MATERIALELE  LUI  TOBIAS
Seria Invatatorului:
SHOUD 10: "Energia in miscare” – realizat de Adamus Saint-Germain, transmis prin Geoffrey Hoppe
Intrebari si Raspunsuri

Prezentat de Crimson Circle
5 mai 2007

 

Eu sunt, da; eu sunt, Adamus Saint-Germain.
… a fost palpitant sa fiu cu voi astazi, pentru acest shoud! Uneori acest subiect despre spiritualitate tinde sa fie… atat de jos! Ati observat vreodata cum religiile, adesea (chiar si spiritualii New Age), tind sa-si scada energia? Intentia mea si a voastra de astazi, pe baza energiei acestui shoud, este sa mentinem lucrurile in miscare, sa gasim umorul, sa gasim bucuria si binecuvantarile in fiecare zi.
Fara a mai adauga ceva, sa incepem cu cei care indraznesc sa puna intrebari, astazi.
INTREBARE  SHAUMBRA 1 (citita de Linda, de pe internet): Asa cum stii, am avut probleme cu niste entitati, in privinta fiului meu. Am simtit-o pe una din jurul meu sau al lui ca fiind demonica. Nu stiu cum sa ma descurc cu acestea. De ce se intampla asta? Am experimentat un spatiu al libertatii iluziei si realizez ca, desi sunt in acest spatiu, imi reamintesc totul si sunt stapana in acest spatiu, inca sunt o victima. Stiu ca frica si credintele mele hranesc aceasta entitate. Problema este: nu ma gasesc eu mereu in acest spatiu, eu, cea umana; cu toate acestea sunt speriata. Incerc sa nu-i dau energie, insa nu pot sa nu-mi fie frica. Noaptea trecuta mi-a spus ca ma stie. Este adevarat?
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Absolut!
SHAUMBRA 1: Unele lucruri par familiare, insa nu pot sa le precizez. As putea sa am atata incredere incat sa le privesc in fata?
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Desigur. Shaumbra, atunci cand va viziteaza astfel de entitati si  automat simtiti o energie care… rataceste prin preajma si, in special, se hraneste din voi, in principal poate fi vorba despre vreun aspect de-al vostru. Poate fi vorba despre aspecte disociate din voi care inca ratacesc. Poate ca este o parte din alta viata, insa, adesea, poate fi un aspect chiar din aceasta viata. Sunteti atat de inteligenti, sunteti creatori atat de mareti, incat deghizati aceste entitati ca fiind ceva din afara voastra, insa intelegeti: este vorba despre parti din voi!
Acum, in privinta acestor entitati, care fie sunt parti din voi, fie sunt din afara voastra: esenta care exista in acest moment Acum, tu cea/cel care esti constient de aceste ganduri, esti Stapanul… esti Maestrul in acel moment – in fiecare moment. De aceea, puteti comanda acestor entitati sa plece. Daca este vorba despre o entitate din afara, care poate aparea (aceasta se poate juca cu voi, uneori, pretinzand ca are control sau putere asupra voastra), in mod simplu cereti-i, din locul Maestriei voastre, sa plece. Aceasta trebuie sa plece! Si, daca nu pleaca de la inceput, deoarece nu va prea crede (de ce v-ar crede, cand voi nu va credeti?), comandati-i, de trei ori, sa plece. Folositi exprimarea: “Eu sunt! Eu sunt Maestrul! Iti comand sa pleci! Eu sunt Stapanul!” Trebuie sa va repetati voua asta, ca sa incepeti si voi sa credeti asta! Prin urmare, folositi aceste cuvinte simple!
Daca este vorba despre un aspect al vostru, faceti-l sa inteleaga ca voi sunteti Maestrul. Permiteti-i sa inteleaga ca este doar un aspect si ca fara voi nu este nimic. Simtiti energia acestui aspect! Simtiti unde este blocat sau ranit si apoi eliberati acea energie! Nu incercati sa va anihilati acel aspect, doar eliberati acele energii blocate. “Eu sunt Stapanul, asa ca eliberez energiile tale blocate, ranite sau distorsionate!”
Acum, sunteti  capabili sa faceti mai bine fata unei energii exterioare, deoarece acum sunteti constienti de toate trucurile/smecherii le voastre. Va cunoasteti scurtaturile si slabiciunile si faptul ca acea entitate-aspect incearca sa va innebuneasca. Va incerca sa va spuna tot felul de lucruri, ca nu va poate parasi pana cand nu ii veti da toate lucrurile; va incerca sa va intinda o cursa a vinovatiei; va incerca sa va innebuneasca; poate chiar va va spune ca nu este parte din voi. Insa, din nou, reveniti la: “Eu sunt Maestrul, asa ca eliberez toate energiile care nu ma mai servesc – si tu nu ma mai servesti! Prin urmare, te eliberez sa te intorci la esenta ta pura!”
Este asa de simplu! Daca complicati lucrurile, daca intrati in discutii lungi cu aceste entitati, daca le veti permite sa revina, daca le veti intinde un deget, va vor lua toata mana. “Eu sunt Maestrul si te eliberez din energiile tale blocate! Si asa este.” Este asa de simplu! Vor pleca. Multumesc!
INTREBARE  SHAUMBRA 2 (un barbat la microfon): Salut, Adamus! Intrebarea mea este legata de o chestiune de sanatate. De ce ma dor si ma ard mainile atat de tare?
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Mainile tale te dor si ard, in parte, deoarece… exista cateva motive, insa nu circula energia prin maini si nu vrea sa coboare prin maini, desi ar dori sa iasa prin mainile tale. Energia vrea sa fie folosita pentru alte lucruri, pentru lucruri creative, lucruri pe care nu le faci. Tu stii ca ai multe vise. Esti in picioare noaptea, ca sa ma exprim astfel, lucrand la tot felul de lucruri, insa nu le pui in practica. Nu le aduci pe Pamant. Nu le faci aici, iar mainile tale, in mod simbolic, iti spun ca nu te intorci la celelalte. Tu te afli aici in minte, esti in afara, asa ca nu le aplici. Nu permiti acelei energii sa curga in aceasta realitate si sa faci ceva. Nu vorbim doar despre a face, sa zicem, ceva mecanic sau fizic, insa energiile pot curge prin mainile tale spre aceste creatii.
Acum, observand energia ta, tu ai peste 300 de activitati creative in alte taramuri si parti din ele iti sug energia. Incearca sa alegi doar trei din acestea, pe care sa te focalizezi! (rasete) Acesta este unul dintre motive: faptul ca tu esti prins in multe activitati. Mai devreme sau mai tarziu, le vei face pe toate, insa alege trei si incepe sa le realizezi in aceasta realitate, acum! Multumesc!
INTREBARE  SHAUMBRA 3 (citita de Linda, de pe internet): De ce a infiintat Geoffrey Hoppe Cercul Crimson? A fost o alta aventura in afacerile sale sau a vrut sa ii ajute pe altii, cu adevarat? SPUNE-NE  ADEVARUL TAU! (Linda spune: “Este scris cu litere mari”.)
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Sunt bun in a-mi rosti adevarul (rasete) si adevarul este ca dl Hoppe nu a infiintat Cercul Crimson sau Consiliul Crimson, ci a fost un canal pentru energia Shaumbrei. El a fost cel care, atunci cand toti ceilati stateati la rand in aceasta viata, era pregatit sa inceapa munca in Energia Noua si noi am spus: “Cineva trebuie sa inceapa”. Toti ceilati v-ati dat un pas inapoi. El a ramas pe loc… (audienta si St. Germain rad) El este, macar o data, de acord cu mine! (hohote de ras)… si si-a facut treaba. Asta ne aminteste de prima intrebare – doar a facut-o. Intrebarea revine la esenta shoud-ului de astazi – doar faceti! Faceti ceva!
Aici avem un potential mare, care a fost creat in alte taramuri, numit “Shaumbra pe Pamant, in aceasta era a Saltului Cuantic.” Ca sa faceti aceasta munca, necesita o combinatie (pentru unii dintre voi) dintre ceea ce am numi instrumentele multidimensionale sau ceea ce ati numi abilitatile voastre spirituale cu acest lucru numit abilitatile practice, pentru a face fata constiintei curente, de pe Pamant.
Cum priviti voi conceptul de Universitate Shaumbra, care a existat in alte taramuri? Cum priviti voi acordul pe care Shaumbra l-a facut in Templele din Tien, aducandu-l in timpul lui Yeshua, ca acum sa-l puneti in practica? Cum il aduceti pe Pamant? Esenta discutiei de astazi: doar va puteti gandi la acesta, va puteti juca si medita la acesta, in starea voastra de vis “ar fi frumos”, sau chiar l-ati putea pune in practica.
Cand se ajunge la momentul de a face, nu exista nimeni altul (poate in afara de mine) care sa inteleaga cum sa faca asta la fel de bine ca Shaumbra! Voi sunteti cei care existati in forma umana, in prezent. In general, de aceea nu va spunem ce sa faceti ca cei care faceti parte din Cercul Crimson, ca Shaumbra de pe Pamant. Stiti, acestea sunt problemele voastre: in a lucra, ca oameni, cu legile, cu finantele, cu astfel de lucruri. Stiti cum sa lucrati cu acestea. Asa ca noi lasam acestea in seama expertilor, care sunteti voi. Cum puneti la un loc asociatia globala a invatatorilor Noii Energii din lumea intreaga? Cum o veti consolida? Cum o veti extinde? Cum o veti promova? Acestea sunt problemele oamenilor de pe Pamant cunoscuti ca Shaumbra. Le lasam in grija voastra.
Ca raspuns la intrebarea ta, toate acestea necesita curgerea energiei, iar fluxul de energie provine de la multe niveluri. Unul dintre aceste niveluri, in mod categoric, si eu sunt expert in aceasta privinta, este nivelul banilor. In viata mea ca St. Germain am fost adesea criticat, deoarece eram mai bogat decat v-ati putea imagina. Puteam cumpara regi, tari, diligente, bijuterii – si am cumparat multe dintre acestea! (rasete) Am facut aceasta deoarece imi placea sa o fac, deoarece ii faceam sa inteleaga pe unii, deoarece era vorba doar despre energie.
As dori sa subliniez ceva, in acord cu adevarul meu: daca aveti probleme cu banii, cu fluxul lor, cu permiterea abundentei ca sa se reverse peste voi, sa treaca prin voi si dincolo de voi… daca aveti probleme cu acestea, veti avea probleme cu intrarea in Energia Noua. V-as recomanda, in prezent, sa va dati zece pasi inapoi, sa iesiti din Cercul Crimson, sa incepeti, din nou, procesul vostru spiritual. Multumesc din perspectiva adevarului meu!
INTREBARE SHAUMBRA 4 (o femeie la microfon): Sunt incantata ca vorbesti despre bani. Discutia are o mica legatura cu intrebarea mea. In ultima luna am ascultat inregistrarea din 2004 despre abundenta si am intalnit acelasi mesaj pe care ni-l oferi astazi: “Faceti ceva! Abundenta incepe sa vina cand voi incepeti!”. Ne-ai vorbit despre asta acum trei ani. Am inceput sa lucrez cu asta. Simt ca am eliberat si am miscat multe energii, energii vechi, blocate, si fluxul a inceput sa apara. Dar sotul meu, partenerul meu, si el vrea sa plece din slujba Energiei Vechi si sa se indrepte in aceasta directie. Aceasta idee mi-a adus multa frica. El imi aduce siguranta. Ar trebui sa lucrez asupra modului in care ar trebui sa trec peste asta, ca sa lucrez cu el in aceasta directie.
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Intr-adevar. Cat de mult vrei asta? Putin? Mult?
SHAUMBRA 4: Extrem de mult, in totalitate!
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Vrei asta atat de mult incat sa fii ca mine si sa-ti bagi capul sub apa, incat sa tanjesti, sa te rogi si sa insisti dupa o gura de aer? Vrei asta atat de mult?
SHAUMBRA 4: Pentru mine.
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Si pentru sotul tau?
SHAUMBRA 4: Vreau sa fie fericit. Vreau ca el sa fie…
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Ei bine, sa nu intram in semantica, insa nu poti sa-i doresti fericirea. Poti sa o doresti doar pe a ta. O poti alege doar pe a ta.
SHAUMBRA 4: OK. De ce ideea ca el sa treaca in Energia Noua si sa faca aceleasi lucruri pe care le fac eu imi creeaza o frica asa de mare?
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Pur si simplu pentru ca se trece de la un punct al energiei la altul. Este aproape asemanator cu a sari peste stanci, insa, in loc de a exista un rau acolo, nu exista nimic si apare perceptia ca vei cadea in marele nimic, ca te vei indrepta spre moarte, ca nu iti vei plati facturile, vei fi evacuata din casa, ca iti vei pierde masina, totul. Insa, va trebui sa fii dornica sa mergi atat de departe. Va trebui sa-ti doresti sa lasi totul sa plece. Acest fapt, in sine, reprezinta  o propunere infricosatoare - insa una eliberatoare. Reprezinta libertatea absoluta, faptul ca nu ai nevoie de nimic din toate acestea. Cel mai rau lucru care se poate intampla este sa pierzi totul si sa mori. (rasete)
SHAUMBRA 4: OK.
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Dar, vedeti, oamenii se tem, folosesc teama ca un blocaj sau o scuza si apoi stagneaza. Stagnarea este mai rea decat caderea in marele abis, deoarece abisul nu este nimic, doar iluzie. Inteleg si am compasiune pentru frica, insa tu ii permiti fricii sa devina un blocaj si prin acesta stagnezi, iar stagnarea iti creeaza frustrari si manie, care, mai devreme sau mai tarziu, vor trebui sa fie eliberate undeva.
In prezent, energia se misca. Energia se afla in miscare si este vorba de a-ti permite sa intri in acea miscare. Nu te teme ca vei pierde cateva lucruri sau vei avea cateva nereusite, deoarece, prin acea dinamica, prin acea evolutie a propriei energii, va aparea implinirea care aduce abundenta insasi. Abundenta este mai degraba secundara altor lucruri, insa este vorba despre dorinta de a  avea propria energie in miscare si de dorinta de a face ceva.
Ti-ai pus toate acele blocaje inaintea ta si ele sunt ca niste ziduri inalte, insa ele sunt si iluzii. De fapt, de indata ce tu si partenerul tau eliberati lucrurile, va aparea ceva nou. Nu va umple spatiul vechi, in mod necesar, ci va aparea intr-un spatiu nou.
Tu vrei sa stii daca… ceea ce ma intrebi este: “Totul va fi bine?” Aceasta este o intrebare ipotetica. Absolut, vor fi in regula – insa poate ca nu dupa preferinta ta initiala. Dar, lucrurile vor merge bine in a-ti permite sa te bucuri de viata, in fiecare zi? Raspunsul, din nou este da; acest fapt apare; uneori, din locuri neasteptate, insa apare. Intrebarile pentru voi doi sunt: Sunteti dornici sa eliberati ceea ce ati crezut ca reprezinta lucruri importante, ca plata masinii sau plata casei? Sunteti dornici sa le lasati sa plece? Sunteti dornici sa le eliberati? Acestea sunt intrebarile pe care ti le pun eu.
SHAUMBRA 4: Da.
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Desigur. Atunci, lasa-le sa plece!
SHAUMBRA: OK.
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Elibereaza-le! Trebuie sa mai adaug la acestea, in pofida arogantei mele: am compasiune profunda. Stiu cum este sa lasi lucrurile sa plece si ii cunsoc pe toti Shaumbra de aici, pe cei care asculta intrebarile, deoarece intrebarea ta nu are legatura doar cu tine. Intrebarea a fost si pentru ei. Multumesc!
INTREBARE  SHAUMBRA 5 (citita de Linda, de pe internet): Recent am intrat in Cerc, pe durata Seriei Invatatorului. Exista teme pentru acasa de rezolvat? Este vorba despre ceva ce eu (sau noii veniti) ar trebui sa ajung din urma?… Sau: sunt pregatita?
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Esti pregatit/a… esti pregatit/a! Ceea ce se intampla este ca energia Shaumbrei este dinamica si nu este legata de vreo structura sau secventa de timp particulara. Asa ca, cei care vin acum au fost o parte din experienta, inca de la inceput. Daca te vei intoarce si vei citi Seria Creatorului sau ceva dinainte de aceasta, vei descoperi ca ai trecut prin experiente (poate ca nu in momentul exact al acelui shoud, insa ai trecut prin experiente) si acum ni te-ai alaturat noua, in acest Acum. Multumesc!
INTREBARE  SHAUMBRA 6 (o femeie la microfon): Salutari, Saint-Germain! Acest shoud m-a atins la nivelul esentei mele. Pot sa-l simt foarte profund si iti multumesc pentru reamintirea unor simptome pe care le-am simtit, in special, dupa wokshop-ul despre Tehnologia Standard. Daca ar exista o intrebare, cred ca ar fi: De ce incepe corpul sa se trezeasca acum? Exista ceva ce ar putea sa se intample dintr-o data sau vor fi stadii, in timp ce ne vom schimba starea noastra de constienta? Ar trebui sa fie un proces dureros?
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Acestea sunt intrebari excelente si nu sunt cele la care am avea raspunsuri particulare, in mod necesar. Se va trezi corpul dintr-o data? Probabil ca nu, deoarece ceea ce numiti esenta voastra intreaga este atat de inteligenta, incat stie ca ar putea fi foarte dificil pentru corp sa realizeze o schimbare completa. Din nou, acest fel de refacere spirituala/fizica prin care multi dintre voi treceti ar putea lua vieti sau a fost activ timp de vieti. Veti trece printr-un proces accelerat acum, insa corpul vostru – corpul fizic in care va aflati acum – stie ca exista o anumita rata sau viteza la care sa se trezeasca, ca sa nu copleseasca toate sistemele.
Uneori, durerile sunt cauzate de o varietate de lucruri. Totul in corpul vostru este refacut  - ADN, celule, retea de comunicatii din corp. Durerea, desi este neplacuta, reprezinta un indicator ca toate aceste lucruri au loc. Nu veti dori sa inlaturati durerea (cu alte cuvinte: sa luati medicamente  puternice), deoarece durerile servesc scopului refacerii corpului. Durerile dau semnale in sistemul vostru biomecanic ca acesta are nevoie de energie, care sa fie directionata in anumite locuri, si actioneaza intr-un fel de model de raspuns de urgenta, de fiecare data cand simte durere, chiar daca durerea este prezenta in intregul vostru corp. Acest fapt dezvolta un fel de biointeligenta, care de fapt faciliteaza partea de recodare sau refacere a corpului utilizand durerea, nu doar ca un sistem de alerta, ci si ca un sistem energetic, pentru a ajuta acest proces de schimbare prin care treceti. Si, reamintiti-va, voi ati fost cei care ati ales refacerea!
Durerile reprezinta, de fapt, o parte a procesului, insa una in care este important sa va reamintiti sa nu actionati prin mental, in privinta durerii. Cu alte cuvinte, nu incepeti sa va blamati, intrebandu-va ce ati gresit, doar fiindca aveti dureri. Durerea, dupa un timp, va ceda. Nu va mai fi necesara. Reteaua intregului vostru corp stie cum sa manuiasca acest proces prin care trece.
Stim ca va oferim aceasta ca raspuns la orice, insa respiratia va ajuta intreg procesul. Initial, respiratia poate intensifica durerea, deoarece, acum, ea misca energia cu o viteza diferita, in intregul vostru corp, insa prin respiratie este ajutata eliberarea nevoii sau dorintei de a avea acea durere.
SHAUMBRA 6: Prin urmare, ce simt astazi si ce-am simtit in ultimele cateva saptamani reprezinta o combinatie dintre implicarea mentalului in tranzitia aspectelor fizice. Prin shoud am fost ajutata sa recunosc unde actioneaza capul si ca, respirand, pot permite fricii sa fuga. Astfel, cred… acesta este ceea ce ati numi campul de lupta?
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Da, intr-adevar! Acum apar anxietatea si confuzia, ce provin din cap, deoarece capul se intreaba de ce aveti dureri, deoarece el a fost instruit sa creada ca in acest proces nu ar trebuie sa fie implicate durerile. De fapt, intr-o anumita masura, durerea reprezinta o parte din proces. De indata ce capul se focalizeaza pe durere, o accentueaza si, intr-un sens, se complace in energia durerii si astfel durerea din corp va dura mai mult. Insa, intelegeti: acum, durerea reprezinta o parte naturala a procesului si va disparea, relativ repede.
SHAUMBRA 6: Multumesc!
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Desigur. Multumesc!
INTREBARE SHAUMBRA 7 (citita de Linda de pe internet): Draga Tobias si dragi prieteni, va multumesc pentru compasiunea, iubirea si rabdarea avuta cu mine! Va sunt recunoscatoare! As dori sa ma refer la frica de a fi participat la wokshop-ul despre Energiile Sexuale, in special cum ar putea afecta acesta relatia cu iubitul meu, care nu are legatura cu Cercul Crimson. Daca eu  indepartez virusul, acest fapt il va elibera si pe el sau ne va instraina? Am observat ca, cu cat devin mai libera, cu atat suntem mai apropiati si mai fericiti impreuna. Energia fara definitii a imbogatit toate aspectele relatiei noastre, in special aspectul sexual, si pot observa o schimbare profunda la amandoi. Prin urmare, prin rezonanta, curatarea de virusul energiei sexuale il va indeparta si de la el si, in consecinta, din omenirea intreaga?
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Poti trece prin procesul ascensiunii doar pe cont propriu. Nu luati cu voi familia – slava Domnului! In ultima instanta, treci prin acest proces singura. Intelegand ceea ce doresti prin aceasta intrebare, trebuie sa-ti spunem ca fiecare decizie – fiecare decizie! – in privinta divinitatii proprii si a integritatii tale necesita sa fie luata de catre tine singura, pentru tine.
Suna ca o afirmatie dura, deoarece stim ca, prin minunatele voastre inimi si prin iubirea pe care o aveti, va ingrijorati pentru ceilalti. Dar, ce-ar fi fost daca n-ati fi facut ceva ce inima voastra ar fi simtit ca fiind corect pentru un altul, ca apoi sa aflati ca, dupa cativa ani sau poate in alta viata, acest lucru a fost cel mai bun pentru ambii? Stim ca uneori va ingrijorati: “Ce se va intampla daca voi face una sau alta? Imi voi pierde slujba? Imi voi pierde partenerul, casa sau chiar corpul fizic?” Shaumbra, toate acestea sunt limitari!
Trebuie sa fie facute, deoarece voi simtiti sau stiti ca este potrivit. Uneori, asa cum ati aflat multi dintre voi, v-ati pierdut partenerul. Dar, asa cum multi altii dintre voi ati aflat, uneori relatia voastra s-a limpezit, s-au indepartat unele aspecte karmice, vechi. Uneori ati aflat ca ati descoperit un partener in voi insiva, mai intai, ca apoi sa puteti fi un partener adevarat si mult mai autentic pentru altii. Prin urmare, nu iti putem oferi un raspuns specific. Decizia trebuie luata de tine, dar priveste in interior! Observa din interior ceea ce simti ca este potrivit la un moment dat. Multumesc!
LINDA: Cu ceilalti, in afara de parinti. Tu ai avut vreo familie?
ADAMUS SAINT-GERMAIN: (chicotind) N-ai putea spune ca am fost singurul copil? (St. Germain si audienta rad)
LINDA: Adevarat, nu-i asa?
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Desigur.
INTREBARE  SHAUMBRA 8 (o femeie la microfon): Hello! Intrebarea mea are legatura cu... Cred ca, cu doua shoud-uri in urma, Tobias a mentionat domeniul psihologiei, faptul ca Energia Noua aduce un fel de schimbare in acel domeniu si este ceva spre care simt ca ma indrept, insa nu sunt sigura daca ar trebui sa astept, deoarece Noua Energie se schimba si nu vreau sa continuu cu o paradigma veche.
LINDA: Este o tanara draguta – nu o speria! (St. Germain rade)
SHAUMBRA 8: Stii, este un fel de chestiune personala, insa doar ma intrebam despre Energia Noua si cum va afecta aceasta lumea psihologiei.
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Absolut! Mai intai, nu astepta! Chiar daca studiezi Energia Veche sau traditia in prezent, iti va oferi un fundament bun, iti va oferi o diploma. Vei evolua singura in psihologia Noii Energii. Vei descoperi pentru tine ce inseamna asta. Asa ca, nu sta pe loc acum!
Iti voi oferi o perspectiva despre psihologi: asa cum stii, ei au frustrari. Au unele succese, insa au si multe frustrari. Stii, uneori are loc o hranire incredibila, mergand de la client la doctor. Apoi, are loc o hranire incredibila de la doctor la client.
Acesta este ceea ce noi numim virusul energiei sexuale, care la nivelul sau de esenta constituie, in mod simplu, dezechilibrul dintre energiile masculina si feminina, ca si dorinta acestor doua energii de a se reintegra in prezent. Dar, cauza ruinarii lor este virusul energiei sexuale. Cel care determina totul - de la abuzul sexual la abuzul mental si psihic. Il numim sexual nu pentru ca are de-a face doar cu actul sexual, ci deoarece prezinta o calitate seducatoare, aproape o calitate sexuala, atunci cand virusul se afla in actiune, prin mintile oamenilor. El devine atat de seducator, incat oamenii nu vor sau nu pot sa-l mai elibereze. Insa, in ultima instanta, eliberarea are loc prin adevarata intelegere a ceea ce este sexul, cu adevarat, intelegere care va ajuta eliberarea de virus. Acestea constituie doar o mica perspectiva pentru tine in activitatea care iti sta inainte.
SHAUMBRA 8: Minunat! Iti multumesc foarte mult!
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Multumesc!
LINDA: Ultima intrebare, daca asa alegi tu.
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Inca trei.
LINDA: OK! Oh, este in regula!(audienta si St. Germain rad) Stiu, stiu…
INTREBARE  SHAUMBRA 9 (un barbat la microfon): Kia ora tatou! Salutari tuturor! Iti multumesc pentru magnificul shoud de astazi si sunt recunoscator ca am fost prezent fizic, pentru a ma intalni si a ma conecta cu alti Shaumbra. Mare parte din munca mea ca invatator are legatura cu barbatii, pe care ii ajut sa-si recunoasca maretia si sa ajunga in starea lor de suveranitate. Mai devreme, in shoudul de azi, ai vorbit despre 12 oameni de stiinta, sase barbati si sase femei. Asumandu-mi faptul ca nu exista accidente, spune-mi, exista diferente in modul in care ajung barbatii si femeile in nedefinibil, cum aduc inapoi potentialele si cum le manifesta?
LINDA: Ai nevoie de un channel pentru a-ti spune asta? (hohote de ras)
SHAUMBRA 9: Ei bine, exista unele diferente!
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Da, excelenta intrebare! Exista diferente. Din nou, am putea scrie o carte despre asta, insa cineva ne va lovi cu ea: exista! Cartile despre Marte si Venus! Femeile… sa vedem… vrem sa avem o atitudine usor politica.
LINDA: Fii dragut!
ADAMUS SAINT-GERMAIN: In general, femeile sunt foarte intuitive si sunt capabile sa-si extinda sau sa-si expansioneze energia in aceste alte taramuri mult mai usor decat barbatii. Barbatii sunt ceea ce ati numi mult mai ancorati sau orientati mental, insa femeile sunt mult mai timide in privinta aducerii acelei energii si in a permite sa fie exprimata prin ele. Barbatii pot lua doar putin din celelalte taramuri si sa-l transforme intr-o mare afacere aici! (rasete) Femeile se pot expansiona in celelalte taramuri si pot primi o cantitate enorma de energie, insa nu vor avea incredere in ele si vor fi timide in a o aduce inapoi. In general, gasesc ca este foarte dificil sa aduca ceva aici. Acest fapt face ca ele sa traiasca bidimensional, intr-un sens. Cu alte cuvinte, au informatiile chiar aici, insa traiesc aici si nu permit celor doua dimensiuni sa se amestece. Prin urmare, au tendinta de a le inabusi sau de a le diminua inainte de a reveni cu ele aici.
Daca ar exista o instruire extinsa pentru femei, ar fi legata de modul de a aduce aici energia si informatiile … cum sa le permita – vom lua cate ceva de la Janice si Kuthumi – cum sa aduca spiritul la bord? Cum sa il aduca acum, aici? Pentru barbati, este vorba de modul de a-si permite sa mearga dincolo de taramurile invecinate sau taramurile mentale, in taramurile fara definitii. Vedeti, daca ati lua un barbat si o femeie, cum este cazul lui Cauldre si al Lindei, echilibrul de a lucra impreuna permite aducerea unei cantitati mai mari de energie. Excelenta intrebare!
LINDA: Da.
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Multumesc! (audienta aplauda)
INTREBARE  SHAUMBRA 10 (o femeie la microfon): Salutari, Adamus! Sunt curioasa! Eu vand carti prin internet, vand multe carti romantice, despre vampiri, despre calatoria in timp si le vand in lumea intreaga. Prin ceea ce fac stiu ca exista mult mai mult decat impachetarea si ceea ce pun acolo. Doar as dori perspectiva ta asupra a ceea ce fac si a faptului ca le trimit in lumea intreaga. Hranesc eu virusul energiei sexuale prin furnizarea acesator carti sau ce fac, de fapt? Si, tu esti absolut un baiat rau! (rasete) Baietii rai sunt fierbinti!
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Oh, o combinatie de lucruri aici! Este vorba despre o energie creativa, care asigura o nevoie. Fie ca o numesti hranire sau altcumva, ea asigura o nevoie a constiintei oamenilor. As numi-o mai mult drama. Asa cum stii, clientii tai din lumea intraga au nevoie de putina emotie in viata lor si tu le-o furnizezi. Le oferi un pranz foarte condimentat, sa spunem, pentru a le satisface foamea, deoarece majoritatea dintre ei nu gasesc implinire sau satisfactie in viata lor. Ei duc vieti obisnuite sau structurate si cauta ceva condimentat, iar tu le furnizezi asta. De asemenea, le furnizezi o energie care trece dincolo de cuvintele tiparite. Este energia unui potential care spune: “Cand vei fi pregatit sa te trezesti, exista ceva mai mult aici! Cand vei fi pregatit sa treci dincolo de drama din aceasta poveste, pe care ai creat-o, mai exista altceva aici.”
Tu ai lasat acest mesaj deoparte pentru un timp, ceea ce am numi mesajul care exista in spatiul dintre spatiile partii nescrise a cartii, in partea ei energetica. Acum, vei fi tu (este ceea ce ma intrebi, cu adevarat), vei fi tu atat de curajoasa si de indrazneata, incat sa scrii un nou gen de carti, cu un nou stil, care vor combina uneltele si talentele tale, pentru energia aflata in miscare, dar care nu necesita sau nu se raporteaza la audienta, care doar au nevoie de putine condimente in viata lor ca sa poata indura sau sa ramana in existenta de zi cu zi? Esti pregatita pentru acest nou stil de literatura?
SHAUMBRA 10: Am inceput sa scriu o carte acum, insa este despre “cum sa” prin urmare… aceasta ma va duce la urmatoarea?
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Vorbesc despre ce ai facut in trecut. Tu ai talent, ai abilitatea de a tese povestea. Acum, vei tese o noua poveste?
SHAUMBRA 10: Exista ceva ce as putea adauga in toate pachetele si sa-l trimit in lumea intreaga?
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Oh, tu deja faci asta!
SHAUMBRA 10: ... in mod expansional, energetic si fizic.
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Ai putea sa presara cativa ingeri inarmati acolo, ca sa-i sperie pe cei vulgari atunci cand vor deschide coletele. (rasete)
SHAUMBRA 10: Deja fac asta.
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Deja faci asta.
SHAUMBRA 10: Apoi voi face ce voi face.
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Faci ceea ce faci, insa ia in considerare faptul ca treci la un tip diferit de audienta!
SHAUMBRA 10: Multumesc!
INTREBARE  SHAUMBRA 11 (un barbat la microfon): Am venit in fata, reflectand energiile celor 12 oameni de stiinta si onorand prezenta lui Nikola Tesla, care a avut un impact mult mai mare in lume decat ar recunoaste majoriatea de aici. Schimbarile din campul magnetic planetar reprezinta o reflectare a Energiei Noi? Exista puncte energetice pe planeta pe care le creeaza Pamantul sau se cupleaza cu acei dintre noi care isi schimba constiinta? Exista vreo indrumare pe care ai putea-o furniza celor interesati de grila planetara a Pamantului?
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Absolut! Magnetismul are legatura cu schimbarea constiintei si veti descoperi ca polii magnetici ai Pamantului se schimba intr-un fel impredictibil. Daca ai alcatui un grafic al schimbarii actuale a polilor magnetici pe durata ultimelor sute de ani si daca vei suprapune ceea ce ati numi evenimentele semnificative, vei descoperi o corelatie directa intre un eveniment care are loc (de exemplu 11 Septembrie sau momentul in care Kennedy a fost asasinat sau cel de-al II-lea razboi mondial) si modificarea schimbarii campului magnetic. Nu apare in ziua evenimentului, ci apare ca raspuns la eveniment.
 Ar fi interesant daca unul dintre multii oameni de stiinta ar schita asta, deoarece exista un impact evident al constiintei asupra Pamantului, asupra magnetismului. Observandu-le pe ambele, puterea si localizarea magnetismului sunt importante!
Si acum, cand ne indreptam spre Saltul Cuantic, Pamantul insusi, campurile sale, magnetic si electric,  si – oh, nu exista un termen tehnic pentru asta – insa este vorba… nu este tocmai potrivit, insa exista campul puterii: are de-a face cu modul in care energia este distribuita din Pamant. Toate acestea se schimba. Ele au energia in miscare si, intr-un sens, depinzand de cum le priviti, poate parea ca aceste sisteme se afla in haos. Poate parea ca magnetismul, punctele electrice si de putere ale Pamantului se prabusesc sau ca intra intr-o forma de haos.
Insa, reamintit-va ce am spus la inceputul shoud-ului de azi: faptul ca Universul si Omniversul exista in perfecta ordine! Totul se intampla asa cum ar trebui si, atunci cand pare sa fie ceva ce numiti haos, este asa deoarece voi priviti de pe un singur nivel. Daca ati privi dincolo si apoi dincolo si dincolo, ati vedea ca exista ordine perfecta.
Absolut in perfecta ordine! In prezent, toate acestea (pe care le numiti grile – fie ca sunt grilele interne ale Pamantului sau grilele externe ori de la suprafata) se schimba. Grilele nu schimba constiinta. Constiinta schimba grilele! Grilele misca, stocheaza si – cum spuneti voi – transmit energia. Cand constiinta se schimba, grilele trebuie sa se schimbe, in mod natural, deoarece relatia voastra din prezent cu reteaua intensa sau detaliata a energiilor interdimensionale, care alcatuiesc Pamantul, se schimba. Modul in care primiti energie din exterior sau din interior se schimba. Conexiunea dintre aspectul vostru uman si suflet (unii ati numit asta cordonul de aur sau de argint), toate acestea se schimba. In prezent, cu siguranta, toate grilele Pamantului sunt energii in miscare.
Locurile in care gaseati energie pentru a trece de la sinele suflet la sinele uman, in care gaseati energie pentru a va mentine focalizarea esentei energetice, pentru a crea realitatea fiintei umane, cunoscuta ca voi, cel de pe Pamant, toate acestea se schimba. Locul in care va conectati la voi  insiva se schimba. Astfel, in fiecare zi, in special in urmatorii cativa ani, va trebui sa va treziti dimineata si sa faceti o conexiune cu voi, atunci cand reveniti din celelalte taramuri sau din nedefinit. Va reconectati cu sinele uman si o faceti din ceea ce noi numim un gen de punct de separare. Acesta se schimba zilnic, acum. Cand va treziti dimineata, daca nu va veti regasi imediat este din cauza ca sinele vostru este regrilat sau reorientat, intr-un loc nou, usor diferit fata de unde v-ati aflat in noaptea trecuta. Acum nu putem intra in detalii suplimentare despre grile si campuri…
SHAUMBRA 11: Vom avea timp.
ADAMUS SAINT-GERMAIN: (rade, la fel si audienta)… va asigur ca vom avea, deoarece avem multe de spus despre acestea. Insa, acum, noi trecem, Shaumbra, printr-un proces non-mental, care va va da o intelegere finala mai buna a procesului, care ar putea deveni foarte mental, ar putea deveni foarte tehnic.
Trebuie sa va spunem acum ca nu veti descoperi ce cautati prin analiza grilelor, sistemelor si a tiparelor. Acestea si toate celelalte… teserile/impletiril e, le numim teserile realitatii.. . reprezinta ceva ce veti intelege si veti aprecia dupa integrarea si dupa acceptarea voastra. Apoi, veti fi capabili sa intelegeti ca toate acestea au dus la ceva minunat si pus in ordine (chiar si dincolo de matematici), la un sistem foarte ordonat. Daca veti lucra incercand sa intelegeti grilele, pentru a obtine ceea ce cautati, veti cauta si veti cauta etern.
SHAUMBRA (din audienta): El cauta Atlanti da. Cum o va descoperi? (rasete)
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Acesta exista intr-o dimensiune si intr-un taram  diferit in prezent. Intr-un sens, ati putea spune ca este ingropat in Pamant, undeva pe coasta Cubei, in ceea ce priveste unul dintre centrele Atlanti da, insa acesta exista si in alta dimensiune. Unii v-ati dus acolo. Ati realizat ca acea civilizatie eterica este foarte blocata si ca nu veti gasi… si nu ati gasit raspunsurile pe care le cautati in Atlanti da . Le veti descoperi in Noul Atlanti da , care se afla chiar aici, chiar acum! Multumesc!
Cu acestea… (audienta aplauda)
LINDA: Iti multumim pentru toate umilele tale opinii!
ADAMUS SAINT-GERMAIN: A fost minunat sa fiu invatatorul vostru suplinitor de astazi! Sunt sigur ca Tobias se va intoarce curand!
Eu Sunt. Eu Sunt St. Germain!