MATERIALELE LUI TOBIAS (ii multumim Gratiei)
Seria Invatatorului:
SHOUD 10: "Energia in miscare" – realizat de Adamus Saint-Germain, transmis prin Geoffrey Hoppe
Prezentat de Crimson Circle
5 mai 2007

 

(cantand) Nimeni nu o duce mai bine! (audienta rade)
Eu sunt cel ce sunt, Adamus Saint-Germain, si nimeni nu o duce mai bine! (hohote de ras)
Bine ati venit, Shaumbra! Eu am revenit cu un alt curs de mare succes – Cursul despre inaltare, in care le arat oamenilor cum sa traga cele mai mari foloase in ultima lor viata de pe Pamant. Tobias se afla pe pamanturile Romaniei, pregatindu-se pentru shoudul romanesc, care va avea loc acolo. Kuthumi… ah, hmmmm, este atat de ocupat cu unii dintre voi, care scrieti carti cu el! Isi petrece timpul sustinand procesul, pregatindu-se pentru o noua aventura in publicistica – editand cartile Shaumbrei si ale lui Kuthumi. Prin urmare, am fost rugat sa vin astazi, sa va vorbesc despre un subiect foarte simplu, dar foarte important.
In perfecta ordine
Inainte de a incepe, eu voi… sunt curios: de ce David nu a mentionat semnificatia evenimentului de maine, de la ora 2 si 34 min pe 5/6/07 [6 mai 2007 n. ed]? Toate numerele aliniate! (rasete) Mai inainte l-am auzit vorbind despre numere, despre aliniere si despre semnificatia acestei alinieri, de maine. Desigur, nu exista nici o semnificatie, doar se intampla sa fie aliniate impreuna! (rasete) Voi credeti ca exista o semnificatie profunda. De fapt, exista un dram de adevar in asta. De fiecare data cand are loc o alinere evidenta a lucrurilor, va arata ca totul in Univers se afla in ordine perfecta. Va ajuta… puteti accesa acea energie a alinierii, dintre zi, luna si ore (ceva ce nu are loc foarte frecvent, insa se intampla maine), deoarece va ajuta sa recunoasteti si sa intelegeti ca exista ordine in orice.
Este vorba despre ceva despre care am vorbit unui grup de Shaumbra in Kelowna, Canada, in urma cu o saptamana, la cursul despre inaltare: faptul ca Omniversul este in perfecta ordine. Totul este in ordine! Poate parea ca este haos, uneori (in special din perspectiva voastra de aici, de pe Pamant, blocati in acest corp uman, prinsi de multe ori in capcana, de catre creierul uman), insa totul se afla in perfecta ordine. Va puteti imagina ca acesta se afla in propria ordine, se afla pe calea pe care trebuie sa fie? Puteti doar sa eliberati? Omniversul nu va colapsa, deoarece voi il veti lasa liber. Nu va colapsa daca va veti lua degetul din gaura din perete, deoarece nu veti incerca sa mentineti totul la un loc. Cred ca uneori deveniti prea seriosi in privinta legaturii voastre cu Universul! (rasete) Voi deveniti prea seriosi in privinta modului in care le tineti pe toate la un loc si aveti tendinta sa nu tineti seama de propria viata. Iata de ce sunteti voi responsabili: este singura ordine de care sunteti responsabili, in ultima instanta – propria viata!
Au loc multe dezbateri despre Omnivers - despre Univers - si ca pare sa fie in haos si in dezordine. Toti sunt ingrijorati, intrebandu-se incotro se indreapta. Ei bine, a facut bine inca de la inceput. S-a aflat pe calea pe care s-a presupus ca o va urma. El este perfect, in orice mod. Ramaneti linistiti, un moment! Treceti in spatele gardutului (mergeti de-a lungul lui, insa prin spatele sau) si veti intelege ca este in perfecta ordine. In ordine absolut perfecta! Oamenii fac ceea ce aleg sa faca. Ei fac ceea ce au ales sa creeze. Uneori, pare ca nu este vorba despre lucrurile cele mai inteligente. Poate ca aleg, uneori, calea grea in locul celei usoare sau aleg lupta si suferinta in locul bucuriei si implinirii, insa inca este in ordine. Este modul in care vor sa experimenteze lucrurile.
Pamantul – acest lucru numit Pamantul – merge pe calea lui perfecta. Uneori, apar unele ingrijorari: va legati energia, va ingrijorati pentru lucrurile de care nu ar trebui sa va ingrijorati. Unii va treziti dimineata simtind un gol in stomac, ingrijorandu- va de supravietuirea Pamantului, de vremea de pe glob, de faptul ca planeta s-a incalzit cu 1/100 dintr-un grad in ultimii 100 de ani. Ei bine, asta s-a intamplat, insa voi va ingrijorati. “Va mai exista Pamantul dupa 20 sau 30 de ani?” Va ingrijoreaza urmatoarele: “Razboiul va cuprinde Pamantul? Va mai exista suficienta mancare?”
Ramaneti linistiti, pentru o clipa! Exista o ordine perfecta. Ea exista. Exista unii care au ales sa experimenteze cum este sa traiesti pe o planeta supraincalzita. Apropo, Pamantul are abilitatea innascuta de a se purifica. Stie cum sa aiba grija de sine, chiar daca oameni nebuni tind sa-l polueze, tind sa abuzeze de el – oh, Pamantul este foarte intelept! Stie cum sa se vindece si se vindeca rapid, uneori cu pretul vietii acelor oameni nebuni. Dar, el/ea stie sa aiba grija de sine!
Sunt unii dintre voi care va ingrijorati in privinta guvernelor si a legilor. Va ingrijorati de crime, de violenta si de razboaie. Voi stiti ca ingrijorarea este o cale ineficienta de a va folosi propria energie. Ingrijorarea nu va duce nicaieri, decat sa va invartiti in propria masina de spalat, care nu va curata niciodata, cu adevarat. Ingrijorarea va limiteaza mare parte din energia voastra.
Ramaneti linistiti, pentru un minut, si intelegeti ca totul este in perfecta ordine! Este in ordine absolut perfecta! Eliberati responsabilitatea de a va ingrijora in privinta omenirii, a Pamantului si a celorlalte lucruri! Dar sunt multi care vor face asta in locul vostru, daca nu veti alege sa va ingrijorati. Petreceti timp cu voi insiva!

Asa cum v-am spus de la inceput, nu mai sunteti sustinatori ai energiei. Sunteti miscatori de energie. Sunt multi care sunt mai mult decat dornici sa va ia locul, in privinta ingrijorarii, a sustinerii energiei sau a acelor lucruri care v-au limitat energia. Aduceti-va energia inauntru! Aduceti-o inauntru pentru a va purifica, pentru a va expansiona, pentru a va conecta cu voi insiva! Atunci cand veti face asta, devenind acel exemplu de om intreg, “ancorat in voi insiva”, veti face mai multe pentru aceasta planeta decat participand si realizand marsuri demonstrative, scriind scrisori la edituri si donand 10 dolari pentru o cauza sau alta. Nu ca ar fi ceva gresit in acestea, insa este momentul ca omenirea sa observe Modelele, exemplele.

Noii conducatori

In opinia mea… dupa umila mea opinie… trebuie sa va spun ceva. (St. Germain chicoteste, iar audienta rade) Detin o functie astazi, sunt invatatorul vostru suplinitor, asa ca ma grabesc sa va spun. (St. Germain si audienta rad). In umila mea parere, in prezent lumea duce lipsa de lideri. Exista in lume foarte, foarte putini lideri politici dinamici, carismatici si adevarati. Exista foarte, foarte putini! Cei care au intentii bune sa ajunga in sistem devin o parte a sistemului. Cei care au intentii de schimbare au fost schimbati. Lumea are, in umila mea parere, foarte, foarte putini lideri spirituali.

Cei care vorbesc din amvon, cei care apar la televiziune, cei care se ascund in spatele zidurilor Vaticanului… dragi prieteni, ei doar perpetueaza unele cai foarte vechi. Nu sunt lideri adevarati. Sunt fara popularitate, sunt uzati, reprezinta Energia Veche – dupa umila mea parere! (rasete)

Lumea – omenirea – cauta in prezent un nou tip de lideri. Cauta lideri care nu trebuie sa se ingrijoreze in privinta luptelor pentru putere, deoarece vor intelege ca puterea este o iluzie. Ei cauta lideri care nu vor urmari realizarea propriului ego, aflandu-se in fruntea a sute, mii sau milioane de oameni; lideri care sa nu se hraneasca din cei pe care ii conduc; lideri care pot sa se afle la acelasi nivel cu fiecare dintre ei. Nu trebuie sa se plaseze pe un piedestal, ci pot fi la acelasi nivel, radiind lumina pe care doar un Standard o poate radia, acea lumina a realizarii de sine, a iluminarii, a implinirii, acea lumina a pacii interioare, a absentei conflictului si a luptei, a integrarii masculinului si a femininului, a integrarii luminii si a intunericului. Acestia reprezinta noua categorie de lideri de care are lumea nevoie, nu cei care vor sa fie in fruntea a milioane de oameni, nu cei care doresc sa fie asezati pe vreun piedestal (doar pentru a fi dati jos, ulterior), ci de adevaratii lideri ai Noii Energii. De aceea va vorbim, Shaumbra, va incurajam mereu sa fiti tot ce sunteti, sa fiti Modele, sa faceti ca aceasta viata sa fie implinita.
Invitatii de astazi

Astazi, la acest shoud, avem o lista cu invitati, un grup de invitati de onoare. Sunt doisprezece – energia lui doisprezece – oameni de stiinta, care inca traiesc pe Pamant. Ei lucreaza in ceea ce ati numi fizica energiei cuantice. Ei lucreaza la unele dintre cele mai interesante, complicate si revolutionare idei. Nu s-au cunosc intre ei, pana acum, cand i-am adus ca invitati ai nostri. Desi sunt oameni, o parte a energiei lor, energia lor expansionata, poate fi prezenta in acest shoud.

Ei sunt insotiti astazi de Nikola Tesla, care a revenit. Asa cum v-am spus, intr-un shoud de acum cateva luni, energia lui Tesla este foarte prezenta pe Pamant, lucrand cu unii oameni de stiinta, cu fizicieni, cu doctori si chiar cu psihologi, pentru a ajuta la descoperirea si la aducerea pe Pamant a unor energii importante si revolutionare, pe care Pamantul le-a cunoscut in urma cu mult timp.

Daca ati merge in viitor cu 20, 30 sau 40 de ani, aceasta era de pe Pamant, aceasta perioada, va fi recunoscuta ca Noua Renastere; nu doar ca renasterea structurii sociale sau artistice, ci ca renasterea stiintei si a fizicii. Si, avand legatura cu acestea, va fi recunoscuta ca renastere a noii spiritualitati, deoarece, asa cum stiti, toate sunt conectate. Spiritualitatea sau intelegerea propriului spirit, stiinta, fizica, chiar si matematica – toate au legatura una cu alta.

Prin urmare, aducem acest grup, pe Tesla si cei doisprezece oameni de stiinta (apropo, sase sunt barbati, sase sunt femei) din diferite parti ale lumii. Este o colectie alcatuita din cele mai mari talente din prezent de pe Pamant. Ei au venit la intalnirea Shaumbrei deoarece sunt blocati, deoarece cauta raspunsuri, deoarece au incercat sa-si extinda energia cat de departe au stiut, din punct de vedere mental, ca sa rezolve unele dintre problemele actuale. Este vorba despre probleme legate de energie, de munca cu energia. Sunt probleme ce merg mult mai departe decat cele studiate de ultimul si cel mai mare om de stiinta, Einstein; probleme ce duc la un nou nivel de intelegere.

Insa, ei au descoperit… ca au ajuns intr-un punct, prin cugetarile lor, unde s-au lovit de ziduri. In mod intuitiv, au simtit ca era vorba despre ceva. Stiu ca exista ceva acolo, insa s-au blocat din punct de vedere mental, deoarece mintea nu poate descifra restul formulei. Asa ca ei sunt disperati. Oamenii disperati fac lucruri disperate! Ei striga in necunoscut. Chiar si acesti oameni de stiinta, care nu cred in Dumnezeu, striga dupa necunoscut, deoarece, in mod intuitiv, ei stiu ca exista ceva acolo, in afara. Ei cred ca este posibil sa fie vorba despre energie mentala – marea minte universala, asa cum cativa dintre ei au denumit-o, in mod gresit. Ei au strigat dupa raspunsuri si acesta este momentul in care intrati voi. Este momentul in care ei vin aici, astazi. Este locul in care ajungem prin shoudul din luna trecuta. Ajungem la conceptul fara definitii – conceptul de ceva de dincolo.

Asa ca, am adunat unele dintre energiile lor: ceea ce ati numi energiile lor expansionate. Vedeti, cateodata fiinta isi permite sa se imagineze sau sa calatoreasca in celelalte taramuri… toti faceti asta. Cand ati avut o intrebare sau o problema la care nu gaseati raspuns, atunci ati facut ceva: ati iesit la plimbare cu masina sau ati ramas noaptea tarziu treji in pat si, de fapt, v-ati extins energia. Nu stiti unde, nu intelegeti de ce, insa permiteti ceea ce numiti calatorie. Si, cu adevarat, o parte din voi calatoreste. O parte din energie merge in taramurile invecinate. O parte din voi merge in ceea ce numiti taramurile cristaline. Este exact ceea ce am colectat, de la acesti doisprezece oameni de stiinta stralucitori si de la Tesla.

Tesla este constient de ceea ce se petrece. El intelege dinamica vietii umane, viata dintre vieti, Noua Energie si ceea ce numiti spiritualitate. El este prezent cu noi, astazi, ajutand la mentinerea, cumva focalizata aici, a energiei acestor oameni de stiinta. Vedeti, ei se afla in starea de vis, acum. Ei par ca dorm, unii motaie undeva, unul simte ca ii este somn fiind in laborator. Insa, constiinta lor calatoare se afla aici, ca sa asculte, ca sa va simta energia, ca sa inteleaga nu doar cum sa treaca dincolo, ci sa-si permita sa calatoreasca, cu adevarat, sa se extinda, iar  cheia este cum sa aduca energia inapoi, cum sa aduca acea energie inapoi.

Majoritatea dintre voi ati avut aceasta experienta. V-ati deschis si ati calatorit in celelalte taramuri, insa, cand ati inceput sa va refocalizati intreaga constiinta aici, pe Pamant, ati pierdut-o. Ati uitat-o. Mintea preia si nu poate intelege ceea ce a fost adus inapoi, din celelalte taramuri, asa ca o pierdeti. Ei bine, acest fapt creeaza si mai multe frustrari, deoarece voi stiti la un anumit nivel (la nivelul cunoasterii) ca acea energie este aici. Stiti ca raspunsul este aici, insa nu puteti descifra cum sa-l aduceti aici. Este exact locul in care se afla grupul oamenilor de stiinta de valoare, astazi – incercand sa simta, sa afle raspunsurile, apoi incercand sa le aduca inapoi.
Saltul cuantic
Sa aruncam o privire rapida la saltul cuantic! Sa observam rapid ce se intampla pe intreg globul, in prezent, in timp ce ne apropiem de 18 septembrie. Asa cum stiti cu totii… noi impartasim oamenilor de stiinta, iar unii remarca imediat: “18 Septembrie, ce se va intampla atunci?” (rasete) Ei bine, nimic si totul! Este modul in care lucreaza Energia Noua. Nimic si totul, in acelasi timp.
Daca ati putea masura starea constiintei umane si ati determina-o pe durata a milioane si milioane de ani, de cand ingerii s-au incarnat pe Pamant, veti observa ca exista un fel de… oh, urasc utilizarea termenilor 3D, insa este vorba despre un fel de grafic. Va vom spune ca este un grafic, insa acesta se spiraleaza, asa incat are o miscare circulara sau spiralata. Are un soi de viteza asociata si puteti observa la un capat al graficului, cel pe care l-ati considera ca fiind de partea stanga a graficului, ca exista o spirala foarte mica, compacta. Este asa deoarece, la inceput, constiinta umana era foarte mica.
Trebuie sa intelegeti ca acest grafic este multidimensional. Insa, vedeti, chiar in spatele versiunii tridimensionale, exista o contraparte extinsa. Este vorba despre ceea ce am numi constiinta sufletului sau spirituala a partii voastre angelice, care nu este incorporata sau nu este constientizata in acest taram. Intotdeauna exista un nivel, aflat exact in spatele graficului, care arata interpretarea 3D a constiintei umane.
Astfel, avem, de la inceputul incarnarii, aceasta spirala mica, compacta, care reprezinta starea de constiinta – constiinta umana. Pe durata catorva milioane de ani, spirala a inceput sa se extinda, insa la o viteza foarte mica si predictibila.
Apoi, ajungem in perioada Atlantisului si spirala face un salt. Spre mijlocul perioadei atlanteene, observati ca nu urmeaza calea liniara, asa cum era inainte. Viteza spiralei este mai mare. Pare ca spirala devine mai mare (face un salt): aceasta este perioada atlanteeana. La finele perioadei atlanteene, observand graficul constiintei umane, veti vedea ca spirala pare ca-si reduce marimea, dar nu si viteza. Spirala scade in marime, nu si in viteza. Aceasta reprezinta zilele finale ale Atlantis-ului, in care constiinta pare sa scada, insa nu scade cu adevarat. Viteza inca persista. Rata accelerarii a creat un tipar stabil, care ii permite sa continuie sa existe, asa ca nu se prabuseste.
In perioada de acum 10 000 de ani, aceasta spirala a crescut, intr-un mod predictibil. Viteza a crescut la o rata predictibila si pare sa faca un alt salt. Nu unul semnificativ, nu ceea ce ati numi un salt cuantic, ci realizeaza o schimbare a directiei. Din nou, spirala se deschide, la un nivel cel putin egal cu cel din Atlantis, insa viteza creste cu rata rapida, ceea ce nu a fost experimentat in Atlantis. Aceasta este constiinta umana.
In ultima perioada, dintre 10 000 si 8 000 de ani, spirala constiintei umane si-a mentinut extinderea si viteza, la o rata semnificativa. Din nou, cu 2 000 de ani in urma, apare o noua schimbare. Viteza devine si mai accelerata, atat de accelerata, incat, din perspectiva umana, ati putea spune ca nu mai observati viteza spiralei. Spirala s-a deschis, insa distanta dintre cercurile spiralei nu mai este consistenta.
Vedeti, spirala din trecut a avut mereu un spatiu foarte predictibil, intre fiecare ciclu al spiralei. Este asemanator unei roti spiralate, care se misca. Acum 2 000 de ani, spatiul dintre cercurile individuale din spirala s-au schimbat. Astfel, cu cat sunt mai indepartate, nivelurile spiralei au o mai mare distanta intre cercurile interioare ale spiralei fata de acum 2 000 de ani in urma. Si, inca o data, viteza s-a restabilit.
Va plictisesc, nu-i asa? (St. Germain rade) Cel putin pe Cauldre! (St. Germain si audienta rad) Ne aflam acum intr-o etapa foarte recenta, cea din urma cu sapte ani. Din nou, spirala s-a accelerat mai mult si mai mult. Spiralele au devenit din ce in ce mai mari. Aceasta este constiinta umana. Lucrurile care au fost luate in considerare, in aceasta masuratoare, au fost: activitatea umana, puterea creierului, constiinta sau recunoasterea spirituala, relatia cuiva cu sine insusi si relatia cuiva cu ceilalti, din lumea exterioara. Aceste lucruri reprezinta coeficientii constiintei umane.
Si acum ne aflam la mai putin de cinci luni de urmatoarea mare schimbare. Dar, spirala numita constiinta umana nu numai ca se expansioneaza mai departe, nu numai ca are mai multe diferente intre punctele de pe spirala, nu numai ca se accelereaza si mai mult, ci ea isi schimba natura in intreagime, iar viteza nu mai constituie un factor.
Vedeti, viteza tinde sa fie liniara, tinde sa ramana tridimensionala. Viteza nu va mai fi un factor in Noua Energie. Si, nu voi vorbi doar despre viteza masinii voastre sau cat de rapid puteti lucra intr-o zi. Noi vorbim despre abilitatea de a va expansion, nu doar in aceasta maniera spiralata predictibila, care apare in realitatea voastra tridimensionala – ci acum ati putea vorbi de o explozie. O explozie! Pe 18 septembrie (si noi masuram asta, o observam cu mare atentie), la aceasta data, viteza nu va mai conta si spirala nu va mai conta. Ele dispar din grafic.
Intr-un sens, va parea… daca ati privit acest grafic, in modul in care l-am descris... va parea ca totul va disparea, ca spirala nu va mai exista, ca totul se va opri. Si, apropo, ce s-a intamplat cand maiasii au urmarit progresia constiintei umane, cu mult, mult timp in urma? Au observat ca  a disparut. Predictia lor, desigur, a fost pentru anul 2012. Erau pe aproape, insa nu foarte precisi. Lucrurile s-au intamplat. Nu a fost vorba despre destin - acesta reprezinta un tipar, iar tiparele sunt susceptibile la schimbare. 18 septembrie 2007 iese din grafic!
Noua Energie expansionala
Acum, intr-un sens, spirala inca este prezenta, insa s-a transformat intr-o energie pe care nu o puteti desena sub forma vreunui simbol, care sa poata fi recunoscut. Energia vechii constiinte se misca in spirala. Noua constiinta este expansionala. Cum ati putea desena aspectul expansional, deoarece ea nu se expansioneaza doar in interior, ci in orice directie, iesind si venind inapoi, din diferite dimensiuni? Desigur, gandurile, ideile creatorului pot iesi in afara acestei dimensiuni, intrand in alt tip de dimensiune, in non-definit, iesind din raza recunoasterii evidente, ca apoi    sa-si gaseasca drumul inapoi. Energia expansionala, apropo, isi gaseste intotdeauna calea de intoarcere la punctul zero in Acum! 
Energia expansionala isi are originea in Acum. Energia Noua isi are originea in Acum. Ea este proiectata in afara, explodand in nedefinibil, in toate celelalte dimensiuni, in sub zero dimensiuni, in dimensiuni negative – care, apropo, exista! Ea este proiectata nu doar in dimensiunile pozitive. Nu exista doar numere pozitive, exista si numere negative. Nu doar in dimensiuni pozitive sau negative, insa… nu exista cuvinte pentru acestea. Exista ceea ce am numi dimensiuni nepredictibile.
Orice, orice dorinta, orice gand creator pot fi proiectate din Acum in celelalte dimensiuni, pana in punctul in care pare ca niciunul dintre acestea nu mai exista. V-ati pierdut ideea, v-ati pierdut gandul si este posibil, ca om, sa devenit frustrati. Dar, ceea ce se intampla este ca acestea se afla in afara. Ele calatoresc, insa nu doar calatoresc, ci se extind, ca sa colecteze energii, informatii, sustinere, ca sa revina in Acum-ul potrivit pentru voi. Este un fel de efect de bumerang. Le aruncati acolo, in afara, si ele revin si, atunci cand revin, vor arata si le veti simti ca fiind diferite. Vor avea legatura cu gnostul vostru, cu solutia voastra si apoi gluma (vezi shoud 1 - n.t.) se asigura ca ati inteles acest lucru. Ele revin (toate energiile, raspunsurile revin in Acum), insa acum ati ajuns sa le recunoasteti. Ati ajuns sa le activati. Vom intra in acest subiect imediat.
Activitatea oamenilor de stiinta invitati
Prin urmare, oamenii de stiinta care se afla cu noi, datorita activitatii pe care Tesla o desfasoara cu ei, a muncii pe care o desfasurati voi cu ei, vor fi ajutati sa obtina unele dintre aceste raspunsuri, care se afla acolo, in afara, si sa le aduca inapoi pe Pamant. Sunt raspunsuri care pot fi utile resurselor energetice ale lumii, resurse energetice care pot fi refacute pentru acest Pamant – care vor aparea in realitate in urmatorii zece ani. Vor aparea in realitate foarte rapid, cu o viteza socanta si alarmanta, care poate crea presiune asupra sistemelor vechi financiare si de distributie care exista aici, pe Pamant. Pregatiti-va pentru asta, Shaumbra – voi le-ati cerut!
Trebuie sa apara curand. Trebuie sa apara. Chiar si energia (energia drept combusitibil) ajunge sa se expuizeze. Trebuie sa existe o alta cale. Si va fi ceva total diferit: nu prin vant, nu de la soare – ceva total diferit. Este asa de simplu! Oamenii s-au intrebat timp de mii si mii de ani cum vor continua. Insa constiinta nu era potrivita. Constiinta nu era pregatita.
Acesti oameni de stiinta, acesti cercetatori cauta cai noi de a facilita refacerea corpului. Nu este vorba, in mod necesar, de ceea ce ati numi cai medicale, ci despre un tip de terapie interesanta a corpului. Dar ei au dat de probleme. Acestea nu sunt predictibile. Ei nu pot intelege cum de functioneaza uneori si de ce nu functioneaza alte ori. Comunitatea stiintifica, legala, este interesata de rezultate predictibile. Daca voi obtineti ceva o data, trebuie sa mai repetati procesul inca o data si inca o data.
Dar medicina Energiei Noi – eu nu vorbesc despre hocus pocus realizat prin maini, ci vorbim despre medicina Noii Energii – este diferita. De ce este diferita? (cineva din audienta striga: “Este Energie Noua!”) Multumesc! Este Energie Noua si are legatura cu dorinta sau cu ceea ce ati numi intentia pacientului, a celui care este bolnav. Are legatura cu abilitatea lui de a participa la acest program.
Unele dintre aceste lucruri au fost testate recent, in special la bolnavii de cancer, insa rezultatele sunt impredictibile, deoarece ei nu au descifrat inca un element simplu, de baza, care trebuie sa existe in orice proces de refacere: dorinta si responsabilitatea pacientului! Cand pacientul nu-si asuma responsabilitatea fata de sine si de corpul sau, este foarte dificil ca acest tip de medicina sa functioneze. Astfel, oamenii de stiinta vor iesi in fata cu – uh! – aceasta intelegere ca este important sa existe energia pacientului. Unii dintre voi veti lucra in acest domeniu, nu in mod necesar in cel medical, ci veti ajuta clientul sa inteleaga ca poate influenta schimbarea si refacerea din interior. Tobias va realiza un workshop – (St. Germain rade) cat de curand ii va permite timpul! – care va avea legatura cu instruirea unor oameni ca sa ii ajute pe ceilalti sa se refaca prin unele dintre aceste metode: cum sa stai la capataiul patului lor, cum sa-i ajuti sa-si preia responsabilitatea.
Acesti oameni de stiinta lucreaza si la ceea ce are legatura cu producerea alimentelor, a hranei, in prezent: producerea a orice, pornind de la carne la cereale, la fructe, productie care este relativ necizelata. Aceasta nu detine intelegerea intuitiva a dinamicii dintre Pamant, Soare, Luna si modul in care cresc plantele. Exista o intelegere a solului, insa intr-un mod foarte limitat, doar in modul Energiei Vechi. Exista o intelegere primara a faptului ca, daca plantati ceva in pamant, daca il udati, daca este putin expus la soare, acesta poate sau nu sa creasca.
Insa, va aparea o noua intelegere a interrelatiei dintre toate aceste lucruri – interrelatia dintre plante si energie, dintre alimente, pana in punctul in care, in urmatorii 30 de ani, fiecare familie care va detine o mica gradina va putea obtine suficienta hrana pentru ea si pentru toti vecinii din jur. Este vorba despre alimente ce vor contine nutrienti, vitamine si energie pura, in cantitati suficiente pentru a sustine corpul, incat nu va mai trebui sa consumati cantitati mari. Observ cum unii – in special pe acest continent – isi umplu platourile, incercand sa aiba.... cata hrana va puteti pune pe farfurie? Mare parte din aceasta nu este hranitoare, deoarece multe alimente din prezent au foarte putina energie a fortei de viata. Chiar alimentele care sunt recoltate proaspat din gradini au un element sau doua, in termeni de nutritie si ai energiei fortei de viata, in timp ce ar putea sa aiba usor treizeci sau patruzeci de elemente. Hrana pe care o consumati are un efect redus asupra corpului, astfel incat trebuie sa mancati de cinci sau sase ori pe zi.
Corpul si alimentele introduse in acesta nu inteleg acest lucru. Hrana a fost instruita sa creada ca trebuie sa aiba un anumit tip de punct de plecare, privind stocarea si utilizarea. De fapt, alimentele pot fi mult mai inteligente. Iata unde ne indreptam! Iata la ce lucreaza, in special, unul dintre oamenii de stiinta: la hrana inteligenta, care sa contina un nivel ridicat al energiei fortei de viata si o inteligenta legata de cum sa hraneasca si sa se distribuie in intregul vostru corp, cum sa stocheze o cantitate potrivita de nutrienti, pentru cateva zile sau saptamani, fara a fi nevoie sa mancati si fara sa fie nevoie sa o stocati, ca grasime. Aceasta va aparea, Shaumbra! Se afla exact dupa colt!
Exista multe alte descoperiri care se realizeaza prin acest grup de oameni de stiinta ce sunt prezenti astazi, descoperiri care vor iesi la iveala dupa 18 septembrie – nu pe 19 septembrie, in mod necesar, ci in urmatorii cativa ani: dezvoltari tehnologice rapide si avansate, schimbari rapide in medicina, in energie, in spiritualitate. Toate au legatura una cu alta. Vor incepe sa apara dupa 18 septembrie. Ele exista ca potentiale; se afla in stadiul de incubator. Acest grup de oameni de stiinta este blocat – din cauza mintii, deoarece ei nu inteleg faptul de a patrunde in nedefinibil si de a le aduce aici.
Shaumbra, voi facilitati procesul, nu doar prin faptul ca i-ati lasat sa intre in camera, astazi, sa va simta energia, sa faca aceasta calatorie cu noi, cea pe care o facem acum, sa inteleaga acest lucru numit constiinta cuantica; nu doar datorita acestor lucruri: in timp ce isi fac munca, in timp ce vin cu aceste descoperiri, ei vor avea nevoie de cineva care se le preia descoperirile, ca apoi sa le promoveze.
Cine ii va invata pe oameni cum sa-si lase corpul sa se vindece, utilizand aceste noi tehnologii? Cine va ajuta la structurarea si definirea unora dintre noile aplicatii ale Energiei Noi, intr-un mod al Noii Energii, aceasta sursa bazata pe non-combustibili? In special, cine ii va consilia pe oameni in noua spiritualitate (care nu are legatura cu religia; in care nu este vorba despre tehnici in care sa fie necesare unele ceremonii; care nu cuprinde vreun set nou de reguli), o spiritualitate cu adevarat noua, care ii va permite unei persoane sa integreze esenta aspectului sau uman cu esenta absolut pura a divinitatii sale fara ca sa-l socheze mental?
Shaumbra, voi stiti prin ce ati trecut, in acesti ani: aceasta este provocarea, acesta este campul de lupta. Acesta este campul de lupta! Aveti, pe de o parte, aspectul uman cu minunatele sale atribute si limitari – insa este o splendoare! Aveti conditia umana – care este o splendoare! Este o splendoare, fiind capabila sa simta lucrurile intr-un mod in care nici ingerii nu le pot simti: abilitatea de a experimenta lucrurile, intr-un mod foarte real si fizic, intr-un mod in care ingerii nu le pot simti; o experienta care este atat de profunda, atat de reala, atat de solida, incat exista o frumusete in asta! O frumusete absoluta! Dar, atunci cand incercati sa amestecati acest lucru numit divinul, esenta voastra, adevarul (adevarul vostru), puritatea voastra si increderea voastra absoluta, cand incercati sa le puneti la un loc, se creeaza un conflict, o coliziune si aceasta are loc in minte. In minte! Acesta este campul de lupta.
In ultima instanta, poate fi afectat corpul, insa coliziunea are loc in minte. Apar: nesiguranta, frica, controlul, intunericul si singuratatea, lipsa intelegerii modului in care functioneaza teroarea din minte. Mintea simte ca este plasata in adancurile iadului, intr-un cosmar, din cauza acestei lupte care are loc.
Cine ii va invata pe acei oameni cum sa foloseasca unele dintre tehnologiile spirituale noi? Cine ii va invata pe oameni cum sa-si integreze constiinta, astfel ca aceasta sa nu le afecteze creierul, ca sa nu sfarseasca prin a reveni la unii psihologi din Energia Veche si sa ia - ceea ce ati numi - medicamente foarte ineficiente, care sa le distruga si vointa lor interioara, vointa divina a aspectului uman si a divinitatii lor? Cine ii va invata pe acei oameni, Shaumbra? De aceea am venit la voi! De aceea am demarat schimbarea aici! Aceasta are loc, acum!
Energia in miscare
Ce se intampla acum pe Pamant, de ce simtiti atat de multe lucruri si experimentati atat de multe lucruri? Energia este in miscare! Energia este in miscare, chiar acum! Nu este vorba despre miscarea veche, nu este vorba doar despre viteza si expansiune, ci de miscarea de dincolo de acestea. Este vorba despre miscarea in zone in care oamenii nu au mai fost inainte, in timp ce erau in stare umana. Energia este in miscare in lumea intreaga si uneori voi credeti ca lumea o ia razna; si, daca lumea nu o ia razna, cel putin voi o luati razna. Intelegeti ca este vorba doar de energia aflata in miscare! Ea afecteaza totul. Chiar si oamenii care nu inteleg nimic din aceste concepte sunt afectati. Este dificil pentru ei, intr-un sens, deoarece nu au un punct de reper legat de ceea ce se intampla. Ei nu inteleg de ce in prezent totul pare turbulent, de ce totul pare multistratificat.
Oamenii sunt foarte obisnuiti sa observe doar un nivel dimensional al energiei. Se simt foarte confortabil. Se ingrasa si sunt fericiti cu asta. Desigur, se plang si tipa mereu si vor sa iasa din asta, insa, atunci cand energia este in miscare, asa cum este acum, cum nu a mai fost niciodata inainte, se simt foarte inconfortabil. Ce se intampla, in consecinta? Cand oamenii nu inteleg energia aflata in miscare, intr-un sens multidimensional, ei o iau razna. Crime cu arme de foc in scoli, deturnari de avioane, actiuni teroriste, sinucideri, depresii, tot felul de lucruri de acest gen. Manie, violenta si lucruri rele, probabil tot felul de lucruri, printr-o intelegere foarte incalcita si distorsionata a energiei lor sexuale. Cand energia se afla in miscare, cand mintea constituie campul de lupta, ghiciti cine apare? Apare virusul energiei sexuale! El se invarte, se transforma si se hraneste. Iata ce se intampla acum in lume! Energia este in miscare!
Aceste lucruri se intampla la orice nivel. Ele se petrec si in ceea ce ati numi nivele religioase. Acum, am vorbit despre religie foarte mult, deoarece religiile incearca sa castige constiinta. Religia… nu vorbim de vreo religie anume, insa am vorbit despre religii, in general… acestea sunt orientate masculine. Ele nu au nimic de-a face cu Dumnezeu! Nu il inteleg pe Dumnezeu. Dumnezeu este barbat, Dumnezeul lor are atribute umane. Ar fi mai bine sa fiti atei decat sa fiti religiosi, in prezent, deoarece nu inteleg adevarata definire a lui Dumnezeu. Nu au patruns niciodata in fara definitii. Incearca sa-l defineasca pe Dumnezeu (au incercat timp de mii si mii de ani) dupa chipul lor, prin limitarile si prin mintea lor.
Acum exista religii care controleaza cam 70, pana la 80% din omenire – aproape intreaga constiinta umana, de pe Pamant, din prezent. Aceste religii - cele mai importante dintre ele -  l-au asteptat pe Mesia, au asteptat reintoarcerea sa. L-au asteptat pe Iisus. L-au asteptat pe cel care urma sa-i salveze si astfel au asteptat si au asteptat, generatii dupa generatii.
Ati putea gandi ca cineva din aceste generatii si-a dat seama si a spus: “Tata, asta nu ti s-a intamplat tie! Mesia nu a venit la tine, bunicule! Mesia nu a venit nici la stra-strabunicul!” . Este posibil, se poate ca Mesia sa nu mai vina!(rasete)… Niciodata! Poate ca Mesia s-a desteptat, cu adevarat, a plecat de pe aceasta planeta, trecand peste Podul de Flori, si a spus: “La revedere, Familie!”(hohote de ras) Poate ca Mesia, dupa ce si-a terminat ultima sa viata pe Pamant, a spus: “Acum, este in functie de voi! Nu ma mai chemati inapoi, voi pleca spre cel de-al Treilea Cerc! La  revedere!” (St. Germain rade, audienta aplauda si rade in hohote)
Trebuie sa va spun ca sunt incantat de cursul despre inaltare, in care am atras atentia facand unele lucruri neobisnuite. Daca voi credeti ca Tobias este “baiatul rau” al erei noi… (hohote de ras in timp ce St. Germain chicoteste, referindu-se la un  interviu dat de Geoff, in care Tobias este numit “baiatul rau al Erei Noi”) Prin urmare, Shaumbra, (St. Germain inca rade) asa cum am spus, eu sunt doar un invatator suplinitor, astazi!
Astfel, exista religiile care sustin constiinta asteptandu-l pe Mesia. Mesia nu vine. Venirea sa a fost o promisiune veche si convenabila, pe care bisericile au folosit-o pentru a continua asteptarea, pentru a tine oamenii sub control. Mesia nu mai revine. Daca ati dori sa priviti acest fapt in cel mai optimist mod, ati putea spune ca voi sunteti Mesia. Voi sunteti propria samanta christica. Voi sunteti Noua Energie. Daca ati dori sa il priviti in cea mai favorabila lumina, ati putea spune ca Mesia nu a fost o persoana, ci Mesia a fost un eveniment. Mesia reprezinta saltul cuantic in constiinta omenirii. Acesta este Mesia! Insa, sa nu asteptati ca vreun barbos sa vina, calarind pe vreun magar, ca sa salveze lumea! (hohote de ras) Trebuie sa-l impingem pe Cauldre in celelalte taramuri, in fara definitii.
Ceea ce se intampla acum se datoreaza constiintei, care s-a aflat intr-un somn prelung. Desi s-a miscat si s-a extins, totusi a dormit. A dormit si acum se trezeste. Astfel, in lumea intreaga energia este in miscare, in schimbare si in tranzitie. De aceea ati simtit multe lucruri, tot ce poate fi interpretat ca anxietate sau tensiune. Ati putea sa interpretati ca totul se accelereaza foarte mult. Voi aveti momente dificile ca sa tineti pasul cu aceasta.
Multi dintre voi ati simtit ceva asemanator: “Se afla aici. Este aici, insa nu sunt sigur despre ce este vorba. Nu stiu cum sa accesez asta. Stiu ca este aici”. Multi ati avut sentimentul ca sunteti pregatiti sa renuntati la vechi, sa eliberati vechiul si nu ati stiut cum. Iar unii dintre voi ati simtit ca, atunci cand ati eliberat vechiul, acesta s-a opus. Nu a vrut sa plece. Acest fapt este real; intr-un sens, el este imputernicit. Energia voastra Veche, sinele vostru vechi, se simte imputernicita. Nu vrea sa plece. Vrea sa stea prin preajma, desi noi avem imense cantitati din Energia Noua care apar. Exista multe niveluri de energie, energie care la fiecare nivel se afla in miscare – nu doar pe Pamant. Energia este in miscare chiar si in  taramurile celeste, in taramurile invecinate. Unii mergeti acolo, in special pe durata calatorie vostre in vis. Voi stiti ca, acolo, ceva este diferit. Energia este in miscare!
Unora dintre voi va place sa mergeti in taramurile invecinate, in micul vostru spatiu. Unii v-ati construit case, asemanatoare celei a lui Tobias. Unii dintre voi aveti pajisti minunate. Altii aveti dealuri in taramurile invecinate, unde va place sa mergeti ca sa va relaxati. Dar, cand ajungeti acolo, nu este prea relaxant. Pe varful dealului evadarii voastre, acum bate vantul. Norii se aduna si nu are importanta de ce, trebuie sa ii mutati si spuneti: “Aceasta este blestemata mea de realitate!” si incepe sa ploua (rasete), deoarece voi simtiti in prezent efectele energiei in miscare.    In prezent, este mai mult o zi cu nori, desi poate fi o zi cu soare stralucitor din Energia Noua. Norii Energiei Vechi pot face umbra sau intuneric intr-o minunata zi a Energiei Noi – sau cel putin va da senzatia ca este asa. Acum reamintiti-va: daca va extindeti energia dincolo de nori, ce se gaseste acolo? Soare! Energie Noua!
Face parte din ceea ce exista acum, aici: energia in miscare. Totul va apare ca fiind cu susul in jos. Incercati sa le manuiti si pare ca nimic nu functioneaza. Acest lucru este natural. Este potrivit. Are de-a face cu energia voastra proprie, care este in miscare in prezent. Are legatura cu schimbarile interioare, cu schimbarile mintii si ale corpului, prin care treceti acum.
Shaumbra, corpul vostru se trezeste, acum! El s-a aflat in propria stagnare sau starea de anestezie constienta in care nici nu stia ce sa faca. De aceea nu s-a refacut, asa cum stia sa o faca. El se trezeste acum. Se trezeste si realizeaza ca dispune de propria energie de refacere. Stie cum sa devina eficient, din punct de vedere energetic.
Corpul vostru – chiar acum, in timp ce vorbim – corpul vostru tipa. El cunoaste biologia Energiei Noi – care nu este fizica, ci constiutie un atribut al constiintei. Biologia Energiei Noi este aproape ca o paralela, ca o contraparte in prezent a biologiei voastre fizice, dure. Se afla acolo, si corpul vostru fizic stie de ea. El tipa dupa aceasta. Vrea sa se integreze cu aceasta. Vrea sa fie impreuna cu ea. Stie ca se poate autovindeca, intr-un mod total nou. Prin urmare, corpul vostru striga: “Hello, este cineva acolo?” (rasete) “Vino aici! Stiu ca esti acolo, vino! Vino si fii cu mine!” Din nou, aici este locul in care noi lovim in piatra voastra de incercare. Acolo exista: Noua Energie, noua constiinta, noile inventii, noua spiritualitate – toate se afla acolo, dar cum sa ajungeti in stadiul final, la fuziunea finala, cum sa ajungeti acolo?
Fara definitii
Doi pasi usori… doi pasi usori! Primul este cel de care a vorbit Tobias: fara definitii! Iesiti afara din minte, treceti dincolo! De indata ce veti incepe sa atasati cuvinte la acestea, vor disparea. Inca vor fi prezente, insa vor iesi din perceptia voastra constienta. In minutul in care veti incerca sa alcatuiti cuvinte in jurul lor, vor disparea.  Este un joc straniu, de-a v-ati ascunselea, care are loc. Nu este ceea ce se doreste, dar se cunoaste bine faptul ca pot fi prinse in capcana mintii voastre. Nu doresc asta. Stiu ca nu trebuie sa ajunga acolo – nu prin usa din fata. Vor veni pe o cale minunata, pe care mintea si limitarile voastre umane nu vor incerca sa le sufoce. Nu pot fi inchise. Nu pot fi prinse in capcane. Pot fi integrate, insa nu pot, nu pot fi sufocate.
De aceea, pare ca dispar acum, cand sunt in apropiere, de indata ce simtiti ca sunteti pregatiti pentru o mare revelatie. Cand mintea incearca sa-si plaseze reteaua sa in jurul lor, ele aluneca. Patrunzand in ceea ce Tobias numeste camera fara definitii, cu deschidere si puritate, unde va puteti extinde pe voi insiva, constiinta voastra in marele voi nedefinit, atunci cele doua pot dansa, cele doua se pot uni si pot coexista impreuna, in acest moment Acum!
Vom merge acolo. Voi ati practicat, desigur, facandu-va tema de acasa, zilnic, cu sarguinta, in fara definitii. Vom merge acolo. Jodie, te rog canta la flaut! (cineva din audienta spune “Uh-oh!”) Uh-oh  este  potrivit! Ar trebui sa fii pregatit pentru asta! (St. Germain rade) Acum cer muzica, fara sa o fi avertizat pe draga noastra doamna moderatoare. Note line… vei sti exact ce sa canti! Imi voi misca degetele cu tine, respirandu-mi si respiratia.
Shaumbra, respirati profund!
Am cerut sa cante muzica, deoarece aceasta muzica, in special cea cantata azi, este fara definitii. Este deschisa… foarte deschisa!
Vom asculta muzica si va veti permite sa fiti plini de curaj si permiteti-va sa mergeti acolo unde nu exista nevoie de definitii.
 (Muzica la flaut a inceput sa cante)
Continuati sa respirati...
(Pauza)
Vom cere celor 12 oameni de stiinta invitati si lui Nikola Tesla sa ni se alature. Sa mergem in aceste taramuri exterioare!
 (Pauza)
... unde mintea nu va trebui sa continue ...
... acum, permiteti-va sa calatoriti acolo…
 (Pauza)
Acolo este minunat… perfect…
(Pauza)
Continuati sa respirati…
(Pauza lunga, dupa care muzica inceteaza)
Multumesc!
Vedeti, este chiar simplu! Nu trebuie sa va stresati cu asta, sa va luptati. De indata ce va permiteti, cu adevarat, sa patrundeti in dincolo-ul vostru, nu este atat de dificil. Veti descoperi cea mai buna refacere si refrisare. Gandurile sau mintea voastra va aprecia pauza pe care i-ati oferit-o. Va intelege, in afara timpului, ca nu mai trebuie sa controleze acea parte din voi. Nu mai are nevoie sa formuleze cuvinte, ganduri sau idei despre aceasta.
Veti descoperi acolo ca exista mult mai mult din voi decat ati cunoscut voi. Acea parte exista in alte taramuri, pe care inca nu le-ati accesat. Mereu a fost acolo. Mereu a fost prezenta acolo, la o distanta de jumatate de respiratie. Parea ca era la departare de milioane de ani lumina. Parea ca nu va veti intalni propria divinitate, asa ca v-ati creat dumnezei falsi. Ati creat ceea ce eu numesc religii false. Ati venerat lucruri ca sufletele pereche. Ati venerat lucruri precum cristalele. Ati incercat totul, deoarece erati disperati si plini de dor. Parea ca niciodata nu veti ajunge acolo. Ati creat niste concepte stranii in privinta divinitatii si a lui Dumnezeu.
Acum, in timp ce va veti permite sa patrundeti in nedefinit… in propriul voi nedefinit… in timp ce veti invata sa eliberati nevoia de a atasa ganduri si de a pune structuri in jurul oricarei parti, veti ajunge sa va cunoasteti cu adevarat si, prin cunoasterea voastra, veti cunoaste fiecare raspuns la fiecare intrebare, la fiecare parte din aspectele voastre umane care au fost intrebate vreodata. Este chiar simplu, este chiar minunat!
A o aduce inapoi
Acum, sa trecem la urmatoarea etapa! Voi patrundeti in acele taramuri fara definitii in care exista raspunsurile. Ele sunt potentiale. Acestea sunt neutre sau in stare inactiva. Totul este disponibil. Toata chestiunea consta in cum sa le aduceti inapoi, aici jos.
Mai intai, trebuie sa fiti capabili sa ajungeti acolo. Daca nu ati trecut niciodata de constiinta Vechii Energii, nu veti intelege niciodata cat de usor pot fi aduse inapoi. Asa ca, realizarea este primul pas, realizarea constienta ca acestea exista. Realizarea constienta ca acestea exista, poate ca nu in forma in care v-ati astepta sa existe, deoarece aceasta, in sine, este o limitare. Ele exista acolo, dar intr-o forma naiva, inocenta si simpla si le puteti aduce inapoi.
Voi spuneti: “Dar ce sa aduc inapoi? Trebuie sa stiu ce se afla in acele cutii, lazi si in tot ce aduc inapoi”. Nu… nu! Acum deja ati pierdut. Este la fel de simplu ca si cu a respira. Este la fel de simplu ca si confirmarea constienta ca le permiteti sa vina aici, in spatiul vostru sacru. Daca energia voastra nu este in siguranta, nu vor veni. Tobias si, intr-o anumita masura, si eu v-am vorbit pe larg despre spatiul vostru sacru. Nu este vorba despre unul pe care l-am crea noi pentru voi, ci de spatiul vostru sigur.
Aceasta energie este Energia Noua. Constiinta voastra noua se afla aici, este pregatita sa intre, dar, daca nu aveti un spatiu sigur, o casa sigura, daca alergati dupa lucruri nebunesti, prostesti, infricosatoare, pline de manie si dupa tot felul de astfel de lucruri, daca va hraniti prin virusul energiei sexuale si astfel va hraniti prin altii, nu aveti un spatiu sigur.
Daca nu stiti cum sa respirati profund, constient, nu aveti un spatiu sigur. Daca nu puteti sustine respiratia profunda, constienta (respiratia cunoasterii de sine, care reprezinta si acceptarea voastra), nu aveti un spatiu sigur. Nu are importanta cat de mult incercati sa aduceti aceasta energie inapoi; aceasta nu va fi disponibila, nu va dori sa vina aici.
Prin urmare, este vorba despre realizare, despre respiratie, despre siguranta – siguranta fiind acceptarea de sine si a Tot Ce Este.  Atunci aceasta este pregatita si poate fi adusa aici foarte simplu. Ea poate fi adusa aici la fel de simplu ca atingerea celui de-al treilea ochi cu un deget. Cu oricare deget doriti, oricare! (audienta rade, in timp ce St. Germain utilizeaza degetul mijlociu mai intai, apoi un altul) Cu un deget. Acum, acest fapt nu este special, doar un deget sau cel de-al treilea ochi. Voi nu il activati astfel, ci reprezinta un gest de realizare. “Eu sunt pregatit pentru asta.” Asta sugereaza ca sunteti pregatiti sa le aduceti aici. Sunteti pregatiti sa le aduceti in viata voastra. Sunteti pregatiti sa le cunoasteti, sa le aduceti aici. Apoi, lasati lucrurile sa se intample! Lasati-le sa se dezvaluie, lasati-le sa se expansioneze natural in viata voastra. Nu incercati sa le fortati; sa nu aveti asteptari! Vor veni pe calea cea mai simpla, usoara si minunata.
Este asa de simplu, Shaumbra! Este simplu – ne-au trebuit sapte ani, insa este atat de simplu! Noi am dorit ca grupul oamenilor de stiinta si Tesla sa fie aici, pentru a intelege simplitatea acestor lucruri, pentru a intelege ca fizica Noii Energii este absolut simpla si autentica. Energia Veche nu este autentica. Pot realiza un intreg shoud despre asta. Energia Noua este simpla si autentica. O puteti duce aici, foarte usor. Apoi va incepe sa se integreze in voi, sa se integreze cu tot ce se intampla in voi, usor si simplu. Din nou, va rog, lasati deoparte asteptarile legate de ce va face aceasta! Mai degraba, observati si fiti o parte din ceea ce se va intampla!
Faceti ceva
Acum, acest fapt ne duce la urmatoarea parte a acestei discutii. Voi deja ati adus Noua voastra Energie aici, oricare ar fi aceasta. Acum se afla aici. Se afla in realitatea voastra. Nu mai este o umbra, nu mai este o realitate paralela. Acum este integrata.
Acum,  Shaumbra, important este sa faceti ceva! Daca energia doar sta aici, va ajunge sa fie inactiva, sa iasa din actualizare sau, in unele cazuri, va imploda in voi. Energia Noua este in miscare. Faceti ceva in aceasta viata! Scrieti o carte, incepeti o afacere, alergati la un maraton - faceti tot ce puteti pe deasupra, insa faceti ceva! Plecati de pe scaunul vostru comod! (unii rad) Daca cineva mosteneste un lazyboy ( un tip de scaun pliant confortabil) , aruncati-l astazi! Shaumbra, este un gest simbolic, de a elibera unele dintre caile vechi, avand fundul gras, stand prin preajma, fara sa faceti nimic. Plecati de pe scaunul comod! … Da, am spus asta!
Faceti ceva, Shaumbra! Faceti orice alegeti sa faceti! Faceti ceva ce va va face inima sa cante! Cantati la flaut, in fata unui grup! Scrieti o carte si oferiti-o lumii! Calatoriti in toata tara, ceea ce nu ati facut inainte! Luati-va o rulota de vacanta si mergeti prin zapada! Faceti orice, insa faceti ceva! Acesta este un timp magnific si absolut esential ca sa va folositi energia voastra creativa!
Incetati sa va mai plangeti de slujba voastra – parasiti-o! Incetati sa va mai intrebati unde se afla abundenta – aduceti-o aici! Incetati sa o/il mai folositi pe sotia sau pe partenerul vostru, ca o scuza, pentru a nu va implini pe voi. Este un motiv  banal. Si nici nu este foarte frumos. Faceti ceva!
Stiu ca fiecare dintre voi ati avut vise, aspiratii. Multi dintre voi ati vorbit despre lucruri importante in trecut, in fata altor oameni, despre lucrurile marete pe care urma sa le faceti. Acum, faceti-le! Miscati energia in interior! Acest fapt ii permite noului sa se integreze cu intregul vostru. Permiteti energiei sa ramana in miscare. Ea permite eficientei sa vina aici. Faceti ceva! A va plange nu conteaza: nu inseamna ca faceti ceva. Faceti ceva in viata care sa va satisfaca pe voi, mai intai, si sa va implineasca! Nu faceti asta pentru ceilalti oameni. Nu faceti asta din alte motive, in locul exprimarii creative, a expansiunii energiei.
Tobias, Kuthumi si eu vom reafirma acest lucru, mereu. Faceti ceva, acum, orice! Faceti ca energia sa se integreze, sa se miste! Daca veti face asta, daca veti permite energiei sa vina in realitatea voastra, veti observa bucuria si implinirea. Veti observa cat de usor functioneaza, cum se revarsa si va veti intreba de ce nu v-am spus asta inainte. Si atunci, va vom spune ca v-am spus sa faceti asta, inainte. Prin urmare, Shaumbra, faceti ca energia sa se miste!
Tema pentru acasa
Ultimul punct! Un ultim punct – tema voastra pentru acasa – de la invatatorul vostru suplinitor! Tema pentru acasa din aceasta luna este putin neobisnuita, putin diferita, insa veti vedea frumusetea din ea. Duceti-va sa luati cina! Doar voi! Iesiti, nu ramaneti acasa, mergeti la restaurant! Invitati-va la cina! Vorbiti-va, nu cu voce tare (rasete), ci impartasiti aceasta experienta, de a lua cina cu voi insiva. Observati: este confortabil sa fiti cu voi sau nu? Desigur, puneti doua scaune acolo, da, in mod absolut. Invitati-va la cina! Voi veti plati, apropo! (hohote de ras) Aflati cum este sa fiti cu voi insiva! Curand, veti incepe sa cantati, asa cum fac eu, “Nimeni nu o duce mai bine.”
Eu sunt Adamus St. Germain si asa este!