Capitolul 2

REÎNTOARCEREA LA UNITATE

15 Septembrie 1999

(Prezentare făcută la „CERCUL CRIMSON”)

 

TOBIAS: Şi aşa este dragii mei prieteni, ne-am strîns în acest loc sacru şi în această energie sacră. Voi, Lucrătorii Pentru Iluminare, voi care sînteţi într-un corp Uman (în realitate sînteţi spirit) aţi venit aici în această noapte, cu putere şi cu intenţia de a realiza ceea ce v-aţi propus să faceţi în această viaţă. În această noapte avem noutăţi pentru voi. Vă aducem bucurii. Noi vom răspunde la întrebările voastre, dar probabil că acestea vor crea alte întrebări.

Înainte să începem discuţiile, cerem permisiunea voastră să ţesem şi să contopim energiile noastre cu voi în această cameră, dragii mei prieteni. Permisiunea voastră înseamnă să vă uniţi cu noi şi noi să ne unim cu voi. Împreună vom crea un loc nou, o nouă dimensiune. Nu este vorba de dimensiunea Umană şi nici de dimensiunea în care existăm, dar împreună noi creăm o relitate şi conştienţă nouă. Aceasta este realitatea în care fiecare dintre voi şi toţi fraţii şi surorile voastre Umane se vor muta. Deci, cu permisiunea acordată de inimile voastre şi de cei care se unesc cu noi în această noapte, începem să ţesem aceaste energii şi să ne unim împreună cu TOT CE ESTE. În timp ce această transformare are loc, Eu, Tobias, voi vorbi prin prietenul nostru, cel pe care îl numim Cauldre. Vom mai transmite energie prin cea pe care noi o numim Doctor. La fel vom transmuta energie prin fiecare dintre cei prezenţi. Acesta va permite înţelegerea tuturor subtilităţilor pe care le aducem, nu numai în cuvinte exprimate dar şi în energiile care sînt transmise.

Dacă cumva aveţi vreo problemă care stă agăţată de voi şi nu aţi înţeles cum să vă eliberaţi de ea, vă sugerăm să o scoateţi la suprafaţă ca să poată fi eliberată în această noapte. Cei care ne însoţesc pe noi, cei care lucrează cu energii în alte dimensiuni, vă vor asista ca să vă puteţi elibera de acea problemă dificilă, atribuţie veche care continuă să stea agăţată de voi. Fiecare dintre voi ştie care este acea problemă.

În timp ce aţi fost în stare să treceţi prin alte uşi şi aţi fost în stare să eliberaţi energiile vechi, se pare că aveţi totuşi o problemă care este determinată şi neclintită. În această noapte, cu energiile care sînt în cameră, intenţia pe care o daţi şi discuţiile în care vom intra mai tîrziu, va fi cel mai perfect moment pentru a elibera acea problemă. Aceasta nu vă mai serveşte la nimic. La fel, nici nu este necesar să ocupe energie în jurul tău. Voi aţi dat voie la acel atribut neclintit să rămînă acolo pentru că a jucat o parte importantă în configuraţia voastră şi a fost o parte importantă din compoziţia energiei voastre. De aceea a rămas acolo, chiar dacă voi aţi cerut gentil să vă părăsească. Dar energia care este aici şi discuţiile acestui grup, vă face să vă eliberaţi uşor de aceste energii vechi. Acum vom începe să vă povestim despre discuţiile pe care le-am avut cu prietenul nostru Cauldre cu o zi înainte. Noi l-am pregătit şi i-am dat deja indicii despre ce vom vorbi în această noapte. Acum vă dăm toate detaliile. Deci, prietenul nostru ştie cîte ceva despre ce vom discuta dar nu i-am divulgat prea multe detalii. Este o informaţie dificil de transmis şi de aceea noi vă rugăm să veniţi în ajutorul nostru la mişcarea energiei şi să facilitaţi transmiterea acestei informaţii prin întregul grup. Acceptaţi să fiţi un conducător de informaţii ne-verbale. Va ajuta întregul grup din această cameră să înţeleagă tot ce se va discuta şi totodată îl va ajuta pe Cauldre să interpreteze informaţiile şi în acelaşi timp să vă şi spună. Dacă şi voi daţi permisiunea în adîncul inimilor voastre şi acceptaţi nu numai vorbele dar şi energia, simţurile şi atribuţiile din spatele cuvintelor, aceasta vă va ajuta să înţelegeţi mai bine ceea ce vom discuta aici.

Acum, este timpul, dragii mei prieteni, ca fiecare dintre voi să aveţi intenţia de a primi această informaţie. La fel să aveţi intenţia de a elibera acea problemă veche care este în voi înşivă. În timp ce voi faceţi asta, cei care sînt alături de noi, întră în acest spaţiu şi vor sta tot atîta timp cît durează comunicarea. Noi vă ajutăm să echilibraţi energia voastră, la fel vă îmbrăţişăm şi desigur vă iubim. Aşa cum ştiţi de la ultima noastră comunicare, călăuzele şi îngerii voştri încet, încet vă vor părăsi. Dar totuşi ei vin în acest moment şi vă reamintesc că niciodată nu sînteţi singuri. Deci pentru asta noi ne oprim aici pentru un moment ca ei să vă poată îmbrăţişa, să vă strîngă în braţe şi să vă onoreze pentru munca pe care voi o faceţi după care noi vom continua discuţiile noastre.

LINIŞTE.

Sînt zile în care noi vă auzim. Auzim tristeţea din inimile voastre. Auzim confuziile voastre. Sînt zile în care voi vă întrebaţi dacă sînteţi pe drumul bun şi real. Oare, vă păcăliţi pe voi înşivă? Nu ar fi mai bine să vă reîntoarceţi la o viaţă normală, aşa cum voi o numiţi? Dragii mei prieteni, vă reamintim, vă cerem să simţiţi viaţa care vine de la Sursă şi să spunem că fiecare dintre voi este pe calea perfectă a vieţii. Munca pe care o faceţi se află în prima linie şi asta va face de multe ori să simţiţi că voi nu sînteţi ca şi ceilalţi. Aveţi sentimentul că parcă nu sînteţi de aici. De aceea cîteodată simţiţi că parcă aţi fi în plus. Simţiţi că nu puteţi fi întotdeauna în legătură cu ceilalţi Umani.

Fiecare dintre voi care sînteţi aici şi cei care citesc asta, aţi ales calea care vă pune în prima linie a transmutării energiei. Viaţa asta prezentă nu reprezintă serviciul vostru, prestigiul sau finanţele voastre. Nici una dintre acestea nu joacă un rol foarte important. Este vorba de munca de transmutare pe care o faceţi interior, în sinea voastră. Fiecare zi cînd vă sculaţi ştiţi că aveţi probleme, probleme emoţionale care sînt în faţa voastră, dar reuşiţi să treceţi prin ele. Asta este calea pe care voi aţi ales-o.

Zilnic vă confruntaţi cu frica, frica care este raportată la situaţii din anii trecuţi pe care voi le numiţi disfuncţii şi dezechilibre. În acea perioadă voi aţi preferat să vă ascundeţi şi să nu înfruntaţi situaţiile respective; era mai bine să fi trecut prin ele. Voi aţi ales să vă confruntaţi cîteodată cu demonii în loc să transmutaţi acea energie. Acum luaţi acea frică, acel întuneric care a fost fără valoare şi transmutaţi-o într-o energie de dragoste.

Voi nu realizaţi cine sînteţi, nu recunoaşteţi întunericul în jurul vostru. Şi totuşi aţi ales să treceţi prin acel întuneric viaţă după viaţă. Priveşte viaţa ta şi problemele pe care le-ai ales. Dacă transmutaţi energiile problemelor fricii şi întunecimii într-o energie de dragoste şi acceptaţi lumina, aduceţi o mare contribuţie la totalitate. Noi cerem de la voi să nu mai fiţi aşa egoişti în munca voastră emoţională lăuntrică. Aţi ales poveri numite nebunie sau dezechilibru emoţional ca să treceţi prin ele.

Aţi trăit multe vieţi neştiind cine sînteţi. Aţi trăit în dualitate. Aţi trăit în conflictele continue dintre lumină şi întuneric, bine şi rău, goliciune şi dragoste. Aţi trăit acestea aşa de mult încît le-aţi acceptat ca pe o realitate. Voi aţi acceptat cele două feţe ale oglinzii. Voi aţi uitat ce înseamnă să fiţi în unitate. Voi aţi trăit atîtea zile pe Pămînt cu dinamica contrariilor. Cum aţi putea numi lumina şi întunericul? Nu contează cum, dragii mei prieteni, nu contează cît de mult aţi fi vrut să fiţi în lumină pentru că totdeauna acolo a fost şi umbra. Întotdeauna a fost şi întuneric în voi. Nu a contat cît de mult aţi încercat să urmaţi toate regulile, întunericul a fost prezent în totdeauna. Nu v-aţi întrebat niciodată de ce a existat acel întuneric în viaţa voastră?

Mulţi dintre voi cei prezenţi în această cameră aţi ales aceste discipline riguroase în vieţile voastre anterioare, pe un fundal religios şi sigur aţi fost ţinuţi sub reguli foarte stricte. Acesta a fost scopul vostru, a sta mereu în lumină. Dar totuşi, dragii mei prieteni, în orele de meditaţie cele mai adînci, în momentele voastre de singurătate în care aţi încercat să găsiţi lumina în voi înşivă, totdeauna a fost prezent şi opusul din păcate, adică întunericul şi goliciunea. Oh, dar voi aţi căutat o veşnicie echilibrul, echilibrul de a fi numai în lumină, dar opusul a fost mereu prezent. Nu v-aţi întrebat niciodată de ce atunci cînd aţi căutat lumina în voi întunericul a fost mereu mai puternic?

Aşa s-a întîmplat şi cu instaurarea Pămîntului şi a Universului vostru. Acesta a fost calea pe care voi aţi ales-o ca să transmutaţi continuu, să schimbaţi, să integraţi întunericul şi lumina. De aceea, chiar cînd aţi încercat să fiţi numai lumină, întunericul a fost acolo imediat şi asta a fost apropiat.

Cînd dinamica în Univers şi conştienţa în original au fost create, s-a produs o separare, o ruptură. A fost o separare, de la ceea ce odată a existat ca UNITATE sau TOT CE ESTE, în dualitate. A fost o separare de energie şi acesta a fost planificată. S-a produs pentru voi care sînteţi Spirit ca să înţelegeţi totul despre creaţie şi energie. Este puţin cam dificil să explicăm raţionalitatea, dar separarea de la Unitate în două sau în extreme diferite a fost extrem de importantă pentru Spirit.

Ruptura a creat opoziţie şi separare. De-a lungul timpului această separare a avut puterea, dragii mei prieteni, au fost multe bătălii. Gîndiţi-vă la bătăliile care au luat loc în conştienţa voastră şi propriile voastre inimi. Gîndiţi-vă la bătăliile care au existat în propria voastră familie. Gîndiţi-vă la bătăliile care au existat în relaţiile voastre cu alţii. Dragii mei prieteni, aceste bătălii au avut loc pe întrega planetă, ceea ce voi numiţi „luptele lumii”. Aceste bătălii s-au extins şi în Universul vostru. Chiar şi în filmul „Războiul Stelelor”, pe care voi îl cunoaşteţi, vedeţi o descriere a ceea ce s-a petrecut de la începutul separării. Toţi aţi trăit cu acestea. Aceasta este conştienţa pe care aţi acceptat-o. Voi aţi jucat cu ambele extreme. Voi aţi lucrat cu întunericul. Voi aţi lucrat cu lumina.

Aceaste separări şi contrarii au fost apropiate, chiar şi în faţa celor mai urîte crime sau în faţa celor mai urîte lupte. Noi ştim că vă este greu să acceptaţi datorită durerilor îndurate. Încercăm energetic să re-transmitem motivul pentru care au fost toate acestea aşa de importante. Noi v-am onorat pentru că aţi participat la toate acestea dar nu am realizat ce se petrece şi nu am înţeles care vor fi rezultatele potenţiale. Fiecare dintre voi, dragii mei prieteni, v-aţi oferit singuri să transmutaţi energia, să schimbaţi energiile, să lucraţi cu ambele polarităţi şi să echilibraţi energiile. Toate aceste informaţii despre extreme vor fi explicate în discuţiile noastre următoare, la fel şi de ce a fost nevoie de toate astea. Voi cu toţii aţi participat aici pe Pămînt şi în alte locuri în aceste bătălii, în această înţelegere şi această transmutare.

Cînd separarea s-a manifestat, creaţia extremelor a început în cel mai central loc a TOT CE ESTE. Asta se referă la Marele Soare Central - pe care voi îl numiţi Dumnezeu, unul care este etern. Deci separarea a emanat din acel centru în această creaţie, în această dimensiune a conştientului. Separarea a mers înainte ca un val în tot ce a existat. Cum valurile s-au mişcat prin conştienţă şi prin materie, au rupt în două gîndurile şi energiile. Apoi fiecare dintre voi a mers într-o conştienţă de dualitate şi aşa a început munca voastră.

Astăzi noi stăm aici cu istoria prin care aţi trecut. Traumele şi învăţăturile, înţelegerile şi experienţele de dragoste şi întuneric. Voi staţi astăzi aici, fiecare dintre voi cu o energie uriaşă, într-un vas plin, inundat cu experienţa din această conştienţă de dualitate. Oh, noi ne uităm în inimile voastre şi vedem că încă mai aveţi conflicte şi încă mai există durere. Dar, să ştiţi că în inimile voastre este ceva mult mai puternic, ceva pe care voi aţi construit şi care va ajutat să treceţi peste toate acele experienţe!

Este o energie interesantă! Pentru noi care nu am trecut prin experienţele Umane, nu prea putem înţelege. Noi vă studiem şi învăţăm de la voi. Ce aţi creat voi este o energie nouă care se cheamă SPERANŢA. Uitaţi-vă la voi înşivă şi vedeţi că speranţa este mai puternică decît întunericul. Speranţa înseamnă încredere de sine. Speranţa este legătura cu Sursa, dragostea şi amintirea Unităţii. Speranţa este energia care v-a permis să treceţi prin dualitate şi să faceţi munca de transformare. Speranţa este un lucru minunat. Dumnezeul, creatorul, nu a ştiut de Speranţă pînă în momentul în care voi aţi creat-o. Această Speranţă va fi adusă în ceea ce noi numim a Doua Creaţie. Noi sîntem cufundaţi în lacrimi.

A fost un eveniment care s-a întîmplat şi care este puţin cam dificil de explicat. A fost un eveniment care s-a întîmplat în acest timp al vostru, foarte recent. Pentru că noi nu sîntem în aceaşi dimensiune în care sînteţi voi, este dificil să vă dăm o dată precisă. Cauldre ne-a rugat să dăm totuşi o dată exactă cînd a fost acel eveniment, dar nu este posibil în sistemul vostru de referinţă. Însă putem spune că a fost foarte recent. Acesta ne-a dus în partea noastră a voalului multe surprize şi bucurii. Totuşi este dificil să punem în cuvinte şi să transmitem acel eveniment, dar vom încerca să o facem prin energie.

Vă aduceţi aminte cînd noi am spus că de la sursa Marelui Soare Central a fost o ruptură care a creat dualitatea. Acesta a trimis valuri de separare afară în realitatea şi conştienţa voastră. În acest timp recent al vostru, dragii mei prieteni, SĂMÎNŢA ORIGINARĂ CARE A FOST RUPTĂ ÎN DOUĂ S-A REUNIFICAT. S-A REUNIT. ACUM ESTE O UNITATE. Unitatea s-a extins într-o mai mare conştienţă de la toate muncile pe care voi le-aţi făcut. ACUM S-AU UNIFICAT, DE LA ESENŢA ŞI CENTRUL TUTUROR LUCRURILOR UNDE S-A ÎNTÎMPLAT RUPTURA ORIGINARĂ.

Mai simplu de înţeles ar fi dacă v-aţi putea imagina un cerc dintr-un material gros, iar cercul acesta s-a rupt şi s-au creat două cercuri, unul alături de altul. Un cerc s-a rotit în direcţia ceasului iar celălalt cerc în sens contrar. Asta ar simboliza ruptura originară de la Unitate la dualitate. Fiecare cerc s-a învîrtit în direcţii opuse. Fiecare cerc s-a opus în forţă. Ce s-a întîmplat în timpul vostru actual, în Centrul Tuturor Lucrurilor? Aceste două cercuri care se roteau în direcţii opuse, s-au unificat şi au format înapoi UNUL. ÎN LOC DE CERCUL STATIC CARE A EXISTAT ÎNAINTE, CERCUL CARE EXISTĂ ACUM NU SE ROTEŞTE NICI ÎN DIRECŢIA CEASULUI NICI INVERS, ACUM ACEST CERC SE EXTINDE DE LA CENTRU ŞI CREŞTE SPRE EXTERIOR. NOI VĂ CEREM SĂ REŢINEŢI ACEASTĂ SIMBOLISTICĂ A CERCULUI STATIC CARE S-A RUPT ÎN DOUĂ, S-A ROTIT ÎN DIRECŢII OPUSE, IAR ACUM S-A REUNIFICAT FORMÎND UN SINGUR CERC CARE SE EXTINDE SPRE EXTERIOR. ACUM CÎND MEDITAŢI LA SIMBOLISMUL ACESTEI ENERGII, VEŢI ÎNCEPE SĂ ÎNŢELEGEŢI CE S-A ÎNTÎMPLAT CU ADEVĂRAT ŞI VEŢI ÎNCEPE SĂ ÎNŢELEGEŢI SCOPUL CĂLĂTORIEI VOASTRE PRIN TOATE VIEŢILE VOASTRE PE ACEASTĂ PLANETĂ ŞI ALTE LOCURI ÎN CONŞTIENŢA VOASTRĂ.

S-a ştiut tot timpul că acea forţă a extremelor se va reunifica la un moment dat, dar nu s-a ştiut cum şi cînd. A fost simţit în conştienţa voastră că asta se va întîmpla. Transmutarea pe care voi aţi făcut-o înlăuntrul vostru şi în sinea voastră, a cauzat această manifestare. Noi nu ne-am aşteptat să se întîmple acum, dar cînd am venit la prietenul nostru Cauldre foarte bucuroşi, ca nişte copii plini de emoţii, a fost din cauză că noi am înţeles că acest eveniment de unificare a avut loc.

Oh, dragii mei prieteni, această schimbare este pentru noi toţi. Această informaţie o împărtăşim şi cercurilor Umane şi celui de aici. Această informaţie va ieşi la lumină. Totuşi multor oameni le va fi dificil să prindă această informaţie, pentru că ei sînt prinşi în conştienţa lor de dualitate.

Cînd acum o veşnicie de timp valul originar a ieşit afară şi a proclamat separarea, au fost necesare milioane de ani pentru ca aceste valuri de energie separată să ajungă în cele mai îndepărtate părţi a Universului. La fel se întîmplă şi acum cînd s-a făcut reunificarea, unitatea - o unitate de energie care a mers înapoi în Unitate, dar un nou tip de Unitate, o Unitate diferită. Va trece un timp pînă ce acest val de Unitate îşi va crea drumul prin dimensiuni. Puteţi acum să vă daţi seama cam ce fel de muncă veţi face voi în curînd?

O să ia un timp pînă ce aceste energii se unifică complet prin tot Universul vostru. Pentru mulţi poate este greu de crezut că această unitate există şi că este posibilă. Mulţi vor continua să trăiască în dualitate şi conflicte. Totuşi, cei care aţi înţeles acest eveniment important care a avut loc vor fi capabili să o abordeze. Voi veţi fi capabili şi conştienţi de accesibilitatea acestei unificări care emană din adîncul tuturor lucrurilor.

Voi veţi aveţi capacitatea să vă unificaţi în trupul vostru, în fiinţa voastră. Nu va mai fi necesar să fiţi cei care să transmutaţi energiile de lumină şi întuneric. Nu va mai fi necesar să aveţi conflicte de rezolvat. Nu aveţi nevoie să fiţi procesori de energii. Acum puteţi fi cei care acceptă Unitatea, cei care o înţelegeţi şi o aduceţi în viaţa voastră şi care o arătaţi celor care vin la voi. Acum este posibil să aduceţi înapoi toate lucrurile, să eliberaţi conştienţa de modă veche a dualităţii.

Toate acestea nu se vor întîmpla peste noapte. Încă mai există unele părţi din voi care vor să menţină conştienţa de dualitate, conflict şi separare. Mergeţi înăuntrul vostru şi asiguraţi toate părţile conştientului vostru că acum este momentul cel mai potrivit pentru a intra în Unificare. Veţi vedeţi voi! Veţi simţiţi schimbări enorme în sinea voastră.

Dragii mei prieteni, voi aţi depus în trecut multă muncă pentru lumină, şi v-aţi întrebat de ce v-aţi lovit întotdeauna de zid. De ce aţi simţit uneori că niciodată nu veţi scăpa de dificultăţi? În adîncul vostru nu a fost posibil să fie o unificare completă. Dacă v-aţi întrebat de ce au fost nişte zile atît de dificile, este datorită faptului că dualitatea şi conştienţa de separare încă au mai continuat să existe în centrul tututror lucrurilor.

Acum că acea unificare – Unitate – s-a reîntors la TOT CE ESTE, şi pentru că cei doi poli opuşi au intrat în plin cerc şi s-au reintegrat în unitate, este posibil să vă eliberaţi de conştienţa de dualitate. Acesta este motivul pentru care azi am început să vorbim despre evenimentul cel mai dificil care stă agăţat şi despre frica care este lucrul cel mai spinos în viaţa voastră şi de care vreţi să scăpaţi cel mai mult. De aceea noi am spus astăzi că este posibil ca unificarea să se întîmple. Intenţia din voi va începe să dizolve rapid dualitatea.

Spaţiul şi energia veche a fost pe aproape în acel timp chiar dacă vouă nu prea v-a plăcut acel sentiment. Însă acum nu mai aveţi nevoie de acea conştienţă. Cu aprobarea voastră, voi Lucrătorii Pentru Iluminare puteţi trece în conştienţa de unitate şi creaţie. În această conştienţă veţi înţelegeţi discuţia noastră despre Îngerul de Aur. Îngerul de Aur este ceea ce voi aţi imaginat ca o fiinţă separată şi diferită de voi. Asta a fost pe aproape pentru că a fost asemănător cu un înger – frate sau soră mai mare ca voi. Voi veţi începe acum să înţelegeţi în această conştienţă a voastră unificarea şi puteţi înţelege ce este Adevăratul Sine sau Îngerul de Aur.

Într-adevăr acum este timpul pentru a permite, a elibera mult mai multe ca înainte. Voi puteţi să intraţi direct în această energie de unitate, ceea ce noi numim „o unitate care se extinde”. Puteţi aduce asta în viaţa voastră de fiecare zi. Puteţi într-un sens să dizolvaţi voalul care este în împrejurul vostru şi care nu v-a permis să înţelegeţi cine sînteţi. Cînd vreţi să intraţi în energia de unitate, noi cerem să o faceţi în linişte şi într-un loc liniştit. Cerem să fiţi deschişi pentru aceasta, pentru că nu-i musai să vină dintr-un loc de unde voi credeţi că poate veni. Cerem să fiţi deschişi şi cînd simţiţi că atribuţiile de energie veche vor să se întoarcă la dualitate, simplu, doar eliberaţi acele energii vechi.

Dragii mei prieteni, tot întunericul, toate conflictele şi dificultăţile pe care le simţiţi şi acum că atîrnă de voi şi vă vînează au un scop. Scopul este că vor să fie eliberate, acum. Simplu, dă-le drumul. După aceea stai deoparte şi atunci vei vedea o integrare aşa cum nu v-aţi putut imagina vreodată. Voi veţi începe să înţelegeţi ce înseamnă să fii cu putere de sine. Nu înseamnă că diferite obiecte vor pluti sau că veţi putea citi mintea altora. Puterea de sine va fi un sentiment de unificare care se petrece în sinea ta şi care te va duce la înţelegerea a TOT CE ESTE.

Vă dăm multe informaţii astăzi, dar vin la voi prin conştienţă. Cînd întîlnirea noastră de astăzi va lua sfîrşit şi mergeţi acasă sau în birourile voastre, voi veţi duce ceva nou cu voi. Voi veţi duce cu voi înşivă ceva ce nu aţi simţit niciodată. Acest sentiment va creşte continuu şi se va extinde atît cît veţi da voie.

Desigur vor mai fi probleme cu energia veche de dualitate. Dar, dragii mei prieteni, fiecare dintre voi are abilitatea să intre în această unitate, ceea ce nu a fost posibil înainte. Ăsta este motivul pentru care voi aţi pierdut cîteodată cînd aţi încercat să aduceţi dragoste în viaţa voastră şi cînd aţi încercat să vindecaţi pe alţii. Asta a fost pentru că voi încă aţi operat sub legile opusului.

Schimbările în Unitate şi împreunarea energiilor vor pătrunde în toate lucrurile din viaţa voastră. Vor începe să iasă afară în valuri şi să atingă Pămîntul vostru şi astfel veţi atinge Umanitatea. Aşa cum am spus, veţi fi mulţi care veţi alege să continuaţi viaţa în dualitate, pentru că încă mai simţiţi că aveţi probleme de rezolvat. S-ar putea să fie, dragii mei prieteni, pentru că unii vor considera că le este frică să se reîntoară în Unitate. Ei cred că este ceva în legătură cu dracul. Ei vor simţi că trebuie să continuie să trăiască în conflict şi durere. Ei trebuie să lupte în bătălii care vor fi înlăuntrul sau în afara lor.

Dar, aşa cum voi veţi dezvolta puterea de sine, cînd voi veţi învăţa să lucraţi cu această nouă energie, veţi fi în stare să vindecaţi oameni într-un fel în care voi niciodată nu v-aţi imaginat. Voi, simplu, veţi fi în stare de... – hmmm. Cauldre cere mai multe explicaţii pentru acest cuvînt. Este simplu, voi veţi fi în stare să vă uitaţi în ochii altora, în sufletul lor şi le veţi putea cere să pună săbiile jos. Ei pot termina acum bătălia. Ei se pot opri să mai trăiască în adăposturi. PENTRU EI ESTE O NOUĂ UNITATE ŞI EI POT INTRA ÎNĂUNTRU DACĂ EI DORESC.

Este o cauză precisă pentru fiecare dintre voi care sînteţi în camera asta şi cei care citesc acest material, pentru care aţi venit în viaţă în această perioadă de timp. Voi aţi venit aici ca să transmutaţi energia şi în îndeplinirile voastre înalte a contractului, să fiţi învăţători şi vindecători. Fiecare dintre voi care a avut speranţă în toate dificultăţile, a venit aici ca într-o zi să fie învăţător care poate să privească în ochii altora şi să spună că a sosit timpul pentru a elibera energiile vechi de dualitate şi e momentul să trăiască în unitate. Să-i ajutaţi să înţeleagă pentru totdeauna care este adevărata dragoste!

Sînteţi voi, dragii mei prieteni, cei care aţi mers pentru transmutarea opusului şi care aţi dat voie la aceasta să se întîmple pentru ca unificarea să aibă loc. Voi vă miraţi de ce noi vă onorăm şi vă iubim. Acum este mult de lucru dar munca în care voi intraţi va fi plăcută. Va fi recompensată. Va fi – cum spuneţi voi – foarte uşor de făcut. Veţi vedea că toată lupta se va diminua repede. Veţi vedea multe schimbări în viaţa voastră personală, la fel şi schimbări rapide la nivel de relaţii, unde locuiţi şi unde lucraţi, în cariera voastră. Acceptaţi toate astea cu zîmbet. Acceptaţi noua Unitate.

ŞI AŞA ESTE!

 

Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit „Cauldre”, în Golden, Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado, unde Tobias prezintă ultimele informaţie prin Geoffrey Hoppe.

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere a lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încît noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

„Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

© Copyright 1999 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403, USA. All rights reserved