DE LA SHAUMBRA 3 (citita de Linda de pe internet): Ma simt foarte bine sa fiu in Noua Energie. Cand spui ca nu mai este vorba de noi, care este legatura cu cei apropiati si dragi noua? Sotul meu a plecat de curand in vacanta si de atunci eu dorm mai bine si pare ca am mai multa energie (hohote de ras in sala) (Linda spune „E doar citesc asa cum este scris”). Te rog, poti sa imi dai ceva sfaturi legat de cum are loc acest schimb de energie si daca ne-am terminat calatoria impreuna. M-as bucura foarte mult de un raspuns.
 
TOBIAS: Intr-adevar, v-ati terminat calatoria impreuna, orice – cum s-ar spune – calatorie karmica sau prearanjata. O poti termina oricand. Oricand alegi acest lucru. Acest lucru ti-ar permite sa re-creezi sau sa re-dezvolti relatia intr-un fel cu totul nou. Ceea ce vrem sa spunem este ca nu esti blocata. In fiecare zi, a fi cu un partener, a fi cu familia sau cu prieteni impreuna sau implicati intr-o munca ar trebui sa fie o alegere si nu un destin. Nu ceva ce v-a fost impus.
 
Recent, in tara mea de bastina am vorbit... a mirosit asa de dulce acolo... migdalii, uleiurile, marea... a fost atat de frumos. Trebuie sa ii conving pe Cauldre si Linda sa mergem mai des acolo. Insa intr-adevar, am vorbit acolo despre acest lucru atat de important pe care trebuie, aveti nevoie si va doriti: sa aveti timp pentru voi. Este dificil in aceasta lume in ziua de astazi pentru ca exista atat de multe cereri asupra voastra. Aproape ca nu mai aveti timp sa faceti o baie singuri. Unii dintre voi sunt intrerupti continuu cu intrebari de afaceri cand incercati sa faceti un dus... hm-hm (hohote de ras intrucat Linda roseste).
 
LINDA: Trebuie sa-i prinzi acolo unde-i gasesti (si mai multe rasete, Tobias chicoteste).
 
TOBIAS: Shaumbra, voi toti aveti nevoie de timpul, de spatiul vostru, de spatiul vostru privat din cand in cand ca sa re-intineriti, pentru a permite corpului, pentru a permite gandurilor voastre sa ajunga din urma noua voastra constiinta. Si nu spunem ca este nevoie de ore si ore pe zi, insa spunem ca e necesar sa stati intr-un spatiu sigur si sacru doar cu voi insiva.
 
Am vorbit si pe larg despre hranirea energetica. Toata lumea are tendinta sa o faca. Ei se hranesc mai ales din voi, Shaumbra, pentru ca acum aveti un alt fel de energie, un alt fel de radiere a voastra. Asa ca ei se vor hrani din voi si de multe ori acest lucru se intampla chiar noaptea, in timp ce dormiti. Partenerul tau nu o face cu rautate sau facandu-ti rau. Ei sunt doar obisnuiti sa faca acest lucru pentru ca ii lasati sa o faca. Ei iau energie de la voi in timpul noptii cand voi sunteti departe, de exemplu la petrecerea lui Tesla. Ei se hranesc din corpul vostru care se afla in pat! Ei sunt mult mai legati de pamant decat sunteti voi, asa ca acest lucru se intampla in mod regulat.
 
Shaumbra voi intelegeti acest lucru si nu este neaparat ceva rau, insa exista momente in care trebuie sa re-intineriti. Asa ca unul dintre punctele importante ale Tehnologiei Standard este sa gasiti putin timp pentru voi. Nu este nevoie sa faceti meditatii sau yoga sau orice de felul acesta. Este nevoie doar de catva timp cu voi insiva. Vom continua sa vorbim de relatia cu Sinele si parte din aceasta este sa va luati timp. Si apoi veti descoperi ca energia voastra este mult mai fluida si intr-un grad mai mare de radiere si expansiune. Asa ca aceasta prescriptie este simpla. Cateva minunte mai mult, o ora sau asa ceva pe zi cu voi insiva. Iti multumim.
 
INTREBARE DE LA SHAUMBRA 4 (un barbat la microfon): Buna ziua Tobias si Nikola. Ati atins pasiunea mea, care este munca pe care a facut-o Nikola cand a fost aici. Am studiat tot ceea ce am putut gasi pe aceasta tema si mi-ar face o mare placere sa fac parte din energia pe care Nikola vrea sa o aduca aici. Intentionez sa merg la intalnire/petrecere, insa as dori sa imi amintesc ceea ce invat acolo pentru a aduce inapoi aici. Cred ca intrebarea mea este: care este pasul urmator? Ce sfat mi-ati da mie pentru a urma aceasta cale?
 
TOBIAS: Intr-adevar, avem cateva lucruri diferite sa iti spunem. Tesla i-a intrebat pe Shaumbra daca doresc sa ajute la mod propriu pentru a aduce o parte din aceasta energie aici. El a lucrat mult in taramurile cristaline si are un – cum ati spune voi – centru al laboratoarelor de cercetare destul de mare in celelalte taramuri.
 
Asa ca va amintiti ca, acum cativa ani spuneam despre Universitatea Shaumbra care exista de fapt in celelalte taramuri? Si intrebarea care se punea era daca Shaumbra vor permite ca aceasta sa vina in acest taram? Si au permis. Este acelasi lucru cu munca lui Tesla. El a pregatit un, cum i-ati spune voi, centru energetic foarte elaborat in celelalte taramuri. El ii cauta pe Shaumbra care sunt doritori sa ajute sa aduca aceasta energie, sa ajute sa miste acum acea energie pe Pamant. Nu este nevoie sa apara chiar acum ca o cladire din caramida si mortar. Dupa cum puteti vedea, el ii cheama de fapt pe aceia dintre voi care sa vina sa planteze semintele, sa miste energia, sa faca disponibila aceasta energie pentru cercetatori si inventatori, iar apoi el va veni si se va incarna pentru a continua, intr-un fel, aceasta munca. Asa ca ai o alegere. El cere asistenta pentru a face aceasta munca.
 
In ceea ce priveste amintirea a tot ceea ce ati vazut in laborator este o smecherie, pentru ca exista un nivel de dezorientare care are loc. Cand sunteti in celelalte taramuri si veniti inapoi pe Pamant si incercati sa va aduceti aminte, amintirea a ceea ce ati vazut in laboratoare devine un exercitiu mental sau de gandire. Voi mergeti la creier ca sa incercati sa va amintiti. Dar stiti, creierul vostru nu va merge cu voi in centrul lui Tesla. Doar esenta voastra va merge acolo. Asadar, creierul vostru nu isi va aminti nici o bucatica (rasete in sala). Pentru ca el nu a fost acolo!
 
Asadar, incercarea este de a va intoarce la esenta voastra, sa va dati creierul deoparte din calea voastra... ceea ce a fost una dintre problemele voastre... sa va dati creierul din cale si sa va intoarceti la nivelul esentei voastre. Acum spuneti „Unde este acest nivel?” Stiti, in acel moment vorbeste creierul. Creierul vrea sa stie „Unde este? Cum arata? Cat este de mare? Si cat costa?” (rasete in sala, Tobias amuzat). Mergeti la nivelul esentei voastre, la nivelul in care stiti (knowingness). Este aproape o stare de reverie sau o stare de imaginatie. Si opereaza la acelasi nivel ca si gnostul. Mergeti inapoi acolo. Acest lucru va va permite sa aduceti acea informatie sau esenta in acest taram tridimensional si apoi, dupa ce este ancorat aici, apoi incepe sa se transforme pe sine intr-o energie care la urma urmei va fi inteleasa de minte, vedeti. Acolo aveti descoperirile, „aha”-urile, unde sunteti capabili sa puneti bucatile impreuna si sa o manifestati si sa o implementati.
 
Acum, parte din munca ta ar putea fi amintirea unora dintre aceste lucruri. Parte ar putea fi doar sa fii in proximitatea si in zona generala in care vor fi acei oameni care vor face munca de cercetare si dezvoltare. Poate ca acestia nici macar nu sunt metafizici. Poate ca ei sunt oameni de stiinta. Insa prezenta ta in aproprierea lor ii va ajuta sa descopere si sa faca noi dezvoltari.
 
SHAUMBRA 4: Va multumesc.
 
TOBIAS: Multumim. Continua munca ta minunata.
 
INTREBARE DE LA SHAUMBRA 5 (citita de Linda de pe internet): In ultimii 20 de ani de cand a murit tatal meu am vizitat-o pe mama mea aproape o data pe saptamana. Asta inseamna 3 ore de condus cu masina un drum dus, asa ca este un angajament destul de mare. Ceea ce ma deranjeaza cel mai mult este ca o fac din pura responsabilitate si pare ca nu pot sa simt iubirea pe care ar trebui sa o simt. Mama mea este o persoana extrem de negativa si este critica la totul si toata lumea cu care intra in contact, in afara de mine si de fratele meu. Apropo, fratele meu e in aceeasi barca ca si mine. Stiu ca nu am reusit sa o fac sa inteleaga ca nefericirea ei este ceea ce isi creeaza ea insasi. Incerc continuu sa o fac fericita si am sperat intotdeauna ca pot sa o invat bunatatea si generozitatea fata de altii, fiind un exemplu eu insami, insa nu a functionat niciodata. Ea spune ca este gata sa moara si imi spune continuu cat de rau este sa fii batran, insa, desi ea are 89 de ani am senzatia ca o sa mai ramana cativa ani pe aici (rasete in sala). Mi-ar prinde bine niste sfaturi de la voi daca aveti vreunul pentru mine si in mod secret, sper ca nu o sa imi spuneti „Doar respira!” (si mai multe rasete in sala, Tobias chicoteste).
 
TOBIAS: De fapt eu imi inchipuiam aceasta barca in care esti acum – Mizeria/Necazul HMS! - The HMS Misery. (N.trad HMS este prescurtarea de la Her Majesty Ship=Corabia Maiestatii Sale sau de la Her Majesty's Service=In Serviciul Maiestatii Sale sau de la Hero-Martyr Syndrome=Sindromul Erou-Martir). Aici ai un caz foarte simplu de hranire energetica si manipulare pe de o parte, din partea mamei. Iar tu ai cazut in ea si intorcandu-ne la punctul numarul patru din Shoudul de astazi, tu esti compromisa. Iti compromiti Sinele. Urasti ca faci asta, dar o faci. Nu esti sincera cu Sinele tau, cu tine. Cand nu esti sincera cu tine, iti fragmentezi si despici Sinele, te epuizezi de energie si devii dezorientata, pretinzand ca nu mai stii cine esti.
 
Asa ca cel mai bine este sa rupi conexiunea, cel mai bine este sa schimbi sablonul, mai mult decat orice. Ai un sablon energetic care este foarte interesant si este cel mai bine sa il schimbi. Trebuie sa iei acea decizie. Nu vreau sa iti spun cum sa faci. Insa tu recunoasti ca este nevoie sa se schimbe ceva. Acum fii indrazneata si curajoasa si fa acea schimbare. Este atat de simplu. Cat de dificil este acest lucru, Shaumbra? Iti multumim.
 
INTREBARE DE LA SHAUMBRA 6 (o doamna la microfon): Buna. Am o intrebare rapida si una putin mai lunga. Intrebarea cea rapida este ca am nevoie de un nume al bunicului mamei, atat din partea materna cat si paterna. Ai cumva aceste nume? (rasete razlete in sala) Stiu... genealogia.
 
TOBIAS: In mod normal nu raspundem la astfel de intrebari, insa vom face o exceptie aici. Gerald Manitz. A doua intrebare? Apropo, nu vrem sa cream un tipar si sa fim un fel de John Edwards. Iti intelegem motivatia de a pune aceasta intrebare, insa nu vrem sa avem Shaumbra care stau in rand sa ne intrebe astfel de lucruri. Iti multumim.
 
SHAUMBRA 6: Imi pare rau, iti multumesc. Cealalta intrebare pe care o am este ca tocmai ati facut un CD pe tema „Businessul Noii Energii” (N.trad New Energy Business vezi: http://www.shaumbrashoppe.com/product_p/cd4-07002.01.htm ) si ma intrebam daca aveti vreo informatie specifica pentru sotul meu si pentru mine care sa ne ajute sa ne aducem la unison afacerea din Vechea Energie in Noua Energie.
 
TOBIAS: Inca o data, este o intrebare mai complexa si destul de personala si incercam sa pastram intrebarile mai generalizate, pentru toti Shaumbra. De fapt... acest sfat te va face confuza pentru putin timp, insa vei intelege mai tarziu... paraseste-ti afacerea pentru o perioada. Elibereaz-o fie luandu-ti o vacanta mai lunga, fie ca faci orice altceva. Businessul este intr-o perioada de incubatie acum. Esentialmente, ideea este acolo si este doar in incubatie. Insa pleaca de langa ea o vreme, in acest moment si se va redezvolta intr-un fel diferit. Iti multumim.
 
INTREBARE DE LA SHAUMBRA 7 (citita de Linda de pe internet): Nationalitatea mea este afro-americana. As dori sa stiu daca puteti sa va adresati la toti afro-americanii ca si un intreg, ca si popor. Ravaseala continua si ororile din Africa, cat si asuprirea si incercarile/chinurile africanilor care traiesc in America. Exista ceva ce puteti sa ne spuneti despre acest grup de oameni care au ales sa treaca timp de secole prin aceste circumstante incredibile si atat de dificile. Sunt cumva un grup special? Au cumva o obarsie speciala? Au cumva un scop anume pe care incearca sa il realizeze facand aceste sacrificii ale umanitatii lor?
 
TOBIAS: Exista cateva puncte aici. Ei nu sunt o familie spirituala, cum s-ar spune. Este o sectiune a constiintei umane mai degraba decat orice. Prin dezvoltarea raselor si dezvoltarea teritoriilor geografice, exista un grup mare de oameni intr-o regiune a lumii cunoscuta sub numele de Africa, care si-au permis sa ia asupra lor eforturile, conflictele si problemele si intunericul omenirii, in general. Ei au preluat acestea ca si o cruce proprie pe care sa o poarte. Acesta este de asemenea, un loc in care cei care au vieti foarte dificile, au facut in trecut lucruri de care sunt foarte rusinati si au tendinta de a se reincarna acolo din cauza ca ei simt ca acest nivel vibrational este cel mai potrivit pentru ei.
 
Ca si regiune a lumii, ca si rasa, este foarte important pentru cei pe care ii numiti africani sa nu mai accepte conflictele, incercarile si mizeria in numele omenirii si nici macar in numele lor. Lumea nu are nevoie de un loc in care sa isi arunce problemele pentru ca acest lucru nu mai serveste. Nu serveste celor care isi arunca mizeriile si nici celor care accepta problemele.
 
Exista o miscare in energiile lumii care permit ca acest lucru sa se intample, insa va fi doar atunci cand oamenii din Africa si linia afro-americana nu va mai accepta dificultatile si sfortarile restului omenirii. Cineva trebuie sa termine, sa opreasca acest ciclu. Cineva trebuie sa spuna „Gata, nu mai toleram acest lucru.” Iti multumim.
 
INTREBARE DE LA SHAUMBRA 8 (un barbat la microfon): Buna Tobias. Banuiesc ca te distrezi?
 
TOBIAS: Intotdeauna!
 
SHAUMBRA 8: Asadar intrebarea mea este despre pasiune si in mod special despre implementarea pasiunii noastre. Problema mea – pe care nu o am (sala rade si Tobias asemenea) – este ca incep proiecte si ma bucur de ele, insa apoi imi pierd interesul dupa o zi sau doua saptamani si apoi este destul de dificil sa incep din nou. Pare ca nu reusesc sa pornesc la drum. Trebuie sa ma fortez si stii, acest lucru nu este ceea ce vreau sa fac.
 
TOBIAS: Intr-adevar.
 
SHAUMBRA 8: Asa ca, stiu ca pot sa aduc raspunsul din interiorul meu, poate chiar o fac, insa stiu ca iti place sa vorbesti, asa ca ma gandeam sa te intreb pe tine. (Tobias rade si mai tare cu sala impreuna) In numele meu si al Shaumbra, cum sa iti sustii interesul si pasiunea?
 
TOBIAS: Intr-adevar. Tu esti – si multi dintre Shaumbra sunt – tipuri imaginative. Te joci mai mult – asa cum spunem noi – in taramurile cristaline. Oamenii de tipul ideii tale – energie creativa. Energia creativa nu raspunde intotdeauna bine atunci cand trebuie adusa in manifestare in lumea mondena tridimensionala. Este mult mai placut sa te joci cu ea in celelalte taramuri. Poti crea si imagina instantaneu si este acolo. Atunci cand trebuie sa treci prin munca laborioasa de a o aduce aici, te oboseste foarte repede si vrei sa te intorci in celelalte taramuri.
 
Unul dintre lucrurile de facut este sa realizezi acest lucru in interiorul tau si sa realizezi ca poate pentru multe dintre proiecte trebuie sa fii imaginatorul sau designerul energiei, insa sa permiti altor oameni sa fie constructorii in sine sau sa puna energiile impreuna. Cand vii cu idei marete, permite altora sa vina la tine si sa impartasesti cu ei creatia ta. Exista multi oameni care vor sa fie constructorii, care vor sa ia aceste idei. Marea majoritate a oamenilor nu rezoneaza foarte bine cu nivelul ideii. Ei sunt cei care fac si aleg sa fie astfel.
 
Celalalt lucru este ca tu sa devii mai impamantenit. Ai tendinta sa ... de fapt tu esti 2/3 in afara corpului chiar acum! Asa ca tu zbori si esti dus, pentru ca iti plac atat de mult acele taramuri. Si te vom ruga in mod personal sa fii mult mai prezent in aceasta realitate, sa fii mult mai mult in corpul tau. Respiri profund, te ancorezi si am sa te rog sa faci in fiecare zi acest lucru – sa fii total prezent aici si apoi sa te extinzi.
 
Vezi, chiar acum tu te proiectezi in afara. De fapt tu parasesti o mare parte din energia ta, iesi din corpul tau pentru a merge in alte taramuri... insa nu te extinzi, tu te proiectezi in afara. Incearca cealalta cale. Impamanteaza-te, respira si apoi extinde-te din acest moment prezent, din acest punct de acum, aici si apoi extinde-te in celelalte taramuri. Initial, vei opune rezistenta pentru ca esti obisnuit sa iei cealalta cale de a ajunge acolo si energia nu ti se va parea atat de familiara de la inceput. Pe masura ce inveti sa fii foarte prezent si apoi sa te extinzi multi-dimensional, vei vedea ca are loc o mai buna conservare de energie. Iti este mai usor sa aduci... tu ai niste idei si ganduri incredibile si iti va fi mult mai usor sa le aduci pe Pamant si vei inceta sa fii atat de frustrat si nerabdator cum esti tu acum. Iti multumim.
 
SHAUMBRA 8: Iti multumesc.
 
LINDA: Ultima intrebare.
 
TOBIAS: Inca doua.
 
LINDA: Bineinteles.
 
INTREBARE DE LA SHAUMBRA 9 (un barbat la microfon): Buna Tobias. Ma bucur foarte tare sa fiu aici. Am ascultat multe dintre Shouduri de dinainte despre Rana lui Isis (N.trad Este vorba aici de „Wound of Isis” - o serie de CD-uri inregistrate, facute in diverse ocazii, in urma unor sesiuni de „Ask Tobias” - „Intrebati-l pe Tobias”) si seriile Gnostului si am adus amintiri despre vieti trecute din Atlantida samd. Si mi s-a spus prin cineva ca atunci am fost un inginer arhitect si ca am preluat foarte multa vinovatie cand au inceput sa se prabuseasca cladirile si cand continentele se prabuseau, iar cladirile mele nu au rezistat. Ma intreb daca inca tin strans de unele din aceste responsabilitati si vinovatie care m-au oprit de la a manifesta ce imi doresc in aceasta viata, ca designer arhitectonic cu Feng Shui si Geometrie Sacra si toate acestea intr-un fel mai maret decat viziunea mea despre ceea ce poate fi creat. Inca nu am manifestat aceste lucruri intr-un mod impamantenit si ma intreb daca este vorba de o potrivire in timp? Sau este lipsa mea de a intelege gnostul? Sau poate parte din aceasta vinovatie? Sau toate impreuna?
 
TOBIAS: O sa alegem „pe toate impreuna”! (rasete in sala, Tobias chicoteste) Ai putea la fel de bine sa le pui pe toate impreuna si sa faci din ele o problema mare! Este o combinatie de lucruri... sunt atat de multe elemente aici... tu ai fost mai mult decat un designer de cladiri in Atlantida. Tu ai lucrat cu energiile din interiorul cladirilor, nu doar cu structura cladirii in sine, iar vinovatia pe care o simti nu este doar pentru ca s-au prabusit cladirile, ci este vinovatia pentru ceea ce s-a intamplat in interiorul unora dintre acele cladiri, dintr-un punct de vedere energetic.
 
Tu vrei sa te intorci la acel tip de munca pentru ca ai invatat multe. Ai stiut ca energia poate fi un super-conductor din punct de vedere al constiintei umane si este acea vinovatie acolo, insa problema ta acum, pe care o vedem aici, este ca tu ti-ai compromis propriile intelegeri despre felul in care functioneaza energia, pentru a juca jocul de-a v-ati ascunselea cu tine insuti in mod deliberat. Tu ai cateva idei marete, insa continui sa ramai agatat de acele metode din carti din ce numesti Feng Shui sau miscarea energiei, iar tu stii mai bine de atat. Nu ai incredere in tine insuti, in Sinele tau, asa ca ai tendinta sa ignori ceea ce stii cu adevarat despre felul in care functioneaza energia in interiorul unei structuri fizice si incerci sa fii putin prea normal. Vrei sa dai vina pe chestii ca Atlantida, insa este mai degraba o compromitere a Sinelui tau, a ta si a ceea ce stii cu adevarat despre energie. Este timpul sa aduci ce stii la suprafata.
 
Ai niste – cum le spui tu – teorii foarte interesante despre miscarea energiei in spatiul fizic. Si de fapt... vorbim acum in mod metaforic, insa tu ai scris tratate despre aceasta in alte taramuri si le-ai prezentat la intalniri, insa nu iti permiti sa le aduci si aici, pe Pamant. Nu iti permiti de fi avangardist cu o parte din cercetarea ta. Fii putin nebun si adu totul aici. Ce ti se poate intampla mai rau? Nu ne raspunde la aceasta intrebare (rasete in sala). Iti multumim.
 
SHAUMBRA 9: Va multumesc.
 
LINDA: Avem o corectare aici. Inca doua intrebari.
 
INTREBARE DE LA SHAUMBRA 10 (o doamna la microfon): Tobias, am fost atat de fericita cand am auzit ca este in regula sa imi traiesc viata inapoi.
 
TOBIAS: Da.
 
SHAUMBRA 10: Da, am facut acest lucru in ultimele 4 decenii. Am mers inapoi prin ele. De ce sunt aici astazi, in anii 80 cand a inceput Kryon si apoi a inceput Crimson Circle, stiti, am rezonat cu totul. Am fost complet sanatoasa toata viata mea, niciodata nu am mers la medic, nu am luat medicamente si toate acestea. In sfarsit am scris cartea mea anul trecut si dupa conferinta de vara a lui Kryon, cateva zile mai tarziu, am avut o criza cardiaca masiva, am fost la cateva ore de a muri si nu stiu despre ce a fost vorba si chiar ca m-a facut curioasa, pentru ca de atunci, totul a ramas pe pozitie de asteptare. Sunt confuza.
 
TOBIAS: Este destul de simplu... o sa fim directi... tu nu esti sigura daca chiar vrei sa ramai pe Pamant acum. Esti intr-o situatie in care spui: am fost acolo, am facut-o si pe asta, ai trait multe lucruri, ai implinit atat de multe in viata ta. Desi nu ai avut probleme medicale a fost vorba mai mult de o dorinta.
 
Stii ca moartea nu e un lucru mare. Doar treci dincolo si de fapt te-ai eliberat de unele din limitarile fizice care au existat. Asa ca intrebarea ta atunci a fost „Sa raman?” Ai avut o experienta in unul din transmisiile lui Kryon cand aceasta tema a venit la tine... nu din cauza lui Kryon, insa tu ai fost in acea energie... cand te gandeai, ai cantarit zilele tale din viitor, ce anume vei face, ce anume vei realiza si parte din tine a spus: „Poate ca este timpul sa plec”. Ti-ai oferit aceasta experienta atunci, a unei crize cardiace care sa te faca sa te uiti mai indeaproape si mai profund la valorile noi, la noile motive de a ramane si iata-te aici, astazi.
 
SHAUMBRA 10: Asa ca nu o sa mai am inca o criza dupa toata energia de astazi?
 
TOBIAS: Nu dupa aceasta energie, insa fii atenta cu workshopurile lui Kryon. (hohote de ras ale lui Tobias si din sala) Si spun asta cu tot respectul fata de Kryon. A fost o gluma.
 
De fapt te-ai simtit foarte deschisa la acel workshop si atat de multidimensionala. Ti-ai luat in vedere posibilitatile si potentialele, iar de fapt, efectul faptului ca ai stat in acele energii a fost atat de coplesitor. Din nou, nu a fost Kryon sau oricine altcineva care ti-a facut asta, a fost doar nivelul tau de confort si deschidere care te-a facut sa spui „Vrei sa fii aici sau nu?” Si este o intrebare pe care sa ti-o pui chiar in aceasta seara inainte de a merge la culcare.
 
LINDA: Ultima intrebare.
 
TOBIAS: Da.
 
INTREBARE DE LA SHAUMBRA 11 (o doamna la microfon): Aloha. Intrebarea mea are de-a face cu schimbarea de constiinta si cum se va comporta lumea corporatiilor.
 
TOBIAS: Aceasta este o intrebare foarte larga. Vei gasi pe unii din lumea corporatiilor care tin foarte strans de caile vechi si altii care o iau la goana inainte. Un lucru despre lumea corporatiilor, altfel decat guvernele si religiile, este ca ele sunt foarte motivate de profituri (N.trad este un joc de cuvinte al lui Tobias, intrucat acelasi cuvant care inseamna profituri=profits sau profeti=prophets este pronuntat aproximativ la fel) – atat de profetii Noii Energii ca voi insiva, cat si de profiturile venitului net. Cand o companie, cand o afacere in general, fie ca este Wall Street sau oricare dintre piete vad o companie foarte de succes, ei vor sa o imite. Ei vor sa foloseasca aceeasi energie.
 
Asa ca, atunci cand vedeti companii care implica constiinta la fiecare nivel – in dezvoltarea produselor lor, in distribuirea acestora, in felul in care lucreaza cu clientii si angajatii – si acea companie este foarte de succes, ei permit ca linia inimii (N.trad „heart line” - Tobias se refera la sesiunea „Ask Tobias”-”Intrebati-l pe Tobias” despre Businessul Noii Energii), despre care am vorbit, sa aduca abundenta la fiecare nivel. Atunci vor exista altii care sunt foarte rapizi in a imita sau a duplica acest lucru. Asa ca acesta este unul dintre cele mai usoare lucruri despre constiinta din lumea afacerilor, tip de motivatie pe care nu o aveti in religie sau spiritualitate si cu siguranta nu o aveti in guverne.
 
Asadar, vedem ca ele sunt destul de deschise la schimbare, insa vor continua sa existe unii din lumea afacerilor care vor tine de sistemele de credinta vechi si mai ales de acea credinta veche conform careia profitul este totul, venitul net este totul. Noua Energie spune ca venitul net are grija de sine atunci cand se are grija de linia inimii.
 
Acestea fiind spuse, Shaumbra – a fost o zi lunga si frumoasa, o zi cu schimbari si transformari. Informatia care a fost adusa astazi va continua sa sa dezvaluie, va continua sa aduca o noua intelegere si constientizare pentru voi in urmatoarele trei, patru zile. Intre timp, bucurati-va de petrecerea lui Tesla!
 
Si asa este.
 
********************************
 
Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com . Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut Energia Nouă.
Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.
Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.
Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.
Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.
Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.
Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.
Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.
Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază non-comercială, non-profit. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, si sa cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.
© Copyright 2005 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.