MATERIALELE LUI TOBIAS

Seria Invatatorului:
SHOUD 9 "Sans Definition" - "Fara Definitie", transmis de Geoffrey Hoppe

Prezentat la Crimson Circle
7 aprilie 2007

 

Si... Asa Este. La cine va asteptati? (rasete in sala, Tobias foarte amuzat). Eu, Tobias m-am adunat aici impreuna cu Shaumbra, cu invatatorii, cu voi toti in sala aceasta de clasa a Noii Energii. De fapt, nu s-a hotarat decat cu cateva momente inainte cine va vorbi la Shoud. M-am intrecut putin cu Kuthumi. Iar eu am castigat (Tobias chicoteste).

Este din cauza naturii a ceea despre ce vom vorbi astazi... a fost ceva ce am vrut sa facem amandoi, asa ca am avut o coliziune a noastra mica – o coliziune buna, si este din cauza apropierii pe care o am cu fiecare dintre voi. Si Kuthumi o are. Insa voi si eu, noi am petrecut atat de mult timp impreuna, vieti intregi. Au fost vieti in Templele din TiEN, vieti din timpul lui Yeshua, vieti de dupa Yeshua si acum, aici pe Pamant, voi v-ati incorporat ca si acesti umani prostuti, prostuti, asa cum ar spune Kuthumi. Si eu m-am incorporat intr-un fel, inca nu am priceput asta cu totul, o parte e aici, o parte e dincolo. Insa am fost eu cel care am dorit atat de mult sa vin si sa impartasesc aceasta zi cu voi.

Haideti sa incepem cu o respiratie profunda, pentru ca vom merge in niste locuri noi astazi.

(pauza pentru respirat)

Stiti, cand voi va acceptati pe voi insiva asa cum o faceti chiar acum, in spatiul nostru sigur si sacru si cand sunteti relaxati despre cine sunteti, va simtiti confortabil in corp, va simtiti confortabil in umanitatea voastra si va simtiti confortabil in sufletul vostru, atunci noi putem intr-adevar sa venim la voi. Eu pot sa vin foarte, foarte aproape. Cand va acceptati pe voi insiva, voi puteti si sa ma absorbiti in voi. Este mult mai usor cand sunteti in acest loc sigur si confortabil sa ma lasati sa curg in interiorul vostru, direct in corpul vostru. Nu va ingrijorati de nimic, pentru ca stiti ca nu voi incerca sa il iau de la voi, pentru ca il am pe al meu. Stiti ca nu voi incerca sa fur energie, pentru ca nu am nevoie. Stiti ca nu voi incerca sa va conving de nimic, pentru ca vedeti, nu va compromiteti pe voi insiva. Voi stiti cine sunteti.

Cand stam aici, in acest spatiu, in aceasta dimensiune mica pe care o cream impreuna acum, voi simtiti ca va cunoasteti pe voi cu adevarat. Si atunci, energia voastra se schimba, eu pot sa vin foarte aproape de voi, pot sa vin direct in corp cu voi si sa ma contopesc si sa dansez cu constiinta voastra. Atunci nu pierdeti contactul cu cine sunteti. Si totusi putem forma aceasta contopire frumoasa de energii, intai voi si eu, dansand impreuna acest dans, si apoi invitand inauntru si celelalte energii ale Shaumbra.

Noi toti, cei care ne conectam in acest moment de constiinta chiar acum, din toata lumea, cei care vor asculta si citi toate acestea in zilele care vor urma, cand simtiti si va acceptati asa cum sunteti voi ca si acum, va puteti deschide catre celelalte taramuri, catre fiintele angelice care sunt parte din procesul de facilitare a shoudului nostru – pentru ca el este mult mai mult decat cuvintele care sunt spuse la nivel uman. Iar voi simtiti astazi. Si acolo unde se misca constiinta voastra astazi, ea este simtita si in alte taramuri. Ceea ce faceti voi aici si acum, poate ca nu miscati nici un muschi fizic, insa acest lucru schimba toata constiinta de pretutindeni.

Haideti sa respiram profund. (pauza scurta)

Cunoasteti-va pe voi insiva (pauza) si absorbiti-ne pe noi toti ceilalti in voi.

Asadar, Shaumbra, iata-ne aici, astazi, intr-o zi speciala. Este o zi speciala pentru ca este timpul Pastelui, asa cum ii spuneti voi, pentru multe dintre religiile si miscarile spirituale de pe Pamant. Este timpul mortii si cel al reinvierii, aceasta pentru ca oamenii au acceptat acest lucru.

Oamenii au acceptat povestea lui Isus, care creeaza o anumita energie ce face posibila transformarea. Face posibila moartea Sinelui vechi, intr-un fel. Insa asa cum stiti voi, de fapt nu exista moarte. Ci este vorba de moartea unei energii care nu ii mai serveste Maestrului. Sa eliberezi, aceasta este Moartea, care este sa permiti eliberarea. Sa eliberezi structuri vechi, obiceiuri vechi, calea veche de a percepe lucrurile – sa le permiti sa moara, in asa fel incat energia lor sa poata sa se intoarca in stadiul sau pur si natural. Si apoi reinvierea. Reinvierea care va permite sa va spiralati, sa evoluati inspre un loc nou al constiintei. Uneori reinvierea aceasta, schimbarea, poate fi o incercare pentru voi, poate fi coplesitoare, insa stiti, exista un proces natural care are loc. Iar daca ii permiteti sa fie, atunci va va aduce, voi va veti aduce inspre acest loc nou al constiintei si inspre intelegere.

Pentru ca multi oameni accepta povestea mortii si a reinvierii, energiile sunt prezente peste tot acum. Ele au fost foarte prezente in luna care a trecut. Stiti pentru ca le-ati simtit. Ati simtit in constiinta umana cum o parte veche moare si o alta parte noua este gata sa se trezeasca. Este constiinta, urmatorul nivel al constiintei umane care se pregateste sa se trezeasca. Exista anxietate, exista frica, exista dorinta de a se intoarce la caile vechi.

Voi insiva ati trecut prin aceasta experienta de atat de multe ori. Pe parcursul intregii voastre experiente a propriei ascensiuni, de cate ori nu ati vrut sa va intoarceti! Ati pornit la drum, uneori singuri, alteori singuratici, nu mai erati in contact cu vechiul vostru Sine, pentru ca noul era pe cale sa se nasca. De cate ori ati vrut sa va intoarceti? De multe ori ati regretat ca v-ati imbarcat in aceasta calatorie cu diverse experiente. Aceasta este ceea prin ce trec ceilalti oameni, mai ales in aceasta perioada a anului pe care o numiti Pastele, invierea. Si ati simtit toate acestea, ati trait toate acestea.

Este interesant de spus acestea cand noi privim energiile Shaumbra, privim de pe Varful Ingerului, privim in ansamblu ceea ce se intampla. Vedem ca in acelasi timp este o perioada a anului in care energiile Pamantului se schimba. Se schimba din moarte, din iarna, inspre trezirea sa, inspre reinvierea sa. Stiti ca, in mod acurat, calendarul obisnuia sa inceapa cu primavara? De ce a fost schimbat in ianuarie, in mijlocul iernii este dincolo de noi.

Asadar aveti acum energiile schimbarii, ale transformarii. Este timpul in care chiar voi, Shaumbra, in luna care a trecut v-ati pus o intrebare. Nu prin mine, Tobias, Saint Germain sau oricare altul. Ci v-ati intrebat voi pe voi insiva. Noi stam in spate, privim, va dam sfatul nostru, comentariile noastre, cand le cereti. Si am privit in luna trecuta. A fost interesant. Pentru ca atat de multi dintre voi v-ati intrebat in visurile voastre si cand ati fost trezi: „Oare sa merg mai departe in acest corp fizic, in aceasta iluzie a realitatii? Sa plec oare acum?”.

Apropo, nu exista nici o pedeapsa daca plecati. Nu pierdeti nimic, poate chiar castigati ceva. Hm. „Sa termin aceasta viata acum?”. Poate intr-un mod linistit, poate printr-o drama, nu conteaza. Insa atat de multi dintre voi v-ati pus aceasta intrebare voua insiva, in zilele trecute de la ultimul shoud al nostru. V-ati intrebat daca v-ati terminat treaba, de ce sa mai continuati sa treceti prin unele din greutatile realitatii fizice? V-ati intrebat cum ar fi oare sa reveniti aici, sa stati impreuna cu Saint-Germain, cu mine, cu Einstein, Tesla si toti ceilalti mareti, care va asteptam sa reveniti. Noi petrecem foarte bine aici. Noi ne bucuram de noi foarte mult aici. Nu luam lucrurile prea in serios, ramanem intr-un spatiu al Iubirii de Sine, Compasiune, Intimitate. Este maret, este minunat aici. Multi dintre voi v-ati intrebat: „De ce dracu sunt acum pe Pamant?”. Ati auzit vocea aceasta, ati auzit-o si inainte. Insa acum este diferit, pentru ca voi v-ati intrebat pe voi insiva. Nu a fost vocea din exterior, acum era vocea din interior: „Sa mai stau sau sa plec?”.

Am observat, am privit cum energia voastra s-a miscat, a trecut la alte nivele, uneori a intrat in coliziune, uneori a cazut si am fost foarte surprinsi. Am avut legiunile noastre de ingeri care v-au asteptat in taramurile din apropierea Pamantului sa veniti aici. Ar fi fost maret, bineinteles. Ati fi fost onorati, am fi petrecut cu voi. Si am fost foarte surprinsi.

Foarte, foarte putini Shaumbra din lume, foarte putini au facut acest lucru. Foarte putini Shaumbra au ales sa revina aici. Cei mai multi dintre voi au ramas. Inca o data, nu trebuie sa ramaneti. Si inca o data: moartea in sine nu este dificila deloc. Tranzitia pentru voi, Shaumbra, voi stiti cum este procesul. Nu va este teama de taramurile apropiate de Pamant, nu va este teama de un loc care nu exista pe nume iad. Asa ca ar fi fost usor, insa foarte putini au facut acest lucru. A fost interesant si am studiat acest lucru. Ce este? De ce anume?

Am privit energia voastra si energia Shaumbra si concluzia noastra este ca incepeti sa gasiti bucurie in viata voastra. Incepeti sa intelegeti dinamica felului in care functioneaza energia, ceea ce este ea si ceea ce nu este. Incepeti sa intelegeti ca voi sunteti creatori, nu doar auziti cuvintele, nu le recitati, ci chiar sunteti in acele cuvinte, sunteti in acele energii. Atat de multi dintre voi au simtit ca au ajuns atat de departe, asa ca de ce sa plecati chiar acum? (rasete razlete in sala) Multi dintre voi au simtit ca mai sunt doar cateva luni pana la Saltul Cuantic, „asa ca am sa astept cel putin pana atunci” (Tobias si sala foarte amuzata). „Vreau sa merg la petrecerea aceea de pe Pamant”. Credeti-ne ca vom fi acolo, chiar cu forte proaspete. Vor fi mai multi ingeri decat oameni la celebrarea Saltului Cuantic. Ati asteptat acest lucru, de asemenea ca si noi.

Ati privit altfel la voi, la viata, la relatiile voastre cu alti oameni, ati trecut prin ceea ce a fost mai greu in acest proces al ascensiunii, ati trecut prin partea de moarte si acum sunteti in partea de trezire si reinviere. Si da, lucrurile pot fi inca dificile, pentru ca exista lucruri ca de exemplu alti oameni, exista inca vechi conflicte intre energii si dualitate. Sunt energii foarte, foarte vechi. Si voi simtiti acestea si ati ales totusi sa ramaneti, sa continuati acest lucru.

Iar eu doresc sa folosesc acest moment pentru a va multumi, sa va onorez. Nu trebuie sa o faceti, sunteti eliberati din serviciul spiritual, din contractele vechi, sunteti eliberati chiar din serviciul pentru energia Shaumbra. Cel putin in ceea ce priveste obligatia fata de Shaumbra. Este o alegere daca vreti sa fiti cu energia Shaumbra. Nu trebuie sa fiti aici. Asa ca ne-a adus cateva lacrimi in ochi cand am vazut alegerea voastra sa ramaneti aici, cand am vazut alegerea voastra sa fiti aceia care sunt pe Pamant.

Stiti, aceasta ESTE sala de clasa a Noii Energii. ACEA sala de clasa a Noii Energii. Noi suntem constienti si lucram, de asemenea cu multe alte grupuri din lume. Grupuri spirituale, grupuri New Age, grupuri metafizice si religioase. Lucram cu fiintele angelice care ajuta sa indrume aceste grupuri. Insa, din punctul nostru de vedere de aici, de pe Varful Ingerului, nu exista nici unul ca Shaumbra. Nici unul.

Asa cum spunea Cauldre mai inainte, pe voi nu va tin regulile impreuna. Ceea ce se intampla in cele mai multe organizatii. Nu va tin impreuna un set de sisteme de credinta bine definite, ceea ce se intampla cu majoritatea altor organizatii. Nu va tine impreuna o anumita ierarhie careia sa trebuiasca sa ii raportati totul. Iar majoritatea grupurilor fac astfel.

Voi ati fost adusi impreuna si stati impreuna prin alegere, prin inima si prin serviciul catre oamenii ai caror invatatori sunteti. Este un concept incredibil, acest lucru pe care il numiti Shaumbra. Aceasta este ACEA sala de clasa a Noii Energii. Voi sunteti aceia care trec prin ea. Stim ca exista persoane individuale in lume, insa ca si grup voi sunteti ACEL grup care se va juca cu o noua constiinta, o noua fizica ce depaseste toata fizica vechii dualitati tridimensionale pe care o stiti de atata vreme. Aceasta este ACEA sala de clasa a Noii Energii.

Asa cum spuneam si l-ati auzit si pe Cauldrea spunand astazi, Noua Energie – ce este ea? Ce este ea? Si am sa va spun chiar acum: ea este fara definitie, fara definitie. Si vom explora acest lucru astazi. Vom explora pe <fara definitie>.

Asa ca haideti sa respiram profund, Shaumbra.

Am vorbit la ultima noastra intalnire despre: <fara compromisuri>. Si doresc sa fac un rezumat scurt aici si sa va incurajez sa continuati sa simtiti in continuare acea energie in interiorul vostru. Ce este compromisul la nivelul vostru interior? Compromisul este de fapt, o limitare. Compromisul poate veni prin ceva ca frica sau nesiguranta, sau poate prin ceea ce numim sisteme vechi de credinta despre ceea ce este bine sau rau, sau ceea ce ar trebui sa faceti sau sa nu faceti. Compromisul este atunci cand va inselati pe voi insiva, cand va dati pe voi insiva, cand le permiteti altora sa ia ceva de la voi.

Compromisul este atunci cand stiti cum este sa simtiti in interiorul vostru, stiti unde este centrul si esenta voastra, dar apoi va prefaceti ca nu stiti toate acestea. Si permiteti apoi unor situatii si circumstante exterioare sa fie forta care va indruma in viata voastra. Compromisul este cand spuneti „Eu sunt un Creator”, insa adevarul este ca simtiti ca sunteti doar un creator marunt, mic. Simtiti ca toate aceste influente din jurul vietii voastre sunt creatori mai mari decat voi. Acesta este compromisul.

Sau sunteti un creator deplin si pur sau nu sunteti creatori. Si daca nu sunteti creatori, voi sunteti victime. Daca nu sunteti creatori sunteti cu siguranta o victima. Victima a orice altceva. A altor oameni, a constiintei de masa, a extraterestrilor, a orice din jurul vostru. Voi deveniti victime. Va dati energia altora. Fara compromisuri inseamna sa intelegeti, sa va amintiti si sa acceptati cine sunteti. Sa acceptati ca sunteti Dumnezeu asemenea. Sa nu va compromiteti, sa nu faceti doar jumatate din drum.

Aducem acest subiect in discutie intrucat el este foarte, foarte important. L-am adus in discutie si in ultimul shoud pentru ca din nou facem un pas in Noua Energie, care nu este definita. Nu puteti patrunde in ea facand compromisuri, nu puteti intra in ea doar pe bucati, ci va deschideti cu totul pentru ea. O sa continuam sa lucram cu aceasta energie <fara compromisuri>, ca sa continuati sa priviti in viata voastra, pentru ca uneori energia compromisului se ascunde, uneori se joaca cu voi. Uneori va convingeti pe voi ca trebuie sa faceti compromisuri ca sa puteti supravietui, uneori aceasta energie a compromisului va aduce atat de jos in energia voastra personala incat nici macar nu veti realiza ca va compromiteti.

Compromisul il veti recunoaste in minte, insa cel mai mult il veti recunoaste in sentimentele voastre si in inima voastra. Uneori nu veti putea intelege exact ce se intampla, insa puteti simti cu adevarat cand faceti compromisuri. Asa cum spuneam in ultimul shoud, energia voastra este atunci ca de plumb. Simtiti ca v-ati tradat pe voi insiva. Simtiti ca sunteti marunti, in loc sa va simtiti mareti. Aceasta se intampla cand va compromiteti.

Priviti la viata voastra personala. La situatia de la locul de munca. Priviti ce fel de compromisuri faceti acolo si de ce anume va compromiteti. V-am spus inainte si o sa va spun din nou. Mai devreme sau mai tarziu, Shaumbra va trebui sa lucrati pentru voi insiva. Mai devreme sau mai tarziu. Asa ca va compromiteti. Credeti ca aveti nevoie de acel loc de munca pentru cec-ul de plata, ca sa va hraniti pe voi si pe familia voastra. Credeti ca aveti nevoie de el pentru ca nu exista nimic altceva pentru voi. Va compromiteti si spuneti: „Pai, cand o sa se intample aia si aia, poate atunci voi pleca. Cand o sa vina acel business la mine si imi este garantat ca voi avea destul de lucru in noua mea firma, atunci voi pleca”. Acesta este compromisul. Acesta este compromisul.

Si ce se intampla? Din cauza felului in care functioneaza energia, nu veti atinge acest lucru niciodata. Veti fi frustrati, energia voastra va fi foarte joasa, corpul vostru fizic va raspunde pe masura si atunci veniti sa petreceti cu noi aici. Insa nu veti fi multumiti de evenimentele care au avut loc si v-au adus aici. Toata aceasta energie a compromisului este atat de importanta pe masura ce trecem la noul nivel. Si veti avea parte de o degustare a acestui nou nivel astazi.

Astazi, va spun acum Shaumbra, nu avem nici un invitat. Fara invitati. Sunt doar eu, Tobias. Avem fiintele angelice, non-fizice care ajuta sa sprijine energia acestei dimensiuni pe care o cream impreuna. Nici un invitat in aceasta zi. Avem nevoie de acest tip de energie pentru a explora ceva nou.

Luati-va un moment si respirati, simtiti-va ancorati in acest moment-acum. (pauza). Simtiti-va pe voi cand respirati. Simtiti-va pe voi. Nu este nevoie sa analizati, ci doar sa va simtiti pe voi insiva. Sunteti voi. Este corpul vostru, mintea voastra, sufletul voastru, toate in acest spatiu.

Si acum, haideti sa ne extindem din acest moment-acum. Nu va parasiti corpul, ci extindeti-va constiinta. Ca si cum ati arunca o piatra in apa. Vedeti, cercurile concentrice merg in afara si in afara si in afara. Aceasta puteti face si cu propria voastra energie. Voi sunteti piatra, sunteti centrul. Haideti sa ne extindem energiile acum. As dori sa va duc astazi in celelalte taramuri. As dori sa va duc din nou in Shaumbra Service Centre.

Ce este Shaumbra Service Centre (N.trad de acum Shaumbra Service Centre va fi prescurtat cu SSC)? Este energia Shaumbra, este o energie de grup. SSC este un loc in care puteti veni de fiecare data cand doriti sa reintineriti, sa invatati, sa ii invatati pe altii. Este un loc virtual. Insa, datorita constiintei si al intelegerii dintre toti Shaumbra, acest loc este o realitate, este aici.

SSC va arata putin diferit pentru fiecare dintre voi, datorita perceptiei voastre despre realitate, despre felul in care vedeti realitatea. Dava veti vorbi cu un Shaumbra el va spune ca SSC arata <asa>, un alt Shaumbra va spune, „dar arata asa”. Si cum arata de fapt? Ca in toate cazurile enumerate mai sus. De ce sa nu aiba energia mai multe fatete diferite? De ce sa nu arate ceva in mod diferit, in functie de cine priveste sau observa acel lucru? Si de ce sa nu se schimbe SSC pentru voi, in felul in care arata si cum il simtiti in fiecare moment?

Sunteti obisnuiti sa traiti intr-o constiinta incatusata, o constiinta foarte focusata in a treia dimensiune. Si cand priviti de exemplu aceste flori din fata salii (N.trad Tobias se refera la buchetul de flori care se gaseste pe masuta de langa Geoffrey si Linda), exista o intelegere generala asupra felului in care arata, sau nu? Sau nu? Vedeti, chiar si aceste flori se pot schimba. Florile pot face lucruri care sfideaza ochiul uman, care sfideaza mintea, pentru ca ele sunt mai mult decat o vaza cu flori. Ele sunt mai mult decat o celebrare a culorii. Ele pot sa cante, poate chiar mai bine decat mine. Ele se pot schimba si transforma. Insa mintea nu stie cum sa accepte aceste lucruri. Mintea spune: „Tobias vorbeste aici in termeni foarte ezoterici. Realitatea practica este ca florile nu se schimba. Poate ca se schimba cand mor, dar cand stam aici ele nu se schimba.”

Insa aceasta, aceasta dragi prieteni este unul din punctele importante de astazi – ceea ce se intampla, ceea ce se petrece cu adevarat. Asa ca SSC poate arata diferit de cum arata data trecuta cand ati fost aici. Poate sa aiba atribute diferite. Nu trebuie neaparat sa fie singulare, pot fi multiple. Nu trebuie neaparat sa aiba doar o identitate, poate sa aiba mai multe, multe multe fatete... toate in acelasi timp.

Pentru munca noastra de astazi sunt prezente fiintele angelice care au ajutat sa pregateasca platforma de energie in SSC. Haideti sa ne lasam energiile sa curga impreuna acolo. Haideti sa trecem prin... daca este o usa pentru voi, puteti intra pe fereastra daca doriti, poate ca nu exista nici o intrare, puteti sa patrundeti prin perete. Nu conteaza, eliberati perceptia a ceea ce credeti ca ar trebui sa fie, ca sa poata sa fie tot ceea ce este.

Haideti sa mergem in SSC cu totii. Este loc destul inauntru, nu exista inghesuiala. Luati-va un moment ca sa simtiti energia camerei, spatiului in care suntem acum. Ultima data cand am fost aici, am vorbit despre apa. Apa este o dinamica importanta, nu doar in taramul vostru, de partea voastra, ci si de partea noastra. Apa noastra nu este constituita din atributele fizice asa cum este pe Pamant. Apa de aici este o energie fluida, racoritoare si mangaietoare. Pentru aceia dintre noi care am trait pe Pamant, putem aduce inapoi in aceste taramuri angelice o perspectiva mai adanca, mai profunda a energiei pe care o numim apa, insa toti ingerii – majoritatea dintre ei – lucreaza cu apa. Apa inseamna aici vindecare, curgere, mangaiere. Acesta este tipul de energie chiar si aici. Asa ca exista multa apa aici in SSC. Mergeti si asezati-va daca doriti, relaxati-va putin. Bucurati-va de acest moment pe care il traim impreuna in SSC.

Aici, in aceasta camera, eu folosesc cuvinte. Folosesc cuvinte ca sa definesc atribute ca si apa, folosesc cuvinte ca sa definesc scaunul, cum stau eu in scaun. Folosesc cuvinte ca sa dau forma realitatii, in acest moment. Cuvintele sunt foarte interesante. Ele poarta o energie specifica cu ele. Eu folosesc cuvinte ca sa definesc peretii. Si unii dintre voi vor vedea un perete din stanca, altii vor vedea un perete de culoare in aceasta camera.

In aceasta camera sunt multe flori. Ele au fost aduse aici pentru voi... sunt flori exotice, sunt flori care sunt aromatice, sunt flori care infloresc in culoare, care stralucesc de culoare, a caror energii vibreaza si isi transmit energia la voi, acum cand stati pe scaun. Podeaua, din camera in care suntem impreuna, podeaua este un sprijin pentru voi acum. Este o platforma, o fundatie. Unii dintre voi pot sa o vada ca si o podea frumoasa si aranjata cu un covor. Unii dintre voi vor alege sa stea pe o podea cu un covor foarte des si gros. Unii dintre voi vor prefera mai degraba o podea de pamant, pentru ca vreti sa va conectati continuu cu energiile lui Gaia, cu energiile Pamantului. Unii dintre voi stau pe o podea de sticla. Mai putini plutesc pe o podea de nori.

Vedeti, toti puteti avea perspective diferite a aceluiasi tip de experienta. Eu folosesc acum cuvinte ca sa definesc, pentru ca oamenii comunica in acest fel. Cuvintele sunt foarte interesante si foarte limitatoare. Pe Pamant aveti foarte multe limbi diferite. Limbi care dezvolta cuvinte ce aduc o energie – fie ca este o imagine sau un sentiment. Cuvintele au o vibratie foarte specifica. Si pe masura ce vorbesc acum cu voi prin cuvinte, schimbam si ne jucam cu vibratiile, cu simbologia in cuvinte. Limba vine din minte. Iar cuvintele provin dintr-o limba. Asadar, cuvintele provin si ele din minte. Cuvintele sunt foarte limitatoare, insa acesta este modul in care umanii comunica si este felul in care ati fost facuti sa credeti ca trebuie sa comunicati si voi. Cuvintele limiteaza energia de baza, insa voi folositi cuvinte in tot ceea ce faceti. Asta faceti. Folositi cuvinte chiar si in domenii care, de fapt sunt non-verbale. Folositi cuvinte ca sa definiti lucrurile. Folositi cuvinte ca sa dati forma energiei unui lucru.

Limba este un studiu incredibil. Cuvintele sunt o energie incredibila, sunt simboluri. Pe masura ce vorbesc acum cu voi, unele dintre cuvinte se incetoseaza. Pare ca nu mai puteti sa intelegeti ceea ce spun pentru ca incepem sa mergem dincolo de cuvinte. Vi se pare ca auziti doar niste zgomote iesind din gura lui Cauldre. Cand sunteti intr-o a treia dimensiune foarte definita si percepeti totul doar in tridimensional, cuvintele au o anumita semnificatie, insa atunci cand va extindeti, cuvintele par sa se incetoseze. Totul nu mai are atat de mult sens, nu mai pare atat de coerent pentru ca incepeti sa lucrati la un alt nivel. Incepeti sa mergeti dincolo de cuvinte.

Camera gandului

Am folosit cuvinte ca sa definim SSC, ca sa definim aceasta camera - camera cuvintelor in care suntem chiar acum. Iar acum haideti sa mergem in urmatoarea camera impreuna. Respirati profund. Cum ajungeti acolo? Nu ma intereseaza. Mergeti, zburati, proiectati-va, extindeti-va acolo, insa haideti sa intram in camera urmatoare impreuna. Respirati profund...

(Pauza)

... si haideti sa intram. Apropo, este real? Este real totul? Absolut – daca alegeti sa fie astfel. Daca nu alegeti sa fie real, nu, atunci nu este real. Si daca alegeti sa fie real, noi suntem pur si simplu – pentru ca suntem intr-o intelegere de constiinta – voi faceti acest lucru pur si simplu la un anumit nivel. Mergem in camera urmatoare. Suntem in SSC.

Trebuie sa rad uneori – apropo de ceea ce numesc oamenii real si ce nu. Houdini si alti mari iluzionisti si magicieni si cei care lucreaza cu energia lui Merlin inteleg foarte bine ca nimic nu este real. Nimic. Totul este o iluzie. Sau mai bine spus, totul este o creatie temporara. Pentru ca toate creatiile pe care le creati, cele pe care le creeaza altii, se vor schimba. Energia va continua sa se extinda.

Acesta este un lucru despre Spirit, despre Dumnezeu, oricum vreti sa numiti energia universala. Acesta este acel lucru despre aceasta energie si anume, ca ea cauta expansiunea si expresia. Aceasta este vorba despre Spirit – ca vrea intotdeauna sa se exprime si sa se extinda. Sa se exprime si sa se extinda. Stiti de ce? Pentru ca Spirit este in bucurie. Spirit este in iubire si aceasta este ceea ce face energia iubirii – continua sa se extinda si sa se exprime.

Asadar ne-am extins in camera urmatoare. Aceasta este camera gandului. A gandului. Acum, am sa fiu nevoit sa continui sa folosesc cuvinte pentru o vreme, pentru ca astfel se conecteaza oamenii si astfel cad ei de acord asupra dinamicii unei energii. Am sa va rog sa fiti in aceasta camera a gandului acum, insa sa va extindeti dincolo de cuvinte, dincolo de ceea ce este comunicat si transmis aici prin limbajul verbal sau prin limbajul scris.

Camera gandului este interesanta. Cuvantul nu are nevoie de cuvinte. Voi va ganditi tot timpul, insa nu trebuie sa exprimati totul in mod verbal. Daca fiecare gand ar fi exprimat verbal, nu v-ati opri din vorbit! Insa ceea ce este adevarat si va limiteaza despre ganduri este ca asociati cuvinte sau un limbaj gandurilor voastre.

Respirati profund. Ganditi-va la ceva acum.

(Pauza)

Ganditi-va la Tesla, de exemplu. Tocmai ati trecut printr-o serie de cuvinte ca sa definiti gandurile voastre. Acum, poate ca va gandeati „Tesla – magie, creativitate, inventie, energie, Edison”. Insa cand va gandeati, creierul vostru a atasat un cuvant gandului. Sunteti foarte antrenati sa atasati cuvinte gandurilor. Asa comunicati sau ati comunicat cu voi in trecut. De acum incolo va fi interesant pentru voi sa va jucati cu aceste lucruri, sa priviti cum asociati cuvinte gandurilor voastre.

Faceti o pauza si ganditi-va, pentru un moment la acest SSC in care va aflati acum.

(Pauza)

Voi definiti energiile prin gand in mintea voastra si prin cuvinte. Trebuie sa o faceti. Ati fost antrenati sa faceti astfel. Trebuie sa asociati energia unui cuvant chiar daca nu il veti pronunta, vorbi. Totusi ea va fi tradusa intr-un cuvant. Gandirea merge in cuvinte.


. Camera simtitului

Acum, respirati profund si haideti sa ne extindem acum in camera urmatoare. Zburati aici, sariti aici – veniti doar. Transportati-va intr-un moment, intr-o clipita si acum suntem in a treia camera a SSC.

Respirati profund...

(Pauza)

Aceasta este camera simtitului. Simtamintului. Acum, simtiti energiile din aceasta camera...

(Pauza)

... fara sa le judecati sau sa le limitati. Simtiti energiile din camera.

(Pauza)

Ar putea fi iubire. Confort. Compasiune. Unii dintre voi simt cum energiile par a fi neregulate, schimbatoare, ca se misca repede, cum tasnesc incoace si incolo. Continuati sa simtiti pentru un moment energiile din aceasta camera a simtitului.

(Pauza)

Unii dintre voi simt culoare. Unii dintre voi simt ca si cum s-ar elibera ceva. Simtiti durere, unii dintre voi. Unii dintre voi simtiti Noua Energie.

Vedeti, chiar si in aceasta camera a simtitului, care este dincolo de minte, dincolo de ganduri, chiar si acum folositi cuvinte pentru a defini ceea ce simtiti. Simtamintele pe care le percepeti aici curg inspre ganduri, in minte si apoi le atasati cuvinte. Din nou, ati fost antrenati, pregatiti sa faceti acest lucru, inca din copilarie, din viata in viata folosind limbajul pentru a crea simboluri care definesc perceptiile.

Cuvintele sunt folosite pentru a defini perceptiile voastre la toate nivelele si aici este una dintre barierele sau una dintre erorile muncii cu energia. Ea curge inapoi in ganduri prin minte si in cuvinte. Este aproape incontrolabila. Astfel a fost antrenata energia voastra si v-a servit foarte bine. V-a ajutat sa intelegeti multe lucruri. V-a ajutat sa definiti energiile. V-a ajutat sa impartasiti definitiile voastre despre simtamintele voastre si despre gandurile voastre cu voi insiva si apoi cu alti oameni. Este un fel de practica acceptata de toti. Toti iau simtamintele si gandurile si le asociaza cuvinte. Uneori cuvintele vor fi articulate, uneori ele sunt scrise, insa toate vor ajunge in cuvinte odata si odata. Este ca si un fel de palnie – energiile se scurg in palnie jos si mai jos si mai jos pana cand pot fi puse in cuvinte.

Acum, un cuvant poate contine multe nivele de energie. Cand spun un cuvant ca si „copac” exista multe nivele in el, insa este tot un cuvant. Inca este o definitie si inca isi are limitarile sale. Aceste limitari ale expresiei energiei, daca pana acum v-au servit foarte bine, acum ele va innebunesc. Exista ceva dincolo si stiti acest lucru, insa pur si simplu nu stiti sa puneti acest lucru in cuvinte. Ati simtit acest lucru, insa nu ati stiut cum sa il definiti, pentru ca oamenii, chiar si ingerii au fost pregatiti si antrenati ca exista anumite limitari ale constiintei.

Camera Sans Definitie - Fara Definitie

Respirati profund si acum haideti sa mergem in camera urmatoare.

(Pauza)

Nu pierdeti vremea, va rog. Trebuie sa facem un Shoud acum. Respirati profund si haideti sa mergem in camera urmatoare.

Acum am sa va cer sa percepeti aceasta camera. Percepeti camera in care sunteti acum.

(Pauza)

Multi dintre voi o percep ca fiind mare, goala, intunecata, nesigura. Unii dintre voi percep energiile in schimbare atat de rapida incat pare ca nici macar nu puteti sa puneti mana pe ele. Pare ca nici macar nu puteti sa le asezati ca sa le puteti defini.

Respirati profund si percepeti energiile din aceasta camera.

(Pauza)

Aceasta este camera fara definitie. Fara nici un fel de definitie. De aceea poate ca va pare a fi mare si intunecata si goala, sau ca se schimba atat de rapid. Ea nu poate fi definita.

Si aceasta este Noua Energie. Nu poate fi definita.

Si acum vom defini ceea ce nu poate fi definit, asa ca poate va aparea ca si un conflict, insa ceea ce vom face intr-adevar este ca vom merge dincolo, in acest spatiu. Aceasta este ACEA sala de clasa, va amintiti? Astazi, cu Shaumbra din toata lumea vom merge dincolo, in nepatruns.

Trebuie sa va spun ceva. Aceasta camera fara definitie si intregul concept... pe care il vom numi sans definitie. Sans – fara... sans definitie este ceva unde nici macar in taramurile angelice majoritatea ingerilor nu indraznesc sa mearga. Majoritatea fiintelor angelice continua sa defineasca.

S-a intamplat un lucru interesant dupa ce Pamantul a fost locuit de fiinte angelice care s-au transformat in oameni si au fost dezvoltate limbile pentru a ajuta la explicarea a ceea ce era foarte strain si foarte ciudat pentru ingeri. Dupa ce au fost dezvoltate limbile si dupa ce fiintele angelice-transformate-in-oameni au muri si s-au intors in taramurile non-fizice, au inceput sa aduca limbile cu ei. In special in locurile pe care le numim Taramurile Apropiate – acele taramuri care sunt inca conectate cu energia Pamantului si care sunt multi. Sunt multe fiinte angelice in Taramurile Apropiate – in realitatile non-fizice legate de Pamant.

Limbajul a venit chiar si aici cu aceia care vin aici intre vieti si a ajuns intr-atat incat in Taramurile Apropiate veti gasi fiinte angelice care in general vorbesc diverse limbi. In general, ei se ataseaza foarte mult de limba lor materna pe care au folosit-o in viata anterioara. Asadar, pur si simplu in Taramurile Apropiate exista fiinte angelice care nu se inteleg. Unii vorbesc germana. Unii vorbesc engleza. Unii vorbesc japoneza. Asadar, chiar si in taramurile angelice veti gasi ca se folosesc limbile care definesc energia, sunt folosite pentru a defini simtamintele si gandurile. Si totul a mers atat de departe incat aceasta s-a scurs chiar dincolo de Taramurile Apropiate in taramurile Cristaline si dincolo de ele.

Acum cand totul merge in ceea ce voi spuneti ca sunt taramurile mai extinse nu sunt neaparat limbi pamantene, insa exista anumite tipuri de modulari care sunt folosite pentru a comunica simtaminte si ganduri in taramurile non-fizice. Ceea ce vrem sa spunem este ca acest lucru nu este ceva specific uman, ci trece dincolo in celelalte taramuri.

Unde ne aflam acum in camera fara descriere, sans definitie, aici nu exista cuvinte. Nu exista cuvinte care sa defineasca lucrurile.

Este un concept interesant si un concept cu care va invitam sa incepeti sa lucrati. Cum puteti sa nu puneti ceva in cuvinte? Cum puteti sa nu aveti un cuvant sau un simtamant definit prin cuvinte? Cum puteti voi si mintea voastra, chiar si corpul vostru, intelege ceva ce nu este adus la voi in cuvinte? Aceasta este o incercare minunata si frumoasa pentru Shaumbra.

Cu mult timp in urma in unele din miscarile si grupurile spirituale si religioase care au existat pe Pamant, ei nu vorbeau in limbajul lui Dumnezeu. Ei nu ii spuneau pe nume. Si nu pentru ca era ceva de rau. Nu pentru ca ar fi fost pedepsiti daca ar fi pronuntat cuvantul „Dumnezeu” sau „Yahweh” sau „Iehova” sau oricare dintre aceste lucruri. Ceea ce au incercat sa trasmita a fost ca putini stiau cu mult timp in urma ca aceasta/acesta este Indefinibil/Nedefinit. Era de nedefinit. Cum ai fi putut sa il/o degenerezi folosind un cuvant uman, pentru ca in momentul in care o faceai, o/il structurai, intemnitai energia – si Spiritul adevarat nu poate fi intemnitat.

Energia adevarata este complet neutrala. Energia este neutrala pana cand o activezi prin simtaminte sau ganduri sau anumite intentii sau alegeri si atunci ea este activata. Insa ea sta acolo in mareata Nestructurare, maretul Nedefinit, maretul... nu vrem sa spunem necunoscut pentru ca are energia nepotrivita, insa in maretul Este/ A FI.

Vedeti? Vedeti ce se intampla acum? Este foarte dificil de definit. Nici macar nu poti spune ca este, pentru ca nici nu este. Nu poti spune ca este mareata, pentru ca nu este nimic. Este energie neutrala. Nu poti incepe sa o structurezi. Nu poti nici macar sa incepi sa o descrii sau sa o definesti, pentru ca in momentul in care o faci, unde esti? Inapoi in minte, inapoi in gandurile tale si inapoi in limtarile tale.

Acesta este un concept minunat, frumos si simplu si pentru Shaumbra, acolo unde va aflati acum in viata voastra, va fi unul dintre cele mai transformatoare concepte. Insa poate fi si unul dintre cele mai pline de incercari.

Sans Definitie

Eu, Tobias si cei de la Crimson Council va vom cere ca in fiecare zi sa mergeti in Nedefinit, fara descriere, fara structure, sans definitie- fara definitie. La inceput vi se va parea foarte dificil pentru ca veti intra intr-un joc cu mintea voastra. Va dori sa defineasca, si acest lucru defineste exact locul in care ne aflam acum. Suntem in camera fara definitie, insa ce incearca sa faca mintea? Sa o defineasca. Sa o captureze. Sa o prinda cu lasoul. Sa o structureze. Sa ii dea forma. Acesta a fost antrenamentul vostru, conditionarea voastra. Insa acum este timpul ca sala de clasa a Noii Energii sa mearga dincolo, sa elibereze nevoia de a defini.

Un lucru interesant se intampla acum pentru ca... unii dintre voi incearca sa faca acest lucru chiar acum – incercati sa va opriti mintea. Incercati sa mergeti in nimic si trebuie sa simtiti din nou ceea ce este acest nimic. Acesta nu este nimic – acesta este totul. Acesta este potentialul vast. Aceasta este rezerva ultima de energie. Acesta este marele potir de energie.

Nu vrem sa spunem ca acesta este Dumnezeu sau Spirit, pentru ca este un alt lucru. Spunem ca acesta este Nedefinitul, insa aici se intampla. Acesta este cel mai mare dintre toate potentialele, pentru ca nu au fost limitate de minte, prin cuvinte. Ele – potentialele acestea- nu au fost limitate de simtaminte, prin cuvinte. Asa ca va vom cere sa incepeti sa veniti in Nedefinit in fiecare zi.

Acum Shaumbra, unii dintre voi dau din cap afirmativ, insa noi stim ca si aceasta tema o veti pune in gramada cu celelalte teme de casa pe care vi le-am dat – si va fi ignorata asemenea. Insa va vom spune chiar acum ca acolo unde vom merge in Noua Energie, voi veti dori aceasta experienta. Veti dori sa faceti aceasta expansiune in fiecare zi, aproximativ zece minute.

Unii dintre voi vor simti ca este minunat sa faca acest lucru seara inainte de a merge la culcare. Unii dintre voi vor face acest lucru dimineata, cand va treziti. Nu incercati sa o faceti cand conduceti masina sau cand lucrati cu instrumente electrice. Faceti-o intr-un moment linistit.

Acum, acesta este ca si un puzzle mare pe care vi-l dam de facut, insa nu este un puzzle pe care trebuie sa il rezolvati. Este doar un puzzle pe care sa il traiti. Incercarea voastra aici este cum sa nu definiti energia. Cum sa nu o puneti in cuvinte. Si voi spuneti: „Dar Tobias, atunci cum o voi putea trai? Cum am sa o inteleg?”. Si vedeti, aceasta este frumusetea a ceea ce facem noi.

Bineinteles ca exista cai diferite de a trai aceasta experienta. Bineinteles, exista o cale diferita de a percepe energia. Iar voi ati folosit doar o cale de a o percepe – prin gand, in cuvant, intr-o structura pe care sa o puteti intelege. Asa cum spuneam, v-a folosit bine pe Pamant. V-a servit/folosit ca sa va ajute sa intelegeti dinamica a ceea ce se intampla in jurul vostru. Si acum vom merge dincolo de toate acestea.

Va voi spune cateva lucruri. Aceasta nu este ceea ce credeti ca va fi, pentru ca gandirea voastra are o idee preconceputa sau un concept. Aceasta nu este o stare meditativa unde va goliti mintea si intr-un fel, unde voi incetati sa va permiteti sa existati. Aceasta inseamna existenta intr-un taram cu totul diferit. Aceasta nu este ceva despre ce puteti scrie si posta pe forumul vostru acum, pentru ca in momentul in care o faceti, voi degenerati experienta, va ganditi la ea. Aceasta este o experienta foarte personala si foarte intima prin care veti trece. Este ceva ce va va zapaci si va va face perplexi si va va face sa fiti foarte maniosi pe mine, Tobias. Insa pe masura ce veti continua sa lucrati cu sans definitie- fara definire – totul va incepe sa vi se dezvaluie. Intelegerea voastra va veni dintr-un loc nou si diferit – nu neaparat in corpul vostru si cu siguranta, nu in mintea voastra.

Cand sunteti in aceasta stare de sans definitie – fara definitie, unii dintre voi veti crede ca o luati razna, insa aceea este gandirea voastra care o ia razna. Si perceptia voastra despre realitate va incepe sa se elibereze, sa fie mai libera. Perceptia voastra despre realitate a fost prinsa in noduri. A fost forjata in otel. Este foarte solida si pe masura ce patrundeti in sans definitie, ce treceti dincolo, pe masura ce patrundeti in aceasta dincolo, perceptia despre realitate va deveni ca apa. Asa cum este apa pentru noi aici – foarte curgatoare si fluida si deschisa – si uneori va veti simti foarte neimpamanteniti. Respirati profund. Amintiti-va ca sunteti in momentul-Acum, insa va aflati intr-un moment-Acum foarte extins.

Uneori veti simti ca pierdeti contactul cu voi insiva pentru ca pana acum ati avut contact cu voi in minte. Contactul cu voi insiva – constiinta voastra de voi insiva – a fost limitat la cuvinte care au fost folosite pentru a va defini si pentru a va da forma voua insiva. Asa ca, uneori va veti simti inconfortabil. Si uneori poate va va parea coplesitor. Insa Shaumbra, trebuie sa va spunem ca exista multe fiinte de partea noastra a voalului care va ajuta, va indruma prin aceasta experienta. Nu veti cadea nicaieri. Nu este nevoie sa va ingrijorati ca va pierdeti simtul pentru voi insiva, pentru ca evoluati intr-un loc in care va veti simti pe voi insiva cu totul nou.

Pe masura ce veti continua sa lucrati cu aceasta energie a sans definitie – fara definitie, chiar si in viata voastra de zi cu zi o veti aduce pe Pamant si atunci, nu incercati sa definiti ceea ce ati definit pana acum. Vaza cu flori – chiar daca doar o priviti, mintea voastra analizeaza imediat, formeaza un cuvant legat de ea si pune o structura in jurul ei. Va vine ideea cu culorile. Va ganditi la marime si la volum. Totul este facut prin gand si prin cuvinte. In sans definitie, in dincolo de cunoscut, voi mergeti la un nivel de perceptie cu totul diferit si catre o intelegere cu totul diferita a realitatii care merge dincolo de minte.

Este atat de neobisnuit pentru noi sa fim nevoiti sa folosim cuvinte pentru a vorbi despre ceva unde nu exista cuvinte. Este dificil pentru noi sa transmitem, sa comunicam energia chiar si in forma gandului, asa cum o facem cu voi. Este chiar dificil sa transmitem simtaminte, pentru ca si acestea isi au limitarile lor. Este vorba de a merge intr-o zona cu totul noua a energiei, intr-o dimensiune cu totul noua care depaseste nevoia de structura, nevoia de definire, nevoia unei perceptii limitate.

Aceasta este Noua Energie. Aceasta este Noua Energie. Noua Energie nu doreste acum, nu are nevoie nici de nici un fel de definire sau structura. Nu puteti lua Energia Noua in stare pura si sa o fortati sa fie intr-un spatiu al dualitatii Energiei Vechi pentru ca cele doua au caracteristici atat de diferite.

Noua Energie este un potential. Ea este foarte prezenta in viata voastra acum. Este atat de mult in Acum asa cum este perceptia voastra despre voi insiva. Este aici cu voi. Nu ati vazut-o sau simtit-o neaparat, pentru ca ea nu poate fi definita. Ati incercat sa definiti Noua Energie si va auzim pe multi dintre voi spunand: „Aceasta este Noua Energie si aceasta este Noua Energie”. Cu instrumentele actuale, cu resursele actuale pentru a defini ceva, ea – Noua Energie este indefinibila, de nedefinit.

Aceasta munca pe care o faceti in fiecare zi in sans definition, in Necunoscut si Nedefinit va extinde constiinta voastra in mod deosebit. Si va va permite sa folositi in viata voastra un set cu totul nou de instrumente de perceptie, de evaluare si de intelegere. Aceste instrumente ale – le vom numi instrumente de intelegere, cai de a percepe lucrurile – ele sunt deja aici cu voi. Voi doar nu le puteti vedea datorita felului in care incercati sa explicati si sa definiti energia. Puteti sa vedeti paradoxul in ceea ce va spunem acum? Sa mergeti in ceva care nu poate fi structurat, definit sau descris cu setul de instrumente sau resurse actuale pe care le aveti.

Nu renuntati Shaumbra. Incercati o data, de doua ori si spuneti: „Nu merge. Ma chinui. Mintea mea/creierul meu incearca sa inteleaga si nu pot sa-mi opresc creierul.” Creierul vostru face ceea ce i-a fost cerut sa faca. Creierul vostru incearca sa proceseze informatia in felul in care o stie sa o faca. Incearca sa structureze si sa defineasca, asa cum un olar incearca sa structureze lutul si sa il defineasca.

Olarul s-ar simti groaznic daca intr-o zi ar incepe si degetele sale ar aluneca prin lut si nu l-ar putea defini sau sa-i dea forma. S-ar simti ca si cum ar esua. Olarul s-ar simti foarte frustrat pentru ca de fiecare data cand ar atinge lutul si-ar pierde definirea, mai degraba decat sa castige o structura. Si in loc sa creeze o vaza, lutul s-ar transforma in elemente si ingrediente diferite. S-ar topi pur si simplu in fata lui sau a ei si cam asa este cand lucrati cu sans definitie – este in afara, dincolo de perceptia pe care o aveti acum.

Veti simti ca si cum toate s-ar prabusi, ar aluneca prin crapaturi. Veti simti ca si cum ati dori sa imbratisati ceva si nu puteti. Si va veti intreba daca nu cumva este o smecherie pe care v-o facem, dar nu este. Totul merge dincolo de cunoscut, voi mergeti in taramuri noi.

Noua Energie

Atunci cand puteti... din nou, cuvintele limiteaza ceea ce vrem sa va transmitem, insa atunci cand puteti sa va miscati dincolo de nevoia de a structura si de a defini, atunci sunteti cu adevarat in Noua Energie. Si atunci cand sunteti in Noua Energie, voi intelegeti acum cu adevarat, cum poate fi ea aplicata in viata voastra, in lumea voastra, in realitatea voastra. Si din nou, cuvintele nu pot descrie acestea.

Suntem oare pe care sa dezvoltam o noua limba, un nou limbaj per se? Da, insa nu una care trece prin minte. Suntem pe care sa dezvoltam un nou fel de comunicare? Da, insa nu o comunicare care are limitari. Suntem pe calea unei intelegeri cu totul noi a realitatilor? Absolut. Absolut.

Oare puteti voi, Shaumbra, sala de clasa a Noii Energii sa va permiteti sa mergeti dincolo de tot pana unde ati mers pana acum? Aceasta nu este o calatorie psihedelica. Nu este un joc al mintii. Si nu este o intrecere. Este vorba de a va permite voua insiva, sa va simtiti confortabil cu voi insiva, incat sa mergeti in taramuri care sfideaza descrierea. Nu ati fost acolo pana acum, pot sa va spun aceasta chiar acum. Nu ati mai fost acolo pana acum. Ati mers in taramuri incredibile – taramurile Cristaline, taramurile Nasterii. Ati mers chiar in ceea ce numiti taramurile extraterestre (alien realms), insa nu ati fost acolo pana acum. Este Noua Energie. Este un spatiu cu totul diferit.

De aceea am fost atat de empatici in ultima noastra intalnire cand va spuneam, Shaumbra nu va mai compromiteti. Pentru ca pe masura ce mergem in taramul acesta urmator veti descoperi ca daca sunteti intr-un loc in care faceti compromisuri, cand mergeti in Inexplicabil si Nedefinibil, acestea va vor zdrobi. Nu la modul propriu, bineinteles, insa pur si simplu ceea ce voi simtiti ca este un loc sigur din locul gandului din minte, un loc sigur din nivelul vostru de confort, un loc sigur al vostru in momentul Acum – acel loc sigur se va prabusi. Si pe masura ce simtiti ca realitatea voastra se prabuseste in jurul vostru, va veti intoarce in realitate si veti incerca sa o re-identificati, sa ii dati forma din nou, sa o tineti strans din nou.


Sufletul

Va voi spune despre inca un atribut al lui sans definitie – fara definitie. Da, ii puteti spune marele Necunoscut, marele Nedefinit. Este de asemenea locul in care veti ajunge sa intelegeti cu adevarat ceea ce este sufletul – ceea ce este sufletul vostru. Sufletul este o identitate, este o identitate unica – unica voastra expresie a ceea ce numiti Dumnezeu sau Spirit. Acesta este sufletul vostru. Insa sufletul vostru este de asemenea de nedefinit, nestructurabil, incontrolabil. Mintea voastra nu poate sa puna stapanire pe sufletul vostru – asa a fost creat totul, asa a fost intelegerea.

Asa ca ceea ce voi numiti sufletul-sine – si din nou acesta este un cuvant care are nevoie de reevaluare – ceea ce sunteti voi cu adevarat (the true you) se afla in aceste taramuri. Si nu a putut, si intr-un fel nici nu a dorit sa vina intr-un spatiu limitat, supra-structurat, plin de control si represiv, in care dicteaza mintea si in care realitatea este prea specifica si prea inflexibila. Asa ca in Nedefinibil veti ajunge sa va cunoasteti pe voi insiva intr-un cu totul nou fel.

Lucrati cu acesta Shaumbra. Este Necunoscutul, Inexplicabilul. Lucrati cu aceste energii. Daca vreti fiti frustrati pe ele, nu va retineti de la nimic. Pentru ca aceasta este sa va compromiteti pe voi. Puteti sa va enervati. Puteti sa va suparati. Puteti sa fiti frustrati, insa continuati sa lucrati cu ele. Veti avea un sprijin colosal.

Si apropo, acestea se leaga de Shoudul de la intalnirea noastra trecuta cu energiile lui Tesla, cu energiile noii inventii, noii intelegeri. Totul se leaga impreuna. Este simplu: tema voastra de casa, sau cum vreti sa o numiti – expansiunea voastra – este sa mergeti in Nedefinibil.

Ce se intampla atunci cu mintea? Ce se intampla cu nevoia de cuvinte si definitii? Ce se intampla daca incercati sa intelegeti ceea ce nu poate fi inteles? Mergeti acolo si explorati, Shaumbra.

Nu sunteti niciodata singuri pentru ca noi suntem aici cu voi, in aceasta calatorie in Noua Energie.

Si Asa Nu A Fost.


********************************

Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com.

Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul - care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut - Energia Nouă.

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare.

Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţii prin Geoffrey Hoppe.

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere al lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încât noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază non-comercială, non-profit.
Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, si sa cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

© Copyright 2005 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved.